dårlig evisent. brygger gjær med svovel. Hvem drakk som hjalp? Det har nettopp begynt å drikke. Vil resultatet?

Kommentert. Bli med »

Vanlige ølmasker + bryggergær med svovel Evisent = superhår!
Jeg deler med alle de som lider av en familieoppskrift for nærende hår og min egen oppdagelse av prestasjonene fra den innenlandske skjønnhetsindustrien. Mitt støttesystem for en vakker hårklipp inneholder en maske øl og egg, og våre russiske tabletter "Brewer's Yeast with Sulphur" -merket Evisent. Gæret, så først om dem.
"Brewer's gjær med svovel" Evisent er et naturlig vitamin-mineral kompleks.
Struktur: tørr øl renset gjær, økt innhold av vitaminer av PP, B1, B2, B6, det rensede svovel.

Nyttig tiltak for hår. Forbedring gjennom interne effekter på metabolske prosesser, inkludert hodebunnen. Indikerte antioksidant effekt. I tillegg til helbredende hår lovet gunstige effekter på hud og negler.
Anbefalt mottak. Minst 2 måneder, 3 tabletter 3 ganger om dagen med måltider. En pakke med 100 tabletter, slik at kurset skal være nesten 6 stk. For prisen er det 250x6 = 1500 rubler. Dyrt, men effekten begrunner avfall.
Mine observasjoner. Jeg drikker full kurs i høst og vår, jeg har allerede fullført 3 kurs. Håret er tykt, det er skinne, vi kan si at de ikke faller ut i det hele tatt. Huden forbedres tydelig ved slutten av kurset, men igjen forekommer pimples i pausene. Men tilstanden til neglene tilsynelatende forbedret - sterk, ikke eksfolierer, vokser raskt.
Min merke øl maske
Jeg anbefaler absolutt å gjøre det regelmessig - effekten er bekreftet av personlig 15 års erfaring. Oppskriften er vanligvis enkel: et halvt glass øl (selvfølgelig utkast, det er ingen konserveringsmidler i den) og bland 1 eggeplomme med en mikser. Massen skal grundig gni inn i huden og kamme langs hele lengden av håret. Deretter under en cellofanpose i 20 minutter, skyll med vann uten sjampo. Bare gjør helgen, og da vil du lukte som øl.
Min metode - gjæren Evisent i et kompleks med en maske - trekker på alle 100 poeng! Jeg anbefaler å nødvendigvis approbation.

Bryggergær med svovel

Beskrivelse av preparater av gjær med svovel

Bryggergjødsel og svovel er et av de mange vitamin-mineralske kosttilskuddene. Det anbefales å gjenopprette nedsatte metabolske prosesser i kroppen, forbedrer også huden, neglene, håret, helbreder leveren, forbedrer immuniteten.

Det er mange tilsetningsstoffer, som inkluderer brygger gjær og svovel. Hver av dem har mange vitaminer, inkludert i gruppe B, er ikke komplett uten vitamin E, det er nødvendigvis til stede. Svovel er en uunnværlig proteinkomponent, en person trenger dette sporelementet daglig, og i ganske store doser. Brygger gjær er tilgjengelig i kapsler. Doseringen av kosttilskudd kan være forskjellig, mer nøyaktig informasjon kan fås ved å lese instruksjonene.

I instruksjonene til legemidlet bør det være informasjon om ikke bare hvor mye stoff inneholder en kapsel av tilsetningsstoffet. Det er viktigere å vite hvor mange prosent av normen for daglig forbruk det inneholder. Eksperter anbefaler ikke å begynne å ta kosttilskudd hvis personen er under tolv år. Som regel er det et kurs for å ta slike legemidler utviklet for en måned.

I noen tilfeller er folk allergiske når de tar kapsler av biologiske kosttilskudd. Gastrointestinal oppretting og andre bivirkninger kan oppstå. I dette tilfellet er fortsettelsen av kapsler forbudt. Du må også ta hensyn til at kosttilskudd ikke er rusmidler. De kan bare brukes som profylaktiske midler, for korreksjon, og ikke for terapi.

Brewer's gjær med svovel akne

For de som er behandlet for akne, kan et slikt biologisk tilsetningsstoff anbefales som et ekstra verktøy. Som nevnt forbedrer en kombinasjon av vitaminer og svovel huden, under påvirkning er de metabolske prosessene i kroppen normalisert.

