Furacilin er et antiseptisk preparat som lenge har vært kjent og aktivt brukt i medisin. Furacilin er også vellykket brukt til å behandle akne, fordi bortsett fra den utvilsomt effekten av dette legemidlet, er fordelene dessuten absolutt tilgjengelig og lav pris.

I tillegg, med riktig bruk av furatsilina mot akne, kan den terapeutiske effekten overstige effekten av noen dyre anti-akne lotioner, kremer og salver.

Medisinske egenskaper av furatsilina

Furacilin (et annet navn - "nitrofural") er et antimikrobielt middel med omfattende antiseptisk virkning. Det ødelegger gram-positive, gram-negative patogene mikroorganismer (stafylokokker, shigella, salmonella, clostridia, Escherichia coli, etc.). Et karakteristisk trekk ved furatsilina er at mikrober, i motsetning til andre antibiotika, ikke tilpasser seg virkningen av furatsilina. Denne egenskapen bidrar til å opprettholde høy effektivitet av stoffet over en lengre periode.

Tilgjengelig furatsilin i flere former:

 • tabletter (tabletter på 0,1 og 0,02 gram. i pakninger med 10 eller 12 stykker);
 • pulver (i poser med forskjellige vekter);
 • aerosol;
 • vannbaserte væsker for lokale behandlinger;
 • alkoholbaserte væsker for lokale behandlinger;
 • salve (0,2%).

Furacilin brukes til en rekke sykdommer: for gurgling i tilfelle av tonsillitt, til behandling av inflammatoriske sykdommer i neshulen, for behandling av sår og purulente formasjoner på huden, for brannskader, otitis, for stomatitt, for betennelse i øyelokkene og øyeslimhinnen.

Også vellykket bruk av furatsilin fra akne, hudormer og furunkulose.

Hvordan bruke furatsilin til å behandle akne

Furacilin kan bli kvitt akne på kort tid.

Det er flere måter å bruke det på:

 1. Du kan lage en vandig løsning (furatsilina en tablett bør knuses i pulver og fortynnes i 100 ml vann, helst varmt). Med denne løsningen, to ganger om dagen, etter vask, er det nødvendig å tørke alle problemområder på ansikt og kropp. For å sterilisere denne løsningen kan du koke den i en halv time - den vil ikke miste egenskapene, men den vil bli lagret i lengre tid.
 2. For behandling av akne, så vel som for fet hud, kan du lage følgende maske: ta en teskje av en vandig oppløsning av furatsilin blandet med samme mengde alkoholtinktur av calendula og tannpulver. Disse ingrediensene må blandes grundig, oppnå en grøt tilstand. Spred blandingen i ansiktet bør være ved sengetid, mens den skal brukes til stedet for den største lokaliseringen av akne. Hold masken på ansiktet skal være omtrent 15 minutter. Enkel prikking av huden er tillatt.
 3. For akne, furunkler og fet hud i ansiktet, kan kompresser fremstilles ved hjelp av furatsilina alkohol løsning. For å gjøre dette, fuktes bare bomullsdrikkene i denne løsningen og påføres dem på utslettstedene og på kokene.
 4. For alvorlig akne, kan du lage en antibakteriell maske: Bland to furatsilin bundet i pulver med to aspirintabletter og to kloramfenikoltabletter (piller også knust). Legg litt av noen kosmetisk leire til denne blandingen. Bland til en kremaktig tilstand med vann eller klorhexidin. Du kan bruke en maske hver dag med alvorlig betennelse, og etter utbruddet av forbedring - en gang i uken.
 5. Du kan lage en "talker" for inflammatorisk akne, hvis bruk er best enig med legen, siden dette middelet kalles populært "hjemmelaget Zenerite". Det er en blanding av alkoholoppløsning av salicylsyre (2%) med furatsilina-oppløsning (3-5 knuste tabletter per hetteglass).

Bivirkninger av furatsilina og kontraindikasjoner til bruk

Bivirkninger er ekstremt sjeldne. Likevel bør det tas i betraktning at deres utseende er mulig. Disse inkluderer aversjon mot mat, oppkast, allergiske reaksjoner, urticaria, dermatitt.

Ved langvarig bruk av legemidlet kan det forårsake nevritt.

Kontraindikasjoner for bruk av furatsilina er individuell intoleranse mot visse stoffer (idiosyncrasi), samt alvorlig nyresykdom.

Furacilin for akne: vurderinger

Tilbakemelding på bruk av furatsilina akne overveldende positiv. Folk som har brukt dette legemidlet til behandling av akne, noterer sin harmløshet, mangel på avhengighet og høy grad av effektivitet med lokal bruk.

I tillegg kan furatsilin brukes til noen typer utslett hos barn. Hovedregelen for korrekt bruk av furatsilina mot akne: Før behandling påbegynnes, skal årsaken og "naturen" av utslett fastslås. For å gjøre dette, er det best å konsultere en lege. Å identifisere årsaken vil hjelpe deg med å forutse på forhånd hvilke acnebehandling som vil være mest effektive for deg. Kanskje dette verktøyet vil være nettopp furatsilin.

"Furacilin" i kampen mot akne

Akne behandling med Furacilin har vært mye brukt i ganske lang tid. Popularitetsmidler oppnådd takket være en rimelig pris. Legemidlet lindrer effektivt akne hvis det brukes riktig. Og i noen tilfeller kan akne bli kurert med hjelp uten å benytte seg av dyre salver, kremer og lotioner.

Sammensetning og egenskaper

Den viktigste aktive ingrediensen i stoffet er nitrofural, og den kommer i tre former:

 • tabletter, som inkluderer nitrofural og natriumklorid;
 • en løsning bestående av nitrofural og destillert vann;
 • salve fra nitrofural og hvit myk paraffin;
 • en løsning av nitrofural og alkohol, hvis bruk kan bare være ekstern.

