I dagens verden bekymrer problemet med akneutslett hvert sekund, ikke bare en tenåring, men også en voksen. Hvordan kan du raskt bli kvitt irriterende akne? Dette kan hjelpe et bevist verktøy - sink salve. Og aller viktigst, sink salve fra akne lindrer uten mye anstrengelse og i kort tid.

Årsaker til akne

Ved overdreven produksjon av talg, er porene tilstoppet, og i kombinasjon med støv, smuss og bakterier, oppstår betennelse i sebaceous kjertler, og som et resultat av akne på ansiktet.

Det er en rekke faktorer som kan forårsake akne:
• Konstant stress
• Feil ernæring
• Utilstrekkelig eller feil hudpleie.
• Mangel på søvn
• Mite Demodex
• restrukturering av hormoner under ungdomsårene
• Sykdommer i mage-tarmkanalen
• Kritiske dager
• hyppige klimaendringer
• Ta ulike medisiner

Men heldigvis, i dag er problemet med akne ikke så katastrofalt, og hvis du følger de rette anbefalingene fra en skjønnhetspleie, skal du utføre hudpleieprosedyrer, rent og ta vare på det, lage en balansert og nyttig meny, så kan problemet lett løses. For eksempel hjelper svovelsalve med aknebrønn.

Hva er sink salve?

Sink salve er ikke et veldig dyrt stoff for ekstern bruk, noe som er flott for å eliminere hudsykdommer, trykksår, rynker og for helbredende riper og brannskader.

Alle ingrediensene i stoffet er ufarlige, så Zinksalve for akne kan brukes til og med av kvinner på plass og barn.

Komponenter i salven er veldig enkle - det er sink og petrolatum. Dette er en enkel å bruke, rimelig, praktisk talt uten kontraindikasjoner, et verktøy som lett kan redde deg fra problemene med akne.

Zinksalve for subkutan akne er spesielt effektiv, da det lindrer smerte, rødhet, og behandlingsstedet heler veldig raskt.

Billighet kan legges til de mange fordelene ved dette verktøyet, og det faktum at det kan brukes av alle, uavhengig av kjønn og alder.

Egenskaper og virkning av salven på huden og akne

La oss se hva som er effektiv sink salve for akne. Zink, som er en del av salven, er en viktig komponent i kampen for sunn hud. Den har antimikrobielle, regenererende, beroligende og beskyttende egenskaper. Den astringente effekten av sink, som porene er innsnevret, vil redusere sjansene for nye betennelser. Hvis du vil legge merke til, er denne komponenten en del av flertallet av dyre forberedelser for problem hud og barns kremer.

Derfor har sink salve så mange fordeler:
• Eliminerer smerte
• Lindrer irritasjon
• Tørker pimples
• Reduserer betennelse
• Helbreder sår raskt
• Smerter huden
• Det har en antiseptisk effekt.
• Beskytter huden mot UFA-stråler
• Forhindrer irritasjon ved å lage tynn film
• myker og glatter huden

Med vanlig bruk reduserer sink salve for akne på ansiktet sebumsekretjon og stimulerer hudregenerering.

Kontraindikasjoner salve med sink

Sinksalve skal ikke brukes med individuell følsomhet overfor komponenter (sinkoksid eller petroleumjell).

Sørg for å teste for en allergisk reaksjon: Påfør en liten salve på albuebukken, og hvis det ikke er noen reaksjon etter 20 minutter (kløe, rødhet), kan du trygt gå videre til behandling av akne.

Regler for bruk av sink salve

For å oppnå det beste resultatet vil anbefalingene ikke være overflødige.
Zinksalve for akne, hvis bruk, optimalt 2-3 ganger daglig, påføres bare på renset hud, i et tynt lag. Hender før prosedyren vil også være god å vaske (for ikke å overføre smuss og bakterier fra hendene til inflammet hud). Enda bedre, bruk salven med en ørepinne. Unngå å få salve i øynene og andre slimhinner!

Salve vil bidra til å raskt trekke ut spesielt stor, umoden akne, hvis du bruker den bare på stedet for betennelse.

Ved bruk av sinksalve for akne i ansiktet, kompliserer bruk av arbeid eller studier, fordi verktøyet ikke kan kombineres med sminke. Men stoffet kan lett påføres om natten, og i de dager når du er hjemme. I denne perioden er det bedre å nekte i det hele tatt fra forskjellige tonale midler og ansiktspulver. Samtidig med sink salve kan ikke behandles med andre stoffer for akne.

For maksimal effekt er det viktig å hjelpe kroppen i å håndtere hudproblemer. Zinksalve fra akne vil avlaste mye raskere hvis du eliminerer fra kostholdsalkoholen, produkter som inneholder kobber og soya, og gir preferanse til grønnsaker, sjøfisk, meieriprodukter og nøtter.

Acne Zinc Salve: Oppskrifter

Zinksalve mot akne brukes ofte som en del av mange ansiktsmasker.

Fra svarte prikker
Zinksalve for akne, hvor instruksjonen er veldig enkel, vil også bidra til å kvitte seg med svarte flekker. For å gjøre dette, hold godt renset, sett over et vannbad (5-10 minutter) til porene åpne. Deretter gjelder i 10 minutter. et tynt lag av sink salve. Etter vask av, og bruk vanlig fuktighetskrem.

Mask for fet hud
Zinksalve for akne hjelper perfekt fet hud, hvis du gjør det til en maske. Det vil hjelpe dyp å rengjøre porer og fjerne fettete skinn fra ansiktet. For å gjøre dette, ta 30g. svart kosmetisk leire og fortynne den med vann for å oppnå en slurry. Legg til 1 ts. sink salve. Påfør masken på ansiktet i 10-15 minutter. Skyll med varmt vann

Mask med lakrisrotpleie for kombinasjonshud
Ta 2 ss. lakrisrot, legg til 1ch.l. sink salve. Bland ingrediensene og påfør huden på 20 minutter. Skyll med varmt vann og legg fuktighetskrem på huden.

Akne maske
Juster tonen i huden perfekt hjelper en blanding av borsyre og salicylalkohol med sink salve. For akne er dette virkemidlet ikke utskiftbart. Vi tar 15 ml borsalkohol (3%), 15 ml salisylalkohol (2%); ½ ts sink salve. Vi kombinerer alle komponentene og gjelder for renset hud. La i 15-20 minutter, vask av med kaldt vann. På andre rettsmidler for akne, kan du lese i artikkelen.

Det er veldig viktig å huske at slike prosedyrer utføres best om natten, på et godt renset ansikt!

Har sink akne salve hjelpe alle uten unntak? Selvfølgelig ikke. Men mange opplever betydelige forbedringer i ansiktets og kroppens hud. En engangsbruk vil ikke gi konkrete resultater, du trenger litt tålmodighet for å huske å bruke salven hele tiden, og hvis den brukes riktig, vil effekten ikke holde deg venter!

