Acide salicylique: 0,5% autres ingredienser: Methyl Trimethicone, vann, dipropylenglykol, alkohol Denaturerte, nylon-12, butylenglykol, talkum, PEG-10 dimetikon, dimetikon, Trimethlsiloxysilicate, Silika, Laminaria Saccharina Extract, kalsiumstearat, Isononyl Isononanoate, koffein, Glycerol, hydroterapi Dinatrium EDTA, Natriumsitrat, Fenoksyetanol Condenir: Titandioxid, Jernoksyder, Glimmer

Clinique Anti-Blemish Solutions Liquid Makeup er en svært effektiv, men likevel mild formel som er designet for hud utsatt for betennelse. Et spesielt kompleks av ingredienser gjenoppretter balanse, noe som hjelper.

Clinique Anti-Blemish Solutions Liquid Makeup er en svært effektiv, men likevel mild formel som er designet for hud utsatt for betennelse. Et spesielt kompleks av ingredienser gjenoppretter balanse, noe som bidrar til å redusere produksjonen av talg uten å forstyrre hudens fuktighetsnivå. Denne formelen gir et medium-tetthet belegg som pålitelig maskerer akne, rødhet og forstørrede porer. Lett, motstandsdyktig krempulver forfriskner og kjøler huden umiddelbart etter påføring, legger seg lett og behagelig, uten å forårsake ytterligere irritasjon av sensitiv hud, og samtidig bidrar aktivt til eliminering av akne.

Det anbefales å bruke Clinique Anti-Blemish Solutions Liquid Makeup selv etter eliminering av akne, da denne concealer opprettholder en balanse mellom hudhydrering og kontrollerer produksjon av talg, som bidrar til å forhindre nye betennelser. Formelen gir et naturlig belegg, gir huden komfort og feilfri utseende, samtidig som den opprettholder sin friskhet og effektivitet i åtte timer.

Anti-Blemish Solutions Liquid Makeup er tilgjengelig i seks nyanser. Stiftelsen tilbys i en praktisk flaske og er laget for å brukes med Clinique Anti-Blemish Solutions Clear Skin System-produkter for effektivt å eliminere og forebygge akne.

søknad:
Påfør padsene. Spred over ansiktet og bland godt.

anmeldelser

God dekkraft.

Min hud: problematisk, med hyppige utslett og post-akne, men ikke utsatt for oiliness eller tørrhet.
Jeg kan bare anbefale dette tonalverktøyet til eiere av fet hud, jeg passet egentlig ikke på det og likte det ikke. Den legger seg dårlig, det er vanskelig fordelt på huden, det fryser nesten umiddelbart. Bruk det bare i ett lag. Sterkt understreker den minste flakingen.
Jeg likte heller ikke emballasjen, kremen kremer ikke veldig hygienisk, og etter min mening kan luft komme dit, noe som gjør kremet tykkere over tid.
Hue: Jeg husker ikke nøyaktig, da jeg kastet ut krukken, var det mest sannsynlig elfenben (2).

Tett belegg, tetter ikke porer, behagelig aroma.

Kan understreke peeling.

Dette fundamentet er spesielt designet for hud utsatt for betennelse.
Kremet er i stand til å gjemme akne og rødhet, gir hudfarge, noe som gjør den glatt. Det er en matt effekt, men den varer ikke lenger i 2 timer. Etter det, må jeg tømme huden min med en matt klut. Jeg kjøpte tone 03. Krem tørker litt akne, og de går raskere. Men det er en liten minus: det kan understreke peeling. I prinsippet er jeg fornøyd med dette verktøyet. Men jeg har ikke tenkt å kjøpe den igjen.

Ikke fettete, matt.

Kan tørke hud, avgir problemområder.

Skygge nummer: 03 naturlig

Min hud: Normal, utsatt for fett i t-sonen.
Jeg prøvde denne tonale krem ​​med kjæresten min. Det virket perfekt. Porene slipper ikke, ruller ikke, belegget er jevnt matt. Jeg fikk meg selv) Men hva var min skuffelse da hun søkte min krem. På huden lå som talkum. Porer valgte alt, beklager, antennene er også XD Ooh, det tørker veldig raskt. Det er nødvendig å søke ekstremt nøye og raskt) ellers vil strekket forbli. For første gang måtte jeg til og med fjerne kremet helt. Jeg tenkte for mye av glede. Men dessverre. Etter å ha påført en mindre mengde, var effekten den samme.
Jeg fant en annen bruk for det) Jeg legger det bare på toppen av det viktigste fuktighetsgivende fundamentet. I spesielt fete "skinnende" områder. I denne utførelsen er den perfekt) dvs. til basen er et flott alternativ. Men på det "barne" ansiktet faller dårlig. Det kan tørke huden, da det skaper en matt effekt.

En liten palett med toner, tørker, dårlige faller på huden.

Skygge nummer: 01 (fersk alabaster)

Når jeg hadde en fantastisk korrekturleser fra denne linjen som passet meg i tone. Hun brukte den lokalt, og selv på små områder av ansiktet, under pulver så bra ut. Bare det var bare 15 ml og de endte. Da jeg kom ham i butikken, var det ingen korrekturleser. Kan ha avsluttet, kan ha blitt utgått. Konsulenten sa at tonalverktøyene for problematisk hud akkurat hadde kommet ut, og de ville erstatte korrekturleseren min (dette var lenge siden). På grunn av min gode holdning til korrektoren kjøpte jeg tonen nesten uten å se. Generelt er hun skyldig. Først må du ikke tro på konsulentene at skyggen er egnet, og for det andre, håper ikke at nyanser av korrektoren vil falle sammen med tonerens toner. Generelt passet ikke den letteste tonen min rettferdige hud. Jeg prøvde å bruke den på solbrun hud om sommeren, men jeg likte fortsatt ikke tonen. Det tørker huden, en slags væske i tekstur, den passer ikke godt og legger vekt på alle flakene. For meg var det et helt uheldig oppkjøp.

Økonomisk produkt, virkelig matting i lang tid.

De fleste nyanser er rosa.