Når et slikt behandlingsforløp utføres, er alle legemidler angitt for lokal bruk, dette er lotion, salve. Vi anbefaler en diett som forbyr bruk av fete og stekte matvarer, også forbudt sukkerholdig mat, hermetikkvarer.

Omtaler av ølgær med svovel

Ofte når man diskuterer kosttilskudd hos mennesker, oppstår spørsmålet om effekten av dette legemidlet på kroppsvekt. Kan jeg bli bedre fra ham? På Internett kan du finne mange historier om at folk tar kosttilskudd, har fått mye vekt, på bare to uker har de blitt tyngre med noen få kilo.

Men enda flere sier i sine rapporter at deres helsetilstand har blitt bedre, og vekten har forblitt uendret. Mange, etter å ha lest både disse og andre vurderinger, konkluderte med at kroppen til hver person reagerer på kosttilskudd individuelt og noen ganger uforutsigbart. Når det gjelder vektøkning, er det mulig at dette delvis skyldes at kosttilskudd forbedrer appetitten, og dette forklarer de ekstra pundene. Derfor, hvis du bestemmer deg for å ta kapsler for å forbedre tilstanden til huden, da du er lei av hyppig akne, vær oppmerksom på kostholdet ditt. Det må være balansert.

Dette er et veldig viktig punkt som er interessant for alle. Hjelper dette supplementet virkelig å fjerne akne? Anmeldelser relatert til dette problemet, delt omtrent i halvparten. Det er de som er veldig fornøyd med resultatet, akne har nesten forsvunnet, eller det er åpenbart mindre av dem, og huden har blitt bedre, den oljeaktige glansen har gått ned. Andre mennesker hevder at supplementet ikke hjalp dem.

Hvis du vil begynne å ta gjær med svovel, må du først avgjøre hva som forklarer bruddene. Kanskje dette er en stressende tilstand, et ubalansert kosthold, fordøyelsesproblemer eller hormonelle forandringer i kroppen. Legen vil hjelpe deg med å finne årsaken, etter å ha gjennomført den nødvendige undersøkelsen.

Men hvis du bestemmer deg for å utføre eksperimenter og ta et kosttilskudd selv, så start med en liten dose og sørg for at du er godt tolerert.

Bryggergær med svovel

Brewer's gjær med svovel er et kosttilskudd som inneholder mye vitamin B. Den brukes til akne, akne eller for vektøkning.

Omtaler av ølgær med svovel

og fra dem blir de fete?

Jeg har ikke gjenopprettet. Generelt tykker håret med langvarig bruk (3 måneder.)

men jeg drikker bare i en uke, og jeg har ikke lagt merke til noen brudd på ulike slag. alt er fint med fordøyelsen. bare veldig redd som det ikke ville komme seg tilbake.. Jeg håper alt kommer til å bli bra

Jeg har hatt hudproblemer hele livet mitt (jeg ble til og med behandlet for demodecosis), nå takk Gud gikk alt, men ålene kommer ut av det søte melet en gang i måneden et par kviser. Jeg fant denne gjæren for 3 år siden, og nå drikker jeg 2 måneder på et halvt år, effekten er super, huden er perfekt, håret mitt er veldig lenge, mine negler er i kataloger! Jeg anbefaler alle. Sant tror jeg de bare hjelper de med vitaminmangel eller mageproblemer.

Jeg drikker dem i nøyaktig 4 dager og har allerede lagt merke til forbedringer - styrken har økt og som om huden lyser. selv om jeg ikke har noen spesielle problemer med huden. men håret etter graviditet og amming klatrer og sover hele tiden du vil, og irritabilitet. og nå er jeg på en slags stigning.. la oss se hva som skjer neste

Jeg har tatt med dokumenter (((((((((

Jeg drikker 2 uker gjenopprettet på 3 kg. men forbedringer med hudhår og negler er selvfølgelig på ansiktet. alt annet

En gang anbefalte en terapeut meg en ølgis lenge på grunn av en alvorlig mangel på vitamin B (furunkulose startet, bygg, et annet ubehagelig emne). Sagt et kurs på to pakker (jeg husker ikke hvor mange piller). ble bedre i tre år nå, hvis ikke syk av dette og ubehagelige ting (t-t) Nå er hjørnene på leppene sprakk, akne har kommet ut på huden, alt er trist, det er mangel på vitaminer på ansiktet igjen. Jeg skal kjøpe i morgen. En gang for tre år siden hjalp det, det burde nå. )

Evisent, brygger gjær med svovel. Dine vurderinger.

