Denne siden inneholder en liste over alle analoger av Deriv C gel i form av sammensetning og indikasjoner. En liste over billige analoger, så vel som du kan sammenligne priser på apotek.

 • Den billigste analogen av Deriva C gel: Zerkalin
 • Den mest populære analogen av Deriva C gel: Zener
 • ATH klassifisering: Clindamycin, kombinasjoner
 • Aktivstoffer / sammensetning: adapalen, clindamycin

Billige analoger Deriva C gel

Ved beregning av kostnaden for billige analoger av Deriva C gel ble det tatt hensyn til minimumsprisen som ble funnet i prislister fra apotek.

Populære analoger Deriva C gel

Denne listen over stoffanaloger er basert på statistikk over de mest etterspurte stoffene.

Alle analoger Deriva C gel

Analoger av sammensetning og indikasjoner

Ovennevnte liste over narkotikaanaloger, hvori Deriv C gel-substitusjoner er indikert, er den mest hensiktsmessige, siden de har samme sammensetning av aktive ingredienser og er de samme som angitt for bruk.

Analoger på indikasjoner og bruksmetode

Ulike sammensetning, kan sammenfalle i henhold til indikasjoner og anvendelsesmetode.

Hvordan finne en billig tilsvarende dyr medisin?

For å finne en billig analog av et stoff, et generisk eller et synonym, anbefaler vi først og fremst å ta hensyn til sammensetningen, nemlig til de samme aktive ingrediensene og indikasjoner for bruk. De aktive ingrediensene i legemidlet er de samme og vil indikere at stoffet er synonymt med et medikament som er farmasøytisk ekvivalent eller et farmasøytisk alternativ. Men ikke glem de inaktive komponentene til lignende stoffer som kan påvirke sikkerhet og effekt. Ikke glem råd fra leger, selvbehandling kan skade helsen din, så kontakt alltid lege før du bruker medisin.

Derivat C gel pris

På nettstedene nedenfor kan du finne priser på Deriva C gel og finne ut om tilgjengelighet på et apotek i nærheten.

 • Deriva C gel pris i Russland
 • Deriva S gel pris i Ukraina
 • Deriva S gel pris i Kasakhstan
All informasjon presenteres kun til informasjonsformål og er ikke en grunn til selvoppskrift eller erstatning av legemidler.

Derivat C

Pris: 184,55 - 342,00 UAH.

Generell informasjon

Om stoffet:

Retinoider for aktuell behandling av akne.

Indikasjoner og dosering:

Lokal behandling av akne vulgaris.

Legemidlet påføres på den rengjorte og tørre huden med et tynt lag jevnt, uten å gni, 1 gang daglig på den berørte huden (hold øynene og leppene). Den terapeutiske effekten utvikler seg etter 4-8 ukers behandling. Gjenta kurs på anbefaling av lege.

overdose:

Symptomer - Økende bivirkninger.

Behandling - stopp bruk av stoffet, fjern gelen fra overflaten av huden med varmt vann.

Bivirkninger:

Lokale karakterreaksjoner: Brennende følelse, rødhet, peeling, tørr hud

Kontra:

Overfølsomhet overfor adapalen eller andre komponenter i legemidlet

Hepatisk og nyresvikt

Barns alder opp til 12 år

Interaksjon med andre stoffer og alkohol:

Derivat gel kan potensielt provosere hudirritasjon. Felles avtale med aktuelle preparater (medisinsk eller slipende såpe eller rengjøringsmiddel, kosmetikk, som har sterk tørking, irriterende effekt og produkter med høy konsentrasjon av alkohol, astringents, midler med krydder) bør brukes etter alder. Hudpleieprodukter som inneholder svovel, resorcinol eller salisylsyre sammen med Deriv gel, bør brukes med ekstrem forsiktighet. Hvis disse legemidlene er påført huden, bør du ikke starte behandling med Deriv før behandlingen av legemidlene er fullstendig stoppet.

