Mezoroller (et annet navn dermaroller) er en virkelig innovativ oppfinnelse innen kosmetikk. For noen år siden hadde ingen noen gang hørt dette ordet, i dag er det allment kjent i nesten hver andre kvinne. Beskriv motivet er enkelt, det er en spinnvals, dekket med mange små nåler festet til basen. For enkel bruk er rullen utstyrt med et håndtak. En rekke dermarollers bestemmes av antall nåler, lengde og bredde på rullen selv. Mangfoldet av instrumenttyper er knyttet til et bredt spekter av mezoroller-applikasjoner for kroppspleie.

Hvordan fungerer mezoroller?

Hovedfunksjonen til mezoroller er å stikke eller pierce huden, noe som sikrer raskere levering av helbredende komposisjoner til derma-cellene, som er nødvendige for hudpleie av både ansiktet og andre deler av kroppen. I tillegg bidrar virkningen av nåler og stoffer til aktivering av metabolske prosesser i huden, som ifølge vurderinger av kosmetologer gjør det mulig å kvitte seg med en rekke problemer på huden alene alene hjemme.

Med en stikkende effekt på huden, stimulerer mesoskolderen mikrocirkulasjonen i den, gjenoppretter svekkede bindevevsfibre som inneholder kollagen og elastin. Prickling av varierende grad irriterer cellene i dermis, aktiverer sin aktivitet. Så, enheten starter den interne prosessen med dannelsen av nytt kollagen.

Påvirkningen av ansiktets hud, "stikkende" rulle gir løfteeffekt, og starter programmet med naturlig foryngelse. Mesoterapi innebærer bruk av terapeutiske og kosmetiske cocktailer, bruken av dermal scooteren forbedrer effekten av disse stoffene flere ganger.

Kvaliteten og lengden på nålene er et viktig punkt når du velger en scroller

Mesoscaler nåler varierer mye i kvalitet og lengde. Oftest er de stål eller titan. Det finnes varianter av dermal scootere med nåler laget av metalllegeringer - stål med sølv eller stål med gull. Legeringer med edle metaller har ingen spesielle fordeler. Den eneste ekstra fordelen er at de tjener mye lengre enn ruller med vanlige nåler fra stål.

Lengden på nålene varierer som regel fra 0,2 millimeter til 3,0 millimeter. Tabellen nedenfor viser nålestørrelser som anbefales for bruk i en bestemt prosedyre.

Maksimalt antall tynne nåler på rullevalsen kan nå 1080. En type av denne typen brukes kun til å behandle hud på kroppen.

Hvis det er 192-200 nåler på enhetsrullen, brukes en slik mezoroller til huden i området rundt øynene, samt i hodebunnen (for å stimulere hårveksten).

Et universelt alternativ er ansikts mezoroller - med 540 nåler. Den kan brukes til prosedyrer som omfatter pleie av nakken og décolleté, rundt øynene (med ekstrem forsiktighet!) Og noen andre deler av kroppen. Med andre ord, er denne enheten egnet for nesten alle problemområder som trenger mesoterapi.

Hvordan bruke mezorolom hjemme?

På grunn av tilgjengeligheten av et slikt verktøy som mesoskjøler for ansiktet, utføres manuell mesoterapi ikke krav på tilstedeværelse av profesjonell skjønnhetspleie og tilstedeværelse av et spesielt utstyrt skap. I dag kan enheten bestilles i hvilken som helst nettbutikk, og en grunne mezoroller-prosedyre kan utføres hjemme.

Instruksjoner for bruk er enkelt:

 • desinfiseres med alkohol, vodka eller klorhexidin dermaloller nåler;
 • rens ansiktets hud ved å vaske ansiktet med varmt vann og såpe, og desinfiser det med klorhexidin;
 • Påfør jevnt på huden kosmetisk cocktail;

Advarsel! Prosedyren bruker bare spesielle kosmetiske preparater beregnet for mesoterapi.

 • flytt megzorolom på huden i visse retninger (horisontalt, vertikalt og diagonalt) i 5-7 minutter. Under behandlingen av hvert område av ansiktets hud skal rullen rulles 5 ganger i alle retninger;
 • utfør en lett massasje
 • igjen satt på huden kosmetisk;
 • du kan sette en nærende maske;
 • bruke solkrem;
 • desinfiserer mezoroller nålene, tørk grundig og gjem i saken.

6 regler for sikker bruk av dermoroller

Etter å ha bestemt seg for størrelsen på nålene til mirakelapparatet og etter hvert har gjort et kjøp, ikke haste for å prøve mezoroller. Det er noen forholdsregler som bidrar til å unngå feil i bruken av dermal scooteren hjemme, noe som kan føre til ubehagelige konsekvenser og helsefare. Før du bruker enheten, må du huske følgende regler.

Så, regel nummer 1. Når du utfører "hjemmelaget" mesoterapi, kan du ikke bruke essensielle oljer og konvensjonelle kremer, ofte med konserveringsmidler, parfymer eller fargestoffer. Disse stoffene er utformet for å samhandle med det øvre laget av huden, derfor har en spesiell kjemisk sammensetning. Intensiv penetrasjon av disse komponentene i huden kan provosere en negativ reaksjon av kroppen (allergier, irritasjoner, eksem, etc.). I tillegg er kosmetiske kremer langt fra sterile, noe som kan føre til utvikling av mikrobielle infeksjoner.

Regel nummer 2. Husk alltid, dermaroller - motivet for personlig bruk. Selv med muligheten for grundig desinfisering av enheten, bør den, så vel som en tannbørste, håndkle og andre lignende ting ikke gis for midlertidig bruk i feil hender.

Regel nummer 3. Mesoterapi bør være minst 10 prosedyrer med et intervall på 4-7 dager. Noen ganger, for å oppnå maksimal effekt, noen representanter for de vakre holdesesjonene hver 2. dag eller verre - daglig. Dette forhindrer at huden hviler og kan føre til uønskede resultater.

Regelnummer 4. Observer frekvensen av bruk av dermoroller. Et år kan ikke utføres mer enn 2 kurs, ellers vil de naturlige regenereringsprosessene i dermis forsinke, og huden vil begynne, som de sier, "lat".

Regel nr. 5. Det er nødvendig å rulle dermaroller over huden med grunne mesoterapi hjemme uten sterkt trykk, for ikke å skade huden og unngå utseende av blod. I dette tilfellet er sterkere ikke bedre.

Regel nr. 6. Når du desinfiserer instrumentet, unngå å berøre nålene mot karetets vegger med desinfeksjonsmiddel for ikke å dumpe dem.

Når du bruker en mezoroller er kontraindisert

Det bør bemerkes at den kosmetiske enheten, dessverre, ikke er beregnet på et bredt spekter av brukere. I nærvær av en av de kontraindikasjoner som er oppført nedenfor, er det bedre å avstå fra prosedyren ved bruk av en dermoroller.

Kontraindikasjoner lokal karakter:

 • Tilstedeværelsen av nevi (mol) - som flat, i form av pigmentflettene og konvekse. Det er forbudt å skade disse formasjonene med en mezoroller - dette kan provosere utviklingen av ondartede svulster. Eventuelle andre hudtumorer er heller ikke underlagt behandling.
 • Tilstedeværelsen av smittsomme foci på arbeidsflaten (follikulitt, ostiofollikulitov, koke, etc.) - bruken av mezoroller i dette tilfellet er fulle av infeksjonsspredningen.
 • Manifestasjoner av noen hudsykdommer (akne i perioden for eksacerbasjon, psoriasis, eksem, rosacea, lavplanus, etc.).
 • Tilstedeværelsen av tilbakevendende herpes - nål traumatiserer problemområdet av huden, kan føre til en forverring av sykdommen.
 • Keloid arr - veksten av nåler med en nål forårsaker bare deres vekst.

