Sink salve er et desinfiserende (antiseptisk), astringent og tørking medisin som brukes i ulike typer hud patologier og sykdommer.

Det blir brukt lokalt (eksternt). Den viktigste aktive ingrediensen i stoffet er sinkoksid, som er preget av evnen til å ha en uttalt tørkeeffekt, noe som forhindrer forekomsten og utviklingen av macerasjonsfenomener på huden.

I denne artikkelen vil vi vurdere hvorfor leger foreskriver sink salve, inkludert bruksanvisninger, analoger og priser for dette stoffet i apotek. Reelle vurderinger av personer som allerede har benyttet Zinc salve kan leses i kommentarene.

Sammensetning og utgivelsesform

På grunn av sin enkle sammensetning har sink salve minst mulig begrensninger og brukes til å løse et svært stort antall hudproblemer. Dens bruk er egnet i nesten alle situasjoner: det er bleieutslett på delikat spedbarns hud eller blekingsfregner.

 • Aktiv ingrediens: 1 g salve inneholder sinkoksid 0,1 g. Hjelpestoff: myk hvit paraffin.

Formutgivelse: Zinksalve 10% ved 20 g i banker i rør.

Sink salve - fra hva hjelper?

Bruk av sink salve er indisert for voksne og barn. Dette er uten tvil et rimelig verktøy som ikke vil være overflødig i et hjemmets førstehjelpsutstyr. Positiv dynamikk med bruk av stoffet kan ses ved diagnose:

 • Den første fasen av stikkende varme, ikke forverret av komplisert viral vevskader;
 • overfladiske sår av sjokk-mekanisk natur;
 • herpes simplex;
 • streptoderma;
 • eksem (eller tilbakefall)
 • alle slags ulcerative foci (perifer degenerasjon av huden);
 • nedsatt vevsintegritet på grunn av kroppens fysiologiske struktur;
 • trykksår;
 • dermatitt og deres derivater.

Med andre ord, sink salve (vurderinger indikerer ekstremt lav toksisitet av ingrediensene, noe som eliminerer muligheten for overdose) - dette er et effektivt antiviralt og antiinflammatorisk middel med utprøvde sårheling egenskaper.

Handlingsmekanisme

Når det brukes på ansiktets hud, begynner stoffet å takle flere viktige oppgaver:

 1. Direkte eksponering for sink aktiverer enzymer som fornyer epidermis;
 2. Det stimulerer også enzymer som koordinerer de viktigste biologiske prosessene i kroppen, direkte relatert til stoffskiftet;
 3. Takket være bruken av salven holdes det øvre lag av dermis i god stand, porene åpnes og fettproduksjonen kontrolleres, noe som forhindrer utseendet av rynker og fettete skinner.

Ved behandling av akne er den viktigste effekten av salven å redusere sekresjonen av talgkirtler og å tørke betennelsen, slik at akne helbreder raskere. Og på grunn av stimulering av regenereringsprosesser og blekningsvirkning av legemidlet, vil selv flekker etter akne passere på kort tid. Med akne og dype subkutane pimples salve klare på grunn av en trekkverk. Samtidig akselererer sinkoksid prosessen med modning av det inflammatoriske fokuset, hvorefter det viser innholdet.

Instruksjoner for bruk

For de som bruker sink salve, forteller brukerveiledningen deg raskt og effektivt å håndtere akne med denne salven, må du følge følgende regler:

 1. Før du bruker stoffet, må du rengjøre huden fra sminke og ikke bruke grunnkrem og pulver umiddelbart etter behandling. Ved samtidig bruk av sinksalve og kosmetikk kan prosessen med dannelse av subkutan akne bare forverres.
 2. Påfør produktet skal være et tynt lag ikke mer enn fem ganger om dagen, mens du kan bruke en prikksalve - direkte på hvert betennelsessted.
 3. Det anbefales regelmessig å bruke sinksalve for akne, og det er bedre å nekte produkter som reduserer effekten av sinkoksid (for eksempel soya protein).
 4. Under behandling vil hvetekli, sesam, basilikum, spinat, bønner og linser - produkter som inneholder sink, være nyttige.
 5. Du kan ikke bruke verktøyet på øyet og slimhinnene i munnen og nesen, ved uhell kontakt - vask straks av med vann.

Salven har ingen egenskaper absorbert i huden, så vi anbefaler deg å forsiktig fjerne overflødig etter bruk. Dosen og hyppigheten av bruk avhenger av indikasjonene og doseringsformen av legemidlet:

 1. Ved diatese brukes midlet 5-6 ganger daglig. Om natten vaskes huden med en kamilleoppløsning, og hvis det begynner å skrelle, brukes babykrem.
 2. Når herpesmedisin kombineres med Gerpevir. På den første dagen av virusets utseende, blir de vekslende brukt hver time, og etter - hver 4. time.
 3. I tilfelle av å frata legemidlet i kombinasjon med behandlingen foreskrevet av en spesialist. Legemidlet påføres daglig 5-6 ganger.
 4. Når vannkopper bidrar til å lindre kløe. Det skal brukes 4 ganger om dagen.
 5. I tillegg skal du bruke sink salve til rynker. Det bidrar til å jevne ut ansiktsskyggen og bli kvitt akne. For dette verktøyet brukes før sengetid 1 gang.

Zinksalve for akne blir brukt opptil 6 ganger per dag. På behandlingstidspunktet er det forbudt bruk av kosmetikk, inkludert sminkebaser eller tonale ressurser, da de gjør verktøyet ineffektivt. Vurderinger viser at for å oppnå et positivt resultat, bør legemidlet brukes regelmessig.

Funnet sverget fiende MUSHROOM spiker! Neglene blir rengjort om 3 dager! Ta det.

Sink salve, fra hva hjelper? Instruksjoner for bruk og dosering

For å bedre forstå hvordan og fra hvilken sink salve hjelper, bør du vurdere hva som er hovedkomponenten - sink, og hvilken rolle som er tildelt den i kroppen.

Sink er en av de essensielle mineralene i menneskekroppen. Egenskapene skyldes deltakelse i mange prosesser - celledeling, vevsregenerasjonsprosesser, forbedrer hjerneutviklingsprosessene og bidrar til normal funksjon av reproduktive funksjoner. Inkludert i fordøyelsesenzymer, gir insulinutskillelse og dannelse av strukturelle blodceller.

Eksternt kan sinkmangel i kroppen manifestere seg:

 • kronisk dermatitt;
 • sakte helbredende sår;
 • progressiv alopecia (alopecia);
 • visuelle dysfunksjoner;
 • anemi og psykose;
 • forsinket utvikling og brudd på fordøyelsesfunksjoner.

