Emnet for akne berørte min midaldrende mann, som nylig tretti år gammel vil banke. Akne dukket opp på ryggen, ikke på ansiktet hans. Vi trodde kanskje en slags allergi, eller noe annet, men nei, bare akne. Vi skrev ut en talker i henhold til en individuell oppskrift, som vi forberedte på apoteket, men det var ikke noe resultat av det (Ja, de tørket ut, men ingenting mer. Rygget på grunn av alkoholinnholdet begynte også å skrelle ((Vi leser en gang på internett at En jente kurert et slikt problem på ryggen med Zinovit spray. Jeg bestemte meg for å prøve det. Jeg kjøpte den på apoteket for 300 rubler og tørket det tilbake to ganger om dagen med en bomullspute og brukte denne sammensetningen. Det inneholder ikke alkohol, som vi virkelig mislikte. Helt ærlig, jeg sa det ikke med en gang. Et sted i begynnelsen av uke 2 begynte akne å se mer umerkelig og unnoticeable. Nå har de ikke noe spor. produsenten.

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 2 · Nei 0

God dag til alle. Jeg vil dele min fantastiske finne-kur for akne. Denne kremgelen Tsinovit. Før han kjøpte jeg nesten hele apoteket. Starter fra talere som slutter med alvorlige dyre antibiotika. Så mye penger kastet ut, et mareritt bare. Og et effektivt middel for akne viste seg å være rart billig, rundt 300 rubler. I seg selv, et rør med normale eller lyse klistremerker, ingenting i det. Det vanlige apotekverktøyet. Men effekten er hva. Rett super. Porene er glatt, innsnevret i størrelse, betennelser blir fjernet om noen dager. Og ingen tetthet med tørrhet forekommer ikke, som ofte skjer med mange geler. Selve produktet er ikke hormonelt, forårsaker ikke avhengighet, slik at du kan søke roligt. Mens du gjorde en 2 måneders pause, oppsto ikke akne. Dette gjør meg veldig glad. Jeg pleide å bruke den om morgenen etter søvnen og om kvelden før jeg gikk i seng med et tynt lag. Den absorberer øyeblikkelig og gir ingen fettete rester. Så du kan trygt kjøpe det for akne behandling, jeg anbefaler deg utvetydig.

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 0 · Nei 0

Zinovit sprayer et godt stoff, det har etablert seg som et tørkemiddel fra tilstoppede porer og komedoner. Jeg har allerede brukt det med søsteren min i et halvt år. Jeg liker ikke det raske resultatet. På den andre eller tredje dagen av den røde pimple forblir en litt merkbar flekk, og selv da er den bare synlig i svært nær avstand. Det påføres komfortabelt, takket være sprøyten, trenger ikke å gni eller vaske det. Vi tar med oss ​​selv til skolen.

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 1 · Nei 0

Et middel for akne, hvor få har hørt. Få mennesker brukte, men forgjeves. Denne Zinovit akne i form av en krem-gel og spray. Hun snublet seg selv bare ved en tilfeldighet, og jeg er glad for denne ulykken så langt. Det er verdt en krone, men det bidrar til å fjerne akne, og det kan brukes så mye du trenger, siden det ikke forårsaker avhengighet av huden. Det er små kontraindikasjoner, men de er så små at vi kan anta at de ikke er det.

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 1 · Nei 0

Her leser jeg vurderinger av folk om hvordan de kjempet med disse akne. Redusert hjerte på hvor mange folk måtte gå gjennom. Hun pleide å gråte også, sobbing fordi en pimple på pannen eller på haken hennes hoppet opp. Det viser seg at folk var mye mer alvorlige (jeg hadde akne fordi jeg alltid rørte ansiktet mitt med skitne hender og noen ganger prøvde å klemme dem ut. Hvor mange ganger sa moren meg om ikke å gjøre det. Jeg adlød henne ikke. For å bli kvitt Jeg gjorde en akneutslett 2 ganger i uken med en badyagi-maske: Jeg tok badyagipulveret og blandte det med vann eller salicyklisk til en grøtaktig form, og sett den i form av en maske i en halv time. Zinovits ansikt sprutte, og områdene rundt øynene gni bomullsdott. Huden etter påføring blir myk som en baby. I forbindelse med disse to metodene, var jeg i stand til å kvitte seg med utslett. Penger brukt bokstavelig talt en krone, og resultatet var ikke vente på seg.

Kira Potapova
Moskva gjest

Jeg vil ikke si at jeg har super-problem hud, sannsynligvis som alle andre. Den kvise kom ut, så akne og svarte prikker bare irritere. Jeg forstår ikke hvor de kommer fra. Jeg ser på meg selv, jeg spiser rett til tross for den stramme tidsplanen, men med dette var problemene enorme. En dag etter en annen problemer oppdaget Tsinovit seg selv. Og du vet, bare uventet bra. Og konsistensen er hyggelig, den absorberes perfekt, forlater ikke spor, og selvfølgelig er problemet med akne borte. Også svarte punkter begynte å virke mindre. Generelt anbefaler jeg alle.

Jeg vil fortelle deg om rette for akne, hudormer og svarte flekker krem ​​Tsinovit. Kjøpt det for noen måneder siden. Etter fødselen begynte jeg å få mye akne på skuldrene og ansiktet mitt. Selv før dette ikke var veldig mye.
Og etter at det begynte å bruke akne har blitt mye mindre. De som smurt Tsinovit passerte veldig raskt, sannsynligvis innen en dag. Nylig oppstod en veldig stor på haken min, og det var veldig smertefullt, det var veldig smertefullt, jeg hadde så mye olje på den så rik på denne kremgelen om natten, og om morgenen ble svulsten mindre, og om to dager forsvant den helt. Jeg var veldig overrasket, fordi jeg vanligvis lider flere dager med slike akne. Tidligere brente de seg selv med alkohol.
Som jeg skjønte, er hovedkomponenten i Zinovits sammensetning sink, pluss et annet ekstrakt fra roten av medisinsk lakris. Det viser seg ganske nøytral og ikke aggressiv sammensetning, uten antibiotika, alkohol, hormoner og bare andre ting enn akne blir vanligvis behandlet. Jeg valgte nøye verktøyet og leste sammensetningen tidligere, slik at ingenting som det var der. Sammensetningen av Tsinovita passet meg helt. Det jeg fikk etter behandling med dette legemidlet passet meg også. Det hjelper perfekt og viktigst ikke skade helsen.