Når skal du bruke en sink salve for ansiktet ditt?

Oppskrifter, kontraindikasjoner, forebygging

Hei, kjære venner! Zinksalve er et billig farmakologisk legemiddel, hvis hovedvirkning er eliminering av ulike hudlidelser: akne, dermatitt, eksem og irritasjon.

Aktivt stoff, som angitt i navnet, er sink (Zn) og bensinatum i et forhold på 1:10. Den er lett tilgjengelig og selges i alle apotek, du kan kjøpe den til 20-30 rubler. Derfor, folk som har ulike ufullkommenheter på huden, lurer ofte på om de kan smøre ansiktet med sink salve og hvor effektivt det er.

Denne kjemikalien er inkludert i listen over viktige sporstoffer som menneskekroppen trenger. Hovedegenskapen til sink er normal drift og aktivitet av enzymer, det vil si katalysatorer.

Organets generelle velvære avhenger av enzymetes arbeid, fra cellulær nivå. Tross alt, selv i en celle, oppstår de enkleste kjemiske reaksjonene, begynner hele komplekse prosessen med organers og systemers aktivitet med dem.

Sink regulerer produksjonen av om lag to hundre enzymer, hvorav et fjerdedel har direkte påvirkning på huden. Basert på dette har sink salve funnet sin bruk i kampen mot akne og omsorg for problematisk og sensitiv hud.

Når den brukes topisk, har den følgende effekter:

 1. reduserer hyperfunksjonen i talgkjertlene, noe som resulterer i en reduksjon i talgproduksjonen. På grunn av det overskytende, oppstår blokkering av porene, forekommer kjertelkanaler, det tjener som et utmerket næringsmedium for bakteriens vitale aktivitet;
 2. desinfiserer, dreper patogener;
 3. tørker huden
 4. fjerner eller reduserer irritasjoner av ulike etiologier;
 5. eliminerer eller reduserer inflammatorisk prosess;
 6. har en sårhelende effekt, aktiverer celleregenerering;
 7. øker hudtone og elastisitet.

På grunn av sine regenerative egenskaper er sink ofte tilstede i barns kremer. Forresten, det kan forstås at innholdet er utilstrekkelig i henhold til graden av helbredelse av sår og kutt, hvis prosessen er forsinket i uker, er det ganske mulig å anta at det er mangel på Zn i kroppen.

Søknadsmetoder

Det er mange variasjoner av sink salve. Det enkleste er å påføre et tynt lag på et renset ansikt. Du kan gjenta opptil seks ganger i måneden, men du kan ikke bli involvert. Salve er ikke ment som grunnlag for dekorative kosmetikk, det er bedre å bruke det om natten.

For akne

For over hundre år siden utviklet og dermatologen O. Lassar den tyske dermatologen O. Lassar en salve basert på sinkoksid, vaselin og salisylsyre med stivelse. Salicyl-sink salve eller Lassar pasta er et utmerket middel for akne.

Det har ikke bare en antiseptisk og bakteriedrepende, men også en astringent effekt. Metoden for bruk er enkel - smør det friske utslett, og det vil raskt forsvinne.

Men mange får ikke den ønskede effekten, hvorfor? Fordi hvis årsaken til akne er misbruk av kosmetikk, blir alle resultatene negre.

Med andre ord, smør huden med salve, og etter å ha påført et lag med kosmetikk, tillater du ikke huden din å få oksygen, og alle de fordelaktige egenskapene til salven er maktløse. Pass på å vurdere dette faktum.

Fra rynker

Zinksalve har blitt brukt som et middel for rynker relativt nylig. I større grad ble det spredt som en anti-acne salve.

Imidlertid har egenskapene til regenerering, beskyttelse mot ultrafiolett stråling og stimulering av dannelsen av kollagen og protein vist seg i kampen mot rynker. Til denne listen over fordeler blir det lagt til aktiv bevaring av fuktighet med petroleumjell, ellers ville sinket for mye tørke huden eller til og med bli spist.

Kontraindikasjon for bruk er overdreven tørr hud, med tørkeeffekt, kan salven skade denne typen hud.

Søknad: En liten mengde prikket påføres nasolabialfoldsområdet mellom øyenbrynene, det vil si hvor rynker har dannet seg. Injiserende, tappende bevegelser sprer det over overflaten av ansiktet.

I området under øynene for å påføre sink er strengt forbudt, men en liten mengde kan påføres på ytre hjørner av øynene. Det er mulig å bruke både om morgenen og om kvelden på tidligere rengjort ansikt.

For vanlig eller kombinert type er det beste alternativet å smøre bare rynker. For fett typen med et stort antall rynker, er det akseptabelt å søke på hele ansiktet. Dessuten vil det ikke være overflødig å fange nakken.

Bruksperioden er opptil tre uker, ikke mer. Deretter må du ta en pause i en to uker.

Fra frynser (alder flekker)

Zinksalve har en blekende effekt og er i stand til å lette av uønsket pigmentering. Metode for bruk:

 1. Rengjør ansiktet eller områdene der pigmentering er tilstede.
 2. Hver dag opptil tre ganger om dagen, bruk salve;
 3. Varighet til du får den nødvendige avklaringen.

Hvis du har tørr hud, kan du legge smeltet smør eller babykrem til salven og bruke på huden.

Under graviditet

Gravide kvinner før bruk, er det tilrådelig å konsultere en lege. Det er allment antatt at sink salve er den sikreste og mest milde middel i denne posisjonen.

Gravide kvinner kan oppleve følgende bivirkninger:

Hovedanbefalinger vil være streng overholdelse av regler for antiseptika og anvendelse bare til skadede områder. Før bruk, bruk en liten mengde på baksiden av hånden og følg reaksjonen. Gjentar ikke mer enn tre ganger om dagen.

Etter barbering

Hvis etter barbering begynte alvorlig kløe, ble huden rød og dekket med små kviser, så vil sink salve hjelpe. For å gjøre dette, bruk en liten mengde salve med lys massasjebevegelser. Ikke bruk mer enn seks ganger om dagen.

For mer informasjon om hvordan du fjerner irritasjon etter barbering, kan du i vår artikkel.

Konsolidering av resultatet

Til tross for salvens effektivitet, bør du følge noen anbefalinger for å få et positivt resultat og beholde det.

 1. Lag en ordning som du systematisk vil bruke den på. Dette gjelder spesielt for avanserte og alvorlige former for akne;
 2. Kobber og soya protein nøytraliserer effekten av sink, så begrense maten med innholdet i det daglige kostholdet;
 3. I motsetning til andre ledd, konsumere mer mat rik på sink - bønner, egg og lever, nøtter;
 4. Hvis ditt valg falt på sink salve, må du ikke blande det med andre midler for behandling av akne. Deres kombinasjon kan forårsake en uønsket allergisk reaksjon.