Grunnlaget for en fantastisk sminke er en ideell hudfarge, jevn farge og tekstur av huden, så jeg er alltid på utkikk etter det ideelle tonalverktøyet, spesielt problemhuden. Fra personlig erfaring i bruk, mer enn 12 måneder. Jeg vil legge merke til den bemerkelsesverdige dekkevnen til fundamentet, godt dekker forstørrede porer, en av de få, pulverformede mattene. Tonen i tonen jeg brukte er 01 alabaster, den eneste minus er at de fleste nyanser fortsatt har en rosa subton, ikke en nøytral, for eksempel. Tonalkremet ble påført på forskjellige måter: Med hender, en skjønnhetsblender og en børste, så vil jeg si det med RT-ansikts-ekspertbørsten, brukes tonen helt perfekt, jevnt, raskt og enkelt. Emballasje - tuba tone - en smal nese leverte ikke ubehag under bruk.

Tett matt finish.

Den sterke lukten av alkohol tørker huden, en liten fargepalett.

Hud: veldig lett, sensitiv, kombinert
Hue: 01 (fersk alabast)

Tonen ble kjøpt under den problematiske tilstanden av huden, det ble forventet en god maskering av mangler, tørking av betennelser.
For min veldig rettferdige hud, selv om sommeren viste det seg å være for mørk, og med konstant bruk tørket han kinnene mye (sterkt - dette er helt opp til flakingene, som han for øvrig understreket veldig sterkt). Fra proffene: Det varer hele dagen, det gir en tett, godt skjult feil, belegget, men i de fete områdene dukket opp skinnet raskt nok. Festepulver er nødvendig hvis du vil ha en veldig matt effekt.
Det distribueres på huden tørt, tørker raskt, så du må handle raskt. Det vil nok være lettere med en våt svamp, men jeg påførte det med hendene mine, med penselen forlot stripene.
Det tørker betennelsene (som resten av huden), men du bør ikke forvente noen behandling fra den.

Tørker betennelse, ikke-komedogen, god for fet hud, høy dekning evne.

Tørker huden, legger vekt på peeling, etter 8 timer kommer sokker av flekker.

Jeg kjøpte denne tonalen i epoken i kampen min med betennelse og generelt kamp med huden. Dette var mitt første luksusfundament, og effekten var åpenbar:
- god sammensetning som
- tetter ikke porene
- ikke provoserer nye betennelser,
- tørker eksisterende problemer
- dekker dem perfekt,
- Gjeldende for layering og skygge (selv om det er nødvendig å arbeide med dette elementet raskt, fordi krem ​​har en tendens til å fryse på ansiktet, er det litt tørt på tekstur).
Målet har en fin matt finish. Jeg gjorde praktisk talt ikke pulver etter. MEN! Persistens klokka 8 er ikke nok for meg personlig. Og etter klokka 8 begynner han å bli farget, selv om jeg ikke har vane med å røre ansiktet.
Jeg vil ikke skrive om briljans, for i et hvilket som helst grunnlag manifesterer briljansen seg i meg etter 3-4 timer, og dette er normalt. For meg er det viktigste at jeg kan fjerne skinnet uten å skade sminke laget. Med dette i prinsippet klarte kremet. Selv for meg personlig var minus alkohol i sammensetningen. Jeg forstår at det var han som tørket betennelsene, men han tørket også hele huden min, som jeg ikke liker. Og som et resultat, understreket jeg peeling og skapte nye på de tørre stedene i ansiktet mitt.
Jeg vil si et enkelt ord om paletten av nyanser. Hun er ikke perfekt. For det meste går fargene til gule (jeg hadde 01 Alebaster), men huden min er for blek og har en nøytral delton, denne fargen er for gul.
Generelt kan jeg anbefale det og vil være for jenter med fet problem hud for kortvarig bruk for å skjule og raskt fjerne feilene.

Behandler huden, et stort utvalg av farger, tetter ikke porene.

Understreker peeling, kommer av farget.

Jeg har et fundament i skygge 03. Dette verktøyet har en ganske flytende konsistens, gir en behagelig pulverform, gir et belegg av middels tetthet. Jeg legger det med fingrene i patting bevegelser, prøvde å påføre det med en svamp, men med en slik applikasjon et mindre tett belegg med større forbruk av produktet. Når huden min er fet etter 3-4 timer, må du rette opp sminke, krem ​​begynner å bli flekker, det er ikke vakkert. Med daglig bruk etter 2 uker la jeg merke til at kviser er tørket og nye ikke vises - dette er viktig for meg.

Enkel anvendelse, graden av dekning.

Krasjer i porene, kryper, oljeskinn.

Min hud er kombinert, fet i T-sonen, intermitterende utslett, post-akne. I tonekremet for meg er graden av dekning viktig, fordi huden går mye å være ønsket. Etter å ha lest de fleste positive anmeldelser på Internett, bestemte jeg meg for å kjøpe den. Det var min første dyre krem. Jeg likte beskrivelsen fra produsenten, at han syntes å balansere huden, fukte på tørre områder av huden og matte på fete områder. Ervervet en nyanse 01 Petal, nærmet seg. De første ukene var jeg glad for ham. Forresten, brukt direkte for hånd. Ingen skilsmisse observeres ikke. Legg ned nøyaktig. Men da la jeg merke til at hvis jeg berører huden min med fingeren, så forblir et avtrykk, det kan tydelig settes, mens han tar av seg klærne, har han sikkert bodd på den. Ved slutten av dagen falt i porene, slått i rynker. Der hvor jeg lagde den, ble jeg blitt synlig, etter at jeg var gjennomvåt med et matte serviett, som om det ikke var grunnlag. Jeg prøvde å bruke den med en skjønnhetsblender, men det ble enda verre, da fundamentet ble tykkere. Jeg kunne ikke få venner med ham. Nå ligger han om og til og med legger ham i håp om at han har blitt smartere.

God dekning evne, pulveraktig finish, ikke tette porene, bidrar til å eliminere eksisterende betennelse.