Det er piller, sjampo, balsam og alle slags lotioner, kremer, jeg lurte på vurderinger på internett, nesten alle var positive, og neglene begynte å vokse godt, og håret begynte å vokse og ble mer voluminøst, huden ble renere, jevnere og hadde akne. ble kvitt. Og er de virkelig så gode, bestemte jeg meg for å begynne å bruke. Fortell meg, jenter, brukte du? din tilbakemelding?

Jeg vet at gjærpiller er veldig gode som det pleide å være, for 5-6 år siden. trenger å drikke igjen. og deretter gå skallet (((

Det er interessant og systemet kan bli bedt om at magnesia skal settes som vitaminer? da jeg lå på B og magnesia droppet. Jeg forstår mine negler var

Men for meg bidro den evisente bryggerens gjær til å bli kvitt akneflater, siden ungdommen min fortsatt var mørkere på huden, ble dummen klemt ut akne sterkt (men kurset har skjedd i 3 måneder og hudtonen har blitt mye jevnere og akne vises ikke praktisk talt.

Jeg aksepterer Evisent gjær for 2. måned, jeg begynte å drikke på grunn av hårtap, det er et resultat, så jeg anbefaler i prinsippet deg å prøve. Og akne fra min evisent - brygger gjær lotion med svovel, liker jeg.

Jeg liker å bruke det! Jeg har allerede kjøpt 3 pakker med bryggergis tabletter med svovel - jeg liker det veldig). Jeg tok også ansiktsvask, lotion og krem ​​av punkt-effekt - alt er evisent. Tilstanden av hud og hår har forbedret seg markant)

mmm... god ting! Jeg begynte å drikke det om høsten, nå ser jeg på hva som er) det ser ut til at ansiktets hud har blitt bedre, jeg har også tatt masken fra Evisent-serien, jeg ser hvordan det vil være, det kan være fornuftig å ta noe annet.

Brygger gjær hjelper meg

Et godt verktøy. Med hår og negler hjelper det fantastisk. Men det er viktig å forstå at doseringen der opptil 9 tabletter per dag og kurset ikke er en uke eller to. Bare vær tålmodig og følg instruksjonene. Da blir effekten stor. Personlig hjalp jeg veldig mye på en gang.

Minus - luktene og størrelsen på tabletter. Plus - et utmerket middel for hårtap. Jeg ble behandlet for seks måneder siden, fortsatt er effekten vedvarende. Hår fra hodet flyr ikke og ser bra ut. Forresten, jeg er ikke sikker på at den er tilkoblet, men etter Evisenta forsvant skinken.

kvikksølv, og du tygge det? Hvilken forskjell smaker det, spesielt hvis resultatet er bra. Evisent hjalp meg mye når det var problemer med huden.

Jeg elsker vanligvis produktet Evisent. Jeg kjøper fra dem bryggergær med svovel i tabletter, sjampo og hårbalsam. Sjampo og balsam på håret mitt virker bra, styrker godt, gir en veldig vakker glans. En bryggers gjær med svovel i kapsler, jeg drikker gjennom kurset fra tid til annen. Kroppen min reagerer godt på dem, neglene mine blir sterkere, ansiktskinnet mitt er renere og yngre ser ut :) Jeg liker det :)


Jeg elsker Evisent veldig mye! Og prisen er rimelig, og kvaliteten er utmerket! Jeg drikker gjæren selv og tvinger hele familien - som en supplerende kilde til vitaminer drikker vi kurs, sikkert. Tidligere hadde jeg og min datter problemer med hud og negler exfoliert - nå har de glemt disse problemene! Vi bruker også sjampo og balsam. Hårene er silkeaktig, glatt og mykt. Jeg er veldig fornøyd!

Jeg aksepterer i stedet for multivitaminer, resultatet er bra

Mellom de syntetiske skjønnhetsvitamiene og gjæren i pillene stoppet hun sist, nemlig på "Brewer's Yeast with Sulphur" -komplekset av "Evisent" -merket. Med vanlig inntak gir både vitaminer og gjær et godt resultat, men Evisent er billigere og bedre absorbert. Til sammenligning, min vanlige Vitrum Beauty etter krisen gikk opp nesten 1000 rubler for 30 tabletter, gjær kostet 260 rubler for 100 tabletter. Gjær i apoteket er mye annerledes, det er billigere.

