Alle i sitt liv står overfor en stat hvor huden flager, rødmer, klør. Cream Tsinovit laget bare for behandling av slike problemer. Den har antiinflammatorisk, antifungal og antiseptisk virkning.

Fordelen er at dette stoffet ikke inneholder hormoner. Den inneholder naturlige oljer som hjelper forsiktig med å håndtere ulike hudproblemer. Nedenfor, les instruksjonene for bruk for Zinovit krem, samt pasient vurderinger om det.

struktur

Komplekset av aktive ingredienser, som er en del av krem-Tsinovit, er designet for å håndtere de ovennevnte problemene.

Ingredienser har følgende tiltak:

 • Sinkpyrition - lindrer betennelse, bekjemper sopp og bakterier.
 • Dikoliy glycyrrhizinate - hjelper huden å bli mindre utsatt for allergener, samt stoffer som forårsaker irritasjon og kløe.
 • Naturlige oljer (oliven, shea smør og avokado, jojoba) - gjør huden mykere, nærer og beroliger den.
 • Panthenol - reduserer inflammatorisk prosess, regenererer og gjenoppretter huden, og forhindrer også forekomsten av spor av akne.
 • Melkesyre (eller urea) - skiller og renser huden fra døde flak.

Legemidlet inneholder ikke lanolin (dyr voks, som er oppnådd ved å koke sauolje) og mineraloljer. Det er laget uten dufter og forskjellige farger. Dette verktøyet kan kalles hypoallergenisk.

Les også: Hva Borob-Plus preparater hjelper med - grønn og lilla krem, leppebalsam

Indikasjoner og kontraindikasjoner

Krem Tsinovit anbefales å bruke:

 • fra allergiske manifestasjoner på huden;
 • insekt biter;
 • med kontraindikasjoner til behandling med eksterne glukokortikoider;
 • lysforbrenninger (termisk, sol);
 • og hudforhold med symptomer som irritasjon, kløe, peeling, rødhet (dermatitt, psoriasis, etc.).

Det er tillatt å bruke under amming.

Kontraindisert ved individuell intoleranse mot noen komponenter i sammensetningen.

Blir håret ditt svakt, sprøtt og faller ut? For å bekjempe dette problemet krever en integrert tilnærming (ernæring, vitaminer, kompetent omsorg), som inkluderer naturlig olje.

For spedbarn Zinovit krem ​​er forbudt (ikke tillatt for behandling av barn under 12 måneder). Anbefales ikke som søknad og under graviditet, kun med legeens tillatelse.

Hvordan søke det

Før du bruker en ekstern agent, må du rengjøre huden grundig. Etter å ha fullført dette punktet, spred kremet i et tynt lag på problemområdet av huden (morgen og kveld).

Når du bruker salven på ansiktet, unngå kontakt med slimhinnene i øynene og munnen.

Varigheten av bruken er ikke begrenset, men før du bruker verktøyet, bør du konsultere legen din.

Holdbarheten til legemidlet er tre år. Ikke bruk produktet hvis det er utgått!

Analoger betyr

For pasienter som av en eller annen grunn ikke brukte Tsinovit krem, kan legen anbefale en lignende medisin, for eksempel Zinocap, sink salve, Desitin eller Tsindol. Ikke glem at sammensetningen av midlene kan variere, de kan inneholde forskjellige oljer, ekstrakter og ekstrakter av planter.

Det er mulig å bytte til narkotika med andre aktive stoffer i sammensetningen: Akriderm, Advantan, Bepanten, Protopic, Videstim, Sudokrem.

Det finnes andre former for frigjøring Zinovita: Krem-gel, spray, salve, sjampo.

Anmeldelser av krem ​​Tsinovit

Patientens meninger om kremet er svært forskjellige - fra skarpt negativ til positiv.

Følgende blir ofte nevnt i negativ:

 • midlertidig eller svakt resultat;
 • Brenning er mulig når det brukes på skadet hud;
 • høye kostnader for stoffet;
 • fjerner ikke rødhet
 • i noen tilfeller blir tilstanden forverret (for eksempel når det brukes til allergier).

I positive vurderinger er alt akkurat det motsatte. Dette betyr at stoffet er effektivt, men ikke alle er egnede. Derfor må du ikke glemme å teste for følsomhet for komponentene i sammensetningen, før du bruker den, spesielt hvis du bruker Zinovit-krem for ulike allergiske manifestasjoner på huden.

For å gjøre dette, bruk en dråpe av produktet til et lite hudområde og vent minst adskillige timer. Hvis ingen reaksjon følger, kan legemidlet brukes.

Vi tilbyr å lese noen brukeranmeldelser.

Orlik:

Datteren til atopisk dermatitt nesten fra fødselen, periodisk karakteristiske symptomer på sykdommen - rødhet, kløe. Jeg bestemte meg for å kjøpe Zinovit krem ​​i et apotek (det er et ekvivalent med Skin-Kapa). Prisen er fra 300 rubler. Kremet er lett å påføre og spre på huden, absorberes veldig raskt og etterlater ikke fettete merker.

Blant manglene kan følgende bli notert: Hvis hudområdet er skadet (irritert, kammert), så når du bruker kremet, er det ubehagelige opplevelser, tweaks. Kremet fungerer, men effekten er å vente veldig lenge. Det er mer egnet for de som har mild dermatitt eller når utslett er nesten borte.

Vitaminka:

Tsinovit hjelper ikke i det hele tatt å takle allergiske manifestasjoner på huden (sønnen har en rød flekk), men gjør bare verre, forverrer situasjonen. Etter at det måtte behandles med hormonelle legemidler. Jeg anbefaler deg, sammen med legen din, å velge en mer effektiv analog.

Lama39:

Noen røde kløe begynte å dukke opp i ansiktet, som etter noen dager begynte å tørke og falle av, og så igjen. Legen skrev ut en masse penger som ikke hjalp i det hele tatt. Og så kjøpte jeg Zinovit krem ​​i et apotek. Mirakel! Etter noen dager begynte allergiske manifestasjoner på huden å passere. Hva var min overraskelse. Men det er en minus for meg - når du gni det, er det veldig knapt. Nå deler jeg ikke med denne kremmen. Jeg er glad for at den ikke inneholder hormoner, og generelt er sammensetningen ganske naturlig. Snart vil jeg gå til det tredje røret.

konklusjon

Cream Tsinovit er ikke for alle. Selv om det ikke inneholder hormoner, bør det bare foreskrives av en lege for medisinske formål. Ved å foreskrive medisin selv, risikerer du å forverre sykdomsforløpet.

Tsinovit: bruk for dermatitt

Folk som opplever dermatitt leter etter et middel som kan bidra til å håndtere det. Glukokortikoider anses å være de mest rasktvirkende og effektive legemidlene i behandlingen av hudsykdommer, men noen pasienter er redd for å bruke salver som inneholder hormoner. Et alternativ til dem er Tsinovit, en trygg medisin som aktivt bekjemper symptomer på dermatitt.

Handlings-, sammensetnings- og utgivelsesformer

Zinovit er representert av en serie kosmetikk. Den kommer i form av:

Alle former inneholder det samme settet av aktive stoffer, hvis viktigste er sinkpyrition.

Farmakologisk aktivitet skyldes zirkoniums evne til å hemme veksten av patogene mikroorganismer. De mest sensitive patogener inkluderer:

 • streptokokker;
 • stafylokokker;
 • blå pus og Escherichia coli;
 • sopp (alle arter).


Stoffet kan akkumuleres over tid i de dype lagene i epidermis. Dette forhindrer spredning av sykdommen. De berørte cellene forblir på overflaten av huden, noe som øker utvinningen.

Virkningen av stoffet er basert på skade på ATP-bakterier (gi energi til livet). Som et resultat dør patogenet sakte men uunngåelig.

Menneskekroppen har tid til å selvstendig behandle og fjerne forfallsprodukter fra skadede celler, noe som garanterer fraværet av toksisk effekt.

Den andre aktive ingrediensen er oppnådd fra røttene av lakris - dikaliumglycyrrhizinat. Ifølge handlingen sammenlignes det med glukokortikoider. Søknaden forårsaker ikke negative reaksjoner, og den anti-allergiske effekten er ikke dårligere enn hormonelle legemidler. Noen ganger kalles glykyrrhizin en fytohormon.

I tillegg inneholder krem ​​oljer (avokado, jojoba, oliven, karitt), sjampo og dusjgel - urea, klasazol, panthenol og krem-gel - vitaminer A, E. Disse ekstra ingrediensene myker, nærer og forbedrer hudregenerering.

I hvilke tilfeller anbefales det å bruke Tsinovit

En rekke doseringsformer bidrar til å velge et praktisk valg for behandling, avhengig av plasseringen av det berørte området. Indikasjoner for bruk avhenger av hvilken type agent som er valgt.

Cream Tsinovit hjelper perfekt fra allergiske manifestasjoner på huden. I tillegg sliter med slike problemer:

 • peeling og kløe av forskjellig opprinnelse;
 • atopisk dermatitt;
 • eksem;
 • versicolor (scaly type);
 • forbrenninger.

I noen tilfeller blir det en erstatning for salver, inkludert glukokortikoider.

Sjampo på grunn av innholdet av Climbazol og Panthenol virker med seborrheisk dermatitt, psoriasis, flass og kløe. Ved lokalisering av lesjoner i hodebunnen, er dette skjemaet mer egnet enn en salve eller krem.

Sammensetningen av dusjgelen inneholder lignende aktive ingredienser, men det er mer hensiktsmessig å bruke det når du plasserer sykdomsfeil på kroppen. Produsenten bemerker at Tsinovit er et middel til å ta vare på betent hud og erstatter ikke alvorlige medisinske preparater. Gel er nyttig:

 • med atopisk dermatitt;
 • i behandlingen av microsporia og laven;
 • i tilfelle av dermatofytose med en lesjon av lysken og glatt hud.

Krem-gel og spray brukes til mild til moderat akne.

Zinovit anbefales ikke til bruk i allergiske reaksjoner på komponentene i preparatet.