Om huden min: 30+, fet, følsom med sporadisk utslett, porene dypt og forstørret.
Jeg har brukt dette grunnlaget i 5 år allerede i to nyanser 03 og 04 (avhengig av solbrenthet). For meg er det bare perfekt i perioden med hudkomplikasjoner. Jeg bruker den med fingrene, kremet er godt fordelt på huden og gir en elegant pulverformet fløyelfinish. Pulver umiddelbart du ikke kan bruke, er det bedre å pulver litt senere når ansiktet begynner å skinne. Alas, det vil skje uansett, fordi Jeg har en slik hud. Jeg begynner å skinne med denne tonaltiden på 3 timer. For meg, et ganske akseptabelt resultat. Så servietter og et lett lag av pulver. Belegget er ganske tett, overlapper min postacne, fregner og ujevn hudfarge. Ved slutten av dagen kan det flyte, og ansiktet blir farget, jeg er klar for det, så etter lunsj, ca. 3 timer (og dette er 7 timer etter påføring), løfter jeg bare tonen med våte kluter og bruker den igjen. Hvis venstre lenger, er grøt på ansiktet garantert, fordi huden utskiller mye sebum. 12 timer vil ikke overleve, men produsenten lover ikke. I porene faller ikke igjen, belegget er bare perfekt.
Jeg anbefaler ikke å bruke på huden med peeling, sterkt understreke. Men når den brukes til oljeaktig eller kombinasjonshud, tørker den litt. Tørker også den eksisterende betennelsen og forårsaker ikke nye.
Mange ganger brukt tonen til "exit", på bildet ser huden med denne krem ​​og pulver ut flott!
I mangel av problemer på huden, bruk ikke nok pulver. Men så snart som. så umiddelbart bare dette fundamentet.
Mitt CV: Jeg anbefaler for jenter med fet eller kombinasjons problem hud. Jeg har den alltid tilgjengelig.

God dekkkraft, kompakt emballasje, fin tekstur.

Huden begynner å "skinne" etter noen timer, på slutten av dagen kan den "flyte" over ansiktet.

Jeg bruker tre-trinns systemet Clinique, bestemte jeg meg for å velge og sminke merke. Min hud er problematisk, så jeg stoppet ved Anti-Blemish Solutions. Det var ingen problemer med valget av farger, linjalen har en ganske variert fargepalett. Jeg stoppet ved "fersk elfenben" (02), som jeg absolutt nærmet seg.
Generelt kom verktøyet til meg og jeg likte det. God pris, god dekning, jeg hadde ingen problemer med å bruke (jeg brukte skjønnhetsblender), tonen gikk jevnt uten bald flekker og band. Effekten av masken oppretter ikke. Et veldig praktisk rør som ikke tar opp mye plass i kosmetikkposen og er veldig lett (i forhold til Dior Skin Forever, føler du ikke vekten av pakken i det hele tatt). Men kremet virket for meg ikke helt økonomisk i utgifter. Også blant miniene merker jeg at verktøyet begynner å "skinne" etter 2-3 timer, og på slutten av dagen kommer det til nasolabiale folder, noe som ikke er for vakkert.
Alternativet er bra, kanskje i fremtiden vil jeg kjøpe igjen.

God dekning evne, behagelig rør, fin tekstur.

Jeg kjøpte dette verktøyet fordi min favoritt klinikk enda bedre i skyggen 01 er veldig vanskelig å få, og i Kasakhstan så jeg det ikke i det hele tatt. Derfor måtte jeg ty til dette verktøyet.
Jeg har mange problemer på huden min - periodiske utslett, peeling i kinnområdet, oljeaktig T-sonen, men det viktigste er fregner. Om vinteren kan det være mer eller mindre, men om sommeren er det bare vanskelig! Det er nødvendig å skjule så mye som mulig med toner og skjulere, med dette ble jeg alltid hjulpet enda bedre (det står fremdeles som ikke bare å skjule pigmentflettene og frynkene, men også lette dem).
Nå om Clinique Anti-flamme. Det er litt enklere enn enda bedre. Til tross for at løsningen er oppgitt både for fet og problematisk hud, er det så tydelig ikke vektlagt på min peeling - dette er et pluss. Selv om mange med kombinasjonshud, tvert imot, legger det vekt på skall.
Mine fregner skjuler ikke helt til slutt (om sommeren er det helt uvirkelig, unntatt å bruke sminke), men gjør dem mindre merkbare, og ansiktet ser ikke ut som "plastered" - for dette er et stort pluss!
Healing evner i form av å bli kvitt akne, utslett, etc. Jeg la ikke merke til, men jeg håpet ikke på et mirakel, fordi dette er en tonalkrem. Men for sin delikate tekstur, god tetthet og naturlig finish, er jeg klar til å sette ham 5!

Oppstår hudfarge, behagelig tekstur, praktisk emballasje.

Jeg har en kombinasjonshud, fet i t-sonen, periodiske utslett i haken, men generelt er tilstanden ikke kritisk.
Vanligvis brukte jeg min favoritt inglot foundation krem, den har en veldig tett struktur og det passer meg veldig godt på huden min. Men i begynnelsen av sommeren bestemte jeg meg for å prøve noe nytt og så en annonse, og deretter en anmeldelse fra noen skjønnhetsblogger.
Jeg likte det faktum at ifølge søknaden har han en kremaktig pulveraktig tekstur, liker jeg følelsene fra pulveret på ansiktet, følelsen av fløyelshuden.
Å se at i et av kosmetikkmarkedene, som jeg liker, er det også rabatt på det (det kostet meg ca 1000 r og ga en jernboks med gaver).
Jeg begynte å teste om 3-4 måneder siden. Shade 01 Alabaster passer meg perfekt. Et praktisk rør og en liten tut, ingenting blir spilt, lokket og tuten forblir nesten rene. Han selv er flytende, ligner en veldig lett krem.
Jeg bruker den på ansiktet, i dråper, 4 per kinn, 1 hake, 1 nese, 3 panne, bare 13 dråper, ganske økonomisk. Deretter distribueres med en pensel fra M.A.C. og den endelige versjonen av Beauty Blender-stuen. Hvis du gjør alt i henhold til denne ordningen, gå til sengs perfekt, hudtonen er justert, rødhet og liten akne overlapper, men hvis du ser nøye ut, vil kviser bli merkbar (men for en fullstendig overlapping er det helt forskjellige midler). Så som en tone, viste det seg å være bra for meg! Og ja, det skadet ikke problemzonen min, og behandlingen av utbrudd forverret seg ikke på noen måte, slik det fremgår av produsenten, er det egentlig egnet for problemhud.
Tilfreds, jeg vil kjøpe mer.

Terapeutisk effekt, behagelig tekstur, god tetthet og evne til å dekke rødhet, pris.

Kan tørke huden.

