Avvik fra riktig ernæring, kjærlighet til hurtigmat og skadelige karbohydrater reflekteres ikke bare i vår figur. Det du spiser har også stor påvirkning på huden vår. Akne er en av konsekvensene av spiseforstyrrelser. Det ser ut til at bare tenåringer lider av denne sykdommen. Men voksne er også utsatt for utseende av ubehagelig akne. Det kan overvinnes bare ved hjelp av en hel kompleks av tiltak basert på et riktig kosthold.

Hvordan er diett relatert til hud?

Svært ofte, de som lenge har forlatt alder av overgang, sykdommer i mage-tarmkanalen blir årsaken til ubehagelig akne. Bruken av skadelige produkter reflekteres ikke bare i vekten vår, men også i ansiktets skjønnhet. Etter å ha gjenopprettet den normale funksjonen i fordøyelseskanalen, vil du ikke bare få skjønnhet i huden, men også kunne kvitte seg med et par ekstra pund.

Den andre årsaken til akne blir en forstyrrelse av sebaceous kjertlene, forårsaket av overdreven produksjon av det mannlige hormonet androgen. For å redusere mengden gjør det lite kalori diett. Det styrer nivået av sebum sekresjon. Jo mindre utsöndring, jo mindre sannsynlig forekomsten av akne.

Mangel på vitaminer påvirker også utseendet vårt. Hvis du bestemmer deg for å håndtere et problem som akne, så i tillegg til riktig kosthold, ta vitaminene A, PP, C, gruppe B Merk også sporstoffer som kalium, kalsium, fosfor, selen og sink.

Ernæringsfunksjoner for sunn hud

Som enhver annen diett følger akne diett strenge regler. De er basert på et balansert ernæringssystem som bidrar til å etablere alle mekanismer i kroppen som forårsaker akne og rødhet. Hvis du vil ha en ren, vakker hud, så vil disse prinsippene hjelpe deg:

 • Først av alt er det nødvendig å forlate skadelige spisevaner, for eksempel å spise fastfood, fettstoffer, sauser og majones i mat, søt brus, sjetonger og vanlig bruk av sjokoladebarer. De inneholder fordøyelige karbohydrater, som forårsaker mange sykdommer.
 • Unngå fettstoffer og stekt mat, samt redusere forbruket av søtsaker. Alle de mest delikate tingene i verden, dessverre, har en negativ innvirkning på kroppen vår. Bare ved å avvise kaker, kaker, søtsaker, fete kjøtt og pølser, kan du få huden, som en modell med et blankt deksel.
 • Gi opp dårlige vaner. Bruken av alkohol, store mengder kaffe og røyking påvirker tilstanden til hele organismen negativt, og huden blir den første som blir angrepet av skadelige stoffer.
 • Diversifiser dietten din så godt du kan. Etter å ha oppnådd et balansert kosthold i hverdagsmenyen, vil du gjøre kroppen mer ungdommelig, sunn og sterk.

De mest akseptable metoder for matlaging for kosthold med akne og forebygging av denne sykdommen er koking, stewing, damping, baking.

Eksempel dagligmeny

En stor fordel med kostholdet for akne er minimumsgrensen på mengden konsumert mat. Ved å stikke til bare en uke i denne dietten, setter du opp kroppen din for å spise riktig resten av tiden. Vi tilbyr en 7-dagers diett basert på et balansert kosthold.

1 dag

Frokost: En suppeplate med frokostblanding med melk ikke mer enn 2,5%, en kopp te (grønn eller svart).

Lunsj: en tallerken av ertesuppe tilberedt på biff, 2 stykker brød, et glass juice og 1 pære eller eple.

Middag: Vegetabilsk salat fra agurker, tomater og paprika, med bakt mager fisk, 2 skiver brød, en kopp te.

Sen middag: et glass fettfattig kefir eller ryazhenka, 2 kaker.

2 dager

Frokost: ca. 150 g hytteost og nøtter og tørket frukt, et glass grønn te.

Lunsj: En tallerken borscht med fettfattig rømme, 2 skiver kornbrød, 2 mellomstore plommer eller en annen frukt, et glass granateplejuice.

Middag: Bokhvetegrøt, kledd med olivenolje, med biffgull.

Sen middag: et glass vanlig drikkeryoghurt, 2 kaker.

3 dager

Frokost: En tallerken grøt tilberedt i melk, en kopp grønn eller svart te, 2 skiver med rugbrød, stekt i en brødrister.

Lunsj: en tallerken med fiskesuppe, 2 stykker brød, 1 fersk agurk, et glass tomatsaft.

Middag: en tallerken stewed grønnsaker, 2 stykker brød, 1 eple eller pære, et krus av te.

Sen middag: et glass vanlig drikkeryoghurt, 2 kaker.

4 dager

Frokost: 2 kokte egg, 3 skiver med rugbrød, stekt i en brødrister, en kopp te.

Lunsj: Vegetabilsk salat fra agurker og tomater og et middels kokt bryst, 2 skiver brød, 1 fersken eller annen frukt, et glass mineralvann.

Middag: Kokt brun ris med bakt fisk, 1 fersk agurk, et glass granateplejuice.

Sent middag: et glass biokefir, 1 skive skål.

5 dager

Frokost: En tallerken kokt bokhvete frokostblanding kokt i melk, 1 stykke kornbrød og et glass grønn te.

Lunsj: En tallerken med kål suppe tilberedt i kylling bouillon, 2 skiver med rugbrød, et glass fruktjuice.

Middag: en tallerken med grønnsakspott med biff, 2 stykker brød, 1 stor oransje eller 2 mellomstore mandariner, en kopp te.

Sent middag: fruktsalat av eple, umodne bananer, aprikos, et glass mineralvann.

6 dager

Frokost: en omelett fra 2 egg, 2 skiver stekt toast, et krus med grønn te.

Lunsj: en tallerken suppe med vermicelli i kylling bouillon, 1 fersk agurk og tomat, 2 skiver brød og et glass fruktjuice.

Middag: Stekt oksekjøttpatties, byggryn, 1 rød paprika, en kopp te.

Sen middag: et glass ryazhenka og 2 kaker.

7 dager

Frokost: grøt tilberedt i melk med flere frokostblandinger med 1 stykke toast og et glass te.

Middag: en tallerken med fiskesuppe, 2 skiver med rugbrød, grønnsakssalat fra kål, gulrøtter og epler, 1 sitrusfrukter, et glass fruktjuice.

