Dalacin er et antibiotikum fra gruppen av lincosamider med det aktive stoffet clindamycin.

Antibiotikum til lokal bruk. Virkningsmekanismen er assosiert med undertrykkelsen av proteinsyntese i den mikrobielle cellen på grunn av interaksjonen med ribosomene 50S-underenheten. Har en bakteriostatisk effekt, i høyere konsentrasjoner mot enkelte mikroorganismer - bakteriedrepende.

Den er aktiv mot streptokokker, Staphylococcus aureus, epidermal Staphylococcus, bakteroider (inkludert Fragilis-bakterier), fusobakterier, propionibakterier, eubakterier, peptokokker, peptostreptokokkov, klamydia, Clostridium perpringens, som er en av de kausative midler.

Dalacin er tilgjengelig som aktuell gel, vaginal krem, vaginale suppositorier, injeksjonsoppløsning og kapsler.

Indikasjoner for bruk

Hva hjelper Dalatsin? I henhold til instruksjonene foreskrives kapsler i følgende tilfeller:

 • Skarlet feber, mellomørebetennelse;
 • Øvre luftveisinfeksjoner, inkludert faryngitt, tonsillitt, bihulebetennelse;
 • Infeksjonssykdommer i bløtvev og hud, inkludert furunkulose, impetigo, akne, infeksjoner av det subkutane fettvevet, infiserte sår, abscesser, spesifikke smittsomme prosesser i myke vev og hud, forårsaket av patogener som er følsomme for virkningen av Dalacin (erysipelas og felonotus);
 • Nedre luftveisinfeksjoner, inkludert lungebetennelse, bronkitt, lungeabsess og pleural empyema;
 • Gynekologiske smittsomme sykdommer, inkludert endometrit, infeksjoner av vev som omgir skjeden (abscesser av egglederne i eggene og rørene, subkutan fettvev), bekkenbetennelsessykdommer og salpingitt (samtidig med antibakterielle stoffer som er aktive mot gram-negative aerobe patogener, for eksempel gentamicin);
 • Smittsomme sykdommer i ledd og ben, inkludert septisk leddgikt og osteomyelitt;
 • Smittsomme sykdommer i bukhulen, inkludert abscesser i bukhulen og peritonitt (samtidig med andre antibakterielle legemidler som påvirker gram-negative aerobe bakterier);
 • Smittsomme sykdommer i livmorhalsen forårsaket av Chlamydia trachomatis (som monoterapi);
 • Infeksjoner av munnhulen (periodontitt og periodontal abscess);
 • Endokarditt og septikemi;
 • Malaria, inkl. forårsaket av multiresistent Plasmodium falciparum (som monoterapi eller samtidig med klorokin eller kinin);
 • Toxoplasmose encefalitt hos AIDS-pasienter (samtidig med pyrimethamin med intoleranse mot standardterapi);
 • Pneumocystis lungebetennelse hos AIDS-pasienter (samtidig med primaquin med intoleranse mot standardterapi).

Vaginal krem ​​brukes i følgende tilfeller:

 • Inflammatoriske prosesser i vagina på grunn av eksponering for patogen mikroflora;
 • Gardrenellez;
 • Vaginal dysbakteriose;
 • Kolpitt, vaginitt;
 • Som en del av kompleks terapi for sykdommer i bekkenorganene hos kvinner - adnexitt, endokervisitt, endometritis og andre.

Dalatsin gel brukes til behandling av akne, follikulitt, hæmhydermia.

Instruksjoner for bruk Dalatsin dosering

Kapsler brukes internt, uten å tygge, samtidig med matinntak, og drikker rikelig med vann.

Standarddosen av Dalacin kapsler, i henhold til bruksanvisningen:

 • Voksne - 150 mg 4 ganger daglig, i alvorlige tilfeller 300-450 mg 4 ganger daglig, med klamydialinfeksjoner, 450 mg.
 • Barn 8-25 mg / kg kroppsvekt per dag, dividere dosen i 4 doser.

Ved behandling av infeksjoner forårsaket av beta-hemolytisk streptokokker, blir Dalacin brukt i dosene beskrevet ovenfor. Varigheten av terapeutisk kurs er minst 10 dager.

Behandling av infeksiøse og inflammatoriske sykdommer i bekkenorganene begynner med intravenøs administrering av clindamycin, i en dose på 900 mg hver 8. time, samtidig med et egnet antibakterielt middel i minst 4 dager.

Etter forbedring av tilstanden fortsetter behandlingen i minst 2 dager, hvorefter Dalacin administreres i form av kapsler i en enkeltdose på 450-600 mg. Legemidlet tas hver 6. time daglig. Hele løpet av behandlingen er 10-14 dager.

For forebygging av endokarditt hos pasienter med overfølsomhet overfor penisilliner, foreskrives Dalacin i doser: for voksne - 600 mg hver; barn - 20 mg / kg. Instruksjonen anbefaler at du tar stoffet 1 time før et lite tann- eller kirurgisk inngrep, eller en annen prosedyre, hvor det er risiko for endokarditt.

Dalatsin vaginal krem

Voksne pasienter (over 18 år) - 1 full kremapplikator skal settes inn i vagina 1 gang om dagen på kvelden før sengetid. Varigheten av medisineringstiden er fra 3 til 7 dager.

Hvis det ikke er noen forbedring eller tilstanden forverres, bør du umiddelbart kontakte lege.

Applikatoren er beregnet for engangsbruk. Etter administrering av en dose krem ​​til skjeden, bør applikatoren kastes.

Under behandlingen anbefales det å unngå seksuell kontakt. Lokal behandling utføres ikke under menstruasjon. Intravaginal bruk kan forårsake økt vekst av gjærlignende sopp.

Instruksjoner for stearinlys Dalatsin

Dosen anbefalt av instruksjonen er 1 stearinlys Dalacin intravaginalt, fortrinnsvis ved sengetid, i 3 påfølgende dager.

Suppositorier kan administreres uten applikator og med applikator. Etter hver bruk skal applikatoren vaskes med varmt såpevann og tørkes godt.

Innføringen av suppositorier ved bruk av applikatoren:

 • Plastapplikatoren i pakken med legemidlet er ment å lette innsetting av suppositoriet i skjeden.
 • Det er nødvendig å fjerne suppositoriet fra folien.
 • Den flate enden av suppositoriet skal plasseres i applikatorens åpning.
 • Ligge på ryggen, dra knærne opp til brystet.
 • Hold applikatoren horisontalt ved den ribbede enden av kroppen, skyv den forsiktig inn i skjeden så langt som mulig.
 • Trykk langsomt på stemplet, sett stikkpiller i vagina.
 • Fjern forsiktig applikatoren.

