Acide salicylique: 0,5% autres ingredienser: Methyl Trimethicone, vann, dipropylenglykol, alkohol Denaturerte, nylon-12, butylenglykol, talkum, PEG-10 dimetikon, dimetikon, Trimethlsiloxysilicate, Silika, Laminaria Saccharina Extract, kalsiumstearat, Isononyl Isononanoate, koffein, Glycerol, hydroterapi Dinatrium EDTA, Natriumsitrat, Fenoksyetanol Condenir: Titandioxid, Jernoksyder, Glimmer

Clinique Anti-Blemish Solutions Liquid Makeup er en svært effektiv, men likevel mild formel som er designet for hud utsatt for betennelse. Et spesielt kompleks av ingredienser gjenoppretter balanse, noe som hjelper.

Clinique Anti-Blemish Solutions Liquid Makeup er en svært effektiv, men likevel mild formel som er designet for hud utsatt for betennelse. Et spesielt kompleks av ingredienser gjenoppretter balanse, noe som bidrar til å redusere produksjonen av talg uten å forstyrre hudens fuktighetsnivå. Denne formelen gir et medium-tetthet belegg som pålitelig maskerer akne, rødhet og forstørrede porer. Lett, motstandsdyktig krempulver forfriskner og kjøler huden umiddelbart etter påføring, legger seg lett og behagelig, uten å forårsake ytterligere irritasjon av sensitiv hud, og samtidig bidrar aktivt til eliminering av akne.

Det anbefales å bruke Clinique Anti-Blemish Solutions Liquid Makeup selv etter eliminering av akne, da denne concealer opprettholder en balanse mellom hudhydrering og kontrollerer produksjon av talg, som bidrar til å forhindre nye betennelser. Formelen gir et naturlig belegg, gir huden komfort og feilfri utseende, samtidig som den opprettholder sin friskhet og effektivitet i åtte timer.

Anti-Blemish Solutions Liquid Makeup er tilgjengelig i seks nyanser. Stiftelsen tilbys i en praktisk flaske og er laget for å brukes med Clinique Anti-Blemish Solutions Clear Skin System-produkter for effektivt å eliminere og forebygge akne.

søknad:
Påfør padsene. Spred over ansiktet og bland godt.

anmeldelser

God dekkraft.

Min hud: problematisk, med hyppige utslett og post-akne, men ikke utsatt for oiliness eller tørrhet.
Jeg kan bare anbefale dette tonalverktøyet til eiere av fet hud, jeg passet egentlig ikke på det og likte det ikke. Den legger seg dårlig, det er vanskelig fordelt på huden, det fryser nesten umiddelbart. Bruk det bare i ett lag. Sterkt understreker den minste flakingen.
Jeg likte heller ikke emballasjen, kremen kremer ikke veldig hygienisk, og etter min mening kan luft komme dit, noe som gjør kremet tykkere over tid.
Hue: Jeg husker ikke nøyaktig, da jeg kastet ut krukken, var det mest sannsynlig elfenben (2).

Tett belegg, tetter ikke porer, behagelig aroma.

Kan understreke peeling.

Dette fundamentet er spesielt designet for hud utsatt for betennelse.
Kremet er i stand til å gjemme akne og rødhet, gir hudfarge, noe som gjør den glatt. Det er en matt effekt, men den varer ikke lenger i 2 timer. Etter det, må jeg tømme huden min med en matt klut. Jeg kjøpte tone 03. Krem tørker litt akne, og de går raskere. Men det er en liten minus: det kan understreke peeling. I prinsippet er jeg fornøyd med dette verktøyet. Men jeg har ikke tenkt å kjøpe den igjen.

Ikke fettete, matt.

Kan tørke hud, avgir problemområder.

Skygge nummer: 03 naturlig

Min hud: Normal, utsatt for fett i t-sonen.
Jeg prøvde denne tonale krem ​​med kjæresten min. Det virket perfekt. Porene slipper ikke, ruller ikke, belegget er jevnt matt. Jeg fikk meg selv) Men hva var min skuffelse da hun søkte min krem. På huden lå som talkum. Porer valgte alt, beklager, antennene er også XD Ooh, det tørker veldig raskt. Det er nødvendig å søke ekstremt nøye og raskt) ellers vil strekket forbli. For første gang måtte jeg til og med fjerne kremet helt. Jeg tenkte for mye av glede. Men dessverre. Etter å ha påført en mindre mengde, var effekten den samme.
Jeg fant en annen bruk for det) Jeg legger det bare på toppen av det viktigste fuktighetsgivende fundamentet. I spesielt fete "skinnende" områder. I denne utførelsen er den perfekt) dvs. til basen er et flott alternativ. Men på det "barne" ansiktet faller dårlig. Det kan tørke huden, da det skaper en matt effekt.

En liten palett med toner, tørker, dårlige faller på huden.

Skygge nummer: 01 (fersk alabaster)

Når jeg hadde en fantastisk korrekturleser fra denne linjen som passet meg i tone. Hun brukte den lokalt, og selv på små områder av ansiktet, under pulver så bra ut. Bare det var bare 15 ml og de endte. Da jeg kom ham i butikken, var det ingen korrekturleser. Kan ha avsluttet, kan ha blitt utgått. Konsulenten sa at tonalverktøyene for problematisk hud akkurat hadde kommet ut, og de ville erstatte korrekturleseren min (dette var lenge siden). På grunn av min gode holdning til korrektoren kjøpte jeg tonen nesten uten å se. Generelt er hun skyldig. Først må du ikke tro på konsulentene at skyggen er egnet, og for det andre, håper ikke at nyanser av korrektoren vil falle sammen med tonerens toner. Generelt passet ikke den letteste tonen min rettferdige hud. Jeg prøvde å bruke den på solbrun hud om sommeren, men jeg likte fortsatt ikke tonen. Det tørker huden, en slags væske i tekstur, den passer ikke godt og legger vekt på alle flakene. For meg var det et helt uheldig oppkjøp.

Økonomisk produkt, virkelig matting i lang tid.

De fleste nyanser er rosa.

Grunnlaget for en fantastisk sminke er en ideell hudfarge, jevn farge og tekstur av huden, så jeg er alltid på utkikk etter det ideelle tonalverktøyet, spesielt problemhuden. Fra personlig erfaring i bruk, mer enn 12 måneder. Jeg vil legge merke til den bemerkelsesverdige dekkevnen til fundamentet, godt dekker forstørrede porer, en av de få, pulverformede mattene. Tonen i tonen jeg brukte er 01 alabaster, den eneste minus er at de fleste nyanser fortsatt har en rosa subton, ikke en nøytral, for eksempel. Tonalkremet ble påført på forskjellige måter: Med hender, en skjønnhetsblender og en børste, så vil jeg si det med RT-ansikts-ekspertbørsten, brukes tonen helt perfekt, jevnt, raskt og enkelt. Emballasje - tuba tone - en smal nese leverte ikke ubehag under bruk.

Tett matt finish.

Den sterke lukten av alkohol tørker huden, en liten fargepalett.

Hud: veldig lett, sensitiv, kombinert
Hue: 01 (fersk alabast)

Tonen ble kjøpt under den problematiske tilstanden av huden, det ble forventet en god maskering av mangler, tørking av betennelser.
For min veldig rettferdige hud, selv om sommeren viste det seg å være for mørk, og med konstant bruk tørket han kinnene mye (sterkt - dette er helt opp til flakingene, som han for øvrig understreket veldig sterkt). Fra proffene: Det varer hele dagen, det gir en tett, godt skjult feil, belegget, men i de fete områdene dukket opp skinnet raskt nok. Festepulver er nødvendig hvis du vil ha en veldig matt effekt.
Det distribueres på huden tørt, tørker raskt, så du må handle raskt. Det vil nok være lettere med en våt svamp, men jeg påførte det med hendene mine, med penselen forlot stripene.
Det tørker betennelsene (som resten av huden), men du bør ikke forvente noen behandling fra den.

Tørker betennelse, ikke-komedogen, god for fet hud, høy dekning evne.

Tørker huden, legger vekt på peeling, etter 8 timer kommer sokker av flekker.