Kontra

Det er ingen strenge kontraindikasjoner for bruk av sinksalve. Tvert imot blir nesten alle hudens skader behandlet med hennes deltakelse. For å oppnå ønsket resultat og ikke overdrype huden, er det bare nødvendig å observere antall behandlinger og handle i henhold til instruksjonene.

Det er en rekke begrensninger der bruken av det er uønsket og til og med strengt forbudt:

 1. avansert og progressiv hudbetennelse;
 2. dype og omfattende sår;
 3. komponentallergi;

Tegn på sinkforgiftning:

 1. svette;
 2. forekomsten av hoste;
 3. føler seg uvel, svakhet;
 4. smerter i ledd og muskler;
 5. hodepine og kulderystelser.

Så, sink salve kan, og noen ganger du trenger, å smøre ansiktet. Dens positive egenskaper langt oppveier noen av bivirkningene av kløe eller rødhet. Ikke overgå doser og driftstid, og deretter løse du problemene uten alvorlige økonomiske utgifter og få gode resultater.

Bruken av sink salve i kampen mot rynker

I dag, flere og flere, finner du vurderinger om hvordan sink salve finner sine fans ikke bare blant de som er vant til å bruke den til å behandle akne, men også blant de som har prøvd det som et middel for rynker. Selv de som opprinnelig kalte det "stoffet i forrige århundre," "bestefars metode", forandrer seg og hevder at sinkalve for rynker ikke er like effektiv som dyre kremer.

Salvenes sammensetning

Grunnlaget for legemidlet er petrolatum, den viktigste aktive ingrediens er sinkoksid (10: 1).

vaselin

Vaselin, som regnes som et pålitelig okklusivt hudbelegg, brukes som basis for dette stoffet - et stoff som lager en film på ansiktet som beholder og beholder fuktighet. Petroleumjell er inkludert i sammensetningen av beskyttende og fuktighetsgivende kremer. Den eneste ulempen er at den er dårlig absorbert og pinner.

Sinkoksyd

Sinkoksid er et pulver som er mye brukt i farmakologi og kosmetologi. Det legges til slipende tannkrem, til sement for fyllinger i tannbehandling, til solbeskyttelsesprodukter. Det oppløses ikke i vann, så for fremstilling av salver benyttes petrolatum som basis. Å komme på huden, utfører sinkoksid en rekke viktige oppgaver:

 1. Sink stimulerer virkningen av enzymer som regulerer viktige biologiske prosesser i kroppen forbundet med metabolisme;
 2. Med direkte effekter på huden, sink, sammen med andre metallioner, deltar i aktiveringen av enzymer som er ansvarlige for fornyelse av epidermis;
 3. Med økt aktivitet av enzymer tetter sebaceous porer seg opp, noe som forårsaker tørrhet og utseende av rynker. Med mangel på enzymer, er det en økt sekresjon av talg, noe som gjør huden løs og fet. Zinksalve, som kommer på huden, "holder under kontroll" enzymets arbeid, opprettholder det øvre laget av huden i en normal tilstand: den styrer produksjonen av fett og åpner porene.

I tillegg påvirker sinkoksid gunstig huden, og forbedrer tilstanden:

 1. Den har en desinfiserende effekt;
 2. Det beskytter det mot eksponering for ultrafiolett stråling, og forhindrer dermed visning og utseendet av rynker på det.
 3. Det har en tørkeeffekt på riper og sår;
 4. Reduserer irritasjon;
 5. Lindrer betennelse
 6. Øker hudens elastisitet, forhindrer utseendet på rynker
 7. Sinkoksid er nesten alltid en del av hudpleieprodukter for babyer: Den brukes til pulver, blekekrem, salver til behandling av bleie dermatitt. Dette antyder at det er helt ufarlig å bruke;

Et slikt bredt spekter av handling gir grunn til å inkludere sinkoksid i preparater for omsorg for sensitiv og problemhud: Det kan ofte ses som en del av kremer fra kjente kosmetiske selskaper.

Som du vet, ultrafiolett - en av de viktigste faktorene i aldring og utseendet på rynker. Zinkoksid har en positiv effekt på sensitiv hud: Den har en antiseptisk effekt, beskytter mot eksponering for sollys.

Funksjoner i bruk av salve hjemme

Bruk av stoffet er ikke til behandling, og for å bekjempe rynker bør du vurdere noen av nyansene:

 1. Som nevnt tidligere er basen av salven vaseline. Den beholder fuktighet i huden godt, takket være beskyttelsesfilmen som den skaper på ansiktet. Men samtidig er det dårlig absorbert, og huden forblir fet i lang tid. Derfor skal de som bruker dette anti-rynkemedisinen ta hensyn til at det ikke bør brukes før de forlater huset, men skal brukes om natten.
 2. Ansiktet skal alltid forrenses.
 3. Zinksalve brukes ikke som sminkebase. På toppen av det er ikke brukt på fundamentet, pulver og sminke.
 4. Påfør et tynt lag i ansiktet, det vil beskytte ikke verre enn en dyr solkrem, som inkluderer sinkoksid.
 5. Sinksalve igjen på ansiktet for natten bidrar til å glatte ansiktet og glatt ut fine rynker.
 6. Foruten det faktum at sink salve jevner rynker og beskytter ansiktet mot fotoalder, har det også en bleking effekt.

Bruke sink rynke salve

For terapeutiske formål brukes legemidlet vinkelvis - det brukes på kanten av fokuset på betennelse (på kvisehodet, ål). Ved hjelp av anti-rynke salve blir den påført med et tynt lag på hele ansiktet, halsen og halsen.

Zinksalve har en sterk tørkingseffekt som kan forårsake uønsket tørrhet i huden, spesielt under øynene og rundt munnen, for å bekjempe rynker i ren form. Bare de som har fet hud kan bruke den på ansiktet.

For tørr og normal hud, bør fuktighetsgivende og nærende kremer legges til sinkalven.

Krem med sink salve og olje for tørr hud

For å fukte tørr hud og forhindre utseendet på fine rynker, kan du bruke en enkel metode:

 1. Påfør en liten sink salve på hånden din;
 2. Legg til noen dråper baby olje eller naturlig smeltet smør;
 3. Med en finger av den andre hånden, bland godt og bruk massen på ansiktet ditt. Ingen grunn til å skylle;

Dette verktøyet fukter og glatter huden perfekt, beskytter den mot å tørke ut.

Krem med lanolin og sinkoksid for tørr hudtype

Det er nok å blande lanolinkrem med sinkolve (1: 1) i like store mengder for å få et utmerket effektivt middel, ikke bare for fuktighet, men også for å forhindre rynker på tørr hud. Lanolin og petroleumjelly lager en beskyttende film som beholder fuktighet, og sinkoksid har en regenererende effekt, glatter og forynger huden, og forhindrer rynkets utseende.

