For dette paret ble jeg fristet av handlingen i prospektet (noe som 300r for begge).

Daglig gel for ansiktet 3 i 1 Fra de svarte prikkene

Jeg har allerede avsluttet, så bildet fra nettverket

Stort rør med et tettsittende lokk. Volum 150 ml.

Fra produsenten:

Den første daglige gelen, som har en trippel effekt i ett verktøy:

• Hjelper med å redusere sorte prikker;
• Forhindrer akne
• Matter huden.

Påfør gelen på fuktig hud, masser forsiktig, unngår området rundt øynene. Skyll deretter grundig med vann.

Aqua, glycerin, kaolin, bentonitt, natriummetylkokoyltetraurat, CI 77891, tridecet-9, salisylsyre, mentol, PEG-5-etylheksanoat, kokosnonsyre, xantangummi, natriumklorid, dinatrium EDTA, natriumkitrat, sitronsyre, citid, citid, citid, zum, akanthum Ethylparaben, Propylparaben, Chlorfenesin, Parfum.

FRA SELV: Med en delikat krem-gel tekstur, hvitaktig fargetone. I tekstur og lukt filt leire. Taktilt betyr hyggelig, ligger et tynt lag. Gjør huden forsiktig og strammer avkjølt. Så det betyr med forfriskende effekt. Fjerner følelsen av tretthet, oppdaterer. Som er veldig nyttig både om morgenen og om kvelden. Jeg brukte det meste om kvelden, av og til, etter behov.

Løftene til produsenten er ikke forgjeves - verktøyet mattes godt, tørker betennelse, gjør hudfargen lys og jevn.

Daglig ansiktsskrubb Fra de svarte prikkene

Nøyaktig samme rør, 150ml

Beskrivelse trykt på baksiden av røret

Sammensetningen finner du nedenfor.

Jeg likte skrubbingen mindre enn det forrige verktøyet.

Visuelt og det føles fint - luftig, hvit, interspersed med turkise partikler.

Men lukten av hans motbydelige, kjemiske, med noe ubehagelig surt notat. Legger på huden forsiktig, partiklene er nesten umerkelig, selv om de masseres med trykk. Men på grunn av sammensetningen, designet for fet hud, skrubbe veldig tørr, så jeg bruker det svært sjelden. En kjøleeffekt er tilstede, men veldig lett. I denne forbindelse imponerte "gelen" meg mer.

Midler er gode for sommerpleie. Hudtype, selvfølgelig, må også vurderes.

[Redigert av forfatteren 28. mars 2017]

Jeg brukte dette året lotion. Og forresten glemte jeg selv hva han skylder og lovet oss om noen effekter. Jeg tenkte lenge at dette er sannsynligvis min så forferdelige hud, og alle beundrer det bare. Vel, ved en tilfeldighet, gikk jeg til nettstedet vurderinger av ethvert selskap av alle kosm. midler, som spenner fra tonalnik som slutter med en klerosylovy lotion, var jeg skremt. Generelt, hva av anmeldelser som fra denne lotionen. Mareritt. For en uke siden ryddet jeg ansiktet med en sklerocen på situasjonen, jeg likte det, ukeflaten er mye renere, men det er så mye blandet i denne sclerosillen, kort sagt, det er klissete, jeg tok det rent igjen, det er ikke klissete, men først da skjønte jeg at dette marerittkremet var bedre enn sclero, det er en base-kiselsyre minus der, blandet i denne sure fargestoffer tilsatt lukt og diskontert. Og så i apoteket, er den samme øre syren verdt det. Mitt råd: 1 - før du kjøper noen slags apotek (forbedret formel tilgjengelig for butikker), ser du ikke på pakken, men sammenligner komposisjonen og ser på vurderinger og effekter, folk lyver ikke som lokket skinner på emballasjen. Sovet2-: Ta ikke denne kjemi, folkemidlene, den beste veien ut, mange av dem, i verste fall apoteket. De vil ikke la deg nede der. vellykkede funn! ;-)

Jeg brukte den i omtrent en uke, la ikke merke til noen forbedringer. Generelt, 0 - som om jeg ikke vasker dem i det hele tatt, men midlene er ikke billige. Generelt, opprørt (selv om det er lett påført, er lukten normal, kanskje passer det ikke meg?

Etter ham ble Klenzit C brukt - dette er allerede et legemiddel, så han hjalp virkelig, en uke senere var det allerede et merkbart resultat. Likevel, jeg tror det er bedre å bruke medisiner, fordi kosmenika er liksom feil.. vi er ikke kurert med toner))

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 6 · Nei 0

Jenter, det er bare horror, ikke et middel. Jeg kjøpte en gel for vask og en emulsjon fra "Clean and Clear Advantage" -serien for akne. På den andre dagen, om kvelden, ble ansiktet mitt hovent, rødt uten anerkjennelse, og det var en forferdelig kløe over hele ansiktet mitt og nakken. Først trodde jeg det var en matallergi, før sengetid tok jeg to Suprastin tabletter. Om morgenen etter vask med samme gel innså jeg at dette ikke er en matallergi. Jeg er sjokkert. Jeg kjøpte alt for mye penger. Det ville være bedre å ta en ren linje (mye billigere og hud uten irritasjon). Blyayayayayaya, jeg har ingen ord. Jeg sitter på jobb alle rødt, med et hovent ansikt, så mye sinne er ikke nok. Det er nødvendig å frata dem av lisensen.