Hovedinnholdet i farmasøytiske midler ser ut som et fint krystallinsk pulver med lysegul eller grønn-gul nyanse. Dens smak gir bitterhet.

Stoffet kjemper aktivt med mange typer patologiske mikroorganismer, inkludert stafylokokker, streptokokker og andre bakterier som kan forårsake akne.

Effekt på kroppen

"Furacilin" refererer til antibakterielle og antimikrobielle midler, ødelegger aktivt de patogene bakteriene som bidrar til utseendet av akne. I tillegg til utslett behandler dette middelet konjunktivitt, furunkulose, stomatitt, otitis media, tonsillitt, gingivitt, purulent og / eller åpne sår, osteomyelitt etc.

Legemidlet er ganske sterkt antiseptisk, så før du bruker det, bør du konsultere en spesialist. Noen ganger kan huden etter påføring bli blek, se dehydrert, og det er en følelse av tetthet.

Hjelper akne?

Indikasjonene for bruk av dette legemidlet i medisinske behov er ganske omfattende. Med akne kamp "Furatsilin" er som et kraftig bakteriedrepende middel. Med ekstern bruk av stoffet, det vil si å påføre det på overflaten av problemhuden, trenger den aktivt inn i det, ødelegger proteinmembranen i mikrobielle celler, og forhindrer metabolske prosesser i å fortsette, noe som ødelegger dem.

Behandle akne "Furacilin" bør være veldig forsiktig så du ikke skader sunne hudområder. Løsningen brukes på problematiske overflater. Det er tilrådelig å gjøre dette punktet.

Hvordan bruke "Furatsilin" mot akne?

For behandling av akne behandling er brukt på flere måter:

 • Tørk ansiktet med en oppløsning laget av tabletter. For å forberede en løsning fra denne midlet hjemme, må du knuse en tablett av stoffet og helle det resulterende pulveret med 100 ml kokt vann og rør. Den resulterende løsningen må tørke den betente huden om morgenen og kvelden etter vask med rent vann.
 • Påfør en maske av tablettmedisin på huden. Masken fra tabletter "Furacilin", "Aspirin" og "Levomycetin" lindrer hudproblemer veldig bra. For å forberede det, må du ta to tabletter av hver medisin og male til en pulverisert tilstand, og bland dem deretter med kosmetisk leire i form av pulver. Alt dette er fortynnet med vanlig vann eller klorhexidin. Stoffet viser seg som rømme. Det anbefales å bruke en maske i løpet av uken hver dag i 10-15 minutter, hvis utslett er veldig sterk. Hvis det er lite akne, er det nok en applikasjon per uke.
  En annen maske basert på "Furatsilina" vil også bidra til å bekjempe akne. For forberedelsen er det nødvendig å blande oppløsningen av legemidlet i mengden av en teskje med tinktur av calendula i samme mengde. I den resulterende sammensetningen tilsettes en teskje dentalpulver, alt er grundig blandet. Masken påføres huden på kvelden og holder ikke mer enn 15 minutter.
 • Bruk furatsilinovuyu salve. Furatsilinu salve kan kjøpes ikke bare på apoteket, men også for å gjøre hjemme alene. For å forberede verktøyet må du blande pulveret fra "Furatsilina" med flytende parafin, fjern sammensetningen på et mørkt sted om natten, og tilsett lanolin og ricinusolje om morgenen. Salven påføres ansiktets hud om natten.
 • Lag en komprimering. Når koker og purulent akne gjør komprimerer fra en alkoholholdig oppløsning av legemidlet. En bomullsull eller bomullspute fuktes i oppløsning og påføres på acne i 15 minutter.
 • Forbered en talker av tabletter "Furatsilina." Snakk av stoffet er fremstilt fra en blanding av pulver med 3-4 tabletter oppløst i en flaske salisylsyre. Før du tørker ansiktet med sammensetningen, skal flasken ristes opp. Andre oppskrifter for akne masker er her.

Noen av de ovennevnte metodene er effektive mot akne, men de må brukes til en viss tid. Behandling bør som regel ikke overstige en uke for å unngå andre hudproblemer.

Mulige kontraindikasjoner og bivirkninger

Dette verktøyet har nesten ingen kontraindikasjoner. Men eksperter anbefaler ikke å bruke det til de som lider av allergiske reaksjoner som er overfølsomme for hovedinnholdet i denne medisinen.

Bruken av denne medisinen i utseende gjør ikke skade selv den gravide kvinnen og det ufødte barnet.

I noen tilfeller kan følgende bivirkninger oppstå etter bruk av produktet:

 • elveblest;
 • dermatitt;
 • allergisk reaksjon.

For at symptomene ovenfor forsvinner, er det nok å slutte å bruke stoffet.

Legemidlet bekjemper effektivt hudproblemer på grunn av dets antiseptiske, bakteriedrepende og antimikrobielle egenskaper. Verktøyet er billig, så det er veldig rimelig, velegnet til å bekjempe de mange utslettene på huden.

Hvordan bruke furatsilin fra akne?

Ofte billig og bevist i løpet av årene for behandling av akne er ikke dårligere enn de nyeste anti-akne medisinene. Så, furatsilin akne har blitt brukt i flere tiår på rad, og er fortsatt ansett som en av de mest rimelige og effektive stoffene for å eliminere akne. Hvordan er stoffet nyttig i behandling av akne og hvordan man bruker det riktig for å gjenopprette et sunt utseende på huden din på kortest mulig tid?

Hvordan virker legemidlet?

De gule tabletter av furatsilina, kjent for mange, med en karakteristisk bitter smak, er laget på grunnlag av det antiseptiske stoffet nitrofural.

På grunn av dette har stoffet en sterk antimikrobiell virkning. Det er i stand til å bekjempe en rekke forskjellige mikroorganismer, inkludert de som forårsaker akne. Dette er årsaken til høy effekt av furatsilina ved behandling av akne.

