En mesoscaler for ansiktet vil komme til redning hvis du er redd for Botox eller mesoterapi, kanskje hver dag du kjører bort tanker om afrikanske snegler i ansiktet ditt, men samtidig forhindrer rynkene deg i å sove søtt om natten? Hver kvinne på et visst stadium i livet hennes står overfor problemet med første rynker, uregelmessigheter i huden, post-akne, vel, det mest alvorlige er å strekke seg i décolleté-området.

Sommeren kommer, jeg vil ha en kortere kjole, men med et kutt på brystet dypere. Men. Det er øyeblikk som jeg ønsker å rette opp. Hver dag er enheten oppfunnet bedre, nyere og kraftigere, noe som vil gjøre eieren lykkelig. I dag er det en mezoroller eller ansiktsmaske.

Mezoroller for ansiktet og prinsippet om sin handling

Sist, vi har dette ordet - mezoroller. Men på kort tid klarte han å avstøte laserpoleringen samt maskinvareprosedyrene fra ledende stillinger. Så hva er denne enheten? Hvordan bruker du det? Er det mulig å bruke hjemme eller utelukkende i klinikken? Hvilken effekt og hvor lenge varer den?

Mesoscooter eller dermal scooter er et kosmetologisk verktøy som brukes i mikronedle terapi.

Faktisk er det en ruller med tynne nåler, som er festet på en plastbase. Nål størrelse fra 0,2 til 2,5 mm. Svært ofte legger produsentene av en dermoroller flere edle metaller som gull, sølv, titan eller platina til den medisinske legeringen som rullen er laget av. Disse nålene gjør mye mindre skade enn nåler i mesoterapi. De er veldig tynne og uten tomhet inne. Smerteffekten er mye mindre enn etter prosedyren ved bruk av en sprøyte.

Små nåler av rullen påvirker huden og utløser to hovedfunksjoner av regenerering:

 1. Stimulere produksjonen av kollagen og elastin. Nålen skaper en punktering i liten dybde, men dette er nok til å starte hovedregenerasjonsprosessen;
 2. Øker absorpsjon av næringsstoffer. Hvert hull som går etter nålen, etter at det har gått gjennom valsen, blir en såkalt kanal som en hvilken som helst krem ​​eller maske passerer gjennom epidermis mye dypere enn etter noen skrubbe eller peeling.

Antallet nåler på platen kan være opp til 1080. En slik termisk valsen kan bare brukes på kroppen. For ansiktet er det nødvendig å bruke en rulle med antall nåler opp til maksimalt 200. De anbefales å massere selv det delikate området rundt øynene.

Når den brukes på hodet, stimulerer enheten hårveksten - dette er en god løsning mot tidlig hårtap. Til hjemmet passer mezoroller med nåler opp til 540 stykker. Den passer til ansikt, nakke, hals. Enkelt sagt, det er en universell rulle for et skadet område av kroppen som trenger mesoterapi.

Når den brukes hjemme, er nålen som er tillatt, mindre enn 1 mm. For de første trinnene i bruk er det bedre å bruke nåler med en lengde på 0,2 - 0,5 mm. Lengre nåler er bare tillatt i skjønnhetssalonger. Ellers kan det bli skadet.

Fordeler dermorollera

Som du vet, kommer ikke mer enn 3-5% av næringsstoffene fra krem ​​inn i huden. Men hvis du bruker kremen til å bruke en dermal scooter, øker inntrengningen av stoffet i huden til 86-90%.

Beauticians har vist at med den systematiske bruken av denne enheten øker hudens elastisitet, ansiktskonturen er jevnt (blir mer uttrykksdyktig og klarere), og rynker reduseres betydelig (spesielt uttalt rundt øynene, såkalte "kråkefødder" og nasolabiale folder). Det blir glatt og elastisk, akne arrene forsvinner praktisk talt. Ikke bruk essensielle oljer og kremer for mesoterapi, som kun er beregnet for å arbeide med de øvre lagene i epidermis.

Etter kortsiktig prosedyre, startes følgende prosesser med mezoroller:

 • blodsirkulasjonen øker;
 • kollagen og elastin gjenopprettes;
 • starter prosessen med cellefornyelse;
 • metabolske prosesser i huden er forbedret.
 • Mezoroller takler slike problemer som:
 • arr etter levering, ved keisersnitt;
 • forbedret pigmentering;
 • postoperative arr
 • ekstrem tørrhet;
 • konsekvenser av allergi og utslett.

Typer behandling med mezoroller

Avhengig av lengden på nålen til den valgte enheten er det tre typer behandling:

 1. Short. Nållengde 0,2-0,5 mm. Slike nåler brukes hvis det er nødvendig å løsne det øvre laget av epidermis. Forbedrer blodsirkulasjonen og mikrosirkulasjonen. Mikromassasje forbedrer absorberbarheten av stoffer, eliminerer fine rynker;
 2. Gjennomsnitt. Nållengde 0,5-1,5 mm. Som et resultat av behandling, er porene innsnevret, postpartum strekk er fjernet, og også etter et raskt vekttap. Hudfarge forbedres, hårtap reduseres;
 3. Long. Nållengde 1,5-, 2,5 mm. Keloid arr blir jevnet, slapphet avtar, post-acne arr blir nesten forsvunnet.

Avhengig av graden av problemer på huden, velg det nødvendige kosmetiske produktet, som påføres før du bruker rullen. Det kan være askorbinsyre og kollagen, hyaluronsyre, samt ekstrakter fra forskjellige urter. Med alle fordelene ved mezoroller, er det verdt å merke seg at sikkerhetsforskrifter overholdes for bruk.

Trinn-for-trinns instruksjoner for bruk av dermal scooter

 1. Det er nødvendig å rengjøre ansiktet grundig med spesielle lotioner eller geler.
 2. Obligatorisk bruk av anestetika, med nåler over 1 mm.
 3. Obligatorisk desinfeksjon av ansikt, hender, selve enheten.
 4. Bruk av nødvendig krem, avhengig av resultat og formål med prosedyren.
 5. Bruke mezoroller selv. Hvert skadet område må behandles med en dermoroller i fire forskjellige retninger.
 6. Etter bruk av enheten er det viktig å lage en lett avslappende massasje av det behandlede området av huden ved bruk av nødvendige medisiner for å forbedre regenereringen.
 7. Det er viktig å bruke en beroligende krem ​​eller maske.
 8. Sunscreen applikasjon.

Bruk av enheten er ganske smertefull prosedyre. I denne forbindelse er en anestetisk krem ​​påført. Etter prosedyren oppstår hevelse og hevelse, blir arr ikke dannet. Avhengig av hvilken nål prosedyren ble gjort, vil huden regenerere fra 2 til 8 dager.

Kontraindikasjoner for bruk av en mezoroller

Med en nesten ufarlig prosedyre, er det faktorer under hvilke behandling med en vals er simpelthen forbudt:

 • herpes;
 • nærvær av mol;
 • inflammatorisk akne;
 • ferske sår;
 • keloid arr;
 • kreft;
 • diabetes mellitus;
 • graviditet, amming;
 • dårlig blodpropp.

All informasjon om kontraindikasjoner må studeres på forhånd for ikke å skade kroppen din. Men med en så streng liste over forbud, er det fortsatt et stort antall fordeler. Mezoroller for ansiktet, på grunn av sin form, vil godt takle en lesjon på hvilken som helst del av kroppen, både på ansikt, nakke og hofter.

Serum "Laura" og mezoroller hjemme

Hver kvinne vil se fantastisk ut når som helst på året og i alle livssituasjoner. Men det er ikke alltid tid eller penger å besøke skjønnhetssalongen. Derfor er det en alternativ løsning på denne situasjonen - et hudpleie kompleks med Laura serum og en mezoroller.

Dette settet er ganske godt kjent for alle kvinner. Bruke sammen serum og dermal scooter øker effekten av foryngelse og elastisitet flere ganger. Serum "Laura" refererer til anti-aging kosmetikk. Den inneholder vitaminer A, E, peptider, fosfolipider, samt den velkjente hyaluronsyren. Dette settet er spesielt designet for hjemmebruk, da dermaloller nåler er bare 0,25 mm lange og kan ikke skade huden.

Hver kvinne i huset burde ha sitt eget individuelle sett på grunn av at scooteren pierces det øverste lag av huden, og du kan få infeksjon når du bruker en vanlig enhet. Videre er nålene til valsen stump med tiden, og løpet av bruk av settet er 1,5-6 måneder. Før bruk er det nødvendig å desinfisere det hudområdet du planlegger å massere med medisinsk alkohol, samt selve rullen. Øvelsen skal gjennomføres to timer før sengetid.