Sammensetning og egenskaper:

1 g gel inneholder

aktiv substans - adapalen 1 mg

hjelpestoffer: dinatriumedetat, karbomer 940, propylenglykol, metylparaben, fenoksyetanol, polaxamer 407, natriumhydroksyd, renset vann.

Primær emballasje: fleksibelt aluminiumrør med en ugjennomsiktig hvit gel med moderat tetthet.

Sekundær emballasje: kartongemballasje med et aluminiumsrør med bruksanvisning.

Absorption Adapylen, gel gjennom huden er usannsynlig. Adapalen representerer en ny generasjon syntetiske retinoider og er avledet fra naftinsyre. Adapalen har sebiostatiske, komonolytiske og antiinflammatoriske effekter. Stoffet virker på follikulyarnyygiperkeratoz regulering keratiniseringsprosessen og avskalling påvirker naotkrytye og lukkede komedoner, hindrer mikrokomedonov.Osnovnoy virkningsmekanisme - selektiv binding til nukleære reseptorer Raq epidermale celler i motsetning til binding av retinoider otneizbiratelnogo tidligere generasjoner. Denne mekanismen regulerer den endelige differensiering av keratinocytter, som sikrer normalisering av keratiniseringsprosessen og reduksjon av forutsetningene for dannelse av mikrokomon. Den har en utbredt anti-inflammatorisk effekt, inhibering av lipoxygenase, arihidonsyre, cytokiner. Påvirkninger på betennelsesfaktorer. Adapalen har ingen fotosensibiliserende effekt.

Oppbevares på et tørt sted ved en temperatur ikke høyere enn 250C.

Ikke frys ned. Oppbevares utilgjengelig for barn!

Derivat C, GEL

Bestil med ett klikk

 • ATX Klassifisering: Clindamycin D10AF51, Kombinasjoner
 • Mnn eller gruppering navn: -
 • Farmakologisk gruppe: D10A - PREPARASJONER FOR BEHANDLING AV UGRAI LOCAL
 • Produsent: GLENMARK
 • Lisensinnehaver: GLENMARK
 • Land: Ukjent

på medisinsk bruk av stoffet

Internasjonalt ikke-proprietært navn

1 g gel inneholder

aktive stoffer: adapalen 1 mg

(ekvivalent med clindamycin) 10 mg,

hjelpestoffer: dinatriumedetat, karbomer 940 (Carbopol 940),

propylenglykol, metylhydroksybenzoat, fenoksyetanol, poloksamer 407, natriumhydroksyd, renset vann.

beskrivelse

Homogen gel fra hvitt til gult.

Farmakoterapeutisk gruppe

Preparater for behandling av akne. Forberedelser for lokal behandling av akneutslett. Antimikrobielle legemidler til behandling av akne. Clinda-Mitsin, kombinasjoner.

Farmakologiske egenskaper

Derivat C gel

Gel på 5 g eller 15 g i rør

1 g gel inneholder: adapalen 1 mg, klindamycin (som klindamycinfosfat) 10 mg

Oppbevares på et tørt sted ved en temperatur ikke høyere enn 25 grader C. Må ikke fryses. Holdbarhet - 3 år.

Derivat er et antimikrobielt middel for behandling av akne. Den aktive ingrediensen i medikamentadapalen representerer en ny generasjon syntetiske retinoider og er et derivat av naftoesyre; har en lokal anti-inflammatorisk, sebiostatisk og komedolytisk virkning. Bruken av Deriva C gel forhindrer dermed dannelsen av komedoner, reduserer betennelse og reduserer utslippsmengden. Derivat C er et kombinert legemiddel hvis effekt er rettet mot hovedfasene av patofysiologi av akne: økt keratinisering av kanalene, spredning av akne og betennelse. Retinoider øker hudpermeabiliteten ved å svekke barrieren av stratum corneum, noe som resulterer i økt penetrasjon av antibakterielle midler.

Indikasjoner for bruk: lokal behandling av akne vulgaris.