Jeg likte virkelig "Morning Energy" -emulsjonen fra CleanClear

De viktigste fordelene: det lukter godt, det vekker opp, spesielt med våre mørke morgener :))) Det passer perfekt jevnt, jeg bruker det som sminkebase. Fuktighet, men ikke fett. Etter å ha brukt det, ser huden ut selv, vel, det føles hyggelig å ta på. Generelt sett, sammenlignet med mange kremer jeg har prøvd, er det bra.

CleanClear

Clean and Clear er en divisjon av kosmetikkfirma JohnsonJohnson, engasjert i produksjon av kosmetikk for ung hud. Kosmetikk CleanClear er utviklet for å løse problemer med teenage hud - fra mørke sirkler under øynene til alle typer akne, utslett og akne. Hver ung jente finner passende CleanClear-produkter i kosmetikklinjen.

Kosmetikk er produsert i europeiske fabrikker - i Frankrike og i Hellas. Den inneholder ingredienser og medisinske ingredienser designet spesielt for å eliminere aldersproblemer med ungdomsårene. Midler CleanClear har mange fans i alle land i verden.

I kosmetikksamlingen har CleanClear alle nødvendige verktøy for alle hudtyper. Brand eksperter anbefaler å kjøpe en full syklus av unge hudpleieprodukter - fra rensing til fuktighetsgivende.

CleanClear Morning Energy

Jeg vil dele mitt inntrykk kort: en forfriskende servant med en fersk sitrus duft! Det som er nødvendig for vår kjedelige vinter :) Sannsynligvis ble jeg forelsket i henne for den behagelige aromaen, selv om jeg i prinsippet kjenner til kosmetikkene til dette merket og ofte bruker det. Vel, som CleanClear elsker, er det mikrogranuler i komposisjonen, selv om de er følte, men ikke traumatiske, de skraver ikke huden))) Rydder godt opp, fjerner alt overflødig fett etter en natts søvn, vel om kvelden kan du vaske av denne gelen med denne gelen (om ikke vanntett mascara, så vil det vaske)). Huden kan tørkes litt, men ikke dødelig.

Skru av de svarte prikkene CleanClear - vel, et veldig godt kjøp!

Her, et nytt verktøy på badet mitt, bestemte jeg meg for å dele mine inntrykk))

Så, skrubbe mot de svarte prikkene CleanClear, kommer med et "daglig" notat. Det var slik jeg bestemte meg for å bruke den, særlig siden min tidligere servant (forresten, samme merke) nettopp avsluttet.

Skrubbingen inneholder jojoba mikrogranuler - faktisk veldig liten, slik at de ikke har noen traumatisk effekt på huden med daglig bruk. Du kan skrubbe og skrubbe, vil ikke være overflødig))) Jeg liker duftens duft: friskt, diskret, det som trengs for vasking, generelt.

Cream Cleanser Gel CleanClear Deep Action

Det skjedde her for å angripe - huden min begynte å tørke opp litt når jeg vasker. Men siden jeg elsker huden min og ansiktet mitt, bestemte jeg meg for at det var på tide å få litt vask. Det viste seg at mitt valg falt på det jeg testet med hensyn til omsorg ansiktsmerke. Så jeg kjøpte CleanClear fra Deep Action-serien.

Kort sagt, mens inntrykket er veldig bra. Ja, den kremete teksturen skummer ikke så mye som gelen, men etter min mening blir den oppfattet mer forsiktig av huden og på en eller annen måte påvirker den det mer nøye. Når det gjelder rensing, er alt godt: Etter å ha brukt følelsen, som etter et bad, vaskes huden ren. Det vil si, du kan ikke være redd for at det vil tette porene eller noe annet. Det renser perfekt. I tillegg har agenten en mentol effekt - det vil si en så energisk "chill" sensasjon (som det kalles på pakken) som oppstår etter bruk. Personlig har jeg ingenting mot ham))))

Ansiktsskrubb CleanClear "Shine control"

Jeg skrev allerede mine inntrykk om CleanClear Gel Cleanser. Men siden det var spørsmål i den tråden, bestemte jeg meg for å legge til mine inntrykk av å bruke andre produkter fra denne serien. Hvem bryr seg, kan du lese om vaskemaskinen her http://makeupreviews.ru/cosmetic/gel-dlya-umyvaniya-cleanclear-kontrol-bleska-5637.html

CleanClear Wash Gel

For bare en måned siden var jeg klar til å rope "Hjelp". Da jeg så i speilet, kastet jeg bare at huden var fet og skinnende (jeg gikk en tur på Internett og fant informasjon om CleanClear-linjen i Shine Control. Jeg likte at kostnaden er lav og at egnet for ung hud. Jeg bestemte meg å prøve det og ikke angre på det.

Gel for vask har en hyggelig tekstur, med granulat. Godt tett skum oppstår når du vasker, huden er ikke irritert og tørker ikke. På samme tid, etter vask, er det en ekte følelse av ren og avfettet hud, behagelig å ta på. Og hun skinner ikke! Denne etterlengtede uklarheten viste seg å være lett oppnåelig, og ikke bare umiddelbart etter vask, men også etter det. Bokstavelig talt om dagen er alt bra, ansiktet er ikke skamfullt for å vise)))

Elsket det. Jeg vil gi råd til alle som sliter med oljeaktig glans.

