Alle i sitt liv står overfor en stat hvor huden flager, rødmer, klør. Cream Tsinovit laget bare for behandling av slike problemer. Den har antiinflammatorisk, antifungal og antiseptisk virkning.

Fordelen er at dette stoffet ikke inneholder hormoner. Den inneholder naturlige oljer som hjelper forsiktig med å håndtere ulike hudproblemer. Nedenfor, les instruksjonene for bruk for Zinovit krem, samt pasient vurderinger om det.

struktur

Komplekset av aktive ingredienser, som er en del av krem-Tsinovit, er designet for å håndtere de ovennevnte problemene.

Ingredienser har følgende tiltak:

 • Sinkpyrition - lindrer betennelse, bekjemper sopp og bakterier.
 • Dikoliy glycyrrhizinate - hjelper huden å bli mindre utsatt for allergener, samt stoffer som forårsaker irritasjon og kløe.
 • Naturlige oljer (oliven, shea smør og avokado, jojoba) - gjør huden mykere, nærer og beroliger den.
 • Panthenol - reduserer inflammatorisk prosess, regenererer og gjenoppretter huden, og forhindrer også forekomsten av spor av akne.
 • Melkesyre (eller urea) - skiller og renser huden fra døde flak.

Legemidlet inneholder ikke lanolin (dyr voks, som er oppnådd ved å koke sauolje) og mineraloljer. Det er laget uten dufter og forskjellige farger. Dette verktøyet kan kalles hypoallergenisk.

Les også: Hva Borob-Plus preparater hjelper med - grønn og lilla krem, leppebalsam

Indikasjoner og kontraindikasjoner

Krem Tsinovit anbefales å bruke:

 • fra allergiske manifestasjoner på huden;
 • insekt biter;
 • med kontraindikasjoner til behandling med eksterne glukokortikoider;
 • lysforbrenninger (termisk, sol);
 • og hudforhold med symptomer som irritasjon, kløe, peeling, rødhet (dermatitt, psoriasis, etc.).

Det er tillatt å bruke under amming.

Kontraindisert ved individuell intoleranse mot noen komponenter i sammensetningen.

Blir håret ditt svakt, sprøtt og faller ut? For å bekjempe dette problemet krever en integrert tilnærming (ernæring, vitaminer, kompetent omsorg), som inkluderer naturlig olje.

For spedbarn Zinovit krem ​​er forbudt (ikke tillatt for behandling av barn under 12 måneder). Anbefales ikke som søknad og under graviditet, kun med legeens tillatelse.

Hvordan søke det

Før du bruker en ekstern agent, må du rengjøre huden grundig. Etter å ha fullført dette punktet, spred kremet i et tynt lag på problemområdet av huden (morgen og kveld).

Når du bruker salven på ansiktet, unngå kontakt med slimhinnene i øynene og munnen.

Varigheten av bruken er ikke begrenset, men før du bruker verktøyet, bør du konsultere legen din.

Holdbarheten til legemidlet er tre år. Ikke bruk produktet hvis det er utgått!

Analoger betyr

For pasienter som av en eller annen grunn ikke brukte Tsinovit krem, kan legen anbefale en lignende medisin, for eksempel Zinocap, sink salve, Desitin eller Tsindol. Ikke glem at sammensetningen av midlene kan variere, de kan inneholde forskjellige oljer, ekstrakter og ekstrakter av planter.

Det er mulig å bytte til narkotika med andre aktive stoffer i sammensetningen: Akriderm, Advantan, Bepanten, Protopic, Videstim, Sudokrem.

Det finnes andre former for frigjøring Zinovita: Krem-gel, spray, salve, sjampo.

Anmeldelser av krem ​​Tsinovit

Patientens meninger om kremet er svært forskjellige - fra skarpt negativ til positiv.

Følgende blir ofte nevnt i negativ:

 • midlertidig eller svakt resultat;
 • Brenning er mulig når det brukes på skadet hud;
 • høye kostnader for stoffet;
 • fjerner ikke rødhet
 • i noen tilfeller blir tilstanden forverret (for eksempel når det brukes til allergier).

I positive vurderinger er alt akkurat det motsatte. Dette betyr at stoffet er effektivt, men ikke alle er egnede. Derfor må du ikke glemme å teste for følsomhet for komponentene i sammensetningen, før du bruker den, spesielt hvis du bruker Zinovit-krem for ulike allergiske manifestasjoner på huden.

For å gjøre dette, bruk en dråpe av produktet til et lite hudområde og vent minst adskillige timer. Hvis ingen reaksjon følger, kan legemidlet brukes.

Vi tilbyr å lese noen brukeranmeldelser.

Orlik:

Datteren til atopisk dermatitt nesten fra fødselen, periodisk karakteristiske symptomer på sykdommen - rødhet, kløe. Jeg bestemte meg for å kjøpe Zinovit krem ​​i et apotek (det er et ekvivalent med Skin-Kapa). Prisen er fra 300 rubler. Kremet er lett å påføre og spre på huden, absorberes veldig raskt og etterlater ikke fettete merker.

Blant manglene kan følgende bli notert: Hvis hudområdet er skadet (irritert, kammert), så når du bruker kremet, er det ubehagelige opplevelser, tweaks. Kremet fungerer, men effekten er å vente veldig lenge. Det er mer egnet for de som har mild dermatitt eller når utslett er nesten borte.

Vitaminka:

Tsinovit hjelper ikke i det hele tatt å takle allergiske manifestasjoner på huden (sønnen har en rød flekk), men gjør bare verre, forverrer situasjonen. Etter at det måtte behandles med hormonelle legemidler. Jeg anbefaler deg, sammen med legen din, å velge en mer effektiv analog.

