Når ulike former for forgiftning trenger mottak chelators. Filtrum-STI anses som et godt og billig stoff.

Narkotikabeskrivelse

Filtrum-STI tilhører gruppen av sorbenter designet for å redusere effekten av eksogen og endogen forgiftning. Legemidlet er produsert av Pharmstandard, prisen for 10 tabletter er 120 rubler, for 50 tabletter - 250 rubler. Sammensetningen er representert ved hydrolytisk lignin (400 mg), en kompleks polymerforbindelse oppnådd fra stivnede planteceller.

Filtrum-STI som enterosorbent er beregnet for oral administrering. Piller er mørkebrune i utseende, de har gråbrune flekker.

De er flatt-sylindriske, avfasete, risikable. Blant hjelpestoffene inneholder kalsiumstearat, kroskarmellosnatrium, povidon.

Handling betyr

Lignin er et pulveraktig stoff med en bestemt lukt. I hydrolysen lignin, som er tilstede i Filtrum-STI, er ca. 50-80% av den faktiske lignin, resten er polysakkarider, harpikser, enzymer og aske. Dette stoffet etter at det har gått ned i kroppen og nedbrytes i fenylpropan, har hydrocellulose en rekke positive effekter på kroppen:

 • diaré;
 • antioksydant;
 • lipidsenkende;
 • absorbent.

Preparatet er mye bedre enn kull, gir sorbsjonsvirkning, som har det større arealet av absorpsjon. Detoksifiseringseffekten er ikke spesifikk, det vil si at lignin absorberer absolutt alle giftige stoffer. I tarmen binder den følgende elementer:

 • mikrober, deres giftstoffer, avfallsprodukter og forfall;
 • giftige stoffer;
 • tungmetaller, deres salter;
 • xenobiotics;
 • nitrater;
 • radioaktive isotoper;
 • ammoniakk;

Som andre sorbenter i den nye generasjonen, kan stoffet tas for allergi - det bidrar til å absorbere og bringe ut ulike former for allergener. Filtrum-STI er ikke giftig for kroppen, ikke absorbert i blodet, fungerer bare i tarmlumen. Etter "miljøet" av giftige stoffer, blir de, sammen med lignin, utskilt fra mage-tarmkanalen med avføring i omtrent en dag.

Blant annet har stoffet en positiv effekt på arbeidet i fordøyelseskanalen, eliminerer mangelen på kostfiber, forbedrer tilstanden til tarmmikrofloraen. Når du får absorbert og overflødig kolesterol, bilirubin, urea og andre stoffer som produseres av kroppen.

Indikasjoner Filtrum-STI

Legemidlet er foreskrevet for voksne og barn av ulike årsaker. Det bidrar til å redusere forgiftning, som oppstår av flere årsaker. Ofte er stoffet brukt til diaré forårsaket av matforgiftning når man tar bort bortskjemt mat og drikke av dårlig kvalitet.

Ikke mindre ofte ta Filtrum-STI for tarminfeksjoner forårsaket av rotavirus og andre patogener (Salmonella, Shigella, enterovirus).

Det kan også kreves en reduksjon i virkningene av forgiftning i tilfelle av purulente smittsomme sykdommer av forskjellig lokalisering.

Eventuelle abscesser, flegmon, andre former for sår, samt sepsis, ledsages av forgiftning av kroppen og krever fjerning av toksiner. Utnevnt av stoffet og med tørr, våt gangren på foten.

Andre indikasjoner på medisinering:

 • økte nivåer av leverforsøk, bilirubin i hepatitt, hepatose, leversvikt;
 • Nyresvikt som fører til akkumulering av nitrogen og andre metabolitter;
 • allergiske reaksjoner i noen form, spesielt hud og gastrointestinal;
 • narkotikaallergi eller overdosering, alvorlige bivirkninger etter å ha tatt medisinen;
 • forgiftning av alkohol, giftstoffer, andre stoffer;
 • kronisk forgiftning ved arbeid i farlige næringer.

I de fleste sykdommer, fungerer Filtrum-STI som et middel for kompleks terapi, og bare i lett matforgiftning kan den brukes i monoterapi. Legemidlet er vist mot dysbakterier etter å ha tatt antibiotika, det er nyttig i tilfelle levercirrhose, slik at giftstoffer ikke er tilstede i blodet. Det kan tas for vekttap, som et ekstra middel for høyt kolesterol og for å forhindre økningen. Noen eksperter foreskriver Filtrum-STI i behandling av akne (akne) for å avgifte kroppen.

Medisinske instruksjoner

Drikk stoffet inni, drikkevann, det vil bli bedre hvis det er pre-knust. Resepsjonen gjennomføres 60 minutter før måltider, før du tar andre stoffer. Dosen er valgt av en spesialist i alder, pasientens vekt, patologiens alvor, utseende. Nedenfor er enkeltdose-dosene:

Filtrering: bruksanvisning

Filtrum-STI er et moderne plantebasert enterosorbent som fjerner symptomene på ulike typer forgiftning. Legemidlet er tatt for kvalme, oppkast, diaré, forstyrrelser i mage-tarmkanalen. I motsetning til vanlig aktivert karbon og Laktofiltrum har verktøyet en sterkere effekt, bedre fjerner giftige stoffer. Som et resultat av behandling elimineres fokuset på infeksjon, kroppen fungerer. Gode ​​resultater er gitt ved bruk for vektreduksjon, det bidrar også til å fjerne akne fra huden.

Indikasjoner for bruk

Filtrering anbefales å bruke:

 • Ved forgiftning med mat, narkotika, giftige kjemikalier, alkohol
 • For å lindre forgiftning av kroppen på grunn av smittsomme sykdommer
 • Som et ekstra verktøy i kompleks terapi for behandling av salmonellose, dysenteri, dyspepsi
 • Når slagg av kroppen på grunn av forstyrrelser i lever og nyrer
 • Som et forebyggende tiltak for arbeidstakere i farlig produksjon
 • For bedre rensing av akne.

Sammensetningen av stoffet

1 tablett med enterosorbent inneholder 400 mg av aktivstoffet - hydrolytisk lignin (eller polyfen). Hjelpestoffer er derivater av kalsium og magnesium, Povidon K17.