Min hud er kombinert. Denne tonalen var i nyanser 02 Elfenben, 03 Nøytral og 04 Frisk vanilje.
I tillegg er hver av nyanser for meg praktisk talt forskjellig tonal. Kremet er ganske tett med en gjennomsnittlig grad av dekning. Ja, han dekker opp rødhetens brønn, fregner. Men jo mørkere tonetonen, jo vanskeligere blir den distribuert.
Jeg søker med en pensel og samtidig 04 skyggen er veldig stygg - du må raskt distribuere, ettersom kremet tørker raskt. Jeg kan ikke forestille meg hvordan det kan påføres med fingrene, sannsynligvis vil det bli farget. Det siste jeg liker er denne skyggen, den ruller ned, som er for tykk, ligger maskert og farget, som om jeg ikke vil kjøpe den lenger. Litt mindre katastrofalt 03 Nøytral. Men peeling definitivt understreke.
Helt annerledes, som om den andre tonalen er 02 elfenben. For meg er dette en solid fire. Tonal har en tørk medisinsk effekt, rødme (hvis det er en liten mengde) passere raskere, kviser kviser. 02 er påført og skyggelagt godt, forandrer skjønnheten, lyver ikke farget, ruller ikke. Selvfølgelig er han ikke superbestandig, men på fuktig hud og med en base (pluss en fast deig), holder han rolig fra morgen til kveld. Krever ikke bindende pulver, har en matt finish.
Kremet inneholder salisylsyre. Men min kombinert, noen ganger tørr hud denne tonalen tørker ikke, merket ikke ham sånn. Jeg har brukt den i mer enn fire år, som en tonal en ikke ved utkjørselen, men for hver dag, når det er rødhet på huden, i intervallet mellom andre tonale.

Naturlig palett av nyanser, tett pigment, fin tekstur.

Det er vanskelig å kontrollere mengden av midler på huden, tørkeeffekten.

Brukes konstant dette verktøyet for en og en halv mest voldelig hormonalt, og som et resultat den rikeste i ulike ufullkommenheter i huden av ungdomsårene.
Om fordelene: skyggen (01 Alabaster) passer perfekt, naturlig beige, uten unødvendig yellowness, dessuten, en av de lyseste av de jeg noensinne har møtt. Pigmentet er ekstremt tett, du kan ikke bruke concealer - bare dot tonal verktøyet med et andre lag. Lukten, konsistensen av krem ​​også likte, men! Ansiktskinnet mitt er tørt, med en spredning av liten akne og til tider mer massiv akne. Produktet tørket huden min sterkt, og til tross for bruk av pre-makeup krem ​​var det en følelse av tetthet. Mengden påført krem ​​kan kun kontrolleres ved å bruke den med hendene mine, og da ble det funnet striper og flekker i dagslys.
Bunnlinjen: Jeg vil ikke anbefale jenter med tørr hud å bruke Anti-Blemish Solutions i lang tid. For sterk tørkingseffekt, som bare kan forverre situasjonen. For jenter med fet hud eller oljeaktig T-sonen, kan dette verktøyet være ideelt, gitt pigmentering og tekstur.

Den gjennomsnittlige tetthet av påføring, reduserer betennelse, motstand.

Et godt grunnlag. Produsenten lover at produktet vil hjelpe ikke bare å skjule feilene, men også bidra til å bekjempe dem. Jeg er ikke sikker på om dette er et tilfeldighet eller ikke, men noen effekt av det ser ut til å være der - mindre betennelser vises over tid.
Jeg har den letteste tonen - 01 (Alabaster). Han skjuler en god rødhet og synes ikke engang å tette porene. Et lite ansiktsmatter, men "uten fanatisme" - du har fortsatt å pulver i løpet av dagen. Det eneste jeg kan utelukke i betydelige ulemper: Gud forby, huden er ikke fugtig: det er bedre ikke engang å prøve å bruke kremet - det vil understreke den minste sprutingen!

God dekning, matt effekt.

Problemet med valg av farger.

Jeg brukte dette tonalverktøyet i 01 Alabaster. Dette er den letteste nyansen av dette produktet, men for min ærlig bleke hud er den fortsatt mørk, så jeg kunne bare bruke den om sommeren. Min hud er ikke fet, men problematisk, porene blir raskt tilstoppede, men dette produktet kom bra opp. Det legger seg jevnt, varer lenge, med en liten matteffekt, men uten følelse av tyngde eller tilstedeværelse av tonale midler på huden. Produktet tilstrekkelig skjuler feilene i huden, men dette er fortsatt ikke kamuflasje, så for spesielt merkbare feil trenger du fortsatt en concealer. Jeg kan ikke bekrefte helbredelsesegenskapene til dette produktet, fordi jeg alltid bruker noen midler samtidig for å bekjempe problemhud, men jeg kan si at det ikke ødelegger sensitiv og utsatt for problemer i huden (det vil si at det ikke tetter porene, det har en antiseptisk effekt). Ville kjøpe dette produktet igjen hvis det var en nyanse som passer til huden min.

Godt og tett belegg, tetter ikke porer, ikke rask flyt.

Nok tykk og tett, du må søke raskt, ellers vil det bli striper, som da ikke kan skygges.

Jeg har brukt dette grunnlaget for allerede 3 år. Jeg kjøper nummer 3 og nummer 6, så blander jeg fordi Det er ingen egnet farge for huden min i paletten. Jeg har veldig fet hud, slik at en time etter påføring av base, krem ​​og pulver, er det på tide å promaknut huden med en klut og så hver time. Jeg kan si at dette er den eneste concealer som opprettholder min lunte hud til kvelden uten å flyte. Jeg prøvde å bytte til andre måter, men kom alltid tilbake til det.

Bemerkelsesverdig healing effekt, god dekning evne.

Brukte tonen under utslett på ansiktet, tok råd fra konsulenttone 03 Nøytral. Tekstur er tett, men som en ansiktsmaske faller den ikke, God dekning evne, hvis det er en katastrofe i ansiktet, så vil det maske det godt. Perfekt tørker betennelser, flott for fet hud. Brukes i lang tid, både på hele ansiktet og punktvis. I løpet av dagen justerte jeg pulveret litt, men tonen i seg selv flyter ikke og ruller ikke. Flott for problem hud. Jeg vil ikke ta mer, siden jeg ikke lenger trenger ham.

God helbredende effekt, tett tekstur, naturlig aroma.

Dårlig seng, på slutten av dagen "går ned" i ansiktet.