Bivirkninger

Instruksjonen advarer om muligheten for utvikling av følgende bivirkninger når du foreskriver stearinlys Dalatsin:

 • På den delen av reproduktive systemet: irritasjon av slimhinnen i vulva og vagina, smerte i skjeden, vaginal candidiasis, menstruasjonssvikt, vaginal utslipp, vaginale infeksjoner.
 • Fra urinsystemet: dysuri, pyelonefrit.
 • På fordøyelsessystemet: diaré, kvalme, oppkast.
 • På hudens side: kløe, utslett.
 • På den delen av kroppen som helhet: soppinfeksjoner, magekramper, hodepine, lokal magesmerter, feber, flanksmerter, generalisert smerte.
 • Lokale reaksjoner: smerte, kløe, lokal ødem på injeksjonsstedet.

Gel: tørr og irritert hud, kontaktdermatitt, follikulitt, økt talgproduksjon. Sjeldne er systemiske effekter - kvalme, oppkast, diaré, utvikling av kolitt er mulig.

Krem: kløe og hevelse på injeksjonsstedet, irritasjon av slimhinnen, smerte i skjeden, vaginal candidiasis, trichomonas vaginitt, syklusforstyrrelser, blødning. Systemiske bivirkninger kan omfatte hodepine, svimmelhet, dysuri, underlivssmerter, oppblåsthet, diaré eller forstoppelse, kvalme, sopp- og bakterieinfeksjoner, allergiske reaksjoner (utslett, kløe, utslett).

Kontra

Dalatsin er kontraindisert i følgende tilfeller:

 • antibiotika-assosiert kolitt i historien;
 • alder under 18 år (data om sikkerhet og effekt ikke tilgjengelig);
 • overfølsomhet overfor clindamycin, lincomycin eller noen del av legemidlet.

Det er nødvendig å unngå å få gel til ekstern bruk på slimhinner i munn og øyne. Vask hendene grundig etter påføring. Ved utilsiktet kontakt med følsomme overflater (slitasje på hud, øyne, slimhinner) skal vaskes med rikelig med kaldt vann.

overdose

Når anafylaktiske reaksjoner oppstår, administreres glukokortikosteroider og antihistaminer. Det er ingen motgift. Hemodialyse er ineffektiv.

Ved overdosering av stearinlys eller vaginal krem ​​- diaré, inkludert hemorragisk, pseudomembranøs kolitt. Symptomatisk terapi utføres.

Analoger Dalatsin, pris på apotek

Om nødvendig kan du erstatte Dalacin med en analog for det aktive stoffet - disse er legemidler:

 1. Gel Klindivit,
 2. Gel Klindatop,
 3. Clindacin Stearinlys
 4. Cream vaginal Clindacin B Prlonog,
 5. Klindes,
 6. klindamycin,
 7. Clindamycin kapsler.

Ved å velge analoger er det viktig å forstå at instruksjonene for bruk av Dalacin, pris og omtaler, ikke gjelder for legemidler av tilsvarende effekt. Det er viktig å konsultere en lege og ikke å gjøre en uavhengig erstatning av legemidlet.

Pris på russiske apotek: Dalatsin 2% vaginal krem ​​20g + 3 applikatorer - fra 565 rubler, 100mg 3 vagin suppositorium. - Fra 641 rubler, prisen på 1% Dalatsin gel 30g - fra 750 rubler.

Oppbevares utilgjengelig for barn ved temperaturer opptil 25 ° C. Ikke frys ned. Holdbarhet - 5 år, vaginal krem, gel for ekstern bruk - 2 år, vaginale suppositorier - 3 år.

Effektive analoger av tabletter, krem ​​og gel Dalacin

Dalacin er et allsidig stoff som kommer i forskjellige former. Avhengig av spesifikk type stoff, har den indikasjoner på bruk, egenskaper og fordeler. Men vi kan ikke argumentere for at verktøyet i noen form bidrar til å raskt takle hudproblemer. Den største ulempen er kostnaden. Listen over Dalacin-analoger i forskjellige typer vil hjelpe deg med å spare en betydelig sum penger, spesielt uten å miste effektiviteten til det valgte stoffet.

I dag har Dalacin tre hovedtyper - piller, krem ​​og gel. Til tross for at prinsippet om effekten av disse midlene på kroppen er noe annerledes, er alle tre alternativene fordelt i det moderne narkotikamarkedet. Derfor analyserer vi først funksjonene til hver type agent, hvoretter vi vurderer analoger. Dette vil hjelpe deg bedre å forstå forskjellene mellom alternativer.

Selv etter å ha mottatt denne informasjonen, må du også studere sammensetningen av hvert verktøy i tillegg. Det handler om helsen din, så vær ekstremt forsiktig. Enhver ekstra komponent som du har intoleranse til, kan forårsake alvorlige helseproblemer.

Egenskaper og analoger av Dalatsin tabletter

Indikasjoner og farmakologisk virkning

Hovedmålet med verktøyet - ødeleggelsen av skadelige mikroorganismer i menneskekroppen. Det er faktisk et antibiotika hvis aktiv ingrediens er clindamycin. Spesielt effektivt legemiddel i tabletter for behandling av patologier som rammer luftveiene. Men husk at hudproblemer også i de fleste tilfeller skyldes økt aktivitet og spredning av bakterier.

Av denne grunn blir Dalacin ofte foreskrevet av dermatologer som det primære middel for intern bruk i kampen mot hudsykdommer. Hyppigst brukt til å behandle akne, infeksjoner av dermis, og til og med furunkulose. Praksis viser at piller er utmerket hjelp i kampen mot ulike typer purulent betennelse. Mindre vanlig er Dalacin brukt til å akselerere sårheling og hudregenerering, samt andre typer mekanisk skade.

Det er kjent at menneskelig hud og alle prosesser i den er nært relatert til det endokrine systemet. Dalatsin bidrar til å stabilisere arbeidet i alle organer i dette systemet. Det er bemerkelsesverdig at den riktige sammensetningen av stoffet bidrar til det faktum at det er hans leger som oftest anbefaler for disse formålene. Årsaken er at tabletter ikke er tilstede komponenter som hovedsakelig forårsaker intoleranse hos de fleste pasienter.

De mest egnede analogene av tabletter Dalatsin:

1. Clindamycin

Det ble indikert at dette stoffet er den viktigste aktive ingrediensen i tablettene selv. Det er bemerkelsesverdig at det ikke finnes analoger i samme form som fullt ut tilfredsstiller de nødvendige kravene.

Clindamycin i ren video er suppositorier som brukes intravaginalt. I tillegg til Dalatsin, betyr det spesielt kvinnelig. Blant de viktigste indikasjonene kan man skille seg ut i bakteriell vaginose. Dette betyr at verktøyet også er ideelt for å bekjempe bakterier.

