Tar såpe er et helt naturlig middel som gjør at du kan rydde huden trygt. Det kan være en ekte frelse for de som sliter med slike ufullkommenheter som akne og svarte flekker.

Funksjoner av tjære såpe

Tjære såpe inkluderer ca 10% av bjørk tjære. De resterende 90% er den vanlige såpebasen. Men selv en så liten mengde tjære gir imponerende resultater. Dette skyldes de unike egenskapene til denne komponenten. For det første er det et naturlig antiseptisk middel og håndterer hovedårsaken til svarte flekker og aknebakterier.

For det andre tar tjæren aktivt bekjempelse av betennelse, strammer porene og hjelper huden å komme seg raskere. Anmeldelser av personer med akne bekrefter at alle mindre sår igjen etter akne og spor av post-acne passerer mye raskere når du bruker såpe. En viktig rolle i seieren over hudfeil er også spilt av gradvis reduksjon av porene. Så, de er mindre forurenset, og sorte prikker vises sjeldnere.

Indikasjoner for bruk

Når skal tjære såpe brukes?

 1. Komedoner.
 2. Svarte prikker.
 3. Forstørrede porer.
 4. Økt fet hud.
 5. Hyppig bruk av tett kosmetikk og behovet for dypere rensing.
 6. Irritasjon og betennelse.

Såpe kan også brukes til forebyggende formål. Periodisk vask hjelper til med å forhindre ny akne og holder ansiktet i god stand. Hvis du ikke har noen hudproblemer, kan du bruke dette verktøyet en gang i uken.

Anbefalinger for bruk

Tar såpe betraktes som et universelt produkt egnet for enhver hudtype. Dessuten kan den brukes selv på sensitiv og allergisk-utsatt hud. Den eneste regelen gjelder bruksfrekvensen. Hvis huden din er fet, kan du bruke såpe hver dag til kveldsvask. For normal hud, bør hyppigheten av bruk være 3-4 ganger i uken, og for tørr hud - 1-2 ganger i uken.

For ofte bruk av såpe kan tørke ut huden din og forårsake problemer som peeling og irritasjon. Også, forvent ikke raske resultater. Som det er tilfellet med andre naturlige produkter, vil det ta såpe fra 2 uker til 1 måned for å virkelig påvirke tilstanden til huden.

Et ansiktsfoto før og etter flere måneders vask med tjære såpe viser sin effektivitet. Det kan sees at huden har ryddet og blitt mer sunn. Slike bilder motiverer å bruke denne enkle og budsjettinnretningen.

Etter vask bør du ikke tørke ansiktet med et håndkle - vent på at det tørker og påfør en beroligende tonic på huden din. Deretter sørg for å fukte huden med vanlig krem. Dette vil hjelpe deg å kvitte seg med følelsen av tetthet i huden.

Alle som har brukt tjære såpe minst en gang, er kjent med den ubehagelige ulempen ved dette middelet - en skarp lukt. Hvis du ikke lukker såpekassen, sprer lukten over hele badet og vil vare lenge nok. Hvis du ikke er klar til å ta opp med denne minus, prøv å bruke flytende såpe eller servanter som inneholder tjære. På grunn av den spesielle sammensetningen og tilsetningen av smaker har de ikke denne karakteristiske lukten.

Til tross for at kosmetologer anbefaler å bruke tjære såpe til alle som har møtt problemet med komedoner, viser anmeldelser at tørr hud kan føle seg ubehag. Fokuser på dine egne følelser. Hvis såpe tørker huden din og forårsaker alvorlig tetthet, må du ikke bruke den.

Selvkoking såpe

Hvis du ikke stoler på den ferdige kosmetikken eller er glad i såpe, kan du selv lage tjære såpe. Hans oppskrift er veldig enkel.

Du trenger:

 • bjørk tjære (kan kjøpes på apoteket);
 • baby såpe eller naturlig såpe base;
 • enhver base er liten (for eksempel drue, fersken eller oliven);
 • 5-6 dråper essensiell olje egnet for huden din;
 • 30-50 ml melk eller vann;
 • 1 ts honning med tørr hud.

Hvordan lage såpe?

 1. Gni såpe eller base på en fin rist, plasser i dampbad og smelter. Ikke glem å stadig røre, ellers kan massen brenne.
 2. Når såpen begynner å smelte, legg til vann eller melk. Rør konstant og hold på middels varme.
 3. Når massen blir klebrig, legg til smør og honning. Kok ytterligere 5 minutter.
 4. Legg til 1-2 spiseskjeer. fly avhengig av hvor konsentrert produktet du ønsker å få. Rør og kjøl litt.
 5. Når massen har avkjølt til 40 ° C, overfør den til plastbeholdere eller silikonform. Såpe vil fryse i flere dager. På grunn av det faktum at det ikke er noe middel mot den skarpe lukten av tjære, anbefaler vi at du tar skjemaet til balkongen.

Andre bruksområder

I tillegg til vask blir tjære såpe ofte brukt til å lage masker. Masken med tjære behandler betennelse intensivt og eliminerer akne. Hvis du trenger et poengmiddel mot hudfeil, må du prøve en av følgende oppskrifter.

Hver oppskrift inneholder en detaljert beskrivelse av matlagingsprosessen, anbefalinger for bruk og brukstid. Husk at noen av disse verktøyene må være forberedt på en applikasjon. Under lagring går de nyttige egenskapene til hjemmelagde masker raskt bort.

Klassisk antiinflammasjonsmaske for problemhud

Maskeoppskriften er veldig enkel. Smør en liten mengde såpe i et tett skum og bruk det på et renset ansikt. Hvis hudlesjoner er signifikante, bruk det på hele overflaten av ansiktet. Hvis du er bekymret for noen kviser, bruk den prikket.

For tørr hud kan du legge til litt rømme eller krem ​​til skummet. Fuktighetsgivende komponent vil holde huden myk og vil ikke tillate utseende av tetthet. Hold masken i 15 minutter, skyll deretter med varmt vann. Bruk en gang daglig til fullstendig helbredelse.

Lysende maske mot uttalt svarte flekker på ansiktet

Denne oppskriften er laget spesielt for ansiktet med klynger med sorte prikker. Masken inneholder såpe og brus. Denne kombinasjonen kan påvirke de dypere lagene i huden, rense porene og gi ansiktet et sunt og friskt utseende.

Gni et lite stykke såpe på et riper. Legg spån i varmt vann og pisk inn i skum. Legg til en klype salt og bruk med masserende bevegelser, unngå leppene og huden rundt øynene. La på i noen minutter og skyll med varmt vann.

Dyprensende maske med avkok av urter

Denne oppskriften ligner de tidligere. Den eneste forskjellen er at skummet er pisket ikke i vann, men i urteavkok. Den kan brukes til alle typer hud og plukke opp egnede urter.
Kalendula og eukalyptus er perfekt for fet hud. Kamille vil berolige tørr og sensitiv hud, og for vanlig karasjevann og Johannesjurt anbefales. Påfør masken på et rent ansikt i 10 minutter, skyll deretter. Det bidrar til å takle komedoner forårsaket av utilstrekkelig rensing.

Kontra

Bruk av tjære såpe og masker basert på den er forbudt i tilfelle nyresykdommer og individuell intoleranse. For å unngå en mulig allergisk reaksjon, sørg for å utføre en test før første bruk av verktøyet. Påfør en liten mengde skum på håndleddet og vent noen minutter. Hvis det ikke er tegn på irritasjon, kan du trygt bruke den på ansiktet.

Bruk av såpe anbefales ikke for alder hud. Dette skyldes at det er for tynt og ikke frigjør nok sebum. Tar kan tørke det og provosere utseendet til nye rynker.

Således kan tjære såpe hjelpe en person som lider av akne og svarte flekker. Hvis huden din trenger dyp rensing, prøv dette naturlige og rimelige produktet. Det er effektivt mot betennelse og irritasjon, strammer porene og normaliserer sebumsekresjon. Gradvis forvandler det hele huden din helt.