Kontraindikasjoner gjelder ikke for arr av andre typer!

 • Kuperoz (telangiectasia) - det er lov å bruke bare mezorollers utstyrt med de korteste nåler - 0,2-0,3 mm lang. Hvis under prosedyren selv de vil skade kapillærene, skal enheten stoppes umiddelbart.
 • Brudd på integriteten til huden - brenner, dype riper, slitasje, åpne sår, ulike betennelsesfenomener.
 • Det er forbudt å behandle leppens røde kant, den ømfintlige huden på øyelokkene, brystet på brystet og slimhinnene.

Generelle kontraindikasjoner:

 • graviditet;
 • smittsomme sykdommer i akutt stadium, feber;
 • diabetes mellitus;
 • kroniske infeksjoner i akutt stadium;
 • blødningsforstyrrelser (hemofili);
 • terapi med antikoagulantia og / eller disaggreganter
 • fotosensibiliserende terapi;
 • tar kortikosteroider (i store doser);
 • alkoholisme;
 • ondartede neoplasmer;
 • onkologiske sykdommer;
 • epilepsi;
 • autoimmune sykdommer;
 • sykdommer i kardiovaskulærsystemet (hypertensjon);
 • følsomhet for dannelsen av keloider;
 • individuell intoleranse (mulige allergiske reaksjoner) til komponentene i de brukte legemidlene.

Hvordan velge en mezoroller for ansiktet og hva skal jeg se etter?

Å være vakker og velstelt er ikke bare en hyllest til mote eller et middel til å tiltrekke det motsatte kjønn. Dette er et krav om tid, en integrert del av en vellykket livsstil.

Det er ikke overraskende at både kvinner og menn bruker mye tid og penger på kosmetiske prosedyrer, salonger, butikker.

Skjønnhetsbransjen gir mange verktøy for å opprettholde ansikts og kropps attraktivitet og helse. En av dem er en mesoscooter for ansiktet. Hvordan velge en slik enhet for hjemmebruk, les i denne artikkelen.

Hva er det

En mezoroller er en ruller dekket med tynne nåler fra 0,2 til 3 mm i lengde laget av platina, titan eller sølv. For enkelhets skyld er rullen montert på håndtaket.

Denne enheten brukes til å forbedre hudtilstanden og behandlingen. Valg av ønsket lengde på nåler avhenger av hvilken del av kroppen du vil behandle.

Brukte mezoroller i skjønnhetssalonger og hjemme.

Hvordan fungerer enheten?

Operasjonsprinsippet er at nålene forlater tynne flere punkteringer av forskjellige dybder. Huden rundt øynene kan ikke behandles med samme mezoroller som hele ansiktet eller kroppen.

Mikrotrauma fra injeksjoner fører til det faktum at prosessen med regenerering av alle kroppsvev er forbedret. Andre effekter av mesoscaler hudbehandling:

 • Accelerasjon av celledeling.
 • Opprette et nytt kapillærnettverk, økt blodgass, blodmetning med oksygen og ekstra næringsstoffer.
 • Aktivering av fibroblaster: huden er mettet med kollagen og elastin, det ser jevnt, elastisk og tett ut.
 • Reduserer antall porer og rynker.
 • Forbedre prosessen med naturlig fuktighet.

Tallrike punkteringer har en reflekseffekt som stimulerer kroppens nervesystem, øker de enzymatiske prosessene. Ved bruk av mezoroller økes absorberbarheten av kosmetiske og terapeutiske midler mange ganger over.

Hvordan bestemme ønsket lengde på nåler?

Dermarollers er profesjonelle, hjemme og kosmetiske. Spørsmålet om hvordan man velger lengden på nålene til mezoroller er gitt til hver kvinne som noen gang har tenkt på å bruke den hjemme.

Nål opp til 0,3 mm lang brukes til selvbehandling, opptil 0,75 mm - bare i salonger, prosedyren skal utføres av en skjønnhetspleie med medisinsk eksamensbevis.

Svar på spørsmålet, hvilken størrelse nåler av ansikts mezoroller bør velges, gir vi deg en liste over deres typer og formål:

 1. 0,2 - 0,3 mm. For huden rundt øynene. Små uregelmessigheter og rynker blir jevnet, hudtilstanden forbedrer, økningen av næringsstoffer øker.
 2. 0,5 mm. For huden rundt øynene (til egen bruk). Eliminering av uklare ar, akne merker, ansikt oval løft.
 3. 0,75 mm. Anbefales ikke for hud rundt øynene. Absorption av næringsstoffer øker, ansikts konturer styrker, defekter og etterligner rynker elimineres.
 4. 1 - 1,5 mm. Behandling av noen del av huden, bortsett fra øyet. Dypere arr blir eliminert, porene strammes, ovalene i ansiktet og haken strammes.
 5. 2 -3 mm. Ikke anvendelig for ansiktsbehandling. De trenger inn i de dype lagene i huden, lindrer strekkmerker, cellulitter

Mesoterapi hjemme

Mesoscaler brukes til selvbehandling av huden under visse forhold. Enheten er kjøpt på apotek, samtidig som alle de medfølgende fondene tilbys.

Først avgjøre problemet, hudtype, indikasjoner og kontraindikasjoner.

Prosedyren hjemme er mye billigere. Vedlagt enheten instruksjon, som må studeres nøye.

Hvilket serum foretrekker?

Alle midler til mesoterapi er delt inn i konsentrater og cocktailer. Konsentrater består av ett stoff, har et selektivt formål, det vil si, de hjelper med å løse et hudproblem.

Hyaluronsyre eller askorbinsyre, silisium, gingko biloba, kollagen og centella blir ofte brukt som konsentrat.

Du kan velge serum med peptider Evalar Laura eller Lifting med oligopeptider. De inneholder aminosyrer av silke, roseolje, vitaminer. Kostnad - 680 rubler.

Cocktailer inneholder fra 50 komponenter. Selges i ferdig form eller gjort før prosedyren i skjønnhetssalongen. Det anbefales ikke å lage en cocktail hjemme, da du kan skade huden din.

Indikasjoner og kontraindikasjoner

Mezoroller brukes til å eliminere synlige skader og mangler: arr, arr, strekkmerker, cellulitt, pigmentering. Effektiv selv med hårtap. Vist med en nedgang i tone, lakk, slørhet i huden.

Ikke bruk enheten under graviditet, betennelse i huden, moles og vorter. Hvis kroppen er observert virale og inflammatoriske sykdommer, er prosedyren ikke foreskrevet. Mezoroller er kontraindisert i tilfelle onkologiske sykdommer, hjertesykdommer og blodårer, nedsatt blodpropp.

Hvilken mezoroller velger?

Kjøpe en mezoroller er ikke vanskelig. Vanskeligheten er å velge en dermaroller for ansiktet. Valget fra det omfattende spekteret av ruller som tilbys i dag er stort. Prisen for dem er relativt lav, varierer fra 1000 til 2500 rubler.

Følgende modeller tilbys:

Beauty Key. Med titannåler med gullbelegg. 200 prosedyrer er tillatt. Varianten med 190 - 540 nåler (lengde opp til 1 mm) brukes til forynging, 180 nåler (0,2 mm) - for øyet. For behandling av cellulitt - 1200 nåler 1 mm. Pris - 1150 rubler

Gold Skin Roller. Fra medisinsk stål med gullbelegg. Lengde fra 0,25 mm til 1 mm. Det er tillatt å behandle sensitiv hud. Kostnad - 1500 rubler.

Bioroll. 340 nåler (0,5 mm), profesjonelle valgmuligheter - 180 nåler (1 mm). Varigheten er ubegrenset. 1500 gni.

DSS. Et antall modeller fra 0,3 mm til 2 mm. For øyet, munn: eliminerer statiske rynker, strekkmerker, cellulitter, behandler fallende hår. Pris - 880 rubler.