Bivirkninger og mulighet for overdosering

De aktive stoffene trer ikke inn i blodet, og har derfor ingen systemisk effekt. Bivirkninger er sjeldne og er hovedsakelig representert av tørt og flittet hår (i henhold til pasientanmeldelser). Ikke en eneste tilfelle av overdose har blitt rapportert i løpet av fondets eksistensperiode.

Interaksjon med andre legemidler har ikke blitt offisielt testet. I dette tilfellet er det best å konsultere en hudlege. Ikke bruk samtidig 2 eller 3 av legemidlet for å unngå kjemisk interaksjon mellom dem.

Metoder og vilkår for behandling

Voksne bør bruke verktøyet i henhold til denne ordningen.

 1. Krem-gel og spray på ansiktet om morgenen og kvelden. Som et forebyggende tiltak, en gang om dagen (helst om natten). Påfør ytterligere to uker etter forsvunnet ubehagelige symptomer.
 2. Kremet brukes to ganger om dagen, smøre de berørte områdene med et tynt lag. Behandling av dermatitt er fra 3 til 4 uker, psoriasisplakier - opptil 6 uker. I andre tilfeller - til fullstendig rensing av huden.
 3. Behandlingssjampoen blir brukt to til tre ganger i uken i 30 dager. Krever to ganger søknad. Første gangs midler blir brukt i 60 sekunder, den andre gangen i 2-3 minutter. I begge tilfeller bør du vaske håret grundig med varmt vann.
 4. Gelen skal brukes som eneste middel til å rense huden, siden samtidig bruk med andre kan føre til uønskede konsekvenser. En liten del av stoffet fordeles over lesjonene og forlates i 3 minutter. Skyll deretter av med vann.

Alle former for frigjøring (unntatt krem ​​og krem-gel) blir rystet før bruk.

Det er viktig å forhindre at produktet kommer i øynene og slimhinner (munn, nese). Dette kan føre til forgiftning og alvorlig irritasjon.

Bruk i barndommen

Ofte er Zinovit krem ​​valgt for behandling av bleieutslett og for dermatitt hos barn, basert bare på svar fra andre foreldre. I følge instruksjonene er verktøyet tillatt for bruk fra 1 år. Den naturlige sammensetningen sikrer langvarig bruk uten bivirkninger.

Opptil 12 måneder er barnets hud mer følsom og utsatt for ytre påvirkninger, så du bør ikke selv foreskrive babyen Tsinovit.

Evnen til å bruke under graviditet

Kliniske studier av påvirkning på fosteret ble ikke utført. På grunn av dette anbefaler produsenten ikke bruk av Zinovita under graviditet. Men leger foreskriver ofte det for kvinner med allergi og dermatitt (atopisk, kontakt eller seborrheic). På grunn av mangel på absorpsjon av stoffer i blodet, forventes det ikke å ha en negativ effekt.

Muligheten for eksponering for barn under amming er ikke nettopp etablert. I dette tilfellet anbefales det vanligvis ikke å bruke produktet på brystkjertlene og brystvortenes hud.

Hva skal erstatte stoffet

Den gjennomsnittlige kostnaden for Tsinovita er fra 250 til 450 rubler, avhengig av doseringsform og region. Hvis det er nødvendig å velge billige analoger eller erstatninger på grunn av intoleranse, bør du være oppmerksom på følgende stoffer:

 • Bepanten (fra 190 rubler) - pleide å helbrede huden på nyfødte og gravide kvinner. Eliminerer tørrhet og flak av ulike opprinnelser.
 • Zinksalve (fra 30 rubler) - har en bindende, adsorberende og antiinflammatorisk effekt. Healer såroverflaten og eliminerer manifestasjoner av dermatitt og irritasjon (bleieutslett), hjelper med eksem. Denne salven er det billigste alternativet til Zinovita.
 • Sulsena (fra 85 rubler) - inneholder selendisulfid eliminerer kløe, flass med seboré. Det kan brukes som profylaktisk middel.

Cinovit kan erstattes av glukokortikoide salver (kremer). Men samtidig er det en økning i antall bivirkninger, da hormoner absorberes i blodet når de påføres topisk. Substitusjonsmedisiner inkluderer:

 • Advantan;
 • Hydrokortison salve;
 • Aktiderm;
 • Kutiveyt;
 • Belosalik.

Men vanligvis blir Tsinovit en ikke-hormonell motpart for disse salver, som har den samme antiinflammatoriske effekten.

Til tross for at Tsinovit er tilstede på det farmasøytiske markedet ikke så lenge siden, har han allerede klart å vinne positiv tilbakemelding fra pasientene.

Ch'ing

Tsinovit - sjampo, krem, krem-gel, spray. Sinkholdige stoffer i kampen mot inflammatoriske manifestasjoner på huden.

Zinovit flass sjampo.

En integrert tilnærming til eliminering av flass og andre manifestasjoner av seborrheisk dermatitt (irritasjon, kløe)

Innovativ formel med sinkpyrithion og klasazol

Zinovit krem ​​fra allergiske manifestasjoner på huden (irritasjon, kløe)

Uten hormoner, vil det lindre irritasjon, rødhet, peeling og kløe

Inneholder to aktive ingredienser

Inneholder bare naturlige oljer i kremens underlag.

Zinovit krem-gel for akne og akne

Normaliserer utveksling av talg

Bekjemper bakterier

Forbedrer hudtekstur

Tørker ikke huden (inneholder ikke alkohol, salisylsyre og hormoner)

Akne og Akne Sprayer

Normaliserer utveksling av talg

Bekjemper bakterier

Forbedrer hudtekstur

Tørker ikke huden (inneholder ikke alkohol, salisylsyre og hormoner)

Indikasjoner for bruk

Zinovit flass sjampo er anbefalt for bruk for å ta vare på hår og hud i hodebunnen for følgende sykdommer: flass, seborrheic dermatitt i hodebunnen; fet seboré, tørr seboré, kløende hodebunn, psoriasis i hodebunnen; atopisk dermatitt i hodebunnen.

Indikasjoner for bruk av Zinovit-krem er:

- Eventuelle hudforhold som følge av irritasjon, rødhet, skalering og kløe hos voksne og barn fra 1 år gammel (psoriasis, dermatitt: atopisk, nevrodermatitt, eksem, seborrheic, etc.)

- Overflateforbrenninger (sol og termisk)

- I alle tilfeller når eksterne glukokortikoider er kontraindisert, inkludert på ansiktets hud

- Hvis du frykter bruk av glukokortikoider

Indikasjoner for bruk Zinovit krem-gel er:

- Hudpleie for en ukomplisert form av mild akne med betennelse og uten betennelse

- Hudpleie for ukomplisert form av akne med moderat alvorlighetsgrad med betennelse og uten betennelse (som en del av komplisert terapi)

- Forhindre fremveksten av nye ål og komedoner

Indikasjoner for bruk Tsinovit akne og akne spray er:

- Hudpleie for ukompliserte former for mild akne med betennelse og uten betennelse

- Hudpleie for ukompliserte former av akne med moderat alvorlighetsgrad med betennelse og uten betennelse (som en del av komplisert terapi)

- Forhindre fremveksten av nye ål og komedoner

Metode for bruk

En liten mengde sjampo Zinovit jevnt fordelt over hele overflaten av hodebunnen. Innen 1 minutt masserer du hodebunnen forsiktig. Skyll grundig, bruk deretter sjampo igjen og la det stå i 2-3 minutter. Skyll deretter håret godt. For å eliminere flass, bruk Tsinovit 2-3 ganger i uken i 1 måned. For å forhindre dannelse av flass 1-2 ganger i uken.

Cream Tsinovit påført med et tynt, jevnt lag på problemområdene i huden på kroppen og ansiktet om morgenen og om natten: for dermatitt 3-4 uker; med psoriasis 4-6 uker; i andre tilfeller, til symptomene forsvinner.

Zinovit krem-gel for akne og akne blir brukt på problemområder i huden om morgenen og kvelden. Etter effekten, fortsett bruk av krem-gel i ytterligere 1 - 2 uker. Når du bruker en gang, må du bruke kremgelen før sengetid. Brukstid er ikke begrenset.

Før du bruker Zinovit akne og akne spray, rist flasken flere ganger, og deretter fra en avstand på 15 cm spray sprayen jevnt på overflaten av problemområdet av huden. For å behandle ansiktets hud, spray løsningen på en bomullspinne eller -plate i en avstand på 5 cm. Bruk et fuktet stykke bomullsull eller en plate for å tørke av problemområdene på ansiktet. Behandle problemområder om morgenen og kvelden. Etter effekten, bruk sprøyten i ytterligere 1 - 2 uker. For å forhindre fremveksten av nye ål og komedoner, bruk en spray 1 - 2 ganger om dagen.

Lagringsforhold

Oppbevares utilgjengelig for barn, ved temperaturer fra 5 ° C til 25 ° C.

Utgivelsesskjema

Zinovit flass sjampo - plastflasker på 150 ml.

Zinovit krem ​​i et laminatrør, 40 ml.

Zinovit krem-gel i et 35 ml laminatrør.

Zinovit spray for akne og akne - løsning. 75 ml plastflasker med sprøyte

struktur

Tsinovit flasssjampo inneholder: vann, natriumlauretsulfat, kokamidopropylbetain, akrylpolymer, mars og natriumlauryl-11 karboksylat, karbamid, sinkpyrition, polyquaternium 7, glyseryl-2-kokokat, propylenglykol, panthenol (vitamin B5), klimer og krummer; EDTA, natriumhydroksyd, mynteolje, metylklorisotiazolinon, metylisotiazolinon.

Zinovit krem ​​inneholder: sinkpyrition, dikaliumglycyrrhizinat, naturlige oljer, essensielle fettsyrer (linolsyre, linolensyre).

Zinovit krem-gel inneholder: bioaktivt sink, dikaliumglycyrrhizinat, vitamin E.

Tsinovit akne og akne spray inneholder: bioaktivt sink, dikaliumglycyrrhizinat, tetranyl U, panthenol.

