Cream Tsinovit - apotek kosmetisk for problem hud. Den har en beroligende effekt, fuktighetsgivende, anti-inflammatorisk. Det aktiverer metabolske prosesser, normaliserer arbeidet med talgkjertlene, gjenoppretter vannbalansen i cellene i epidermis. Anbefales for alle hudtyper med tilstedeværelse av problemområder.

Funksjoner krem ​​Tsinovit

Universelt middel er brukt i mange dermatologiske patologier som hoved, ekstra rettsmiddel. Rik medisinsk sammensetning gjør at stoffet kan virke i flere retninger samtidig:

 1. Eliminerer inflammatoriske prosesser, forhindrer ekspansjonen av fokuset;
 2. Soothes epidermis, eliminerer irritasjon, rødhet;
 3. Avlaster fra brenning, kløe, følelse av tetthet;
 4. Intensivt fuktighet, mykner, fjerner peeling;
 5. Den har en antiseptisk effekt, forhindrer spredning av infeksjon;
 6. Beskytter mot negative faktorer;
 7. Skaper gunstige forhold for rask regenerering av huden;
 8. Det aktiverer metabolske prosesser, cellefornyelse;
 9. Hjelper å takle allergiske utslett
 10. Gjenoppretter huden etter bruk av kortikosteroidhormonpreparater.

Sammensetningen av krem ​​Tsinovit ingen aggressive komponenter, stoffet ble dermatologisk testet. Egnet for overfølsom atopisk hud. Den har en lett tekstur, er godt oppfattet av huden, forbedrer lokal immunitet.

struktur

Den terapeutiske effekten av Zinovit-krem er basert på nærvær av farmasøytiske stoffer, naturlige oljer, planteekstrakter. Kremen er beriket med vitaminer, syrer, andre like nyttige ingredienser.

 • Sinkpyrithion. Det er en av hovedkomponentene i stoffet. Den har en rekke positive egenskaper. Ødelegger patogene mikroorganismer, forhindrer utvidelse av infeksjon, undertrykker inflammatoriske prosesser. Effektiv mot sopp. Fjerner peeling, bidrar til å oppdatere stratum corneum.
 • Wild glykyrrhizinat. Den naturlige substansen er hentet fra lakrisrot. Utvist høy effekt ved behandling av allergiske reaksjoner, manifestasjoner av psoriasis. Eliminerer kløe, brennende, røde flekker. Stopper betennelsesprosesser.
 • Olivenolje. Et lagerhus av næringsstoffer, vitaminer, mineraler. Den gir intensiv ernæring, styrker lokal immunitet, aktiverer regenereringsprosesser, myker epidermis, forhindrer desquamation.
 • Avokado olje. Den unike komponenten har en foryngende effekt. Den inneholder en stor mengde vitaminer som trengs for å stimulere arbeidet med celler. Den inneholder fytoøstrogener, som lar deg regulere hormonbalansen, eliminere den patologiske prosessen assosiert med mangel på østrogen. Utmerket nærer, fuktighet, fornyer.
 • Shea smør. Brukes til intensiv ernæring, hydrering, og skaper et beskyttende skall på overflaten av epidermis. Komponenten gjenoppretter lipidbalansen, forhindrer dehydrering.
 • Jojoba olje Stimulerer produksjonen av hyaluronsyre, kollagen, elastin. I sammensetningen er det mange nyttige syrer. Fjerner irritasjon, kløe, brennende. Gjenoppretter normalt utseende, gir full fuktighet, normaliserer talgkjertlene.
 • Melkesyre Hjelper aktive ingredienser til å trenge inn i de dypere lagene av epidermis. Den oppløses, myker det cornified lag av celler. Det åpner tilgangen til oksygen, aktiverer prosessen med å oppdatere det øvre laget, akselererer regenerering.
 • Panthenol. Rask gjenoppretter huden, forhindrer utseende av arr, akne markeringer, akneutslett. Fjerner varme, stopper betennelse, balanserer vannbalansen.
 • Vitaminer A, E. er nødvendige for hele løpet av cellulære prosesser, fornyelse, gjenoppretting, regenerering av det øvre lag av epidermis.

Cream Tsinovit behandler de med patologi, forhindrer deres utseende i fremtiden. Legemidlet virker på problemet, eliminerer det sykdomsfremkallende fokuset, styrker beskyttelsesfunksjonen til huden.

vitnesbyrd

Legemidlet er ment for problemhud av noe slag. Et omfattende utvalg av indikasjoner gjør kremet universelt.

 • Allergisk utslett;
 • Manifestasjoner av atopisk dermatitt og andre arter;
 • Eksem av forskjellig opprinnelse;
 • Overdreven tørr hud;
 • Peeling, røde flekker;
 • Alder endres;
 • psoriasis;
 • Svarte prikker;
 • zoster;
 • Sår akne;
 • Mild termisk brann;
  seborrhea;
 • Akne, post acne;
 • Frostbit, svingete;
 • solbrenthet;
 • Overdreven aktivitet av sebaceous kjertler;
 • Tynning av huden etter bruk av hormonelle midler til ekstern bruk;
 • Patologisk celle dehydrering;
 • Lav beskyttelsesevne i huden.

Creme Tsinovit kan brukes på barnas hud med bleie dermatitt, det anbefales som et profylaktisk middel etter kontakt med husholdnings kjemikalier.

Kontra

Den eneste kontraindikasjonen er individuell intoleranse mot komponentene. Du må først utføre en test. En liten mengde fløte Tsinovit påført albuen bøy, la i flere timer. Manifestasjonen av allergi er uttrykt i rødhet, kløe, brenning, utslett, peeling.

De samme symptomene oppstår ved langvarig ukontrollert bruk av verktøyet. Passer uavhengig etter avslutning av behandlingen. Denne situasjonen skjer nesten ikke.

Søknadsveiledning

Medisinsk kosmetisk brukskurs eller symptomatisk til forsvunnelsen av smertefulle manifestasjoner. Varigheten av påføringen av Zinovit krem ​​avhenger av problemets kompleksitet.

 1. Det er mulig å kvitte seg med svarte punkter i en uke med daglig bruk.
 2. Akne av moderat alvorlighetsgrad behandles i en måned, spor av akne eliminerer 21 dager.
 3. Manifestasjoner av allergi, atopisk dermatitt, psoriasis - omtrent en måned.
 4. Ethvert eksem forsvinner innen 3 uker med konstant bruk av Tsinovit krem.
 5. Blære dermatitt hos små barn behandles symptomatisk.
 6. Inflammet pimple forsvinner spor av insektbitt innen 3 dager.
 7. Å gjenopprette huden etter solbrenthet krever en ukentlig behandlingstid.