Medisinske egenskaper

Effektiviteten av stoffet skyldes den spesielle egenskapen til det aktive stoffet - polyphen - et naturlig enterosorbent avledet av tre. Mørkbrunt pulver fremstilles ved hydrolyse, som ikke krever brennende utgangsmateriale. Sorbsjonsaktivitet i dette produktet er bedre. Stoffet absorberes ikke i fordøyelseskanalen, går ikke inn i biokjemiske reaksjoner, endrer ikke tarmmikrofloraen. Ekskret fra kroppen 24 timer etter inntak uendret.

Filtrum-ST er gunstig forskjellig fra Lactofiltrum, som også inneholder hydrolysert lignin. Men i det siste preparatet er det mindre: hvis Filtrum-STI inneholder 400 mg stoff, deretter i Lactofiltrum - 355. I tillegg har det konkurrerende stoffet laktulose - en forbindelse kontraindisert for personer med nedsatt galaktose metabolisme - galaktosemi.

Gjennomsnittlig pris på 400 mg tabletter: (10 stk.) - 86 rubler., (50 stk.) - 250 rubler.

På grunn av de unike adsorberende egenskapene til polyfen (eller hydrolytisk lignin), lindrer verktøyet effektivt malaise, hjelper:

 • Frigivelsen av kroppen fra giftstoffer av forskjellig opprinnelse (kjemisk, biologisk, dannet som følge av betennelse, etc.)
 • Uttaket fra stoffet som oppstår ved prosessen med biokjemiske reaksjoner (bilirubin, kolesterol etc.)
 • Eliminering av infeksjonskilden, normalisering av hele kroppen.

Skjema for utgivelse

Legemidlet er tilgjengelig i to typer tabletter (400 mg hver) - runde, flat-sylindriske med risiko- og fasade kanter eller bikonvekse kapselformede. Preparatet er mørkbrunt i farge, det er mulig å krysse en annen nyanse, siden naturlig vegetabilsk pulver brukes til produksjon.

Tabletter som veier 400 mg, er pakket i blisterpakninger på 10 eller 15 stykker, pakket i pappkasser med tilhørende instruksjoner. Legemidlet er tilgjengelig med et annet antall piller - 10, 20, 30 eller 50 stykker.

Metode for bruk

Legemidlet må tas i mellom måltider, narkotika, kosttilskudd, vitaminer. Det anbefalte tidsintervallet er minst en time før bruk eller etterpå. For bedre mottak og akselerasjon av den terapeutiske effekten av tabletten, er det ønskelig å male og drikke rikelig med vann bare. Doseringen og antall doser av tabletter avhenger av alvorlighetsgraden av tilstanden og pasientens alder. I følge instruksjonene må legemidlet ta 3-4 ganger om dagen:

 • Barn opptil ett år gammelt - 1/3 eller ½ tablett, malt i pulver
 • Fra 1 år til 3 år - 0,5-1 stk.
 • Fra 3 til 7 år - 1 tablett (400 mg)
 • Fra 7 til 12 år - 1-2 stykker hver (400 eller 800 mg)
 • Fra en alder av 12 - 3-4 stk.

Om nødvendig kan legen tillate å ta stoffet oftere og bringe maksimalt antall medisiner til 20-30 g per dag. Ved akutte forhold varer terapien fra 3 til 5 dager, med fjerning av allergier eller hyppige rusmidler - ca. 3 uker.

 • Vektreduksjon. Selv om stoffet ikke kan bryte ned fett, kan Filtrum-STI brukes som et ekstra mål for vekttap. Det profylaktiske kurset varer i to uker - det kreves å ta 3 tabletter (400 mg hver) 4 ganger daglig.
 • Rensing fra akne. Legemidlet vil bidra til å kvitte seg med hudsykdom i tilfelle at årsaken til defekten - slaggering av kroppen, og ikke sviktet av andre organer. Legen foreskriver aknebehandling, men hvis du ikke kan få kvalifisert hjelp, bør du følge instruksjonene og ta 1 pille 3-4 ganger om dagen.

Under graviditet og amming

Data om egenskapene til midlene i barne- og ammingsperioden er ikke tilgjengelige, siden det ikke ble testet på kvinner. Avgjørelsen om det er mulig å bruke Filtrum under graviditet og amming, bør bare tas av lege. Ved utnevnelse av stoffet må han også kontrollere prosessen og varigheten av behandlingen.

Om sin handling under graviditet er det kjent at det lindrer kvalme og oppkast under toksisose, forbedrer peristaltis. Under fødsel og amming, bør den ikke tas i mer enn en uke, da det ikke er mulig å absorbere nyttige elementer.

Kontra

Forbudet mot bruk av Filtrum-STI under forgiftning er:

 • Individuell overfølsomhet overfor legemiddelkomponenter
 • Intestinal sløvhet
 • Anacid gastritt
 • Forverring av magesår, duodenalt sår, blødning.

Det anbefales ikke å ta enterosorbent for vekttap i nærvær av:

Sikkerhets forholdsregler

For å øke effektiviteten av behandlingen anbefales det ikke å spise noe i en time etter å ha tatt Filtrum.

Cross-drug interaksjoner

Manglende overholdelse av mottaksmodus kan føre til svekkelse eller nøytralisering av tiltakene som er tatt parallelt med medisinene tatt. Hvis det er behov for å utføre behandling med andre orale midler, er det nødvendig å observere en separat medisinering.

Bivirkninger

Bivirkninger observeres praktisk talt ikke. I sjeldne tilfeller, mulig forstoppelse, allergiske reaksjoner. For lang behandling kan føre til dårlig fordøyelighet av næringsstoffer og vitaminer. Hvis du har noen bivirkninger, bør du konsultere legen din, hvorpå du kan trenge et ekstra kurs i et kompleks av vitaminer, kalsium.

overdose

Filtrum-STI er et naturlig middel, så risikoen for bivirkninger er minimal. Utviklingen av forstoppelse og reduksjon i fordøyeligheten av gunstige forbindelser er mulig.

Vilkår for lagring

Legemidlet bør holdes utilgjengelig for barn. Lagringstemperaturen bør ikke overstige 30 ° C. Midler egnet til bruk innen to år fra fremstillingsdato.

analoger

Følgende stoffer har samme effekt:

Polyphepan

Pris: 55-146 gni.

