Blant listen over tjenester som tilbyr skjønnhetssalonger er 2/3 av listen okkupert av ulike typer ansiktsrensing.

Disincrustation eller galvanoterapi er rensing av huden ved hjelp av pulser med konstant elektrisk strøm. Det bidrar til å trenge inn i porene i en spesiell løsning som konverterer forurensning og bringer dem utenfor. Tjenesten er ganske rimelig, som lar deg kombinere den med andre typer rensing for å oppnå større effektivitet.

Handlingsprinsippet og indikasjoner for

Funksjonsprinsippet for apparatet for dekorrustasjon er basert på utviklingen av galvanisk strøm. I kosmetologi brukes den til å aktivere elektroforese. Dette er en prosess der elektrisitet bidrar til å flytte noen spredte partikler.

Når den nærmer seg hudoverflaten, begynner en negativt ladet elektrode å tiltrekke seg positive ioner, som under påvirkning av nåværende blir aktive atomer. Som følge av deres aktivitet senkes PH, og dermiljøet endres fra surt til alkalisk.

Deretter kommer en spesiell løsning for galvanophorese til spill. Oftest virker natriumklorid (5%), natriumbikarbonat (1%) eller natriumsalisylat (2%) som et desintegreringsmiddel. Du kan bruke løsningen fra produsenten av enheten. I tillegg kan det bli beriket med kalium- eller magnesiumioner og flytende aloe-ekstrakt.

Etter å ha endret miljøet i porene under påvirkning av alkali, oppstår saponifisering triglyserider, hvorav sebum består. De vises på overflaten og kan fjernes manuelt. I tillegg ødelegger sure elektrolyseprodukter forbindelsen mellom keratinocytter (celler i stratum corneum), noe som bidrar til dens epitelialisering.

I tillegg til hovedaksjonen produserer galvanisk strøm en mikromassasje av ansiktets hud, som fremmer strømmen av blod og lymf, forbedrer mikrosirkulasjonen og øker celleomsetningen.

Basert på virkningsmekanismen er indikasjonene for galvanophorese som følger:

De viktigste stadiene av prosedyren

Ingen spesiell forberedelse for galvanisk rensing av ansiktet er nødvendig. Hele tiden av prosedyren i pasientens hånd er en nøytral elektrode, som er nødvendig for fremveksten av galvanisk strøm. Økten er som følger:

 1. Foreløpig stadium. Før du starter prosedyren, er det nødvendig å rengjøre ansiktet fra sminke;
 2. Fremstilling av elektroden. Det må pakkes inn i en klut fuktet med desinfeksjonsmiddel, eller pasienten kan legges på ansiktet med en fuktig klutmaske. Elektroden kan fremstilles i form av en vals med en svampete overflate som absorberer elektrolyttoppløsningen;
 3. Behandling med negativ elektrode med vekt på T-sonen og problemområder (akne på kinnene, ansiktsrynker, nasolabiale folder);
 4. Elektrodepolaritet reversering og kortsiktig behandling for å gjenopprette syre-base balanse;
 5. Påføring av et intensivt reduksjonsmiddel.

I de fleste tilfeller er prosedyren helt smertefri, men kan noen ganger være ledsaget av en prikkende og prikkende følelse. Sesjonen varer fra 20 til 30 minutter, avhengig av tilstanden til huden. For å konsolidere effekten anbefales det å gjennomføre 4 økter med en forskjell på 2-4 uker. Etter kurset vil det være nødvendig å opprettholde tilstanden ved gjentatt disinfestation en gang hver 2-3 måneder.

Resultat og anbefalinger for hudpleie

De største resultatene av elektroforese bidrar til å oppnå når det gjelder å rense porene og skyve fettpropper. Etter fjerning av smuss begynner huden å puste og en sunn farge vender tilbake til den.

Den klare fordelen med deincrustation er at det ikke bare er en måte å rense huden på, men også å regenerere den og forynge den derfor. Etter prosedyren utmerker cellene i epidermis en mer tett struktur som forbedrer utseendet. Samtidig påvirker bestilling av keratinocytter reduksjonen i talgproduksjonen.

Det skal huskes at ansiktshuden i de første 3 dagene etter prosedyren er ekstremt følsom, og den må beskyttes mot mekaniske skader, aggressive rensemidler og UV-stråler. På dette tidspunktet er det bedre å nekte å besøke badstuen, solarium og svømmebasseng.

Det anbefales å gjennomføre et kurs med gjenvinningsmasker som er egnet for en bestemt hudtype, for eksempel fra kosmetisk leire eller naturlige ingredienser.

Kontraindikasjoner og mulige bivirkninger

Desinfeksjon av huden anbefales ikke til bruk i kosmetologi i nærvær av følgende sykdommer og lidelser:

 • herpes;
 • eksem;
 • vitiligo;
 • rosacea;
 • bronkial astma;
 • epilepsi;
 • åpen form for neoplasi;
 • hypertensjon;
 • Tilstedeværelsen av en pacemaker;
 • individuell intoleranse mot elektriske strøm- eller elektrolytløsningskomponenter.

Det er verdt å avstå fra prosedyren for gravide og ammende mødre, samt for tørr hudtype. Listen over kontraindikasjoner kan utvides, så før økten er det bedre å konsultere en spesialist.

Selv om galvanisk rensing av ansiktet ikke ledsages av lokal irritasjon og hevelse, kan det føre til tørr hud. Andre bivirkninger inkluderer en metallisk smak i munnen og en liten spyling av ansiktet.

Hvilke prosedyrer kan kombineres?

For dypere rengjøring kan galvanophorese kombineres med vakuum eller manuell rensing av ansiktet. Når manuelt lukkede komedoner fjernes manuelt (klemmet ut) ved hjelp av en spesiell padle, og vakuum innebærer bruk av apparat for å trekke ut forurensninger.

For dyp rensing og rask regenerering anbefales det å kombinere elektrisk rengjøring med mekaniske skreller, for eksempel laser (en tynn stråle skanner automatisk og polerer feil) eller ultralyd (en dyse på enheten sender en bølge av ultralyd, noe som skaper forurensning utover gjennom cellevibrasjon).

Det anbefales sterkt ikke å gjøre galvanophorese samtidig med kjemisk peeling. Syrer vil skape en ekstra belastning på huden, noe som vil føre til traumatisering.

Anslått pris

Prisen på prosedyren varierer i området 10-20 USD. For kurset må du betale ca 80 USD.

Blant de ulike metodene for ansiktsrensing, er oftest gitt preferanser til de som med garantert effektivitet ikke ledsages av smerte og bivirkninger i form av lokale reaksjoner - irritasjon, ødem, hyperpigmentering. Galvanophorese er et resultat uten å måtte skjule ansiktet første gang etter prosedyren. Apparatrengjøring av ansiktet ved hjelp av galvanisk strøm har et vitenskapelig grunnlag og påvist effektivitet.