Tar såpe /

Tar såpe blir populær igjen på grunn av sin helbredende egenskaper. Det anbefales for de som bryr seg om skjønnheten og helsen til huden deres.
Tjære såpe er et effektivt og universelt middel for akne. Tar som er inkludert i tjære såpe har anti-inflammatoriske egenskaper. Sammensetningen av tjære såpe: 90 prosent av vanlig såpe og 10% bjørk tjære. Tar har en rekke medisinske egenskaper, og såpe med det blir et naturlig antiseptisk middel. Tar bjørk, som er en del av såpen, har en utmerket desinfeksjonsvirkning. I kombinasjon med såpe, kan det øke blodstrømmen til hudvev. Derav en positiv effekt på regenerering av vevene i epidermisene, som ble skadet. Birk tjære tørker sår på huden, akselerere prosessen med behandlingen. Tar såpe er vellykket brukt i behandling av akne, betennelse og purulent utslett. Det forbedrer blodsirkulasjonen i huden. Og en annen liste over egenskaper og handlinger av denne terapeutiske såpen: reduserer, antiparasittisk, rehabiliterende for huden, antiinflammatorisk, absorberbar og bedøvelsesmiddel. Såper er anbefalt av noen kosmetologer, som et populært og svært tilgjengelig middel for akne.

Bruk av tjære såpe til medisinske formål. Fordeler med tjære såpe for helse.
Tar såpe healer psoriasis, flass, demodex, lav og mange andre sykdommer. Såpe brukes også til eksem, ringorm, scabies, furunculosis, neurodermatitt, pyoderma, seborrhea, kløende hud. Tar såpe hjelper godt, hvis en pasient har hatt trykksår fra en lang sykdom - vask dem med såpe flere ganger, og bedsores vil helbrede raskt. Såpe med tilsetning av tjære er nyttig for brannsår, eller omvendt - frostbit. Tar såpe behandler infeksjoner som har falt i et åpent sår, helbrede sprekker.

Bruk tjære såpe for skjønnheten i ansiktets hud, det anbefales to ganger om dagen - om morgenen og om kvelden. Med problematisk hud kan du se effekten, vaske med tjære såpe, i flere uker - fra 3-4 uker. Ulempen er at det fremdeles tørker huden. For å myke huden kan den tørkes med lotion eller krem ​​for å smøre hudtype. Lukten av såpen er spesifikk, og mange kan ikke like det, men det handler om vane. Skjønnhet krever noe offer. Noen mennesker liker også lukten senere - det er naturlig og naturlig. Tar såpe er egnet for enhver hudtype.
Det er en oppfatning at tjære såpe ikke skal brukes til ansiktet. I tillegg til tjære inneholder den også andre komponenter, hvorav langvarig bruk kan føre til hudirritasjon og andre ubehagelige konsekvenser. At tjære såpe, som enhver annen såpe, er bedre å bruke til å vaske hender, men ikke for ansiktshud. Men det er alltid fordeler og ulemper med noen midler. Her prøver alle og trekker konklusjoner selv. Personlig har jeg brukt nesten en måned til ansikt, kropp og til og med hår. Liker, og hvis det tørker huden, så bruk en lotion eller krem. Nå er varmen 35-37 grader, og det er mindre betennelse på kroppen, og håret har styrket seg litt. Bare hodet trenger å skylle med vann og eddik, og noe som slepet på hodet og sikkert ikke så skinnende som når balsamer, men volumet er større. Hvem har langt hår kan behandles med en balsam bare endene av håret for å få en helbredende effekt på hodebunnen av tjære såpe.

Hvordan vaske med tjære såpe med problem hud, som et middel for akne. Hver morgen og kveld vasker ansiktet ditt med varmt vann med tjære såpe og skyll deretter med kaldt vann. Det viser seg og terapeutisk effekt og skyllingskontrast. Tar såpe kan ikke takle akne, hvis du har en vane med å stadig røre ansiktet og klemme akne. Under huden på våre blodårer, og når vi er klemme en kvise, huden er skadet, kan hele infeksjonen spre over ansiktet ved hjelp av disse fartøyene.
Det er en annen populær måte å behandle akne tjære såpe - på renset våte ansiktet påfør et tykt skum av tjære såpe, i form av en maske for ansiktet og hold i 10-15 minutter å gjøre 1-2 ganger i uken. Det vil bli en følelse som trakk og alt absorbert. Skyll forsiktig og bruk en helende krem ​​eller tonic. Ikke misbruk dette verktøyet kan i noen tilfeller føre til peeling av huden. For denne typen masker er VIP tjære tjære såpe den beste passformen. Og du kan bruke oftere uten å skade huden.

For all sin billighet anses tjære såpe som den minst skadelige for sart hud. Spesialister på den intime sfæren noterer seg sine mange nyttige egenskaper, og dette kan ikke annet enn glede seg over kvinner. Tjære såpe brukes til intim hygiene, som et effektivt middel for beskyttelse mot infeksjoner. Såpene helbreder også huden godt fra mikrotraumas, for eksempel bikiniområder oppnådd etter barbering.

Tar såpe fra akne og svarte flekker på ansiktet: anmeldelser

Tar såpe blir populær igjen for hud og hårpleie takket være sine unike helbredende egenskaper. De viktigste fordelene ved dette produktet er tilgjengelighet og høy effektivitet. Du kan kjøpe den i husholdningsavdelingen, i en kosmetisk butikk eller et apotek. Kostnaden for midler er ikke mer enn 25 rubler per stykke.

Nyttige egenskaper av tjære

Såpe med tilsetning av bjørk tjære er et effektivt og allsidig middel for akne. Tjære har antiinflammatoriske egenskaper, virker som en naturlig antiseptisk og har en desinfiserende effekt.

Kombinasjonen av en vanlig såpe og bjørk tjære i dette verktøy bidrar til å øke blodstrømmen til vevet i huden, å utøve en positiv innvirkning på regenereringen av skadede områder epidermis.

I terapeutisk såpe som finnes på samme måte som i den vanlige alkalien og syren. Forskjellen er at i sammensetningen er det ingen aromatiske dufter og tilsetningsstoffer som ofte forårsaker allergier. Derfor anbefales bruk av dette verktøyet for personer som lider av allergi.

 • Birk tjære tørker sår, skjærer på huden og gir raskere helbredelsesprosessen.
 • Det har en peeling og bedøvelse effekt.
 • Vellykket brukt i behandling av akne, betennelse og purulent utslett.
 • Den har en reduserende, antiparasittisk og restorativ effekt.
 • Forbedrer blodsirkulasjonen i huden.
 • Inneholder ikke skadelige kjemiske tilsetningsstoffer.

Indikasjoner for bruk

Tjære såpe brukes til å behandle slike sykdommer og symptomer som:

 • Acne.
 • Psoriasis.
 • Flass.
 • Burns.
 • Demodex.
 • Zoster.
 • Dermatitt.
 • Eksem.
 • Ringorm.
 • Skabb.
 • Skrubbsår.
 • Eksem.
 • Pyoderma.
 • Seborrhea.
 • Sprekker i bena.
 • Kløende hud.
 • The bedsores
 • Frostbite.
 • Infeksjoner av åpne sår.

Metode for bruk

For behandling av hudsykdommer er det nok å vaske de berørte områdene en eller to ganger om dagen med en løsning av tarterapeutisk såpe.

For å bli kvitt akne på ansiktet anbefales det om morgenen og kvelden å vaske på vanlig måte ved hjelp av dette folkemidlet.

Et annet alternativ for aknebehandling er å påføre et tykt skum laget av tjære såpe i form av en maske på det rensede våte ansiktet. La det stå i 10-15 minutter, og vask deretter av. Etter prosedyren kan du bruke fuktighetskrem eller tonic. Det er nok å utføre slike manipulasjoner to ganger i uken for å bli kvitt akne i lang tid.

Bivirkninger

Generelt er det ingen spesifikke kontraindikasjoner og bivirkninger for dette legemidlet. Men det er noen ulemper:

 • Tar har en ubehagelig lukt. Derfor, etter vask anbefales håret å skylle hodet med vann med noen dråper eddik. I tillegg er den spesielle lukten lett maskert ved hjelp av parfyme.
 • Tørker ut huden og forårsaker allergier hvis det er en individuell intoleranse mot stoffet. Ikke bruk dette verktøyet hver dag. Nok flere ganger i uken for forebygging.

Koker hjemme

Det er ikke noe enklere enn å kjøpe tjære tjære i butikken. Men mye hyggeligere å lage mat hjemme, og helle væskemassen i vakre silikonform. Tross alt var alt som ble gjort personlig, mer behagelig, mer interessant og alltid bedre.

For forberedelsen trenger du en gniddt såpe, vann og to ss birketjære.

Såpen skal smeltes i et vannbad og bringes til en homogen masse, som ikke tillater å koke. Tar tar til suspensjonen som er oppnådd og blandes grundig.

I det siste trinnet kan den litt avkjølte blandingen helles i form og forlates til øm.