Suppositorier av denne typen introduseres uten tilleggsverktøy. Du trenger bare å ligge på ryggen, trekke beina opp til brystet og injisere et middel i skjeden ved hjelp av langfingeren. Du kan få mer detaljert informasjon om dette preparatet her.

2. Milagin

Helt identisk med det forrige verktøyet. Den har samme farmakologiske virkninger og indikasjoner. Forskjellen er at Milagin, i tillegg til clindamycin, har en lipofil basis. Husk å ta hensyn til dette før du kjøper.

Egenskaper og analoger av krem ​​Dalatsin

I motsetning til tabletter inneholder krem ​​et stort antall hjelpestoffer, blant annet alkoholer og syrer. Den brukes hovedsakelig til bakteriell vaginose. Gitt indikasjonene på bruk, følger det at krem ​​er utelukkende vaginal. I motsetning til billige analoger kommer en spesiell applikator i pakken med Dalacin, noe som gjør introduksjonen av produktet lettere og mer praktisk.

Den største fordelen med krem ​​er muligheten for bruk under graviditet. Selvfølgelig anbefales det ikke å gå inn i verktøyet i skjeden fra første til tredje måned. På dette tidspunktet er det generelt ønskelig å forlate noen medisinering. Men i den andre og tredje trimester-applikasjonen av krem ​​er det ganske mulig. Selvfølgelig må du først konsultere lege.

De mest egnede analogene av kremet Dalatsin:

1. Klinds

Vaginal krem ​​mot bakterielle patologier. Hovedindikasjonen for bruk er vaginose. Som i tilfelle av Dalacin er den viktigste aktive ingrediensen clindamycin. Som praksis viser, er det dette stoffet som best takler skadelige bakterier i de kvinnelige kjønnsorganene. Av denne grunn innføres verktøyet direkte i skjeden.

Applikatoren for praktisk bruk av produktet er inkludert i settet med selve preparatet. En standard applikator inneholder 5 gram Klindes. Ett gram medikamentet står for 20 milligram clindamycin.

2. Vagitsin-Helse

Helt identisk med den forrige versjonen av stoffet. Den inneholder samme mengde aktiv ingrediens og brukes i henhold til samme prinsipp. Den eneste forskjellen er utvikleren. Dette påvirker verdienes formasjon. Vagitsin-Health har den rimeligste prisen.

Egenskaper og analoger av gelen Dalatsin T

I motsetning til tidligere alternativer har denne eksterne agenten ingenting å gjøre med behandling av bakteriell vaginose. Hovedindikasjonen for bruk er akne. I dette tilfellet kan selvfølgelig Dalacin T brukes til å behandle hudutslett som syntes av samme grunn som akne.

Den inneholder bare 10 milligram clindamycin per gram medikamentet. Eksponeringsprinsippet er det samme - det aktive stoffet dreper skadelige bakterier i kroppen. Legemidlet er beregnet for aktuell bruk på betent områder i huden.

De mest egnede analogene av gelen Dalatsin T:

1. Akne

Verktøyet er vesentlig forskjellig fra Dalatsin T i pris, men har nesten identisk sammensetning. Også 10 milligram clindamycin per gram medikamentet. Man må bare understreke at det er et tilstrekkelig stort antall hjelpekomponenter, blant annet allantoin, propylenglykol, makrogol 400 og så videre.

Akne er inkludert i listen over antimikrobielle stoffer for behandling av akne, så hovedvirkningen er ikke helt forskjellig fra Dalatsin T. Dette er et av de mest populære verktøyene for behandling av teenage akne.

2. Duac

Gelen, som er vesentlig forskjellig fra Dalatsin T i sammensetning, men har omtrent samme effekt på huden. Clindamycin er supplert med benzoylperoksid, som bare forbedrer effekten.

Det er verdt å ta hensyn til de gunstige egenskapene til de mest aktive stoffene i de fleste av de ovennevnte legemidlene - clindamycin. Dette produktet selges i ren form, slik at den kan brukes enda mer effektivt. Men slik behandling bør tas så nøye som mulig. Se clindamycin-detaljene i denne videoen:

Dalatsin - ikke det eneste antibakterielle stoffet som brukes til forskjellige formål. Det er en masse like effektive kolleger.

Billigere analoger av stoffet Dalacin

Hva folk ikke gjør i kampen mot akne: de kjøper dyre kosmetikk, ty til salongteknikker, bruker tradisjonelle medisinskecept, og som et resultat blir de behandlet med antibiotika.

Sistnevnte metode har etablert seg som en av de mest effektive. Derfor anbefaler kosmetologer ofte sine pasienter Dalacin Gel for akne, som har antibakterielle og antimikrobielle egenskaper.

Dette stoffet er bra fordi det ikke bare bidrar til å glemme akne, akne, koiler, men kjemper også med arr, pigmentflater igjen etter akne.

Men til tross for alle fordelene er det like effektive Dalatsin-analoger billigere, som vi vil diskutere nedenfor. For å begynne å vurdere funksjonene i dette stoffet.

Dalatsin

Dalatsin er et verktøy basert på clindamycin, som er en semi-syntetisk analog av det naturlige antibiotika lincomycin.

Det er utviklet direkte for behandling av akne, akne og virker gjennom effektene på proteinet som finnes i patogener som forårsaker smertefull betennelse på huden.

Gjentatte studier har bekreftet at Dalacin ikke påvirker sunn hud, og påvirker bare bakterier.

Det aktive stoffet i Dalacin er clindamycinfosfat, og hjelpekomponentene er metylparaben, allantoin, propylenglykol og andre.

Clindamycin er et potent bredt spektrum antibiotikum som kan nøytralisere mange akne-forårsaker bakterier. Det undertrykker ikke bare bakterier, men ødelegger dem helt.

Konsistensen av gelen, som mange kalder en salve eller krem, er en gjennomsiktig, viskøs masse. Etter å ha påført gelen på huden, blir det aktive stoffet omdannet til clindamycin, og påvirker deretter betennelsen aktivt.

På grunn av dette reduseres mengden av sebum på huden med så mye som 12%.

Dalacin er tilgjengelig i form av kapsler, oppløsning, suppositorier og gel, men bare det siste alternativet brukes til behandling av akne. Det selges både på apotek og på Internett.

Indikasjoner for bruk Dalatsin:

 • indurerende akne (dannet på overflaten av huden eller i de dype lagene);
 • papular (nodulære seler rød i form av en kjegle);
 • drenne pimples (bryte gjennom i flere hull);
 • slem (purulente betennelser, som opptar et stort område av hele overflaten av huden, og betraktes som en alvorlig grad av akne sykdom).
 • pustulære (purulente formasjoner).