På gravide reflekteres sinkmangel ved utvikling av intrauterin føtale deformiteter. Ikke overraskende er sinkbaserte legemidler brukt i medisin ved behandling av ulike patologiske forhold. Det mest populære og velkjente stoffet er sink salve. Dens viktigste aktive ingrediens er elementet av sink, presentert i form av amfotert oksid. Substratmiddel er petrolatum i et forhold på 1:10.

Ulike produsenter kan inkludere i sammensetningen av de forskjellige ingrediensene - dufter i form av mentol, komponenter som myker huden, i form av lanolin eller dimetikon, vitamintilskudd og konserveringsmidler. Et kombinert preparat med tilsetning av salicylsyre er også tilgjengelig - "Zinc Salicylic Salve"

Raskt overgang på siden

Farmakologiske egenskaper

salvefrigivelsesform, foto

Egenskapene til den viktigste ingrediensen av sink salve - sink amfotert oksid grunnet:

1) Antiseptisk effekt - en desinfiserende egenskap som kan ødelegge et stort spekter av forskjellige mikroorganismer fra overflaten av huden og slimhinnen. Dens desinfiserende effekt skyldes evnen til ioniske oksid-stoffer til å skade den patologiske cellestrukturen av patogenet, forårsaker dets død.

2) Den astringente egenskapen, som manifesterer seg i form av ødeleggelse av proteincellestrukturen av mikroorganismer (protein denaturering) med dannelsen av en beskyttende film på overflaten av skadede vev.

3) anti-inflammatorisk virkning Det skyldes to tidligere egenskaper - ødeleggelsen av patogener og opprettelsen av en slags dressing i form av en film som beskytter det indre sårlaget mot skade og irritasjon.

4) Vaselinbasen supplerer agenten med en mykningseffekt som beskytter såroverflaten og det tilstøtende vevet fra spenning og tørking, samtidig som den langvarige stabiliteten til filmen som er dannet på overflaten opprettholdes. Som et resultat av tettheten av vaselinbasen av salven trenger den sakte og kontinuerlig inn i cellene. Derfor er det bedre å påføre dressinger med salve for natten. Den maksimale helbredende effekten er notert på huden hvor den er dekket av skorpe og peeling.

Den mest kjente egenskapen til sink salve er evnen til å absorbere ultrafiolett stråling, noe som fører til for tidlig hud aldring og er en risikofaktor for utvikling av kreftpatologier.

Det bør understrekes at sinksalve ikke har en uttalt bakteriedrepende effekt og ikke klarer å stoppe smittsomme prosesser. Derfor vil behandling med sinksalve av smittsomme sår og erosjonsbetingelser ikke gi resultater.

Oppsummering, kan vi si at effekten av sinkholdig salve er rettet mot tørking, eliminerer rødhet og irritasjon i huden. I følge instruksjonene om bruk av sink salve reduserer det godt ekssudasjonsprosessene, og forhindrer dannelsen av gråtende, betent hudområder.

Indikasjoner for bruk

Hva hjelper sink salve? Av medisinske årsaker er bruk av sinksalve foreskrevet for ulike patologiske prosesser som vises på huden:

 • under eksacerbasjon av dermatitt og eksem
 • utviklingen av bleie dermatitt;
 • med dystrofiske forandringer forårsaket av trykksår;
 • mindre kutt og riper, brannskader;
 • for lindring av akne, rødhet og liten purulent utslett.

Salven har en dobbel effekt - den undertrykker og forhindrer ytterligere spredning av infeksjon på huden og har den særegne helbredelse av problemområder i huden. Bruken av sink salve indikasjoner er:

 • purulente hudpatologier (streptoderma);
 • hemorroide formasjoner;
 • vaginale inflammatoriske prosesser i form av kolpitt og vulvovaginitt;
 • utslett utløst av chicken pox;
 • utvikling av trofasår.

Spesielt håp for en fullstendig kur av slike forhold, er det bare ikke bruk av sinkholdig salve. Men for å lindre tilstanden, redusere hudbetennelse og tørk sårflatene på stoffet. For eksempel skal sår, hemorroider og herpesinfeksjoner behandles ved hjelp av en kombinationsbehandling.

Instruksjoner for bruk sink salve

Effektiviteten av sink salve acne er observert med små utslett. Legemidlet vil rense og helbrede huden. Men med omfattende utslett er handlingen begrenset til bare å forbedre den generelle tilstanden til huden, men eliminerer ikke problemet.

I tillegg er effektiviteten av behandlingsprosessen helt avhengig av årsakssammenhengen. Ved utslett forårsaket av prosesser som ikke er relatert til infeksjon (skader, bleputslett, trykksår, etc.), vil sinkpreparatet raskt gjenopprette hudens normale tilstand.

Hvis inflammatoriske hudsykdommer er forbundet med en smittsom lesjon, vil verken ekstern påvirkning eller intern administrasjon av sinkpreparater bidra til å takle infeksjonen. Verktøyet vil gjenopprette huden, men kan ikke beskytte mot påfølgende utslett. Som i disse tilfellene skyldes sykdommens opprinnelse patologier av intern natur, ledsaget av toksiners påvirkning.

Tenk på mer sink salve, fra hva det kan hjelpe?

Zinksalve for behandling av hemorroider

Håpet på de pasientene som hører på "alle kunnskapsrike kamerater" og tror at sinkholdig salve kan kurere dem av hemorroider, er urealiserbar. Leger nekter ikke at effekten av stoffet kan ha en effektiv effekt i nærvær av en ekstern form for hemorroider. Siden verktøyet har en tørking, antiseptisk og anti-inflammatorisk egenskaper.

Men med denne behandlingen vil lindring bare være midlertidig, da en salve, i behandlingen av denne sykdommen, ikke er nok. Den kan brukes som profylakse eller i behandling av patologier med milde symptomer. I det medisinske arsenalet i dag finnes det effektive stoffer med retningsvirkning, designet spesielt for behandling av hemorrhoidpatologier.

Det bør bemerkes at med utilstrekkelig behandling, ved første øyekast "ufarlig sår" - hemorroider, kan være komplisert ved hemorragiske prosesser eller paraproktitt, som til slutt fører til kirurgisk inngrep.

Brenn behandling

Salve på grunnlag av sinkoksid brukes med hell i behandling av milde brannsår, inkludert sol. Den terapeutiske egenskapen skyldes opprettelsen på brennoverflaten av en slags beskyttende film, noe som bidrar til rask regenerering av epitellaget.

Slike behandlinger brukes kun til 1. grad av brannsår, når symptomene på hudlesjoner uttrykkes ved rødhet, hevelse, brennende og ømhet.