ZGTS GOLD. Titan nåler. I et sterilt rør. Langtidsarbeid, laser sving. Antibakterielle nåler fra 0,3 mm til 15 mm. Pris fra 1000 til 1500 rubler.

Ekspertuttalelse

For de som er bekymret for emnet, om å kjøpe i det hele tatt og hvilke mezoroller å velge for ansiktet, presenterer vi vurderinger fra profesjonelle skjønnhetseksperter.

Elena Sitnikova, lege, kosmetolog

Effekten av bruken av en mezoroller er lik mesoterapi med riktig valg av medisiner for en scooter. For å oppnå et positivt resultat, foreskrives 5 prosedyrer med intervaller på 1 gang per uke.

En god effekt er gitt ved prosedyren for nasolabial triangelen og halsen.

Ikke alle passer til mezoroller når du fjerner strekkmerker. Det er effektivt for å eliminere tynne hvite striper.

Marina Baranova, dermatolog og kosmetolog

Når valsen rulles, blir huden punktert, og samtidig øker blodsirkulasjonen av blod. På dette tidspunktet blir terapeutiske og kosmetiske produkter introdusert. Alvorlige prosedyrer krever anestesi, som kun er mulig i en spesialisert salong.

Prosedyren tar ikke mer enn en time. En prosedyre er ikke nok, men selv etter første økt blir en endring i fargefarge merkbar, synlig løft og utjevning av rynker oppnås.

Mezoroller er en individuell enhet. Etter slutten av sesjonssyklusen, gir vi den til klienten.

Du kan kjøpe en mezoroller på apoteket og bruke det hjemme. Men først rådfør deg med en skjønnhetspleie og velg de riktige næringsstoffene.

Hvordan bruke mesoscooleren til ansiktet hjemme

I økende grad, i stedet for dyre salongforyngelsesprosedyrer, tiltrekker kvinner seg til hjemmelagde ansiktsbehandlinger. Den mesoscooter (dermaroller) for ansiktet er veldig populær med den vakre halvdelen av menneskeheten - det er en liten roterende rulle med nåler som virker på huden og utløser prosessene for foryngelse. Mesoscooter brukes sammen med mesoterapi cocktails, som inkluderer stoffer som er nødvendige for huden.

Prinsippet om mezoroller

Mezoroller består av to deler: et håndtak og en nålrulle. Nålene er laget av forskjellige legeringer, i produksjonen deres med titan, kirurgisk stål, gull og sølv. Dermarollerens virkningsprinsipp på ansiktets hud er basert på nålens virkninger på akupunkturpunktene - aktive punkter på kroppen når de blir utsatt for hvilke mange prosesser i kroppen som er aktivert. En nålens ansiktsrulle kan kalles ett av akupunkturverktøyene (refleksologi, akupunktur) - retninger i kinesisk medisin, som kinesiske leger behandler mange sykdommer.

Nålene på mezoroller forlater små punkteringer på overflaten av huden, gjennom hvilke næringsstoffer fra mezokokteyley kommer inn i dermis. Etter det skjer følgende endringer i overflatelaget av huden:

 • Økt lokal blodsirkulasjon.
 • Cellene får god ernæring.
 • Forbedrer respiratorisk funksjon av celler.
 • Fremskynder stoffskiftet.
 • Giftige stoffer fjernes fra huden.
 • Veksten av nye celler er akselerert.
 • Stimulert syntese av kollagen og elastin.
 • Hudfornyelsesprosesser skjer ved høy hastighet.

Hvis du regelmessig bruker mesoscalen til ansiktet hjemme, kan du oppnå følgende resultater:

 • Øker hudens elastisitet.
 • Den riktige ansiktsformen dannes.
 • Hudslaphet forsvinner, fine rynker blir glatt.
 • Huden får en sunn farge, en rødme vises på ansiktet.
 • Bli usynlig arr etter akne.
 • Forstørrede porer er innsnevret.
 • Helbredet mikroskopisk skade på epidermis, forårsaket av tørrhet og peeling.
 • Pigmentet flekker og fregner er litt opplyste.

Typer ruller for ansiktet

Kosmetologer skiller flere typer ruller for ansiktet, avhengig av diameteren til nålene. Før du velger en mezoroller til hjemmebruk, må du gjøre deg kjent med denne informasjonen for ikke å skade ansiktet ditt.

Det finnes tre typer dermarollers:

 1. Hjem - utstyrt med nåler med en lengde på 0,15-0,5 mm. Bruken av slike ruller er trygg for sunn hud, da det eliminerer risikoen for skade og alvorlig skade på epidermis. Hjemmet scootere viser høy effektivitet i tilfeller når det er nødvendig å kvitte seg med de første rynkene, begynnelsen på aldrende aldring av ansiktets hud, små feil (uregelmessigheter, spor av akne). Tilpasninger av denne typen brukes også til mesoterapi i hodebunnen og andre deler av kroppen.
 2. Kosmetiske - ruller av denne typen har nåler 0,5-1,0 mm lange. Selvbetjening av slike enheter anbefales ikke, da det er stor risiko for skade på huden. Kosmetiske ruller brukes i skjønnhetssalonger for å eliminere mellomstore rynker, arr og hyperpigmenteringssteder.
 3. Medisinsk - lengden på nålene til disse rullene når 2,5 mm. Lange nåler gjør dype punkteringer i huden; i løpet av prosedyren opplever pasienter alvorlig smerte; Derfor utføres mesoterapi med medisinske dermarollere ved bruk av lokalbedøvelse. Resultatet av søknaden er eliminering av dype rynker og arr i ansikt og kropp, samt cellulittskall på bena og magen.

Dermaroller utvalgskriterier

Effektiviteten av hjemmet foryngende prosedyrer avhenger av kvaliteten på mezoroller, så når du velger en vals, blir oppmerksomhet til slike øyeblikk:

 • Nållengde - for selvbærende mesoterapi-ruller med en nållengde på ikke mer enn 0,5 mm. Hvis øyelokkseksponering er planlagt, skal nålene være 0,15 mm lange.
 • Antall nåler - ruller for ansiktet skal ha 40 til 550 nåler, enheter med andre parametere er beregnet for andre områder av kroppen.
 • Materialproduksjon - nåler kan være laget av plast, men dette er det verste materialet. Den tolererer ikke behandling med desinfeksjonsmiddelløsninger, endrer strukturen når den kommer i kontakt med mezokoktyli, deformeres raskt. De mest praktiske produktene i medisinsk stål eller titan, hvis du er allergisk mot metalllegeringer, er det bedre å kjøpe en enhet med sølv eller gullnåler.
 • Ytterligere funksjoner - noen produsenter utstyre dermarollers med enheter for elektroporering, galvanoterapi og kromoterapi. Slike kombinerte enheter øker effekten av mesoterapi, forbedrer anti-aging effekten og erstatter fullstendig salongprosedyrer.

Indikasjoner og kontraindikasjoner for ansikts mesoterapi

Før du utfører mesoterapi hjemme, er det tilrådelig å konsultere en kosmetolog eller en hudlege. Vanligvis er prosedyren foreskrevet hvis det er slike klager:

 • Alderrelaterte endringer i hudtilstand: flabbenhet, sagging, fine rynker.
 • Kjedelig hudfarge.
 • Små arr og arr.
 • Postacne.
 • Små rynker nær øynene ("kråkefotene").
 • Pigment flekker.
 • Tørrhet, peeling av epidermis.
 • Forstørrede porer.
 • Hyppig betennelse.

Men med de høye fordelene og effektiviteten til mesoterapi, er det slike kontraindikasjoner for implementeringen:

 • Graviditet.
 • Moles på ansiktet.
 • Utvidelse av subkutane kapillærer.
 • Onkologiske sykdommer.
 • Allergi mot mezokoktylkomponenter.
 • Psykiske abnormiteter hos pasienten.
 • Forverring av inflammatoriske hudprosesser.
 • Skader på huden.
 • Herpes, svampe og bakterielle lesjoner av epidermis.
 • Periode med akutte smittsomme sykdommer.