Virkemekanisme

Dalacin er et utmerket antiseptisk middel. Det lindrer huden, reduserer rødhet som allerede eksisterer, nøytraliserer betennelse.

Det ødelegger bakteriene Propionibacterium acnes, som er skyldige av akne, på grunn av hvilken ansiktets hud er synlig rengjort etter en uke med påføring av gelen.

Dalatsin regulerer aktiviteten til talgkjertlene, derfor reduseres produksjonen av talg. Sebaceous plugger ikke lenger vises, huden bokstavelig puster, alle metabolske prosesser er normalisert.

Som et resultat blir ansiktet friskere, huden er ren og matt, utsmeltet ansiktet ut.

Funksjoner av Dalatsin

Gelen påføres til grundig renset tørr hud flere ganger om dagen. Påfør det bør være glatte bevegelser av fingrene uten sterkt trykk bare på den berørte huden.

Hvis akne ikke er så mye og de ligger langt fra hverandre, er det bedre å bruke kremet med en tappevann, og dette vil bidra til å spare penger.

På grunn av at den er helt gjennomsiktig, kan den påføres umiddelbart før den går ut eller brukes etter behov hele dagen.

Det skal forstås at Dalacin ikke er et kosmetisk produkt, men et effektivt antibiotikum, og derfor kan kun en hudlege ordinere det.

Dalacinum bør behandles hvis du har alvorlig akne, og andre metoder for eliminering hjalp ikke.

Som andre medisiner har Dalacin sine egne kontraindikasjoner og bivirkninger.

Bivirkninger:

 • smerte i øynene;
 • kløende hud;
 • magesmerter;
 • diaré og kvalme;
 • kontakt dermatitt;
 • forbedret sebumproduksjon;
 • tørr hud;
 • elveblest;
 • hudirritasjon.

tilpasning

I tillegg er Dalacin ikke anbefalt i lang tid. Hvorfor? Problemet er at bakteriene blir vant til effekten og over tid tilpasses det, noe som betyr at stoffet blir ineffektivt.

Avhengigheten begynner på alle forskjellige måter: noen om noen måneder kan andre forekomme et år senere.

Hvis du oppdager at stoffet har opphørt å virke, anbefaler kosmetologer å stoppe bruken i en måned, og deretter gjenoppta behandlingen igjen.

Anbefalinger for bruk

For å gjøre behandlingen så effektiv som mulig, må du påføre gelen riktig. Her er noen tips:

 1. Avstå fra å bruke sminke kosmetikk, som pulver eller fundament sterkt clogs porene. Mindre sminke - se resultatet raskere.
 2. Ikke bruk gelen på området rundt lepper og øyne.
 3. Vask hendene grundig etter påføring.
 4. Unngå krydret, fett eller altfor søtt mat.
 5. Ikke bruk Dalacin Gel med andre aktuelle preparater, spesielt hvis de er basert på antibiotika. Ellers kan det oppstå komplikasjoner.
 6. Ikke solbat eller bruk en solseng. På grunn av antibiotika er ansiktets hud kraftig svekket, og ultrafiolette stråler kan provosere utseendet av pigmentflater der akne tidligere har vært.

Overholdelse av disse enkle anbefalingene vil påskynde behandlingsprosessen og bidra til å unngå bivirkninger, som ofte oppstår som følge av mangel på bevissthet om egenskapene til Dalacin.

Analoger Dalatsina

Siden dette verktøyet er verdt ganske anstendig (ca. 700 rubler), prøver mange å finne en analog av Dalatsin, hvis pris ville være rimeligere.

Den gode nyheten er at andre stoffer nå produseres som har samme grunnlag.

gels:

løsninger:

salver:

 • "Erytromycin-Akos";
 • "Erytromycin";
 • "Erytromycin-Verein";

La oss ta en nærmere titt på effektive og rimelige russiske analoger av Dalatsin: Clindovit og Erythromycin salve.

Klindovit

Klindovit er et effektivt legemiddel til ekstern bruk, hvis handling er basert på ødeleggelse av patogen mikroflora ikke bare på overflaten av huden, men også innenfor fokus - i de dypere lagene i huden.

Det aktive stoffet i dette verktøyet ligner på dalacin - clindamycin.

 1. propylenglykol;
 2. nipagine;
 3. karbomer;
 4. makrogol 400;
 5. natriumhydroksyd;
 6. allantoin;
 7. renset vann.

Etter å ha påført gelen for å rense, tørr hud, trenger klindamycin raskt inn i sebaceouskanalene, akkumuleres i komedoner, og viser dens antibakterielle aktivitet. Takket være denne Clindovita-egenskapen, forsvinner lettere betennelsen i noen timer.

Et annet pluss med dette verktøyet er at den er helt gjennomsiktig og luktfri. Derfor kan den lett og umerkelig brukes både hjemme og på jobb.

På grunn av det faktum at Clindovit fungerer raskt og effektivt, bekjemper akne av forskjellige størrelser og grader av utvikling av inflammatorisk prosess, vurderte mange pasienter og leger sin handling som en av de mest effektive.

Clindovit er tilgjengelig i nesten alle apotek. Prisen på gelen i forskjellige regioner i Russland varierer fra 200 til 250 rubler. Det ser ut til at prisen er ganske rettferdig for denne typen kvalitet.

Erytromycin Salve

Erytromycin salve er et effektivt middel selv i svært avanserte tilfeller av akne. Den har en kremaktig tekstur med uttalt gule farger og burgunderelementer.

Dette stoffet er et kraftig antibiotikum som kjemper mot hudkim.

Den viktigste aktive ingrediensen i legemidlet er erytromycin. Hjeltekomponenter:

 • natriumdisulfat;
 • napinin;
 • napizol;
 • vannfritt lanolin;
 • Vaselin.

Interessant nok var erytromycin et av de første antibiotika som ble oppdaget av mennesker. For det meste er det trygt og praktisk talt ikke forårsaker allergier.

 1. akne forsvinner;
 2. nye betennelser vises ikke;
 3. utvikling av ennå uberørte ål stopper.

Det bør tas i betraktning at Erythromycin Salve kun er effektiv for behandling av akne, som skyldes utvikling av skadelige mikroorganismer på huden.

Vanligvis blir positive resultater merkbare i de første dagene av bruk.

Hvordan bruke denne salven? Veldig enkelt:

 • rengjør huden grundig
 • tørk ansiktet med en myk klut;
 • Applicer Erythromycin salve på ansiktet, spesielt oppmerksom på problemområder;
 • la stoffet stå i ansiktet hele natten;
 • om morgenen vask medisinen med varmt vann.

