Hormonforstyrrelser, ungdomsår, søvnmangel, utbredelsen av søtsaker i kostholdet fører til utslett. Tette porer, akne, ansikts acne er ikke bare et estetisk problem. Feil eller mangel på omsorg for dermis, kan føre til spredning av infeksjon og forverring av den generelle hudtilstanden. Hjemmelagde ansiktsmasker er en effektiv måte å lindre betennelser på, redusere rødhet, rengjør og desinfiserer berørte områder. De naturlige komponentene som inngår i sammensetningen, bidrar også til å utjevne lindring og stramning arr og arr.

Regler for bruk av masker for akne

Det er grunnleggende anbefalinger for å gjennomføre prosedyrer hjemme:

 1. Hver ny komponent må testes for en allergisk reaksjon, ellers kan antall lesjoner øke;
 2. For å forbedre effektiviteten til naturlige masker er det bedre å redusere mengden karbonatiserte drikker, krydret, fettretter og desserter i kostholdet ditt. En slik meny stimulerer overdreven sekresjon av subkutant fett og senker de intracellulære prosessene. Grønne grønnsaker, frokostblandinger og frukt bidrar til å forbedre tilstanden til dermis, å være en forebygging av utseende av comedoner, akne;
 3. Hjemmelagde acne masker påføres med usedvanlig rene hender på et renset ansikt (dampet). Det er ønskelig å bruke en keramisk eller glassbeholder, skyll den med kokende vann før hvert preparat;
 4. Før og etter prosedyren kan det i alle fall ikke være mekanisk klemmet pustler. Dette kan føre til reinfeksjon av huden gjennom åpne sår, sprekker;
 5. Ikke hold sammensetningen i ansiktet lenger enn den angitte tiden. De aktive ingrediensene kan tørke ut huden, gjør det tynt, følsomt, forårsaker brannskader.

Indikasjoner for påføring av masken mot akne er også oljeaktig / kombinasjonshud, tilstedeværelse av alder flekker, rødhet, usunn ansiktsfarge. Vi anbefaler at du bruker en av de beste akne behandlinger - Polysorb, Baziron AU eller Zerkalin.

Effektive ansikts-aknemasker: 19 hjemmelagde oppskrifter

Akne i ansiktet - et signal om prosessene som forekommer i kroppen, som er unormale. Dette kan være pubertet, hormonforstyrrelser, fordøyelsesproblemer, stress og andre faktorer som krever umiddelbar behandling. Bare ved å fjerne årsaken, kan du fjerne huden fra uønskede utslett. Men i tillegg til behandling vil en spesialist trenge en kosmetisk løsning på dette problemet. For å gjøre dette må du regelmessig lage masker for akne hjemme, som har en utbredt antiinflammatorisk og antibakteriell effekt.

Handling på huden

Hjemmelagde aknemasker virker på huden raskt og målrettet, takket være komponentene som utgjør deres sammensetning. Derfor må valget av oppskrift veies og svært kompetent. For det første må produkter av denne typen nødvendigvis omfatte produkter med antiinflammatorisk effekt.

 • Alger (spesielt fra bodyagi);
 • fra egget du kan lage mat hjemme utmerket terapeutiske og kosmetiske produkter, spesielt anbefalt proteinprotein;
 • Bruk masker fra gurkemeie mot akne: det er lik i egenskapene til slike sterke stoffer som hydrokortison og motrin;
 • ingefær;
 • Folkemedisiner fra persille, unntatt for akne, vil også eliminere pigment flekker;
 • Det antas at de beste aknemasker kommer fra leire;
 • gode antiinflammatoriske stoffer oppnås fra honning;
 • grønn te: dens flavonoider effektivt slukker betennelse;
 • lotioner med aspirin eliminerer utslett i en uke;
 • fra oljer - oliven (utelukkende naturlig) og avokado;
 • Gjør masker av gjær, forskjellig i antifungal effekt;
 • midler fra aloe hjelp, men det må først oppbevares i kjøleskapet i minst et par dager.

For det andre må masker for akne og hudormer inneholde rensende ingredienser for å hindre at smuss blir smittet av infeksjonen. Følgende produkter har denne eiendommen:

 • mais mel;
 • grønnsaker: tomatpreparater, på grunn av det høye innholdet av organiske syrer, rengjør porene perfekt; fra agurk; så vel som en potetmaske;
 • havremel masker har en veldig mild rensing effekt;
 • Lotion med brus er farlig for sensitiv hud, men blir en ekte frelse i kampen mot akne;
 • tranebærjuice;
 • medisiner: aktivert karbon, streptocid;
 • frukt: masker med sitron og epler gjør at du glemmer problemet med utslett på ansiktet ditt.

Når du velger en hjemmelaget kosmetikk, vær oppmerksom på hvilke ingredienser ansiktsmasken av akne inneholder: Tross alt vil dens effektivitet avhenge av sammensetningen. Men ikke alle kan nærme seg det.

vitnesbyrd

Hjemmelagde masker for akne anbefales av eksperter og folks erfaring bare i visse tilfeller:

 • hvis det ikke finnes patologier og alvorlige sykdommer i indre organer;
 • hvis behandling er foreskrevet for å behandle grunnårsaken;
 • hvis det ikke er høy temperatur;
 • hvis hudutslett ikke er mer enn 30% av ansiktets epidermis
 • hvis acne er diktert av hormonelle endringer.

Ved overholdelse av disse indikasjonene vil folkemasker for akne på ansiktet bidra til å takle problemet i alle aldre. Men ikke glem om tilstedeværelsen av kontraindikasjoner.

Kontra

Selv de mest effektive masker for akne kan være helt ubrukelig hvis du bruker dem i motsetning til kontraindikasjoner:

 • Fokus på betennelse utgjør mer enn 30% av ansiktets hud;
 • alvorlige sykdommer i indre organer;
 • høy feber;
 • purulent hudlidelser: en maske for betent akne, hvis de er kompliserte av en smittsom prosess, anbefales kun med tillatelse fra en spesialist;
 • individuell intoleranse mot komponentene.

Følg disse upretensiøse regler - og anti-akne maske vil rettferdiggjøre alle sine funksjoner, og tvinger deg til å glemme et slikt problem som ujevn hud i lang tid. Det er bare ett skritt igjen på denne banen - å velge en oppskrift.

oppskrifter

De mest effektive masker for akne hjemme - de som er valgt og brukt klokt. Med sterk og omfattende infeksjonsfokus kan de brukes annenhver dag, mens de ikke skal holdes i over 20 minutter i ansiktet. Dette skyldes tilstedeværelsen i et stort antall kraftige komponenter som irriterer huden. Før du bruker masken, må du fjerne alle rester av dekorative kosmetikk og vaske.

 • Med aktivert karbon

Grind aktivt kull (teskje), bland med aloe juice (teskje), sjø grovt salt (halv te 1) i kjøleskapet, legg til teetreeter (ikke mer enn 2 dråper), vann (spiseskje).

Grind aspirintabletter (4 stk.), Fortynn i en ikke-alkoholkrem slik at det oppnås en slurry. Hvis en aspirinmaske for akne ikke forårsaker allergier, blir det bare det magiske verktøyet hvoretter akne forsvinner for alltid.

Smelt naturlig honning i et vannbad, bland det med like sitronsaft i like mengder. Anti-inflammatorisk honningmaske for akne lindrer også post-akne.

Hell havregryn med varmt vann, slik at det oppnås en tykk vassdrag, knead den grundig. Med vanlig bruk (hver annen dag) kan havremelmaske for akne rense ansiktet av utslett av noe slag.

Fortynn en liten mengde natron med vann slik at en homogen hvit masse oppnås. En brusmask er påtrykt prikket, utelukkende på grunn av betennelse.

Bland knust agurk, eple (2 ss hver), legg til protein, havremel (spiseskje). En slik agurkmaske kan også hvite noen pigmentflekker på ansiktets hud.

Flere oppskrifter, se lenken.

Smeltet honning (2 bord. L.) Bland med egget, hvis ønskelig, kan du legge havremel for større tetthet.

 • Med streptocid

Grind streptocid tabletter (10 stk.), Fortynn med aloe juice i kjøleskap i noen dager for å lage en grøtaktig masse, tilsett jod (3 dråper). Det finnes andre oppskrifter fra streptotsida, som på kortest mulig tid lindrer personen fra akne.

Farmasøytisk pulver av bodyagi (halvt bord. En seng.) Bland med hydrogenperoksid (det er bedre å bruke 3% -løsningen) til en tykk slurry. Resultatet er en utmerket maske for flekker etter akne, hvis de ikke klarer å klemme seg ut.

Hvit leire blandes i pulver med varm melk (2 ts. Hver), talkum (teeblader).

 • Med honning og aspirin

Grind aspirin tabletter (4 stk.), Fortynn i vann til glatt, tilsett smeltet honning (2 lbs. Tabell). Anti-inflammatorisk middel med honning og aspirin har en mild effekt på ansiktets hud.

Tomattykkpuré (kan være med frø, men uten peeling) påføres huden i ren form, uten ytterligere ingredienser.

Hvis du lager lotioner fra persille juice på kviser hver dag, vil de tørke i 2-3 dager og vil ikke lenger vises i fremtiden.

Grind tørr gjær (Art. Box.) Med potetstivelse (Art. Box.), Yoghurt (3 ss.), Sitronsaft (teeblader,.), essensielle oljer av timian, mynte (3 dråper). Gjær produserer svært høyhastighetsmasker for akne hjemme: etter den første prosedyren vil effekten bli merkbar.

Applesauce (20 g) blandet med pisket protein.

Aloe juice (3 tabeller. Bokser.) Bland med havremel (1 bord. Skje).

Bland blå lerpulver (st. L.) Med sitronsaft (tsk.), Calendula spiritus tinktur (tsk.).