Valget for Evisent falt for sammensetningen og unik produksjonsteknologi: 1). Naturlig brygger gjær inneholder vitaminer, spesielt, det er høyt innhold av B og PP vitaminer, som i Vitrum; 2). Svovel regnes som et mineral av skjønnhet, bidrar til å produsere kollagen, noe som forbedrer hudtone, glatter rynker, beholder fuktighet i hår og negler. 3). Silisium, kalsium, selen, jern, sink, fosfor, krom kan ikke si nøyaktig hva de er, men fordelene med mineraler for hele kroppen kan nesten ikke bestrides. 4). Oppdrett av gjærkulturer skjer på spesielle berikede svovelmiljøer, noe som gir et høyt innhold og høy biotilgjengelighet av svovel. En lavtemperaturtørketeknologi ved sluttproduksjonsstadiet gir et høyt innhold av vitaminer fra gruppe B.

Hva lover produsenten: forbedring av hud, hår og negler uten å gå ned i vekt, antioksidant beskyttelse av kroppen, senker aldringsprosessen.

Min erfaring for 2 kurs i 2 måneder (jeg drikker i henhold til reglene - 3 tabletter 3 ganger daglig): Hud - i begynnelsen av resepsjonen kom akne ut på pannen før menstruasjon, men i neste syklus var det ingen utslett, jeg merket ikke andre endringer. Hår - og så var anstendig, fra Evisenta forverring ikke observert, god tilstand opprettholder hår. Neglene er ganske sterke, men jeg smør i tillegg dem med essensiell olje av ylang-ylang (tilgjengelig i alle apotek, det koster ca 70 rubler). Vekt - ingen endring. Jeg bruker ikke spesielle eksterne midler til hud, da det var akne, tørket jeg dem med sink-salisylsalve. Og så vanlig fuktighetskrem under toneren og om natten. Hodet mitt i mange år med min sjampo og balsam Schwarzkopf for volum. Evisenta har en spesiell hårlinje, men hun prøvde ikke - bare noen piller er nok.

Min vurdering av ølgjær med svovel Evisent - "excellent", et eget ros for en rimelig pris. Hvem trenger en effektiv og rimelig måte å opprettholde skjønnhet, anbefaler jeg.

Brewer's Yeast with Sulfur Evisent

Registrer deg for å legge igjen en anmeldelse.
Det tar mindre enn 1 minutt.

Brewer's gjær med tilsetning av svovel fra Evisent all ros, men ta dem hardt. Du må drikke tre ganger om dagen, tre tabletter om gangen! Piller er store, svelger ubehagelig. Det er slitsomt, og noen ganger vil du slutte. Du drikker den første uken for ingenting, den andre begynner reaksjonen, sårene åpner raskere og umiddelbart tørker, blir betennelsesområdet mindre. På dette stadiet kan du ikke kaste, ellers vil alt komme tilbake som det var. Jeg drakk i to måneder, oppnådde en fullstendig rensing av ansiktet, alt akne var borte. Men tette porene måtte rengjøres alene. Etter at hun slutte å drikke, kom ikke akne tilbake.

Brygger gjær er god for huden, og beriket i svovel er bra for tvillinger. Det er samtidig dobbelt angrep på akne og hudormer. Gjær selv utfører hovedfunksjonen - de normaliserer fordøyelsessystemet, noe som innebærer regulering av metabolisme og kroppens selvrensing. Og svovel har en direkte innvirkning på funksjonen av talgkjertlene, reduserer signifikant mengden av sebum som utskilles, bidrar til å rense de tilstoppede porene. Jeg tok gjær i et par måneder, og hele tiden måtte jeg legge ut med overdreven flatulens i magen med tilhørende lydeffekter. Men til slutt fikk en ren og sunn hud.