Midler med lignende enterosorbing virkning. Det aktive stoffet er hydrolysert lignin. Legemidlet anbefales å ta med forgiftning, forgiftning av ulike etiologier. Tilgjengelig i form av pasta og pulver til oral administrering, granulater og tabletter. Avhengig av skjemaet finnes en annen mengde aktivstoff: i 1 g pulver - ca. 900 mg, 1 granulat - 500 mg, 1 tablett - 375 mg. Reglene er de samme: Skille fra mat, vitaminer og stoffer med et intervall på 60 minutter.

fordeler:

ulemper:

 • Granuler og tabletter inneholder sukrose og laktose.

laktofiltrum

Pris: 218-388 rubler.

Produktet inneholder det aktive stoffet - lignin, hjelpelaktulose, derivater av magnesium og natrium. Legemidlet brukes til å lindre ulike typer rusmidler, undertrykke patogene mikroorganismer, ved brudd på mage-tarmkanalen. Det anbefales at ansatte i farlige industrier renser kroppen av giftstoffer, og hjelper også med å bli kvitt akne og overvekt.

Laktofiltrum kan ikke konsumeres med mat, oral medisiner, vitaminer og kosttilskudd. Betingelsene for administrasjon og dosering er lik Filtrum.

fordeler:

 • Høy effektivitet
 • Du kan behandle barn.

ulemper:

 • Inneholder laktulose (ikke egnet for personer med galaktosemi).

Laktofiltrum for akne: bruk, vurderinger og kontraindikasjoner

Uansett årsakene til akne, indikerer deres tilstedeværelse alltid at det er lidelser i kroppen. I nærvær av patologier begynner avfallsprodukter av patogene mikroorganismer å bli frigjort i det syke organet, som kommer inn i blodet og lymfene.

Dermed sprer giftstoffer over hele kroppen, som manifesterer på huden i form av akne eller akne.

Så lenge menneskekroppen er i stand til å ekskludere og nøytralisere giftige stoffer, forekommer sykdommer og patologier som sekundære symptomer bare forekommer litt.

Disse inkluderer:

 • rhinitt;
 • tonsillitt;
 • akneutslett av forskjellig lokalisering;
 • acne;
 • Utseendet til scaly patches og rødhet på huden;

Det bør bemerkes at det er mange sykdommer som forårsaker slike manifestasjoner.

Så, kan akne oppstå når:

 1. Overflødig fett utskilles av talgkjertlene.
 2. Follikulær hyperkeratose.
 3. Akselerert reproduksjon av propionisk bakterie akne.
 4. Betennelser.
 5. Naturlige aldersrelaterte endringer som påvirker hormoner.
 6. Premenstruelle hormonelle endringer.
 7. Endringer i hormonell status under graviditet og abort.
 8. Patologiske hormonelle lidelser som ikke er relatert til alder, ungdomsår og så videre.
 9. Sykdommer i det endokrine systemet.
 10. Skjoldbrusk sykdom.
 11. Redusert immunitet.
 12. Hyperkeratose - en sykdom som oppsto mot bakgrunnen av mangel på vitamin A i kroppen.
 13. Forstyrrelser og sykdommer i leveren og mage-tarmkanalen.
 14. Stress, depresjon, nervesykdommer.

Det er klart at de sykdommer der utslett blir observert, og manifestasjonene selv ikke oppstår fra bunnen av, men som oftest skyldes en rekke årsaksfaktorer:

 1. Huden kan reagere på dårlig kvalitet eller upassende kosmetikk og pleieprodukter.
 2. I noen tilfeller er forekomsten av akne forårsaket av for varmt klima eller overdreven eksponering mot det øvre laget av hudens soler.
 3. Ganske ofte blir infeksjonen utført når du klemmer på akne.
 4. I tillegg kan forekomsten påvirkes av langvarig eksponering for farlige industrier og andre farlige områder.

struktur

Laktofiltrum er laget på grunnlag av naturlige plantekomponenter, som er designet for å optimalisere tarmmikroflora mens stimulering av immunsystemets aktivitet.

Ved hjelp av dette stoffet er toksiner og giftige stoffer eliminert fra kroppen, noe som fører til at akne forsvinner.

Sammensetningen av midlene inneholder:

 • laktulose, en kategori av syntetiske prebiotika;
 • energisorbent med navnet lignin;

Den første komponenten har en tendens til å bli frigjort direkte i tarmene, uten å bli absorbert i det øvre gastrointestinale området. Som et resultat stimuleres dannelsen av bifidobakterier og laktobaciller.

Laktulose interagerer med vann, danner melkesyre, eddiksyre og myresyrer, som har evne til å undertrykke reproduksjon av skadelige mikrober, samtidig som de syntetiserer toksiner.

Som et resultat av dette reduseres innholdet av nitrogenholdige elementer i tarmene, og peristaltikken normaliseres. I tillegg bidrar komponenten til forbedring av fett-, protein- og karbohydratmetabolismen, noe som bidrar til jevn absorpsjon av vitaminer og sporstoffer.

Når det gjelder ligitin, som er en vegetabilsk kostfiber og er en organisk forbindelse, er den i stand til å utskille forbindelser av organisk og uorganisk opprinnelse fra kroppen, som knytter dem sammen.

I tillegg forhindrer stoffet stagnasjon av galle, stimulerer utskillelsen. På grunn av dette har stoffet en antiviral effekt på kroppen.

Legemidlet er laget i tablettform, og i form av pulver eller plater. På apoteket vises stoffet som et biologisk aktivt additiv.

Drug action

Laktofiltrum renser kroppen, frigjør det fra giftstoffer og skadelige toksiske stoffer, blant hvilke er følgende varianter:

 • gjær;
 • viral;
 • bakteriell;
 • ammoniakk;
 • alkohol;
 • nedbrytningsprodukter;
 • kolesterol, bilirubin;
 • tungmetallsaltforbindelser;

Absorberende skadelige stoffer, laktofilter samtidig skaper forholdene for å akselerere uttaket, og i tillegg forbedrer absorpsjonen av vitaminer.

Som et resultat er riktig metabolisme i kroppen forbedret, øker immuniteten, peristaltikk og intestinal motilitet forbedres.

Slike tiltak hjelper ikke bare med å bli kvitt akne, men er også utmerket forebygging for fremtiden.

Indikasjoner og kontraindikasjoner

indikasjoner:

 1. Laktofiltrum foreskrevet for nedsatt tarmmikroflora, så vel som i tilfelle irritabel tarmsyndrom.
 2. Det er tillatt å ta det selv i tilfelle av alvorlige leversykdommer, som skrumplever, hepatitt og relaterte allergiske reaksjoner.
 3. Som indikasjoner på bruk kan identifiseres forgiftning av kroppen, på grunn av en rekke årsaker, kronisk kolitt, forgiftning av indre natur, virale lesjoner og allergier.