Serumet har en mild, ikke-fett konsistens og legger et jevnt lag på renset hud. Etter bruk av mezoroller, er det nødvendig å belegge området med serum, noe som vil forbedre effekten av komponentene i de indre lagene av huden. Etter bruk av serumkomplekset "Laura" med dermororrom, forbedrer hudflekten betydelig, jevnhet, rynker rundt øynene blir merkbart redusert, puffiness reduseres, ansikts konturene blir tydeligere.

Hudpleie tips etter mesoscaler

 1. Eliminer direkte sollys, ultrafiolett stråling på kroppen.
 2. I helbredelsesperioden må du ikke besøke solarium, svømmebasseng, bad eller badstue.
 3. Ikke bruk syntetiske klær som passer godt til det behandlede området av kroppen.
 4. Bruk helbredende kremer, minimer ansikts sminke.

Mesoscooter i livet til en skjønnhetspleie

Mange kosmetologer tror at livet uten denne enheten er nå umulig. De anbefaler å bruke den i skjønnhetssalonger, og sørg for å ta et kurs hjemme. Dette er en av måtene for foryngelse, så nødvendig i det moderne liv. Andre nekter helt akupunktur og er sikre på at det er mange andre maskinvareprosedyrer som gjør mindre skade.

En kvinne bør selvstendig velge en løsning for seg selv, veie alle risikoer og konsekvenser av hvilken som helst innflytelse på kroppen hennes. Kroppen er aldrende, naturen har skapt oss slik, og vi vil ikke løpe vekk fra det hvor som helst. Hver dag vises noe nytt, slik at vi alltid er unge, vellykkede, vakre og sunne.

Hvordan bruke mezoroller hjemme?

Ønsket om å se perfekt krever regelmessig besøk til frisører og manikyrsalonger. Ikke glem å ta vare på friskheten og ungdommen i huden. For dette er det ikke nødvendig å bli klient i klinikken for estetisk medisin. Facial mezoroller vil tillate deg å utføre effektive prosedyrer hjemme.

Hva er en mezoroller?

En mezoroller eller dermaroller er en liten vals med de tynneste stålnålene. Avhengig av produsenten kan du velge materialet. Legeringer med edle metaller som gull, platina og sølv brukes ofte. Massasjevalsen kan sammenlignes med dyre laserforyngelsesprosedyrer eller kjemisk peeling. En veldig enkel enhet vil bidra til å bevare den naturlige friskheten og ungdommen i huden.

Hjemme er det mulig å bruke de beste kremer, serum, masker. Men etter 30 faller effekten, naturlige aldringsprosesser trer i kraft. For å gjenopprette elastisitet og elastisitet, for å takle rynker, flaskhet, anbefaler fagpersoner å bruke skjønnhetsinjeksjoner. Dyre cocktailer av vitaminer og hyaluronsyre kan erstattes av en tilgjengelig kosmetologisk enhet.

Hva er det for?

Handlingsprinsippet lar deg oppnå den perfekte fargen og strukturen i huden. De tynneste nåler gjør hundrevis av mikro-kutt, stimulerer prosessene for regenerering og regenerering av integumentet. Det er verdt å merke seg tonic effekten, som gjør det mulig å normalisere oksygenrespirasjon, for å aktivere syntesen av elastin, kollagen. Effekten av spesielle næringsdrinker anvendt under prosedyren har økt flere ganger. Punkteringsnåler tillater aktive elementer å trenge inn fra hudoverflaten til dermis dype lag. Ved bruk av en mezoroller er det mulig å øke effektiviteten av preparater opp til 90%. Ved normal påføring på epidermis absorberes næringsstoffer med ikke mer enn 5%.

Fordelene ved en nål massasjeapparat:

Viktig redaksjonell rådgivning

Hvis du vil forbedre tilstanden til håret ditt, bør du ha spesiell oppmerksomhet mot sjampo du bruker. En skremmende figur - i 97% av sjampoene av kjente merkevarer er stoffer som forgifter kroppen vår. Hovedkomponentene, på grunn av hvilke alle problemene på etikettene er betegnet som natriumlaurylsulfat, natriumlauretsulfat, kokosulfat. Disse kjemikaliene ødelegger krøllens struktur, håret blir sprøtt, mister elastisitet og styrke, fargen fader. Men det verste er at disse tingene kommer inn i leveren, hjertet, lungene, akkumuleres i organene og kan forårsake kreft. Vi anbefaler deg å forlate bruken av midler der disse stoffene er plassert. Nylig analyserte eksperter fra vårt redaksjonskontor de sulfatfrie sjampoene, hvor førsteplassen ble tatt av midlene fra firmaet Mulsan Cosmetic. Den eneste produsenten av helt naturlig kosmetikk. Alle produkter er produsert under strenge kvalitetskontroll og sertifiseringssystemer. Vi anbefaler å besøke den offisielle nettbutikken mulsan.ru. Hvis du tviler på kosmetikkens naturlighet, må du sjekke utløpsdatoen, det bør ikke overstige ett års lagringsplass.

 • reduserer antall etterligninger og statiske rynker;
 • korreksjon av ansikts konturer på grunn av forbedret lymfatisk drenering;
 • dyp metning med vitaminer, mineraler, syrer;
 • huden blir elastisk, glatt;
 • integumentets struktur er forbedret;
 • taperende porer;
 • syntese av nye celler aktiveres ved å akselerere metabolske prosesser.

Avhengig av lengden på nålene, tettheten og dybden av penetrasjonen, finnes det flere typer kosmetiske ruller. Hjem, profesjonell, medisinsk - for å velge enheten, er det nødvendig å bestemme oppgavene. Bruken av en kosmetisk enhet lar deg også håndtere baldness, postoperative arr, strekkmerker.

 1. Nåler til hjemmebruk, har en lengde på ikke mer enn 0,2-0,5 mm. Søknaden gir mulighet for selvpleieprosedyrer, for å ta vare på friskheten og ungdommen i ansiktet. Ruller skader ikke huden, hjelper til med å klare flabbhet, rynker, uttalt porene. Regelmessig bruk forbedrer farge, tilpasser strukturen til integumentet. Anbefalt bruk for problemet med hårtap og langsom hårvekst.
 2. Profesjonell har en lengde på nåler fra 0,5 til 1 mm. Sannsynligheten for skade på kjellermembranen er høy, derfor brukes den av kosmetologer med medisinsk utdanning. Den brukes til delikat hud rundt øynene og leppene. Ved hjelp av flere prosedyrer kan du redusere antall dype folder. Effektivt avlaster pigmentering, øyelokk hevelse, cellulitt, patologisk skallethet.
 3. Medisinsk - maksimal nållengde fra 1 til 2,5 mm. Prosedyren er ganske smertefull, slik at anestesi ofte brukes. Bruk bare skjønnhetseksperter med høyere medisinsk utdanning. En effektiv prosedyre vil bidra til å bli kvitt dype arr, arr, avanserte former for cellulitt.

Hvor kan man kjøpe og priser?

Du kan kjøpe enheten i et apotek, kosmetiske butikker, nettbutikker. Prisklasse avhenger av materialet til nålene, produsenten starter fra 900 r. og når 3-4000 rubler. Ved kjøp må du være oppmerksom på sammensetningen av legeringen. Kirurgiske stålruller bruker opptil 10 prosedyrer, med titannåler - de varer opptil seks måneder.

Slik bruker du hjemme

For å oppnå ønsket effekt må du bruke en kosmetologisk enhet på riktig måte. Tiden for prosedyren er også viktig, det anbefales å ta vare på ansikt og kropp om kvelden fra 18 til 22 timer.

Bruksanvisning:

 • Mezoroller å desinfisere, etter å ha ventet på fullstendig tørking;
 • trenger å rense huden fra sminke;
 • Påfør en vitamin cocktail eller et produkt med hyaluronsyre;
 • utfør rullen vekselvis på hvert område - panne, kinn, området rundt munnen, nakke;
 • så kan du igjen bruke det aktive pleiemiddelet, vente på fullstendig absorpsjon;
 • en maske er laget for å gjenopprette dekslene, det er ønskelig å velge sammensetninger med en homogen struktur slik at små partikler ikke tetter porene.

Kontra

Mesoscooter til hjemmebruk er en enhet for individuell bruk. Når det brukes av andre, er ikke muligheten for infeksjon utelukket.

Når enheten er forbudt:

 • soppsykdommer;
 • eksem;
 • psoriasis;
 • demodex;
 • acne;
 • fødselsmerker, papillomer;
 • brannsår;
 • skade på integriteten til integumentet;
 • rosacea;
 • graviditet, amming;
 • blodkoagulasjonsforstyrrelser;
 • endokrine systempatologier;
 • diabetes.