Galvanisk rengjøring av ansiktet: pris, vurderinger, egenskaper av deincrustation

Hva er en galvanisk rengjøring, hva er prisen på prosedyren? Beskrivelse av disincrustation og dets egenskaper, fordeler, mulige kontraindikasjoner for. Fremdriften av prosedyren, resultatene og reell tilbakemelding.

Galvanisk rengjøring (deincrustation) er en universell kosmetisk prosedyre som er mye brukt for å rense ansiktets hud fra akne, svarte flekker og andre feil. Det er et budsjett, men det tilbys ikke i alle skjønnhetssalonger eller medisinske senter på grunn av behovet for å bruke spesielle enheter.

Pris på galvanisk rensing av ansiktet

Kostnaden for service består av anestesikrem, om nødvendig, og bruken av selve enheten. Hans type påvirker vanligvis ikke prisen på dezincrustation prosedyren, men prestisje kosmetologiklinikker og erfaring fra en spesialist påvirker prisen direkte.

I Ukraina er den omtrentlige prisen på disincrustation 200 hryvnia.

I Russland er minimumsprisen for galvanisk rengjøring 500 rubler.

De dyreste tjenestene koster i Moskva og Kiev, det vil si i hovedstedene, så vel som i store regionale sentre.

Standardperioden for en økt er henholdsvis 25 minutter, hvis du trenger mer tid, må du betale samme beløp, uavhengig av prosessens faktiske varighet.

Beskrivelse av ansiktsdesinfeksjon

Galvanisk ansiktsrensing er en kosmetologisk prosedyre for å rense huden mot smuss, akne, svarte flekker og andre feil, som er basert på effekten av elektrisk strøm av liten strøm og frekvens på problemområdene. På en annen måte kalles det disincrustation. Denne tjenesten leveres av kosmetologer eller dermatologer som må ha tillatelse til dette.

En slik metode kan sammenlignes med manuell rengjøring, inkludert dyp peeling. Dens prinsipp er å ødelegge filmen på ansiktet, oppløs fettet i porene, og fjern forurensningene til utsiden. Det innebærer et nært samspill av strømmen med en alkalisk løsning og dens omdannelse til såpe, med hvilke urenheter blir fjernet fra huden.

For vellykket eliminering av hudfeil kan det være nødvendig med 3 til 5 prosedyrer. For å rense huden mot forurensning er en økning vanligvis tilstrekkelig.

Her er hvilke enheter for galvanisk rengjøring som oftest brukes:

 • Sosial Beauty Lifting. Det er en liten bærbar enhet som passer lett i hånden din. Pakken inneholder selve enheten og instruksjoner for bruk. Den har en 1 års garanti.
 • Nevoton AK-201. Dette er en elektromyostimulator som viser gode resultater i 3-5 prosedyrer. Den er designet hovedsakelig for bruk hjemme.
 • Ansiktsmassasjeapparat "Elektroplatering og lysterapi" m805, Gezatone. Dette er en bærbar enhet som er preget av sin allsidighet. Den kombinerer vibromassasje, lysterapi og galvaniske strømmer. Enheten går på batteriet.

Fordeler med ansiktsdekonstruksjonsprosedyren

Galvanisk rengjøring er mest nyttig for problem hud - fet og tørr. Den er også ideell for nedsatt sebaceous kjertler, som skiller ut for mye av en hemmelighet. Anbefaler det og med rosacea, svarte flekker, akne, pigment flekker.

Blant fordelene med denne prosedyren bør følgende fremheves:

 • Rensing. Porene åpnes med hjelp, hvorpå smuss lettere fjernes fra dem. På grunn av dette begynner det å puste bedre, fylt med oksygen og fuktighet. Dette gir det et estetisk og godt preparert utseende.
 • Løft. På grunn av dette blir huden strammet, den blir jevn og glatt. Som et resultat ser en person uthvilt og yngre enn årene hans. Glatt både etterligning og alder rynker i munnen, nesen, øynene.
 • Senker aldring av vev. Dette skyldes økt produksjon av kollagen i huden, som tjener som ramme. Dermed er det godt vedlikeholdt, ikke sag.
 • Forbedre hudfarge. Det blir naturlig og sunt på grunn av økt blodgass til huden og dens dype fuktighetsgivende. Stoffer får en rosa fargetone, noe som er spesielt viktig for bleke ansikter.

Galvanisk rengjøring er effektiv i behandling av akne og rosacea, eliminerer puffiness under øynene og bleking av pigmentflettene. Det er også nyttig å myke og fjerne arr.

Kontraindikasjoner for å utføre galvanisk rengjøring

En kategorisk kontraindikasjon for bruk av denne teknikken er intoleransen av elektrisk strøm, samt tilstedeværelsen av en pacemaker hos en pasient.

Den anbefalte alderen er 18 år, men etter samråd med en spesialist kan den reduseres.

Kontraindikasjoner for slik rensing er også:

 • Hudssykdommer. Det anbefales ikke å utføre deincrustation av ansiktet med dermatitt, eksem, urtikaria, psoriasis i stedet for påvirkning. Å ignorere dette punktet kan føre til forverring og komplikasjon av behandlingen.
 • Svulster. Under påvirkning av elektrisk strøm og en spesiell løsning, kan svulsten begynne å vokse mer aktivt. Denne teknikken er ikke spesielt egnet for radioterapi eller kjemoterapi.
 • Graviditet. Elektrisk strøm kan påvirke utviklingen av barnet og helsen til moren selv negativt. Dette gjelder absolutt alle trimestere, spesielt den siste, tredje, før fødsel.
 • Tørr hud. I dette tilfellet kan rengjøring føre til alvorlig peeling på grunn av eksponering for løsningene. I tillegg oppstår kløe og irritasjon, og du må kontakte din hudlege for å fjerne den.
 • Brudd på integriteten til huden. Med et slikt problem, mest sannsynlig vil det være en ovn på grunn av kontakt av løsningen med overflaten av ansiktet. Dette kan føre til rødhet av disse områdene, utseendet av smerte og redusere regenerering av skadede områder.
 • Svulster. Det spiller ingen rolle hvor de befinner seg, den elektriske strømmen påvirker kreftceller negativt, noe som bidrar til deres spredning i hele kroppen.
 • Rus. Du kan ikke bruke denne teknikken til personer med systemiske blodsykdommer, med forhøyet kroppstemperatur og matforgiftning.

Hvordan lage galvanisk rensing av ansiktet?

Ved hjelp av et spesielt apparat kan hele ansiktet rengjøres, samt enkelte problemområder. Dette er områder som vingene i nesen, haken, pannen.

Prosedyren varer ca 15-25 minutter, jo flere problemer pasienten har, desto lengre økten.