 • Med honning og kanel

Smelt naturlig honning (2 ss), tilsett kanelpulver (en teskje), noen dråper sitronsaft. Hjemmelaget akne maske med honning og kanel vil forbedre tilstanden av problem hud i bare 4-5 applikasjoner.

Noen kremer, masker og lotioner fra kefir er svært effektive for å bekjempe utslett i ansiktet, så du bør definitivt bruke dette meieriproduktet til dette formålet.

For at hjemmelagde acne ansiktsmasker skal fungere perfekt og gjøre deg i stand til å glemme hudutslett i lang tid, må du riktig velge oppskrifter, bruke dem riktig og ikke misbruke effektiviteten. De har en kraftig anti-inflammatorisk effekt, men noen ganger irriterer de øvre hud på epidermis for mye. Derfor være med dem ekstremt forsiktig og forsiktig, følg alle kontraindikasjoner.

7 mirakelmasker mot akne

Akne i ansiktet - en ubehagelig sykdom, som skyldes flere faktorer. Den viktigste årsaken til akne og betennelse blir et vanlig usunt kosthold, noe som påvirker tilstanden i mage-tarmkanalen. På grunn av dette kan smertefull akne oppstå på hele kroppen.


Bare etter en grundig undersøkelse av en spesialist kan du opprette den sanne årsaken til akne i ansiktet. Hvordan kan du takle denne sykdommen? Populære stoffer basert på alkohol og sink. De desinfiserer overflaten av huden, ødelegger betennelse, men en prosedyre er uunnværlig.

En sikrere måte er å bruke hjemmelagde masker laget av naturlige ingredienser. Siden alle komponenter i dem er utelukkende naturlige, er risikoen for allergiske reaksjoner svært lav. Behandling med hjemmelagde folkemidlene tar enda lengre tid enn med profesjonelle medisiner.

Årsaker til akne

Utseendet til akne i ansiktet, spesielt smertefullt eller hvitt, regnes som det første tegn på at kroppen har sviktet. Ofte i ungdomsår, oppstår disse små betennelsene på grunn av endringer i hormonet. Puberteten begynner på 11 år og slutter i alderen 18-19 år. Men ofte forekommer akne av andre grunner:

 • Det høye innholdet av skadelige stoffer i luften, mikrober, som har en skadelig effekt på tilstanden til epidermis.
 • Hyppige endringer i værforholdene bidrar til utviklingen av betennelse i ansiktet.
 • Feil diett øker mengden av giftstoffer i kroppen, på grunn av hvilken huden er strødd med akne.
 • Krenkelse av kroppen eller deres system. Ifølge leger kan sykdommen til ett organ forårsake en rekke negative faktorer i hele kroppen.
 • Overgangsalderen er et av de vanligste tegnene på akne.
 • Endelig kan et feilaktig kompleks for å rense ansiktets hud forårsake allergiske reaksjoner og forverring av den generelle tilstanden.

Akne medisiner

Det er et stort utvalg av spesielle medisiner som eliminerer betennelse på huden, inkludert akne ansiktsmasker. De er laget av propylenglykol, silisiumdioksyd og andre helbredende komponenter. Narkotika er hovedsakelig laget som salver og lotioner, da de har den sterkeste effekten. Det er best å bruke akne masker basert på hjemmelagde produkter.

Hvilke verktøy er mest populære?

 1. "Baziron" er tilgjengelig som en anti-inflammatorisk salve. Det fjerner effektivt akne og forårsaker ikke allergier. Men hvis akne er smertefullt og skadet, er dette forbudet forbudt. Hvis rødhet oppstår, bør du slutte å bruke salven i 2-3 dager og deretter gjenta inntaket. Du kan også fukte huden ytterligere for å unngå overdreven tørrhet.
 2. Zener er et antibiotika for akne behandling. Det virker sterkt og retningsbestemt, og eliminerer betennelse på kortest mulig tid. Bruk dette legemidlet med forsiktighet og bare etter å ha konsultert en lege.
 3. Calendula tincture er kjent for sin brennende effekt. Selv intakt hud vil oppleve en brennende følelse, siden calendula, som er infundert med alkohol, tørker sterkt. Derfor anbefaler leger å behandle Calendula bare akne omkrets, uten å påvirke sunne hudområder.

Hvilke masker er mer effektive: profesjonelle eller hjemme?

Før du skynder deg for å forberede ulike helbredende masker eller ta medisin, må du konsultere en hudlege eller endokrinolog. Før selve behandlingen, er det viktig å fastslå årsaken til sykdommen for å vite hvilke medisiner og virkemidler som skal fungere best. Imidlertid er det situasjoner hvor akne kan elimineres uten å gå til legen, disse inkluderer:

 • de første kviser som dukket opp under puberteten (fra 11 år) og ikke forårsaker smerte;
 • sjeldne single acne i nesen og pannen, hvor huden er mest utsatt for fett.

Ansiktsmasker for akne og hudormer kan også påføres etter råd fra en lege som godkjenner visse resept. Profesjonelt må utpeke en spesialist, du kan ikke velge behandlingen. Hjemmelagde masker er sikrere, med bare noen få komponenter kan forårsake allergier.

De mest effektive profesjonelle komposisjonene, men når de kombineres med populære oppskrifter, kan du oppnå det perfekte resultatet.

Folk oppskrifter

Blant de vanligste anti-akne rettsmidler er følgende:

 • sitronsaft whitens huden og dreper bakterier;
 • egghvit mykner huden og gjør den mer elastisk;
 • henna har en helbredende effekt;
 • honning myker og fukter huden;
 • grønn te beroliger og renser, eliminerer mørke flekker;
 • eddik exfoliates huden, brukes svært nøye;
 • potet lindrer betennelse;
 • havregryn tørker acne;
 • leire utgjør hudfarge, forbedrer hudtilstanden.

Folk tips inkluderer en oppskrift med aspirin, som eliminerer akne uten å forårsake rødhet og flak.

Med det riktige forholdet mellom hovedingrediensene og ytterligere stoffer kan du få et høyverdig antibakterielt middel, som for et behandlingsforløp helt lindrer pasienten fra akne. Hver maske skal bare brukes til renset hud, det er derfor anbefalt å bruke ansiktsskrubb før du starter prosedyren.

1. Basert på leire

Blå, svarte og hvite leire normaliserer sebumsekresjon, eliminere akne og hudormer. Leir brukes ofte også som en skrubbe som fjerner døde hudceller. Takket være et kompleks av nyttige mineraler og vitaminer, beriker leret celler med næringsstoffer. Masken for akne er laget av improviserte midler: 2 ss. pulver leire fortynnet i 2 ss. sitron og agurk juice. Blandingen til å behandle hele overflaten av ansiktet og etter 30 minutter, skyll.

En annen oppskrift fra samme ingrediens inkluderer tranebærjuice (2 ss) og nonfat kefir (2 ss). Blandet sammensetning hjelper eliminere akne og gjør huden mindre fet.

2. Maske basert på aspirin

I seg selv kan ikke aspirin brukes som en maske, fordi løsningen av acetylsalisylsyre har en uttalt effekt. Men å ta yoghurt eller kefir som grunnlag, kan du oppnå gode resultater. Ca. 7 tabletter av aspirin skal knuses i pulver og blandes med 2 ss bunn. Hold blandingen på ansiktet i ca 20 minutter.

Vær forsiktig med aspirin. Hvis du føler en brennende følelse, vask straks masken av.

En ansiktsmaske med aspirin er også effektiv i kombinasjon med hvit leire. Bland det samme antallet tabletter med 2 ss leire og fortynn med en liten del vann slik at en halvtykkende blanding dannes. Ventetid - 15 minutter, men hvis huden begynner å oppleve ubehag (brennende, irritasjon), bør du straks vaske av med varmt vann.

3. Maske med pisket egghvit

Eggvit anses å være den mest harmløse ingrediensen for å eliminere akne. Det lar deg lage et virkelig mirakel ansiktsmasker hjemme. Separert protein bør være godt pisket i en glasspotte. Det bør ha en lett skumkonsistens.

Denne blandingen kan påføres ansiktet med hender eller bomullsputer, alt protein skal være på huden. Etter 15 minutter må proteinet vaskes av med vann. Den største fordelen med proteinmasken er ufarlig, selv for sensitiv hud.

Hvis det ikke er noen allergi mot denne komponenten, kan du trygt fortsette å utføre denne prosedyren. Mengden rødhet reduseres kraftig, og akne forsvinner snart.

4. Honningbasert maske

Honning - et veldig nyttig verktøy som brukes i en rekke folkeslagssammensetninger. Det eneste du trenger å tenke på før du bruker det er mulige allergiske reaksjoner. Ved første fornemmelser av brenning og kløe, skal masken fjernes umiddelbart og ikke lenger brukes.

I andre tilfeller hjelper dette verktøyet med å fjerne akne og myke huden. Du trenger en spiseskje honning og 50g olivenolje, en viktig komponent er 1 eggeplomme. Hele sammensetningen må påføres ansiktet og nakken i nøyaktig 20 minutter og vaskes av.

5. Mask basert på brus

Masken for akne fra brus er forberedt veldig enkelt. En håndfull brus bør gnides i håndflatene med vann. Behandle forsiktig problemområder i huden og den gjenværende overflaten av ansiktet. I øyemaskens område anbefales ikke. Det er mulig å vaske av strukturen på 25 minutter.

Siden brus har en sterk effekt, kan du bruke den så mye som mulig ikke mer enn 2 ganger i uka. Når de første prosedyrene blir etterlatt, blir huden forvandlet til lys og ren. Tørrede pimples vil snart forsvinne.