Hvis det oppstår bobler fylt med ekssudat på hudflaten, er dette allerede en moderat form for brenning og krever medisinsk hjelp. Den kvalifiserte behandlingen av en brennoverflate og hensikten med den tilsvarende behandlingen.

En uavhengig åpning av boblene er uakseptabel, siden det vil skape alle betingelsene for fri infeksjon av infeksjonen.

herpes

Den "enorme effektiviteten" av sink salve i behandlingen av herpes skyldes rosene "på Internett" av de "heldige" som klarte å bli kvitt herpesvirusvirusene ved hjelp av sinksalve.

Jeg skynder meg å skuffe alle de som "falt for" entusiastiske kommentarer. Sinkbaserte salver er ikke et antiviralt middel og påvirkes ikke på noen måte av herpesvirioner.

Det eneste som denne salven er i stand til, er i denne situasjonen å fjerne den inflammatoriske prosessen, tørke huden og bidra til tidlig gjenoppretting av dermis i steder med erosjon, dannet ved å åpne herpesvesiklene. Men for å stoppe herpesutslett, er stoffet ikke i stand.

For å oppnå en positiv effekt, bør ekstern behandling utføres i forbindelse med antiviral terapi.

Bruk under graviditet

Bruk av sinkholdig salve i barneperioden er tillatt i noen trimester av svangerskapet, da agensen ikke forårsaker bivirkninger (unntak er svært sjeldne). Under graviditeten er behovet for å bruke sinkholdig salve skyldes den forbedrede manifestasjonen av akne, gni bena, hud i armhulen og lysken.

 • Hvis det ikke finnes smittsomme prosesser, er salven lett å takle hudpatologi.

Utslett i fremtidige mødre blir ofte en konsekvens av sviktet i fordøyelsessystemet - dårlig ytelse i mage-tarmkanalen, på grunn av kroppens dårlige evne til å absorbere mat. Derfor bør den terapeutiske prosessen kombineres med etableringen av fordøyelsesfunksjoner.

Sink salve i behandlingen av psoriasis

Ved behandling av psoriasis har salve med inntak av salicylsyre (fenolsyre) vist seg godt. Denne sammensetningen øker i stor grad egenskapene til salven med inkluderingen av sink alene, og er mest effektiv i atrofiske hudprosesser ledsaget av uttalt betennelsesreaksjoner, manifestasjonen av en bestemt utslett og epithelial keratiniseringsprosesser.

En ekstra komponent av sinksalve i form av salisylsyre, gir antiinflammatorisk, antimikrobiell og keratolytisk virkning (forhindrer skumformasjoner på huden), forbedrer prosessene for rask utryddelse av patologiske prosesser.

Drogbehandling er utvalgt av en lege og avhenger av aktivitetsgraden av den patologiske prosessen. Noen ganger behandles behandlingen med hormoner og mer effektiv antiinflammatorisk behandling.

Det må huskes at en sykdom som psoriasis er en patologisk refleksjon av tilstanden til hele organismen forårsaket av feil i immunsystemet. Og enhver ekstern behandling bør kombineres med utførelsen av komplisert terapi under tilsyn av en hudlege.

Søknad i kosmetikk

Kvinners hudsykdommer danner hovedsakelig problemer forårsaket av ubalansert ernæring, påvirkning av giftstoffer og kosmetikk av tvilsom kvalitet. Inflammet hud og akneutslett samtidig, blir uunnværlige "følgesvenner" av våre "skjønnheter". Det er derfor, uendret komponent i mange kosmetikk - er sink.

Den er inkludert i ulike ansiktssalver - sink og med forskjellige tilsetningsstoffer, det finnes i lotioner, kremer og geler som brukes i kosmetikk. Sinkholdige stoffer har en utmerket effekt i beskyttelse og restaurering av hud, lemmer, dekket sone, ansikt og hud i nakkeområdet.

Slike verktøy oppfrisker huden perfekt, gir elastisitet, hjelper jevne ut rynker og fjerner stygge akne.

Imponerende betyr for en natts søvn, effekten oppnås:

 • full utjevning av overfladiske rynker;
 • tetthet av overflate laget av huden;
 • tanning justering;
 • fullstendig eliminering av solbrenthet rødhet og pigment flekker forårsaket av det;
 • hudbleking og uklare fregner.

Hyppig bruk av salve med sink gir ikke skade på dermis, men det er ikke verdt å bruke det som sminkebase. Det bør også være oppmerksom på at sinkholdige midler ikke brukes på purulente og infiserte sår, dette kan skape et utmerket miljø for reproduksjon av anaerob flora.

Er det noen kontraindikasjoner?

Som regel blir det ikke observert komplikasjoner ved bruk av sinksalve. Mindre unntak skyldes de individuelle egenskapene hos pasientene, forårsaket av økt følsomhet i kroppen.

Dette kan manifesteres av de vanlige allergiske symptomene, som er resultatet av ikke-oppfatning, de ekstra komponentene som er inkludert i salven.

Zink salve - bruksanvisning

Merknad til stoffet Zinksalve - bruksanvisninger - beskriver mulighetene for å bruke verktøyet for å eliminere utslett, behandle diatese hos barn og helbrede kutt og brenner. Legemidlet fremmer sårheling, men kan brukes til å eliminere de første tegn på aldring og kvitte seg med akne. Begynn å bruke produktet, finn ut reaksjonen av kroppen til den og sørg for at det ikke er allergier.

Sink salve

Menneskekroppen inneholder vanligvis opptil 3 g sink. Sporelementet er en viktig komponent av enzymer, og er involvert i mekanismen for vevregenerering. Sinkmangel kan føre til brudd på de grunnleggende vitale prosessene, noe som gjenspeiles i forverring av hudtilstanden, anoreksi og redusert pubertet. Moderne kosmetologi bruker sink som hoved- eller hjelpekomponent som er en del av solkrems-kosmetikk, anti-rynke og aknebehandlinger.

struktur

Ifølge instruksjonene har sink salve en tykk pasty konsistens, som er utstyrt med en vaselin base. Den viktigste aktive ingrediensen til agensen, som bestemmer navnet på salven, er sink. Sinkoksid brukes til farmasøytisk industri. Den klassiske versjonen av sink salve indikerer tilstedeværelsen av bare to hovedkomponenter i forholdet 1 til 10 (1 del sink og 10 deler vaselin).

Produsenter kan legge til andre tilleggselementer for å gi anlegget visse egenskaper, informasjon om hvilke finnes i bruksanvisningen:

Vann uoppløselig hvitt pulver, anti-inflammatorisk, tørking, astringent effekt

En blanding av mineralolje og parafinvoks har derma beskyttelsesegenskaper

Organisk materiale, har en svak lokalbedøvelse og antiseptisk effekt

Animal voks har sårheling egenskaper.

