Avene Cleanance Expert Soin - Emulsjon

beskrivelse

Rensemulsjon, lys konsistens. Tilgjengelig i rør. Formål Regulerer aktiviteten til talgkjertlene, behandler akne i lys og medium stadium, mattes og strammer porene av fet hud utsatt for akne.

egenskaper

Verktøyet inneholder et innovativt kompleks av komponenter som løser problemene med fet hud i ansiktet. Monolaurin normaliserer fet hud, forårsaker ikke en følelse av overdrying. X-pressin, en exfoliant, brukes til å forsiktig rengjøre problemhud, absorberer overflødig talg, regulerer lymfatisk drenering, lindrer betennelse og øker hastigheten til helbredelse, helbreder akne, løser arr og eliminerer lindring. Den karakteristiske evnen til denne er en selektiv effekt bare på problemområder i huden, der det finnes bakterier som forårsaker akne. Hva beskytter mot forekomsten av betennelseselementer, rødhet og flekker. Isohexadekan mykner, forbedrer hudens utseende, forbedrer beskyttelseskvaliteten, regulerer nivået av lipider. Alfainat fremmer cellegenerasjon, utfører en bakteriedrepende effekt. Sheaolje beskytter mot skadelige ytre påvirkninger, fremmer dannelsen av kollagenfibre, lindrer peeling, oppdaterer, utvinner farge, gjenoppretter skade. Cetylalkohol gir elastisitet og fløyelsaktig, reduserer fordampning av fuktighet. Termisk vann har en beroligende effekt, myker, opprettholder pH-nivå. ResultClinance Expert normaliserer sekret av sebum, mattes skinner, strammer porene, lindrer akne og hudormer, og tolereres høyt.

Anbefaling for bruk:

Påfør to ganger om dagen på ansiktet, unngå øyelokkets kontur. Kan brukes under sminke. Det brukes som et selvstendig middel, og i komplisert terapi mot utslett.

ingredienser:

AVEN THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). Isoheksadekan. PROPYLENE GLYCOL DICAPRYLATE / DICAPRATE. CETEARYL ALCOHOL. BUTYLENE GLYCOL. Dimethicone. POLYMETYLMETAKRYLAT. Glyserin. 1,2-heksandiol. Algin. BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) SMØR (BUTYROSPERMUM PARKII SMØR). CAPRYLYL GLYCOL. CAPRYLYL GLYCOL LINSEEDATE. Karbomer. CETEARYL GLUCOSIDE. DIPOTASSIUMFOSFAT. DISODIUM EDTA. DISODIUMFOSFAT. FRAGRANCE (PARFUM). GLYCERYL LAURATE. Papain. Polyakrylatkompleksdannet 13. Polyisobutene. POLYSORBAT 20. POTASSIUM SORBAT. NATRIUM CETEARYL SULFAT. NATRIUMHYDROXID. SORBITAN ISOSTEARAT. VANN (AQUA).

Aven Klinans Expert Sebo og Keratoregulatory Emulsion

Huden er utsatt for flekker etter anke, med en fett glans, dilaterte porer, ujevn struktur.

Huden er ren, glatt, med en jevn tekstur, porene er usynlige.

Aven Klinans Expert Emulsion sebo og keratoreguliruyuschaya (Avene Cleanance Expert Emulsion)

Lett olje-i-vann emulsjon designet spesielt for daglig pleie av normal, fet og kombinasjonshud som er utsatt for akne. Den består av aktive ingredienser som raskt forbedrer ansiktets utseende:

 • Termisk vann Aven gir en beroligende, mykende og fuktighetsgivende effekt av emulsjonen Avene Cleanance Expert Emulsion: brukeranmeldelser bekrefter at ubehaget fra følelsen av tetthet og brennende blader umiddelbart etter applikasjonen.
 • Monolaurin i kombinasjon med absorberende ingredienser sikrer lang matting av huden.
 • X-Pressin ™ bekjemper post-acne flekker, gjør huden jevn, strålende ungdom.
 • Diolényl® ødelegger bakteriene som forårsaker akne og hudormer.

Den høye effektiviteten til emulsjonen Aven Klinans Expert noterer seg tilbakemeldingene fra mange kjøpere. Den absorberer mye raskere enn kremen, og omdanner umiddelbart huden: eliminerer fet skinn, gir fløyelsaktig, utgjør farge og mikroavlastning. Hver dag ser ansiktet sunnere, velpleiedte - svarte prikker og kviser forsvinner, mørke flekker lyser.