Det er nødvendig å utsette behandlingen av omsorg med en nylig peeling, mekanisk rengjøring.

Hvilke verktøy er nødvendig for å bruke mezoroller

Konsentrater og cocktailer regnes som de beste kosmetiske produktene for prosedyren. Den første typen omsorgsformål er rettet mot å løse et problem. Cocktailer løser et bredt spekter av estetiske problemer, et positivt resultat kan ses etter første økt. Bruk ofte det samme produktet ikke anbefales, det er ønskelig å alternative sammensetninger.

 • hyaluronsyre - fukter og glatter rynker;
 • vitamin C-ampuller blekner huden og styrker blodkarene;
 • kollagen forbedrer hudens elastisitet;
 • for betennelse, brukes serum til mesoscaler med aloe vera;
 • For å forbedre strukturen og fargen, bruk verktøy med urteekstrakter.
 • Evalar Laura serum inneholder et kompleks av peptider, hyaluronsyre, vitaminer, har en løfteeffekt, danner næring, fuktighet, gjenoppretter jevn tone;
 • for kroppspleie, for å bli kvitt flabbighet, strekkmerker og cellulitt, hyaluronsyre er inkludert i cocktailer, samt ekstrakter av grønn te, sitrus, tang, guarana.

Hvor lang tid tar prosedyren?

Varigheten er bare 10-15 minutter, dette er nok til å aktivere de biokjemiske prosessene, hud og kroppspleie. Utført i intervaller på 1-2 dager. Kursets varighet er 10 økter, etter at det er nødvendig å opprettholde resultatet ved hjelp av mezoroller en gang i uken.

Bla gjennom populære modeller

BeautyKey - rulle med titan nåler og et belegg av 14 K gull, unngår oksidasjon under prosedyren. Diamantsliping gjør ensartede mikro-kutt, skade på integgene er utelukket. Enheten er preget av holdbarhet, levetiden er spesifisert opp til 200 prosedyrer. Avhengig av ønsket effekt kan du velge lengden og frekvensen til nålene. For foryngelse, brukes scootere - 192 eller 540 med en lengde på 0,5-1 mm. For øynets ømme hud - 180, lengde 0,2 mm. For å bli kvitt cellulitt - 1200 nåler, 1 mm.

Gold Skin Roller - rullen hvor nåler 0,25 mm tykk, 1 mm lang fra medisinsk stål er plassert. Gullplating eliminerer allergiske reaksjoner, det er mulig å bruke selv for sensitiv hud. Den koniske formen av slipingen sikrer smertefri prosedyre. Passerte området sterilisering, effektiv for foryngelse, akselerert hudfornyelse.

Bioroll - utstyrt med 340 nåler, 0,5 mm lang, til profesjonell bruk - 180 nåler, 1 mm lange. Øker penetrasjonen av næringsmiddelkomponentene i kosmetikk, gjør at du kan forbedre syntesen av elastin. Det brukes til å glatte rynker, bli kvitt akne merker, dype porer, for å løse problemet med hårtap. Den har ubegrenset levetid.

DSS i røret representeres av forskjellige nållengder - 0,3 mm, 0,5 mm, 1,5 mm, 2 mm. Avhengig av hvilken modell som er valgt, kan den brukes til tynn hud på øyelokkene og området rundt munnen, for å utjevne statiske rynker, bekjempe hårtap, strekkmerker, cellulitt.

ZGTS GOLD - nålene er laget av titan, det sikres langsiktig drift, materialet er motstandsdyktig mot korrosjon. Nålene gjennomgikk laserskarphet, og dermed unngås irritasjon og skade på integumentet. Gullbelegget forhindrer reproduksjon av bakterier, motstandsdyktig mot sammensetningen av desinfeksjonsmidler. Det er mulig å velge forskjellige lengder på nåler - 0,3 mm, 0,5 mm, 1 mm, 1,5 mm.

Interessant video: ZGTS 0,5 mm mezoroller og Baimiss hilauronsyre

Fremgangsmåter for forberedelse

 1. Det er nødvendig å desinfisere enheten, den utføres før omsorgssesjonen og på slutten av alle kosmetiske manipulasjoner.
 2. Senk rullen i en spesiell løsning i 15-20 minutter, sett deretter inn og vent til den er helt tørr.
 3. Rengjør ansiktet på kosmetikk ved hjelp av micellært vann eller alkoholfri tonic.
 4. Påfør den valgte kosmetikken, spred på ansiktet på linje med massasje.

Ansikts forberedelse

For rensing kan du bruke skum til vask eller et sett bestående av gel og lotion. Før prosedyren ikke anbefales å skrelle, bruk en skrubbe eller gommage. Det valgte produktet skal ikke inneholde faste partikler, aggressive komponenter. Etter rensing skyll ansiktet ditt med varmt vann, fjern fuktigheten med et håndkle.

Mesoterapi teknikk

Slik bruker du mezoroller riktig:

 • Påfør aktivt konsentrat eller en cocktail til renset hud;
 • Ansiktet er delt inn i soner - panne, øyelokkområde, munn, kinn;
 • hold rullen i det valgte området vertikalt, horisontalt, diagonalt, 5-10 ganger med samme trykk;
 • bevegelse fra midten av ansiktet til hårlinjen og øreboksene;
 • Etter å ha brukt serum eller konsentrere, vent på fullstendig absorpsjon;
 • Beroligende masker brukes til å gjenopprette huden. På siste stadium brukes en SPF-krem.

Regler for ansiktspleie etter hjem mesoterapi

For å opprettholde kosmetiske resultater i løpet av de neste dagene, anbefales det ikke å besøke stranden, solsenger, bruk soling. På de behandlede områdene i løpet av uken må du bruke en krem ​​eller emulsjon med høy beskyttelsesfaktor fra solens stråler.

Video: Steg-for-trinns instruksjoner om hvordan du arbeider med mezoroller hjemme

Fordeler og ulemper med mezorollers

Kosmetiske enheter er praktiske for selvbruk, du kan ta vare på huden hjemme. Etter bruk av bruksanvisningen er det lett å løse eventuelle estetiske problemer.

 • Øker effektiviteten til kosmetiske produkter - kremer, serum, væsker.
 • Rimelig pris.
 • Delvis erstatter salong, maskinvareprosedyrer.
 • Smertefri bruk, bare en medisinsk scooter krever tidligere anestesi.
 • Kan brukes til følsomme områder - øyelokk, munnområde.
 • Effekten kan bli lagt merke til etter den første prosedyren.
 • Lader ikke arr og skade.
 • Det er ingen gjenopprettingstid.
 • Avhengig av lengden på nålene kan den brukes ikke bare for ansiktet, men også for kropps- og hårpleie.
 1. En ganske stor liste over kontraindikasjoner som forbyder bruk av enheten.
 2. Mulige bivirkninger - kløe, brennende, lokale reaksjoner på huden, økt trykk, hodepine.
 3. Ved ikke-overholdelse av operasjonsreglene forekommer hematomer ofte, med eksponering for ultrafiolett stråling, pigmentpletter vises.
 4. Ved hyppig bruk skjer avhengighet, prosedyren mister sin effektivitet.

Funksjoner av omsorg for enheten

Etter hver behandling må du skylle rullen under varmt vann for å fjerne resterende kosmetikk. Før du bruker enheten, er det nødvendig å utføre dekontaminering, for dette nedsetter rullen i en spesiell løsning. Desinfeksjon utføres med en alkoholoppløsning eller klorhexidin i 15-20 minutter. Etter at du trenger å sette valsen slik at nålene ikke er i kontakt med andre overflater. Hold nødvendig i et beskyttende tilfelle. Hvis valsen faller, er det nødvendig med utskifting, ellers kan deformerte nåler skade integumentet.

Skjønnhetspleie vurderinger

Mesollers er en fin måte å holde huden frisk og elastisk på. Prosedyren er valgt av mange klienter på grunn av sin smertefrihet og hurtige resultater. Jeg anser det som et alternativ til injeksjoner av hyaluronsyre, vitamin cocktails, og jeg bruker det også i kroppsforming.

En stor liste over kontraindikasjoner og traumer gjør det mulig å utføre prosedyren for et begrenset antall kunder. Det er bedre å bruke en laser eller kjemisk peeling for å oppnå de samme målene. Jeg fant vurderinger av leger som måtte rette opp resultatene av ikke-profesjonell bruk.

