Sporer som frarøver seg lenge, beholder deres levedyktighet, så det er svært viktig å utføre desinfeksjon i leiligheten. Spesiell oppmerksomhet bør tas til stedene hvor katten forblir og dens personlige eiendeler - sengetøy og pleie.

Alle polstrede møbler, senger (madrass, tepper og puter), tepper og gardiner skal være grundig støvsuget og behandlet med klorhexidindamp (en damper for klær passer), sengetøy og klær som er i åpen tilgang (henger på stolens bakside) skal vaskes med klorholdige betyr. Det antas at tvisten kan elimineres ved å frata deg med klær eller undertøy ved hjelp av en fryser, men dette er ikke slik at fryse klær ikke vil ødelegge frata.

Det er viktig å gjøre en våt rengjøring av alle rom med vann med tilsetning av klor eller jod, også egnet for behandling av en leilighet fra fratrekk av katter:

 • Alkoholbasert desinfeksjonsmiddel eller etylalkohol
 • Bordeddik
 • Soda løsning
 • Løsningsverten. såpe
 • Klorogesidin (3% -4%)
 • Citrus eller lavendel essensiell olje

Desinfiserende løsning mot lav i katter og kattunger fremstilles i forholdet 1:10.

Ikke bland disse desinfeksjonsmidlene i det hele tatt, det vil ikke gi større effekt, velg en av dem.

Ikke glem å tørke radiatorer, vinduskarmer, vindusrammer, dører, grunnplater og vents. Treflater må desinfiseres spesielt forsiktig, for større pålitelighet kan du male eller lakk dem.

Hvis du har en kvartslampe, vær sikker på å bruke den, 15-20 minutter vil være ganske nok til å desinfisere rommet fra å frata. Quartzization bør finne sted i et lukket område, en person og dyr bør ikke være i rommet på dette tidspunktet.

I tillegg til de grunnleggende middelene for desinfeksjon kan brukes og de lite kjente kontrollene "Clinafarm Smoke". De brukes til desinfisering av lokaler fra lav og andre soppinfeksjoner.

Desinfeksjon må utføres med hansker, og du bør ikke glemme hodeplagget, fordi når du rengjør, fraråder deg tvister på håret ditt.

En lavkatt bør være karantene i et lite rom, det er tilrådelig å dekke møblene fra dette rommet med en film, og det er bedre å ta ut Gi katten din den riktige behandlingen og en full diett.

Hvis du planlegger å ha flere kjæledyr, så er det verdt karantene. Etter 1-2 måneder etter utvinning av alle dyr og mennesker, må du passere såing på laven, og først etter det kan du trygt ta nybegynner inn i huset.

Frata refererer til sykdommer som er lettere å forebygge enn å kurere, så ikke glem å forebygge å frata katter og kattunger.

Desinfiserer leiligheten fra å frata - behandling av lokalene med blekemiddel, medisinsk alkohol og andre desinfeksjonsmidler

Uansett hvem i ditt hjem er syk med en eller annen type fratatt, være det et kjæledyr, et familiemedlem, en romkamerat eller en nær person, husk at den er smittsom. Jo flere områder av menneskets eller dyrets kropp er påvirket av sykdommen, de farligere disputene sprer seg over det begrensede rom av boareal. Og selv om du følger alle nødvendige regler for personlig hygiene, kan dette ikke være nok, og derfor må desinfeksjon av leiligheten fra berøvelse eller av huset nødvendigvis utføres.

For effektiv desinfisering av alle lokaler trenger du et sett med følgende verktøy:

 • Kvarts (en spesiell enhet, ofte brukt i medisinske institusjoner. Du kan få dette enten fra en spesialforretning eller fra venner. Hvis det ikke finnes en eller annen mulighet, gjør du bare en våtrengjøring mer grundig);

Desinfiserer leiligheten fra å frata - Kvarts

 • hvithet eller blekemiddel;
 • Etyl medisinsk alkohol (noen antiseptisk løsning vil gjøre);
 • eddik;
 • jod;
 • sitrus essensiell olje eller lignende væske oppnådd fra lavendel;
 • løsning av såpe og brus;
 • 3 eller 4 prosent klorhexidin.

Desinfiserer leiligheten fra å frata - Klorhexidin

Hvis en eller flere komponenter fra listen ikke er, ikke fortvil, kan du utføre behandlingen av leiligheten fra å frata og uten slike, men påliteligheten kan redusere.

Desinfiseringsprosedyre

 1. Hvis du har en kvartskrystall i hjemmet ditt, bør du slå den på først. 15 minutter med intensivt arbeid vil være tilstrekkelig.

Det er verdt å holde kvarts i et helt lukket område, mens det er tilrådelig ikke å være tilstede i det personlig, eller å bruke spesielt beskyttelsesutstyr.

 1. Etter gjennomføringen av prosessen ovenfor, er det nødvendig å vaske alt klær i huset grundig. Til vaskemiddelene må du legge til hvithet.
 2. Absolutt alle overflater av polstrede møbler, inkludert puter, behandler klorhexidin-damp.
 3. Overflaten til gulv, skapmøbler, dører og andre faste overflater må tørkes grundig med en løsning av vann med jod, eddik, essensiell olje, klorhexidin, klor eller alkohol. Forholdet er 1:10. Skyll grundig dørpjær, grunnplater, lufteåpninger og andre vanskelige områder i hjemmet.

Ikke bland disse stoffene sammen med hverandre i vann. Velg bare en av dem. Kombinere dem i ett fartøy kan føre til irreversible konsekvenser.

Pålitelig behandling av leiligheten fra å frata, hvis du har alle nødvendige verktøy, forberedelser og kvartsdannere, kan ta mye tid. I alle fall er komplekset av operasjonene beskrevet ovenfor obligatorisk, med mindre du selvfølgelig virkelig kommer til å kvitte seg med soppinfeksjonen og beskytte andre mot dens påvirkning.

Praktiske tips for å unngå infeksjon

Alle som, dessverre, på en eller annen måte var påvirket av infeksjonsproblemer med en sopp, bryr seg om hvordan man skal behandle en leilighet fra å frata. Og som du ser, er det ikke så vanskelig å utføre alle de underforståtte operasjonene, selv om det er litt tidkrevende. Uansett, behovet for å behandle hvert rom fra deprivasjon er kanskje ikke, hvis du først beskytter deg selv og kjære fra infeksjon.

Først av alt, ikke stress for å få panikk. Utseendet til karakteristiske flekker på kroppen din, dyret ditt eller en elsket, kan ikke bety at han har "fanget" en smittsom soppsykdom. Før du behandler leiligheten din fra å frata, ikke klandre meg for en hudlege for å fastslå den eksakte naturen til hudlesjonene. Kanskje behandlingen av lokaler fra berøvelse og slet ikke nødvendig.

Overholdelse av følgende regler vil bidra til å beskytte mot infeksjon av en eller annen type sopp:

 • Vær oppmerksom på kjæledyret ditt hvis han går på gaten og i stuene. Etter hver gang kjæledyr, vaske hans poter, noen ganger se på hans oppførsel og tilstand.