Til tross for sikkerheten har denne sorbenten flere kontraindikasjoner:

 1. Spesielt anbefales det ikke å ta i tilfelle forverringer av kroniske sykdommer i mage-tarmkanalen. Før behandling påbegynnes, anbefales det å konsultere en gastroenterolog, siden det er mulighet for bivirkninger.
 2. I intet tilfelle kan ikke drikke stoffet for indre tarmblødning og obstruksjon.

Metode for bruk

Godkjennelse av laktofiltrum for akne involverer et to ukers kurs, med hensyn til individuell dose. I dette tilfellet, i tillegg til selvstudieinstruksjoner, før behandling påbegynnes, er det nødvendig å konsultere en spesialist.

Hvis tilstanden til pasientens kropp gjør at du kan foreskrive stoffet, bør legen justere dosen og tidspunktet for opptaket. Vanligvis er en generell forbedring i pasientens utseende merkbar umiddelbart etter de første dagene av behandlingen.

Emnet kan imidlertid forlenges for en uke, for å konsolidere resultatet. Ta laktofilter bør være en time før måltider. Den daglige prisen overstiger vanligvis ikke 2-3 tabletter. I noen tilfeller, hvis forholdene krever det, skal medisinen knuses, særlig når det gjelder barn.

Pasienter bør forstå at å bli kvitt akne er mulig med en omfattende tilnærming til behandling.

Å eliminere hovedsymptomene oppnår bare en midlertidig effekt, og resultatet må løst i lang tid:

 1. Først av alt er det nødvendig å være oppmerksom på riktig organisering av kroppshygiene, og sørge for fuktighet og rensing av huden, samt tidsriktig fôring. Det er svært viktig å ikke bruke de kosmetiske produktene som kan forårsake allergier, i tide å fjerne overflødig fett og smuss fra hudoverflaten.
 2. I tillegg bør dietten justeres, og eliminerer overflødig søtsaker, fett, stekt, krydret mat, røkt kjøtt og alkohol. Hovedvekten i kostholdet skal være på grønnsaker og frukt, med høyt innhold av fiber og kostfiber. Det er verdt å merke seg at menyen skal være full og balansert. En daglig diett bør gjøres på en slik måte at det var nok vitaminer, mikro- og makronæringsstoffer, proteiner, karbohydrater, mineraler og fibre. Matlaging bør utelukkende dampes, kokte eller bakt produkter i ovnen.
 3. Et av de viktige punktene som er direkte relatert til behandlingsprosessen, er pasientens positive stemning og fravær av stress.

Laktofiltrum skal være full som profylaktisk for å rense kroppen. Siden det ikke utgjør noen fare og er helt ufarlig, er det også foreskrevet for barn.

Bivirkninger

Som bivirkninger kan identifiseres slike manifestasjoner som:

 • diaré;
 • magesmerter;
 • flatulens;
 • allergiske reaksjoner med individuell intoleranse;

Disse punktene bør tas seriøst. Selv om slike manifestasjoner noen ganger viser seg bare i begynnelsen, og etter den adaptive perioden, som vanligvis varer 2-3 dager, går det. Hvis det ikke er noen forbedring, passer ikke denne sorbenten deg.

Analoger og kostnader

Blant analogene som har lignende farmakologiske tiltak, kan man skille slike stoffer som:

 • smektitt;
 • enterosgel;
 • Atoxil;
 • neosmectin;
 • Filtrer Safari;
 • Filtrum STI;

Dette er ikke en komplett liste over narkotikaanaloger.

For øyeblikket er et slikt legemiddel som laktofiltrum, til tross for dets effektivitet, relativt rimelig og kan kjøpes på nesten ethvert apotek. Dette gjelder også for analoger av stoffet. Så, en pakke med medisin med en kapasitet på 30 tabletter har en pris på 250 rubler, og en dobbel, hvor 60 tabletter på en gang koster 400 rubler.

Kostnaden for smecta er også forskjellig og avhenger av hvor mange poser med pulver som finnes i en pakke. En pose kan kjøpes for 11 rubler, og prisene på pakker varierer fra 170 til 325 rubler.

Enterosgel pasta finnes i apotek i Moskva og andre russiske byer for så lite som 300 rubler. og over, atoksyl i pulver på 2g. c 20 poser i en pakke for 160 rubler., neosmektin til suspensjon selges for 150 rubler.

En pakke med 6 plater av Filtrum Safari koster ca 130 rubler og 10 tabletter av Filtrum STI - 86 rubler.

anmeldelser

Oksana:

"Jeg prøvde å bli kvitt akne i ansiktet mitt. Jeg prøvde mange måter og ekstern og intern. En venn rådet til å drikke øl gjær. I tillegg gnidd jeg ansiktet mitt med ulike åndtinkturer og lotioner.

Ingenting hjalp. Da jeg kom til sykehuset for en helt annen grunn, rådde gastroenterologen meg til å ta laktofiltrum. Og etter et behandlingsforløp la jeg merke til dramatiske endringer: akne begynte å tørke opp, og etter litt tid gikk det. "

Irina:

"Mitt barn ble veldig hjulpet av dette stoffet. Jeg er veldig takknemlig for legene for å gi oss et laktofilter. Min sønn er en vanlig tenåring, og da han utviklet akne, begynte han å knuse dem og førte til en infeksjon. Han gjennomgikk en behandlingskurs 2 ganger. Nå har han et rent ansikt og en sunn hudfarge. "

Maria:

"Min mann, i en alder av 45 år, hadde kviser over hele ansiktet hans. Saken tok en så alvorlig tur som vi måtte gå på sykehuset, og dermatologen foreskrev mannen en laktofiltrum. På den tredje dagen oppdaget mannen min at han hadde forstoppelse og ønsket å avslutte behandlingen. Men etter noen tanke bestemte han seg for å fortsette.

Og det viser seg ikke forgjeves. En dag senere var forstoppelsen borte, og etter hele kurset begynte akne å falme.