Jeg kjøpte dette produktet til min søster, hun var 13 og hun begynte å ha akne. Hennes hud er ikke fettete, slik at tilstanden ikke er helt kritisk, men nei-nei og til og med noen få akne vil hoppe, og hun går gjennom. Mamma tillot henne ikke å kjøpe hormonalt stoff, så jeg spurte apoteket for den mest harmløse og effektive salven. Jeg ble rådet til å kjøpe Zinovit krem-gel. Jeg kjøpte, selv om jeg ikke hadde hørt om dette før, men prisen var rimelig, jeg ønsket bare sink fra aktive ingredienser, bestemte jeg meg for å prøve. Og du vet, det hjelper virkelig!

Jeg kjøpte krem ​​Tsinovit i et apotek for 330 rubler, fra Farmtek. Det viste seg at denne kremet ikke bare eliminerer kløe, irritasjon, rødhet, men forårsaker irritasjon, og mange mange inflammatoriske elementer, enten på grunn av sink, dikaliumglycyrrhizinat eller andre komponenter i sammensetningen. Jeg er helt skuffet over denne linjen med pleieprodukter for huden i ansiktet, kroppen, håret, nå ser jeg ikke engang i denne retningen. Jeg vil omgå FarmTek produkter. Jeg ventet en annen, det er en terapeutisk effekt, og etter å ha brukt det nå er flekkene røde og brennende, hyggelig få. Til tross for at krem ​​ikke inneholder hormoner, er det helt ubrukelig i sin handling. Derfor er min vurdering bare 2.

Cream-gel Tsinovit

Registrer deg for å legge igjen en anmeldelse.
Det tar mindre enn 1 minutt.

Etter min mening, bare for fet hud, fordi den tørker veldig bra, og hvis huden er utsatt for tørrhet, er det bedre å ikke bruke den. Generelt er dette stoffet en velkjent sink salve, bare i en forbedret form. Jeg likte denne gelen, kom opp, helt fornøyd med min oljeholdige og porøse hud! Betennelsene er tørket, kviser er mye mindre med tiden, sminke varer lenger, T-sonen er nesten normal, men dessverre kan den ikke klare de sorte prikkene! Jeg kan trygt anbefale, men bare til eiere av fet hud!

Jeg prøvde det i ulike former. Jeg har lidd av akne siden jeg var 16 år gammel, nå er jeg 23. I utgangspunktet kjøpte jeg Tsinovit spray, men det hadde ingen positiv effekt. Derfor litt skuffet over dette selskapet. År nytes på andre måter. Men nylig bestemte jeg meg for å gå tilbake til cinovita igjen, men jeg kjøpte allerede kremet. Jeg bare krem ​​anbefalt av en skjønnhetspleie. Resultatet så ikke raskt, men det er. Alle gamle akne går bort, men nye vises ikke. Sammensetningen har sinkpyrithion, som er effektiv for akne, men det som er mest overraskende er absolutt ingen skade på huden.

Passet på kremgelkino etter en mislykket kamp med akne ved folkemetoder. Resultatet var selvfølgelig, men så kortvarig at det ikke engang hadde tid til å glede seg. Derfor bestemte jeg meg for at farmasøytiske preparater ville være mer effektive. Zinovit kjøpte ikke ved en tilfeldighet. Den inneholder hverken alkohol, antibiotika eller hormoner. Disse komponentene, selv om de er svært effektive, har en stor mengde bivirkninger. I sammensetningen av nyttig sink på naturlig basis. Brukes som angitt. På morgenen og kvelden på ren hud, men ikke gnidd, legg bare et tynt lag. To uker senere var det allerede et resultat. Etter avskaffelsen av akne tilbake kom ikke tilbake. Selvfølgelig stiger de en gang en gang i stykker, men massen invasjonen skjedde aldri igjen.

Denne gelen gir en omfattende omsorg umiddelbart, du trenger ikke å ta piller i tillegg eller gjøre noe annet, slik en måte for lat. Men prisen er ikke den rimeligste, men i gjennomsnitt er det akseptabelt. Det vil ikke være mulig å spare penger, bare hvis det er på egen tid, ved hjelp av en metode og ikke flere.
Instruksjonene sier at huden skal behandles om morgenen og kvelden, men jeg bruker det en gang om kveldene, men jeg legger det hele natten. Og vær sikker på at du ikke umiddelbart kaster bruken når du har oppnådd resultatet. Det er bedre å fikse resultatet, fortsatt salve en uke eller to. Varigheten er ikke begrenset, selv med jevne mellomrom bruk.

Tsinovit er et russisk stoff produsert av Farmatek. Det er en hel linje, ikke bare krem ​​med samme navn. Så ikke rydde opp, og kjøp en sjampo eller spray. Selv om de også er gode.
Cream-gel påført seg selv, så jeg vet om hans egenskaper ikke fra hearsay. Mest av alt jeg likte hvordan det renser porene, huden etter vasking med den blir ren, det kan ses med det blotte øye. Svarte prikker rydder opp lett. Med akne litt lenger og ikke så lett, men de passerer også, fordi kremen regulerer talgkjertlene.
Sammensetningen er relativt naturlig, det er tre typer olje: oliven, shea, jojoba. Og jeg er veldig glad for at det ikke er lanolin eller salisylsyre, det er de som ofte provoserer å tørke ut av huden. Med Tsinovitom forekommer en slik bivirkning ikke akkurat. Også naturlig sammensetning sørger for hypoallergen og sikkerhet.
Siden dette er en gelkrem, 2-i-1, bruker jeg den på to måter, og utøver en hovedvirkning på huden.
Noen ganger vasker jeg ansiktet mitt med det som en gel, men dette er i tilfelle av ekstrem mangel på tid, når jeg skynder meg til å jobbe om morgenen, for eksempel.
Som krem ​​bruker jeg oftere, hovedsakelig om kveldene, legger jeg det på problemområdet, jeg holder det innen fem minutter, så vasker jeg det av. Noen ganger holdt lengre, men det forårsaket ikke irritasjon og rødhet.
Kremet er ikke hormonalt.

I flere år forsøkte hun å bli kvitt akne alene. Men den forverrende situasjonen tvunget til å gå til legen. Der ble jeg anbefalt å kjøpe cinovit krem ​​for å få fart på prosessen, men også å overholde riktig ernæring. Mye, det viser seg, avhenger av mat. Kremet kjøpte, selv om jeg er mistenksom på slike legemidler, men hvis legen anbefalte det, betyr det at du må overholde behandlingsregimet. Og han har nesten ingen alvorlige kontraindikasjoner med bivirkninger, så hun roet seg og begynte å smøre. Effekten begynte å virke overraskende i den første uken. Akne er blitt visuelt mindre, sannsynligvis fordi de nye ikke viste seg. Jeg tror dette er alt fra den velvalgte sammensetningen, selv om jeg, i tillegg til Panthenol, ikke så de kjente navnene på komponentene i den. Men dømme etter deres egenskaper - de er veldig nyttige.
Påfør standard: Rengjør først huden grundig, salver med et tynt lag, la det stå i noen minutter og skyll med vann.
Jeg bekjenner, trakk seg tilbake fra instruksjonene. Kremens tekstur er lett, den var så godt absorbert (kanskje huden min passer så bra), så jeg legger sminke på den rett på toppen av den.
Hele tiden tok det meg ikke mer enn en måned. Deretter var jeg allerede engasjert i å behandle akne karakterer. Ny ble ikke vist.
Nå, etter et år med behandling, klipper akne periodisk, men svært sjelden. Jeg følger ikke en streng diett, men jeg overholder de grunnleggende prinsippene for PP.