Gjennomføring av prosedyren hjemme

Bruken av mezoroller hjemme er ikke vanskelig, så mesoterapi prosedyren er tilgjengelig for alle. Sekvensen av dens oppførsel: Indikasjoner

 • Før bruk desinfiseres rullen med klorhexidinoppløsning, 3% hydrogenperoksid, medisinsk alkohol eller vodka. For denne enheten i 10 minutter nedsenket i en antiseptisk løsning.
 • Ansiktets hud er rengjort av kosmetikk og andre urenheter. For å gjøre dette, bruk et verktøy som vanligvis brukes hjemme for å rense huden.
 • Mezococtail påføres på det tørkede ansiktet.
 • Begynn å behandle ansiktet med en vals, beveg det uten trykk i vertikal og horisontal retning. På hver side skal rullen passere omtrent fem ganger. Totalt ansiktsbehandlingstid er ikke mer enn syv minutter.
 • En mild ansiktsmassasje med fingertuppene utføres, mezococtailen påføres igjen.
 • Valsen rengjøres fra restene av mezopreparat.

Prosedyren utføres en eller to ganger i uken, den totale varigheten av løpet av mesoterapi - 6-10 økter. Etter flere kurs anbefales det å kjøpe en ny dermaroller, siden nålens skarphet gradvis reduseres, slutter enheten å utføre sine funksjoner.

Umiddelbart etter en økt mesoterapi, kan du ikke gå ut i åpen sol, inn i frosten, du kan ikke vaske i flere timer.

Etter prosedyren kan det oppstå rødhet, en svak fornemmelse av de behandlede områdene, men disse fenomenene forsvinner raskt. Hvis mesoterapi utføres feil, kan ødem, allergiske reaksjoner, blåmerker og alvorlig kløe utvikle seg. Hvis uønskede effekter øker, må du søke medisinsk hjelp.

Hvordan velge Mezokokteyl

Preparater for mesoterapi velges, med fokus på problemene i ansiktets hud. Sammensetningen av mezokokteyly inneholder ofte slike komponenter:

 • Hyaluronsyre - stimulerer produksjonen av elastin, forbedrer hudens elastisitet, fuktighet, forhindrer utseendet av rynker.
 • Aloe - intensiv fuktighet, reduserer betennelse, nærer huden med biologisk aktive stoffer.
 • Askorbinsyre er en antioksidant, lyser pigmenterte områder, forbedrer hudtonen, gir den friskhet.
 • Kamille ekstrakt - har antibakteriell og anti-inflammatorisk virkning, akselererer helbredelsen av mindre skader.
 • Vitamin B - stimulerer metabolske prosesser, reduserer intensiteten av allergiske manifestasjoner, forhindrer for tidlig aldring av huden.
 • Vitaminer A, E - antioksidanter, akselerere gjenoppretting av skadede vev, stimulere dannelsen av nye celler, forhindre tørrhet av epidermis.
 • Elastin, kollagen - øker elastisiteten og elastisiteten til vev.
 • Dexpanthenol - akselererer regenereringsprosesser.
 • Glykolsyre - takket være det rynker blir glatt, hudens elastisitet øker, sebaceous glands-funksjonen er normalisert, pigmentplettene lyser.
 • Silisium, magnesium - stimulerer metabolske og restorative prosesser i vev, beskytter celler fra frie radikaler.
 • Seaweed Extract - metter cellene med næringsstoffer, har en uttalt foryngende effekt.
 • Grønn teekstrakt - forbedrer lokal blodsirkulasjon, lindrer puffiness, gir huden et strålende utseende.

En kosmetolog eller en hudlege hjelper bare ved å velge riktig mezococteyl: bare en spesialist kan vurdere problemene i ansiktets hud, velg det nødvendige preparatet.

Kjøpe midler til mesoterapi kan være på apotek eller en spesialisert butikk. Det er umulig å blande flere stoffer sammen for å forbedre anti-aging effekten. Blandingskomponenter kan forårsake allergiske reaksjoner, forverre tilstanden til ansiktets hud.

Mesoterapi med en dermaroller er et godt alternativ til salongforyngelsesprosedyrer, med hjelp av en nålerull kan du enkelt returnere huden din til ungdommen, se frisk og attraktiv i alle aldre.

Hvordan bruke mezoroller hjemme?

Ønsket om å se perfekt krever regelmessig besøk til frisører og manikyrsalonger. Ikke glem å ta vare på friskheten og ungdommen i huden. For dette er det ikke nødvendig å bli klient i klinikken for estetisk medisin. Facial mezoroller vil tillate deg å utføre effektive prosedyrer hjemme.

Hva er en mezoroller?

En mezoroller eller dermaroller er en liten vals med de tynneste stålnålene. Avhengig av produsenten kan du velge materialet. Legeringer med edle metaller som gull, platina og sølv brukes ofte. Massasjevalsen kan sammenlignes med dyre laserforyngelsesprosedyrer eller kjemisk peeling. En veldig enkel enhet vil bidra til å bevare den naturlige friskheten og ungdommen i huden.

Hjemme er det mulig å bruke de beste kremer, serum, masker. Men etter 30 faller effekten, naturlige aldringsprosesser trer i kraft. For å gjenopprette elastisitet og elastisitet, for å takle rynker, flaskhet, anbefaler fagpersoner å bruke skjønnhetsinjeksjoner. Dyre cocktailer av vitaminer og hyaluronsyre kan erstattes av en tilgjengelig kosmetologisk enhet.

Hva er det for?

Handlingsprinsippet lar deg oppnå den perfekte fargen og strukturen i huden. De tynneste nåler gjør hundrevis av mikro-kutt, stimulerer prosessene for regenerering og regenerering av integumentet. Det er verdt å merke seg tonic effekten, som gjør det mulig å normalisere oksygenrespirasjon, for å aktivere syntesen av elastin, kollagen. Effekten av spesielle næringsdrinker anvendt under prosedyren har økt flere ganger. Punkteringsnåler tillater aktive elementer å trenge inn fra hudoverflaten til dermis dype lag. Ved bruk av en mezoroller er det mulig å øke effektiviteten av preparater opp til 90%. Ved normal påføring på epidermis absorberes næringsstoffer med ikke mer enn 5%.

Fordelene ved en nål massasjeapparat:

Viktig redaksjonell rådgivning

Hvis du vil forbedre tilstanden til håret ditt, bør du ha spesiell oppmerksomhet mot sjampo du bruker. En skremmende figur - i 97% av sjampoene av kjente merkevarer er stoffer som forgifter kroppen vår. Hovedkomponentene, på grunn av hvilke alle problemene på etikettene er betegnet som natriumlaurylsulfat, natriumlauretsulfat, kokosulfat. Disse kjemikaliene ødelegger krøllens struktur, håret blir sprøtt, mister elastisitet og styrke, fargen fader. Men det verste er at disse tingene kommer inn i leveren, hjertet, lungene, akkumuleres i organene og kan forårsake kreft. Vi anbefaler deg å forlate bruken av midler der disse stoffene er plassert. Nylig analyserte eksperter fra vårt redaksjonskontor de sulfatfrie sjampoene, hvor førsteplassen ble tatt av midlene fra firmaet Mulsan Cosmetic. Den eneste produsenten av helt naturlig kosmetikk. Alle produkter er produsert under strenge kvalitetskontroll og sertifiseringssystemer. Vi anbefaler å besøke den offisielle nettbutikken mulsan.ru. Hvis du tviler på kosmetikkens naturlighet, må du sjekke utløpsdatoen, det bør ikke overstige ett års lagringsplass.