Creme Tsinovit - sammensetning og egenskaper av stoffet

På det moderne farmasøytiske markedet er mange medisiner som kan takle hudpatologier. Når man tar hensyn til sammensetningen, prøver kundene å velge et stoff som ikke har kontraindikasjoner og inneholder ikke hormoner, men bare naturlige ingredienser. Blant disse midlene - krem ​​Tsinovit, som forsiktig takler hudproblemer.

Zinovit krem ​​- sammensetning

Den aktive effekten av Zinovit krem ​​er rettet mot behandling og forebygging av sykdommer i de øvre lagene i epidermis. Det komplekse stoffet har en kraftig antibakteriell, antiseptisk, fuktighetsgivende effekt. Dens sammensetning er helt naturlig, trygg, medisinen er hypoallergen. På grunn av de spesielle ingrediensene å kjempe med en rekke hudproblemer kalt Tsinovit, hvis sammensetning er som følger:

 1. Sinkpyrithion 1%, en antibakteriell substans som dreper patogener.
 2. Lakrisrot, også kjent som diplylglycyrrhizinat. Gjør huden mindre følsom overfor allergener.
 3. Panthenol er en vitamin B-gruppe som reduserer betennelse og har en regenererende effekt.
 4. Naturlige oljer - shea, avokado, jojoba, oliven-næring og fukte huden.
 5. Melkesyre med en peeling effekt.

Hva hjelper Tsinovit?

Kremens medisinske effekt er basert på de helbredende egenskapene til de to hovedkomponentene i sammensetningen - sinkpyrithion og lakrisrot. De sliter med suksess med manifestasjoner av mange dermatologiske sykdommer. Mange vet Zinovit krem ​​fra allergiske manifestasjoner på huden, hudens dermatitt og akne. I tillegg inneholder listen over indikasjoner på bruk av narkotika slike patologier som:

Creme Tsinovit - bivirkninger

Det bemerkes at Zinovit hjelper fra allergiske manifestasjoner på huden, men selve stoffet kan forårsake utseendet av negative reaksjoner. Den viktigste og eneste bivirkningen som salve kan forårsake er en allergi. Individuell intoleranse mot komponentene av stoffet forårsaker kløe, hevelse, brenning og utslett. Personer som er utsatt for allergi anbefales å teste før du bruker stoffet. Påfør en liten krem ​​på albuen, og la dem gå i et par timer.

Creme Tsinovit - kontraindikasjoner

Siden stoffet består av naturlige og sikre ingredienser, har bruken et lite antall kontraindikasjoner. Hovedfaren er tendensen til allergi. Zinovit fikk lov til å ta under amming og barn fra ett år (for yngre barn anbefales ikke). Oftere er krem ​​foreskrevet til ungdom i tilfelle av akne, og barnelegisk konsultasjon er nødvendig for barn å bruke.

På spørsmålet om Tsinovit under graviditet, vil kun den behandlende legen (gynekolog) svare. Ved normal toleranse av komponentene er det ikke forbudt å bruke krem ​​til gravide, men studier av effekten på fosteret er ikke utført. Det er ikke kjent om komponentene kan akkumulere i kroppen eller passere gjennom navlestrengen til barnet. Forhindre uønskede konsekvenser, bør du kontakte legen din.

Zinovit - søknad

Som regel er behandling med krem ​​symptomatisk. Dens bruk er ikke begrenset av tiden, bruk salven til fullstendig forsvinning av hver patologi.

Varigheten av behandlingen avhenger av problemets kompleksitet:

 • eksem kan herdes i 3-4 uker;
 • psoriasis - i gjennomsnitt per måned;
 • moderat akne - i 4-5 uker;
 • komedoner og ål - om 1,5 uker;
 • brannskader - i 3 uker;
 • Allergier kan forsvinne om noen få dager.

Men for å oppnå en positiv effekt, må du vite hvordan du bruker Tsinovit. Anbefalingene som er oppført i instruksjonene, er som følger:

 1. Før påføring må huden rengjøres.
 2. Påfør kremet jevnt tynt lag på problemområdene.
 3. Gni til helt absorbert.
 4. Påfør medisinen om morgenen og om kvelden (før sengetid).
 5. Unngå å få krem ​​på slimhinner.

Dermatitt kinitis

Krem Tsinovit kjemper aktivt med symptomer på en dermatitt. I motsetning til hormonholdige stoffer, er det trygt og kan brukes ubegrenset tid til forskjellige typer patologi. Det tar vanligvis omtrent en måned å helbrede sykdommen helt. Påfør stoffet kan være både på kroppen og på ansiktet. Tsinovit dermatittkrem har følgende effekt:

 1. Eliminerer bakteriepatogenet.
 2. Akkumulerer i de dypere lagene i huden, forhindrer spredning av patologi.
 3. Avlaster iluk, for eksempel med atopisk dermatitt.
 4. Fjerner smerte og betennelse.
 5. Når symptomene er forsvunnet, kan du bruke krem ​​for forebygging.

Ch'ing fra stikkende varme

Når hudirritasjon oppstår på grunn av overdreven svette, kan det gjøres en diagnose av stikkende varme. Dette er ikke bare en barndoms sykdom, det rammer ofte voksne. Utslett forekommer i nakkenes, brystets, brettet i lemmer, lysken, på ansiktet (for eksempel som en reaksjon på kosmetikk). Zinovit for problematisk hud vil bidra til å bli kvitt irritasjon. Den viktigste aktive komponenten av sinkpyrition er i stand til å regulere aktiviteten til talgkjertlene, andre ingredienser lindrer rødhet og betennelse, noe som bidrar til rask gjenoppretting.

Chinov fratager

Legemidlet er tilgjengelig i forskjellige former. I tillegg til krem ​​finnes på salg dusjgel og sjampo. Sistnevnte er ofte foreskrevet for en slik sykdom som pityriasis versicolor, siden medisinen inneholder en antifungal komponent som eliminerer den. Krem som et stoff basert på sink er også i stand til å eliminere symptomene på denne sykdommen, samt å beseire lavenrosa. Effektiv Zinovit fra peeling og dreper mikrober på huden, har en tørkeeffekt og er en kraftig antiseptisk.

Kino fra biter

Kompleks stoff Tsinovit - krem ​​for allergiske manifestasjoner, lindrer ubehag etter bitt av mygg, midger, bier og andre insekter. Et slikt ubehagelig og noen ganger smertefullt fenomen kan helbredes ved hjelp av dette legemidlet på bare noen få dager. Et tynt lag med fløte påføres det berørte området to ganger om dagen. Rødhet og hevelse passerer raskt. Eliminerer og sterk, irriterende kløe. Zinovit hjelper fra urticaria, inkludert allergisk natur. Krem kan også foreskrives for barn som en del av kompleks terapi.

Hvor lenge kan du bruke Zinovit?

Hypoallergen krem ​​har ikke strenge frister for bruk. Som regel går de fleste hudpatologier, inkludert eksem, dermatitt, akne, i 2-2,5 uker med vanlig bruk av stoffet. Allergi krem ​​Zinovit inneholder ikke hormoner, som de fleste analoger, så bruken er trygg. Tilfeller av overdose ble ikke observert. Ved behandling av akne kan bruk av salve fortsette selv etter at hovedsymptomene er eliminert - dette er et godt forebyggende tiltak for deres videre utseende.

Tsinovit krem ​​- analoger

I forholdet mellom priskvalitet kan krem ​​tilskrives den gjennomsnittlige kostnaden for narkotika. Du kan kjøpe den på apotek for 300-400 p. per pakke på 40 g. Det er ingen direkte analoger av stoffet, med de samme aktive ingrediensene, på det moderne farmakologiske markedet. Men det er lignende stoffer som har en utbredt antiinflammatorisk effekt og er foreskrevet for ulike former for dermatologiske sykdommer. Hvis Zinovit krem ​​av en eller annen grunn ikke kan tas, er analogene som følger:

 • sink salve - 50 s.,
 • talker Zindol for akne - 80-120 s.
 • Forkremkrem med urea - 100-150 p.
 • lakriskrem med lakrisrot - 90-180 s.
 • Tsinokap hormonal salve - 200-300 r.

Cream Tsinovit - et effektivt og rimelig middel, bevist i behandlingen av hudpatologier. Perfekt å takle tørrhet, betennelse, hevelse og rødhet, eliminerer det de fleste symptomene som gir ubehag. Legemidlet ble verdsatt av kundene, og funnet i det mange fordeler: hurtige resultater, rimelig pris, ingen bivirkninger, hypoallergenicitet, økonomisk forbruk av midler og så videre.

Cream Tsinovit - instruksjoner for bruk, sammensetning, indikasjoner, bivirkninger, analoger og pris

Mot utslag, rødhet og peeling i ansiktet, er Zinovit-krem vist - et legemiddel for innkjøp som ikke krever resept fra en dermatolog, siden det ikke inneholder hormoner og sjelden forårsaker allergiske reaksjoner. Produktet eliminerer betennelse, lindrer kløe og myker huden. En av fordelene med kremet: det gir ikke merker på klær. Brukes til å behandle dermatitt, allergier, patologiske lesjoner på huden, akne og akne, som forebyggende og antiseptisk.

Zinovit krem ​​- bruksanvisning

Oppmerksomhet: Sørg for å verifisere all informasjon i de offisielle instruksjonene til stoffet før bruk. Under behandlingen påføres Cinovit to ganger om dagen med et jevnt tynt lag til de berørte områdene av huden. Påfør allergi (med mindre det er forårsaket av en av komponentene i selve stoffet), dermatitt (innen 3-4 uker), manifestasjoner av psoriasis (innen 5-6 uker) og andre hudpatologier (til fullstendig opphør av symptomer). Påfør krem ​​på slimhinnene, og kan ikke tas oralt. Profylaktisk bruk er tillatt.

struktur

Komponentene av legemidlet er valgt slik at det ikke bare løser problemet, men også for å hindre at det kommer tilbake. Full sammensetning og egenskaper er vist i tabellen under. Salisylsyre, mineraloljer og lanolin er fraværende - dette er en annen fordel med Tsinovit, som lett tolereres og forårsaker sjelden bivirkninger.