Kundeanmeldelser

Hjem ansikts mezoroller ble min frelse. Etter at 30 nasolabiale folder viste seg, var det nødvendig å skjule rynker og tegn på tretthet under sminke. Jeg så mezoroller i butikken, uten å nøle, kjøpte den straks med titan nåler (0.3 mm). Dette er den beste enheten for selvbruk, ansiktet er merkbart ferskere, håndgribelig og løftende effekt.

Anastasia Pro Mezoroller Skinn Skinn, stål, 540 nåler (0.5 mm) med irecommend.ru

Min venn rådet meg til å prøve et mirakelhjelpemiddel for brede porer. Jeg merket ikke noe bestemt resultat, men fornemmelsen av brenning forsvant ikke, selv etter slutten av prosedyren.

Jeg følger mitt utseende, jeg kjøper alle de nye kosmetikkene. Jeg kjøpte meg selv en mezoroller, en god ting, spesielt med kosmetikk av høy kvalitet. Øyeblikkelig, gjør det selvfølgelig ikke glatte rynker. Men hvis du bruker instruksjonene, vil anti-aging effekten bli merkbar.

Mesoscooter (dermaroller) for ansiktet - hvilken å velge og hvordan bruke den riktig?

Mesoscooter (dermaroller) for ansiktet - hvilken å velge og hvordan bruke den riktig?

Mesosoller (dermaroller) for ansiktet vil bidra til å bevare ungdom og skjønnhet utseende uten salongprosedyrer. Enheten vil eliminere rynker, øke tonen i huden, forbedre fargen.

Denne enkle oppfinnelsen er designet for å ta vare på kroppen og ansiktets utseende. Innovativ enhet imponerer med brukervennlighet hjemme og resultatene av foryngelse. Hva trenger du å vite om mezoroller før du bruker det?

Facial mezoroller - hva er det?

Det finnes ulike apparater for hudpleie som kan brukes hjemme. En mezoroller er et roterende produkt som har formen av en rulle med flere små nåler på overflaten. For enkel bruk, har rullen et håndtak.

Når en person bruker en mezoroller, berører disse nålene huden og lager microstresses på den. Med andre ord dannes mikropiksler på ansiktet.

Ikke vær redd, siden du ikke vil skade deg selv og ditt utseende dersom du gjør alle handlingene riktig.

Kroppen begynner igjen å reagere på slike effekter. For å fremskynde helingsprosessen av disse små sårene, begynner forbedret produksjon av kollagen og elastin. Men disse stoffene er viktige for ansiktets skjønnhet og ungdom. I tillegg blir huden tettere enn den var før.

Mikronålrulling er også en svært effektiv behandling for akne arr. I tillegg anbefales det å bruke mezoroller i kombinasjon med serum.

Faktum er at bruk av bare krem ​​eller det samme serumet ikke er effektivt nok, siden næringsstoffene ikke kan trenge inn i de dypere lagene i huden. Og bruken av en mezoroller øker opptaket av ingredienser opptil 90%.

Dermaroller effekt

Det er ubestridelig (i vurderinger og bilder før og etter forbrukere) fordelene med å bruke en dermaroller hjemme. Fordeler er manifestert:

 • påvirke den beste penetrasjonen av kosmetikk inn i huden;
 • akselerasjonen av utvinningen av dermis;
 • eliminering av pigmentering;
 • justering av tonaliteten av epidermis på ansiktet;
 • innsnevring av porene;
 • befrielse fra "krager føttene";
 • økt tonus av hudoverflaten;
 • fjerner "double chin";
 • nivellering overheng av øvre øyelokk;
 • gjenskape elastisiteten til det dermale dekselet;
 • klarere ansiktets kant.

En viktig liste over funksjoner i mezoroller gjør det interessant og fordelaktig å kjøpe et instrument til hjemmebruk.

Varianter av dermaroller for ansikt

Mesoskalere er klassifisert etter antall nåler, lengden på de fremspringende pigger og bredden på den aktuelle rullen. Arterdiversitet lar deg velge ønsket gjenstand for bruk på et bestemt område av kroppen.

Hvis rulleanordningen 1080 knapt skiller nåler (maksimalt antall), brukes den på hudens overflate av kroppen. Hvis antall nåler er 192-200, indikerer dette at mezoroller er egnet for behandling av epidermis nær øynene eller på hodet.

540 nåler på en vals gjør det mulig å påføre et ansikt, hals, decollete, nær øynene. Den universelle enheten er egnet for bruk i problemområder som er underlagt mesoterapi.

Fordelen med mezoroller er at det er mulig å selvstendig bruke enheten hjemme.

Mezoroller fungerer ved å prikke eller punktere hudflaten med nåler. Som følge av dette akselereres leveransen av medisinske og kosmetiske blandinger som brukes i omsorg for cellene.

Nåler sammen med narkotika påvirker stimuleringen av metabolske veier i dermis. Resultatet er:

 • forbedring av mikrocirkulasjon i cellene i epidermis;
 • restaurering av svekket bindevevsfibre;
 • akselerere produksjonen av nytt kollagen og elastin;
 • oppnå løfteeffekt for naturlig foryngelse.

Det viktigste er kvaliteten og lengden på nålene.

Nålelementene i mezoroller er forskjellig i kvalitetsindikatorer og forlengelse. Betraktet foretrukket er laget av stål eller titanmetall.

Finnes i studs av stållegering med sølv eller gull. Kosmetiske enheter er også laget med plastnåler, men de er kortvarige.

Roller med pigger fra metalliske materialer opereres lenger i forhold til mesoscalere, hvis pigger er laget av medisinsk stål.

Lengden på pigger varierer i området 0,2-3,0 mm. Med tanke på denne indikatoren har følgende klassifisering blitt opprettet:

 1. Til hjemmebruk. Slike innretninger har nåler, hvor lengden varierer i området 0,2-0,5 mm. Denne enheten kan redusere rynker, eliminere flabbhet, forbedre tonen, litt smale porene. Det kan også brukes i tilfelle av hårtap.
 2. Profesjonell kosmetisk enhet. I dette tilfellet er lengden på nålene lengre. En dermaroller brukes kun i en salong eller klinikkinnstilling, og legen som utfører manipulasjonen må ha passende ferdigheter. Men effekten av å bruke denne enheten er bedre, for med hjelpen kan du lette pigmentflettene, redusere arr.
 3. Medisinsk utstyr. Slike enheter utmerker seg ved at deres nåler er ganske lange (1-3 mm). De kategorisk kan ikke bruke hjemme, som i prinsippet og forrige skjema. Deres bruk er ganske smertefull, derfor brukes anestesi. På denne måten kan du bli kvitt dype arr, strekkmerker.

Oppkjøpet av en dermaroller med en bestemt nållengde avhenger av målet som skal oppnås. Derfor, for å bli kvitt overdreven strekkmerker, arr, arr på huden, trenger du en enhet med pigger på en vals med en lengde på 1 mm.

TOP-cocktailer for ansiktet i kombinasjon med en mezoroller

For et slikt hjem vil foryngelse kreve ikke bare en mezoroller, men også cocktailer, konsentrater beregnet for mesoterapi, utført hjemme.
Preparater med hyaluronsyre og peptidkompleks er i stand til å oppnå synlige resultater.

Huden etter behandling med dem heler, blir elastisk, og porene er innsnevret på fet hud.

Ascorbinsyreformuleringer blemer epidermisene. Produkter med aloe vera kan bekjempe betennelse, serum med kamille har en beroligende effekt.

Ofte for slike formål brukes slike konsentrater:

 • Hyaluron. Som et resultat er det fuktighet, foryngelse, aktivering av materialetabolismen.
 • Aloe vera. Med dette konsentratet kan du også fukte huden, eliminere betennelse, forbedre tonen.
 • Kamille. Det er en naturlig antiseptisk som beroliger huden, kjemper mot patogene mikrober, fjerner den inflammatoriske prosessen.
 • Ascorbinsyre. Det brukes til å lette huden, eliminere alder flekker.
 • Kollagenprodukter. De er primært rettet mot å stramme huden, forbedre tonen. Det er derfor etter at huden blir elastisk og smidig.

Også i kombinasjon med en dermaroller brukes ulike cocktailer. De er en kombinasjon av forskjellige komponenter. Effekten av denne cocktailen er mye bedre.

Den inneholder hovedsakelig hyaluron, og peptider, alger, proteinforbindelser, etc. blir tilsatt det.

Valget av et egnet kosmetisk produkt for å arbeide på huden med mesoskaler er individuelt og avhenger av problemene som skal løses.

Hvilken mezoroller velger? (ved indikasjoner)

Det er modifikasjoner av enheter for å løse mange hudproblemer.
Mesoscooter med korte nål forbedrer blodstrømmen og absorpsjon av kosmetiske, medisinske preparater, blant annet hyaluronsyre. Enheten eliminerer mindre ansikts sulci og forbedrer tonen.

