Hyperpigmentering gir kvinner mye sorg, men dessverre er det ikke mange effektive rettsmidler mot dette problemet. Lightening cremer og masker, som regel, hjelper heller ikke, eller gir en liten kortsiktig effekt. I utgangspunktet styres handlingen av alle tradisjonelle medisiner ved å blokkere melanin i de dype lagene i epidermisene. Hvis det ikke oppstår ny pigmentering på overflaten av huden, blir defekten til slutt eliminert. Men denne metoden kan ikke kalles ideell, siden ultrafiolett, så vel som irriterende faktorer kan provosere forbedret melaninproduksjon. Etter mange års søken av spesialister, er det laget en komponent som håndterer pigmentering ved å virke på overflaten av huden. Dette komplekse ELURE, som inkluderer en hel linje med midler som fremmer hudletting, samt krem ​​fra alder flekker.

Impact Complex ELURE

Alle tidligere oppdagede stoffer som perfekt bleker papir, for eksempel, soppens enzym, som ble oppnådd av forskere i 1980, oppfyller ikke kravene til hudbehandling. Derfor fortsetter søket kontinuerlig, og forskere har mottatt et stoff som heter Melanozyme. Det ødelegger aktivt melanin, som samles inn i huden. Whitening av huden skyldes ødeleggelsen av melanin.

Anvendelsen av legemidlet for å oppnå maksimal effekt skjer i trinn, så krem ​​er inneholdt i to beholdere. En inneholder enzymet i seg selv, den andre inneholder aktiviserende substans, som følge av at prosessen blir lansert i handling. Dag og natt kremer begynner sitt arbeid med det samme, melanin er ødelagt, blir til molekyler uten farge. Deretter er det deres enkle peeling. Regelmessig bruk av det kosmetiske komplekset ELURE sørger for effektiv lokal fjerning av pigmentflettene og hudbelysning uten kirurgi, farlige kjemiske prosedyrer og lasereksponering. ELURE-komplekset skader ikke huden, men tvert imot bryr seg om det.

Resultatet av å bruke ELURE

Flere kliniske studier har blitt utført som har vist gode resultater. Pigment flekker har merkbart forandret seg allerede etter en uke med konstant bruk av ELURE kosmetikk. I tillegg merket mer enn 90% av respondentene at etter en måned ble den generelle tilstanden til huden også bedre, det ble glatt og lettere. Forandringen var 67 prosent. Dermed er fjerning av pigmentplettene ved hjelp av ELURE-kosmetikk bekreftet ved kliniske studier.

En spesiell fordel med stoffet er at ELURE ikke irriterer huden, da den ikke inneholder hydrokinon. Det viktigste enzymet er glykolprotein, som naturlig finnes i huden. Alan Hyatt, som er utvikler av formelen, hevder at enzymet varer ikke mer enn en time. Hvis arbeidsprosessen er suspendert, oppstår oppløsningen av formelen i harmløse aminosyrer. Eksperter mener at på grunn av den komplekse pigmenteringen skjer lysstyrken uten irritasjon, og mye raskere, og gir gode resultater.

For å oppnå den beste effekten anbefales det å bruke linjen ELURE-produkter i kombinasjon med solkremkrem, hvis SPF ikke er mindre enn 30. Dette skyldes at ultrafiolett stråling bidrar til hyperpigmentering, og uten verneutstyr, kan effekten forsvinne.

ELURE kosmetikklinjeserien kan brukes ikke bare som et verktøy som fjerner pigmentflettene og bidrar til hudbelysning. De brukes også som et forebyggende tiltak med en tendens til utseende av hyperpigmentering. ELURE-komplekset inneholder tre hovedelementer:

 • Cleanser - blir til et rikt skum når det påføres ansiktets hud. Whitening av huden utføres samtidig med rensing. Huden blir jevn, strålende, fornyet.
 • Lightening lotion - myker og regenererer huden, kan brukes både om dagen og om natten. Den er kombinert med noen solkrem.
 • Nattkrem - beriket med vitaminer, fuktighetsgivende og nærende krem ​​fra alder flekker bidrar til å lette huden, gjør at du kan oppnå en perfekt jevn og sunn hud i alle aldre.

Gjennomgang av de beste kremer fra pigmentflettene på ansiktet

Spesielt for å eliminere uønskede flekker og ujevn hudfarge opprettet en slik type kosmetiske produkter som en anti-pigmenteringskrem. De beste stoffene fra denne serien kan kjøpes på apotek, og noen hjelpemidler er enkle å forberede hjemme. For å få maksimal og varig effekt, må du velge en krem ​​av høy kvalitet som passer for en bestemt hudtype. Det er viktig å bruke det regelmessig i lang tid, om nødvendig i kombinasjon med andre ansiktshudpleieprosedyrer.

Sammensetningen og egenskapene til en effektiv krem

For å bekjempe manifestasjoner av hyperpigmentering, har mange forskjellige aktive forbindelser blitt oppfunnet. Deres handlingsprinsipp er basert på å ødelegge og fjerne fargepigmentet melanin fra de øvre lagene av epidermis. Ofte har eksterne midler bare en midlertidig effekt, og rutiner for prosedyrer må gjentas. Det er kjent at det er bedre å håndtere dette problemet i høst-, vinter- og vårperioden. Om sommeren er situasjonen komplisert av solens overflod og som et resultat en kraftig økning i pigmenteringen.

Sammensetningen av de populære rettsmidler for aldersplassene inkluderer ofte stoffer som:

 • C-vitamin forbedrer metabolske prosesser i huden, lyser det og blokkerer dannelsen av nye flekker.
 • Tocopherol hemmer aldringsprosessen.
 • Betakaroten tillater ikke at melanin akkumuleres i cellene.
 • Tretinol fremmer peeling og fjerning av døde epidermispartikler.
 • Rucinol er et sterkt depigmenteringsmiddel som aktivt forstyrrer dannelsen av melanin.
 • Arbutin er et glykosid avledet fra en bjørnebær plante som har en uttalt lysende effekt ved å blokkere melaninsyntese.
 • Glukonsyre forbedrer virkningen av de gjenværende elementene i produktets sammensetning.
 • Urteekstrakter (agurkjuice, persille, sitrus, aloe) har en lette effekt.