Dyrefett fremmer raskere penetrering av stoffer gjennom cellemembraner.

Estere har antiseptiske og fungicide egenskaper.

Polymethylsiloxanpolyhydrat danner en beskyttende film på overflaten av huden, og forhindrer penetrasjon av infeksjon

Farmakodynamikk og farmakokinetikk

Når den påføres på den berørte hudoverflaten, deksinerer sinkoksid aktivt proteiner, noe som resulterer i dannelse av albuminater (protein-denatureringsprodukter). Formålet med denne prosessen er eliminering av ekssudasjon (frigjøring av inflammatorisk væske), fjerning av vevbetennelse. Farmakologiske virkninger av sammensetningen på grunn av de medisinske egenskapene til sink og, ifølge instruksjonene, er å:

 • vevregenerering;
 • dannelsen av dermato-beskyttende film;
 • mykgjørende irritert hud;
 • ødeleggelse av patogener i sår.

Hva er sink salve for?

Den terapeutiske effekten av legemidlet er helbredelsen av eksisterende hudbetennelse, sår og forebygging av spredning av infeksjon i strid med integriteten til huden. Salve med sink til ansiktet brukes til å behandle akne og ungdommelig akne, for å eliminere små ansiktsrynker. Sinkholdig agent kan effektivt tørke huden og lindre irritasjon. I følge instruksjonene er indikasjoner på bruk av stoffet:

 • allergisk dermatitt (lindrer kløe og hevelse);
 • mekanisk skade på huden;
 • bleieutslett (bleie dermatitt);
 • brenne behandling;
 • bløtvev nekrose (bedsores);
 • eksem (lindrer rødhet, forhindrer spredning av infeksjon).

Sammen med ekstern bruk av sinkpasta, er det nødvendig å bruke andre spesialiserte midler under følgende forhold:

 • trofasår;
 • De første stadiene av hemorroider (for behandling av hemorroider, en integrert tilnærming bør benyttes);
 • hudinfeksjoner som skyldes virussykdommer (vannkopper, rubella);
 • herpes (behandling av herpes involverer å ta antivirale legemidler sammen med eksterne midler);
 • streptoderma.

Dosering og administrasjon

Som angitt i merknad til sink salve - eller bruksanvisning - er verktøyet beregnet for ekstern bruk. Doseringen og bruksmetoden er avhengig av tilstanden, hvis symptomer må elimineres ved hjelp av sinkblanding:

Dosering, metode for påføring

Fra 3 til 4 ganger om dagen for å påføres med et tynt lag, for bruk sammen med en barnekrem

Den første dagen etter utseendet av utslett gjelder hver time, deretter hver 4. time

Barn diatese

Påfør 5-6 ganger om dagen, vask hver natt de berørte områdene med kamilledekok

Produktet påføres hver 3. time for å eliminere kløe og betennelse.

Påfør en prikk på hver kvise flere ganger om dagen

Påfør før sengetid til renset hud. For tørr og sensitiv type deksel kan du blande produktet med en nærende krem

Lokal hudirritasjon, hudutslett

Bruk en gasbind bandasje, som skal brukes en liten mengde midler og feste til det skadede området over natten

For behandling av interne støt anbringes midler på en bomullspinne, som settes inn i endetarmen. Utvendige knuter bør smøres med et tynt lag 2-3 ganger om dagen.

Spesielle instruksjoner

Zinksalve er kun til bruk utendørs. Det er umulig å tillate å treffe midler på slimhinner i øyne eller munn. Ifølge instruksjonene anbefales ikke bruk av stoffet på purulent akne og sår for å unngå reproduksjon av skadelige bakterier, siden den dannede filmen forhindrer inntrengning av oksygen i vevet, som tjener som et gunstig miljø for patogene mikroorganismer. Når det brukes til behandling av psoriasis, bør man huske på at kroppen raskt blir vant til effekten av sink, så varigheten av behandlingen bør ikke overstige 1 måned.

Sinksalve under svangerskapet

På grunn av den utprøvde antiseptiske effekten og den sikre sammensetningen, kan sinkbasert salve, som angitt i instruksjonene, brukes av kvinner gjennom hele graviditetsperioden. Behovet for bruk oppstår når akne oppstår, hudirritasjon i kontaktstedene til kroppsdeler (lyskeområde, armhulen). Bruk av narkotika under graviditet krever forhåndsforhandling med lege. Før du bruker sammensetningen, sørg for at det ikke er noen allergisk reaksjon på komponentene.

I barndommen

Bruk av sink salve til barn anbefales når de første tegnene på allergi, irritasjon, betennelse i huden vises. Legemidlet er egnet for behandling av barns dermatitt i alle aldre. I følge instruksjonene påføres verktøyet før du legger deg på en ren, tørr hudoverflate. Salven lindrer slike forstyrrende symptomer på barnet som kløe, brennende, tetthet. Sinkholdig middel tolereres godt av barnets kropp og forårsaker sjelden bivirkninger.

For nyfødte

Når du bruker bleier og bleier, blir nyfødte ofte irritert av kontakt med den sarte hud av babyen med våte materialer. Zinksalve, ifølge instruksjonene, forhindrer utseende av bleieutslett på grunn av absorpsjon av overflødig fuktighet og dannelse av en beskyttende film som forhindrer vekst av bakterier i et fuktig miljø. For å eliminere bleieutslett, bør agensen brukes under hver bytte av bleier eller bleier.

Drug interaksjon

Bruksanvisningene inneholder ikke informasjon om hvordan sinkoksid interagerer med andre medisinske stoffer, siden det ikke foreligger noen signifikante data om resultatene av laboratorieforsøk. Samtidig inntak av antibiotika eller behandling av de berørte overflatene med en oppløsning av antibakterielle stoffer øker den terapeutiske effekten av bruken av sinkblanding.

Bivirkninger

Sink er godt akseptert av kroppen og fører sjelden til uønskede effekter. Det viktigste virkestoffet kan forårsake bivirkninger ved langvarig bruk av verktøyet. Instruksene for bruk beskriver følgende tegn for hvilken behandling skal stoppes:

 • hudirritasjon;
 • hyperemi (økt blodgass til området behandlet med salven);
 • utseendet av utslett;
 • allergier;
 • kløe og brennende.

Hva er sink salve brukt til og hvordan du bruker det?

Sink salve har vist seg som et stoff i behandlingen av mange hudproblemer på grunn av sin effektivitet og rimelige priser. Instruksjonene for bruk av sinksalve beskriver betingelsene for lagring og bruk av stoffet, indikasjoner og kontraindikasjoner.