Hvis dyret fortsatt er infisert, bør det være midlertidig isolert fra mennesker. Gi ham et lite rom, hvis det er en slik mulighet, gi ham øyeblikkelig behandling (i dette tilfellet kan ikke noe bedre enn å desinfisere leiligheten fra å frata, likevel ikke tenkes).

 • Prøv å ta med barna, om noen, slik at de ikke henger ut med svike dyr og alltid vaske hendene etter å ha kommet fra gaten;
 • bade bare en gang om dagen, og bare med ekte behov - mer. Dette vil bevare kroppens naturlige evne til å motstå infeksjoner;
 • Bruk bare fuktighetsgivende såpe som ikke tørker huden overdrevet;
 • tørk alltid av etter en dusj, ikke bruk for mye tid i våt tilstand - sopp som fuktighet veldig mye. Det er i den underforståtte mengden at det vil være tilstrekkelig for den fullstendige utviklingen av tvisten.
 • ikke kontakt med personer som voldsomt ikke følger grunnleggende hygieneregler;
 • unngå solbrenthet med våt hud, bruk spesielle tanningskrem;
 • Det er bedre å bruke hudpleieprodukter regelmessig enn å behandle rommet for å frata seg for ofte.

Og til slutt

Alle burde vite hvordan å rengjøre en leilighet grundig og frata. Nå skal det understrekes at alle de beskrevne operasjonene gjelder desinfisering av leiligheten generelt. Slike rengjøring desinfiserer leiligheter og private hus, ikke bare fra sopporganismer, men også fra bakterier, samt virus, uansett hva du skal behandle for å frata rommet på kjøkkenet, soverommet, stuen etc.

Quartzing og våtrengjøring med bruk av antiseptiske midler reduserer sannsynligheten for intensiv utvikling av skadelige mikroorganismer, og sikrer dermed helse og velvære til alle innbyggere i samme område.

Det er derfor nødvendig med en slik prosedyre som desinfeksjon av leiligheten fra berøvelse og andre sykdommer så ofte som mulig. Selvfølgelig er begrepet "ofte" selv situasjonelt, det er lettere å si at eksperter anbefaler å gjøre så grundig rengjøring i boliglokaler minst en gang i måneden.

Ta av katten, desinfiser og rengjør leiligheten

Hvis du mistenker at kjæledyret ditt har en sykdom, er det første trinnet å kontakte en veterinær, og ikke selv foreta en diagnose. Legen vil gjennomføre tester, lage en behandlingsplan og gi anbefalinger angående vedlikehold av dyret.
Når kattens versicolor ble bekreftet, er neste trinn desinfeksjon.

Kompetent utført rengjøring og tidsriktig påførte desinfeksjonsforanstaltninger vil bidra til å beskytte andre beboere i huset mot å frata.
En av de mest populære måtene er quartzing. Lyset på en kvartslampe har ultrafiolett stråling, som er skadelig for patogener og bakterier.

Desinfiserer en leilighet når hun er fratatt en katt

Hvilken slags actionalgoritme skal brukes til å desinfisere leiligheten når en katt er fratatt:

 • Isoler den infiserte katten fra andre dyr;
 • Ytterligere rengjøring utføres, inkludert våt. Ikke sett grundig støvsuging for å samle kjæledyrets ullpartikler. Det er nødvendig å behandle maksimalt overflater med et desinfeksjonsmiddel, slik at du utelukker muligheten for infeksjon av familiemedlemmer eller andre kjæledyr;
 • For at selvoppførte handlinger skal lykkes, må du bruke moderne preparater som bruker organiske sølvpartikler;
 • Vevde møbler og sengetøy skal vaskes, om mulig med koking;
 • I tillegg bør det tas hensyn til kjæledyrets soveplass eller sengetøy. Men på grunn av det faktum at katter ikke pleier å bo på ett sted, blir nødt til å håndtere alle favorittstedene til dyret;
 • På apoteket kan du kjøpe en løsning for kjæledyr, som har antifungal og desinfiserende virkning. Det anbefales å trimme katten, for å lette behandlingen. Tross alt, gjennom et tykt lag av ull, vil stoffet bli vanskeligere å påvirke sykdomsfokuset.

Håndtering av en leilighet når hun er fratatt en katt

Også behandlingen av leiligheten når berøvet av en katt kan utføres av spesialister. Din oppgave blir å ta vare på kjæledyret ditt og vaske vasken.
Siden sykdommen overføres ved kontakt, er det bedre å isolere dyret for behandlingsperioden. Å frata en katt kan også smitte en person.

Desinfeksjonsapparater fra Dez Group vil ikke bare utføre grundig behandling, men gi også anbefalinger. Desinfeksjonen vil bli utført på et passende tidspunkt for kunden og tiden.
Ved hjelp av moderne utstyr og giftige stoffer, vil ekspertene behandle vanskelige å nå steder fra bakterier. Alle brukte verktøy har bestått laboratorietester og har kvalitetssertifikater.
Ansatte i selskapet arbeider med resultatet og er klare til å gi alle nødvendige dokumenter.
Desinfeksjon av en leilighet fra å frata en katt bør utføres uansett om den akutte perioden av sykdommen er gått eller om den ble diagnostisert i de tidlige stadier.

Desinfiserer fra å frata

For å bestille tjenester for destruksjon av insekter, gnagere, mugg, designkontrakter PPK for Rospotrebnadzor, laboratorietester og analyse av vann, luft, produkter, ring: +7 (495) 255-38-42 eller legg inn en forespørsel på nettsiden.

De fleste skadelige organismer er lett bevart i miljøet. Derfor er behandling av berøvelse en nødvendighet selv etter at sykdommen er eliminert. Vårt firma har lenge vært engasjert i profesjonell prosessering av leiligheter, og derfor velbevandret i nyansene. Nedenfor beskriver vi hvordan du rengjør rommet på egen hånd, og også dele hemmelighetene til profesjonell desinfeksjon.

Sykdomsbeskrivelse

I verden finnes det flere varianter av sykdom. De er forskjellige i overføringsmodus:

 • Viral - helvetesild og rosa lav. Sistnevnte finnes ofte hos ungdom, selv om det er sjelden blant barn og voksne. Til tross for at friluft dreper de fleste bakterier, kan noen av dem overleve under gunstige forhold. Derfor er ødeleggelsen av berøvelse fortsatt en ønskelig ting;
 • Svampe-ringorm, skjellete. Svamp type er den farligste for boliger, da det vil forbli i det i lang tid (dette vil bli beskrevet nedenfor). Totalt er det 7 typer sykdommen, men vi snakker ikke om dem, siden resultatet er fortsatt det samme - det er nødvendig å behandle det og desinfisere det fra å frata.