De beste måtene å bekjempe pigmentering

Blant forberedelsene for å kvitte seg med flekker, finnes det både rettsmidler for flekkbruk og profesjonelle kosmetiske komposisjoner for påføring på hele overflaten av ansikt, nakke, dekolleté og hender. De viktigste kriteriene for å velge en passende krem ​​- dens sammensetning, menneskelig hudtype og aldersbegrensninger. Vurder de tilgjengelige og populære verktøyene fra forskjellige kategorier.

VICHY IDEALIA PRO

Krem fra laboratoriet "Vichy" er designet for å tilfredsstille egenskapene til sensitiv hud, utsatt for manifestasjon av pigmentering. Den består av bare gunstige aktive ingredienser: Kombucha ekstrakt, salisylsyre, adenosin. Disse stoffene er i stand til antiinflammatorisk, antibakteriell og lette effekt. Grunnlaget for preparering av terapeutisk stoff er det berømte termiske vannet, som inneholder 17 mineraler. Ved å blokkere syntesen av melanin i de øvre lagene av epidermis, forhindrer krem ​​dannelsen av bruning, lindrer rødhet, reduserer utseendet på det vaskulære nettverket. Samtidig har det en løfteeffekt og forbedrer ansiktskonturen. Sammensetningen av dette verktøyet lar deg håndtere pigmenteringen av en hvilken som helst opprinnelse.

Den tette tekstur av et kosmetisk produkt lar deg bruke det som et maskerende toneværktøy. VICHY IDEALIA PRO skal brukes to ganger om dagen, morgen og kveld, på tidligere renset hud. Dette verktøyet bruker ikke nødvendigvis en prikk, den kan brukes på hele overflaten av ansiktet, nakken og dekk. For en bærekraftig lette effekt må du regelmessig bruke stoffet i en måned. Krem er godt kombinert med andre behandlingsprogrammer for alder og problem hud. Den er laget av hypoallergeniske komponenter, egnet for tørr, irritabel og følsom hud i ansiktet. På apoteket koster det ca. 2000 rubler.

Evinal

En lysblekingskrem av hjemmeproduksjon inneholder i sin sammensetning et ekstrakt av moderkaken, samt vegetabilske ekstrakter: persille og kalendula. Disse komponentene påvirker produksjonen av melanin, stimulerer regenereringsprosesser i de øvre lagene av epidermis. Mørkoljeinnholdet gjør huden myk, og UV-beskyttelsesfaktoren bidrar til å forhindre skadelige effekter av solen på huden. Legemidlet er hypoallergent, forårsaker ikke blokkering av porene. Kremet tydeliggjør hvitt på huden og har en forebyggende effekt, som følge av vanlig bruk, oppstår ikke dannelsen av nye brune flekker.

Påfør legemidlet bør være to ganger om dagen, morgen og kveld. Før bruk må huden rengjøres og tørkes. Kremet er lett fordelt og raskt absorbert, har en matt finish. Etter den endelige absorpsjonen av produktet, kan du bruke noen kosmetiske preparater. Passer som en base for sminke. Det anbefales å brukes på huden i ansikt, nakke, decollete og hender. Den konkrete effekten kan oppdages etter 5 dager etter bruk av et blekemiddel, og et stabilt resultat kan oppnås som følge av to måneders bruk. Kostnaden for denne krem ​​er ca 350 rubler.

Elure

Israels merke Elures antipigmenterings flekker er representert av en serie av luksusprodukter, som inkluderer rengjøringsmiddel, dagkrem og nattkrem. For øyeblikket gjenkjenner kosmetologer og deres pasienter Elure Cream som det beste blant alle kjente analoger. Profesjonelt kosmetisk produkt utviklet av denne produsenten har vist de mest overbevisende resultatene i bekjempelse av manifestasjoner av hyperpigmentering. Hemmeligheten om effektiviteten av stoffet er bruken av det naturlige enzymet melanozym som et aktivt middel.

Elure Night Cream er en tofase, den er pakket i to separate flasker. Først er et punkt som inneholder melanozyme oppdaget på den berørte huden. Deretter påføres en annen sammensetning med en aktivator som ødelegger overskytende melanin i huden. Som et resultat er pigmentet helt misfarget, og blir til gjennomsiktige molekyler. For å fundamentalt løse problemet med brune flekker, vil det ta fra 2 til 3 uker. Kremet er ganske dyrt, mer enn 5000 rubler.

Ahromin

Et populært og billig legemiddel som kan kjøpes på apoteket, har en lys rose duft. Tekstur er ganske feit. Dette tradisjonelle verktøyet er tilgjengelig fra sovjetiske tider. Biologisk aktive komponenter inneholdt i sammensetningen bidrar til ødeleggelsen av melanin i de øvre lagene av epidermis og dets utskillelse. For personer med sensitiv hud, krever bruk av dette verktøyet forsiktighet: irritasjon og negative reaksjoner er mulige. Kosmetologer anbefaler ikke bruk av Ahromin under graviditet og med en tendens til allergi. Til tross for mulige negative reaksjoner er verktøyet ganske populært.