Medikamentet lar deg raskt lindre betennelse og tørker akne. I tillegg forhindrer det videre spredning av akne i ansiktet og kroppen, og kan samtidig brukes i lang tid, fordi bakteriene ikke er i stand til å produsere motstand mot nitrofural.

Imidlertid brukes furatsilin i de fleste tilfeller, som om det brukes riktig, hjelper redskapet til å kvitte seg med akne så snart som mulig.

Regler for anvendelse

Før du begynner å behandle akne med furatsilin, må du sørge for at det ikke er kontraindikasjoner.

Verktøyet bør ikke brukes til allergiske dermatoser og individuell intoleranse mot stoffets komponenter.

Det må tas i betraktning at bruken av stoffet kan provosere en allergisk reaksjon. I dette tilfellet må du umiddelbart avvise behandling av huden med furatsilinom.

Legemidlet er tilgjengelig ikke bare i pilleform. På apotekshyllene kan du også finne en løsning og salve på grunnlag av nitrofural. Furacilin virker like effektivt i noen form og brukes kun mot akne bare eksternt.

Verktøyet kan brukes på flere måter:

 1. Komprimerer - egnet for å eliminere store lommer av akne. For denne metoden for behandling trenger du furatsilina alkohol løsning. Væske må være gjennomvåt med bomullsputer eller små gasbind, kappes flere ganger, og påføres på inflammerte områder av huden i 10-15 minutter 1-2 ganger om dagen. Ved påføring av komprimerer, er det tillatt å bruke furacilin salve: den påføres med et tynt lag på akne og dekket med et gazebånd på toppen.
 2. Mask - brukes til fetttype epidermis og alvorlig akne. For å forberede produktet, skal 2 furatsilintablett, 2 levomycetin-tabletter og 2 acetylsalisylsyre tabletter knuses til et pulver. Bland komponenter, legg til en liten mengde hvit leire. Masse kombinert med vann for å få en tykk masse. Masken påføres hele ansiktet 1 gang pr. Dag. Etter utbruddet av en synlig forbedring blir midlet brukt en gang i uken.
 3. Ekspressverktøy - egnet til punktapplikasjon. Det er nødvendig å koble 1 ts. vann furatsilinovogo løsning, tannpulver og alkohol tinktur av calendula. Ingrediensene blandes for å oppnå en homogen masse, som skal påføres aknepunktet før sengetid. Eksponeringstiden betyr 15 minutter.
 4. Lotion - påføres daglig for å tørke ansiktet. For å oppnå en løsning er det nødvendig å male 1 tablett furatsilina og oppløs den gule massen i 100 ml varmt vann. Den ferdige blandingen tørker acne-berørt hud 2 ganger daglig etter vask.
 5. Talker - fjerner effektivt alvorlig betent akne. For å forberede produktet må du kjøpe en flaske 2% salisylsyre og fortynne 3-5 tabletter av furatsilin. Påfør talkerens eneste behovspunkt.

Furatsilin-baserte hjemmemedisiner er svært effektive, mens de er rimelige og med lav pris. Verktøyet betraktes som relativt sikkert, men før behandling påbegynnes, er det fortsatt nødvendig å konsultere en hudlege for å utelukke mulig skade fra bruken av stoffet.

Furacilin - et effektivt middel for akne: en oversikt og oppskrifter

Hei kjære lesere! Kjæresten min hadde et problem - han utviklet et utslett på ansiktet, og dette er i en alder av 27 år. Jeg bestemte meg for å surfe på Internett på jakt etter et svar på hvordan jeg skulle bli kvitt problemet, og dette er det jeg fant: Hudsykdommer er et av de vanligste problemene som alle står overfor i dag. Feil diett, forurenset atmosfære, konstant stress og søvnmangel - alt dette har større effekt på en person, hans indre og ytre helse.

Resultatet av en dårlig livsstil er akne og de mest ubehagelige av dem påvirker ansiktets hud. Kjæresten min fører ikke for "ren" livsstil, han går ikke til legene, så noen apotekssykdommer kan hjelpe ham. Jeg bestemte meg for å finne ut hvordan furatsilin fra akne i ansiktet og hva er dets egenskaper, fordi mange skrev på forumet om ham som et utmerket middel mot utslett.

Hvordan og hvorfor overtar problemet med kviser?

Årsakene til akne, som allerede nevnt veldig mye. De opptrer med stor sannsynlighet hos ungdom eller i tide en veldig skarp utgivelse av hormoner i kroppen. Stressfulle situasjoner, ikke kjent med hverdagen, reflekteres av flere pimples på pannen, i nesen og på haken. Fyren døde nylig en hund som var en trofast venn til ham, dessuten drikker han og røyker mye, fører ikke en sportslivsstil, spiser feil, og jeg trodde umiddelbart at det var mulig at utslett viste seg nettopp på grunn av dette.

Under stress begynner kroppen å virke enda verre. Han begynte å legge merke til hvordan han begynte å svette oftere, og håret ble skitne mer og raskere. Alt dette skyldes endringer i talgkjertlene. Han lanserte seg på en slik måte at han ikke engang utførte regelmessige hygieneprosedyrer, noe som førte til spredning av akne.

Jeg bestemte meg for å hjelpe ham, ellers uten å bli kvitt akne i tide, ville han vært i stand til å gå med dem i opptil 40 år, selv om akne ikke er en sykdom, er det et resultat av det som skjer inni oss, det bare "hopper ut" for å snakke utenfor. Etter å ha lest vurderinger om ulike stoffer, inkludert Furacilin, dro jeg til en lege for en konsultasjon og forklarte hele situasjonen.

Hva skal man gjøre med "uventede gjester"?