Jeg har brukt dette fundamentet i svært lang tid i kombinasjon med et 3-trinns system for rensing av problemhud.
Min tone er 03 frisk nøytral.
proffene:
- God skjuler feil
- virker hudfarge
- mattes godt
- bestandig i prinsippet
- virkelig liker problem hud - effekten av tørking er.
ulemper:
- Ikke veldig praktisk emballasje: Når mindre enn halvparten forblir, begynner den å "skyte" og hvis den ikke lagres forsiktig (transporteres med deg), lekker den ut.
- du må tilpasse seg søknaden slik at det ikke er maske på ansiktet ditt
- ved slutten av dagen kommer det av flekker, så jeg bærer alltid pulver med meg for å dekke opp "hullene"
- peeling på ansiktet legger stor vekt på
Personlig passer denne krem ​​meg, men ikke perfekt. Jeg liker virkelig matteffekten og evnen til å skjule feil.
Jeg anbefaler å prøve, fordi ikke hvert fundament er i stand til å gjemme feilene på en slik måte og samtidig ikke se på fargene. Jeg vil ta meg selv selv om jeg ikke finner noe mer effektivt på den tiden.
Pris ca 1400 i RivGosh.

lett, ikke tette porene, mattes, ganske motstandsdyktige

kan understreke peeling, faller ikke på alle kremer

Jeg kjøpte denne krem ​​med pulver og anti-flamme omsorgssystem. Jeg liker bare en helhetlig tilnærming til å løse problemet. Og siden clinique betyr alt på en gang. På den tiden hadde jeg hudproblemer, kviser osv.
Jeg snakker ikke om pleieprodukter (de tørket dem, men de hjalp). Denne krem ​​er virkelig verdig. Kanskje hjalp hele systemet, men etter å ha brukt denne kremet, i motsetning til andre tonale, begynte kviser virkelig å tørke ut og nye forekommer mye sjeldnere.
Kremlys tekstur, ikke tette porene, godt mattet. Imidlertid lå han ikke ned på shiseio fuktighetskrem og rullet ned. Med andre var dette ikke. Så jeg vet ikke hva det er fra.
Men jeg vil gjøre en reservasjon med en gang hvis du har problematisk, men ikke fet hud, kan jeg ikke anbefale denne krem, fordi den tørker huden.
Effekten av det er naturlig. Det virker til og med for meg at han virkelig har en helbredende funksjon. Jeg brukte den i ca 3 måneder. Da trengte jeg ikke det, fordi huden ble bedre, og nå bruker jeg ikke den lenger, fordi det er noen flak på huden, og denne kremet understreker dem dyktig og fuktar ikke, i min mening, i det hele tatt. Men med tanke på sitt fokus, bør det sannsynligvis ikke være det.
Så kan jeg konkludere med at det er bedre å bruke det som en profylakse når huden er fet og det er betennelser. Og etter forbedring er det bedre å bruke noe mykere.
Men generelt takler han alt som er sagt.

Stiftelse for behandling av problem hud. Er det mulig? Analyse av sammensetningen + foto på huden og svette

Hei alle sammen! For personer med problemhud, å finne et fundament som ikke vil kreme mer, men helbrede, er en svært vanskelig oppgave. Clinique tok vare på oss. La oss prøve å finne ut hva tonalen er, og hvis han er verdt pengene sine.

Kjøpt tidlig i desember. Pris eksklusive rabatter 1400 (30ml). Jeg traff dagene med 40% rabatt på hele suiten i Golden Apple. Min tone er 2. Gjort i Belgia.

Clinique er en dermatologisk linje av det amerikanske selskapet Estée Lauder som ikke kan inspirere tillit.

Stiftelsen selges i en boks. Røret i seg selv har en fin design med et sølvlokk og en praktisk "nese".

Jeg innrømmer at jeg ikke gikk til butikken for ham, men for pulveret av samme merkevare, men Konsulenten av klinikkavdelingen overtalte bokstavelig talt meg, i tillegg til pulveret, til å ta en annen tonal, laget spesielt for problemhud. Etter å ha prøvd testeren på et lite område av hud, så jeg at kremet understreket peeling, som rapportert av konsulenten. Men hun utstedte bare en grandiose setning: "Selvfølgelig understreker det, om det er noen!". Men hun har rett! Er det ikke? Generelt tok jeg også kremet.

Tonalnik utmerket konsistens. Ikke væske, ikke tykk - bare den gylne middel. Ikke fet. Jeg liker det! En hvilken som helst lukt er et stort pluss.

Men "skjule evner" av ham er i C-klasse (men produsenten skjuler ikke at tettheten er "gjennomsnittlig"). Tonen vil skape, men sterke feil vil ikke blokkere.

Jeg prøvde å bruke den på Legerens Formula mineralprimer, resultatet ble ikke bedre.

La oss snakke om sine medisinske egenskaper. Hva sier produsenten?

Hemmeligheten med behandling er den vanlige salicylicen.

Når det gjelder lyskjølingseffekten - ble det ikke lagt merke til meg.

Og nå for sammensetningen.

Og her er hvordan dette testkosmetiske produktet vurderes. Skjermbilder i studioet.

Sikkerhetsfaktoren er nesten 86. Dette er mye som ikke kan være bra!

De mest "dårlige" ingrediensene er talkum og titandioksid.

Vel, på huden. Bildet vil vise den mest forferdelige, vakre fulle og i andre vurderinger.

Her er de lagt vekt på å peeling, som jeg skrev over.

Men fotofotoet med sterk tilnærming og blits. I livet ser det bedre ut, men du kan ikke ta bilder med denne tonalianen på denne måten.

Jeg bruker denne kremet med en børste etter å ha ristet på røret. Jeg bruker det bare en gang i morgen (selv om produsenten snakker om muligheten for gjentatt påføring i løpet av dagen). Jeg fikser det med pulver (klinikker eller legens formel - jeg liker dem begge galte, men om dette på en eller annen måte separat). Holder godt, timer 6-7 sikkert. Jeg har ikke hatt nye betennelser når jeg bruker denne krem! Jeg ga alle mine gamle farger til de som hadde behov.

Jeg trodde det å sette krem ​​3 eller 4. Og likevel bestemte han seg for at 4-ki fortjener han, om enn med en liten minus.

Takk for at du lest mine anmeldelser! Alt godt humør og god shopping!

Anmeldelser om andre farger:

Record Navigasjon

Stiftelse for behandling av problem hud. Er det mulig? Analyse av sammensetningen + foto på huden og fargeprøven: 30 kommentarer

Utmerket anmeldelse! Du er en flott fyr, at du ikke var redd for å legge inn bilder med problemområder, vi er ikke perfekte

Jenter, takk!)) Prelestnaya, takk!))) GalinKaG, ja, jeg har allerede så mange bilder med problemområder som du ikke har noe å frykte, takk!