Middag: brun ris pilaf med kylling, vinaigrette, 1 stykke brød, et glass mineralvann.

Sen middag: et glass fettfattig yoghurt med 3 kjeks-triks.

Kosthold for akne og akne fra menyen i 7 dager

Akne, akne, akne - et vanlig problem, spesielt under puberteten på grunn av økt sekresjon av talgkjertlene, ledsaget av betennelse i follikkelsystemet. I klinisk praksis er det mange typer løsninger avhengig av alvorlighetsgraden av sykdommen. Selv om det ikke er livstruende, men fra estetikkens synspunkt, har det en sosio-psykologisk effekt, derfor koster et kosthold med akne med et kompleks av terapi det beste resultatet.

Hva forårsaker akne

Studier viser som forårsaker akne i ansiktet:

 1. Ernæringsmessige mangler.
 2. Hormonal ubalanse.
 3. PH ubalanse i tarmene.
 4. Stress.
 5. Forgiftning.
 6. Tarminfeksjoner.

Den vanligste årsaken til inflammatoriske prosesser er mangel på næringsstoffer.

Det er en bred global mangel på sink, omega-3, omega-6, vitamin B3, E og, selvfølgelig, protein. Riktig valgt ernæringsplan vil bidra til å bli kvitt akne i ansiktet, tilbake, fylle underskuddet av næringsstoffer i kroppen.

Akne diett - riktig diett

Mange dermatologer hevder fortsatt at ernæring og akne ikke er relatert. Men disse er argumentene til bare to studier publisert for 40 år siden. Den store mengden bevis tyder på at riktig ernæring har en stor innvirkning på tilstanden til huden.

rollen diett i patogenesen av acne vulgaris illustrerer det faktum at flertallet av ungdom i vestlige land lider av betennelse, mens diagnosen er sjelden i land som holder seg til den tradisjonelle, naturlig mat.

Hensikten med denne artikkelen er:

 1. Forstå hvordan du unngår ekkel akne som har en tendens
  flare opp like før et viktig møte eller arrangement.
 2. Vulgaris kan helbredes for alltid ved å endre det vanlige dietten, unngå skadelige matvarer.

Det aller første å forstå er at mat utfører mange flere funksjoner enn det bare gir energi for hele dagen.

I dette tilfellet sier de ofte: Du er hva du spiser. Naturopater med mange års erfaring indikerer at tilstanden til hår, hud og negler er vanligvis det første som vil lide hvis det er mangel på og ubalanse av næringsstoffer.

Før vi snakker om hva som må legges til dietten, la oss begynne med det du må gi opp.

8 mest skadelige produkter

Akne er en vanlig hud tilstand som gjør de fleste ubehagelig og smertefull. Noen av årsakene til utseendet deres kan være utenfor vår kontroll, men du kan takle dette problemet ved å unngå produkter som forverrer sykdommen.

1. Karbohydrater

Hvitt brød, kaker, bakverk - med høy glykemisk indeks, som tradisjonelt er assosiert med økning i utslett. Når det brukes i store mengder, begynner kroppen å intensivt produsere glukose, øker nivået av insulin i blodet dramatisk.

Lavglykemisk diett reduserer forekomsten av akne med nesten halvparten. I stedet for kaker og pasta, bytt til fullkorn, som inneholder mange antioksidanter.

2. sukker

En av de viktigste fiender som forårsaker akne, seboré, aldring og svekker immunforsvaret. For mye forbruk av søtsaker vil akselerere utseendet på rynker, da det reduserer produksjonen av kollagen og elastin, to proteiner som er avgjørende for ungdom og hudens elastisitet. Studier viser at hvitt pulver er kreftfremkallende. Derfor, jo mindre det - jo bedre. Hvis du vil ha søtt, erstatt sjokoladebaren med frisk frukt.

3. Alkohol

Alkohol lover morgen bakrus ikke bare for hele organismen, men også for hudintegratet, frata dem til livgivende fuktighet. Dette er fordi han begynner å flittig behandle alt gjenværende vann for sine grunnleggende behov, og gir ikke sjansen til å mette huden. I tillegg utvider alkohol blodkar, og dette fører til utseendet av rosacea.

4. Kaffe

Koffein er et vanndrivende som forårsaker dehydrering. Det tørker ikke bare huden, men øker også produksjonen av hormonet kortisol, og det svinger igjen beskyttelsesdekselet og akselererer aldringsprosessen. Derfor, neste gang du bestemmer deg for å se ditt favorittprogram for natten under en kopp aromatisk kaffe - tenk om du trenger det. Definitivt bedre sove lenger.

Kosthold for akne: meny for uken

De viktigste årsakene til akne

Det er mange årsaker til utviklingen av akne. Derfor, før du behandler akne, er det viktig å gjennomføre en omfattende diagnose av hele kroppen. Som regel oppstår akne i området av de store talgkjertlene. Halsen, ansiktet (spesielt pannen og haken), nakken og ryggen er utsatt for utslett.

Sekresjon øker under ungdomsårene under hormonelle forandringer, så vel som hos kvinner i menstruasjonssyklusen. Blant årsakene til akne kan noteres og follikulær hyperkeratose. For denne sykdommen er preget av et brudd på prosessen med cellefornyelse i hårsekkene.

Svært ofte forårsaker acne sykdommer i mage-tarmkanalen. Eksperter fant at akne er direkte avhengig av kvaliteten på menneskelig ernæring. Hvis pasientens diett er mettet med karbohydrater, men det er få aminosyrer og fett i det, oppstår en økt utskillelse av talgkjertlene.

I tillegg, hvis du har et usunt kosthold, lider din lever mye. Det blir vanskelig for kroppen å utføre alle sine funksjoner av forgiftning av kroppen. Så forekommer sykdommer i fordøyelsessystemet alltid i ansiktet. Ofte hos pasienter med akne, diagnostiserer jeg gastritt og tarmdysbiose.

Andre årsaker til akne inkluderer følgende faktorer:

 • stress,
 • Krenkelse av hormonelle nivåer;
 • Genetisk predisposisjon;
 • menstruasjon;
 • seborrhea;
 • Bruk av visse kosmetikk;
 • Klimaforhold;
 • Godkjennelse av noen medisiner;
 • Profesjonell virksomhet;
 • Individuelle trekk ved hudens mikroflora
 • Immun dysfunksjon;
 • Diabetes mellitus.