Christina:

"Jeg vil dele min mening om dette stoffet. Jeg visste om eksistensen av sorbenter i lang tid, men jeg begynte å ta laktofiltrum for 3 år siden. Jeg jobber i en fabrikk relatert til kjemisk industri. For å opprettholde helse, i tillegg til kosthold, turer til naturen og til sjøen, tar jeg fra tid til annen sorber og renser kroppen.

Etter å ha prøvd laktofiltrum ble det positivt overrasket over resultatet. Jeg la merke til at ansiktet mitt var friskt, og til og med dukket opp en lys rødme. I tillegg følte jeg meg bedre og mer forfrisket. Jeg har økt vitalitet, sløvhet og en tendens til depresjon.

Fra begynnelsen fant jeg ikke en gang for meg å knytte alt dette med behandling. Men litt etter det andre kurset begynte jeg å legge merke til at dette ikke er noe annet enn effekten av laktofiltrum. Etter å ha snakket med legen skjønte jeg at stoffet er helt ufarlig og kan, mens du tar pauser, behandles på denne måten, samt bruk medisinen som forebygging.

Filtrum STI instruksjoner for bruk

Farmakologisk aktivitet

Filtrum STI er et naturlig forekommende enterosorbent basert på hydrolysert lignin. Dette stoffet har en lang historie. Så tidlig som i andre verdenskrig brukte tyske soldater sine motstykker til behandling, forstoppelse, tarminfeksjoner, forgiftning, forkjølelse og lignende. På den tiden var det bare en form for det - brunt pulver.

For øyeblikket, for brukervennlighet, frigjøres to former for Filtrum STI - disse er tabletter og tyggetabletter. Det er flere varianter av dette stoffet:

 • Filtrum STI;
 • laktofiltrum;
 • Filtrum - Safari.

Alle har et lignende handlingsprinsipp, men er ansvarlige for behandlingen av visse forhold. Så handlingen Filtrum STI er rettet mot å eliminere giftig forgiftning, intestinal infeksjon, lindring av allergi symptomer. Laktofiltrum brukes til å eliminere symptomene på dysbacteriosis og gjenopprette balansen mellom normal mikroflora i tarmen. Filtrum - Safari er fokusert på rask eliminering av akutt intestinal infeksjon, eliminerer "reisende diaré", renser tarmene, hjelper med forkjølelse, takket være den hyggelige smaken av det, barn tar det med vilje.

Filtrum STI er oppnådd ved hydrolyse fra plantematerialer. Dette stoffet absorberes ikke i magen og utskilles naturlig gjennom dagen. Det adsorberer de patogene mikroorganismer og deres metabolske produkter inn i seg selv og utskilles i avføring og urin. Det fungerer godt i tarmens lumen og forårsaker ikke dysbakterier, siden adsorpsjonen er de gunstige bakteriene sterkere festet til villi, i motsetning til de sykdomsfremkallende bakteriene.

Det kan ikke tas hvis pasienten har tarmobstruksjon, så vel som med divertikulitt. Dette kan føre til opphopning av avføring i rektum og dets brudd. Fremmer uttak av kalsium og fordelaktige vitaminer og sporstoffer fra kroppen. Derfor bør behandlingstiden drikke mye væske, og om mulig ta vitaminkomplekser.

Det bør bemerkes at hvis du, parallelt med å ta denne sorbenten, er under behandling med andre stoffer, er det bedre å utsette å ta det om mulig. Hvis dette ikke er mulig, ta deretter med forskjellige tidsintervaller, ellers kan sorbenten svekke eller nullere effekten av stoffet. Svekker effekten av prevensjonsmidler.

Filtrum STI er et godt verktøy for behandling av purulente inflammatoriske infeksjoner. Det kan knuses i pulver og gjør gasbindinger på såret. Vel hjelper med alkoholforgiftning og lindrer abstinenssymptomer.

Dette stoffet er effektivt i slike intestinale infeksjoner som salmonella, dysenteri, dyspepsi, men det bør bemerkes at det i dette tilfellet vil fungere godt bare som en enterosorbent. Hvis det ikke blir noen ubehagelige symptomer innen noen få dager, temperaturen stiger, en blanding av blod eller pus kommer opp i avføringen, bør du definitivt kontakte en spesialist.

Indikasjoner for bruk

Filtrum STI brukes til behandling i følgende tilfeller:

Når giftig forgiftning kjemikalier

Toksiner som kommer inn i kroppen, kan deles opp i to typer: kjemisk og biologisk. Skadelige stoffer med kjemisk opprinnelse er vaskemidler, avfall fra kjemisk industri, giftstoffer, narkotika etc. Skadelige stoffer med biologisk opprinnelse - giftstoffer utsatt for patogener, bortskjemte produkter, etc.

Filtrering STI absorberer effektivt disse stoffene i seg selv og lindrer kroppen av de ubehagelige symptomene på forgiftning, som kvalme, oppkast, diaré, feber etc.

For å eliminere symptomene på diaré mens du reiser

I løpet av ferien ønsker jeg å nyte vertslandets skjønnhet, for å oppleve alle turene i turismen. Men det er ikke alltid mulig, ofte i løpet av turen er det så ubehagelig intestinal opprør som diaré. Bruken av Filtrum STI lindrer raskt symptomene på diaré i løpet av dagen, lindrer deg fra smerte, ubehagelig røv i magen og hyppig trang til å avlede.

For forebygging av personer ansatt i farlige næringer

Det adsorberer og fjerner skadelige stoffer som faller inn i kroppen under arbeid i farlig produksjon. Derved reduseres skadelige effekter på indre organer og kroppen som helhet.

Å lindre allergiske symptomer

Bruken av Filtrum STI bidrar til å raskt lindre allergiske angrep, absorberer allergen fra matmasser og forhindrer at den påvirker kroppen ytterligere.

Til behandling av forkjølelse

Kald behandling med sorbenter er utbredt i vestlige land. I den russiske medisinske praksis for behandling av akutte luftveisinfeksjoner og ARVI brukes de litt. Selv om narkotika av denne typen bidrar godt til behandling av disse sykdommene.

Akne akne filter

Akne i ansiktet - er først og fremst et internt problem. Kroppssignaler er tilstoppede. Med denne sorbenten kan du enkelt fjerne overflødig slag og toksiner fra kroppen og etablere normal drift, noe som umiddelbart påvirker ansiktet. Selvfølgelig, når du behandler akne, bør du følge riktig diett og drikke multivitaminer.