Mellomlange mezoroller med nåler anbefales for de som har tykk, normal, fet hud. Enheten reduserer porestørrelsen, forbedrer tonaliteten av epidermis, fjerner små rynker.

Mezoroller med avlange spines glatter kelloid arr, fjerner post-acne, gjenoppliver flabby hud.

Det rike potensialet til en kosmetisk gadget gjør at ansiktets hud gir tilbake ungdom og skjønnhet.

10 regler for prosedyren hjemme

Tilgangen til instrumentet forvandler manuell mesoterapi til en selvforvaltet prosedyre hjemme. Bruken av enheten skjer i streng rekkefølge:

 1. Desinfiser nålene til mezoroller med alkohol, vodka eller klorhexidin.
 2. Vask ansiktet med varmt såpevann etter sminkefjerning.
 3. Utfør desinfeksjon av hudoverflaten med et antiseptisk middel (egnet for Miramistim).
 4. Smør epidermis med narkose med nåler over 1 mm.
 5. Bruk jevnt en kosmetisk cocktail på ansiktet.
 6. Flytt mezoroller langs huden i 5-7 minutter langs horisontale, vertikale og diagonale linjer. For hver retning i det behandlede området rulles rullen 5 ganger.
 7. Gjør en overfladisk massasje av epidermis.
 8. Gjenta hudens kosmetiske sammensetning. Ikke utelukkende bruk av næringsmasker.
 9. Påfør solkrem.
 10. På slutten av prosedyren desinfiserer sperren av mezoroller, tørker rullen og returnerer den til oppbevaringshuset.

Sesjoner med enheten utføres ved bruk av kosmetiske preparater for mesoterapi.

Mesoscooter for hodeområde

Mezoroller brukes fortsatt i hodebunnen. Trichologists bruker spesielle midler for dette, men det anbefales at du bare bruker en enhet og forberedelser til hjemmebruk.

For å gjøre dette, vask håret først, vent på at håret tørker. Deretter bruker du et antiseptisk middel. Også egnet alkohol. De behandler hodebunnen.

Deretter kan du begynne å bruke mezoroller. De blir flyttet til pannen fra toppen. Du må gjøre dette i ca 2 minutter.

Bruk deretter et verktøy som bidrar til å forbedre hårveksten, legger til tetthet.

Hvordan betjene en spin ruller for ansiktet?

Hvordan bruke enheten hjemme? Overholdelse av forsiktighetsforanstaltninger ved bruk av enheten vil bidra til å bevare dermarollerens "operativitet" i lang tid og beskytte brukeren mot manifestasjon av problemer.

Enheten for hjemme mesoterapi er designet for personlig bruk. Det er som personlig hygiene som en tannbørste, håndkle, så ikke la noen andre bruke den.

Når du desinfiserer instrumentet, er det uakseptabelt at nålene berører veggene på fartøyet med desinfeksjonsmiddelinnholdet. Dette forhindrer at nålene blir skarpe for hele bruksperioden.

Kursapplikasjon av mezoroller - minst 10 prosedyrer med et intervall mellom manipulasjoner på 4-7 dager (per prosedyre tar opptil 10-15 minutter).

Å redusere gapet mellom øktene vil ikke føre til ønsket resultat. Tvert imot har huden ikke tid til å slappe av, noe som påvirker dermis negativt.

Når du bruker enheten, er det forbudt å berøre delene på øyelokkene, leppene, slimhinnene. Det er viktig å bruke en dermaroller regelmessig.

Opptil 2 kurs er tillatt per år. Da vil ikke hudlagene redusere den naturlige regenerasjonen.

For å lære å bruke mesoscooleren til ansiktet hjemme, anbefales det å se videoen:

Rullende prikkvals på epidermis med overfladisk mesoterapi er tillatt uten sterkt trykk. Det vil ikke forårsake skade og utseendet av blod på hudoverflaten. Enkle regler for å bruke "hjemme" mezoroller er måten å få de ønskede resultatene på.

Spørsmål - svar

Min alder er over 45 år, jeg har en tynn hud. Hvor ofte skal en dermaroller brukes og hvilke nåler bør være?

Hvor kan jeg kjøpe profesjonelle løsninger for denne prosedyren?

Hvor smertefull er bruken av denne enheten?

Kontraindikasjoner for bruk av mezoroller

Den kosmetiske enheten kan ikke brukes hvis følgende problemer oppdages hos forbrukeren.

KONTRA

 1. nevi (mol) er flate, buede, som er lette å skade under manipulering;
 2. infeksjon av hudoverflaten med follikulitt, koker;
 3. hudsykdommer - akne i akuttfasen, psoriasis, eksem, rosacea, lavplanus;
 4. herpes;
 5. keloid arr;
 6. nedsatt integritet av dermidekselet - brannskader, dype riper, slitasje, åpne sår, betennelser.

I kupperose er det tillatt å bruke mezoroller med en ruller med korte nåler (0,2-0,3 mm). Forbudet er behandling av den røde grensen til leppene, ømfint hud på øyelokkene, brystkjernen og slimhinner.

Du kan ikke ty til mesotherapy i hjemmet ditt. Sessioner er ikke vist for pasienter med hypertensjon, diabetes, hemofili, alkoholisme, epilepsi. Tabu på prosedyren - for de med kreft.

Med den tilsynelatende enkelheten ved å bruke en dermaroller, er det ikke verdt å risikere bruk for dem som har kontraindikasjoner i prosedyrene.

Hvilken enhet å kjøpe?

Produsenter av kosmetiske enheter gir produkter med funksjoner som gjør det mulig å oppnå en foryngende effekt på ansiktets hud. Følgende merkevarer er av interesse: MT Roller (Italia) og Genosys (Sør-Korea).

MTRoller-enheter fra det italienske selskapet ACTIVE + er produsert på Russlands territorium av et russisk-sveitsisk selskap. Ruller til mesotherapy i hjemmet er utstyrt med titannåler med forskjellig forlengelse.

Dermaroller er utstyrt med laserskjæring, det er ikke redd for korrosjon. Til salgs, er hver enhet pakket i et gjennomsiktig, romslig etui, hvor det er praktisk å lagre varen.

En av de oppgitte egenskapene til verktøyet er ansiktssikkerhet. Den enkle bruken av enheten gjør det mulig for brukeren å enkelt utføre prosedyren for hjemmebentapi.

Det sydkoreanske selskapet Genosys er forskjellig i design fra andre merker av mezorollers. Spikene i enhetene er kuttet ut på en stålplate, så når du bruker, elimineres risikoen for at de forlater dem i huden.

Den spesielle formen på nålene gjør ikke vondt, så følelsene fra hendelsen til mesoterapi hjemme er hyggelige og krever ikke tid til å gjenopprette huden. En kosmetisk cocktail og en fuktighetsgivende spray er utstyrt med enheten.

Karakterene kalles sørkoreanske merker: DRS eller Derma Roller Sistem, Dr. Roller, ZGTS og DermaVib (Kina). Derfor er det verdt å ta hensyn til dem.

Pris for mezoroller

Det er lett å plukke opp og kjøpe en mezoroller i butikker og apotek. Enheten bestilt ved hjelp av kataloger kjøpt i Internett-butikken, vil koste mindre. Kostnaden varierer og avhenger av merkeverdier og nålefabrikasjonsmateriale.

Tilgjengelige produkter merker MTRoller, prisklassen tar avlesninger fra 400 rubler. for modellen. Dyrere er mesoscalere for foryngelse fra Mesoderm, Genosys, kostnaden av denne er fra 1400 rubler.

Når du kjøper, vær oppmerksom på antall nåler og materialet som pigger er laget av.

anmeldelser

JULIA, 25 ÅR:

"Mezoroller for ansikt bestilt gjennom AliExpress. Jeg ønsket å bli kvitt hudproblemer. De ga meg en kvalitetsenhet. Og selv om jeg sjelden bruker det, er resultatet bra. Huden på ansiktet er strålende og sunt. På jobb er mange misunnelsesverdige. "

TRO, 34 ÅR:

"En billig MT Roller merkevare dermaroller fikk øye på apoteket, kunne ikke hjelpe det og kjøpte det på råd fra en hudlege. Legen sendte meg til et kosmetologisenter for å fjerne pigmentflettene. Men den kjøpte enheten gjorde glemme salongprosedyrene.