Legemidlet påføres en renset og tørr hud med et tynt lag jevnt, uten å gni, en gang om dagen på den berørte huden (hold øynene og leppene). Den terapeutiske effekten utvikler seg etter 4-8 ukers behandling. Gjennomføring av gjentatte kurs på anbefaling av lege.

Ved overdosering er rødhet, peeling og brenning av huden mulig, samt diaré, blodig avføring og kolitt (inkludert pseudomembranøs kolitt). Symptomatisk behandling, lokal fjerning av gelen.

Bruk av Deriv gel under graviditet og amming anbefales ikke.

Ved påføring av gel Deriv mulige reaksjoner av lokal natur: brennende følelse, rødhet, peeling, tørr hud; inflammatorisk hyperemi av hud akne; magesmerter; follikulitt forårsaket av gram-negativ mikroflora; diaré, melena, kolitt.

Derivagel er kontraindisert ved overfølsomhet overfor adapalen eller andre komponenter i legemidlet, lever- og nyresvikt, alvorlig hyperlipidemi, enteritt, ulcerøs kolitt, kolitt forårsaket av antibiotika; graviditet og amming, barn under 12 år.

Samtidig administrasjon av topiske preparater (medisinsk eller såpe eller et slipende rensemiddel, make-up, som har en sterk tørkemiddel, irriterende og produkter med en høy konsentrasjon av alkohol, astringerende midler, krydder) må brukes med forsiktighet.

Derivat gel kan potensielt forårsake hudirritasjon. Om nødvendig brukes bruken av legemidlet med annen legemiddelgel 1 gang om dagen om natten, og om morgenen andre stoffer.

Legemidlet kan øke virkningen av andre legemidler som blokkerer nevromuskulær overføring.

Hudpleieprodukter som inneholder svovel, resorcinol eller salisylsyre skal brukes med særlig forsiktighet i forbindelse med Deriv gel.

Unngå kontakt med Deriv gel med slimhinner i øynene, munn og nesehulrom.

Ikke bruk på eksem, solbrent eller skadet hud, eller bruk det sammen med andre aktuelle keratolytiske legemidler.

Under behandling bør overdreven eksponering for sollys og ultrafiolett lys, inkludert lamper, unngås på grunn av økt hudssårbarhet og økt risiko for solerytem.

Gjennom hele behandlingen med Deriv og 1 måned etter behandling, er det nødvendig å bruke pålitelige midler for prevensjon.

Nedenfor er legemidlene med det samme ATC-kodenivå 3 eller 4, eller samme farmakoterapeutiske gruppe.
Før du erstatter stoffet med en analog, bør du konsultere legen din!

 • D: Dermatotropiske legemidler
 • D10: Aknebehandling
 • Azogel: pris, instruksjon
 • Aknestop: pris, instruksjon
 • Duac: pris, instruksjon
 • Isotrexin: pris, instruksjon
 • Svovelsalve: pris, instruksjon
 • Skinoren: pris, instruksjon
 • Ugresol: pris, instruksjon
 • Differin: pris, instruksjon
 • Speil: pris, instruksjon
 • Zinerit: pris, instruksjon
 • Regetsin: pris, instruksjon

Instruksjoner for bruk, sammensetning, bivirkninger og annen detaljert informasjon på denne siden for enkel opplæring er gitt i gratis oversettelse av den offisielle produsentens instruksjoner. Dette materialet er kun til referanse. Vi produserer ikke eller selger stoffer. Husk: Behovet for å bruke stoffet, metoder og doser bestemmes bare av legen din. Selvmedisinering kan være farlig for helsen din!

TREE MED GEL

Instruksjoner gel DERIV C

for medisinsk bruk av stoffet

aktive ingredienser: adapalen, clindamycin

1 g gel inneholder adapalen 1 mg, clindamycin (som klindamycinfosfat) 10 mg

hjelpestoffer: Trilon B, karbomer 940, propylenglykol, metylparahydroksybenzoat (E 218), poloksamer 407, fenoksyetanol, natriumhydroksyd, renset vann.