 • reduserer antall etterligninger og statiske rynker;
 • korreksjon av ansikts konturer på grunn av forbedret lymfatisk drenering;
 • dyp metning med vitaminer, mineraler, syrer;
 • huden blir elastisk, glatt;
 • integumentets struktur er forbedret;
 • taperende porer;
 • syntese av nye celler aktiveres ved å akselerere metabolske prosesser.

Avhengig av lengden på nålene, tettheten og dybden av penetrasjonen, finnes det flere typer kosmetiske ruller. Hjem, profesjonell, medisinsk - for å velge enheten, er det nødvendig å bestemme oppgavene. Bruken av en kosmetisk enhet lar deg også håndtere baldness, postoperative arr, strekkmerker.

 1. Nåler til hjemmebruk, har en lengde på ikke mer enn 0,2-0,5 mm. Søknaden gir mulighet for selvpleieprosedyrer, for å ta vare på friskheten og ungdommen i ansiktet. Ruller skader ikke huden, hjelper til med å klare flabbhet, rynker, uttalt porene. Regelmessig bruk forbedrer farge, tilpasser strukturen til integumentet. Anbefalt bruk for problemet med hårtap og langsom hårvekst.
 2. Profesjonell har en lengde på nåler fra 0,5 til 1 mm. Sannsynligheten for skade på kjellermembranen er høy, derfor brukes den av kosmetologer med medisinsk utdanning. Den brukes til delikat hud rundt øynene og leppene. Ved hjelp av flere prosedyrer kan du redusere antall dype folder. Effektivt avlaster pigmentering, øyelokk hevelse, cellulitt, patologisk skallethet.
 3. Medisinsk - maksimal nållengde fra 1 til 2,5 mm. Prosedyren er ganske smertefull, slik at anestesi ofte brukes. Bruk bare skjønnhetseksperter med høyere medisinsk utdanning. En effektiv prosedyre vil bidra til å bli kvitt dype arr, arr, avanserte former for cellulitt.

Hvor kan man kjøpe og priser?

Du kan kjøpe enheten i et apotek, kosmetiske butikker, nettbutikker. Prisklasse avhenger av materialet til nålene, produsenten starter fra 900 r. og når 3-4000 rubler. Ved kjøp må du være oppmerksom på sammensetningen av legeringen. Kirurgiske stålruller bruker opptil 10 prosedyrer, med titannåler - de varer opptil seks måneder.

Slik bruker du hjemme

For å oppnå ønsket effekt må du bruke en kosmetologisk enhet på riktig måte. Tiden for prosedyren er også viktig, det anbefales å ta vare på ansikt og kropp om kvelden fra 18 til 22 timer.

Bruksanvisning:

 • Mezoroller å desinfisere, etter å ha ventet på fullstendig tørking;
 • trenger å rense huden fra sminke;
 • Påfør en vitamin cocktail eller et produkt med hyaluronsyre;
 • utfør rullen vekselvis på hvert område - panne, kinn, området rundt munnen, nakke;
 • så kan du igjen bruke det aktive pleiemiddelet, vente på fullstendig absorpsjon;
 • en maske er laget for å gjenopprette dekslene, det er ønskelig å velge sammensetninger med en homogen struktur slik at små partikler ikke tetter porene.

Kontra

Mesoscooter til hjemmebruk er en enhet for individuell bruk. Når det brukes av andre, er ikke muligheten for infeksjon utelukket.

Når enheten er forbudt:

 • soppsykdommer;
 • eksem;
 • psoriasis;
 • demodex;
 • acne;
 • fødselsmerker, papillomer;
 • brannsår;
 • skade på integriteten til integumentet;
 • rosacea;
 • graviditet, amming;
 • blodkoagulasjonsforstyrrelser;
 • endokrine systempatologier;
 • diabetes.

Det er nødvendig å utsette behandlingen av omsorg med en nylig peeling, mekanisk rengjøring.

Hvilke verktøy er nødvendig for å bruke mezoroller

Konsentrater og cocktailer regnes som de beste kosmetiske produktene for prosedyren. Den første typen omsorgsformål er rettet mot å løse et problem. Cocktailer løser et bredt spekter av estetiske problemer, et positivt resultat kan ses etter første økt. Bruk ofte det samme produktet ikke anbefales, det er ønskelig å alternative sammensetninger.

 • hyaluronsyre - fukter og glatter rynker;
 • vitamin C-ampuller blekner huden og styrker blodkarene;
 • kollagen forbedrer hudens elastisitet;
 • for betennelse, brukes serum til mesoscaler med aloe vera;
 • For å forbedre strukturen og fargen, bruk verktøy med urteekstrakter.
 • Evalar Laura serum inneholder et kompleks av peptider, hyaluronsyre, vitaminer, har en løfteeffekt, danner næring, fuktighet, gjenoppretter jevn tone;
 • for kroppspleie, for å bli kvitt flabbighet, strekkmerker og cellulitt, hyaluronsyre er inkludert i cocktailer, samt ekstrakter av grønn te, sitrus, tang, guarana.

Hvor lang tid tar prosedyren?

Varigheten er bare 10-15 minutter, dette er nok til å aktivere de biokjemiske prosessene, hud og kroppspleie. Utført i intervaller på 1-2 dager. Kursets varighet er 10 økter, etter at det er nødvendig å opprettholde resultatet ved hjelp av mezoroller en gang i uken.

Bla gjennom populære modeller

BeautyKey - rulle med titan nåler og et belegg av 14 K gull, unngår oksidasjon under prosedyren. Diamantsliping gjør ensartede mikro-kutt, skade på integgene er utelukket. Enheten er preget av holdbarhet, levetiden er spesifisert opp til 200 prosedyrer. Avhengig av ønsket effekt kan du velge lengden og frekvensen til nålene. For foryngelse, brukes scootere - 192 eller 540 med en lengde på 0,5-1 mm. For øynets ømme hud - 180, lengde 0,2 mm. For å bli kvitt cellulitt - 1200 nåler, 1 mm.

Gold Skin Roller - rullen hvor nåler 0,25 mm tykk, 1 mm lang fra medisinsk stål er plassert. Gullplating eliminerer allergiske reaksjoner, det er mulig å bruke selv for sensitiv hud. Den koniske formen av slipingen sikrer smertefri prosedyre. Passerte området sterilisering, effektiv for foryngelse, akselerert hudfornyelse.

Bioroll - utstyrt med 340 nåler, 0,5 mm lang, til profesjonell bruk - 180 nåler, 1 mm lange. Øker penetrasjonen av næringsmiddelkomponentene i kosmetikk, gjør at du kan forbedre syntesen av elastin. Det brukes til å glatte rynker, bli kvitt akne merker, dype porer, for å løse problemet med hårtap. Den har ubegrenset levetid.

DSS i røret representeres av forskjellige nållengder - 0,3 mm, 0,5 mm, 1,5 mm, 2 mm. Avhengig av hvilken modell som er valgt, kan den brukes til tynn hud på øyelokkene og området rundt munnen, for å utjevne statiske rynker, bekjempe hårtap, strekkmerker, cellulitt.

ZGTS GOLD - nålene er laget av titan, det sikres langsiktig drift, materialet er motstandsdyktig mot korrosjon. Nålene gjennomgikk laserskarphet, og dermed unngås irritasjon og skade på integumentet. Gullbelegget forhindrer reproduksjon av bakterier, motstandsdyktig mot sammensetningen av desinfeksjonsmidler. Det er mulig å velge forskjellige lengder på nåler - 0,3 mm, 0,5 mm, 1 mm, 1,5 mm.