Jeg kjøpte denne tonalen i epoken i kampen min med betennelse og generelt kamp med huden. Dette var mitt første luksusfundament, og effekten var åpenbar:
- god sammensetning som
- tetter ikke porene
- ikke provoserer nye betennelser,
- tørker eksisterende problemer
- dekker dem perfekt,
- Gjeldende for layering og skygge (selv om det er nødvendig å arbeide med dette elementet raskt, fordi krem ​​har en tendens til å fryse på ansiktet, er det litt tørt på tekstur).
Målet har en fin matt finish. Jeg gjorde praktisk talt ikke pulver etter. MEN! Persistens klokka 8 er ikke nok for meg personlig. Og etter klokka 8 begynner han å bli farget, selv om jeg ikke har vane med å røre ansiktet.
Jeg vil ikke skrive om briljans, for i et hvilket som helst grunnlag manifesterer briljansen seg i meg etter 3-4 timer, og dette er normalt. For meg er det viktigste at jeg kan fjerne skinnet uten å skade sminke laget. Med dette i prinsippet klarte kremet. Selv for meg personlig var minus alkohol i sammensetningen. Jeg forstår at det var han som tørket betennelsene, men han tørket også hele huden min, som jeg ikke liker. Og som et resultat, understreket jeg peeling og skapte nye på de tørre stedene i ansiktet mitt.
Jeg vil si et enkelt ord om paletten av nyanser. Hun er ikke perfekt. For det meste går fargene til gule (jeg hadde 01 Alebaster), men huden min er for blek og har en nøytral delton, denne fargen er for gul.
Generelt kan jeg anbefale det og vil være for jenter med fet problem hud for kortvarig bruk for å skjule og raskt fjerne feilene.

Behandler huden, et stort utvalg av farger, tetter ikke porene.

Understreker peeling, kommer av farget.

Jeg har et fundament i skygge 03. Dette verktøyet har en ganske flytende konsistens, gir en behagelig pulverform, gir et belegg av middels tetthet. Jeg legger det med fingrene i patting bevegelser, prøvde å påføre det med en svamp, men med en slik applikasjon et mindre tett belegg med større forbruk av produktet. Når huden min er fet etter 3-4 timer, må du rette opp sminke, krem ​​begynner å bli flekker, det er ikke vakkert. Med daglig bruk etter 2 uker la jeg merke til at kviser er tørket og nye ikke vises - dette er viktig for meg.

Enkel anvendelse, graden av dekning.

Krasjer i porene, kryper, oljeskinn.

Min hud er kombinert, fet i T-sonen, intermitterende utslett, post-akne. I tonekremet for meg er graden av dekning viktig, fordi huden går mye å være ønsket. Etter å ha lest de fleste positive anmeldelser på Internett, bestemte jeg meg for å kjøpe den. Det var min første dyre krem. Jeg likte beskrivelsen fra produsenten, at han syntes å balansere huden, fukte på tørre områder av huden og matte på fete områder. Ervervet en nyanse 01 Petal, nærmet seg. De første ukene var jeg glad for ham. Forresten, brukt direkte for hånd. Ingen skilsmisse observeres ikke. Legg ned nøyaktig. Men da la jeg merke til at hvis jeg berører huden min med fingeren, så forblir et avtrykk, det kan tydelig settes, mens han tar av seg klærne, har han sikkert bodd på den. Ved slutten av dagen falt i porene, slått i rynker. Der hvor jeg lagde den, ble jeg blitt synlig, etter at jeg var gjennomvåt med et matte serviett, som om det ikke var grunnlag. Jeg prøvde å bruke den med en skjønnhetsblender, men det ble enda verre, da fundamentet ble tykkere. Jeg kunne ikke få venner med ham. Nå ligger han om og til og med legger ham i håp om at han har blitt smartere.

God dekning evne, pulveraktig finish, ikke tette porene, bidrar til å eliminere eksisterende betennelse.

Om huden min: 30+, fet, følsom med sporadisk utslett, porene dypt og forstørret.
Jeg har brukt dette grunnlaget i 5 år allerede i to nyanser 03 og 04 (avhengig av solbrenthet). For meg er det bare perfekt i perioden med hudkomplikasjoner. Jeg bruker den med fingrene, kremet er godt fordelt på huden og gir en elegant pulverformet fløyelfinish. Pulver umiddelbart du ikke kan bruke, er det bedre å pulver litt senere når ansiktet begynner å skinne. Alas, det vil skje uansett, fordi Jeg har en slik hud. Jeg begynner å skinne med denne tonaltiden på 3 timer. For meg, et ganske akseptabelt resultat. Så servietter og et lett lag av pulver. Belegget er ganske tett, overlapper min postacne, fregner og ujevn hudfarge. Ved slutten av dagen kan det flyte, og ansiktet blir farget, jeg er klar for det, så etter lunsj, ca. 3 timer (og dette er 7 timer etter påføring), løfter jeg bare tonen med våte kluter og bruker den igjen. Hvis venstre lenger, er grøt på ansiktet garantert, fordi huden utskiller mye sebum. 12 timer vil ikke overleve, men produsenten lover ikke. I porene faller ikke igjen, belegget er bare perfekt.
Jeg anbefaler ikke å bruke på huden med peeling, sterkt understreke. Men når den brukes til oljeaktig eller kombinasjonshud, tørker den litt. Tørker også den eksisterende betennelsen og forårsaker ikke nye.
Mange ganger brukt tonen til "exit", på bildet ser huden med denne krem ​​og pulver ut flott!
I mangel av problemer på huden, bruk ikke nok pulver. Men så snart som. så umiddelbart bare dette fundamentet.
Mitt CV: Jeg anbefaler for jenter med fet eller kombinasjons problem hud. Jeg har den alltid tilgjengelig.

God dekkkraft, kompakt emballasje, fin tekstur.

Huden begynner å "skinne" etter noen timer, på slutten av dagen kan den "flyte" over ansiktet.

Jeg bruker tre-trinns systemet Clinique, bestemte jeg meg for å velge og sminke merke. Min hud er problematisk, så jeg stoppet ved Anti-Blemish Solutions. Det var ingen problemer med valget av farger, linjalen har en ganske variert fargepalett. Jeg stoppet ved "fersk elfenben" (02), som jeg absolutt nærmet seg.
Generelt kom verktøyet til meg og jeg likte det. God pris, god dekning, jeg hadde ingen problemer med å bruke (jeg brukte skjønnhetsblender), tonen gikk jevnt uten bald flekker og band. Effekten av masken oppretter ikke. Et veldig praktisk rør som ikke tar opp mye plass i kosmetikkposen og er veldig lett (i forhold til Dior Skin Forever, føler du ikke vekten av pakken i det hele tatt). Men kremet virket for meg ikke helt økonomisk i utgifter. Også blant miniene merker jeg at verktøyet begynner å "skinne" etter 2-3 timer, og på slutten av dagen kommer det til nasolabiale folder, noe som ikke er for vakkert.
Alternativet er bra, kanskje i fremtiden vil jeg kjøpe igjen.

God dekning evne, behagelig rør, fin tekstur.

Jeg kjøpte dette verktøyet fordi min favoritt klinikk enda bedre i skyggen 01 er veldig vanskelig å få, og i Kasakhstan så jeg det ikke i det hele tatt. Derfor måtte jeg ty til dette verktøyet.
Jeg har mange problemer på huden min - periodiske utslett, peeling i kinnområdet, oljeaktig T-sonen, men det viktigste er fregner. Om vinteren kan det være mer eller mindre, men om sommeren er det bare vanskelig! Det er nødvendig å skjule så mye som mulig med toner og skjulere, med dette ble jeg alltid hjulpet enda bedre (det står fremdeles som ikke bare å skjule pigmentflettene og frynkene, men også lette dem).
Nå om Clinique Anti-flamme. Det er litt enklere enn enda bedre. Til tross for at løsningen er oppgitt både for fet og problematisk hud, er det så tydelig ikke vektlagt på min peeling - dette er et pluss. Selv om mange med kombinasjonshud, tvert imot, legger det vekt på skall.
Mine fregner skjuler ikke helt til slutt (om sommeren er det helt uvirkelig, unntatt å bruke sminke), men gjør dem mindre merkbare, og ansiktet ser ikke ut som "plastered" - for dette er et stort pluss!
Healing evner i form av å bli kvitt akne, utslett, etc. Jeg la ikke merke til, men jeg håpet ikke på et mirakel, fordi dette er en tonalkrem. Men for sin delikate tekstur, god tetthet og naturlig finish, er jeg klar til å sette ham 5!