Prosedyren er som følger:

 1. Legen legger på sterile hansker på hendene og en hette på hodet.
 2. Ansiktet behandles med en rensende melk eller gel for å fjerne kosmetikk og smuss.
 3. Etter at huden tørker, blir en spesiell alkalisk løsning påført ansiktet og igjen for en stund.
 4. Deretter slår legen på enheten og behandler forsiktig huden med et tips, masserer bevegelser rundt omkretsen.
 5. Etter dannelsen av såpeskum vaskes den av ansiktet og huden gnides med servietter.
 6. På slutten av prosedyren, må du kanskje fukte de behandlede områdene av krem ​​for å unngå utvikling av allergier.

Ansiktsdekorasjoner

Effekten av prosedyren er merkbar etter 1-2 økter. Huden blir mindre fet, antall svarte flekker avtar, akne og utslett elimineres, akne forsvinner. Samtidig er fargene og avlastningen av ansiktet forbedret, rynker blir jevnet, arbeidet med talgkjertlene er normalisert.

Hvis dekonstruksjonen er for hyppig, kan sebaceous kjertler tvert imot begynne å jobbe enda mer aktivt, noe som kan føre til utseendet av en stygg, fettete glans. Ofte hemmeligheten produsert av dem clogs porene, som fører til forverring av hudfarge.

Hvis prosedyren utføres av en uerfaren lege, og han ikke overholder alle sikkerhetsregler, kan det være fare for hudforbrenning, skade på kapillærets integritet og blåmerker i ansiktet.

Etter desinfisering av ansiktets hud anbefales det å bruke rensemasker, lotioner, tonics, melk og andre kosmetikk for å fjerne urenheter for å fikse resultatet. I de første dagene bør du ikke bruke dekorative kosmetikk, unntatt leppestift og mascara. Først av alt må du forlate tonalrammen, pulveret og rødmen.

Reelle vurderinger på galvanisk rengjøring

Om galvanisk rengjøring av ansiktsvurderinger er både positive og negative, men oftere er det fortsatt positivt. Alt avhenger av det valgte kosmetologisenteret og spesialisten, hans kvalifikasjoner, og jo høyere er det, jo flere sjanser for høyt arbeid.

Maria, 32 år

Jeg elsker alle slags kosmetiske prosedyrer, ikke så lenge siden la merke til galvanisk disincrustation. Hun var interessert i meg som en billig, smertefri og effektiv måte å eliminere akne og akne på. Denne teknikken er, etter min mening, unik, med hjelpen jeg klarer meg å takle slike problemer, pluss jeg la merke til at som følge av at min skjønnhet jevnet ut, mine porer ble innsnevret, var rynker ikke så uttalt. Jeg kan ikke si at denne prosedyren fungerer underverk, men det hjelper fortsatt mye. Jeg tror at du bare trenger å velge en kompetent kosmetolog, som min. Hun passerte et kurs på 5 økter, på hver av dem var alt glatt - det var ingen ubehag eller smerte. Etter dem oppdaget jeg ikke noen bivirkninger, så min tilbakemelding om de-incrustation er ekstremt positiv.

Evgenia, 26 år gammel

Galvanisk rengjøring eller desinfeksjon er en av standardprosedyrene for meg, som jeg gjør hver måned. Jeg appellerer alltid til samme ekspert med stor erfaring, så jeg kan ikke si noe dårlig. Prosedyren begynner med å rense huden, hvoretter en spesiell sammensetning påføres den og behandles med en strøm. Alt sammen varer det omtrent 15 minutter, noe som er ganske bra for meg. Jeg liker virkelig det etter dette, ingen rehabilitering kreves, og det er ingen spor igjen. Jeg har hørt om risikoen for brannskader, men så langt er alt i orden, selv smertefulle opplevelser oppstår ikke under rensingen, noe jeg er glad for, fordi den kjemiske peeling gjør meg irritert og rødt i huden.

Anastasia, 30 år gammel

Desinfeksjon kom opp til meg, men jeg finner det ikke så effektivt. Etter min mening hjelper det bare som forebygging av mulige svarte flekker, akne og andre kosmetiske feil. Deres nummer etter at det ikke var virkelig redusert, men hudfarge forbedret, ble huden ikke så fet, den ophørte med å skinne så mye som før. Jeg tror at bare for dette skyldes kan du ta 1-2 kurs, fordi hjemmelagde masker fortsatt ikke hjelper. Jeg likte den lave prisen for kosmetologer, det er ganske lett tilgjengelig, selv min mor på barselsorlov, forresten, min mann verdsatt resultatet, sier han, nå ser jeg bedre ut.

Foto før og etter galvanisk rengjøring

Hvordan galvanisk rensing av ansiktet - se videoen:

Galvanisk rensing av ansiktet (deincrustation) kan være et utmerket alternativ til kjemisk peeling og ultralydrengjøring. Den overgår dem i pris og er ikke dårligere, men for dette er det viktig å velge den beste spesialisten, bli kjent med sine arbeider og vurderinger på forhånd.

Desinfeksjon - Elektroplettering

Det er ingen stygge kvinner, det er lat.

Galvanisk rengjøring eller disincrustation utføres på DC-enheter. Faktisk er det iontophorese av forseglingsstoffer for å løsne komedoner. Virkningen av deincrustation består av den terapeutiske effekten av galvanisk strøm og substansen som brukes.


Galvanisk strøm har en uttalt effekt på hudens fysiologi og kjemi. I dette tilfellet brukes den positive og negative elektroden avhengig av egenskapene til de elektrokjemiske prosessene under dem.

Negativ elektrode (katode):

 • øker aktiviteten til sebaceous og svettekjertler;
 • åpner porene;
 • forårsaker alkalisering av huden;
 • øker vaskulær permeabilitet;
 • forårsaker løsningen av stratum corneum;
 • øker intensiteten av cellulær metabolisme;
 • forårsaker forsåpning av sebum.

Positiv elektrode (anode):

 • reduserer sekresjon av kjertler;
 • toner opp (lukker) porene;
 • øker surheten i huden.

I prosedyren for galvanisk rengjøring benyttes egenskaper av virkningen av både positiv og negativ elektrode.

I tillegg, for å forbedre effekten av prosedyren, bruk spesielle stoffer-disincrustanta. Desinfeksjonsmidler komplementerer saponifying effekten av strømmen og er ledende.

Desinfeksjon foregår i tre trinn:

 1. Arbeid den negative polen - myk pluggene. Porene åpner seg. Det er en forsegling av komedoner til en dybde på omtrent 0,5 mm. Overdreven sebum er også forseglet, huden blir avfettet og alkalisert.
 2. Rengjøring av huden fra forseglingsprodukter (mekanisk rensing med en fuktig klut, vann eller tonic).
 3. Lukke porene, gjenopprette syrebasebalansen (arbeid med den positive polen).

Den tredje fasen av deincrustation kan suppleres med virkningen av narkotika som kommer fra den positive (+) polen.