Kremet påføres i et tynt lag på forrenset hud to ganger om dagen. Gnidd med lette bevegelser til helt absorbert. Verktøyet er ikke vanedannende, det er ingen uttakssyndrom. Men hvis den terapeutiske effekten er fraværende innen 10 dager, må du søke hjelp fra spesialister.

Krem pris

Tsinovit er et farmasøytisk produkt som kan kjøpes på et hvilket som helst apotek. Om nødvendig, bestil via Internett. Gjennomsnittlig pris for et rør i et volum på 40 ml er 300 rubler. Kremet er økonomisk konsumert, lagret i 3 år fra fremstillingsdatoen.

analoger

Problemhuden gjør apotekerne stadig bedre produkter. Apoteket har et stort arsenal av verktøy som kan gjenopprette det sunne utseendet på huden. Legemidler med lignende effekt er noe forskjellige i sammensetningen. Spesielt hvis det brukes oljer, ekstrakter, planteekstrakter, alger.

Alle analoger av Tsinovit krem ​​har anti-inflammatorisk effekt, beroligende, desinfiserende, antiseptisk, regenerativ, fuktighetsgivende. Disse inkluderer:

Spørsmålet om å erstatte Zinovit krem ​​med et annet stoff med en lignende effekt bør diskuteres med en spesialist.

anmeldelser

Du kan legge vurderinger om krem ​​Zinovit, andre brukere vil være interessert:
Svetlana:

"Et universelt middel for hele familien. Jeg kjøpte et barn med bleie dermatitt, prøvde alt i huset - min mann, jeg, det eldste barnet. Vel hjelper med blåmerker, solbrenthet, insektbitt. Hun behandlet eksem på armen etter kontakt med vaskemidler. Raskt virker, mykner huden øyeblikkelig, fjerner ubehagelig kløe. "

Larissa:

"Jeg bruker for et barns hud i behandlingen av atopisk dermatitt. Hud etter hormonelle salver er svake, sårbare, irritert. Zinovit bidrar til å gjenopprette, frisk fuktighet, beskytter mot påvirkning av negative faktorer, forlenger perioder med remisjon. Absolutt trygt middel for ung hud som ikke kan, men gladde seg. Og prisen er normal. "

Krem Tsinovit: Bruksanvisning 40 ml, naturlige vegetabilske oljer

Cream Tsinovit - anti-inflammatorisk stoff, har et bredt spekter av handling. Den har en beroligende, antimikrobiell, antiseptisk, antibakteriell effekt. Det brukes til terapeutiske og profylaktiske formål med hudproblemer (peeling, rødhet, allergisk reaksjon, dermatitt, termiske forbrenninger, insektbitt, irritasjon).

Handelsnavn for stoffet: Tsinovit

Doseringsform: Krem

Foto kremkrem hvor sammensetningen er angitt

Creme Tsinovit-sammensetning

Ved allergiske manifestasjoner på huden, er det behov for spesiell forsiktighet, inkludert spesielle produkter som beroliger huden, myke, bekjempe irritasjon, rødhet, skalering, kløe.
Som en del av Zinovit krem ​​inneholder et kompleks av aktive ingredienser som takler disse problemene.

Sinkpyrition har antiinflammatoriske, antifungale og antibakterielle effekter. Dikoliy glycyrrhizinate er en aktiv ingrediens som er oppnådd fra den medisinske planteslakkaten. Den har en utbredt anti-inflammatorisk aktivitet og gjør huden mindre mottakelig for stoffer som forårsaker allergi, irritasjon og kløe.
Naturlige oljer (oliven, jojoba, shea) absorberes helt av huden, beroliger den, nærer og. mykne.
Grunnlaget for Zinovit krem ​​består helt av naturlige plantoljer og inneholder ikke mineraloljer og lanolin.

Zinovit indikasjoner for bruk

Hudforhold som ledsages av irritasjon, rødhet, skalering, kløe (allergiske manifestasjoner, urticaria, dermatitt, overfladisk sol og termiske brannskader, insektbitt).

Foto krem ​​krem ​​som viser metoden for påføring

Cream Tsinovit: analoger billigere

Krem Tsinovit: dosering og anvendelsesmåte

Påfør krem ​​med et tynt jevnt lag på problemområdene i ansiktets og kroppens hud om morgenen og om natten. Varighet på bruk er 1 måned.

Tsinovit bivirkninger

Individuell intoleranse for individuelle komponenter er mulig.
Hypoallergen krem ​​inneholder ikke dufter, fargestoffer og proteiner.

Utgivelsesskjema

Lagringsforhold

Oppbevares ved temperaturer fra +5 C til + 25 C

Foto kremkrem som viser lagringsbetingelsene og produsenten

Holdbarhet

3 år fra fremstillingsdato.

Bilde av kremkrem som viser utløpsdato

Produsent: Green Oak CJSC,

Russland 141800, Moskva-regionen, Dmitrov, 1. Frezernaya Street, 2/1 p.6

Tlf.: (495) 673-10-21

Krav og ønsker å sende til adressen: "Pharmtech" LLC Russland, 109202,

Moskva, 1-st Frezernaya gate, hus 2/1 p.6

Cream Zinovit: vurderinger av stoffet

3 kommentarer til artikkelen

Selv om jeg regelmessig gjør masker og rensing, er det fortsatt mange små hypodermiske kviser, som regelmessig øker inn i store sår. Etter nesten en måned med vanlig smøring av denne krem, har huden blitt mye renere, porene er ikke så tette, færre sorte prikker. Og suger kremen er ikke aggressiv, det er basert på sink. Tørker litt, men huden tørker ikke ut. God botemiddel. Og for prisen er det ganske akseptabelt. Tilfreds.

Helt enig, veldig god krem. I mine tenåringer var det nesten ingen akneproblemer. Men datteren min lider nå. De klatrer som sopp... de gikk allerede til skjønnhetspleie med henne. Hun fortalte oss veien og rådet Zinovit til å bruke. Det hjelper virkelig, alt akne er ikke helt fjernet, men de er blitt mye mindre og huden har blitt renere, det ser ut til at selv svarte prikker ikke er så merkbare. Veldig fornøyd med effekten av denne fløten

Det stemmer, jeg kan virkelig abonnere personlig på hver av disse fordelene fra bruk av Zinovit. Dette er det eneste middelet som reddet meg fra smerten med akne. Ja, jeg brukte denne krem ​​to ganger om dagen på problemområdene i en måned, til ålen ble løst. Kanskje for noen en måned er en lang tid, men tross alt, som for meg, er hovedresultatet. For tiden bruker jeg bare Tsinovit som et forebyggende tiltak, og da akne forsvant, var det ikke mer.

"Tsinovit" - hjelp med mange hudsykdommer: seboré, psoriasis, dermatitt, eksem.