Før behandling med Akhromin påbegynnes, utføres en test på huden på albuens indre bøye. Hvis det ikke er noen irritasjon innen en dag, kan du fortsette med prosedyrene. Påfør kremet om morgenen og kvelden på den rensede huden. Under ingen omstendigheter er det umulig å dekke store flater med et kontinuerlig lag av midlene; dette preparatet er kun beregnet på spot-applikasjoner. Som grunnlag for sminke passer han ikke akkurat. Behandlingsforløpet med Akhromin er omtrent 2 uker, det anbefales ikke å bruke dette legemidlet uten å konsultere en hudlege. Kostnaden av krem ​​i apoteket er ca. 100 rubler.

klotrimazol

Denne rimelige og svært populære medisinen er ikke ment å løse problemet med overdreven hudpigmentering. Den har antibakterielle og antifungal effekter. De aktive stoffene som finnes i clotrimazol har en bleking effekt. Det anbefales spesielt å bruke i tilfelle at årsaken til flekkene er nederlaget på huden av mikroorganismer. Dette legemidlet er tilgjengelig i form av en krem, og i form av salve på grunnlag av vaselin. For å kvitte seg med alder pletter, er kremet egnet, det har en lettere tekstur og skaper ikke en fettfilm på ansiktet.

Vanligvis er varigheten av prosedyrene i løpet av 21-28 dager, men i noen tilfeller forlenges det til 4 måneder. I løpet av denne tiden skal verktøyet påføres ansiktet om morgenen og kvelden, noen ganger foreskrevet prosedyrer tre ganger om dagen. Under graviditet er det bedre å ikke bruke Clotrimazole. Det anbefales å smøre ikke hele ansiktet, men direkte mørke flekker. Prisen på stoffet i apotek er ca 50 rubler.

Neotone Radiance

Lett og vektløst franskprodukt kosmetisk produkt laget med alle funksjonene i sensitiv hud. Denne krem ​​kan brukes som en base for sminke, samt dagpleieprodukter. Den håndterer tegn på aldersrelaterte forandringer og reduserer sværhetsgraden av pigmentering. Komponentene i Neotone Radiance inkluderer lakrisrotekstrakt, salisylsyre, glykolsyre, vitamin C. Produktet inneholder et bredt spekter av UVA / UVB og naturlige mineralbaserte filtre. Med vanlig bruk reduserer Neotone Radiance ikke bare synligheten av pigmentering, men kan også eliminere dens manifestasjoner i løpet av ca 2 måneder.

Påfør dette legemidlet som en dagkrem om morgenen på ren hud i ansiktet, nakke og dekolleté. Etter påføring anbefales det å la det være fullstendig absorbert, og deretter fortsett morgenprosedyrene for å forlate og bruke sminke. Nivået på solbeskyttelse SPF 50 gir forebygging av utbrudd og forbedring av pigmentering assosiert med en tanreaksjon. Også et kosmetisk produkt forhindrer utviklingen av bivirkninger etter laserprosedyrer. Dens fuktighetsgivende og nærende egenskaper gjør det mulig å forsyne problemhuden med alt som er nødvendig, spesielt om sommeren, og gi det et sunt, blomstrende utseende. Prisen på denne kosmetiske sammensetningen er ca. 2000 rubler.

Bielita Witeck

Dagkremproduksjonen i Hviterussland heter "Perfect Whitening" og er utformet for å kvitte seg med alder og fregner. Dette verktøyet er utviklet ved hjelp av spesiell teknologi "Smart belysning". Dens aktive komplekser trer inn i de indre lagene av dermis og har en målrettet effekt på de områdene der det er behov for avklaring. Sammensetningen av denne kosmetiske - fruktsyrene, som har en peeling effekt. Beskyttelsesnivået fra solen SPF 20 gjør at du forhindrer forbedring av pigmentering i hverdagen i den kule perioden, samt under et kort opphold ute om sommeren.

Kremet har en behagelig tekstur og lett, diskret aroma. Påfør det om morgenen, før du forlater huset på ren hud på steder som er utsatt for dannelse av fregner og flekker. Passer som grunnlag for tonalverktøyet. Som et resultat av langvarig og regelmessig bruk av denne sammensetningen blir overflaten av ansiktet fløyelsaktig, og tonen og lettelsen blir utjevnet på 30 dager. Om vinteren er det i stand til å beskytte utsatte områder av kroppen fra kulde og vind. Prisen på Bielita Vitec dagkrem er ca 150 rubler.

Hjem rettsmidler for alder flekker i ansiktet

Kvinner prøvde å løse problemet med en vanlig kosmetisk defekt på ulike måter. Som et resultat ble folkesoppene utviklet, hvor juice og kjøtt av planter er vanlig brukt. Slike forbindelser er vanligvis trygge og miljøvennlige. Følgende produkter brukes som blekemiddel:

 • Sitron og andre sitrusfrukter kan misfarge huden med syrer inneholdt i massen. Andre sure frukter og bær har samme effekt.
 • Persille har en merkbar lette effekt på grunn av innholdet av aktive stoffer. Den brukes i form av masker fra knuste grønnsaker og røtter, samt i form av juice tilsatt kosmetikk.
 • Castorolje består av en liste over nyttige syrer som påvirker syntesen av melanin negativt. Denne oljen nærer også, fukt og oppfrisker huden.
 • Meieriprodukter har tradisjonelt blitt brukt i folkeoppskrifter som et middel for å fjerne tan og lysere huden.

Honning og persille Maske

For å forberede masken må du male 1 liten plante til en tilstand av vassdrag og bland den med 1 teskje honning. Å bruke struktur på personen, for å holde 20 minutter, så å vaske bort. Gjenta en gang om dagen for en uke, vurder deretter resultatet og avgjøre om du vil fortsette kurset. Denne effektive oppskriften inneholder en stor mengde vitaminer og mineraler, det er veldig nyttig for enhver hudtype og har bare en begrensning: en allergisk reaksjon på honning.

Mask av agurk med sitron

Dette verktøyet har ikke bare en lette effekt, men strammer også huden. Etter å ha gni en halv agurk på en rist eller slipe den i en blender, bland den resulterende massen med 1 teskje sitronsaft. Påfør på renset ansikt, hals, decollete, hold i 20 minutter, skyll deretter. Gjenta prosedyren hver dag i 10 til 14 dager. Med en enkelt søknad av resultatet, mest sannsynlig, vil det ikke bli merkbart, men innen to uker vil det vises. Denne masken bidrar til å lette individuelle blemmer, forbedre overlegen hud, stram forstørrede porer og fjern overflødig fet hud.