Emulsjon Aven Klinans Expert, omtaler som er på vår nettside, er lett fordelt over ansiktet, økonomisk brukt på grunn av dispenseren på halsen på røret.

Bestill emulsjon Aven Klinans Ekspert i nettbutikken Perfekt

Til tross for at Aven Klinans Expert emulsjon kun har positive anmeldelser, anbefaler vi at du bruker gratis konsultasjon av våre profesjonelle kosmetologer. For alvorlige hudproblemer, for å få et godt resultat, bør du bruke et sett av produkter fra Avene Cleanance-linjen.

Det er enkelt å kjøpe utvalgte produkter - du må sette dem i kurven og fylle ut et elektronisk program på nettsiden. Vi sender din bestilling (sammen med gaver) til en hvilken som helst del av Russland neste dag for å bekrefte det!

Gjennomgang: Sebo-og kerato-regulerende emulsjon Avene Cleanance Expert - Min frelser!

Første gang jeg kjøpte emulsjonen på apoteket kostet det omtrent 1000 rubler. Da bestilte hun på farmakosmetikk mye billigere.

Min hud er fortsatt problematisk, tørr av seg selv, men i T-sonen er det ofte en oljeaktig glans, spesielt mot slutten av dagen. Før emulsjonen var utslettene vanlige. Og sammen med Dukreevskoy startet umyalkoy om morgenen og kvelden å bruke emulsjonen. Det er perfekt for enhver tonalki som jeg hadde. Jeg la merke til resultatet en uke senere. Først trodde jeg at selvhypnose, men da mamma la merke til at hudflekten ble utjevnet, syntes sporene av utslett å ha blitt mindre merkbare. Naturligvis ble en fullversjon av verktøyet kjøpt. Jeg gjentar at denne kosmetikken selges enten i apotek (og selv da ikke i det hele tatt), eller du kan bestille den på nettet. Jeg bruker det påvist sted for farmakosmetikk, som angitt ovenfor.

Emulsjonen på apotek koster rundt 1000 rubler og over, men på nettstedet bestiller jeg det for tredje gang rundt 700 rubler. Nok lenge, omtrent 6-8 måneder. Et slikt økonomisk forbruk skyldes at det er veldig godt fordelt, og det er rett og slett ikke nødvendig å søke mye.

Den første positive fordelen, som er merkbar fra den første applikasjonen - emulsjonen glatter huden veldig bra, blir den veldig glatt, delikat. Samtidig er det ingen glans eller film - emulsjonen er fullstendig absorbert i sekunder. Etter et par måneder med bruk, har utslettet merkbart gått. For første gang, blant det store antallet slike produkter testet, la jeg merke til at svarte prikker begynte å krympe, porene ble innsnevret. Imidlertid brukte hun ikke tonics eller scrubs, fordi huden tørker dem enda mer.

Men emulsjonen tørker ikke huden, tvert imot fukter det mens du matter. Veldig interessant handling.

Hvordan huden så ut før permanent bruk av emulsjonen, kan ses i denne tilbakekallingen. Her har jeg, sammen med vaskemaskinen, nettopp begynt å bruke den. Så å si, konsoliderte resultatet som dukket opp. Det var sant da det syntes at rødmen hadde gått, men det var virkelig merkbart at hudfargen nivellerte nøyaktig etter emulsjonen. Hva med huden ser nå ut, kan du se i denne anmeldelsen. Selv om CC-krem er brukt her, er det det enkleste og bare utligner tonen. Jeg har ikke observert slike rødme som på den første lenken i mange måneder. Her forresten, fant jeg et bilde nærmere:

Jeg synes det er fortsatt merkbart at huden begynte å se bedre ut og de svarte prikkene på nesen er mindre uttalt.

I en viss periode skjer det at det er utslett, men de er mye mindre, og de går mye raskere. Da er ansiktet det meste rent nok igjen.

Nå bruker jeg emulsjonen bare for natten, på en eller annen måte ble det synd å bruke det under toneren, la det fungere i sin rene form)). Jeg la merke til at huden ikke blir særlig vant til det, fordi det var brudd i bruk i mer enn 1,5 måneder da jeg ventet på rabatter på nettstedet. Til den opprinnelige tilstanden kom ikke engang tilbake. Så jeg liker emulsjonen, jeg vil fortsette å bruke den videre. Jeg anbefaler absolutt å prøve!

Face Cream Avene CLEANANCE EXPERT SOIN 40ML - anmeldelse

Min favoritt behandling for problem hud. Avene Cleanance EXPERT ✨

God dag!