Disintegrasjon kan utføres ikke bare på ansiktet, men også på bryst og bakside.


Indikasjoner for deincrustation

 1. Hvis dybden av komedonene er ubetydelig, erstatter desinfisering mekanisk rengjøring. Prosedyren utføres tre ganger på rad, daglig.
 2. Med dype komedoner kan disincrustation i stor grad lette mekanisk rensing. I dette tilfellet utføres de to første trinnene i prosedyren (drift av den negative polen og fjerning av elektrolyseprodukter), etterfulgt av damping og mekanisk rengjøring.
 3. Etter mekanisk rengjøring kan du gjøre forebyggende deincrustation prosedyrer (en gang hver 2-3 uker), noe som gjør at den neste mekaniske rengjøringen kan bli forsinket eller ikke uten det.

Stoffer som brukes til første fase av galvanisk rengjøring (-)

Stoffer brukt til tredje fase av galvanisk rengjøring (+)

Kontraindikasjoner til dezincrustation er de samme som for iontoforese

 • onkologiske og prekonologiske sykdommer;
 • feberiske forhold
 • purulent prosesser;
 • omfattende brudd på integriteten til huden;
 • systemiske hudsykdommer;
 • kronisk hjerte og nyresvikt;
 • graviditet;
 • Tilstedeværelsen av en pacemaker;
 • individuell intoleranse av nåværende.

Spesifikt (når du arbeider på ansiktet):

 • utslett;
 • eksem;
 • tannfølsomhet;
 • dental cyster;
 • skjoldbrusk sykdom;
 • cyster og svulster i brystet;
 • gull og platina forsterkning.

Området i ansiktet der disincrustation er oftest utført (T-sonen)

Desinfeksjon (galvanisk rengjøring)

Formål: Rengjør huden fra komedoner og overflødig talg.

Merk: Purulent betennelse i akne er en kontraindikasjon for galvanisk rengjøring.

Preparater (-): natriumbikarbonat eller natriumsalisylat, desinfiserende lotioner.

Varighet: 5-7 min.

Frekvens: 3-5 behandlinger, daglig eller annenhver dag. I forebyggende formål - 1 gang i to uker.

Basert på: N.V. Bahovets "Maskinvare kosmetikk. Bruken av galvanisk strøm "

Disincrustation: når peeling er maktesløs

Hvordan holder huden din myk og vakker? Er det mulig å raskt bli yngre? Slike spørsmål blir spurt av mange kvinner.

Hva er effekten av galvanisk rengjøring

Apparat dezincrustation er en metode som gjør det mulig å bruke instrumentene til å effektivt og dypt rense huden på urenheter og overflødig fett. Den kan til og med brukes på følsom og sensitiv hud.

Galvanisk rengjøring er basert på egenskapen til alkaliske løsninger for å danne såper i kombinasjon med fettsyrer. Til dette formål blir en 10% natriumbikarbonatløsning (bakervarer) påført ansiktet. Det er bedre å bruke spesielle profesjonelle polariserende alkaliske løsninger for de-incrustation. De inneholder aloe, kalium og magnesiumioner.

Under påvirkning av galvanisk strøm transformeres elektrolyttløsninger til aktive ioner av alkalier og syrer. Alkaliske ioner akkumuleres ved en av polene og, som et resultat av iontoforese, trenger inn i de dypere hudlagene. Her reagerer de med triglyserider (fettsyrer), som danner kjemiske forbindelser - såper. Sistnevnte, sammen med forurensninger, blir lett fjernet fra ansiktet med vann, men enda bedre som følge av vakuum eller manuell rengjøring (i nærvær av gamle eller dype komedoner og hudormer). Samtidig blir keratiniserte epitelceller ødelagt, porer og kanaler i sebaceous og svettekjertlene rengjøres.

Ordningen med den galvaniske strømmen

Indikasjoner og kontraindikasjoner

Galvaniske strømninger og elektrodforskyvning i form av en rulle langs massasjelinjer under prosedyren, bidrar til blodstrømning og aktivering av blodsirkulasjon, lymfatisk drenering, forbedring av metabolske prosesser i celler og normalisering av sekret fra sebaceous glands. Regelmessig deincrustation bidrar til raskere epithelialcelle regenerering, eliminering av akne og akne, utjevning av mimic rynker, forbedrer farge og elastisitet i huden, ansikts konturer.

Indikasjoner for bruk:

 1. Prosedyren er indikert for vanlig kosmetisk behandling.
 2. Olje, kombinasjon, porøs hud.
 3. Ulike typer oljeaktig seboré.
 4. Akne og postacne, komedoner.
 5. Akne uten tegn på betennelse.
 6. Noen typer pigmentering og tegn på aldring.
 7. Små etterligningsrynker.

Kontra:

 • Inflammatoriske prosesser av huden, spesielt av en purulent karakter, molluscum contagiosum.
 • Traumatiske brudd på integriteten til det behandlede området (kutt, hårbørster).
 • Herpes utslett, hemangiomer og rosacea, tørr hud og tørr seborrhea.
 • Kroniske hudsykdommer på steder med bestemt bruk.
 • Blodproppssykdommer.
 • Gestosis gravid.
 • Tilstedeværelsen av en pacemaker.

De-Crusher Apparatus

Galvanisk rengjøring kan utføres som en selvstendig kosmetisk prosedyre eller forberede seg på vakuum eller manuell ansiktsrensing, og også kombinere med ultralydrensing, laser og andre typer av peeling.

Les mer om syre, kjemiske og maskinvare peelings her.

Hjemme kan desinfiseringen av huden effektivt utføres ved hjelp av instrumenter fra La Mente og Jezzaton, som Aurora Ceutical G7, Beauty Lifting (galvanisk), Galvanic Beauty SPA m777, ionisk-ultralyd, beregnet for iontoforese galvanisering) og ultralydmikromassasje, "Beauty Iris", transformerende galvaniske strømmer og mikrostrømmer. Beauty Iris gir galvanisk rengjøring og fuktighet i huden, ikke-kirurgisk stramming og utjevning av rynker. Mekanisk rengjøring etter de-inkrustingsprosedyren er veldig praktisk og kvalitativt mulig å utføre støvsugeren "Super Wet Cleaner".

Sekvensen av

Følgende protokoll for deincrustation vil tillate riktig rengjøring. For dette trenger du:

 1. Forbered 5-10% vandig oppløsning av natron eller lage en profesjonell lotion eller gel for de-incrustation.
 2. Kosmetisk plate frigjør huden fra sminke, krem ​​og andre overflate urenheter.
 3. På kosmetologens kontor bryter spesialisten den aktive elektroden med en klut fuktet med desinfeksjonsmiddel. Hjemme kan du bare bruke en løsning av brus, lotion eller gel. For større effektivitet brukes en stoffmaske impregnert med en løsning.
 4. Inkluder på apparatet den negative polariteten til elektroden og behandle ansiktet langs massasjelinjene.
 5. Endre polariteten til elektroden til positiv og gjenta prosedyren for å redusere porøsiteten til huden.
 6. Tørk ansiktet med platen og bruk et intensivt reduksjonsmiddel.