Hos kvinner kan forekomsten av akne bli utløst av visse gynekologiske sykdommer. Følgelig er følgende sykdommer manifestert på huden: polycystisk ovariesykdom, bakteriell vaginose, candidiasis, kolpitisk mikroflora, mastopati.

Svært ofte er den primære årsaken til akne ikke selve sykdommen, men legemidlene som brukes til å behandle den. Under graviditet, en kvinnes hormonelle forandringer, som også kan føre til endringer i huden tilstand.

Spesiell ernæring for akne - typer menyer

Ernæring for en pasient med en hudforstyrrelse - Akne bør være litt grov, rik på mat med en fibrøs struktur. Det er ikke bare fett, men også andre inneslutninger i mat, fordi så snart de kan i en akselererende tempo og sikkert bringe kroppen all skadelig, forårsaker smerte og angst selv på hudnivå.

Kosthold for akne - meny for uken

For å redusere symptomene, blir den ukentlige menyen laget slik at kokt frokostblanding, ikke-fett supper, kjøtt, lever, fisk, frukt, grønnsaker og bær er obligatoriske i oppvaskene. Omtrentlig ukentlige måltider kan omfatte følgende matvarer:

 1. Til frokost - kokt egg, cottage cheese med bær, tilberedt på egenhånd, og ikke kjøpt (i butikken kan ost desserter konserveringsmidler eller søtningsmidler bli funnet), kompote.
 2. Lunsj - kylling kjøttkraft, dampet grønnsaker (ca 150 gr.), Kokt kylling (100 gr.), Drikk et glass tomatsaft.
 3. Til middag - vegetabilsk salat og bokhvete grøt.

Pagano diett system

Den amerikanske ernæringsnæringen nærmet seg ganske grundig for å skape et universelt diett for mennesker som lider av ulike hudsykdommer, inkludert akne. Det legges vekt på å rense tarmene på en mild måte - med et riktig valgt balansert kosthold.

Systemet er som følger:

 1. Den første fasen. Det er nødvendig å spise 3 frukter på rad i 3 dager, så mye som du vil, og samtidig blir enemas laget forsiktig.
 2. Den andre fasen. Når du skal lage mat for hver dag, bør grønnsaker, juice, frukt, bær være til stede i 70% av matblandingen. De resterende 30% er kjøtt, fisk, frokostblandinger fra korn og egg.
 3. Et spesielt punkt - du kan ikke samtidig spise sitrus- og meieriprodukter, samt korn og frukt - maten skal være så skille som mulig.

Japansk diett

Det antas at pasienten i 2 uker vil bli matet utelukkende på ris, frukt, fisk, grønnsaker og meieriprodukter. En omtrentlig meny er oppnådd som følger:

 1. Frokost - grønn te, et stykke brød laget av fullkornsmel.
 2. Lunsj - kokt eller bakt fisk, salat fra fersk kål.
 3. Middag - steames grønnsaker (du kan frisk), et glass kefir.

Bokhvete behandling

I 1-2 uker vil mat til en aknepasient bestå av følgende retter:

 1. Frokost - bokhvete grøt, en kopp svak te, en sandwich som bare består av brød og ost.
 2. Lunsj - grønnsaksuppe, 100 gr. Kostholdskokt kjøtt og fersk grønnsakssalat, krydret med sitron.
 3. Trygg, - grønnsaksjuice, kan være frukt, men ferskpresset.
 4. Middag - bokhvete grøt og kokt fisk.

Som allerede nevnt vil riktig, balansert ernæring føre til utvinning.

Derfor er nutritionists motstand for alle typer mono-diett, hvor bare ett produkt spises. Vitaminer av gruppe A, E, C, PP, B, viktige elementer (kalsium, magnesium, fosfor, etc.) må nødvendigvis inkluderes i det daglige dietten.

 1. Egnet meieri diett, vekslet med "russisk" (basert på bruk av frokostgrøt i vannet). Du trenger ikke å glemme å spise grønnsaker og lene kjøtt minst en gang hver annen dag.
 2. Det fjerner giftstoffer godt, noe som betyr at et tre-dagers fruktdiett har en gunstig effekt på sykdomsforløpet.

Legene sier også fordelene med faste dager for pasienter med akne.

Men det er best å lage en meny for hver uke, som inkluderer alle produkter som er nyttige for akne.

Symptomer på akne

 • Hormonal dannelse av kroppen i ungdomsårene.
 • Usunn matvaner.
 • Endringer i hormon nivåer under graviditet.
 • Start / slutte å ta orale prevensiver.
 • Arvelig predisposisjon
 • Kosmetikk av dårlig kvalitet.
 • Bruk av visse grupper av legemidler.

Tenåringer som bor i Afrika eller Asia vet ikke hva akne er. Når forskerne bestemte seg for å unravel dette fenomenet, viste det seg at hemmeligheten ligger i næringsnæringens natur. Faktum er at i disse landene består dietten hovedsakelig av plantefôr, som inneholder nesten ingen animalsk fett.

Kostholdet for akne i første etappe foreslår å utføre fruktlossing, som skal utføres ved hjelp av følgende frukter:

Du bør ikke bruke:

 • Alle typer hermetisert frukt
 • Sitrusfrukter
 • bananer

Kosthold for akne i andre etappe utvider kostholdet. Et utvalgsmenyalternativ er som følger:

 • Frokost: frisk frukt, en håndfull nøtter og kefir eller melk
 • Lunsj: En del kokt fisk, steames grønnsaker, toast og matmelk
 • Middag: fersk grønnsakssalat med gyldne bønner eller spirer av alfalfa og dessert i form av svesker eller andre tørkede frukter

Det er mulig å arbeide på menyen uavhengig, men for dette må du vite listen over produkter som kostholdet ikke tillater for akne i dietten:

 • Plantemat av enkelte arter: hvitløk, rogn, bønner, løk, reddiker og reddiker, samt en rekke andre grønnsaker som inneholder en stor mengde eteriske oljer
 • Raffinerte ris og semolina
 • Stekte retter
 • Røkt kjøtt
 • Flour Products
 • Fet kjøtt
 • Høy fett meieriprodukter
 • Sjokolade, kaffe, sterk brygging av te og kakao
 • Spicy krydder: sennep, pepperrot, pepper, etc.