Under forberedelsen vil det sterkt lukte av tjære, så nybrygget såpe er bedre å sende til balkongen. Hjemprodukt er mye mer effektivt industrielt og mindre skum.

Såpe anmeldelser

Det er alltid hjemme. Mamma setter såpestykkene sammen med lavendelblomstene på hyllene på skapene slik at mølle ikke ville starte. Jeg legger den også mellom sengetøy for desinfeksjon.

Da min mann viste psoriasis, rådde en venn ham til å vaske håret med såpe og tjæreolje. Og nå vasker han bare håret med det, og bruker deretter en flassmiddel. Jeg prøvde på håret mitt, men jeg likte det ikke. Hår etter en slik prosedyre er veldig hard og tørr.

Vi bruker også dette verktøyet for håndvask for å forhindre bakterielle sykdommer. Her er en kur mot møl og psoriasis!

Det har lenge vært kjent at tjære er et utmerket stoff. Den er hentet fra bjørkebark og brukes til å produsere slik såpe. Den spesifikke lukten og fargen skremmer litt, men resultatet er verdt det. Utmerket svært effektivt og billig middel for behandling av hudsykdommer.

Jeg bruker den for å bli kvitt akne. Denne såpen er en utmerket antiseptisk, som ikke tillater mikrober å utvikle seg. Etter vask, betyr det en litt tørr hud, men nok til å sette en fuktighetskrem (fortrinnsvis terapeutisk) og alle de ubehag forsvinner. Ansiktet mitt på to uker er blitt mye renere og nye utslett er ennå ikke observert.

Jeg anser det som det beste naturlige middel for akne i ansiktet. Birk tjære er ti ganger mer effektiv enn alle fasjonable annonserte tonics og salver.

Dette er også et utmerket terapeutisk verktøy for intim hygiene. Det fjerner lett irritasjon, desinfiserer og bryr seg om delikat hud.

Lukten av såpe er selvfølgelig der, men ikke kritisk, og du blir raskt vant til det. Hold deg bedre i en lukket såpefat, slik at duften ikke flyr rundt i huset.

Det skjedde så at jeg ved et uhell fant ut fra hvilken tjære såpe hjelper folk. Og alt på grunn av at barnet fra skolen brakte lus. Jeg trodde ikke at et slikt problem kunne eksistere i vår tid. Min mann og jeg var sjokkert!

Selvfølgelig søkte de på Internett for å kurere denne infeksjonen. Jeg trengte ikke å grave lenge - nesten umiddelbart så informasjon om rimelig tjære såpe. Siste gang jeg hørte om ham fra mormoren min, men det var lenge siden. Det viser seg at de fortsatt er vellykket brukt i behandlingen av et stort antall sykdommer!

Men først om lusene. Ikke for å si at prosessen med avl av disse insektene gikk fort med hjelp av dette verktøyet, men effektivt og uten helsehelse. Dessuten klarte jeg å bli kvitt en forferdelig utslett på ryggen og akne på ansiktet mens jeg ble behandlet. Hva forventet egentlig ikke fra midlene til 20 rubler! Og det faktum at såpen tørker huden, er bra for meg, siden min er veldig fet. Du kan også godta lukten av hensyn til denne effekten.

Og jeg ble reddet tjære tjære såpe fra de svarte stedene! Tilbakemelding om dette og ønsket å skrive. På 15 år begynte forferdelige hudproblemer. Og det var ingen stor akne, men disse punktene fylte hele ansiktet. Min hud er fet, så du kan se dem per kilometer. Brukt fasjonable lotioner og tonics, men det var veldig lite forvirring. Det var nødvendig å spre det nesten hver annen time for å se minst noe resultat. Og det var slike midler, med geniale ordninger, at jeg selv kastet denne jenta yrket. Ser på mine forglemmelige forsøk på å forbedre hudtilstanden, foreslo min mor å prøve den populære metoden for vasking med denne såpen.

Det stinker selvfølgelig sterkt, men å vaske om morgenen og om kvelden var ganske ekte. Etter en uke med slike prosedyrer ble ansiktet mitt ikke gjenkjent. Porene strammet, poengene forsvant, og huden slutte å skinne. Utmerket rimelig verktøy!

Det beste middelet for akne på kroppen. Jeg hadde dem på ryggen min og på rumpa i store tall. Nok måneder med vanlig vask med dette stoffet, og alt går uten spor. Og jeg brukte såpe ikke mer enn tre ganger i uken, ellers tørket huden veldig mye og begynte å skrelle av.

Jeg bruker dette verktøyet hele mitt liv. Innfødte tante lærte meg til ham, med hvem jeg ble tatt opp. Jeg er allergisk mot dusjgeler, så jeg vasker fortsatt med barn og tjære såpevann.

Det helbreder perfekt sår på huden og fjerner pigmentering på grunn av blekningsegenskapene. Da jeg var tenåring begynte jeg å lage ansiktsmasker ut av tjære såpe. For å gjøre dette, skummet en liten mengde og påføres huden. La det tørke, og deretter vasket av og promykivaet håndkle. Svært raskt bli kvitt akne og til og med koke.

Og jeg behandlet også håret deres da de falt ut. Men da måtte jeg også bruke skyllene, siden håret etter tjære var som en svamp.

Tar såpe

Registrer deg for å legge igjen en anmeldelse.
Det tar mindre enn 1 minutt.

Jeg var bare i stand til å vaske ansiktet mitt med tjære såpe et par ganger. Lukten er virkelig uutholdelig! Generelt er såpe for problemhud ikke den beste hjelperen. Det ble tørt og følelsen av tetthet var konstant. Jeg byttet nå til anti-inflammatorisk salve.

Hvis du legger opp med den uutholdelige creosotabber som denne såpen gjør, kan du oppdage mange fordeler i den. Det har et minimum av kjemiske komponenter som bare er proppet med moderne super-duper fasjonable kremer, geler og forskjellige mousser for vasking. Det renser huden helt fra alle typer smuss, enda dypt. Med regelmessig bruk ødelegger ikke bare avlsmassen for bakterier og dermed akne, men forbedrer også blodsirkulasjonen. Sebaceous kjertlene begynner å jobbe mer aktivt, sebum ikke akkumuleres i dem, hvorfra svarte flekker og subkutane komones blir dannet.

Tjære-såpen av min oljeholdige hud ble omgjort til en tørr og skjellete. Effekten av bruken er generelt ikke tilfredsstilt. Det fungerer veldig aggressivt og er ikke egnet for ansikts hudpleie.
Jeg vasket med ham 1-2 ganger om dagen og ventet på utslett å forsvinne.
Resultat: tørrhet, forverring av akne.
Jeg konkluderte med at tjære såpe helt ikke passer meg. Jeg vil ikke bruke den lenger.
En separat ulempe er den sterke lukten som ikke eroderer i løpet av noen timer etter bruk, og den store størrelsen på såpe som er ubehagelig å holde. Det er nødvendig å sette av små biter slik at det er praktisk å bruke.

Jeg har ikke veldig positive minner med tjære såpe. Dessverre tok jeg ikke hensyn til de åpenbare negative konsekvensene, slik at det ikke bare passet meg i bruk, men også forårsaket skade på helsen min.
Jeg er astmatisk, det er kontraindikasjoner for bruk av skarpe, smaksatte stoffer. En tjære såpe har bare en stabil, ubehagelig lukt, som er umulig å drepe. Men håper på naturen i sammensetningen, bestemte jeg meg for å vaske denne såpen for natten for å fjerne akne. Et fint øyeblikk, omtrent en uke etter daglig vasking, om natten hadde jeg hostende passform.
Og dette er ikke den eneste kontraindikasjonen av produktet. Han har mange bivirkninger. Siden sammensetningen av den aggressive substansen - bjørk tjære. Dette og mulig drenering av huden, dannelsen av en film som hindrer huden til å puste fritt, og derfor er forandringen i hudfarge ikke til det bedre.
Til tross for noen fordeler (fjerner betennelse, reduserer utslett, fjerner fettete glans, tørker akne), tror jeg at ulemperne fremdeles er oppveiet, så jeg anbefaler ikke det til bruk.
På tidspunktet for bruk av såpe i form av en bar, var det ennå ikke en flytende versjon av tjære såpe på tilbud. Og i det bare ikke en klassisk formel. Den kjemiske sammensetningen er mer beriket og med en mindre ubehagelig lukt. Kanskje dette er et godt alternativ, men jeg er definitivt ikke i fare for å prøve.