Interessant video: ZGTS 0,5 mm mezoroller og Baimiss hilauronsyre

Fremgangsmåter for forberedelse

 1. Det er nødvendig å desinfisere enheten, den utføres før omsorgssesjonen og på slutten av alle kosmetiske manipulasjoner.
 2. Senk rullen i en spesiell løsning i 15-20 minutter, sett deretter inn og vent til den er helt tørr.
 3. Rengjør ansiktet på kosmetikk ved hjelp av micellært vann eller alkoholfri tonic.
 4. Påfør den valgte kosmetikken, spred på ansiktet på linje med massasje.

Ansikts forberedelse

For rensing kan du bruke skum til vask eller et sett bestående av gel og lotion. Før prosedyren ikke anbefales å skrelle, bruk en skrubbe eller gommage. Det valgte produktet skal ikke inneholde faste partikler, aggressive komponenter. Etter rensing skyll ansiktet ditt med varmt vann, fjern fuktigheten med et håndkle.

Mesoterapi teknikk

Slik bruker du mezoroller riktig:

 • Påfør aktivt konsentrat eller en cocktail til renset hud;
 • Ansiktet er delt inn i soner - panne, øyelokkområde, munn, kinn;
 • hold rullen i det valgte området vertikalt, horisontalt, diagonalt, 5-10 ganger med samme trykk;
 • bevegelse fra midten av ansiktet til hårlinjen og øreboksene;
 • Etter å ha brukt serum eller konsentrere, vent på fullstendig absorpsjon;
 • Beroligende masker brukes til å gjenopprette huden. På siste stadium brukes en SPF-krem.

Regler for ansiktspleie etter hjem mesoterapi

For å opprettholde kosmetiske resultater i løpet av de neste dagene, anbefales det ikke å besøke stranden, solsenger, bruk soling. På de behandlede områdene i løpet av uken må du bruke en krem ​​eller emulsjon med høy beskyttelsesfaktor fra solens stråler.

Video: Steg-for-trinns instruksjoner om hvordan du arbeider med mezoroller hjemme

Fordeler og ulemper med mezorollers

Kosmetiske enheter er praktiske for selvbruk, du kan ta vare på huden hjemme. Etter bruk av bruksanvisningen er det lett å løse eventuelle estetiske problemer.

 • Øker effektiviteten til kosmetiske produkter - kremer, serum, væsker.
 • Rimelig pris.
 • Delvis erstatter salong, maskinvareprosedyrer.
 • Smertefri bruk, bare en medisinsk scooter krever tidligere anestesi.
 • Kan brukes til følsomme områder - øyelokk, munnområde.
 • Effekten kan bli lagt merke til etter den første prosedyren.
 • Lader ikke arr og skade.
 • Det er ingen gjenopprettingstid.
 • Avhengig av lengden på nålene kan den brukes ikke bare for ansiktet, men også for kropps- og hårpleie.
 1. En ganske stor liste over kontraindikasjoner som forbyder bruk av enheten.
 2. Mulige bivirkninger - kløe, brennende, lokale reaksjoner på huden, økt trykk, hodepine.
 3. Ved ikke-overholdelse av operasjonsreglene forekommer hematomer ofte, med eksponering for ultrafiolett stråling, pigmentpletter vises.
 4. Ved hyppig bruk skjer avhengighet, prosedyren mister sin effektivitet.

Funksjoner av omsorg for enheten

Etter hver behandling må du skylle rullen under varmt vann for å fjerne resterende kosmetikk. Før du bruker enheten, er det nødvendig å utføre dekontaminering, for dette nedsetter rullen i en spesiell løsning. Desinfeksjon utføres med en alkoholoppløsning eller klorhexidin i 15-20 minutter. Etter at du trenger å sette valsen slik at nålene ikke er i kontakt med andre overflater. Hold nødvendig i et beskyttende tilfelle. Hvis valsen faller, er det nødvendig med utskifting, ellers kan deformerte nåler skade integumentet.

Skjønnhetspleie vurderinger

Mesollers er en fin måte å holde huden frisk og elastisk på. Prosedyren er valgt av mange klienter på grunn av sin smertefrihet og hurtige resultater. Jeg anser det som et alternativ til injeksjoner av hyaluronsyre, vitamin cocktails, og jeg bruker det også i kroppsforming.

En stor liste over kontraindikasjoner og traumer gjør det mulig å utføre prosedyren for et begrenset antall kunder. Det er bedre å bruke en laser eller kjemisk peeling for å oppnå de samme målene. Jeg fant vurderinger av leger som måtte rette opp resultatene av ikke-profesjonell bruk.

Kundeanmeldelser

Hjem ansikts mezoroller ble min frelse. Etter at 30 nasolabiale folder viste seg, var det nødvendig å skjule rynker og tegn på tretthet under sminke. Jeg så mezoroller i butikken, uten å nøle, kjøpte den straks med titan nåler (0.3 mm). Dette er den beste enheten for selvbruk, ansiktet er merkbart ferskere, håndgribelig og løftende effekt.

Anastasia Pro Mezoroller Skinn Skinn, stål, 540 nåler (0.5 mm) med irecommend.ru

Min venn rådet meg til å prøve et mirakelhjelpemiddel for brede porer. Jeg merket ikke noe bestemt resultat, men fornemmelsen av brenning forsvant ikke, selv etter slutten av prosedyren.

Jeg følger mitt utseende, jeg kjøper alle de nye kosmetikkene. Jeg kjøpte meg selv en mezoroller, en god ting, spesielt med kosmetikk av høy kvalitet. Øyeblikkelig, gjør det selvfølgelig ikke glatte rynker. Men hvis du bruker instruksjonene, vil anti-aging effekten bli merkbar.

Mesoscooter (dermaroller) for ansiktet - hvilken å velge og hvordan bruke den riktig?

Mesoscooter (dermaroller) for ansiktet - hvilken å velge og hvordan bruke den riktig?

Mesosoller (dermaroller) for ansiktet vil bidra til å bevare ungdom og skjønnhet utseende uten salongprosedyrer. Enheten vil eliminere rynker, øke tonen i huden, forbedre fargen.

Denne enkle oppfinnelsen er designet for å ta vare på kroppen og ansiktets utseende. Innovativ enhet imponerer med brukervennlighet hjemme og resultatene av foryngelse. Hva trenger du å vite om mezoroller før du bruker det?

Facial mezoroller - hva er det?

Det finnes ulike apparater for hudpleie som kan brukes hjemme. En mezoroller er et roterende produkt som har formen av en rulle med flere små nåler på overflaten. For enkel bruk, har rullen et håndtak.

Når en person bruker en mezoroller, berører disse nålene huden og lager microstresses på den. Med andre ord dannes mikropiksler på ansiktet.

Ikke vær redd, siden du ikke vil skade deg selv og ditt utseende dersom du gjør alle handlingene riktig.

Kroppen begynner igjen å reagere på slike effekter. For å fremskynde helingsprosessen av disse små sårene, begynner forbedret produksjon av kollagen og elastin. Men disse stoffene er viktige for ansiktets skjønnhet og ungdom. I tillegg blir huden tettere enn den var før.

Mikronålrulling er også en svært effektiv behandling for akne arr. I tillegg anbefales det å bruke mezoroller i kombinasjon med serum.

Faktum er at bruk av bare krem ​​eller det samme serumet ikke er effektivt nok, siden næringsstoffene ikke kan trenge inn i de dypere lagene i huden. Og bruken av en mezoroller øker opptaket av ingredienser opptil 90%.

Dermaroller effekt

Det er ubestridelig (i vurderinger og bilder før og etter forbrukere) fordelene med å bruke en dermaroller hjemme. Fordeler er manifestert:

 • påvirke den beste penetrasjonen av kosmetikk inn i huden;
 • akselerasjonen av utvinningen av dermis;
 • eliminering av pigmentering;
 • justering av tonaliteten av epidermis på ansiktet;
 • innsnevring av porene;
 • befrielse fra "krager føttene";
 • økt tonus av hudoverflaten;
 • fjerner "double chin";
 • nivellering overheng av øvre øyelokk;
 • gjenskape elastisiteten til det dermale dekselet;
 • klarere ansiktets kant.

