I artikkelen diskuterer vi sinksalve fra svarte flekker. Du vil lære om stoffet bidrar til å bli kvitt et dermatologisk problem, og hvordan du bruker det riktig for å forbedre tilstanden til huden uten ubehagelige konsekvenser.

Hvordan har sink salve på svarte flekker

Resultatet av det kraftige arbeidet med talgkjertlene er overdreven sebumproduksjon. Fett clogs porene i epitelet, blander med ytre urenheter på huden og blir til en svart prikk - comedo. Sebaceous-pluggen forhindrer normale fysiologiske prosesser fra å fortsette på overflaten av huden og blir et utmerket miljø for aktiviteten til skadelige mikrober. Zinksalve fjerner effektivt svarte flekker. Zinksalve renser ansiktet på svarte flekker på grunn av adsorbent, tørking og antiseptisk effekt. Legemidlet absorberer overflødig fett med skadelige stoffer, frigjør porene fra komedoner og eliminerer trusselen mot inflammatoriske prosesser. Sinkoksid beskytter cellene i epidermis fra infeksjon, aktiverer metabolske prosesser og regenerering av skadede vev. Ekstra komponenter - petrolatum, mineralolje, fiskeolje beskytter huden mot overdreven tørking og peeling.

Okklusjon av kanalene i sebaceous glands forekommer oftest på pannen, haken, nesen. Zinksalve fra svarte flekker reduserer intensiteten av sebumproduksjonen i områder med høyt T-sone fettinnhold, strammer porene og frigjør dem fra akkumulasjoner av døde hudpartikler i den øvre epidermis.

Hvordan bruke sink salve fra svarte flekker

Påfør zinksalve fra de svarte flekkene etter å ha rengjort ansiktet grundig fra sminke og overflødig fett. Åpne porer og øke penetrasjonen av næringsstoffer vil hjelpe dampet ansikt over et vannbad av avkok av urter (kamille, calendula, St. John's wort). Påfør salve med en kamp eller et tannpirke med et tynt lag på hvert punkt opptil tre ganger om dagen. Varigheten og antall prosedyrer avhenger av reaksjonen av comedo til stoffet og dynamikken i terapien. Ifølge vurderinger på sink salve er det i noen tilfeller 10-20 minutter å rense øynene til å fjerne svarte flekker, i mer alvorlige tilfeller tar det flere timer å oppnå effekten.

Salven absorberes ikke i huden, så fjern den hvite blomsten fjernet med en bomullspinne eller et papirhåndkle. Hvis produktet er tørt, suge platen med varm vegetabilsk olje og fjern forsiktig filmen, vask den med varmt vann og antibakteriell såpe og påfør en fuktighetskrem. Etter prosedyren, avstå fra å bruke kosmetikk over det betente området, ikke gå ut umiddelbart, spesielt i solfylt vær, for ikke å provosere skader på huden under påvirkning av patogene miljøfaktorer. Slike restriksjoner gjør det mulig å konkludere at sinksalve fra svarte flekker er bedre å bruke om kvelden før sengetid.

Salicylisk sinkpasta fra svarte flekker har en sterkere effekt i komedo-terapi. Salisylsyre i suspensjonens sammensetning er preget av en utprøvd anti-inflammatorisk og antiseptisk effekt, og sink tørker godt og gjenoppretter raskt vevets integritet. Det bør ikke brukes mer enn to ganger om dagen, for ikke å forårsake manifestasjon av bivirkninger.

En annen måte å bruke sink salve på er anti-aging mask basert på stoffet. For disse formål anbefales det å ta blå, grønn eller svart leire i forholdet 10 g salve per 40 g av det naturlige mineral, og bland blandingen 2-3 ganger i uken i en halv time på ansiktet. Denne masken renser dyp porene, forandrer hudtone, oppdaterer og fyller det med næringsstoffer.

Kontraindikasjoner og mulig skade

Zinksalve mot svarte flekker refererer til naturlige medisiner og er kontraindisert ved overfølsomhet overfor sinkforbindelser og andre komponenter. For personer som er utsatt for allergiske reaksjoner, er det tilrådelig å teste produktet på den tynne, delikate huden på albuen eller håndleddet. Du kan ikke bruke salven i nærvær av sår og magesår på huden, så vel som å misbruke stoffet i lang tid. Å ignorere sikkerhetstiltak øker sannsynligheten for slike ubehagelige konsekvenser som irritasjon av dermis, kløe, desquamation, hyperemi, ekspansjon av lesjonens område.

Kontakt en spesialist hvis behandling med salicylat-sinkpasta er gitt til gravide og ammende mødre, barn under 12 år, personer med blod- og nyresykdommer.

Zinksalve fra svarte flekker - vurderinger

De fleste av anmeldelsene, støttet av bilder, indikerer effektiviteten av sinksalve fra svarte flekker. Selv de få brukerne som ikke fikk det forventede resultatet, anbefales å bruke et billig og rimelig middel for å oppleve sine evner.

Sinkpasta fra ål sparer meg i flere år. Søk om to timer, og salven trekker bokstavelig talt de svarte punktene ut av porene, tørker min fet hud, fjerner rødhet og hvitt. Til tross for det lange brukstid, ser jeg ikke noen skade og vanning.

Billig superbehandling som jeg bruker siden ungdomsårene. Jeg holder salven på T-sonen i 20 minutter, deretter sletter rester, ansiktet er rent og glatt, uten en enkelt kvise. Du trenger ikke å bruke penger på dyre annonserte masker.

Jeg bruker både sink salve og salicyl-sinkpasta. Jeg holder ikke lenge, for ikke å få huden til å stikke og peeling. Allerede på den tredje dagen er betennelsen fjernet, og de svarte prikkene forsvinner. Personer med tørr hud bør være spesielt forsiktig. Jeg anbefaler å legge til en dråpe oransje olje til salven, håper jeg at resultatet vil tilfredsstille deg.

Hva å huske

 1. Zinksalve trekker opp fettoppsamlinger inne i porene, hemmer sebumproduksjon og undertrykker inflammatoriske utslett.
 2. Ved å bruke sink salve for å fjerne svarte flekker får du ikke bare muligheten til å eliminere dermatologiske feil, men også å binde huden, gi den et jevnt, jevnt, vakkert matt utseende.
 3. For maksimal effekt, følg instruksjonene, vær oppmerksom på riktig ernæring, tilstrekkelig vanninntak og rettidig fjerning av kosmetikk fra ansiktet.

Vennligst støtte prosjektet - fortell om oss

Salve for svarte flekker: sink eller ichthyol?