Spesiell preferanse i kosten diett for akne antyder å gi følgende utvalg av produkter:

 • Hudtype Hos noen mennesker er huden faktisk utsatt for akne. Men "sårbar" betyr ikke det obligatoriske utseendet på akne. Spesielle komplekse tiltak, bevisst kosthold og livsstil - dette problemet vises ikke.
 • Resultatet av hormonell overproduksjon. Hovedårsaken er det gjentatte overskuddet av androgener (mannlige hormoner) som stimulerer produksjon av talg. Porer, spesielt på ansiktet, kan bli smittet og betent.
 • Effekten av blodsukker. En delikat balanse mellom hormoner påvirker glukosenivået. Når sukker øker, frigjør insulin, og dette fører igjen til en økning i produksjonen av androgener.

Å bli kvitt akne på forsiden av det første å finne ut årsakene deres.

 • hormonforstyrrelser som forekommer hos ungdom, gravide, personer med sykdommer i endokrine og urinveisystemet;
 • mangel på vitaminer og mineraler i kroppen;
 • svekkelse av immunitet, fysisk og følelsesmessig overbelastning, søvnmangel;
 • hypotermi;
 • forstyrrelse av fordøyelseskanalen;
 • utilfredsstillende omsorg for deksler;
 • allergi.

I de fleste tilfeller vises akne under påvirkning av flere faktorer samtidig.

 1. Prøv å formulere en diett bare fra naturlige produkter. Selv om det for dette skyldes du må kjøpe i dyre "grønne" butikker.
 2. Spis 4-5 ganger om dagen, men gjør deler fraksjonal (liten). Unngå angrep av "gluttony". Din diett bør være forskjellig, til tross for mange begrensninger.
 3. Ta mat når det ikke er veldig kaldt, men ikke veldig varmt. Gi opp supper og retter som "brenner" ganen og slimhinner. Overgi supper generelt kan ikke være! De må være til stede i kostholdet ditt.
 4. Avvis fett, mel, søt, krydret og røkt. På dagen må du drikke ca 2-2,5 liter vann.
 5. Velg en diett med et spill på et stort antall fisk, grønnsaker og frokostblandinger. Bran må brukes (daglig rate - 4-6 ss).
 6. Eliminer lett fordøyelig karbohydrater (disse er sukker, konditori og også brusende drikker). Ordne en gang i uken "dager med rengjøring", de er også "faste dager".
 7. Ikke salt maten! Jo mindre salt og krydder, jo bedre. Mat bør tilberedes uten olje og krydder (om mulig). Tilberedningsmetoder - matlaging, stewing, steeping, baking; Også eksperter anbefaler å skape smakfulle og næringsrike måltider i en dobbel kjele eller en treg kokekanne.

Eksperter gir råd: Når du lager mat, ikke salt det. Når parabolen er tilberedt, kan du "krydre" den med en klype salt (men prøv å redusere mengden av dette stoffet).

Hvilke spesifikke matvarer må utelukkes fra kostholdet:

 1. Fett kjøtt, og også stekt kjøtt. Hvis du ikke kan nekte det, koker du minst et par.
 2. Majones og ketchup. Alle butikksauser, majones - skade kroppen din.
 3. Krydder. Avvis fra "kunstige" tilsetningsstoffer som "Mivina", "Rollton", "Kukharek" og andre. Det maksimale du kan enes om er emballasje med tørre blader av basilikum, dill, persille.
 4. Stekt poteter og pommes frites. Fra det mye elskede matproduktet må du også gi opp. Den skyldige - en stor mengde vegetabilsk olje, som brukes i preparatet. Selvfølgelig må du glemme velsmakende hamburgere, cheeseburgere og andre "hyggelige farer" fra hurtigmat.
 5. Melk sjokolade. Den har for mye sukker og kunstig fett, noe som forårsaker tilstopping av porer og økt dannelse av talg. Dette blir årsaken til den "nye runden" av akne.
 6. Kaker med krem, bakverk. Dette er skadelig for helsen, og for figuren, og for tilstanden til huden. Vi gir opp våre favorittkakepies - og etter 2-3 uker ser vi bedring i trivsel, "forlater" ekstra pounds.
 7. Røkt kjøtt, fisk. Vi må også gi opp de kjærlighetsmatenes kjære.
 8. Kaffe, sterk te. Drikker som inneholder forhøyede nivåer av koffein lurker en fare for huden din.
 9. Alkohol og alkoholholdige drikker.

Du må følge vitamin- og mineralbalansen. For at kroppen skal trives, må du spise mat som inneholder sink, vitamin B, A og E, omega-syrer, fiber.

Nå er det på tide å håndtere matvarer som vi kan spise uten frykt for risikoen for rød eller hvit akne.

I artikkelen beskriver vi en eksemplarisk meny som holder seg til alle som ønsker å returnere den perfekte huden.

 1. For å bli kvitt akne, må du begrense deg til ernæring, for å overgi dine favoritt "shop pranks": søt, røkt, fett, mel.
 2. Du trenger ikke å umiddelbart sitte på "mono-dietten" eller begrense deg selv i livsstil og ernæring. For kroppen vil det være stress, som han vil reagere med hodepine, en følelse av tretthet.
 3. Dermatologer og kosmetologer anser ernæring som en av komponentene i akne- og aknebehandling. Hvis du vil bli kvitt akne så fort som mulig, er det bedre å gå til en konsultasjon med en spesialist, finne ut grunnen, foreskrive behandling (med antibiotika, hormoner, salver) og hold deg til det.

Dannelsen av akne på huden kan skyldes flere grunner: aldersrelaterte, regelmessige eller patologiske hormonelle forandringer i kroppen, stress og økt psyko-følelsesmessig stress, usunt kosthold, utilstrekkelig hudpleie og mangel på riktig rensing.

Dannelsen av blackheads, black spots og comedones er forklart av den patologiske hyperaktiviteten til talgkjertlene. Huden har ikke tid til å fjerne overskudd av de produserte stoffene til rett tid, som følge av at de tetter porene, hvor de blander seg med smuss, rester av talg og døde celler danner en tett plugg, sprekker med porer, hindrer hudånding og provoserer betennelse.

Mangel på vitaminer, vanligvis hentet fra mat, påvirker også huden, fordi disse sporstoffer og næringsstoffer hjelper huden å komme seg raskere under aggressive hormonelle angrep, og transporterer oksygen og næringsstoffer til hudcellene.