Doseringsform. Gel.

Forberedelser for behandling av akne for lokal bruk. ATC kode D10A.

Behandling av vanlig akne (akne vulgaris).

Overfølsomhet overfor adapalen, clindamycin eller andre komponenter i legemidlet, samt lincomycin. Enteritt, ulcerøs kolitt, kolitt assosiert med antibiotika (i historien). Graviditetsperioden og amming. Alder opp til 12 år.

Dosering og administrasjon.

Den brukes til lokal behandling hos voksne og barn over 12 år.

Gelen påføres med et tynt lag på ren, tørr hud på steder av utslett 1 gang per dag, over natten.

Den terapeutiske effekten observeres etter 8 til 12 uker fra starten av behandlingen.

Rødhet, peeling, tørrhet, kløe og brenning av huden på applikasjonsstedet av gelen umiddelbart etter påføring, som foregår senere. I løpet av de første ukene av behandlingen er akneforverring mulig, og hudirritasjon på grunn av adapalens eksponering for tidligere usynlige lesjoner er mulig. I dette tilfellet skal behandlingen avbrytes.

Ved påføring av gelen i overflødig rødhet og peeling av huden.

Bruk under graviditet eller amming.

Siden det ikke er utført tilstrekkelige kliniske studier av sikkerheten til stoffet hos gravide kvinner, må du ikke påføre gelen i denne perioden.

Bruk av stoffet under amming er kontraindisert.

Sikkerheten og effekten av bruk av de aktive ingrediensene i legemidlet hos barn under 12 år er ikke fastslått, og ingen gel bør derfor brukes til denne pasientkategori.

Legemidlet er kun beregnet for aktuell bruk.

Unngå kontakt med gelen med øynene, leppene, delene av nesens vinger og huden rundt øynene, samt slimhinner. Hvis gelen kommer ved et uhell på disse områdene, skyll grundig med varmt vann.

Ikke bruk gel på ekmatematiske hudskader, solbrenthet, kutt eller andre hudskader.

Under behandling bør overdreven eksponering for sollys og ultrafiolett lys, inkludert lamper, unngås på grunn av økt hudssårbarhet og økt risiko for solerytem.

Bruk av stoffet i behandlingsperioden sammen med kosmetikk med tørkeeffekt (slipemidler eller medisinske såper, hudrensere, produkter som inneholder for mye alkohol osv.) Kan føre til en irriterende effekt.

I tilfelle en allergisk reaksjon på noen av komponentene i legemidlet, bør behandlingen stoppes og passende tiltak tas.

Når det brukes lokalt, absorberes clindamycin fra overflaten av huden, og i enkelte tilfeller kan følsomme pasienter føre til diaré, bakken og også kolitt (inkludert pseudomembranøs). Hvis disse fenomenene oppstår, avbryter bruk av stoffet umiddelbart. Symptomer kan også observeres i flere uker etter at behandlingen er avsluttet.

Evnen til å påvirke reaksjonshastigheten når du kjører biltransport eller andre mekanismer.

Interaksjon med andre legemidler og andre typer interaksjoner.

Siden stoffet kan ha lokal lokalirriterende virkning hos noen pasienter, øker samtidig bruk av andre potensielt irriterende lokale preparater, inkludert kosmetikk (astringenter, kremer eller lotioner for / etter barbering, produkter som inneholder høye mengder alkohol, såpe eller vaskemidler) risiko for uønskede effekter på huden.

Det er nødvendig å forsiktig bruke gelen med legemidler som inneholder svovel, resorcinol eller salisylsyre.

Om nødvendig, bruk av stoffet med andre legemidler, gelen brukes 1 gang om dagen om natten, og om morgenen andre stoffer.

Clindamycin kan blokkere nevromuskulær overføring, så den bør brukes med forsiktighet hos pasienter som behandles med andre nevromuskulære legemidler på grunn av muligheten for å øke effekten.

