Mange jenter har fregner, og enda flere av dem vises med vårens første stråler. Noen prøver å håndtere dem, noen hater, noen avgir seg selv. Forglemmelig, fordi frynser, disse solflekkene, må du elske!

Fregner er ikke bare vakre, de er søte, stilige og erotiske. Hvem, hvis ikke oss, jenter med fregner, er å vite?

Jenter med fregner kysset av solen

Da du ble fortalt i barndommen at fregner er blant de som ble kysset av solen, ble du ikke lurt: jo mer du er i solen, jo mer fregner vil du ha. De mørker sammen med brunfargen, og på den mørkede huden skiller seg ut enda sterkere enn den bleke. Freglede jenter bør bruke solkrem med en seriøs SPF hvis de ikke vil forverre prosessen.

Fregner er ikke bare røde

Rød, rød, fregnet... Kjent? Selvfølgelig, ja. Men helt urettferdig, fordi fregner ikke er alle redheads; og følgelig er de som har fregner ikke alltid røde. Blondiner, brunetter, brunehårede fregner kan gjøre glade og neser. I tillegg vil fregner vises selv for de som aldri har hatt dem, hvis de brennes i solen: med all sin "barmhjertighet" kan fregner være et resultat av hudtrauma. Så SPF, SPF og SPF igjen.

Jenter med fregner trenger ikke ekstra dekorasjoner

Jenter med frynser er som blomster, de er vakre uten overflødighet. Et minimum av sminke, og godt gjennomtenkte smykker, vil slå den fregne flørten inn i soldronningen.

Ifølge vurderinger gjør sminkefrostene nesten helt eliminere øyenskygge og rødme - de passer sjelden med denne spesifikke huden, og pulver, bronzers og highlighters kan skape et unestetisk "smuss" på bakgrunn av fregner. Det er nødvendig å nøye velge leppestift, og hele fargespekteret av sminke bør holdes i skyggen av fregner.

Et eget tema er tonale grunnlag og maskerings kosmetikk; Faktisk er det to alternativer: enten helt gjennomsiktige baser som ikke vil påvirke komplekse hudtoner og "solflekker" som ligger på den, eller tette teksturer (bb-, cc-, dd-cremer) som helt overlapper "native" hudfarge.

Modeller elsker deres fregner

Ideen om skjønnheten til de mest moderne jentene - modellene - kan ofte skryte av minst et dusin eller så fregner på en sjarmerende nese, eller til og med en stjernespredning av solflekker over hele kroppen. Det faktum at modellene ikke forsøker å tømme sine fregner med tre lag av høyeste kvalitet etterbehandling, vitner til deres fordel. Jenter med fregner - det er fasjonabelt og sexy som vi alle vet, selvfølgelig.

Jenter med fregner er selvsikker

Mange redheads, og dessuten, freckles, er plaget i barndommen av galne gutter og misunnelige klassekamerater. Det er da, etter årene hvor solkondensene blomstrer, og de unge mennene endelig mister krigen mot hormoner, deres interesse for jenter med frynser går ut på den andre, litt engstelige side; I barndommen er eksotiske redheads ofte vanskelige.

I tillegg er en konkret innsats verdt å se og føle din egen skjønnhet, som likevel avviger vesentlig fra de generelt aksepterte replikerte emasculated canons. Det herdes. Som et resultat har mange redheads og freckles et slag humør, er trygg og mobiliserer raskt interne krefter.

Fregner kan lyse

Og selvfølgelig kan du kvitte seg med fregner - hvis de plutselig er trette av deg. Garantert - dette er en laser, og de som er redd eller redd, kan prøve å redusere freglene hjemme med sitronsaft og agurker. De sier det lyser sterkt søte soloppganger.

Jenter som kysset solen - 40 portretter med fregner

Noen liker jenter med fregner, og andre liker ikke dem veldig mye, men vi publiserer et utvalg av usedvanlig vakre portretter som er vanskelig å anse attraktive. Du vil se 40 bilder av sjarmerende jenter som ble "kysset av solen".