Bruk av såpe forårsaket ikke mye entusiasme, men alt på grunn av den sterke og skarp lukten, som bare en veldig stor fan av tjære kan nyte. Selve såpen er ikke dårlig, men den beholder lukten av tjære på huden, som fordampes fra huden bare om morgenen. Så hvis du vil bli kvitt akne - vask dem om natten. Såpe er praktisk fordi du kan bruke den til å helbrede huden din på noe sted. Enten tilbake eller armer / skuldre. Bare lathering godt. Jeg prøver å stå stille i en skum i et par minutter og vaske det av, gni det aktivt med en ball, det samme gjelder for ansiktet. Akne er blitt merkbart mindre åpenbart etter den tredje slik prosedyre, og siden jeg vasker dem annenhver dag, tok det meg en uke å redusere antall akne.
Såpe tiltrak meg ikke bare for effektivitet og naturlighet, men også for billighet. Dette er en rimelig måte å behandle huden på, bare 11 rubler og en bar er nok i et par måneder, selv med aktiv bruk. Såpe er flott å skumme, så det er flere fordeler enn ulemper. På grunn av lukten vil jeg ikke senke vurderingen, til slutt kan du bli vant til det! Så jeg anbefaler tjære såpe.

Jeg er bekymret for utslett på ansikt, rygg, skuldre og av og til skinker. Jeg bestemte meg for å bruke tjære såpe for å eliminere dem.
Jeg leser at såpe takler utslett fordi den har antiinflammatorisk, tørking og antimikrobiell virkning.
Begynte å ta et bad med ham.
Umiddelbart markere ulemper, som jeg noterte.
1. Såpe har en veldig ubehagelig lukt, som ikke forsvinner lenge. Noen venner spurte meg hva det lukter.
2. Med vanlig bruk er såpen veldig tørr hud. Først merket jeg ikke det, men etter 2 uker ble huden myk. Etter det stoppet jeg med å bruke den.
Det er få fordeler, men det er heller ikke.
1. Såpe rengjør huden perfekt fra smuss, støv, sebum.
2. Har en rimelig pris og naturlig sammensetning.
Jeg vil ikke bruke mer tjære såpe. Antall utslett i meg har virkelig redusert, men den generelle tilstanden i huden forverret. Det er vanskelig å snakke om skjønnheten i huden etter bruk.
Jeg tror at det er mer tilrådelig å bruke tjære såpe for soppsykdommer eller hudproblemer, for eksempel dermatitt. Å behandle problem hud med akne er mer gunstige produkter.

Det er alt de sier at de gammeldags måtene er utdaterte, og tjæresåpen ble anbefalt ikke av noen, men av kosmetikeren. Og søk det på en kontinuerlig måte. Jeg vasket dem hver dag i to måneder på rad. Og ikke bare vasket, men også vasket i dusjen. Såpe har en gunstig effekt på huden, på sebaceous kjertler og perfekt renser.
Mens jeg vasket ansiktet mitt to ganger om dagen, og brukte det i stedet for dusjgel, gikk all akne helt gjennom, at det ikke var noen irritasjon på ansiktet eller kroppen, svarte prikker på nesen forsvant og porene visuelt smalret. Ingen spesielle gadgets verdt en formue er nødvendig, denne såpen alene kan løse hudproblemer.
Han har også feil. Lukt. Dette er den mest stressende, lukten er veldig kraftig, det er vanskelig å bli kvitt det, etter dusjen føler du det på huden, etc. For de som har tørr hud først, vil det ikke fungere, fordi det tørker i seg selv. Min hud er fet, og etter vask ble det en følelse av stramming. Måtte bruke fuktighetskrem. Dette er to ulemper, på grunn av hvilken såpe er så dårlig forbannet.
Vel, jeg vil alltid prise ham, for det var bare med hans hjelp at jeg var i stand til å kvitte seg med akne, som jeg hadde mislyktes med å behandle i to år.

Kachkov såpe) + oppskrifter fra kviser og svarte flekker og hvordan du lager din såpe

Min bestemor brukte denne såpen, såper både kropp og hår og ansikt. Jeg forstod ikke hvorfor. Nå er det ingen bestemor, og moren min fortsetter å vaske med denne såpen, og jeg bestemte meg for å prøve det, som familie tradisjon allerede) Generelt har jeg vasket håret mitt og ansiktet med denne såpen i et par dager (jeg vasker håret mitt fra fargeløst henna som farget meg grønt =)).

Etter vask er hårene glitrende og myke, selv om volumet renser, ja, det er søppel, hvem har mye hår)

I våt tilstand kan det virke hardt og tørt, men vent til det tørker, alt vil forandre seg)) Pass på at du bruker en balsam! Og vaske håret grundig ut!

På ansiktets hud: Jeg har et par kviser (noen ganger før begynnelsen av disse (boogog)) dagene, en stor hypodermic dukker opp og det gjør vondt, og for det meste i hendene på pennene som liker å trykke pimples, selv om jeg ikke vil si at det er mange av dem.. 2 om gangen, ikke mer. Vi har også forstørrede porer og svarte flekker og røde flekker (dette er egentlig det eneste som er merkbart på huden) fra kviserene selv. Så jeg prøvde alt. Det er bare at selv et par kviser blir kvitt meg) teolje, salicylsyre, zineritt (forresten, zinerite hjelper, men midlertidig)) og mange, mange andre) MEN! Tar såpe er en panacea. Bare et par dager med bruk, ble ansiktets hud helt renset (unntatt for sorte prikker, men de ble tydeligvis mindre). Og følelsen etter vask. Jeg har ikke vasket meg så rent lenge, huden min er knirkende, etter at du ikke trenger noen krem ​​eller tonic, og alt er bra. Min hud er normal. For oljeholdig generelt vil denne såpen være super, for tørr, sannsynligvis er det nødvendig med en krem)

Generelt, en oppskrift på sorte prikker, vel som en klasse bleking maske:

Slå tjære såpe inn i skummet med en liten børste og smør dette skummet på ansiktet, dryss med mat brus på toppen (til det har tørket). Vi venter på 20-30 minutter i dette skjemaet. Litt våt ansikt og vaske dette ansiktet mitt ansikt, ikke for lenge. Vask og beundre resultatet)

Fra akne (hvis alvorlig betennelse) og som skrubbe bra:

Vi slår med en liten børste såpen i ansiktet. Vi tar et stort salt, dryss det på ansiktet i skummet (pass på at du ikke blir salt i øynene!) Og vent 20-30 minutter. Så urinerer vi ikke forsiktig ansiktet med hendene på ansiktet i blandingen, slik at saltet nesten vil falle av. Vi vasker og ser)

PS. hvorfor nevnte jeg kachkov.. i kachkov (jeg gjør bodybuilding meg selv, min bunny er en bodybuilding trener og venner av Unas, henholdsvis nesten alle pitching)) et av de presserende problemene er akne. Forklar hvorfor jeg ikke vil, men tro på ordet, en av de mest pimply menneskene i verden er pitching)) Så fra meg rakket min kanin lukten av tjære såpe og sa at i alle salene i menns dusjer lukter tjære såpe, fordi pitching vet mye om Bekjempelse av akne blir vasket utelukkende av ham. Etter å ha prøvd det på meg selv, støtter jeg dem i deres bestrebelser)) Veldig bra!

Og lukten personlig bryr meg ikke.. stinker ikke ubehagelig og Gud er med ham)

Jeg glemte å legge til! For å unngå tørrhet og tetthet i huden - tørk ikke ansiktet etter vask med denne såpen! La det tørke deg selv.

Jeg anbefaler på det sterkeste at du gjør det for håret ditt, sammen med tjære såpe (hvis du bruker det til å løse problemer, vil du bare ikke råde deg til å vaske håret ditt, det tørker det bare) vil gi et fantastisk resultat.

Brygget sin tjære såpe:

kreves: bjørk tjære (solgt på apotek), baby såpe (du kan ha noe slik at ting ikke var og aldri tørket!), baseoljer (jeg har fersken, aprikosfrø, druefrø og noen andre. Generelt er det noen )) i aggregatet av oljer bør være 1-1.5 spiseskjeer på såpen. vel, de essensielle oljene som effekten er nødvendig om en olje - deretter 15-20 dråper, hvis flere, da totalt de samme 20-25 dråpene skulle vise seg) + 30-50 ml vann (eller melk) og jeg er på toppen av 1 hektar av honning put)

såpe terochke liten rist, satt i et vannbad og kok til smeltet (avhengig av såpe, min baby fra NC, så det er vanligvis to timer ønsket ikke å drukne)). hvordan såpe smeltet legge vann, honning, olje, koke i 5 minutter og tilsett tjære (10-20ml) avhengig av hvor mye "tjære" du vil ha). hell den, stopp og slå av brenneren)

Hell inn i en mugg og sett på balkongen for å avkjøle for en dag eller to eller tre, avhengig av årstiden)).