Krem med spermaceti for normal hudtype

Spermaceti er produsert ved å avkjøle fettet som er oppnådd fra spermhvalens hode. Den har en god sårhelende effekt, forbedrer hudens beskyttende funksjoner, myker den, gjenoppretter elastisitet og forhindrer rynker. Spermaceti selges i apotek i form av små hvite barer.

Oppskrift nummer 1

I 15 g sink salve tilsetter 4 g spermaceti, som tidligere er smeltet i et vannbad. Hvis massen virker fet, kan den fortynnes med vann. Verktøyet påføres ansiktet med en tynn film.

Oppskrift nummer 2

Bland like mengder sink salve med noen spermaceti krem ​​og tilsett en dråpe olivenolje. Den resulterende massen påføres i et tynt lag på ansiktet.

Zinksalve er et universelt middel som brukes til å behandle hudsykdommer - det er foreskrevet for alle uten begrensning, noe som igjen viser sikkerheten til komponentene som utgjør sammensetningen. Men likevel, kosmetikk, som inkluderer sinkoksid, anbefales ikke å bruke veldig ofte. Det er nok 2-3 ganger i uken for å forhindre utseendet på fine rynker på ansiktet.

Alt om sink rynke salve

Zinksalve har blitt brukt siden antikken i behandling av hudsykdommer. Men det var mange vurderinger på bruken av sink salve for å bekjempe rynker.

Kanskje populariteten skyldes den lave prisen på stoffet sammenlignet med eliten anti-aging kosmetikk. Kosmetologer er svært beskjedne om effekten av sinksalve mot rynker. Så salve har en foryngende effekt eller ikke?

struktur

Den viktigste aktive ingrediensen i 10% rynke sink salve er sinkoksid. Av de ekstra ingrediensene kan lanolin og petrolatum brukes.

Vaselin danner en film på huden, bevarer fuktighet, hindrer tørr hud: det er ikke fukter huden og forhindrer fordampning av fuktighet, men det er dårlig absorbert av huden - dette er dens ulempe.

Produsenter kan i tillegg komme inn i salven:

 • salicylsyre;
 • menthol;
 • dimetikon;
 • metilaraben;
 • natriumlauretsulfat;
 • etylalkohol;
 • glycerylstearat;
 • propandiol;
 • propylenglykol.

Indikasjoner og kontraindikasjoner

Zinksalve brukes i flere grener av medisin:

 1. i dermatologi (ved behandling av dermatitt, streptoderma);
 2. i pediatrisk behandling (behandling av bleieutslett);
 3. i kirurgi (behandling av trofasår, brannsår, trykksår, hemorroider);
 4. i gynekologi (behandling av vulvovaginitt);
 5. tannlegen (sinkoksid er inkludert i sement for tetting av tenner).

Gitt effekten av sinkoksid på huden, brukes sinksalve i kosmetikk for behandling av akne, melasma. Zinkoksid brukes også i solkrem.

Det er verdt å merke seg at instruksjonene ikke sier noe om bruk av produktet til kosmetiske formål!

Kontra

Bare en allergisk reaksjon på en hvilken som helst bestanddel av salven er kontraindisert for bruk av sink rynke salve.

Det er uønsket å bruke salve på:

 • irritasjon,
 • hudbetennelse
 • utslett av ukjent årsak
 • inkludert pustler.

Under graviditet og amming, bør bruk av sink rynke salve koordineres med legen din.

Virkning av hovedstoffet

Sinkoksid brukes i kosmetikk på grunn av effekten på huden:

 1. antiseptisk,
 2. anti-inflammatorisk,
 3. hygroskopisk,
 4. regenererende.

Det trenger ikke en gang til overflatelagene i huden, men utøver dens effekt, gjenstår på overflaten av huden.

Virkningsmekanismen av sinkoksid i sammensetningen av sinksalve mot rynker:

 1. Zink aktiverer handlingen og normaliserer aktiviteten til enzymer involvert i stoffskiftet i hudceller, noe som bidrar til prosessen med å oppdatere den.
 2. Høy enzymatisk aktivitet som fører til tilstopping av porene i talg, tørr hud og rynker, og ved deres utilstrekkelig aktivitet er forbedret fordeling av sebum, er huden fet og slapp.
 3. Sink rynke salve styrer den enzymatiske aktiviteten, produksjon av sebum, bidrar til åpningen av porene.

På grunn av et så bredt spekter av handlinger, inkluderer ledende kosmetologibedrifter sinkoksid i kremer og preparater for omsorg for problemhud.

Video: Anbefalinger

Instruksjoner for bruk Zinksalve rynker

Sink rynke salve påføres på ren, tørr hud, etter vasking av hender. For å rengjøre huden må du vaske dagens sminke og bruke melk eller fuktighetskrem.

Siden denne salven ikke er et alternativ til dagkrem og ikke er grunnlaget for å bruke sminke, brukes det vanligvis om kvelden før du legger deg til sengs.

For fet hud blir salven påført som et tynt lag på ansikt og nakke. Eiere av tørr hud eller kombinasjon må blande sink salve med smeltet smør eller baby krem. Dette forhindrer at sink tørker ut huden.

Den påførte salven eller blandingen forblir på huden over natten. Når du har brukt salven, må du vaske hendene igjen. Om morgenen blir ansiktshuden grundig renset.

Når det brukes til å bekjempe rynker, blir salven påført ansiktet 3 ganger i uken. Behandlingsforløpet varer ikke mer enn 3 uker. Etter et månedlig intervall kan kurset gjentas.

Meninger av kosmetologer og leger

Kosmetikere kaller den anti-aldrende effekten av sink salve og dens effektivitet i kampen mot rynker en myte, en legende.

Sinkoksid fører til tørr hud, nemlig dens tørrhet og er årsaken til rynker. For å bekjempe de første rynkene er tvert imot en god fuktighet av huden nødvendig.

Kosmetologer bruker sinksalve for å forbedre hudtilstanden for akne, dermatitt. Etter å ha påført salve med sinkoksid på skinnende, oljeaktig hud, forbedres utseendet, brede porer er stengt, fettutskillelse normaliseres og huden blir kjedelig.

Resultatene fra nyere forskere kan stunke mange. Etter sommer stranden sesongen, mange bruker solkrem (kremer, kremer) i håp om at de vil være i stand til å beskytte og solbrenthet, og fra tidlig rynker. Sammensetningen av disse midlene inkluderer sinkoksid.

Det viste seg at under påvirkning av ultrafiolett sinkoksid er involvert i kjemiske reaksjoner, noe som resulterer i dannelse av ustabile molekyler eller frie radikaler. Når man prøver å kombinere med andre molekyler, kan de skade vevsceller eller DNA i celler. Slike skader er fulle av utviklingen av hudkreft.