Cream-gel for ansikt Zinovit fra svarte punkter - vurderinger

Negative vurderinger

Jeg følte ikke noe av dette på ansiktet mitt. Cream Tsinovit var ubrukelig. Fra svarte punkter - nei. Fra akne - nei. Akne - også!

Jeg brukte krem ​​gel i 3 uker, jeg gjorde alt som anbefalt av produsenten. Jeg misunner de som hjalp Tsinovit for å bli kvitt akne

Så hvorfor 2 stjerner, men ikke 1? Jeg vil si, krem ​​gel mattes huden godt, for hele dagen. Fettluster brydde seg ikke, før jeg smet ansiktet hans, men så kom alt tilbake etter at bruken ble avsluttet.

Mitt råd er ikke å selvmedisinere, som jeg gjorde, noe som gjorde det enda verre. Kontakt en kompetent, erfaren spesialist, og du vil bli lykkelig.

Så, Tsinovit endte opp med å være ubrukelig for meg. Det koster at det ikke er for dyrt, men - hvis du legger det sammen med prisen på andre midler og betalte undersøkelser - går det mye! Så hvorfor gi penger til noe som ikke virker?

Å innse at løsningen ikke er kosmetisk, men kurativ, kjøpte jeg en ny Tsinovit da den første pakken var over.

Kanskje, hvis du bruker verktøyet i Zinovit-produktserien, vil resultatet bli annerledes, men jeg brukte det som foreskrevet av en kvalifisert spesialist.

Resultatet var det samme - gjennom hele søknaden var handlingen svært dårlig uttrykt, derfor - jeg anbefaler det ikke!

Nonsens, ikke kurere noe, dummy, hjalp meg ikke i det hele tatt ikke kast bort penger og tid, jeg anbefaler ikke, ikke noe resultat, vurderingen er dårlig.

Nå om krem ​​Tsinovit fra akne - han skuffet meg. Dessverre var det ikke så effektivt som andre verktøy fra denne produsenten.

 • Dette er at det er økonomisk, røret var nok for 1,5 måneders bruk (jeg brukte det bare om morgenen, om kvelden hadde jeg en annen omsorg).
 • Etter påføring av huden skinner ikke, det er mykt, men i de aller første dagene har forverringen gått.
 • Noen subkutane aknepasienter ble tatt av. Jeg vet fra mange års erfaring at dette skjer når du begynner å bruke et nytt verktøy - en eksacerbasjonsperiode som kan vare minst 2 uker, så det var ingen panikk, og jeg fortsatte å bruke den mens jeg ventet på et mirakel. Men det skjedde ikke selv etter en og en halv time.
 • Akne dukket opp som regelmessig i deres steder, og dukket opp.
 • Svarte prikker har ikke forsvunnet hvor som helst.
 • Periode med eksacerbasjon var et sted på 10 dager, og da handlet han ikke på huden min: og ødela ikke det, men kunne ikke takle akne.

For at informasjonen skal være objektiv, tror jeg at du må snakke om kveldsomsorg. Om kvelden pleier jeg å vaske ansiktet mitt med Uriage Iseac gel, deretter påfør Baziron, og deretter Avene Clean AC-krem etter 15 minutter. Da jeg begynte å bruke Zinovita, stoppet jeg med å bruke Baziron (det tørker huden), og etter vask med gelen brukte jeg bare Avene Clean Ac krem, som bare har funksjonen til å fukte den problematiske huden under behandling med salver (du kan lese anmeldelsen). Det vil si, Tsinovit bør handle på akne som sådan, men det hjalp ikke.

Kanskje hjelper denne krem-gel noen, men ikke meg. Og igjen er jeg på jakt etter et dagpleieprodukt for problemhud.

Neutrale vurderinger

Mitt problem er fet hud, svarte flekker i T-sonen, subkutan akne før menstruasjon, akne fra tid til annen.

Jeg så kremgelen Zinovit på apoteket, bestemte meg for å bli kvitt problemet med det.

 • Kostnaden for 282 rubler.
 • Bruksperioden er 2 måneder.

Krem-gel har en behagelig konsistens, den er godt fordelt over huden. Det absorberes raskt, men følelsen av en "maske" på ansiktet forblir. Ansiktet under kremet svetter litt, noe som ikke er veldig fint.

Lukten er ikke sterk, gir litt alkohol. Anvendt krem ​​gel i morgen og kveld. Den har en matt effekt hele dagen eller natten.

Effekten av bruken er merkbar etter noen dager - huden har blitt merkbart mindre fet. Akne, hudormer og svarte flekker hjalp ikke i det hele tatt!

Jeg anbefaler de som vil redusere den fete huden.

Nyt begynnelsen på samme dag. Applicert på huden med et tynt lag over hele ansiktet. Kremet absorberes på bare 10-15 minutter. Ansikts ubehag gir ikke: det er ingen kløe, tetthet, en følelse av noe fettete og andre ting. En uke er gått. Det var ikke noe resultat. Er det en liten hvit bumle bestått.

Den andre uken er gått. Medium, rød akne er litt hvit. Svarte prikker ble igjen i sin posisjon.

Og til slutt, den tredje. Naturligvis forblir akne på plass. Om post-acne holder seg generelt stille.

Jeg var glad for at sammensetningen ikke er så kjemisk som i andre kremer som jeg tok før den.

Problemet med akne for meg har alltid vært relevant. Jeg prøvde ikke mange forskjellige rettsmidler, men mer enn ett middel hjalp meg ikke med å rydde ansiktet mitt. Og ansiktsrensing er ikke en billig glede i det hele tatt, og for meg er det en hyggelig liten prosedyre.

En kjent jente anbefalte meg å prøve denne kremet, og jeg bestemte meg for å prøve det og motiverte det med at jeg ikke ville gjøre noe verre for meg selv.