Under noen portretter finner du skytingsalternativer. Navnet på forfatterne er klikkbart, gjennom dem kan du gå til fotografens sider.

Kamera: Canon EOS 5D Mark II, blenderåpning F / 4, brennvidde 50 mm, lukkerhastighet 1/160 s, ISO 250

Kamera: NIKON D700, blenderåpning F / 9, brennvidde 85 mm, lukkerhastighet 1/125 s, ISO 250

Kamera: Canon EOS 5D Mark III, blenderåpning F / 4, brennvidde 85 mm, lukkerhastighet 1/125, ISO 200

Kamera: Canon EOS 5D Mark II, blenderåpning F / 4, brennvidde 50 mm, lukkerhastighet 1/100, ISO 125

Kamera: Canon EOS 5D Mark II, F / 2 blenderåpning, brennvidde 35 mm, lukkerhastighet 1/800, ISO 100

Kamera: NIKON D700, blenderåpning F / 5,6, brennvidde 85 mm, lukkerhastighet 1/180, ISO 200

Kamera: PENTAX K-3, blenderåpning F / 14, brennvidde 55 mm, lukkerhastighet 1/160, ISO 100

Kamera: Canon EOS 5D Mark II, blenderåpning: F / 4, brennvidde: 105 mm, lukkerhastighet: 1/125, ISO: 640

Kamera: Canon EOS 5D Mark III, blenderåpning: F / 4.5, brennvidde: 50 mm, lukkerhastighet: 1/125, ISO 100

Kamera: NIKON D800, blenderåpning: F / 1.8, brennvidde: 85 mm, lukkerhastighet: 1/160, ISO: 50

Kamera: NIKON D700, blenderåpning: F / 5, brennvidde: 85 mm, lukkerhastighet: 10/1600, ISO: 200

Kamera: Canon EOS 7D, blenderåpning: F / 1.8, brennvidde: 50 mm, lukkerhastighet: 1/2500, ISO: 100

Kamera: Canon EOS 5D Mark III, lukkerhastighet 1/125, ISO 400

Kamera: Canon EOS 7D, f / 2,2 blenderåpning, brennvidde 85 mm, lukkerhastighet 1/160, ISO 200

Kamera: NIKON D700, blenderåpning: F / 7.1, brennvidde: 85 mm, lukkerhastighet 10/1600, ISO 250

Kamera: Canon EOS Kiss X3, blenderåpning F / 2.8, brennvidde 100 mm, lukkerhastighet 1/250, ISO 100

Kamera: Canon EOS 50D, blenderåpning F / 1.6, brennvidde: 50 mm, lukkerhastighet 1/2000, ISO: 100

Kamera: Canon EOS 5D Mark II, brennvidde 50 mm, lukkerhastighet 1/60, ISO 160

Kamera: NIKON D800, blenderåpning F / 1.8, brennvidde 35 mm, lukkerhastighet 1/250, ISO 80

Kamera: Canon EOS 5D Mark II, blenderåpning F / 3.2, brennvidde 135 mm, lukkerhastighet 1/800, ISO 200

Hva er naturen til en jente med fregner

Astrologer sier at det er noen sammenheng mellom hvordan en person ser ut og hva hans karakter er. Brunetter er mer selvsikker og deltar aktivt i livet til en kollektiv. Blondiner generelt er motstridende naturer: fra defiant oppførsel til ømhet. Men det er ingen generell oppfatning av redheads. De sier at temperamentet deres avhenger av hvor sterkt solen malte kinnene sine. Hva er naturen til en jente med fregner? La oss finne ut det.

Om det frynsede ansiktet, lo i løpet av årene med utviklet sosialisme, er ikke lenger snakket om, er denne gjenstanden en ting fra fortiden. Forskere fremdeles argumenterer for om det er et forhold mellom pigmentflater og menneskelig temperament. Amerikanske psykologer sier at eiere av blondt hår eller rik kobberfarge er sårbare og for beroligende enn brunette kvinner. Men sistnevnte kaster torden og lyn i lang tid, mens rødhårede naturene roer seg ganske raskt. Mørkhåret elsker en beroligende, og for blondiner kreves legemidler 7 ganger mindre. Ladies med naturlig farge elsker å være lunefull. De som har en krøllet kastanje på hodet, er alltid praktiske.

