Hyppig forurensning, irritasjon eller mekanisk skade på huden, mikroskopiske sår og riper, økt aktivitet av sebaceous og svettekjertlene, redusert immunitet og mangel på vitaminer - alle disse faktorene kan føre til dannelse av koker på kroppen, fokus på suppuration og infeksjon.

Alt begynner med en liten knute, som lett forveksles med akne, men over flere dager blir den i størrelse og blir en ganske smertefull abscess.

Et furuncle (populært referert til som "koke") kan danne seg på nesten hvilken som helst del av kroppen, og som regel, når det ser ut, har vi ikke travelt med å konsultere en lege. Et besøk til en spesialist anbefales sterkt hvis det oppstår koker i ansiktet, siden det er spesielt farlig å spre seg dypt inn i vevet.

Hvis kjelen ikke dannes i nasolabialtrekanten og en liten abscess, så er det i dette tilfellet mulig å utføre behandling hjemme med obligatorisk overholdelse av alle hygieneregler. Behandlingsprosedyren er å behandle det betente området med et antiseptisk preparat, og deretter påfør salve fra koke.

En av de beste i kampen mot koker anerkjent salve "Levomekol."

Levomekol har vist seg lenge i det russiske markedet. Dette verktøyet er til ekstern bruk, har en antibakteriell effekt og bidrar samtidig til å gjenopprette strukturen av vev.

I tillegg er en separat fordel av salven det faktum at ved å helbrede den berørte huden, har den ikke negativ innvirkning på hele kroppen og fører ikke til dysbakterier, i motsetning til mange andre antibakterielle midler.

Derfor er salven Levomekol med kokos i dag svært effektiv, rimelig og som et resultat, veldig populær.

Hva er Levomekol?

Salvenes sammensetning inneholder to aktive ingredienser. Disse er kloramfenikol og metyluracil. Det første stoffet har en antibakteriell effekt, skadelig effekt på skadelige mikroorganismer som forårsaker koker. Motstanden av patogene mikroorganismer til stoffet utvikler seg veldig sakte. Det andre stoffet regenererer vev og akselererer helbredelse, fremmer syntesen av nye celler.

I tillegg har metyluracil en immunostimulerende og anti-ødem effekt. Dermed kompliserer komponentene i salven hverandre, som forbedrer helbredelseseffekten av verktøyet.

Levomekol trenger inn i cellene, og gir en terapeutisk effekt, samtidig som den ikke ødelegger cellestrukturen. Det bemerkes at tilstedeværelsen av en stor mengde pus ikke reduserer effektiviteten av dette verktøyet.

Salve brukes kun eksternt.

Levomekol er i henhold til graden av påvirkning på kroppen et lavrisiko-middel. Salven kan brukes overalt: å desinfisere sår, for å akselerere helbredelse av sting eller brannsår, og selvfølgelig å bekjempe pus akne og koke. Levomekol med koker kan brukes til spedbarn og gravide, siden salven ikke absorberes i blodet med små foci av suppuration. Tilstedeværelsen av kroniske sykdommer er ikke en kontraindikasjon for bruk av salve. Den eneste kontraindikasjonen i søknaden er individuell følsomhet overfor komponentene som utgjør produktet eller er allergisk mot dem.

Behandling av kokesalve Levomekol

Levomekol er et uunnværlig verktøy i kampen mot betennelse i hårsekkene.

Ved behandling av kokter blir salve påført som følger:

1. Forsiktig behandle huden rundt abscessen og selve abscessen med 3% hydrogenperoksid, klorhexidin eller 70% alkohol;

2. Påfør et tykt lag av salve på kjelen, fest et stykke bomullsull eller en bandasje rullet opp flere ganger og fest alt på toppen med et bandasje eller en gips. Salve bidrar til rask dannelse av kjernen i kjelen. Det tar vanligvis et par dager for furuncle å åpne og pus å komme ut. Forbindinger med salve endres i løpet av denne tiden 2-3 ganger om dagen. Om natten er det ønskelig å påføre en frisk salve og bandasje;

3. Når furuncle åpner og pus er ute, behandle det med peroksid eller alkohol, og fyll deretter såret som har åpnet med Levomekol, legg salvefiltrert bomull, gasbind serviet eller bandasje på toppen og fest igjen med et bandasje eller gips. Slike behandlinger skal utføres to ganger om dagen, til såret er helt strammet. Dette tar vanligvis ikke mye tid, fordi verktøyet forhindrer infeksjon i å komme inn i såret og øker vevets regenerering betydelig.

Sammenligning av salve Levomekol med andre midler

Sammenligning med Vishnevsky salve

Hvis du allerede bruker Vishnevskys salve, og det fungerer effektivt, så er det ikke noe poeng i å endre det på en annen måte. Hvis du bare velger et middel for behandling av koke, anbefaler eksperter Levomekol som salve så raskt som mulig som fører til åpning av en abscess. I tillegg har den en sterkere antibakteriell effekt og helbredende egenskaper. Og dessuten har Vishnevsky salve en veldig spesifikk, skarp, for mange mennesker, en ubehagelig lukt, og Levomekol lukter nesten ikke.

Sammenligning med Levosin

Levosin, i tillegg til de to aktive ingrediensene i Levomekol, inneholder også en smertestillende (anestetisk) substans. Regenerering og antibakterielle effekter, som de viktigste i behandlingen av kokinger, er begge salver omtrent det samme. Basert på tilbakemeldingene fra personer som bruker begge legemidler, kan vi konkludere med at Levosin og Levomekol er nesten identiske, og man bør velge den som de liker basert på pris, tilgjengelighet i apotek eller deres individuelle preferanser.

Ifølge forskningsdata, når man bruker salver for å behandle de samme sykdommene, er det heller ikke funnet noen fordel med ett legemiddel over en annen. Men hvis kjelen er ledsaget av alvorlig smerte, er det mer fornuftig å bruke Levocin til å lindre smerte uten en separat bruk av smertestillende midler.

Sammenligning med Voskfran

Voskopran er en sårhelende bandasje, klar til bruk, impregnert med forskjellige salver, inkludert Levomekol. Forbindelsen i seg selv består av bivoks, som akselererer helbredelsen av sår.

Den viktigste fordelen med Voskopran er at den ikke holder fast ved det åpne såret ved de første behandlingsstadiene, noe som gjør det mulig å bytte ut uten alvorlige konsekvenser. Av denne grunn er Voskopran populært, hovedsakelig ved behandling av sykdommer eller mekanisk skade på huden med stor lesjon: Frostbit, trykksår, brannsår, sår osv.