Symptomer og trussel mot mennesker: Avhengig av type sykdom, kan symptomene variere, samt behandlingsmetoder. Så, ringorm manifesterer seg i form av bald flekker på hodet i mennesker og dyreskinn. Se på de andre tegnene:

 • Spottene er lilla og til og med hvite. Øk i størrelse. Koble til hverandre;
 • Utseendet til en kløe - det er alltid der. Fordi folk ofte tror at de ikke fratager;
 • Redusert farge ull hos katter og hunder kan miste sin vanlige juiciness;
 • Redusert appetitt er typisk for kjæledyr.

Det er ingen fare for død, men eliminering av berøvelse er nødvendig - neppe noen vil ønske å håndtere smittsomme mennesker. Og svært få mennesker liker å bo på et sted der det er fare for å bli eieren av en farlig sykdom.

Trenger jeg desinfeksjon av leiligheter fra å frata?

Sykdommen forsvinner når kroppen produserer immunitet. Tenk deg at du helbredet en katt. Nå er han ikke redd for sykdommen, men det er farlig for deg og gjester hjemme. I tillegg er enhver smitte levende og stadig utvikling. Husk den vanlige influensa - hvert år har viruset en ny belastning. Og det tar opptil 2 millioner liv. Så mye som å røyke. Derfor er det viktig å gjøre desinfeksjon fra å frata. Hvis det ikke utføres, vil følgende oppstå:

 • Sporer eller bakterier vil forbli i bortgjemte steder;
 • Gunstige forhold, som før eller senere kommer, vil føre til et nytt utbrudd av sykdommen.

I tillegg muterer mikroskopisk livsform raskt. Derfor blir hver etterfølgende trussel farligere.

Hvordan overføres det? Direkte kontakt er fortsatt den mest populære metoden. Ull av et dyr huddled i sofaens indre hjørne er et flott sted å bo for farlige organismer. I tillegg til kjæledyr, kan huset være myter, bugs, mygg, som i fremtiden vil være bærere.

Det er nyttig å vite: det er obligatorisk å behandle klær når de er fratatt. Det samme gjelder møbler og andre gjenstander i kontakt med en person - dyne dekker, laken, sengetepper.

Hvor lenge er faren?

Hvis det er en viral variasjon, er det fortsatt mulig å komme forbi med vanlig rengjøring, så med soppinfeksjon er det ingen. Sporer og celler lever i jord og gjenstander i 7-12 år. Hver av de 2555 dagene vil du utsette deg selv for fare. Vi anbefaler folk å legge inn et nytt hus for å bestille en desinfeksjon av leiligheten.

En sak fra praksis: hvordan naboer reddet seg

Det meste av samfunnet i landet er ganske tilstrekkelig (vi tror på det). Folk er oppmerksomme på faren og vende seg selv til SES. Dette er ikke alt. Det var et tilfelle i vår praksis da spesialister ble kalt ikke av eierne av leiligheten, men av deres eiere. Sanitære og epidemiologiske stasjonsarbeidere banket på døren, men som svar bare hørte de: "Vi ringte ikke for desinfisering av desinfisering".

En levende kvinne kom sammen: det viste seg at hun prøvde å tvinge denne familien til å gjøre behandlingen. Først ble vi sint og tenkte at disse var merkelige triks som var iboende for mange damer i alderen, men da tok saken en annen tur.

Damen begynte å ringe til de andre innbyggerne i leiligheten. Etter 10 minutter stod 10 personer på trappen og snakket til hverandre om grusomhetene i denne familiens liv. Det viste seg at de som bodde i målleiligheten, produserte dyr, og de til slutt døde hele tiden. Når naboene tvang dem til å åpne døren, viste det seg at deres barn var syk flere ganger. Setningen hørtes ofte: "Han kommer til å være i en scab igjen om 2 uker." Omkringliggende mennesker skjønte bare at det var farlig å være nært av disse menneskene - de er et avl for å smitte. Vi hadde fortsatt desinfeksjon. Denne saken var et utmerket bevis på farene ved uhelsemessige forhold og mangel på behandling etter kur.

Husholdningsrengjøringsmetoder

 • Kvarts: Dette er bestråling av en spesiell leilighetslampe. Det brukes på sykehusavdelinger hvor sterilitet er nødvendig. Utstyr kan enkelt kjøpes gjennom nettverket, men det er farlig å bruke det hele tiden, siden alle bakteriene i rommet blir ødelagt, noe som fører til mangel på immunitet hos mennesker. En god lampe er dyrere enn behandling fra å frata. Ta det for en engangsapplikasjon er dyrt. I tillegg må du omorganisere utstyret i forskjellige deler av huset - du kan lett savne området;
 • Rengjøring: På Internett finner du mange tips om hvordan du lager en løsning basert på eddik, brus, sitronsyre og godt gammelt klor. Lignende måter må brukes. De rydder helt hjemme, eliminerer mange skadelige stoffer. Det hjelper virkelig, men bare delvis. Uansett hvor flittig en person er i ferd med å rydde rommet, vil han ikke kunne komme til skjulte områder - plasserer under sokkelene, hulrommene i møbler, etc. Dessuten påvirker desinfeksjonen etter å ha fratatt såpe og bleike ikke svampevarianten.

100% beskytter deg selv fra restene av sykdommen, tilnærming til improviserte metoder, det er umulig. De bør bare brukes i fravær av muligheten til å kontakte spesialister.

Profesjonelle prosesseringsmetoder

Mangelen utføres ved hjelp av en generator av kald eller varm tåke. Begge metodene innebærer dannelsen av tykke skyer, gjennomtrengende selv i små sprekker. Resultatet - 100% av områdene er dekket. Se på forskjellen i teknologi:

 • Varm tåke - brukes i store rom. Generatorer avgir partikler med en størrelse på 5-30 mikrometer - tilstanden til gassen. Deres bruk gir mening i store kontorer, fabrikker, etc. Ofte går produksjons- og lagervirksomheter til oss;
 • Kaldtåke - i tilfelle av en vanlig leilighet eller et hus, brukes denne metoden. Det er økonomisk, og effektiviteten i små områder er nok med en margin.

Faser av prosessen: Likning av lav tar 30-50 minutter. Du ringer, ring tiden, eksperterne kommer og gjør jobben.

Om sikkerhet: Preparatene som brukes av vårt firma er sertifisert i Europa. De kan ikke skade pattedyr.

Andre detaljer: Det er ingen lukt i rommet etter behandling. Etter 2 dager kan du tørke av støvet og rengjøre gulvene. På denne tiden har stoffene absorbert i overflaten. De vil være aktive opptil 2 måneder.

Tips! Flytt tunge møbler bort fra vegger, før du ringer til spesialister. 15 cm klaring er nok.

Hvor mye er behandlingen av å frata?

Prisen på desinfeksjon fra berøvelse beregnes avhengig av antall kvadratmeter på objektet. Jo større området, desto mindre betaler du. Rabatter er også gitt hvis du bestiller jobber med naboene eller ønsker å samtidig ødelegge sopp og andre skapninger - kakerlakker, bedbugs, etc. Ring oss, still spørsmål og få service med en garanti.