Midler "Tsinovit" har et stort utvalg av kliniske anvendelser på grunn av sammensetningen. Tsinovit-produkter er hjerneskilden til Farmtek, en russisk produsent som har vært i drift siden 2008. Juridisk adresse: Moskva, st. Mikhalkovskaya 63B, s. 4. Selskapet spesialiserer seg på preparater for huden, har omfattende praktisk erfaring, noe som forklarer produktets suksess. Doseringsskjemaer gir optimal hudpleie for ulike deler av kroppen, samt dess vedlegg - hår. Følgende skjemaer er tilgjengelige:

I praksis bruker folk oftest Zinovit for akne, selv om legemidlet kan håndtere mye mer hudproblemer. Det er viktig at verktøyet praktisk talt ikke forårsaker allergier og kan brukes både til voksne og spedbarn.

I praksis bruker folk oftest Acne Cinnitus, selv om legemidlet kan håndtere mye mer hudproblemer.

Sammensetningen av "Tsinovita"

I alle doseringsformer er basislaget for sammensetningen sinkpyrition. Dette stoffet er skadelig for en rekke patogene bakterier og sopp, inkludert:

 • stafylokokker;
 • streptokokker;
 • E. coli;
 • Alle typer sopp;
 • Proteus;
 • Pseudomonas wand.

Sinkpyrition hemmer syntesen av ATP (et universelt batteri og en bærer av energi i celler) i bakterielle celler. ATP-blokkering er en sakte død av en bakteriell celle, hvor sunne hudceller klarer å avhende sine rester. I tillegg stopper dette stoffet den patologiske proliferasjonen av skadede hudceller.

Sinkpyrition har en tendens til å samle seg i de dypere lagene i huden, som stopper infeksjonen på overflaten.

Sinkpyrition har en tendens til å samle seg i de dypere lagene i huden, som stopper infeksjonen på overflaten.

Den andre essensielle komponenten (det er overalt unntatt sjampo) er glycyrrhizin av lakrisrot eller et spesielt ekstrakt fra lakrisrot. Dette stoffet har en så sterk antiinflammatorisk effekt at den ligner en hormonell. Husk at hormoner - ekstremt kraftig anti-inflammatorisk, brukt i alvorlige tilfeller. Dicalya glycyrrhizinate har samme effekt, men er blottet for bivirkninger av hormoner.

Avhengig av oppgavene, legges andre hjelpestoffer til alle Zinovit-produkter.

Tsinovit-produkter er kosmetikk, de er ikke rusmidler.

Krem: bruksanvisning

Cream "Tsinovit" - en favoritt doseringsform.

Doseringsform er en metode for fremstilling og frigjøring av legemidlet, det er 4 typer: fast stoff (tabletter, kapsler, piller); myke (salver, kremer, geler, stearinlys); væske (løsninger, tinkturer, sirup) og gassformig (sprøyter, aerosoler).

Naturlige vegetabilske oljer legges til de to viktigste aktive ingrediensene: avokado, oliven, jojoba og shea. Alle ingrediensene er blandet med en hypoallergene salvebase eller medikamentbærer.

Formålet med salven basen er å akselerere transport av aktive stoffer dypt inn i huden og forbedre graden av deres absorpsjon. Takket være salvebunnen er de aktive ingrediensene jevnt fordelt og beholdt på huden.

Indikasjonene for krem ​​er:

 • Hudallergi;
 • Kløe og flak av en hvilken som helst opprinnelse;
 • En hvilken som helst 1-2 grader brenner;
 • Insekt biter;
 • Erstatning av glukokortikoidhormoner;
 • atopisk dermatitt;
 • eksem;
 • Pityriasis versicolor;
 • microsporia;
 • Dermatofytose av åpen hud og lyske.

Påfør "Tsinovit" krem ​​kan være både på kroppen og på ansiktet. Den er egnet for barn fra 1 år. Påfør krem ​​på ren hud to ganger om dagen, morgen og kveld. Det vanlige kurset er omtrent 10 dager. Lengre bruk er nødvendig for dermatitt - opp til 1 måned. I psoriasis tar kurset ca 6 uker.

Påfør "Tsinovit" krem ​​kan være både på kroppen og på ansiktet

Kostnaden for ett laminatrør på 40 g er ca. 260 rubler. Ett rør er vanligvis nok i en måned, kremet faller på et veldig tynt lag. Anmeldelser bekrefter utmerket anti-inflammatorisk effekt.

"Tsinovit" krem-gel - en fin nyhet fra hudormer, akne og sorte prikker

Lagt til denne kremgelen - i tillegg til de tradisjonelle - flere stoffer:

 • Urea eller melkesyre - en utmerket eksfolierende effekt, renser huden fra døde skalaer;
 • Panthenol - et helbredende middel som bidrar til å oppnå glatt hud etter utvinning fra akne;
 • Tetranyl U - forhindrer reinfeksjon av sopp og bakterier.

Allerede fra kjennskap til sammensetningen blir det klart at kremgelen virker på alle leddene i den patologiske huden, og det fører til dannelsen av akne. Dette er økt greasyhet og blokkering av kanalene i kjertlene, og den raske utviklingen av bakterier på den endrede huden. Det er ikke noe overraskende i det faktum at krem-gelen straks etter å ha kommet inn i markedet, fikk en slik popularitet. Det er viktig at huden ikke tørker, etter at krem-gel er brukt, fordi det ikke er alkohol eller salisylsyre.

Allerede fra kjennskap til sammensetningen blir det klart at krem-gelen virker på alle leddene av patologisk hud endringer som fører til dannelsen av akne.

For å bli kvitt akne med dette verktøyet, er det nok om morgenen og om kvelden å rense huden godt og påfør krem-gel på den til fullstendig utvinning oppnås. Produsenten foreslår å bruke krem-gel på samme steder i ytterligere 1-2 uker. Dette er rimelig, siden det er nettopp på denne tiden at hele regenerering av huden oppstår, og det er nyttig å støtte det. Prisen tillater det - ca 360 rubler for et rør på 35 ml.

I mange kvinner ser utslag på ansiktet fram til menstruasjonen. For å forhindre det, kan du bruke kremgelen i en farlig tid.

Sjampo "Tsinovit"

Grunnlaget for sjampoen - samme pertion av sink. Urea, panthenol og en annen substans - klasazol eller crinipam er tilsatt den. Dette er et nytt kosmetisk produkt av skummetall produsert i Tyskland av Symrise. Det tyske selskapet er den tredje største globale produsenten av kosmetikk når det gjelder salg. Selskapet spesialiserer seg på å skape nye typer produkter som oppfyller dagens behov i dagens dag.

Climbazol er et eksternt antiseptisk middel som undertrykker næringsmediet for utvikling av sopp og delvis bakterier. Effekten av klasezol er eliminering av flass og opphør av dannelsen. Dette stoffet beroliger også hodebunnen, gjør at håret kan skinne, for dette blir vitamin B5 tilsatt.