Oppstår hudfarge, behagelig tekstur, praktisk emballasje.

Jeg har en kombinasjonshud, fet i t-sonen, periodiske utslett i haken, men generelt er tilstanden ikke kritisk.
Vanligvis brukte jeg min favoritt inglot foundation krem, den har en veldig tett struktur og det passer meg veldig godt på huden min. Men i begynnelsen av sommeren bestemte jeg meg for å prøve noe nytt og så en annonse, og deretter en anmeldelse fra noen skjønnhetsblogger.
Jeg likte det faktum at ifølge søknaden har han en kremaktig pulveraktig tekstur, liker jeg følelsene fra pulveret på ansiktet, følelsen av fløyelshuden.
Å se at i et av kosmetikkmarkedene, som jeg liker, er det også rabatt på det (det kostet meg ca 1000 r og ga en jernboks med gaver).
Jeg begynte å teste om 3-4 måneder siden. Shade 01 Alabaster passer meg perfekt. Et praktisk rør og en liten tut, ingenting blir spilt, lokket og tuten forblir nesten rene. Han selv er flytende, ligner en veldig lett krem.
Jeg bruker den på ansiktet, i dråper, 4 per kinn, 1 hake, 1 nese, 3 panne, bare 13 dråper, ganske økonomisk. Deretter distribueres med en pensel fra M.A.C. og den endelige versjonen av Beauty Blender-stuen. Hvis du gjør alt i henhold til denne ordningen, gå til sengs perfekt, hudtonen er justert, rødhet og liten akne overlapper, men hvis du ser nøye ut, vil kviser bli merkbar (men for en fullstendig overlapping er det helt forskjellige midler). Så som en tone, viste det seg å være bra for meg! Og ja, det skadet ikke problemzonen min, og behandlingen av utbrudd forverret seg ikke på noen måte, slik det fremgår av produsenten, er det egentlig egnet for problemhud.
Tilfreds, jeg vil kjøpe mer.

Terapeutisk effekt, behagelig tekstur, god tetthet og evne til å dekke rødhet, pris.

Kan tørke huden.

Min hud er kombinert. Denne tonalen var i nyanser 02 Elfenben, 03 Nøytral og 04 Frisk vanilje.
I tillegg er hver av nyanser for meg praktisk talt forskjellig tonal. Kremet er ganske tett med en gjennomsnittlig grad av dekning. Ja, han dekker opp rødhetens brønn, fregner. Men jo mørkere tonetonen, jo vanskeligere blir den distribuert.
Jeg søker med en pensel og samtidig 04 skyggen er veldig stygg - du må raskt distribuere, ettersom kremet tørker raskt. Jeg kan ikke forestille meg hvordan det kan påføres med fingrene, sannsynligvis vil det bli farget. Det siste jeg liker er denne skyggen, den ruller ned, som er for tykk, ligger maskert og farget, som om jeg ikke vil kjøpe den lenger. Litt mindre katastrofalt 03 Nøytral. Men peeling definitivt understreke.
Helt annerledes, som om den andre tonalen er 02 elfenben. For meg er dette en solid fire. Tonal har en tørk medisinsk effekt, rødme (hvis det er en liten mengde) passere raskere, kviser kviser. 02 er påført og skyggelagt godt, forandrer skjønnheten, lyver ikke farget, ruller ikke. Selvfølgelig er han ikke superbestandig, men på fuktig hud og med en base (pluss en fast deig), holder han rolig fra morgen til kveld. Krever ikke bindende pulver, har en matt finish.
Kremet inneholder salisylsyre. Men min kombinert, noen ganger tørr hud denne tonalen tørker ikke, merket ikke ham sånn. Jeg har brukt den i mer enn fire år, som en tonal en ikke ved utkjørselen, men for hver dag, når det er rødhet på huden, i intervallet mellom andre tonale.

Naturlig palett av nyanser, tett pigment, fin tekstur.

Det er vanskelig å kontrollere mengden av midler på huden, tørkeeffekten.

Brukes konstant dette verktøyet for en og en halv mest voldelig hormonalt, og som et resultat den rikeste i ulike ufullkommenheter i huden av ungdomsårene.
Om fordelene: skyggen (01 Alabaster) passer perfekt, naturlig beige, uten unødvendig yellowness, dessuten, en av de lyseste av de jeg noensinne har møtt. Pigmentet er ekstremt tett, du kan ikke bruke concealer - bare dot tonal verktøyet med et andre lag. Lukten, konsistensen av krem ​​også likte, men! Ansiktskinnet mitt er tørt, med en spredning av liten akne og til tider mer massiv akne. Produktet tørket huden min sterkt, og til tross for bruk av pre-makeup krem ​​var det en følelse av tetthet. Mengden påført krem ​​kan kun kontrolleres ved å bruke den med hendene mine, og da ble det funnet striper og flekker i dagslys.
Bunnlinjen: Jeg vil ikke anbefale jenter med tørr hud å bruke Anti-Blemish Solutions i lang tid. For sterk tørkingseffekt, som bare kan forverre situasjonen. For jenter med fet hud eller oljeaktig T-sonen, kan dette verktøyet være ideelt, gitt pigmentering og tekstur.

Den gjennomsnittlige tetthet av påføring, reduserer betennelse, motstand.

Et godt grunnlag. Produsenten lover at produktet vil hjelpe ikke bare å skjule feilene, men også bidra til å bekjempe dem. Jeg er ikke sikker på om dette er et tilfeldighet eller ikke, men noen effekt av det ser ut til å være der - mindre betennelser vises over tid.
Jeg har den letteste tonen - 01 (Alabaster). Han skjuler en god rødhet og synes ikke engang å tette porene. Et lite ansiktsmatter, men "uten fanatisme" - du har fortsatt å pulver i løpet av dagen. Det eneste jeg kan utelukke i betydelige ulemper: Gud forby, huden er ikke fugtig: det er bedre ikke engang å prøve å bruke kremet - det vil understreke den minste sprutingen!

God dekning, matt effekt.

Problemet med valg av farger.

Jeg brukte dette tonalverktøyet i 01 Alabaster. Dette er den letteste nyansen av dette produktet, men for min ærlig bleke hud er den fortsatt mørk, så jeg kunne bare bruke den om sommeren. Min hud er ikke fet, men problematisk, porene blir raskt tilstoppede, men dette produktet kom bra opp. Det legger seg jevnt, varer lenge, med en liten matteffekt, men uten følelse av tyngde eller tilstedeværelse av tonale midler på huden. Produktet tilstrekkelig skjuler feilene i huden, men dette er fortsatt ikke kamuflasje, så for spesielt merkbare feil trenger du fortsatt en concealer. Jeg kan ikke bekrefte helbredelsesegenskapene til dette produktet, fordi jeg alltid bruker noen midler samtidig for å bekjempe problemhud, men jeg kan si at det ikke ødelegger sensitiv og utsatt for problemer i huden (det vil si at det ikke tetter porene, det har en antiseptisk effekt). Ville kjøpe dette produktet igjen hvis det var en nyanse som passer til huden min.

Godt og tett belegg, tetter ikke porer, ikke rask flyt.

Nok tykk og tett, du må søke raskt, ellers vil det bli striper, som da ikke kan skygges.

Jeg har brukt dette grunnlaget for allerede 3 år. Jeg kjøper nummer 3 og nummer 6, så blander jeg fordi Det er ingen egnet farge for huden min i paletten. Jeg har veldig fet hud, slik at en time etter påføring av base, krem ​​og pulver, er det på tide å promaknut huden med en klut og så hver time. Jeg kan si at dette er den eneste concealer som opprettholder min lunte hud til kvelden uten å flyte. Jeg prøvde å bytte til andre måter, men kom alltid tilbake til det.