Jeg fant krem ​​bare i apoteket, på hyllene i butikkene, han fikk meg ikke. Prisen viste seg ikke å være liten, 420 rubler, vel, elsket du ikke selv pengene dine? Selvfølgelig er det ikke synd, jeg kjøpte en krem ​​og med en stolt gang gikk hjem for å rense akne.

Kremet ble påført om kvelden på renset ansikt, i et tynt, jevnt lag. Jeg brukte denne kremet i nøyaktig to uker, selvfølgelig er det en effekt, men ikke det samme som jeg ønsker. Kanskje det bare er at krem ​​ikke gikk til meg, jeg vet ikke.

Han har en veldig, veldig spesifikk lukt, og selv lukten gjorde meg svimmel.

Positive anmeldelser

Jeg har vanligvis blandet hud, normal og panne, nese og hake er fettete. I ungdomsårene var akne generelt mye. Nå kommer det noen ganger ut. Pluss forstørrede porer og mange svarte prikker. Noen ganger gjør jeg rengjøring i salongen, bruker jeg spesielle kosmetikk og forskjellige rensemidler.

Jeg har nylig kjøpt en kremgel Zinovit, litt over en måned siden, men jeg liker resultatene. Ansiktet har blitt mye renere. og akne mindre og svarte flekker. Akne enda mindre ofte begynte å vises. På apotek er det ikke dyrt, spesielt i forhold til noen andre stoffer.

Verktøyet selv er luktfritt, hvitt, godt absorbert. Men jeg er fortsatt en time etter at programmet er vasket. Hvem trenger et godt verktøy jeg kan trygt rådgjøre, siden det også er en normal sammensetning.

Tsinovit måtte bli kjent med krem ​​etter fødselen, da akne kom inn i kroppen min på grunn av et globalt hormonell hopp. Det var da jeg ble foreskrevet dette legemidlet.

Den kan brukes uten begrensninger, men jeg kan forsikre deg om at det ikke vil være nødvendig for varigheten, siden resultatet blir det raskeste. Jeg var også fornøyd med sammensetningen, fordi det ikke bare er medisinske komponenter, men også vitaminer, som er veldig nyttige for huden.

Personlig brukte jeg det to ganger om dagen, ikke la det bli for absorbert. Effekten kom om to uker, og all akne tørket ut og forsvant uten spor. Etter det, en annen uke, brukte jeg det til å fikse resultatet.

Nå er et halvt år gått, det var ikke flere pustler, og jeg kan fortsatt si at hudbalansen min endelig har kommet tilbake til normal. Det er ikke lenger de som alltid er tilstoppet med greasiness.

Jeg tror at det ikke finnes noen slik person på jorden som aldri ville støte på problemet med akne. Jeg ble ikke et unntak. Klokka 16 var det noe ufattelig som skjedde med ansiktet mitt, etter en vurdering av kostholdet min, ble situasjonen forbedret noe. Og nå i min 26 ble huden igjen lunefull. Med tiden lærte jeg fra en venn om dette verktøyet, kjøpte jeg umiddelbart og jeg kan ikke glede meg, men mer detaljert om alt.

Prisen er selvsagt ganske stor - nesten 400 rubler, men skjønnhet krever ofre, og i dette tilfellet, som vi ser, er det økonomisk.

Du kan kjøpe den på et apotek, men du kunne ikke få det hvor som helst, du måtte bestille det.

Metoden for søknad er enkel:

 • påført
 • stod i 5 minutter og vasket med varmt vann.

Jeg brukte denne krem ​​annenhver dag, fordi dette fortsatt er et middel, og ikke en vanlig vaskeleg. Til tross for det lille volumet, er forbruket veldig økonomisk, tror jeg, det vil være nok i lang tid.

Effektivitet i form av å bli kvitt sorte prikker på nesen og haken var ganske enkelt impetuøs, jeg klarte å oppnå dette etter en uke i bruk. Men betente pimples forsvant etter omtrent 14 dager, noe som også er veldig bra, fordi noen mennesker har forsøkt å bli kvitt dem i årevis. Så nå ser ansiktet mitt godt ut og perfekt, og hva du vil.

Jeg Tsinovit alltid til stede. Gjentatt hjalp veldig raskt med å bli kvitt veldig smertefull og stor akne, og helt uten spor. Og det har ingen alkohol, hormoner og antibiotika. Det er bare sink og lakrisekstrakt. Alt naturlig. Det lukter fint, etterlater ingen klissete rester. Smurt godt. Nesten alle absorbert, kan noen ganger etterlate en liten hvit blomst, som raskt vaskes av med vann. Forresten, etter påføring, kan det være et sted om en halv time eller litt lenger å vaske, dette påvirker ikke effekten av krem-gel.

Jeg kan ikke si at jeg har mye akne, men fra tid til annen får de meg, noen ganger kryper en rhinestone ut. Min hud er kombinert. Jeg prøver å lage spesielle masker selv, med jevne mellomrom går jeg på rengjøring, jeg kjøpte en spesiell peeling. Midler til vasking Jeg har en gjeng. Men som om dette ikke alltid hjelper. Derfor har nylig i apoteket også Tsinovit krem ​​gel tatt. Akne hjelper med å bli kvitt veldig raskt. Bare en dag. Salvet dem to ganger, og betennelsen forsvinner og kimen tørker ut, hvis den er veldig stor, tar det litt lenger tid å bruke, men det hjelper også. Jeg smører ikke over hele ansiktet mitt, men bare på problemområder hvor jeg har akne.

Zinovit krem-gel - egenskaper av stoffet, en detaljert analyse av sammensetningen, tilbakemelding på applikasjonen

Tsinovit krem-gel produseres av det innenlandske selskapet Farmtek. I tillegg til Green Oakwood på bestilling av Farmtek. Legemidlet er designet for å ta vare på problemhud, har et bredt spekter av handling. Den har anti-inflammatorisk, beroligende, antiseptisk. Gjenoppretter vannbalanse, eliminerer tørrhet, peeling.

Funksjoner av stoffet

Zinovit krem-gel - et unikt verktøy uten hormonelle komponenter. Legemidlet behandler allergier, atopisk dermatitt, psoriasis, eksem, mens de forblir helt trygge. Ingen tilbaketrekking. Kan brukes av kurs eller symptomatisk.

 • Nøytraliserer inflammatoriske prosesser, forhindrer spredning av infeksjon;
 • Beroliger irritert epidermis, fjerner rødhet;
 • Eliminerer brennende, kløe og andre ubehagelige følelser på huden;
 • Den har en antiseptisk effekt;
 • Omsorg for huden skaper gunstige forhold for rask gjenoppretting;
 • Øker beskyttelsesbarrieren;
 • Eliminerer symptomer etter insektbitt.