Hver prosedyre med positiv og negativ polaritet bør være 10 minutter hver. Avhengig av hudtype må rengjøringssesjonene gjentas etter 7-10 dager. Kurset varierer fra 7 til 10 økter. Du kan da foreta engangsinnlegg med jevne mellomrom. Hvis huden er fet, bør de gjentas 1 gang på 1-1,5 måneder, med vanlig type, i 2-6 måneder.

Detaljer om hvordan deincrustation utføres, se artikkelen "Iontophoresis home", den andre delen av videoen.

Fordeler med metoden

 • utført smertefritt og skaper ikke ubehag;
 • danner rent huden uten hevelse og rødhet;
 • bidrar til å normalisere sekretet av talgkjertlene.

Galvanisk rengjøring er lett å kombinere med andre typer kosmetisk hudpleie, noe som bidrar til å holde det sunt og vakkert.

Desincrustation (galvanoterapi) - ansiktsrengjøring med små strømmer

Nesten to tredjedeler av prosedyrene som tilbys av skjønnhetssalonger er ulike typer ansiktsrensing, designet for å eliminere estetiske problemer og tegn på aldrende hud. En av de mest populære tjenestene av denne typen er dezincrustation (galvanoterapi).

Hva er disincrustation

Dezincrustation er en maskinvaremetode for rengjøring, som er basert på effekten av svake direkte strømmer på hudlagene. Galvanisk terapi kan brukes som en uavhengig prosedyre, men oftest inngår det i komplekse programmer og kombinert med vakuum peeling og peeling.

Hvordan renser huden? Permanente pulser med lav frekvens åpner porene og forbereder huden for å ta i en spesiell arbeidsløsning. Elektrisk strøm i galvanoterapi virker som en effektiv leder av rensende sammensetning, ødelegger akkumulering av talg, kornet partikler og bakterier og akselererer hastigheten av deres naturlige utløsning til overflaten av huden fra kanalene og porene.

Den lave strømmen av den elektriske strømmen og den svake kraften av en konstant puls gjør prosedyren helt smertefri. Sessioner holdes uten ubehag, men deres effektivitet er svært merkbar.

Operasjonsprinsipp

Galvanisk terapi har en kompleks, uttalt effekt på huden:

 1. Under virkningen av permanente elektriske impulser åpner porene, det øvre laget av huden løsnes og prosessene med naturlig regenerering blir lansert i den. Prosedyren har en langvarig foryngende effekt: epitelet fornyes i flere uker, vevene som behandles med elektroplettering, komprimeres, og lettelsen er merkbart flatet.
 2. Disincrustant på huden (alkalisk løsning eller spesielle geler produsert for profesjonelle prosedyrer) under virkningen av konstante elektriske impulser, brytes ned i enkle stoffer og frigjør aktive ioner. Den sistnevnte reagerer med akkumulering av talg i porer og kanaler, ødelegger dem, konverterer dem til såpe og bringer dem til overflaten.

Kombinasjonen av handlinger av dezincristin og galvanisk strøm myker sebaceous plugger og andre forekomster i porene og kanalene, forbedrer metabolske prosesser i cellene i det øvre laget av huden, normaliserer blodstrømmen og kapillærpermeabiliteten. Generelt, etter prosedyren er det en allsidig positiv trend:

 • porene rengjøres og innsnevres;
 • komedoner forsvinner gradvis;
 • utskillelse av talgkjertler reduseres;
 • huden er naturlig fuktet, den blir fast og elastisk;
 • hudfarge glatter ut;
 • reduserer lysstyrken av arr etter akne;
 • flatt lettelse.

Derfor er galvanoterapi, hovedformålet med å rense huden, utløser naturlige foryngelsesprosesser i den. En slik kompleks effekt av prosedyren gjør det svært populært blant kvinner i alle aldre.

vitnesbyrd

Indikasjonene for nedbrytning bestemmes av listen over effektene av prosedyren. Galvanisk terapi anbefales for:

 • Tilstedeværelse av komedoner på ansiktet;
 • dilaterte porer;
 • ikke-inflammatorisk akne;
 • økt sekresjon av talgkjertlene.

Også deincrustation vil være effektiv i nærvær av små arr og pigment flekker etter inflammatoriske prosesser på huden.

Kontra

Siden prosedyren er basert på effekten av elektrisk strøm på huden, har implementeringen flere begrensninger. Galvanoterapi har følgende liste over kontraindikasjoner:

 • onkologiske sykdommer;
 • inflammatoriske prosesser;
 • forverring av kroniske sykdommer;
 • kardiovaskulære patologier og tilstedeværelsen av en pacemaker;
 • implantater;
 • rosacea;
 • hudskade på ansiktet;
 • individuell intoleranse av prosedyrer med galvanisk strøm.

Hvis en av de nevnte patologiske forholdene er tilstede, er det nødvendig å nekte å gjennomføre galvanoterapi og velge en annen måte å rense og forynge huden på, ellers vil effekten av elektrisk strøm øke alvorlighetsgraden av symptomer og akselerere sykdommens dynamikk.

Midlertidig må prosedyren bli utsatt under graviditet og amming, siden virkningen av elektroplateringsimpulser kan provosere livmorens tone, samt føre til forstyrrelser i produksjonen av brystmelk.

Fordeler og ulemper ved prosedyren

Populariteten og etterspørselen etter galvanoterapi skyldes en liten liste over mangler, som fordelaktig er dekket av en ganske omfattende liste over fordeler:

1. Disincrustation, sammenlignet med mest populære maskinvare teknikker, har en relativt lav pris.

2. Galvanisk terapi utføres av konstante strømninger med lav frekvens og svak kraft, noe som gjør prosedyren helt smertefri.

3. I motsetning til mange maskinvareprosedyrer, der elektriske impulser brukes, er desinfeksjon ikke traumatisk - etter det er det som regel ingen ødem, brannsår, arr.

4. Den ikke-invasive prosedyren bestemmer fraværet av rehabiliteringsperiode. Du trenger ikke å podgadvaty gjennomføre galvanoterapi i helger eller helligdager, - ingen spor (hvis det er riktig utført) etter at økten på ansiktet ditt ikke vil.

Disincrustation har så mild effekt på stoffet at det kan utføres på sensitiv hud - dette er en av de betydelige fordelene ved maskinvareprosedyren.

Av minusene er det mulig å merke seg lav effektivitet ved galvanoterapi i forhold til andre, mer radikale maskinvareteknikker, basert på effekten av strømmer på hudlagene. Men disse "påstandene" er hovedsakelig relatert til foryngelsesfaktoren, og disinfestation håndterer oppgaven med å rense huden perfekt.