Meget godt kosttilskudd, gir gode resultater. Men mer, det styrker fortsatt hår og negler, akselererer veksten i stedet for påvirker tilstanden og kvaliteten på huden. For å oppnå et mer eller mindre konkret resultat måtte vi gå på kosthold, unntatt fra kostholdet alt som er dårlig for huden (søtt, altfor salt og feit, hurtigmat).
Grå gjær kan ikke løse alvorlige hudproblemer, men med komplisert bruk er de rett og slett uerstattelige. De har en utmerket effekt på fordøyelsessystemet og stoffskiftet, og reduserer det økte fettinnholdet i huden. Tilgjengelig i form av tabletter av middels størrelse, de er fullstendige. Men du må gjøre dette raskt, når det kommer i kontakt med vann, svulmer det raskt, akkurat som aktivt kull. Lukten av pillene er sterk og veldig spesifikk, den ligner den vanlige rågjæren. Det var ingen mage protester, ingen åpenbare bivirkninger heller. Den eneste ulempen er en lang behandlingstid (minst en måned) og behovet for å ta mange piller tre ganger om dagen. Du kan ikke gjøre det på en tom mage, gjæren i dette tilfellet er svært dårlig fordøyd, det er en sterk kvalme og svakhet etterpå.

Svovelrik gjær (jeg brukte Evisent) var en god kamp for meg. For å oppnå et raskere og mer imponerende resultat tok hun kosttilskudd ikke bare internt, men også eksternt. Hellte tabletter, fortynnet dem i melk eller kefir for å oppnå en slurry, og deretter på ansiktet i 15-20 minutter tre ganger i uken. Svovel bidro til å regulere sebaceous kjertlene. Allerede tilstoppede porer har ryddet kvalitativt. Gjæren selv på grunn av sin rike sammensetning (vitamin E, B, kalsium, mangan og magnesium, jern, kobber) bidro til forbedring av intracellulær metabolisme, ble hudfargen bedre på grunn av økt oksygenforsyning. Hudimmuniteten har styrket seg, nå ser akne ut svært sjelden og går flere ganger raskere, ser ikke ut dyp purulent og veldig smertefullt. Gjær restaurert mangel på svovel i huden, dette er det som bidro til å løse alle problemene samtidig. Men det konstante inntaket av gjær førte til en konstant økning i gassdannelsen. Etter å ha fullført kurset passerte dette raskt. Utseendet til kosttilskudd hadde også en positiv effekt, negler og hår forbedret seg betydelig.

Brewer's gjær med svovel i form av tabletter hjalp med å bli kvitt akne og akne. Først drakk hun de vanlige, men da byttet hun til svovelene. Og de var mye mer effektive. Trikset er at de løser hudproblemer fra innsiden. Gjær og svovel har sammen en synergistisk effekt. De normaliserer fordøyelsessystemet og metabolisme, regulerer sebaceous kjertlene og reduserer sebum sekresjon. For riktig assimilering av gjær med tilsetningsstoffer, må du følge instruksjonene nøye.
I noen tilfeller bør kosttilskudd brukes før måltider, og i noen tilfeller. Til en betydelig minus gjær kan tilskrives tilstedeværelsen av et stort antall kontraindikasjoner av helsehensyn. Og langt fra alle medisiner gjærkompatible. Gjær og svovel har ingen god helbredende effekt på hud, alt er veldig individuelt. Men prisen er så lav at du definitivt bør prøve. Hvis årsaken til akne har hormonelle årsaker, vil kosttilskudd ikke hjelpe. Det vil bare bli en midlertidig forbedring. Det store pluss av gjær er at de bidrar til akselerert vevsgenerering, etter behandlingsforløpet er det praktisk talt ingen merker på huden, og hudfarge blir jevn og sunt.

Ingen har stillt spørsmål ennå. Spørsmålet ditt blir det første!

Anmeldelser av Brewer's Yeast and Sulfur Evisent

5 - 1

4 - 0

3 - 0

2 - 0

1 - 0

Det har lenge vært på jakt etter en erstatning for syntetiske multivitaminer. Og jeg fant - gjær med svovel i tabletter fra vårt "innfødte" merke Evisent. I prinsippet, etter å ha tatt kurs, er resultatet like godt som etter et multivitamin, men det er en ting - gjær er billigere!
Hvorfor tar jeg gjær med svovel og ikke multivitamin.
Enkel beregning. Vitrum Beauty koster nå ca 1000 (en pakke med 30 tabletter), og gjær og svovel - bare 260 (en pakke med 100 tabletter!). Jeg tror forskjellen er åpenbar.
Produksjonsteknologi. Det er mye gjær, men Evisent er laget med en unik teknologi. Svovel er biotilgjengelig der, slik at stoffet absorberes nesten helt. Hvem tror ikke - les resultatene av kliniske forsøk på of.sayte.
Massevis av godbiter. I gjær er et høyt innhold av vitaminer B og PP, svovel, kalsium, silisium, sink og mange flere veldig nyttige for hår, hud og negler. Det viser seg en cocktail av vitaminer og mikroelementer.
Jenter, la oss være vakre og vi vil ikke betale for det!))