6. Sitronbasert maske

I mangel av allergi mot sitron kan du lage en kvalitetsmaske som fjerner bakterier fra ansiktet og tørr akne. For dette må du bruke 2 ts. ferskpresset sitronsaft blandet med 1 ss. rømme. Sammensetningen må holdes i 20 minutter og skylles deretter med vann.

Det er en annen praktisk oppskrift som alle kan bruke. 1 ss. sitronsaft bør helles i 3 ss. oppvarmet melk og bland med 1 ts. gjær. Massen skal infunderes i flere minutter, og deretter egnet til bruk. Det anbefales å holde ansiktet i ikke mer enn 25 minutter.

7. Maske av agurk

Masker for akne og hudormer hjemme, tilberedt på grunnlag av friske agurker, har sårheling egenskaper. Dessuten fuktes og mykner en slik sammensetning. For å forberede et helbredelsesverktøy trenger ikke agurk å bli avskallet. Det er nok å hakke grønnsaken og hell et glass kokende vann. Etter 5 minutter må massen filtreres, og den resulterende slurry påføres ansiktet i 20 minutter.

De mest effektive masker for akne hjemme

Fra utseende av hudormer, svarte flekker og rødhet på huden, er ingen immune.

For å bli kvitt slike feil er det å søke et sett med tiltak.

Men i utgangspunktet er det viktig å bestemme årsaken til utslett, fordi avhengig av det, bør behandling velges.

 • All informasjon på dette nettstedet er kun til informasjonsformål og er IKKE en manual for handling!
 • Bare doktoren kan levere den eksakte DIAGNOSEN!
 • Vi oppfordrer deg til ikke å gjøre selvhelbredende, men å registrere deg hos en spesialist!
 • Helse til deg og din familie!

Også vurdere type hud, alder, natur av problemet og individuelle preferanser.

Årsaker til

Årsaker til utslett på ansiktet er delt inn i to store grupper.

 • Ikke-hormonelt. I dette tilfellet er forekomsten av akne eller svarte flekker forbundet med eksterne manifestasjoner. Denne gruppen inkluderer stress, usunt kosthold, upassende rettsmidler for huden, hyppig kontakt med skitne hender, en lidenskap for solsenger. Masken for akne hjemme er ganske i stand til å løse dette problemet.
 • Hormon. Masker i dette tilfellet kan bare takle sykdommen i utgangspunktet. Men uten å konsultere en dermatolog, vil ny akne fortsette å vises.

Noen ganger er årsakene til utslett knyttet til aldersfaktoren.

ungdom

Teen akne er et vanskelig problem fordi det er forbundet med hormonelle forandringer i kroppen.

Foto: Akne hos tenåringer er oftest forbundet med hormonelle forandringer.

Kosmetikk er utviklet for ungdom, hvorav mange ikke har noen effekt.

 • Kosmetologer anbefales å bruke masker med honning, fordi dette produktet er utformet slik at det kan trenge inn i huden og behandle det.
 • Også i ungdomsåren, sørg for å ha et riktig kosthold og overholdelse av et sunt daglig regime, noe som vil redusere risikoen for akne betydelig.

Hos voksne

Hos voksne forekommer akne mye sjeldnere enn hos ungdom, men årsakene til utseendet forblir det samme.

Ansikts-aknemasker hjemme hjelper til med å eliminere problemet.

Hvis årsaken til akne i hormonell svikt, i tillegg til hjemmebehandling, må du besøke sykehuset for å få ekspertråd om legemiddelbehandling.

Dampbad for ansiktet

Dampbad for huden øker effektiviteten ved bruk av hjemmemasker.

Foto: dampbad forbereder hud

Det må gjøres en gang i uken.

Prosedyren åpner porene, fukter huden, og vil også fremme rask blodsirkulasjon.

For å utføre prosedyren må du følge instruksjonene:

 • Hell 3 ss farmasøytiske urter liter kokende vann. Du kan bruke salvie, calendula, nese, kamille, malurt eller yarrow;
 • Varm væsken i et vannbad i 15 minutter;
 • la kjøttkraft stå i en halv time;
 • rengjør huden i ansiktet og samle håret, behandle områdene rundt øynene med vegetabilsk olje;
 • bruk en sil eller gasbind, spenne blandingen, tilsett en liter kokende vann der og hell i et stort basseng;
 • len deg over bassenget, legg et håndkle på hodet;
 • fullfør prosedyren på 10 minutter.

Det er en rekke kontraindikasjoner for prosedyren.

Kontra

Du kan ikke gjøre et dampbad, hvis det er en av kontraindikasjonene:

 • inflammet ansiktshud;
 • maske av fartøy;
 • forstørrede porer;
 • hypertensjon;
 • astma;
 • problemer med hormonell bakgrunn, som fører til overdreven vekst av ansiktshår.

I andre tilfeller vil badene påskynde prosessen med å kvitte seg med akne og bidra til å holde ansiktet ungt.

Video: "Youth Yeast Complex"

Indikasjoner for bruk av masker for akne hjemme

Som med annen terapi er det visse medisinske indikasjoner for bruk av masker:

 • akne og svarte flekker på grunn av hormonforstyrrelser;
 • Tilstedeværelsen av eksterne årsaker til akne;
 • samtidig behandling av betennelser;
 • lesjon området ikke mer enn 25% av ansiktet.

Effektive masker vil bidra til å takle problemet.

Fordeler og ulemper

Kosmetologi hjemme har visse fordeler og ulemper.

Blant fordelene:

 • tilgjengelighet og naturlighet av ingredienser;
 • mangel på tidsramme;
 • ubegrenset antall prosedyrer.

Ulemper med denne terapien:

 • manglende evne til å bestemme årsakene til akne;
 • risiko for å velge en maske som ikke samsvarer med hudtype.

Men hvis du overvåker helsen din og endringer i den, vil ulempene være ubetydelige.

Beste oppskrifter

Akne masker er forskjellige i deres sammensetning og handlingsprinsipp.

Det er mange av dem, slik at hver pasient som trenger hjelp, kan finne oppskriften så nært som mulig for sin hudtype.

vegetabilsk

Grønnsaker har lenge vært brukt i kosmetologi.

De kan ikke påvirke huden negativt, men de kan opprettholde sin tone og forsinke aldringsprosessen.

Fra agurk

Foto: Agurk fukter huden og pusser flekker.

Agurkmaske fukter huden, føder den, skaper en matt effekt.

Hvis du bruker det regelmessig, kan du eliminere utslett.

For å lage en maske trenger du:

 • Grøt agurk og legg til 1/1 teskje sodavann til blandingen;
 • Midler påføres i 20 minutter på ansiktet, og vaskes grundig med vann.

Det er viktig! Gurkemaske må påføres frisk, ellers mister den all verdi.

hvitløk

Hvitløksmengden er god fordi den er i stand til å fjerne utslett forårsaket av bakterier, virus og soppmikroorganismer.

Foto: Hvitløk har en antibakteriell effekt.

Å forberede masken du trenger:

 • bli til en mush 3 hvitløksklær;
 • legg til en spiseskje olivenolje;
 • blandingen pakkes i et serviett og legges over på ansiktet i en kvart time.

Til slutt, vask ansiktet med kaldt vann.

Med apotek medisiner

Farmasøytiske preparater vil bidra til å kvitte seg ikke bare med akne, men også av flekker etter dem, og av røde utbrudd.

Ingredienser til masker kan kjøpes på apoteket.

streptomycin

Streptomycin masken lindrer betennelse og fukter huden.

 • For å forberede sammensetningen, må du lage en blanding av aloe i form av en gel, 1 pakke Streptomycin og Vishnevsky salve.
 • Den resulterende fløten skal påføres huden i 10 minutter, skyll deretter grundig med såpe. Og hvis du ikke helt kan eliminere den fra ansiktet, kan du bruke svampen.

streptocidal

Foto: Streptocid tørker betente elementer

Streptocid tørker raskt kviser og eliminerer dem.

 • For å bruke produktet må du slå 15 Streptocid-tabletter i pulver, kombinere det med aloejuice på en slik måte at en tykk kremaktig masse oppnås.
 • 4 dråper vanlig jod blir tilsatt til blandingen. Påfør masken på huden i en kvart time, skyll deretter med vann.

aspirin

Aspirinmaske lindrer betennelse og eliminerer utslett.

 • For tilberedning blandes honning, jojobaolje og vann i like store mengder (1 teskje hver) og holdes i et vannbad til honningen er fullstendig oppløst.
 • Deretter oppløses 4 aspirintabletter i den resulterende væsken.
 • Masken påføres huden i en kvart time og vaskes grundig.

Med badagi

Foto: badyaga fjerner betennelse

Masken med badaga eliminerer ikke bare kviser, men har også en foryngende effekt, strammer huden.

 • For å forberede verktøyet, kan du bare kjøpe i apoteket badyi pulver, bland det med vann til konsistensen av tykk krem.
 • Påfør produktet på ansiktet, ikke mer enn 10 minutter.
 • Deretter må du vaske med vann.

rensing

 • Rensemasker er rettet mot å eliminere alle slags utslett.
 • De forbedrer hudfarge, eliminerer spor av gammel akne og bidrar til fjerning av betennelse.

protein

Foto: Egg hvit renser og porer.

Proteinmasken oppskriften til banalitet er enkel.

Slå flere hvite hvitt i et skum, som er spredt på ansiktet og vasket av etter 20 minutter.

Fordelen med masken er at den strammer porene.

Med leire

Masker med tilsetning av leire samler mange beundrende vurderinger.

Verktøyet tørker pimples, lindrer betennelse, eliminerer svarte prikker og gir ut hudfarge. Det finnes flere typer leire, hver av dem er gode på sin egen måte.

hvit

Foto: Applicere hvit ler effektivt mot akne hos ungdom

Bruken av hvit ler anbefales for ungdom.