Lama39:

Noen røde kløe begynte å dukke opp i ansiktet, som etter noen dager begynte å tørke og falle av, og så igjen. Legen skrev ut en masse penger som ikke hjalp i det hele tatt. Og så kjøpte jeg Zinovit krem ​​i et apotek. Mirakel! Etter noen dager begynte allergiske manifestasjoner på huden å passere. Hva var min overraskelse. Men det er en minus for meg - når du gni det, er det veldig knapt. Nå deler jeg ikke med denne kremmen. Jeg er glad for at den ikke inneholder hormoner, og generelt er sammensetningen ganske naturlig. Snart vil jeg gå til det tredje røret.

konklusjon

Cream Tsinovit er ikke for alle. Selv om det ikke inneholder hormoner, bør det bare foreskrives av en lege for medisinske formål. Ved å foreskrive medisin selv, risikerer du å forverre sykdomsforløpet.

Tsinovit - bruksanvisning, sammensetning, utgivelsesform, indikasjoner

Det russiske farmakologiske firmaet "Green Oakwood" produserer en rekke terapeutiske midler kalt Tsinovit. Denne krem, sjampo, spray med en antibakteriell, sebostaticheskim, anti-inflammatorisk og anti-sopp handlinger. Den aktive ingrediens i sammensetningen er sink.

Former for utgivelse og sammensetning Zinovita

Legemidlet er representert av fem forskjellige typer terapeutisk kosmetikk. Deres sammensetning, priser:

Pris, rubler per flaske

Vann, sinkpyrition, natriumlauretsulfat, mynteolje, urea, klasazol, kokosglyceryl, glyserin, lakris

150 ml flasker

Vann, retinylpalmitat, cetearylalkohol, tokoferylacetat, dikaliumglycyrrhizinat, cetearylglukosid, sinkpyrrolidonkarbonat, xantangummi

Vann, olivenolje, melkesyre, avokadoolje, jojoba, shea, sinkpyrition, retinopalmitat, dimetikonol, tokoferylacetat, stearylalkohol, dikaliumglycerrhizinat, linolensyre og linolisk triglyserider

Vann, dikaliumglycyrrhizinat, panthenol, glyserin, pyrrolidonkarbonatsink, cetearet, cetylpalmitat, glyserylstearat

Vann, kokamidopropylbetain, mynteolje, natriumlauretsulfat, sinkpyrition, glycerylokokat, panthenol, klasazol

Farmakologiske egenskaper

Gel for vask og sjampo Zinovit inneholder sinkpyrition, som viser antiinflammatorisk og antifungal aktivitet i forhold til fytosporer. Svampe forårsaker betennelse og overdreven peeling av epidermis. Den antibakterielle effekten manifesteres i forhold til streptokokker, Proteus, Staphylococcus, Pseudomonas, E. coli.

Climbazol i produktets sammensetning eliminerer soppaktivitet, som ligner på ketokonazol, urea fukter huden, bidrar til å exfoliere død hudepitel. Panthenol akselererer utvinningen av skadet vev.

Spray og krem-gel inneholder sinkpyrrolidonkarbonat, som hemmer enzymet 5-alfa reduktase og reduserer mengden aktiv testosteron i talgkjertlene. Det reduserer talgproduksjonen, forbedrer utstrømningen ved å redusere viskositeten. Antibakterielle egenskaper av sink manifesteres mot propionobakterier, pseudomonader, stafylokokker, Escherichia coli.

Dikalium cirrhizinat har en antiinflammatorisk effekt som ligner kortisol. Tetranil-U er preget av antibakteriell og antifungal aktivitet, panthenol stimulerer fornyelsesprosessene, slik at integumentet blir glatt og elastisk.

Kremet inneholder sinkpyrition, noe som reduserer den intracellulære konsentrasjonen av adenosintrifosfat, depolariserer membrancellene, noe som fører til død av bakterier og sopp. Komponenten har antifungal, antiinflammatorisk, antibakteriell effekt mot streptokokker, Proteus, Staphylococcus pseudomonads, Escherichia coli.

Instruksjoner for bruk av krem-gelmatte fra akne

Dannelsen av akne og utslett på huden kan skyldes påvirkning av ulike faktorer. Kosmetiske og folkemessige virkemidler bidrar til å takle problemet. Du kan også bruke effektive stoffer.

En av de mest nyttige rettsmidler for akne er ansett som krem-gel kino. Dette stoffet på kort tid eliminerer hudproblemer. Det kan imidlertid kun brukes etter å ha konsultert en lege.

Spesielle funksjoner

Krem-gel cinnitus for akne tilhører kategorien medisiner som har fungicidale og antiphlogistiske egenskaper. Verktøyet har en antiseptisk effekt og strekker huden helt opp.

Det finnes flere former for frigjøring av dette legemidlet - gel, fløte, salve, spray. Med hjelp av Cinovit kan du ikke bare behandle akne og akne, men også eliminere ulike dermatologiske lidelser.

Legemidlet klarer seg med brannsår og dermatitt. Også med hjelpen kan du eliminere allergiske utslett, peeling, komedoner, rødhet i huden. I tillegg hjelper stoffet med utseendet på ukomplisert akne, økt tørrhet i huden, seborrhea.

Siden stoffet inneholder mange nyttige ingredienser, hjelper krem-gel å normalisere syntesen av talg. Dette bidrar til å forhindre tilstopping av porene med sebaceøs hemmelighet, som er en pålitelig forebygging av betennelse.

Sammensetning og handling

Cream-gel Cinovit brukes aktivt til å eliminere akne, sår og komedoner.

Nyttige egenskaper av stoffet på grunn av sin unike sammensetning:

 1. Sinkpyrition - er et antimikrobielt middel som har fungicid og antiseptiske egenskaper. Legemidlet er en del av krem-gelen og unngår aktiviteten til patogene bakterier på huden.
 2. Jojoba olje - dette stoffet inneholder fytohormoner. Den inneholder også smertestillende ingredienser. Verktøyet omhandler akne og ukomplisert akne.
 3. Shea smør - i sammensetningen er det umettede fettstoffer. De er aktivt involvert i de fleste biokjemiske prosesser.
 4. Urea - er preget av restorative og exfoliating egenskaper. Verktøyet er egnet for eiere av problemhud, som har en tendens til dannelsen av komedoner og akne.
 5. Panthenol - et middel som har en beroligende effekt, undertrykker betennelse, gir epitelisering av vev.
 6. Climbazol er et aktivt stoff som håndterer mykotiske patogener av hudpatologier.
 7. Olivenolje - gir huden gode substanser og vitaminer. Dette fører til akselerasjon av metabolske prosesser i celler.
 8. Dikoliy glycyrrhizinate er en anti-inflammatorisk substans som er avledet av lakrisrot. Det bidrar til å eliminere akne på grunn av redusert hudfølsomhet for de negative effektene av eksterne faktorer.