Skrevet av: admin in Face and Makeup 04/27/2018 0 243 Visninger

Comedones er et vanlig kosmetisk problem som ikke bare tenåringer, men også voksne er ikke forsikret. I nærvær av svarte prikker ser huden ut ryddig, som er ledsaget av psykologiske problemer og selvtillit. Oftest forekommer akne i områder med høyt fett: nese, hake, panne. Det er viktig å huske at i tilfelle av intensiv spredning av akne, er det nødvendig å etablere årsaken til utseendet deres.

Svarte prikker eller åpne komedoner oppstår på bakgrunn av dysfunksjonen av talgkjertlene. Tilstanden er preget av økt sekresjon av talg med samtidig innsnevring av kjertelen, som fører til blokkering av kanalene. På bakgrunn av sykdommens kroniske forløb forstyrres separasjonsprosessen av hemmeligheten, som akkumulerer og strekker folliklens vegger, forstyrret. Cystene dannes der, i tillegg til sekresjon, døde hudceller i det øvre laget av epidermis, akkumulerer mikropartikler av kosmetikk og støv. Under oksygenpåvirkning finner oksidasjonsprosessen sted på korkens utgangspunkt, som følge av at komedien blir mørk i fargen. Utseendet til sorte prikker skyldes en rekke årsaker og faktorer, blant annet:

 • arv, manifestert i individuelle fysiologiske egenskaper;
 • hormonell ubalanse;
 • sykdommer i nervesystemet;
 • endokrine forstyrrelser og ugunstig økologi;
 • ubalansert kosthold med overflødig karbohydrater og animalsk fett;
 • røyking og alkohol;
 • dårlig hudhygiene;
 • bruk av kosmetikk som ikke samsvarer med hudtype og tid på året.

Å overvinne problemet er komplisert, med tanke på kroppens og hudens individuelle egenskaper. Skjønnhetsindustrien tilbyr en rekke metoder og kosmetikk mot svarte prikker. Omtaler om bruk av omsorgs betyr gir mulighet til å verifisere deres effektivitet. Masker, peeling og scrubs laget hjemme med naturlige produkter er fortjent populære. Leger og kosmetologer følger en integrert tilnærming, som inkluderer:

 • korreksjon av ernæring og overholdelse av drikkeregimet;
 • tar vitamin og mineral komplekser;
 • grundig rensing av huden, betyr passende for sin type;
 • hygieneregler;
 • minimering av stressende situasjoner;
 • antiseptisk og antibakteriell behandling av svarte flekker med enkle salver: "Zink" og "Ihtiolovaya".

Hvis det ikke er noen effekt, er det nødvendig å kontakte en spesialist som planlegger undersøkelser dersom alle regler overholdes. Disse er vanligvis blod, urin, ultralyd i mage-tarmkanalen og skjoldbruskkjertelen.

Dyrt, annonserte stoffer møter ikke alltid forventningene. Regelmessig sink salve anses som den mest rimelige og effektive mot svarte flekker, og består av vaselin og sinkoksid, som er kjent som et tørke- og antimikrobielt middel. Anmeldelser av stoffet er tvetydige, men det er tydelig at sink salve effektivt undertrykker inflammatoriske utslett og regulerer sekretjonen av talgkirtler.

Det terapeutiske medikamentet blir anvendt lokalt, på hver komedo, og i tilfelle av en felles prosess behandles hele problemområdet. Zink salve skaper en tynn film på overflaten av huden, noe som forårsaker en rask prosess av vevregenerering. Før du bruker salven, anbefales det å rengjøre huden med vanlig metode, og deretter påfør preparatet med et tynt lag. Zink salve fungerer bra som en maske for forskjellige hudtyper.

Bland leiret med vann, legg til stoffet. Påfør blandingen i ansiktet, la det påvirke i 30-40 minutter. Bruken av en maske minst to ganger i uken i flere måneder bidrar til å kvitte seg med sorte prikker og gir ut hudtonen.

Forbered en kremaktig masse, bestående av 40 g svart leire og vann, tilsett 10 g salve. Zinksalve i kombinasjon med et naturlig mineral er et ideelt middel mot hudfeil og produserer en multiplikativ effekt: det tørker og nærer, normaliserer arbeidet i talgkjertlene, åpner porene og forynker huden.

Anmeldelser av oppskriften gir en mulighet til å verifisere effektiviteten av verktøyet. Den medisinske blandingen anbefales for bruk i en utbredt inflammatorisk prosess.

 • sink salve - 15 g;
 • salisylsalve (10%) - 20 g;
 • bjørk tjære eller ichthyol salve - ½ ts;
 • svovel salve - 15 g;
 • vitamin A -7 dråper.

Bland ingrediensene, legg til 8-10 dråper te eller sitruseter. Sett blandingen i en glassburk og oppbevar i kjøleskapet. Det terapeutiske middel blir påført problemområder i huden etter kveldshygiene prosedyrer.

Det er viktig! Sinksalve absorberes ikke helt i huden og etterlater hvite flekker på huden, slik at stoffet brukes om kvelden.

Ved behandling av svarte flekker og fokus på betennelse på ansiktets hud er det svært viktig å suspendere prosessen med inseminering av de raske delene av epidermis av de patogene bakteriene. Ichthyol salve er et rimelig og tidsbestemt middel som har en uttalt regenererende, antiseptisk og anti-inflammatorisk effekt mot den patogene gruppen bakterier og sopp. Sammensetningen av legemidlet omfatter medisinsk petrolatum og ichthyol, et produkt av destillasjonen av skiferstein. Iktyolsalve brukes i følgende tilfeller:

 • til behandling av overfladiske sår som er farlige for å skade mekanisk rensing;
 • klare seg med lukkede komedoner, og når man påfører en komprimerer, oppløses en tykkere hemmelighet som tetter opp i sebaceouskanalens munn;
 • reduserer pigmentering og arrdannelse, gjenoppretter naturlig hudfarge;
 • eliminerer flaking.

Det er viktig! Når du løper den betennelsesprosessen, brukes ichthyol salve i kombinasjon med vitamin og medikamenter. Vurderinger om bruk av midler indikerer effektiviteten av kompleks behandling av akne.

Ichthyol salve er påført med et tynt lag på kvise, hvorpå det blir igjen å virke i flere timer. I tilfelle av dyp akne, påføres salven på pinnen og festes med en gips. Forbedring skjer etter første søknad, og prosedyren anbefales på kvelden. I kombinasjon med stoffet fungerer acetylsalisylsyre og frisk aloe juice godt.