Dermatologen forklarte at hvis mannen ennå ikke kjører situasjonen, og utslettet bare manifesteres, er det på tide å rette opp situasjonen umiddelbart. Han sa at du kan bruke lotioner, salver, kremer, etc. Disse spesialproduktene bidrar til både å rense og gi huden fuktighetsgivende og suge med fordelaktige stoffer.

Det viktigste er ikke å overdrive det og ikke å smøre alle forberedelsene på deg selv samtidig. En av de mest effektive måtene er "Furacilin", som jeg også spurte om. Salve er et billig verktøy tilgjengelig for alle, men i sin evne er det uvurderlig!

Kjennetegn ved stoffet

"Furacilin" er et antiseptisk middel som effektivt håndterer bakterier, eliminerer kapasiteten. Det er aktuelt i ulike fagområder, blant annet for å bekjempe problemet med akne hos mennesker i ulike aldre. Du kan sjekke det ut på egen erfaring eller lese anmeldelser, som du finner et stort antall på Internett.

Egenskaper og sammensetning av stoffet

Grunnlaget for dette verktøyet er et spesielt pulver, som kalles "Nitrofural". Den er gul og smaker bitter. Den største fordelen er at pulveret nøytraliserer bakterier og virus som kan være på ansiktets hud. De siste infeksjonene kan inkludere:

 • salmonella;
 • E. coli;
 • klostridier;
 • Shigella;
 • streptokokker;
 • stafylokokker og andre.

Også dette pulveret er ikke vanedannende. Med andre ord kan bakterier ikke finne en måte å motstå midler til Furacilin. Uansett hvor mye du bruker det, vil resultatet bli av høy kvalitet og åpenbart. Legemidlet virker på en slik måte at ved å finne proteinstrukturen av viruset begynner det å ødelegge det og derved ikke bare dræpe det, men også stoppe reproduksjonsprosessen av dette skadelige proteinet.

Hvordan bruker du?

Bruk av dette stoffet uten legenes instruksjoner bør unngås. Tross alt er verktøyet inkludert i listen over sterke antibiotika. Og som du vet, er slike stoffer nådeløse, ikke bare for skadelige bakterier. De ødelegger aktivt og sunt mikroflora, noe som ikke er det ønskede resultatet. Derfor forklarte legen at det er bedre å bruke det i rimelige mengder i henhold til instruksjonene som er inne i pakken. Han sa også at det er mulig å kurere ansiktet til en fyr ved å lage en maske av furatsilin, aspirin, kloramfenikol (skjemaetabletter som må knuses til pulver).

Deretter må dette pulveret fortynnes med vann, slik at det blir en tykk masse, og gjelder for et rent ansikt (ikke mer enn 15 minutter). Nok til å gjøre prosedyren til fyren en gang i uken, noe som er veldig fornøyd, fordi du ikke trenger å presse det hver dag.

Narkotikautslippsform

Da jeg kom for å kjøpe stoffet, forklarte apoteket at det finnes forskjellige typer stoffer:

 • tabletter;
 • salve;
 • alkohol eller vannbasert løsning;
 • lime.

På grunn av dette har furatsilin funnet sin aktive bruk ikke bare i kampen mot akne, men også i andre områder av medisin som et kraftig antiseptisk middel.

Positive egenskaper

Verktøyet har et meget bredt spekter av applikasjoner:

 • egnet for nøytralisering og behandling av åpne sår, med pus og trykksår;
 • behandler betennelser i ansiktet: akne, akne og andre typer utslett;
 • botemidler brenner 1,2 og 3 grader;
 • helbringer kyllinger og purulente kviser på huden;
 • eliminerer infeksjon av infeksjonsviruset i urinsystemet;
 • egnet når huden er skadet: riper eller kutt.

Det er bare nødvendig å bruke furatsilin i henhold til instruksjonen som er i pakning.

Kontra

Dette tiltaket har ikke noe spesielt og strengt forbud. Det er viktig å bare lytte til legen, fordi en av bivirkningene av applikasjonen er hudens hud, det kan også være en individuell intoleranse for komponentene i produktet i form av en sensitiv epidermis - det vil klø av hele tiden, noe som ikke er veldig hyggelig.

Svært sjelden forårsaker dette stoffet:

 • tapte appetitt
 • Utseendet til dermatologiske lesjoner på huden;
 • elveblest;
 • Andre reaksjoner i form av allergi.

Men disse reaksjonene vises bare hvis du tar stoffet i form av tabletter inni. Derfor bør du drikke mye væske og ta dem bare etter måltider for å unngå utseende. Når det gjelder salve, bør du beholde det i det berørte området i ikke mer enn 15 minutter (dette er absorpsjonstiden), og vask det av med rennende vann.

Det er viktig! Ikke bruk medisiner "Furatsilin" i noen av artene - gravid, personer med nyresykdom, overfølsomhet og irritabilitet i huden.

resultater

Takket være en lege resept, brukte vi en maske med furatsilinom hver 7. dag. Fyren, heldigvis, innen en og en halv og en halv på ansiktet var liten og nesten umerkelig spor, som var fornøyd! Så ble vi billig kvitt akne. Takk skal du ha for din oppmerksomhet! Vi ses snart!

Furacilin for akne

Furacilin (det har en nøyaktig analog som kalles nitrofural) - refererer til antibakterielle midler, som er produsert siden Sovjetunionens tid, selges for en kronepris, og det hjelper godt med ulike hudbetennelser. Påfør bare eksternt. Det er aktivt mot gram-positive og gram-negative bakterier - shigella, stafylokokker, salmonella. Få mennesker vet, men det hjelper også med det tiltenkte formål - det hjelper med å rense ansiktet og kroppen av inflammatorisk akne. Legemidlet er bra fordi det kan brukes i lang tid, siden bakterier ikke blir resistente mot virkningene.

Skjema for utgivelse av stoffet, funnet på det russiske apoteksmarkedet:

 • 2% salve
 • aerosol
 • Vann- eller alkoholbasert løsning for lokal behandling
 • Pulver til avl
 • Tabletter for dyrking og forberedelse av suspensjon.