Terapeutisk effekt av krem-gel cinnitus for akne

Gjennom bruk av dette stoffet kan man få disse resultatene:

 • normalisere funksjonen av talgkjertlene;
 • redusere antall akne lesjoner på huden;
 • rengjør dermis fra fettplugger;
 • takle betennelse;
 • fjerne smerten som følger med modning av akne;
 • takle brudd på utløpet av sebum.

Tsinovit regnes som et effektivt middel for akne, som lykkes med å håndtere patogene bakterier. De provoserer ofte akne og utslett på huden.

Leger, dermatologer hevder at bruken av krem ​​lar deg takle utslett og komedoner innen 2 uker med systematisk bruk. I en kort periode hjelper sammensetningen til å lindre hyperemi, eliminere betennelse.

På grunn av dette er det mulig å tørke og eliminere akne. Samtidig blir det ikke dannet mørke flekker på huden. Det bør tas i betraktning at Tsinovit også forhindrer dannelsen av ny akne, renser porene og klarer seg med svarte flekker.

Den komplekse effekten av stoffet på grunn av sin unike sammensetning. Medisinen inneholder hovedsakelig naturlige stoffer.

Tsinovit tilhører kategorien effektive antiseptika. Det kan brukes til å bekjempe akne i ansikt og kropp. Legemidlet er egnet for vasking. Det kan også brukes etter en dusj.

I motsetning til mange lignende agenter er mineralolje, lanolin, salisylsyre fraværende i sammensetningen av Cinovite. Ved behandling av akne, tørker alle disse stoffene huden tørt.

Hva er årsakene til stor rød akne? Svaret er her.

vitnesbyrd

Den hyppige forekomsten av akne er grunnlaget for å kontakte en hudlege, som vil velge en spesiell terapi. Legen kan anbefale bruk av medisinsk salve eller krem.

Ofte i slike tilfeller, bruk verktøy fra linjen Cinovit. Legene hevder at disse stoffene bidrar til å håndtere de fleste hudproblemer.

Derfor anbefaler dermatologer å bruke verktøyet i slike situasjoner:

 • høyt fett derma og overdreven aktivitet av sebaceous glands;
 • akne, allergisk utslett, purulent utslett;
 • forskjellige former for dermatitt;
 • kompleks eksembehandling;
 • liten termisk og solbrenthet;
 • tørr eller fet seboré, flass;
 • psoriasis.

Kontra

Slike rusmidler tolereres godt og forårsaker ikke uønskede reaksjoner. Men før den første søknaden, anbefaler leger en allergitest.

Bivirkninger

Med økt følsomhet overfor stoffets komponenter er det fare for uønskede reaksjoner.

Ofte manifesterer de seg i form av allergi, som er ledsaget av hyperemi, ødem, utslett, kløe.

Video: Et godt middel for utslett

Søknadsmetoder

Tsinovit er produsert i rør med liten kapasitet - 35 ml. Dette beløpet er imidlertid nok i lang tid, fordi verktøyet er brukt svært økonomisk.

Før påføring av sammensetningen på ansiktets hud, er det ønskelig å smøre en liten mengde albuevekst. Sammensetningen anbefales å forlate i 40 minutter. Hvis det ikke vises noen reaksjoner, kan cinovit påføres ansiktet.

Før du bruker krem-gel, anbefales det å rengjøre huden mot støv, smuss og kosmetikk. For å gjøre dette, bruk myk kosmetikk som ikke inneholder alkohol. Disse inkluderer gel, melk, tonic.

Deretter påføres gelen jevnt på de lokaliserte områdene av utslett. Anbefalt dose bør ikke overskrides. Ellers er det fare for tørrhet og flaking av dermis.

Prosedyren skal utføres 2 ganger om dagen - om morgenen og om kvelden. Etter å ha oppnådd et positivt resultat, anbefales det ikke å stoppe behandlingen. Preparatet bør brukes innen 1-2 uker. Dette vil bidra til å konsolidere resultatene.

I tillegg kan cinovit brukes som forebyggende tiltak. Til dette formål anbefales det å behandle de områdene i huden hvor utslett oftest forekommer før sengetid.

Noen ganger etter bruk av sammensetningen er det en liten følelse av tetthet av dermis. Men det går fort nok. I anvendelsesområdet for sammensetningen er det en tynn film som lett vaskes av med vann.

Zinovit kan brukes i ubegrenset tid. Det provoserer ikke avhengighet og gir nesten ikke bivirkninger.

Legemidlet kan kjøpes på et hvilket som helst apotek. En lege resept for dette er ikke nødvendig. Eksperter anbefaler imidlertid ikke selvbehandling. Før du bruker sammensetningen, er å konsultere en spesialist.

Legemidlet har en rimelig pris. Samtidig kan effektiviteten av stoffet sammenlignes med virkningen av dyre stoffer. Prisen på stoffet i apotek varierer fra 250 til 330 rubler.

analoger

Hvis det ikke er krem-gel Cinovit på salg eller en person har en intoleranse mot dette middelet, kan legen velge effektive analoger.

For effektive midler som har en utprøvd antibakteriell og antiinflammatorisk effekt, inkluderer følgende:

Gel Cream Zinovit: bruksanvisning

For behandling av akne er det et stort utvalg av aktuelle midler. Gelkrem-Tsinovit-instruksjonene for bruk er plassert som et effektivt legemiddel av lokal bruk for problemhud. Den består av aktive stoffer som effektivt bekjemper akne.

Sammensetning og egenskaper av Zinovit

De viktigste aktive ingrediensene i legemidlet er sinkpyrrolidonkarbonat og dikaliumglycyrrhizinat.

Zinkpyrrolidonkarbonat har en antibakteriell effekt, undertrykker overdreven sekresjon av talg ved å redusere aktiv testosteron i talgkjertlene.