Filtrering STI for vekttap

Velegnet som et hjelpemiddel til de som er på en diett. Men bruken av denne enterosorbenten for vekttap vil bare bidra til å rense kroppen av akkumulerte skadelige stoffer. Det er ikke en fettforbrenner. Kombinere hans mottak med kosthold og mosjon, kan du få det ønskede resultatet mye raskere.

Skitten STI bakrus

Bruken av dette stoffet hjelper perfekt fra en bakrus etter en vellykket fest. Det fjerner effektivt avfallsprodukter fra alkohol og bidrar raskt til å gjenopprette.

Metode for påføring - dosering

I følge instruksjonene bør Filtrum STI være full 1 time før måltider, skylles ned med varmt vann. For å øke virkningen av stoffet kan tabletter knuses i pulver og fortynnes i et halvt glass vann. For å bruke pillen, bør dosen være 3-4 ganger daglig i uken. For forebygging bør stoffet være full i kurs i 14 dager.

Før du tar, må du huske at omsorg bør tas, fordi dette stoffet vasker ut kalsium og sporstoffer fra kroppen. Derfor vil det ikke være overflødig å ta vitaminkomplekser mens du tar piller.

Graviditet og amming

Det er ingen informasjon om bruken av dette legemidlet under graviditet og amming. Men dette sorbenten ble vellykket testet på dyr.

Bruk i barndommen

Dette stoffet er nesten ufarlig for barn. I henhold til bruksanvisningen bør den være full i følgende dosering:

 • barn under 1 år gammel - halvparten av tabletten to ganger om dagen;
 • barn fra 1 til 7 år - en tablett 2 ganger om dagen;
 • barn fra 7 til 12 år - to tabletter 2 ganger om dagen;
 • barn fra 12 år og eldre - to til tre tabletter 3 ganger om dagen.

Overdosering kan forårsake diaré og magesmerter i et barn. Bør ikke gis til barn med sykdommer som er forbundet med utilstrekkelig produksjon av enzymer.

Kontra

 • flatulens, diaré, magesmerter;
 • sløvhet og intestinal obstruksjon;
 • intern blødning;
 • individuell intoleranse mot komponentene i stoffet.

Bivirkninger

 • utvasking av kalsium og sporstoffer fra kroppen;
 • allergi (utslett, kløe, pustevansker).

Filtrum STI eller lakto filter som er bedre?

Som beskrevet ovenfor er disse to varianter av samme stoff. Det er vanskelig å si hvilken som er bedre, siden hver av dem er ansvarlig for sitt eget behandlingsområde. Så Filtrum STI fungerer bedre som en sorbent for giftige og giftige stoffer, og Laktofiltrum er mer fokusert på å eliminere symptomene på dysbakteriose etter å ha lidd en sykdom.

Enterosgel eller Filtrum STI hva er bedre?

Enterosgel sammenlignet med Filtrum STI verre oppfattes av fordøyelseskanalen og forårsaker smerter i mage og tarm. Med hastigheten på eliminering av ubehagelige symptomer, er begge legemidlene ekvivalente.

Moskva og Moskva-regionen

Gjennomsnittlig pris på en boks med 10 tabletter er 50-90 rubler.

Gjennomsnittlig pris i regionene er i omtrent samme priskategori, forskjellen er bare i levering.

analoger

De nærmeste analogene til Filtrum STI er:

 • Polyphepan - 60r;
 • Enterosgel - 300r;
 • Aktivert karbon - 10 s.

Den billigste tilsvarende, som du ser, er aktivert karbon.

Om Filtrum og Laktofiltrum: Hvordan velge det beste verktøyet

Bor i en verden der miljøet er en trussel, og kroppen fungerer på det maksimale av mulige krefter, reduserer årene av livet. Det er mange negative faktorer som forverrer kroppens patologiske tilstand: forurenset luft, mat som inneholder store mengder av plantevernmidler og gjødsel, konserveringsmidler, fargestoffer og lignende syntetiske stoffer. Naturkroppfiltre klare ikke belastningen, noe som øker og undergraver sitt arbeid. Enterosorbents kommer til redning. Noen av de mest kjente er Filtrum og Laktofiltrum. Disse legemidlene er wipers, rydder ut smuss og dårlige akkumuleringer fra menneskekroppen.

Hva er bedre Laktofiltrum eller Filtrum STI

For å konkludere hvilken av stoffene som er mer effektive og å foretrekke, hvordan de er forskjellige, er det nødvendig å analysere deres sammensetning, positive og negative sider. Grunnlaget for hvert av stoffene er en polymer som kan absorbere skadelige elementer, kalt denne komponenten - hydrolyserte lignin. Stoffet er inneholdt i celleveggene av planteorganismer, og sikrer styrken og integriteten til cellelementene. Ved behandling av cellulose ved teknologisk metode, oppnås hydrolytisk lignin for enterosorbenter. Forberedelser som absorberer patogene stoffer bør tas for akutt forgiftning, diaré, forkjølelse og allergiske reaksjoner. De hjelper kroppen til å bli renset av skadelige mikroorganismer, giftige akkumuleringer.

Faktisk er Lactofilter og Filtrum STI varianter av samme stoff. Deres retning er litt annerledes, og et middel er valgt avhengig av hvilken patologi som skal elimineres. Filtrum STI er fokusert på fjerning av giftige forbindelser fra kroppen, Lactofiltrum brukes til dysbakterier. Forskjell Filtrum STI fra Laktofiltrum ubetydelig. Hva skal man ta - Filtrum eller Laktofiltrum? Det riktige svaret kan bare gi en kompetent lege.

Filtrum S: stoffbeskrivelse

Filtrum Sti er en enterosgel av naturlig opprinnelse, hvis viktigste substans er lignin. Dette legemidlet har vært brukt i farmakologi i lang tid. For eksempel, under andre verdenskrig ble stoffanaloger brukt til å behandle tarmdysfunksjoner, forgiftning og forkjølelse. Bare stoffet ble brukt i pulverform. I moderne farmakologi produseres to former av legemidlet - tablettform og i form av tyggestrømpe.

Det finnes flere typer stoffer:

 • Filtrum Sti;
 • laktofiltrum;
 • Filtrum - Safari.

Med alle likhetene i virkningsprinsippet på menneskekroppen er stoffene ansvarlige for behandlingen av ulike forhold.

Filtrum STI er rettet til:

 • forgiftning;
 • tarminfeksjoner;
 • allergiske manifestasjoner.