Overdreven pigmentering av ansiktets hud er et problem kjent for mange kvinner. Det kan skyldes svingninger i nivået av melanin i kroppen, hormonelle forandringer, vitaminmangel og ulike sykdommer. For å kvitte seg med en ubehagelig ulempe, er det tilrådelig å fastslå sin årsak og utføre et sett med tiltak, en viktig del av dette vil være valg av egnet krem ​​for alder flekker. Regelmessig bruk av dette verktøyet vil være den beste måten å løse problemet på.

elur - Innovativ hudfarging

Syneron Medical Ltd. - Det israelske selskapet, verdensberømte leder innen produksjon av kosmetisk utstyr. Selskapet utvikler, produserer og leverer medisinsk kosmetikkutstyr, som er basert på sin egen patenterte elos-teknologi - kombinasjonen av bipolar radiofrekvens og lysenergi.

Teknologiene som brukes i selskapet tillater leger å løse et bredt spekter av medisinske og estetiske problemer, for eksempel: cellulittbehandling og kroppskonturering, epilering, rynkebehandling, aknebehandling og andre.

Med denne utvilsomt innovative tilnærmingen til estetiske prosedyrer i ansikt og kropp, ventet selskapet Syneron å ta opp en av de mest populære oppgavene - eliminering av hudpigmentering.

 • - En unik vitenskapelig funn;
 • - Påvist - raskere, sikrere og mer merkbare resultater;
 • - Revolusjonerende patenterte sammensetning;
 • - Melanozyme - trygt, naturlig forekommende enzym;
 • - Uten hydrokinon, dermatologisk testet, klinisk bevist.

Vakker, strålende og jevn hudtone er viktig i hvordan vi ser og hvordan vi føler. Tilstedeværelsen av mørke flekker eller ujevn hudtone plager mange mennesker. Disse forandringene er vanligvis et resultat av overdreven avsetning av melanin i huden. Melanin er et pigment som produseres av kroppens celler og bestemmer hudfargen, noe som får huden til å mørke under påvirkning av solstråling. Melanin er en stabil sammensetning som er nesten umulig å ødelegge. Derfor påvirker de fleste tilgjengelige pigmenteringsbehandlinger som er tilgjengelige på markedet, dannelsen av melanin, blokkerer biosyntesen, og dette er en sakte og ineffektiv prosess.

Elure innovasjon

elure er en innovativ teknologi for å eliminere pigmentering av huden, basert på bruken av den patenterte komponenten Melanozyme, et naturlig forekommende ligninperoxidase enzym. Melanozyme, som er en del av elur, kombinerer med den patenterte Activator, for å redusere avsetningen av mørkt pigment i huden. En slik sammensetning er effektiv, rask, sikker og har utmerket toleranse.

ELURE er den første vitenskapelig baserte middel til enzymatisk hudletting, som målrettet virker på ødeleggelsen av melanin for å oppnå en lysere, mykere og strålende hudtone.

Kliniske studier av elurproduktlinjen har vist at forbedring av hudens utseende er raskere sammenlignet med andre produkter på markedet. Resultatene fra kliniske studier viser at når det brukes to ganger daglig i 28 dager, skjer følgende:

 • - 82% av pasientene viste en signifikant reduksjon i melaninindeksen;
 • - I 91% av pasientene var det en generell forbedring, som ble manifestert i hudavlastning og utjevning av tonen.

I den elendige produktlinjen er hydrokinon ikke tilstede, et stoff som kan forårsake uønskede bivirkninger.

Elure produktlinje

Den elendige serien inkluderer et komplett utvalg av luksusprodukter designet for raskt og trygt å eliminere pigmentering; huden ser yngre, lysere og strålende ut:

 • - Avansert Lightening Lotion - lysende lotion;
 • - Avansert Lightening Night Cream - lysende nattkrem;
 • - Avansert ansiktsvask - rengjøringsmiddel.

For å starte prosedyren, anbefales det å rengjøre huden med Elure Advanced Facial Wash, skyll deretter med vann.

Påfør deretter Melanozyme (sektor 1) på huden med Advanced Lightening Lotion eller Advanced Lightening Night Cream, avhengig av tidspunktet for dagen når prosedyren utføres.

Deretter, etter 1-2 minutter, når krem ​​absorberes, bør Bio-Activator påføres samme område (sektor 2). Bio-Activator starter prosessen med å lette huden, som varer i 1 time.

Etter en time kan du vaske produktene av huden, eller forlate, fordi det blir nøytralt.

Behandling med elur bidrar til forbedring i noen manifestasjoner av hudpigmentering assosiert med aldersrelaterte endringer og eksponering for solstråling, ved å redusere mengden melanin i huden, som følge av at huden blir lettere og mer strålende. I bruksperioden for den elare serien av produkter, anbefales det å bruke solkrem med en faktor som ikke er lavere enn SPF30.

"ELURE er trygt, brukervennlig og fungerer på alle hudtyper," sier Ann Chepes, MD, dermatolog, direktør for Mahnetten Public Laser Laser Council i New York. "Pasienter er entusiastiske når de får raske resultater uten irritasjon. I løpet av måneden med vanlig bruk blir huden mer strålende, og tonen er jevnere. "

Anbefales for lesing

Populære artikler

Lasere i kosmetologi brukes til hårfjerning ganske mye, så... >>

Alle kvinner anbefales å regelmessig besøke gynekologens kontor. Ofte representanter for den vakre... >>

En kvinnes øyne er en refleksjon av hennes indre verden. De uttrykker... >>

Det er ingen hemmelighet at injeksjonen av Botox i dag... >>

I dagens verden står mange overfor et så ubehagelig fenomen som... >>

Den moderne kvinnen lærte å sette pris på kroppen sin og skjønte at i... >>

Elure serier og hudpigmentering: en historie med seire og nederlag

Utseendet til alder flekker anses å være et kosmetisk problem. Til dels kan dette betraktes som riktig, siden utseendet er alltid merkbart, og fenomenet i seg selv gir ikke smertefulle opplevelser. Legene advare alltid at pigmentering indikerer tilstedeværelsen av visse forstyrrelser i kroppen.