Farmakodynamikk. Adapalen er en naftosyre-derivat, fremgangsmåte retinoidopodibnoyu middel modulerer celledifferensiering og forhorning, og inflammatoriske prosesser i huden, som utgjør de viktigste patogenetiske ledd i utviklingen av akne. Retinoidnimy adapalene binder seg til reseptorer i cellekjernen og således fremme normal differensiering av follikulære epitelceller som resulterer i en redusert dannelse av microcomedo og hindrer utvikling av akne, det bidrar til å bevare intakt hud.

Den terapeutiske effekten av stoffet opptrer vanligvis innen 8 til 12 uker fra starten av behandlingen. Når påført adapalen i form av en gel, er absorpsjonen av legemidlet gjennom huden inn i blodet ekstremt lavt.

Clindamycinfosfat er et semisyntetisk antibiotikum som virker som en inhibitor av syntesen av bakterielle proteiner til bindingen til 50S-underenheten av ribosomer og til inhiberingen av prosessen med å initiere dannelsen av en peptidkjede. Clindamycin hemmer alle Propionibacterium acnes kulturer som skal testes for IPC 0,4 μg / ml. Kryssresistens mellom clindamycin og erytromycin er blitt påvist.

Farmakokinetikk. Ikke utforsket.

Hoved fysiske og kjemiske egenskaper: hvit homogen gel.

Gel gel med

for medisin zasosuvannya narkotika

Tale tale: adapalen, clindamicin;

1 g av gelblandingsadapalenen 1 mg, clindamicin (i kraftig, klindamisk fosfat) 10 mg;

Dopomіzhnі rechovini: dinatriy utetat, karbomer 940, propilenglykol, metylparagdroksybenzoat (E 218), poloksamer 407, fenoksyetanol, natriumhydroksyd, vann renses.

Likarska form. Gel.

Forberedelser for l_kuvannya akne for en m_tsevy zasosuvannya. ATC kode D10A D53.

Klіnіchni egenskaper. Indikasjoner.

Missivev lіkuvannya zvichaynyh vugrіv (akne vulgaris).

Pvdvishchena responsivitet til adapalenu, klienten for å nishih komponenter av stoffet, og tako linkomitsinu. Enterit, viral kolitt, kolitt, foreninger med antibiotika (i historien).

Sposіb zasosuvannya dozi.

Zasosovuvaty vokser til barn på 12 år.

Påfør gelen med en tynn ball på en ren, tørr shkiru i visumets vista 1 time for doba, for nich.

Med hjelp av de nyeste varemerkene til byen Ukraina, er kommunen i regionen av byen i ferd med å lede ungdomstalen til midten av fortiden, usynlig og tidlig. I dette tilfellet er det ikke nødvendig å klype lС-vannya, den terapeutiske effekten er tatt gjennom 8-12 tinn fra cob av lіkuvannya.

Pochervonіnnya, peeling, dryness, sverbіzh інchnіnіnya shkіri i msіtsі brukes til gelen en gang med yogoynogo putte, yak mineС "fra undertonen. Alerniske reaksjoner, reaktiv lysfølsomhet, akne, spenning, gram-negativ folikulitt, sluno-intestinal rosacea, levende liv, kropiv'yanka, fett shkitri, kontaktdermatitt.

Når den påføres gelen i overkanalen på kanalen, kan den males og skrelles. Terapi er symptomatisk.

Zastosuvannya på den tidlige vaginnnosti- abo yearvannya brystet.

Osklіk adekvat klіnіchnyh viprobuvan schodo bezpek zasosuvannya narkotika i vagitnyh zhіnok ikke holdt, ikke slіd zastosovuvati gel i denne perioden. Zasosuuvannya narkotika ved perennod godvannya bryst prodigokazane.

Beskyttelse av effekten av stoffet for barn som er under 12 år, er ikke et problem for stoffet for barn under 12 år.