Gel Applicator mystisk Clean Clear Advantage Quick Effect

Gel applikator Rengjør Clear Advantage Den hurtige effekten av JohnsonJohnson ble kjøpt av meg for å bekjempe sporadisk utslett på ansiktet. I det øyeblikket var valget mellom to like produkter fra forskjellige produsenter. Jeg ga fortrinn til dette fordi jeg ble tiltrukket av løftet om en rask reduksjon av kviser og forsikringen om at den kunne brukes under sminke. Det var hyggelig å se i merknadene og uttrykket at gelen ikke tørker ut huden. I tillegg var merket kjent på andre måter.

Som man kunne forvente, kunne ikke alle løfter fra produsenten stole på. Og effekten av denne gelen forblir et mysterium for meg. Men første ting først.

Min CleanClear

Hvor mange betyr jeg prøvd i kampen med de hvite! Og til slutt så jeg en dag, mens jeg gikk rundt kosmetikkavdelingen, en rengjøringsgel mot rengjøringsmidler og en glans fra CleanClear.

Tatt i betraktning at alderen min er liten, men jeg opplever allerede alle disse problemene mer og mer, og for at ansiktet mitt skal være rent og sunt, må jeg bruke rensende kosmetikk.

Jeg pleide å bruke kosmetikk fra Garnier og Nivea. Men da jeg fant ut at det er en spesiell sminke for tenåringer, bestemte jeg meg umiddelbart for å teste det og nå bruker jeg jevnlig denne gelen til å vaske ansiktet mitt.

Fordeler - utrolig praktisk emballasje, myk tekstur, nok i lang tid, behagelig lukt og myk granulat, som forsiktig renser huden mot smuss og oljeaktig glans

Rengjør Kosmetikk Anmeldelser Clear

  • 2
  • 5/5
  • 0
  • 2
  • 4/5
  • 2
  • 6
  • 3/5
  • 1
  • 0
  • 1/5
  • 7
  • 0
  • 5/5
  • 7
  • 1
  • 4/5
  • 7

LadiesProject er en sosial kosmetikkguide. Et sted hvor jenter diskuterer kosmetikk, evaluerer produkter og merker, blir kjent med nye produkter, lærer om rabatter og salg, lærer å velge og kjøpe kosmetikk av høy kvalitet. Alle kan bli en del av vårt vennlige team.

Bli med oss ​​akkurat nå, les, kommentere, del tilbakemelding og ideer, fortell om nye kjøp!

Ren og klar - anmeldelser, applikasjonsfunksjoner

Clean and Clear er en hudpleie linje designet hovedsakelig for tenåringer. Verktøyet hjelper til med å bli kvitt ungdoms akne, oljeaktig glans, det renser forsiktig og gjør huden myk.

I dag i kosmetikkmarkedet har denne linjen funnet sin egen nisje for ansiktspleie, selv om det er vanskelig å si om disse produktene er egnet for omsorg for mer moden hud, fordi det så langt er rettet mot tenåringer.

Dette produktet har ingen kontraindikasjoner, så det er perfekt for alle hudtyper, både for jenter og gutter, men noen ganger er anmeldelsene ikke veldig gode.

Den unike formelen, på grunnlag av hvilken skrubene i denne hudpleielinjen er opprettet, gir deg mulighet til å opprettholde renhet og dullhet i huden gjennom dagen, gir fruktekstrakter og sitrongress en utmerket jobb med dette problemet, som allerede har blitt en obsessiv tenkning hos ungdom. Jenter som allerede har det travelt med å bruke dette produktet, har glemt hva det betyr å bruke store mengder pulver på ansiktet og korrigere sminke hele dagen, de kan gi god tilbakemelding på innholdet.

I tillegg hjelper den rene og klare ansiktslinjen ikke bare de som har problemer med den oljeaktige glansen i huden. Først av alt, er produktene i denne linjen rettet mot bekjempelse av små akne, akne prikker og bare for å rense hele huden.

Produktene i denne hudpleielinjen har flere navn som inkluderer vaskegeler og lotioner og scrubs og til og med en emulsjon, alle har rett til å velge det han trenger mest, men er dette produktet så populært på markedet? Vi spurte kjøperne selv om dette direkte, og her er vurderingene vi mottok på Clean and Clear-produktet:

- Maria, 20 år gammel.

- Jeg vet ikke hvordan udruzhih, men han hjalp meg ikke bare, men det ble enda verre. Om kvelden vasket jeg ansiktet mitt med akne gel, og om morgenen var det et mareritt - ansiktet var rødt, kløende, selvfølgelig, det kan være en allergi, men jeg tviler på det fordi kjæresten også har utslett etter bruk av dette produktet.

- Tatiana, 16 år gammel.

- Og det hjalp meg, huden min er vanligvis veldig fet, men etter å ha brukt emulsjonen ble den litt tørrere og til og med nærmet seg den kombinerte. Generelt er jeg fornøyd, og ålene ble redusert, selv om jeg ofte prøver å ikke bruke den.

