Når en aktiv og kompleks narkotikabehandling av akne på ansiktet begynner, reagerer nesten alle personer som behandler huden, med desquamation og tørrhet. Og dette kan ikke tillates, fordi tørr hud fremkaller sebaceous kjertler for å produsere mer sebum, og hvis det er mer sebum enn nødvendig, så er porene og kanalene blokkert, og akne vises som et resultat. Avene Clean-ac Rensende Cream Gel for vask er spesielt designet for irritert og tørr hud på bakgrunn av aknebehandling.

Prinsippet på gelen for vask av Avene Clean-ac

Avene er en profesjonell fransk kosmetikk spesialisert på omsorg og behandling av problem hud. Denne gelen for vasking er ikke en gave som heter kremgel, fordi dens delikate tekstur er som en krem ​​og nesten ikke skum. En slik struktur av gelen så forsiktig som mulig lar deg rense og fukte huden, samt opprettholde den naturlige lipidfilmen.

Overflateaktive stoffer i krem-gel for vask Avene hjelper veldig nøye med å rengjøre, ikke overdrive, fukte og gi en følelse av komfort på huden etter vask. I tillegg har Klinak fra Aven en antiinflammatorisk effekt, fjerner rødhet, reduserer spredning av patogene mikroorganismer.

Sammensetningen av krem-gel Avene Clean-ac

Som mange rettsmidler består Avene ansiktsvaskkrem av 47% av termisk vann, som har en anti-inflammatorisk og fuktighetsgivende effekt samtidig, lindrer irritasjon.

På grunn av forekomsten av sinkglukonat er Avene Clean-ac en sterk antiseptisk, men kokosnøtt, jojoba, kartaman og glycerololjer tillater ikke å overdrive, men tvert imot nærer det.

Hvordan bruke gel for vask Avene

Det er nødvendig å bruke Avene Clean-ac gelkrem til vask 2 ganger om dagen: om morgenen og om kvelden. Påfør den skummede gelen for å rengjøre og fuktig hud, sveip forsiktig i en sirkelbevegelse over ansiktet og skyll med varmt vann, flekk med engangshåndkle eller et separat håndkle. Produsenten anbefaler at etter påføring av termisk vann fra Avene og fuktighetsgivende anti-inflammatorisk krem ​​Avene Clean-ac. Vi anbefaler samme ordning, men hvis det ikke er termisk vann, så kan vi klare det.

Aven gel er veldig tett, som en krem, har en hvit farge, det skummer litt.

Hvem er egnet Avene Clean-ac gel

Denne gel for vask er egnet for alle som, som følge av aknebehandling, har blitt tørr eller irritert, følsom. Etter normalisering av hudtilstanden kan du bytte til et sterkere rengjøringspreparat, for eksempel Uriage Surgras Liquide dermatologisk gel for vasking.

Fordeler og ulemper med gelrensemiddel Avene Clean-ac

Fordelene er:

 • hydrering;
 • rensing;
 • bevaring av lipiden (beskyttende) hudfilmen;
 • anti-inflammatorisk effekt;
 • gir en følelse av komfort.

Ulempene med Avene gel er:

 • skum ikke;
 • mange brukere har ikke følelsen av renhet av huden på grunn av for mild eksponering for kremet.

Hvor mye er en krem-gel for å vaske Aven Klinak

Standardemballasje av gelkrem Avene Clean-ac 200 ml - prisen på gelen fra 500 til 650 rubler, avhengig av apotek og by.

Anmeldelser av gelkrem til vask Avene Clean-ac

Jeg begynte å bruke den først etter 1 måned med å bruke Effezela, da huden min begynte å flakke forferdelig, brenne. Jeg likte den første uken, så forsiktig og vektløst vaske dem. Etter at huden begynte å gjenopprette, har Avene krem ​​blitt noe ubehagelig å vaske, dvs. Det var ingen følelse av at jeg hadde vasket og jeg ønsket å vaske ansiktet mitt igjen. Derfor har jeg det i tilfelle irritasjon, og jeg vasker også Avene, men som er sterkere.