Det er bra at det ikke provoserer nye betennelser, men noe som dette fra tonalkremer er ofte (spesielt med meg (

Oksanochka..xuxa, og jeg var så! Men med endringen i omsorg og konstante besøk til skjønnhetspleieren, glemte jeg nesten de nye betennelsene t-takk for at du stoppet for å se meg)))

Jeg brukte dette når det var ungdommelige kviser, jeg likte det veldig godt. God anmeldelse!

Jeg vil ikke si at det understreker sterkt, men jeg ville ikke ta dette, og det er ingen penger for slike

Først ble jeg veldig interessert, men for å være ærlig, da ble jeg litt skuffet: det koster ganske mye, men i det siste bildet bestemte jeg meg for å vise meg ikke veldig pent på pannen på egen bekostning = (

Jeg har aldri prøvd dekorativki klinikker, men pleieprodukter er veldig glade

Tin som han på pannen "vakkert" legger seg ned! Jeg brukte min bane bitt til døden for et slikt resultat med en slik pris!))))

Jeg skrev også to dager siden en anmeldelse på en toneklinikk (bare ikke den samme som din), jeg trodde hvilken klasse som skal settes, sett det samme 3 Jeg ser på ditt vakre panne, de samme problemene jeg har, kan du se det i tonalkremer i klinikker "en sykdom "- Hammeres i folder og rynker (i bildet når du trykker på, det er tydelig synlig), det er synd å være så skuffet. Og øyenbrynene dine er veldig vakre.

Dunno, det ser ut som vanlig. Tonalich er som en tonalnik, jeg ble kvalt av en jabot for å gi blodet mitt

Dasha, jeg liker ikke klinikker! Og ikke kjøp noe mer fra dem! noe slags tull og til samme pris ingenting som det, ikke en krone.

I lang tid vil jeg gjøre det på dette fundamentet som bare stopper noen få bokser som ikke er åpne ennå

Jenter, takk for at du stoppet for å se meg! Yulenka @@, takk! Hjalp deg? Jeg er nå den viktigste tingen å ikke provosere. Forresten begynte jeg å bruke tonalblomsten mye sjeldnere, vanligvis hadde jeg bare nok pulver)) Mrs_serejkina, Dashul, jeg ville ikke ta det heller hvis det ikke var 40% rabatt på en suite) Og det understreker bare hva det er. Høyere høyt, jeg skrev spesielt de mest forferdelige bildene))) Selv om det ser ut til meg at en sjelden tonalnik vil oppføre seg bedre under slike forhold Darryl, jeg hadde et par av sine midler i sin helhet og konsulenten prøvde fortsatt på prober - ikke dårlig, som) kurativ dekorasjon) Tanusha_MaLaDETs, Tanya, med dette lyset selvfølgelig ser det ut til å være grusomt og med en sterk økning. Nesten noen tonalnik ville se det samme, ville bare vise at han ikke var perfekt. Det er et bilde hvor han ligger berømt på ansiktet hans, men da ville det være uforståelig hva jeg snakker om i tilbakekallingen og hvorfor jeg trekker poenget))) Ja, og slike flotte bilder i hver gjennomgang i denne tråden, men jeg ønsket å vise nøyaktig svakhet. Jeg er sikker på at du ikke vil passere slike rabatter av olada heller, takk for komplimentet for øyenbrynene (for meg er det veldig uventet og veldig hyggelig!)) Nå ser jeg hvilke klinikker du har der. Men mest sannsynlig har du rett på at de har en slik sykdom, selskapet er en og produksjonsteknologien er en, mest sannsynlig. Men dette er et stort pluss, som ikke provoserer betennelse - det er verdt mye. DevilLina, Linochka, ja generelt, ja, du har lagt merke til at tonalnik er som en tonalist, men poenget her er ikke engang hvordan det ser ut, men det som er spesielt for problemhud. For omtrent 4 år siden, ville jeg bare drømme om en slik krem ​​TreFLe, Adelechka, og hvilke klinikker hjalp ikke deg? Prisene er ikke penny, men igjen vil jeg gjenta om rabatten)) Og jeg likte virkelig pulveret til klinikkene, selv om det er sammensatt av talkumpulver, men det er så kult! Jeg har nå 2 perfekte pulver - hun og ikherba)) hmelevochka, jeg har nettopp kommet inn med alle åpne banker - ga bort

Dash, her vil du ikke tro, jeg passerte det forbi! Ærlig ærlig! Jeg ser ikke engang på klinikkene. For meg selv fant jeg to gode, og viktigst, budsjettmidler, så jeg vil ikke engang se etter luksustoner, uansett rabatten.

Jeg har hatt mange samplere av dekorative kosmetikk, inkludert tonal ressurser, men på en eller annen måte er de ikke imponerende i det hele tatt med dekorative klinikker. Men omsorgen de har bare super, byttet jeg helt til det. Nå, selv i pulveret har forsvunnet.

Dasha, jeg hadde ikke denne kremet, men det ville være interessant å prøve det! Det forstyrrer meg også når krem ​​på pannen blir rynket

Hyggelig tonak, ville prøve

Wow, og jeg ble overrasket av konsulentens ord, det virker for meg, hun hørte det

Nydelig, takk for at du stoppet forbi! Yuliya_Cherry, og hva slags midler bruker du? Musaka, Tonya, alle opprørt, spesielt hvis dette er en luksus og ikke for 100 rubler ketaminka, mad_kristi, Christine også overrasket meg Nona vite hva som slukavila - er diskutabelt

Det er synd at tonalnik så mange mangler. Men i utgangspunktet ikke dårlig.

Dasha, den objektive gjennomgangen viste seg. Men ikke alle luksus kosmetikk er løsningen på alle hudproblemer. Men mange mennesker roser dette eller det rette bare på grunn av deres luksus, og klandrer ulempene ved lunskap, som de vil tilpasse seg.

Neon_Rain, ja, det er "ikke dårlig" Donna Helen, takk! Jeg er enig med deg i at ofte her har vi noe som "dette er en pakke, slik at du kan tilgi både dette og det", og hvis pengene er for 4 hryvnias, så finner vi feil med alt)) Tvert imot bør det være

Wow, hvor utrolig skjuler alt. I bokmerker vil jeg bli vurdert som et alternativ for fremtiden.

Jeg har samme type krem, ikke fornøyd med kjøpet, det er veldig tett og på en eller annen måte whitens huden, det er få fordeler.

Jeg likte kremet, men etter langvarig bruk scorte jeg porer! nektet, men vær "på vei ut"!