I motsetning til kjøpet tørker det ikke i det hele tatt, det føder også. Jeg vasker ansikt og kropp hver dag, huden min har opphørt å tørke på grunn av vann! Veldig myk)

På mine nye uendelig idiotiske vurderinger, sett ja, hvis du likte anmeldelsen, hvis du ikke likte det - du kan hente poop i kommentarene =).

Tar såpe fra svarte punkter

Acne Cindol - bruksanvisninger

I mange år sliter med suksess med papillomer?

Instituttets leder: "Du vil bli overrasket over hvor lett det er å kvitte seg med papillomer som tar hver dag.

"Da jeg prøvde alle slags stoffer, og den hatet acne fortsatte å ødelegge huden og stemningen, hadde jeg allerede sluttet å tro på å annonsere dyre produkter. Og hun begynte å lete etter nye oppskrifter: på internett, hos legen, blant venner og slektninger. Fra en hudlege lærte jeg om et billig verktøy som faktisk fungerer. "- Slik begynner et brev fra en av pasientene mine.

Dette er Tsindol - det er allerede legender om effektiviteten. La oss finne ut hvordan du bruker Zindol og om det er nyttig.

For behandling av papillomer, bruker leserne våre vellykket Papilight. Å se populariteten til dette verktøyet, bestemte vi oss for å tilby det til din oppmerksomhet.
Les mer her...

Hva er Zindol?

Dette legemidlet er i form av en suspensjon basert på sinkoksid. Du kan kjøpe på apotek uten resept. Pakket i flasker vanligvis 100 eller 125 g og koster 30-40 rubler.

Zindol har en aktiv tørking, adsorbering, antimikrobiell og astringent virkning. For meg var det bare et funn!

Stoffet ble velprøvde i behandling av ulike hud betennelser og sykdommer: akne, diatese, lichen rosa, dermatitt, miliaria, herpes simplex, sår overflaten. Tsindol hjelper også med vannkopper, i motsetning til grønne ting, øker det ikke kløe.

Sammensetning Zindol

100 g suspensjon inneholder følgende komponenter:

 • sinkoksyd - 125 g;
 • glycerin - 20 g;
 • medisinsk talkum - 12,5 g;
 • stivelse - 12,5 g;
 • etylalkohol 70% - 20 g;
 • destillert vann - opp til 100 g

Action av Tsindol på akne

Tsindol trenger inn i problemområder i huden og ødelegger de skadelige mikroorganismer som forårsaket inflammatorisk prosess. Legemidlet eliminerer ikke bare eksisterende akne og akne, men forhindrer fremveksten av nye formasjoner.

I tillegg er Cindol:

 • myker og løser arr
 • har antimikrobiell og desinfiserende effekt;
 • stimulerer epithelets metabolisme;
 • tørker og helbreder små sår.

Den astringente egenskapen til stoffet gir huden ytterligere beskyttelse mot ytre skadelige faktorer. Inntrer i kontakt med epidermis, kondenserer Tsindol sitt overflatelag og reduserer permeabiliteten.

Som et resultat av denne interaksjonen dannes en beskyttende film som bidrar til forseglingen av karetveggene, innsnevring av kapillærene, reduksjon av sekresjon av kjertler og enzymaktiviteten. Denne filmen har også lokalbedøvelse, tørking og antimikrobiell effekt.

Hvordan søke Zindol

Før du bruker Zindol, må du forsikre deg om at du ikke har noen allergiske reaksjoner på stoffets komponenter. Dette kan bestemmes ved hjelp av en test: Påfør en liten suspensjon på et spesielt følsomt område av huden (albuebøyning). Hvis det etter en time på huden ikke vises noen endringer i form av rødhet, kløe, utslett, etc., kan legemidlet påføres større områder av kroppen. Og hvis en allergisk reaksjon var, så er det bedre å nekte behandling med dette legemidlet.

Metoden for påføring er som følger:

Aknebehandling med Zindol bør utføres i en eller to måneder. Påfør stoffet kun eksternt fem til seks ganger om dagen i følgende rekkefølge:

 1. Rengjør og tørr problemområder i huden.
 2. Rist hetteglasset med suspensjonen grundig, og bruk en bomullspinne på de berørte områdene av kroppen (ansikt, bryst, nakke, rygg, etc.) med en bomullspinne over det berørte området. Hvis enkelt acne, kan du bruke en suspensjon med en bomullspinne direkte på dem.
 3. Trenger jeg å vaske av Zindol? Nei, det er tilrådelig å ikke vaske det av, det er bedre å vente til det tørker helt og smuldrer seg selv.

Det bør være oppmerksom på at det er tilstrekkelig merket og vanskelig å vaske av, så det er bedre å bruke gamle klær og sengetøy.

Kontraindikasjoner og bivirkninger

Som del av suspensjonen er det bare naturlige ingredienser, slik at stoffet er helt trygt. Legene anbefaler bruk, selv for spedbarn mot varmelekke. Også Zindol utgjør ingen trussel under graviditet og amming.

Den eneste kontraindikasjonen er individuell intoleranse mot stoffets komponenter. I dette tilfellet kan mulige lokale allergiske reaksjoner: rødhet, kløe, hyperemi, kløe.

Anmeldelser av Zindole

De fleste av dem som brukte stoffet for å bekjempe akne, er fornøyd med resultatet og snakker positivt om dette tilgjengelige verktøyet. I mange tilfeller forsvinner akne og akne etter 1-2 ukers behandling. Videre er suspensjonen påført bare 2-3 ganger om dagen (om natten og på noe annet praktisk tidspunkt på dagen).

De positive punktene inkluderer: Den demokratiske prisen på stoffet (kun 30-40 rubler per flaske!) Og effektiviteten i de fleste tilfeller.

Ulempene er ubeleilig emballasje og sterk marzime av preparatet, som ikke tillater bruk utenfor hjemmet eller under klærne. Og hvis huden er veldig tørr, tørker Zindol det enda mer.

Ofte er vi mistenkelige for billige midler, vurderer at de er av dårlig kvalitet og ineffektiv. Prisen på mange måter bestemmes imidlertid av "forfremmelse" og reklame, og ikke av effektivitet. Og kanskje bør du være oppmerksom på det beskjedne og rimelige stoffet, som ble brukt selv av våre bestemødre?

Tar såpe fra akne og svarte flekker på ansiktet: anmeldelser

Tar såpe blir populær igjen for hud og hårpleie takket være sine unike helbredende egenskaper. De viktigste fordelene ved dette produktet er tilgjengelighet og høy effektivitet. Du kan kjøpe den i husholdningsavdelingen, i en kosmetisk butikk eller et apotek. Kostnaden for midler er ikke mer enn 25 rubler per stykke.

Nyttige egenskaper av tjære

Såpe med tilsetning av bjørk tjære er et effektivt og allsidig middel for akne. Tjære har antiinflammatoriske egenskaper, virker som en naturlig antiseptisk og har en desinfiserende effekt.

Kombinasjonen av en vanlig såpe og bjørk tjære i dette verktøy bidrar til å øke blodstrømmen til vevet i huden, å utøve en positiv innvirkning på regenereringen av skadede områder epidermis.

I terapeutisk såpe som finnes på samme måte som i den vanlige alkalien og syren. Forskjellen er at i sammensetningen er det ingen aromatiske dufter og tilsetningsstoffer som ofte forårsaker allergier. Derfor anbefales bruk av dette verktøyet for personer som lider av allergi.

 • Birk tjære tørker sår, skjærer på huden og gir raskere helbredelsesprosessen.
 • Det har en peeling og bedøvelse effekt.
 • Vellykket brukt i behandling av akne, betennelse og purulent utslett.
 • Den har en reduserende, antiparasittisk og restorativ effekt.
 • Forbedrer blodsirkulasjonen i huden.
 • Inneholder ikke skadelige kjemiske tilsetningsstoffer.