- Pavel, 17 år gammel.

- Kjøpt, prøvd, forsto ikke. Egentlig er alt jeg kan si ikke godt eller dårlig, ny akne har ikke dukket opp, gamle har ikke forsvunnet, det virker bare en ubrukelig ting.

Kjære venner, hvis du har prøvd kile- og limverktøyet, vennligst legg igjen anmeldelsen din om produktet. Takk! Les også anmeldelser på Klerasil.

ren Clear

Rengjør produktserien Clear har utviklet en spesiell produktlinje for problemhud. For å håndtere hver ufullkommenhet av oljeaktig, tørr og sensitiv hud vil være mer effektiv ved bruk av lotioner, vaskegeler og emulsjoner av retningsvirkning. Ta vare på problemhuden ved å bruke Clean Clear er bygget på bruk av ingredienser som hjelper til med å normalisere fettbalansen, rengjør huden riktig. Daglig bruk av disse produktene tillater deg å kontrollere tilstanden til huden.

Nye vurderinger

Jeg liker så vurderinger av folk, angivelig: Jeg har normal hud, men svarte prikker, bestemte jeg meg for å kjøpe en srab for problematisk hud, vel, så det var. Spørsmålet er, hvorfor kjøper du kosmetikk for PROBLEM hud, hva vet du egentlig ikke, hva er problemhud? Vi ser at du ikke vet, men da er det dumme klager at hele huden er strammet, alt skiller seg av. Jeg er ikke en ivrig fan av denne kosmetikken, og jeg bruker det alltid 2dre dagen, men slike kommentarer dreper meg.
Folk tror du veldig naivt at etter at du vasker ansiktet med en gel (skrubbe), så bruk tonic og ikke trenger å fukte huden din med en krem? Dette er den høyeste naiveten.
EU, men scrubs, geler, for problem hud tørker huden, og i noen tilfeller tørke den. De er i utgangspunktet designet for dette. De fleste vet ikke engang hvordan man velger riktig kosmetikk, og for hvilken hudtype. En skjønnhetspleie å hjelpe deg, men det er fortsatt behov for å prøve å finne fornuftig.
Om kosmetikk.
Jeg har en veldig, veldig følsom hud, og med alt dette er fet (men jeg tror ikke dette er en minus, det er fordeler med dette). Ikke alt verktøy hjelper meg. Tidligere var det også problemer med valg av kosmetikk, fordi Jeg trodde at jeg hadde veldig problematisk hud, alt viste seg for å være enkelt, jeg oversvømte huden, som bare var fet, noe som resulterte i alle slags akne, svarte flekker, peeling ble dannet.
Etter å ha gått på kosmetologen sa hun at huden min var god, utsatt for fett, og alle disse mindre problemer, effekten av en sterk rensing, og om økologiens oppmerksomhet.
Etter morgenen var energien påført serien for første gang, følte strassen en svak brennende følelse på de stedene hvor det var liten ting, og etter det var det veldig hyggelig å slappe av. Jeg bringer ikke huden til en følelse av tetthet, men bruk umiddelbart en lys fuktighetsgivende krem ​​(ikke fra denne serien).
Om morgenen prøvde jeg gelen. Veldig myk, veldig forsiktig. Pleasantly renser og toner huden. Små granulater renser forsiktig huden, og sliter ikke med det som sandpapir. Etter satt tonic. Jeg tok det ikke tilbake til tetthet, satt på en krem ​​(jeg gjør det alltid, det er ingen grunn til å tørke huden).

Så, din hud, dine nerver og helse, likevel velger hva huden din virkelig trenger, fordi hvis du ved et uhell hadde et bindemiddel eller normal hud, men det er svarte prikker, er kanskje problemet inne? -))) Fred! (Jeg håper jeg ikke skadet noen, og gjorde ikke vondt)

Rengjør klare anmeldelser

Hjelper sminke CleanClear acne. Har noen brukt det?

01/28/2010 11:52, Яна
Jeg tar ca 3 måneder, og jeg ser ingen andre end midlertidige ubehag, noe som uttrykkes i tørr hud.

05.04.2010 19:25, Anna
Jeg hjalp heller ikke. Bare huden tørker, og ingen effekt

02/21/2010 07:53, Irina
ikke noe resultat i det hele tatt.

04/22/2010 12:29, Marina
Det hjalp ikke, enda verre ting ble bedre.

06/29/2010 09:44, Elena
Åh, for mine års plage, prøvde jeg alt som vises i oppdateringene fra kosmetiske preparater for å ta vare på problemhud. Midler i denne serien forverret meg ikke, men det var ikke det som var i været. Det er lettere å kjøpe en russisk produsert billig lotion eller skum enn å bruke penger på disse midlene. Emballasje er vakkert, vakkert skrevet om virkningen av verktøyene.. men ikke mer: ((((((

07/26/2010 20:17, Annie
Jeg vet ikke hvordan noen, men jeg brukte denne merkeskrubbene. Det hjalp meg. Pimples ble mindre. En liten hud har blitt flaky på nesen, men dette problemet kan løses ved å kjøpe en billig, men god fuktighetskrem.