Grind acetylsalisylsyre i en kaffekvern, bland med salve og gjelde på berørte områder. La igjen i noen timer eller over natten, skyll med varmt vann og tørk ansiktet med lotion. Verktøyet brukes mot purulent akne og er egnet for hud utsatt for høyt fett.

Klipp aloe-bladet i lengderetningen, fjern plantekjøttet og bland med en liten mengde ichthyol salve. Aloe styrker den antiseptiske effekten av ichthyol, myker, desinfiserer og nærer huden med mikroelementer.

Ethvert stoff er kontraindisert, og ichthyol salve er ikke noe unntak. Verktøyet anbefales ikke å bruke i tilfelle individuell intoleranse, under graviditet og amming, med kreft. Bruk av salve i mer enn 10 dager fører til avhengighet og kan forårsake forekomst av allergiske reaksjoner.

Den beste måten å unngå forekomsten av svarte flekker er den rette forebyggingen av sykdommen, som inkluderer korreksjon av ernæring, avvisning av dårlige vaner og rettidig tilgang til en lege. De hygieniske prosedyrene for rensing og fuktighet av huden er avgjørende for forebygging og behandling av eksisterende problemer.

Vaskeprosedyren skal utføres minst to ganger om dagen. På grunn av det økte fettinnholdet og for bedre rensing er det nødvendig å bruke geler til vask eller såpe med surhet på ikke over 7,0. Ved eksisterende problemer i tillegg til lokal bruk av salver "Zink" og "Ihtiolovaya" er det nødvendig å bruke geler til vask, som inkluderer ammonium- og sinklaktater. Overflateaktive stoffer åpner porene, forsiktig rengjort av urenheter og overflødig sebum, har antibakteriell og antiinflammatorisk effekt.

Det anbefales minst to ganger i uken å rense ansiktet med en mild skrubbe eller peeling. Midler mot komedoner exfolierer og tynner det øvre laget av epidermis, bidrar til utvidelsen av munnstykket av folliklene, noe som gjør at du kan kvitte deg med de svarte punktene på grunne senger.

For behandling av porøs oljeaktig hud er det nødvendig å bruke alkoholfrie tonics og antibakterielle lotioner med urteekstrakter: calendula, kamomile, grønn te. Veletablerte essensielle oljer av teetre, eukalyptus, sitrusplanter.

Hvordan bruke sink akne salve

Siden sinksalve for akne har fått mange positive vurderinger, ville det være synd å ikke skrive om det.

Det er et anti-inflammatorisk, tørke- og antiseptisk middel. Det brukes til dermatitt, bleputslett, kamille, herpes for å behandle grunne sår og brannsår, og hjelper også med å bli kvitt akne og svarte flekker på huden.

Kontra

Verktøyet har praktisk talt ingen kontraindikasjoner (unntatt for intoleransen av stoffets komponenter).

Zinksalve inneholder sinkoksid og petrolatum, 1 del sinkoksid per 10 deler petroleumsgelé. Denne enkle sammensetningen lar deg bruke verktøyet uten en lege resept i kosmetikk som en komponent for masker.

Zinksalve erstatter vel dyre produkter som aktivt bekjemper akne for en liten sum penger, men med alle fordelene vil det ikke kurere hudinfeksjoner. I så fall må du kontakte en lege.

Indikasjoner for bruk

Blant de grunnleggende egenskapene til salven, velg de som hjelper til med å bli kvitt huddefekter som akne, hudormer og svarte prikker.

Zink har en desinfiserende effekt, reduserer aktiviteten til talgkjertlene, tørker, reduserer irritasjon og reduserer betennelse, fremmer rask helbredelse av det berørte området, beskytter huden mot ultrafiolett stråling, dvs. det kan brukes som solkrem.

Personer med kombinert eller fet hud er bedre å bruke stoffet nøye, da petroleumsjell, som er en del av sinkalven, kan forårsake akne.

I slike tilfeller skal salven bare brukes som en komponent for masker. Så, sink salve for akne i form av masker.

Mask for blandet hud

Bland 2 ss. l. lakrisrot (solgt i apotek) og 8 gr. sink salve, blande.

Påfør ansiktet, unngår området rundt øynene. Hold masken på ansiktet i 20 minutter, skyll deretter med vann.

Etter vask må du ta en fuktighetskrem på huden. Denne masken virker ut av huden, fjerner akne og oljeaktig glans.

Mask for fet hud

Rør svart leire - 15 gr. (spiseskje) og rosa leire - 10-15 gram.

Fortynn den resulterende blandingen med vann til en tykk tilstand, tilsett 8 gr. (teskje) sink salve. Påfør blandingen på ansiktet i ca. 15 minutter.

Resultat: dypt rengjorte porer, matt hudfarge. Du må bruke denne masken etter en dusj eller et bad, tre ganger i uka.

Eiere av tørre og normale hudtyper kan bruke salven hele tiden sammen med din vanlige krem. Anbefal å bruke salven før sengetid, bland en til en.

Hvordan fjerne svarte flekker med sink salve

 1. Først av alt, vask hendene godt med antibakteriell såpe, fjern sminke og overflødig fett fra ansiktet ditt.
 2. Deretter i 5 min. Hold ansiktet over vannet bad, venter på full avsløring av porene.
 3. Påfør zinksalve på huden, vent ytterligere 10 minutter.
 4. Skyll deretter og påfør fuktighetskrem på huden.

Disse manipulasjonene gjøres best ved sengetid, men hvis du damper ansiktet ditt i løpet av dagen. Vær oppmerksom på at du ikke kan gå utenfor etter at du har fjernet sorte prikker i flere timer. Kontakt av dampet hud med et aggressivt miljø vil føre til enda større problemer på huden.

Salicylat-sinkpasta til akne

Du kan også prøve salicylic sink salve for akne.

Det er bare verdt å merke seg at dette middelet har en sterkere effekt, og det er bedre å bruke det hvor som helst på kroppen, for eksempel på ryggen eller andre deler av kroppen.

På ansiktet kan en slik pasta brukes med stor forsiktighet mot single acne, fordi det tørker huden veldig mye, sammenlignet med sinksalve.

Effektiv og billig salve mot svarte flekker - fjerning av komedoner på ansikt og kropp

Komedoner er en kosmetisk defekt som indikerer feil valgt hudpleie eller funksjonsfeil hos organsystemer. De kan lokaliseres ikke bare i ansiktet, men også i dekkede områder på baksiden. Noen ganger er comedones svært små og gir dermis en jordisk nyanse, men noen porene er så forstørrede at de ser ganske uæstetiske ut.