Hvordan desinfisere leiligheten fra å frata

For mange, et hjem, er en leilighet det sikreste stedet på jorden. Her hersker harmoni, renhet, sikkerhet. Folk sier: Hjemmet mitt er festningen min. Ikke alltid utilgjengelig for menneskets øye trygt. En infisert syk person frigir millioner av patogene mikrober i miljøet.

De fortsetter å flyte i luften, formere, infisere andre. Hvis valg av bakterier skjedde i et lukket rom, bosatte de seg på husholdningsartikler. I fravær av gunstige forhold blir mikroorganismer til sporer. Og en gang, en gang i menneskekroppen, sporer sporer - sykdommen begynner. En slik mystisk livssyklus fører til versikolor. Hvor mange tvister bor i leiligheten? Hva dreper dem? - svar i artikkelen.

Hva trenger du å vite om lav?

Frata - en sykdom som påvirker huden. Sykdommen manifesterer seg i typer utslett som fryktelig kløe, skrell. Det finnes flere varianter av lav. De skiller seg fra hverandre av arten av utslett, infeksiøsitet, lokalisering. Det er umulig å få en skumlet og vått lav fra en annen person.

Grunnlaget for utviklingen av sykdommen er en autoimmun mekanisme. Hva kan ikke sies om de smittede skjemaene som sendes via kontakt. Viruset, sopp på huden, slimhinner forårsaker infeksjon. Ofte er bare en gjenværende tvist nok til at en sykdom blusser opp. Hvis det startet, vil behandlingen bli forsinket i minst seks måneder.

Hvis huset virket lav

Frata kan påvirke mennesker, dyr. Alle kan bringe et patogen inn i huset: kjæledyr etter turen; barn tilbake fra skole eller offentlig transport. Infeksjon hos mennesker med svekket immunitet er nesten uunngåelig. Så langt som de store berørte områdene av pasientens hud er, vil arealet av boarealet infisert med sporer øke.

Overholdelse av reglene for personlig hygiene vil ikke beskytte mot penetrasjon av å frata kroppen. Enkel våtrengjøring er ikke nok til å beskytte. Lichen tvister er ganske tålmodig. I miljøet ved en bestemt temperatur, fuktighet, kan de dø naturlig. Innendørs dette vil ikke skje.

Licking sporer bor i en leilighet i svært lang tid, nesten for alltid. De beholder sin vitalitet til de blir desinfisert. Så det er lett å ikke bli kvitt dem. Ikke fortvil. Det er flere måter å behandle overflater fra virus, sopp. Desinfisering av en leilighet fra laven trenger et bestemt sett med midler:

 • Kvarts lampe;
 • Desinfeksjonsmidler (klorhexidin, brusløsning, blekemiddel, etylalkohol);
 • Støvsuger;
 • Steamer for myke overflater;
 • Iron.

Ikke glem: våte prosedyrer gjøres i gummihansker, hodeplagg - sporer som flyter i luften, kan slå seg ned i hodebunnen.

Desinfiseringsrom

Et kompleks av tiltak av fysisk og kjemisk eksponering vil bidra til å rense leiligheten til å frata, nemlig:

 1. Behandling av leiligheten når berøvelse begynner med våt rengjøring. Gulv, eksponerte overflater tørkes først av støv, og desinfeksjonsløsninger fremstilles. Hva kan behandles? - i dette tilfellet tilsettes klor, jod eller klorhexidin til vannet. Forholdet skal være 1:10. Den resulterende blandingen kan håndtere gulv, grunnplater, garderobeskap. Ikke glem å ta hensyn til mindre ting: vinduskarmer, vindusrammer, dørhåndtak. For større pålitelighet, inkludere et antisvampemiddel i sammensetningen av den anvendte løsningen. Dette bidrar til å unngå sykdommer som er forårsaket av sopp.
 2. Tepper, gardiner, polstrede møbler krever spesiell oppmerksomhet. I vevstrukturen i store mengder er alle slags mikroorganismer rotfestet. Blant dem kan lyve å skjule tvister. Dessverre kan slike husholdningsartikler ikke bare skyves inn i vaskemaskinen som undertøy og klær. For en start er tepper og alle polstrede møbler forsiktig støvsuget. Deretter må de behandles med en dampbåt med tilsetning av et desinfeksjonsmiddel. Tvil om hvorvidt damp dreper tvister fraråtte? Ikke bekymre deg: Rengjøringen av desinfeksjonen, varm sprøyting fører til dobbelt slag mot de varmebestandige mikroorganismer.
 3. Kvarts lampe - en stor hjelper i ødeleggelsen av mange patogener. Tidligere ble det bare brukt på sykehus. Nå kjøper de den for leiligheter. Kvartsifisering utføres innendørs i 15-30 minutter. Denne gangen er nok - noen mikrober dør. Strålingen fra lampen desinfiserer omgivende overflate og romatmosfære. Dette skyldes at driften av anordningen beriker luften med ozon, som har en desinfiserende effekt. Men ikke glem om den andre siden av medaljen: Kvartsbehandling påvirker negativt en levende person. Til stede under desinfeksjon er uønsket. Ellers må du bruke spesielt verneutstyr. Moderne analoger av en kvartslampe har blitt populære nå. Dette husholdningsapparatet Silvester, Sumersil, laget med tilsetning av sølvioner. Ifølge eksperter er slike enheter sikrere for folk. Tilstedeværelse på deres arbeid er ufarlig for andre.
 4. Ikke glem: Mange patogener blir drept av ultrafiolette stråler. Hvis behandlingsrommet foregår i første halvdel av dagen - vil solens stråler gi betydelig hjelp. Det er kjent at ved en temperatur på 80-90 patogene sopp dør innen 10 minutter. Derfor vil direkte sollyseksponering takle denne oppgaven om et par timer.

Desinfeksjon av sengetøy

Hva er bruken av å rengjøre en leilighet hvis tvister forblir i klær? Etter å ha utført rensningsaktivitetene i rommet, få sengetøy og undertøy. Bytt alt med rene, hvitvaskede gjenstander. Med klærne fjernet gjør du følgende:

 • Vask ved en temperatur på minst 90 grader.
 • Senere stryking. Varmtjern desinfiserer til slutt vasket klær. Dette er den rimeligste, pålitelige og sikre måten å rengjøre. Stroking klær dreper ikke bare ondsinnede sporer av berøvelse. Det kan ødelegge helmintheggene (pinworms).

Det er en feilaktig oppfatning: lavsporer tåler ikke sterk kjøling. Naive folk begynner å bare fryse undertøy, avhengig av korrektheten av handlingen. Denne informasjonen er feil. Noen levende mikroorganismer kan faktisk dø ved lave temperaturer, men ikke sporer. Den mikrobielle cellen danner dem for å overleve ugunstige forhold, og deretter igjen for å fortsette å formere seg.