Men til de blir avklart, kan høyverdig blekingskosmetikk komme til redning. En av de beste alternativene anses å være Elure linjeprodukter, spesielt laget for de som ønsker å bli kvitt alderspots. Dette skyldes en rekke kosmetiske kvaliteter i denne serien.

Kosmetikk som ikke gjenkjenner alder

Det bør umiddelbart bemerkes at før du bruker pigmentplettene på ansiktet eller på andre åpne områder av kroppen, må du finne ut årsakene til utseendet på et slikt kosmetisk problem. Hudpigmentering kan skyldes stress, tar visse typer antibiotika, samt alder eller hormonelle endringer. I tillegg blir årsaken noen ganger overdreven entusiasme for soling.

Enhver av disse årsakene kan føre til for aktiv utvikling i kroppen av mørkt hudpigment - melanin - og dets ujevne fordeling på hudoverflaten. Det er mulig at etter å ha opprettet hovedgrunnen, må du først gjennomgå et bestemt behandlingsløp, og deretter håpe på effektiviteten av bruken av kosmetikk. Inntil en slik regel ignoreres, kan selv de mirakuløse kosmetikkene til Elure-behandlingsserien være ineffektiv.

Hva gjør Elure-produkter interessant og verdifullt når det gjelder å raskt gi hjelp til huden vår? Kosmetikken i denne serien inneholder melanosin i basen. Dette er et naturlig enzym som har evne til å redusere innholdet i mørkt pigment i huden. Sann, denne handlingen er begrenset i tide. Men på grunn av at hele serien av Elure-omsorg er preget av fravær av aggressive komponenter, kan dens midler brukes til å bleke pigmentflettene til den ønskede effekten er fullstendig oppnådd.

Denne kosmetikken er egnet for personer i alle aldre og med hvilken som helst type hud, som har blitt påvist ved kliniske studier. Mange vurderinger på kvinners og spesialiserte nettsteder vitner også for sin sikkerhet og effektivitet.

Mange peker på muligheten for å oppnå raske og stabile resultater i forhold til andre blekekosmetikk. Hvis bruk av andre spesielle midler er nødvendig for å gjennomføre kurs, så er det i vårt tilfelle mulig og ikke ta pauser.

Derfor er tiden for å oppnå ønsket effekt betydelig redusert. I henhold til kosmetologer og pasienter, innen 28 dager etter bruk av terapeutisk kompleks Elure i 82% tilfeller, er det en signifikant reduksjon i pigmenteringen. I dette tilfellet blir huden selv lettere med 67%. I 91% tilfeller er det en forbedring i tilstanden til huden som helhet.

Serien av denne unike medisinske kosmetikken består av cleanser, lotion og nattkrem.

Så, når du vasker ved hjelp av et spesielt verktøy, fjernes døde hudceller, og selve huden blir myk, glatt og strålende. Forbedrer tilstanden til huden med en spesiell lotion. Den er egnet for natt og dagbruk. Separat påført nattkrem. Dette verktøyet hjelper huden å gjenopprette, beriker den med nyttige stoffer, og gir også en lettere og mykere tone.

Bruken av hele komplekset av medisinsk kosmetikk i denne serien vil bidra til rask produksjon av kollagen og elastin. Ifølge brukerne viser kosmetikkene i denne serien sin effektivitet allerede i den første uken.

Noen ganger oppstår det spørsmål om muligheten for å bruke Elure linje produkter for å fjerne pigment flekker under øynene. Tross alt er det ikke vanskelig å legge merke til at det ikke er noen spesiell øyekrem her. Men som det har vist seg i praksis, har kosmetikk i denne serien et høyt sikkerhetsnivå. Det var ingen tilfeller av irritasjon i de mest følsomme områdene.

Mirakuløs kraft i fravær av bivirkninger er mulig på grunn av tilstedeværelsen i sminke av glykolprotein, et enzym som finnes i menneskelig hud. Dette er en av grunnene til bruken av Elure i tilfelle behandling av melasma, en sykdom som påvirker huden på mennesker som arbeider lenge med petroleumsprodukter og andre toksiske stoffer.

Men det bør bemerkes at midlene til denne serien ikke bare brukes til medisinske formål, men også for å forhindre pigmentering. Dette gjelder spesielt i sommerferien. De vil ikke være overflødige for de som liker å ta prosedyrer i solariumet.

Sunn hud antyder at helse generelt sett blir gitt oppmerksomhet.

Derfor er det bedre å hjelpe kroppen din på forhånd med normal produksjon av melanin. Det er også viktig å bruke kosmetikk av høy kvalitet. Det er bedre å bruke Elure for dette. Hvis disse betingelsene er oppfylt, vil pigmenteringen, hvis den ser ut, være ubetydelig, og over tid vil det bli tvunget til å trekke seg tilbake for godt.

Elure pigment flekker

Skrevet av: admin i 1000 tips 08/20/2018 Comments Off på Elure pigment spots av 59 Visninger

Elure fra alder flekker. Anmeldelser, pris

Problemet med utseendet på aldersflater er tilstede hos mange kvinner, det kan løses, men du må søke nok innsats for å gjøre dette. Det er noen gode tips fra kosmetologer, og de er ganske sterke i å håndtere et slikt problem.

Du kan prøve å løse dette problemet med moderne kosmetikk, tradisjonelle metoder, som våre bestemødre engang gjorde, og du kan bruke profesjonelle tjenester. Men denne artikkelen er for de som er tilbøyelige til det første og andre alternativet.

På linje med tradisjonelle metoder vil dekorative kosmetikk, som den spesielle krem ​​fra pigmentpottene Elure, bidra til å skjule pigmentplettene på ansiktet.