Bemerkelsesverdig healing effekt, god dekning evne.

Brukte tonen under utslett på ansiktet, tok råd fra konsulenttone 03 Nøytral. Tekstur er tett, men som en ansiktsmaske faller den ikke, God dekning evne, hvis det er en katastrofe i ansiktet, så vil det maske det godt. Perfekt tørker betennelser, flott for fet hud. Brukes i lang tid, både på hele ansiktet og punktvis. I løpet av dagen justerte jeg pulveret litt, men tonen i seg selv flyter ikke og ruller ikke. Flott for problem hud. Jeg vil ikke ta mer, siden jeg ikke lenger trenger ham.

God helbredende effekt, tett tekstur, naturlig aroma.

Dårlig seng, på slutten av dagen "går ned" i ansiktet.

Jeg har brukt dette fundamentet i svært lang tid i kombinasjon med et 3-trinns system for rensing av problemhud.
Min tone er 03 frisk nøytral.
proffene:
- God skjuler feil
- virker hudfarge
- mattes godt
- bestandig i prinsippet
- virkelig liker problem hud - effekten av tørking er.
ulemper:
- Ikke veldig praktisk emballasje: Når mindre enn halvparten forblir, begynner den å "skyte" og hvis den ikke lagres forsiktig (transporteres med deg), lekker den ut.
- du må tilpasse seg søknaden slik at det ikke er maske på ansiktet ditt
- ved slutten av dagen kommer det av flekker, så jeg bærer alltid pulver med meg for å dekke opp "hullene"
- peeling på ansiktet legger stor vekt på
Personlig passer denne krem ​​meg, men ikke perfekt. Jeg liker virkelig matteffekten og evnen til å skjule feil.
Jeg anbefaler å prøve, fordi ikke hvert fundament er i stand til å gjemme feilene på en slik måte og samtidig ikke se på fargene. Jeg vil ta meg selv selv om jeg ikke finner noe mer effektivt på den tiden.
Pris ca 1400 i RivGosh.

lett, ikke tette porene, mattes, ganske motstandsdyktige

kan understreke peeling, faller ikke på alle kremer

Jeg kjøpte denne krem ​​med pulver og anti-flamme omsorgssystem. Jeg liker bare en helhetlig tilnærming til å løse problemet. Og siden clinique betyr alt på en gang. På den tiden hadde jeg hudproblemer, kviser osv.
Jeg snakker ikke om pleieprodukter (de tørket dem, men de hjalp). Denne krem ​​er virkelig verdig. Kanskje hjalp hele systemet, men etter å ha brukt denne kremet, i motsetning til andre tonale, begynte kviser virkelig å tørke ut og nye forekommer mye sjeldnere.
Kremlys tekstur, ikke tette porene, godt mattet. Imidlertid lå han ikke ned på shiseio fuktighetskrem og rullet ned. Med andre var dette ikke. Så jeg vet ikke hva det er fra.
Men jeg vil gjøre en reservasjon med en gang hvis du har problematisk, men ikke fet hud, kan jeg ikke anbefale denne krem, fordi den tørker huden.
Effekten av det er naturlig. Det virker til og med for meg at han virkelig har en helbredende funksjon. Jeg brukte den i ca 3 måneder. Da trengte jeg ikke det, fordi huden ble bedre, og nå bruker jeg ikke den lenger, fordi det er noen flak på huden, og denne kremet understreker dem dyktig og fuktar ikke, i min mening, i det hele tatt. Men med tanke på sitt fokus, bør det sannsynligvis ikke være det.
Så kan jeg konkludere med at det er bedre å bruke det som en profylakse når huden er fet og det er betennelser. Og etter forbedring er det bedre å bruke noe mykere.
Men generelt takler han alt som er sagt.

Anti-Blemish Solutions Liquid Makeup Problem Skin Foundation (Shade 02 elfenben) fra Clinique

tilbakekalling

Hei alle sammen! I dag vil jeg snakke om grunnlaget for problemhud fra Clinique. Jeg vil med det samme si at jeg er veldig god på klinikker. Gjentatte ganger kjøpte pulver og lakk (og kjøp mer). Jeg gjorde venner mindre med å forlate, men det er også kule verktøy, selv om jeg ikke prøvde veldig mye. Generelt er min holdning til noen midler fra klinikken veldig positiv. Tilbake på skolen brukte jeg tonalverktøyet mitt og var fornøyd. Men mange år har gått, alt er i endring, og jeg prøver igjen tonen.

Pakking. Komfortabelt, jeg liker det. Minimalisme løser noen ganger. Designet er enkelt og praktisk. Praktisk dispenserutløp. Nesten alt er brukt (ikke som med en pomp).

Hue. Jeg passet ikke. Ak, ah, for mørkt. For denne perioden så nøyaktig. I fjor har jeg ikke vært i solen i det hele tatt (jeg snakker ikke engang om sjøen), jeg gikk litt, så med meg skremmende blek. Men Klinikker har alltid hatt lignende problemer med farge (og andre merker også). Men her, likevel min feil med tonen, legger jeg ikke merke til det. Kanskje i sommer "modne" :).

Konsistens. Veldig lett. Jeg liker det! I det siste foretrekker jeg noe lignende. Det har lenge blitt konkludert med at tung tonal bare forverrer situasjonen. Det er lett å søke, det ser ut til å være helt slukket i begynnelsen. Men her kommer det første lumske øyeblikket. Etter en stund begynner tonen å mørke litt. Spesielt de stedene hvor det er påført, er ikke et veldig tynt lag (dårlig skyggelagt eller et ytterligere lag påføres for et bedre belegg). Og du blir en leopard. Plettene er ikke bare mørkere, de er gråbrune.

Det er også bedre å bruke tonen raskt, ellers blir de samme punktene oppnådd etter 10 minutter. Jeg søkte på nakken og ble litt distrahert (ikke mer enn 40 sekunder), så snudde jeg meg et par ganger og gikk gjennom duofiber, så på lyset og så at alt var lett, veldig bra! Fangsten var etter 15 minutter da jeg hadde på seg en genser (heldigvis uten hals) og så alle de samme gråbrune flekkene på nakken. På ansiktet oksiderte tonen litt senere, og situasjonen ble den samme på ansiktet.

Det er bedre å bruke med fingrene og raskt blande med en skjønnhetsblender. Da vil belegget være tynt og veldig lett. Mindre feil, som porer, vil bli skjult. Men "problemene" vil ikke skjule mer, men her vil korrigatoren hjelpe.

Og nå bildebekreftelse. For umiddelbar etter 3 timer senere:

En liten tur på produsentens løfter.

Hjelper med å redusere talgproduksjonen - nr. Hudglitter og glitter. Så også tonen kan flyte litt, hvis den ikke brukes ganske subtilt. Og etter et par timer vil det også understreke porene. Selv de om hvem visste ikke.

Forresten understreker sterk peeling. Men dette er ikke et problem med tonalverktøyet, da det ser ut til meg, det er mer et spørsmål til en fuktighetskrem i din omsorg. Men dette elementet er fortsatt viktig når tørking betyr, som brukes til problematisk hud. Konklusjon: Akne vil fremheve enda mer (spesielt flaking rundt det).

Pålidelig maskerer akne, rødhet, forstørrede porer: akne - nei, rødhet - ja, porer - først ja, etter kort tid - nei.

Oppfrisker og kjøler huden - o.O. Nei.

Hjelper med å eliminere akne. Jeg kan ikke si at jeg har mange av dem... Nå er de ganske sjeldne gjester, og så mer hormonelle. Men jeg testet det i en forferdelig periode. Og min dom har ingen effekt. Huden, forresten, tørker ikke (selv på kinnene).

Spyling er ikke så lett. Ikke BB, men skyll ikke med vann.

Sokker telefoner, krager, etc.

Bunnlinjen: feil. Dette betyr at jeg ikke hadde forventet det. Dette er det første produktet av klinikkene som ble drept på alle fronter. Jeg skriver allerede en anmeldelse, leser jeg andre bloggere og mest i horror. Beklager...