Ved behandling av furunkler er Voskopran med Levomekol ikke særlig etterspurt, da hudskaden i dette tilfellet er minimal.

Hva å gjøre hvis salven ikke hjelper

Hvis det for en eller annen grunn ikke var mulig å kvitte seg hjemme ved hjelp av Levomekol, anbefales det å søke hjelp fra spesialister. Det er verdt å tenke på dette dersom det ikke er oppnådd forbedring i kokestillingen innen tre dager.

Det kan være nødvendig å kirurgisk åpne abscessen og bringe pus ut. Denne operasjonen tar bare noen få minutter, og som regel etter det, brukes Levomekol salve igjen for å forhindre utvikling av betennelser. Kaviteten til den rensede kjelen er fylt med servietter med salve til såret healer.

Egenskaper ved bruk av Levomekol i kokker

Levomekol - salve, som brukes til å akselerere behandlingen av purulente abscesser. Det ble utviklet av Kharkov forskere.

Det brukes også til behandling av kokos i det akutte stadium, for å stimulere immunmodulerende effekter.

Denne salven inneholder ikke formbyggingskomponenter, det vil si at det ikke er grunnlag i det.

Alle komponenter er bare aktive ingredienser.

Hvordan tar du det riktig og er det noen kontraindikasjoner for dette?

Oversikt over stoffet Levomekol

Levomekol er en blanding av en immunmodulerende komponent og et antibiotikum, på grunn av hvilket det forbedrer den naturlige lokale beskyttelsen av huden mot virkningen av bakterier. Og antibiotika undertrykker spredningen av infeksjon, akselererer utstrømningen av pus.

Den antibakterielle effekten skyldes undertrykket av syntesen av det aktive protein i infeksjonscellene.

Følsom for virkningen av Levomekol gram-positive og gram-negative anaerobe og aerobic bakterier, slik at det kan kalles et bredspektret antibiotika.

Koker - er en akutt purulent-inflammatorisk prosess med skade på hårroten (follikel). Det utvikler som regel grunnet blokkering av sebaceous kjertel eller dens betennelse. Oftest vises disse på ansiktet, og størrelsen varierer fra noen få millimeter til 3-6 centimeter.

Hvordan hjelper Levomekol bli kvitt dem? Ved å styrke immunsystemets virkning og antibakteriell effekt. Samtidig er det billig, og har praktisk talt ingen bivirkninger, noe som bidro til sin popularitet. Den brukes, inkludert i kirurgi for behandling av sår etter åpning av sår (inkludert koker).

Sammensetning og farmakologisk virkning

Den farmakologiske virkningen av salven er helt på grunn av sammensetningen. Og det inkluderer et bredspektret antibiotika Chloramphenicol og den immunmodulerende komponenten Methyluracil. Effekten av bruken av salven er bevart i nærvær av purulente masser og nekrotisk vev (død, der det ikke er nominell blodstrøm). Legemidlet får lov til å brukes eksternt for eventuelle purulente prosesser, furunkulose - blant dem.

Det er også kjent at bruk av Levomekol stimulerer regenerering, akselererer helbredelse, men på grunn av mangel på fettmasse i sammensetningen forhindrer det ikke såret i å stramme under naturlig trombose.

Det er derfor, for å akselerere helbredelsen av postoperative suturer, er Levomekol foreskrevet i kombinasjon med antibiotika tatt som injeksjoner eller oralt.

Salven fungerer bare lokalt, det vil si på applikasjonsstedet uten å trenge inn i de dypere lagene i huden (men til hårsekkelen kommer det gjennom de tilgjengelige naturlige porene og kanalene).

Skjema for utgivelse

Levomekol er produsert i form av en hvit salve (av og til oppnår den en gulaktig fargetone, som på ingen måte påvirker farmakologisk virkning).

Produsenten tilbyr for tiden salve i rør av 25, 30 og 40 gram med beskyttelsesdeksel.

Alle rør må være forseglet (beskyttende metallmembran, som åpnes før første bruk). Kombinasjonen og andelen aktive ingredienser holdes alltid på et jevnt nivå.

Handlingsprinsipp på kjelen

Siden koktene alltid komplementeres av infeksjon i hårfollikelområdet - dette fremkaller purulent betennelse.

Levomekol, som kommer på huden og penetrerer gjennom porene til hårroten, undertrykker aktivt smittevernet, reduserer dets tilstedeværelse, og styrker samtidig den lokale antibakterielle beskyttelsen av huden, og dermed akselererer syntesen av pus og deaktivering av patogener. Mot virus er effekten ikke så kraftig, men den har fortsatt et sted å være.

Levomekol akselererer også opphopningen av purulent masse og bidrar til rask utstrømning gjennom det naturlige dreneringshullet (eller selv om en abscess ble fjernet kirurgisk), forhindrer reakkumulering av pus (som er den gjenværende effekten av tilstedeværelsen av infeksjon).

Indikasjoner for bruk

Levomekol brukes kun under det akutte utviklingsstadiet, dvs. når det er klare tegn på infeksjon og tilstedeværelse av pus i hudabsessen. Den brukes også til:

behandling av purulente sår igjen etter koke;

akselerasjon av regenerering av trofasår;

behandling av koke, bortsett fra scenen når pus er borte, og såret begynner å stramme aktivt.

For å forhindre utseendet av nye koker blir salve ikke brukt.

Langvarig bruk av den endrer balansen mellom bakterier på overflaten av huden, noe som kan utløse utviklingen av andre hudsykdommer. Langsiktig bruk av salven anbefales ikke. Tillatbar behandlingsperiode er ikke mer enn 2 uker, hvoretter det anbefales å bruke en salve med inkludering av en annen gruppe i antibiotika.

Hvordan søke med kokos?

Det anbefales ikke å bare bruke salven til såret.

I henhold til produsentens instruksjoner, skal rene sterile gasbindekluter bli gjennomvåt i preparatet og løst plassert på såret (eller furuncle).

Det er også tillatt en liten innføring av salve gjennom en sprøyte inn i stedet for den purulente prosessen (stoffet oppvarmes til 36-37 grader Celsius), men denne prosedyren utføres bare på sykehuset (i klinikken). Hjemme bør det ikke utføres, da det er mulig å provosere en re-infeksjon av en abscess.