Min mann bruker ikke gjær for første gang for å forbedre sin hudtilstand. Og nylig, i et apotek, bestemte han seg for å kjøpe sine dyrere motstykker - brygger gjær med svovel kalt Evisent.
mening:
Dette stoffet viste seg å være veldig effektivt og bidro til å bli kvitt min ektefelle, inkludert akne på ryggen, som periodisk forstyrret ham. I tillegg forbedrer dette vitaminkomplekset den generelle tilstanden til neglene, håret og huden, og renser det fra innsiden.
Selges i pilleform. Dette stoffet er relativt billig - hundre og åtti rubler for seksti tabletter. Sann å drikke dem gir ikke mye glede, men skjønnhet krever ofre. Kan tas med måltider tre ganger om dagen.
proffene:

  • rimelig pris
  • kroppsfordeler
  • narkotikapåvirkning
ulemper:

Av minusene kan noteres er ikke den hyggeligste lukten og smaken.
konklusjon:
Jeg kan anbefale alle gode brygger gjær med svovel Evisent for å forbedre helsetilstanden! Min poeng er fem poeng av fem!

BAA ZAO Svobodny Brewer's gjær med svovel

Katten min liker det, men ellers er de forferdelige...

God dag.

Present til deg Bryggergær med svovel fra ZAO Free.

* tørr inaktivert brygger gjær-64%

* renset svovel -0,1%

og hjelpestoffer-

laktose, kalsiumstearat (E470)

Disse bryggergis gled til meg i ett apotek da jeg spurte med svovel. Jeg trodde at med svovel produserer evisenten bare og ikke spesifiserte, og da jeg så denne krukken hjemme, var jeg bare bedøvet.

Vel, det synes jeg ok.

Så ikke mer enn 2 dager.

De er forferdelige i forhold til evisent.

Jeg klaget allerede om appetitten min, men her falt jeg bare av spolene.

Jeg begynte å sprenge alt, så kom jeg til mine sanser og tenkte hvorfor jeg forsto at dette var tilfellet og nektet.

Men vår katt elsker bare dem.

Derfor gir jeg dem fortsatt, og jeg kjøpte de jeg ønsket. Og nå sjekker jeg ved kassen på apoteket hva nøyaktig gjær jeg trenger for å unngå overraskelser.

Om hvordan katten trang til gjær.

Ikke døm strengt for videoen. )

Dette er en improvisasjon, jeg ønsket å vise hvordan katten tigger etter disse pillene. Så snart han hører lyden av min gjærblister som åpner ved meg, rushes han i galopp, slik at han kan falle.

Jeg dro en gang en blister på bordet og åpnet gjærtabletter fra Evisent, så denne "parasitten" klatret opp på bordet og spiste 9 tabletter og bit gjennom lukkede blister. Og da han ikke så populært, vet han ikke engang.

Så "folk-folk"), jeg anbefaler ikke selv å være nysgjerrig til å kjøpe.

Hvorfor trenger du ekstra vekt?

Hvis du bare ikke har som mål å bli bedre, så fortsett, tror jeg det vil bidra.

En pels i pistolen er myk og mild og klatrer ikke i klumper etter å ha spist disse gjærene.

Ja, han er en veldig LUN (denne frisyren voksende tilbake allerede, og en liten teddy ser), og i mars begynte det å miste håpløst, og vi lurt kort.