Men sinkliniment er et farmasøytisk produkt, derfor, før du starter behandling med dette legemidlet, er det nødvendig å besøke en hudlege for å nøyaktig diagnostisere sykdommen og konsultere behandling med sinksalve.

Sammensetning og utgivelsesform

Informasjon om hva stoffet består av, hvilke stoffer det behandler og i hvilken form det kan kjøpes er nøkkelen til en ansvarlig holdning til helsen din, og hjelper deg å forstå hva effekten av behandlingen vil bli og hvor lenge den varer.

Hovedkomponenten i sink salve er sinkoksid. Det er en hvit eller sandfarget kjemikalie. Motta det med komplekse kjemiske reaksjoner med sink. Sinkoksid brukes i ulike industrisektorer, men er mest brukt innen medisin og farmasøytisk industri.

Den kjemiske egenskapen til sinkoksid for å ødelegge protein forklarer at det er vellykket å behandle dermatologiske sykdommer.

Relaterte effekter av dette pulveret:

 • antiseptisk, bakteriedrepende - hjelper til med å rense huden på patogener, gjør dette stedet nesten sterilt;
 • anti-inflammatorisk - lokalt virker på den berørte huden, reduserer betennelse, rødhet og hevelse av vev;
 • adsorberende - absorberer de patologiske nedbrytningsprodukter, toksiner dannet på hudoverflaten;
 • astringent - skaper en usynlig film på behandlingsstedet, reduserer hudpermeabiliteten til skadelige stoffer, styrker strukturen.

For enkel bruk og fastsetting av de nyttige egenskapene til pulveret av sinkoksid, gi formen av liniment. Dette oppnås ved å blande stoffet med hvit parafin, og få en behagelig kremaktig struktur.

De produserer sink i bokser og rør, alle kan velge en praktisk form for seg selv.

Beholderen inneholder 20-30 gram 10% salve - det vil si 2-3 gram sinkoksidpulver er til stede i pakken.

Metode for bruk

Rådet fra E. Malysheva.

For å vorte og papillomer forsvinne fra roten - trenger ikke piller! Skriv en enkel, men effektiv oppskrift som vil bidra til å kvitte seg med en så ubehagelig diagnose en gang for alle. Du trenger bare å gni om morgenen normal.

Salve blir brukt 2-6 ganger om dagen, avhengig av sykdommen, på renset hud.

Med stor skade, er sinklinjen jevnt fordelt over hele sone med et tynt lag, uten å gni.

Etter bruk av salven er det også kontraindisert å bruke flere stoffer (kosmetikk, andre legemidler) til disse områdene i huden - dette nøytraliserer effekten av stoffet.

Hvis problemene er punktlignende, er det bare mulig å bruke medisinen på disse hudområdene, i små mengder, ved hjelp av en bomullspinne.

Behandlingsvarigheten bestemmes av den behandlende legen. Kurset tar sjelden mindre enn 3 dager og varer sjelden lengre enn 3 uker.

Indikasjoner for bruk

Den myke, omfattende effekten av bruk av sink salve gir deg muligheten til å bruke den til en rekke dermatologiske og kosmetiske problemer.

Dermatologer bruker mye stoffet for:

 • bleieutslett på babyer og eldre mennesker;
 • pyoderma (purulente hudlesjoner);
 • bedsores (et vanlig problem hos sengetidspasienter);
 • eksem;
 • forbrenninger.

Ganske gode resultater observeres når man behandler herpesår med liniment - såret tørkes, dimensjonen av boblen reduseres.

I noen typer vorter har sink salve fungert bra.

Det har ikke antivirale egenskaper, men effektene av helbredelse, antiseptika og innhylling gir et godt resultat i kampen mot vorter.

Et uunnværlig legemiddel er for vanlige skader på vorter - når det barberes - det forhindrer deling av dårlige mikroorganismer, beskytter huden.

For tenåringer med akne og akne, vil sink salve være en ekte frelse.

Fra de første behandlingsdagene mister utslett rødhet, reduserer størrelsen, og reguleringen av talg forhindrer fremveksten av nye problemområder.

Etter 5 år ble jeg endelig kvitt de hatede papillomaene. Allerede en måned på kroppen min ingen anheng! I lang tid gikk jeg til legene, testet dem, fjernet dem med en laser og en celandine, men de dukket opp igjen og igjen. Jeg vet ikke hvordan kroppen min ville se ut hvis jeg ikke hadde snublet over denne artikkelen. Alle som er bekymret for papillomer og vorter er en må-les!

Kontra

Hovedkontraindikasjonen for bruk av sinkliniment er en allergi mot en av komponentene i legemidlet: sinkoksid eller paraffin. Før behandling, er det nødvendig å ta en test for eliminering av allergiske reaksjoner - påfør et tynt lag av stoffet på innsiden av underarmen i området 1x1cm og vent 15 minutter.

Hvis det ikke er kløe, brenner på huden, er det ingen rødhet i dette området, da er det ingen allergi mot sink salve.

Bivirkninger

Zink liniment virker forsiktig, forårsaker sjelden uønskede effekter. Bivirkninger kan være forbundet med brudd på regler for bruk av narkotika og legens forskrifter.

Hvis det er en allergi mot salvets komponenter, dersom det ikke er utført en individuell sensitivitetstest, kan det forekomme kløe på små utslett på behandlingsstedene - urticaria, svak hevelse.

Hvis du behandler problemområdene mer enn 6 ganger om dagen eller forsinker behandlingen, kan det oppstå lokal rødhet, tørr hud, kløe og brenning.

Lagringsforhold

For riktig behandling, for å oppnå ønsket effekt og forhindre uønskede reaksjoner, bør farmasøytiske preparater lagres i temperatur og lysforhold som er strikt spesifisert av produsenten, og forhindrer bruk av et utløpt stoff.

Zinksalve lagres i sin egen emballasje, som beskytter mot overdreven lys som påvirker komponentene negativt.

Lagringstemperaturen skal ligge i området 12-25 o Celsius. Lagring av stoffet ved lavere temperaturer gjør det vanskelig å påføre huden - stoffet blir tykt, og overskrider temperaturgrensene som ødelegger sinkoksid, endrer egenskapene.

På den originale emballasjen bør sinklinimentet være datoen for fremstilling av stoffet. Farmakologer hevder at hvis alle lagringsregler overholdes, mister salven ikke sine egenskaper til 8 år fra utstedelsesdatoen, men det anbefales ikke å lagre det i mer enn 4 år.

Holdbarhet kan variere, avhengig av produsenten. På forskjellige pakker kan du se anbefalingene fra lagringsstoffet fra 2 til 5 år. Til sammenligning, holdbarheten til oksolinsalve (har en kraftig antiviral effekt, brukes til behandling av vorter og i forebygging av SARS) - strengt fastsatt - 3 år fra utstedelsesdatoen ved oppbevaring i kjøleskapet - temperaturen bør ikke overstige 10 o.