Så, det enkleste alternativet er hvordan å riktig bandasje:

 1. fjern den gamle bandasjen, vask det forsiktig med det såpe, hvor du planlegger å bruke salve (i stedet for vann og såpe, kan du bruke klorhexidin, hvis legen instruerer) og tørk den tørr;
 2. ta en gauze bandasje eller en steril bandasje, brett den i 3-4 lag;
 3. Påfør 2-3 gram salve på dressingen, forsiktig smøre den på overflaten av den vevde basen;
 4. Løst påfør et bandasje på kjelen, ikke utjevne;
 5. en gasbind dressing er festet til toppen eller på kantene med en gips.

Kontraindikasjoner og mulige bivirkninger

I henhold til produsentens anvisninger kan langvarig bruk av Levomekol salve provosere en allergisk lokal reaksjon (utslett), som helt forsvinner etter at bruken er avsluttet. Med forsiktighet foreskrives det for gravide kvinner for behandling av omfattende purulente sår på hudens overflate, siden antibiotika som er en del av det, har en resorptiv effekt (det kan trenge inn i blodet og følgelig til moderkaken i små konsentrasjoner).

Fra kontraindikasjoner til bruk av salven, utelukkes kun individuell intoleranse av komponentene i sammensetningen. Levomekol frigjøres uten resept. Om tilfeller av overdose i dag er det ikke kjent - det har ikke vært de som er dokumentert.

Levomekol - det beste verktøyet som drar pus. Når kokesalve akselererer healing, forhindrer reinfeksjon og akkumulering av purulente masser. Virkningen av stoffet er ikke avhengig av tilstedeværelsen av nekrotisk vev, så det er effektivt selv med store koder.

Hvordan behandler du kokt salve Levomekol?

Levomekol brukes aktivt i ulike medisinske områder hos barn og voksne. Legemidlet er nødvendig i kirurgisk praksis for behandling av purulente sår, brannsår, frostbit, sår for åreknuter. Ofte foreskrevet Levomekol med koke. Legemidlet bidrar til å redusere betennelse og redusere mengden purulent utslipp. Produktet er kun vist for ekstern bruk.

Narkotikaegenskaper

Levomekol selges i apotek i form av salve. Du kan kjøpe medisin uten resept. Legemidlet har 2 aktive ingredienser: Dioxometyltetrahydropyrimidin, kloramfenikol. Dioxometyltetrahydropirimidin er en komponent som akselererer de regenerative egenskapene til cellulære strukturer, og øker vevsheling. Kloramfenikol dreper bakterielle midler, hemmer reproduksjonen. Det forstyrrer veksten og utviklingen av Escherichia, pseudomonader, gonoré, stafylokokker. Ekstraelementer er polyetylenoksyder.

Levomekol brukes på ulike felt, men hovedformålet er behandling av kirurgiske sykdommer. Legemidlet er aktivt brukt til behandling av purulente sår. Salvens effektivitet er høy. Legemidlet bidrar til rask fjerning av pus, utseendet av granuleringer.

Behandling av koke med salve Levomekol utføres både hos barn og voksne. Medisinen bidrar til å raskt utvise pus fra en abscess, helbrede hudskade raskere, og forhindre spredning av infeksjon. Behandlingen av koker med Levomekol er tillatt dersom utdanningen er på ansiktet. Det er mulig å behandle kokos med salve Levomekol selv etter å ha brutt en abscess.

Levomekol kan brukes i nærvær av trykksår hos pasientene i sengetøy. Verktøyet hjelper til raskt å helbrede de berørte områdene i huden, forhindre suppuration og betennelse i sengene, spesielt i avanserte tilfeller.

Legemidlet kan brukes i nærvær av hemorroider. Legemidlet er vist å gjelde på sprekker og skadede noder. På bakgrunn av terapi blir sprekkene raskt strammet, frekvensen av nye sprekker vises.

I gynekologi er et middel foreskrevet for vulvitt, vaginitt, skade på huden på labia majora. Hos barn og voksne kan salven brukes til sinus, rennende nese. Legemidlet er tillatt å bruke i betennelse i lymfeknuter. Beauticians foreskrive Levomekol salve til behandling av akne og akne.

Det er lov å bruke salven i nærvær av herpes sår. Verktøyet dreper ikke virus, så behandlingen vil ikke være effektiv. Legemidlet kan bare akselerere helbredelsen av huden. Legemidlet er tillatt å brukes til ekstern otitis, furuncles av auricle.

Uønskede manifestasjoner inkluderer:

 • brennende, kløe, rødhet etter påføring;
 • angioødem;
 • bli med i en soppinfeksjon.

Gravide pasienter og ammende mødre Levomekol kan brukes i nærvær av purulente kirurgiske sykdommer, men bare som beskrevet av legen. I denne gruppen av pasienter bør behandlingen utføres under streng tilsyn av en lege. Den analoge av Levomekol er Vishnevsky salve, Solcoseryl, Bepanten.

Konseptet med koke, klinikk, de viktigste retningene for terapi

Koking er en utdannelse som dannes når sebaceous kjertlene bryter ned. Etter blokkering av sebaceous kjertel begynner sebaceous hemmeligheten å stagnere. Over tid medfører patogen bakteriell flora som forårsaker betennelse. Etter starten av den inflammatoriske reaksjonen begynner pus å samle seg på blokkeringens sted.

Som et resultat av denne mekanismen, vises en liten pimple først på huden, som raskt øker i størrelse. På huden på pasienten synlig tuberkulose. Rundt formasjonen er det en sterk rødhet i huden. Inne i elementet er pus. Kjelen er veldig smertefull, spesielt når du trykker den med fingeren. Pasienten kan oppleve en temperatur på opptil 37-38 ° C. Over tid blir huden på toppen av formasjonen tynnere og skadet. Pus begynner å la sin koker.

Behandling av koke er rettet mot bruk av antibakterielle midler. Hvis kjelen er veldig stor og ikke åpner seg selv, åpner kirurgen den. Etter operasjonen for å åpne kjelen, foreskrives Levomekol salve eller andre antibakterielle salver. Terapi utføres både før pusens gjennombrudd, og etterpå. Eksternt middel setter på en gauze bandasje og legges til en furuncle. Bandasjer endres daglig.