Prisen på et offisielt nettsted på 2100 for 30 ml (O. Om).

Anti-Blemish Solutions Problem Skin Foundation

Kjøp gave

Når du kjøper produkter, merker Clinique i mengden 4500 rubler. Du får en kosmetikkpose med fire miniatyrer (Liquid Facial Soap Liquid Facial Soap, Superdefense SPF20 Day Protective Moisturizer, Chubby Stick Lip Gloss Lipstick, High Impact Mascara Mascara). * Antall gaver er begrenset.

Anti-Blemish Solutions Liquid Makeup er en svært effektiv, men likevel mild formel som er designet for hud utsatt for betennelse. Et spesielt kompleks av ingredienser gjenoppretter balanse, noe som bidrar til å redusere produksjonen av talg uten å forstyrre hudens fuktighetsnivå. Denne formelen gir et medium-tetthet belegg som pålitelig maskerer akne, rødhet og forstørrede porer. Lysbestandig krempulver forfriskner og kjøler huden umiddelbart etter påføring, legger seg lett og behagelig, uten å forårsake ytterligere irritasjon av sensitiv hud, og samtidig bidrar aktivt til eliminering av akne.

Anti-Blemish Solutions Liquid Makeup anbefales å brukes selv etter eliminering av akne, da dette fundamentet opprettholder en balanse mellom hudhydrering og kontrollerer produksjon av talg, noe som bidrar til å forhindre nye betennelser. Formelen gir et naturlig belegg, gir huden komfort og feilfri utseende, samtidig som den opprettholder sin friskhet og effektivitet i åtte timer.

Anti-Blemish Solutions Liquid Makeup er tilgjengelig i seks nyanser. Stiftelsen tilbys i en praktisk flaske og er laget for å brukes med Clinique Anti-Blemish Solutions Clear Skin System-produkter for effektivt å eliminere og forebygge akne.

Påfør padsene. Spred over ansiktet og bland godt.

Clinique concealer

Innhold [skjul]

Clinics Foundation Cream er et populært sminkeverktøy for en av de luksuriøse kosmetikkprodusentene. Hvert produkt i denne serien har spesielle funksjoner og løser problemene med en bestemt type epidermis. Clinique-toner vil ikke bare gi huden din en perfekt tone, men også forbedre tilstanden. Toning grunnlag for dette merket, beregnet for problem hud, er mest verdsatt.

funksjonen

Clinic tonalists har mange positive egenskaper og kvaliteter, takket være at millioner av kvinner over hele verden har blitt forelsket i dem. Ta hensyn til et enkelt produkt fra denne produsenten, kan du markere et stort antall fordeler. De positive vurderingene og populariteten til Clinique kosmetikk bekrefter kun dette.

Alle klinikker tonalniki kan karakteriseres av slike positive egenskaper:

 • Hjelper å skape et naturlig og ensartet tonedeksel;
 • Ikke bare tonet, men også ivaretatt;
 • Hjelp forklare feil;
 • Forbedre tilstanden til dekselet hver dag;
 • Grunnlaget for etableringen inkluderer komponenter av høy kvalitet og moderne teknologi;
 • Klassifisert etter type epidermis, som lar deg velge det mest passende produktet;
 • De inneholder en solbeskyttelsesfaktor som beskytter mot de negative effektene av ultrafiolette stråler;
 • De har originalemballasje og praktiske dispensere;
 • De har forskjellige nivåer av dekning, som lar deg velge det mest praktiske alternativet;
 • Felles og tilgjengelig.

arter

For å gjøre det lettere å velge Clinique Foundation, kan alle tintingprodukter deles inn i følgende typer:

 1. Korrigere. Denne kategorien inneholder produkter som har korrigerende egenskaper. Disse verktøyene bidrar til å jevne ut tonen, eliminere feil og legge vekt på fordelene. Emballasje av disse midlene har en grønn fargetone. Tonene i denne kategorien passer for ulike typer deksel og har mange funksjoner.
 2. For fet og problem hud. Designet spesielt for egenskapene til denne typen epidermis. De har en retningsvirkning, eliminerer de viktigste synlige manglene og forbedrer tilstanden til dekselet. Emballasje av denne typen har en delikat beige fargetone. Vi anbefaler å lese om hva som skal være grunnlaget for problemhud.
 3. Fuktighetskremer. Tonaler med fuktighetsgivende egenskaper presenteres i en rosa skyggepakke. Hovedfunksjonen til disse produktene er å mette cellene med fuktighet. I tillegg har hvert verktøy ekstra funksjoner og korrigerer feilene perfekt.
 4. Sminkbaser bidrar til å forberede dekselet for videre bruk av sminke. Dette produktet virker på overflaten av ansiktet og gir det en attraktiv glød.

Foundation Creams Clinics

Multifunksjonell BB SPF 40

 • Hjelper med å eliminere mangler av problem og fet hud;
 • Skaper en jevn tonal dekning
 • Beskytter epidermis mot ultrafiolett stråling;
 • Lett å påføre og forårsaker ikke oljeaktig glans;
 • Tilpasser tone og egenskaper av epidermis;
 • Den presenteres i flere nyanser.

Klinikker Super Balanced Foundation

 • Skaper et høykvalitets toningbelegg;
 • Ruller ikke på ansiktet;
 • Beskytter mot negative miljøeffekter;
 • Skaper en naturlig permanent sminke;
 • Inneholder vitamin E, matting ingredienser, kamille ekstrakt;
 • Hjelper med å redusere rynker.

Foundation Cream Clinics enda bedre SPF 15

 • Utviklet av dermatologer;
 • Hjelper med å eliminere pigmentering og evens tone;
 • Skjuler tegn på visende epidermis;
 • Inneholder mineralpigmenter;
 • Det gir en følelse av komfort og friskhet;
 • Inneholder naturlige pleie ingredienser.

Multifunksjonell korrigerende BB-krem

 • Hjelper å forhindre tegn på aldring
 • Inneholder antioksidanter;
 • Masker bruskene i epidermis;
 • Den kan brukes som en toning og omsorgsfull krem;
 • Polariserte pigmenter forbedrer hudfarge, gir det et sunt skinn;
 • Gir mykhet og fløyelsett deksel.

Klinikker Anti-Aging Foundation

 • Den har en foryngende effekt;
 • Den er basert på patenterte innovative teknologier;
 • Den har en lett flytende konsistens;
 • Reduserer alvorlighetsgraden av rynker;
 • Skjuler epidermis mangler;
 • Gir et upåklagelig utseende.

Complexion Problem Skin Foundation

 • Den har en spesiell, mild sammensetning som ikke irriterer den betente huden.
 • Reduserer talgproduksjonen;
 • Holder tilstrekkelig fuktighetsnivå;
 • Den har en lett tekstur;
 • Skaper effekten av pulverisert ansikt;
 • Det har en vedvarende effekt.

Clinique Lightweight Moisturizing Foundation

 • Gir full cellehydrering;
 • Saturates epidermis med essensielle ingredienser;
 • Det gir en jevn og stabil tone til ansiktet;
 • Den har en lett vektløs konsistens;
 • Masker synlige feil på ansiktet;
 • Hjelper med å skape en lett naturlig sminke.

Stiftelse for hud med rødhet

 • Hjelper å skjule rødhet og mild rosacea;
 • Den har en flytende konsistens;
 • Oppretter et jevnt fargetone belegg
 • Den har en gulgrønn halvton som reduserer rødhetens alvorlighetsgrad.
 • Inneholder planteekstrakter og andre nærende ingredienser.

Grunnleggende for sminkeklinikker

 • Hjelper til å forberede epidermis for videre sminkeapplikasjon;
 • Glatt overflaten av ansiktet, noe som gir det en jevn og feilfri;
 • Eliminerer problemer;
 • Forbedrer fundamentets kvalitet og holdbarhet
 • Gir ansiktet en spesiell glød.

konklusjon

Clinic tonal kremer er populære tinting baser som gir sminke spesiell appell. Enhver behandling av klinikker fra dekorative eller omsorgsfulle kosmetikk har en mild og forsiktig handling på problematiske typer av epidermis. En rekke nyanser og varianter av talalnikov fra denne produsenten lar deg lette ditt valg.