Furacilin kan behandle ikke bare den berørte huden, men også akutt tonsillitt, betennelse i nasopharynx, brannsår, otitis media, blefaritt, stomatitt og sår.

Oppskrifter for rengjøring av ansiktet

Det finnes flere dokumenterte metoder for å forberede furatsilina for å rense huden mot akne.

 1. En narkotikaplate knuses til et pulver og fortynnes med 100 ml varmt drikkevann. Blandingen blandes grundig og etter vasking av kroppen eller vaskingen påføres det to ganger om dagen til problemområdene. Varigheten av søknaden avhenger av resultatets hastighet.
 2. For å rense fet hud fra akne, er en nitrofuralbasert maske egnet. En te skje av ferdig apotek vann suspensjon er blandet i like grad med infusjon av calendula (kan også kjøpes på apoteket kjeden), en håndfull tannpulver strewed (noe egnet). Alt omrøres grundig til tilstanden til en homogen blanding, det er ønskelig å oppnå en pastaaktig konsistens. Ansiktet er forvasket og masken påføres ved sengetid i 15 minutter. Etter den tildelte tiden blir ansiktet grundig vasket i rennende vann og smurt med en fuktighetsgivende lyskrem. Under prosedyren kan du oppleve en liten prikking, for å utføre prosedyren ikke mer enn 2 ganger i uken.
 3. Ansiktsrensing er mulig ved bruk av en vanlig alkoholløsning. De trenger å fukte en bomullspinne og finne problemområder med akne. For lenge kan du ikke bruke denne metoden, siden alkohol er veldig tørr hud.
 4. Hvis kroppen eller ansiktet er dekket med alvorlig akne, kan du bruke en sterk måte - bland 2 tabletter med nitrofural, 2 tabletter av klamamfenikol og 2 tabletter av acetylsalisylsyre. De knuses til pulver og blandes med kosmetisk leire. For å få kremaktig konsistens, bør du blande leire og stoffer med klorhexidin. Påfør daglig til akne er borte. Dette etterfølges av støttende terapi - en gang i uken, for å hindre gjentakelse av akne.
 5. En annen effektiv oppskrift er en snakk fra betennelser på huden. Men før du bruker det, er det bedre å konsultere med en spesialist, da hun er sterk, og i hverdagen ble hun kalt "home zerinit". Talker er en blanding av salicylsyreflaske og 3-5 pounded furatsilintablett.

Kontraindikasjoner og bivirkninger

Nitrofural kan ikke brukes av personer som lider av alvorlig nyreinsuffisiens, i nærvær av en tendens til hyppige allergier, blødninger og individuell intoleranse av komponenten. Fordelen er at gravide og ammende mødre fritt kan bruke legemidlet til ekstern bruk, da det ikke trenger inn i huden i den systemiske sirkulasjonen og ikke passerer gjennom placenta barrieren.

I sjeldne tilfeller kan nitrofural forårsake allergiske hudreaksjoner i form av urticaria, kløe og erytem i huden. I de sjeldneste tilfellene er det en forverring av appetitten (hvis du drikker stoffet inne, men dette er ikke nødvendig for aknebehandling). Du bør også vite at denne medisinen er svært aggressiv mot enhver mikroflora, den kan ikke brukes lenge, da den ødelegger raskt patogene mikroorganismer sammen med sin fordelaktige mikroflora.

Furacilin for akne

Mange vet førstehånds ulempe og problemer med akne kan forårsake. Det skjer også at etter å ha brukt mye penger på dyre rusmidler, kan du fortsatt ikke kvitte seg med dette problemet. Og løsningen er nær - i hjemmets førstehjelpsutstyr, og dette er ingenting som den gode gamle Furacilin.

Om eiendommer

Den aktive ingrediensen i legemidlet er nitrofural. Det er et bittert smaker, fint kornet, gulgrønn pulver. Aktiv mot gram-positive og gram-negative bakterier, den enkleste av noen virus. Blant mikroorganismer som nitrofural kan takle, og bakteriene som forårsaker akne.

Denne medisinen er en antiseptisk og brukes til å skylle munnhulen, behandle sår og brannskader, med stomatitt og betennelse i slimhinnene i øynene. Ikke alle vet at du kan bruke Furacilin for akne.

Effektivt bekjemper patogene organismer, og forhindrer at mikrober tilpasser seg effekten. På grunn av den antibakterielle effekten, maskerer stoffet ikke bare de eksisterende skadelige mikroorganismer, men "bryter" i cellene i proteinforbindelsene, og forhindrer utvikling og reproduksjon.

Skjema for utgivelse

På apotek kan dette verktøyet ses i flere former:

 • Tabletter til oral administrering og aktuell bruk (100 mg) 12, 24 og 30 stk per pakning.
 • Tabletter for fremstilling av oppløsning (20 mg) på 10 og 20 stykker.
 • Løsning for ekstern bruk av 0,2% (glassflasker på 100 ml).
 • Alkoholløsning til utvendig bruk 0,067% (mørke glassflasker på 10 og 25 ml).
 • Salve for ekstern bruk av 0,2% (banker fra mørkt glass på 25 g).
 • Lim inn for ekstern bruk av 1 og 2 kg.

En tablett inneholder 0,02 g av det aktive stoffet og 0,8 g natriumklorid.

Den vandige løsning består av den aktive substansen og destillert vann i forholdet 1: 5000.

I en alkoholholdig løsning er forholdet mellom nitrofural og 70% etanol 1: 1500.

Hvordan gjør acne akne

Furacilin for akne virker veldig raskt på grunn av sin kraftige bakteriedrepende virkning. Når det brukes topisk, interagerer nitrofural med patogene celler, løser opp sine proteinmembraner, og de metabolske prosessene i dem forstyrres, noe som fører til ødeleggelsen.