Svampe og bakterier har en tendens til å overleve og fange så stort et område som mulig med nøyaktig samme utholdenhet som vi vil bli kvitt dem. Derfor gir kosmetiske innovasjoner alltid en fantastisk effekt - så lenge mikrober ikke tilpasser seg dem.

Climbazol er et eksternt antiseptisk middel som undertrykker næringsmediet for utvikling av sopp og delvis bakterier

Produsenten hevder - og dette er sant - at effektiviteten av klasazol er sammenlignbar med ketokonazol. Forskjellen i virkningsmekanismen - ketokonazol forandrer lipidblandingen i membranen av sopp, og klasazol hindrer at den mikrobielle cellen går fra fôring. Imidlertid blir resultatet - opphør av reproduksjon av sopp - oppnådd i begge tilfeller.

Sjampo "Tsinovit" hjelper godt med:

Prisen på sjampo er ganske rimelig - 300 rubler for 150 ml, emballasjen varer i gjennomsnitt en måned.

Dusj gel

Dette verktøyet har nesten samme sammensetning som sjampo. Dusj gel "Tsinovit" er perfekt for de som lider av atopisk dermatitt, pityriasis versicolor, microsporia, ulike typer dermatofytose.

Produsenten legger vekt på at dusjgelen er et usunn hudpleieprodukt, men ikke en erstatning for medisiner. Produsentens ærlighet er fengslende: Den riktige anbefalingen hjelper folk å raskt slippe av med hudproblemer. Alle som lider av eksem eller nevrodermatitt, verdsatt kvaliteten og effekten av "Cinovit".

Produsenten legger vekt på at dusjgelen er et usunn hudpleieprodukt, men ikke en erstatning for medisiner.

Instruksjoner for bruk antyder at med psoriasis verktøyet har en svak anti-inflammatorisk effekt. Men med psoriasis er enhver hjelp verdifull i seg selv. Prisen på en 150 ml flaske er ca. 330 rubler.

spray

Den består av 4 hovedkomponenter: pyrithion sink, ekstrakter av lakrisrot, panthenol og tetranyl U. Den utmerkede sammensetningen lar deg effektivt ta vare på problemhud, utsatt for dannelse av akne, akne og svarte prikker. Spray praktisk å bruke de som har fet og sensitiv hud. For å oppnå den effekten du trenger å spray på en forrenset hud på en avstand på 15 cm spray sprayen og la den tørke. Med akkumulering av akne er det bedre å sprøyte sprayen på en bomullspute og deretter behandle huden med denne platen. Etter sprøyting, skyll med vann eller vask det ikke nødvendig. En terapeutisk film dannes under hvilken sebum kan distribueres normalt. I tillegg er sebumproduksjonen selv redusert, og multiplikasjonen av bakterier undertrykkes. Det er ønskelig å bruke spray 2 ganger om dagen - om morgenen og om kvelden. Prisen på en 75 ml flaske er ca 270 rubler. For ett klikk forbruker omtrent 1,5 ml, forbrukes forbruket i gjennomsnitt per måned.

Spray praktisk å bruke de som har fet og sensitiv hud

Er det mulig å bruke Tsinovit til gravide og barn?

Produsenten sier ikke noe direkte om dette. Dette er forståelig fordi ingen kliniske studier har blitt utført på frivillige. Det er bedre å konsultere en lege som kjenner din spesifikke situasjon om søknaden. Graviditet provoserer noen ganger debut av hudsykdommer, mange gravide kvinner har kløe. Vanligvis "Zinovit" er godt tolerert, bidrar til å klare kløe. Kosmetikk har som regel ingen systemisk effekt - de kan ikke komme inn i blodet. Legene er alltid forsiktige med en allergisk respons, og tillatelse til å bruke kosmetikk er alltid bedre å få lege.

Barn anbefales å bruke etter 1 år. Barnelegger noterer ikke noen negative handlinger.

analoger

Det er mange stoffer som har en lignende effekt:

 • Salve "Bepantin" - dexpatenol helbreder perfekt sprekker og gråtende sår hos gravide og ammende, så vel som hos nyfødte;
 • Salve "Akriderm" - betamazondipropionat håndterer allergiske hudlesjoner, psoriasis og ulike dermatitt;
 • "Belosalik" salve, lotion og spray - salisylsyre og betamazondipropionat hjelper med ichthyosis, seborrhea, lav, neurodermatitt, eksem og dyshidrose;
 • "Sulsena" -pasta og sjampo-selendisulfid håndterer seborrhea;
 • "Bifon" lotion - bifonazol og allantoin lindrer flass og kløe;
 • "Sebozol" sjampo og salve - ketokonazol ødelegger sopp, utøver, candidiasis.

Produktanmeldelser "Tsinovit"

Marina, 35 år gammel: "Jeg er glad for at de ga meg råd til apoteket i denne løsningen. Flass gikk bort etter en uke, men jeg fortsetter å vaske håret mitt med dette middelet - jeg vil ikke lide igjen. "

Nikolai, 23 år gammel: "Jeg har atopisk dermatitt, legen anbefalte denne dusjgelen til meg. Hvis du bruker det regelmessig, hjelper det virkelig. Men det er ett triks - ingen annen gel på denne tiden kan ikke brukes. "

Svetlana, 20 år gammel: "Jeg snublet ved et uhell på Zinovit i et apotek og angre ikke på det. Jeg har en veldig delikat hud, du burde bære en ny ting - og nesten overalt, vises liten akne. Denne krem ​​hjalp meg raskt med å bli kvitt dem. "

Alla, 26 år gammel: "Etter fødselen hadde jeg mye akne, ikke bare på ansiktet, men også på ryggen og skuldrene. Grundig ønsket ikke å bruke narkotika, en venn rådet dette verktøyet. Smør huden om morgenen og kvelden de siste 2 ukene. Ny akne har ikke dukket opp, og den tidligere tørket opp. Jeg er veldig fornøyd.

Analoger av Tsinokap: forskjeller og viktige poeng

Huden er det største menneskelige organet. Ukorrekt ernæring, usystematisk bruk av narkotika, dårlig miljømiljø - alt dette påvirker huden peeling og tørrhet, rødhet og andre manifestasjoner av en allergisk reaksjon.

Et effektivt stoff mot dem er Zinocap, som har mange analoger: vurdere de viktigste og deres effekter.

Sammensetning og bruk

Ett gram Tsinokap inneholder 2 mg sinkpyrition, som er den viktigste terapeutiske substansen av stoffet. Komplementerer sammensetningen av kremhjelpekomponent av dexpanthenol, som er nødvendig for å akselerere regenerering av hudceller og stimulere regenerative prosesser. I tillegg bidrar dexpanthenol til å redusere hudfukttap, øke beskyttelsesegenskapene og bevare et sunt utseende.