Kremet har en lys tekstur, absorberer raskt, etterlater ingen rester på klær, det er ingen følelse av en maske. Det er tillatt å bruke for alle hudtyper med nærvær av problemområder. Kan brukes til barn fra 1 år.

Sammensetning, handling

Legemidlet består av aktive farmasøytiske ingredienser, naturlige stoffer for å opprettholde huden i god stand. Det finnes ingen fargestoffer, syntetiske komponenter, dufter.

 1. Sinkpyrithion. Nøytraliserer senteret for betennelse, lindrer puffiness, rødhet. Påvirker sopp, patogener, ødelegger cellene sine. Forhindrer peeling, herding av stratum corneum.
 2. Wild glykyrrhizinat. Styrker handlingen av den første komponenten. Den har anti-inflammatorisk, anti-allergisk effekt. Stoffet er hentet fra lakrisrot. Det lindrer kløe, brennende, irritasjon, bidrar til å gjenopprette skadede celler.
 3. Olivenolje. Inneholder en stor mengde mikronæringsstoffer, vitaminer. Øker beskyttelsesfunksjonen i huden, stimulerer metabolske prosesser, gir full fuktighet.
 4. Avokado olje. Som en del av dagens fytohormoner som bidrar til å eliminere allergier, dermatitt. Deres handling er lik naturlig hormoner, det er ingen bivirkninger, uønskede manifestasjoner. Avokado øker hastigheten på regenerering. Under påvirkning av aktive komponenter skjer det akselerert celledeling, det kornede laget erstattes raskt av en ny.
 5. Melkesyre Tillater aktive ingredienser å trenge inn i de dype lagene i epidermisene. Oppløses, peels det cornified laget, gir en full tilførsel av oksygen. På grunn av virkningen av melkesyre, blir metabolismen akselerert på mobilnivå. Huden blir jevn, ren, myk. Ikke la de karakteristiske merkene ligge på stedet for de berørte områdene.
 6. Shea smør. Hovedegenskapen - ernæring, hydrering. Bløder epidermis, forsyner alle nødvendige komponenter for normal funksjon. Oljen inneholder en stor mengde uorganiske syrer, mikro, makroelementer.
 7. Jojoba olje Eliminerer rødhet, peeling, all slags irritasjon. Gir full fuktighetskrem. Klarer med alle kosmetiske feil i problemhuden.
 8. Panthenol. Reduserer betennelse, akselererer regenerering, gjenoppretter huden, bidrar til å unngå post-akne.
  Vitaminer A, E. De er ansvarlige for de naturlige prosessene i cellene, bevare ungdom, øker immuniteten, beskytter mot miljøpåvirkning.
 9. Glyserin. Skaper en beskyttende film på overflaten. Det forhindrer fordampning av fuktighet, tiltrekker det fra omgivelsene. Bløder epidermis, gjør huden jevn, delikat, silkeaktig.
 10. Natriumhydroksyd. Caustic soda, relatert til sterke alkalier. Oppløser fettpropper, renser porene, fjerner forurensninger på utsiden. Bidrar til normalisering av talgkjertlene.
 11. Cetylpalmitat. Smerter huden, stopper betennelse.

Zinovit krem-gel er ikke et stoff, selv om det inneholder aktive terapeutiske ingredienser.

Cream Tsinovit har flere varianter:

 1. Å ta vare på problem hud;
 2. Fra ål og sorte prikker;
 3. Fra irritasjon, peeling, kløe.

Sammensetningen er litt forskjellig, men de aktive ingrediensene er identiske.

Indikasjoner for bruk

Kosmetikken eliminerer tørrhet, lindrer konstant peeling, lindrer kløe, brenner, øker beskyttelsesfunksjonene i epidermis, og forhindrer tidlig tilbakefall etter et kurs av kortikosteroidpreparater. Hovedindikasjonen for bruk av produktet er problematisk hud med akne, akne, fettete glans, sorte prikker.

Indikasjonene for bruk av krem ​​er:

 • Allergisk reaksjon av forskjellig opprinnelse;
 • Overdreven desquamation, tørrhet, tetthet;
 • Mild brannskader;
 • Frostbit, svingete;
 • Atopisk dermatitt;
 • psoriasis;
 • eksem;
 • Kontakt dermatitt;
 • Pityriasis versicolor;
 • atopisk dermatitt;
 • Insekt biter;
 • acne;
 • microsporia;
 • Gjenopprettingsperioden etter behandling med hormonelle legemidler.

Det er mulig å bruke Tsinovit til alle familiemedlemmer, fra ung til gammel. Legemidlet, som må være tilstede i førstehjelpsutstyret til hvert hus.

Kontraindikasjoner, bivirkninger

I sammensetningen av det kosmetiske produktet er det ingen aggressive, allergeniske komponenter. Den eneste kontraindikasjonen er individuell intoleranse.

Det anbefales å først test, spesielt når det gjelder små barn. En liten mengde fløte påføres albuebøyet, la i 12 timer. I nærvær av rødhet, brennende, andre ubehagelige symptomer, bør du slutte å bruke stoffet. Den samme reaksjonen oppstår når ukontrollert, langvarig bruk. Individuell intoleranse manifesteres umiddelbart eller etter en stund. Symptomer går bort alene, krever ikke spesiell behandling.

Regler for anvendelse

Gjennomsnittlig løpet av behandlingen er 10 dager. Dermatitt behandles i en måned, psoriasis - seks måneder. Først må du rense huden mot forurensning. Tørk med fuktige antiseptiske kluter, bruk en nærende, fuktighetsgivende krem. Etter fullstendig absorpsjon, bruk Zinovit tynt lag. Kremet absorberes raskt, så trenger ikke massasje i lang tid.

Prosedyren utføres to ganger om dagen. Kremet kan brukes på alle deler av kroppen til fullstendig forsvinning av ubehagelige symptomer. Hvis det ikke er noen forbedring innen 10 dager, er det nødvendig å konsultere en spesialist.

Fra single acne rette er anvendt punkt. Den aller neste dagen forsvinner betennelsen og hevelsen, etter 2 dager forsvinner rødheten. For å bli kvitt akne, behandle hele ansiktet to ganger om dagen. På 10 dager forbedrer hudtilstanden, akne, akneutslett forsvinner. For å konsolidere effekten, anbefales det å bruke krem ​​i ytterligere 2 uker.

Cream-gel med svarte prikker gjør at du kan bli kvitt komedoner på nesen, pannen, haken. For dette er det nødvendig å håndtere bare problemområder. I løpet av 2 uker er porene signifikant innsnevret, det er ingen svarte flekker, huden ser ren, frisk, godt preparert.