Det finnes farmasøytiske salver fra svarte flekker som renser porene på pluggene, samt hemmer sebaceous kjertlene. De inneholder antibakterielle (antibiotika) og tørkemidler (sinksalter, etc.).

For at de svarte flekkene skal forsvinne, trenger salven ikke å være dyrt, eller den må inneholde "seriøse" komponenter som har mange bivirkninger og foreskrives kun av en kvalifisert spesialist. De vanligste og billige salver som renser derma fra komedoner, presenteres i denne artikkelen.

Salisylsalve - færre svarte flekker på nesen

Legemidlet inneholder salisylsyre, som har følgende farmakologiske effekter:

 • antibakterielle;
 • Anti-inflammatorisk;
 • Keratolytiske.

Salicylic black spot salve brukes ofte, den har en terapeutisk effekt på grunn av mykningseffekten. Verktøyet fjerner cornified epithelium, slik at han ikke får mulighet til å tette i porene. For å fjerne døde celler, parallelt med behandlingen, er det nødvendig å bruke eksfolierende skrubbe (med små partikler for ikke å skade den myke dermis).

I tillegg til sink salve eliminerer dette verktøyet svarte flekker på grunn av tørkeffekten. Sebaceous kjertlene produserer mindre talg, så porene er ikke forurenset av støv og keratinert epitel. Etter terapi gjenopprettes metabolske prosesser - selvrensing av dermis oppstår.

Hjelper sink salve med svarte flekker?

Dette er et vaselinbasert sinkoksidprodukt. Som en del av petrolatum, egnet for personer med tørr hudtype. På grunn av dette stoffet, tørker effekten av sink ikke gjør dermis mer tørr, noe som eliminerer desquamation.

Sinkpasta fra svarte flekker er ikke egnet for pasienter med fet hud, da det kan føre til forverring av tilstanden. Hvis dermis kombinert, bør verktøyet brukes med stor forsiktighet.

Sinksalve mot svarte flekker påføres etter forberedelsene:

 • Fjern sminke og rens ansiktet (vask med mild såpe);
 • Utvidelsen av porene ved hjelp av et vannbad.

Påfør produktet i 10 minutter, skyll deretter med varmt vann og såpe, smør deretter ansiktet med fuktighetskrem. Denne manipulasjonen kan utføres ikke mer enn en gang i uken.

Zinksalve fra svarte flekker på nesen bidrar til å bli kvitt den hvis den brukes en gang om dagen. Siden nesen er mer utsatt for ultrafiolett stråling, fungerer dette verktøyet som en solkrem, og slår av solens stråler. Da trenger ikke dermis å forsvare seg selv, og produserer en overdreven mengde subkutant fett.

Salicyl-sinkpasta fra svarte flekker

ELENA MALYSHEVA: "Svarte flekker vil slutte å vises på ansiktet ditt hvis du bruker et innovativt stoff i tide."

Det kombinerte stoffet inneholder salisylsyre og sinkoksid, derfor har det følgende virkninger:

 • tørking;
 • Anti-inflammatorisk;
 • antimikrobielle;
 • Regenerative.

Zinksalisylsalve fra svarte flekker vil avlaste ved å redusere sekretjonen av talgkirtler - denne handlingen gir to hovedkomponenter av stoffet.

Verktøyet bidrar til å øke dermisens elastisitet og redusere irritasjon. Salisylsyre forhindrer utseende av merker etter å helbrede sår fra akne.

Salisyl-sink salve fra svarte flekker påføres forskjellig. Hvis komedoner er lokalisert bare i et bestemt område, er det nødvendig å bruke et punkt, mens hyppigheten av behandling av dermis ikke bør overstige 6 ganger om dagen.

Siden verktøyet har praktisk talt ingen kontraindikasjoner og i sjeldne tilfeller provoserer forekomsten av bivirkninger, kan den påføres med et tynt lag over natten.

Ichthyol black spot salve - applikasjon

Den viktigste aktive ingrediens er ammoniumsaltet av skiferoljesulfonsyrer. Legemidlet har en viskøs konsistens og en veldig skarp lukt, behandler akne, fjerner komedoner og akne.

I sammensetningen av organisk bundet svovel og ichthyol. Eliminerer sorte prikker, og viser følgende farmakologiske virkninger:

 • Anti-inflammatorisk;
 • antiseptisk;
 • Smerte reliever

Salven trer inn i dermis dype lag, renser porene av forskjellige forurensninger, fjerner giftstoffer og øker blodmikrocirkulasjonen.

Ichthyol salve fjerner ikke svarte flekker av store størrelser, men det vil rense fine porer. Dype åpne komedoner må rengjøres mekanisk etter at de har dampet dermis.

I mange skjønnhetssalonger etter dyp rensing er brukt dette verktøyet. Siden huden etter en slik manipulasjon er sensitiv og mottakelig for penetrering av patogene mikroorganismer i de åpne porer, skaper ichthyol en "beskyttende film".

Iktyolsalve fra svarte flekker på nesen hjelper ikke verre enn mekanisk rengjøring. Siden stoffet løser fettete plugger, blir porene rengjort. Dette krever litt mer tid, men transdermalt middelet hersker over ekstrudering av komedoner på grunn av at porene taper sakte - dette eliminerer deres gjentatte forurensninger.

Ichthyol salve mot svarte flekker blir brukt to ganger om dagen. Påfør et tynt lag med en bomullspute eller pinne. Terapi bør fortsette til forbedring er merkbar. Deretter krever sluttfasen - 2 uker til å bruke verktøyet en gang om dagen.

Iktyolsalve fra svarte flekker har kontraindikasjoner:

 • Intoleranse mot aktive eller hjelpekomponenter;
 • Følsom dermis;
 • Hudsykdommer (eksem, psoriasis).

I nærvær av sykdommer fra det siste punktet, er det nødvendig å konsultere en hudlege. I folkemedisin brukes dette verktøyet til behandling av psoriasis, men om det er trygt for pasienten, skal det bare bestemmes av en spesialist.

Vishnevsky salve fra svarte punkter

De aktive ingrediensene i legemidlet er bjørktjære, ricinusolje og xeroform. På grunn av denne kombinasjonen har verktøyet følgende effekter:

 • oppvarming;
 • antibakterielle;
 • regenererende;
 • En anti-inflammatorisk.

Hvis det er inflammerte svarte flekker på huden, vil Vishnevskys salve akselerere prosessen med modning av akne og bidra til rask porerensing. Regenerering av skadet hud vil ta noen dager, og det blir ikke noe spor.

Vishnevsky salve fra de svarte flekkene på nesen hjelper bare hvis du fordammer huden, rengjør porene litt mekanisk, og bruk deretter produktet. For å gjøre dette kan du påføre en gazebånd til natten, eller behandle hudområdet og ikke skyll i 40 minutter.