Sink i det dermato-beskyttende middel har et bredt spekter av aktivitet når man bruker legemidlet til behandling av hudsykdommer. Komponentene i Tsinokapa påvirker kompleks hovedårsaken til patologien, hemmer den inflammatoriske prosessen og akselererer hudregenerering, som virker i alle stadier av sykdomsutviklingen.

Handlingen av sink, som fjerner den inflammatoriske prosessen, er kjent blant pasienter med hudproblemer. Sink lagrer seg fra forverring og lindrer tilstanden til pasienter som lider av smittsomme lesjoner i huden.

Dermed har stoffet følgende farmakologiske egenskaper:

 • antibakterielle;
 • antiproliferative;
 • antifungal;
 • reparerende.

Når det brukes, virker Zinocap bare lokalt, uten å bli absorbert i blodet.

Fordeler med Tsinokapa i forhold til andre måter:

 1. Legemidlet er ikke hormonalt og er ikke et antibiotika.
 2. Det er trygt, har ingen bivirkninger selv når det brukes til små barn. Du kan bruke den i lang tid.
 3. Zincap kan brukes på følsomme områder - på ansikt, nakke, hudfalser.
 4. Den har en behagelig tekstur, ingen skarp lukt. De fleste pasienter noterer seg, i motsetning til salven, brukervennlighet. Kremet myker huden og gir ingen fettete merker.

Analoger av stoffet, som har i sammensetningen av sink

Zinocap har mange analoger, som i sin farmakologiske virkning ligner på ovennevnte legemiddel.

Ch'ing

Som Zinocap, er den tilgjengelig i form av en spray, salve, krem ​​og sjampo. I motsetning til Tsinacapa, er det foreskrevet, i tillegg til å behandle dermatitt, frata psoriasis, for å bekjempe urticaria, akne og akne, brukt til insektbitt. Legemidlet helbreder raskt sår fra akne.

Huddeksel

Det franske stoffet er nærmeste erstatning for Tsinokapa i sine helbredende egenskaper. Tilgjengelig i flere former:

 • 0,2 prosent aerosol i bokser;
 • hvit krem ​​i rør;
 • 1 prosent sjampo 150 ml.

Den aktive ingrediensen i legemidlet er sinkpyrition. Verktøyet har antibakteriell, anti-inflammatorisk antisvamp, samt antiproliferativ virkning. Brukes lokalt til å behandle seboré, frata, av psoriasis av forskjellige former, nevrodermatitt, kløe, seborrheic manifestasjoner, lindrer flass, løser psoriasisplakk.

Friederm Zink

Analog Tsinokapa i form av sjampo. Det terapeutiske stoffet er sinkpyrition. Det er foreskrevet for behandling av seboré, atopisk dermatitt, pityriasis versicolor. Den har en antimykotisk effekt. Eliminerer kløe på hodebunnen med seborrheisk dermatitt, forhindrer hårtap.

Desitin

Løsningen, der den viktigste terapeutiske komponenten er sinkoksid, er i stor etterspørsel blant pasienter. Den har antiinflammatoriske, astringente, myknings- og tørkeegenskaper. Desitin anbefales av dermatologer for bleie dermatitt, effektiv for lette hudskader: riper, slitasje, brannskader. Legemidlet kan brukes til spedbarn.

Sink salve

Tilgjengelig i pastaform med 25% sinkoksid. Det virker lokalt, bidrar til å redusere ekssudat i det berørte området av huden. Bruk av salven tørker og desinfiserer huden, reduserer inflammatorisk prosess, lindrer irritasjon. Legemidlet er effektivt for stikkende varme, bleputslett, streptoderma, eksacerbasjon av eksem, sengetøy, bleieutslett.

Psorikap

Den viktigste terapeutiske substansen av sinkpyrition virker mot sopp og patogene bakterier, eliminerer brennende følelse, myker med økt tørrhet i huden, hjelper med peeling og kløe.

En annen analog av sinkbasert produksjon i Russland er Zindol, som er en suspensjon for ekstern bruk. Den har samme terapeutiske effekt som Zinocap og Desitin. Desinfiserer, tørker, lindrer betennelse på huden. Ifølge brukerens tilbakemelding, et utmerket verktøy for dermatitt, bleputslett, herpes simplex, streptoderma og bedåringer. Kan brukes til behandling av hudproblemer hos spedbarn.

Analoger med salisylsyre og fett

Eliksin

Skiller seg fra Tsinokapa i aktivitetsspekteret og sammensetningen. Består av salicylsyre, calendula tinktur med tilsetning av echinacea ekstrakt. Takket være denne kombinasjonen av legemidler har den en antimikrobiell, antiinflammatorisk, regenererende effekt på pasientene. Effektiv for forebygging av bedsores i løgnpatienter. Elixin har vist seg å kurere små sår på huden.

Rederm

Den kombinerte stoffet, salisylsyre salve med betametason. Betametason eliminerer inflammatorisk prosess, lindrer kløe, preges av antiallergisk virkning. Salisylsyre har en myknende egenskap, hjelper penetrering av betametason dypt inn i epidermis.

Kombinerte preparater

Kremgen

Kjent som et kombinasjonsmiddel for lokal bruk. Salven inneholder et glukokortikosteroidfluokinonid med antibiotisk gentamicin, som synergiserer den terapeutiske effekten av hverandre.

Fluocinonide

Det har en effekt mot allergi, betennelse, lindrer kløe. Gentamicin har en bakteriedrepende egenskap. Foreskrevet for behandling av inflammatoriske og allergiske hudsykdommer, dermatitt av ulike etiologier, brukt til forbrenning og frostbit. Avlaster kløe fra insektbitt.

Salve Lorinden Med

Legemidlet er til aktuell bruk, den inneholder klioquinol med flumetasonpivalat. Det første stoffet har antibakterielle og antifungale effekter. Den andre - reduserer den inflammatoriske prosessen i lesjonen.

Behandler hudsykdommer uten ekssudat, komplisert av bakteriell infeksjon. Vellykket brukt i behandling av dermatitt av ulike etiologier, lupus erythematosus, psoriasis, frata.

Solipsor

Som en del av kremvalget av naturlige naturlige ingredienser - celandine, bjørkbark og tjære, calendula med burdockrot og lakris, en serie hvitløk på medisinsk fett. Effektiv solipsor i behandlingen av psoriasis, nevrodermatitt, hyperkeratose, ichthyosis hudlesjoner, kronisk beroligende urticaria, lindrer hudens hud, hælekrekker og korn. Kremet er mye brukt blant pasienter som et middel for kløe, rødhet og andre hudproblemer i ulike etiologier, gir et godt terapeutisk resultat.