Legemidlet har en hyggelig smak, barna vil gjerne ta medisinen.

Fordelen med dette middelet er at medisinen ikke kommer fra fordøyelsessystemet inn i blodet. Som et resultat, går det ikke inn i blodet og evakueres fra kroppen innen 24 timer på en naturlig måte med urin eller avføring. Legemidlet adsorberer patogener og forårsaker ikke dysbiose. Legemidlet anbefales ikke å ta noen form for tarmobstruksjon, da fecalavfall kan akkumuleres i endetarmen og forårsake skade på organets integritet. Den negative siden av Filtrum STI-terapi er at næringsstoffer vaskes ut av kroppen, og under behandlingen med dette middelet bør du ta ekstra vitaminer og drikke rikelig med vann.

Ta med andre stoffer bør være veldig forsiktig. Filtrum STI "har en nøytraliserende effekt på andre stoffer og reduserer effektiviteten av behandlingen til null. Hvis det er umulig å nekte botemiddelet, er det nødvendig å lage hull mellom medisiner i minst tre timer. I tillegg til effektiviteten til Filtrum STI for intern bruk, gis et godt resultat når det brukes eksternt ved bruk av legemidlet. Det er helbredelse av sår, brannsår, kutt ved bruk av medisinen direkte på såret. Alkoholforgiftning og uttak som følge av oppgivelsen av psykotrope stoffer fjernes ved bruk av Filtrum STI.

Anbefalinger for bruk av Filtrum STI

Legemidlet Filtrum STI er anvendelig i følgende patologiske forhold:

 1. Ved forgiftning med giftige kjemiske preparater, er stoffet i stand til å takle farlige ingredienser av kjemisk og biologisk opprinnelse. Den binder og fjerner giftstoffer effektivt og bidrar til å takle de negative manifestasjonene av sykdommen: diaré, feber, oppkast.
 2. Med den såkalte "reisendes diaré" stopper stoffet intestinal opprør og lindrer ubehag i tarmen.
 3. Når det brukes til farlige anlegg, hjelper det å adsorbere patogene elementer som kommer inn i kroppen i farlig produksjon.
 4. For allergi hjelper Filtrum STI å fjerne allergisk tilstand, bidrar til å eliminere allergener og stopper angrepene på kroppen.
 5. Ved hyppig forkjølelse er bruk i vårt land ikke så vanlig, det brukes aktivt til utlandet for feber, influensa og ARVI.
 6. Med hudsykdommer, hjelper stoffet med å rense kroppen og kvitte huden med akne, blemmer og svarte flekker.
 7. Når overvekt under planlagt vekttap er et ideelt hjelpemiddel.
 8. I tilfelle av bakrus, hjelper det å raskt bringe nedbrytningsprodukter av alkoholholdige stoffet i form.

Forskjeller Laktofiltrum fra Filtrum-STI

Med utviklingen av forgiftning som et middel til førstehjelp, bruk Laktofiltrum eller Filtrum STI. Begge stoffene har en utbredt sorptionseffekt og fjerner skadelige giftige stoffer fra tarmene. Til tross for den generelle virkemekanismen er det en rekke forskjeller mellom disse stoffene.

Laktofiltrum - instruksjons- og driftsprinsipp

Tilgjengelig i pilleform. Sammensetningen inneholder lignin og laktulose. Den har følgende egenskaper:

 • komme inn i tarmen, absorberer skadelige metaller, antigener til overflaten;
 • reduserer mengden bilirubin, urea;
 • stimulerer veksten av lakto og bifidobakterier i fordøyelseskanalen;
 • hemmer aktiviteten til patogene mikroorganismer;
 • positiv effekt på peristaltikk.

Laktofiltrum absorberes ikke og vises uendret. Det brukes til å eliminere dysbiose mens du tar antibiotika. Det legges til kompleks behandling av irritabel tarm. Også brukt til allergi og kronisk leversykdom.

Til tross for uskyldighet er ikke alle tillatt. Anbefales ikke hvis det er obstruksjon av mage-tarmkanalen, blødning, intoleranse og forstyrrelser av galaktos metabolisme.

Analog av stoffet - Filtrum STI

Filtrum sti inneholder lignin. Har sorbing handling. Forårsaker ikke-spesifikk avgiftning av kroppen med eksogen forgiftning. Indikasjonen for bruk er:

 • forgiftning av ulike natur (mat, medisinske, industrielle);
 • dysenteri eller salmonellose;
 • kroniske allergier.

I tillegg til behandling, brukes Filtrum til forebygging blant mennesker som lever i dårlige miljøforhold og arbeidstakere i farlige næringer. Bivirkninger er sjeldne, og er funnet i form av forstoppelse.

Ikke farlig for gravide og under amming.

forskjeller

Laktofiltrum og Filtrum STI er forskjellige i flere egenskaper, som presenteres i tabellen:

Instruksjon Laktofiltruma, pris, kontraindikasjoner

I løpet av de siste tiårene har en stor mengde akne rettsmidler oppstått på markedet for medisinske rusmidler. Noen av dem var fast etablert blant konkurrenter og er fortsatt i etterspørsel. Andre dro markedet så raskt som de dukket opp. Laktofiltrum for akne er et relativt nytt verktøy som i dag regnes som en av de mest lovende og effektive. Men er det egentlig?

Først må du forstå selve naturen av akne, årsakene til utseendet og virkningen av slike stoffer på menneskekroppen. Problemet er at enhver betennelse på huden vanligvis oppfattes som et eksklusivt eksternt kosmetisk problem. Men få mennesker tror at hovedgrunnen ofte ligger, tvert imot, inne i kroppen. Og dette kan indirekte indikere for eksempel akne soner i ansiktet.

Ja, akne og akne vises på huden, men forutsetningene for dette oppstår langt fra epidermis. I de fleste tilfeller ligger grunnen i menneskets indre systemer - endokrine, fordøyelseskanal eller til og med nervøs. Og suksess i markedet er oppnådd av narkotika som påvirker nettopp disse systemene. Et eksempel på dette kan være Trihopol eller Laktofiltrum for huden - bare et slikt verktøy.

Det bidrar til å bekjempe problemene i kroppen som gjør huden for fet eller, omvendt, tørr. På grunn av dette er effektiviteten av virkemidlet faktisk bekreftet i de fleste tilfeller.

Hvorfor vises akne på huden?