Sinksalve under svangerskapet

Legemidlet på grunnlag av sink inneholder ikke virkestoffer absorbert i blodet gjennom huden. Zink er et uunnværlig sporelement for mennesker.

Kombinasjonen av disse faktorene gjør at sink salve tillatt for behandling av gravide og ammende kvinner, faren for fosteret er utelukket.

Zink liniment er en av de få mulighetene for å redde en gravid kvinne fra vorter, akne eller andre dermatologiske og kosmetiske hudproblemer.

Den eneste viktige betingelsen for muligheten for å foreskrive stoffet til en kvinne er at hun ikke har en allergisk reaksjon.

Zinksalve for barn

Småbarn støter ofte på problemer på huden: bleieutslett fra bleier, stikkende varme i hudfoldene. Barnets ømme hud er svært følsom for sollys - barn får ofte solbrenthet. Nesten hvert barn har tid til å bli syk med kyllingkopper - han er bekymret for kløen på boblene og før moren får valget av et stoff for å behandle hennes babys hud.

Terapeutiske effekter av stoffet kan hjelpe mor og barn fra de fleste av barnets hudproblemer.

Hva hjelper sink salve

Nærmer seg ferdigstillelsen av artikkelen, er det nødvendig å igjen understreke hvilke hudproblemer salven basert på sinkoksid med god behandling.

Listen over hudsykdommer er lang, og i mange tilfeller vil et stoff som sink salve være et godt valg.

All mindre skade på huden med brudd på integriteten, vil bli raskere hvis du bruker sinksalve: teenage akne, eksem, dermatitt, mindre brannsår, bleputslett, trykksår. Bobler forårsaket av herpes vil tørke ut, redusere og stoppe ubehag etter hudbehandling med salve.

Zinksalve kan ikke påvirke årsaken - det humane papillomaviruset, men kan kurere dets manifestasjoner på huden - vorter.

Ødeleggelsen av proteinstrukturen i veksten, beskyttelsen av huden fra ytre faktorer fører til at vorter raskt forsvinner, og behandlingen av skadede svulster med stoffet vil ikke tillate dem å skaffe seg en ondartet form.

analoger

Sinksalve har ikke lignende stoffer i sin kjemiske sammensetning.

Ved terapeutiske effekter viser lignende resultater følgende stoffer:

 • Sinoflana salve;
 • Tsinokap;
 • undecynyl;
 • Zinovit krem;
 • mikospor;
 • Redningsmann cryo-gel.

Disse stoffene kan delvis merke effekten av sinksalve, men de har egne bivirkninger, kontraindikasjoner, aldersbegrensninger, så før du bruker dem eller bytter sink salve, bør du konsultere en kompetent spesialist.

Sink salve er et veldig billig stoff som noen har råd til. Dette er et klart pluss til dagens priser for narkotika.

Prisene varierer avhengig av byen, produsenten og apoteket, hvor sink salve er kjøpt.

Hvis papillomene begynte å vokse, nekter du først og fremst.

Instruksjoner for bruk Zinksalve, hvorfra det hjelper

Zinksalve instruksjon innebærer bruk av mange hudsykdommer. Raskt og effektivt håndterer betennelse. Til en rimelig pris kan du kjøpe på et apotek.

Narkotikaegenskaper

Sinksalve har en tykk hvit konsistens, noen ganger kan den ha en gulaktig fargetone. Sinkoksid blandes med petrolatum i et forhold på 1:10.

Produsenter kan legge til sink og andre ingredienser som forbedrer sine positive egenskaper. For eksempel, lanolin er nødvendig for å myke tørr hud, mentol gir en behagelig aroma, fiskeolje nærer sammensetningen med ekstra vitaminer.

Hva er sink salve for? Zinkoksid i seg selv, som er en del av salver, har mange nyttige egenskaper:

 • fremmer rask helbredelse;
 • beskytter huden
 • har en astringent effekt;
 • Zinksalve brukes som et adsorbent (reduserer frigjøring av væske fra gråtende sår);
 • har desinfiserende og antiinflammatoriske egenskaper;
 • hindrer tiltredelse av en sekundær infeksjon;
 • Godt fordelt og absorbert, petroleumsjelly gjør huden myk og fuktig.

Bruken av sink salve fører til det skadede området er tørket, betennelsen forsvinner, kløe og smerte reduseres, rødhet og irritasjon forsvinner. Tykk konsistens absorberes sakte, slik at salven kan påføres ved sengetid under en gasbind.

Det er også kjent å bruke sinkkrem. Den har en mer flytende struktur, slik at den absorberer raskere. Det behandler også raskt hevelse og betennelse, fremmer helbredelse av slitasje og sprekker i huden. Sinkolje er produsert.

Handlingsområder

Mange pasienter er interessert i informasjon om sink salve, noe som hjelper.

Sinksalve for ansiktet forårsaker ikke bivirkninger, så det kan trygt brukes til akne og kviser. Det er ingen kontraindikasjoner. Huden på stedet for betennelse er tørket, reproduksjonen av bakterier stopper. Det er nyttig for beskyttelse mot eksponering for ultrafiolett stråling.

Ved hjelp av sink salve for akne, er sammensetningen påført med et tykt lag på hver tuberkulose. For å forhindre akne, påføres et tynt lag på ansiktet.

På grunn av dens effekter er bruken av sink salve på ansiktet populært. Forgjeves, ser enkelte pasienter sinkolje et stoff fra forrige århundre. Legemidlet brukes på tørr, ren hud og spredes jevnt med hender over hele ansikt og nakke. Sammensetningen bør gis tid å suge, så det anbefales å søke om kvelden og gå hele natten. Instruksjoner for bruk notater: "Bruk sammensetningen av rynker tre ganger i uken i tre uker."

For øyelokk og området rundt øynene, er salve ikke anbefalt. Zink tørker huden og rynker blir enda mer merkbare. I tillegg, hvis forbindelsen kommer inn i øynene, kan konjunktivitt utvikle seg.

Sinksalve fra spiker sopp er mye brukt. Etter påføring på det berørte området, opprettes et beskyttende lag, spikerplaten på hender eller føtter blir restaurert. Hvis svampen behandles på neglene, forsvinner kløe og brenning raskt. Behandle infeksjonen til symptomene forsvinner.