I dag vil jeg snakke om min favorittbehandling for problem hud Avene Cleanance Expert.

Hvor å kjøpe: apotek og nettbutikker med kosmeceuticals. Selges i et volum på 40 ml til en pris på 1000 til 1200 rubler, avhengig av kjøpsstedet. Emulsjonen er plassert i et konvensjonelt plastrør uten dispenser.

Fra produsenten:

Lett olje-i-vann emulsjon designet spesielt for daglig pleie av normal, fet og kombinasjonshud som er utsatt for akne. Den består av aktive ingredienser som raskt forbedrer utseendet på ansiktets hud.

Tekstur: myk, ikke-fett og ikke-klebrig emulsjon med en subtil kosmetisk lukt, typisk for hele spekteret av rengjøring.

Straks absorbert, forlater ikke følelsen av filmen.

Hvem passer til: fet, problem hud med betennelser og spor av dem; hud med dilaterte porer og åpne og lukkede komedoner; ujevn, kjedelig hudfarge.

Aktive ingredienser:

 • Termisk vann Aven gir en beroligende, mykende og fuktighetsgivende effekt av emulsjonen Avene Cleanance Expert Emulsion: brukeranmeldelser bekrefter at ubehaget fra følelsen av tetthet og brennende blader umiddelbart etter applikasjonen.
 • Monolaurin i kombinasjon med absorberende ingredienser sikrer lang matting av huden.
 • X-Pressin ™ bekjemper post-acne flekker, gjør huden jevn, strålende ungdom.
 • Diolényl® ødelegger bakteriene som forårsaker akne og hudormer.

Effekt: Dette middelet har blitt forelsket i meg fra første søknad. Saken når du umiddelbart innser at du er klar over at rette er akkurat det du trenger.

Emulsjon gir trøst til huden, til tross for den aktive sammensetningen, føles det ikke i det hele tatt.

Det samhandler med andre kosmetikk: det ruller ikke under noe av grunnkremene og pulverene, og det går også helt klart på den.
Hvordan vaske den av: lett, uten to-trinns rensing - noen, selv de mildeste, rette vil gjøre.
I hvilken sesong: i noen, men bedre fortsatt om sommeren, siden emulsjonen har en utmerket matteffekt. Det er ingen spf i forbindelsen, så jeg legger solcreme væske på toppen av emulsjonen om sommeren.
På hvilket tidspunkt på dagen: Jeg pleier å bruke den om morgenen før du bruker sminke, men jeg prøvde å bruke den om kvelden - den fuktighetsgivende effekten av denne agenten, og da har jeg også nok til morgenen.
Hvor ofte: hver dag

Tusen takk for oppmerksomheten til anmeldelsen!

Anmeldelser for lignende produkter:

Rengjøring ekspert avene

Matte, fuktighet olje og problem hud, holder sminke gjennom hele dagen.
Paraben gratis.
fordeler:
Kontroll av oljeaktig glans: Laurate glyceryl * - innovasjon - reduserer talgproduksjonen.
Haze: Absorberende mikrokapsler har en matt effekt.
Komfort: Termisk vann Aven med beroligende og irriterende egenskaper gir øyeblikkelig en følelse av komfort.

Klinans Seboreguliruyuschaya emulsjon er egnet for fet og problem hud.

Anbefalinger for bruk.
Å rengjøre ansiktshuden om morgenen og om kvelden ved hjelp av Cleansing Cleansing Gel og forsiktig blut med et håndkle.
Påfør Klinans seboregulatorisk emulsjon om morgenen og kvelden med lett masserende bevegelser.
Du kan forhåndsbehandle Klinans Cleansing matting lotion.

Rengjøring ekspert avene

Volum: 40 ml

Kombinerer matting og anti-irriterende effekter i fuktighetsgivende daglig pleie.
Gir en utmerket sminkebase.

Diolenyl - patenterte løsninger Pierre Fabre, har tredobbelt selektiv virkning for å avgrense risikoen for bakterieformering (in vitro-test), og reduserer rødhet sposobstvovuet fjerne flekker.

- X-Pressin hjelper til med å redusere svarte flekker og jevner hudtekstur.

- Monolarin regulerer sebum overproduksjon.

- Avene Thermal Water har beroligende og antiinflammatoriske egenskaper.

Rengjøringsexpert er en emulsjon som er lett å påføre, absorberer raskt og fukter.

Påføring: Påfør om morgenen og kvelden på grundig rengjort hud.