Som et forebyggende tiltak bør du bruke kremet før du legger deg på renset hud. Behandlede steder hvor utslett ofte opptrer. Varigheten av bruk av det kosmetiske produktet er ubegrenset. Tilfeller av overdosering ikke oppfylt, ikke vanedannende.

Pris hvor du kan finne

Pharmatex-selskapets narkotika er tilgjengelig på apotek. La gå uten resept. Priskrem til pleie av problemhud i en 40 ml tank koster 298 r. Cream-gel mot blackheads og svarte flekker, 35 g - 298 r. Grønn eikeprodukter: Krem for irritasjon, peeling, kløe, 40 ml - 250 p., For problematisk hud, 35 ml - 330 p. Prisen kan variere avhengig av region, apotekets finanspolicy.

Holdbarheten er 3 år fra fremstillingsdatoen. Oppbevares må være på et kjølig sted, borte fra direkte sollys.

Analoger av stoffet

Apoteket kan tilby løsninger for problemhud med lignende effekt:

Spørsmålet om å bytte et stoff med en annen skal diskuteres med en spesialist for å unngå ubehagelige symptomer og komplikasjoner.

Ytelse vurderinger

Du kan legge vurderinger om stoffet Zinovit cream-gel, andre brukere vil være interessert i:
Irina:

"Jeg kjøpte et barn med atopisk dermatitt. Problemet plaget oss i 3 år. Behandlede utslett kortikosteroider, antihistamin tabletter. Etter 2 uker ble alt gjentatt igjen. Legene ga ikke praktisk råd, trakk seg, trakk skuldrene sine. Hun fant informasjon om en ikke-hormonell krem ​​som kan brukes under lull. Denne ordningen har hjulpet oss ut. Ved neste eksacerbasjon ble utslettet smurt med kortikosteroider. Etter 7 dager byttet de til Zinovit krem-gel. Den fukter, beskytter, forhindrer remisjon. Jeg bruker det og så snart rødheten begynner. Det hjelper også. "

Daria:

"Brukes i ungdomsårene. Et utslag av liten akne dukket opp på ansiktet. Mest betent, forvandlet til ål. To ganger om dagen i 10 dager - huden ble kvitt denne hele nastinessen. Kremet er ganske tett konsistens, men absorberes godt. Mattes, eliminerer fet skinn. Vel fjerner betennelse. Lett merkelig lukt forsvinner raskt. Kan brukes fritt om dagen. Jeg søker som voksen hvis en kvise eller grovhet opptrer i ansiktet. "

Veronica:

"Et universelt middel for hele familien. Smurt i hendene. Egentlig, for dette formål ble legemidlet kjøpt. Kunne ikke kvitte seg med røde flekker mellom fingrene. Hva dukket opp allergier, jeg vet ikke. Jeg prøvde å behandle med kortikosteroider som foreskrevet av en lege, og etter 2 uker skjedde alt igjen. Endret dietten, endret vaskemiddelet - ingen mening. Om vinteren ble for mye tørrhet og peeling lagt til allergier. Apoteket rådde denne fløten. Bare en uke er gått. Mannen forvitret hendene, behandlet ham for natten, om morgenen er alt greit. Jeg smør mine barneskinn om vinteren, små utslett etter å ha spist oransje, sjokolade. "

Tatiana:

"Jeg bruker med psoriasis. Utmerket verktøy. Jeg bruker det nesten alltid om vinteren. Bare i den kalde perioden gjør sykdommen seg selv. Veldig fornøyd med den sikre sammensetningen og fraværet av tilbaketrekningssyndrom. Utmerket fuktighet, fjerner skorpe, eliminerer flaking. "

Omtaler av Zinovit krem-gel fra akne, hudormer og svarte flekker

5 - 0

4 - 0

3 - 0

2 - 0

1 - 0

Tsinovit måtte bli kjent med krem ​​etter fødselen, da akne kom inn i kroppen min på grunn av et globalt hormonell hopp. Det var da jeg ble foreskrevet dette legemidlet.

Den kan brukes uten begrensninger, men jeg kan forsikre deg om at det ikke vil være nødvendig for varigheten, siden resultatet blir det raskeste. Jeg var også fornøyd med sammensetningen, fordi det ikke bare er medisinske komponenter, men også vitaminer, som er veldig nyttige for huden.

Personlig brukte jeg det to ganger om dagen, ikke la det bli for absorbert. Effekten kom om to uker, og all akne tørket ut og forsvant uten spor. Etter det, en annen uke, brukte jeg det til å fikse resultatet.

Nå er et halvt år gått, det var ikke flere pustler, og jeg kan fortsatt si at hudbalansen min endelig har kommet tilbake til normal. Det er ikke lenger de som alltid er tilstoppet med greasiness.

Zinovit krem ​​for problem hud - anmeldelser

Hjalp med å takle akne!

Akne er et problem som har ledsaget meg i mer enn et år. Først var det en tenåringsperiode da akne ikke gikk bort i ansiktet. I det siste kan jeg ikke se på meg selv i speilet, fordi mer enn en såre pimple vil hoppe ut. så andre. Fordi jeg kjøpte en krem ​​som tilsynelatende takler akne.

Denne krem ​​har rådet kjæresten, roste ham veldig mye.

Jeg kjøpte kremet i ett av apotekene. Dens pris var 160 UAH. Ikke den billigste, men vurderer den naturlige sammensetningen, og effekten som jeg endelig fikk, er krem ​​verdt.

Cream Tsinovit egnet for behandling av ikke bare akne, men også tørr hud, rødhet, irritasjon, kløe, med manifestasjon av allergier på huden. Det er også egnet for behandling av insektbitt.

Kremens sammensetning inneholder både naturlige ingredienser og de som finnes i noen annen krem.

Med naturlige ingredienser er det olivenolje, jojobaolje, sheasmør. De pleier å føle huden godt, fuktighet, og dermed bidra til å fjerne tørrhet.

Også i sammensetningen har panthenol, som svært raskt lindrer kløe og hjelper i helbredelsen av sprekker, sår, rødhet på huden.

Kremet godt behandler, tørker betent akne. Dette bidrar til sink, som er en del av kremet. Zink tørker og dreper bakterier, tillater ikke at de fortsetter å formere seg.

En av de aktive komponentene i dikalium, glykyrrhizin bidrar til å bekjempe organismer som forårsaker kløe, allergi, rød skorpe på huden.

Jeg likte smaken av denne fløten. Hyggelig, lys, ikke cloying. Anvendt krem ​​om morgenen, før du går på jobb, og om kvelden. Kremet er ganske fettete, som i sammensetningen av oljen. Men absorberes raskt, og etter det er det ikke synlig på huden. Kremet lindrer raskt kløe og smerte.