Dikoliy glycyrrhizinate har en kraftig anti-inflammatorisk effekt og utviser hypoallergeniske egenskaper.

I tillegg inneholder krem ​​gel fra akne Zinovit ikke-komedogene oljer og vitaminer som hjelper til med å fukte huden og mette dem med næringsstoffer.

I en liten mengde inneholder salven også cetearylalkohol, som er ment å begrense porer, og virker også som et antiseptisk middel.

Tilstedeværelsen av panthenol i sammensetningen bidrar til raskere regenerering av celler som er skadet under den inflammatoriske prosessen.

I komplekset bidrar alle aktive komponenter til å lindre betennelse, har en antibakteriell effekt, reduserer produksjonen og forbedrer utstrømningen av talg, og akselererer fornyelsen av det skadede laget av epidermis.

De aktive stoffene utøver primært sin antibakterielle effekt på følgende patogene mikroorganismer:

 • Propionibacterium acnes;
 • Staphylococcus aureus;
 • Staphylococcus epidermalis;
 • Esherichia coli.

Den maksimale terapeutiske effekten manifesteres dersom akne oppstår i en ukomplisert form.

Indikasjoner for bruk

Kremgel Tsinovit anbefaler bruk av mild til moderat akne i kompleks terapi. Legemidlet brukes også til profylaktiske formål for å forhindre utseende av nye lesjoner.

I alvorlige former for akne (konglobat, papulopastrisk, cystisk akne, etc.) er bruken av legemidlet ikke rasjonelt.

Hvordan søke Zinovit for akne

Verktøyet påføres 1-2 ganger om dagen til de berørte områdene i huden med et jevnt lag uten å gni. Før du bruker bør du vaske og ta en dusj hvis stoffet ikke bare kommer på ansiktet, men også på baksiden og i andre deler av kroppen. Huden i applikasjonen må være tørr.

Legemidlet brukes til å eliminere tegn på akne. Merkbare forbedringer er synlige etter en uke med vanlig bruk. Terapi stopper ikke i ytterligere 10 dager etter fullstendig eliminering av utslett. I fremtiden brukes stoffet til profylaktiske formål etter behov.

Bivirkninger

Krem gel Zinovit akne har en allergivennlige egenskap, men i noen tilfeller forekomsten av individuell intoleranse.

Ved brennende følelse, rødhet, kløe og hevelse på applikasjonsstedet, skal produktet straks vaskes av, ta en antihistamintablett og stoppe videre bruk av produktet.

Tilstedeværelsen av kontraindikasjoner

Gelkremet Tsinovit anbefaler ikke bruk i nærvær av individuell intoleranse av minst en komponent som er inkludert i sammensetningen. Det finnes ingen andre kontraindikasjoner for anti-akne medisiner.

Sikkerhets forholdsregler

Cream Zinovit gel skal påføres med forsiktighet i slimhinnene. Ved utilsiktet eksponering av midler til sårbare områder, bør de umiddelbart vaskes med mye vann.

Andre former for utgivelse

Akne medisiner er også tilgjengelig som en aerosol. Spray Tsinovit Fra akne har en lignende sammensetning og effekt, men har en litt annen metode for bruk.

Før sprøyting blir kanen kraftig rystet, og deretter påført på en bomullspute eller steril klut, med hvilken den er spredt over de berørte områdene av kroppen.

Behandlingsspray produserer om morgenen og kvelden etter vasking.

I perioden etter akne spray brukes en gang daglig for å forhindre forekomst av nye akneutslett.

Denne form for frigjøring har lignende kontraindikasjoner.

Verktøyet er også tilgjengelig i form av sjampo, dusjgel og vanlig krem.

Sjampo brukes til å behandle seborrheic dermatitt i hodebunnen, samt eliminere akne som har oppstått mot bakgrunnen til denne dermatologiske sykdommen.

Gelen påføres hele kroppen som en adjuvansbehandling for seborrheisk dermatitt, pityriasis, atopisk dermatitt og andre hudpatologier.

Kremet er designet for å eliminere allergiske hudreaksjoner i form av irritasjon, rødhet, samt akne forårsaket av dermatologiske sykdommer. I tillegg kan det brukes til å eliminere ubehag etter en insektbit eller med overfladiske forbrenninger.

Analoger Tsinovita for akne

Zinov gelkrem har ingen analoger i sammensetningen, men du finner erstatninger for salg på handlingsprinsippet, blant annet:

 • Sink salve;
 • Sudocrem;
 • Differin;
 • Borough Plus.

Sink salve har en tørking, antimikrobiell og anti-inflammatorisk effekt. Hovedkomponentene er sinkoksid og vaselin. Salven hjelper i tilfelle små utslett. I alvorlig akne er det ineffektivt.

Sudokrom inneholder sinkoksid, noe som bidrar til å redusere betennelse og forhindre en ytterligere økning i populasjonen av patogene bakterier. I tillegg tillater komponenten å fjerne irritasjon og fremmer helbredelsen av postaknovski-spor. Andre aktive stoffer øker den terapeutiske effekten av aktuell medisinering. Legemidlet brukes til enkel strøm av akne.

Differin er tilgjengelig i form av krem ​​og gel, som inneholder komponenter som er rettet mot å bekjempe akne og opptre i flere retninger samtidig. Den viktigste aktive ingrediensen har en sterk anti-inflammatorisk og comedonoliticheskim egenskap. Differin eliminerer ikke bare ål, men komedoner, samt svarte prikker.

Boro Plus består utelukkende av naturlige ingredienser med antiseptiske, antiinflammatoriske og helbredende effekter. Dens bruk er effektiv i milde former for akne.

Anmeldelser av Acne Cinovites

Marina:

Før de månedlige pimples stadig komme seg ut. Jeg bruker Tsinovit, og allerede neste dag reduseres betennelsen betydelig.

olga:

Om sommeren vises akne. En venn rådet til å prøve Zinovit. Midler reduserer greasiness og fjerner utslett.

Elena:

Anvendt tsinovitovsky krem ​​gel i to måneder. Ålene ble redusert, men ikke helt borte.