08/14/2010 13:22, Luba
Hjelper ikke

03/19/2011 11:51, Olga
Jeg har brukt dette merket i to år nå, men jeg er enig i at disse produktene ikke kurerer huden, men de hjelper til med å bekjempe akne. Jeg bruker bare 2 av deres tonic og daglig rengjøringsgel. Tonic reduserer merkbart størrelsen på akne, og gelen tørker dem. Skinn ser virkelig bedre ut.

CleanClear / Beskyttelse mot svarte prikker Daglig skrubbe mot svarte prikker
CleanClear - Fusk, mange år!

I dag legger jeg til din oppmerksomhet en gjennomgang av kosmetisk kosmetikk til ansiktet, som er designet for å løse et ganske viktig og vanlig problem i ansiktets hud - sorte prikker.

Vel, hvordan gjorde det samme, heldig for de som ikke har møtt dette fenomenet! Men dessverre er jeg ikke en av dem. På ansiktet mitt svarte "prikker" år siden femten år. Og det tok jeg ikke med for å en gang for alle bli kvitt en slik "gave" av naturen, men alt forgjeves. I beste fall var det mulig å glemme dem i noen timer, og da de dukket opp i bulk på ansiktet mitt.

Min mor prøvde også å finne gode kosmetikk for meg, slik at jeg kunne eliminere dette problemet. Valget av produkter av en slik plan var allerede ganske bra da, bare hvordan ikke å gjøre en feil? Og etter å ha annonsert, kjøpte min mor meg en hel rekke CleanClear ansiktspleieprodukter. Jeg var da omtrent femten seksten.

Jeg husker hvor glad jeg var! Ikke rart - merkevaren CleanClear hørtes konstant fra TVen. Og så ønsket å tro på effektiviteten av sine produkter! Tross alt, hvis gutten i reklame er borte, er jeg verre?))

Men jeg var skuffet! Serien var absolutt ikke effektiv! Penger var bortkastet! Men på den tiden var produktene ikke så billige!

Jeg husker, for hele mitt liv lovet jeg å kjøpe CleanClear-produkter!

Men som de sier, "alt flyter, alt forandrer seg", står livet ikke stille, og derfor, igjen, se middelene til dette merket på disken i butikken, bestemte jeg meg for å kjøpe en av dem igjen. Hva om produsenten har forbedret sin formel, fordi så mange år har gått?

Så på hyllen i badet mitt kom Daily Scrub fra de svarte punktene til merkevaren CleanClear. Og nå er jeg klar til å dele med deg mine inntrykk av bruken.

Produktet presenteres i et blått rør med et volum på 150 ml. På forsiden er det et "høyt" løfte om produsenten at de svarte punktene vil være mindre etter den første applikasjonen!

På baksiden beskrives effekten av produktet, dets metode for anvendelse, sammensetning.

Midler er beskyttet her et lokket med en utsparing til fingeren, slik at det er praktisk å åpne før bruk.

Åpnet av en liten innsats, med et særegent klikk.

Og her er selve produktet.

Den har en ganske tykk konsistens, med blå skrubbepartikler. Det kan sies å ha en nøytral lukt.

Siden, som produsenten forsikrer oss, er skrubbe beregnet for daglig bruk, bestemte jeg meg for å følge instruksjonene og vaske dem hver dag. Sant om morgenen og om kvelden - for mye for meg! Likevel er det en skrubbe, ikke en ansiktsvask! Derfor brukte jeg det om kvelden.

Skrubbe er ikke for aggressiv, selv, jeg vil si, ganske mild. ubehag på tidspunktet for påføringen forårsaker ikke. Etter bruk strammer huden, men det gjør også andre lignende rettsmidler. Dette problemet er løst med en fuktighetskrem.

Men ingen lovet effekt ble lagt merke til av meg etter den første søknaden! Videre så jeg ikke en reduksjon i antall svarte prikker i ansiktet mitt etter den andre eller etter den tredje eller etter tiende bruk av verktøyet!

Konklusjon: Da produktene i dette merket var ubrukelige for 16 år siden, forblir de det samme!

Og litt om sammensetningen. Jeg sjekket det ved hjelp av ecogolik.ru nettsiden for å sikre at produktet er trygt, siden det ikke er noe fornuftig av det uansett. Men her, ved! Dette verktøyet inneholder svært farlig for hud (og ikke bare) komponenter!

Spesielt skumle er selvfølgelig Butylhydroxytoluen! Denne komponenten kan ha en negativ innvirkning selv på nervesystemet og hjernen!

Så jeg anbefaler ikke å kjøpe og bruke Daily Scrub fra svarte punkter fra CleanClear!

Vær vakker og sunn!

Rengjør klare anmeldelser

Ved sommerspill blir ansiktshuden mer og mer fet og problematisk, og akne og svarte flekker ser oftere ut, noe som betyr at huden krever forsiktig omsorg. For rensing valgte jeg komplekset fra CleanClear, men det mest nyttige for meg fra denne serien var den lysende gelen for vasking.

Du kan kjøpe den i en hvilken som helst kosmetisk butikk, han overrasket meg ikke bare med kvalitet, men også med en ganske lav pris. Solgt i en flaske på 150 ml, dette er nok i noen måneder, hvis du vasker dem daglig. På flasken er det en innebygd dispenser, som gir en del av midlene, som er nok for en enkelt applikasjon. Konsistensen er ganske viskøs, etter en kollisjon med vann begynner den å skumme aktivt. Lukten hans er ganske hyggelig, mynte, fargen er blå.