Indikasjoner for bruk

Tjære såpe brukes til å behandle slike sykdommer og symptomer som:

 • Acne.
 • Psoriasis.
 • Flass.
 • Burns.
 • Demodex.
 • Zoster.
 • Dermatitt.
 • Eksem.
 • Ringorm.
 • Skabb.
 • Skrubbsår.
 • Eksem.
 • Pyoderma.
 • Seborrhea.
 • Sprekker i bena.
 • Kløende hud.
 • The bedsores
 • Frostbite.
 • Infeksjoner av åpne sår.

Metode for bruk

For behandling av hudsykdommer er det nok å vaske de berørte områdene en eller to ganger om dagen med en løsning av tarterapeutisk såpe.

For å bli kvitt akne på ansiktet anbefales det om morgenen og kvelden å vaske på vanlig måte ved hjelp av dette folkemidlet.

Et annet alternativ for aknebehandling er å påføre et tykt skum laget av tjære såpe i form av en maske på det rensede våte ansiktet. La det stå i 10-15 minutter, og vask deretter av. Etter prosedyren kan du bruke fuktighetskrem eller tonic. Det er nok å utføre slike manipulasjoner to ganger i uken for å bli kvitt akne i lang tid.

Bivirkninger

Generelt er det ingen spesifikke kontraindikasjoner og bivirkninger for dette legemidlet. Men det er noen ulemper:

 • Tar har en ubehagelig lukt. Derfor, etter vask anbefales håret å skylle hodet med vann med noen dråper eddik. I tillegg er den spesielle lukten lett maskert ved hjelp av parfyme.
 • Tørker ut huden og forårsaker allergier hvis det er en individuell intoleranse mot stoffet. Ikke bruk dette verktøyet hver dag. Nok flere ganger i uken for forebygging.

Koker hjemme

Det er ikke noe enklere enn å kjøpe tjære tjære i butikken. Men mye hyggeligere å lage mat hjemme, og helle væskemassen i vakre silikonform. Tross alt var alt som ble gjort personlig, mer behagelig, mer interessant og alltid bedre.

For forberedelsen trenger du en gniddt såpe, vann og to ss birketjære.

Såpen skal smeltes i et vannbad og bringes til en homogen masse, som ikke tillater å koke. Tar tar til suspensjonen som er oppnådd og blandes grundig.

I det siste trinnet kan den litt avkjølte blandingen helles i form og forlates til øm.

Under forberedelsen vil det sterkt lukte av tjære, så nybrygget såpe er bedre å sende til balkongen. Hjemprodukt er mye mer effektivt industrielt og mindre skum.

Såpe anmeldelser

Det er alltid hjemme. Mamma setter såpestykkene sammen med lavendelblomstene på hyllene på skapene slik at mølle ikke ville starte. Jeg legger den også mellom sengetøy for desinfeksjon.

Da min mann viste psoriasis, rådde en venn ham til å vaske håret med såpe og tjæreolje. Og nå vasker han bare håret med det, og bruker deretter en flassmiddel. Jeg prøvde på håret mitt, men jeg likte det ikke. Hår etter en slik prosedyre er veldig hard og tørr.

Vi bruker også dette verktøyet for håndvask for å forhindre bakterielle sykdommer. Her er en kur mot møl og psoriasis!

Det har lenge vært kjent at tjære er et utmerket stoff. Den er hentet fra bjørkebark og brukes til å produsere slik såpe. Den spesifikke lukten og fargen skremmer litt, men resultatet er verdt det. Utmerket svært effektivt og billig middel for behandling av hudsykdommer.

Jeg bruker den for å bli kvitt akne. Denne såpen er en utmerket antiseptisk, som ikke tillater mikrober å utvikle seg. Etter vask, betyr det en litt tørr hud, men nok til å sette en fuktighetskrem (fortrinnsvis terapeutisk) og alle de ubehag forsvinner. Ansiktet mitt på to uker er blitt mye renere og nye utslett er ennå ikke observert.

Jeg anser det som det beste naturlige middel for akne i ansiktet. Birk tjære er ti ganger mer effektiv enn alle fasjonable annonserte tonics og salver.

Dette er også et utmerket terapeutisk verktøy for intim hygiene. Det fjerner lett irritasjon, desinfiserer og bryr seg om delikat hud.

Lukten av såpe er selvfølgelig der, men ikke kritisk, og du blir raskt vant til det. Hold deg bedre i en lukket såpefat, slik at duften ikke flyr rundt i huset.

Det skjedde så at jeg ved et uhell fant ut fra hvilken tjære såpe hjelper folk. Og alt på grunn av at barnet fra skolen brakte lus. Jeg trodde ikke at et slikt problem kunne eksistere i vår tid. Min mann og jeg var sjokkert!

Selvfølgelig søkte de på Internett for å kurere denne infeksjonen. Jeg trengte ikke å grave lenge - nesten umiddelbart så informasjon om rimelig tjære såpe. Siste gang jeg hørte om ham fra mormoren min, men det var lenge siden. Det viser seg at de fortsatt er vellykket brukt i behandlingen av et stort antall sykdommer!

Men først om lusene. Ikke for å si at prosessen med avl av disse insektene gikk fort med hjelp av dette verktøyet, men effektivt og uten helsehelse. Dessuten klarte jeg å bli kvitt en forferdelig utslett på ryggen og akne på ansiktet mens jeg ble behandlet. Hva forventet egentlig ikke fra midlene til 20 rubler! Og det faktum at såpen tørker huden, er bra for meg, siden min er veldig fet. Du kan også godta lukten av hensyn til denne effekten.

Og jeg ble reddet tjære tjære såpe fra de svarte stedene! Tilbakemelding om dette og ønsket å skrive. På 15 år begynte forferdelige hudproblemer. Og det var ingen stor akne, men disse punktene fylte hele ansiktet. Min hud er fet, så du kan se dem per kilometer. Brukt fasjonable lotioner og tonics, men det var veldig lite forvirring. Det var nødvendig å spre det nesten hver annen time for å se minst noe resultat. Og det var slike midler, med geniale ordninger, at jeg selv kastet denne jenta yrket. Ser på mine forglemmelige forsøk på å forbedre hudtilstanden, foreslo min mor å prøve den populære metoden for vasking med denne såpen.

Det stinker selvfølgelig sterkt, men å vaske om morgenen og om kvelden var ganske ekte. Etter en uke med slike prosedyrer ble ansiktet mitt ikke gjenkjent. Porene strammet, poengene forsvant, og huden slutte å skinne. Utmerket rimelig verktøy!

Det beste middelet for akne på kroppen. Jeg hadde dem på ryggen min og på rumpa i store tall. Nok måneder med vanlig vask med dette stoffet, og alt går uten spor. Og jeg brukte såpe ikke mer enn tre ganger i uken, ellers tørket huden veldig mye og begynte å skrelle av.

Jeg bruker dette verktøyet hele mitt liv. Innfødte tante lærte meg til ham, med hvem jeg ble tatt opp. Jeg er allergisk mot dusjgeler, så jeg vasker fortsatt med barn og tjære såpevann.

Det helbreder perfekt sår på huden og fjerner pigmentering på grunn av blekningsegenskapene. Da jeg var tenåring begynte jeg å lage ansiktsmasker ut av tjære såpe. For å gjøre dette, skummet en liten mengde og påføres huden. La det tørke, og deretter vasket av og promykivaet håndkle. Svært raskt bli kvitt akne og til og med koke.

Og jeg behandlet også håret deres da de falt ut. Men da måtte jeg også bruke skyllene, siden håret etter tjære var som en svamp.

Se en video eller last den ned

Se en video eller last den ned

Tar såpe fra svarte punkter

video

Denne fantastiske såpen hjalp meg med å bli kvitt sorte prikker for alltid! Bestilt her -
Selger bekreftet av meg personlig, sender til Russland og CIS.
Jenter, hvis du vil bli kvitt akne og svarte flekker, prøv denne såpen, du vil ikke miste noe, men du kan få så mye! Det hjalp meg 100%

* Tar såpe fra svarte punkter

RELATERTE VIDEOER

Svovelsjøpe og dens unike egenskaper for huden

Bruker du svovelsåpe? Nei? Se denne videoen og prøv å finne den i salg. De unike fordelaktige egenskapene til svovelsåpe i dag i utgivelsen.

HVORDAN FÅR RID FRA HERPES MED HJELPEN AV DETERMINAL SOAP. BRUK AV MÅL.

Tar såpe har unike fordeler. Den inneholder bjørk tjære, som har antiseptiske og sårheling egenskaper, desinfisering og anti-parasitisk virkning.