Behandling av koking Levomekol

I kirurgi brukes Levomekol fra kokos ofte. Levomekol kan brukes før gjennombrudd av pus. For påføring av medisin ta et bandasje, foldet flere ganger. Bandasje smeltet rikelig med salve. Forberedt bandasje påkaller. Dressing legges en gang om dagen. Hvis dannelsen av dårlig helbreder, kan du forandre dressingen to ganger om dagen. Levomekol behandling varer 5-7 dager. Levomekol med koker må ikke brukes mer enn 7 dager. Hvis kjelen ikke har helbredet, kan legen utvide behandlingen i ytterligere 3 dager.

Levomekol brukes sammen med antibakteriell terapi. Denne kombinasjonen undertrykker raskt suppuration og betennelse på kokestedet. Antibiotikabehandling er foreskrevet i 7-10 dager. Antibiotika administreres intramuskulært.

Med koker kan du spre Levomekol direkte på selve formasjonen. Påfør produktet på denne måten to ganger om dagen. Kurset terapi er 5-7 dager. Denne anvendelsesmåten er egnet for små koker.

Legemidlet kan også brukes etter å ha brutt en abscess. Levomekol satte på en gauze bandasje. Et bandasje påføres det berørte området. Effektiviteten av salven etter å ha brutt kjelen er nesten den samme, fordi medisinen ikke endrer egenskapene selv i purulent innhold. Legemidlet dreper bakterielle midler godt, selv i et purulent miljø. Behandlingen fortsetter i en uke i forbindelse med antibiotikabehandling.

Hos barn er kjelebehandlingsregimet det samme som hos voksne. Levomekol er godkjent for bruk hos barn fra 3 år. Legemidlet er ikke anbefalt til bruk hos pasienter under 3 år, da komponentene i et eksternt middel kan trenge inn i blodet og forårsake uønskede effekter. Hos små barn blir stoffet svært sakte utskilt fra kroppen, noe som kan gi komplikasjoner under behandlingen.

Levomekol hos barn under 3 år kan søke hvis det er en veldig stor koke. Når du bruker stoffet i nyfødte, bør du overvåke hele tiden. Barnet er vist en daglig forandring av dressinger gjennomvåt i Levomekol.

konklusjon

Levomekol tillatt å bruke i nesten alle pasientgrupper. For gravide kvinner, ammende kvinner og barn under 3 år, utføres behandlingen bare hvis det er angitt. Salven brukes som en del av kompleks terapi (sammen med systemiske antibiotika). Før du bruker legemidlet, kontakt lege. Ikke bruk stoffet selv. Med riktig tilnærming til behandling av koke, lindrer legemidlet den inflammatoriske prosessen godt, reduserer mengden av purulent innhold.

kilder:

Vidal: https://www.vidal.ru/drugs/levomecol__1655
GRLS: https://grls.rosminzdrav.ru/Grls_View_v2.aspx?routingGuid=cf36eacd-b2d6-4389-92b4-4fb0e257825ft=

Fant en feil? Velg den og trykk Ctrl + Enter

Behandling av en kokende salve levomekol

Levomekol med koke

Salve "Levomekol" fra koker - et stoff som enkelt håndterer de inflammatoriske prosessene i huden hjemme, uten å ha en negativ innvirkning på andre organer. Andre stoffer, i motsetning til "Levomekol", kan forstyrre kroppen. Konsekvensen er en ubalanse av mikroorganismer på menneskekroppen, noe som påvirker helsen i fremtiden.

"Levomekol" - et populært og rimelig farmasøytisk verktøy for behandling av koke.

Sammensetning og egenskaper

Salven er i stand til å redusere utseendet av betennelse og har antibakterielle og regenererende egenskaper. Fordelen med "Levomekol" er i de fleste tilfeller relativt rask eliminering av sår. Hovedbestanddelene er metyluracil og kloramfenikol, og hjelpestoffet er etylenglykol. Som et antibiotikum "Levomekol" virker som et stoff med et stort spekter av handling. Denne salven håndterer effektivt en rekke virus og en annen type kokker. Evnen til skadelige mikroorganismer til å motstå salvenes virkemåte utvikler seg veldig sakte, noe som er en utvilsomt fordel.

De viktigste komponentene i salven aktiverer metabolske prosesser i hudcellene. Mutiluracil deltar i utvekslingen av nukleinsyrer, og øker de regenerative egenskapene til vev. Immunitet forbedres ved produksjon av interferon. Det er et nyttig protein for kroppen, som er i stand til å påvirke kroppen positivt med aktive biologiske egenskaper. Fra kontraindikasjoner verdt å merke seg økt følsomhet og individuell intoleranse mot komponentene. For psoriasis, eksem, soppinfeksjoner, er bruk av dette legemidlet uønsket. Bruk spesielt forsiktig salven under graviditet, når følsomheten for mange aktive stoffer øker betydelig. Overdosering har bivirkninger, men dette er sjeldent. "Levomekol" med koker vil bare hjelpe utad.

Unngå kontakt med øyne og slimhinner i kroppen.

Indikasjoner for bruk

Metoden for anvendelse av salve "Levomekol" i behandlingen av kokinger

Når kokes Levomekol, anbefales salve til å søke på de berørte områdene.

På grunn av sine iboende positive egenskaper, var Levomekol i stand til å vise seg som en av de beste stoffene i kampen mot furunkulose. Salve "Levomekol" med kokende perfekt hjelper og trekker pus, så du bør ikke fjerne pus på egen hånd. Selvmedikasjon kan føre til sepsis eller blodinfeksjon. Den største sannsynligheten for et slikt utfall, hvis det er ubehagelig i nasolabial trekant. Slike handlinger fører til inntreden i blodet av skadelige bakterier som har kommet inn i pusen fra å koke. Furunkulose kan forekomme i områder av kroppen hvor håret vokser. På spesielt farlige områder (i ansiktet, nær øret, i nesen), hvor infeksjonen sprer seg i løpet av noen timer, er det ikke ønskelig å fjerne pus i chiriasene alene.

For vellykket gjenoppretting må salve lokalt brukes. Preparatet må smøres på steriliserte gaurservietter, som fyller såret med et løs lag. Det er mulig å introdusere i purulente formasjoner ved hjelp av en sprøyte gjennom et dreneringsrør. For å gjøre dette må salven først oppvarmes til 35 grader Celsius. Det er nødvendig å kle seg hver dag til såret er helt ryddet av purulent innhold. "Levomekol" hjelper til med å modne abss, og trekker deretter pus ut av kjelen. Imidlertid er det uønsket å bruke kokesalve i mer enn tre dager. I alle fall bestemmes varigheten også av alvorlighetsgraden av sykdommen.