Som en lav kan trenge inn i leiligheten din på potene på et kjæledyr, må du være oppmerksom på kjæledyret ditt. Vask håret med antifungal sjampo. Desinfiser deretter de tingene som kjæledyret har kontaktet.

Tips for sist

Hvis det er en person eller et dyr i hjemmet ditt, som lider av smittsomt lav - vil daglig rengjøring av rommet ikke være nok. Du må på en eller annen måte beskytte deg selv. Selv sterk immunitet er maktløs mot virus- eller soppsykdommer som overføres av kontakt. Følg derfor reglene i forhold til den syke partneren:

 • Hvis hodebunnen blir påvirket, bør man bruke antifungal sjampo eller såpe. Og sjampoingen gjøres daglig.
 • Bading foregår med tilsetning av selenholdige midler. Hvorfor bør selen være til stede i sammensetningen? Dette elementet er uunnværlig i tilfeller av lesjoner berøvet: det dreper sine sporer, er ufarlig for mennesker.
 • Du kan ikke bruke de personlige eiendommene til pasienten.
 • Med rikelig peeling i hodebunnen skal du bruke beskyttende dressinger. Hvis du volunteered å hjelpe pasienten - etter manipulasjonene, behandle hendene med et antiseptisk middel. Slitte dressinger blir brent.

Behandling av leiligheten fra en tvist som berøver vil kreve betydelig innsats. Konstant desinfeksjon, nøye kommunikasjon med pasienten, hans tilstrekkelige behandling vil bidra til å rense ditt infeksjonshus for en gang for alle. Sykdommer forårsaket av smittsomme lav, varierer i alvorlighetsgraden av behandling og langvarig behandling. Det er bedre å utføre forebyggende tiltak i tide og forhindre infeksjon av de rundt deg. Under alle omstendigheter må desinfeksjonen av lokalene gjennomføres, siden tvister fratager å leve i mange år. Ikke det faktum at du ikke plukker opp et farlig "sovende" patogen i løpet av denne tiden.

Desinfiserer fra å frata seg hjemme

Behandling og desinfisering av en leilighet fra å frata katter og kattunger

Sporer som frarøver seg lenge, beholder deres levedyktighet, så det er svært viktig å utføre desinfeksjon i leiligheten. Spesiell oppmerksomhet bør tas til stedene hvor katten forblir og dens personlige eiendeler - sengetøy og pleie.

Alle polstrede møbler, senger (madrass, tepper og puter), tepper og gardiner skal være grundig støvsuget og behandlet med klorhexidindamp (en damper for klær passer), sengetøy og klær som er i åpen tilgang (henger på stolens bakside) skal vaskes med klorholdige betyr. Det antas at tvisten kan elimineres ved å frata deg med klær eller undertøy ved hjelp av en fryser, men dette er ikke slik at fryse klær ikke vil ødelegge frata.

Pass på å vaske alle rom med vann med tilsetning av klor eller jod. Også for behandling av leiligheten fra å frata katter dress:

Desinfiserende løsning mot lav i katter og kattunger fremstilles i forholdet 1:10.

Ikke bland disse desinfeksjonsmidlene i det hele tatt, det vil ikke gi større effekt, velg en av dem.

Ikke glem å tørke radiatorer, vinduskarmer, vindusrammer, dører, grunnplater og vents. Treflater må desinfiseres spesielt forsiktig, for større pålitelighet kan du male eller lakk dem.

Hvis du har en kvartslampe, vær sikker på å bruke den, 15-20 minutter vil være ganske nok til å desinfisere rommet fra å frata. Quartzization bør finne sted i et lukket område, en person og dyr bør ikke være i rommet på dette tidspunktet.

I tillegg til de grunnleggende middelene for desinfeksjon kan brukes og de lite kjente kontrollene "Clinafarm Smoke". De brukes til desinfisering av lokaler fra lav og andre soppinfeksjoner.

Desinfeksjon må utføres med hansker, og du bør ikke glemme hodeplagget, fordi når du rengjør, fraråder deg tvister på håret ditt.

En lavkatt bør være karantene i et lite rom, det er tilrådelig å dekke møblene fra dette rommet med en film, og det er bedre å ta ut Gi katten din den riktige behandlingen og en full diett.

Hvis du planlegger å ha flere kjæledyr, så er det verdt karantene. Etter 1-2 måneder etter utvinning av alle dyr og mennesker, må du passere såing på laven, og først etter det kan du trygt ta nybegynner inn i huset.

Frata refererer til sykdommer som er lettere å forebygge enn å kurere, så ikke glem å forebygge å frata katter og kattunger.

Regler for desinfisering av leiligheten og personlig hygiene av pasienten med herpes

Hvis du finner de første symptomene på sykdommen, bør du umiddelbart kontakte en hudlege og gjennomgå en kvalitetsbehandling ved hjelp av et antifungal terapi. Hvis du ikke treffer passende tiltak i tide, vil sykdommen bli kronisk og vil utvikle seg.

Sanitær - hygieniske anbefalinger

En av de viktigste integrerte komponentene i behandlingen for enhver form for berøvelse er desinfisering av pasientens boligkvarter, samt hans personlige hygiene. Dette vil bli diskutert videre.

Så, behandling av en leilighet med en lav inneholder slike aktiviteter:

  Etter at en grundig våtrengjøring har blitt gjennomført i rommet, er det nødvendig å behandle alle husholdningsflater med antifungale og desinfiserende midler. Dette vil bidra til å unngå reinfeksjon, da det ofte er mulig å finne pasientens hudflak eller frata mikrosporer på møbler. For å gjøre desinfeksjonen helt trygg for alle innbyggere i leiligheten, anbefales det å bruke moderne nye produkter laget med tillegg av organisk sølv. For eksempel, Silvester, Sumersil.

Desinfeksjon av sengetøy til pasienten med herpes:

  Først må du bytte ut settet med en ny, ren. Neste er desinfiserende tiltak for behandling av puter, tepper, madrass. Linen, som ble brukt, må kokes i 10-15 minutter ved en temperatur på 90 grader. Du kan ikke tro at, fryser undertøy eller sengetøy, du kan drepe svampens sporer. Denne informasjonen er feil.

I tillegg til leiligheten, i tilfelle deprivasjon, er det nødvendig å desinfisere alle klærne som pasienten har på seg. For å gjøre dette kan du bruke den vanlige metoden til å koke eller, for boliger, bruke antibakterielle (antifungale) desinfeksjonsmidler basert på organisk sølv.

Når du har fratatt, bør du nøye behandle pasientens badeutstyr - spesielt vaskekluter og håndklær. Enda bedre, erstatt dem med nye.

Hvis noen kjæledyr bor i leiligheten, er det nødvendig å desinfisere alle de gjenstandene de kommer i kontakt med - de kan være leker, soveplass, ulike gulvmatter. Dyrehår kan også behandles med en antifungal desinfeksjonsmiddelløsning.