Endringer etter behandling med furatsilinom kan bli lagt merke til etter to dager: akne tørker ut, nye elementer blir ikke dannet.

Hvordan søke

Det finnes flere måter å bruke Furatsilina på i kampen mot akne. Hver av dem er enkel, billig og rimelig.

 • Fremstilling av løsningen. For å gjøre dette trenger du 1 tablett, hell 100 ml kokende vann og knuse. La avkjøles og rengjør ansiktet med en bomullsstykke 2-4 ganger om dagen.
 • En maske basert på en vandig løsning av Furacilin (du kan kjøpe den allerede forberedt på apoteket), tannpulver og calendula tinktur (med alkohol). Alle ingrediensene brukes i proporsjoner på 1: 1: 1 (1 ts.). Etter dannelsen av en slurry, bruk sammensetningen til problemområdene, la i 10-20 minutter, vask deretter grundig og påfør en nærende krem. Det kan være en liten prikken eller prikken.
 • Denne metoden er allerede mer aggressiv, fordi den er utformet for å kvitte seg med akne, sår, koiler. Det anbefales også i tilfeller av økt sekresjon av talgkjertlene. Her må du kjøpe Furacilin alkohol løsning eller forberede det selv. Bruk vanligvis 3-4 tabletter per 100 g 70% alkohol. Du må la komposisjonen stå og ikke bekymre deg om utløpsdatoen. Prinsippet om anvendelse er det samme: Påfør fuktede plater på betennelse.
 • I spesielt avanserte tilfeller av akne, er en talker laget av Furacilin, Levomycetin og Aspirin tabletter (2 tabletter av hver medisin). Legg til kosmetisk leire og ta alt sammen til et pulver. Fugtig med vann eller klorhexidin for mer praktisk bruk, peker på å gjelde.
 • Og den mest risikable og langt fra alle egnede metoder er kombinasjonen av Furacilin med salicylsyre (2-5 deler per standardflaske med 2% syre).

Vær oppmerksom på at det med alkohol og syreholdige oppskrifter er nødvendig å være spesielt forsiktig, da feil eller uhensiktsmessig bruk av komprimerer har mange konsekvenser i form av brann og tørrhet. Absolutt alle oppskrifter brukes på renset, idealt dampet hud.

Kontraindikasjoner og negative konsekvenser

I furatsilina er det nesten ingen kontraindikasjoner. Det anbefales ikke å bruke Furacilin for akne i følgende kategorier:

 • lider av alvorlig nyresykdom
 • utsatt for blødning
 • personer med økt allergenicitet;
 • pasienter med individuell intoleranse overfor individuelle komponenter av legemidlet eller en spesifikk ingrediens i oppskriften.

Uttalte bivirkninger samt kontraindikasjoner, ble dette stoffet ikke observert. Som et resultat av en indiskret holdning, kan de som ikke ble anbefalt å bruke dette legemidlet føle kvalme, tap av matlyst, dermatitt, urticaria.

Og husk, men ufarlig stoffet kan være, aldri selvmedisinerende.

Furacilin for akne

Når akne oppstår, blir våre liv skrudd opp og skaper mange problemer.

Burtsev Pavel Vitalevich

Høyeste kategori lege

Egenskaper furatsilina

Furacilin - et medisinsk legemiddel som har en destruktiv effekt på alle skadelige mikroorganismer, har antiseptiske egenskaper. Ikke forårsaker avhengighet og tilpasning med langvarig bruk av mikroorganismer som kan redusere bruken av bruken.

På apoteket finnes furatsilin i flere former:

 • I pulverform;
 • tabletter;
 • aerosol;
 • salve;
 • Vannbasert løsning;
 • Alkoholbasert løsning.

Furacilin har et meget bredt spekter av handling. Det brukes til sykdommer i halsen, nesen, øret, purulente sår, brannsår, betennelse i øynene, samt behandling av subkutan ansikts acne.

Søknadsmetoder

For forebygging og behandling av akne ved bruk av en vandig løsning furatsilina. 100 ml varmt vann tas og blandes med en tablett knust til pulver, det må omrøres til fullstendig oppløsning. Mine pasienter brukte råd fra en lege, takket være at du kan bli kvitt problemer i 2 uker uten mye innsats.

For å sterilisere løsningen er det ønskelig å koke det i 30 minutter. Berørt, forrenset hud gnides to ganger om dagen.

For fet hud kan du bruke en maske, som inkluderer: 1ch.l. furatsilina vandig løsning, 1ch.l. ånd tinktur av calendula og 1chl. tannpulver. Masken påføres i 15 minutter om kvelden.

For å lage en alkoholløsning av furatsilina, ta 3-4 tabletter, 100 g alkohol 70%, la den brygge i 2-3 timer. Gyldigheten av furatsilina-alkoholløsningen er ubegrenset.

Bivirkninger

Som regel, når eksternt administrert Furacilin, er det ikke identifisert noen bivirkninger.

Furacilin for ansikt

Furacilin (Furacilin) ​​er et antimikrobielt stoff av en rekke antibiotika. Det brukes med hell for rask og radikal behandling av akne. Virkningsmekanismen er basert på samspillet med patogenene i patogencellen, noe som resulterer i dannelsen av ikke-levedyktige forbindelser. Det er viktig å merke seg at patogenene som forårsaker akne ikke tilpasser seg furatsilina.

Furatsilina pris:

 • fra 90 gni.

Beskrivelse av stoffet og dets form

Furacilin er et reseptbelagte legemiddel og kan kjøpes på et hvilket som helst apotek. Det er en form for frigjøring av dette legemidlet i piller. Det kan også være en steril apotek løsning (furatsilin oppløst i saltvann) eller en alkohol løsning.