My-krem

kosmetikk fra A til Z

Clinique concealer for problematisk hud

En av de beste tonal rettsmidler for problem hud.

Flott løsning for fet hud

Hei alle!) I dag vil jeg fortelle deg om den fantastiske grunnlaget CLINIQUE Anti-Blemish Solutions. For meg personlig er dette det beste tonalverktøyet jeg noensinne har brukt. Og slik at du forstår min glede, vil jeg fortelle historien min.

Opp til 12 år hadde jeg perfekt hud, men det er ikke overraskende. Selvfølgelig visste jeg at i ungdomsårene begynner noen ungdommer å ha hudproblemer, men jeg kunne ikke engang tenke at det ville påvirke meg, fordi foreldrene mine sa at de aldri hadde akne, og i denne saken avhenger mye av arvelighet.

Og så bodde jeg stille til den første kvise syntes. Først hadde jeg ikke lagt vekt på ham, vel, tenk på en liten betennelse som ikke skjer med noen. Dessuten, på kort tid gikk han forbi og jeg glemte sikkert ham. Så var det allerede 2 kviser, som også helbredet raskt. Og så begynte helvete. Mindre enn seks måneder, da det ikke var noe levende sted på ansiktet mitt, hver morgen jeg nærmet speilet med frykt, allerede visste at jeg ville se. Rød betent hud med mange sår som dukket opp i en geometrisk hastighet, hver dag regnet jeg 5-7 nye betennelser. Og gitt det faktum at helbredelsen av en pimple trenger minst en uke, var situasjonen ganske enkelt katastrofal. Selvfølgelig begynte de å kjøre meg til legene, men testene var fine, legene bare shrugged, de sier at du vil, ungdom, det vil passere.

Siden da har mer enn ti år gått. I løpet av denne tiden leser jeg mye litteratur om hudproblemer, prøvde en rekke produkter, alt fra hjemmelagde oppskrifter til dyre masker. Alt dette ga en midlertidig effekt. Og for bare tre år siden begynte situasjonen å forbedre seg selv, betennelsen ble mindre og huden ser ikke lenger smertefullt rødt ut. Selvfølgelig er jeg veldig langt fra perfekt hud, men sammenlignet med det som var ti år siden, er jeg ganske fornøyd med hennes tilstand.

Og nå om tonal verktøyet selv. Etter å ha blitt litt eldre begynte jeg å bruke maskeringsverktøy, jeg begynte med pulver, men jeg skjønte raskt at hun ikke kunne takle problemet mitt, så jeg byttet til toner. Hvor mange av dem hadde jeg! Ikke engang å telle, men de passet heller ikke godt, eller etter en time eller to begynte huden å skinne forferdelig og inntrykket ble skapt at bønden bare styrker denne effekten. Det så ut som at huden min ennå ikke var oppfunnet et middel som ville gi huden et anstendig utseende minst en gang.

Så en dag kjøpte min mor meg et CLINIQUE Anti-Blemish Solutions fundament, laget spesielt for fet hud med akne og utslett. Til tross for at kostnaden av kremet er ganske høy, var jeg skeptisk til det og hadde ikke forventet noe utenom det vanlige. Men jeg likte den søte pakken umiddelbart, og jeg begynte å bruke den. Her er en slik søt baby

I et rør på bare 30 milliliter syntes det for første gang at dette var veldig lite, og det ville ende et par måneder senere, fordi jeg ikke går ut uten tinting agent. Men som det viste seg, er kremet veldig økonomisk og en pakke var nok i 8 måneder. Hvis du sammenligner med andre tonalkami, så på en gang går dette verktøyet 2 ganger mindre enn kremet av noe annet selskap.

Tekstur er veldig tett, det føles umiddelbart, så hvis du ikke har noen spesielle problemer med huden, så vil jeg ikke anbefale det til deg, det er bedre å velge noe lettere. Vel, for meg på den tiden, jo mer er huden min ikke bare problematisk, men også veldig tykk, så du kan ikke bryte gjennom dette)))

Denne krem ​​har ikke så mange nyanser, bare 4. Jeg har en nyanse nr. 2 "Frisk elfenben (VF)". Jeg bruker en skjønnhetskremblender, det faller jevnt, uten blemishes, følelsen av at huden selv er så glatt, matt. Etter påføring er kremet ikke smurt, det ser ut til at det er som om det er trykt i huden. Det er derfor det skal være veldig godt vasket av, det er bedre å først bruke sminkefjerner og deretter skyll huden med gel, ellers risikerer du å forlate halvparten av krem ​​i ansiktet, og dette er ekstremt skadelig, men selv den mest problematiske huden må puste.

Men den viktigste fordelen med ham er at huden ikke blir mye raskere. Hvis det med en vanlig krem ​​er en ubehagelig glans allerede etter 1,5 - 2 timer, så holder det et anstendig blikk opp til 6 timer (sant, om sommeren varer varmen i maksimalt 4 timer), men for meg er dette bare et slags mirakel, med tanke på at før På slutten av dagen så jeg ut som om ansiktet mitt var smurt med smør.

Og nå skal vi se hvordan CLINIQUE Anti-Blemish Solutions påvirker huden.

Så huden ser ikke ut som et fundament. Kanskje noen vil bli skremt og tenke på hvordan du kan starte deg selv på denne måten. Men som jeg sa, hadde jeg svært alvorlige problemer, og det du ser på bildet, er den beste tilstanden de siste 10 årene. Nå er akne seg ikke så irriterende, men flekkene fra dem tar lang tid, så for meg er det viktig å forklare dem så godt som mulig. Vær oppmerksom på at ansiktet mitt er forskjellig i farge fra nakken, det er mye lettere, på grunn av dette er det vanskelig å finne en nyanse som ville være i harmoni med nakken. For lys skygge kan ikke skjule flekkene og utsikten i seg selv er smertefull, så du må gå på kompromiss og velge en skygge litt mørkere. Selv om forskjellen i livet nesten ikke er synlig.

Lær med CLINIQUE Anti-Blemish Solutions

Selvfølgelig er slike steder svært vanskelig å gjemme, men de er ikke så merkbare. og langt fra kan man tro at huden er helt i god stand. Og jeg trenger ikke mer))

Og et annet slikt øyeblikk. Jeg kan ikke si sikkert om denne krem ​​virkelig hjalp huden min, eller om det bare var tilfeldighet, men for et år siden hadde jeg fortsatt motbydelig stor subkutan akne, noe som var veldig vanskelig å bli kvitt.

Hud med en annen tonal betyr

Når det gjelder kostnaden, kjøpte jeg et andre rør i "Rive Gauche". Den fulle prisen er 2.165 rubler, men pengene på et gullkort vil koste deg 1.623 p. Enig, en betydelig forskjell)

Så, for å oppsummere:

- Hvis du har de samme problemene som meg, anbefaler jeg at du tar hensyn til denne kremmen, men hvis huden din er i god stand, er det bedre å velge enklere midler;

- med langvarig bruk har min hudtilstand blitt forbedret, det er ikke flere subkutier, antall utbrudd er redusert;

- mattes godt, fettete skinn fremstår sent på ettermiddagen;

- den tette basen maskerer ufullkommenhetene godt nok;

- veldig økonomisk, med vanlig bruk varer i flere måneder (jeg brukte ett rør i 8 måneder);

- for denne effekten er en akseptabel pris.

Jeg antar ikke å si at denne kremet er et paradis for alle hudsykdommer. Selvfølgelig er hele huden forskjellig, og det er de som denne kremet ikke passer til. Men for meg personlig, i dag er den beste løsningen for problemhud. Som de sier, er det en kjøpmann for hvert element.

Takk for at du lest min anmeldelse) All sunn hud!))

Tonal acne rette? Funny. Men selv uten disse påstandene er ekkeltone. Bilder før og etter, så vel som etter en time, sammensetningen

God dag til alle! I dag skal jeg snakke om den store skuffelsen som Clinique presenterte for meg.