For å lykkes med å behandle betennelse må du vite hvilke vitaminer og sporstoffer som hjelper huden å komme seg raskere, se frisk og attraktiv:

 1. Vitamin A. Den opprettholder den naturlige konsentrasjonen av fuktighet i cellene i epidermis, normaliserer nivået av kollagen og elastin, som er ansvarlig for hudens elastisitet og motstand, regulerer prosessen med sebumproduksjon fra porene.
 2. Vitamin E. Det har lenge vært kjent for sine antioksidantegenskaper for hudceller. Det fremmer aktiv eliminering av skadelige stoffer, forurensning og giftstoffer. Med riktig omsorg og ernæring dannes ikke nye svarte flekker.
 3. Vitaminer i gruppe B. Bidra til normalisering av tilførsel av celler i epidermis med næringsstoffer, samt bidra til å akselerere assimilering av andre nyttige vitaminer og mineraler, men det er viktig å huske at deres overskytende fører til ukontrollert absorpsjon av forskjellige forbindelser fra mat og forverrer betennelsesprosesser.
 4. Vitamin C. Det regnes som det viktigste stoffet i ferd med å bli kvitt akne. Askorbinsyre ødelegger toksiner, forårsaker irritasjon i det øvre lag av huden, reduserer intensiteten av den inflammatoriske prosessen, og når den transporteres sammen med blodet selv til de mest tilstoppede porene, fungerer det perfekt som et indre antiseptisk, som frigjør huden fra innsiden. Vitamin C bidrar også til å styrke kroppens naturlige forsvar, noe som øker motstanden mot ugunstige faktorer i ytre og indre miljø.

Det er også nødvendig med en rekke sporstoffer som sink, krom, selen, jern, mangan, kobber og flerumettede fettsyrer. Når du skal lage en diett for behandling av akne, må du sørge for at dietten inneholder et komplett spekter av aktive ingredienser som vil bidra til å gjenopprette hudens helse og visuelle appell.

Grunnleggende regler for ernæring og kosthold for behandling av akne

Hvilke regler bør følges når du følger en diett:

 • Det bør helt forlate de tomme karbohydrater. Disse er allerede sukkerarter, søtsaker. Også, mindre trenger å spise pasta og poteter.
 • Bytt søtsaker med naturlig tørket frukt, honning, du kan marshmallow på grunnlag av naturlig eple pektin.
 • Slutte å ta alkohol. Vanlig inntak av alkohol bidrar til utseendet på akne og akne. Alkohol har en negativ effekt på leveren, som som et resultat av denne innflytelsen ikke kan takle sine rensende og absorberende plikter.
 • Ta vitaminer. For huden er det viktigste vitamin B hele gruppen B. Det er bedre å velge vitaminkomplekser samtidig, slik at de også inneholder selen, molybden, svovel, sink og andre sporstoffer. På apotek kan du finne spesielle emballasje multivitaminer "for hud, hår" Du kan også kjøpe vitaminer til gravide - i dem er kombinasjonen av ingredienser den mest komplette og balansert.
 • For pleie, bruk spesiell anti-akne kosmetisk serie.

Listen over nyttige matvarer til behandling av akne vulgaris, akne i ansiktet, som skal danne grunnlaget for dietten:

 • Gjødret melk, ikke-fettprodukter: Kefir, Yoghurt, Yoghurt;
 • fettfattig fisk: kulmus, laks, bras, torsk;
 • havregryn, hvete, bokhvete, linser;
 • friske grønnsaker og frukt;
 • asparges, soyabønner, belgfrukter, nøtter;
 • magert kjøtt: kyllingbryst, kalvekjøtt, kalkun, kanin.

Kok dem skal være i vannet, du kan legge til noen nøtter, tørket frukt og en skje med honning. Til frokost bør være den viktigste delen av kalorieretter, og middagen skal være lett yoghurt eller fettostost.

Nyttig for å gjenopprette intestinal peristaltikk for å drikke tranebærsaft og grønnsaksjuice.

Liste over skadelige matvarer som bør utelukkes i samsvar med kostholdet:

 • bakverk, konditori;
 • semolina, risgryn;
 • godteri;
 • kaffe, alkoholholdige, karbonerte drikker, energi;
 • fett, stekt, krydret, røkt mat;
 • pølser, pølser;
 • hurtigmat;
 • halvfabrikata;
 • fett kjøtt: and, lam, svinekjøtt;
 • hvitt brød;
 • chips, kjeks.

Et viktig punkt når du følger en diett er den rette kombinasjonen av produkter. For eksempel kan du ikke spise kjøtt med poteter, pasta eller grøt. Garnish bør være en frisk salat. Bakt grønnsaker serveres med fisk. Hvitt brød skal erstattes med kli eller bokhvetebrød. Det er nødvendig å opprettholde vannbalansen, på den dagen du trenger å drikke 1,5 liter rent, ikke-karbonert vann.

Når du behandler akne og slanking, anbefales det å starte frokost med frokostblandinger, da det inneholder treg karbohydrater. Stoffer absorberes gradvis, noe som gir kroppen energi i lang tid. Kok dem skal være i vannet, du kan legge til noen nøtter, tørket frukt og en skje med honning.

Et viktig punkt når du følger en diett er den rette kombinasjonen av produkter. For eksempel kan du ikke spise kjøtt med poteter, pasta eller grøt. Garnish bør være en frisk salat. Bakt grønnsaker serveres med fisk. Hvitt brød skal erstattes med kli eller bokhvetebrød. Det er nødvendig å opprettholde vannbalansen, på den dagen du trenger å drikke 1,5 liter rent, ikke-karbonert vann.

Ved første øyekast er restriksjonene svært tøffe, men du kan lage næringsrike og smakfulle retter fra listen over sunne produkter.

Kosthold for akne og akne på mandag:

 • Frokost: grøt på vannet med nøtter og honning, kakao med melk og svamp kjeks.
 • Lunsj: yoghurt, bakt eple.
 • Middag: Vegetabilsk suppe med sopp i kylling bouillon, fisk gryte med grønnsaker, grønn te.
 • Lunsj: Vegetabilsk salat, kokt kalvekjøtt, gelé.
 • Middag: Mager ost med honning, juice.

Du kan ikke overeat, komme opp fra bordet, bør være en liten følelse av sult. Det beste resultatet kan oppnås mens du opprettholder en diett og bruker eksterne midler til behandling av akne.

Kosthold for akne og ungdoms akne på tirsdag:

 • Frokost: Hvetekorn med tørket frukt, fersk juice, nøtter.
 • Lunsj: frisk frukt eller bær, grønn te.
 • Lunsj: Kremsuppe med bokhvete grøt og ost, et stykke branbrød, damppatty, kakao med melk.
 • Lunsj: Courgettepuré, bakt fisk med sopp, gelé.
 • Supper: galete kaker, melk.