Gelen inneholder salicylsyre, som kjemper direkte for kviser og forhindrer utseende, og mentol, som gir samme chill effekt, og toner også huden og gjenoppretter sitt sunne utseende.

Instruksjonen er skrevet veldig liten, men du kan finne ut det. Jeg vasket dem om kveldene, før sengetid. Sett gelen på det våte, dampede ansiktshuden og med sakte bevegelser massasje det. Etter 30 sekunder ble gelen omgjort til et skum, og hele ansiktet dekket chillen. Etter det vasket jeg av produktet med varmt vann og påførte en nattkrem. Fornøyelser av friskhet forble lenge.

De første par programmene, jeg la merke til at etter vask av gelen, syntes jeg å stramme huden og ansiktet, tørke det ut, men stoppet ikke med å bruke den. En uke senere innså jeg at etter tørking av huden, forsvinner det øvre keratinøse laget, og med det går det svarte prikker og akne tørkes.

Jeg er eier av fet hud, men gelen har klare alle sine problemområder. Nå bruker jeg gelen ikke hver dag, men som en profylaktisk mot akne og for dyp rensing av ansiktet, omtrent 2-3 ganger i uken.

renser porene, lindrer akne og forhindrer deres utseende

Anmeldelser av CleanClear Advantage Cleansing Foam med Aloe Vera

Caring Cosmetics - CleanClear Advantage Cleansing Foam Anmeldelser med Aloe Vera

anmeldelser

mild, vel renser huden

hjelper ikke i kampen mot akne, vasker seg vekk mascara

God dag til alle!

Jeg har en tenåringsdatter. Det er et problem med huden: oh, de akne!

Jeg prøver å støtte henne i kampen for renhet av huden: Jeg kjøper alle slags midler. Denne gangen så jeg i butikken...

lukten hjelper ikke i kampen mot akne, føler filmen, rødhet i huden

Kjøpt denne skummeskiftgelen for vask fra Garnier. Jeg tok det fordi jeg elsker de nye elementene.

Mousse lover rensing og bekjempelse av akne, egnet for sensitiv hud, inneholder aloe juice.

luftkonsistens, delikat ren, lett skum, delikat, hyggelig, ikke-påtrengende lukt, god

God dag. Siden jeg har problem hud (utsatt for akne), bestemte jeg meg for å kjøpe bare en slik cleanser "Clean Cleer fordel rensende skum...

luftkonsistens, lett skum, behagelig, ikke-påtrengende lukt, økonomisk

bekjemper ikke betennelse, er ikke en ideell sammensetning, hjelper ikke i kampen mot akne

Dagens gjennomgang Jeg vil vie til rensende hud CC med aloe-ekstrakt. Jeg har nok problem hud og...

har en behagelig lukt, mild

kniper ikke akne, bekjemper ikke betennelser, er ikke billig, hjelper ikke med å bekjempe akne, uker

Hei. Dette vaskerommet var en gave til en forferdelig skrubbe, som du kan lese den på meg. Jeg vil ikke skrive mye om det, fordi det ikke er veldig bra, som...

luftig konsistens, har en behagelig lukt, lett skum

knytter nesten ikke akne, tørker huden

2/10/2015 kjøpte et sett bestående av et renseskum og en gelapplikator. Jeg brukte ikke dette merket før, men jeg måtte kjøpe noe så snart som mulig.

I dag forteller jeg deg om Clean Clear, fordel, et renseskum med aloe vera ekstrakt.

Jeg kjøpte den etter en mislykket gel fra NIVEA. Jeg er en slik eksperimentør at jeg kan roe ned, jeg kan ikke, jeg prøver alt, jeg prøver alt, jeg leter etter noe, jeg prøver alltid å tilfredsstille huden min og meg selv. Åh,...

kniper ikke akne, bekjemper ikke betennelse, hjelper ikke med å bekjempe akne, utilstrekkelig

Dette skummet klarte ikke å oppfylle de oppgitte målene. Produsenten skriver at det hjelper med å bekjempe akne. Jeg bruker den i tre måneder, følelsen er at de bare har blitt...

tørker ikke huden, mild og behagelig, ikke-påtrengende lukt

Bekjemper ikke betennelse, mangel på rensing, dårlig vasker vekk mascara

Hei, jeg prøvde alle midler for vasking, og dette skummet var en av dem. Og jeg skriver en anmeldelse etter nesten fullstendig bruk av 150 ml. La oss starte...

luftkonsistens, har en hyggelig lukt, økonomisk

hjelper ikke i kampen mot akne, mangel på rensing, tørker huden

Jeg gikk rundt i butikken for å kjøpe meg et nytt rensende ansiktsskum. Og så så jeg New CleanClear. Jeg kjøpte den med en gang, jo mer koster det...

Rengjør klare anmeldelser

Girls! God morgen alle sammen! Så jeg bestemte meg for å spørre og samtidig dele min erfaring, jeg vil vite hvem som bruker hva: strekkmerker krem, olje, kroppsmelk, kroppskrubb og ansikt. Og jeg vil også vite at noen har på seg et bandasje eller truser med bandasje? Om oss: Jeg bruker krem ​​til strekkmerker Mama Donna, kroppsmelk Johnsons baby, kjøpte meg en daglig vaskelør Klar fordel ved utseendet av kviser, hvis en kvise vises, så cauterise jeg det med calendula tincture, det er trolig alt.