Hele få mennesker vil lette deres hud, fjerne pigmentflettene, men ofte blir de skremt av ulike kosmetiske prosedyrer og medisinske preparater.

Og nesten alle midler og prosedyrer for aldersplekker fører til allergier, hudirritasjoner, dårlig helse og dårlige helsekonsekvenser ved bruk av ulike utilstrekkelige kvalitetsmedisiner.

Mange mennesker ønsker å oppnå en rask effekt, slik at de til enhver tid er enige om å prøve ut visse metoder for å bekjempe hudpigmentering, men du bør vite at det i dag allerede finnes høykvalitets vannbaserte kremer som ikke bare skader kropp og hud, men også nyter det. Og fra aggressive metoder for å behandle pigment flekker bør være lenge forlatt.

Elure linje av produkter vil raskt takle ødeleggelsen av hudstrukturen og hjelp fra alder flekker.

Resultatet av bruken av Elure-pigmentpletter er merkbart etter en meget kort periode, i noen tilfeller etter 10 dager eller en uke.

Kosmetikk Elure er en av de mest teknologisk avanserte og moderne produktene som raskt kan lette huden på kortest mulig tid. Dette oppnås ved det aktive arbeidet med komponentene i Elure salver, som forårsaker ødeleggelse av melanin og bekjempelse av forekomster på huden av mørkt pigment.

Elure fra alder flekker. Anmeldelser, pris

Elure krem ​​fra alder flekker er inneholdt i to beholdere. En inneholder enzymet, og det andre - aktiverer enzymet som aktiverer prosessen. Elure krem ​​brukes på de berørte hudflatene og gniddes inn i den.

Kostnaden for Elure kosmetikk er i midten og høyere pris nisje av lignende kosmetiske produkter, og i forhold til pris / kvalitet forhold, er Elure krem ​​en av de beste på det russiske markedet.

Elure-serien av pigmentplater inkluderer følgende LUX-produkter:

Cleanser Advanced Facial Wash

Avansert Lightening Lotion Day Lotion

Avansert Lightening Night Cream

Prisen på Elure-kosmetikk fra pigmentplettene kan variere avhengig av regionene i Russland, men gjennomsnittsprisene for de mest populære Elure-produktene fra pigmentpottene er ifølge pasientens vurderinger som følger:

Midler for vasking av pigmentflater Avansert ansiktsvask (rask fjerning av pigmentering) koster ca 2150 rubler.

Pigment flekker nattkrem Advanced Lightening Night Cream (gjenoppbygging av kompleks for lettelse og utjevning av hudtone) koster ca 2.650 rubler.

I tillegg til Elure kan folkemidlene hjelpe til mot aldersplassene. Dette er indikert av mange vurderinger.

Hvordan bli kvitt alderspots ved folkemetoder

For å kvitte seg med aldersplekker, har noen en tendens til å bruke bare folkemessige rettsmidler, selv om kosmetikk som Elure er spesielt utviklet for å fjerne alder flekker.

I dette tilfellet anbefaler kosmetologer å prøve et slikt alternativ som eplecider eddik. Et slikt produkt kan spare deg ikke bare for pigmentplater, men kan også hjelpe til med restaureringen av hårstrukturen og hjelpe deg med problemet med andre forskjellige problemer.

Et stort pluss av dette produktet er at det utfører funksjonen av rensing, det fjerner de svarte punktene i ulike deler av kroppen uten problemer og ekstra innsats. I bruk er det ganske vanlig, ta bomullsull, flekk det og påfør det på huden med svarte prikker og flekker, vent noen minutter og vask med varmt rent vann. Dette bør gjøres ikke mer enn to ganger i uken. Men det er ekstremt viktig å innse om huden din er utsatt for allergiske reaksjoner og hvor følsom den er, hvis den er sterk, så passer ikke denne oppskriften på deg.

Ikke glem om et produkt som sitron. Det er det største og mest etterspurte redningsproduktet. Han kan lett fjerne plakk fra tennene dine ved hjelp av flere teknikker, dessuten takket være hans blekningsfunksjoner, kan han lette tråder av hår hvis du setter sitron på håret på en solskinnsdag og går ut. Vel, han kan også enkelt takle bleking pigment flekker. La en sitron stå i 10 minutter på huden, vent på fullstendig tørking. Etter det er det nok å vaske sitronen fra huden og smøre med en fuktighetsgivende krem.

Visste du at papaya også er en ekstremt sunn frukt? Også, som Elure, hjelper han også med pigmentflettene. Han er i stand til å rense huden fra døde partikler og bleke det uten problemer. Du kan blande papaya med usøtet yoghurt og resultatet blir veldig bra. Spesielt kommer tonen i ansiktet ut og det blir mindre problemer med det i fremtiden. Og bruk solkrem, de beskytter huden mot alder flekker og gjør den mykere og lettere.

Se på huden din, og du vil nyte hver dag, hver solstråle og mette dagen med glede og skjønnhet! Og Elure kosmetikk vil bidra til å takle pigment flekker av noe kompleksitet.

Kommenter # 1 fra SvetKa 5. august 2015 på artikkelen: Elure pigment flekker. anmeldelser

Jeg ble kvitt pigmentering ved hjelp av israelske elendige kosmetikk, selv om det er dyrt, men det har også en foryngelseseffekt, begynte pigmentet på kinnene å lysne etter en uke.

Kommentar nr. 2 fra Lina7704 22. august 2015 på artikkelen: Elure pigment flekker. anmeldelser

Forsøkt all krem ​​fra dyr til billig, hjelper ingenting. Bare laseren hjalp, jeg gjorde det i Liline klinikken, jeg anbefaler deg, resultatet er veldig tydelig!

Kommentar # 3 fra gjest 27. august 2015 på artikkelen: Elure pigment flekker. anmeldelser

Jeg brukte den. IKKE HJELP.

Brukt mange blekekrem, og redusere mengden melanin i huden.