Individuell omsorg

Når du har herpes, bør du ikke bare utføre daglig rengjøring av leiligheten, men også strengt overholde de grunnleggende enkle regler for personlig hygiene. Så, hvis sentrene for lokalisering av en soppinfeksjon ligger på pasientens hode, må han vaskes daglig med en hvilken som helst sopp (for eksempel tjære såpe).

Du kan bade med bruk av ulike lotioner og sjampo som inneholder selen (konsentrasjonen skal være minst 2,5%). Dette elementet er uunnværlig for lav - det ødelegger sporer av patogene sopp og bidrar til effektiv gjenoppretting av pasienten.

Hvis pasienten har en alvorlig form for sykdommen, er det nødvendig å vaske med slike sjampoer daglig. I mild form kan du gjøre to prosedyrer i uken.

En annen regel: Det er nødvendig å beholde alle personlige eiendeler til pasienten (kosmetikk, kammer, undertøy) fra hverandre. Det er viktig å sikre at forurenset husholdningsartikler ikke faller i hendene på barn.

Generelle hygieneregler for herpes

Så, utformingen av desinfeksjonstiltak for lav ser slik ut:

  Først må du beskytte ditt eget miljø mot infeksjon. Pasienten må være utstyrt med et komplett sett med personlige eiendeler som skal lagres på et eget sted. Brukt undertøy og sengetøy fra pasienten kan hentes i en pose som er spesielt tildelt for dette formålet. Vasking av personlige eiendeler til pasienten utføres ved romtemperatur med tilsetning av en 1% løsning av kloramin. Ammoniumsulfat kan tilsettes til vann før desinfeksjon.

Hvis et barn er syk, er det ikke bare nødvendig å isolere det fra andre familiemedlemmer, men også for å forhindre at barn kommer inn i institusjoner.

  I rommet hvor pasienten bor, kan du daglig utføre våtrengjøring. Etter hendelsen blir alle fargene kokt eller gjennomvåt i en løsning med tilsetning av desinfeksjonsmidler. Hvis den berørte hodebunnen blir påvirket. på den kan du ha et beskyttende bandasje. Det samme gjøres med spikplater. Etter bruk må dressingen brennes.

Etter at den siste desinfeksjonshendelsen er utført, anbefales alle familiemedlemmer å vaske med antisvampemidler og utføre en fullstendig endring av undertøy og sengetøy.

Sanering og hygiene tiltak for herpes er en viktig egenskap for vellykket gjenoppretting av pasienten og en nødvendig betingelse for å sikre beskyttelse av familiemedlemmer mot infeksjon.

Så, pasienten anbefales å vaske med bruk av ulike antifungal lotioner, sjampo, bør bades med tjære såpe.

Hver dag skal det utføres våtrengjøring av boligen med senere bruk av desinfeksjonsmidler (for eksempel basert på organisk sølv).

Det er nødvendig å bade pasienten med alvorlige sykdomsformer hver dag, men hvis det mildt beroligende stadium diagnostiseres, er det mulig å vaske flere ganger i uken.

Det er bedre å minimere kontaktene til en smittet person med sitt miljø (spesielt barn) under behandlingen og gi ham et komplett sett med personlige gjenstander.

Det må huskes at komplekset av terapeutiske tiltak for å bekjempe deprivasjon også omfatter medisinering foreskrevet av en hudlege.

Forfatteren av artikkelen er M. V. Kukhtina.

Relaterte artikler

Nyttår 19. desember 2009

Vennligst informer deg om hva som betyr at du mest effektivt og trygt håndterer leiligheten når du frata katten. Vi ble anbefalt på klinikken litt bra, men ikke til salgs i Russland (det er ingen avtale med deg, beklager, så jeg vil ikke gjengi navnet). De sa også at tvister lever i 10 år, og det er nesten umulig å få dem ut av leiligheten, det beste alternativet er å brenne alt. Dette betyr at selv om vi kurere katten (behandlingen var foreskrevet, ser alt ut til å være uten spørsmål), så er det ikke et faktum at hun eller hundene (vi fortsatt har to hunder) ikke vil bli smittet igjen. Er alt dette vasker Nizoral for livet? Vi forventer ikke at det skal være en så forferdelig sykdom, så vi sitter etter legen i fullstendig sjokk. Kan noen komme over, dele inntrykkene dine?

Igorm 20.12.2009

Vel, du gjør virkelig noe

Frata og i folk det skjer - gå til en hudlege og behandle. Og hos dyr er det ikke en sjelden sykdom. Selvfølgelig kan noen spesiell sjeldne former, som Mumba Yumba fra Papua Guinea, være akkurat som katten din.

Frata er en ekstern sykdom, det kan sees, det er lett å kontrollere, du kan se hva du skal håndtere. Men hvordan behandles dyr med en slags sykdom inni? Og tross alt de behandler, kurere.

Jeg ville være veldig spent med hensyn til veterinæren hvis han rådet meg til å brenne av alt det gode på grunn av å frata meg og foreskrive et stoff som ikke er til salgs i landet. Jeg tror i vårt land mange salver er produsert fra denne saken.

Jeg anbefaler deg å stille råd fra legene til forumet, bare du må skrive om posten, på modellen Hvordan stille et spørsmål riktig. Likbez, hvis du vil svare.

Om leiligheten (det enkleste alternativet): Når du vasker klær, kokker noen ting fortsatt. Vel, koker alt som er mulig fra den som katten lå på - det blir ikke verre. Når du vasker gulvet, legg til vanlig borsyre, poser selges i et apotek - det blir ikke verre. Det er helt trygt og minst loppe hjelper godt verifisert.

Om Nizoral - og hva hjelper han med å frata? Vel, vask dem en leilighet og vask dem ting - og alle tilfellene

Og enn å få panikk, finn en gang for å finne ut hva det er for det, og se på Internett for hva det blir behandlet for. Så vidt jeg vet, frata meg, dette er den mest utbredte sykdommen, og den ble behandlet for 100 år siden.

Innlegget har blitt redigert: 20. desember 2009 - 12:04

D. r. Mobius 21.12.2009

Metoder for kontroll og forebygging av visse soppsykdommer som overføres til mennesker fra dyr, hjemme.

Vel, faktisk har du rett både NVP, - fordi jeg var seriøs om problemet, og igorm, - fordi jeg ble rådet til å vende seg til prøven. Hvordan spør veterinærspørsmålene riktig. Utdanningsprogram.

Nå i tilfelle: Deprive er et stort problem, og under visse forhold i miljøet kan soppsporer leve for alltid. Sporene til svampen i slekten Aspergilius, for eksempel fra pyopsiden til Cheops, er i samme alder som Faraos eponym, og samtidig med sin forbannelse, da de forårsaket sykdommen aspergilose i arkeologer.