Bruk av lignende stoffer

Til tross for eksistensen av et utrolig antall resepter for behandling av chiria på huden, er Levomekol fortsatt den mest effektive. Det har imidlertid fortsatt ikke vært uten behandling av koke uten alternativ medisin. Mange er klare til å bytte klassisk medisin for forskjellige salver til behandling av kokos. Den er basert på forskjellige urter, oljer og andre naturlige ingredienser. Alternative metoder brukes fortsatt propolis, sitron, decoctions av urter, tinkturer og andre produkter som brukes i gamle oppskrifter. Vi må innrømme at noen ganger tradisjonell medisin er svært vellykket.

Å stole tungt på alternativ medisin er for usikkert.

Når det gjelder medisiner, er det direkte og indirekte analoger av Lnvomekol. De første er like ikke bare i aksjon, men har også en lignende aktiv substans i sammensetningen. Disse inkluderer salve "Levometil" og "Netran." Indirekte analoger - medikamenter med lignende virkninger og lignende indikasjoner: salve "Levosin", "Streptonitol", etc.

Husk at for å unngå unødvendig risiko, ikke prøv å kurere deg selv med å koke. Hvis du ikke bruker behandlingen i tide, vil koker bli et arr, som vil være umulig å fjerne av Levomekol. Ikke tillat ukorrekt behandling av koke med uprøvde midler. Noen ganger er det tilfeller der salven ikke gir den ønskede effekten, og det er umulig å eliminere absessen. Ved alvorlige manifestasjoner, kontakt legen din umiddelbart. Han er kompetent og profesjonelt løser problemet. Ikke glem at huden lider hovedsakelig av indre lidelser i kroppen, så vær ikke redd for å sjekke helsen din igjen for å forhindre utseendet av brudd i kroppen.

0 449 visninger

Du kan også være interessert.

Salve Levomekol med koke - tidsbestemt effektivitet

Hyppig forurensning, irritasjon eller mekanisk skade på huden, mikroskopiske sår og riper, økt aktivitet av sebaceous og svettekjertlene, redusert immunitet og mangel på vitaminer - alle disse faktorene kan føre til dannelse av koker på kroppen, fokus på suppuration og infeksjon.

Alt begynner med en liten knute, som lett forveksles med akne, men over flere dager blir den i størrelse og blir en ganske smertefull abscess.

Et furuncle (populært referert til som "koke") kan danne seg på nesten hvilken som helst del av kroppen, og som regel, når det ser ut, har vi ikke travelt med å konsultere en lege. Et besøk til en spesialist anbefales sterkt hvis det oppstår koker i ansiktet, siden det er spesielt farlig å spre seg dypt inn i vevet.

Hvis kjelen ikke dannes i nasolabialtrekanten og en liten abscess, så er det i dette tilfellet mulig å utføre behandling hjemme med obligatorisk overholdelse av alle hygieneregler. Behandlingsprosedyren er å behandle det betente området med et antiseptisk preparat, og deretter påfør salve fra koke.

En av de beste i kampen mot koker anerkjent salve "Levomekol."

Levomekol har vist seg lenge i det russiske markedet. Dette verktøyet er til ekstern bruk, har en antibakteriell effekt og bidrar samtidig til å gjenopprette strukturen av vev.

I tillegg er en separat fordel av salven det faktum at ved å helbrede den berørte huden, har den ikke negativ innvirkning på hele kroppen og fører ikke til dysbakterier, i motsetning til mange andre antibakterielle midler.

Derfor er salven Levomekol med kokos i dag svært effektiv, rimelig og som et resultat, veldig populær.

Hva er Levomekol?

Salvenes sammensetning inneholder to aktive ingredienser. Disse er kloramfenikol og metyluracil. Det første stoffet har en antibakteriell effekt, skadelig effekt på skadelige mikroorganismer som forårsaker koker. Motstanden av patogene mikroorganismer til stoffet utvikler seg veldig sakte. Det andre stoffet regenererer vev og akselererer helbredelse, fremmer syntesen av nye celler.

I tillegg har metyluracil en immunostimulerende og anti-ødem effekt. Dermed kompliserer komponentene i salven hverandre, som forbedrer helbredelseseffekten av verktøyet.

Levomekol trenger inn i cellene, og gir en terapeutisk effekt, samtidig som den ikke ødelegger cellestrukturen. Det bemerkes at tilstedeværelsen av en stor mengde pus ikke reduserer effektiviteten av dette verktøyet.

Salve brukes kun eksternt.

Levomekol er i henhold til graden av påvirkning på kroppen et lavrisiko-middel. Salven kan brukes overalt: å desinfisere sår, for å akselerere helbredelse av sting eller brannsår, og selvfølgelig å bekjempe pus akne og koke. Levomekol med koker kan brukes til spedbarn og gravide, siden salven ikke absorberes i blodet med små foci av suppuration. Tilstedeværelsen av kroniske sykdommer er ikke en kontraindikasjon for bruk av salve. Den eneste kontraindikasjonen i søknaden er individuell følsomhet overfor komponentene som utgjør produktet eller er allergisk mot dem.

Behandling av kokesalve Levomekol

Levomekol er et uunnværlig verktøy i kampen mot betennelse i hårsekkene.

Ved behandling av kokter blir salve påført som følger:

1. Forsiktig behandle huden rundt abscessen og selve abscessen med 3% hydrogenperoksid, klorhexidin eller 70% alkohol;

2. Påfør et tykt lag av salve på kjelen, fest et stykke bomullsull eller en bandasje rullet opp flere ganger og fest alt på toppen med et bandasje eller en gips. Salve bidrar til rask dannelse av kjernen i kjelen. Det tar vanligvis et par dager for furuncle å åpne og pus å komme ut. Forbindinger med salve endres i løpet av denne tiden 2-3 ganger om dagen. Om natten er det ønskelig å påføre en frisk salve og bandasje;

3. Når furuncle åpner og pus er ute, behandle det med peroksid eller alkohol, og fyll deretter såret som har åpnet med Levomekol, legg salvefiltrert bomull, gasbind serviet eller bandasje på toppen og fest igjen med et bandasje eller gips. Slike behandlinger skal utføres to ganger om dagen, til såret er helt strammet. Dette tar vanligvis ikke mye tid, fordi verktøyet forhindrer infeksjon i å komme inn i såret og øker vevets regenerering betydelig.