Bioaktivt sink, 1%

Reduserer effekten av hormonalt system på talgkjertlene, forbedrer utstrømningen fra dem.

Reduserer veksten av skadelige mikroorganismer som forårsaker akne og hudormer. Fungerer som et antibakterielt middel.

Dikoliy glycyrrhizinate, 1%

Anti-inflammatorisk komponent avledet fra plantenslakkyren (brukt som medisin). Gjør huden mer motstandsdyktig mot allergener.

Fuktighet, gir hudton, lindrer betennelse.

Normaliserer utløpet av fett fra kjertlene. Mykner hårsekkene, reduserer irritasjon.

Naturlige oljer (jojoba, shi, avokado)

Mykningseffekten eliminerer problemet uten å overdrype huden.

Umettede fettsyrer

Hold tilbake aktiviteten til immunsystemet, og reduser risikoen for allergiske reaksjoner. I tillegg har en foryngelseseffekt.

Farmakodynamikk og farmakokinetikk

Det aktive stoffet i sammensetningen av Zinovita har antiinflammatorisk effekt og antibakterielle egenskaper. I tillegg depolariserer den cellemembranen, som gjør det mulig å bruke det vellykket mot soppen. Peeling krem ​​eliminerer ved å undertrykke den patologiske veksten av overflaten av epidermis. Det virker også som en antiseptisk, desinfiserer området, tillater ikke penetrasjon av en ny infeksjon. Kremet er hypoallergent, det brukes kun eksternt, etter påføring absorberes det, eliminerer symptomene på hudsykdommer.

Indikasjoner for bruk

Legemidlet har et bredt spekter av handlinger. Noen av vitnesbyrdene er allerede nevnt ovenfor. Hele listen over symptomer som Zinovitis er foreskrevet er under. Tenk på at en slik indikasjon som hårtap er viktig for en annen doseringsform av produktet - sjampo. Eliminerende flass er ikke mulig med en krem ​​som symptomene er oppført på.

 • solbrenthet (bare liten størrelse);
 • manifestasjoner av allergier, med mindre de er forårsaket av zinovit;
 • termiske brannskader (opptar et lite område);
 • ubehag etter insektbitt (kløe, rødhet, betennelse, etc.);
 • irritasjon av det øvre laget av epidermis;
 • tørr hud (patologisk tilstand, ikke type), tetthet, peeling;
 • acne;
 • acne;
 • svampelesjoner (hud mykose, ikke brukt til negler);
 • noen andre hudpatologier som manifesterer seg jevnlig fra 1 år.

Dosering og administrasjon

Selv om Tsinovit salve er kommersielt tilgjengelig, anbefales det å bruke det bare etter en lege resept. Dermatitt behandles i en måned, psoriasis i fem til seks uker. For de gjenværende patologiene fortsetter medisinen å bli brukt til symptomene forsvinner, og 7-14 dager etter det. Påfør krem ​​er tillatt en ubegrenset tid, med betingelse for regelmessig konsultasjon med en hudlege. Dosen er valgt avhengig av området på den berørte huden. I gjennomsnitt er en ert stor nok til å påføre et tynt lag.

Akne akne

Verktøyet fjerner rødhet, betennelse, tørker forsiktig, så det anbefales for eiere av fet og / eller kombinert hudtype. Når tørr eller normal type Zinovit skal påføres punkt. Under behandlingen anbefales det å begrense bruken av kosmetikk, spesielt grunnlaget. Før bruk er det viktig å rengjøre huden grundig. Hvis legemidlet er ineffektivt, må du finne ut årsaken til utseendet av pustler - stoffet klarte ikke å håndtere hormonelle problemer.

Zinovit Acne Cream Gel

Litt skummende, lukter som krøllet tannkrem. Påfør to ganger om dagen, morgen og kveld. Hvis gelen brukes en gang, brukes den før sengetid. Etter bruk må ikke vaskes. Varigheten av behandlingen er ikke begrenset. Etter at symptomene forsvinner, brukes krem-gel i ytterligere to uker. Det hjelper mot akne fordi det normaliserer utløpet av sebum og forhindrer bakteriell infeksjon. Det har en lokal effekt, uten effekt av hormoner.

Dermatittterapi

Alle typer dermatitt, unntatt allergisk, behandles fra tre uker til en måned. I løpet av denne tiden brukes Zinovit to ganger om dagen til den berørte huden. På applikasjonsstedet kan en tynn transparent film dannes - den kan vaskes av med vann, men først etter at kremet er på huden i minst 15 minutter og absorberes så mye som mulig. Etter at symptomene forsvinner, kan stoffet fra tid til annen brukes til forebygging.

Zinovit krem ​​fra allergiske manifestasjoner på huden

For behandling av atopisk dermatitt administreres Zinovit to ganger om dagen (helst rett etter å ha våknet opp og umiddelbart før du går i seng) i to uker. Hvis symptomene ikke har forsvunnet i løpet av denne tiden - gå til legen for utnevnelse av et annet legemiddel. Husk at Zinovit eliminerer desquamation, kløe og andre tegn på allergi, men i tillegg til krem, bør behandlingen omfatte eliminere produktet som forårsaket reaksjonen. Husk å konsultere legen din dersom du ikke kan finne ut årsaken alene, for ikke å utløse situasjonen ved å stoppe symptomene.

Psoriasisbehandling

Siden det aktuelle stoffet er universelt for behandling av hudpatologier, brukes det også mot psoriasis. Behandling for denne sykdommen varer fra en til en og en halv måned. Påfør Tsinovit to ganger om dagen på de berørte områdene. Kløen blir fjernet nesten umiddelbart (det er en forbedring etter annen bruk), en åpenbar effekt er sett på om en måned. Det anbefales ikke å kombinere Zinovit med andre kremer, spesielt hormonelle, når du tar ekstra medisiner, for å konsultere en lege.

Zinovit under graviditet

Legemidlet har ikke blitt tilstrekkelig studert om effekten på gravide og ammende kvinner. For å unngå faren for å skade fosteret, anbefales ikke Zinovit for kvinner i stillingen. Under amming kan legemidlet brukes (spesielt hvis barnet er 50% matet med blandinger), men informasjonen om dette emnet er også unøyaktig, derfor anbefales det å konsultere en kompetent lege ved valg av medisin mot hudpatologier.

I barndommen

Fra ett år kan legemidlet foreskrives til barn. Men i tilfelle dermatitt eller andre hudpatologier hos en baby, må du først konsultere legen din, en barnelege om bruk av midler. På grunn av sammensetningen har Tsinovit en mild lokal effekt, men hvis et barn har hyppige allergiske reaksjoner, kan stoffet være kontraindisert. Det anbefales å ta hensyn til en annen form for behandling - spray. Ifølge vurderinger virker det mykere enn krem.

Drug interaksjon

Komponentene som utgjør Zinovit, interagerer ikke med andre legemidler, så det er trygt å ta andre medisiner under behandling med krem. Som allerede nevnt ovenfor, er det imidlertid ikke anbefalt å bruke hormonelle salver og det aktuelle stoffet for effektiv terapi. Ytterligere medisiner i form av tabletter er tillatt, men bare på lege resept. Når du velger egenkapital, les nøye instruksjonene og følg tilstanden etter mottakets start.

Hvordan bruke krem ​​Tsinovit til behandling av manifestasjoner av dermatitt?

Ulike hudproblemer er vanlige, og kan provoseres av interne årsaker og ytre påvirkninger. Ved behandling av dermatitt brukes lokale midler direkte på inflammet hud. En av de populære alternativene er Zinovit krem. Vi vil forstå hva slags stoff det er og for behandling av hvilke former for dermatitt denne krem ​​kan brukes.

For dermatitt er komplisert behandling foreskrevet. Et viktig element i terapi er bruk av lokale rettsmidler - kremer og salver. Hvis symptomene på sykdommen er milde eller allerede har begynt å falme, er bruken av hormonholdige produkter upraktisk. Antiinflammatoriske og antiseptiske midler er foreskrevet, som i tillegg fukter huden. En av disse midlene er krem ​​Tsinovit.

beskrivelse

Tsinovit er et eksternt produkt beregnet på hudpleie med problemer. Hans handling:

 • lindrer betennelse;
 • beroliger irritert epidermis;
 • fuktighet, fjerner peeling.

Verktøyet brukes som en del av kompleks terapi ved behandling av atopisk dermatitt, brukes til tørr seboré og andre hudsykdommer, ledsaget av kløe, peeling og økt tørrhet.

Spesielle funksjoner

Søknadskrem Tsinovit har sine egne egenskaper. Verktøyet sammenligner seg gunstig med analoger med høy grad av effektivitet og sikkerhet.

Tips! Produktet inneholder ikke hormoner, så du kan bruke stoffet til lange kurs og bruke til behandling av barn.

Positive egenskaper til verktøyet:

 • bidrar til lindring av den inflammatoriske prosessen, forhindrer veksten av lesjonen;
 • eliminerer raskt ubehag som oppstår med dermatitt, gir antipruritisk virkning og lindrer smerte;
 • myker huden, fuktighet, lindrer peeling;
 • har en antiseptisk effekt, bidrar til å forhindre tiltrekning av en sekundær infeksjon;
 • inneholder ikke hormoner og andre farlige komponenter som kan provosere utviklingen av negative reaksjoner;
 • betyr hypoallergen, bivirkninger ved bruk kan bare forekomme med individuell intoleranse;
 • Når kremet er riktig påført, har kremet raskt en terapeutisk effekt, i tillegg skaper verktøyet en beskyttende barriere på huden, og beskytter den mot de negative effektene av eksterne faktorer.
 • godkjent for bruk ved behandling av barn over 1 år
 • Lett å bruke, raskt absorbert etter påføring, krever ikke skylning, flekker ikke klær.