LedyL, og jeg bruker sjelden det nå heller - jeg kjøpte mye koreansk Bibik

Clinique Anti-flamme løsninger grunnlag - gjennomgang

Hei) Jeg vil dele med deg min favoritt. Jeg var på utkikk etter den perfekte tonen i svært lang tid, det var alt fra massemarkedet, bestemte jeg meg for å prøve suiten. Min hud er sååå problematisk, og derfor ble søket mer komplisert. For meg hadde tonen vært ansvarlig for disse parametrene:

-ikke renne i løpet av dagen

-ikke tette porene

Jeg dro til klinikker i lang tid, lese anmeldelser, og til slutt bestemte meg. Oppriktig ble jeg ikke vant til det umiddelbart, men da dette skjedde, elsket jeg ham med hele mitt hjerte.

Og så i rekkefølge:

Tekstur er ganske tynn, men ikke for mye. Og det påføres ikke som en feit krem, men tvert imot. Det absorberes raskt etter huden, som om det er pulverisert. Derfor må du super raskt spre tonen over ansiktet, slik at den ikke tørker ut der den ikke er nødvendig.

Belegget er regulert, og jeg liker det, hvis du trenger å dekke noe opp, er det nok bare å bruke mer.

Han har ingen lukt.

Matting det er fantastisk. Med andre nyanser begynner ansiktet mitt å skinne etter 2 timer. Fra klinikkene skinner det bare på slutten av dagen etter 6.

Emballasjekurs oppsummert. Når kremet er veldig lite for å riste det, er det helt umulig.

Jeg hente tone nummeret under kunstig belysning. Konsulenten forsikret meg om at den første ville være for hvit. Etter å ha testet grunnlaget hjemme, skjønte jeg at det til og med for sommeren ville være mørkt for meg. Men til tross for dette ble min kjærlighet til klinikker ikke mindre. Dette er trolig det ideelle verktøyet for problemhuden min.

My-krem

kosmetikk fra A til Z

Problemklinikker grunnlag hudanmeldelser

Gjennomgang: Foundation krem ​​for problem hud CLINIQUE Anti-Blemish Solutions Liquid Makeup - Den første bekjennelsen med ham trente ikke. men den andre.

fordeler:
perfekt masker, godbiter

ulemper:
ikke funnet

Jeg har nå en perfekt og sunn hud. Min første bekjennelse med ham mislyktes, jeg fryktelig ikke lik lukten og tekstur, og jeg kastet ham inn i det fjerne hjørnet av min kosmetiske pose. Faktisk har jeg god hud, pimples hopper sjelden ut, men de er, og fremdeles fete, spesielt T-sonen. Jeg har aldri brukt tonaler, fordi de tette porene mine og ansiktet mitt så vulgært og slurvet ut. Hvor mange jeg prøvde dem, er resultatet alltid det samme, så jeg brukte bare pulver. En dag da jeg måtte se 100% full, "gå ut" for å si det (jentene ville forstå meg!) Som om de ikke hadde plukket opp små kviser og porene ble forstørret, satt ansiktet mitt som en oransje hud i fortvilelse foran et speil og prøvde å ta ansiktet i rekkefølge. Og så kom jeg over denne klinikken, nå en favoritt! Jeg håper ikke lenger på noe, gnidd jeg ansiktet mitt med tonic, og ovenfra la jeg tonalist med et tynt lag, spesielt gned det til steder med porer, og lo! Ansiktet mitt ble kjedelig, glatt, ingen feil. Min glede kjente ingen grenser, hele kvelden hadde jeg det gøy da jeg kom hjem, min sminke var uberørt og frisk. Og et annet stort pluss at neste dag, mine kviser tørket ut og begynte å helbrede. Nå er dette en fast bosatt i min skjønnhetspleie.


Samlet inntrykk: Den første bekjennelsen med ham trente ikke ut. men den andre.

overrasket over deres holdning til fet hud!

Jeg begynner med det faktum at: Jeg har blandet hud utsatt for fet i den varme sesongen.

Jeg har ikke prøvd mange kremer i livet mitt, jeg kan til og med liste: ballett (halvt rør), Max Factor (7 år), i hårddagene på huden min, dette (et halvt rør), Make-Up Atelier (flere ganger).

Og med disse trinnene kom jeg til CLINIQUE Anti-flamme-løsninger. Tok et notat om at han kjemper pimples, tørker dem og alt det. Generelt liker jeg kosmetikken til dette selskapet! Vichy og La Rosh Pose syntes meg bare billig da jeg begynte å kjøpe CLINIQUE-produkter etter hverandre.

Vel, la oss starte med fordelene:

 • Det er godt brukt på grunnlag under en sminke - ruller ikke ned
 • mattes huden godt, ca 4-5 timer
 • designet for fet hud, så strømmer ikke over tid
 • huden min holder meg i perfekt stand i 4 timer
 • over tid utsettes ikke smørte feil
 • selv etter en hel dag er det ingen glans og flekker på ansiktet
 • Det er ingen følelse av en maske på ansiktet i motsetning til prof.
 • etter 4 timer begynner det stille å falle inn i porene, men utsetter ikke sine "svarte punkter"
 • om kvelden ser det så naturlig på huden at du noen ganger glemmer at du pleide å male om morgenen))) (gikk til sengs et par ganger, akkurat etter å vaske det med vann - glemmer å vaske det av)
 • Hvis det er tørre områder med hud på huden, vil det fremheve dem veldig bra

Vel, noe sånt) Faktisk er jeg veldig fornøyd med dette funnet. Selv om jeg sjelden bruker fundament, men i rette øyeblikk støtter han meg til det maksimale! og dette er viktig!

For å være ærlig bruker mange av mine bekjente med problemhud det og er veldig fornøyd, så jeg vil sannsynligvis også anbefale det til deg!

Hvis ikke behandlet, men du vil være vakker.

Ikke masker og behandle (+ hudfoto)

Hvor lenge har jeg latt etter deg. + mange bilder

Krem er klart ikke for problem hud

Jeg bestemte meg for å lage hele min samling av grunnkrem, for å fullføre de gamle. Derfor tok pennene mine igjen Clinique Anti-Blemish Solutions.

Jeg kjøpte det for et år siden, så min mening var ganske konstruktiv. Tilgi meg elskere av dette produktet, men jeg vil kritisere det til ninene.

Om huden min: (da jeg begynte å bruke, det er for et år siden), fet, problematisk, med periodisk (men sjelden, siden hun hadde gjennomgått behandling) betennelse, pluss veldig blek.