 • Bland to teskjeer leire og en skje med talkum med melk for å få en tykk konsistens.
 • Spre ansiktet, vent til det tørker og skyll med kaldt vann.
rosa

For å bruke verktøyet, må du blande leire og kalendula avkok i like store mengder og tilsett te-treolje til blandingen som ønsket. Påføringsmetode ligner den forrige.

blå

Foto: Blå leire er effektiv i betennelse.

Blå leire hjelper i spesielt avanserte tilfeller, når akne er sterkt betent eller stor.

For å lage en maske kan du fortynne den blå leire i vann til konsistensen av rømme, fortynne den med en liten mengde sitronsaft, bruk massen på ansiktet. Påfør som i ovennevnte oppskrift.

svart

Den svarte masken fjerner betennelse og bekjemper svarte prikker.

Det er enkelt å bruke.

 • Leir, sitron og agurkjuice blandes i like store mengder.
 • La blandingen stå i ansiktet i 20 minutter, så det skal vaskes av med varmt vann.

Hvilken leire passer til en bestemt person, kan du fortelle etter bruk av alle 4 typer masker.

havregrøt

Foto: Havregryn renser og beroliger huden

Havremelmaske renser huden effektivt med jevne mellomrom.

 • For sin forberedelse 3 ss. l. flak innen 10 minutter brygges 5 ss. l. kokende vann.
 • Massen skal påføres ansiktet i en kvart time og skyll deretter med vann.

Fra svarte prikker

Det er visse oppskrifter for masker som bidrar til å bekjempe sorte prikker.

Det er viktig å vite hvordan du gjør dem riktig for å bli kvitt problemet.

Med brus

Kombiner en spiseskje med brus med såpevann, slik at tykk vann blir dannet.

 • Påfør produktet kan være en bomullspute på våt hud.
 • Etter 10 minutter må du vaske av masken.
 • Etter prosedyren er det viktig å bruke en nærende krem ​​til huden.
gelatin

Foto: Gelatin gjør at du raskt kan fjerne svarte prikker.

Masken er en av de mest effektive og bidrar til å eliminere svarte flekker på 1 dag.

 • Du må kombinere en teskje melk med samme mengde gelatin og smelte blandingen i mikrobølgeovnen.
 • Midler påføres på en problemområde før full tørking.
 • Etter det blir den dannede filmen fjernet fra ansiktet med en forsiktig bevegelse.

For fet og kombinasjonshud

Fet hud krever spesiell forsiktighet, fordi ikke alle ovennevnte masker passer for denne typen.

Masker for fet og kombinasjonshud er rettet mot å eliminere fet skinn, skape bløt og eliminere akne.

Fra skinne

Sammensetning basert på rismel eliminerer perfekt glans.

 • For matlaging betyr det at du må koke risen, og skummet, som dannes på overflaten, blandes med rismel for å gjøre en vassel.
 • Påfør masken på ansiktet i en halv time og skyll med kaldt vann.

Med sitron

Foto: Honning og sitron beroliger huden

Mask med sitron beroliger huden raskt.

 • For å forberede det, er det nødvendig å kombinere en teskje honning og 10 dråper sitron.
 • Deretter må du bruke blandingen på ansiktet ditt, og på toppdekselet med skiver av fersk agurk.
 • Etter 15 minutter må du vaske med varmt vann.

Med kefir

Denne masken gir næring til huden.

 • For forberedelsen blandes noen leire med kefir og påføres ansiktet i 20 minutter.
 • Skyll av med kaldt vann.

Foto: Kefir nærer huden

Fra stress

Hvis årsaken til utslett er stress, kan du forberede følgende sammensetning:

 • bland persimmonmasse med 1 eggeplomme;
 • Legg til 2 ss til blandingen. l. noen nærende krem ​​og 1 skje melk;
 • la på ansiktet i 25 minutter og vask det med varmt vann.

Dette middelet vil eliminere utslett og lindre betennelse.

Tørker utslett

For at kviser forsvunnet, må de tørke ut.

De mest effektive rettsmidler for utslett er rettet mot dette.

Foto: Calendula har antiinflammatoriske effekter.

Fra kamille og calendula

 • For matlaging betyr det at du må blande en halv kopp kamilleinfusjon med en teskje infusjon av calendula.
 • Deretter må du fukte en gasbindduk i væsken og på ansiktet på ansiktet, en halv time å vaske med kaldt vann.

Det er viktig at prosedyren utføres umiddelbart etter å ha besøkt badet eller dusjen.

Foto: Kamille tørker ut utslett

Fra irritasjon

Noen menneskers hud er utsatt for irritasjon.

 • For å berolige henne, trenger du 3 ts. kelks heller 5 skjeer med kokende vann og la det brygge i 10 minutter.
 • Du kan deretter legge til flytende vitaminer til blandingen som ønsket.
 • Produktet påføres huden i 10 minutter. og vasket av med vann.

Spørsmål og svar

Det er en rekke spørsmål som interesserer nesten alle Internett-brukere som har bestemt seg for å prøve behandlingen ved hjelp av tradisjonelle metoder.

Enn nyttig

 • Hjemmelagde masker effektivt bekjempe hudfeil, mens de ikke er i stand til å påvirke huden negativt.
 • Naturkomponenter nærer det og gir tilbake elastisitet og ungdom.

Hvordan handle

Formuleringene forsiktig, men dypt rense huden.

I kontrast til shoplifting er regelmessighet viktig ved bruk av folketerapi, siden det ikke finnes noen radikale hjemmeteknikker.

Er det mulig for alle å gjøre

Masker hjemme kan gjøres for alle, bare hvis det ikke er allergi mot en av komponentene i sammensetningen.

Hvordan lage en maske for akne med aspirin? Finn ut her.

Hvordan plukke opp

Velg en sammensetning som passer best for en bestemt hudtype, det er bare mulig gjennom eksperimenter.

Du må bruke verktøy som er rettet mot å behandle et bestemt problem, og stoppe søket på det mest effektive.

Hvor ofte å gjøre

Regelmessighet er viktig ved bruk av hjemmelagde masker.

 • For maksimal effekt, bør du gjøre prosedyren minst en gang i uken.
 • Hvis mulig, må du øke dette nummeret til 2-3 ganger.

anmeldelser

Hjem rettsmidler tar tid å forberede seg, men de trenger absolutt ikke finansielle investeringer.

Foto: vurdering om bruk av aspirin

For å forstå og analysere effekten av akne masker, kan du studere vurderinger av personer som allerede har henvendt seg til hjemmebehandling.

Foto: En gjennomgang av bruken av honning med kanel

Således omfatter hjemmebehandling av lesjoner mange verktøy, som hver er rettet mot å eliminere et bestemt problem.

Hjelper havremel med akne? Finn ut her.

Hvordan ta brygger gjær fra akne? Les videre.

Etter å ha prøvd flere av disse masker, kan du velge den mest passende for en bestemt hudtype og gjøre det regelmessig for å forhindre utbrudd av utslett.

Høyhastighets effektive masker for akne hjemme

Akne utsatt hud trenger spesiell omsorg.

For et slikt hudtype er det ikke nok å bruke enkle rensemidler, kremer og lotioner, og du bør også regelmessig bruke pleiemask for ansiktet ditt.

Du kan selvfølgelig kjøpe ferdige butikkalternativer, men masker laget av naturlige ingredienser anses å være mye mer effektive og sikrere.

Enkel forberedelse, tilgjengelighet, sikkerhet og naturlig sammensetning - de utvilsomt fordelene ved akne masker tilberedt hjemme på kjøkkenet. Det viktigste er å bare velge en oppskrift som passer til huden din.

På hvordan du lager en svart ansiktsmaske hjemme, kan du lære av vår artikkel.

Hvilken er bedre?

For utarbeidelse av hjemme masker brukes en rekke ingredienser.

Når du velger komponenter, tar du hensyn til hudtype, antall akne og alvorlighetsgraden av den inflammatoriske prosessen.

Det er viktig å vite at for å bekjempe akne må du velge ingredienser som har en rensende og anti-inflammatorisk effekt.

Som du vet, er den vanligste årsaken til akne en blokkering av sebaceous kanaler, så problem hud med akne må rengjøres grundig med masker.

Og for rask heling av akne og betennelse, brukes anti-inflammatoriske hjemmemasker.

La oss ta en nærmere titt på de mest effektive hjemmelagde acnemasker:

  Clay. Leirmasker er de mest ettertraktede hjemmelagde acnemasker. Og dette er ikke overraskende. Leirpulver koster en krone og kan kjøpes på nesten alle apotek.

Den utvilsomt fordel er at leiremasker er egnet for å ta vare på enhver type dermis. For tørr er det verdt å velge hvit eller blå type leire, og grønt eller svart er perfekt for fet hudpleie.

En spesiell egenskap ved badyagi er uttalt regenererende egenskaper som bidrar til å forbedre metabolske prosesser i hudceller.

Men du må bruke det med stor forsiktighet, da det kan forårsake allergiske reaksjoner og er kontraindisert for tørre og sensitive hudtyper som er utsatt for rødhet og utseendet av rosacea.

 • Honning. Honning er veldig bra for huden, takket være sin rike vitaminsammensetning. Det nærer huden og eliminerer den inflammatoriske prosessen. Den har en uttalt helbredende effekt og forbedrer hudens beskyttende egenskaper.
 • Fra brus. Soda er en utmerket rensingskomponent som kan trekke ut smuss og rense forstørrede porer. Eliminerer svarte flekker og lar huden puste, normalisere arbeidet til talgkjertlene.
 • Gjær. Gjær forsiktig renser dermis, matvarer den med nyttige vitaminer og forbedrer metabolske prosesser. Dette gjør at du kan normalisere sebaceous kanaler og bli kvitt utslett.
 • Egg. Egghvite betraktes som en utmerket rensende ingrediens. Det lar deg bli kvitt åpne komedoner, sliter med manifestasjonen av oljeaktig glans og tørker raskt inflammatoriske elementer. Det er også mye brukt til å lyse etter akne og arr etter kviser.
 • Alle de listede alternativene for masker er de beste blant hjemmelagde masker for utslett.