Tips! Til tross for sikkerheten og effektiviteten til Zinovit-krem, anbefales det ikke å bruke dette verktøyet til selvbehandling. Du bør konsultere en hudlege fordi dermatitt av en annen natur og andre hudsykdommer ofte har lignende symptomer. Men behandling av sykdommer kan variere betydelig, så legen skal ordinere medisiner.

struktur

Som allerede nevnt inneholder Cinovita ikke syntetiske hormonstatninger. Men kremet inneholder verdifulle vegetabilske oljer. Sammensetningen av stoffet:

 • Sinkpyrithion. Den viktigste aktive ingrediens har en rekke positive egenskaper. Det bidrar til rask eliminering av betennelse. I tillegg har det antiseptiske egenskaper, som forhindrer smitteutbredelsen til sunn hud. En annen viktig egenskap er evnen til å regulere aktiviteten til talgkjertlene, noe som er svært viktig for seborrheisk dermatitt.
 • Glycyrrhizinsyre dikaliumsalt er den andre aktive ingrediensen. Den har en antiinflammatorisk effekt. Komponenten er hentet fra naturlige råvarer - lakrisrøtter. Det fungerer effektivt, men forsiktig. Stoffet kjemper effektivt mot allergiske hud manifestasjoner, lindrer kløe og eliminerer irritasjon.
 • Olivenolje er allment kjent for sine fordelaktige egenskaper. Dette naturlige stoffet gir næring, fuktighet, bidrar til å gjenopprette helsen til huden.
 • Avokadoolje er en annen verdifull naturlig ingrediens som ofte brukes i dyre kosmetikk. Stoffet er aktivt fuktighetsgivende, fremmer regenerering.
 • Syr melkesyre har en rensende effekt, noe som bidrar til rask eksfoliering av døde partikler.
 • Shea smør og jojoba olje - disse to komponentene er mye brukt i medisinsk kosmetikk, fordi de har en svært positiv effekt på huden. Eliminer rødhet, lind irritasjon, fuktighet, helbreder.

vitnesbyrd

For atopisk dermatitt brukes Zinovit krem ​​som hjelpemiddel. Denne sykdommen er en av de mest private hudproblemer som manifesterer seg i en tidlig alder. For behandling av babyer er det nødvendig å bruke sikreste, men samtidig effektive midler.

Foreldre skal forstå at atopisk dermatitt ikke kan botes bare ved å bruke kremer. En kompleks av tiltak er nødvendig, inkludert slanking, eliminering av kontakt med stoffer som kan forårsake allergiske reaksjoner.

Påfør krem ​​Tsinovit og til behandling av seborrheisk dermatitt. Seborrheic dermatitt er en hud sykdom av en sopp natur. Den utvikler seg på områder som er rik på talgkjertler, oftest på ansikt og hodebunn. Med seboré, forekommer tilbakefall ofte, spesielt i den kalde årstiden.

Ved seborisk dermatitt, er komplisert behandling foreskrevet. Antifungal kremer brukes. Cream Tsinovit brukes som et hjelpeværktøy. I tillegg kan stoffet brukes til forebyggende hudpleie, det vil si at den periodiske bruken av krem ​​hjelper til å forhindre utvikling av en annen eksacerbasjon.

Hvordan søke?

Bruken av krem ​​Tsinovit ikke veldig kompleks. Det er nødvendig:

 • Rengjør de berørte områdene på huden forsiktig og tørk de berørte områdene med en myk klut;
 • Krem påføres på den forberedte huden i et jevnt tynt lag;
 • Produktet er lett å gni, det absorberes godt uten å etterlate en fettig glans og følelse av tetthet i huden.

Tips! For applikasjon på kroppens hud anbefales det å velge Zinovit-krem, og hvis problemområdene er plassert i ansiktet eller produktet er valgt for å ta vare på den delikate huden på barnet, bør preferanse gis med samme navn, det har en mer øm og lett struktur.

Sikkerhets forholdsregler

Det er praktisk talt ingen kontraindikasjoner for bruk av Zinovit krem. Verktøyet kan ikke bare brukes hvis det avsløres individuell intoleranse mot noen av komponentene i kremet. Hvis det er en følelse av ubehag etter å ha påført krem, bør behandlingen stoppes. Intoleranse betyr manifest av følgende symptomer:

 • rødhet av huden på applikasjonsstedet:
 • utseende av kløe;
 • ødemdannelse;
 • lyse smerter.

Dermatologer anbefaler ikke bruk av noen form for krem ​​Tsinovit under graviditet. Dette skyldes at det ikke foreligger pålitelige data om hvordan dette verktøyet kan påvirke utviklingen av fosteret. Av denne grunn er det bedre å ikke risikere det.

Under laktasjon er bruk av krem ​​mulig på anbefaling av lege. For behandling av spedbarn opptil et år, er Zinovit krem ​​ikke brukt. Men etter et år med babyer kan behandles med krem ​​Tsinovit, hvis dette betyr anbefalt av legen.

Så, bruk av krem ​​Tsinovit med dermatitt er mulig på anbefaling av en hudlege. Ofte er verktøyet brukt som en ekstra pleie for betent hud, samt forebygging av tørrhet og flak. Produktet er egnet for behandling av barn over 1 år.

Zinovit krem ​​fra allergiske manifestasjoner på huden

Doseringsform

struktur

Aqua, Olivenolje, Avokadoolje, Glyserin, Zinkpyrition, Shea Butter, Glycerestelle,, Cetylalkohol, Stearylalkohol, Cetearet 23, Cetearet 6, Stearinsyre, Palmitinsyre, Squalan, Triglyceryllinolat, Cyclopentas Acetat, retinylpalmitat, metylisotiazolinon, dekylenglykol, akrylater / C10-30-alkylakrylatkorspolymer, natriumhydroksid, BHT.

Farmakologisk aktivitet

Som en del av CINOVIT krem ​​inneholder et kompleks av aktive ingredienser, som takler irritasjon, rødhet, betennelse og kløe.

• Zinkpyrition har antiinflammatoriske, antifungale og antibakterielle effekter.

• Dikoliyglycyrrhizinat er en aktiv ingrediens som er oppnådd fra det medisinske plantesolrisen. Den har en utbredt anti-inflammatorisk aktivitet og gjør huden mindre mottakelig for stoffer som forårsaker allergi, irritasjon og kløe.

• Naturlige oljer (oliven, jojoba, shi) absorberes helt av huden, beroliger den, nærer og myker den.

Grunnlaget for CINOVIT krem ​​består helt av naturlige vegetabilske oljer og inneholder ikke mineraloljer og lanolin.

Salgsfunksjoner

vitnesbyrd

Hudforhold som følge av irritasjon, rødhet, skalering, kløe (dermatitt, allergiske manifestasjoner, overfladisk sol og termisk brannskader, insektbitt).

 • Du kan kjøpe Zinovit krem ​​40 ml i Moskva på ditt praktiske apotek ved å bestille en bestilling for Apteka.RU.
 • Prisen på Zinovit krem ​​40 ml i Moskva er 286,00 rubler.
 • Instruksjoner for bruk for Zinovit krem ​​40ml.

Du kan finne de nærmeste leveringsstedene i Moskva her.

Når utslett, betennelser, akne vises i ansiktet - dette medfører mye ulempe for mange menn og kvinner.

Hovedårsaken til dette er hindring av kanalene, den høye aktiviteten til talgkjertlene. Skaper et gunstig miljø for reproduksjon av bakterier, noe som bidrar til forekomsten av inflammatorisk prosess.

Zinovit krem-gel for å bekjempe akne, betennelse

Det russiske stoffet Tsinovit er produsert av FARMATEK i form av en krem-gel, salve, sjampo, spray.

Tsinovit gjenoppretter sebaceous kjertler, renser porene, eliminerer fremveksten av ny betennelse.

De viktigste komponentene i Zinovit krem:

 1. Dikoliy glycyrrhizinate, som er oppnådd av lakrisrot. Dette naturlige elementet er i stand til å undertrykke betennelse, utseendet av akne, fjerne irritasjon, peeling, har en beskyttende effekt;
 2. Sinkpyrition er et antiseptisk middel. Hjelper cellegenerering, fjerner desquamation;
 3. Olivenolje nærer, fukter huden;
 4. Jojoba olje er et utmerket middel for spesielt følsom hud;
 5. Shea smør hjelper problem hud, på grunn av tilstedeværelsen av umettede fettsyrer;
 6. Melkesyre tjener som rensing, fjerner døde hudpartikler;
 7. Panthenol lindrer betennelse, bidrar til å unngå post-akne eller spor etter akne.

Takket være denne korrekte kombinasjonen av naturlige ingredienser er kremgelen hypoallergen og helt trygg. Sammensetningen inneholder ikke lanolin, ingen salisylsyre, elementer som tørker huden.

Det er et godt antiseptisk middel. Cream Cinovit gel brukes til å vaske ansiktet og ta en dusj, det er effektivt for å bekjempe mild til moderat akne.

Salve anbefales for bruk med:

 • psoriasis;
 • zoster;
 • Dermatophia (mykose av huden, som ser ut i epidermis);
 • Ved brannskader, takket være panthenol, som er en del av. Ved bruk av salven blir smerten eliminert og huden helbreder og regenererer raskere;
 • Allergier av hvilken som helst opprinnelse, inkludert lindrer hevelse fra en insektbit;
 • Seborrhea.

Zinovit fra svarte punkter

Den viktigste årsaken til akne og komedoner er fet hud. For eiere av denne typen økt aktivitet av sebaceous kjertlene, reduserer prosessen med utstrømning av fett, noe som resulterer i blokkering av kanaler.

Dette er et utmerket avlsmiljø for bakterier. Som et resultat - dannelsen av akne og komoner (svarte prikker). Cream-gel er i stand til å rense porene, normalisere aktiviteten til talgkjertlene, smale porene.

Allergisk hjelp

Irritasjon av huden kan oppstå av forskjellige årsaker: psoriasis, eksem, urticaria, nevrodermatitt, allergi mot sollys og andre. Laksekstrakt som del av Zinovita lindrer irritasjon. Kommer på det irriterte området, begynner den anti-inflammatoriske egenskapen til salven å virke.

Zinovit har en fordel over andre metoder for å bekjempe allergi - det inneholder ikke hormoner. Etter påføring av krem, blir det beskyttende laget av hudens hudoverflater restaurert. Spesialister krem ​​- gel Tsinovit foreskrevet i kombinasjon med andre legemidler til behandling av hudsykdommer.