Utarbeidelsen av holdningen til tinnet for massen zasosuvannya.

Unik kontakt med øyets gel, lepper, neses og øynes lepper, samt med skede. I tilfelle av en vipadkovy gel, er gelen nødvendig på veggene til en jente med varmt vann.

Ikke bruk gelen på ekscentrisk nivå av shkіri, søvnig opik, porozi abo på nivået på shkіr.

Første time av unikatia av unikati nadmіrnogo vplivu sonyachnyh promenіv ultravioletnogo svіtla, inkludert lampen, utenfor feltet av ulike shkіri іbbіlshennya riziku viynnenya dyachnoi yertemii.

Zastosuvannya i perіod lіkuvannya forberedelsestid іz kosmetichnimi zasobami, SSMSC pіdsushuyut shkіru (abrazivnі abo lіkuvalnі søt, ochisniki shkіri, zasobi scho mіstyat nadmіrnu Antall alkohol, v'yazhuchі zasobi, kremer chi losyoni for abo pіslya golіnnya, virobi, miyuchі zasobi) Mauger prizvesti til tease efektu.

I tilfelle av et virusvarslingssystem for reaksjon på en komponent av et medikament med et medikament for pasienten, vent og se.

Klіndamіtsin ved mіstsevomu zastosuvannі absorbuєtsya av poverhnі shkіri i i deyakih vipadkah ved chutlivih patsієntіv Mauger sprichiniti dіareyu, Melena og takozh kolіt (vklyuchayuchi pseudomembranøs kolіt). I tilfelle av virussykdommer, vil sykdommen bli gitt til legemidlet. Symptomer kan tas sammen med hjelp av ulike smerter.

Kolinet manifesterer seg som regel i alvorlig tilstand og spasmer i magen. Endoskopi av situasjonen kan pseudomembranos kolitt. Fra diagnosemetoden bør du tilbringe noen timer på C. difficile eller få en vurdering på toxinet av C. difficile.

Når lіkuvannі heavy kolіtu, assosiert med antibiotika, kan bli effektiv zastosovannuya vancomycin. Spontan dose satt 125-500 mg vedinu hud 6 år med en strekk på 7-10 dager. For nødvendig trening for å gjennomføre et besøk, gå ppdtrimuyuchoy terapi.

H obreznіstyu slіd zasosovuvati klіndamіtsin for den første zastosovannya har paetsС-ntіv atopіchnimi zahvoryuvannya.

Zdatnіst vplivati ​​på reaksjonen av reaksjonen av Keruvan-kjøretøy eller roboter med de beste mekanismene.

Forholdet til den beste lycarzobobami, som er avhengig av vzakєmodіy.

Oskіlki narkotika hos barn kan ikke matetsivyi teasing efekt, en time zasosuvanu ënshih potentsіyno å plage uravinert medisiner zbіlshürizik nebyzhanogo vplivu på shkiru.

Kan behandles med zasosovuvati gel med medisiner, bare ta vare på sirku, resorcinol abo salicilovuyu syre.

Hvis preparatet er nødvendig, brukes stoffet en gang for alle med den beste Lіkarskim sosobami gel zasosovuvati 1 gang til doba for nich, og vrancіzasovuvati іnsh preparati.

Klіndamіtsin Mauger blokuvati neyrom'yazovu overføring til Yogo slіd av oberezhnіstyu zastosovuvati patsієntam, SSMSC lіkuyutsya іnshimi medikamenter neyrom'yazovoї dії vnaslіdok mozhlivostі pіdsilennya їh Efekt.