Påfør Erythromycin salve anbefales 2 ganger daglig. Vanligvis er det ganske nok å bruke det i tre uker til fullstendig rensing av huden fra akne.

Imidlertid er det verdt å huske at dette stoffet er et legemiddel, noe som betyr at de ikke bør misbruktes.

Hvis vi snakker om prisen, så gleder det seg - bare 30 rubler per rør. En god erstatning for Dalacin, ikke sant?

Så, å velge riktig behandling for akne av ens egen type er ikke en lett oppgave. Men for at behandlingen skal være så effektiv som mulig, er det verdt å konsultere med en god hudlege. Deretter, etter hans anbefalinger, vil du definitivt bli kvitt irriterende akne, og huden din vil igjen skinne med helse!

Dalatsin i Moskva

instruksjon

Et antibiotikum av gruppen av lincosamider for lokal bruk

Clindamycinfosfat er ikke aktivt in vitro, men etter å ha blitt påført huden, blir det raskt hydrolysert av fosfataser i kanalene i talgkjertlene for å danne clindamycin, som har antibakteriell aktivitet. Sensitiviteten til alle studerte stammer av Propionibacterium acnes til clindamycin in vitro (MIC 0,4 μg / ml) ble vist.

Etter påføring av clindamycin på huden, reduseres mengden av frie fettsyrer på hudoverflaten fra ca. 14% til 2%.

Etter topisk påføring av 1% clindamycinfosfatgel i serum og urin, bestemmes svært lave konsentrasjoner av clindamycin.

Aktiviteten av clindamycin i komedoner hos pasienter med akne vulgaris er vist. Den gjennomsnittlige konsentrasjonen av antibiotika i comedoninnhold etter bruk av en løsning av klindamycin i isopropylalkohol og vann (10 mg / ml) i 4 uker var i gjennomsnitt 597 mcc / g comedo innhold (0-1490 mcc / g).

Farmakokinetikk i spesielle pasientgrupper

Ved gjennomføring av kliniske studier ble et tilstrekkelig antall pasienter over 65 år ikke inkludert for å kunne vurdere om det er forskjeller i farmakokinetikken hos eldre pasienter sammenlignet med yngre pasienter.

Utad. Et tynt lag med gel påføres det berørte området av ren, tørr hud 2 ganger daglig.

For å oppnå tilfredsstillende resultater, bør behandlingen fortsette i 6-8 uker, og om nødvendig kan du fortsette opptil 6 måneder.

Hvis etter bruk av stoffet i flere måneder, reduserer effekten av behandlingen, bør du ta en pause i behandlingen i 4 uker.

Klassifisering av frekvensen av uønskede reaksjoner: svært ofte (≥1 / 10), ofte (≥1 / 100 og ® kan påvirke evnen til å kjøre bil og kontrollmekanismer.

Dalatsin vaginal krem ​​analoger

Denne siden inneholder en liste over alle Dalacin-vaginalkrem-analoger i sammensetning og indikasjon. En liste over billige analoger, så vel som du kan sammenligne priser på apotek.

 • Den billigste analoge Dalatsin vaginal krem: Poliginaks
 • Den mest populære analoge Dalatsin vaginal krem: Poliginaks
 • ATH klassifisering: Clindamycin
 • Aktive ingredienser / sammensetning: Clindamycin

Billige analoger Dalatsin vaginal krem

Ved beregning av kostnaden for billige analoger ble Dalatsin vaginal krem ​​tatt i betraktning minimumsprisen som ble funnet i prislister gitt av apoteker

Populære analoger Dalatsin vaginal krem

Denne listen over stoffanaloger er basert på statistikk over de mest etterspurte stoffene.

Alle analoger Dalatsin vaginal krem

Analoger av sammensetning og indikasjoner

Ovennevnte liste over narkotikaanaloger, der Dalatsin-vaginalkremsubstitusjoner er indikert, er den mest hensiktsmessige, siden de har samme sammensetning av aktive ingredienser og sammenfaller i indikasjonene for bruk

Analoger på indikasjoner og bruksmetode

Ulike sammensetning, kan sammenfalle i henhold til indikasjoner og anvendelsesmetode.

Hvordan finne en billig tilsvarende dyr medisin?

For å finne en billig analog av et stoff, et generisk eller et synonym, anbefaler vi først og fremst å ta hensyn til sammensetningen, nemlig til de samme aktive ingrediensene og indikasjoner for bruk. De aktive ingrediensene i legemidlet er de samme og vil indikere at stoffet er synonymt med et medikament som er farmasøytisk ekvivalent eller et farmasøytisk alternativ. Men ikke glem de inaktive komponentene til lignende stoffer som kan påvirke sikkerhet og effekt. Ikke glem råd fra leger, selvbehandling kan skade helsen din, så kontakt alltid lege før du bruker medisin.

Dalacin vaginal krem ​​Pris

På nettstedene nedenfor finner du priser for Dalacin vaginal krem ​​og finne ut om tilgjengelighet på et apotek i nærheten.

Dalatsin vaginal krem: bruksanvisninger

Legemidlet Dalacin tilhører antibiotika fra gruppen av lincosamider og er tilgjengelig i flere doseringsformer. Dalacin i form av vaginal krem ​​brukes til å behandle og forebygge gynekologiske sykdommer hos kvinner.

Frigi form og sammensetning av stoffet

Legemidlet Dalacin er tilgjengelig i form av 2% vaginal krem, som brukes til å behandle gynekologiske patologier. Legemidlet er en homogen tykk hvit masse uten forurensninger eller inneslutninger. Kremet er pakket i 20 eller 40 g aluminiumrør med vedlagte applikatorer for enkel innsetting i skjeden og en detaljert beskrivelse.

Den viktigste aktive komponenten av kremet Dalatsin 2% er clindamycinfosfat. Hjelpekomponentene er polysorbat, propylenglykol, renset vann, benzylalkohol, mineralolje og cetostearylalkohol.

Farmakologiske egenskaper av stoffet

Dalatsin vaginal krem ​​er et lokalt antibiotika som tilhører gruppen av lincosamider. Med introduksjonen av krem ​​i skjeden er det en langsom frigjøring av den viktigste aktive ingrediensen i legemidlet. Clindamycin utviser høy terapeutisk aktivitet i forhold til gardnerella, mykoplasma, peptostreptokokkam og noen andre årsaker til smittsomme prosesser.

Den aktive ingrediensen i legemidlet trer gjennom patogenens membran inne, blokkerer de metabolske prosessene, noe som fører til at mikroorganismen dør.

Indikasjoner for bruk

Legemidlet Dalacin i form av 2% vaginal krem ​​er foreskrevet til pasienter over 18 år for behandling av følgende patologier:

 • Inflammatoriske prosesser i vagina på grunn av eksponering for patogen mikroflora;
 • Gardrenellez;
 • Vaginal dysbakteriose;
 • Kolpitt, vaginitt;
 • Som en del av kompleks terapi for sykdommer i bekkenorganene hos kvinner - adnexitt, endokervisitt, endometritis og andre.