Sammensetning: Avene Thermal Spring Vann (Avene Aqua), isoheksadekan, propylenglykoldikaprylat / Dicaprate, cetearylalkohol, butylenglykol, Dimethicone, polymetylmetakrylat, glyserin, 1,2-heksandiol, Algin, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter (Butyrospermum Parkii smør), Caprylyl Glycol Linseedate, Carbomer, Cetearyl Glucoside.

Avene (Aven) KLINANS Ekspert Emulsjon seboro-regulerende Keratoregulatory 40 ml

Hjelper med å eliminere svarte prikker

Indikasjoner for bruk

Rensing og omsorg for akne utsatt hud. Ufullkommenhet, uregelmessigheter, betennelse i huden.

Aktive komponenter og innovasjoner

Takket være en nyskapende formel uten hydroksysyrer, forårsaker det ikke irritasjon og høy toleranse. Den har en lys behagelig tekstur, ikke-komedogen. Effektiv både alene og i kombinasjon med rusmidler (inkludert retinoider).

SMART formel: 3 innovative patenterte ingredienser fra Avene laboratorier:
Monolaurin® - regulerer talgproduksjon, eliminerer oljeaktig glans;
Expressin® - en aktiv ingrediens med keratolytisk virkning, reduserer sværhetsgraden av svarte flekker og betennelser, gir huden overflate. Ved en konsentrasjon på 1% er virkningen mer effektiv enn 6% glykolsyre. Fysiologisk pH - har et høyt nivå av tolerabilitet;
Innovativ komponent Diolenil® - patentert konstruksjon Laboratories Pierre Fabre: "trojansk hest" for å p.acnes bakterier som ødelegger deres inne; har en selektiv effekt og aktiveres av bakterier P.acnes, uten å påvirke sunt vev, og sikrer dermed et høyt toleransnivå. Trinn aktivert p.acnes bakterier, spalte molekylet i to aktive bestanddel med anti-inflammatorisk og anti-bakteriell virkning, ødelegge bakterier p.acnes inne.
Termisk vann Avene lindrer huden og beroliger irritasjon.

Aven Expert er et ekspert hudpleieprodukt for mild til moderat akne. Effektiv mot svarte flekker, glans og betennelse. Glatter overflaten av huden. Fungerer på prinsippet om "Trojansk hest", ødelegger P.acnes-bakteriene fra innsiden. Inneholder ikke hydroksysyrer, noe som kan provosere hudirritasjon, og har et høyt nivå av sikkerhet og toleranse. Moisturizes og matter.

Leveringstjenesten er åpen daglig fra kl. 10.00 til 21.00

Kostnaden for levering i Moskva i Moskva Ringvei:

 • med en ordre mengde på opptil 2900 rubler. - 150 rubler,
 • med en ordre mengde på 2900 rubler. - gratis

Courier levering for Moscow Ring Road utføres på en ukentlig tidsplan med budtjeneste "Stalker Consulting".

Levering til regionene i Russland utføres av budfirmaer: Boxberry, 4Biz, Im-Logistic, Russian Post.

 • Fraktkostnad er beregnet ved kassen.
 • Minimumsbeløpet er 1000 rubler for levering til byer i Russland, med unntak av Moskva, Moskva-regionen og St. Petersburg.
 • Levering av russisk post utføres kun i full forskuddsbetaling! Delvis avvisning av varene er umulig!
 • 5-10 kg - 100 rubler
 • 10-20 kg - 250 rubler
 • 20-30 kg - 400 rubler
 • 30-50 kg - 600 rubler

m.Sokol. Volokolamskoye Highway 2

Leveringstid: i morgen (i nærvær av varer i et lager)
Adresse: Hydroproject. Inngangen fra siden av Volokolamskoye motorveien er skiltet "Apotek".
Åpningstider: Mandag-fredag ​​fra kl. 10.00 til 19.00, lør søn fra kl. 11.00 til 18.00

 • Kontant betaling
  Betaling for bestilling og levering skjer ved mottak av bestillingen direkte til kureren eller på kassekontoret på hentingspunktet.
 • Bankkort på nettstedet

Nettstedet har et system med akkumulerende poeng og deres videre bruk i form av delvis betaling for bestillingen!

 • Poeng tildeles og debiteres produkter fra BEAUTY-katalogen, bortsett fra produkter merket med "Minimumpris" -ikonet.
 • For hver av dine bestillinger returnerer vi 10% av verdien av varene i bestillingen fra BEAUTY-katalogen.
 • Med poeng kan du ikke betale mer enn 10% av mengden varer i neste bestilling fra BEAUTY-katalogen.
 • Antall poeng på kontoen kan ses i kontoen din i delen "Mine bonuser".