Alkoholløsningen kan tilberedes hjemme. For å gjøre dette strømmet 70% av den farmasøytiske etylalkohol pulver fra knust furatsilintabletter med en hastighet på 3 tabletter per 100 gram alkohol. Medisinen som er tilberedt på denne måten, får lov til å infusjonere i flere timer, og løsningen kan derfor brukes til det tiltenkte formål. Oppbevar stoffet skal være i en glassbeholder i et mørkt sted.

Mer rimelig (forstå - billig), men ikke mindre effektiv, for å forberede hjemme er en vandig løsning av furatsilina. For preparatet bør det bemerkes at tabletter av dette legemidlet i kaldt vann eller vann ved romtemperatur nesten ikke oppløses. Derfor bør du bruke varmt vann for å klargjøre løsningen (for å unngå brannskader, vær forsiktig!), Og for å redusere oppløsningstiden til løsningen, er det bedre å knytte tabletter til pulver. Så, en tablet av furatsilina i pulverform helles med 100 ml varmt vann, bland godt. Etter kjøling er løsningen klar til bruk. For at tilfeldig uoppløste partikler av furatsilina ikke skal skade huden, er det bedre å spenne det tilberedte produktet gjennom et dobbeltlag av gasbind. Oppbevar den vandige løsningen, så vel som alkohol, i en glassbeholder i et mørkt, kjølig sted.

Metode for bruk

Før hver behandling med acnebehandling (spesielt i ansiktet), er det nødvendig å vaske med varmt vann. Deretter fuktes en bomullspinne i en oppløsning av furatsilin - vann eller alkohol - og tørk steder av pustulære utbrudd. På spesielt problematiske steder kan du holde tampongen i hvor mange sekunder, som vil tillate deg å brenne inflammert akne. Det skal bemerkes at alkoholoppløsningen har en sterkere effekt og kan føre til flak og tørr hud. Det skal brukes med forsiktighet eller veksles med en vandig løsning.

En annen metode for behandling av pustulære inflammatoriske prosesser i huden er bruken av furatsilina som en del av en slags salve. For å gjøre dette blandes en teskje av en vandig oppløsning av furatsilin (metode for fremstilling, se ovenfor) grundig med samme mengde calendula-tinktur og tilsett tannpulver til det er dannet tykk vann. Behandle akne med denne fettete massen, la den stå i 15 minutter og vask den av med varmt vann.

Det bør tas i betraktning

Furacilin refererer til den såkalte. "Aggressive" antibiotika med høy antibakterielle egenskaper. Bruken av dette stoffet tillater deg å kvitte seg med uønsket utslett og purulent akne på svært kort tid. Men! Med sin bruk dør alle bakterier bokstavelig talt - både patogene og fordelaktige. Derfor, etter behandling med dette legemidlet, får huden en unaturlig blek, en følelse av tetthet fremstår. I tillegg har furatsilina-løsninger en egen farge og dårlig vasket fra huden. Dette er midlertidige fenomener, men de har et sted å være.

Og, selvsagt, kontakt legen din før du bruker slik behandling. Ikke selvmedisinere!

Furacilin for akne

Det farmasøytiske preparatet "Furacilin" for akne brukes aktivt. Den uforlignelige fordelen er absolutt tilgjengelighet og lav pris, og hvis den brukes riktig og regelmessig, er den svært effektiv, som kan konkurrere med dyre kosmetiske produkter for akne og akne. De fleste anmeldelser av "furatsilin" brukes til å bekjempe kviser, positivt, fordi stoffet er giftig og ikke forårsaker avhengighet.

Sammensetning og egenskaper

Drug Furacilin er implementert i form av en oppløsning og tabletter, hvor den aktive ingrediensen er nitrofural. Dette stoffet har en utprøvd antimikrobiell egenskap og antiseptisk virkning. Aktiviteten til hovedstoffet strekker seg til Gram + og Gramopathogenic mikroorganismer, mens resistens mot det utvikler seg sakte og vanligvis ikke når høy grad.

Den antimikrobielle virkningen av "Furacilin" oppnås ved å ødelegge proteiner i cellene til de kausative midler, som fører til deres død.

Når er foreskrevet?

Furacilin har et bredt spekter av handling og er derfor foreskrevet for behandling av ulike patologiske forhold, inkludert:

På grunn av den aktive antimikrobielle virkningen av legemidlet, brukes det til behandling av forskjellige manifestasjoner, for eksempel øyebetennelse.

 • seng sår;
 • sår med suppuration, små sår;
 • brenner II og III grad;
 • otitis, furuncles av den eksterne auditive kanalen;
 • betennelse i øyens slimhinne, den marginale delen av øyelokket;
 • osteomyelitt;
 • akutt og kronisk dysenteri;
 • inflammatorisk lesjon av munnslimete lag, tannkjøtt.
Tilbake til innholdsfortegnelsen

Ulike bruksområder

En antibakteriell maske tilberedt i henhold til følgende resept vil hjelpe pasienter med en alvorlig form for akne, som følger:

 1. Grind inn mel på 2 faner. "Furacilin", acetylsalisylsyre og farmasøytisk Levomycetin.
 2. Legg til en liten mengde leire og vann, slik at massen vil vedta en kremaktig ensartet konsistens.
 3. Det anbefales å bruke den ferdige forbindelsen daglig. Etter hvert som tilstanden i huden forbedrer, blir prosedyren mangelfull redusert til 1 gang i uken.

Fullstendig avlaste "Furacilin" fra akne i ansiktet, vannoppløsning forberedt fra den. For dette må du knuse en fane. medisinering og fortynn det resulterende pulveret i ½ kopp varmt vann. Smør med furatsilinovoy væske påvirket utslett områder av ansiktet er nødvendig etter hver vasking. Det vil bidra til å løse problemet med det hyppige utseendet på akne og oljeaktig hudpakning basert på en alkoholløsning "Furatsilina". Det anbefales å fukte en bomullsull i den og feste den til inflammet tuberkul på dermis. Men det er ikke verdt å holde på for lenge, da alkohol kan forårsake irritasjon og brannskader.