Eksperter har vist at skaden på kroppens celler direkte avhenger av varigheten av eksponering for ultrafiolett stråling på sinkoksid. Studien av samspillet mellom ultrafiolett og sinkoksid fortsetter.

I mellomtiden brukes sinkoksid i solkrem. Legene mener at det er bedre å bruke en slik beskyttelse enn å ikke ha noen.

Kan jeg bruke Retinoi rynke salve? Klikk for å finne ut.

Bivirkninger

Oftest er toleransen for sink salve mot rynker bra. Overfølsomhet overfor salvets komponenter kan føre til bivirkninger.

Manifestasjonene av bivirkninger kan være:

 • kløe;
 • prikkende følelse;
 • brennende følelse;
 • hudrødhet;
 • utslett.

Noen individer merker mørkere hud (vanligvis med mørk hud). Vanligvis forsvinner uønskede effekter uten behandling etter seponering av salven. Hvis disse fenomenene vedvarer i lang tid, må du konsultere lege.

Bivirkninger kan være forbundet med tørrhet i huden ved hjelp av sinkoksid. En slik reaksjon kan forhindres ved å bruke sinksalve med en fuktighetsgivende krem.

I alvorlige tilfeller av allergiske reaksjoner kan det oppstå:

 1. hevelse av leppene, tungen, ansiktet;
 2. Følelse av tetthet i brystet;
 3. pusteproblemer.

I tilfelle slike manifestasjoner skal umiddelbart ringe til en ambulanse.

I tilfelle å komme inn i salven i øyet er:

 • alvorlig kløe;
 • rennende øyne;
 • øyelokkets rødhet.

I slike tilfeller bør du skylle øynene dine i minst 15 minutter.

Ved svelging av sink kan salve oppstå:

 • smerte i den epigastriske regionen;
 • kvalme og oppkast;
 • løs avføring;
 • feber med kuldegysninger;
 • isterisk farging av sclera og hud.

Når de vises, må du ringe en ambulanse, og gi pasienten rikelig med vann (melk kan brukes) og aktivert trekull.

Er det mulig å søke på området rundt øynene

Vanligvis den første påminnelse om alder som rynker vises i de mest følsomme områdene i ansiktet - i hjørnene av øynene og leppene, i nasolabiale trekant. Sinkoksid tørker mye på huden, og for å overvinne aldersrelaterte endringer i huden, tvert imot, bør gode fuktighetskremer brukes.

Når det brukes rundt øynene, er det fare for salve i øynene og utvikling av konjunktivitt.

Derfor anbefales det ikke å bruke sinksalve fra rynker under øynene! Kosmetologer bruker spesielle kremer og salver for dette området.

Gjennomsnittlig kostnad

Salve er produsert i bokser på 25g, 40g, 50g, 100g og i rør av 25g, 30g. 50g.

Gjennomsnittlig pris for en pakke med salve er 25g-29rub og 50g-39rub

Dispensert fra apotek uten resept.

Nyttige tips

Du kan forhindre utseendet på rynker!

For å gjøre dette, lytt til disse tipsene:

 1. Det er nødvendig å konsumere en tilstrekkelig mengde frukt og grønnsaker som leverer kroppen med vitaminer. Vitaminer A, C, E vil være særlig fordelaktige.
 2. I solperioden beskyttes ansiktets hud ved hjelp av spesielle kremer med UV-filter.
 3. Det er ønskelig å utelukke dårlige vaner (alkoholforbruk, kureiie), som fører til dårlig sirkulasjon, bidrar til oksygen sult av celler og deres aldring.
 4. Daglige turer i frisk luft (minst en halv time) vil forbedre mikroblodsirkulasjon og hudfarge.
 5. Lang nok søvn vil spare ungdommen lenger - kronisk tretthet lakker ikke.
 6. For å opprettholde tonen i ansiktsmuskler og forsinke aldring, kan du få spesielle øvelser.
 7. Daglig ansikts hudpleie vil sikre sitt sunne utseende.

Hvordan fjerne foldene i nakken hjemme? Svaret er her.

Hvordan velge en rynkekrem for menn? Detaljer i artikkelen.

Alternative metoder

Kosmetologer i kampen mot rynker bruker en rekke anti-aging prosedyrer (injeksjoner, laser action), verktøy (serum, kremer, salver).

Som et alternativ til sink rynke salve, er det gjort bruk av:

 1. Midler av japansk kosmetikk - serum med hyaluronsyre "Inno GIALURON" - kan erstatte kremer, løft, plastikkirurgi. Effekten er åpenbar etter en enkelt bruk. Bruk av serum i løpet av uken glatter rynker, gir en sunn hudfarge.
 2. En ny komponent i anti-aging kosmetikk rhamnose (fra 5 til 10% finnes i kremer) har en effekt på fibroblaster (spesielle celler som produserer kollagen). I kombinasjon med hyaluronsyre og termisk vann har det en gunstig effekt på huden, øker elastisiteten og reduserer rynker.
 3. Retinoic salve rynke (inneholdende aktiv form for vitamin A), påført på en ren flate over natten, normaliserer stoffskiftet, akselererer regenereringsprosesser, stimulerer syntesen av kollagen og forebygger rynker.
 4. Hydrokortison - gir hudhydrering, gir ansiktet et naturlig volum; legg det i et tynt lag om morgenen og kvelden.
 5. Heparin - hjelper til å glatte fine linjer, bli kvitt puffiness og blå under øynene (påført 2p. Per dag, har en rask effekt).
 6. Radevit - en salve som inneholder vitaminer som er nødvendige for huden, påføres 2p. per dag, bidrar til å forbedre tilstanden til huden, bli kvitt rynker. Ved påføring vil huden være elastisk og frisk.

Enten å bruke en sink salve til rynker - hver kvinne bør bestemme seg selv. Men det er likevel bedre å stole på eksperter og konsultere kosmetologer for det enkelte valg av anti-rynkebehandling.

Sinksalve for ansiktet: instruksjoner og anbefalinger for bruk av anti-rynker, effektivitet, gjennomgang av analoger og anmeldelser

Sinksalve brukes til å forbedre tilstanden til ansiktets og kroppens hud. Det eliminerer effektivt små utslett og regulerer talgkjertlene. Legemidlet er preget av antiinflammatorisk, antiseptisk, tørking og regenererende effekt. Kvinner bruker et apotekstilbud for å bekjempe de første rynkene på pannen og i nasolabialtrekanten.

Kosmetologer er skeptiske til denne metoden for å bruke sink salve. Det inneholder ikke komponenter som kan forbedre produksjonen av kollagen og elastin. Det er disse forbindelsene som er ansvarlige for dannelsen av rynker. Men stoffet er i stand til å returnere huden et sunt utseende, forhindre for tidlig aldring.