En viktig liste over funksjoner i mezoroller gjør det interessant og fordelaktig å kjøpe et instrument til hjemmebruk.

Varianter av dermaroller for ansikt

Mesoskalere er klassifisert etter antall nåler, lengden på de fremspringende pigger og bredden på den aktuelle rullen. Arterdiversitet lar deg velge ønsket gjenstand for bruk på et bestemt område av kroppen.

Hvis rulleanordningen 1080 knapt skiller nåler (maksimalt antall), brukes den på hudens overflate av kroppen. Hvis antall nåler er 192-200, indikerer dette at mezoroller er egnet for behandling av epidermis nær øynene eller på hodet.

540 nåler på en vals gjør det mulig å påføre et ansikt, hals, decollete, nær øynene. Den universelle enheten er egnet for bruk i problemområder som er underlagt mesoterapi.

Fordelen med mezoroller er at det er mulig å selvstendig bruke enheten hjemme.

Mezoroller fungerer ved å prikke eller punktere hudflaten med nåler. Som følge av dette akselereres leveransen av medisinske og kosmetiske blandinger som brukes i omsorg for cellene.

Nåler sammen med narkotika påvirker stimuleringen av metabolske veier i dermis. Resultatet er:

 • forbedring av mikrocirkulasjon i cellene i epidermis;
 • restaurering av svekket bindevevsfibre;
 • akselerere produksjonen av nytt kollagen og elastin;
 • oppnå løfteeffekt for naturlig foryngelse.

Det viktigste er kvaliteten og lengden på nålene.

Nålelementene i mezoroller er forskjellig i kvalitetsindikatorer og forlengelse. Betraktet foretrukket er laget av stål eller titanmetall.

Finnes i studs av stållegering med sølv eller gull. Kosmetiske enheter er også laget med plastnåler, men de er kortvarige.

Roller med pigger fra metalliske materialer opereres lenger i forhold til mesoscalere, hvis pigger er laget av medisinsk stål.

Lengden på pigger varierer i området 0,2-3,0 mm. Med tanke på denne indikatoren har følgende klassifisering blitt opprettet:

 1. Til hjemmebruk. Slike innretninger har nåler, hvor lengden varierer i området 0,2-0,5 mm. Denne enheten kan redusere rynker, eliminere flabbhet, forbedre tonen, litt smale porene. Det kan også brukes i tilfelle av hårtap.
 2. Profesjonell kosmetisk enhet. I dette tilfellet er lengden på nålene lengre. En dermaroller brukes kun i en salong eller klinikkinnstilling, og legen som utfører manipulasjonen må ha passende ferdigheter. Men effekten av å bruke denne enheten er bedre, for med hjelpen kan du lette pigmentflettene, redusere arr.
 3. Medisinsk utstyr. Slike enheter utmerker seg ved at deres nåler er ganske lange (1-3 mm). De kategorisk kan ikke bruke hjemme, som i prinsippet og forrige skjema. Deres bruk er ganske smertefull, derfor brukes anestesi. På denne måten kan du bli kvitt dype arr, strekkmerker.

Oppkjøpet av en dermaroller med en bestemt nållengde avhenger av målet som skal oppnås. Derfor, for å bli kvitt overdreven strekkmerker, arr, arr på huden, trenger du en enhet med pigger på en vals med en lengde på 1 mm.

TOP-cocktailer for ansiktet i kombinasjon med en mezoroller

For et slikt hjem vil foryngelse kreve ikke bare en mezoroller, men også cocktailer, konsentrater beregnet for mesoterapi, utført hjemme.
Preparater med hyaluronsyre og peptidkompleks er i stand til å oppnå synlige resultater.

Huden etter behandling med dem heler, blir elastisk, og porene er innsnevret på fet hud.

Ascorbinsyreformuleringer blemer epidermisene. Produkter med aloe vera kan bekjempe betennelse, serum med kamille har en beroligende effekt.

Ofte for slike formål brukes slike konsentrater:

 • Hyaluron. Som et resultat er det fuktighet, foryngelse, aktivering av materialetabolismen.
 • Aloe vera. Med dette konsentratet kan du også fukte huden, eliminere betennelse, forbedre tonen.
 • Kamille. Det er en naturlig antiseptisk som beroliger huden, kjemper mot patogene mikrober, fjerner den inflammatoriske prosessen.
 • Ascorbinsyre. Det brukes til å lette huden, eliminere alder flekker.
 • Kollagenprodukter. De er primært rettet mot å stramme huden, forbedre tonen. Det er derfor etter at huden blir elastisk og smidig.

Også i kombinasjon med en dermaroller brukes ulike cocktailer. De er en kombinasjon av forskjellige komponenter. Effekten av denne cocktailen er mye bedre.

Den inneholder hovedsakelig hyaluron, og peptider, alger, proteinforbindelser, etc. blir tilsatt det.

Valget av et egnet kosmetisk produkt for å arbeide på huden med mesoskaler er individuelt og avhenger av problemene som skal løses.

Hvilken mezoroller velger? (ved indikasjoner)

Det er modifikasjoner av enheter for å løse mange hudproblemer.
Mesoscooter med korte nål forbedrer blodstrømmen og absorpsjon av kosmetiske, medisinske preparater, blant annet hyaluronsyre. Enheten eliminerer mindre ansikts sulci og forbedrer tonen.

Mellomlange mezoroller med nåler anbefales for de som har tykk, normal, fet hud. Enheten reduserer porestørrelsen, forbedrer tonaliteten av epidermis, fjerner små rynker.

Mezoroller med avlange spines glatter kelloid arr, fjerner post-acne, gjenoppliver flabby hud.

Det rike potensialet til en kosmetisk gadget gjør at ansiktets hud gir tilbake ungdom og skjønnhet.

10 regler for prosedyren hjemme

Tilgangen til instrumentet forvandler manuell mesoterapi til en selvforvaltet prosedyre hjemme. Bruken av enheten skjer i streng rekkefølge:

 1. Desinfiser nålene til mezoroller med alkohol, vodka eller klorhexidin.
 2. Vask ansiktet med varmt såpevann etter sminkefjerning.
 3. Utfør desinfeksjon av hudoverflaten med et antiseptisk middel (egnet for Miramistim).
 4. Smør epidermis med narkose med nåler over 1 mm.
 5. Bruk jevnt en kosmetisk cocktail på ansiktet.
 6. Flytt mezoroller langs huden i 5-7 minutter langs horisontale, vertikale og diagonale linjer. For hver retning i det behandlede området rulles rullen 5 ganger.
 7. Gjør en overfladisk massasje av epidermis.
 8. Gjenta hudens kosmetiske sammensetning. Ikke utelukkende bruk av næringsmasker.
 9. Påfør solkrem.
 10. På slutten av prosedyren desinfiserer sperren av mezoroller, tørker rullen og returnerer den til oppbevaringshuset.

Sesjoner med enheten utføres ved bruk av kosmetiske preparater for mesoterapi.

Mesoscooter for hodeområde

Mezoroller brukes fortsatt i hodebunnen. Trichologists bruker spesielle midler for dette, men det anbefales at du bare bruker en enhet og forberedelser til hjemmebruk.

For å gjøre dette, vask håret først, vent på at håret tørker. Deretter bruker du et antiseptisk middel. Også egnet alkohol. De behandler hodebunnen.

Deretter kan du begynne å bruke mezoroller. De blir flyttet til pannen fra toppen. Du må gjøre dette i ca 2 minutter.

Bruk deretter et verktøy som bidrar til å forbedre hårveksten, legger til tetthet.

Hvordan betjene en spin ruller for ansiktet?