En annen ulempe med prosedyren, relatert til all maskinvaremanipulering ved bruk av elektrisk strøm, er forbundet med utilstrekkelig kunnskap om konsekvensene av slike forstyrrelser i prosessene som forekommer i kroppen vår. Til nå er det ingen statistikk som gjenspeiler den langsiktige effekten av galvanoterapi på hud, vev og systemer.

Funksjoner av prosedyren

Dezincrustation kan utføres i flere moduser, intensiteten av elektriske impulser bestemmes av kosmetologen på grunnlag av alvorlighetsgraden av dine problemer, samt typen av hud. Effekten av galvanisk terapi blir merkbar etter første økt. I løpet av prosedyrene kan du glemme hudproblemer i lang tid.

Desinfeksjon av huden i ansikt og nakke

Galvanisk rengjøring foregår i flere faser:

 1. Rensing. For å forbedre flytningen av arbeidsforbindelsen i huden, blir kosmetiske produkter, døde hudpartikler og fettfilmer fjernet fra overflaten med sminkefjerner.
 2. Dezincrustant søknad. Virkende blanding kan påføres direkte på overflaten av huden i ansiktet og halsen eller vev, som vil slå rundt elektroden. Den andre metoden er å foretrekke, siden det blir lettere for skjønnhetspleiepersonen å kontrollere resten.
 3. Virkningen av arbeidselektroden. To elektroder avgår fra galvaniseringsenheten. En av dem pasienten holder i hånden, og den andre skjønnhetspleieren utfører prosedyren. Ved å bevege seg langs massasjelinjer og problemområder preparerer den negativt ladede lederen huden for å ta de-criscrust.
 4. Lukke porer. Etter ferdigstillelse av prosedyren endrer skjønnhetspleieren polariteten til arbeidselektroden for en positiv ladning og beveger den over problemområdene og derved lukker porene.
 5. Beroligende manipulasjoner. Etter galvanoterapi utføres et ansikt og en décolleté-massasje, masker eller fuktighetsgivende midler påføres.

Generelt tar elektrodens arbeid ca. 15 minutter, og hele galvanoterapien varer omtrent en halv time. For å forbedre og etterfølgende konsolidere den positive dynamikken, bestemmer kosmetologen den optimale kursvarigheten og prosedyrens frekvens. Som regel anbefales det å gjøre 5-10 økter en gang i uka, hvis det er uttalt estetiske problemer, kan spesialisten anbefale deg å gjenta deincrustation hver 2-3 måneder for å unngå tilbakefall.

Lær mer om funksjonene i galvanisk rengjøring og visuelt se hvordan prosedyren utføres i forholdene i hytta, kan du fra følgende video:

Gel for disincrustation

Elektroder som sender galvaniske pulser inn i huden er bare ledere, effektiviteten av prosedyren bestemmes av arbeidssammensetningene, som frembringer den nødvendige fysioterapeutiske virkning. Oftest brukes som tørkemiddel:

 • 5% natriumkloridoppløsning;
 • 1% natriumbikarbonatoppløsning;
 • 2% natriumsalicylatløsning.

Disse enkle og rimelige løsningene er imidlertid svært effektive, bryter ned i aktive ioner som ødelegger fettoppsamlinger i porene og kanalene.

Det er også spesialiserte polariserende alkaliske løsninger, produsert spesielt for prosedyren for disincrustation i form av praktiske geler. Disse forbindelsene påføres jevnt på huden og spres ikke, noe som øker effektiviteten av innføringen av aktive elementer i hudstrukturen.

Industrielle galvaniserende geler inneholder i deres sammensetning ioner av magnesium og kalium, noe som forbedrer den positive dynamikken som oppnås under økten. Aloe ekstrakt, inkludert i antall ingredienser av mange produsenter, er designet for å fukte huden og slukke betennelsesprosesser. Polyvinylpyrrolidon, som er en effektiv sorbent, er en annen viktig komponent av profesjonelle dezincrustants. Det forbinder partikler med ødelagt forurensning og bidrar til evakuering av høy kvalitet fra porene og kanalene.

Bivirkninger og komplikasjoner

Galvanisk rengjøring er en mildt fungerende prosedyre som etter det som regel ikke er noen bivirkninger og komplikasjoner. Men i noen tilfeller kan det forekomme:

 • nye inflammatoriske elementer (på grunn av ufullstendig åpning av porene etter den første prosedyren);
 • hodepine og svakhet etter økten;
 • tørrhet i huden (hvis spesialisten "overopphetet" elektrodene eller ikke brukte fuktighetsgivende midler etter prosedyren);
 • liten rødhet.

Under økten føler noen pasienter en smak av metall i munnen og en liten prikken av huden i områder som er i kontakt med arbeidselektroden.

Ansiktsdesinfeksjon er en etterspurt prosedyre for å rense huden, kombinere billig kostnad, optimal effektivitet og fravær av ubehag under økten og etter rehabiliteringsperioden etter den. Det er mulig å styrke den positive dynamikken i galvanoterapi ved å kombinere den med andre teknikker som gjør at du kan opprettholde et sunt utseende og estetikk i huden.

Desinfeksjon eller galvanisk rensing av ansiktet - alle detaljer om prosedyren

Ansikts hudpleie begynner med ungdomsårene, når den første betennelsen oppstår, utslett som krever effektiv rensing. Etter 30 år starter de naturlige aldringsprosessene, de øvre lagene i epitelet blir tettere, og de dypere blir tynnere, noe som fører til sagging, tap av elastisitet. I kosmetologi er det mange verktøy for transformasjon, foryngelse av huden.

En av de mest effektive måtene å løse en rekke estetiske oppgaver er disincrustation. Som et resultat av maskinvareprosedyren, oppstår dyprengjøring av de øvre lagene av epidermis. Det er ikke bare fjerning av sebaceous plugger, døde celler, men også eliminering av giftstoffer og oksidanter. Tildelt til tynn sensitiv hud, bidrar en delikat effekt til å gjenopprette friskhet, elastisitet, eliminerer spor av stress, søvnmangel, mangel på omfattende omsorg.

Kjernen i prosedyren

Den aktive faktor er alkalis evne til å danne en såpekomposisjon når den kombineres med fettsyrer. Under prosedyren brukes en bakervareroppløsning eller en profesjonell gel beriket med planteekstrakter, vitaminer, mineraler. Under påvirkning av strøm forekommer transformasjon i aktive ioner av syrer og alkalier. Sistnevnte når de dype lagene av epidermis, reagerer med syrer og danner såpepartikler. Lett fjernet med forurensning, fettete trafikkork, produkter av metabolisme.

Elektroplettering i kosmetikk brukes ikke bare for ansiktet. Gjennom effektiv, kan skånsom metode forbedre tilstanden av vev bryst, rygg, skuldre. Som et resultat er metabolske prosesser aktivert, parametrene for lymfatisk drenering og blodgass er forbedret. I motsetning til andre typer maskinvare kosmetologi, forårsaker ikke smerte, ubehag, er det heller ingen gjenopprettingstid.