Hvis du bestemmer deg for å bruke krem ​​(salve) Zinovit fra akne til vask, er det viktig å få tilbakemelding på stoffet, dets pris

Brukere av krem ​​har en positiv effekt på de betente områdene. Krem bidrar til at huden blir mindre mottakelig for forskjellige allergener.

Salven er en tett, homogen masse hvit, luktfri. Selges på apotek uten resept i en tube på 35 ml.

Instruksjoner for bruk av krem-gel

Forbered en dermatologisk test, for dette gjelder en liten mengde midler på innsiden av børsten. Hold i 30 minutter, hvis det ikke er noen reaksjon, kan du trygt fortsette prosedyren.

Før du bruker krem, må du rengjøre huden grundig. For dette anbefales det å bruke ethvert middel, helst en myk. Ikke gni, håndkle tørk, forsiktig å trykke på ansiktet.

Påfør krem ​​med et tynt lag på det berørte området og hold i 3-4 minutter. For ikke å overdrive huden, ikke overstige overdosen.

Zinovit anbefales å brukes som profylakse, og påføres det om kvelden på hudområdene som oftest er berørt av betennelse. Etterpå kan krem ​​føle følelse av tetthet i huden.

Denne prosedyren bør utføres om morgenen og kvelden. Etter forbedring kan kremet brukes i ytterligere to uker. En bruk er bedre å bruke om kvelden. Ingen begrensninger på tidspunktet for søknaden er identifisert.

For barn er legemidlet foreskrevet fra ett år. Det er foreskrevet for slike manifestasjoner:

 • ulike irritasjoner på huden, peeling, kløe;
 • dermatitt;
 • med insektbitt;
 • med brannsår.

Varigheten av behandling av dermatitt er 4 uker, psoriasis er 6 uker. For andre hud manifestasjoner - til fullstendig kur.

For barn er i stedet for krem ​​egnet spray. Det brukes lett på babyens hud to ganger om dagen. Du kan bruke den i en måned.

Les bruksanvisningen nøye før bruk. Utnevn kremen må være en barnelege.

På grunn av mangel på forskning er graviditet blant kontraindikasjoner for bruk av Zinovit salve

Kontra

Til tross for alle de positive egenskapene til Zinovit salve er det noen bruksbegrensninger:

 • i perioden med akutt betennelse, i dette tilfellet kan spray sprayes;
 • negativ reaksjon på enkelte komponenter av produktet, for eksempel naturlige oljer;
 • overfølsomhet;
 • svangerskapstid, da det ikke er noen forskningsresultater.

Cream-gel Tsinovit kjøpe på apoteket, reseptbelagte er ikke nødvendig, prisen på stoffet 300-400 rubler.

Før du kjøper og begynner å bruke, ta kontakt med en hudlege.

Zinovit - dusjgel og sjampo

Hvis kroppen har akne og betennelse, kan du bruke en spesiell dusjgel Tsinovit.

Tsinovit gel brukes ofte til vask, da det ikke bare behandler hudsykdommer, men renser også porene i svarte flekker bedre enn mange rettsmidler.

Det brukes i følgende sykdommer:

 • dermatitt;
 • Akne, allergisk utslett;
 • Innginal dermatofi;
 • mikroskopi;
 • Psoriasis, eksem.

Før bruk skal flasken med gelen ristes grundig. Påfør produktet jevnt på kroppen og la det gå en stund, skyll deretter med varmt vann. Gelen kan brukes gjennom behandlingstiden.

For å forhindre bruk 1-2 ganger i uken. Å bruke verktøyet uten grunn er ikke nødvendig, da det tørker huden.

Sjampo Tsinovit består av alle ovennevnte egenskaper, som har en krem ​​og dusjgel. Bare sjampo kan kurere psoriasis av den hårete delen, seborrhea, bli kvitt flass, noe som er en konsekvens av gjengisgjennomføringen.

Som en del av sjampoen er Climbazol, som kan redusere betennelse, skape en antimikrobiell effekt.

Hvordan bruke sjampo:

 • betyr å påføre fuktig hår langs hele lengden;
 • forsiktig massere hodebunnen, vent 3 minutter;
 • skyll med varmt vann.

For terapeutiske formål anbefales sjampo å bli brukt 2-3 ganger i uken i en måned. Resultatet vil bli merkbart etter den første uken, skæl vil forsvinne.

For å unngå, bytt regelmessig sjampo med Tsinovit en gang i uken. Bruken av sjampo har også en kosmetisk effekt: håret blir silkeaktig og skinnende. Kløe, betennelse forsvinner.

Tsinovit løser to problemer: eliminerer fokuset på betennelse og eliminerer tilbakefall. Alle disse forholdene er mulige med riktig bruk av midler.

Sjampo selges på apotek, gjennomsnittlig pris er 300 rubler. Anmeldelser om Tsinovita, for det meste positive.

Analoger Tsinovita

Alt betyr at Tsinovit i sammensetningen har et kompleks av elementer, som et resultat, er effekten av medisiner multifunksjonell. Analoger av disse verktøyene har smalt målrettet applikasjon.

Sink salve er et anti-inflammatorisk middel. Det brukes i virale hudsykdommer. Det kan også brukes til å behandle akne, men i motsetning til Zinovit, bør salve brukes 6 ganger om dagen. Dette stoffet har en attraktiv pris: 35-50 rubler. på apoteket.

Gentamicin salve har antibakterielle egenskaper. Det er vellykket brukt for virale og sopphudsykdommer. Kostnaden for en slik salve fra 27 rubler. på apoteket.

Salve Akriderm anbefales for ulike allergiske hudsykdommer. Kan brukes til barn, begynner med et år. Prisen på stoffet fra 85 rubler. opptil 300, solgt på apotek.

Videstim er effektivt for behandling av eksem, atopisk dermatitt, brystvannssprett, tørr hud. Pakking 10 g koster 100 rubler.

Analoger av Tsinovit sjampo er Sulsen og Mycozoral. Disse stoffene er svært effektive for ødeleggelse av flass, men prisen er nesten 2 ganger høyere.

Sebozol sjampo har også samme egenskap som Tsinovit. Du kan kjøpe den for 300-400 rubler. 100 ml flaske.

Alle disse verktøyene kan brukes til å behandle hodebunnen. Hva betyr det vil hjelpe en hudlege.

Zinovit har flere fordeler i forhold til andre lignende stoffer:

 • naturlige ingredienser;
 • ingen alkohol, salicylsyre, hormoner;
 • kan brukes til barn fra 1 år;
 • ødelegger hud sopp.

Betyr Tsinovit nesten ingen kontraindikasjoner. Disse er effektive stoffer for å bekjempe betennelse på kroppen, samt en god hjelper i omsorgen for problemhud. Alle rusmidler Tsinovit kan kjøpes på apotek til en rimelig pris.

Det er nødvendig å bruke disse verktøyene etter samråd med eksperter og nøye studere instruksjonene. Ved å følge disse retningslinjene, kan du sørge for at huden din er ren og sunn.

Video om krem ​​Tsinovit. Hvordan bruke det på hudpleie

Zinovit acne krem ​​for problematisk hudpleie:

Hvordan bli kvitt seborré på hodet og kroppen med krem ​​(sjampo) Tsinovit:

Ren og sunn hud er en forutsetning for menneskelig attraktivitet. Mikrofloraen av menneskelig hud er ikke steril, den består av mange mikroorganismer.
Med normal motstand, viser ikke bakterier i menneskekroppen sin aggressivitet.
Men når en person blir superkjølt, nervøs eller perebozat, blir skadelige mikroorganismer aktivert og skaper forskjellige dermatologiske problemer (irritasjon, utslett, peeling osv.).

For å hjelpe i slike ubehagelige situasjoner kan spesielle kosmetiske verktøy.
Vi tilbyr å bli kjent med en av slike rettsmidler anerkjent av dermatologer som gel for å vaske Tsinovit. La oss ta en titt på hva produktet er og hvordan du bruker det mest effektivt.

Gel for vask Zinovit, beskrivelse

Under navnet "Tsinovit" produseres flere stoffer, designet for å bekjempe problemhud og for å forhindre forekomst av mange hudproblemer.

Dette inkluderer salve, sjampo, spray, krem ​​og gel under vurdering. Alle multikomponentprodukter, de er spesialutviklet og testet av dermatologer.

Gel for vask Zinovit er et kraftig antiseptisk middel som kan behandle huden og rense den fra svarte flekker.

Med mange lidelser trenger huden daglig beskyttelse mot tørking, fjerning av irritasjon og kløe, for å forhindre spredning av infeksjonsfokus.

Gelen har verdifulle egenskaper for å ødelegge soppsporer og patogener, eliminere kløe, peeling og irritasjon og hevelse.

Viktige egenskaper av gelen er:

 • antiseptisk og omsorgsfull effekt for hudproblemer (seborrheisk dermatitt, psoriasis, atopisk dermatitt, eksem);
 • akselerere helbredelsen av eventuelle skader;
 • bruk for brannsår, insektbitt;
 • fjerning og forebygging av allergiske manifestasjoner;
 • for å forebygge soppinfeksjoner;
 • å gjenopprette beskyttelsesfunksjonen til epidermis etter bruk av terapeutiske legemidler.

Kroppspleie er like viktig som ansiktspleie. Det må være riktig og regelmessig, og det kan gi melk til kroppen. Les hva kroppen melk er for.

Les omtaler fra skjønnhetseksperter og kunder om rent vannmikellært vann her.

Se en video gjennomgang av Nivea micellar vann. Hvordan bruke

Zinovit gel er designet for personer med noen hudproblemer. Svært ofte er det ekstremt vanskelig for slike mennesker å finne et rengjøringsmiddel som ikke vil tørke ut huden og føre til at det knekker, bløder, klør eller danner skorpe. I slike tilfeller er Zinovit gel bare en trollstokk som kan hjelpe mange lider.

Zinovit brukes til daglig vasking av huden. Du kan også bruke denne gelen for å forhindre dannelse av akne og soppinfeksjoner. Det er nok å bruke gel 1-2 ganger i uken.