Jenter med fregner er fotogene. De trenger ikke kilo kosmetikk for å uttrykke deres individualitet. En rødhåret "katt" med grønne øyne kan ikke bare rive i en ære av en elsket mann, men kan også løsne klør. Sant er det en ting. Franskmennene tror at en kvinne med rødt hår og pigmenterte flekker selv på beina hennes er i fare for å utvikle hudkreft. Og tro ikke de som sier at fregner er gitt for å beskytte deg mot ultrafiolett sollys. Om smertens grense, også eventyr, så vær ikke bekymret: doner blod som ubehagelig og blondiner og brunetter.

Forskere i forrige århundre la merke til at temperamentet som er særegent for hver person, avhenger av hans utseende. Sterk hake indikerer en sterk karakter. En slik person manifesterer seg ikke bare som en god leder, men også som skuespiller, regissør. En tynn nese snakker om ubarmhjertighet, evnen til å tiltrekke seg problemer, å bli trukket hele tiden inn i en slags intriger. Paris Hilton er et eksempel. Men Nastya Gordeeva, stjernen av filmer for barn, var mer heldig. Hennes fregne ansikt er mer etterspurt enn noensinne. Red Fox har nå så mange tilbud fra kjente regissører at det ofte forstyrrer skolens aktiviteter.

Jenter med fregner

Fregner i lengre tid ble utsatt for hard kritikk - som noe uønsket, noe som ikke legger til utseende av appell. Nå har alt forandret seg: supermodeller, kjendiser og skuespillere forsøker ikke å glosse over babyene med et tykt lag av tonala. Det er flott, vi har allerede gjentatt det femte året: "Det er godt å være deg selv!" Men hvordan kan man også være trygg?

Hva er fregner

Hvis du har ephels - det medisinske navnet på fregner - betyr det at de arvet fra mor og pappa. "Fregner er et resessivt trekk, noe som betyr at begge foreldrene må være bærere av dette genet for å gi det utseende til deg," sier Amit Sharma, en dermatolog ved Mayo Clinic, en forsker innen genetikk i dermatologi. Det såkalte "freckle gen" er faktisk en godartet mutasjon av MC1R genet som regulerer pigmentering.

"Vanligvis er rødhårede og lysskinnede Kelter ansett som bærere av denne mutasjonen, men forskjellige variasjoner av MC1R-genet fører til fregner i kinesiske, japanske, franske, middelhavs nasjonaliteter, israelere og til og med noen etniske grupper i Afrika, sier Sharma.

Når og hvorfor vises fregner

"Moles og fødselsmerker kan være forskjellige fra fødsel til fregner," sa Dandy Engelman, en kirurg-oncodermatolog ved Institutt for helse og direktør ved Institutt for dermatologisk kirurgi ved Metropolitan Hospital i New York. Fregner bretter all hud, som regel, i en mengde - på grunn av eksponering for sollys, omtrent i syvende eller åttende år av livet. Det er herfra at opprinnelsen til myten som fregner er et tegn på skade på huden som et resultat av økt solstråling.

"På mobilnivå betyr skade ved solstråling DNA-skade, noe som er farlig ved vekst av svulster, og også ved ødeleggelse av kollagen og elastin, de viktigste forsvarene av hudtetthet," sa Alisha Barba, en hudlege ved Barba Dermatology Center i Miami. Og fregner er "bare den typen hud", sier hun. - "Du kan følge alle regler for beskyttelse mot solen, og fortsatt ikke unngå deres utseende."

Hvordan redde deg selv hvis du har fregner

Hvis du har blek hud og fregner, er du i et område med økt risiko for hudkreft, sammenlignet med et blekt ansikt uten fregner. Så vær våken: besøk en hudlege minst to ganger i året, og aldri forsøm beskyttelsesutstyr. "365 dager i året, bruk solkrem med et SPF nivå på minst 30 for å beskytte all utsatt hud", sier Francesca Fusco, professor i klinisk medisin og en hudlege ved Mount Sinai Medical Center i New York.