Vurder de viktigste interne årsakene til betennelse:

 1. Hormonale forstyrrelser. Ofte sporet hos ungdom og kvinner under graviditet. Brudd på kroppens hormonelle bakgrunn fører til overdreven aktivering av talgkjertlene.
 2. Vanlig forbruk av junk food. I dette tilfellet er den spesifikke årsaken til betennelse en stor mengde toksiner i kroppen.
 3. Inntrengningen av ondartede bakterier i fordøyelsessystemet. Derfor er det nødvendig å drikke rent vann og vaske frukt og grønnsaker grundig før du drikker.
 4. Forstyrrelse av godartede hudbakterier. I den menneskelige huden selv er det mikroorganismer som kjemper mot farlige bakterier når de trenger inn i huden. Noen ganger reduseres aktiviteten, noe som bidrar til utviklingen av stafylokokker i epidermisene.

Dette er årsakene til at Laktofiltrum eliminerer og forårsaker sebaceous kjertler og porer i rekkefølge.

Hvordan ta Laktofiltrum

Sorbenter og prebiotika - de viktigste stoffene i stoffets sammensetning. De har en spesiell effekt på kroppen:

 • De renser tarmene og fordøyelsessystemet fra giftstoffer og giftstoffer.
 • Gjenopprett optimal ytelse av egne bakterier i de øvre lagene i huden.
 • Fremmer økningen av gunstige bakterier.

Det er bemerkelsesverdig at, uansett arten av betennelse på huden, har Lactofiltrum universelle anvendelsesprinsipper. Et vanlig behandlingsforløp tar fra 14 til 21 dager. Men den største fordelen med verktøyet er at de første resultatene allerede er synlige på den andre eller tredje dagen etter starten av bruk.

Akne og akne gå bort, etterlater ingen post-akne. Rødhet forsvinner, og huden tar en normal sunn utseende. Uregelmessigheter utjevnes. Derfor er dette stoffet også brukt til å løse dette problemet her.

Gitt at Laktofiltrum tilhører sorbenter av vegetabilsk opprinnelse, kan det konkluderes med at hovedvirkningen oppstår på den indre mikrofloraen. Dette viser igjen at hovedårsaken til akne ikke er eksterne faktorer og dårlig hygiene, nemlig negative endringer i menneskets indre prosesser.

En av de viktigste fordelene med stoffet er at den er egnet for behandling av patologier, både hos voksne og hos barn fra ett år gammel. Selvfølgelig har hver kategori en egen dosering. Du får tilbud om en universell instruksjon, men det bør forstås at de spesifikke bruksmåten er avhengig av din individuelle årsak til akne. Derfor anbefales det å konsultere en lege før du bruker legemidlet.

Lactofiltrum instruksjoner for akne

Laktofiltrum solgt i tabletter. Kapslene vaskes nødvendigvis med vann. Om nødvendig kan tabletter knuses eller deles med en spesiell stripe på overflaten. Det er nødvendig å drikke betyr i en time før bruk av mat. Laktofiltrum foreskrives ofte av en lege som ikke er et primært middel, men som en av komponentene i et omfattende behandlingsforløp. I dette tilfellet må pillen være full i en time før du bruker andre stoffer.

Dosering Laktofiltrum, avhengig av alder:

 • For barn fra 1 til 3 år - en halv tablett 3 ganger om dagen.
 • For barn fra 3 til 7 år - en tablett 3 ganger om dagen.
 • For barn fra 7 til 12 år - en eller to tabletter 3 ganger daglig (avhengig av legenes anbefalinger).
 • For barn fra 12 år og voksne - to eller tre tabletter 3 ganger om dagen.

I tilfelle når Lactrofilter er foreskrevet som et ekstra verktøy, vil du bli tildelt et individuelt behandlings- og doseringsforløp.

Bivirkninger

Diaré og flatulens kan oppstå, men i svært sjeldne tilfeller. Les nøye sammensetningen av stoffet før bruk, da det er ganske mulig allergiske reaksjoner på pillene. I tilfelle av overdose, kan magesmerter oppstå, så ikke selvmedisinere. Spesielt når det gjelder å behandle et barn.

Kontra

Legemidlet kan ikke brukes hvis du har alvorlige problemer med tarmene. Enhver patologi kan forverres, gitt effekten av midler på kroppen og forekomsten av prebiotika i sammensetningen.

Det anbefales ikke å bruke Laktofiltrum under mageproblemer. For eksempel, magesårssykdom.

Resten av kontraindikasjonene er individuelle. Alt avhenger av hvordan kroppen din reagerer på hver enkelt komponent i preparatet.

Hvor mye er Laktofiltrum

Pris - en av de viktigste fordelene med stoffet. Den spesifikke kostnaden avhenger av regionen og antall tabletter i pakken. Så koster Laktofiltrum-boksen i gjennomsnitt:

 • 30 tabletter - opptil 300 rubler;
 • 60 tabletter - opp til 400 rubler.

Analoger Laktofiltrum

Til tross for lave kostnader prøver mange fortsatt å finne analoger av stoffet, som har omtrent samme sammensetning, men prisen er mye lavere. Og slike alternativer eksisterer. Blant de beste verdt å markere 3 alternativer:

 1. Integnin er et stoff som selges i tabletter på 400 mg, men er ikke et eget stoff. Dette er et kosttilskudd som har omtrent samme effekt på kroppen som Latofiltrum. Gjennomsnittskostnaden for en pakke overstiger ikke 150 rubler.
 2. Entegnin-H. Nesten identiske midler, som i tillegg inneholder 8 milligram askorbinsyre. Med denne pillen kan du akselerere gjenoppretting av huden etter akne, og styrker også immunforsvaret. Prisen på stoffet - opp til 170 rubler.
 3. Filtrum-STI. Full analog Laktofiltruma. Emballasje for 50 tabletter koster opptil 210 rubler.

Du kan få en mening om effekten av Laktofiltrum fra pasientens første munn ved å se på denne videoen:

Ifølge vurderinger har Laktofiltrum en utmerket effekt på huden med noen patologier, men ikke glem at dette ikke er hovedformålet. Derfor må du konsultere en spesialist før bruk. I tillegg må du ikke glemme tiltak for å forhindre hudsykdommer, som inkluderer omorganisering av dietten, i panelutestenging av produkter som forårsaker akne.

Flere Artikler Om Typer Acne