Og så dine handlinger:

Isoler dyret, for hele behandlingsperioden i 2 måneder, for ikke å spre infeksjonen. Hvis katten går, prøv å begrense sin frihet, spesielt hvis dyret ikke er vaksinert fra soppen. I så fall må du bruke profylaktisk vaksinasjon, kjæledyret ditt. Dette gjelder spesielt før eksporten av dyret til landet og utlandet. Kjøp (hvis ikke) en støvsuger med engangs støvsekk. Svært vakuum 3-4 ganger om dagen, hver dag i 10 dager, hvor dyret var plassert, sengetøy, hus, hvis det er en aktiv avvisning av overflateepitelet til den berørte svampen etter vaksinasjon av dyret, er det klart at det suger og suger selve dyret. Etter slike tiltak ved bruk av støvsuger, ta den ut, trekk den ut av støvsamleren fra gaten og brenne den, etter at du har satt håret og tett tatt det med et skjerf. Det er også bedre å gjøre dette i en engangsbasert åndedrettsvern, som også må brennes. Bytt støvsamlere først 5 dager, du trenger hver dag, etter det, hver annen dag. Gulv og overflater behandles med en 3% løsning av kloramin, eller ikke fortynnes med Damestas.

Kok klær i 35-40 minutter. Det faktum at det er umulig å koke, stryke varmt strykejern.

Forfatter: Veterinær doktor Sarukhanyan Arthur Rubikovich.

Kathmandu 22 desember 2009

Hard))) Jeg støvsuget katten min))) dette er noe)

Desinfiserer Lish

For å bli kvitt sykdommen, må du først og fremst behandle rommet fra å frata. Tvister er ufølsomme overfor eksterne naturfaktorer. På grunn av dette er det ikke nok å fryse eller tørke vasket vask og klær i solen; Desinfisering av et rom inkluderer våt rengjøring av alle tilgjengelige overflater ved bruk av antifungale midler, desinfeksjon av sengetøy og klær. Et viktig skritt i behandlingen er personlig hygiene. Dyr kan også bli behandlet hvis de bor i nærheten av en smittet person.

Desinfiseringsformål

Svampens sporer lever i svært lang tid på overflatene som de infiserte områdene har vært i kontakt med. Sengetøy, undertøy, et håndkle, en seng - alt kan forårsake re-infeksjon. Hjem og ting blir en risikofaktor. Desinfisering av en leilighet fra å frata er forebyggende forandring for å hindre tilbakefall. For å rense infeksjonshuset, sanitere møbler, ting - de første betingelsene for å forhindre spredning av sopp og reinfeksjon. Desinfiser rommet skal være umiddelbart, fra begynnelsen av behandlingsforløpet av kroppen. Hovedoppgaven med desinfeksjon er å ødelegge soppene hjemme for trygghet for helse og forebygging av re-invasjon.

Hva holdes?

Ringorm (microsporia) og en annen type infeksjon krever bruk av et spesielt desinfeksjonsmiddel hjemme. Antallet slike "verktøy" mot depriving for desinfeksjon er enormt. Kan brukes alene og kombinert for bedre effekt. Nedenfor er en tabell der behandlingsmidlene presenteres.

Hver metode brukes uavhengig eller kombinert med andre. Behandling av leiligheten kan skje ved bruk av såpe sodavann, mens den betydelige delen av mikrober dør.

Hva skal jeg gjøre?

Hvordan er riktig rengjøring, beskrevet SES i SanPiN. Sanitær- og epidemiologisk tjeneste etablerte reglene og stadiene for rengjøring, når infeksjonen dør. Microsporia er en sykdom hvis patogener ikke dør i kulde. Derfor, bare for å ventilere rommet og vaske ting er det ikke nok. Du kan bli kvitt deprivasjon ved å gjøre følgende:

  Generell rengjøring og sengetøy endres nødvendige tiltak.

Å rengjøre leiligheten riktig rengjør sengen; Hold desinfiserende aktiviteter for alle klærne; Følg regler for personlig hygiene.

Hvis et dyr bor i huset, blir de diagnostisert for nærvær av å frata ull og i kroppen og behandles. Romservicering inkluderer våtrengjøring og bruk av antifungale midler. Hvis du ikke lenger kan bruke de "infiserte" husholdningsartikler og klær, og erstatte dem med nye, må du koke det ved en temperatur på minst 90 grader. For større effektivitet kan du ansette spesialtjenester som utfører funksjonen av desinfisering av lokalene i samsvar med hygienegler og forskrifter. Du kan utføre uavhengig arbeid.

Desinfiserer lokalene fra å frata

For rengjøring av leiligheten, bruk medisiner som Silvester, Sumersil eller andre antifungale midler som er trygge å bruke. I utgangspunktet en grundig våt rengjøring av alle tilgjengelige overflater. Neste er rengjøring med antifungale midler. Hvis en kvartslampe er tilgjengelig, lukk rommet, gå ut og slå på enheten. I studier viste det seg effektiviteten. Det er effektivt i ødeleggelsen av microsporia.

Rent sengetøy

Sengen settet er erstattet med en ny (ren). Puter, tepper, madrasser leies til spesielle tjenester for desinfeksjon. Brukt sengetøy helles med kokt vann, med tilsetning av vaskesåpe, og kokes i minst 15 minutter. Etter tørking må du stryke klærne. Sporer ødelegges ved høye temperaturer, frost slår dem ikke ihjel. Derfor å henge en våt seng om vinteren eller å sette den i kjøleskap er en ineffektiv prosedyre.

Desinfeksjon av klær

Absolutt alle klær desinfiseres, selv de som ikke har direkte kontakt med den berørte huden. For å gjøre dette kan du bruke den nasjonale metoden for å koke klær (det er det samme som for sengetøy). Påfør stoffer basert på sølvioner, som har antifungale egenskaper og er i stand til å ødelegge patogene bakterier.

Hygieneregler

Sikkerhetsgrunnlaget for å frata er personlig hygiene. Rengjøring av leiligheten utføres hver uke. Tjære shampoo (såpe til andre områder), som brukes daglig i tilfelle av sykdom, kan bidra til å helbrede helvetesild på hodebunnen. Selen har en lignende egenskap ved en konsentrasjon på 2,5% og over som en del av spesielle preparater. Tingene fra pasienten holdes skilt fra tingene til de andre innbyggerne i leiligheten. Brukes samles i en spesiell pose og ikke blandes med andre folks lin. Vask dem med kloramin. Ved kronisk sykdom blir våt rensing gjort daglig, som det er vask av hodet. Om mulig blir det påført et bandasje på de berørte områdene.

Forebygging av infeksjon og desinfeksjon av mikrosporia hjemme

Microsporia (laven) er en ubehagelig sykdom som påvirker huden. Det manifesterer seg i form av utslett, som preges av deres manifestasjonskarakter og lokaliseringssted. For å unngå en slik sykdom anbefales pasienter å utføre forebygging av mikrosporia.

Hva du trenger å vite om microsporia

Grunnlaget for deprivasjon er en autoimmun mekanisme. Og hvis viruset kommer på hudoverflaten, eller på slimhinnen, kan infeksjon ikke unngås. Noen ganger er bare ett argument nok for at sykdommen blir intens. Men selve behandlingen av behandlingen kan i dette tilfellet bli forsinket i et halvt år.