Salve mot svarte flekker med isotrethionin - "gullstandarden" i behandling av akne

Legemidlet er beregnet for lokal bruk. Penetrerende dypt inn i den aktive komponenten hemmer epitelialiseringsprosessen i hårsekkene. Kåt epitel blir mindre, så det blir brakt ut gjennom porene.

Retinoisk salve fra svarte flekker tørker huden, og reduserer mengden utsöndret sebaceous kjertler. Trafiksyler blir ikke dannet, fordi fettet sammen med det kornede epitelet blir brakt til overflaten.

I løpet av behandlingen er det nødvendig å utføre lett peeling daglig og ikke å bruke dekorative kosmetikk. Retinoisk salve fra svarte flekker på nesen bidrar samtidig til å rense porene og begrense dem.

Legemidlet inneholder den aktive formen av vitamin A, som har en lokal immunmodulerende effekt. Verktøyet er kontraindisert hos pasienter med forhøyede nivåer av retinolacetat (Vit. A), samt i kroniske nyresykdommer.

Tørket svovelsalve fra svarte flekker

Produktet inneholder svovel - et kjemisk stoff som har en tørking og anti-inflammatorisk effekt. Legemidlet påvirker ikke innholdet i forurenset porer, derfor er det ineffektivt i kampen mot åpne komedoner, men brukes til akne av forskjellige etiologier.

Salve fra de svarte flekkene i ansiktet kan lindre, hvis den inneholder mer enn 10% svovel - med en slik konsentrasjon observeres en uttalt keratolytisk (peeling) effekt.

Den anbefalte behandlingsvarigheten er ikke mer enn 10 dager. Svovelsalve fra svarte flekker bør påføres dermis om kvelden og ikke vaskes i 3-4 timer.

Bruken av noen transdermale rettsmidler for komedoner er ønskelig å kombinere med kostholdsterapi og moderat hverdags fysisk anstrengelse.

Anna Khilkevich: "Svarte prikker er borte fra ansiktet mitt for alltid etter å ha brukt dette øre nytt verktøy."

Salve for svarte flekker: sink eller ichthyol?

Skrevet av: admin in Face and Makeup 04/27/2018 0 243 Visninger

Comedones er et vanlig kosmetisk problem som ikke bare tenåringer, men også voksne er ikke forsikret. I nærvær av svarte prikker ser huden ut ryddig, som er ledsaget av psykologiske problemer og selvtillit. Oftest forekommer akne i områder med høyt fett: nese, hake, panne. Det er viktig å huske at i tilfelle av intensiv spredning av akne, er det nødvendig å etablere årsaken til utseendet deres.

Svarte prikker eller åpne komedoner oppstår på bakgrunn av dysfunksjonen av talgkjertlene. Tilstanden er preget av økt sekresjon av talg med samtidig innsnevring av kjertelen, som fører til blokkering av kanalene. På bakgrunn av sykdommens kroniske forløb forstyrres separasjonsprosessen av hemmeligheten, som akkumulerer og strekker folliklens vegger, forstyrret. Cystene dannes der, i tillegg til sekresjon, døde hudceller i det øvre laget av epidermis, akkumulerer mikropartikler av kosmetikk og støv. Under oksygenpåvirkning finner oksidasjonsprosessen sted på korkens utgangspunkt, som følge av at komedien blir mørk i fargen. Utseendet til sorte prikker skyldes en rekke årsaker og faktorer, blant annet:

 • arv, manifestert i individuelle fysiologiske egenskaper;
 • hormonell ubalanse;
 • sykdommer i nervesystemet;
 • endokrine forstyrrelser og ugunstig økologi;
 • ubalansert kosthold med overflødig karbohydrater og animalsk fett;
 • røyking og alkohol;
 • dårlig hudhygiene;
 • bruk av kosmetikk som ikke samsvarer med hudtype og tid på året.

Å overvinne problemet er komplisert, med tanke på kroppens og hudens individuelle egenskaper. Skjønnhetsindustrien tilbyr en rekke metoder og kosmetikk mot svarte prikker. Omtaler om bruk av omsorgs betyr gir mulighet til å verifisere deres effektivitet. Masker, peeling og scrubs laget hjemme med naturlige produkter er fortjent populære. Leger og kosmetologer følger en integrert tilnærming, som inkluderer:

 • korreksjon av ernæring og overholdelse av drikkeregimet;
 • tar vitamin og mineral komplekser;
 • grundig rensing av huden, betyr passende for sin type;
 • hygieneregler;
 • minimering av stressende situasjoner;
 • antiseptisk og antibakteriell behandling av svarte flekker med enkle salver: "Zink" og "Ihtiolovaya".

Hvis det ikke er noen effekt, er det nødvendig å kontakte en spesialist som planlegger undersøkelser dersom alle regler overholdes. Disse er vanligvis blod, urin, ultralyd i mage-tarmkanalen og skjoldbruskkjertelen.

Dyrt, annonserte stoffer møter ikke alltid forventningene. Regelmessig sink salve anses som den mest rimelige og effektive mot svarte flekker, og består av vaselin og sinkoksid, som er kjent som et tørke- og antimikrobielt middel. Anmeldelser av stoffet er tvetydige, men det er tydelig at sink salve effektivt undertrykker inflammatoriske utslett og regulerer sekretjonen av talgkirtler.

Det terapeutiske medikamentet blir anvendt lokalt, på hver komedo, og i tilfelle av en felles prosess behandles hele problemområdet. Zink salve skaper en tynn film på overflaten av huden, noe som forårsaker en rask prosess av vevregenerering. Før du bruker salven, anbefales det å rengjøre huden med vanlig metode, og deretter påfør preparatet med et tynt lag. Zink salve fungerer bra som en maske for forskjellige hudtyper.

Bland leiret med vann, legg til stoffet. Påfør blandingen i ansiktet, la det påvirke i 30-40 minutter. Bruken av en maske minst to ganger i uken i flere måneder bidrar til å kvitte seg med sorte prikker og gir ut hudtonen.

Forbered en kremaktig masse, bestående av 40 g svart leire og vann, tilsett 10 g salve. Zinksalve i kombinasjon med et naturlig mineral er et ideelt middel mot hudfeil og produserer en multiplikativ effekt: det tørker og nærer, normaliserer arbeidet i talgkjertlene, åpner porene og forynker huden.

Anmeldelser av oppskriften gir en mulighet til å verifisere effektiviteten av verktøyet. Den medisinske blandingen anbefales for bruk i en utbredt inflammatorisk prosess.