Friske frukter bør spises mellom måltider eller til middag. Unntak inkluderer druer, bananer, meloner, datoer og rosiner.

Kosthold for akne på onsdag:

 • Frokost: bokhvete, kokt kyllingbryst, grønn te.
 • Lunsj: kokt egg, brød, gelé.
 • Lunsj: vermicelli suppe, bakt eggplanter, fruktjuice.
 • Lunsj: grønnsakssalat, kokt fisk.
 • Middag: dessert av cottage cheese, honning og kanel, juice.

Overholdelse av den anbefalte menyen og kostholdet vil ikke bare bidra til å forbedre tilstanden til huden hos ungdom, bli kvitt akne og akne, men også normalisere kroppsvekten. Det er nødvendig å følge matplanen, spise samtidig.

Kosthold for akne og akne, menyen på torsdag:

 • Frokost: Hvete grøt, kokt egg, kakao med melk.
 • Lunsj: yoghurt med friske bær og galetnykaker.
 • Lunsj: grønnsaksuppe, kokt biff, fersk salat, te.
 • Lunsj: stewed kål med sopp, tranebærjuice.
 • Supper: yoghurt.

Det siste måltidet skal være senest 2 timer før sengetid. Ikke spis om natten noe fett eller frokostblanding, slik mat blir fordøyet i lang tid og deponert i det subkutane fettet, bremse i fremtiden absorpsjon av næringsstoffer i tarmen.

Eksempelmeny for akneutslett og akne for fredag:

 • Frokost: havremel med nøtter og honning, kakao.
 • Lunsj: Bakt eple eller pære, gelé.
 • Lunsj: suppe med sopp og linser, stuvet med grønnsaker, kalkun, grønn te.
 • Lunsj: frisk frukt, yoghurt.
 • Middag: kakao med lavmett hard ost.

Fra de tillatte desserter kan du spise en kremaktig is eller 20 g mørk sjokolade. Hvis den søte tannen virkelig vil ha noe velsmakende, må du spise søtsaker i begrensede mengder og bare om morgenen.

Kosthold i behandling av akne og akneutslett, menyen på lørdag:

 • Frokost: Bokhvete grøt med skummet melk, kjeks.
 • Lunsj: kokt egg, te med et stykke hard ost.
 • Lunsj: suppe med bønner, kokt kyllingbryst, grønnsakssalat, tomatjuice.
 • Lunsj: stewed courgette med greener, svart brød, gelé.
 • Middag: hytteost med usøtet yoghurt.

Å observere en diett om vinteren, er det nødvendig å i tillegg ta farmasøytiske vitaminer for å hindre beriberi. Den daglige menyen skal være nok protein og essensielle sporstoffer. De er til stede i fisk, kjøtt, melkeprodukter, sopp, nøtter.

Kosthold fra akne og hudormer, søndagsmeny:

 • Frokost: korngrad, kokt egg, kakao med melk.
 • Lunsj: salat, brød, gelé.
 • Lunsj: dampkotelett, grønnsaksuppe, gulrot-eplejuice.
 • Lunsj: Steames grønnsaker med sopp, Tomatsaft.
 • Middag: yoghurt med pommes frites, te.

Når akneutbrudd hos ungdom og etter et sunt kosthold, bør fermenterte melkeprodukter kjøpes med lavt fettinnhold og uten sukker. Hjemme kan du legge til frisk frukt, nøtter, kanel eller honning. Få en velsmakende og sunn dessert.

Nyttige anbefalinger for behandling av akne i ansiktet

 1. Å observere en diett for å behandle akne, er det viktig å lage en meny som inneholder alle nødvendige stoffer. Hvis dette ikke er mulig, kan du bare begrense bruken av forbudte matvarer og diversifisere dietten så mye som mulig med grønnsaker og frukt.
 2. Koking er best dampet eller bakt i ovnen. Ved risting, bruk olivenolje. Det er nyttig å legge linfrøolje eller frø til salater, det normaliserer intestinal motilitet, metabolisme.
 3. På tidspunktet for kostholdet er å forlate bruken av sjømat, inneholder de jod, noe som i sin tur øker sekresjonen av kjertlene i det endokrine systemet og fører til det faktum at tenåringer har akne, purulent akne. Av samme grunn kan du ikke overdrive det med nøtter, men det er nødvendig å inkludere dem i menyen.
 4. Naturlig grønn te bidrar til å eliminere giftstoffer fra kroppen, stimulerer stoffskiftet. Per dag må du drikke 1,5 liter vann, mens andre drikker ikke regnes. Den mest nyttige substansen for ansiktets hud, som er en del av mange kremer for akne og akne, er vitamin A. I store mengder finnes det i gulrøtter, sitroner, spinat, aprikoser, solbær.

Kosthold fra akneoppskrifter.

Fersk fisk skal rengjøres og kuttes i porsjoner på ikke mer enn seks centimeter. Vi tar en ikke så dyp plate, legger ut fisken, dryss gulrøtter med hakkede strå og deretter løkene ringer. På toppen av løk, legg et par tomatskiver og noen grønnsaker (etter smak). Du kan lett salt det. Sett alt dette i en dobbeltkoker og kok i omtrent tjuefem minutter.

Kyllingfilet med grønnsaker. Kryd de tidligere vasket og tørkede eggplanter i ringer, dryss salt opp og sett til side i en halv time. Deretter skal kyllingfileten kuttes i porsjoner, skåret i skiver bulgarsk pepper, løk, tomater og gulrøtter.

I en kasserolle med en tykk bunn, smurt med olivenolje, legg tomatene først, deretter gulrøtter, løk og kylling, legg så eggplanter, gulrøtter og paprika. Greens kan legges mellom lag. Sett potten på brannen, lukk lokket og kok i 40 minutter. Hvis du er allergisk mot tomater, kan du utelukke dem fra oppskriften, det viser seg også veldig velsmakende.

Rensing diett av akne - enkelt. Listen over tillatte produkter er ganske bred, slik at du kan lage mat de fleste av dine favorittretter. Prøv å steke mat sjeldent, koke, simre, bake og damp.

 • Oksekjøtt 300 g
 • Spinat eller sorrel.
 • 1 gulrot.
 • ½ kopp brun ris.
 • 1 oransje.