Billige analoger

Psoriaten

Homeopatisk medisin for å bekjempe psoriasis. Når du bruker verktøyet, blir psoriasisplakkene raskt krysset og forsvinner. Kan brukes som forebyggende tiltak når det er risiko for forverring av sykdommen. Omtrent 600 rubler.

Dekseril

Krem til ekstern bruk, den viktigste terapeutiske substansen er glyserol. Behandler, samt Tsinokap, dermato-beskyttende stoffer, preget av mykningseffekt på huden. Dexeril brukes som hjelpemiddel i kompleks terapi av ichthyosis, psoriasis, atopisk dermatitt. Omtrent 700 rubler.

panthenol

Den viktigste aktive ingrediensen er dexpanthenol. Når den absorberes i huden, blir den til pantotensyre, uten hvilke metabolske prosesser i kroppens celler er umulige. Selv om verktøyet ikke eliminerer hovedårsaken til sykdommer, bidrar det til rask restaurering av vevets struktur og regenerering av lesjoner på huden. Panthenol er trygt, har ingen bivirkninger, det kan foreskrives, om nødvendig, til og med til spedbarn. Den omtrentlige prisen er 200-300 rubler.

Psoriderm

Salven har antiinflammatoriske og vasokonstriktoregenskaper, eliminerer kløe. Legemidlet er foreskrevet ved behandling av psoriasis og lavplanus, systemisk lupus erythematosus og eksem. Fra 150 rubler.

Iktyolsalve har følgende sammensetning: Hovedelementet er Iktyol på medisinsk petrolatum. Ichthyol salve hjelper med:

 • acne;
 • inflammatoriske prosesser på huden, ledsaget av frigjøring av pus, slik som cellulitt, koke, karbunkler;
 • frostskader eller brannskader på huden.

Badyaga

En av de effektive analogene av Tsinokapa i form av et pulver beregnet for fremstilling av en suspensjon og en gel påføres eksternt. Den aktive ingrediensen i stoffets sammensetning (tørket og maltalger) er en antibakteriell og antiinflammatorisk effekt. Brukes i behandlingen av ulike hudsykdommer. Opptil 100 rubler.

Spesielt er Stelaru, et sveitsisk-laget stoff som avviger fra andre medisiner til en høy pris. Brukes som en injeksjon for plakspsoriasis og psoriasisartritt. Det regnes som et immunosuppressivt middel. Stelase nøytraliserer enhver form for psoriasis, hemmer proteiner som er ansvarlige for divisjon og vekst av epidermale celler.

Zinovit-analoger

Nedenfor er analogene Tsinovit, medisiner som ligner på indikasjonene på bruk og deres farmakologiske effekter, samt priser og tilgjengelighet av analoger i apotek. Til sammenligning med analoger, studer nøye de aktive ingrediensene i legemidlet, som regel inneholder prisen på dyrere stoffer sin reklamebudget og tilsetningsstoffer som øker effekten av hovedstoffet. Zinovit instruksjoner for bruk
Vi ber deg om ikke å ta en avgjørelse om erstatning av Tsinovit alene, bare på instruksjonene og med legeens tillatelse.

Kutiveyt

Kutiveyt beregnet for behandling av pasienter som lider av dermatoser, som krever anvendelse av topikale kortikosteroider, inkludert atopisk, barn og diskoid eksem, psoriasis (unntatt blyashkovidnuyu form), knyttede kløe.
Kutiveyt også anvendes for behandling av pasienter som lider av lichen planus, lichen simplex, neyrodermatozom, discoid lupus erythematosus, seboreisk dermatitt, en rød stikkende varme, så vel som erytem, ​​hevelse og kløe forårsaket av insektbitt.

Kutivate kan bli foreskrevet i kompleks behandling av pasienter med generalisert erythroderma.
Krem og salve Kutivate kan brukes til å redusere risikoen for tilbakefall hos pasienter med kronisk atopisk eksem (i tilfelle effektiviteten av flutikason i den akutte fasen av sykdommen).

Belosalik

Belosalik salve er indikert for behandling av følgende patologier:
- elveblest;
- begrenset atopisk dermatitt;
- diffus atopisk dermatitt;
- psoriasis;
- iktyose;
- hud dyshidrose;
- kronisk, akutt eksem;
- laveniseringsprosesser med begrenset kløe;
- atopisk dermatitt;
- allergisk dermatitt og allergisk natur;
- erythema multiforme exudativ;
- rødvorte lav
- lichen planus;
- papuloskvamoznye utslett med en uspesifisert etiologi;
- palm-plantar keratose;
- patologisk tørrhet i huden;
- kjøpt ichthyosis.
- dermatose med hyperkeratose, desquamation.

Belosalik lotion brukes til behandling av pasienter med fet hud, samt med patologiske endringer i hudområder med hårvekst. Indikasjoner for lotion:
- psoriasis (inkludert hodebunnen);
- seborrheic dermatitt (inkludert hodebunnen);
- atopisk dermatitt;
- lichen planus, lokalisert på hodebunnen;
- ichthyotic, eczematous lesjoner av huden under håret.

Bepanten

Bepantin krem ​​brukes:
- profylaktisk behandling av tørr, rødmet eller sprukket hud;
for å fremme helbredelse og epitelialisering av huden ved microdamages (ikke tung brenner og skraper), hudirritasjoner (for eksempel på grunn av radioterapi, fototerapi eller bestråling med ultrafiolette stråler), - Bleie dermatitt, kroniske hudsår og liggesår; analfissurer; cervikal erosjon og etter hudtransplantasjon;
- behandle pasientens hud under og etter lokaliserte kortikosteroider;
- forebyggende brystpleie for kvinner som ammer, og for behandling av brystvortenes irritasjoner og sprekker.

Beplant salve er påført:
- for spedbarnsomsorg: forebygging og behandling av bleie dermatitt;
- for å akselerere helbredelse og epithelialisering av huden med mikroskader (milde forbrenninger og riper), med hudirritasjoner (for eksempel på grunn av radio, fototerapi eller eksponering for ultrafiolette stråler), med kroniske hudsår og sengetøy; analfissurer; cervikal erosjon og etter hudtransplantasjon;
- for forebygging og behandling av sprukket eller grov og tørr hud;
- for regelmessig forebyggende brystpleie hos kvinner som ammer, og å behandle brystvortenes irritasjoner og sprekker;
- for behandling av pasientens hud under og etter aktuelle kortikosteroider.

Cream Tsinovit: bruksanvisninger, billige analoger

Problemhud bringer eieren mange problemer. Det oppstår stadig utslett, irritasjon, kløe og håndtere dem er ikke så enkelt. Den mest populære i kampen mot helsen til epidermis er narkotika basert på sink. De har gode antiseptiske egenskaper, reduserer betennelse og fremmer rask regenerering av huden etter eliminering av akne og hudormer.