Ikke sikker på om du har fregner eller pigmentflater ("lentigo")? Vi gir et hint. "Sunn fregner bør øke pigmenteringen med langvarig eksponering for sollys og falme (noen ganger til og med fade) hvis du sjelden går i solen," sier Fusco. "Pigmenterte flekker er i sin tur vanligvis mørkere enn vanlige fregner og forblir så uansett hvor ofte du går utenfor." "Foruten fargen kan pigmentplettene gjenkjennes av deres størrelse: de er større enn fregner, om diameteren på en gjennomsnittspenne. Og form: deres grenser er klarere, sier Barba.

Hvis du har alder, er det ingen grunn til å få panikk. Mange av deres varianter er godartede og helt sikre for kroppen din. Pigmentering kan herdes med spesielle midler for å forbedre hudfarge (Fusco anbefaler kojinsyre eller lakrisrot). "Plasser som vedvarende ikke vil falme, kan fjernes med en IPL-laser som omdanner lysenergi til varme, noe som ødelegger pigmentet," sier Barba. Hvis legen din mistenker at du har ondartet lentigo, vil han foreskrive en biopsi for analyse og foreskrive nødvendig behandling.

Jenter med fregner

Relaterte publikasjoner

Tilfeldige nyheter

Hvorfor jenter er sent for en dato

Fotgjenger snyder

Foto morsomt av dagen

Eksklusivt avtrekksrør

Fokus mislyktes

St. Petersburg fyr og hans tatoveringer

Ølflasketempel

Sykkeltransformator

En god indisk jakt

Familieliv gjennom øynene til kone og ektemann

I Ussuriysk, mens han tok eden, knuste BTR Airborne rekrutten

Guttene har det gøy

De beste sangene i 2010 i en video

Inner hjort

Hvem har de sterkeste ører

Siste kommentarer

Eksakte prognoser for sporten http://betfos.ru/, registrer og vinn, arkivene for hver kamp ICQ for kommunikasjon 620240313
e-post for kommunikasjon [email protected]
https://vk.com/id505362065
Det er en funksjon for å promotere kontoen din i BC, vi vil øke banken din 3-4 ganger om 1-2 dager
http://betfos.ru/viewtopic.php?id=133
Online skjermbilder og videoer av våre spill
SKRIV TIL E-post og LEVER ALLE DETALJER [email protected]
Vår siste innsats på matchfesting
http://uploads.ru/Z0VQ1.png
http://uploads.ru/qpY1l.png
http://uploads.ru/ViMPZ.png
http://uploads.ru/VLsDY.png
http://uploads.ru/DvJtI.png
http://uploads.ru/hJw7M.png

Video-spill på de siste kampene
https://youtu.be/Yc_JXSH3_3I
https://youtu.be/RVuuBD6OqMc
https://youtu.be/r9TBeoQa0y0
https://www.youtube.com/watch?v=nrKxu-64LTI
https://youtu.be/BfeH6R6nkjs
https://youtu.be/HGdKPMEtJbo
https://youtu.be/RGHMfLLL3yw
https://youtu.be/jOGaOwquNgk
https://youtu.be/I0JcCn3jjHs

Hei #
1077;!
Med glede #
1077; m utføre noe av prosjektet ditt. Keat
# 1080; In-house studio SMART DESIGN,
tilbyr yrke #
1083; nettstedutviklingstjenester
alle slags og på ulike cms med individuelle #
1085; Åh vakker
av design.
Vi lager kommersielt vellykkede og effektive smarte nettsteder for å bestille
noen kompleksitet. Laveste priser.
Vi jobber raskt, stablet
1103; i #
1099; e tidslinje.
Nettstedsforfremmelse, nettsideopprykk på internett.

Vi vil være glad for å se deg blant våre kunder!

Velkommen!
Vi tilbyr å annonsere våre skap og polstrede møbler.
fra produsenten til lave priser, 4 000 forskjellige stillinger.
Bokhyller, Hjørne garderober, Skyve garderober, Soverom, Ganger,
Vegger, Datamøbler, Barnemurer, Dresser, Senger,
Polstrede møbler.