Sammenligning av salve Levomekol med andre midler

Sammenligning med Vishnevsky salve

Hvis du allerede bruker Vishnevskys salve, og det fungerer effektivt, så er det ikke noe poeng i å endre det på en annen måte. Hvis du bare velger et middel for behandling av koke, anbefaler eksperter Levomekol som salve så raskt som mulig som fører til åpning av en abscess. I tillegg har den en sterkere antibakteriell effekt og helbredende egenskaper. Og dessuten har Vishnevsky salve en veldig spesifikk, skarp, for mange mennesker, en ubehagelig lukt, og Levomekol lukter nesten ikke.

Sammenligning med Levosin

Levosin, i tillegg til de to aktive ingrediensene i Levomekol, inneholder også en smertestillende (anestetisk) substans. Regenerering og antibakterielle effekter, som de viktigste i behandlingen av kokinger, er begge salver omtrent det samme. Basert på tilbakemeldingene fra personer som bruker begge legemidler, kan vi konkludere med at Levosin og Levomekol er nesten identiske, og man bør velge den som de liker basert på pris, tilgjengelighet i apotek eller deres individuelle preferanser.

Ifølge forskningsdata, når man bruker salver for å behandle de samme sykdommene, er det heller ikke funnet noen fordel med ett legemiddel over en annen. Men hvis kjelen er ledsaget av alvorlig smerte, er det mer fornuftig å bruke Levocin til å lindre smerte uten en separat bruk av smertestillende midler.

Sammenligning med Voskfran

Voskopran er en sårhelende bandasje, klar til bruk, impregnert med forskjellige salver, inkludert Levomekol. Forbindelsen i seg selv består av bivoks, som akselererer helbredelsen av sår.

Den viktigste fordelen med Voskopran er at den ikke holder fast ved det åpne såret ved de første behandlingsstadiene, noe som gjør det mulig å bytte ut uten alvorlige konsekvenser. Av denne grunn er Voskopran populært, hovedsakelig ved behandling av sykdommer eller mekanisk skade på huden med stor lesjon: Frostbit, trykksår, brannsår, sår osv.

Ved behandling av furunkler er Voskopran med Levomekol ikke særlig etterspurt, da hudskaden i dette tilfellet er minimal.

Hva å gjøre hvis salven ikke hjelper

Hvis det for en eller annen grunn ikke var mulig å kvitte seg hjemme ved hjelp av Levomekol, anbefales det å søke hjelp fra spesialister. Det er verdt å tenke på dette dersom det ikke er oppnådd forbedring i kokestillingen innen tre dager.

Det kan være nødvendig å kirurgisk åpne abscessen og bringe pus ut. Denne operasjonen tar bare noen få minutter, og som regel etter det, brukes Levomekol salve igjen for å forhindre utvikling av betennelser. Kaviteten til den rensede kjelen er fylt med servietter med salve til såret healer.

Til slutt, en video om emnet:

Hvordan hjelper Levomekol til å koke?

I dag skal vi svare på spørsmålet: - "Hvor godt hjelper Levomecole salve med å koke?". Det faktum at stoffet er bra, sier dette faktum - det kalles ofte kirurgenes beste venn. Han fortjente et slikt "kallenavn" til høyre.

Folk i dette yrket bruker det til å helbrede masker, sår, brannsår. I tillegg er salven foreskrevet for visse typer eksem, hemorroider, bedsores. Nesten uunnværlig verktøy og når du blir kvitt sår.

Salve er en decongestant.

Hva kjemper vi med?

Først og fremst, la oss huske hvorfor en koker vises? Han "hopper opp" hvis en person betaler utilstrekkelig oppmerksomhet mot personlig hygiene, har problemer med det endokrine systemet, senket immunitet, svetter mye. Avitaminose, mikrotraumas, kutt, riper, slitasje som pyogenøse bakterier trenger inn i, kan starte prosessen med sin forekomst. Furuncle skjer på de deler av huden hvor det er hår, og hvor huden gnider mot klær. Favorittstedene for lokalisering er nakken, ansiktet, baksiden av hånden, nedre rygg.

Når rødhet oppstår, må du smøre området med betennelse med salve

Slike koker ser ut som store ål. I den første utviklingsstadiet dannes rød herding rundt hårsekkene. En person føler seg kløe, ubehag, prikker. Gradvis knuter nodulen, blir tett, tar form av en kjegle som stikker ut over huden. I 3-4 dager på toppen av svulsten vises nekrotisk stang. Under gunstige forhold åpner absessen alene.

Den gylne regel som bør observeres når du behandler ubehagelig chirya, er ikke å klemme, ikke gjennomborre den, selv om det ser ut til at hendene eller instrumentet er godt desinfisert. Du kan takle koker hjemme. Det skal huskes - et alvorlig signal for å gå til legen er en økning i temperatur, generell ulempe. Det er bedre å ekskludere amatørhandlinger i utgangspunktet når det dannes på ansiktet (spesielt i nasolabial triangelet), kjønnsorganer.

Populært middel

I de 3 beste, effektive, populære i kampen mot koker av narkotika, i tillegg til "Ichthyol" og Vishnevsky salve, har Levomekol blitt inkludert i lang tid. Denne multikomponent salven har anti-inflammatorisk og antibakteriell effekt, renser såret fra purulent innhold, regenererer huden. I sin sammensetning - flere komponenter:

Salve kan brukes uten lege resept.

 • Kloramfenikol (kloramfenikol) er et bredspektret antibiotika. Effektivt bekjemper patogener.
 • Methyluracil - penetrerer dypt inn i overflatelagene i huden, fremmer regenerering, akselererer helbredelsen av vev, stimulerer produksjonen av interferon - et protein som har en antiviral effekt.
 • Polyetylenoksyd - fungerer som en ekstra komponent, som hjelper til med å trekke inn "sjokk" av aktive stoffer inn i cellene.

Levomekol, spesielt, påvirker stafylokokker (penetrasjon av disse bakteriene er en av hovedårsakene til koke). Mikroorganismernes motstand mot dette legemidlet forekommer med langvarig bruk, men denne prosessen er relativt langsom. De aktive ingrediensene i legemidlet absorberes ikke i blodet, ingrediensene i salven kompletterer hverandre perfekt.