Kjøpe litt bittesmå biff. Klipp den i små stykker, pakk i spinat eller sorrel.

Klipp folien. Legg på kjøttet i greener, deretter revet gulrøtter, halvkoking ris og spiseskje mais. Vann alt dette med appelsinjuice, pakk inn folie.

Bake i omtrent en time på lav varme.

 • 400 g fettfattig fisk.
 • 1 gulrot.
 • 1 sitron
 • 1 løk.
 • 2 tomater.
 • Frisk persille.

Klipp fisk i stykker, klem citronsaft for hver servering.

Rist gulroten på et grovt gryn, hogk løk og tomat. Sett alt på fisken. Topp med fersk persille. Send til sakte komfyr eller dampbåt i en halv time.

Salat med avokado og brokkoli.

 • 3 tomater.
 • 200 g brokkoli.
 • 2 avokadoer.
 • ½ sitron.
 • 20 g fettfattig ost.
 • 1 hvitløksklove
 • 3 ss vann.
 • Dill.

Kok brokkoli. Avløp, kul. Rist hvitløk på en grov rist, hell kokende vann over det. La. Vask og hakk dillen. Klem saften av en halv sitron i en kopp. Skjær tomater i mellomstore biter. Skal og terninger avokadoene. Dryss med sitronsaft. Kombiner alle ingrediensene i en salatskål. Gni den harde osten på toppen.

Kosthold for akne: Oppskrifter.

Mandag: Frokost: Havregryn på vann, frisk frukt eller grønnsaker, Grønn te uten sukker. Middag: suppe med kylling bouillon, kokt egg, grønn te uten sukker. Middag: Steamfisk med sideskål med friske grønnsaker, et lite brød, ikke sød kompot eller dogrose kjøttkraft.

Tirsdag. Frokost: Middels fet ost eller ost (80 g), tranebærjuice. Middag: Kalkun kjøttssuppe, grønn te uten tilsatt sukker. Middag: kokt biffbit (150 g) med vegetabilsk garnering, et glass kefir.

Onsdag: Frokost: Frisk frukt eller grønnsakssalat, et glass kefir eller grønn te uten sukker. Middag: Vegetabilsk salat krydret med olivenolje og sitronsaft, kaninsuppe, grønn te uten sukker. Middag: Bokhvete grøt på vann, Ryazhenka 150 g lavt fettinnhold.

Torsdag: Frokost: hirsegrøt, fruktsalat, grønn te uten sukker. Middag: suppe med biffsuppe, grønn te uten sukker. Middag: kokt kyllingfilet (100 g), grønnsakspott, kompott.

Fredag. Frokost: grønnsakssalat, fettost, ost, grønn te uten sukker. Lunsj: øre, smørbrød med ost, te (grønn). Middag: bokhvete grøt, gelé.

Lørdag. Frokost: grønnsaker, kokt egg, 150 g kefir. Lunsj: kokt kaninkjøtt med bygegrøt, gelé. Supper: fruktsalat, et stykke ost, grønn te.

Søndag: Frokost: Hirsegrøt, Et glass Ryazhenka Ikke høyt fett. Middag: Kyllingsuppe, Brød, Grønn te. Middag: Steames fisk, Hestekjøtt, Et glass kefir.

Effekten av akne dietter. I de første dagene av en slik diett kan man se en økning i antall akne på ansiktet. Dette skyldes det faktum at kroppen begynner å intensivt fjerne skadelige stoffer og toksiner. Dette fenomenet er midlertidig, så det er viktig å ikke avvike fra det tiltenkte målet.

I denne situasjonen er det godt å kombinere kostholdet med akne med folkemessige rettsmidler for behandling, tinkturer, avkok og komprimerer av medisinske planter gir en utmerket effekt. Etter rådene gitt i artikkelen, vil du definitivt oppnå ønsket mål. Vakker og sunn hud er ikke en drøm, det er en realitet!

Med slik betennelse i huden, som akne, er kostholdet en spesialfremstillet meny med de matvarene som hjelper innsiden av kroppen til å rense seg selv av toksiner, slagger, lette prosessen med helbredelse og gjenopprette huden, som utføres fra utsiden, mens innsiden vil virke gradvis.

Få mennesker gjetter fra pasientene, men faktisk er effekten av dietten enorm - den kan bidra til riktig helbredelse av huden etter modning av akne. Og dette antyder at i deres sted ikke vil danne slike ubehagelige konsekvenser som arr, "potholes", "craters" eller arr.

Overdreven forbruk av søtt eller fett kan føre til følgende interne prosesser i menneskekroppen, som lett blir provosert, så utseendet på akne på huden:

 • forstyrrelser i hormonsystemet, inkludert hos ungdom;
 • sykdommer i fordøyelseskanalen (systemet i mage og tarm);
 • Hyperaktiv sebumsekretjon ved kjertler;
 • betennelse i huden som en reaksjon på kroppssmerter;
 • metabolske forstyrrelser;
 • utseendet av ormer i kroppen og andre parasitter;
 • redusert stressmotstand;
 • allergi.

Blant de mange grunnene som skaper en gunstig grunn for utseendet av akne i ansiktet, kan man utelukke en slik grunnleggende feil i tarmen som forstoppelse. Nedbrytningsprodukter kan delvis komme inn i blodet, og derfor spres de over hele kroppen, når huden også, og skaper inflammatoriske prosesser i integumentet.

Den enkleste og beste måten å forbedre tarmsystemet fungerer, ifølge leger, er å drikke mer vann. På dagen skal drikke fra 2, 2,5, maksimum - 3 liter renset vanntett vann. Hvis vannet også blir renset med kvarts (glatter rynker og forynker huden), shungitt (vannrensing fra skadelige mikroorganismer med 95%) eller silisium (renser kroppen fra giftstoffer og forynner den), vil vannet bli enda renere og sunnere.

Bokhvete behandling

Når legen oppretter menyen for uken, handler han umiddelbart med utelukkelse av de matvarene som midlertidig vil bli bannet for pasienten. Generelt bør slike produkter inkludere de som er ekstremt farlige for noen som allerede har akne på ansiktet deres:

 • sukker og alt søtt mel og konditori;
 • poteter og alt som er rik på potetstivelse;
 • nøtter er rikelig;
 • fett melk og meieriprodukter;
 • kjøtt og svin;
 • animalske og til og med vegetabilske fettstoffer;
 • koffein i noen form fordi det provoserer produksjonen av stresshormonet (kortison);
 • jod, brom, funnet i sjømat;
 • margarin;
 • butikkjuice;
 • hurtigmatretter, næringsmiddel, tørre supper, etc.;
 • enhver bevaring;
 • grønnsaker kan ikke spises eggplant og tomater, og bær - blåbær.