  Hjemmelagde oppskrifter

  Hvordan lage en effektiv akne maske hjemme?

  Effektiv for oljeaktig dermis

  Leire med essensiell olje

  Komponenter: svart leire, eterisk teetrekkstrakt og vann.

  Påføring: Bland 1 dessertskje med leirepulver med 5 dråper eterisk teetekstrakt.

  Fortynn med vann for å danne den nødvendige konsistensen av tykk krem. Opprettholde sammensetningen i ansiktet i 10 til 15 minutter.

  Mask badyagi

  Komponenter: badyagi pulver og vann.

  Påføring: Powder badyagi (1 dessertskje) fortynnet med vann (3 dessertskjeer) for å oppnå den nødvendige tykke oppslemningen. Påfør et tynt jevnt lag på hele overflaten av ansiktet. Hold 10-15 minutter.

  brus

  Ingredienser: brus og såpevann.

  Påføring: Vi deler 1 desserter skje med natron med såpevann (ca. 50 gr.).

  Blandingen påføres overflaten av ansiktet med lette sirkulære bevegelser ved hjelp av en bomullspute. Vi står 10 minutter og vasker av.

  For tørr hud med akne

  Leir med melk

  Komponenter: hvit leire (kaolin), talkum, melk.

  Påføring: Bland 1 dessertskje med kaolinpulver med 1 teskje talkumpulver. Fortynn blandingen med varm melk for å oppnå en litt tykk konsistens. Påfør ansiktet i 10-15 minutter.

  honning

  Ingredienser: honning og sitronsaft.

  Påføring: Bland 1 teskje honning med 5-8 dråper ferskpresset sitronsaft. Påfør sammensetningen i ansiktet i en kvart time.

  havregrøt

  Ingredienser: havremel og kokt vann.

  Påføring: 2 dessertskjeer med havregryn, hell kokende vann (3 dessertskjeer).

  Insister 10 minutter, og bland blandingen på ansiktet. Vi opprettholder 15 minutter og vi sletter.

  Best for normal hud

  egg

  Ingredienser: Hvit hvit og sitronsaft.

  Påføring: slå kyllingeproteinet til skumdannelse. Legg til 1 ufullstendig teskje ferskpresset sitronsaft. Påfør sammensetningen i lag (3-4 lag) - da det forrige laget tørker, påføres en ny på toppen.

  gjær

  Ingredienser: gjær, kefir, mint essensiell olje.

  Påføring: Bland 1 dessertskje med tørr gjær med 3 skjeer kefir. Tilsett 4-5 dråper mineralolje med mynte. Påfør blandingen på ansiktet i 15 minutter.

  Med såpe

  Komponenter: naturlig vaskesåpe.

  Påføring: Det er nødvendig å fukte såpe før dannelse av tett skum. Det brukes på problemområder med akne. Hold på ansiktet i flere timer. Det anbefales at du gjør denne prosedyren om kvelden eller om natten.

  High Speed

  aspirin

  Ingredienser: aspirin (tabletter), honning og vann.

  Søknad: knus 3-4 tabletter av aspirin til en pulverisert blanding i varmt vann (1 liten skje med vann vil være nok).

  Legg til 1-2 dessertskjeer med honning, bland og applicer massen på ansiktet. Å opprettholde 15-20 minutter.

  Aktivert karbon og gelatin

  Komponenter: acetylsalisylsyre (aspirin), aktivert karbon, gelatin og vann.

  Påføring: Hell 1 liten skje full av gelatin med 2-3 dessertskjeer med varmt vann og la det bryte til det svulmer i en kvart time. Deretter må du knuse 1 tablett av aspirin og aktivert karbon til konsistensen av pulveret.

  Det resulterende pulveret blandes med den hovne gelatinblandingen og oppvarmes litt i et vannbad.

  Maskefilm med henna

  Ingredienser: fargeløs henna og sitronsaft.

  Påføring: Bland 2 dessertskjeer med henna med sitron (ferskpresset) juice, forvarmet over lav varme. Du bør få en konsistens med tykk krem. Bland blandingen grundig før skumdannelse og påfør ansiktet i 10 minutter.

  Viktig redaksjonell rådgivning

  Hvis du vil forbedre tilstanden til huden din, bør du være spesielt oppmerksom på kremer du bruker. En skremmende figur - i 97% av kremer av kjente merkevarer er stoffer som forgifter kroppen vår. Hovedkomponentene, på grunn av hvilke alle problemene på etikettene er betegnet som metylparaben, propylparaben, etylparaben, E214-E219. Parabener har en negativ effekt på huden, og kan også forårsake hormonelle ubalanser. Men det verste er at disse tingene kommer inn i leveren, hjertet, lungene, akkumuleres i organene og kan forårsake kreft. Vi anbefaler deg å forlate bruken av midler der disse stoffene er plassert. Nylig har eksperter fra redaksjonen vår analysert naturlige kremer, hvor førsteplassen ble tatt av midlene fra selskapet Mulsan Cosmetic, en leder innen produksjon av helt naturlig kosmetikk. Alle produkter er produsert under strenge kvalitetskontroll og sertifiseringssystemer. Vi anbefaler å besøke den offisielle nettbutikken mulsan.ru. Hvis du tviler på kosmetikkens naturlighet, må du sjekke utløpsdatoen, det bør ikke overstige ett års lagringsplass.

  Kontraindikasjoner og hyppighet av bruk

  Som mange pleieprodukter har hjemmelagde aknemasker en rekke kontraindikasjoner. Disse inkluderer:

  • For stor mengde utslett, opptar ca. 25-30% av hele overflaten av huden;
  • friske og uhelte sår;
  • Tilstedeværelsen av purulent akne i store mengder;
  • høy feber;
  • intoleranse mot komponentene som brukes i sammensetningen av masker.

  Bruk heller ikke hjemmelagde aknemasker i følgende tilfeller:

  • hvis akne skyldes sykdommer i de indre systemene og organene;
  • Under graviditet anbefales det ikke å bruke essensielle oljer, badyagu eller aspirin som en del av masker.

  Før du bruker masker, vær sikker på å teste for manifestasjon av allergiske reaksjoner på håndleddet.

  Hyppigheten av å bruke hjemmelagde masker for akne er 1-2 ganger per uke. Det er nok å bruke rensende masker for tørr hud en gang i uken.

  effektivitet

  Masker, tilberedt hjemmefra naturlige ingredienser, bidrar til å takle akne. Men du bør ikke forvente at alle pimples etter første søknad vil forsvinne.

  Slike masker har en kumulativ effekt, og positiv dynamikk observeres kun ved vanlig bruk.

  Tips for å forbedre effektiviteten av akne masker hjemme:

  1. Masker bør påføres på tidligere dampet derma. Ideelt for dette formål dampbad på avkok av urter.
  2. For å øke virkningen av aktive ingredienser og forbedre penetrasjonen i de nedre lagene i huden, anbefales det å bruke peelingrull som passer til din hudtype før du påfører maskenes sammensetning.
  3. Etter påføring av masker må du fukte huden med en passende krem.
  4. Masker skal gjøres i løpet av 1-2 måneder (1-2 ganger i uken).
  5. I løpet av kurset bør du forlate de tette tonalressursene og bruke lyspulver.

  Hjemmemasker brukes med hell til å løse mange hudproblemer. Riktig valgt oppskrift og ingredienser vil bidra til å bli kvitt akne og akne på kort tid. Det viktigste er å bruke ferske ingredienser og lage masker regelmessig!

  Oppskriften på en hjemmelaget aknemaske i denne videoen:

  Effektive akne ansiktsmasker

  Akne er et ubehagelig problem som ikke kan ignoreres. Til dags dato kan du kjøpe kosmetikk som lover en fantastisk effekt, men ikke alle av dem er like gunstige for huden. Det er verdt å merke seg at noen deler av huden er for følsomme, så begynner akne å vises på dem. Før du lager en ansiktsmaske, må du først forstå problemet ditt. Pimply ansiktet har forstørrede porer. Hvis du ikke bryr deg riktig, vil sebaceouskjertlene bli mer og mer forurenset, komedoner og akne vil dukke opp senere. Derfor, prøv å rense ansiktet ditt så ofte som mulig for å bli kvitt akne, samt krympe porene. Hva er de mest effektive masker? Hvilken oppskrift er best å bruke?

  Hjemmelaget akne masker

  Steam skuffer for økt maske effektivitet

  For at kosmetisk prosedyre skal gi et positivt resultat, er det nødvendig å grundig dampe det før masken påføres. For å gjøre dette, trenger du bare å lage et avkok av salvie, malurt, celandine, calendula, nettle, yarrow. Dampbad vil bidra til å varme opp huden, mette den med oksygen, forbedre blodsirkulasjonen og videre fuktighet. I tillegg bidrar dampbad til å åpne porene, øke effekten av masken.

  Hovedstadiene i fremstillingen av sammensetningen for dampbadet:

  • Forbered urt (ca. 2 ss. Skjeer).
  • Fyll alt med kokende vann (liter).
  • Varm opp.
  • Vent 30 minutter for avkokingen for å bli konsentrert.

  Mens legemidlet er infundert, slipper du ikke forglemmelig tid: ryd ansiktet fra sminke, slakk håret og behandle huden rundt øynene med olivenolje. Etter å ha strammet buljongen må du helles i bassenget, tilsett kokende vann (liter) til det. Dekk med bleier for å få varm damp. Gjør prosedyren.