Merk. Strukturen av høyverdig salve skal være homogen, dens tetthet - medium. Den riktige farge er hvit, hvit med svak gul fargetone. Solgt i aluminiumrør eller mørke glassburker.

Hvordan bruker du?

En komprimering påføres på inflammert område av huden.

I motsetning til "duftende" Ichthyol salve og Vishnevsky salve, lukter ikke Levomecol. I tillegg har den en hydrofil (vann), snarere enn en oljebase.

Påfør salven med kokker kan være i liten størrelse, så vel som forutsatt at kjelen ikke er i ansiktet. Levomekol setter på et vaskeservi, et bandasje, en bomullspinne og dekker dem med det berørte området. Før dette skal huden tørkes med noe antiseptisk middel (salisylalkohol, hydrogenperoksid, klorhexidin og lignende). Komprimer sikret med tape.

Prosedyren gjentas en eller to ganger om dagen. Resultatet vil ikke få deg til å vente - Levomekol gir effekt på den andre dagen i bruk. Samtidig er betennelse og mengden av pus redusert, hevelse av vev avtar.
I avsnittet "kontraindikasjoner" i instruksjonene for stoffet, er det bare ett element - overfølsomhet eller allergi mot komponentene (som regel - til kloramfenikol). I slike tilfeller forårsaker salven en lokal allergisk reaksjon (rødhet, utslett, kløe, urtikaria). Den negative reaksjonen forsvinner om et par dager etter å ha stoppet bruken av legemidlet. Gravide og ammende kvinner, før de blir kokt på denne måten, er det bedre å konsultere en lege, selv om det antas at bruk av levomekol er tillatt. Salve skader ikke barn. Så det kan oppgis - Levomekol fra kokos - et trygt og testet verktøy.

Merk. For ekstern bruk er stoffet ikke kombinert med andre salver og narkotika. Unngå kontakt med øyne eller slimhinner. Hvis du fortsatt uaktsomt, skyll det berørte området med rikelig med vann.

Salve "Levomekol" med kokos - en metode for behandling og analoger

Håper å bli kvitt hudproblemer folk ofte bruker narkotika som kan kjøpes over disk uten resept. Jeg vil råde deg til å behandle denne øvelsen med forsiktighet. Noen medisiner skal brukes i samsvar med instruksjonene foreskrevet av en lege og i alle fall ikke til selvmedisinering. Likevel er dette en utbredt praksis, og i denne artikkelen vil jeg snakke om hvorvidt det er mulig å bruke Levomekol i koke.

søknad

Hvis du ser på instruksjonene, vil det være skrevet at stoffet er indisert for behandling av sår i nekrotiske fasen. Koke - en akutt betennelse i talgkjertlene og hårsekker, ledsaget av en svulst, som er - dannelsen av puss. Derfor er det mulig å behandle koking med salve "Levomekol" og til og med anbefalt.

I tillegg er stoffet brukt til behandling av:

 • brannsår;
 • hemorroider;
 • muntlige sykdommer;
 • smittsomme gynekologiske sykdommer og erosjoner;
 • purulent betennelse i øret (mens salve er impregnert med en ledning av gasbind, som er grundig satt inn i øret);
 • og til og med i behandling av rhinitt.

I det sistnevnte tilfelle, smøre innsiden av neseborene i liggende stilling og vente inntil stoffet er fullstendig oppløst, eller legge dem fuktet turundy nese. Instruksjonen innebærer ikke slik bruk, men praksis med å behandle en slik rennende nese er vanlig, leger anbefaler ofte bruk av Levomekol. Og resultatene, ifølge vurderinger, er gode.

Levomecol behandler også postoperative sømmer, inkludert postpartum. Legemidlet bidrar til raskere helbredelse og forhindrer infeksjon. Verktøyet kan brukes på kutt og korn.

Ved alvorlige forbrenninger, vil behandling med Levomekol påskynde prosessen med vevregenerering og beskytte mot infeksjon.

Under forverring av hemorroider blir salver påført over natten etter en dusj. Innen ti dager behandles han med hemorroider, i hvilken tid symptomene gradvis avtar og remisjon oppstår. Verktøyet kan også injiseres i anus med en tampong (i tilfelle pasienten har rektale sprekker).

struktur

Kloramfenikol (kloramfenikol) og metyluracil, samt makrogol eller etylenglykol, brukes som aktive ingredienser i preparatet.

 1. Levomitsetin - er et bredspektret antibiotika, det stopper spredning av infeksjon.
 2. Metyluracil er et immunostimulerende middel, på grunn av sin effekt, blir prosessen med regenerering av skadede vev akselerert.
 3. Macrogol stabiliserer denne blandingen og har ingen aktiv virkning på kroppen.

Hvordan bruke

Salven er tilgjengelig i rør av forskjellige størrelser - fra 30 til 50 gram. Legemidlet er alltid vedlagt instruksjon. Det er nødvendig å bruke "Levomekol" lokalt og eksternt. I tilfelle av purulente sår impliseres sterile gazeforbindinger med midlet som deretter fylles med såret. En gang om dagen gjøres dressing til såret er fullstendig renset av purulent-nekrotiske masser.

Behandlingen av en vanlig kylling "Levomekol" er mye lettere. Før du bruker salven, behandle huden rundt den purulente kvise med klorhexidin eller et annet antiseptisk middel. Påfør deretter "Levomekol" med et tykt lag, legg et stykke bomullsull på toppen og fest "konstruksjonen" med en gips. Noen ganger lurer folk på hvor mye salve skal gjelde. Smykke nøyaktighet i dette tilfellet er ikke spesielt viktig, du kan fortsatt ikke overdrive det, behandle kjelen.

Verktøyet trekker raskt pus, og etter to eller tre dager vil kjelen åpnes. All denne gangen må du bytte bandasjen to eller tre ganger om dagen og smøre ansiktet ditt med en ny del av stoffet. Den siste dressingendringen av dagen bør gjøres ved sengetid, om natten.

Det åpnede furuncle hvorfra pus strømmet ut, bør behandles igjen med et antiseptisk middel. På dette stedet vil det være et åpent sår, som må være fullstendig fylt med "Levomekol" og dekket med et stykke bomullsull fuktet i salve eller et bandasje foldet flere ganger over det. Det er nødvendig å behandle såret på denne måten to ganger om dagen til fullstendig helbredelse. Det vil ikke ta mye tid - tross alt, vil stoffet, hvis det gjøres riktig, forhindre infeksjon, og vevregenerering vil bli rask.