Fra 1. oktober 2018 vil nye vilkår for bonusprogrammet bli introdusert.
Nå blir ubrukte punkter brent (annullert) 4 ganger i året - 1. januar, 1. april, 1. juli, 1. oktober.

1. oktober blir alle poeng tildelt til 30. juni 2018 kansellert!

Rengjøring ekspert avene

Face Cream Avene Cleanance Expert Soin

Mange har allerede hørt om utmerket kvalitet og høy effektivitet av Avene-kosmetikk, som bare inneholder høykvalitets naturlige ingredienser, og grunnlaget er termisk vann fra en naturlig kilde. Universitetet til hvert slikt komplekst middel er gjentatte ganger understreket av Avene vurderinger, som er skrevet av folk som allerede har testet effekten av denne kosmetikken på seg selv.

En av de nyeste stoffene som nylig ble utgitt av dette selskapet, er Avene Cleanance Expert Soin cream. Den unike formelen av krem, utviklet av eksperter Avene, er designet for kompleks omsorg for fet hud, og eliminere akne. Sammen med de andre fordelene har denne fløten også effekten av å matte huden. Du kan bruke krem ​​fra en alder av fjorten, så dette er et utmerket verktøy, det kan brukes til ungdom i overgang, når barn begynner å ha problemer med huden.

Midlene konstruert på grunnlag av innovasjons formel viktigste aktive bestanddel som er diolenil spesielt utformet Trippelmedikament selektiv virkning. Han har en svært kraftig effekt på problem hud, hindrer spredning av P. Acnes, som er den viktigste årsaken til akne. Også, krem ​​effektivt og raskt fjerner den inflammatoriske prosessen, fjerner hudormer og komedoner, for derved å tilveiebringe en fullstendig stell av hud. Derfor, etter påføring av kremen dette er ikke en løsbar problem er den åpenbare problemet huden blir fullstendig oppløselig, og svarte flekker og kviser forsvinner raskt nok, og etterlater ingen synlige spor av dens nærvær.

I tillegg inneholder sammensetningen av denne kremet komponenter som utfører peeling, regulerer sekretjonen av talg, den såkalte overbelastning av huden. Men det termiske vannet som er en del av det lindrer og lindrer irritasjon, fjerner rødhet fra huden. Kremaktig emulsjonskonsistens av produktet absorberes raskt, forårsaker ikke det minste ubehag etter påføring, og kan tjene som et grunnlag for dekorative sminke.

Denne kremen fukter og gir næring til huden, så etter sin søknad er det ikke behov for ekstra fuktighet, spesielt om sommeren og våren. Og hvis du er for tørr eller tung frost på gaten, kan ty til supplerende hjelp før du går ut i vinteren. Også, etter å ha lest anmeldelser om en krem ​​Avene Cleanance Expert Soin, kan man si med sikkerhet at han ikke bare fukter huden, men gjør det også en matt i 4 - 5 timer. Derfor er mange kunder veldig fornøyd med denne krem ​​og anbefaler bruk til andre mennesker.

Avene (Aven) Klinans ekspert seboreg emulsjon. keratoreg. for problem hud 40ml

Prisen gjelder kun når du bestiller på nettstedet. Ved bestilling på telefon varierer prisene.

 • Prisen på Aven Klinans er den laveste i Moskva
 • Kjøp Aven Klinans mulig hjemlevering
 • Aven Klinans levering er mulig I dag fra 16:00, se delen "Levering på bestillingsdagen".
 • Aven Klinans instruksjoner for bruk
 • Aven Klinans alle former

Aven Klinans manual

AVEN Klinans Emulsiya mot oljeaktig glans

Forsiktig omsorg for problematisk fet hud

Spesiell omsorg for fet hud.

Klinans Matting Emulsion inneholder unike aktive ingredienser som perfekt tilfredsstiller behovene til fet hud.

-Lauratglyceryl regulerer overdreven sebumproduksjon.

-Mikrokapsler absorberer overflødig sebum, som umiddelbart matter huden.

-Det høye innholdet i Aven Thermal Water gir en beroligende og beroligende effekt på huden. Emulsjonen har en lett og delikat tekstur.

Om morgenen og / eller om kvelden på ansiktets hud, tidligere grundig rengjort med Cleansing Gel Cleansing, og fuktet med en spray med Thermal Water Aven.