Pharmacy Beauty Tools

De beste apoteksprodukter for skjønnhet og hudpleie: - retinol 1%, radevit, aevit, vitamin A, retinoisk salve - fra rynker, fra akne, for ungdommelig hud, fra tidlig tegn på aldring - Salicylisk sinkpasta - fra akne til foryngelse - tjære såpe - for akne og pimples - Levomekol - rask behandling for akne - druefrøolje - fuktighetsgivende for problemhud - aprikosfrøolje - myker og fukter huden, for huden rundt øynene - ryddingskrem - for arr og arr for problemhud - krem boroaktiv - for problem hud fra akne th og acne - gel solcoseryl - fremmer syntesen av kollagen, nærer hudcellene med oksygen

4 produkter som endrer ditt ansikt utover anerkjennelse

Abonner på AdMe: http://goo.gl/DgUonf ------------------------------------- -------------------------------------------------- - Hvordan forstår hvilket produkt du bør gi opp bare ved å se på refleksjonen av ansiktet ditt i speilet? Før du spiser en annen kake eller drikker et glass vin, tenk på hvordan dette vil påvirke utseendet ditt. -------------------------------------------------- -------------------------------------- Vi er i sosiale nettverk: Facebook: https: // www.facebook.com / www.adme.ru /. 5-minutters håndverk på Youtube: https://www.goo.gl/8JVmuC -------------------------------- -------------------------------------------------- ------ Mer kule artikler og videoer på http://adme.ru/

Tjære bjørk til behandling av sopp. Oppskriftssalve med tjære til behandling av mykoser.

I denne videoen vil jeg snakke om hvordan du bruker birktjære i behandlingen av sopp. Bruken av tjære til behandling av sopp gir gode resultater. For ikke å forberede tjære selv, kan du kjøpe det på et hvilket som helst apotek. Det er flere måter å behandle tjære på. Salve med tilsetning av tjære. Vaskemiddel basert på tjære såpe. -------------------------------------------------- ------------------------------------------- ATTENTION. Informasjonen i denne videoopplæringen presenteres kun for informasjonsformål. Før du bruker disse anbefalingene, kontakt en spesialist (legen din). - Forfatteren gir ikke personlig råd i kommentarene! -------------------------------------------------- ------------------------------------------- Abonner på Yevgeny Gorobchenko's Nyttige Kanal - https://goo.gl/ke2Uey Tjen på Youtube - https://goo.gl/ULBLGA ---------------------------- -------------------------------------------------- --------------- Se mine andre videoer på den nyttige kalenderen av Yevgeny Gorobchenko: ★ Rensing av fartøyene med mat SODA av I. Neumyvakin Metoden Riktig bruk av mat SODY- https://goo.gl/zoV4a2 ★ Slik behandler du spiker sopp på beina Årsaker, symptomer, spiker sopp behandling - https://goo.gl/jc6T2E ★ Metoder for rask behandling av hemorroider hjemme - https: / /goo.gl/WBxD5H ★ 7 måter å raskt redusere trykket hjemme - https://goo.gl/fWhkhP ★ Slik fjerner du abdomen raskt. Enkle og effektive måter - https://goo.gl/qPmmDq ★ Hvordan fjerne grå hår. Årsakene til utseendet og de mest effektive måtene - https://goo.gl/xhjvIs ★ Hvordan behandle papillam hjemme EFFEKTIVT. Metoder for å kvitte seg med HPV papillomavirus - https://goo.gl/ZyHNfb ★ Hvordan ta SODA fra parasitter. Rengjøring av tarmene med SODA fra Helmints - https://goo.gl/vksRW1 ★ RENGJØRING av INTESTINE uten enemas. Rensing av tykktarmen og tynntarmen fra parasitter. HYDROKOLONOTERAPI - https://goo.gl/DKLmXi ★ Hjem Laksemidler REMEDY FROM ZAKOR. Verdifulle tips for å forbedre Peristalstika -https: //goo.gl/dXMBDH ★ HEAD PAIN. 20 beste folkebehandlinger for migrene uten piller - https://goo.gl/84QzqO ★ Tidlige tegn på kreft. Ikke ignorere disse syv symptomene - https://goo.gl/KesXBc ----------------------------------- -------------------------------------------------- -------- Spillelister av NØDVENDIG KANAL EVGENIA GOROBCHENKO: ★ Behandling av NEUMYVAKIN - https://goo.gl/vkcgOe ★ Behandling med hydrogenperoksid - https://goo.gl/XxUBcp ★ Behandling av parasitter (ormer, helminter ) - https://goo.gl/M9Prih ★ Hjertesykdommer - https://goo.gl/hT5uEP ★ Spiker sopp. BehandlingsmetoderN- https://goo.gl/5IXg5K ★ Folkebehandlingsmetoder - https://goo.gl/TVMLiI ★ Slanking - https://goo.gl/v67lbe ★ Behandling av forkjølelse - https://goo.gl / eg7LQZ ★ Tips for kvinner - https://goo.gl/nLMmrD ★ Hvordan forbedre livet ditt - https://goo.gl/Zy4LJr ------------------- -------------------------------------------------- ------------------------ Alle videoer av NØDVENDIG KANAL EVGENIA GOROBCHENKO: https://goo.gl/ofBnC6 ---------- -------------------------------------------------- --------------------------------- Abonner på Yevgeny Gorobchenko'S Nyttige Kanal - https://goo.gl/ke2Uey Eugene Gorobchenko i FB - https://www.facebook.com/evgorobchenko/ Yevgeny Gorobchenko i VK - https://vk.com/evgorobchenko -------------------- ---------------- -------------------------------------------------- ----- Jeg ønsker deg velkommen. Mitt navn er Yevgeny Gorobchenko. Jeg leder den mest nyttige kanalen på Youtube. Jeg tar opp mange videoopplæringsveiledninger der jeg deler praktiske tips som vil hjelpe deg med å bli sunnere, lykkeligere, vellykkede og velstående. MELDING TIL MY CHANNEL - https://goo.gl/ke2Uey, vil du regelmessig få verdifull kunnskap, som du kan forbedre familieforbindelser med, tjene mer penger og investere klokt. Regelmessig å se video leksjonene mine, vil du lære å forbedre helsen din og alltid se bra ut. Og verdifulle tips om selvutvikling og oppnåelse av mål vil bidra til å forbedre livskvaliteten og oppnå sann suksess. Abonner på en nyttig kanal akkurat nå, for ikke å gå glipp av verdifull informasjon, takket være at du kan forandre livet ditt til det bedre.

HVORDAN FÅR DU TILGJENGELIGHET ❤️ SVART PUNKTER, ACNE

SAMARBEID (SAMARBEID) ⏩ [email protected] Jeg vil dele en historie om hvordan jeg ble kvitt akne, akne. Min forferdelige historie, livet hacking fra akne, skjønnhetspleie ▲ ▼ ▲ ▲ ▼ ▲ ▼ ▲ ▼ ▼ ▲ ▼ ▲ ▼ ▲ ✖INSTAGRAM: @weulou WTWITTER: @weulou КVENTA: https://vk.com/id348371131 MUSIC GROUP : https://vk.com/public137522149 ✖GROUP OM MEG: https://vk.com/club139002586 ▼ ▲ ▼ ▲ ▼ ▲ ▲ ▼ ▲ ▼ ▲ ▼ 1 ▲ ▼ ▲ ▼ ▲ Mitt tilknyttede program: https: // youpartnerwsp.com/join?77101 Koble ▼ ▲ ▼ ▲ ▼ ▲ ▲ ▼ ▲ ▼ ▲ ▼ 1 ▲ ▼ ▲ ▼ Ofte stilte spørsmål (FAQ) Hvor gammel er du? - 17 Hvor bor du? - Uglich, Russland. Hvor redigerer du videoene dine? - Final Cut Pro X 10.3 På hvilket kamera skyter du? - Canon 70D ▼ ▲ ▼ ▲ ▼ ▲ ▲ ▼ ▲ ▼ ▲ ▼ ▼ ▲ ▼ ▲ ▼ ▲

Slidgikt, leddgikt, åreknuter, kramper - hjelp av tjære såpe.