Hjalp bare laserprosedyre.

Min søster, ble kvitt pigmentet, fruktskalene (7 økter) Og forresten har jeg oppdatert huden min.

Kommenter # 4 fra Marina 077 29. august 2015 på artikkelen: Elure pigment flekker. anmeldelser

Bleking kremer kan kun brukes under tilsyn av en lege. Hvis du straks ty til potensielle stoffer, kan du få motsatt effekt flekker blir enda mørkere og mer vedholdende. Selvmedisinering kan generelt føre til dermatitt.

Kommentar # 5 fra Yulyash 01 september 2015 på artikkelen: Elure pigment flekker. anmeldelser

Og jeg hadde pigmenterte flekker på ansiktet mitt, jeg lider også lenge, jeg kunne ikke bli kvitt den. Og jeg dro til salongene, og prøvde med sitron, ingenting hjalp. Da fant jeg en blekingskrem før og etter på apoteket, jeg likte det veldig godt. Etter 2 ukers bruk ble ansiktet mitt lysere, jeg har brukt det allerede i en måned. Nå nesten ikke synlige flekker. Prøv det, kanskje det vil hjelpe deg.

Elure fra alder flekker. Anmeldelser, pris

Problemet med utseendet på aldersflater er tilstede hos mange kvinner, det kan løses, men du må søke nok innsats for å gjøre dette. Det er noen gode tips fra kosmetologer, og de er ganske sterke i å håndtere et slikt problem.

Du kan prøve å løse dette problemet med moderne kosmetikk, tradisjonelle metoder, som våre bestemødre engang gjorde, og du kan bruke profesjonelle tjenester. Men denne artikkelen er for de som er tilbøyelige til det første og andre alternativet.

Elure pigment flekker

På linje med tradisjonelle metoder vil dekorative kosmetikk, som den spesielle krem ​​fra pigmentpottene Elure, bidra til å skjule pigmentplettene på ansiktet.

Hele få mennesker vil lette deres hud, fjerne pigmentflettene, men ofte blir de skremt av ulike kosmetiske prosedyrer og medisinske preparater.

Og nesten alle midler og prosedyrer for aldersplekker fører til allergier, hudirritasjoner, dårlig helse og dårlige helsekonsekvenser ved bruk av ulike utilstrekkelige kvalitetsmedisiner.

Mange mennesker ønsker å oppnå en rask effekt, slik at de til enhver tid er enige om å prøve ut visse metoder for å bekjempe hudpigmentering, men du bør vite at det i dag allerede finnes høykvalitets vannbaserte kremer som ikke bare skader kropp og hud, men også nyter det. Og fra aggressive metoder for å behandle pigment flekker bør være lenge forlatt.

[boks type = "info"] Blant de høyeste kvalitetene for slike kremer skiller seg ut kosmetikk Israelsk selskap Elure. [/ boks]

Elure linje av produkter vil raskt takle ødeleggelsen av hudstrukturen og hjelp fra alder flekker.
Resultatet av bruken av Elure-pigmentpletter er merkbart etter en meget kort periode, i noen tilfeller etter 10 dager eller en uke.

Kosmetikk Elure er en av de mest teknologisk avanserte og moderne produktene som raskt kan lette huden på kortest mulig tid. Dette oppnås ved det aktive arbeidet med komponentene i Elure salver, som forårsaker ødeleggelse av melanin og bekjempelse av forekomster på huden av mørkt pigment.

Elure krem ​​fra alder flekker er inneholdt i to beholdere. En inneholder enzymet, og det andre - aktiverer enzymet som aktiverer prosessen. Elure krem ​​brukes på de berørte hudflatene og gniddes inn i den.

Kostnaden for Elure kosmetikk er i midten og høyere pris nisje av lignende kosmetiske produkter, og i forhold til pris / kvalitet forhold, er Elure krem ​​en av de beste på det russiske markedet.

Elure-serien av pigmentplater inkluderer følgende LUX-produkter:
- midler til vask av avansert ansiktsvask
- Day lotion Avansert Lightening Lotion
- Avansert Lightening Night Cream

Prisen på Elure-kosmetikk fra pigmentplettene kan variere avhengig av regionene i Russland, men gjennomsnittsprisene for de mest populære Elure-produktene fra pigmentpottene er ifølge pasientens vurderinger som følger:
Midler for vasking av pigmentflater Avansert ansiktsvask (rask fjerning av pigmentering) koster ca 2150 rubler.

Pigment flekker nattkrem Advanced Lightening Night Cream (gjenoppbygging av kompleks for lettelse og utjevning av hudtone) koster ca 2.650 rubler.

I tillegg til Elure kan folkemidlene hjelpe til mot aldersplassene. Dette er indikert av mange vurderinger.

Hvordan bli kvitt alderspots ved folkemetoder

For å kvitte seg med aldersplekker, har noen en tendens til å bruke bare folkemessige rettsmidler, selv om kosmetikk som Elure er spesielt utviklet for å fjerne alder flekker.

I dette tilfellet anbefaler kosmetologer å prøve et slikt alternativ som eplecider eddik. Et slikt produkt kan spare deg ikke bare for pigmentplater, men kan også hjelpe til med restaureringen av hårstrukturen og hjelpe deg med problemet med andre forskjellige problemer.

Et stort pluss av dette produktet er at det utfører funksjonen av rensing, det fjerner de svarte punktene i ulike deler av kroppen uten problemer og ekstra innsats. I bruk er det ganske vanlig, ta bomullsull, flekk det og påfør det på huden med svarte prikker og flekker, vent noen minutter og vask med varmt rent vann. Dette bør gjøres ikke mer enn to ganger i uken. Men det er ekstremt viktig å innse om huden din er utsatt for allergiske reaksjoner og hvor følsom den er, hvis den er sterk, så passer ikke denne oppskriften på deg.