Verktøyet er ikke vanedannende og kan brukes til eventuelle problemområder.

Noen mennesker med sunn hud bruker også Zinovit. Og det er ganske begrunnet, da det bidrar til å beskytte huden mot atmosfæriske påvirkninger og for å forhindre utseendet på betennelser eller utslett.

Micellar vann Bio Aqua er laget av opptining, det vil si destillert vann med anrikning av forskjellige tilsetningsstoffer og komponenter som er ansvarlige for dets fordelaktige egenskaper. Lær mer om bio aqua micellar vann sammensetning.

Mønsteret for bruk av gelen avhenger av årsakene til bruken.

De generelle regler for bruk av Tsinovita er

 1. Flasken skal ristes for å danne et skum.
 2. Klem ut en liten gel og legg på huden jevnt, uten hull i et tynt lag.
 3. Vent 3 minutter og skyll av med varmt vann.

Som du kan se, er det veldig enkelt og enkelt å bruke dette verktøyet.

Spesielle instruksjoner.

Ved å bruke gelen til vask Zinovit må du vite om slike viktige fakta.

 1. Det er viktig å teste for allergier før du bruker det. For å gjøre dette, en liten gel å spre på albuen bøye og vent 40 minutter. Hvis det ikke var noen ubehagelige fenomener i løpet av denne tiden (utslett, rødhet, irritasjon), kan du bruke denne gelen uten frykt.
 2. For å oppnå en terapeutisk effekt, bør gelen ikke brukes sammen med andre kosmetiske produkter. Ellers kan du ikke garanteres av allergiske reaksjoner og riktig terapeutisk effekt av legemidlet.
 3. Innholdet i de to antifungale komponentene tillater bruk av folk med flass og kløe i hodet.
 4. Evnen til å normalisere arbeidet i talgkjertlene brukes når huden er fettete.
 5. Det er viktig å bruke dette verktøyet ved sengetid for å rengjøre huden av smuss som er akkumulert i løpet av dagen, fete akkumuleringer og mikroorganismer.
 6. Inneholder ikke hormoner og er ikke vanedannende.
 7. Det inkluderer ikke salisylsyre og lanolin, noe som gjør at folk med sensitiv hud kan bruke den.
 8. Mer egnet for personer med kombinert eller fet hud. For tørre hudtyper, er det bedre å bruke en punkt-på-gel for å forhindre tørking og peeling av epidermis.

Micellar vann fra varemerket "Garnier" er et allsidig verktøy designet for ulike behov i huden. Flere detaljer om typer micellar vann Garnier.

Se videoen om gelen

Gel Tsinovit inneholder et kompleks av spesielle komponenter som tradisjonelt brukes i dermatologi for å løse mange hudproblemer.
Dette verktøyet har en sammensetning med en slik handling:

 • vann som fuktighetsgivende base;
 • glycerin fremmer opphopning og oppbevaring av væske i huden;
 • natriumlaurethsulfat er en mild rensemiddel som ikke irriterer huden;
 • Kokamidopropylbetain og natriumlauryl-11 karboksylat er avledet fra kokosnøttolje og tjener til forsiktig å rense huden;
 • akrylpolymer virker som et fortykningsmiddel;
 • Polyquaternium 7 - refererer til polymerer med omsorgsegenskaper;
 • sinkpyrithion og klasazol har antifungale og antibakterielle effekter, bekjempe flass og sykdommer av smittsom sopp (mikrosporia, eksem, candidiasis, etc.);
 • urea (urea) oversvømmer huden og fremmer peeling av død hud;
 • propylenglykol har en kjøleeffekt og danner den tynneste filmen for vannretensjon i huden;
 • EDTA dinatrium, metylisotiazolinon og metylklorisotiazolinon - spill rollen som konserveringsmidler og blåser, og forleng produktets holdbarhet:
 • glyceryl-2 kako mykner huden og reduserer irritabiliteten;
 • Panthenol - gjenoppretter og helbreder huden, fremskynder prosessen med fornyelse og helbredelse, kjemper mot akne merker;
 • dikaliumglycyrrhizinat eliminerer irritasjon, kløe og allergier;
 • Lakkrisekstrakt gir en slags beskyttelse mot huden, noe som gjør den stressbestandig og mindre mottakelig for irriterende stoffer, og skaper antiallergisk effekt.
 • Jojoba olje og peppermynte eliminere betennelse, couperose, fuktighet huden, aktivere metabolske prosesser, og ødelegge akne.

Alle komponentene i gelkompleksvirkningen på huden, som forbedrer helbredelsesegenskapene til hverandre.

Hva er micellar vann i en av verdens mest respekterte Bioderma firmaer? Les anmeldelser av micellar water bioderma sebium.

Vi tilbyr oppmerksomhet på flere analoger som ligner på Tsinovit.

Analoger av Tsinovita er narkotika Akriderm, Bepanten, Belosalik, Tsindol, Tsinokap, Kutivate, Primalan.

Alle er også brukt til en rekke hudproblemer og har en kompleks helbredende effekt.

Akriderm inneholder hormoner og kan være vanedannende, effektiv i behandlingen av allergisk dermatitt.
Bepanten er laget av Bayer og er ikke en kostbar krem. Brukes i pediatrisk behandling for bleieutslett, sår og slitasje hos spedbarn.
Belosalik inneholder salisylsyre og har en tørkeeffekt. Med langvarig bruk kan det akkumuleres i kroppen.
Zindol inneholder sinkoksid og alkohol. Brukes i form av talere for betennelse i huden. Kontraindisert i allergier.
Zinkap inneholder sinkpyrition og panthenol. Ikke brukt til barn under ett år gammel. Dette er et dyrt stoff. Ikke brukt til profylakse.
Kutivate refererer til hormonelle legemidler. Den har mange bivirkninger. Kan akkumulere i kroppen. Ikke brukt i lang tid.
Primalan inneholder mekvitazin og tilhører antihistaminer. Brukes i behandlingen av hudsykdommer av allergisk etiologi (urticaria, konjunktivitt, rhinitt, dermatitt, etc.)

Micellar vann dukket opp på det kosmetiske markedet ikke så lenge siden, men til tross for dette har det allerede klart å oversvømme hyllene til alle kosmetiske butikker, så vel som hjerter til det rettferdige kjønn. Vi inviterer deg til å lese om fordelene med micellar vann i ansiktet, se videoen, som trenger det.

Zinovit brukes til:

 • hud kløe, flass, oljeaktig seborrhea;
 • eksem, microsporia, neurodermatitt, pityriasis versicolor;
 • dermatofytose av forskjellige hudområder (inkludert inngangsregionen);
 • dermatitt, irritasjon og rødhet i huden, allergiske manifestasjoner, akne, akne,
 • med komedoner, etter insektbitt;
 • behandling og forebygging av utslett og irritasjon;
 • sol- eller termiske forbrenninger.

Bivirkninger

Kan forårsake lokale allergiske reaksjoner.

 1. Legemidlet kan ikke brukes med individuell intoleranse.
 2. Ikke anbefalt for gravide på grunn av mangel på data på sikkerheten.

Se videoen, hvordan du bruker tonic for ansiktet.

Zinovit selges i de fleste apotek. Dette er et ikke-reseptbelagte legemiddel. Men fortsatt dette legemidlet, og det må brukes riktig.

Viktig: ikke vær lat til å konsultere en hudlege om muligheten for å bruke dette verktøyet.

Prisen på stoffet varierer i forskjellige byer i Russland fra 285 til 380 rubler for 35 ml.

Video for deg fra Vse Bude Dobre: ​​gjør det selv gel for vasking

Karina, 28 år gammel.

"Kjøpte Tsinovit for hennes visne hud. Om vinteren hjelper ingen hjelpemidler for dette problemet. Jeg likte gelen, det helbredet og renset huden min. Jeg bruker den om sommeren for å unngå solbrenthet ".

Elena, 48 år gammel.

"Tenåringsdatterens tilstand av huden forverret, komedoner og øyer med irritasjon dukket opp. Vi brukte mange ting, men mest av alt likte vi Tsinovit. Etter å ha søkt datteren vasker den om et par minutter, er alt veldig raskt og enkelt. I en måneds bruk har datterens tilstand forbedret seg fenomenalt. Takk Tsinovita.

Olga, 25 år gammel.

"Etter sin lille sønns fødsel plukket hun opp en lav. Etter det dukket opp huden flekker. Dermatologen ga meg denne gelen. Jeg vasket ansiktet med gelen i en uke, og allerede forbedret. Jeg vil fortsette å bruke den. "

Angelica, 43 år gammel.

"På råd fra kjærester begynte jeg å bruke Zinovit Men han passet meg ikke i det hele tatt. I stedet for å bekjempe tørr hud tørker denne gelen enda mer. Men peeling og kviser på huden forble. Ser ut som jeg må velge noe annet for meg selv. "

Selvfølgelig har Tsinovit sine fans og de som han ikke har nærmet seg til. Men et stort antall positive vurderinger til fordel for dette verktøyet. Gel Tsinovit manifesterer seg som et trygt og effektivt middel for å utrydde og forebygge mange dermatologiske problemer.

Men ikke glem at dette er et stoff, og ikke bare et pleieprodukt.

Med riktig bruk i samsvar med instruksjonene, vil dette verktøyet bli assistent i mange år. La Tsinovit beskytte og bevare helsen og uniktheten i huden din!

Oppskrifter ansiktsmasker med tea tree olje mot rynker og akne i denne artikkelen.
De beste oppskrifter med sjokolade wraps for vekttap her.

Allergisk dermatitt refererer til immunresponsen i huden, som utløses av en irritasjon som virker på kroppen fra utsiden eller fra innsiden. Legen vil diagnostisere, identifisere årsaken og foreskrive en omfattende behandling for allergisk dermatitt, som inkluderer:

 • anbefalt diett;
 • antihistaminer og antiinflammatoriske legemidler av systemisk virkning;
 • forskjellige salver, salver trenger å behandle de områdene som er berørt på huden strengt i henhold til instruksjonene.