Akne akne har maksimal effekt bare i tilfelle av en omfattende tilnærming til behandling av akne. Før behandling påbegynnes, er det nødvendig å gjennomgå en undersøkelse av en hudlege og passere alle nødvendige tester for å identifisere årsaken til utviklingen av akne. Narkotika er en lokal handling kan bare midlertidig fjerne utslett. Hvis den provokerende faktoren ikke elimineres, vil den dermatologiske sykdommen komme tilbake igjen.

Tsinovit i dermatologi: bruksanvisning, spesielle instruksjoner, analoger, pris

Hvis du er lei av et lite hudutslett eller alvorlige dermatologiske sykdommer, vil matta komme til redning. Og hva slags stoff, finn ut mer.

Funksjoner av stoffet

Hvis du er lei av et lite hudutslett eller alvorlige dermatologiske sykdommer, vil matta komme til redning. Dette er ikke et hormonelt stoff, det selges fritt i apotek, forårsaker sjelden en allergisk reaksjon. Zinovit nærer huden, lindrer betennelse, smerte og kløe.

På latin er navnet på stoffet skrevet som "syndig".

Om sjampo Tsinovit og dens formål vil fortelle videoen nedenfor:

Doseringsformer

Cinovit har flere former for utgivelse, som hver har en medisinsk effekt på huden, renser huden som stoffet er systematisk påført, og eliminerer allergi manifestasjoner, hvis de ikke var forårsaket av en av komponentene. Zinovit solgt i form:

 • Rensekrem. Flaske - 35 ml;
 • Allergi krem ​​(lindrer irritasjon, betennelse og kløe). Flaske - 40 ml.
 • Dusj gel og ansiktsvask (renser huden, nærer den med fuktighet). Flaske - 150 ml;
 • Shampoo. Flaske - 150 ml;
 • Spray. Flaske - 75 ml.

Sammensetning Tsinovita

Sammensetningen av Tsinovit inkluderer komponenter som er sikre selv for de fleste allergiske personer. Aktivstoffer - sinkpyrithion og lakridsrot. Begge komponentene finnes i alle former for stoffet, i tillegg til flere oljer: oliven, shea og jojoba. Det er ingen fargestoffer og dufter i preparatet.

I Russland er gjennomsnittsprisen på stoffet 200-400 rubler (krem-gel - 300 rubler, sjampo og dusjgel - 200-250 rubler, spray - 300 rubler, krem ​​- 350 rubler). Kostnaden avhenger av mange faktorer, inkludert geografi.

Farmakologisk aktivitet

Zinkpyrition, en av hovedkomponentene av stoffet, bekjemper med suksess manifestasjoner av mange dermatologiske sykdommer. På grunn av dette og andre komponenter har Cinovit en antibakteriell og antifungal effekt, samt reduserer betennelse og fukter huden godt.

farmakodynamikk

Det har allerede blitt nevnt at det aktive stoffet i kinovitt er sinkpyrition. Det har anti-inflammatorisk effekt på skadet hud. Det har også en antibakteriell effekt.

Sjampo og gel basert på karbamid og klasazol hjelper rens huden av døde epitelpartikler. Panthenol inneholdt i sjampoen bidrar til å gjenopprette vev i de skadede områdene.

farmakokinetikk

Tsinovit - betyr kun for ekstern bruk. Når den påføres huden, absorberes den gradvis, sprer seg over problemområdet, og har en positiv effekt på det, fjerner symptomene på en dermatologisk sykdom.

vitnesbyrd

Indikasjoner for bruk er omtrent det samme for alle former for stoffet - dårlig hudtilstand. For å forstå mer, vurder hver sak separat.

 • Dusj gel Det er laget for å ta vare på kropp og ansikt hvis pasienten lider av psoriasis (uavhengig av sykdommens form), utslett i inguinalområdet, seborrhea, deprived (scab), dermatitt, eksem, microsporia. I sistnevnte tilfelle brukes gelen til forebygging av dermatologiske sykdommer.
 • Krem gel og spray. Dette verktøyet er nyttig for å kvitte seg med mild form av akne, lindre betennelse, for å forhindre utseendet på svarte flekker og akne. For behandling av mer alvorlige dermatologiske sykdommer, er det bedre å henvende seg til kompleks terapi - i dette tilfellet vil krem-gel og spray bidra til å kvitte seg med symptomene på sykdommen.
 • Shampoo. Sjampo er egnet for hår og hodebunnspleie. Det vil avlaste flass, overdreven oljeaktig / tørr hud, seborrhea, lindre kløe.
 • Cream. Den har anti-allergisk effekt, hjelper med hudpatologi - lindrer kløe, eliminerer peeling, reduserer rødhet. Hvis pasienten lider av eksem, nevrodermatitt, psoriasis, vil kremet være svært nyttig. Denne form for kinitis vil også bidra til å redusere smerte etter insektbitt og brenner.

Spray Zinovit er beskrevet i detalj i denne videoen:

Instruksjoner for bruk

Påfør hver form for stoffet må være forskjellig.

 • Hvis pasienten bruker krem, bør han bruke den på de berørte hudområdene to ganger om dagen, etter å ha våknet opp og før han går i seng, fordeler jevnt og lar det absorberes. Prosedyren er den samme for ansikt og kropp. Terapi varer omtrent en måned (avhengig av alvorlighetsgraden av sykdommen). I tilfelle av psoriasis, vil det ta minst fem uker.
 • Hvis behandlingen er ferdig med en spray, må du huske at før flasken skal ristes godt. Innholdet sprøytes på nært hold, hvorpå det omhyggelig gnides. Hvis pasienten behandler ansiktets hud, fordeles væsken med en bomullspinne eller -plate. Problemhud behandles også to ganger om dagen. Når de siste eksternt tegn på sykdommen forsvinner, bør du fortsette å bruke sprayen i en uke eller to.
 • Krem-gel bør brukes med samme frekvens og på samme måte som en vanlig krem. Det kan brukes til å forebygge ulike utslett, i dette tilfellet blir krem ​​påført før du legger deg på grundig rengjort hud.
 • Sjampo skal brukes to ganger i uken. Masser det inn i hodebunnen med lette masserende bevegelser i omtrent et minutt. Skyll deretter, bruk sjampo igjen, hold igjen i et par minutter, skyll deretter håret grundig.
 • Dusjgelen blir ristet før bruk, akkurat som en spray, hvorpå den påføres problemområder med forsiktige bevegelser. Etter et par minutter kan den vaskes av med varmt vann. Hvis pasienten lider av hudsykdommer som sopp eller psoriasis, anbefales det å bruke Cinovit som eneste middel for kroppsvask og vasking. Påfør helst ikke mer enn to ganger i uken.