Advarsel! Skånsom rensing påføres alle hudtyper, inkludert tørr, utsatt for irritasjon. Grunnlaget for sammensetningen er brus, så risikoen for allergiske reaksjoner, bivirkninger er fraværende.

Indikasjoner for

Regelmessig prosedyre bidrar til den generelle forbedringen av staten, restaureringen av celleregenerering. Etter økten blir blodstrømmen aktivert, funksjonen sebaceous glands normaliseres, en løfteeffekt observeres.

Indikasjoner for bruk:

 • vanlig kosmetisk pleie for alle hudtyper;
 • for en fett, problem derma, med en kupert lindring;
 • akne, komedoner;
 • spor av akne, arr;
 • pigmentering, tegn på foto og kronologisk aldring;
 • unexpressed etterligne rynker;
 • akne uten tegn på betennelse;
 • fet seborrhea;
 • usunn hudton.

I tilfelle av alvorlig problem med sebaceous kjertel blokkering, er disinfestation en forberedende fase før vakuum eller manuell rengjøring. Lar deg effektivt fjerne trafikkorker, døde celler, normalisere intracellulære prosesser.

Rengjør effektivitet

Å oppnå synlige resultater vil kreve kurs. I gjennomsnitt tar det fra 4 til 10 økter, med et intervall på en gang hver 10-15 dager. Eksperter anbefaler å gjenta kurset om et år, nok til å starte metabolske prosesser, forbedre regenerering, som varer i flere måneder.

effektivitet:

 • renser porene;
 • stimulerer metabolske prosesser;
 • glatter fine linjer
 • gjenoppretter indikatorer for elastisitet;
 • håndterer spor av akne, pigment flekker;
 • normaliserer talgkjertlene, forhindrer påfølgende betennelse.

Galvanisk strøm har en positiv effekt til enhver tid, er godt kombineres med andre maskinvareteknikker for foryngelse og hud forbedring.

Bevaring av resultater avhenger ikke bare av effektiviteten av kosmetisk rensing, men også på pasientens livsstil. Det er nødvendig å regelmessig ta vare på huden, gi rensing, toning, fuktighetskrem, beskyttelse mot aggressive miljøfaktorer, brennende sol, tørr luft, temperaturendringer.

Bruken av profesjonelle verktøy i hjemmeplejen vil gi et sunt, velpleiet utseende, vil bidra til å takle en rekke problemer. For problematisk fet hud vil det bli nødvendig med en kompleks av tiltak, inkludert et balansert kosthold, bruk av terapeutiske kremer og lotioner. Hvis du følger alle anbefalingene, kan du lagre resultatet i 2 måneder.

Instrumenter og formuleringer for prosedyren

Her er de mest populære løsningene og enhetene som brukes i prosessen med deincrustation:

Elfor

Apparater for galvanisering og medisinsk elektroforese, laget for bruk i medisinsk. institusjoner. Det er bærbare enheter for hjemmebruk, galvanisk strøm er trygg for hjemmebruk. En medisinsk enhet er effektiv for fysioterapi, bidrar til å takle en lang rekke forhold og sykdommer. For kosmetiske formål kan du fjerne puffiness og betennelse, forbedre blodstrømmen og lymfatisk drenering.

Skapt takket være Uluschiks forskning om galvanisering og mikrokurrent terapi. Prosedyren er godt tolerert, ikke forårsaker smerte og bivirkninger. Enheten fungerer i 2 moduser - galvanisering og ultraphoresis.

La biosthetique

Det franske merket av profesjonelle kosmetikk La Biosthetique har skapt dezincrest lotion spesielt for fet, problem hud. Gir ekstra dyp rensing, har en desinfiserende, antiinflammatorisk effekt, forhindrer påfølgende infeksjon av vev.

Hjelper med å oppløse fettplugger, fjern komedoner. Som et resultat ser ansiktet rent, friskt, oppdatert ut. De aktive ingrediensene er salisylsyre og citrongrasolje. Den brukes som et frittstående produkt, så vel som for de-incrustation.

Premium

Presentasjonen av lotion dezknrustat fra det russiske merket av profesjonelle kosmetikk, glede kosmetologer med en effektiv sammensetning og rimelig pris. Sammensetningen er anriket med adsorbenter, sebostaticheskimi-komponenter, som gir effektiv rensing og fjerning av sebaceous plugger.

Et viktig poeng! Under galvaniseringen øker permeabiliteten av blodkar, cellemembraner, normal blodstrøm og lymfatisk drenering.

Green Farm Cosmetics

Gel desincrustant er designet for å fjerne sebaceous plugger, normalisere tilstanden av fet hud. Rengjør huden grundig, gjenoppretter farge, forbedrer lindring. CO2-ekstrakter har antiseptiske egenskaper, reduserer betennelse, fjerner toksiner. Inneholder vegetabilske, fuktighetsgivende ingredienser som normaliserer metabolske prosesser.

La mente

Aurora Ceutical G7 er en multifunksjonell bærbar enhet fra det japanske merket. Enheten brukes ikke bare til galvanoterapi, det tillater å løse et stort spekter av estetiske oppgaver. Grunnlaget er virkningen av ultralydbølger av høyfrekvens, galvanisk strøm, infrarød stråling.

Det brukes til å rense og forbedre hudtilstanden, redusere porøsiteten, gjenopprette en flat overflate. Stimulerer fornyelsesprosessen gjør at du kan glatte rynker, forhindre utseende. Hjelper å takle komedoner og akne, brukes til forebygging av inflammatoriske prosesser. Antallet og frekvensen av øktene skal koordineres med skjønnhetspleieren på grunnlag av individuelle indikatorer.

Gezanne ITC

Galvanic Beauty SPA m777 fra det franske selskapet bidrar til effektiv gjenvinning og helbredelse av huden. Enheten er designet for profesjonell ansiktspleie, det er mulig å bruke hjemme. Tilstedeværelsen av 5 moduser lar deg tilpasse enheten i henhold til stoffets alderbehov. Funksjonen utføres i rensemodusene, fuktighetsgivende og massasje, ernæring, løft, sammenlignet med ikke-kirurgisk stramming.

Enheten er basert på bruk av galvanisk strøm med forskjellig polaritet, infrarød stråling, mekanisk massasjeapparat. Som et resultat av søknaden, er det mulig å forbedre blodstrømmen, styrke tynne kapillærer, og intensivere syntesen av kollagen og elastin. Stimulering av cellulær immunitet er en effektiv forebygging av hudalder. Naturlig fuktighet er normalisert, oksygenpusten forbedres.