Dekhtyarny såpe! Vil hjelpe deg å takle smerter som oppstår ved artrose. leddgikt, revmatisme og kramper! Min affiliate program http://join.air.io/dom min 2. kanal "MARINA blomster" - Om hagen, grønnsakshage, blomst, matlaging, strikking, relasjoner og mer interessant https://www.youtube.com/channel/UC5ASG_WodqPbk9oUQu4QC1w ? subs_confirmation = 1 1 CHANNEL datter om skjønnhet, hår helse, hår, blomsterdesign av https://www.youtube.com/channel/UCSYjh8tynagdG65i6sUQg3A?sub_confirmation=1 foamirana Ta bare 15-30 minutter rengjøring i området av huset hans, og for en uke vil du ikke kjenne det! Med små skritt vil vi sette vårt bad i orden og organisere livet vårt. Rensesystemet jeg foreslår kombinerer mange systemer: Marla Silly Flayladis system, det japanske system for organisering av husstanden og selvfølgelig organisasjonssystemet i henhold til tradisjonene til våre mødre og bestemødre. Organisering av husstanden Channel "Home with the Marina." Kanalen handler om hvordan du skal være glad og holde tritt med alt! Du vil ikke lenger føle deg drevet av en hest! Du vil finne fred og indre lykke. sted vi fyller hjemme med komfort og lykke! Tross alt, for å være glad - du trenger ikke å holde opp alt, du trenger å holde opp hovedtemaet. Og selvfølgelig vil jeg være oppmerksom på helse, naturlig hud og kroppspleie, kosthold og vektkorreksjon, sunn mat og mye mer. Når kroppen ber om hjelp! 15 symptomer https://youtu.be/DmPiV6Iv-As Om fordelene med egg. Det er viktig å vite. https://youtu.be/CbLd_m2c2sY Søvn, søvnløshet, vanskelig å våkne. Årsaker og problemløsing https://youtu.be/QY9-0CIWLOU Fermenter, meieriprodukter - for helse, vekttap, vektøkning. https://youtu.be/WNHLay76iT0 Hvordan rense kroppen etter ferien og i løpet av året. Helse, vekttap https://youtu.be/i_270W-vXXk Om vekttap og vektøkning. Helse. Organiser deg selv https://youtu.be/cvCOT1mtSTc Hvordan bli bedre og få vekt. Helse, ernæring, vektkorreksjon https://youtu.be/iXMuac6A0oQ Hvordan bli bedre og få vekt. Helse, ernæring, vektkorreksjon https://youtu.be/iXMuac6A0oQ Hjem "førstehjelp" når du hoster for barn og voksne. Hoste dråper. For å fortsette. Del 1 https://youtu.be/jjO0bctyO8g rolle dagbok (revisjonsspor, notepad, notisbok) rengjøring https://youtu.be/i3yL-_VKe5M Hjem odezha svært viktig for kvinner. Gjør deg selv velkommen. https://youtu.be/A35AnbY3IWU Hvordan overvinne sorg, tristhet, tearfulness, depresjon, dårlig humør https://youtu.be/_8vmdI_BD8E Abonner på min kanal "Housekeeping og Marina" https://www.youtube.com/ ? kanal / UCs20o5RgxQZWZNTiRNx0UWg sub_confirmation = 1 Min andre kanal for hagebruk, strikking, baby datter https://www.youtube.com/channel/UC5ASG_WodqPbk9oUQu4QC1w?sub_confirmation=1 kanal om skjønnhet, hår helse, hår, blomsterdesign av foamirana https: // www.youtube.com/channel/UCSYjh8tynagdG65i6sUQg3A?sub_confirmation=1

7 LifeHacks som vil forandre livet til jentene / BEAUTY LIFE HACKS / Tanya StreLove

Kari Channel: https://www.youtube.com/user/shopkari Video med meg: https://youtu.be/p4W9kc9yXmw I denne videoen vil jeg vise 7 kule livshakker og tips til jenter. ---------------------------------------- instagram: https: //www.instagram. com / tanya_strelova / For samarbeid [email protected] eller http://vk.com/id359530215 VK http://vk.com/id364492259 Min gruppe: http://vk.com/club53574375 Gruppe med liv hack: https: //vk.com/lhs10

SOAP fra SHOCK - Hvorfor er det umulig å vaske med såpe?

Hvilken effekt har såpe på huden og hvorfor bidrar såpe til akne? https://kosmetologa.net/mylo-ot-pryshhej/ 0:39 Vask med såpe: husholdning, barn eller tjære 1:18 Vannlipidmantel og virkningen av såpe på huden 2:36 Mikroflora og pH i huden 3:17 Alkalisk virkning Såper 3:53 Hvorfor anbefaler folkoppskrifter såpe? 4:17 Hvorfor ødelegger såpe huden og fører til for tidlig hudlding Sjeldne hudpleie # 1 https://kosmetologa.net/samouchitel/ Renessens selvmassasje https://kosmetologa.net/renessans/ Individuell konsultasjon https: / /kosmetologa.net/konsultatsiya/ = Abonner på nye artikler og videoer = Gratis nyhetsbrev: https://kosmetologa.net/subscribe/ Instagram: https://instagram.com/olgafem/ Facebook: https://www.facebook. com / KosmetologaNet VKontakte: https://vk.com/kosmetologanet

Tar flytende såpe Neva kosmetikk

Såpen er beregnet til vanlig daglig bruk. Grunnlaget for såpen er en spesiell komponent - bjørk tjære, som har naturlig opprinnelse og er preget av evnen til å gi spesiell omsorg for sensitiv og delikat menneskelig hud. Lær mer og kjøp dette produktet, kan du på nettstedet: http://www.psor-service.ru/product/Nevskoe_Degtyarnoe_zhidkoe_300ml eller ved å ringe gratisgiftslinjen 8-800-3333-694 Nettsted: http: //www.psor- service.ru VKontakte gruppe: http://vk.com/psorservice Facebook gruppe: https://www.facebook.com/psorservice Twitter: @Psor_Service Google +: https://plus.google.com/1154065588288

Såpe såpe (husholdninger. Saratov, husholdninger. Nefis, glycerin Vanda og tjære Stork)

Denne videoen er ikke asmr))) bare vasker såpe såpe, som gjennomvåt i den forrige videoen. Som du kan se, grønt glycerin såpe ikke suge som de andre, men svulmer) Abonner på mitt instagram (her legger jeg bilder og interessante historier, samt mini-kunngjøringer om fremtidige videoer) https://www.instagram.com/l_like_soap/ Kom inn gruppe vk (duplikat video og poststemper) https://vk.com/i_like_soap Og hvis du er en ekte fan av såpe, så kanskje du vil være interessert i å bli med i den lukkede gruppen "Soap joy", hvor ekte elskere av såpe))) lenke : https://vk.com/club_love_soap Vil du sende meg en pakke med såpe? Så gå her https://m.vk.com/topic-148966330_36538918 hvis du vil finansielt støtte min kanal (og se mer interessant såpe og bedre asmr) kan penger overføres via lenken, fra kortet eller Yandex penger https: // money.yandex.ru / til / 410015950731568 mer detaljert informasjon her https://m.vk.com/topic-148966330_36538980 Om kanalen: Mine videoer er opprettet slik at du kan slappe av og slappe av: med øyne, ører og sjel. Jeg elsker alt relatert til såpe, jeg er glad for å skumme den, kutte den, hogge den opp og grille den i sjetonger. Jeg liker å lytte til at tørkebitene blir snappet, dette er ekte meditasjon for meg. Disse lydene hjelper til med å slappe av, gjenopprette, lindre stress og til og med ha det gøy))) Jeg inviterer deg til mitt såpevann, melde deg på, det er mange interessante ting foran deg! Listen hashtags: # # ACFID slappe avslapping # # # asmrmylo meditasjon #soapasmr #asmrsoap #asmr #asmrcrunch #satisfying #crunch #slime #floam #sand #clay #chalk # Chalk # # plasticine leire modellering # # # hobbyer hobby lyd # # lyd # lyder #soap #soap #bakingsoda #crumb

Tar såpe nyttige egenskaper hvordan du bruker

I dag vil du lære alt om tjære såpe! Tar tjære såpevinster, hvor tjære såpe, de gode egenskapene til bjørk tjære, rette for fet hud, hvordan å fjerne fettig glans på ansiktet, tar såpe for psoriasis, enn å fjerne sopp på bena, tjære såpe fra svampen av føttene, tjære tjære for flass, rette for psoriasis, et middel mot infeksjoner og hudsykdommer, hvordan du fjerner rødhet på huden, hvilken såpe å velge for fet hud, bjørk tjære fra psoriasis, hvordan du fjerner sorte prikker i ansiktet, et enkelt middel for trøst, et middel for seborrhea, rengjør trygt og raskt akne på ansiktet som i gjennomføre lus hos barn uten medikamenter eller kjemikalier. Velsigne deg!

Flere Artikler Om Typer Acne