 • sink salve - 15 g;
 • salisylsalve (10%) - 20 g;
 • bjørk tjære eller ichthyol salve - ½ ts;
 • svovel salve - 15 g;
 • vitamin A -7 dråper.

Bland ingrediensene, legg til 8-10 dråper te eller sitruseter. Sett blandingen i en glassburk og oppbevar i kjøleskapet. Det terapeutiske middel blir påført problemområder i huden etter kveldshygiene prosedyrer.

Det er viktig! Sinksalve absorberes ikke helt i huden og etterlater hvite flekker på huden, slik at stoffet brukes om kvelden.

Ved behandling av svarte flekker og fokus på betennelse på ansiktets hud er det svært viktig å suspendere prosessen med inseminering av de raske delene av epidermis av de patogene bakteriene. Ichthyol salve er et rimelig og tidsbestemt middel som har en uttalt regenererende, antiseptisk og anti-inflammatorisk effekt mot den patogene gruppen bakterier og sopp. Sammensetningen av legemidlet omfatter medisinsk petrolatum og ichthyol, et produkt av destillasjonen av skiferstein. Iktyolsalve brukes i følgende tilfeller:

 • til behandling av overfladiske sår som er farlige for å skade mekanisk rensing;
 • klare seg med lukkede komedoner, og når man påfører en komprimerer, oppløses en tykkere hemmelighet som tetter opp i sebaceouskanalens munn;
 • reduserer pigmentering og arrdannelse, gjenoppretter naturlig hudfarge;
 • eliminerer flaking.

Det er viktig! Når du løper den betennelsesprosessen, brukes ichthyol salve i kombinasjon med vitamin og medikamenter. Vurderinger om bruk av midler indikerer effektiviteten av kompleks behandling av akne.

Ichthyol salve er påført med et tynt lag på kvise, hvorpå det blir igjen å virke i flere timer. I tilfelle av dyp akne, påføres salven på pinnen og festes med en gips. Forbedring skjer etter første søknad, og prosedyren anbefales på kvelden. I kombinasjon med stoffet fungerer acetylsalisylsyre og frisk aloe juice godt.

Grind acetylsalisylsyre i en kaffekvern, bland med salve og gjelde på berørte områder. La igjen i noen timer eller over natten, skyll med varmt vann og tørk ansiktet med lotion. Verktøyet brukes mot purulent akne og er egnet for hud utsatt for høyt fett.

Klipp aloe-bladet i lengderetningen, fjern plantekjøttet og bland med en liten mengde ichthyol salve. Aloe styrker den antiseptiske effekten av ichthyol, myker, desinfiserer og nærer huden med mikroelementer.

Ethvert stoff er kontraindisert, og ichthyol salve er ikke noe unntak. Verktøyet anbefales ikke å bruke i tilfelle individuell intoleranse, under graviditet og amming, med kreft. Bruk av salve i mer enn 10 dager fører til avhengighet og kan forårsake forekomst av allergiske reaksjoner.

Den beste måten å unngå forekomsten av svarte flekker er den rette forebyggingen av sykdommen, som inkluderer korreksjon av ernæring, avvisning av dårlige vaner og rettidig tilgang til en lege. De hygieniske prosedyrene for rensing og fuktighet av huden er avgjørende for forebygging og behandling av eksisterende problemer.

Vaskeprosedyren skal utføres minst to ganger om dagen. På grunn av det økte fettinnholdet og for bedre rensing er det nødvendig å bruke geler til vask eller såpe med surhet på ikke over 7,0. Ved eksisterende problemer i tillegg til lokal bruk av salver "Zink" og "Ihtiolovaya" er det nødvendig å bruke geler til vask, som inkluderer ammonium- og sinklaktater. Overflateaktive stoffer åpner porene, forsiktig rengjort av urenheter og overflødig sebum, har antibakteriell og antiinflammatorisk effekt.

Det anbefales minst to ganger i uken å rense ansiktet med en mild skrubbe eller peeling. Midler mot komedoner exfolierer og tynner det øvre laget av epidermis, bidrar til utvidelsen av munnstykket av folliklene, noe som gjør at du kan kvitte deg med de svarte punktene på grunne senger.

For behandling av porøs oljeaktig hud er det nødvendig å bruke alkoholfrie tonics og antibakterielle lotioner med urteekstrakter: calendula, kamomile, grønn te. Veletablerte essensielle oljer av teetre, eukalyptus, sitrusplanter.

Omtaler av sink salve i kampen mot akne

Huden min var ren bare i barndommen. Fra ungdomsårene måtte jeg hele tiden slåss med svarte flekker, subkutan akne og inflammet akne, som prikket ansiktet mitt etter hver sjokoladebar, og spesielt tykt spratt opp på de røde dagene i kalenderen.

Hvordan ble jeg kjent med sink salve?

Jeg prøvde å gjøre problematisk hud til et ideal ved hjelp av alle mulige midler: naturlige masker, farmasøytiske salver og spesielle kosmetikk. Pengene gikk bort, nye rør dekorert hyllen, og akne ble igjen. Sinksalve ble anbefalt til meg av søsteren min, som ikke bruker det regelmessig, men når det ser ut som akne.

Zinksalveburk

Jeg trodde at du ikke bør fokusere bare på en persons mening, fordi alt er individuelt, derfor klatret jeg meg på Internett. Jeg leste vurderinger om verktøyet, studerte sammensetningen og egenskapene, og så gikk til apoteket. Salve er billig, ikke dyrere enn en krukke askorbinsyre. Det vil hjelpe - vel, og hvis ikke, så kaster det er ikke synd.

Sammensetningen av sink salve

Hva ble lovet meg

Hvorfor virker verktøyet? Sink er et antiseptisk middel som desinfiserer og fjerner rødhet. Akne er et resultat av betennelse i tilstoppede porene som har blitt smittet, så alt er logisk. Sink ødelegger bakterier, tørker både svarte flekker og hvitt subkutan akne. Salven reduserer mengden av sebum som utskilles, så porene er mindre tilstoppede.

Den største fordelen - en enkel sammensetning, som inkluderer sinkoksid og parafinvoks eller petroleumsjell. Ingen ti meter lister over komponenter, som i geler eller kremer fra kosmetikkbutikker. Vaselin mykner huden, og sink i liten mengde skader ikke, men jeg vil ikke bli nidkjær ved bruk.

Behandle seg selv

På bildet nedenfor kan du se at huden min er veldig problematisk, og situasjonen forverres av ønsket om å klemme ut minst et par hatede pimples. Du må holde fast med all din makt, men noen ganger vil ikke vilje, og du får et slikt resultat, som i bildet. Det er da sink salve kommer til redning, som er best bevart i et kjøleskap eller et annet kjølig sted.