Hjem mesoterapi med en scooter hjalp. Behandlingen av huden tar opptil 10 minutter, smerten under økten er ikke følt. Og resultatet er på det skinnende ansiktet. "

IRINA, 45 ÅR:

"Jeg var interessert i å kjøpe en enhet for foryngelse på svarene på forumet, jeg var på utkikk etter negative vurderinger. Jeg kjøpte det valgte merket Mesoderm mezoroller og gjorde ikke angre på det. Nå skryter jeg til vennene mine om elastisiteten i huden, den klare ovale i ansiktet. Enheten har blitt en barriere for dannelsen av en annen hake, utjevning av fine rynker. Det er ingen grense for glede! "

Ekspertuttalelse

Irina Dorofeeva

praktiserende skjønnhetspleie

Mezoroller er en virkelig effektiv enhet. Kjernen i bruken består i å bruke en spesiell agent på huden og behandling med en dermaroller. Som et resultat trer alle viktige stoffene inn i de dypere lagene i huden. Men problemet er at hjemmebruk ikke vil gi en slik effekt som profesjonell bruk av enheten av en skjønnhetspleie.

Sanas Harirchyan

plastikkirurg

Ofte annonserer mesoscootere som et mirakelapparat som kan kvitte seg med mange problemer. De fjerner arr og rynker, stimulerer produksjonen av kollagen. Men faktum er at en slik effekt kun er mulig fra en profesjonell mezoroller. Innenlandske apparater, hvis nåler ikke overstiger 0,5 mm i lengde, gir bare en liten effekt. Hjemme kan du ikke bruke langnål dermoderllers, da du kan skade deg selv.

Regelmessig bruk av mesoscaler bidrar til å løse problemene som har oppstått på huden. Enheten kan bekjempe rynker, arr på ansiktet. Rullemassageren gjør tonaliteten til huden jevn, gir ømhet og glatthet.

Mesoscooter (dermaroller) - ansiktsforyngelse hjemme.

Mezoroller (dermaroller) brukes til ansiktsforyngelse både i skjønnhetssalonger og hjemme. Dette verktøyet for ansiktsforyngelse og eliminering av huddefekter oppstod relativt nylig, men har allerede fått stor popularitet.

Denne artikkelen handler om hvordan du velger riktig mezoroller og hvordan du bruker det hjemme for ansiktsforyngelse.

MEZOROLLER (DERMAROLLER) FOR FACE

Mesoscooter (dermaroller) - hva er det?

Mezoroller (dets korrekte medisinske navn er "dermaroller") er en vals på håndtaket. Valsen er dekket med nåler med svært liten diameter. Nåle lengde varierer fra 0,2 til 3 millimeter. Virkningen av mezoroller avhenger av størrelsen på nålene, samt hvilke deler av huden den kan brukes og om dette verktøyet kan brukes hjemme.

Bruken av mezorollers med nåler opp til 1 millimeter hjemme anses som trygt. Det anbefales ikke å bruke en dermaroller med nåler med en lengde på 1,5 millimeter og over.

Mesoscooter (dermaroller) - virkningsmekanisme.

Mezoroller (dermal scooter) skaper flere punkteringer med svært liten diameter (la ingen ar) og forskjellige dybder (avhengig av lengden på nålene). Nedenfor ser vi på hvordan virkningen av nåler varierer i lengde. Og nå la oss se på virkemekanismen til mezoroller på huden:

Mesoscooter skaper mikrotrauma, stimulerende regenerering.

Mikrotraumas bidrar til styrking av regenereringsprosesser. Denne regelen gjelder alle kroppens vev. Etter mikrotraumas er det alltid hyperkompensasjon, dvs. gjenoppretting med en "margin". Mikrotraumas dannes, avhengig av lengden på nålen, på forskjellige dybder - i det øvre (stratum corneum) lag av huden, i epidermis, i basalaget, i dermis.

 • celle divisjon øker;
 • et ytterligere kapillært nettverk dannes, på grunn av hvilket blodstrømmen øker betydelig, dvs. tilførsel av oksygen og næringsstoffer forbedres;
 • fibroblaster som produserer proteiner av kollagen og elastin aktiveres - ansiktets hud blir tykkere, jevnere og stramt;
 • naturlig fuktighet av huden er forbedret;
 • porer på ansiktet er redusert;
 • rynker er jevnet.

Mesoscooter har en reflekseffekt.

Tallrike injeksjoner påvirker nervesystemet, stimulerer arbeidet til ulike kroppssystemer og organer.

Mesoscooter forbedrer absorpsjon av kosmetiske og legemidler.

Mesoscooter øker absorpsjonen av noen kosmetiske produkter økes med 8-10 ganger. Dette skjer av to grunner:

For det første øker mikrotraumas permeabiliteten av huden.

For det andre, på nålens spiss, når det kommer i kontakt med epidermis, oppstår det noen fysiske og kjemiske endringer:

 • lav-kraft galvaniske strømmer vises,
 • metalloksider dannes.

Som et resultat øker permemabiliteten til cellemembranen, noe som letter penetrasjonen av legemidler inn i cellen.

På grunn av de fysisk-kjemiske endringene beskrevet ovenfor aktiveres enzymatiske prosesser, som har en positiv effekt på hudtilstanden også uten bruk av kosmetiske preparater.

Mesoscooter (dermaroller) - virkningen av nåler av forskjellige lengder.

Denne figuren viser hvor dypt (i hvilke lag av huden) nåler av forskjellige lengder trenger:

Denne figuren er kun til referanse. Tykkelsen på huden er vanligvis forskjellig i forskjellige områder av huden (så vel som hos forskjellige personer). Derfor er det for eksempel ikke anbefalt å behandle området rundt øynene med samme mezoroller som hele ansiktet.

La oss se hvilken effekt ansiktsmassasje med en mezoroller har, avhengig av lengden på nålene:

Mesoscooter med nåler fra 0,2 til 0,3 mm.

 • Passer for området rundt øynene. Nålene går gjennom stratum corneum i ansiktets hud og bare berører epidermiset litt. I området rundt øynene, hvor huden er tynnere, vil en slik mezoroller ha en mer uttalt effekt, siden nålene trer inn i dypere lag.
 • Glatter fine linjer rundt øynene. Ikke stole på utjevning av rynker på tykkere hudområder. Men rundt øynene penetrerer nåler av en slik lengde inn i huden til tilstrekkelig dybde for å stimulere til forbedret celledeling, dannelse av elastin og kollagen, dannelsen av et ekstra kapillærnettverk og som et resultat føre til at små rynker forsvinner.
 • Forbedrer hudfarge og fukter huden.
 • Forbedrer absorpsjon av kosmetikk og rusmidler. Denne effekten gjelder for alle områder av ansiktets hud, fordi selv den korteste nålen bryter med hudens integritet.

Mesoscooter med nåler 0,5 mm.

 • Passer for området rundt øynene. Hjemme, 0,5 mm. - dette er den maksimale tillatte lengden på nålene for å massere området rundt øynene. En mezoroller med slike nåler virker på huden rundt øynene veldig effektivt og, fortsatt, trygt.
 • Forbedrer hudfarge og fukter huden.
 • Glatter fine linjer på ansiktet.
 • Fjerner grunne arr, akne merker, mindre uregelmessigheter i huden.
 • Litt strammer det ovale ansiktet.
 • Forbedrer absorpsjon av kosmetikk og rusmidler.

Mesoscooter med nåler 0,75 mm.

 • Ikke egnet for øyet. Hvis du tror at i ditt tilfelle har nålene av mindre lengde ikke effektive på huden rundt øynene, og du vil prøve en mezoroller med nåler på 0,75 mm. Så anbefales det å konsultere en kosmetolog først.
 • Forbedrer hudfarge og fukter huden.
 • Glatter fine linjer på ansiktet.
 • Fjerner grunne arr, akne merker, mindre uregelmessigheter i huden.
 • Litt strammer det ovale ansiktet.
 • Forbedrer absorpsjon av kosmetikk og rusmidler.

Mesoscooter med nåler fra 1 til 1,5 mm.

 • Ikke egnet for øyet. Hvis du tror at kortere nåler ikke har noen effekt på huden rundt øynene, vil du prøve en mezoroller med nåler fra 1 til 1,5 mm. Da anbefales det først å konsultere en kosmetolog.
 • Forbedrer hudfarge og fukter huden.
 • Glatter fine linjer på ansiktet.
 • Reduserer dype rynker i ansiktet.
 • Fjerner grunne arr, akne merker, mindre uregelmessigheter i huden.
 • Fjerner dype arr.
 • Strammer porene.
 • Effektivt strammer det ovale ansiktet.
 • Reduserer den andre haken.
 • Forbedrer absorpsjon av kosmetikk og rusmidler.

Mesoscooter med nåler fra 2 til 3 mm.