Sinksalve i kosmetikk

Beauticians bruker sink salve for å fjerne stygge pigment flekker fra pasientens hud. Lysebrun eller rødbrun lokal mørkgjøring dannes hos kvinner etter 40 år. Men ofte oppstår disse kosmetiske feilene under graviditet eller langvarig eksponering for solen. Legemidlet for spotbehandling raskt og effektivt whitens epidermis. Beauticians anbefaler at du bruker det til hudpleie, hvis det ofte ser ut på det:

Zinksalve brukes med forsiktighet på huden. Hvis du ikke følger anbefalingene fra kosmetologer, kan det være veldig tørt. Tap av nødvendige fuktighetsceller vil føre til dannelse av rynker, alvorlig irritasjon av dermis.

Nyttige egenskaper

Den terapeutiske effekten av stoffet er basert på innholdet av en stor mengde sink. Dette sporelementet er en del av mange kosmetiske produkter for fet hud. Produsenter legger det til kremer, tonics, masker, geler beregnet til behandling av akne. Sink regulerer talgkjertlene, forhindrer økt sekresjon. Eksternt middel danner en sterk film på overflaten av epidermis som hindrer penetrering av patogene bakterier i porene. Hva er mer gunstig for huden Zinksalve:

 • Beskytter dermis mot eksponering mot sollys, forhindrer overdreven produksjon av melatonin;
 • holder cellene i cellene de trenger fuktighet, tillater ikke vannmolekyler å fordampe fra overflaten av huden;
 • sanitizes patologiske foci, fjerner slagg og giftige forbindelser.

Korrekt bruk av stoffet bidrar til gradvis, moderat eksfoliering av det øvre laget av epidermis. Nye, unge vev dannes på stedet av fallne av keratiniserte skalaer. Hudavlastning er utjevnet, frisk fargeutbytte, fettete glans forsvinner. Spesielt viktig er bruken av legemidlet i form av en foryngende maske.

Meninger av kosmetologer og leger

Dermatologer tror sink salve er en effektiv behandling for dermatitt av ulike etiologier.

I fravær av en smittsom inflammatorisk prosess, klipper stoffet raskt med riper, sprekker, sår. Ved å hemme suppuration, akselererer det helbredelsen av skadede vev. Men dermatologer og kosmetologer anbefaler ikke bruk av sinksalve for å bekjempe rynker av følgende årsaker:

 • etter 25 år reduseres kollagenproduksjonen gradvis. Dette fører til dannelsen av "tomrom" i det intercellulære rommet. Huden blir mer uklar, begynner å sagke. Sinkoksid kan ikke stimulere kollagenbiosyntese;
 • stoffet har ikke fuktighetsgivende egenskaper, men inneholder bare vannmolekyler. For å forhindre dannelse av rynker er nødvendige midler som metter dermis med ekstra fuktighet.

Det er farlig å bruke sinksalve for huden rundt øynene. Denne fornyelsesmetoden vekker ikke bare dannelsen av for tidlig rynker, men også konjunktivitt.

Narkotikabeskrivelse

Sink salve er en homogen substans av hvit farge med en bestemt lukt av vaselin. Noen produsenter forbedrer sammensetningen ved å legge til flere ingredienser. Når du kjøper bør du være oppmerksom på apoteket, at det er nødvendig salve. Den terapeutiske linjen inkluderer også sinkpasta. Det er veldig tykt, tøft og brukes kun til behandling av gråtende eksem og sår.

Hvis kvinnen fortsatt bestemte seg for å bruke stoffet for foryngelse, må du følge forholdsregler. Zinksalve er best tilsatt i et minimum i en balsam eller krem. Dermatologer forbyder bruken av det for å eliminere rynker under øynene.

Farmakologisk aktivitet

Den aktive ingrediensen i legemidlet er sinkoksid. Etter å ha påført salven på huden eller sårflatene, begynner proteiner å denaturere. De resulterende albuminatene fjernes fra vevene og fremmer regenerering. Legemidlet reduserer eksistensens intensitet, undertrykker inflammatoriske prosesser. I kosmetikk brukes sink salve på grunn av sin antiseptiske og bleking effekt. Hva hjelper det med:

 • alder flekker av ulike lokalisering, form og farge;
 • akne og dens konsekvenser - arr, arr, groper;
 • reduksjon i den funksjonelle aktiviteten til talgkjertlene.

Sinkoksid er et kraftig adsorbent. Den kjemiske forbindelsen tiltrekker slag og giftstoffer til overflaten. Det bidrar til å raskt fjerne fra huden porene mikroorganismer og deres metabolske produkter.

Frigi form og sammensetning

Innenlandske produsenter produserer stoffet i flasker med mørke glass eller aluminiumrør. Den primære pakken kan inneholde 20,0 eller 30,0 g sink salve. Rør og flasker er vedlagt i pappkasser sammen med bruksanvisning. Sammensetningen av det eksterne middel inkluderer slike bestanddeler:

 • sink oksid;
 • medisinsk petrolatum.

Noen ganger bruker produsentene andre hjelpekomponenter til å danne salven. Dette kan være lanolin, hvit paraffin, eller en kombinasjon av dem med petroleumjell. Sink rynke salve vil fungere bedre hvis den inneholder propylenglykol. Denne forbindelsen tillater penetrering av ingrediensen i de dypeste lagene av epidermis. Det skaper et pH-nivå som tilsvarer surheten i menneskets hud.

Legemidlet bør oppbevares ved romtemperatur på et sted som er beskyttet mot sollys. Holdbarhet - 4 år. Etter å ha åpnet hetteglasset eller åpnet aluminiumsrøret, reduseres det til 2-3 måneder. Legemidlet kan ikke brukes til separasjon, misfarging eller lukt. Dens kostnad på apotek - fra 20 rubler.

Instruksjoner for bruk til ansiktet

Instruksjonene for bruk av sink salve angir ikke bruken av rynker. Derfor bør prosedyrene følge alle anbefalinger fra kosmetologer. Ikke bruk stoffet til ubehandlet hud. Hvor mye å holde på ansiktsgel eller fløte med sinksalve:

 • Eiere av normal hud - 1-1,5 timer;
 • For personer med problem og oljeaktig dermis, er det tilrådelig å forlate produktet i 4-5 timer.

Etter prosedyren er det nødvendig å påføre en fuktighetskrem på ansiktet.

Under behandlingen kan man ikke bruke skrubbe med store slipemiddelpartikler.

Indikasjoner og kontraindikasjoner

Zinksalve er et effektivt middel for behandling av termisk og solbrenthet på 1 grad. I dermatologisk praksis brukes den også til behandling av følgende sykdommer:

 • dermatitt;
 • bleieutslett;
 • mikrotraumas - sprekker, riper, kutt;
 • gråtende eksem.