Adapalene Je pohіdnim naftoynoї syrer retinoїdopodіbnoyu rechovinoyu scho modelyuє Process klіtinnoї diferentsіatsії jeg keratinіzatsії og takozh zapalnі Process shkіri, SSMSC skladayut osnovnі patogenetichnі Lanka har rozvitku akne. Adapalen kalles retina-reseptorene til klientens kjernen, jeg er dermed normal, og det er normalt, det er kjent at det er ulovlig, og det har blitt etablert, og det har

Den terapeutiske effekten av stoffet, begynner å vise fremspring 8-12 tizhnіv v_d cob lіkuvannya. Når en adapile er festet i en kraftig gel, blir stoffet absorbert gjennom shkiru inn i lyet, er det ekstremt nike.

KlС-dimensin fosfat - napіvsinteticheskiy antibiotika, en ung mann og en ung kvinne til syntese av bakterielle proteiner fra hackeren i 50-underenhet av ribosomer til inguvannyu-prosessen av den ensartede form av visir. Kliniske infeksjoner av en ppionibacterium aspes, scho ¬ dlyagyat testuvnu med et minimum av konsentrasjon på 0,4 mkg / ml. Viyavlena overstretna motstanden er tydelig og eritromintsinom.

grunnleggende fiziko-human powerliness: odnorіdniy gel blogo abo blіdo-zhovtogo koloru.

Zberigati ved temperaturer ikke høyere enn 25 ° C. Ikke frys ned! Zberigaty utilgjengelig for barn av Missi.

5 g abo 15 g gel i tubi, lærrør i esker.

Glenmark Pharmaceuticals Ltd. / Glenmark Pharmaceuticals Ltd.

Plot nr. E-37/39, M.I.D.C., Industrial Estate, Satpur, Nasik-422 007, Maharashtra, India / Kilde

Дільниця № Е-37/39, Em. Ai.Di.Si., Satpur, Nasik-422 007, Maharashtra, India.

diskusjoner

TREE WATER GEL er et pålitelig svar på ACNE! anmeldelser

162 meldinger

struktur
1 g gel inneholder
aktiv ingrediens - adapalen 1 mg
hjelpestoffer: dinatriumedetat, karbomer 940, propylenglykol, metylparaben, fenoksyetanol, polaxamer 407, natriumhydroksyd, renset vann.

Hvit ugjennomsiktig gel

Retinoider for aktuell behandling av akne

ATC-kode D10AD03

Absorption Adapylen, gel gjennom huden er usannsynlig. Adapalen representerer en ny generasjon syntetiske retinoider og er et derivat av naftosyre. Adapalen har sebiostatiske, komedolytiske og antiinflammatoriske effekter. Legemidlet virker på follikulær hyperkeratose, regulerer keratiniseringsprosessen og desquamation, påvirker åpne og lukkede komedoner, forhindrer dannelsen av mikrokomedo. Den viktigste virkningsmekanismen er den selektive binding av de nukleare RAQ-reseptorene til epidermale celler, i motsetning til den ikke-selektive binding av retinoider fra tidligere generasjoner. Denne mekanismen regulerer den endelige differensieringen av keratinocytter, som sikrer normalisering av keratiniseringsprosessen og reduksjon av forutsetningene for dannelse av mikrokomedo. Den har en utbredt anti-inflammatorisk effekt, inhibering av lipoxygenase, arihidonsyre, cytokiner. Påvirker faktorer for betennelse. Adapalen har ingen fotosensibiliserende effekt.

Indikasjoner for bruk

- aktuell behandling av akne vulgaris.

Dosering og administrasjon

Legemidlet påføres en renset og tørr hud med et tynt lag jevnt, uten å gni, en gang om dagen på den berørte huden (hold øynene og leppene). Den terapeutiske effekten utvikler seg etter 4-8 ukers behandling. Gjennomføring av gjentatte kurs på anbefaling av lege.

- lokale reaksjoner: brennende følelse, rødhet, peeling, tørr hud

- overfølsomhet overfor adapalen eller andre komponenter i legemidlet

- lever- og nyresvikt

- barn opp til 12 år

Derivat gel kan potensielt forårsake hudirritasjon. Samtidig administrasjon av topiske preparater (medisinsk eller såpe eller et slipende rensemiddel, make-up, som har en sterk tørkemiddel, irriterende og produkter med en høy konsentrasjon av alkohol, astringerende midler, krydder) må brukes med forsiktighet. Hudpleieprodukter som inneholder svovel, resorcinol eller salisylsyre skal brukes med Deriv gel. Hvis slike legemidler ble påført huden, bør du ikke starte behandling med Deriv, før virkningen av stoffene opphører helt.