Ikke glem om et produkt som sitron. Han er et flott og mest ettertraktet "rednings" -produkt. Han kan lett fjerne plakk fra tennene dine ved hjelp av flere teknikker, dessuten takket være hans blekningsfunksjoner, kan han lette tråder av hår hvis du setter sitron på håret på en solskinnsdag og går ut. Vel, han kan også enkelt takle bleking pigment flekker. La en sitron stå i 10 minutter på huden, vent på fullstendig tørking. Etter det er det nok å vaske sitronen fra huden og smøre med en fuktighetsgivende krem.

Visste du at papaya også er en ekstremt sunn frukt? Også, som Elure, hjelper han også med pigmentflettene. Han er i stand til å rense huden fra døde partikler og bleke det uten problemer. Du kan blande papaya med usøtet yoghurt og resultatet blir veldig bra. Spesielt kommer tonen i ansiktet ut og det blir mindre problemer med det i fremtiden. Og bruk solkrem, de beskytter huden mot alder flekker og gjør den mykere og lettere.

Se på huden din, og du vil nyte hver dag, hver solstråle og mette dagen med glede og skjønnhet! Og Elure kosmetikk vil bidra til å takle pigment flekker av noe kompleksitet.

Elure fra alder flekker. anmeldelser

Kommenter # 1 fra SvetKa 5. august 2015 på artikkelen: Elure pigment flekker. anmeldelser

Jeg ble kvitt pigmentering ved hjelp av israelske elendige kosmetikk, selv om det er dyrt, men det har også en foryngelseseffekt, begynte pigmentet på kinnene å lysne etter en uke.

Kommentar nr. 2 fra Lina7704 22. august 2015 på artikkelen: Elure pigment flekker. anmeldelser

Forsøkt all krem ​​fra dyr til billig, hjelper ingenting. Bare laseren hjalp, jeg gjorde det i Liline klinikken, jeg anbefaler deg, resultatet er veldig tydelig!

Kommentar # 3 fra gjest 27. august 2015 på artikkelen: Elure pigment flekker. anmeldelser

Jeg brukte den. IKKE HJELP.

Brukt mange blekekrem, og redusere mengden melanin i huden.
Hjalp bare laserprosedyre.
Min søster, ble kvitt pigmentet, fruktskalene (7 økter) Og forresten har jeg oppdatert huden min.

Kommenter # 4 fra Marina 077 29. august 2015 på artikkelen: Elure pigment flekker. anmeldelser

Bleking kremer kan kun brukes under tilsyn av en lege. Hvis du umiddelbart tar til sterke stoffer, kan du få motsatt effekt - flekkene vil bli enda mørkere og mer vedvarende. Selvmedisinering kan generelt føre til dermatitt.

Kommentar # 5 fra Yulyash 01 september 2015 på artikkelen: Elure pigment flekker. anmeldelser

Og jeg hadde pigmenterte flekker på ansiktet mitt, jeg lider også lenge, jeg kunne ikke bli kvitt den. Og jeg dro til salongene, og prøvde med sitron, ingenting hjalp. Da fant jeg en blekingskrem før og etter på apoteket, jeg likte det veldig godt. Etter 2 ukers bruk ble ansiktet mitt lysere, jeg har brukt det allerede i en måned. Nå nesten ikke synlige flekker. Prøv det, kanskje det vil hjelpe deg.

Elure pigment flekker

Vakker, strålende og jevn hudtone spiller en viktig rolle i hvordan hver person ser ut og føles. I dag er pigmentering av huden ofte forbundet med aldringsprosessen, så ønsket om å gjøre tonen sin litt lysere og se vakrere og yngre er et globalt fenomen. Samtidig, i kampen mot uønsket pigmentering, er det viktig ikke bare å oppnå den forventede effekten ved å eliminere ubehagelige flekker, men også for å bevare det i lang tid.

Matveeva Anna Vyacheslavovna

Doktor i den høyeste kategorien, Kandidat i medisinsk vitenskap

Elure pigment flekker

Mange pasienter som søker etter metoder for å lette huden, føler ofte frykten for å måtte utføre en rekke aggressive prosedyrer eller irritasjoner forbundet med bruk av ulike medisiner. I denne forbindelse er problemet med å bruke et middel for å bekjempe hyperpigmentering, som ikke setter folk i fare for denne patogenen, og beholder effekten oppnådd fra de utførte prosedyrene, svært viktig.

Den israelske linjen Elure pigmentspotsprodukter er en virkelig revolusjonerende hudfargingsteknologi fra verdens ledende produsent av skjønnhetsutstyr Syneron med klinisk dokumenterte resultater som oppnås i forhold til andre produkter på det moderne markedet på kortere tid. Mine pasienter tok råd, takket være at du kan kvitte deg med alderspotter i 2 uker uten mye innsats.

Effekten av bruken av Elure pigment flekker er merkbar etter en uke. Effekten av bruken av Elure pigment flekker er merkbar etter en uke. Elure er det første og hittil eneste stoffet som direkte forårsaker ødeleggelsen av melanin ved bruk av det patenterte enzymet Melanozyme ™, som starter den enzymatiske prosessen med å redusere forekomster i huden av mørkt pigment når det kombineres med en aktivator.

Påfør stoffet på det berørte området av huden i stadier, noe som fører til at innholdet i 2 beholdere inneholder selve enzymet og aktivatoren som utløser prosessen. Vichy krem ​​mot alder flekker har også en positiv effekt i behandlingen.

Kostnad for

Elure-serien inkluderer et utvalg av ganske dyre luksusprodukter designet for å sikre og raskt lette huden, inkludert:

 • cleanser Avansert ansiktsvask;
 • Avansert Lightening Lotion Day Lotion;
 • nattkrem Avansert Lightening Night Cream.

Elureprodukter fra pigmentplater, som tilsvarer høy kvalitet og effekten, kan bare kjøpes i spesialiserte kosmetiske og medisinske sentre etter obligatorisk konsultasjon av en spesialist, som utføres gratis.

Flere Artikler Om Typer Acne