 • Ikke egnet for ansiktet. Denne lengden av nålen lar deg trenge inn i dermis dype lag. Hovedsakelig brukt til å kvitte seg med strekkmerker og cellulitter i ulike deler av kroppen. For ansiktet gjelder nesten ikke.

Mesoscooter (dermaroller) - bruk hjemme.

Mezoroller - produsentens anbefalinger:

 • Mesoscooter med nåler fra 0,2 til 0,3 mm. designet for hjemmebruk.
 • Mesoscooter med nåler fra 0,5 til 0,75 mm. designet for bruk av kosmetologer med medisinsk utdanning. Når du bruker en mezoroller, er det en mulighet for skade på kjellermembranen.
 • Mesoscooter med nåler fra 1 til 3 mm. designet for bruk av kosmetologer med høyere medisinsk utdanning. Ved bruk av mezorollers med slike nåler, brukes lokalbedøvelse noen ganger.

Mesoscooter - brukeranbefalinger:

De beste resultatene oppnås med mezorollers med nåler fra 0,5 mm. og lenger. Men kosologer advarer om at en slik mezorler ikke kan brukes hjemme.

I praksis, til tross for advarsler fra produsenten av mezoroller og profesjonelle kosmetologer, bruker mange nåler fra 0,5 til 1,5 mm hjemme. Og få gode resultater. Og de legger inn videoer på YouTube, som viser hele prosessen i detalj.

Jeg spurte hva min venn, en akupunkturspesialist i foryngelse ved hjelp av akupunktur, tenker på å bruke en mesoskoleapparat hjemme, som sammen med den kinesiske akupunkturteknikken også bruker vakuummassasje og en mesoscaler i sin praksis. Hans praksis viser at hvis du observerer hygiene, følg instruksjonene som følger med instrumentet, og hvis du har sunn fornuft, bruk en mezoroller med nåler opp til 1,5 mm. nesten trygt. På den annen side vil ingen skjønnhetspleieutøver ta ansvaret for å anbefale til sine kunder, hjemme, å bruke en "profesjonell" mezoroller med nåler lengre enn 0,5 mm.

Når du begynner å bruke mezoroller med korte nåler og få de første resultatene, vil du kanskje prøve en mezoroller med lengre nåler for å få enda mer imponerende resultater. Hvis du ikke blir stoppet av advarsler fra enhetsprodusenten og kosmetologer, og du likevel bestemmer deg for å bruke en profesjonell mezoroller selv, så vil enkelte forholdsregler ikke skade deg, uansett.

Så, her er de uoffisielle anbefalingene for bruk av mesoscaler for ansiktet hjemme, basert på brukeropplevelse (* når du bruker en kosmetisk eller medisinsk mesoskoler hjemme, tar du fullt ansvar for resultatet - denne artikkelen er kun til informasjon):

 • Mesoscooter med nåler fra 0,2 til 0,3 mm. egnet til første bruk hjemme. En mezoroller med så korte nåler har den mest delikate effekten på ansiktets hud, og derfor anbefales det for de som skal prøve en massasje med en mezoroller hjemme for første gang.
 • Mesoscooter med nåler 0,5 mm. egnet til første bruk hjemme. Mesoscooter med nåler 0.5 mm., Ifølge vurderinger, trygt for bruk hjemme.
 • Mesoscooter med nåler 0,75 mm. egnet til bruk hjemme, med erfaring. Start med en mezoroller med kortere nåler. En av resultatene av virkningen av mezoroller er å stramme og fortykke huden. Således, etter litt brukstid på mezoroller med nåler fra 0,2 til 0,5 mm, blir huden din litt tykkere og lengre nåler vil røre de dypere lagene i huden, noe som vil være tryggere og forhindre smertefulle opplevelser.
 • Mesoscooter med nåler fra 1 til 1,5 mm. egnet for hjemmebruk, med stor erfaring. En mezoroller med slike nåler anbefales å brukes hjemme bare etter langvarig bruk av mezoroller med nåler av kortere lengde, når huden blir mye mer tett.
 • Mesoscooter med nåler fra 2 til 3 mm. Ikke egnet for hjemmebruk. En slik mezoroller er virkelig farlig å bruke alene. Den brukes i et klinikk eller skjønnhetsrom, ofte med lokalbedøvelse. Videre er hovedområdet for anvendelse av slike mezorollerov - bli kvitt strekkmerker og cellulitt, og ikke ansiktshudspenning.

Mesoscooter (dermaroller) - hvor du kan kjøpe.

Å kjøpe en mezoroller er en ansvarlig virksomhet. Hvis for eksempel vakuumbanker for ansiktsmassasje kan bestilles på Internett med god samvittighet, uten frykt for kvaliteten på produktene, så kan nålrullen bare være av høy kvalitet! Det er tilrådelig å kjøpe en mezoroller i firmaer som offisielt selger mezorollers og cocktailer til dem. Da kan du være sikker på at nålene ikke bøyer og i tillegg ikke bryter, ikke forårsake en allergisk reaksjon, ikke traumatisere huden, etc.

Når du kjøper en mezoroller på Internett (spesielt på nettsteder som aliexpress.com eller ebay.com) kan du få en falsk, det vil si at du risikerer helse. Vær derfor oppmerksom på hva du kjøper.

Først, velg en kvalitet mezoroller:

 • Velg mezorollera kjente selskaper. De mest testet for øyeblikket betraktes som Genosys og DNS-scooter.
 • Mesoscaler nåler bør være titan eller medisinsk stål. Foretrekker titannåler, som mer holdbare og nåler med gullbelegg - de er hypoallergene, og også forlener gullbelegg livet til mezoroller.
 • For tynn hud og i nærvær av rosacea - velg mezorollera med laser eller diamantslipende nåler.
 • Velg mesoscalere av forskjellige bredder - bredere for ansiktet (ca 2 cm, 192 nåler) og smalere for området rundt øynene og nasolabial fold (2-3 omg i nåler). En standard størrelse mezoroller brukes til hår (som for ansiktet), og en dobbel for kroppen (ca 4 cm, 410 nåler).

Når du kjøper en mezoroller på nettsteder som aliexpress.com eller ebay.com, følg disse reglene:

 • Les omhyggelig kundeanmeldelser. Hvis det ikke er noen vurderinger eller få av dem, er det bedre å kontakte en annen selger.
 • Etter å ha mottatt de bestilte mezorollene, sørg for at det ikke er falsk og kontroller integriteten til emballasjen - sørg for at verktøyet er nytt.
 • Hvis mottatte mezoroller er mistenkelig, må du ikke bruke den og bestille en annen fra en annen selger. Prisen på mezoroller i samme aliexpress.com er ikke bra, og det er bedre å ikke risikere helse.

Mesoscooter (dermaroller) - hvor mange ganger å bruke.

Mezoroller kan brukes så lenge nålene forblir skarpe og rette. Så snart nålene blir stumpe eller bøyde, må instrumentet byttes ut med en ny, ellers kan du skade huden på alvor.

Det er umulig å avgjøre nøyaktig hvor lenge din mezoroller vil tjene. Begrepet av hans "liv" er avhengig av:

 • på verktøykvalitet,
 • hvilke områder av kroppen du behandler,
 • Hvor mange ganger bruker du instrumentet på hvert hudområde?
 • hvor ofte gjør prosedyrene.

Det anbefales å erstatte mezoroller med nåler fra medisinsk stål etter 10 bruksområder, og mezoroller med titan nåler - etter 6-8 måneders bruk, med hyppighet på bruk av 1-2 prosedyrer per uke. Men det er ikke lett å avgjøre om nålene var kjedelige eller ikke. Derfor er det bedre å erstatte mezoroller på forhånd, i stedet for å vente til det begynner å skade huden på grunn av stump eller bøyd nåler.

Når skal du erstatte mezoroller - mine anbefalinger:

 • Medisinsk stål mezoroller med nåler - erstatt etter 10 bruksområder.
 • Mesoscooter med titan nåler, hvis du bruker den 1-2 ganger i uken for ansiktsmassasje, erstatt den deretter etter 6 måneder.
 • Hvis du kjøper en mezoroller på Internett, bestiller du en ny en måned før den påtatte erstatningsperioden for det gamle instrumentet, slik at du ikke vil bli fristet til å bruke instrumentet etter at det angivelig er ubrukelig.

Mesoscooter (dermaroller) - hygiene og desinfeksjon.