Om kvelden vaskes jeg av sminke og påfør kremet. Jeg søker ikke bare på et kvise, men til hele ansiktet, for å behandle og ikke få nye kviser.

Jeg liker effekten. Utslettene ble mindre, spesielt det ble merkbart før premenstruelt syndrom.

Huden ble myk, fuktig, tørr.

Du kan bruke alt du vil, det er ingen avhengighet, så vel som allergiske reaksjoner.

Anmeldelser til Tsinovit

Frigivelsesform: Krem

Analoger Tsinovit

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 0 rubler. Analog billigere med 273 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 0 rubler. Analog billigere med 273 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 7 rubler. Analog billigere med 266 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 23 rubler. Analog billigere med 250 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 25 rubler. Analog billigere med 248 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 27 rubler. Analog billigere med 246 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 27 rubler. Analog billigere med 246 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 29 rubler. Analog billigere med 244 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 39 rubler. Analog billigere med 234 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 94 rubler. Analog billigere med 179 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 110 rubler. Analog er billigere med 163 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 113 rubler. Analog billigere med 160 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 114 rubler. Analog billigere med 159 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 133 rubler. Analog billigere med 140 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 139 rubler. Analog billigere med 134 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 148 rubler. Analog billigere med 125 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 175 rubler. Analog er billigere med 98 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 182 rubler. Analog billigere med 91 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 191 rubler. Analog billigere med 82 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 197 rubler. Analog billigere med 76 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 210 rubler. Analog er billigere med 63 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 213 rubler. Analog billigere med 60 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 226 rubler. Analog billigere med 47 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 228 rubler. Analog er billigere med 45 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 233 rubler. Analog billigere med 40 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 248 rubler. Analog billigere med 25 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 248 rubler. Analog billigere med 25 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 252 rubler. Analog billigere med 21 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 293 rubler. Analog er dyrere for 20 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 307 rubler. Analog dyrere med 34 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 312 rubler. Analog dyrere på 39 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 316 rubler. Analog dyrere på 43 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 318 rubler. Analog er dyrere for 45 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 339 rubler. Analog dyrere på 66 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 354 rubler. Analog er dyrere på 81 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 355 rubler. Analog mer med 82 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 416 rubler. Analog er dyrere på 143 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 424 rubler. Analog dyrere med 151 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 427 rubler. Analog dyrere med 154 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 452 rubler. Analog dyrere med 179 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 464 rubler. Analog dyrere på 191 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 487 rubler. Analog dyrere med 214 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 540 rubler. Analog dyrere med 267 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 549 rubler. Analog dyrere på 276 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 560 rubler. Analog mer med 287 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 589 rubler. Analog mer med 316 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 598 rubler. Analog dyrere på 325 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 620 rubler. Analog dyrere på 347 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 667 rubler. Analog dyrere på 394 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 845 rubler. Analog dyrere på 572 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 876 rubler. Analog dyrere på 603 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 978 rubler. Analog er 705 rubler dyrere

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 12369 rubler. Analog dyrere for 12096 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 14560 rubler. Analog er dyrere på 14287 rubler

Instruksjoner for bruk til Zinovit

Anmelder: Vartanyan S. (positiv anmeldelse)

Følsom hudkrem

Fordeler: Vel myker, fukter og fjerner flak. Flott komposisjon.

Ulemper: ikke funnet

Jeg prøver å kjøpe ansiktspleieprodukter på apoteket, de er mer troverdige. Da jeg så den nye linjen tok jeg et utvalg av kremet. Min hud er veldig delikat, det er ikke lett å hente et middel, men så likte jeg likevel sammensetningen: Ikke hormonal, den inneholder sink, vegetabilske oljer i fullstendig mangel på konserveringsmidler og smaker. Brakt hjem og kunne ikke vente med å prøve. Forventninger lurte ikke på meg: huden tok det bra, rødheten på haken, som ikke passerte i to måneder, reduserte allerede neste dag, etter en uke den ubehagelige peeling stoppet, ble ansiktet mykt. Jeg likte det praktiske dekselet, det er bare så stort at det ikke glir ut av fingrene når jeg skruer av det. Verktøyet er helt luktfritt, ikke helt greit. Akne la ikke merke til at de begynte å danne mindre, og kremen hjalp meg med irritasjon.

Anmelder: Irina (positiv anmeldelse)

Hjelper godt for akne

Fordeler: God sammensetning, ingen alkohol, antibiotika og hormoner

Ulemper: lite rør

Zinovit krem ​​måtte brukes etter fødsel. Det første som fikk øye på meg, var ikke hormonsammensetningen av stoffet - sink, medisinsk lakris og vitaminer). Konsistensen av krem ​​er absolutt ikke fettete, og lukten er behagelig, lett. Anvendt Tsinovit to ganger om dagen. Når det ble påført, tippet produktet litt, og noen ganger var det en følelse av at den brenner. Men dette lille ubehaget gikk fort. Til tross for at kremet raskt ble absorbert, vasket jeg fortsatt ansiktet med varmt vann etter en time. Effekten kom etter ti dager, alle acne ble først tørket ut og forsvant helt, uten å etterlate spor, men for å fikse resultatet brukte jeg Zinovit i ytterligere syv dager.

Anmelder: Lydia (positiv anmeldelse)

Hjelpemiddel for problem hud

Fordeler: Effektiv, myker huden på hendene

Ulemper: helbreder ikke bare en liten hjelp

Zinovita er ofte undervurdert i vurderinger, på grunn av det faktum at det ikke helt eliminerer symptomene på allergi. Men han burde ikke redde! For mye du vil, folk, fra de vanlige rettsmidler for problemhud. Dette er ikke hovedmedisinen til behandling i slike tilfeller, men en ekstra en. Det hjelper fra peeling og irritasjon på huden, ingenting annet. Det kom til nytte da jeg gikk uten hansker i den bitre kulde og huden på hendene mine knuste ubehagelig, de berørte stedene vondt og klø. Takket være Tsinovita klarte jeg å myke huden på hendene mine, for å dempe smerten. For meg er det ikke i hjemmets førstehjelpsutstyr vondt.