Min akne før du bruker sink salve

Midler til bruk før sengetid. For det første, vask med en vanlig gel, du kan lage en maske eller tørke huden din med tonic for å bedre rydde smuss. Påfør et tynt lag med salve for å lage en slik hvit film. Du kan forsiktig smøre hver kvise, hvis de er få eller de befinner seg i avstand fra hverandre. Jeg bestemte meg for å håndtere problemet på en radikal måte, så jeg behandlet nesten hele kinnet fra tempel til hake med salve.

For ikke å plette pute, anbefaler jeg deg å gni sinkmiddelet om fem minutter med forsiktige bevegelser til den absorberes. Du kan forsiktig trykke fingrene dine, som når du bruker en krem ​​til ansiktet. Soaked i? Er huden litt lettere? Flott, du kan gå og sove, og sinkoksid vil gjøre alt du trenger.

Hvorfor bruker jeg ikke verktøyet om ettermiddagen? Vaselin er et fett og klebrig stoff. Hvis du bruker salven og går ut, vil huden umiddelbart bli dekket med et tynt lag støv som tetter porene. Fett pluss smuss garanterer ekstra ål fra hvilke selv en super antiseptisk ikke vil spare.

Hva vi får

Situasjonen, som så utfordrende om kvelden, virker ikke så forferdelig om morgenen. Akne, med hvilket sinkoksid sliter hele natten, tørker ut, blir rødmen ikke så åpenbar. Små ål er redusert i størrelse enda mer, derfor nesten umerkelig. Et lag av tonalt fundament, et lite pulver - og ansiktet ser godt preparert og glatt.

Resultat etter første bruk

Det anbefales ikke å bruke sinksalve i mer enn en uke, fordi den aktive ingrediensen i legemidlet er metall. Han samler seg i kroppen eller ikke, forskere har ennå ikke bestemt seg, fordi studiene ikke er gjort, men risikoen er ikke verdt det. Syv dager - og krukken sendes til kjøleskapet for å vente på neste gang, og huden blir jevnere og med færre utslett.

resultater

Sinksalve er fastgjort i min kosmetiske pose, fordi det er et øreproblemer, men det virker ikke verre enn dyre kremer og geler. Behager tykk konsistens av stoffet, som er praktisk å påføre huden. Hun legger ingen merker på sengetøyet, hvis det er godt å gni salven. Det har ikke en forferdelig lukt, som tjære såpe, det er i utgangspunktet fraværende fra den.

Svarte prikker - slåss! Salve - hovedvåpenet!

Svarte flekker på ansiktet dannes når sebaceous kjertlene jobber hardt. Sebum har ikke tid til å gå gjennom porene, tette kanalene, blander med støv. Resultatet - stygg fremspringende sorte prikker. Noen ganger kalles de akne, men riktig medisinsk navn er "åpen komedie" eller "åpen ål". Disse er ikke akne, de er ikke betent, men estetisk stygge.

Hva er den svarte flekken salve

Den svarte av sorte prikker er at de ikke kan maskeres med tonale midler. Derfor er kvinner stadig på jakt etter et effektivt middel mot dem, som vil kvitte seg med denne plagget ikke en gang, men i lang tid. Scrubs og masker fjerner prikkene en stund, snart vises de igjen. Her trenger vi effektive medisiner som vil bekjempe årsaken.

retinoic

Reduserer aktiviteten til talgkjertlene, fungerer som et antiinflammatorisk middel. Retinoic salve er bra for å håndtere svarte prikker på nesen, og med akne, og med betennelser, og med subkutis. Retinoider i sammensetningen er ansvarlig for regenerering av huden. Legg et tynt lag på problemområder. De første dagene er nok en gang daglig (huden skal bli brukt), da - to ganger. Behandlingsforløpet er utformet i 2-3 uker.

Prisen er ca 300 r per rør, tilgjengelig i doser på 0,1% og 0,05%.

Retinoic salve er ikke egnet for gravid og lakterende.

 • Du kan ikke gå ut i den åpne solen etter salven, selv om vinteren er den fulle av pigmentering.
 • Følsom hud kan reagere med hevelse, rødhet og peeling for ofte bruk av salven.
 • Det er umulig samtidig med salven å innta vitamin A og tetracyklin antibiotika.

Differin

Differin er noen ganger anbefalt for å kvitte seg med svarte flekker, det er en analog retinoisk salve i aksjon, men er mer aggressiv. Mer egnet til fet og tykk hud, og for å bekjempe et kompleks av problemer: akne, subkutane komedoner og andre betennelser. Og å bli kvitt sorte prikker er en bonus. Det er nødvendig å bruke diferin en gang om dagen. For personer med tynn hud er det kontraindisert.

ihtiolovaya

Langt kjent og billig stoff gir rask effekt mot svarte prikker. Ichthyol salve trekker ut fra porene ut hele kjerne av fett og smuss. Ichthyol påføres prikket (i motsetning til retinoic) en gang daglig i 30-40 minutter. På grunn av den sterke ubehagelige lukten, er det bedre å gjøre dette om kvelden. Noen dager er nok til å kvitte seg med de hatet svarte prikkene på nesen. For behandling av akne blir Ichthyol salve fortynnet med glyserin, løsningen påføres over natten.

Prisen på et rør er omtrent 100 rubler.

Til hvem ichthyol salve ikke virker:

 • Kvinner under graviditet og amming.
 • Barn opptil 12 år.
 • Folk som er utsatt for onkologi.

Vishnevsky

Verktøyet testet i flere tiår. Vishnevsky salve, som ichthyol, trekker også ut smuss, pus, sebum. For å kjempe med svarte prikker på nesen, bruk liniment på hvert problempunkt i ansiktet. Hvis det er mange poeng, så salver du bare problemområdet og vasker det av etter en time.

Pris ca 60r.

Vishnevsky salve hjelper også mot akne. Betennelse må være tykt spredt, påfør en komprimering fra bandasje og bomullsull, gå for natten.

Balsamisk liniment Vishnevsky hjelper til 2-3 prosedyrer for å kvitte seg med poeng og akne.

sink

Universell sink salve har ingen kontraindikasjoner, det er også egnet for sensitiv hud. Sink i sammensetningen tørker, og petrolatum virker umiddelbart som et middel for regenerering. Zinksalve fjerner betennelse, strammer porene, virker som et antiseptisk middel.