Hilsen Auris Furniture.

Mail: [email protected]
Nettsted: www.xme.ru
Tlf: +7 (800) 775-23-14

Trøtt av å sitte uten penger?
Jeg reiste 283 354 rubler. for et par timer!
Gi en bonus på det første innskuddet + du kan klatre på lotteriet
http://ac8f791773.com/promo/click/5bfbc9e78e920

Registrer deg på bare et par sekunder (gratis)!
http://ac8f791773.com/promo/click/5bfbc9e78e920

Mitt navn er Dmitry, jeg er 28 år gammel. Jeg bor i Moskva.
Jeg er en profesjonell programmerer.
Min erfaring med programmering og markedsføring er 8 år.

Jeg kan programmere en hvilken som helst oppgave, lage et nettsted, på en hvilken som helst motor.

Php, java, java script, css html5, cms, Bitrix, Joomla, Simpla, WordPress, OpenCart, CRM Bitrix 24

Jeg lager landinger, visittkort, nettbutikker, bedriftskunder, informasjonssteder, etc.

Utvikling av spill og mobilapper for Android og IOS.

Engasjert i SEO-kampanje, Yandex DIRECT, Google AdWords og markedsføring i sosiale nettverk.

Jeg jobber for meg selv, ikke selskapet.
Byen Moskva.

All portefølje på nettstedet, link nedenfor.

Mulig arbeid på kontrakten.
--
Med hensyn til deg,

Du kan kontakte meg via det sosiale nettverket eller posten.
Send også en portefølje - på forespørsel.

Hei Kjære Site Administrator izbyshki.ru.

Nettstedet ditt trenger presserende besøkende!

Bestil plassering av annonser på forumet.

Deltakelsesvekst - opptil 10 000 besøkende per dag.

Pris - nesten ingenting!

detaljer på nettstedet

Vi ønsker deg lykke til i kampanjen din

anbefalt

© 2007-2016 Alle rettigheter reservert.

Hut no - det beste underholdningsstedet på Internett! For deg har vi samlet kun de morsomste bildene og videoene i samlingen, de morsomste vitser og morsomme historier, spill online og fantastiske informative fakta, vittige demotivatorer, positiv komatritsy og mye mer!

Folk med fregner er fantastiske.

Fotograf Brock Elbank er opptatt av å fotografere folk med fregner. Brock planlegger å ta 150 bilder, som han skal vise på utstillingen i 2017. Fotografen begynte sitt "freckled" prosjekt i 2015 og har allerede 90 lyse portretter til hans kreditt.

15 BILDER

1. Brock Elbank planlegger å ta 150 bilder til utstillingen.

2. Brocks prosjekt startet i 2015.

3. På fotografens konto er det allerede 90 lyse bilder av folk med frynser.

4. Prosjektet inneholder bilder av både jenter og jenter.

5. Barn med fregner rammer også linsen.

6. "Jeg har alltid elsket fregner," sier Brock.

7. "Jeg finner folk med fregner mer fotogen og fargerik," sier fotografen.

8. Mange prøver å kvitte seg med fregner, men Brock godkjenner ikke denne iver.

9. "Noen som jobber med meg var sjenert om deres fregner i ansiktet deres."

10. "Men jeg klarte å overbevise dem om at de er utrolig vakre," sier Brock.

11. I sine bilder bruker Brock en spesiell behandling som understreker fregner.

12. Resultatet er lyst og forbløffende.

13. Alle portretter er uthevet i farge, kontrast og skarphet.

14. Fotografering med frynser Brock begynte i fjor.

15. Utstillingen av verk er planlagt til 2017.

Jenter med fregner (36 bilder)

Utmerket utvalg på temaet: jenter med frynser. Vi forsikrer deg om at de som ikke liker fregner, ser på disse jentene, vil forandre sin smak.

Innlegg på emnet
Nå på hovedsiden

Nyheter i bilder

Hot News

Siste kommentarer

Hva hun er vakker) bare sexy.