Unngå kontakt med Deriv gel med slimhinner i øynene, munn og nesehulrom. Ikke bruk på eksem, solbrent eller skadet hud, eller bruk det sammen med andre aktuelle keratolytiske legemidler. Eksponering for UV og sollys bør unngås. Etter påføring, tett lukk lokket på røret.

Gjennom hele behandlingen med Deriv og 1 måned etter behandling er det nødvendig å bruke pålitelig prevensjon. Det anbefales ikke å bruke Deriva vanngel i tilfelle graviditetsplanlegging.

Graviditet og amming

Bruk av adapalen under graviditet og amming anbefales ikke.

Virkningen av stoffet på evnen til å kjøre bil eller potensielt farlig maskineri

Symptomer - økte bivirkninger.

Behandling - stopp bruk av stoffet, fjern gelen fra huden med varmt vann.

Gel Deriva Med

Jeg ble hjulpet av en kompetent lege og eksterne antibiotika!

Hei alle, jeg er nå 22 år gammel. Klokka 16 var huden ren, men da jeg kom inn i Kiev, begynte jeg sakte å bli en dum kvinne. Først blir svarte flekker og porer utvidet. Og så begynte jeg å drysse. Bak, ansikt, nakke. Strøket sakte men sikkert. Og da jeg så et gammelt bilde for 3 år siden, forsto jeg en pannekake, og likevel ble jeg akne.

Jeg sprang til legene, skrabet, tester, blod, urin, ultralyd i magen og bekkenet. testet for gratis testosteron.

-Den første legen sa "ah, vil passere"

-Den andre legen sa er follikulitt.

-Da mistet jeg tellingen, noen sa alder, noen som gener, noen syndet på genologi.

Til slutt diagnostiserte de to siste legene ACNE. Men de forklarte for meg at akne er et symptom, ikke en diagnose. Diagnosen skal være en dårlig utgang av galle på grunn av bøyning av galleblæren (men det er ikke et faktum at akne skyldes dette)

,Karsil så, for å rengjøre leveren, den zinktende sågen, for å drukne ut betennelsen, smøre seg med snakkere med svovel, smurt med talere med trichopol (dette er tabla fra philipholes), gjorde cryomassasje (forresten healer Pts godt), men til ingen nytte.

Sistnevnte lege foreskrev meg å drikke levasil 140 (dette er bare Karsil pluss vitaminer fra gruppe B), en talker, som jeg senere nektet og avled C salve.

Så dro jeg til Kiev for å studere og forbindelsen gikk tapt med legen. For øyeblikket ble jeg behandlet nøyaktig 8 uker. Og jeg sier, Gud forbyr at huden forblir den samme ren! Krem hjelper. Det stinker ikke, stikker ikke, forårsaker ikke gal peeling! Jeg vedlegg et bilde for å sammenligne. Nå er huden enda bedre enn det siste bildet, og jeg håper at dette vil fortsette.

TIPSER DU DENNE CREAMEN? NEI! Hvorfor? Fordi det er umulig å arbeide i selvbehandlingen!

Jeg anbefaler deg å bruke den hvis du er enig i behandlingen av dette legemidlet med en lege - en som betyr JA!

P.S.Sovet jenter som lider av akne og etter akne. Her er en billig kjemisk peeling, jeg bruker den mellom å bruke salve, lyser flekker og flekker fra akne.

1 FOTO-EKTRAKT.

2 bilder - 5 ukers behandlinger

3.4 FOTO VED LERE FOR DAG (9/05/14)

Flere Artikler Om Typer Acne