I gjennomsnitt varer svampebehandling om lag to uker. Prosedyren er ferdig om natten. Før overflatebehandling anbefales det å vaske føttene eller hendene (avhengig av svampens avlssted) med en bakteriedrepende såpe. Du kan lage et bad med tilsetning av antiseptiske dekoder. Deretter blir de berørte områdene avskallet, et lag av salve påføres og igjen for å bli fullstendig absorbert.

Mange som har brukt svette salve i armhulen. I bytte søknad i kampen med armhulen svetter raskt forbedrer tilstanden. Tørker overflaten, kjemper mot spredning av bakterier, og hindrer dem i å skape lukter. Midlet påføres to ganger om dagen til den ønskede delen av kroppen i to uker.

Brukes til hyperhidrose. Brudd på svettekjertlene, som fører til overdreven svette, kalt hyperhidrose. Utviklingen av hyperhidrose kan være assosiert med hormonelle lidelser, diabetes, hjertesykdommer eller urinveier. Svettearmhule, rygg, panne, nakke. Tilordne til hender og føtter fra utseendet av svette.

Sinksalver kjemper mot svette og takler ubehagelig lukt.

Sinksalve fra underarm svette tørker problemområdet, etter at porene er påført, blir smalere, og risikoen for å feste infeksjonen reduseres. En liten mengde påføres armhulen og lar seg absorbere. Bruk verktøyet som for svette føtter og hender. Hjelper å takle lukten av føttene.

Stikkvarme kan også forekomme hos en voksen. Sinkoksid kjemper effektivt med blødning. Det betente området blir raskt kontraherende, hevelse avtar, rødhet, kløe og irritasjon passerer. Du kan bruke noen salve med sinkoksid. De gjør huden myk, sunn og smidig.

Dyshidrose er en kronisk hudsykdom som er ledsaget av utseende av subkutane vesikler. Bobler kan vises på ben eller hånd. Hovedsakelig påvirket tær, palmer, føtter. Med dyshidrose bekymrer en betennelsessete utslett i opptil tre uker. Hele denne tiden blir boblene modne, kløe, huden blir tørr, flakket og betent.

Sammensetningen med sink hjelper fra dyshidrose. Det behandler betennelse, tørker sår, innhyller overflaten, hindrer smitte fra å bli med, eliminerer kløe. Etter vannprosedyrer blir salven påført på de berørte områdene opptil 4 ganger om dagen.

Hudsykdommer i barndommen

Ofte foreskrevet sink salve for barn. Hva er bruk av salve i barnet? Med hjelp av stoffet blir det tatt vare på den delikate, følsomme huden, til og med nyfødte.

Hva er de viktigste indikasjonene på sink salve? Barns viktigste indikasjoner for forskrivning av legemidlet er:

 • dermatitt;
 • eksem;
 • hjelper sink salve til bleieutslett, kan herdes og kanel;
 • Grunt hudskader (sår, riper, sprekker);
 • små utslett, pustler på barnets kropp.

Zinksalve for nyfødte hjelper med diatese. Dette er en hudsykdom hos et allergisk barn. Røde flekker ser ut som kløe og forårsaker ubehag. Legemidlet lindrer betennelse, stopper spredningen av irritasjon, og takket være den forfriskende effekten, reduseres kløe.

Avtalen kan være fra dermatitt. Sykdommen krever langvarig behandling, derfor er sink salve ofte foreskrevet. Effektivt eliminerer alle ubehagelige symptomer.

Ofte brukt salve fra bleie dermatitt. Sykdommen oppstår hos barn under ett år på grunn av hudkontakt med våte bleier eller bleie. Rubbing, rødhet vises i baken, lårene. Hvis du ikke starter behandlingen i tide, går rødheten til sunne hudområder, papiller, skorper, peeling, sprekker, sammenføyning.

For å forhindre komplikasjoner, påføres et tynt lag av salve på babyens hud før du bytter bleien.

Du finner en gjennomgang av mange mødre: "Jeg brukte salven i behandlingen av atopisk dermatitt hos en nyfødt." Dette er en kronisk inflammatorisk hudsykdom av allergisk opprinnelse. Årsaken kan være produkt, støv, ull. Overflaten er betent, hovent og kløende. Barnet blir irritabelt, sover ikke godt. Zinkforbindelsen desinfiserer området, forhindrer spredningen av irritasjon, helbreder de dannede sårene. For spedbarn brukes hver 4. time.

Salve for bleieutslett hos nyfødte vil raskt løse problemet. Bleieutslett kan ikke bare komme fra våte bleier, men også fra varm luft, dårlig klær, dårlig hygiene. Zinksalve kan behandle baby bleieutslett. Salve for bleieutslett eliminerer rødhet, helbreder skadet hud. Når bleieutslett anbefales å brukes hver tredje time.

Sinkpasta for bleieutslett bidrar til å takle ubehag, kløe. Bruk av pasta i tilfelle av bleieutslett er mer hensiktsmessig.

Zinksalve brukes til chili. Barn lider ofte av et lignende problem. Stikkvarme kan bli funnet i brettene på babyens hud. Ofte utvikler potnichka på grunn av overdreven innpakning, ikke-overholdelse av hygieniske standarder, varm luft. Det kan bidra til å eliminere svette, betennelser og utslett av sinkbasert lim. Hvis du bruker sammensetningen, så er det en rask gjennomgang av symptomer. Lim er plassert i et tynt lag på barn eldre enn et år direkte på stikkvarme opptil 6 ganger om dagen.

Ved stikk pulver spres et tynt lag på ren, tørr hud av nyfødte opptil tre ganger om dagen. Om nødvendig kan huden på det nyfødte behandles etter hver bleingbytting.

Riktig bruk

Etter å ha studert instruksjonene nøye, kan du finne en måte å bruke. Hvis huden er tørr og følsom, må den fortynnes med fuktighetskrem før du bruker Zinc salve.

Bruksanvisning advarer om å vise alle helbredende egenskaper, du bør først tørke huden med avkok basert på kamille, calendula, serie. Så tar det litt tid før huden tørker. Hvis sykdommen er alvorlig, blir sammensetningen påført i et tykt lag.

Hva er riktig bruk av sink salve? Bruk av sink salve anbefales ikke mer enn 5-6 ganger om dagen. Ellers vil huden tørke ut og bli utsatt for ulike skader.

Instruksjonene foreskrevet og kontraindikasjoner. Disse inkluderer individuell intoleranse mot individuelle komponenter. Ofte er utviklingen av bivirkninger forbundet med en allergisk reaksjon på ekstra komponenter (parabener, oljer), som manifesterer seg som utslett, kløe og rødhet. Behandlingen kan være ledsaget av mørkere hud. Men etter opphør av bruk forsvinner alle ubehagelige bivirkninger.

Du kan ikke behandle zinksalve purulent og sopphudsykdommer. Ikke bruk mer enn tre uker. Ikke egnet til å behandle slimhinner.