For voksne

Voksne kan bruke mats helt fritt.

Barn og nyfødte

Bruk av stoffet på nyfødte anbefales ikke, men matten er egnet for barn eldre enn ett år.

Under graviditet og amming

Studier av effekten av stoffet på gravide og ammende kvinner har ikke blitt utført.

Kontra

Legemidlet er forbudt å gjelde for pasienter som er allergiske mot en av komponentene eller komplekset. Dette kan provosere en allergisk reaksjon, manifestert i form av kløe, rødhet og peeling av huden, utslett. Manifestasjoner av allergi vil kreve å ta andre medisiner.

Bivirkninger

Som med andre medisiner, kan Cinovit forårsake en allergisk reaksjon hos en pasient, spesielt følsom for en av komponentene i krem ​​/ gel / spray / sjampo. Rødhet, utslett vil vises på huden. Kanskje dannelsen av ødem. I dette tilfellet bør bruken av cinovit umiddelbart stoppe.

 • Uavhengig av form for frigjøring, er stoffet veldig farlig for slimhinner. Unngå å få krem, gel, sjampo i øynene.
 • Enhver ingrediens i produktet kan forårsake irritasjon, overdreven rive og, hvis ikke skylle øynene med rennende vann, provosere betennelse.
 • Holdbarheten til legemidlet er tre år.
 • Hold det ved en temperatur på 5 til 25 grader.

Interaksjon med andre legemidler

Det er ikke kjent hvordan tsinovit samhandler med andre stoffer - og stoffer og konvensjonelle kosmetikk.

Tilbakemelding på stoffet er for det meste positivt. Pasienter noterer seg lav pris og høy effektivitet. Zinovit er veldig praktisk å bruke, egnet for mange aldersgrupper. Legemidlet fjerner perfekt akne og kviser.

Pasienter noterte den eneste ulempen av stoffet - en bestemt lukt.

analoger

Cinovita-analoger er andre legemidler til ekstern bruk som hjelper med lignende dermatologiske sykdommer. Disse inkluderer:

 • sink salve (den er også produsert i form av en pasta, kostnaden er ca 50 rubler),
 • tsindol (hovedsakelig produsert i form av suspensjon, kostnad - fra 70 til 120 rubler),
 • Foretal (den vanligste løsningsformen er krem, prisen er ca 150 rubler),
 • video test (salve, pris - fra 100 rubler),
 • sudokrem (krem, koster opptil 500 rubler),
 • Ugrin (oftest brukt i form av en balsam, prisen er ca 200 rubler).

Om Tsinovit, krem ​​for omsorg av problemhud, sier en spesialist i denne videoen:

Ch'ing

Beskrivelse fra 11.11.2016

 • Latinsk navn: Zinovit
 • Aktiv ingrediens: sink
 • Produsent: JSC "Green Dubrava" på forespørsel fra LLC "Pharmtek" (Russland)

struktur

Ch'ing dusj gel: vann cocamidopropylbetaine, sinkpyrition, natriumlauretsulfat, akrylpolymer, urea, natrium-lauryl-11-karboksylat, glyserin, Polyquaternium 7, glyceryl-2 Cocoate, climbazol, propylenglykol, dinatrium EDTA, peppermynteolje, Methylisothiazolinone, Natriumhydroksid, metylklorisotiazolinon.

Ch'ing krem-gel: vann, PEG-100 steatrat, glycerylstearat, cetearylalkohol, isononyl isononanoate, cetearylglukosid, butylenglykol, isoheksadekan, akrylamid / natrium-kopolymer akriloildimetil taurate, polysorbat 80, silika, xantangummi, metylmetakrylat-polymer, pirrolidonkarbonat sink (sink PCA), methylchloroisothiazolinone, dikalium glycyrrhizinate, tocoferylacetat (vitamin E), decylen glykol, retinylpalmitat (vitamin A).

Ch'ing spray: vann, ceteareth-20, cete-isononanoate, cetearylalkohol, glyserin, ceteareth-12, glycerylstearat, cetylpalmitat, pirrolidonkarbonat sink (sink PCA), pantenol, dikalium glycyrrhizinate, methylisothiazolinone, natriumhydroksid, metylsulfat undetsilenamidopropiltrimonium, decylen glykol.

Ch'ing sjampo: vann cocamidopropylbetaine, natriumlauretsulfat, akrylpolymer, urea, natrium lauryl -11 karboksylat, sink-pyrition, 2-glyserylkokoat, polyquaternium 7, propylenglykol, climbazol, pantenol (vitamin B5), Cyclopentasiloksan, dinatrium EDTA, dimetikonol hydroksyd natrium, metylklorisotiazolinon, mynteolje, metylisotiazolinon.

Ch'ing krem: vann, olivenolje, glyserin, avokadoolje, sinkpyrition, jojobaolje, shea smør (Karite), glyserylmonostearat, Cyclopentasiloksan og dimetikonol, stearylalkohol, Ceteareth 6, cetylalkohol, stearinsyre, squalan, palmitinsyre, linolensyre og linolsyre triglyserid, karbomer, dikalium glycyrrhizinate, tokoferylacetat, methylisothiazolinone, retinolpalmitat, decylen glykol, melkesyre, natriumhydroksid, butylhydroksytoluen.

Utgivelsesskjema

Kosmetisk Zinovit er tilgjengelig i følgende former:

 • gel for vasking av kropp og ansikt (for dusjen) i hetteglass på 150 ml;
 • krem-gel for akne og hudormer i hetteglass på 35 ml;
 • spray akne og hudormer i flasker på 75 ml;
 • flass sjampo i flasker på 150 ml;
 • krem for allergiske hud manifestasjoner (kløe / irritasjon) i 40 ml flasker.