  Du kan ikke holde et dampbad? Ikke bekymre deg, du kan rense huden med en spesiell oljeemulsjon. Såpe, brus, emulsjon, tonic er ideell for fet. Vi trekker oppmerksomheten til de forskjellige hudtyper, og det er flott å vaske med mat, havsalt. Løsningen er utarbeidet ganske enkelt (en liter vann er tatt, tilsett salt - 2 ts).

  Hvem er kontraindisert for dampbad?

  Prosedyren kan ikke utføres i slike tilfeller:

  • Vaskemaske på ansiktet.
  • Sår ansikt.
  • Ekspansjonen av porene.
  • Bronkial astma.
  • Høyt blodtrykk.
  • Krasj av hormoner der håret vokser på ansiktet.

  Indikasjoner for hjemmelagde masker

  Prosedyren anbefales i slike tilfeller:

  • Akne på grunn av hormonell justering av kroppen.
  • Akne som ikke er forbundet med sykdommer i indre organer.
  • Behandlingen ble startet der det inflammerte området ble eliminert.
  • Akne treffer omtrent 25% av ansiktet.

  Hvem bør ikke lage akne masker?

  Det er forbudt å utføre prosedyren i slike tilfeller:

  • Alvorlig inflammatorisk prosess.
  • Stort berørt område.
  • Problemer med indre organer.
  • Allergi til maskering av komponenter.

  Advarsel! Hvis du bestemmer deg for å utføre prosedyren hjemme, vær ekstremt forsiktig med å unngå ytterligere infeksjon, den inflammatoriske prosessen.

  Før du setter på en maske, må du sørge for å utføre en test - bruk produktet på utsiden av albuens bøyning. Viste ikke rødhet, utslett og kløe? Du kan trygt bruke sammensetningen.

  Hvordan påvirker akne masker akne?

  I tillegg hjelper prosedyren med å bekjempe akne, det renser, helbreder og nærer, forbedrer blodstrømmen, forynger, hjelper matte huden, eliminerer glans, gir deg muligheten til å glemme svarte flekker, merkbart smale porer. Akne masker kan gjøres hver dag. For alt å hjelpe, ikke glem sunn mat, livsstil, gi opp dårlige vaner. Når du utfører prosedyren, må du helt slappe av, ta en komfortabel stilling for deg selv.

  Populære Acne Face Mask Oppskrifter

  Vegetabilsk maske

  Det bidrar til å raskt rense porene, fjerne døde celler, effektivt bekjemper den inflammatoriske prosessen. Huden etter prosedyren er matt, frisk. Forberedelse er ganske enkelt: fra kokte gulrøtter, roser, må du lage vegetabilsk puree. Alle grønnsaker blandes og påføres ansiktet. Etter 20 minutter må du skylle blandingen med varm melk og varmt vann.

  Sitron + protein

  Det bidrar til å raskt rense olje, problem hud fra svarte flekker, det gir en mulighet til å begrense porer, tørr sår akne, aktivt bekjemper akne. Masken har en bleking effekt, bidrar til å lette pigment flekker. Forberedelse er ganske enkelt: ta sitronsaft (teskjeft) + egghvite. Alt du trenger å slå med en mikser, gradvis å legge til juice. Sammensetningen påføres i flere stadier. Når det er tørt, bruk et annet lag. Det skal være omtrent 4 lag. Etter de siste tørkene kan du vaske. Er du allergisk mot egg? Kast opp denne oppskriften.

  Gurkemask

  Hjelper med å rengjøre, matt fet hud. Hvis du regelmessig utfører, helt akne, akne. Den ekstra virkningen av masken - ernæring, hydrering, metning med nyttige vitaminer. Forbered: Frisk agurk (1 stk) + brus (0,5 ts). Først må du hogge agurken, og tilsett deretter brus. Blandingen er lagt ut på ansiktet. Det er viktig! Må ikke oppbevares i kjøleskapet. Har du en maske? Påfør umiddelbart det på ansiktet, ellers vil det miste sin fordel.

  Maske med calendula, kamille

  Verktøyet er egnet for å regulere prosessen med fettproduksjon, lindre betennelse, tørkepistuler. Ekstra bonus - fløyelsaktig og glatt hud. Forberedelse er ganske enkelt: et halvt glass infusjon blandet med infusjon av calendula (spiseskje). Først må du forberede kamilleinfusjon: I 100 ml kokende vann skal du lage gress (en spiseskje). Løs at infusjonen ervervet farge, bruk deretter varm og legg den til infusjonen av calendula. Masken er enkel nok: En gasbind er tatt (en munn, nese, øyne blir kuttet gjennom den) og påført ansiktet. Prosedyren utføres etter dusj, bad eller dampbad.

  Kefir maske

  Det hjelper lindre betennelser, tørker godt, renser, kjemper aktivt med akne, berikerer med vitaminer. Du må forberede blå, svart leire - 2 ss, ikke-fettete kefir. Fremstillingsmetode: Leiret fortynnes med kefir for å lage en kremaktig konsistens. Deretter blir blandingen forsiktig fordelt over hele ansiktet. Kefir kan erstattes av havtorn, tranebærjuice.

  Havtornsmask

  En av de beste anestetiske, antibakterielle, antiinflammatoriske legemidlene. Med hjelpen kan du raskt bli kvitt ulike feil, mens du sår sår, eksem, sår, fuktighet og suge ansiktet med nyttige stoffer. Sammensetningen inneholder: havtornolje (teskje) + svart, blå leire (hver ta en spiseskje). Alle komponenter blandes, påføres akne, og etter 20 minutter vaskes det med varmt vann.

  Hvit leire fra ungdoms akne

  Du må ta hvit leire (2 ts) + varm melk (2 ts), lagre talkum (ikke mer enn en teskje). Slapp av med det påførte middel i ca. 10 minutter.

  Kokosmask

  Destruerer virus, bakterier, så fort passerer akne, kviser, perfekt restaurert hud. Masken forynger, bidrar til å bleke huden, hudfarge. Ta kokosnøttolje (spiseskje) + aloe-ekstrakt (2 ss) + havsalt (klype) + havregryn (hakk en teskje) + sitronsaft (3 dråper). Oljen smelter på vann, deretter setter alle andre ingredienser. Etter påføring av sammensetningen i ansiktet, må du hvile med det i ca. 15 minutter.

  Akne maske med hvitløk

  Effektivt bekjemper sopp, gjær, ulike typer bakterier, virus, infeksjon. Hjelper med å bli kvitt akne, hudormer. Forbered olivenolje (spiseskje) + hvitløk (3 fedd). Første hvitløk knuses, så blir olje lagt. Forbered et gaze serviett, legg blandingen på den. Ikke hold verktøyet for lenge, ellers tørk ansiktet.

  Akne og akne rensing toner

  Hjelper raskt å tørke utslett, lindrer betennelse. For å forberede tonicen du trenger: kokt vann (400 ml) + ta en spiseskje kamille, bjørk knopper, Johannesjurt, calendula blomster, enebær bær, hakket, tørket grapefrukt peeling. Også i tonic, tilsett 10 ml calendula tinktur (for alkohol) + klorofylliptinktur + salicylalkohol + kamferalkohol + sitronsaft, aloe og 10 dråper tea tree olje. Gress, fruktpulver strømmet kokt vann, alle kokt i et vannbad. På slutten blir alle alkoholholdige tinkturer + te-tree olje + aloe juice tilsatt. All lotion er helt klar, du kan trygt bruke for huden. Rett før du søker, må du riste den. Hvis huden din er sterkt påvirket av akne, prøv å bruke lotion til akne så ofte som mulig. Du kan lagre den bare 2 måneder. Har du omfattende betennelse? Stor akne? Ta en bomullspute og fest på problemområdene i huden.

  Mask med brus

  Det hjelper hvis du har mange små utslett på ansiktet ditt. Anbefales for ungdom. Vi trekker oppmerksomheten din, prosedyren kan ikke utføres hvis det er avdekket, modnet acne, løpende akne. Ikke bli borte med dette verktøyet, prøv å bruke ikke mer enn to ganger i uken. Hva trenger du? 50 gram såpevann + en spiseskje med natron. Blandingen skal være homogen. Etter det er det fuktet med en bomullsskive og forsiktig gnidd ansiktet.

  Aloe Vera Mask

  Hjelper raskt tørr pimples, stoppe betennelsesprosessen. Det viktigste er å prøve å gjøre det hver dag til problemet er løst. Du må kutte blader av aloe, skyll dem forsiktig, tørk, sett i kjøleskapet. Deretter klemmes fra et stykke juice, grus - alt dette er lagt på ansiktet.

  Mask med sitronsaft og calendula

  Det rydder perfekt akne, gjør det mulig for kort tid å tørke akne, til og med ut hudfarge, lindre betennelse, lette pigmentflettene. For forberedelse av midler tatt: tinktur av calendula (teskje) + blå leire (spiseskje) + sitronsaft (teskje) + vann (alltid kokt - 1,5 ss). Leir er fortynnet med vann, deretter er kalendeltinktur, sitronsaft tilsatt. Pass på at du får en kremaktig konsistens. Bruk denne masken i ca 10 minutter.

  Egg Honey Mask

  Utmerket lindrer akne, bidrar til å begrense porene, nærer, eliminerer svarte flekker, rødhet, betennelse. I tillegg bidrar det til å oppnå glatthet, forbedre tone. Du har ingen problemer med matlaging: ta 4 ss olivenolje, honning + eggeplomme egg. Bee produkt er triturated med eggeplomme, deretter helles olje. Den forberedte sammensetning unntatt ansiktet, kan påføres på alle deler av legemet. Den vaskes av om 20 minutter.