Jeg lurer på hvordan disse tynne bønnene sover med fete kvinner som veier ca. 150 kg. I sengen knuses hun straks.

Jeg så ikke et eneste barnesal på bildene.

Sergey Suponev snickering, ønsket ekstremt. Så igjen med sin elskerinne gikk til ekstrem snøscooter kaktanie. Hvor og krasjet. En kvinne og gulena denne Suponev. Der han og veien!

Freckle Makeup

Hvis tidligere jenter prøvde å skjule fregner i ansiktet deres, nå er dette sesongens trend! I dag har disse røde prikkene på kinnene blitt veldig fasjonable, så jentene, som ikke har noen fregner, begynte å male dem for seg selv. Det var enda en spesiell retning i kosmetikk - sminke med fregner.

Hvis du ikke vet hvordan du skal gjøre opp, ville den beste løsningen være en naturlig sminke med kosmetikk av nøytrale nyanser.

Blondiner med fregner er de samme sminktypene som blondiner uten fregner.

Hvis du har noen fregner, og de er ikke så merkbare, kan du gjerne gjøre sminke for fargetypen din

Naturrød er veldig mye såkalt en sminke uten sminke - "sminke uten sminke"

Rød leppestift er veldig lys leppestift

Freckle Makeup

Og saken er at den naturlige skyggen av hår, uklare naturlige kosmetikk og lyse fregner plasserer raskt ble fasjonable. Derfor har mange kjente skjønnheter opphørt å maskere sine fregner, vurderer disse punktene å være høydepunktet av deres utseende. Disse inkluderer for eksempel Amber Valletta (ansikt "Elizabeth Arden"), Neve Campbell, Lindsay Lohan, Julianne Moore, Penelope Cruz. De "glemmer" ikke bare å skjule sine fregner under sminke, men blir også tilhengere av perky tuter i plassene med røde prikker. Tvert imot: En spesiell sminke stammer fra sine lette hender, designet for å markere skjønnheten i deres fregner.

Vakre jenter med fregner (10 bilder)

Bosnisk fotograf Maya Topkazic lagde en serie portrettbilder av fantastiske solkvinne som fanger sommer og sol med sitt brennende røde hår.


Maya selv sier: "Jeg liker å kombinere flere bilder i ett, eller lek med flere lag. Jeg gjør mye retusjering og pleide å bruke 10 timer eller mer foran bildene mine, og redigere dem på datamaskinen min. Min drøm er å studere fotografering, og jeg tror at hvis du drømmer om noe i lang tid, vil det gå i oppfyllelse! ".

Makeup inspirasjon for jenter med fregner

Les hvilken sminke ser best ut på jenter som ble kysset av solen.

Oh, de fregner, hvor søte de er! Alle jentene som ikke er heldige nok til å bli "kysset" av solen, tror det, men skjønnhet med frynser anser dem for en forferdelig feil.

Vi vil ikke hevde at alle eiere av fregner ikke liker sine søte flekker, men noen av dem er fortsatt flau, feilaktig å tro at denne feilen ødelegger sminke. Faktisk er dette ikke tilfelle, og dagens skjønnhetsikoner, som Emma Watson eller Julianne Moore, viser at jenter med fregner kan bære nesten alle typer sminke.

I dag har vi valgt eksemplene på sminke som best understreker den unike skjønnhet jenter med frynser.

    Spill med nyanser av rosa. Fregner er super søte, de er oftest forbundet med ungdom, og hvilken annen farge i sminke kan best understreke friskheten i ansiktet ditt, om ikke rosa. Drømmende perle-rosa, fuchsia, nyanser av boble-tyggegummi eller bær vil se best ut på jentene med frynser.

Ta en titt på Smoky Girl Makeup video leksjonen for jenter med fregner. Denne sminke vil hjelpe deg med å skape en boho-chic trendbue.

Se alle de mest relevante og interessante nyhetene på hovedsiden til kvinnens portal tochka.net

Abonner på vårt telegram og vær oppmerksom på alle de mest interessante og relevante nyheter!

Flere Artikler Om Typer Acne