Spørsmål og bestillinger vennligst skriv til 90WA 909 958 33 88 1 gang i uken Jeg sender bestillinger til Japan Enhver ordre for kosmetikk kun forhåndsbetalt 500 ₽, levering av enheten i Moskva og Moskva-regionen, etter eget valg

Kosmetikk og parfyme Nettbutikk eau de toilette for menn. Høykvalitets lysende hårfarger. Dreneringskrem for ansiktet. Ansiktskrem er veldig uimotståelig livlig. Color tach hårfarge hvor du kan kjøpe. Hårfarging Loreal preferanse sjokolade. Farger for hårlevering i Russland. Mascara Lank virtuoso vurderinger. Shiseido toveis kake pulver. Scrubs for fet hud. Sjampo og balsam for hårvekst. Hvor å kjøpe parfyme rød Moskva i St. Petersburg. Australsk gullleppebalsam. Kosmetikk.

Kosmetikk og parfyme Kosmetikk bark i Dnepropetrovsk. Høykvalitets lysende hårfarger. Dreneringskrem for ansiktet. Ansiktskrem er veldig uimotståelig livlig. Color tach hårfarge hvor du kan kjøpe. Hårfarging Loreal preferanse sjokolade. Farger for hårlevering i Russland. Mascara Lank virtuoso vurderinger. Shiseido toveis kake pulver. Scrubs for fet hud. Sjampo og balsam for hårvekst. Hvor å kjøpe parfyme rød Moskva i St. Petersburg. Australsk gullleppebalsam. Kosmetikk engrosfirma.

Kosmetikk og Parfyme Profesjonelle kosmetikk Belita i Togliatti hvor du kan kjøpe. Høykvalitets lysende hårfarger. Dreneringskrem for ansiktet. Ansiktskrem er veldig uimotståelig livlig. Color tach hårfarge hvor du kan kjøpe. Hårfarging Loreal preferanse sjokolade. Farger for hårlevering i Russland. Mascara Lank virtuoso vurderinger. Shiseido toveis kake pulver. Scrubs for fet hud. Sjampo og balsam for hårvekst. Hvor å kjøpe parfyme rød Moskva i St. Petersburg. Australsk gullleppebalsam.

1. Egg Pore Skinnende Hudsåpe 50g * 2Brand: TonyMolyProduct Code: 2808420 gni. Volum: 50g * 2pcs. Metode for påføring: Fukt såpen med varmt vann, skum, skum til ansikt, massasje i 1-2 minutter og skyll. Hvit egg er beregnet til morgenvask og hvit - for kveld (smal porene) Det de skriver: (beskrivelse fra nettstedet bbcream.ru, i forskjellige kilder, pluss eller minus en lignende beskrivelse) "håndlaget såpe til ansiktet Tony Moly Egg Pore Shiny Egg hvit hudbasert Såpe, egnet for alle hudtyper, er effekten av å bruke egghvide i kosmetikk ganske enkelt fantastisk.

God dag! Mitt navn er Julia, jeg tilbyr deg kosmetikk fra Korea: ansikts- og kroppspleieprodukter! Alle kosmetikkene kommer direkte fra Korea og er originale. Holdbarheten på produktet er i gjennomsnitt 3 år fra produksjonsdatoen. Etter å ha åpnet pakken og brukt den, er utløpsdatoen 1 år. Spørsmål om kosmetikk, vennligst spør i kommentarene til innlegget. Alt er tilgjengelig. Laveste priser. Bestillingsbetingelser: For å bestille, må du skrive en melding til e-posten [email protected] eller i en personlig, der spesifiserer: 1. Navn på det kosmetiske produktet, nummer, pris2. Din.

God dag! Mitt navn er Julia, jeg tilbyr deg kosmetikk fra Korea: ansikts- og kroppspleieprodukter! Alle kosmetikkene kommer direkte fra Korea og er originale. Holdbarheten på produktet er i gjennomsnitt 3 år fra produksjonsdatoen. Etter å ha åpnet pakken og brukt den, er holdbarheten 1 år. Spørsmål om kosmetikk, vennligst spør i kommentarene til innlegget. Alle tilgjengelige. Laveste priser.

God dag! Mitt navn er Julia, jeg tilbyr deg kosmetikk fra Korea: ansikts- og kroppspleieprodukter! Alle kosmetikkene kommer direkte fra Korea og er originale. Varene har en gjennomsnittlig holdbarhet på 3 år fra produksjonsdatoen. Etter å ha åpnet pakken og begynner å bruke holdbarheten på 1 år. Spørsmål om kosmetikk, vennligst spør i kommentarene til innlegget. Alle tilgjengelige.

nåde priser! Angi prisen for en bestilling! Rett kategorien "kosmetikk", jeg vil prøve å gjøre det praktisk for visning og studier. I dette innlegget vil jeg samle alle BBcrem. Det vil bli kontinuerlig oppdatert og etterfylt, gå og se) hva BB-krem er. og lenke

God dag! Jeg heter Maria, og jeg vil gjerne tilby deg å bestille den kjente og elskede av mange koreanske kosmetikk. Jeg bruker selv kosmetikk fra slike merker som Missha, Tony Moly, Innisfree, VOV, Nesura, Ecole Lucy, Laneige, Historien og Whoo, Etude House, Sulwhasoo, Ohui, Baviphat og andre. Alle kosmetikk er bestilt i Korea, alle kosmetikk med friske produksjonsdatoer, priser og utvalg vil tilfredsstille deg. Jeg vil gjerne svare på alle dine spørsmål))) Hvis det er noe i sortimentet, så vil jeg prøve å finne noe for deg.