Kontra

Legemidlet kan kun brukes etter konsultasjon med gynekologen. Før du bruker pasientens vaginale krem, bør du nøye studere instruksjonene, da medisinen har noen begrensninger og kontraindikasjoner. Disse inkluderer:

 • Intoleranse for stoffets komponenter;
 • Alvorlige allergiske reaksjoner i antibiotikahistorien fra gruppen av lincosamider;
 • Vaginal blødning av uforklarlig etiologi;
 • Graviditetsperioden og amming;
 • Maligne svulster i uterus eller kjønnsorganer;
 • Alder opp til 18 år.

Siden de aktive ingrediensene i legemidlet i små mengder kan absorberes i den generelle blodbanen, er vaginal krem ​​foreskrevet med forsiktighet til personer med lever- eller nyreproblemer, samt til de pasientene som har hatt tilfeller av kolitt under behandling med linkosamidantibiotika.

Dosering og administrasjon

I følge instruksjonene foreskrives voksne pasienter 1 full applikator av krem ​​som skal settes inn i skjeden en gang om dagen om kvelden før sengetid. Varigheten av medisineringstiden er fra 3 til 7 dager. Hvis ingen forbedring observeres eller tilstanden til kvinnen, tvert imot, forverres, bør du umiddelbart konsultere en lege.

Applikatoren er beregnet for engangsbruk. Etter administrering av en dose krem ​​til skjeden, bør applikatoren kastes. Ved bruk av applikatoren skal kvinnen være svært forsiktig slik at slimhinnene i kjønnsorganet og livmorhalsen ikke blir skadet.

Bruk av stoffet under graviditet og amming

Bruk av stoffet Dalacin i form av vaginal krem ​​i første trimester av graviditet er strengt kontraindisert, siden det ikke er kjent hvor sikker den aktive aktive ingrediensen i legemidlet er for intrauterin utvikling av fosteret.

Bruk av vaginal krem ​​i 2 og 3 trimesterene anbefales ikke eller utføres først etter en foreløpig vurdering av fordelene / risikoen indikatorene for fremtidig mor og foster. Terapi utføres i den minste effektive terapeutiske dosen på ikke mer enn 3 dager under streng tilsyn av en lege.

Det er ikke kjent om clindamycin trer inn i morsmelk når du bruker dalacin vaginal krem, og derfor anbefales ikke behandling av medisiner under amming. Hvis det er nødvendig med terapi med Dalacin, anbefales amming å stoppe.

Bivirkninger

Som regel er stoffet godt tolerert av pasientene. I sjeldne tilfeller kan overskridelse av anbefalt dose eller individuell overfølsomhet utvikle følgende bivirkninger:

 • Utviklingen av vaginal candidiasis;
 • Utviklingen av lokal irritasjon - kløe i skjeden, brennende;
 • Tilgangen av en sekundær infeksjon;
 • vulvovaginitis;
 • Utseendet til blødning fra skjeden;
 • Brudd på menstruasjonssyklusen;
 • Utseendet av protein i urinen;
 • Krenkelser av avføring, kvalme, smerte i magen eller underlivet;
 • Utviklingen av allergiske utslett på huden, urticaria;
 • Hodepine og svimmelhet
 • Forstyrrelse i leveren, nyrene, skjoldbruskkjertelen.

overdose

Ved langvarig bruk av vaginal krem ​​Dalatsin eller et signifikant overskudd av anbefalt dose i instruksjonene hos pasienter, øker de ovenfor beskrevne bivirkningene.

Hvis du ved et uhell tar stoffet inne, bør du umiddelbart konsultere en lege. Behandling i dette tilfellet består i å vaske magen og inntak av enterosorbenter. Ved utvikling av systemiske bivirkninger gjennomgår pasienten symptomatisk behandling.

Samspillet mellom stoffet og andre stoffer

Med samtidig bruk av vaginal krem ​​Dalatsin med muskelavslappende midler, øker den terapeutiske effekten av sistnevnte.

Bruk ikke samtidig legemidlet Dalatsin intravaginalt med andre virkemidler for lokal handling på grunn av den høye risikoen for bivirkninger og forstyrrelse av vaginaens naturlige mikroflora.

Spesielle instruksjoner

Før pasientbehandling påbegynnes, bør pasienten gjennomgå en grundig undersøkelse av en gynekolog for å identifisere det smittsomme stoffet. Ikke alle mikroorganismer er følsomme for clindamycin.

Ved langvarig bruk av vaginal krem ​​kan kvinner utvikle resistent trussel eller en sekundær bakteriell infeksjon.

Under legemiddelbehandling bør samleie unngås. Mineraloljer som er en del av vaginalkremet kan forstyrre integriteten til latexprodukter (membraner eller kondomer). For å unngå uplanlagt graviditet etter seponering av medisinering i 3-4 dager, må du bruke ekstra prevensiver.

Vaginal krem ​​brukes ikke til behandling under menstruasjon. Terapi bør begynne innen 1-2 dager etter utløpet av de kritiske dagene. I løpet av perioden med narkotika bør ikke bruk vaginale tamponger eller vaginal douching, da dette kan redusere den terapeutiske effekten av Dalacin betydelig.

Analoger kremer Dalatsin

Følgende stoffer er like i sammensetning og terapeutisk effekt med Dalacin vaginal krem:

 • Clindacin Cream;
 • Klindes;
 • Clindamycin Cream

Før du begynner behandling med en analog av stoffet Dalacin, bør du konsultere legen din.

Betingelser for frigjøring og oppbevaring av legemidlet

Legemidlet Dalacin i form av en vaginal krem ​​blir gitt ut på apotek på resept. Kremet anbefales å lagres vekk fra barn ved en temperatur på ikke over 20 grader. Holdbarheten til legemidlet er ikke mer enn 24 måneder fra fremstillingsdatoen. På slutten av holdbarheten av stoffet kan ikke brukes til behandling.

Den gjennomsnittlige kostnaden for vaginal krem ​​Dalatsin på apotek i Moskva er 610 rubler.

Billige analoger av Dalatsin-lys: instruksjoner, beskrivelse av stoffet

Dalacin er en universell medisin som kommer i ulike former. Avhengig av stoffets form, varierer de viktigste indikasjonene også - behandling av hudsykdommer eller gynekologiske patologier. I tillegg til en rekke fordeler har Dalatsin en stor ulempe - kostnad. Men å gi preferanse til billige analoger av Dalatsin-stearinlys, kan du oppnå ønsket resultat og spare en tilstrekkelig mengde penger.