En annen effektiv maske for utslett på ansiktet og fet hud fremstilles som følger:

 1. Bland 1 ts. en vandig løsning av furacilin med calendula alkohol tinktur og tannpulver i like deler.
 2. Rør til glatt.
 3. Blandingen påføres ansiktets hud.
 4. Etter 15 minutter, vask av.

Ved hjelp av rettsmidler basert på "Furacilin", er det viktig å unngå kontakt med øynene.

Mulige begrensninger

"Furacilin", til tross for sikkerheten hevdet av produsentene, er ikke egnet for aknebehandling for alle. Det er umulig å bruke et antiseptisk middel for personer som er diagnostisert med alvorlige former for nyresvikt, så vel som for pasienter med en tendens til hyppige allergier og ved personlig intoleranse overfor hovedinnholdet eller noen hjelpestoff fra Furacilin. Men for kvinner i svangerskapet og amming er det ikke forbudt å bruke aktuelt antimikrobielt legemiddel, da det ikke trenger inn i morkaken og gjennom dermis inn i systemisk sirkulasjon.

Bivirkninger

Ofte går behandling av akne "Furacilin" bra, og pasientene er fornøyd med resultatet. Men i eksepsjonelle tilfeller kan det oppstå negative effekter. Dette kan uttrykkes i motsetning til mat, oppfordringen til å kaste opp. Noen ganger er det dermatitt, urticaria og allergiske reaksjoner. Hvis en antiseptisk medisin misbrukes, kan det oppstå en inflammatorisk sykdom i perifere nerver, bløtvev og irritasjon. Det anbefales ikke å fortsette behandlingen i tilfelle tegn på negativ reaksjon av kroppen til komponentene i "Furacilin". I dette tilfellet anbefales det å rådføre seg med en spesialisert medisinsk spesialist - en hudlege eller kosmetolog.

Spesielle instruksjoner

Ved bruk av "Furacilin" som en del av en omfattende behandling av dermatologiske problemer med antibiotika, må du gi opp alkohol. Legemidlet er utgitt fra apotek uten legens resept. Det bør tas i betraktning at det antimikrobielle stoffet ikke tilhører profylaktiske medisinske enheter, det brukes direkte i tilfelle av en allerede forekommende patologi. For at medisinen skal beholde sine terapeutiske egenskaper til slutten av holdbarheten, må den lagres ordentlig. Tablettene skal settes i mørke, fjernt fra fuktsted hvor lufttemperaturen ikke overstiger 25 grader Celsius. Så de kan lagres i 5 år. Ferdigstillet vandig løsning må kjøles og brukes innen 14 dager fra forberedelsestidspunktet. Alkoholtinktur krever en temperatur ikke høyere enn 15 ° C og kan lagres ikke lenger enn 2 år.

Hvordan bruke acne furatsilin?

Jeg fant denne oppskriften, det hjelper meg bare perfekt:

Acetylsalisylsyre 1 tab.

Levomycetin 1 tab.

Trichopolum 1 tab. (Valgfritt)

Furacilin 1 tab. (Jeg tar Aveksim furatsilin, det er brusende, forenkler forberedelsen sterkt)

Leire (valgfritt)

Klorhexidin (hvis ikke, det kan erstattes med peroksid eller vann)

Trenger du alle disse pillene er knust, bortsett furatsilina, det løser seg selv, legge Klorhexidin noe ville gjøre en kremet kasha.Ee kan brukes hver dag til du ser bedring, og deretter en gang i uken

Furacilin er et velkjent antiseptisk middel. Oppløs furatsilin-tabletten i 100 ml varmt vann, og bruk det om morgenen og om kvelden etter å vaske problemområdene på ansiktet. Du kan også prøve masochka: furatsilin er fortynnet også, i det er en lik mengde alkoholisk tinktur av calendula og tannpulver tilsatt. Masken påføres i 15-20 minutter før sengetid. Dens viktigste effekt er tørking, og selvfølgelig "nøytralisering" av mikrober. Du kan alternere disse metodene, for eksempel om morgenen, tørk du bare ansiktet med furatsilinovym-oppløsning og om kvelden for å lage en maske.

Fortynnet i vann - 1 tablett - en halv kopp> Generelt må akne behandles i kroppen, dvs. for å unngå akne, er det nødvendig å bli sjekket. Dette er en enkel hudterapeut. Kanskje. mage, uansett / sykdom. Furacilin-svakt middel.

Først må du finne ut årsaken til akne. Hvis du har hormonelle modning, stress eller slaggdannelse i tarmen, vil furatsilin ikke hjelpe deg. Det må behandles både ute og inne. Før du tørke ansiktet kremer eller potions ville ikke skade å vaske tjære eller såpe, de er godt tørket og renser huden. Fra testet, også ikke kostbar måte hjelper enn furatsilina vel anstrøk av calendula, 1-2% oppløsning av salicylsyre leire masker eller concoctions. (Kosmetisk leire ble fortynnet med varmt kokt vann til konsistensen av sur fløte. Påfør ansikt og holde til tørr leire (ca. 15 minutter). Slike masker rense huden, trekkes ut av smuss lange tørkede akne, reduserer rødhet og betennelse. Masken av bodyagi tørker godt kviser, fremmer dyp rensing av porene, fjerner døde hudceller. Etter påføring av en maske porer mettet med oksygen, eliminerer glans.) og, selvfølgelig, hudpleie og riktig ernæring. Begrens søte, søte, fete, melholdige matvarer, og resultatet vil umiddelbart påvirke ansiktet. Alle disse produktene fremkaller økt aktivitet av sebaceous kjertlene. Spis mer friske grønnsaker og frukt, frokostblandinger, drikk mer rent vann. Lykke til!

Flere Artikler Om Typer Acne