Rett kategorien "kosmetikk", jeg vil prøve å gjøre det praktisk for visning og studier. I dette innlegget vil jeg samle alle BBcrem. Det vil bli kontinuerlig oppdatert og etterfylt, gå og se) hva BB-krem er. og http://hyonjun.blogspot.com/2011/07/k-co_28.html lese, opplyse! Veldig interessant! Slaget på det asiatiske markedet er Blemish Balm cream (BB-krem), som er en verdig erstatning for tradisjonelle tonale midler og erobrer hele verden.

1. Art. NA-SFmu-00481, 1090 gni., Begrenset samling av kosmetikk fra Skinfood Små glimmerpinner, understreker fersken de stedene du vil markere! Flott verktøy, blir et uunnværlig verktøy når du lager en lys og glødende sminke! Det kan brukes som pulver, litt påført huden, eller for å understreke stedet, skyggepulverlampe mer nøye. Vekt - 8 gr.

God dag! Jeg heter Maria, og jeg bruker selv kosmetikk merker som Missha, Tony Moly, Innisfree, VOV, Nesura, Ecole Lucy, Laneige, Historien og Whoo, Etude House, Sulwhasoo, Ohui, Baviphat og andre. Jeg vil gjerne svare på alle dine spørsmål))) Vennligst spør dem i kommentarene til innlegget. Du finner vurderinger om arbeidet mitt her! PEELINGS AND SCRATCHES: Nature Republic Skin Smoothing Lemon Peeling Gel 120 ml Peeling gel inneholder sitron ekstrakt (240 mg), sitron gress ekstrakt, etc. Peeling forsiktig.

God dag! Jeg heter Maria, og jeg vil gjerne tilby deg å bestille den kjente og elskede av mange koreanske kosmetikk. Jeg bruker og bestiller kosmetikk selv siden april 2012. Du vil være fornøyd med prisene og sortimentet. Jeg vil gjerne svare på alle dine spørsmål))) Pozh-stati, spør dem i kommentarene til innlegget. Samle bestillinger! Neste ordre er 13. mars! Du finner tilbakemelding på arbeidet mitt her!

1.Art. 1mu-40380 tone nr. 1 kald beige 22,5 g. Art. 1mu-40381 tone nr. 2 kald beige 22,5 g. Art. 1mu-40379 tone nr. 2 varm beige 22, 5gr Art. 1mu-40378 tone nr. 1 varm beige 22,5 g. 690 gni. Multifunksjonell pinne 3 i 1: glatt, beskytter mot sola + BB krem ​​+ concealer i en flaske.

God dag! Jeg heter Maria, og jeg vil gjerne tilby deg å bestille den kjente og elskede av mange koreanske kosmetikk. Jeg bruker og bestiller kosmetikk selv siden april 2012. Du vil være fornøyd med prisene og sortimentet. Jeg vil gjerne svare på alle dine spørsmål))) Pozh-stati, spør dem i kommentarene til innlegget. Samle bestillinger! Neste ordre er 13. mars! Du finner tilbakemelding på arbeidet mitt her!

BASER UNDER MAKEUP: Hvit - høydepunkter og oppdateringer. Gul - maskerer de blå, lyse mørke områdene. Kan brukes som korrektor under øynene Lilla - camouflages smertefull yellowness Kropp - gir en jevn, behagelig nyanse. Reflekterende - refrakterende og reflekterende lys, synlig justerer hudens lettelse. Grønn dekker rødhet, betennelse, edderkopper etc. Blå - gir glans, kan skjule mislykkede eksperimenter med soling. Rosa - eliminerer kjedelig, grå hudfarge. Det skaper effekten av "porselen" skin.1. Art. NR-29604, 440 rubler, tone 02 vanilje rosa. inneholder vann fra polynesiske laguner. Tilbakemelding på engelsk http://bbcreamqueen.com/beauty-reviews/make-up/vanilla-sky-make-up-base/, kort sagt: jente.

God dag! Jeg heter Maria, og jeg vil gjerne tilby deg å bestille den kjente og elskede av mange koreanske kosmetikk. Du finner vurderinger om arbeidet mitt her. Face Tonics Det er hud BAMBOO FACIAL MIST MOIST 100 ml. Fuktighetsgivende tåke med bambusekstrakt Moisturiserende tåke inneholder bambusekstrakt som effektivt og raskt fukter de øvre lagene av epidermis. Ikke etterlater klæbrighet og glans på huden. Hemmeligheten med bambuskraft er i høy konsentrasjon av kiselsyre. Silisyre nivåer huden, akselererer helbredelsen av små sår. Det stimulerer.

Flere Artikler Om Typer Acne