Mel, varig 10 dager avsluttet, hoi! + foto torturer

Bedt mannen sin til å kjøpe brygger gjær. Aldri så dem, men siden Internett er rost for de gunstige effektene på betingelse av hår, negler og hud, bestemte jeg meg for å prøve. Legger vekt på det faktum at det er bedre å kjøpe øl gjær Evisent for hår, negler og hud, med svovel, men som sådan ikke var, det er min mann kjøpte dette, også med grå:

Sammensetning, og så videre:

Jeg tok en krukke, kostnaden er 134 rubler, antall tabletter er 100 stk. Jeg bestemte meg for å drikke en uke, og hvis de liker det, og det blir ingen ubehag, da bør jeg kjøpe en annen drink og ta kurs. Til slutt drakk jeg en krukke og med glede glede meg over at det var tomt! For meg ble mottaket av disse bryggerens gjær mel! Tabletter er store, fra - som det er vanskeligheter med å svelge, i tillegg til forstyrrelser skapt enda lukt og smak (syk) (fryktelig, sur og ekkel!)! Og det ble anbefalt å ta 3 faner. tre ganger om dagen med måltider (jeg drakk dem etter måltider).

Selv min katt vendte seg vekk fra dem og dro med et uforståelig uttrykk for mordaha, tilsynelatende likte han det heller ikke...

Så jeg anbefaler dem ikke til deg! Du trenger ikke å torturere deg selv for det for skjønnhet og helse, når det ikke er til nytte.

Vellykket til deg kjøp.

Og katten min nektet, og jeg er glad!)

Jeg kjøpte dette kosttilskuddet fordi jeg husket en artikkel om fordelene med svovel for skjønnhet.

På apoteket sa hun rett og slett: "Gi meg bryggerens gjær og svovel" og de ga meg disse.

De kostet meg 140 rubler for 100 tabletter.

Jeg kom hjem og begynte å drikke, men litt i henhold til instruksjonene, og 2 tabletter på 3 r / d.

Nå fullfører jeg min andre pakke og forteller deg at de er fantastiske!

I løpet av denne tiden har jeg ikke vunnet en eneste gram (og alt som-det av seg selv vokse stout gjær kan ikke, du må bare følge dietten og appetitt under opptak, og ikke bare)

Håret sluttet å falle ut, glinsende og flytende. Mannen stikker ikke ut fra dem.

Huden har blitt mye bedre, nå selv under CDen bryter pimples meg ikke lenger.

Jeg bygger negler. Og du vet hva? Jeg har ikke tid til å gå på korrigeringen! Jeg pleide å gå stille i mer enn en måned, og nå er det 3 uker, og det er det!) Jeg skal lage nye. Følgelig vokser i et breakneck-tempo)

Så jeg anbefaler disse bryggerens gjær. For deres pris er de gode. Jeg vil kjøpe mer og mer)

Hjelper mot akne og akne.

Det eneste kosttilskudd som hjalp huden min. Jeg har lenge lidd med akne, dette problemet har ikke forsvunnet i mer enn 8 år. Jeg tok det før (jeg må kjøpe det igjen) før jeg går til sengs. Hud blir virkelig renere. Akne og akne ser mindre ut og det er færre problemer på huden. Hvis du legger på en 5-punkts skala, vil jeg sette 5+.

Sann, jeg så ingen andre positive resultater. Kun effekt på huden. Alt! Sant tror jeg det er på grunn av svovel. Fordi da jeg drakk brygger gjær uten tilsetningsstoffer, så jeg ikke noe resultat i det hele tatt. Og så med en gang)

Og de er ikke særlig ekkel i smak. Jeg pleide å plukke dem opp, og vaske dem med vann. Av en eller annen grunn er jeg overbevist om at denne måten blir absorbert raskere og resultatet blir også raskere)) Slik tror jeg det)

Generelt anbefaler jeg deg å prøve, det blir ikke verre. På grunn av akne, tror jeg det er verdt å drikke. Jeg personlig hjalp. Jeg anbefaler deg å prøve)

Gjør brygger gjær hjelp med akne

Hei alle sammen! Jenter, vær så snill og fortell meg, har noen blitt kvitt akne med ølgjær? Jeg har veldig fet hud, jeg lider av utslett, spesielt om vår og sommer. Og så leser jeg at mange ølgjær drikker.

Her vil jeg prøve. Del hvem som er akseptert. Jeg forstår at alle eksterne midler ikke er veldig effektive, fordi du må lete etter problemet inni. Kanskje er alt i tarmene og krever rengjøring av kroppen. Og gjær er god for å eliminere giftstoffer. Det eneste som skremmer meg veldig mye: Jeg er tilbøyelig til å være overvektig, er det ikke mulig at jeg skal begynne å vokse på denne gjæren. Generelt venter jeg på råd, jeg vil virkelig prøve dette verktøyet.

Flere Artikler Om Typer Acne