  Havregrynsmaske

  Verktøyet hjelper til med å tørke akne, rense, forbedre hudfarge. Du trenger kokende vann (5 ss) + havregryn (3 ss). Flakene må fylles med vann, vent. Med en maske er det best å legge seg ned i 10 minutter. Etter bruk, pass på at du bruker en nærende krem.

  Protein havregrynsmaske

  Den rydder perfekt, nærer, myker huden, bidrar til å tørke akne raskt, bli kvitt rødhet. For oppskriften, tilberede 2 ss kornblanding + egghvite. Først pisket protein, legg deretter flak.

  Gelatin filmmask

  Rask rengjør, smale porer, kan brukes til løfting. Ta gelatin (spiseskje), samme mengde melk. Etter blanding av ingrediensene må du sette dem i mikrobølgeovnen. Resultatet er en masse i form av lim. Ta en børste og smør forsiktig T-sonen. Vent til filmen skal danne, og fjern den. Etter prosedyren, bruk krem, aloe juice.

  Skummaske

  Utmerket rengjøringsmiddel som raskt ødelegger bakterier, hjelper myke rynker, toner huden, lyser den litt (derfor kan den ikke påføres på øyenbrynene). Du må ta fargeløs henna (2 ss) + sitronsaft. I en bolle blander sitronsaft + henna til skum dannes. Gå med anlegget i 10 minutter.

  Maske på grunnlag av Sintomycin

  Effektiv kamp mot utslett, akne, bakterier. Verktøyet hjelper til å glatte rynker, advarer ny. Forbered en liten Sintomitsinovoy salve + 5 dråper vitamin A, E. I en glasspotte er salven blandet med vitaminer. Påfør ansiktet tykt masse.

  Streptomycin mask

  Ikke bare lindre betennelse, men også fuktighet, suge ansiktet. For å forberede produktet, trenger du: Streptomycin emballasje + noen Vishnevsky salve + aloe vera gel. I tillegg, fuktighet, nærer ansiktet etter at du ikke trenger nok maske.

  Protein og agurkmaske

  Effektiv mattes, renser oljeaktig hud, hjelper tørr øm akne. Ta egg hvit + juice fra agurk (2 ss). Først pisket protein, deretter lagt til juice. Det er viktig å jevnlig bruke en maske. Det vaskes av med mineralvann.

  Maske med streptocid

  Aktivt sliter med forskjellige typer utslett, tørker, reduserer betennelse. Du trenger 15 stykker streptocid + jod (4 dråper) + aloe juice. Tabletter må knuses til en pulverformig konsistens, og deretter tilsett juice, resultatet skal være en tykk maske. På slutten dråper jod. Hvil 15 minutter.

  Integrert maske

  Det hjelper ikke bare å tørre ømt akne, men også nærer, renser, myker raskt. For å forberede trenger du jod (4 dråper) + honning (spiseskje) + peroksid (3 dråper) + aloe juice (2 ts). Alle komponenter må kobles for å få en homogen masse.

  Potetmaske

  Det hjelper fuktighet, fyll huden med vitaminer, tørker raskt utslett, lindrer betennelse, lindrer rødhet. Du må lage en spiseskje med fersk potet juice, så vel som gresskar juice (en spiseskje). Hovedkomponentene er sammenkoblet, så blir et gasbind serviet tatt og påført ansiktet. Prosedyren gjøres best hver dag.

  Gjærmaske

  Kosmetisk produkt vil gi ren og ungdommelig hud. Forbered potetstivelse - en spiseskje + tørr gjær (en spiseskje) + sitronsaft + naturlig yoghurt (3 ss) + mynteolje (2 dråper) + så mye timianolje. Gjær fortynnes med vann, da må du slippe sitronsaft, og tilsett resten av komponentene.

  Dette er ikke alle hjemmelagde masker oppskrifter som alle kan enkelt lage mat hjemme. Hvis du regelmessig gleder huden med dem, vil du snart glemme hva akne er. Bare husk at i tillegg til eksterne prosedyrer må du også spise riktig, ellers vil du ikke kunne oppnå ønsket effekt. Først av alt, glem for forskjellige søtsaker, inkludere vitaminer i menyen.

  Svart maske for akne

  Dette er ganske uvanlig behandling for akne. Fargen er forklart av sammensetningen. Den svarte masken inneholder tre hovedkomponenter som har en rensende effekt:

  • Svart kosmetisk leire.
  • Aktivert trekull.
  • Terapeutisk slam.

  Hver komponent brukes aktivt av moderne kosmetologer. De er kombinert, ikke bare farge, men også rensende egenskaper. Masker avviker konsistens. De anser en mudemaske som hyggelig, den er plast, myk, det er lett å modellere det med hendene, du kan raskt fjerne det.

  Leirmasken er tykk, tung. Etter fjerning blir det umiddelbart merkbart enkelt. En maskefilm med tilsetning av aktivert karbon er ganske effektiv, men det strammer huden sterkt og tørker raskt. Selv om det i noen situasjoner er vanskelig å fjerne.

  Hvor effektiv er løsningen?

  Hvis du følger alle grunnleggende regler ved bruk, vil masken gi deg den etterlengtede effekten. For eiere av tørr hud er slike masker ikke egnede, de er vanskelige å fjerne, du kan skade tynn, sensitiv hud. Det er tilfeller der en kvinne ikke var oppmerksom på hennes individuelle toleranse, så hun må behandles for allergi. Pass på å sjekke reaksjonen din!

  Påvirkningen av svart maske:

  • Det aktiverer metabolismen, påvirker stoffskiftet i cellene.
  • Beriger celler med nyttige mineraler, fjerner slagg, giftstoffer.
  • Omsorg for fet, problem hud.
  • Den har modelleringsevne - bidrar til å stramme ansiktet, lindrer lopper, dobbel hake.
  • Reduserer utslett, akne, akne.
  • Lindrer betennelse.
  • Eliminerer irritasjon.
  • Hjelper med å forbedre hudfarge.
  • Kontrollerer aktiviteten til subkutan kjertel, eliminerer glans.
  • Trekker raskt svarte prikker.
  • Oppfrisker ansiktet, gir det en kostnad, kraft, toner.

  Mange vet ikke hva som er bedre å gi preferanse - skrubber eller masker. De første verktøyene hjelper bare å rengjøre porene selv dypt. Vær oppmerksom på at svarte masker vil bidra til å forbedre celleomsetningen, rense porene fra giftstoffer, slagger.

  De viktigste typene kosmetikk

  Det finnes flere forskjellige Black Mask Purifying Peel-produkter i salg. Alle av dem er bare forskjellige i produsentens land. I moderne industri er disse betraktet som superrengjøringsmidler. Men hvis man forstår, er masker fra kosmetisk smuss, svart leire, aktivert karbon, ikke mindre effektive. De produseres av ulike selskaper, men det er best å lage slike produkter hjemme.

  Det betyr at hjulpet, det må være forberedt på riktig måte. De viktigste indikasjonene er: problem, fet hud, svarte flekker, akne, akne, irritasjon, betent lesjoner.

  Kan ikke brukes til innsnevrede porer, så vel som om huden er veldig tørr og flakket. Prøv også å kontrollere hvordan ansiktet ditt reagerer på en bestemt blanding. For å gjøre dette, bruk et tynt lag på håndleddet og skyll deretter forsiktig. Ingen rødhet, brennende, kløe? Du kan trygt feste masken i ansiktet ditt.

  Like før du setter en svart maske på, må du sørge for å rive huden. Så porene vil åpne opp til maksimalt, stoffskiftet vil akselerere, og effektiviteten vil øke.

  Hvordan bruke en svart maske?

  • Det er viktig! Ikke bruk skrubbe - det er en rengjøringsmiddel som kan skade huden.
  • Det er bedre å umiddelbart påføre produktet på haken og nesen. Liker du det? Du kan bruke den helt.
  • Hold masken i ikke mer enn 10 minutter, ellers vil det herdes sterkt, og det vil være vanskelig å fjerne det.
  • Maskefilmen er nesten alltid stram på huden, og dermed bidrar til å bli kvitt skadelige stoffer, så det er vanskelig å skille. For å unngå smerte, er det nødvendig å fukte masken litt, og trekk deretter forsiktig opp filmen. Hvis blandingen inneholder olje, vaskes produktet raskt. Etter spa-behandling må du være hjemme.

  Hjemmelaget Black Mask Oppskrifter

  Alle hovedkomponentene du enkelt kan kjøpe på apotekets kiosk - aktivert kull, svart leire, helende leire. I dag, mange forskjellige oppskrifter, hver universell, nyttig. Bare når du velger en oppskrift, vurder hvordan visse komponenter påvirker akne.

  • Klassisk. Svart leire er tatt og blandet med vann, bør gjøre en vassel.
  • Eddiksyre. Svart leire (spiseskje) + tea tree olje (dråpe) + eple eddik (teskje).
  • Mint. Kryss mynteblader + legg til svart leire (en spiseskje), alle fyll med sitronsaft.
  • Honning med aloe. Forbered eplesaus (en teskje) + svart leire (en spiseskje) + samme mengde aloe juice, til slutt legg 3 skjeer med honning.
  • Dirt + havtorn olje. Ta en teskje leire + hakkede apotek kamille + varm havtorn olje. Hold blandingen på ansiktet i ca 20 minutter.
  • Melk + smuss. For 2 ss skitt, ta litt varm melk.
  • Herbal. Leirepulver er oppløst i kamille-infusjon, mynte er tilsatt.

  Akne masker for tenåringer

  Det er viktig å forstå at vanlige masker som en voksen kan bruke ikke er egnet for ungdom. Hvorfor? I voksen alder er den viktigste oppgaven med masker å bli kvitt rynker, flaskighet, berik huden med nyttige elementer. Andre hudpleie er nødvendig for tenåringshud, så masker skal:

  • Bli kvitt bakterier.
  • Fjern betennelse.
  • Ha en bakteriedrepende virkning.
  • Fjern acne, sår.
  • For å begrense porene, så bli kvitt oljeaktig glans, reduser fettproduksjonen.
  • Berolig irritert hud, forsiktig ta vare på det, ikke føre til en betennelsesprosess.