Unngå kontakt med øynene.

Bruk ikke til barn under 3 år.

Aven Klinans er et godt valg. Kvaliteten på varene, inkludert Aven Klinans, passerer kvalitetskontroll av våre leverandører. Kjøp Aven Klinans du kan på vår hjemmeside ved å klikke på "Legg til i handlekurven" -knappen. Vi vil gjerne levere deg Aven Klinans til en hvilken som helst adresse, innenfor vårt leveringsområde, angitt i Leveringsavsnittet, eller du kan bestille Aven Klinans ved selvlevering.

Avene Emulsjon mot akne og svarte flekker Rengjøringsekspert (40 ml)

Kort beskrivelse

Emulsjon Avene Cleanance Expert har en utpreget seborrhea og keratoreguliruyuschim handling, noe som bidrar til rask eliminering av akne, hudormer og svarte flekker, forsiktig eksfolierer døde hudceller, fukter huden. Lett tekstur gjør det mulig for emulsjonen å absorbere raskt, etterlater ingen klissete eller fettete rester, slik at det er aktivt. Les hele →

Kjøp kosmetikk med rabatter!

Avene Emulsjon mot akne og svarte punkter Rengjøringsekspert (40 ml) kan kjøpes billigere takket være det akkumulerende systemet!

Akkumuler 75 000 tg (nå har du allerede samlet 0 tg), og da vil prisen på dette verktøyet falle for deg til 5 200 tg!

Emulsjon Avene Cleanance Expert har en utpreget seborrhea og keratoreguliruyuschim handling, noe som bidrar til rask eliminering av akne, hudormer og svarte flekker, forsiktig eksfolierer døde hudceller, fukter huden. Lett tekstur gjør at emulsjonen raskt kan absorbere, etterlater ingen klebrig eller oljeaktig rester, slik at aktive stoffer effektivt kan begynne å arbeide i de dypere lagene i huden. Justerer lindring og farge på huden, mattes den, gir en frisk utstråling og fløyelsaktig, myker og beroliger.

Emulsjonen har en SMART-formel som inneholder 3 innovative patenterte ingredienser fra Aves laboratorier:
- Monolaurin® - regulerer talgproduksjon, eliminerer glans.
- Expressin® - en aktiv ingrediens med keratolytisk virkning, reduserer sværhetsgraden av svarte flekker og betennelser, gir huden overflate. Ved en konsentrasjon på 1% er virkningen mer effektiv enn 6% glykolsyre.
- Den innovative komponenten av Diolenil® er den patenterte utviklingen av Pierre Fabre laboratorier "Trojan Horse" for bakterier, som ødelegger dem fra innsiden; har en selektiv effekt og aktiveres av bakterier P.acnes, uten å påvirke sunt vev, og sikrer dermed et høyt toleransnivå. Handlingen aktiveres av P.acnes-bakterier, splitting molekylet i 2 aktive ingredienser med anti-inflammatorisk og antibakteriell virkning, ødelegger P.acnes bakterier fra innsiden.
Sammensetningen av emulsjonen inneholdt også en stor mengde termisk vann Avene, og reduserte dermed risikoen for irritasjon og allergiske reaksjoner.

Metode for bruk

Påfør emulsjonen på den rensede huden på hele overflaten av ansiktet, unngå området rundt øynene.

Cream vurderinger online

Den er ideell for min oljeaktige og problematiske hud, det absorberes raskt, svært komfortable følelser i ferd med å bære, lindrer betennelse, tetter ikke porer, og poeng blir lettere og reduseres med tiden.
Link til anmeldelse.

Klinans Expert klarer perfekt oppgaver på hudmatting! For sommeren - det er bare en "må ha".
Link til anmeldelse.

Umiddelbart etter påføring av krem, blir ansiktet matt, glatt og glatt, mattingen varer minst 4 timer - for meg er dette allerede bra. Fuktar det perfekt, huden strammer ikke.
Link til anmeldelse.

Rengjøringsexpert beskytter ikke bare huden, men også fuktiggjør huden veldig godt og holder den behagelig, derfor er den perfekt for kombinasjonshud.
Link til anmeldelse.

Fukt og regulerer talgkjertlene; Tynner tone og glatter huden god sammensetning med innovative komponenter; nekomedogenno; hypoallergene; rolig, ikke-påtrengende duft; absorberer raskt; ikke ruller ned.
Link til anmeldelse.

Flere Artikler Om Typer Acne