Hvordan bruke enheten hjemme? Overholdelse av forsiktighetsforanstaltninger ved bruk av enheten vil bidra til å bevare dermarollerens "operativitet" i lang tid og beskytte brukeren mot manifestasjon av problemer.

Enheten for hjemme mesoterapi er designet for personlig bruk. Det er som personlig hygiene som en tannbørste, håndkle, så ikke la noen andre bruke den.

Når du desinfiserer instrumentet, er det uakseptabelt at nålene berører veggene på fartøyet med desinfeksjonsmiddelinnholdet. Dette forhindrer at nålene blir skarpe for hele bruksperioden.

Kursapplikasjon av mezoroller - minst 10 prosedyrer med et intervall mellom manipulasjoner på 4-7 dager (per prosedyre tar opptil 10-15 minutter).

Å redusere gapet mellom øktene vil ikke føre til ønsket resultat. Tvert imot har huden ikke tid til å slappe av, noe som påvirker dermis negativt.

Når du bruker enheten, er det forbudt å berøre delene på øyelokkene, leppene, slimhinnene. Det er viktig å bruke en dermaroller regelmessig.

Opptil 2 kurs er tillatt per år. Da vil ikke hudlagene redusere den naturlige regenerasjonen.

For å lære å bruke mesoscooleren til ansiktet hjemme, anbefales det å se videoen:

Rullende prikkvals på epidermis med overfladisk mesoterapi er tillatt uten sterkt trykk. Det vil ikke forårsake skade og utseendet av blod på hudoverflaten. Enkle regler for å bruke "hjemme" mezoroller er måten å få de ønskede resultatene på.

Spørsmål - svar

Min alder er over 45 år, jeg har en tynn hud. Hvor ofte skal en dermaroller brukes og hvilke nåler bør være?

Hvor kan jeg kjøpe profesjonelle løsninger for denne prosedyren?

Hvor smertefull er bruken av denne enheten?

Kontraindikasjoner for bruk av mezoroller

Den kosmetiske enheten kan ikke brukes hvis følgende problemer oppdages hos forbrukeren.

KONTRA

 1. nevi (mol) er flate, buede, som er lette å skade under manipulering;
 2. infeksjon av hudoverflaten med follikulitt, koker;
 3. hudsykdommer - akne i akuttfasen, psoriasis, eksem, rosacea, lavplanus;
 4. herpes;
 5. keloid arr;
 6. nedsatt integritet av dermidekselet - brannskader, dype riper, slitasje, åpne sår, betennelser.

I kupperose er det tillatt å bruke mezoroller med en ruller med korte nåler (0,2-0,3 mm). Forbudet er behandling av den røde grensen til leppene, ømfint hud på øyelokkene, brystkjernen og slimhinner.

Du kan ikke ty til mesotherapy i hjemmet ditt. Sessioner er ikke vist for pasienter med hypertensjon, diabetes, hemofili, alkoholisme, epilepsi. Tabu på prosedyren - for de med kreft.

Med den tilsynelatende enkelheten ved å bruke en dermaroller, er det ikke verdt å risikere bruk for dem som har kontraindikasjoner i prosedyrene.

Hvilken enhet å kjøpe?

Produsenter av kosmetiske enheter gir produkter med funksjoner som gjør det mulig å oppnå en foryngende effekt på ansiktets hud. Følgende merkevarer er av interesse: MT Roller (Italia) og Genosys (Sør-Korea).

MTRoller-enheter fra det italienske selskapet ACTIVE + er produsert på Russlands territorium av et russisk-sveitsisk selskap. Ruller til mesotherapy i hjemmet er utstyrt med titannåler med forskjellig forlengelse.

Dermaroller er utstyrt med laserskjæring, det er ikke redd for korrosjon. Til salgs, er hver enhet pakket i et gjennomsiktig, romslig etui, hvor det er praktisk å lagre varen.

En av de oppgitte egenskapene til verktøyet er ansiktssikkerhet. Den enkle bruken av enheten gjør det mulig for brukeren å enkelt utføre prosedyren for hjemmebentapi.

Det sydkoreanske selskapet Genosys er forskjellig i design fra andre merker av mezorollers. Spikene i enhetene er kuttet ut på en stålplate, så når du bruker, elimineres risikoen for at de forlater dem i huden.

Den spesielle formen på nålene gjør ikke vondt, så følelsene fra hendelsen til mesoterapi hjemme er hyggelige og krever ikke tid til å gjenopprette huden. En kosmetisk cocktail og en fuktighetsgivende spray er utstyrt med enheten.

Karakterene kalles sørkoreanske merker: DRS eller Derma Roller Sistem, Dr. Roller, ZGTS og DermaVib (Kina). Derfor er det verdt å ta hensyn til dem.

Pris for mezoroller

Det er lett å plukke opp og kjøpe en mezoroller i butikker og apotek. Enheten bestilt ved hjelp av kataloger kjøpt i Internett-butikken, vil koste mindre. Kostnaden varierer og avhenger av merkeverdier og nålefabrikasjonsmateriale.

Tilgjengelige produkter merker MTRoller, prisklassen tar avlesninger fra 400 rubler. for modellen. Dyrere er mesoscalere for foryngelse fra Mesoderm, Genosys, kostnaden av denne er fra 1400 rubler.

Når du kjøper, vær oppmerksom på antall nåler og materialet som pigger er laget av.

anmeldelser

JULIA, 25 ÅR:

"Mezoroller for ansikt bestilt gjennom AliExpress. Jeg ønsket å bli kvitt hudproblemer. De ga meg en kvalitetsenhet. Og selv om jeg sjelden bruker det, er resultatet bra. Huden på ansiktet er strålende og sunt. På jobb er mange misunnelsesverdige. "

TRO, 34 ÅR:

"En billig MT Roller merkevare dermaroller fikk øye på apoteket, kunne ikke hjelpe det og kjøpte det på råd fra en hudlege. Legen sendte meg til et kosmetologisenter for å fjerne pigmentflettene. Men den kjøpte enheten gjorde glemme salongprosedyrene.

Hjem mesoterapi med en scooter hjalp. Behandlingen av huden tar opptil 10 minutter, smerten under økten er ikke følt. Og resultatet er på det skinnende ansiktet. "

IRINA, 45 ÅR:

"Jeg var interessert i å kjøpe en enhet for foryngelse på svarene på forumet, jeg var på utkikk etter negative vurderinger. Jeg kjøpte det valgte merket Mesoderm mezoroller og gjorde ikke angre på det. Nå skryter jeg til vennene mine om elastisiteten i huden, den klare ovale i ansiktet. Enheten har blitt en barriere for dannelsen av en annen hake, utjevning av fine rynker. Det er ingen grense for glede! "

Ekspertuttalelse

Irina Dorofeeva

praktiserende skjønnhetspleie

Mezoroller er en virkelig effektiv enhet. Kjernen i bruken består i å bruke en spesiell agent på huden og behandling med en dermaroller. Som et resultat trer alle viktige stoffene inn i de dypere lagene i huden. Men problemet er at hjemmebruk ikke vil gi en slik effekt som profesjonell bruk av enheten av en skjønnhetspleie.

Sanas Harirchyan

plastikkirurg

Ofte annonserer mesoscootere som et mirakelapparat som kan kvitte seg med mange problemer. De fjerner arr og rynker, stimulerer produksjonen av kollagen. Men faktum er at en slik effekt kun er mulig fra en profesjonell mezoroller. Innenlandske apparater, hvis nåler ikke overstiger 0,5 mm i lengde, gir bare en liten effekt. Hjemme kan du ikke bruke langnål dermoderllers, da du kan skade deg selv.

Regelmessig bruk av mesoscaler bidrar til å løse problemene som har oppstått på huden. Enheten kan bekjempe rynker, arr på ansiktet. Rullemassageren gjør tonaliteten til huden jevn, gir ømhet og glatthet.

Flere Artikler Om Typer Acne