Narkotikabeskrivelse

I dag er det tre former for stoffet på det farmakologiske markedet - tabletter, vaginale suppositorier og gel for ekstern bruk. Det er også viktig at prinsippene for innflytelse av alle tre former skiller seg betydelig, derfor er hovedindikasjonene forskjellige. Hovedvirkningen av stoffet er rettet mot bekjempelse av skadelige mikroorganismer, bakterier som er i menneskekroppen.

Dalatsin refererer til en rekke antibiotika for lokal behandling av gynekologiske sykdommer. Det er et antimikrobielt, antiseptisk middel.

Dalatsinlys er hvite og har en solid tekstur og en kuleform. En pakke inneholder tre suppositorier, samt en spesiell applikator for enkel innsetting.

Den aktive ingrediensen er 10 mg clindamycin - et antibiotikum og hovedaktiv ingrediens. Det er også en ekstra komponent - fast fett.

Grunnleggende indikasjoner og virkningsmekanisme

Vaginal gel og Dalacin suppositorier er foreskrevet for behandling av bakteriell vaginitt av ulike grader forårsaket av direkte kontakt med mikroorganismer som er følsomme for clindamycin. Gelen brukes også til å eliminere akne på huden, inkludert i det intime området.

Når det gjelder virkningsmekanismen, er det verdt å merke seg at det er et bredspektret antibiotika som tilhører gruppen linkosamider. Samtidig er clindamycin, som er hovedkomponenten, et derivat av lincomycin. Som følge av virkningen av denne komponenten undertrykkes den aktive veksten av aerobic og anaerobe mikroorganismer på grunn av den bakteriostatiske og bakteriedrepende effekten.

Oftest er stoffet foreskrevet for å behandle den berørte slimhinnet i skjeden, samt infisert hud. Ved eksponering for gel eller suppositorier på menneskekroppen, absorberes opptil 30% av lincomycin i blodet.

Video "Hvordan gjenkjenne bakteriell vaginose?"

Informasjonsvideo med detaljerte forklaringer som vil bidra til å kjenne symptomene på bakteriell vaginose, og starte behandling i tide.

Kontraindikasjoner, bivirkninger og bruksegenskaper

Kontraindikasjoner Dalatsina inkluderer overfølsomhet overfor hovedkomponenten i suppositoriet eller til hjelpestoffet. Bruk av verktøyet er heller ikke anbefalt for pasienter som kan utvikle kolitt mens de tar antibiotika.

Til tross for sammensetningens enkelhet, har suppositorier en rekke bivirkninger som vanligvis oppstår når instruksjonene ikke følges, og når overdosering oppstår. Slike bivirkninger kan forekomme:

 • infeksjoner og invasjoner - vanligvis soppinfeksjoner forårsaket av Candida-sopp;
 • sykdommer i sentralnervesystemet - oftest en migrene;
 • forstyrrelser i mage-tarmkanalen - magesmerter, diaré, oppblåsthet og kvalme;
 • hudirritasjon - kløe, som kan oppstå ikke bare i stedet for bruk av medisinen, kan utslett forekomme;
 • funksjonsfeil i nyrene og urinveiene (pielonephritis).

En stor liste over mulige bivirkninger finnes i instruksjonene for stoffet.

Under amming eller under graviditet, spesielt i første trimester, anbefales det ikke å bruke lys. I dette tilfellet er det bedre å bruke mer godartede stoffer, da reproduktiv toksisitet har blitt bevist i prosessen med forskning.

Instruksjoner for bruk

Den anbefalte dosen for voksne er 1 stikkpille per dag, som administreres intravaginalt ved sengetid. Varigheten av behandlingen er tre dager.

For å sette inn et stearinlys uten en applikator, må du fjerne suppositoriet fra folien, ligge på ryggen og trekke knærne mot deg. Bruk midten eller pekefingeren til å sette lyset så dypt som mulig, unngå ubehagelige og smertefulle opplevelser. Pakningen inneholder en applikator som også kan brukes til å administrere legemidlet.

For å gjøre dette må du forsiktig trykke på stempelet på applikatoren, sette stearinlyset inn i skjeden, og fjern deretter applikatoren forsiktig. Etter hver injeksjon er det nødvendig å vaske applikatoren med en varm såpeoppløsning.

Dalatsin - effektive kolleger billigere

Nedenfor er en liste over de mest effektive analogene av stoffet, som finnes i de fleste apotek:

 • Zerkalin;
 • Klimitsin;
 • klindamycin;
 • Klindes;
 • Klindovit;
 • Vagilak;
 • tsifran;
 • Epigenes;
 • Metrogil og andre.

Avhengig av stoffet, kan du finne flere analoger. Dermed er det største antallet lignende i sammensetnings-legemidler funnet i form av en gel, krem. Vanligvis for behandling av gynekologiske patologier en integrert tilnærming er brukt, derfor er Dalacin ofte foreskrevet ikke bare i form av suppositorier, men også i form av tabletter for intern eksponering av mikrober og bakterier som finnes i kroppen.

1. Clindamycin

Denne analogen er den mest populære og mest brukte. Den aktive ingrediensen er helt identisk - clindomycin, men doseringen er 100 mg i ett stikkpiller. Semisyntetiske glyserider brukes som en hjelpekomponent.

Resten av instruksjonene er helt identiske med Dalacin, slik at stoffet også er foreskrevet når det gjelder bakteriell vaginose. Bivirkninger, kontraindikasjoner og bruksegenskaper er ikke forskjellige.

2. Vagilak

Brukes som kombinationsbehandling for alle typer gynekologiske patologier, ledsaget av forstyrrelser i vaginal mikroflora. Bruk av stoffet er akseptabelt etter 10 års alder. Ofte foreskrevet for å eliminere vaginal dysbiose.

Vagilak er tilgjengelig i form av vaginale kapsler, som inneholder aktive bakterier, samt tilleggskomponenter som askorbinsyre og laktose.

Det foreskrives som en lokal terapi og profylakse av vaginale mikroflorapatologier, som kan forårsakes, inkludert svampe-, bateriallesjoner.

I motsetning til Dalatsin, kan Vagilak brukes under graviditet og amming, da dette stoffet ikke tilhører en rekke antibiotika. Dens sammensetning er helt forskjellig fra Dalatsin, men effekten og indikasjonene på bruken er nøyaktig det samme.

Det er også verdt å merke seg den fordelen at Vagilak kan brukes til barn etter 10 års alder.

3. Epigen spray

Denne analogen er primært annen form. Den andre tingen som skiller disse legemidlene er sammensetningen og handlingsprinsippet, samt indikasjoner. Legemidlet er vanligvis foreskrevet for smittsomme lesjoner som kan oppstå i vaginalt og uretralt område.