Trenger jeg trening

Ved konsultasjonen vurderer spesialisten tilstanden til huden, bestemmer behovet for de-incrustation som en uavhengig prosedyre. Det er også mulig å kombinere med vakuum eller manuell rengjøring. På forberedelsesstadiet bør du følge noen enkle anbefalinger:

 • en uke før økten, nekte å ta medisiner, antibakterielle, hormonelle stoffer, samt alkoholholdige drikkevarer;
 • Det anbefales ikke å sole seg, utføre prosedyrer som traumatiserer huden;
 • før du utfører kosmetikeren kan anbefale krem ​​med ANA-syrer for å oppnå den beste effekten;
 • ikke bruk komedogene kosmetikk, oljer, tette sebaceous kanaler.

Kan jeg rengjøre hjemme?

Algoritmen for å utføre hjemme er ikke forskjellig fra profesjonell rengjøring. Du kan selvstendig bruke bærbare enheter med brusoppløsning eller en spesiell gel-deektostat. For å forberede den alkaliske løsningen i 200 ml vann må du legge til 10 gram. natron. Blandingen kan berikes med aloe eller kamille-avkok.

Advarsel! Det er viktig å overholde regler for drift og lagring av enheten som er spesifisert av produsenten. Før bruk og etter, må elektroder desinfiseres med et antiseptisk middel.

Prosedyren utføres på områder av huden uten betennelse og utslett, i fravær av sprekker og andre skader.

Hjem rengjøring trinn:

 1. Ansiktet er ryddet av sminke, behandlet med alkoholfri lotion.
 2. Påfør en stoffmaske, impregnert med brusoppløsning, eller bruk profesjonell seriegel på dekslene.
 3. Innen 20 minutter, påvirke huden med en elektrode, skal ledes langs massasjelinjer.
 4. Dekkene behandles deretter med fuktighetsgivende lotion.

Før du utfører, må du fjerne alle dekorasjoner, kanskje en svak brennende følelse, som raskt går av seg selv. Huden i løpet av dagen er ganske sårbar, det er bedre å forlate bruken av sminke, for å få fart på utvinningen, bruk kremer med antiinflammatorisk virkning. Uavhengig avhenger av maskinvarerengjøring en gang i uken, for å normalisere arbeidet med talgkjertlene, fjern sebaceousplugger, øk til 2-3 økter.

Hvordan er prosedyren i hytta

Til tross for den sikre og komfortable deincrustation-prosedyren, kan ledningen bare overlates til en erfaren kosmetolog. Kun en spesialist kan bestemme antall økter, optimale løsninger og ytterligere tiltak for behandling, restaurering eller foryngelse av huden.

Gjennom hele prosedyren overvåker skjønnhetssektoren styrken til strømmen, slik at den ikke overskrider. Pasienten kan føle seg svak vibrasjon, gjennomsøkende opplevelser. Med en økning i brennende strømintensitet reduseres.

Faser av profesjonell rengjøring:

 1. Dekselene er grundig rengjort av støv og dekorative kosmetikk, tørket med en lotion eller tonic av en profesjonell linje.
 2. En ansiktsmaske impregnert med en alkalisk oppløsning påføres ansiktet, eller en spesiell gel påføres, basert på planteekstrakter og mineraler.
 3. Pasienten holder den passive elektroden, behandlingen utføres gjennom massasjelinjer i 15-20 minutter.
 4. Deretter reverseres elektrodene, prosessering utføres i ytterligere 3-5 minutter for å normalisere pH-nivået.
 5. Ved hjelp av en våt bomullspute blir smuss og fettete plugger fjernet. Regenererende serum brukes for rask gjenvinning av integras.

I gjennomsnitt tar prosedyren ikke mer enn en halv time, etter at pasienten kan gå hjem. Ved alvorlige sebaceous trafikkork er 3 til 10 økter tildelt. For å forebygge aldring brukes hver annen uke, etter kurset for å opprettholde resultatene, gjenta hver 2 måned. Hvor mye prosedyren vil koste, avhenger av enheten, samt kosmetikkene som brukes, er gjennomsnittsprisen ca. 1500 rubler.

Bilde før og etter

Helbredelsesperiode

Etter rengjøring bør du følge anbefalingene fra kosmetologen for å eliminere bivirkninger og lagre resultatet:

 • om en dag kan du ikke bruke pleie kosmetikk, etter bruk av verktøyene i en profesjonell eller medisinsk serie;
 • mineral eller flaskevann for vask;
 • ca 3 dager bruker ikke dekorative kosmetikk etter at du har valgt produkter med anticomedogen, seborrhea-kontrollvirkning;
 • I løpet av uken forbudt besøk til badstuen, badet, treningsstudioet, kan du ikke sole deg, drikke alkohol.

Sikkerhets forholdsregler

Elektrisk sjokkterapi har flere begrensninger for bruk. Følgende kontraindikasjoner bør vurderes:

 • graviditet, amming;
 • forverring av kroniske sykdommer;
 • metallimplantater, gulltråder i områder med påvirkning;
 • onkologi;
 • individuell intoleranse mot formuleringer;
 • nedsatt blodgass 2 og 3 grader;
 • økt kroppstemperatur;
 • patologi av det kardiovaskulære systemet;
 • brudd på integriteten til huden;
 • brannsår, inflammatoriske prosesser;
 • tuberkulose;
 • psykiske lidelser.

Advarsel! Unnlatelse av å følge prosedyren protokollen kan forårsake brennende, prikkende, hudirritasjon og brannskader.

Fordeler og ulemper

Delikat elektrisk strømrensing er populær blant både fagfolk og pasienter. Før du utfører deincrustation, bør du gjøre deg kjent med en rekke fordeler og ulemper ved prosedyren.

proffene:

 • dyp rensing finner sted uten traumer til integumentene;
 • det er ingen helbredelsesperiode;
 • smertefri bedrift;
 • effekten kan vurderes umiddelbart etter økten;
 • egnet for forskjellige hudtyper og aldersgrupper;
 • rimelig pris;
 • minimal risiko for komplikasjoner;
 • mulig å holde hjemme.

ulemper:

 • imponerende liste over kontraindikasjoner;
 • krever kursarbeid;
 • Det brukes til å opprettholde og forbedre hudens generelle tilstand, metoden med utprøvde estetiske defekter er ikke effektiv.

Pasientanmeldelser

På internett er det for det meste positive vurderinger av pasienter som har opplevd effekten av galvanisering.

Brukeren skriver om et godt resultat etter prosedyren, fraværet av akne og utprøvde feil med vanlig bruk.

Deltakeren skriver om den beste effekten med kombinert rengjøring.

Brukeren skriver om valg av en profesjonell mester, risikoen for akne.

Men det er også negative vurderinger, brukeren skriver om den utilfredsstillende effekten.

Nyttige videoer

Galvanisk rensing av ansiktet.

Dezincrustation - galvanisk rensing av ansiktet.

Flere Artikler Om Typer Acne