Metoden, som du ser, er ganske enkel, krever ingen spesiell trening eller ferdigheter, og ifølge vurderinger går furunkulose med bruk av denne salven ganske raskt.

Kontraindikasjoner og bivirkninger

Instruksjonen anbefaler bruk av stoffet med forsiktighet under graviditeten. Faktum er at den viktigste aktive ingrediensen i "Levomekol" er antibiotikumet kloramfenikol, eller levomycetin. Studier har vist at det går inn i blodet, har en toksisk effekt på fosteret. Men hvis du bruker dette verktøyet lokalt til å behandle koke, har sjansene for at det vil skade en ufødt baby en tendens til null.

Forsiktighet bør utvises ved behandling av "Levomekolom" purulente sår i munnhulen - sår, periodontal sykdom og andre inflammatoriske prosesser. Hvis enda en liten del av stoffet svelges - og dette er mulig - er det svært sannsynlig at negative konsekvenser for fostrets utvikling er.

Under amming kan legemidlet kun brukes hvis du ikke ammer.

"Levomekol" kan heller ikke brukes til barn opptil et år, og hos noen voksne kan det økes følsomheten for visse komponenter i legemidlet. Som en bivirkning er allergiske reaksjoner med hudutslett mulig.

Samtidig er salven godt kompatibel med alle andre medisiner, og tilfeller av overdose med bruk er ikke løst. Det som generelt gjør det til et ganske sikkert stoff som ikke kan skade deg selv i prosessen med å koke behandling.

analoger

"Levomekol" i seg selv er ganske billig, koster sjelden mer enn hundre rubler, er tilgjengelig på apotek og er også effektivt i behandlingen av kokos. Så det er fornuftig å velge analoger bare hvis du har en individuell intoleranse mot komponentene. Erstatt "Levomekol" kan være en hvilken som helst antibakteriell salve bredspektret.

Dette kan for eksempel være streptonitol, som består av aminitrosol og sulfanilamid. Eller "Protegen", der de aktive ingrediensene er antibiotika gentamicin og erytromycin. Begge kan brukes til å behandle akne og furunkulose. "Streptonitol", i tillegg behandler atopisk dermatitt, komplisert ved bakteriell infeksjon.

Midler brukes eksternt, og når de påføres et sår, kan de forårsake smerte og en brennende følelse. Teknikken er den samme som for Levomekol, med forskjellen på at disse preparatene skal smøres med et tynt lag og kun 1-2 ganger om dagen.

En annen analog av Levomekol er Levosin salve. Her er i tillegg til levomycetin og metyluracil tilstede trimecain. Det er lokalbedøvelse, det er lavt giftig, irriterer ikke huden og lindrer samtidig smerte. Metoden for bruk av dette legemidlet er det samme som ved Levomekol.

Umiddelbart til legen

I sjeldne tilfeller forårsaker stoffet bivirkninger. Haster med å se lege:

 • Hvis tilstanden din forverres, steg temperaturen, du begynte å føle deg dårlig.
 • Hvis kulden begynte å skade sterkere, eller de ubehagelige opplevelsene spredte seg til de tilstøtende hudområdene, spredte rødheten ut, betennelsen ble lysere og hevelse dukket opp.
 • Hvis pus ikke kom ut av såret og holdt seg inne, selv om kjelen hadde åpnet, eller det er allerede borte i mer enn tre dager.

I de fleste tilfeller hjelper "Levomekol", men komplikasjoner er alltid mulige. Ikke risikere helsen din og ikke selvmord.

Levomekol i en nese fra en kald, antritis. Fra sår i nesen

Leger fra den gamle skolen hevder at Levomekol i nesen er det beste middelet for koker og herpes, rhinitt og antritis. Håndboken sier ingenting om dette.

Men nettverket er fullt av vurderinger fra folk som var i stand til å kurere seg selv og barn bare ved hjelp av denne salven. Hva er det så bra, og hvordan man bruker det?

Sammensetning og effekt av stoffet: beskrivelse

Levomekol består av levomycetin (kloramfenikol) og metyluracil, makrogoler (polyetylenoksyder). Det er en homogen substans av hvit eller gulaktig hvit farge.

Det refererer til antibakterielle og antimikrobielle stoffer for behandling av hudsykdommer. Det er et lavrisiko antibiotikum.

Trenger fritt inn i vevet uten å skade cellemembranen. Fremmer rask helbredelse av sår.

Salven er beregnet for lokal bruk. Effektivt nøytraliserer gram-negative og gram-positive bakterier. Det har antiinflammatoriske og antimikrobielle effekter. Den beholder helbredende egenskaper selv med vevnekrose og purulent ekssudat.

Er det mulig å smøre Levomekolom i nesen: indikasjoner for bruk

Denne applikasjonsguiden sier at Levomekols formål er aktuell behandling av purulente sår infisert med forskjellige patogener.

Så hvorfor anbefales det å smøre fra sår i nesen, med forkjølelse eller sinus og voksne og barn?

Dette skyldes det faktum at stoffet har en utmerket anti-inflammatorisk effekt. Samtidig er det effektivt ikke bare mot bakterier, men også mot virus. Etter noen få prosedyrer oppstår en merkbar forbedring.

Som regel er stoffet foreskrevet for akutt betennelse i nesehulen, manifestert:

 • Vanskelighetsproblemer på grunn av alvorlig nasal opphopning.
 • Høy feber.
 • Tykk gul-grønn utslipp fra nesehulen.

Bruk av salve er tilrådelig og hvis det ikke er noen effekt fra andre legemidler, så vel som i tilfeller av koke eller herpes. Med allergisk betennelse er det maktesløs. I slike tilfeller er antihistaminer vanligvis foreskrevet.

Avhengig av graden av betennelse, kan stoffet smøres i nesen eller piled turundene (vridd wadded eller gasbind flagella) gjennomvåt med den. Varigheten av behandlingen er 5-7 dager. Kurset anbefales å fullføre.

Kontraindikasjoner og mulige bivirkninger

Av de kontraindikasjoner som er angitt i instruksjonene - Overfølsomhet og barn under 1 år. Av bivirkningene - En allergisk reaksjon i form av hudutslett.

I tilfelle allergier, bør du helt slutte å bruke stoffet og konsultere lege. Det foreligger ingen data om interaksjoner med andre legemidler.

Flere Artikler Om Typer Acne