Hovedstoffet er glykyrrhizinsyre, samt tilleggskomponenter. Dette er en antiviral medisin som vanligvis foreskrives av gynekologer i behandlingen av slike sykdommer:

 • papilomavirus infeksjon;
 • virusinfeksjon på grunn av herpes simplexvirus av første og andre typer;
 • forebygging av virusinfeksjoner;
 • behandling av ikke-spesifikk kolpitt og vaginitt (vanligvis brukt for en kompleks effekt på problemet).

4. Mikozhinaks

Dette er vaginale tabletter, som inneholder følgende aktive ingredienser:

 • Metronidazol i en dose på 200 mg;
 • Kloramfenikol - 80 mg;
 • Nystatin i mengden 100.000 IE;
 • Dexamethasonacetat - 0,5 mg.

Det er flere ingredienser, blant annet laktosemonohydrat.

Vaginale tabletter har en kompleks effekt og er foreskrevet for lokal behandling innen gynekologi. Det er en antimikrobiell, antiprotozoal og antifungal medisinering som tilhører en rekke antibiotika og kortikosteroider.

Bruk av denne medisinen anbefales ikke uten å konsultere og undersøke gynekologen, da den er ganske kraftig, har mange bivirkninger og kan forårsake en uforutsette reaksjon i kroppen.

Ikke glem at noen stoffer, inkludert lokale, skal bare brukes som foreskrevet av en spesialist. I et annet tilfelle kan selvmedisin skade kroppen.

En gynekologs undersøkelse er en obligatorisk prosedyre som bør utføres hvert sjette år for å utelukke alvorlige patologier. Ikke ta risiko med helsen din, besøk en lege i tide og ta alle tester. Da trenger du ikke noen analoger av Dalacin-lys, og helsen din vil ikke lide av effektene av mikrober, bakterier og medisinske preparater.

Video "Hva er vaginitt, og hvordan å takle det?"

Vejledende videooverføring, som vil bidra til å gjenkjenne og kurere vaginitt.

Oppskrifter mandel peeling hjemme: fordelene med hvem vil passe?

Hvordan miste vekt i det indre låret: øvelser, prosedyrer for vekttap

Relaterte artikler

Vi anbefaler å lese

Klemming av nesen: hva er isjias, årsaker, metoder for behandling og forebygging
Peeling på fingrene i huden: årsaker, behandlingsmetoder
Behandling av skjoldbruskkjertelen hos kvinner: årsaker og symptomer på sykdommer, vanlige patologier
Hvordan slutte å spise søtt: Hvorfor oppstår denne vanen, dens konsekvenser
Hvordan raskt helbrede en sår hals hjemme: symptomer, typer og metoder for behandling
Er det mulig å gå til badet i tilfælde av ondt i halsen, og hvordan å gjøre det, for ikke å skade?
Hvorfor brystsmerter oppstår: årsaker, symptomer og diagnose
Hva er utslettende endarteritt av karene i nedre ekstremiteter: symptomer, diagnose og behandling
Slik kurer du raskt forkjølelse: enkle anbefalinger, populære oppskrifter

Om helse

Hva betyr akne i ansiktet og hvilke patologier kan utslett fortell om?
Diaphragmatisk pusting i henhold til Bubnovsky - de viktigste egenskapene og egenskapene til teknikken
Hvordan vaske for kvinner: Reglene for hygiene og omsorgs anbefalinger
Hvordan kan du fjerne nasal oppstramming hjemme?
Hvor lenge skal normalt kjønn vare: statistiske standarder, anbefalinger for forlengelse av samleie
Slik kurer du raskt forkjølelse: enkle anbefalinger, populære oppskrifter
Fordelene med sex for kvinner: nyttige egenskaper, sex under graviditet og menstruasjon
Hvor mye kan du onanere på kvinner og menn: fordeler og skader av onani, er det farlig?

Om skjønnhet

Negler på hender er brettet og brutt: årsaker, pleie og behandlingsmetoder
Anvendelse av troxevasin for rosacea på ansiktet: instruksjoner, vurderinger, er stoffet effektivt?
Årsaker til akne på bryst og nakke, metoder for behandling og eliminering
Hvordan velge en krem ​​for den intime sonen: hvorfor det er nødvendig, typer, vurderinger
Behandling av natoptyshy på ensolen hjemme: folkemidlene, tips og løsninger
Sink salve for akne: hjelper stoffet, og hvordan du bruker det riktig?

Din mening er veldig viktig avbryte

De mest effektive rettsmidler for ansiktsrynker

Behandling av skjoldbruskkjertelen hos kvinner: årsaker og symptomer på sykdommer, vanlige patologier
Peeling på fingrene i huden: årsaker, behandlingsmetoder
Klemming av nesen: hva er isjias, årsaker, metoder for behandling og forebygging
Hvordan bli kvitt nesehår: hvordan å håndtere uønsket vegetasjon, hvordan å permanent bli kvitt hår?

VI ER PÅ INSTAGRAM
@ wkrasote.ru_

Wkrasote.ru | Hemmeligheter om ungdom og skjønnhet, © 2018

Informasjons- og utdanningsportal for kvinner og menn, som presenterer aktuelle artikler og nyheter om temaene helse, skjønnhet, skikkelig ernæring, sunn livsstil, families psykologi og relasjoner. På nettstedet finner du mange nyttige tips, effektive dietter, vekttapsmetoder og beviste populære oppskrifter. Vi har presentert medisinske artikler om vanlige sykdommer, symptomer og metoder for behandling, samt instruksjoner for apotek og metoder for bruk. Wkrasote.ru vil hjelpe deg med å finne svar på de vanligste spørsmålene og vil åpne for deg nye hemmeligheter av kvinnelig skjønnhet. Materialer som er oppført på nettstedet, inkludert artikler, kan inneholde informasjon beregnet for brukere over 18 år, i samsvar med føderal lov nr. 436-FZ 29. desember 2010, "På beskyttelse av barn fra informasjon skadelig for helse og utvikling". 18+.

Alle rettigheter reservert. Reproduksjon, kopiering, gjengivelse eller annen bruk av materialer uten tillatelse fra nettstedet administrasjon er forbudt. Når du bruker materialer, er en aktiv hyperkobling indeksert av søkemotorer obligatorisk! Ressurser og personer som befinner seg i uautorisert kopiering vil bli straffet etter lov (artikkel 7.12 i RF-koden "Ved administrative brudd"). Informasjonen er kun referanse, ikke selvmedisinere! Ved de første tegn på en sykdom, bør du definitivt konsultere legen din!

Nettstedet gjelder ikke for media.

Flere Artikler Om Typer Acne