Anmelder: Natalia (nøytral gjennomgang)

Ikke-hormonell krem ​​basert på vegetabilske oljer

Fordeler: Uten hormoner eliminerer betennelse, mange naturlige oljer i sammensetningen

Ulemper: Pris, det er uønsket å bruke med tørr hud

Kjøpt Tsinovit på grunn av hudproblemer. Periodisk oppstått dermatitt, utslett, tørr hud ble mine konstante følgesvenner. Hormonale midler er tung artilleri, som jeg bare bruker når det trengs, men jeg ønsket å finne et ikke-hormonelt pleieverktøy. Jeg så denne krem ​​i apotek og kunne ikke kjøpe. Prisen for et lite rør er høyt, det vil være dyrt å stadig bruke. Føles som etter bruk, kan jeg si at en ganske god krem, god sammensetning, mange oljer i sammensetningen. Lukten hans er lett og diskret. Med mindre allergiske manifestasjoner og kløe copes. Det eneste jeg trodde var litt tørr hud, noe som ikke er overraskende på grunn av den aktive komponenten av sink. Vil ikke anbefale å bruke det om vinteren og for de som har veldig tørr hud med peeling. Sears enda mer. Det er bedre å velge et fuktighetsgivende alternativ uten sinkinnhold i sammensetningen.

Anmelder: Tatyana (nøytral gjennomgang)

Fordeler: effektivt stoff, økonomisk å bruke

Ulemper: inneholder lauref natriumsulfat, tørker hår

For to måneder siden hadde jeg flass, det var ingen annen ubehag forbundet med hodebunnen. Flass var ganske sterk, først trodde jeg at jeg bare hadde vasket hodet mitt dårlig. Jeg bruker profesjonelle sjampo for å vaske håret mitt. Tilsynelatende ble den siste nye sjampoen som ble kjøpt, ikke egnet. For behandling av flass gikk til apoteket, hvor det var flere lignende sjampo. Jeg valgte tilfeldig, kjøpt Tsinovit flass sjampo. Brukt det 2 ganger i uken i en måned. Jeg brukte det når jeg vasker hodet mitt to ganger: Når jeg bare vasket håret mitt, vasket jeg det en gang til og holdt det i 3 minutter. Jeg likte ikke det faktum at sjampoen er veldig tørt hår. Uten bruk av balsam etter at det er umulig å kam gjennom håret. Aktive aktive ingredienser er sinkpyrition, som eliminerer sopp og har antiinflammatoriske effekter, og klasazol, som fjerner restvirkninger av sopp. Ved bruk av sjampoen er det svært økonomisk og varer lenge. Jeg følte forbedringen i den andre uken av søknaden: flass ble mindre, og ved slutten av det var det helt forsvunnet. Jeg likte ikke det faktum at sjampoen inneholder Sodium Luref sulfate, og dens plass i sammensetningen er andre, noe som betyr at det er mye av det. Denne ingrediensen forårsaker håravfall. Til tross for at sjampoen hjalp meg, anser jeg det uakseptabelt å bruke sulfater i medisinske sjampoer.

Anmelder: Natalia (nøytral gjennomgang)

Akne hjelper ikke, men jeg fant en annen bruk for det.

Fordeler: Utmerket fuktighet og næring av huden, helbreder sprekker

Ulemper: Ikke absorbert riktig, førte til en økning i antall akne, for fet tekstur, en liten dose sink

I to uker med bruk av Tsinovita har antall akne i ansiktet økt hundre ganger. Så leser hun sammensetningen og forstår årsaken. Kremet inneholder to typer oljer (shi, jojoba), og på huden smaksatt med et slikt middel, multipliserer bakterier ved kosmisk hastighet. Det ser ut til at tilstedeværelsen av sink burde redde dem, men dosen av dette stoffet er bare elendig, ikke i stand til å gi en normal antiseptisk effekt. Nå bruker jeg Tsinovit til å fjerne tørre og flakete hudområder som er minst utsatt for akne. I denne kvaliteten er kremet nydelig. Umiddelbart etter påføring fjerner det irritasjon og eliminerer rødhet, beroliger huden, forsvinner følelsen på en gang. På 3-4 dager slutter ansiktet å skrelle, huden blir veldig glatt. Plus Cinovit healer raskt akne karakterer. Hvis bare han hadde absorbert uten spor, ellers er følelsen av klebrighet på huden anstrengende.

Acne Cream Tsinovit

Onkel Robert Yurevich

Doktor i den høyeste kategorien, Kandidat i medisinsk vitenskap

Derfor, med vanlig utseende av akne, må du kontakte en spesialist, og finne ut årsaken til forekomsten deres. Men av en av disse grunnene er det nødvendig med lokal handling på huden for å gjenopprette utløpet av sebaceous kjertlene og normalisere sitt arbeid, samt redusere betennelser og eliminere bakteriell forurensning. Cream Tsinovit mot akne bare løser alle disse problemene, og positive vurderinger om bruken sin viser sin effektivitet.

Hvordan er effekten av akne krem ​​Zinovit? En funksjon av dette verktøyet er den velvalgte sammensetningen, som lar deg løse alle de viktigste årsakene til akne på huden, så vel som effektivt eliminere symptomene. Zinovit for akne har positive vurderinger, takket være velvalgt sammensetning av midlene. Mine pasienter brukte råd fra en lege, takket være at du kan bli kvitt problemer i 2 uker uten mye innsats.

Sammensetningen av Tsinovita følgende komponenter:

 1. Sinksalt av pyrrolidon-karboksylsyre - er et stoff som forstyrrer hormonets virkning på hudkirtler i huden, reduserer sekresjonsfunksjonen, og har også en bakteriedrepende effekt.
 2. Dikaliy glycyrrhizinate - har en naturlig opprinnelse, funnet i lakrisrot, har gode antiinflammatoriske egenskaper.
 3. Tetranyl U er en komponent som renser huden og beskytter den mot patogene bakterier og sopp.
 4. Panthenol er en komponent som fremmer hudfornyelse.

Velg rengjøringsmiddelet som passer deg. Deretter bruker Zinovit krem ​​for akne, i et tynt lag, forsiktig spre seg over overflaten av det berørte området, la i en periode på to til fire minutter, skyll med vann. Det anbefales å foreta en dermatologisk test på forhånd, og påfør en liten mengde krem ​​til innsiden av håndleddet i 40 minutter.

Kontraindikasjoner for bruk:

 • Allergisk reaksjon. Du bør ikke bruke stoffet hvis du er allergisk mot noen av komponentene. For å være sikker på at det ikke er allergi, bør du ta en dermatologisk test. Påfør kremet på et lite hudområde og vent litt. Hvis det ikke er lokal reaksjon, kan Zinovit acne krem ​​brukes.
 • Intoleranse for stoffets komponenter. Nøye studere sammensetningen av stoffet og konsultere eksperter for å eliminere muligheten for intoleranse.
 • Individuell overfølsomhet. Overfølsomhet manifesterer seg oftest hos barn, så du bør være spesielt forsiktig når du bruker barn.
 • Graviditet. Bruk av det av gravide er mulig, men forsiktig og kun under tilsyn av en lege. Siden det ikke er utført kliniske studier på gravide, anbefales det ikke å bruke dette produktet til slike kvinner.

Flere Artikler Om Typer Acne