Farmakologisk aktivitet

Antibakteriell, antiinflammatorisk, sebiostatisk, antisvamp.

Farmakodynamikk og farmakokinetikk

Zinovit gel for vask og sjampo

Disse formene for kosmetikk omfatter, som en av de aktive ingredienser sinkpyrition, som er kjennetegnet ved antiinflammatorisk og soppdrepende effekt, uttrykt hovedsakelig i forhold til Pityrosporum orbiculare og Pityrosporum ovale, som forårsaker betennelse og overdreven flaking hudsykdommer. Den antibakterielle virkningen av denne komponenten er observert i forbindelse med (Streptococcus spp., Proteus spp., Staphylococcus spp., Pseudomonas aeruginosa og Escherichia coli).

Andre aktive ingredienser i sjampo og dusjgel er Climbazole og urea (karbamid). Climbazole er antisoppmidlet, den effektivitet som ikke er dårligere enn ketoconazol, og urea fremmer hydrering av huden og peeling av disse døde epitelceller partikler.

I tillegg inneholder sjampoen panthenol, som utviser en anti-inflammatorisk effekt, samt akselererer epitelisering (dannelsen av ferskt vev i skadede områder).

Zinovit krem ​​gel og spray

Med utgangspunkt i disse kosmetiske former omfatter pirrolidonkarbonat sink (sink PCA), inhibering av 5-alfareduktazu og testosteron-reduserende mengde av aktivt til stede i talgkjertlene og hårsekker. Sink PCA reduserer mengden av sebum utskilles og forbedrer dens utstrømning ved å redusere viskositeten og øke elastisiteten av veggene i hårsekken. Antibakterielle virkninger av denne bestanddel er primært rettet for å bekjempe mikroorganismer: Propionibacterium acnes, Pseudomonas aeruginosa, Staphylococcus epidermalis, Escherichia coli og Staphylococcus aureus.

Andre aktive ingredienser - dikalium glycyrrhizinate (sammenlignes med sin anti-inflammatoriske virkning av kortisol) tetranil-U (karakterisert antibakteriell og antifungal effekt) og pantenol (stimulerende kutane oppdaterings prosesser, slik at det er mykere og mer elastisk) glimrende effekter sink supplement.

Zinovit krem

Den antiallergiske sammensetningen i krem, så vel som en sjampo og en gel inkluderer sinkpyrition, som reduserer den intracellulære konsentrasjon av ATP og favorisering depolarisering av cellemembranen, som fører til ødeleggelse av bakterier og sopp. Aktiv bestanddel har antiinflammatoriske, antisopp og anti-bakteriell effekt, for det meste rettet mot Streptococcus spp., Proteus spp., Staphylococcus spp., Pseudomonas aeruginosa og Escherichia coli. Også sebostaticheskoe manifesterer sin virkning (normaliserende funksjonalitet talgkjertler) og keratoreguliruyuschie effekter (som undertrykker unormal cellevekst overflaten av hudlaget og eliminerer overdreven peeling).

I sin tur, dikalium glycyrrhizinate (kan sammenlignes med kortisol til dens anti-inflammatorisk virkning), naturlige oljer (aktivering av absorpsjon, godt fordøyelig hud, nærende og forbedre dens beskyttende funksjon) og fett (linolensyre og linolsyre) syrer (som beskytter komponentene av hudbarrieren og dens bære funksjonalitet) forsterke den samlede effekten av kremet.

Indikasjoner for bruk

Dusj gel

For hygienisk pleie av ansiktets hud og resten av kroppen (om nødvendig) i følgende patologiske tilstander i huden: psoriasis; inguinal dermatofytose; seborrheisk dermatitt; pityriasis versicolor; dermatofytose av glatt hud; atopisk dermatitt (neurodermatitt, eksem); microsporia (for å hindre reinfeksjon av soppstammer til andre hudområder i kroppen når de vaskes).

Krem gel og spray

For hygienisk pleie av huden med en mild, ukomplisert form for akne som oppstår med og uten betennelse, samt i moderat grad, ukomplisert form for akne som oppstår med og uten betennelse (under komplisert behandling)

For å forhindre dannelsen (første eller gjentatte) av friske komedoner og ål.

sjampo

For hygienisk pleie av hodebunnen (hår og hud) for hudsykdommer som: atopisk dermatitt, som manifesteres i hodebunnen; flass; psoriasis i hodebunnen; seborrheic dermatitt som oppstår på hodebunnen i hodet; oljeaktig / tørr seborrhea; kløe i hodebunnen.

Antiallergisk krem

Av hygieniske omsorgshinner i en hvilken som helst patologisk tilstand av huden, kløe manifestasjoner flyter, irritasjon, skalering og rødhet i pasienter som er 12 måneder (psoriasis, atopisk dermatitt, atopisk / seboreisk dermatitt, eksem, etc.).

For å eliminere ulike hudallergiske manifestasjoner.

For å lindre tilstanden til huden etter overflaten brenner (termisk, sol).

I alle patologiske tilfeller når eksterne glukokortikoider er kontraindisert (inkludert ansiktets hud) eller når pasienten er redd for bruk.

Kontra

Tsinovit i alle dets former er kontraindisert hos pasienter med observerte individuelle intoleranser mot noen av innholdsstoffene i kosmetiske produkter eller deres kombinasjon.

Bivirkninger

I tilfelle pasientens overfølsomhet overfor noen av ingrediensene (eller deres kombinasjon) av Zinovit-kosmetikk, kan negative negative allergiske reaksjoner (rødhet, kløe / utslett, puffiness etc.) observeres.

Instruksjoner for bruk Tsinovita

Gel Tsinovit, bruksanvisning

Før du bruker flasken med dusjgel, skal du riste flere ganger. Deretter åpner du lokket, klem ut den nødvendige mengden gel fra hetteglasset og fordeler huden jevnt ved behovsbehandling, og la dem stå i 2-3 minutter. Etter denne tiden er det nødvendig å vaske av rester av gelen med varmt vann grundig.