En av de vanligste rettsmidler for å håndtere eventuelle dermatologiske feil er Tsinovit krem. Den er tilgjengelig i forskjellige former, forårsaker sjelden bivirkninger og har en høy grad av effektivitet.

Sammensetningen av stoffet

Farmakologisk legemiddel har flere former for frigjøring: rensekrem, allergikrem, dusjgel, spray og sjampo. Sammensetningen av alle doseringsformer inkluderer næringsstoffer og essensielle oljer.

 • Den viktigste aktive ingrediensen i legemidlet er sinkpyrition. Den har anti-inflammatorisk, antifungal, antiseptisk og seborrhea kontroll. Forhindrer peeling og irritasjon av epidermis.
 • Dikaliya glykyrrhizinat har også en anti-inflammatorisk effekt. Stoffet er hentet fra lakrisrot. Anlegget har lenge vært brukt til å behandle psoriasis, da det har en mild, men effektiv effekt.
 • Avokadoolje har mange fordelaktige egenskaper. Forynker hudceller, nærer og gjenoppretter dem. Fytohormoner og andre sporstoffer som utgjør det verdifulle produktet, er spesielt nødvendige problemepidermier.
 • Olivenolje har en positiv effekt på alle hudtyper, nærer og fukter, glatter rynker og forbedrer hudens elastisitet. Det er en av de mest verdifulle naturlige produktene.
 • Cream Tsinovit inneholder melkesyre, som renser epidermis og exfoliates døde celler, lindrer irritasjon.
 • Mettede fettsyrer er avgjørende for en sunn epidermis. Shea smør inneholder dem i overflødig, derfor, som en del av stoffet bidrar til ernæring og hydrering av huden.
 • Det ideelle produktet for problem og sensitiv hud er jojobaolje. Det effektivt eliminerer irritasjon, kløe, brenner, nærer og gjenoppretter vev.

Tsinovit krem-gel inneholder også panthenol og vitaminer, A og E. Den naturlige sammensetningen av det farmakologiske stoffet har ikke kunstige farger og dufter, og forårsaker derfor ikke allergiske reaksjoner.

Farmakologiske egenskaper av Zinovit

Den viktigste fordelen med Tsinovit er at den ikke inkluderer hormonelle komponenter. Verktøyet har mange medisinske egenskaper.

 • Nøytraliserer betennelsene i betennelse og forhindrer spredning av infeksjonsfokus.
 • Soothes huden og lindrer tørrhet, kløe, brennende.
 • Forhindrer dehydrering av huden, gir næring og fuktighet.
 • Den har en antiseptisk effekt, forhindrer infeksjon av infeksjonsfokus.
 • Ideell for sensitiv hudpleie fordi den inneholder naturlige ingredienser.
 • Verktøyet er hypoallergent og forårsaker bivirkninger i sjeldne tilfeller.
 • Helmer huden og skaper på overflaten en beskyttende barriere mot de negative effektene av miljøfaktorer.
 • Den brukes til voksne og barn fra 1 år.
 • Brukes til behandling av insektbitt og allergiske reaksjoner av ulike etiologier.
 • Alle former for stoffet er praktisk å bruke. Krem og gel etterlater ingen rester på sengetøy og klær.

Verktøyet er ikke et legemiddel, men før du begynner å bruke det, anbefales det å konsultere en hudlege.

Indikasjoner for bruk

Legemidlet i forskjellige former har nesten samme indikasjoner på bruk.

 • Pityriasis versicolor.
 • Dermatitt, eksem, psoriasis av varierende alvorlighetsgrad, seborrhea, microsporia, neurodermatitt.
 • Akne, akne og hudormer.
 • Tørr og fettete flass.
 • Insektbitt, brenner, frostbit.
 • Økt aktivitet av sebaceous kjertlene.
 • Under gjenoppretting av huden etter å ha tatt hormonelle legemidler.
 • Alderrelaterte endringer i epidermis.

Verktøyet beroliger perfekt irritert epidermis og lindrer kløe, brenner, forårsaket av allergisk dermatitt.

Vilkår for bruk

Krem og krem-gel Zinovit anbefales å brukes to ganger om dagen til de berørte områdene med et tynt lag. Varigheten av terapeutisk kurs går vanligvis ikke over en måned, men med psoriasis kan det ta mer enn 5 uker.

Spray er distribuert direkte til inflammasjonsfeltet og gnidd inn i dem. Hvis produktet brukes til ansiktet, skal det påføres med en bomullspute.

Tsinovit sjampo brukes to ganger i uken. Det anbefales å bruke det to ganger.

Dusj gel brukes, så vel som vanlige hygieniske midler, ikke mer enn to ganger i uken. I alvorlige former for psoriasis og eksem, kan du øke antall applikasjoner. I slike tilfeller skal det brukes som det eneste omsorgsproduktet.

Det bør bemerkes at etter at symptomer på betennelse i behandling av akne og akne er forsvunnet, anbefales det at stoffet påføres i ytterligere 7-10 dager.

Kontraindikasjoner for behandling

Den eneste kontraindikasjonen for behandling er overfølsomhet overfor komponentene i sammensetningen. For å unngå allergiske manifestasjoner utføres en sensitivitetstest før bruk. Også stoffet er ikke brukt til behandling av spedbarn.

Intoleransen av ingrediensene manifesteres av bivirkninger i form av rødhet, uutholdelig kløe, peeling, små utslett. Alle symptomer går bort etter at stoffet er avsluttet.

Billige analoger

Legemidlet gjelder ikke for billig, så mange ser etter ham et billigere alternativ.

 1. Legemiddelet Tsindol har sin terapeutiske effekt på grunn av tilstedeværelsen i sammensetningen av sinkoksid. Denne suspensjonen har et bredt spekter av virkning og minst kontraindikasjoner. Det er mye billigere, men er bare tilgjengelig i en form.
 2. Zinksalve inneholder også sinkoksid. Det er en av de mest populære lavpris agenter med anti-inflammatorisk og antiseptisk effekt. Også tilgjengelig som lim.
 3. Farmakologisk legemiddel Zinocap er tilgjengelig i form av en aerosol og krem ​​til ekstern bruk. Den viktigste aktive ingrediens er sinkpyrition. Indikasjoner og kontraindikasjoner betyr identisk Zinovita.

Bytting av legemidlet bør bare lege. Uavhengig ukontrollert behandling skader kroppen.

Narkotika vurderinger

Zinovit krem-gel, vurderinger av hvilke er ekstremt positive, er mye brukt til å eliminere en rekke dermatologiske patologier.