Ifølge nyere kliniske studier har stoffet svakt antiviral aktivitet. Derfor er det brukt til å behandle en herpesinfeksjon under åpningen av smertefulle blister. I kosmetikk, sink salve brukes til acne, acne, rynker, post acne. Det er kun egnet for personer med normal og kombinasjonshud. Et eksternt middel tørker porene, normaliserer produksjonen av sebaceøse sekresjoner. Tørr hud er en av kontraindikasjoner for bruk. Sinksalve er heller ikke foreskrevet for pasienter med overfølsomhet overfor komponentene. Det er kontraindisert i patologier som forekommer i bakgrunnen av en smittsom-inflammatorisk prosess.

Dosering og administrasjon

Du må først vaske ansiktet ditt med ethvert hygienisk produkt og bløt ansiktet med et håndkle. For å øke terapeutisk effekt, er det nødvendig å "åpne porene". Du kan feste en klut fuktet med varmt vann til huden din, eller tørk det med kamille, salvie ekstrakt. Det er flere måter å bruke sink salve på ansiktet ditt på:

 • tilsett 10 g av stoffet i 100 ml krem;
 • Påfør et tynt lag på hele ansiktet i 30-40 minutter.

Ren sink salve skal ikke stå på nattens overflate. Det er nok å utføre anti-aging prosedyren en gang om dagen i en måned. Etter en 2-3 ukers pause kan behandlingen fortsette.

Graviditet og amming

De terapeutiske egenskapene til stoffet tillater det å bli brukt på ansiktet under graviditet og amming. Men om muligheten for medisinske prosedyrer, bør du konsultere legen din.

Bivirkninger og spesielle instruksjoner

Bruken av sink anti-rynke salve kan forårsake en lokal allergisk reaksjon. Det manifesterer seg som utslett, rødhet og hevelse av dermis. Legemidlet trer ikke inn i blodet, forårsaker ikke systemiske bivirkninger.

Hos kvinner med tørr hud vil bruken av en ekstern agent føre til en økning i dybden av eksisterende rynker. Årsaken til en slik negativ effekt er dens evne til å exfoliere det øvre laget av epidermis. Det blir tynnere og taper elastisitet.

analoger

For å bekjempe rynker praktisert bruken av andre farmasøytiske preparater. Disse er retinoisk salve, Aevit, Radevit (instruksjon), Hyaluronsyre, kosmetiske oljer av jojoba, mandel, fersken.

anmeldelser

Alena, Volgodonsk: I skjønnhetssalongen rådde de seg til å kjøpe sinksalve for å forbedre hudstrukturen. Det smaler hudens porer og blir en utmerket forebygging av akne og svarte flekker. Ansiktet ryddet raskt - små kviser og røde flekker forsvant.

Veronica, Penza: Bruksanvisningene fant ingen instruksjoner om hvordan du bruker sink salve til rynker. Dermatologen sa at den ikke brukes til dette selv i kosmetologi. Spesielt hos personer med min hudtype - tørr og følsom.

Salicylic Zinc Facial Salve

Det finnes et stort antall forskjellige komposisjoner som hjelper kvinner med å bekjempe aldersrelaterte endringer i huden. I visse tilfeller gir det en mulighet til å hjelpe salicylisk sink salve mot rynker: Vurderinger av denne salven indikerer dens egenskaper for å eliminere betennelse og mette dermis med sink.

Sammensetningen av sink salve

Denne sammensetningen i kosmetikk mot rynker blir sjelden brukt. Som regel brukes det til å behandle utslett, akne, inflammatoriske prosesser og visse hudbetennelser.

Den sammensatte sink salve består av to elementer:

Sink oksid. Hvitt pulver som ikke oppløses i vann. Det brukes aktivt i kjemisk industri, men det er mer brukt i farmakologi og i produksjon av medisinsk kosmetikk. Sink oksid er vanligvis brukt i tannlegen. På grunnlag av dette produseres sementmørtel for tenner og spesielle pastaer. Spesielt bruken av sinkoksid i fremstillingen av legemidler. Det brukes til å lage de fleste salver, kremer og geler for behandling av hudbetennelser og betennelser: for alle typer hud, eksem, hudsår, etc. Nå er salicylisk sink salve ikke mye brukt i kosmetologi, men det anbefales at rynker er på alderen hud;

Vaselin. Vaselin er en tett substans uten smak og farge. Vaselin er grunnlaget for de fleste kremer og smøremidler. Han går inn i blandingen av babypleie kosmetikk. Vaselin brukes vanligvis i ulike metoder for kosmetisk og medisinsk natur for å myke dermis. Stoffet kan brukes som en laksebestandig forbindelse. Det er helt ufarlig og kan til og med brukes til nyfødte. Effekten av vaselin er relatert til dens egenskaper. Det myker dermis effektivt og dekker det med en film, men trenger ikke inn i de dype lagene. Vaselin fukter ikke dermis, men dekker det bare med en beskyttende film.

Kombinasjonen av vaselin og sinkoksid i salven kombineres på grunnlag av beregningen av ti til en. Det er denne andelen som gjør det mulig å oppnå optimal virkning på dermis.

En god salicylisk sink ansikts anti-rynke tørker de øvre lagene i huden, får dermis til å gjenopprette sine celler og vev, regulerer dannelsen av kollagen filamenter.

Vaselin dekker igjen dermis med en beskyttende film og beskytter den mot det negative ytre miljøet.

Nyttige egenskaper ved sink salve

Ifølge kosmetologer, vil sinkoksid bidra til å takle de fleste hudbetennelser, hvis de brukes riktig. Takket være dette elementet har salicylisk sink salve mot rynker blitt et billig alternativ for å raskt og effektivt takle aldersrelaterte endringer i huden. Følgende fordelaktige egenskaper ved sink salve finnes:

Salicylisk sink salve gjør det mulig å aktivere elementene i huden som hovedsakelig er ansvarlig for fornyelsen av cellene;

Bruken av sink salve om sommeren, som angitt i instruksjonene for bruk av sammensetningen, har evnen til å beskytte dermis mot de negative effektene av ultrafiolette stråler. Tross alt fører ultrafiolett til utseendet av rynker;

Salicylisk sink salve bidrar til å intensivere effekten av kollagen, med konstant bruk blir dermis mer elastisk og stram og rynker begynner å gradvis glatte ut;

Alderen dermis er mer utsatt for ulike skader enn de unge. Over tid vises et stort antall sår og små riper på dermis, som ikke er synlige for det menneskelige øye. Sink helbreder dem raskt, og petroleumsjelly bidrar til å beskytte huden mot den negative påvirkning av det ytre miljøet.