Både mennesker og dyr kan støte på mikrosporia. Derfor, for å bringe hovedpatogenet i en persons bolig kan et barn eller kjæledyr. Og hvis det er de i huset som har et svekket immunforsvar, så kommer de først og fremst inn i risikosonen for infeksjon.

Det skal forstås at så snart kroppen blir flekket, frata, blir det rom hvor pasienten befinner seg smittet.

Det skal bemerkes at de vanlige hygienereglene ikke er i stand til å beskytte en person mot penetrasjon av microsporia i kroppen. Og våtrengjøring vil heller ikke være nok. Licking sporer er preget av økt motstand mot slike ytre forhold. De kan dø under viss fuktighet og temperatur, men bare det ytre miljø. Men innendørs skjer dette ikke. Derfor forblir mikrosporia i leiligheten i lang tid. Sporer beholder sin aktivitet til de blir desinfisert.

Desinfiseringsformål

Licking sporer bor på de overflatene som forurensede borgere tidligere har kontaktet. Derfor, hvis en person har vært syk med microsporia, er han fortsatt i fare. Årsaken til reinfeksjon kan være håndklær, undertøy og sengetøy, seng.

Gitt disse øyeblikkene kan det antas at desinfeksjon av en leilighet kan bidra til å forhindre den etterfølgende gjentakelsen av denne sykdommen. En slik begivenhet vil rense huset til microsporia infeksjon og stoppe spredningen av soppsporer.

Å desinfisere sine egne boliger skal være umiddelbart, så snart behandlingsforløpet starter. Hovedformålet med en slik begivenhet er ødeleggelsen av soppen, og beskytter dermed leiligheten og forhindrer forekomsten av re-invasjon.

Hva og når utføres desinfiseringen av microsporia?

For å redusere risikoen for tilbakevendende ringorm, kan du bruke spesialverktøy som er designet for å utføre desinfeksjon hjemme. Det er en stor mengde slike midler på markedet. For å oppnå det beste resultatet, kan de kombineres med hverandre.

Følgende metoder for behandling kan gi den beste desinfeksjonseffekten:

 1. Kvarts lampe. Ødelegger øyeblikkelig svampen og alle tvister. Varigheten av denne prosedyren bør være fra 15 til 30 minutter. Når du bruker denne desinfeksjonsmetoden, forlater alle mennesker rommet, og rommet er stengt. Stråling av en slik lampe desinfiserer atmosfæren i rommet og desinfiserer alle overflater i nærheten.
 2. Bruken av hvithet (klorering). Denne metoden er egnet for behandling av tekstiler. Hvithet legges til vannet der ting vaskes, sengetøy og undertøy. Så blir alt vasket igjen på vanlig måte.
 3. Klorheksidin. Det er et kraftig stoff, under påvirkning som alle skadelige og farlige mikroorganismer dør.
 4. Eddik, medisinsk alkohol, jod og essensielle oljer. Fra disse midlene utarbeides en løsning, som legges til vannet og behandlet husholdningsartikler. Denne sammensetningen er egnet for desinfisering av gulv og alle åpne overflater (skap, hyller, grunnplater, vinduskarmer, dørhåndtak). Forholdet mellom vann og selve løsningen skal være 1:10.
 5. Ultrafiolette stråler. Mange patogener dør under påvirkning av ultrafiolett stråling. Derfor, i første halvdel av dagen, hvis vinduene i rommet vender mot solsiden, er det mulig å behandle rommet med ultrafiolette stråler.

Alle disse desinfiseringsmetodene vil redusere risikoen for re-infeksjon med microsporia. Og for å oppnå det beste resultatet av behandlingen, bør slike metoder kombineres med hverandre.

Forebygging av infeksjon ved kontakt

I tillegg til behandlingen av lokalene dine, kan du beskytte deg mot microsporia-infeksjon hvis du følger følgende anbefalinger:

 1. Hvis det er et kjæledyr hjemme, så må han etter hvert gange vaske potene grundig. Når dyret er blitt smittet, må det isoleres fra alle husholdninger, og da må leiligheten desinfiseres.
 2. Det er ikke nødvendig å stryke hjemløse hunder og katter på gaten. Og hvis en slik kontakt likevel oppstår, er det nødvendig å vaske hendene med såpe og vann.
 3. Det anbefales å ta vannprosedyrer ikke mer enn en gang daglig. Ellers vil hudoverflaten svekke lokal immunitet og vil ikke kunne motstå soppinfeksjoner.
 4. For daglig hygiene er det bedre å bruke flytende såpe, da det ikke tørker huden mye.
 5. Etter dusjen må kroppsoverflaten tørkes tørk med et håndkle. Våt hud blir et gunstig miljø for utvikling og spredning av soppsporer.
 6. Du bør ikke ta kontakt med personer som forsømmer reglene for personlig hygiene.
 7. Bør unngå soling med våt hud. Du må først tørke kroppen og på overflaten bruke et spesielt verktøy for soling.

Desinfeksjon av rommet og sengetøy

Et stort antall skadelige mikroorganismer kan være skjult i vevstrukturen. Derfor, når det gjelder desinfeksjon, bør du være spesielt oppmerksom på tepper, polstrede møbler, gardiner og sengetøy.

Polstrede møbler må først støvsuges. Deretter går det med en dampbåt med tilsetning av noe desinfeksjonsmiddel med anti-soppegenskaper. En slik sprøyte desinfiserer effektivt med selv de mest motstandsdyktige mikroorganismer. Lignende handlinger kan utføres med gardiner.

Sengetøy må fylles med kokende vann, såpe legges til vannet, kokes i 15 minutter, vaskes, tørkes og strykes. Varme vil ødelegge alle soppsporer.

I tillegg til sengetøy, gardiner og polstrede møbler, bør også klær som kommer i kontakt med de berørte hudområdene desinfiseres. For å gjøre dette må det kokes i vann, til hvilke preparater med sølvioner blir tilsatt. De har en antifungal effekt, som raskt ødelegger patogene bakterier. Også ting og gardiner kan bli gjennomvåt i vann som ammoniumsulfat er tilsatt.

Hva du kan gjøre selv

Hvis noen fra det innfødte er syk med microsporia, bør det tas en rekke tiltak. Først må du beskytte resten av husstanden mot mulig infeksjon. Pasienten må gis et eget sett med klær og sengetøy, som deretter brettes inn i en spesielt betegnet pose. Vasking av slike ting bør gjøres ved høyeste temperatur med tilsetning av en 1% løsning av kloramin.

I rommet der pasienten alltid er tilstede, bør du regelmessig gjøre våtrengjøring, og deretter skal du koke alle brukte filler. Hvis psoriasis påvirker hårets del av hodet, er det viktig å ha på seg en bandasje som brennes etter utvinning. Overholdelse av disse reglene vil bidra til å unngå microsporia-infeksjon, selv om noen i nærheten av deg allerede lider av denne sykdommen.

Flere Artikler Om Typer Acne