Verktøyet må brukes tykt på problemstillinger. Og for å forebygge akne, blir zinksalven påført hele ansiktet med et tynt lag.

Sink salve koster ca 50 r.

salicylic

Billig og effektiv salisylsalve hjelper godt for mange hudproblemer. Feilfulle salicyl- og sinksalver er ofte tatt som analoger. Dette er ikke sant, salicylic er et sterkt konsentrat, og det passer ikke til ren hud. Salisylsalve blandet med ansiktscreme. Så du vil redusere konsentrasjonen av det aktive stoffet og gi en beroligende effekt på huden. Salisylsalver blandet med en krem ​​kan brukes på ansiktsområder.

På apotek er det mange andre, mer egnede og gunstige, men ikke mindre effektive og billige midler. Salisylsalve mot akne og svarte flekker er ikke det beste alternativet.

svovelsyre

Svovelsalve er det billigste middelet (prisen er ca. 30 rubler), noe som gir en anti-inflammatorisk effekt og virker som et antiseptisk middel. For behandling av akne og svarte flekker trenger du svovelsalve med en konsentrasjon på 33,3%. Det påføres huden og går i 3 timer. Behandlingsforløpet kan ta to uker. Kan brukes mot flere hudproblemer. Svovelsalve er helt ufarlig. Blant alle farmasøytiske legemidler er svovel bare helt naturlig.

 • Svovel er oljeaktig av alle salver, under behandling er det bedre å bruke klær og sengetøy, noe som ikke er synd å flekke;
 • sterk lukt.

Svovelsalve brukes ikke til gravide, lakterende, små barn.

Oppsummering, vi kan si at for å kvitte seg med svarte prikker på nesen, på pannen, på haken er best egnet: Vishnevsky, ichthyol, retinoic. Med komplekse hudproblemer er alle gode: sink tørker acne på fet hud og strammer porene, svovel fungerer som et naturlig middel for mange utslett, Vishnevsky, ichthyol og retinoic lindre akne, magesår og subkutan hud. Salicylisk ansiktssalve anbefales ikke.

Farmasøytiske salver er medisiner, og når du bruker dem må du følge reglene:

 1. Påfør bare på de områdene i huden hvor det er mange svarte prikker. Vanligvis samles de på nesen, på pannen og haken, det vil si i T-sonen. Hvis også på kinnene er det poeng, men mindre, kan du smøre dem en gang. For eksempel blir salve påført en gang daglig på T-sonen, og smøre punktene på kinnene annenhver dag.
 2. Ethvert legemiddel trer inn i huden og virker fra innsiden, så først er det bedre å kjøpe en salve med den minste dosen av det aktive stoffet. Mest sannsynlig er dette nok til å håndtere sorte prikker.
 3. I tillegg til farmasøytiske preparater må du organisere en kompetent ansiktsbehandling. Ofte er svarte prikker svelg av fet hud. Feilen på mange jenter er at de bruker alkoholholdige tonics for ansiktet for å tørke huden. Slike midler gir en umiddelbar effekt, men etter dem virker talgkjertlene med dobbelt styrke og svarte prikker igjen og igjen. Det er bedre å bruke geler eller skum for å vaske uten alkohol.
 4. Se gjennom dietten din. Det er ikke nødvendig å bytte til havremel med brokkoli, bare gi opp smørbrød, brus, fettete stekte matvarer og røkt kjøtt. Dette vil påvirke huden på den positive siden.

Farmasøytiske preparater hjelper godt fra svarte flekker og akne, de gir en synlig og varig effekt, men de kan ikke misbrukes, dette er tungt artilleri. Salver vil bidra til å kvitte seg med problemet, og trenger videre konstant forebygging.

Sink salve

Skjema for utgivelse

Instruksjoner sink salve

Zink salve (INN zinkoksid) er en homogen hvit salve (en lys, lys gul nyanse er tillatt), brukt i dermatologi som bindemiddel og tørkemiddel. Det har også en adsorberende og desinfiserende effekt. Endrer den native konformasjonen av proteiner, med de resulterende produktene danner albuminater. Når de påføres på de berørte områdene av huden, undertrykker de forlengelsen av ekssudative prosesser, stopper lokal inflammatorisk foci og eliminerer irritasjon. Skaper en beskyttende film på huden, og beskytter den mot effekten av aggressive miljøfaktorer. Brukes eksternt. Reduserer blødningen ut av serøs ekssudat gjennom epidermale celler. Det brukes i følgende sykdommer og patologiske forhold:

• bleie dermatitt (såkalt "stikkende varme");

• andre typer dermatitt;

• blæreutslett uavhengig av etiologi (bakteriell, viral eller soppinfeksjon av hudfeller) og forekomststedet (interdigital, palmar, inguinal-femoral, under- og grensesnitt, armhuler, etc.);

• erosive og ulcerative lesjoner i huden;

• Grunne sår hvor skader påvirker bare epidermis;

Akutt fase av eksem

• herpes simplex virus;

• ikke-helende sår som følge av avvisning av dødt vev;

• forbrenninger (inkludert de som forårsakes av den ultrafiolette komponenten av solstråling);

Bruk av sink salve hos barn (for bleieutslett bleieutslett, etc.)

e.) må avtales med legen. Dosen og hyppigheten av bruk av stoffet bestemmes av det kliniske bildet og pasientens individuelle egenskaper. Salven påføres med en mild, forsiktig bevegelse i et tynt lag på tidligere renset og tørket hud. Varigheten av terapeutisk kurs bestemmes av legen avhengig av sykdommen, alvorlighetsgraden av symptomene, effektiviteten av behandlingen, arten av hovedterapien. Hyppigheten av bruk kan variere fra 2 til 6 ganger per dag. Ved behandling av sår og forbrenninger, er det lov å påføre en salve dressing på de skadede overflatene. Zinksalve kan også brukes til forebyggende formål: For eksempel, for å forhindre ble dermatitt, smelter det hudområder som har vært i kontakt med våte klær i lang tid. Med tanke på manglende systemiske effekter på kroppen har stoffet et minimalt antall bivirkninger som manifesterer seg hovedsakelig ved langvarig bruk i submaximale doser: hudirritasjon, lokale allergiske reaksjoner (kløe, rødhet, utslett). I de sjeldne tilfellene skjer individuell intoleranse mot stoffet. Det finnes ingen andre kontraindikasjoner for bruk av sinksalve: gravide og ammende kvinner kan bruke den dersom den forutsagte fordel overstiger den mulige risikoen for fosteret eller barnet. Tilfeller av overdose eller interaksjon med andre legemidler i medisinsk litteratur er ikke beskrevet.

Flere Artikler Om Typer Acne