Hvordan bruke sink anti-rynke salve

Salicylic sink anti-rynke salve for ansiktet har et gunstig resultat bare når den er ordentlig påført. De fleste kvinner bruker sink salve i form av en enkel krem ​​og gjør mange feil. For å salicylic sink salve så raskt bidratt til å kvitte seg med rynker, bør det brukes på følgende måte:

Vaselin er inkludert i salveforbindelsen, som, selv når den er fullstendig absorbert, etterlater et fettmerke på dermis - en beskyttende film. Av denne grunn skal salven bare brukes på dermis ved sengetid;

Vaselin dekker dermis med en tynn film. Takket være dette beholder dermis fuktighet og gunstige elementer i lang tid. Men hvis det ikke er tilstrekkelig rengjort, kan smussfragmenter, døde hudceller og sebum forbli under filmen. Før du bruker dermis bør rengjøres;

Før du bruker salven, bør du rengjøre dermis med skrubbe eller vaskesammensetninger. Dermis må være helt fuktig. Det anbefales ikke å tørke dermis tørr før du bruker sink salve, forsiktig blottet det med et håndkle;

Påfør en ren sink salve kan bare være de som har nok fet hud. For tørr og normal dermis, bør ansiktet smøres med en god fuktighetsgivende sammensetning eller babykrem på forhånd. Med en tilstrekkelig sensitiv og tørr dermis, smør den også med smeltet smør;

Sinksalve anbefales ikke å brukes umiddelbart på hele ansiktet. Det kan tørke ut og lysere dermis, gi et negativt resultat. Av denne grunn bør den bare brukes på problemområder i ansiktet, og legg så lite som mulig på laget.

Zinksalve har sine egne kontraindikasjoner og bivirkninger, som er beskrevet i instruksjonene for bruk av sammensetningen. Sistnevnte skjer når feil bruk av sammensetningen eller med økende dosering. I slike tilfeller blir dermis i applikasjonsområdet av salven mye lysere, det blir ganske tørt, begynner å skrelle og det er nok å klø. Du bør ikke bruke sink salve hvis en person er allergisk mot petrolatum eller sinkoksid, han har dype lesjoner på dermis med blødning eller med frigjøring av pus. Zinksalve skal brukes med forsiktighet når det er gravid og lakterende, da sink kan samle seg i kroppen og komme til barnet.

Beautician anbefalinger

 • Det anbefales at du bare bruker legemidlet på tørr og ren dermis. Før prosedyren vaskes med såpe, helst tjære og avfett de betente områdene. For dette formål er det mulig å bruke hydrogenperoksid eller en rensende tonic;
 • Ikke gni salve til betente pimples, berøring som forårsaker smerte. Det er bedre å tørke acne med salisylalkohol og ikke smøre til de er dekket.
 • Hvis huden har svarte flekker, fordamp dermis med et dampbad laget av kamilledekok. Etter en slik prosedyre vil det være lett å eliminere komedoner;
 • å sette kosmetikk på medisinsk pasta er forbudt, og det er bedre å ikke bruke det i det hele tatt under behandlingen;
 • Siden pastaen har en karakteristisk oljeaktig struktur og farge, bør den brukes over natten, men hvis du for eksempel er hjemme hele dagen, bør antall søknader økes til 6 ganger om dagen.
 • Hvis akne og andre problemer på huden er ganske mye, smør hele overflaten av ansiktet med agenten, hvis utslettene er sjeldne, behandle dem utelukkende;
 • bruk av sink og salisylsalve med andre legemidler for akne er forbudt på grunn av at deres ingredienser kan provosere en konflikt med manifestasjonen av uønskede reaksjoner på dermis;
 • Ettersom det er fett i basen av legemidlet, anbefales det å fjerne pastarester med en bomullspinne dyppet i såpevann, hvoretter det er nødvendig å vaske med rent, varmt vann;
 • Ikke bruk salven på slimhinner, og skyll straks med vann i tilfelle kontakt.

Hvis huden din er veldig tørr og følsom, bruk denne instruksjonen om bruk av salicylisk sink salve til akne: Legg litt av preparatet på din håndflate, legg til noen dråper smeltet smør eller babyolje, for eksempel "Johnson's Baby", bland med fingrene og søk som krem.

Sinksalve ansiktsmasker

Salicylic sink salve er en ideell komponent for å lage ansiktsmasker hjemme. Nedenfor er noen av de mest populære oppskrifter.

Mask for fet hud

 1. Bland kosmetisk blå leire - en spiseskje og hvit leire - en spiseskje.
 2. Fortynn blandingen med vann i tilstrekkelig tykk tilstand, tilsett 8 ts sink salve. Påfør den resulterende sammensetningen på ansiktet i en periode på 15 minutter.
 3. Som et resultat, etter den første søknaden, vil vi få dypt rengjorte porene og en matt hudfarge. Bruk en lignende maske med sinksalve etter dusj eller bad, tre ganger i uka.

Holdere av tørr og normal hudtype oppfordres til å bruke salven i forbindelse med vanlig krem ​​til daglig bruk. Anbefal å bruke salven før sengetid, bland en til en.

Mask for cambini hud

For å lage en maske for den kombinerte typen ansiktsdermis, blir 15-17 g grønn eller blå kambjansk leire fortynnet med rent vann til en tykk tilstand, tilsett en halv liten skje full av sink salve og blande. Påfør med et tykt lag på tørr og ren hud i ca. 15 minutter, og vask deretter av med varmt vann.

Det er lov til å lage en slik maske ikke mer enn 4 ganger i uka i en måned.

Mask mot svarte prikker

 1. Før du starter prosedyren, bør du vaske hendene godt med antibakteriell såpe, fjern sminke og overflødig fett fra ansiktet.
 2. Neste i 5 min. Hold ansiktet over et varmt vannbad, for full avsløring av porene.
 3. Påfør zinksalve til derma, vent ytterligere 10 minutter.
 4. Skyll deretter av og legg fuktighetskrem på dermis.

Disse manipulasjonene gjøres best om kvelden - før du går til sengs, men hvis du damper ansiktet ditt om dagen, husk at etter at du har fjernet de svarte punktene, er det forbudt å gå ut i et par timer. Kontakt av dampet hud med eksternt aggressivt miljø kan føre til enda større hudproblemer.

Salicylic Zinc Salve: anmeldelser

På Internett er det informasjon som avslører hvordan salicylisk sink salve mot rynker påvirker - vurderinger av kosmetologer og vanlige brukere viser hvordan du skal bruke dette stoffet riktig. Salicylic sink salve forynger ikke ansiktet ditt i mange år. Dens viktigste fordel ligger i den komplekse effekten og restaureringen av hudvev. Kosmetologer anbefaler at du bruker zinksalve som en ekstra forbindelse for anti-rynkebehandling. Det har en gunstig effekt på hudens regenerative prosesser.

Flere Artikler Om Typer Acne