Jeg har lenge lidd av dermatitt i ansiktet. Legen foreskrev hormoner, men de ga ikke forventet resultat. Jeg bestemte meg for å prøve Zinovit, hvis sammensetning er nesten helt naturlig. Jeg likte det faktum at produsenten ikke stanset på essensielle oljer. Takket være dem har verktøyet en så fantastisk effekt. Jeg trodde ikke at etter hormonelle preparater vil krem-gel ha en slik effekt på huden min. Ansiktet ble jevnt, alle manifestasjoner av sykdommen forsvant. Jeg er glad!

Jeg er eier av svært sensitiv hud, som reagerer på eventuelle negative miljøfaktorer: solstråling, sterk vind eller frost. Om vinteren vises irritasjon og flak. Jeg bruker vanligvis ikke noen stoffer, da jeg frykter allergi. Tsinovit prøvde helt ved et uhell og ble forelsket i denne løsningen. Ingen bivirkninger. Min hud er fuktig og beskyttet. Jeg anbefaler det til alle.

Anvendt krem ​​for å eliminere akne på skuldre og ansikt. Veldig fornøyd med resultatet. Innen få dager ble betennelsen redusert, og sammen med det forsvant kløe og ubehag under hygieneprosedyrer. Som beskrevet i instruksjonene, fortsatte å forsvinne behandlingen i ca 10 dager etter at alle symptomene forsvunnet. Jeg likte det faktum at etter bruk av krem ​​ikke kom et tilbakefall av sykdommen, men dette skjedde ofte før. Jeg er veldig fornøyd med resultatet, og nå holder jeg alltid et rør med helbredende medisin hjemme.

Medikamentet Tsinovit er en universell assistent til enhver person i kampen for helsen til huden. Riktig bruk av stoffet på kort tid for å kvitte seg med mange dermatologiske plager.

Instruksjoner for bruk av stoffet Tsinovit og mulige analoger

Tsinovit (krem) bruksanvisninger anbefaler å bruke for å bekjempe akne, rødhet, dermatitt, brannskader og andre hudproblemer. Legemidlet er beregnet for ekstern applikasjon til de øvre lagene av epidermis. Komponentene som er inkludert i den har en utbredt anti-inflammatorisk, antiseptisk, antifungal og fuktighetsgivende effekt på huden. Zinovit inneholder ikke hormoner og har ingen systemisk effekt på kroppen. Det er i over-the-counter salg i apotek, men før man går i bruk, må en person konsultere en hudlege.

Tsinovit krem ​​produsent er det russiske farmasøytiske selskapet Green Oak Wood. De aktive komponentene i legemidlet er sinkpyritoin og dikaliumglycyrrhizinat. I tillegg til disse stoffer i sammensetningen av midler innbefatter syrer (melkesyre, stearinsyre, palmitinsyre), naturlige essensielle oljer (jojobaolje, shea, avocado), cetyl- og stearylalkohol, triglyserider, glyserol, olivenolje, natriumhydroksid, retinolpalmitat, karbomer, glycerylmonostearat, decylen glykol, tokoferylacetat, butylhydroxytoluen, vann. Kremet er laget uten bruk av fargestoffer og parfymer. Alle stoffer som er inkludert i det er hypoallergene og trygge for helse.

Når denne blandingen påføres huden piritoin sink reduserer rødhet og betennelse ødelegge mikrober som effektivt behandler sopp- eliminerer flassing og normaliserer produksjonen av sebum. Dipotassium glycyrrhizinate forbedrer anti-inflammatorisk virkning av sink og fremmer hurtigere helbredelse av skadede områder av dermis. Naturlige vegetabilske oljer fukter huden, beskytter den mot miljøet, gir det ømhet og mykhet.

Zinovit er laget i form av en tykk jevn krem ​​av lett olivenfarge med en liten behagelig lukt. Forpakket i 40 ml rør i myk plast. Hvert rør er pakket i en egen pappkasse og utstyrt med medisinsk merknad.

Salve Tsinovit har et bredt spekter av applikasjoner innen dermatologi. Produsenten anbefaler bruken når:

 • acne;
 • dermatitt (seborrheic, atopisk, kontakt, etc.);
 • psoriasis;
 • økt tørrhet, rødhet, peeling og kløe i huden;
 • allergiske reaksjoner;
 • termiske og solskader av dermis;
 • insekt biter;
 • Tilstedeværelsen av kontraindikasjoner til bruk av eksterne steroidmedikamenter.

Zinovit kan brukes både i behandling og forebygging av dermatologiske sykdommer. Hyppigheten og varigheten av bruken av denne bestemmes av den behandlende legen etter den endelige diagnosen. Om nødvendig kan verktøyet utnevnes i lang tid. Kremet anbefales å påføres i et tynt lag på det tidligere rengjorte problemhudsområdet. Mengden av produktet som brukes, avhenger av det berørte området. Ved bruk av salven på ansiktet er det nødvendig å sikre at det ikke faller i øynene eller munnen. Legemidlet absorberes godt og forårsaker ikke fet skinn på huden. Det er tillatt å bruke under okklusive dressinger og kosmetikk.

Tsinovit instruksjoner for bruk kategorisk anbefaler ikke bruk av personer som har økt følsomhet overfor stoffer som er tilstede i sammensetningen av produktet.

Legemidlet kan brukes til behandling av barn eldre enn 12 måneder. Barn i det første år av livet for behandling av hudsykdommer foreskriver dette verktøyet med stor forsiktighet, siden erfaringen med bruken i denne aldersgruppen er fraværende.

Under graviditet er bruk av Zinovit forbudt på grunn av utilstrekkelig undersøkelse av effekten på barnets fosterutvikling.

Under amming er stoffet ikke kontraindisert, men det bør bare brukes av en ammende mor hvis det er foreskrevet av en hudlege.

Zinovit tolereres godt av pasienter og har nesten ingen bivirkninger. I sjeldne tilfeller kan bruken av denne utløse en person til å utvikle allergiske reaksjoner (kløe, utslett, ødem), som selv går etter at behandlingen er stoppet.

For å forhindre forekomst av bivirkninger, bør pasienten teste kremet for følsomhet før behandlingen påbegynnes. For å gjøre dette bør han distribuere en liten mengde av produktet i et tynt lag på hudflaten på albuens indre bøyning. Hvis det ikke forekommer utslett eller rødhet på huden i en halv time etter påføring, kan kremet brukes uten frykt for helseskader.

Overdose Tsinovit til ekstern bruk er ikke mulig. I tilfelle av utilsiktet kontakt av fløte opp i fordøyelseskanalen til pasienten for å mageskylling bør da være full aktivert karbon eller et hvilket som helst annet medikament med adsorberende virkning. Hvis du føler deg verre, bør symptomatisk behandling utføres under tilsyn av en lege.

Flere Artikler Om Typer Acne