Å være en flerårig fan av grunnpulveret av dette merket - Clinique Almost, som alltid gir et utmerket resultat på min problematiske kombinasjonshud, bestemte jeg meg for å kjøpe et fundament fra samme merkevare - Acne Solutions Liquid Makeup.

Prisvolum: 27 dollar i utlandet, 2 680 p. før du bruker rabatten i Russland (Riv Gosh), 30 ml.

Emballasje: Miniatyr plastflaske, ikke utstyrt med en dispenser, men har en smal tut, som i prinsippet også er praktisk.

Jeg valgte en nyanse for meg selv med en yellowing bias å korrigere min rosa hud (som jeg alltid gjør) - 02 - Fresh Ivory. Dessverre ble den første enorme minus av dette fundamentet umiddelbart avslørt - tonen synker merkbart og blir rosa noen gang etter påføring.

Den andre ulempen er belegget - tonen dekker veldig tett, skaper effekten av en maske og et unaturlig, "livløst" ansikt, samtidig som man understreker ujevnheten av lettelsen.

Etter et par timer blir situasjonen helt motbydelig - tonen strekker seg uregelmessig fra huden, faller inn i porene og tetter dem. Dette er bildet jeg så på den tredje dagen av forsøk på å få venner med denne tonen:

Sammensetningen, hevdet som et 2-i-1-verktøy - ekstern forkledning og behandling mot akne, er skremmende:

Sammensetningsanalyse

For det første inneholder tonen en skyer av alkohol, som tørker huden sterkt.

For det andre er den aktive ingrediensen, salicylsyre, i for lav konsentrasjon for å ha en terapeutisk effekt (0,5% mot 2% anbefalt til hjemmebruk for problematisk hud).

Dessuten virker salisylsyre i sammensetningen heller ikke på grunn av feil pH, som for dekorative midler er den fysiologiske normen - 5,0-5,5, mens syrer viser sine rensegenskaper i området 2,9-4,0.

De grunnleggende komponentene i sammensetningen er en bunke av silikoner og talkum, smaksatt med fargestoffer, salt, konserveringsmidler og et derivat av leire som, som igjen ligger på huden uten skylling, sannsynligvis tråler porene mine.

For å vaske dette marerittet ut av porene, må man bruke mye tid og krefter - selv om det er 2-trinns rengjøring (første hydrofil olje eller balsam, så skum / såpe) klarer det dårlig med det. Om det samme, for å rense ansiktet på mildere måter (for eksempel ved å ta melk eller micellar vann i første fase), er det ikke noe spørsmål.

Endelig mening

Det er enda rart hvordan et merke som kunne lage et perfekt pulverformat kunne være så skrudd opp med et fundament.

Til sammenligning ser det ut som mitt ansikt med et lag av Clinique Nesten:

Jeg anbefaler ikke Clinique Acne Solutions Liquid Makeup, det er en komplett feil på alle teller. En merkelig ting som ikke kan brukes jevnt med hendene, børsten eller svampen, som understreker uregelmessigheter og faller inn i porene, som mørkner med tiden og er katastrofalt vanskelig å vaske av huden.

• ● ❤ ● • Takk til alle som så! • ● ❤ ● •

Glad hvis min anmeldelse var nyttig for deg.

Ikke masker og behandle (+ hudfoto)

Silke, tett, men umerkelig. det er alt han! Bare for problem (veldig) hud!

I veldig lang tid stolte jeg ikke på Clinique-kosmetikk på grunn av en dårlig opplevelse. Men da gikk testerne av fundamentet i hendene mine, og jeg forsvant. Det er heldig at skyggen passer meg perfekt (jeg har 05 netural), og konsistensen er veldig bra.

Et veldig praktisk volum på 30 ml, har ikke tid til å ødelegge og tar ikke opp mye plass. Men det tar veldig lang tid.

En god nese, det er veldig praktisk å dispensere, overskuddet spilder ikke. Men på slutten av krukken reciterer han for ild i forskjellige retninger.

Tenk på sammensetningen av krem, det er beskyttelse SPF 15, litt, men bedre enn ingenting.

Belegget er ganske tett, egentlig som et fundament. Kan understreke uttalt rynker (det vil si, krem ​​er tydeligvis ikke alder). Etter at tonen har slått seg, ser ansiktet ut som pulverisert.

Perfekt fjerner akne og postacne merker. Jeg forårsaker ikke nye utslett.

Paletten er liten, det er vanskelig å velge en nyanse, men hvis vi er heldige, blir det et mesterverk! Lukten stenger ikke, veldig hyggelig.

bare opp til basen

Det ble bare brukt grunnlaget forresten, Clinique. ansikt med tonalm og rødme A her er den endelige versjonen, men uten fikseringspulver.

Tonalkrømen var veldig bra, fuktiggjør tørr hud perfekt, den legger seg perfekt og er skyggelagt på noen måte. Til jeg fant ham en bedre erstatning.

Andre basealternativer:

BB Cream Garnier Pure Skin Active

Flott løsning for fet hud

Hei alle!) I dag vil jeg fortelle deg om den fantastiske grunnlaget CLINIQUE Anti-Blemish Solutions. For meg personlig er dette det beste tonalverktøyet jeg noensinne har brukt. Og slik at du forstår min glede, vil jeg fortelle historien min.

Opp til 12 år hadde jeg perfekt hud, men det er ikke overraskende. Selvfølgelig visste jeg at i ungdomsårene begynner noen ungdommer å ha hudproblemer, men jeg kunne ikke engang tenke at det ville påvirke meg, fordi foreldrene mine sa at de aldri hadde akne, og i denne saken avhenger mye av arvelighet.

Og så bodde jeg stille til den første kvise syntes. Først hadde jeg ikke lagt vekt på ham, vel, tenk på en liten betennelse som ikke skjer med noen. Dessuten, på kort tid gikk han forbi og jeg glemte sikkert ham. Så var det allerede 2 kviser, som også helbredet raskt. Og så begynte helvete. Mindre enn seks måneder, da det ikke var noe levende sted på ansiktet mitt, hver morgen jeg nærmet speilet med frykt, allerede visste at jeg ville se. Rød betent hud med mange sår som dukket opp i en geometrisk hastighet, hver dag regnet jeg 5-7 nye betennelser. Og gitt det faktum at helbredelsen av en pimple trenger minst en uke, var situasjonen ganske enkelt katastrofal. Selvfølgelig begynte de å kjøre meg til legene, men testene var fine, legene bare shrugged, de sier at du vil, ungdom, det vil passere.

Siden da har mer enn ti år gått. I løpet av denne tiden leser jeg mye litteratur om hudproblemer, prøvde en rekke produkter, alt fra hjemmelagde oppskrifter til dyre masker. Alt dette ga en midlertidig effekt. Og for bare tre år siden begynte situasjonen å forbedre seg selv, betennelsen ble mindre og huden ser ikke lenger smertefullt rødt ut. Selvfølgelig er jeg veldig langt fra perfekt hud, men sammenlignet med det som var ti år siden, er jeg ganske fornøyd med hennes tilstand.

Og nå om tonal verktøyet selv. Etter å ha blitt litt eldre begynte jeg å bruke maskeringsverktøy, jeg begynte med pulver, men jeg skjønte raskt at hun ikke kunne takle problemet mitt, så jeg byttet til toner. Hvor mange av dem hadde jeg! Ikke engang å telle, men de passet heller ikke godt, eller etter en time eller to begynte huden å skinne forferdelig og inntrykket ble skapt at bønden bare styrker denne effekten. Det så ut som at huden min ennå ikke var oppfunnet et middel som ville gi huden et anstendig utseende minst en gang.

Så en dag kjøpte min mor meg et CLINIQUE Anti-Blemish Solutions fundament, laget spesielt for fet hud med akne og utslett. Til tross for at kostnaden av kremet er ganske høy, var jeg skeptisk til det og hadde ikke forventet noe utenom det vanlige. Men jeg likte den søte pakken umiddelbart, og jeg begynte å bruke den. Her er en slik søt baby

I et rør på bare 30 milliliter syntes det for første gang at dette var veldig lite, og det ville ende et par måneder senere, fordi jeg ikke går ut uten tinting agent. Men som det viste seg, er kremet veldig økonomisk og en pakke var nok i 8 måneder. Hvis du sammenligner med andre tonalkami, så på en gang går dette verktøyet 2 ganger mindre enn kremet av noe annet selskap.