Mulig erstatning

Hvis det ikke er noen spesifikke kriterier for sinksalve, brukes analoger. Analoger er nødvendig som i utgangspunktet inneholder sinkoksid og har lignende egenskaper.

 • Lignende egenskaper har Pasta Lassara. Påfør produktet skal være et tynt lag direkte på det berørte området 1-2 ganger om dagen. Bivirkninger inkluderer utslett, kløe og rødhet.
 • Behandle hudsykdommer kan Zindol. Påfør produktet til problemområdet i huden tre ganger om dagen. Sammensetningen kan brukes som et forebyggende tiltak.
 • Desitin har en nyttig eiendom. Påfør et tynt lag av salve for å rense, tørr hud tre ganger om dagen. Behandlingen tar omtrent tre dager, så du kan bruke sammensetningen for å forebygge.
 • Sudokrem behandler raskt betennelse. Det har antifungale, antibakterielle egenskaper. Du kan søke opptil 6 ganger per dag.

Forsiktig og oppmerksom hudpleie vil bidra til å unngå å oppstå sykdommer og komplikasjoner.

Rimelig medisin sink salve - fra det som hjelper

Zink salve er en billig sinkoksidbasert medisin for behandling av hudsykdommer. Salve gjør jobben sin til tross for at den er billig. Derfor, selv når det er mange moderne produkter for behandling av dermatologiske problemer, fortsetter det å være populært.

Utgivelsesskjema

Finnes i rør og krukker i form av salve til ekstern bruk. Hovedstoffet er sinkoksid 1h, petrolatum 9h. Når innkjøp skal festes til sink salve instruksjonene for bruk.

Farmakologiske egenskaper

Salven består av sinkoksid og medisinsk vaselin. På grunn av vaselin blir salven lett påført huden og skaper en beskyttende film som hjelper usunn vev til å bli oppdatert raskere.

Sinkoksid har følgende egenskaper:

 • utfører rollen som et antiseptisk middel;
 • godt myker og tørker
 • astringent handling;
 • anti-inflammatorisk effekt;
 • gjenopprettingseffekten;
 • reduserer utskillelsesprosessen av en blanding av lymf og pus fra skadet vev.

Indikasjoner for bruk av sink salve

Du bør være kjent med før du bruker sink salve, som hjelper dette stoffet. Når du kjøper en boks med sink salve, bør du følge instruksjonene. I denne håndboken kan du lese hvilke indikasjoner på bruk og hva som er kontraindikasjoner.

Salven behandler effektivt følgende dermatologiske problemer:

 1. Mekanisk skade på huden - brenning, slitasje, sår, irritasjon.
 2. Mye brukt til å behandle bleieutslett.
 3. Eksembehandling.
 4. Den positive effekten av sinkherpes salve på leppene.
 5. "Bleie" dermatitt hos små barn.
 6. The bedsores
 7. Streptoderma, stikkende varme, trophic ulcers.
 8. Vel hjelper sink salve fra akne.

Kontra

Med høy følsomhet for sink salve, er det ikke anbefalt å bruke det.

Metoden for bruk av sink salve for ulike hudsykdommer

For hver dermatologisk sykdom, metode for å bruke din egen salve.

 • For mindre slitasje, kutt og sår, er det nødvendig å bruke salve 5-6 ganger om dagen. Huden må forrenses og smøres med et tynt lag av sår. Salve krever ikke gnidning.
 • Hvis huden er sterkt påvirket av brannskader, er det nødvendig å lage dressinger med sink salve. Et tykt lag skal fylle såret og dekke med en steril bandasje eller gasbind, brettet i flere lag.
 • Ved behandling av ikke-smittsomme hudsykdommer blir salven påført 3 ganger om dagen til området som er påvirket av blærer, purulente utslett eller sår og rundt det. Det er viktig å fullføre et fullstendig behandlingsløp, som varer 30 dager. Selv om videoen lindrer symptomer, er det nødvendig å fortsette behandlingen.

Sinksalve for nyfødte er et ganske populært middel for behandling av bleieutslett. Salven er trygg for spedbarn og brukes effektivt til behandling av ikke bare bleieutslett, men også dermatitt.

Det kan brukes både til behandling og for å forebygge hudutslett. Salve absorberer fuktighet godt, tørker og desinfiserer. Hud må vaskes og tørkes. Spred deretter utslett eller bleieutslett med en liten mengde salve.

Siden stoffet ikke har en negativ effekt på barnets hud, kan den brukes ofte - med hver forandring av bleen.

Hevdet at sink salve er bra for akne. Hvis porene i huden er tilbøyelige til å tette seg, er et stort antall komedoner på ansiktet, så salven skal påføres med forsiktighet. Vaselin, som er en del av salven, kan forverre situasjonen med tilstopping.

Før behandling er bedre å teste. Innen få dager må du bruke salve på et lite hudområde. Hvis resultatet er positivt, er verktøyet egnet. Akne behandling med sink salve er en effektiv metode for å håndtere hud ufullkommenhet.

For å bli kvitt akne er det nødvendig å bruke stoffet to ganger om dagen til det tidligere rengjorte berørte området. Svarte prikker bør fjernes først. Behandlingsforløpet er 14 dager. Neste er en pause i 6-7 dager, etter at kurset kan gjentas.

Salven er effektiv for overdreven hudpigmentering og melasma. For behandling av pigmentplater, er det nødvendig å gni en liten mengde salve i huden daglig.

Det anbefales ikke å bruke salven i mer enn to måneder med pigmentspots.

For å bli kvitt bedsores må du følge følgende algoritme:

 1. Vasket hud med såpe bør behandles med en antiseptisk eller alkoholløsning.
 2. Påfør et fettete lag på det berørte området.
 3. Sett gasbind eller steril bandasje på toppen.
 4. Bytt bandasjen hver 3-4 timer.

Ved vanlig bruk, sårer sår ganske raskt.

Bivirkninger

Salven kan forårsake irritasjon og allergiske reaksjoner. Brann og rødhet i huden kan oppstå. Bivirkninger kan skyldes innholdet av sinkoksid i preparatet. I dette tilfellet kan huden bli en blek nyanse. Bruk av sinksalve for ansiktet i nærvær av allergiske reaksjoner må stoppes.

Zinksalve brukes ikke til behandling av sopp-, virale og bakterielle hudsykdommer. Salve er kontraindisert ved purulente infeksjoner i akutt form og sykdommer i det subkutane vevet.

Bruk zinksalve for barn under 2 år bør være forsiktig.

Undersøkelser om sikkerheten til sinksalve under graviditet er ikke utført.

Flere Artikler Om Typer Acne