FRA PRODUSENTEN:

Anti-Blemish Solutions Liquid Makeup er en svært effektiv, men likevel mild formel som er designet for hud utsatt for betennelse. Et spesielt kompleks av ingredienser gjenoppretter balanse, noe som bidrar til å redusere produksjonen av talg uten å forstyrre hudens fuktighetsnivå. Denne formelen gir et medium-tetthet belegg som pålitelig maskerer akne, rødhet og forstørrede porer. Lett, slitesterkt kremfundament fornyer og kjøler huden umiddelbart etter påføring, legger seg lett og behagelig, uten å forårsake ytterligere irritasjon av sensitiv hud, og samtidig bidrar aktivt til eliminering av akne. Det anbefales å bruke Anti-Blemish Solutions Liquid Makeup selv etter eliminering av akne, da dette tonal Kremen opprettholder balansen mellom hudhydrering og kontrollerer produksjonen av talg, som bidrar til å forhindre nye betennelser. Formelen gir naturlig dekning, gir huden komfort og feilfri utseende, samtidig som den opprettholder sin friskhet og effektivitet i åtte timer. Anti-Blemish Solutions Liquid Makeup tilbys i seks nyanser. Concealer tilbys i en praktisk flaske og er designet for å bli brukt med Clinique Anti-Blemish Solutions Clear Skin System-produkter for effektivt å eliminere og forebygge akne. Slik bruker du • Bruk på fingertuppene. • Spre over ansiktet og bland godt.

UTSEENDE:

Emballasjen er veldig vakker! Det er behagelig å bruke, behagelig å holde i hånden, ser flott ut på kommode. Sann, jeg beklager en litt grimy nese :)

Generelt sett legger jeg en solid 5 for emballasjen!

Hue: Alabaster 01

INGREDIENSER:

Og akkurat nå la jeg merke til det som en del av talkum

MINE YTTERSLAG / KONKLUSJON: Sterkt mislikte!

 1. Han comedogenny! Det er veldig motstandsdyktig og tett (dessverre, i dette tilfellet er det minus), og selv når jeg rengjør med hydrofil olje, med vanlige masker og rengjøringer, kunne jeg ikke unnslippe fra tilstoppede porer. Og så et år siden skapte han en katastrofe i ansiktet mitt som jeg hadde behandlet i svært lang tid.
 2. Farge! Motbydelig! Først synes alt å være ok, men hvordan oksiderer den seg gudløs, så blir du liksom en leopard. Absolutt ikke for snøhvit.
 3. Fullfør. Han er matt. Bra, du kan til og med gå uten pulver med mattservietter. Men det er veldig vanskelig å søke. Griper øyeblikkelig, det andre laget kan ikke engang snakkes om. Hele første laget vil "rive", gå klumper, og så videre.
 4. Alkohol i sammensetningen. Tørker tørt huden. Jeg vet ikke om det finnes andre komponenter som bidrar til å lage en matte concealer, men dette er en katastrofe. Ok, denne lukten er skarp, den kan overleves, men skaden på huden er trist. Jeg skjønte for sent at alkohol er KONTRAINDIKERT for problematisk hud! Det tørker det enda mer, noe som medfører større frigjøring av talg (talg), noe som provoserer nye betennelser. Dette er en ond sirkel som du kan velge, eliminerer alkohol fra omsorgen.
 5. Tetthet. Postacne og betennelse vil ikke blokkere. Så gjennomsnittet er nærmere lett, siden det er umulig å lagre det.

Jeg prøvde å bruke den på forskjellige måter, på forskjellige kremer, men effekten var alltid + - det samme. Jeg oppnådde mindre kvalitet når jeg applicerte Beauty Blender på en matte krempleie.

Og kommer ut, er beskrivelsen av produsenten flyr til djevelen, fordi ikke for fet hud på grunn av alkohol, manglende dekning og upraktisk for lukking og post-akne betennelse, comedogenic.

Min jødiske sjel ønsket å fullføre alle mine gamle grunnkrem, inkludert denne. Men jævla. I en uke er det så mange nye komedoner med ganske høy omsorg og rensing, det er en katastrofe, kamerater.

Jeg kjenner de som bare er forelsket i denne kremet, men noe har ikke kommet til meg her.

PRIS: 2600₽ på den offisielle siden

Takk for din oppmerksomhet

Er allerede ferdig med 2 bokser! Dette er akkurat tilfelle når 1 dyrt treffer 10 billig (skygge 01 Fresh Alabaster, + foto på ansiktet på slutten av dagen, + sammensetning)

Perfekt for problem hud! Jeg anbefaler bare fet og fet hud, andre typer vil tørke. Jeg pleier å ta en fly på kampanjene "35% for alt", "40% for alt", litt mer enn 1000, men det er verdt det!

Min skygge 01 Fresh Alabaster - den første i linjen. Ikke for snøhvit, men det passer godt til hudtonen og mørkner ikke i løpet av dagen. Beige undertoner, litt med rozovinka:

proffene:

+ Den eneste tonalen av alt jeg har prøvd det har en helbredende effekt! Tørker pimples, reduserer antallet deres. Men det viktigste er å bruke en passende krem ​​under den. Det må være fuktig og inneholder ingen oljer, ellers vil tonen på den flyte. Mitt ideelle alternativ er en penny krem ​​fra den rene linjen "Ideal Skin Cream-aktiv mot akne."

+ motstandsdyktig mot galskap. Litt faller ut av monsteret i denne forbindelse - Estee Lauder Double Wear, men den ene er mye tettere. Her er et bilde på slutten av dagen (eller heller allerede om natten), det ble pulverisert 2 ganger om dagen:

+ matting på 5+

+ "frysende" tekstur, det vil si, det er ingen risiko for smøring. Inflicted, ventet 5 minutter - selv matt tone

+ Gjennomsnittlig tetthet av belegget, bare skjule selv alvorlige feil, men ikke få effekten av masken. Bare brukt:

+ tetter ikke porene

+ mørkner ikke i løpet av dagen

+ i sammensetningen av alkoholen, og lukten det er litt følt, men dette er et pluss for problemhud

Ulemper (mest sannsynlig cavils):

- selv den første tonen er ikke for snøhvit

- ikke for vinteren, fordi vil tørke

- ikke alle rimelige priser

volum: 30 ml

pris: om sommeren 1600, råder jeg deg til å ta på aksjer -35%, -40%, vanligvis de er før 8. mars det nye året.

ingredienser:

takk for oppmerksomheten din

Flere Artikler Om Typer Acne