Tekstur er veldig tett, det føles umiddelbart, så hvis du ikke har noen spesielle problemer med huden, så vil jeg ikke anbefale det til deg, det er bedre å velge noe lettere. Vel, for meg på den tiden, jo mer er huden min ikke bare problematisk, men også veldig tykk, så du kan ikke bryte gjennom dette)))

Denne krem ​​har ikke så mange nyanser, bare 4. Jeg har en nyanse nr. 2 "Frisk elfenben (VF)". Jeg bruker en skjønnhetskremblender, det faller jevnt, uten blemishes, følelsen av at huden selv er så glatt, matt. Etter påføring er kremet ikke smurt, det ser ut til at det er som om det er trykt i huden. Det er derfor det skal være veldig godt vasket av, det er bedre å først bruke sminkefjerner og deretter skyll huden med gel, ellers risikerer du å forlate halvparten av krem ​​i ansiktet, og dette er ekstremt skadelig, men selv den mest problematiske huden må puste.

Men den viktigste fordelen med ham er at huden ikke blir mye raskere. Hvis det med en vanlig krem ​​er en ubehagelig glans allerede etter 1,5 - 2 timer, så holder det et anstendig blikk opp til 6 timer (sant, om sommeren varer varmen i maksimalt 4 timer), men for meg er dette bare et slags mirakel, med tanke på at før På slutten av dagen så jeg ut som om ansiktet mitt var smurt med smør.

Og nå skal vi se hvordan CLINIQUE Anti-Blemish Solutions påvirker huden.

Så huden ser ikke ut som et fundament. Kanskje noen vil bli skremt og tenke på hvordan du kan starte deg selv på denne måten. Men som jeg sa, hadde jeg svært alvorlige problemer, og det du ser på bildet, er den beste tilstanden de siste 10 årene. Nå er akne seg ikke så irriterende, men flekkene fra dem tar lang tid, så for meg er det viktig å forklare dem så godt som mulig. Vær oppmerksom på at ansiktet mitt er forskjellig i farge fra nakken, det er mye lettere, på grunn av dette er det vanskelig å finne en nyanse som ville være i harmoni med nakken. For lys skygge kan ikke skjule flekkene og utsikten i seg selv er smertefull, så du må gå på kompromiss og velge en skygge litt mørkere. Selv om forskjellen i livet nesten ikke er synlig.

Lær med CLINIQUE Anti-Blemish Solutions

Selvfølgelig er slike steder svært vanskelig å gjemme, men de er ikke så merkbare. og langt fra kan man tro at huden er helt i god stand. Og jeg trenger ikke mer))

Og et annet slikt øyeblikk. Jeg kan ikke si sikkert om denne krem ​​virkelig hjalp huden min, eller om det bare var tilfeldighet, men for et år siden hadde jeg fortsatt motbydelig stor subkutan akne, noe som var veldig vanskelig å bli kvitt.

Hud med en annen tonal betyr

Når det gjelder kostnaden, kjøpte jeg et andre rør i "Rive Gauche". Den fulle prisen er 2.165 rubler, men pengene på et gullkort vil koste deg 1.623 p. Enig, en betydelig forskjell)

Så, for å oppsummere:

- Hvis du har de samme problemene som meg, anbefaler jeg at du tar hensyn til denne kremmen, men hvis huden din er i god stand, er det bedre å velge enklere midler;

- med langvarig bruk har min hudtilstand blitt forbedret, det er ikke flere subkutier, antall utbrudd er redusert;

- mattes godt, fettete skinn fremstår sent på ettermiddagen;

- den tette basen maskerer ufullkommenhetene godt nok;

- veldig økonomisk, med vanlig bruk varer i flere måneder (jeg brukte ett rør i 8 måneder);

- for denne effekten er en akseptabel pris.

Jeg antar ikke å si at denne kremet er et paradis for alle hudsykdommer. Selvfølgelig er hele huden forskjellig, og det er de som denne kremet ikke passer til. Men for meg personlig, i dag er den beste løsningen for problemhud. Som de sier, er det en kjøpmann for hvert element.

Takk for at du lest min anmeldelse) All sunn hud!))

Cure hud tonal foundation? +++ Tips om hvordan du smidig søker og hvordan du desinfiserer verktøy

Hei min krasavishnam!

Jenter med problemhud må ofte gjøre et smertefullt valg - å skjule eller helbrede feil. Kombinere behandling med korreksjon av mangler er en umulig drøm. Selv om, hva om?

Til dags dato er Anti-Blemish Solutions nesten det eneste væsketone fundamentet som ble spesielt opprettet for problem hud. Dette er dets viktigste unike. Det er derfor jeg kjøpte den. Å ha modig lukket øynene til prisen på 1700 rubler (og dette er for noen uheldig 30 ml), presset hun "Checkout". "Håp dør sist," - så sier de?

Det første vi ser er en pen boks og et rør i en mer enn enkel og konsistent design:

Jeg er absolutt snøhvit, så den letteste nyansen av 01 Frisk alabast kom opp:

Sammensetningen, la oss si, er ikke veldig:

Hmm. mengden ingredienser i sammensetningen er imponerende

Og her er det produsenten anbefaler:

Ser frem til å avklare, røret bestilte 7 måneder siden. Det var nok for 4 måneders daglig bruk. Nå bruker jeg en annen.

Hvordan bruker jeg produktet. Jeg anbefaler ikke noen å bruke tonalstiftet med fingrene. Videre forbyr Gud det å gjøre, hvis du lider av konstant utslett. Uansett hvor rene våre hender vil virke for oss, er sannsynligheten for å knuse noen bjaku over hele ansiktet utrolig bra.

Det ideelle verktøyet er en børste eller svamp. Jeg foretrekker kinesisk-laget "skjønnhetsblender", det koster ikke mer enn en dollar, men bruker et tonalt verktøy veldig jevnt. Børster liker ikke, fordi det alltid er skallige flekker eller streker.

VIKTIG. Sponzhik min 2 ganger: før bruk og umiddelbart etter. Jeg bruker vanlig tjære såpe; det smelter lett og helt bort rester av tonaler fra skjønnhetsbenderen, koster en krone og har en utbredt antibakteriell effekt. Derfor er jeg sikker på at jeg ikke vil bringe en ekstra infeksjon til huden.

Hvilke resultater fikk jeg? Selv tonalreparatet med salisylsyre ble ikke for meg en form for panacea for utslett. Resultatene er imidlertid:

1. Hud mindre fett. Produsenten ble ikke villedende da han kunngjorde justeringen av talgproduksjonen.

2. Sterkt lukter av alkohol, men tørker ikke.

3. Godt fordelt. Lies jevnt tynt lag. Under testen på armen er det klart at det er et tynt lag som er nesten usynlig på huden:

Graden av maskering er 3 av 5. En ekstra tett concealer er nødvendig.

4. Verktøyet bidrar ikke til å forbedre dannelsen av komedoner, men du må være ærlig med deg selv - mine porer er raskt tilstoppet og uten tonale midler. Men den mindre formasjonen av komedoner, dette verktøyet, dessverre, bidrar ikke.

5. Antall betennelser redusert med 30 prosent, dvs. De har ikke helt forsvunnet.

6. Jeg la merke til at hvis huden må være under toneverktøyet fra tidlig morgen til sen kveld (det er bedre å ikke gjøre dette i det hele tatt!), Kan det oppstå 1-2 nye utslett. Dette er veldig trist, jeg tar 1 stjerne for det.

Det vi har i bunnlinjen. Verktøyet reduserer utslettene litt, men helmer ikke helt. Likevel er det ikke verdt så store penger.

Jeg bruker det helbredende fundamentet i kombinasjon med en punkt klinisk gel (det beste jeg har testet) og et flertrinns hudpleie system.

Jeg håper min anmeldelse var nyttig for deg. Takk for proffene og kommentarene til anmeldelsen.

Flere Artikler Om Typer Acne