Krem eller salve for allergisk dermatitt bør utføre følgende funksjoner:

 • redusere forekomsten av allergi på huden;
 • fukt epidermis;
 • har en profylaktisk effekt mot sekundære infeksjoner;
 • aktiver immunsystemet i huden;
 • akselerere vevregenerering.

Alle som har utviklet atopisk dermatitt, salve skal bare brukes som foreskrevet av en hudlege. Spesialisten vil gi anbefalinger om bruk av en bestemt agent, påminn deg om at du ikke kan bruke krem ​​på kjønnsorganene, armhulene, ansiktet - for dette er det spesialverktøy.

Typer av salver fra dermatologiske utslett

Alle legemidler i form av salver og kremer er klassifisert etter type, med tanke på deres reaksjon på huden

Alle legemidler i form av salver og kremer er klassifisert etter type, gitt deres virkninger på huden:

 • hormonelle antiinflammatoriske legemidler. Disse salver inneholder kortikosteroider, som reduserer betennelse og kløe. Disse er Triderm, Akriderm, Advantan;
 • fuktighetsgivende salve. I de fleste tilfeller med dermatitt er huden tørr, flakaktig. Derfor krever det ekstra hydrering, populære produkter - glycerin krem, Lokobey, Elobayz;
 • ikke-hormonell anti-inflammatorisk salve. Eliminer kløe og andre ubehagelige symptomer, men mindre effektive enn analoger med hormoner. Populære salver er Bepanten, Panthenol;
 • antipruritisk salve. I deres sammensetning - antihistamin komponenter som gjør det bra med hudutslett og kløe;
 • tørke salver. Brukes for fuktig dermatitt, Desitin og sink salve er kjent.

Ikke-hormonelle eksterne midler for dermatitt

Blant salver som ikke inneholder hormoner, hjelper godt fra dermatitt på hendene og andre deler av kroppen Tsinovit. Den består av hovedkomponenter - sink og dikaliumglycyrrhizinat. Den andre komponenten er avledet av lakrisrot. I tillegg er det oljer - jojoba, oliven, shea som en del av salven.

Tsinovit foreskrevet for dermatitt hos voksne, dermatitt hos voksne tegn vil være følgende: hudirritasjon, peeling, kløe og hyperemi. Salven virker mot sopp og bakterier, eliminerer ubehag. Påfør det i et tynt lag, inkludert fra dermatitt i ansiktet, 2 ganger om dagen. Behandlingsforløpet varer ikke mer enn 14 dager.

Blant salver som ikke inneholder hormonelle stoffer, hjelper det effektivt mot allergisk dermatitt på hendene og andre deler av kroppen krem ​​Tsinovit

En annen populær salve for allergisk dermatitt kalles Radevit. Det er foreskrevet for sprekker, eksem på huden, med diffus og allergisk dermatitt. Salven lindrer kløe og beroliger huden, akselererer regenerering av huden, myker den og forbedrer beskyttelsesfunksjonen.

De som har atopisk dermatitt Skin-Kap krem ​​vil bidra til å lindre ubehagelige symptomer, forbedre hudens helse. Utnevnt til barn fra 1 år. Tilgjengelig i form av aerosoler, sjampo, geler og kremer. Aktivitetsspekteret av stoffet er ganske bredt - det reduserer betennelse, kjemper mot mikrober og soppinfeksjoner. I tillegg til allergisk dermatitt er det foreskrevet for psoriasis, bleie dermatitt.

Blant andre produkter som kan eliminere allergisk dermatitt, er Skin-Kap salve regnet som den sikreste og mest effektive. Sant det er informasjon om at verktøyet inneholder clobetasol propionat, men i instruksjonene er det ikke et ord om det. Hvorvidt det er et kraftig hormon i denne ikke-hormonale salven, forblir et mysterium, så nå kan du bruke det på egen risiko og risiko.

Eplan krem ​​er indikert for eksem, dermatitt av ulike etiologier, psoriasis og hud sprekker, samt utslett som akne, koiler. Verktøyet fjerner kløe og hevelse, fungerer som de første hjelperne fra insektbitt og brukes som et forebyggende og beskyttende tiltak mot irritasjon av kjemisk opprinnelse.

Bepanten og Pantoderm er foreskrevet for dermatitt av noe slag, inkludert de som er forårsaket av allergi. Medfører godt fukter huden, fremmer helbredelse av skader, kan brukes som profylakse på hender og ansikter, og kan beskytte huden til voksne og spedbarn mot irriterende stoffer.

Exoderil er ofte foreskrevet for soppinfeksjoner på huden, men kan også foreskrives for dermatitt av ukjent etiologi. For eksempel er indikasjoner på bruk forskjellige typer mykoser, pityriasis versicolor, inflammatorisk ringorm.

Gistan er et kosttilskudd i form av et middel for lokal bruk. Den består av dimetikon, betulin og effektive ekstrakter av medisinske urter. Utnevnt fra øyelokkets dermatitt og andre områder av ansiktet, med eksem, insektbitt. Vel fjerner betennelse, allergiske symptomer.

Elidel - pimecrolimus-basert krem. Til tross for effektiviteten i eksem, atopisk dermatitt, er det nødvendig å nøye velge dette legemidlet, da det kan oppstå komplikasjoner i den fjerne fremtid. Legene mener at Elidel er i stand til å redusere immunitet, sjelden - for å provosere utviklingen av en svulst på huden. Bevis er ennå ikke mottatt, men når en slik tvil har oppstått, bør den bare smøres på huden hvis de resterende salver ikke gir effekt.

Ovennene ovenfor utfører ofte behandlingen, for behandling av atopisk dermatitt kan fortsatt brukes:

 • Fenistil - lindrer kløe og andre tegn på dermatitt, reduserer smerte når insekt biter.
 • Losterin inneholder Sophora, salicylsyre, mandelolje, naftalan, urea. Det er foreskrevet for ulike hudsykdommer, bekjemper bakterier, betennelser, kløe og smerte.
 • Timogen øker lokal immunitet, lindrer kløe og utslett, hjelper spesielt godt til dermatitt og kronisk eksem. Immunostimulerende midler, inkludert Timogen, skal bare brukes på råd fra en lege.
 • Videotest gjør det bra med dermatitt, eksem, cheilitt, sprekker og slitasje på huden. Salve akselererer hudregenerering.
 • Naphtaderm på grunnlag av naftalolje fjerner betennelse, myker huden, reduserer smerte i kokos, atopisk dermatitt, hudsår, eksem.

Hormonalve

Hormonale kremer og salver er spesielt effektive for behandling av dermatitt, men de er ikke så ufarlige som vi ønsker.

Hormonale kremer og salver er effektive, men ikke så ufarlige som vi ønsker. Derfor utfører de ikke ofte behandling, de trenger bare behandling når ikke-steroide legemidler ikke gir det ønskede resultatet. Påfør salve med hormoner fra øyelokkets dermatitt, og andre deler av kroppen er under kontroll av legen din.

Kurset bør ikke overstige 2 uker. Agenterne er sterke, som kan forårsake systemiske bivirkninger ved langvarig bruk. Gravid, amming og barn under 2 år er ikke foreskrevet slik salve. Nedenfor er populære apoteksprodukter.

Advantan er tilgjengelig i form av oljeaktig salve, emulsjon og krem. Det er foreskrevet for ulike inflammatoriske sykdommer i huden, inkludert eksem, dermatitt hos voksne og barn, solbrenthet.

Celestoderm har en rekke indikasjoner - for alle typer dermatitt (sol, seborrheic, kontakt), for eksem, kløe, psoriasis.

Flucinar er produsert i form av salve og gel, det er godt for tørr, ikke-infisert hudbetennelse forårsaket av seboré, atopisk dermatitt, lavplanus, erytem, ​​eksem, psoriasis.

Futsikorto foreskrevet hvis en bakteriell infeksjon sluttet seg til dermatitt. Allergisk og kontakt, seborrheisk dermatitt, og også atopiske indikasjoner er indikert.

Ikke alle de listede salver vil gi en sikker behandling, for behandling hos pasienter med atopisk dermatitt, er lokale kortikosteroider forbudt hvis:

 • pasienten har høy følsomhet overfor ovnens komponenter;
 • Allergittesten er positiv;
 • hvis betennelsen på pasientens hud skyldes en virusinfeksjon.

Hvordan lage salve for dermatitt?

En populær versjon av hjemmelaget salve laget av poteter

I tillegg til tradisjonelle apotek kan du behandle allergisk dermatitt med hjemmelagede salver. Før du bruker dette eller det aktuelle verktøyet, må du sjekke om det er noen allergier for det. For å gjøre dette blir salven påført et lite hudområde, og på en dag vil det være klart hvordan kroppen reagerer på komponentene.

En vanlig versjon av hjemmelaget salve er laget av poteter. Ta 100 g revet poteter, blandet med 1 ts. honning. Denne sammensetningen utmerker de berørte områdene en gang om dagen, fortrinnsvis før sengetid.
Et annet alternativ - salve av celandine. For forberedelsen skal du hogge bladene av celandine, bland deretter med mykt smør i forholdet 1: 5. Innen 7 dager må du bruke denne salven til områdene dermatitt før sengetid.

Følgende rettsmidler hjelper mot dermatitt, men er ikke så populære som de som er angitt ovenfor:

 1. Havtornolje, ricinus eller rosa påføres renset hud to ganger om dagen.
 2. Kompresjon av hestekastanutbrudd hjelper godt hvis dermatitt manifesteres i små områder av kroppen.
 3. Gulrot komprimert brukt til sykdommens foci to ganger om dagen. Hver gang de tar en ny gulrot og gni den på en fin riper, sprer man så mye på gasbind.

Oppsummering er det verdt å huske at behandling av atopisk dermatitt innebærer et kompleks av tiltak og bruk av rusmidler med antibakteriell, antiseptisk, antiinflammatorisk virkning.

Nettsteder av skadet hud må fuktes og heles. Gitt det store utvalget av legemidler i apoteket, er det bedre å forlate avtalen med en bestemt salve til legen - han vil fortelle hvilket legemiddel som skal være effektivt og trygt.

Flere Artikler Om Typer Acne