  Det er svært viktig at maskerne passer for ungdom. Bare ved å ta vare på ansiktet, kan alvorlige problemer forhindres.

  Hvordan bruke masker?

  • Allergisk reaksjon. Vi merker at tenåringshuden kan reagere forskjellig på hvilken som helst maske, så reaksjonen bør kontrolleres på håndleddet. Bare vurder resultatet hver annen dag. Hvis det ikke er utslag, normal farge, kan du trygt bruke verktøyet ytterligere.
  • Vilkår for pleie. Prøv å gjøre prosedyren minst 2 ganger i uken, og på andre dager er det bedre å bruke en krem ​​som har en antibakteriell effekt. Anti-inflammatoriske dekoder er perfekte for vasking. Krem anbefales å hente etter rådgivning med en hudlege.
  • Rensing. Før du bruker noen maske, må du lage et dampbad.
  • Spyl maske. Vi merker at det er bedre å skylle av produktet med litt surgjort vann.

  Foreldre til en tenåring bør forstå, hvis du passer godt på barnets hud, bruk ikke bare krem, men også geler, masker, slutte å bruke voksen kosmetikk, spis riktig, du kan takle dette ubehagelige problemet. Du trenger bare å ha tålmodighet!

  Safe Oppskrifter

  På grunn av hormonelle endringer hos ungdom blir huden for rask til å bli fett, det er dikteren som forårsaker alvorlig betent akne. Advarsel! Etter bruk av masker trenger du ikke å spesifikt bruke tiden, det vil føre til blokkering av porene, akne.

  Bruk disse effektive oppskrifter:

  • Protein. Det er nødvendig å piske fersk protein i skummet, tilsett litt sukker, slip alt og smør ansiktet. Med hjelp av verktøyet er porene perfekt innsnevret, den røde utslett passerer raskt.
  • Potet. Den vasket, skrællede potetknollen vaskes og gnides, så den skal distribueres med juice over hele ansiktet. Ved hjelp av en maske kan du raskt tørke acne, bli kvitt oljeaktig glans.
  • Agurk. Forbered en middels agurk, gni den, legg til noen dråper olivenolje. Ved å bruke en så enkel maske kan du berike ansiktet med nok fuktighet, bli kvitt rødhet.
  • Gjær. Tilbered tørr gjær (10 gram), tilsett varmt vann. Etter at massen er oppløst, setter du sitronsaft. Med dette verktøyet kan du justere produksjonen av fett for å forhindre fremveksten av nye ål.
  • Frukt. Saftig appelsinmasse er tatt (2 skjeer) + ferske knuste kirsebær (4 skjeer). Frukt syre eliminerer raskt akne markerer, forbedrer cellulær regenerering.
  • Eggeplomme. Forbered 2 eggeplommer, pund dem, gjelder for akne. På grunn av vitamin A blir hudceller restaurert raskere, og akne healer uten arr og blemmer.
  • Hytteost. Du må lagre fettfattig yoghurt + hytteost. Sitronsaft legges til melkemassen. Denne masken kan brukes til å bli kvitt akne, tørr hud.
  • Med Kiwi. Frukt trenger å ede, og tilsett naturlig melk (2 skjeer). Ved å bruke denne oppskriften, vil pigmenteringen senke, blir ansiktet glatt.

  Verdifullt råd! I tillegg anbefales det å lage antiinflammatoriske avkok, vask hver dag for å fjerne irritasjon. Ren hud i ungdomsår er ikke en drøm, men en realitet, det viktigste er å sette et mål for deg selv, for å gå til slutten.

  Akne Aspirin Masker

  Aspirin er et av de mest effektive verktøyene som klarte å bevise seg perfekt. Hva er dens helbredende kraft? Den inneholder salicylsyre, som er den beste kur for akne.

  Hvordan virker aspirin på akne?

  • Den har antiinflammatorisk effekt. Allerede etter noen timer kan man se at rødheten rundt kvise har avtatt, hevelse har merkbart redusert.
  • Det renser porene med smuss, har en tørkeeffekt.
  • Kan brukes i form av en lett peeling - skader ikke huden.
  • Bli kvitt sorte prikker, gjenopprette skjønnhet, hudfarge.
  • Hjelper å bli kvitt postacne.

  Masker som inneholder acetylsalisylsyre anses å være en mild, effektiv metode som helt eliminerer rødhet på kort tid.

  Oppskrifter med aspirin

  Beauticians hadde tid til å lage flere forskjellige oppskrifter som må brukes, oppmerksomhet på hudtype, antall akne. Bare husk at Aspirin ofte forårsaker alvorlige allergier, kan føre til et rødt, hovent ansikt, så du bør ikke bruke den hvis du er allergisk. Ingen allergier? Du kan bruke disse oppskriftene:

  • Classic anses som det enkleste. Aspirintabletter tas, oppløses i vann. Bomullsputer blir fuktet i den ferdige løsningen, påført huden på problemet. Den beste oppskriften for å bli kvitt betennelse, tørker raskt akne.
  • Leire (egnet hvit eller blå leire). For å forberede verktøyet må du ta Aspirin (5 tabletter) + leire + vann. Du bør ha en masse som ikke vil spre seg over ansiktet ditt. Føler ubehagelig ubehag, brenner? Skyll straks av.
  • Med jojobaolje. Forbered pundte Aspirin tabletter (6 stk) + varm honning (en spiseskje) + essensiell olje (en halv teskje). Prøv å søke på problemområder.
  • Med olivenolje. Ideell for de med kombinert hud. Først må du fortynne 2 tabletter med Aspirin, hell hele oljen (ikke mer enn 2 ss), du kan dryppe litt sitronsaft. Olje myker masken, juicetoner og Aspirin tørker, har en antiseptisk effekt, bekjemper betennelse.
  • Med mineralvann. Er du bekymret for akne eller svarte flekker? Det er nødvendig å lage mineralvann + svart leire + knust aspirin. Pass på å beregne dosen: en spiseskje leire går til acetylsalisylsyre tablett. Verktøyet kan ikke påføres i et tykt lag, alt er gjort veldig nøye for ikke å skade huden.
  • Med malt kaffe. Fra komedoner, blackheads, et ideelt middel, bestående av malt kaffe, hvit leire, Aspirin (4 tabletter). For å øke effekten, tørk ansiktet med is etter vask av masken.

  Viktige anbefalinger

  Vet du sikkert at du ikke er allergisk mot aspirin? Til tross for dette er det best å begynne å bare legge en maske på problemområdene, slik at huden er litt brukt. På grunn av tilpasningen kan rødhet og tørrhet forhindres.

  Hvor snart kan du merke effekten? Alt avhenger av hvor problematisk ansiktet ditt er. Etter 4 timer kan du legge merke til betydelige forbedringer.

  Advarsel! Mask med aspirin brukes ikke mer enn en gang i uken. Ellers vil det ende i alvorlige brannskader. Det er forbudt å bruke verktøyet for gravide under ammingstiden. Hvis huden har mye skade i form av dermatitt, sår, er det også verdt å nekte denne typen behandling.

  Akne maskefilm

  Hvis du tror skjønnhetseksperter, håndterer dette verktøyet problemet, forbedrer ansiktets utseende betydelig:

  • Dypt rengjort nedre hudlag.
  • Renser porene, gjør det mulig å glemme svarte flekker, akne.
  • Returnerer sunn glans.
  • Det oksygenerer.
  • Normaliserer blodsirkulasjonen.

  Kontra

  Tenk på at maskefilmen har en effekt på de dype lagene i epidermis, så det er ikke egnet for alle, det kan skade. Kan ikke brukes med:

  • Tørr, tynn hud - alt vil ende med rødhet, kløe, flak.
  • Inflammet akne - ellers vil det ende i en inflammatorisk prosess, intens irritasjon, sår, arr.
  • Utvidede kapillærer - filmen betyr at det fører til rosacea, betennelse.

  Hvordan lage en maskefilm hjemme?

  For å begynne, må du vite hvilke egenskaper som har hovedingrediensene:

  • Gelatin exfolierer, toner, oppdaterer. Det gjør det mulig å begrense porene, redusere antall akne, bli kvitt fettete skinner.
  • Aktivert karbon er dypt i porene, begynner å ødelegge alt smuss, har en stramningseffekt samtidig som ansiktslindningen tilpasses.
  • Melk bidrar til å bli kvitt yellowness, pigmentering, rødhet, bevarer ungdom. Det er umulig å vaske med varm melk før.

  Filmmasken påføres bare på tidligere dampet hud med forstørrede porer. Dette vil øke effektiviteten.

  Oppskrift: du må ta gelatin (spiseskje) + vann (5 ss). Gelatin bør helt oppløses på vannbadet. Deretter tilsettes sur melk (spiseskje) og knust aktivert kull (teskje). Filmen varer ca. 15 minutter etter at den er fjernet, for ikke å skade huden.

  La oss oppsummere! Akne er et alvorlig og ubehagelig problem, men du kan ikke starte det og sitte stille, for å tro at det vil bli løst av seg selv. Det er nødvendig å prøve alle slags forskjellige måter. De ovenfor beskrevne mange forskjellige masker, men det er ikke alt. Tro meg, det er mye mer. Blant alle er det en som passer for ansiktet ditt. Prøv, eksperiment, og ikke glem for kompleks behandling. Bare på denne måten vil kunne glemme problemet, pimply hud, akne, svarte flekker.

  Flere Artikler Om Typer Acne