Nøtter som peanøtter, hasselnøtter, pistasjenødder, bør konsumeres i begrensede mengder, og de skal spises utelukkende friske, ikke stekt og ikke tørket i ovnen. Ved frokost er det veldig nyttig å drikke en slik diettholdig drikk som fettfattig yoghurt, yoghurt eller narine.

Disse drikkene er ekstremt viktige for å gjenopprette og normalisere mikrofloraen i tarmmiljøet. Få bonde i dag vil vokse kjøttet til et dyr eller en fugl uten å legge til antibiotika, veksthormoner. Derfor vil nesten alle kjøtt i dag ikke være veldig nyttig for pasienter med akne.

VIKTIG! En integrert del av rensing av kroppen fra innsiden gjennom dietter, er selvoppfølging av pasientens tilstand. Alle viktige observasjoner registreres ved å holde en dagbok, som registrerer produktene som har påvirket, på en eller annen måte, både på det generelle velvære og på huden.

Tillatte matvarer for personer med akne kan oppsummeres i en hovedliste:

 • fra vegetabilsk fett bruk av olivenolje er tillatt;
 • kjøtt av magre og lett fordøyelige arter;
 • sjøfisk er magert;
 • ikke-fettprodukter av fermentert melk, inkludert harde oster;
 • rå hele korn;
 • gjærfritt brød med kli;
 • grønnsaker, unntatt poteter;
 • frukt, unntatt bananer og for søte druer;
 • honning kan brukes i stedet for sukker;
 • hvitløk som en antiparasittisk;
 • grønn spinat er perfekt;
 • sitroner, ingefær.

Fra drikkene vil det være veldig nyttig:

 • sukkerfri grønn te;
 • mineralvann uten gass;
 • noe renset vann
 • svak kompote av tørket frukt;
 • ferskpresset frukt og bær juice.

VIKTIG! Når du bruker olivenolje i matlaging, er det nødvendig å kjøpe utelukkende kaldpresset produkt.

Faktisk er det ganske mange alternativer for å lage en meny, og du kan ikke beskrive alt på en gang. Det gir også mening å studere mer detaljert en eller annen diett, dens system og de funksjonene det er ment å utføre. Imidlertid er det uansett hvilken diett legen vil velge sammen med pasienten å holde seg til utelukkelsen av visse matvarer fra kostholdet.

Hvis du bestemmer deg for å følge denne dietten, må du følge de grunnleggende reglene:

  Ved tilberedning, bruk: matlaging, baking, stewing, damping.

Det beste alternativet er bruk av en multikooker eller en dobbelkoker, siden de inneholder maksimalt gunstige stoffer, og det er ikke nødvendig å bruke store mengder vegetabilsk olje.

 • For en mild tarmrensing ikke bruk avføringsmidler eller enemas. Svisker, kefir, vannmelon og friske plommer har en lett avføringseffekt.
 • Drikk minst 2 liter rent, ikke-karbonert vann. Dette bidrar til fjerning av toksiner og fornyelse av epidermale celler.
 • To typer matvarer bør være til stede i kostholdet: Noen renser fordøyelsessystemet og fjerner skadelige stoffer, andre kompenserer for mangel på næringsstoffer eller opprettholder nivået, og gir næring til huden.
 • Valget av produkter er et sentralt tema i dette dietten, så du bør være oppmerksom på det.

  Nødvendige produkter

  Sørg for å introdusere produkter med kostfiber, som vil bidra til å etablere intestinal motilitet, for å rense den fra akkumulert avfall og skadelige stoffer. De rikeste fiberene:

  • frokostblandinger - bokhvete eller perlebyg, vill eller brun ris;
  • fullkornspasta;
  • hvetekli;
  • kål - hvitkål, brokkoli, brusselspirer;
  • bønner, grønne erter;
  • spinat;
  • linfrø.

  Zink, som er en komponent av kollagen og regulerer sebaceous kjertlene, er nødvendig for en sunn hud tilstand. Kildene er:

  • øl gjær;
  • sjømat;
  • brune alger;
  • asparges;
  • leveren;
  • eggeplomme;
  • fra urteprodukter - nettle, wild rose, persille.

  I utviklingen av sunne hudceller og ernæring er selen ikke den siste. Det finnes i hvete korn og nøtter;

  Antioksidanter er viktige for hudens helse, disse er vitamin A og E:

  • Retinol (vitamin A) finnes i oransje og mørkegrønne grønnsaker. Disse er gulrøtter, mais, aprikoser, spinat og også fiskeolje. Siden dette vitaminet er fettløselig, blir det konsumert med en liten mengde fettstoffer - vegetabilske oljer, surkrem.
  • Kilden til tokoferol eller E-vitamin er nøtter og oljer - oliven, linfrø og solsikke.

  Pass på å bruke fisk som er rik på omega-syrer. Den kan erstattes med fiskeoljekapsler eller frø eller linolje.

  Uten vitaminer fra gruppe B også ikke å gjøre. De er rike på:

  • harde oster;
  • leveren;
  • eggeplomme;
  • kål, spinat;
  • bokhvete og hvete groats;
  • representanter for legume familien.

  I tillegg til disse produktene, under en diett i dietten må du inkludere:

  • Ingefærrot. Det renser blodet perfekt og styrker immunforsvaret.
  • Persille. Hver dag anbefales det å bruke avkok av grønt, som også anbefales å rengjøre blod.
  • Sitron. Dens juice normaliserer metabolisme og øker immuniteten.
  • Hvitløk er et naturlig antibiotika. Den syntetiserer antistoffer som hjelper kroppen motstå negative påvirkninger, stimulerer blodsirkulasjonen og ødelegger patogene bakterier, noe som forårsaker en punktpåvirkning.

  Liste over forbudte produkter

  anmeldelser

  Det terapeutiske kostholdet for akne, ifølge de fleste pasienter, gir et betydelig bidrag til tilstanden til huden. I prinsippet er denne dietten basert på prinsippene for sunn ernæring og kan foreskrives i lang tid. True, noen pasienter er anstrengt av en skarp restriksjon i kosten av enkle karbohydrater.

  Flere Artikler Om Typer Acne