 1. Mesoscooter (dermaroller) - et individuelt verktøy som ikke kan gis til "prøve" til andre mennesker.
 2. Mezoroller bør desinfiseres hver gang før bruk. For å gjøre dette, senk det i 5 minutter i en liten beholder med klorhexidin eller et annet ikke-alkohol desinfeksjonsmiddel (bruk av medisinsk alkohol er mulig, hvis det er angitt i instruksjonene for instrumentet). Deretter rist instrumentet og plasser det slik at mezoroller nålene ikke er i kontakt med andre overflater. Vent til mezoroller er helt tørr. Ikke bruk et verktøy som fortsatt har et desinfeksjonsmiddel igjen!
 3. Huden bør også rengjøres før prosedyren. Huden skal ikke være kosmetikk eller krem. Også huden skal være tørr. Hvis du bruker en mezoroller med nåler opp til 1 mm., Det er ikke behov for ekstra desinfeksjon - vanlig såpe er nok. Når du bruker en mezoroller med lengre nåler, kan huden behandles med klorhexidin, akkurat som selve instrumentet.
 4. Hendene skal også være rene. Gummihansker kan brukes.
 5. Etter bruk skal mezorollene skylles under rennende varmt vann og desinfiseres på samme måte som før bruk.

Mesoscooter (dermaroller) - kosmetikk.

Du kan ikke bruke vanlig kosmetikk med mezoroller. Kosmetikk som brukes med mezoroller bør være sterilt og bør ikke inneholde potensielt skadelige stoffer (kunstige konserveringsmidler, smaker etc.), siden alle komponenter absorberes flere ganger mer effektivt - både gunstig og skadelig.

Avhengig av ønsket resultat kan du bruke:

 1. Spesielt designet for bruk med mesoscooter, kosmetiske preparater (mezokokteyli, serum, geler). Jeg er skeptisk til rusmidler med komponenter som hyaluronsyre, elastin, snegle ekstrakt (og det skjer). Jeg har litt mer tillit til ulike vitaminkomplekser (for eksempel C eller E), ekstrakter av lavendel, kamille, aloe vera.
 2. Naturlig vegetabilsk olje kaldpresset. I en naturlig olje (bruker den som base), kan du legge til 1-2 dråper essensielle oljer (essensielle oljer kan ikke smøres på huden i ufortynnet form - det kan brennes). Foruten det faktum at de fleste essensielle oljer er nyttige for huden, har de bakteriedrepende egenskaper (spesielt te-treolje), som vil redde huden din fra penetrasjon av smitte ved bruk av mesoskala.

Det er mulig å bruke kosmetikk eller oljer både før prosedyren og umiddelbart etter det. Det er mer praktisk å gjøre dette, tross alt, av to grunner:

 • det er mer praktisk å rulle mesoscooleren på ren og tørr hud,
 • Mezoroller lettere å rengjøre etter prosedyren, hvis du ruller den over ren hud.

Mesoscooter - utfør prosedyren.

 1. Desinfiser og tørk mezoroller.
 2. Rengjør huden i ansikt og hender.
 3. Påfør naturlig olje eller kosmetikk til bruk med mezoroller (valgfritt).
 4. Fordel huden i områder - panne, kinn, hake, området under haken, området rundt øynene (kråkefødder, øvre øyelokk, hud under øynene), området rundt leppene, nasolabiale folder. Du kan også behandle nakke og décolleté.
 5. Hvis du bruker 2 mezorollers av forskjellige bredder og / eller med nåler av forskjellige lengder, bestem deretter på forhånd hvilke ruller som vil rulle hvert hudområde.
 6. Start massasje fra de delene av ansiktet hvor huden er tykkere - panne, kinn. La de mest ømte områdene være på slutten av prosedyren.
 7. Hver seksjon skal rulles med en mezoroller 5-10 ganger i hver retning - horisontalt, vertikalt, diagonalt (se figur). Utfør bevegelser pent, nesten uten trykk. Behandle spesielt området rundt øynene forsiktig - uten å påvirke øyets eget område (inne i bane).
 8. Vask og desinfiser mezoroller.
 9. Påfør naturlig olje eller kosmetikk til bruk med mezoroller (valgfritt).
 10. Påfør en beroligende ansiktsmaske i 20 minutter (valgfritt).

Mesoscooter - når og hvor ofte å bruke.

 1. Massasje ved hjelp av en mezoroller utføres best på kvelden før sengetid. Etter å ha påført mezoroller, er huden vanligvis rødmet og litt hovent. Din hud vil roe ned over natten. I tillegg oppstår alle gjenopprettingsprosesser når vi sover.
 2. Etter første søknad, sørg for at huden er fullstendig gjenopprettet før du gjentar prosedyren.
 3. Første gang (ca. 3 uker) kan mezorollene brukes mer enn en gang hver 2-3 dager (avhengig av hvordan huden reagerer). Dette er tilpasningsperioden, hvoretter mezoroller kan brukes oftere.
 4. Mesoscooter med nåler fra 0,2 til 0,5 mm. kan brukes daglig.
 5. Mesoscooter med nåler fra 1 mm. og mer gjelder 1 gang per uke.

Det antas at hyppig bruk av mezoroller er vanedannende. Problemet med habituation er spesielt relevant ved bruk av spesielle kosmetikk med aktive ingredienser (spesielt som hyaluronsyre, kollagen) sammen med mesoskler. For å unngå habituation, kan du bruke mezoroller kursene, 10 prosedyrer (med et intervall mellom prosedyrer i 4-7 dager), 2 ganger i året.

Mesoscooter - forskjellen mellom avhengighet og avhengighet.

Vanedannende mot mezorler:

Hvis du bruker en mezoroller uten spesiell kosmetikk, vil effekten av avhengighet være minimal. Samtidig krever selvbehag utholdenhet. Etter en betydelig forbedring er oppnådd etter at prosedyrene har gått, kan det ikke observeres ytterligere fremskritt, men regelmessig bruk av mezoroller (for eksempel en gang i uka) bidrar til å opprettholde det oppnådde resultatet så lenge som mulig.

Du kan også si at kroppen din blir vant til vanlig mosjon. Hvis du har lenge vært involvert i sport, noe som har forbedret ditt utseende og helse, og deretter sluttet å trene, vil dette snart påvirke ditt velvære, og deretter ditt utseende.

Avhengighet av rusmidler som brukes sammen med mezoroller:

En annen ting - de aktive komponentene som du "tvinger" inn i huden ved hjelp av en mezoroller. Alt vi får fra utsiden stopper kroppen vår på egen hånd. Så hvis du regelmessig injiserer hyaluronsyre i huden, vil kroppen produsere mindre av seg selv - det er en avhengighet av en ekstern kilde til hyaluronsyre. Som et resultat vil over tid vil den totale mengden hyaluronsyre (produsert uavhengig + mottatt fra utsiden) reduseres.

konklusjon:

 • Bruk av aktive kosmetiske preparater med mezoroller anbefales ikke mer enn 2 ganger i året, i løpet av 10 prosedyrer. Ellers reduseres effekten av prosedyren og hudbetingelsen forverres gradvis.
 • Bruken av en mezoroller uten bruk av kosmetikk er mulig både i kurs på 10-20 prosedyrer, flere ganger i året, og regelmessig, for eksempel en gang i uken. I dette tilfellet, etter å ha oppnådd "maksimal" forbedring av hudtilstanden, er bruken av mezoroller profylaktisk - det bidrar til å opprettholde det oppnådde resultatet og bremser aldringsprosessen.

Mesoscooter - video (hjemmebruk).

Nå er mezoroller et populært emne, og youtube kan finne mange forskjellige videoer om hvordan du bruker denne enheten. Jeg likte denne videoen her:

Mesoscooter (dermaroller) - ansikts og décolleté mesoterapi hjemme.

Jenta i videoen demonstrerer bruken av en mesoscooler for ansikt, nakke og decollete hjemme. Som kosmetisk bruker den rosehip olje, som ikke bare nærer og fukter huden, men desinfiserer også. I stedet for en beroligende maske, brukes Panthenol (et middel som ofte brukes til brannsår, kutt og andre eksterne hudlidelser) - det beroliger huden, akselererer regenerering og desinfiserer også.

Mezoroller - kontraindikasjoner.

Kontraindikasjoner til bruk av mezoroller:

 • Føflekker. Pass på at mezoroller nålene ikke berører mullene.
 • Smittsomme sykdommer i huden.
 • Betennelse.
 • Slitasje, brannskader, kutt - ekstern skade på huden.
 • Aktiv keloid arr. I dem overgår dannelsen av nytt kollagen betydelig sammenbruddet av det gamle og slike arr blir stadig økende. For å stoppe veksten, er det nødvendig å redusere dannelsen av kollagen, og mezorollene, tvert imot, vil stimulere en økning og dermed en økning i keloid arrvekst.

Flere Artikler Om Typer Acne