Ch'ing gel, gjennom hele perioden med behandling av sopp hud patologier eller andre hudsykdommer (eksem, atopisk / seboreisk dermatitt, etc.) bør anvendes som den eneste kosmetisk / terapeutisk middel for vasking ansikt og kropp huden (ikke gjelde andre salver, kremer, lotioner, etc.).

Etter behandling kan du bruke en dusjgel for profylaktiske formål, bruke den på huden 1-2 ganger i 7 dager.

Cream Gel Instruksjoner

Tsinovit krem-gel er indikert for ekstern bruk en eller to ganger ved 24 timer (om morgenen og om kvelden), med påføring av produktet på de berørte hudområdene i kroppen og / eller ansiktet med et jevnt tynt lag.

For forebyggende formål (for å forhindre forekomst av fersk akne og / eller hudormer), bør krem-gel påføres en gang daglig ved sengetid.

Etter at de negative symptomene på hudsykdom er forsvunnet, er det nødvendig å fortsette de vanlige prosedyrene for å bruke kosmetikken i ytterligere 7-14 dager.

Varigheten av bruk av krem-gel er ikke begrenset.

Shampoo Tsinovit, bruksanvisning

Bruken av sjampo innebærer en jevn fordeling av sitt lille volum over hele overflaten av den hårete delen av hodet. Etter det, i 60 sekunder skal det være myke bevegelser av hendene, masser huden lett under hodebunnen. Deretter må du vaske av sjampoen grundig, bruke den på samme område igjen, la den stå i 2-3 minutter og vask håret forsiktig.

For å eliminere flass, vises en 30-dagers sjampoapplikasjon med en frekvens på 2-3 ganger på 7 dager.

For å unngå flass, bruk sjampoen en eller to ganger i uken.

Spray instruksjoner

Før du bruker sprøyten, er det nødvendig å riste flasken intensivt flere ganger, og deretter fra en avstand på ca. 15 centimeter spray innholdet jevnt på problematiske hudflater.

Spray innholdet på flasken på en bomullspute eller tampong, og tørk den berørte huden på ansiktet med den for å påføre sprayen på huden.

Problemer med hudområder bør behandles to ganger i 24 timer (morgen og kveld). Etter at de eksterne manifestasjonene av hudsykdom er forsvunnet, er det nødvendig å bruke sprayen i ytterligere 7-14 dager.

For forebyggende formål (for å forhindre forekomst av fersk akne og / eller hudormer), spray det en eller to ganger om dagen.

Sprayens varighet er ikke begrenset.

Cream Tsinovit, instruksjoner for bruk

Påfør anti allergisk krem ​​to ganger på 24 timer (morgen og natt), påfør det med et jevnt tynt lag på de berørte hudområdene i ansiktet og / eller andre deler av kroppen.

Varigheten av behandling av dermatitt er 3-4 uker, behandling av psoriasis tar 4-6 uker. For de gjenværende hudpatologiene blir kremen praktisert opp til fullstendig forsvinning av eksterne negative manifestasjoner.

overdose

Informasjon om overdoseringsfall når du bruker noen av skjemaene for Zinovit er fraværende.

interaksjon

På denne tiden er det ingen pålitelige data om samspillet mellom Zinovit og medikamenter eller andre kosmetikk.

Salgsbetingelser

Linjen av kosmetiske produkter Tsinovit er i fritt salg.

Lagringsforhold

Alle former for Zinovit bør lagres innenfor temperaturområdet 5-25 ° C.

Holdbarhet

Alle kosmetikk beholder sine egenskaper i 3 år.

Spesielle instruksjoner

Personer som bruker Zinovit i noen form, bør beskytte slimhinnene (spesielt øynene) i kroppen fra inntaket av kosmetiske ingredienser.

analoger

Analoger av krem, gel, sjampo, krem-gel og spray Zinovit presenteres av eksterne terapeutiske midler som brukes til lignende indikasjoner:

For barn

Tillat å bruke kosmetikklinje Tsinovit for barn fra 1. år av livet.

Under graviditet (og laktasjon)

Anmeldelser av Cinovite

Anmeldelser av sjampo Tsinovit da de ble brukt mot manifestasjoner av psoriasis, flass og andre lignende sykdommer ble delt omtrent like mye. Noen mennesker var helt fornøyd med sin handling, andre, tvert imot, følte ikke noen positiv effekt av sjampoen og avslørte til og med en rekke bivirkninger (tørrhet, kramper og til og med hårtap).

På denne bakgrunn er anmeldelser av dusjgel en størrelsesorden bedre, kanskje på grunn av den mindre manifestasjonen av forskjellige hudskader på områder av kroppen som er berøvet tett hår.

Anmeldelser av krem-gel og spray fra akne og hudormer er omtrent det samme og i de fleste tilfeller positive. Spray og krem-gel for problematisk hud viste seg å være ganske god og er ganske populær blant mennesker med ulike sykdommer, ledsaget av hudutslett over hele kroppen. Negative vurderinger av Zinovit spray og acne krem ​​gel viser hovedsakelig gradvis avhengighet av ingrediensene i disse produktene, hvoretter en reduksjon i effektiviteten blir observert.

Som det er tilfelle med sjampo. Omtaler av Zinovit-krem ble fordelt omtrent 50/50 mellom de positive, da effekten av kremene bidro til å bli kvitt utslett på huden, og negativ, da bruken ikke førte til noen endringer i tilstanden til huden.

Pris Tsinovita, hvor du kan kjøpe

I Russland er gjennomsnittsprisen på Tsinovit-sjampo 240 rubler, prisen på Tsinovit-dusjgel (vaskeleg) er 250 rubler, prisen på kremgel og prisen på Tsinovit-spray er 300 rubler, prisen på Tsinovit-krem er 330 rubler.

I Ukraina er gjennomsnittsprisen på Tsinovit dusjgel og krem-gel 140 hryvnia, kan du kjøpe sjampo og krem ​​for 150 hryvnia, kostnaden av spray er ca 160 hryvnia.

Flere Artikler Om Typer Acne