Gjennomgang av: Alice

Og jeg har en veldig følsom hud i livet mitt, og bestemte meg for å prøve ultra-mild Aven gel for vask og er veldig fornøyd. Jeg har brukt det i omtrent et halvt år og har aldri angret det. Og jeg har nok av det i 3-4 måneder sikkert, det rettferdiger kostnaden.

Anmelder: Masha

Nylig kjøpt og brukt bare noen få dager. Jeg ble ledet til denne forferdelige tørre huden. Mens jeg liker det veldig mye, har huden synlig blitt fuktig, mindre hud "husk". Jeg vil fortsette å observere, verktøyet er utmerket.

Avene Cleansing Gel

Avene selskap produserer kosmetikk, som har hypoallergene egenskaper, er terapeutisk og bidrar til den generelle forbedringen.

Cleansing Gel Avene har flere typer, som hver eliminerer visse problemer. For eksempel er det en egen serie for sensitiv hud og spesialprodukter for fet og problem hud. Selskapet utvikler unike komposisjoner basert på termisk vann og omsorgskomplekser.

Brand fordeler

Avene-merket begynner sin historie i 1975, da det franske selskapet Pierre Fabre for produksjon av medisinsk kosmetikk kjøpte en feriested i Frankrike. Fra dette tidspunktet ble det åpnet et nytt merke, grunnlaget for hvilket kosmetikk er termisk vann og spesielle vitaminkomplekser.

I laboratorier i selskapet utvikle omsorgssammensetninger som består av mer enn halvparten av det helbredende grunnvannet. Merkets unike forskjell er at det produserer kosmetiske preparater for alle typer sensitiv dermis: for følsom, ekstremt tynn og atopisk (utsatt for allergiske reaksjoner).

Termisk vann har unike egenskaper og brukes i hele Avene-kosmetikk. Selskapet utvikler også spesielle rensepremier for fet og utsatt dermis.

Siden det franske merket Avene har flere laboratorier, utfører forskere et stort antall tester, utvikler flere og flere healingskomposisjoner som ikke bare bidrar til rensing, men også til ernæring og hydratisering av epidermis. Det første trinnet i omsorg for enhver hudtype er rensing. Intracellulært arbeid og metabolske prosesser vil avhenge av hvor mye huden vil bli ryddet av urenheter og overflødig fett. Derfor er det viktig at produktet desinfiserer huden, fjerner kosmetikk og andre urenheter. Typer av rengjøringsmidler fra selskapet Avene:

 • "Trixera" - en produktlinje, som er designet for dehydrert og tørr dermis. Brukes for intens ernæring og delikat rensing. En rensegel påføres enhver dermis og bidrar til å berolige den etter medisinsk behandling, og reduserer også betennelse. Inneholder ikke dufter og sulfater. Med dermatitt - lindrer kløe;
 • "Soins Essentiels". Serien inneholder rensemelk og micellar løsning for sensitiv og skadet hud. Verktøyet har en hypoallergen basis, forsiktig bryr seg og renser porene fra smuss;
 • "Cleanance Peaux" - en spesiell serie produkter, som er designet for fet og svært problematisk hud. Kosmetikk kan brukes til kompleks pleie av dermis, samt å gjenopprette sebaceous kjertlene. Tonic for vask "Cleanance Hydra" er laget for hud som er utsatt for utslett, men er samtidig følsom for syntetiske komponenter. Tonic inneholder ikke fargestoffer og gjenoppretter lett vann-saltbalansen i dermis;
 • "Soins Hydratants" er en spesiell, begrenset serie av kosmetikk som bruker patenterte teknologier av ulike tiltak: "leger" -komplekset brukes til normal og blandet type dermis, og den aktive forbindelsen kalt "rish" brukes til dehydrert, tørr og sensitiv hud. Midler av denne serien er kosmetikk med UVA og UVB filtre. Spesiell gel i produktlinjen har næringsstoffer, egnet for rensing av barns hud.

Rengjøringsgelene har sine egne grunnleggende funksjoner, og hver er utformet i henhold til individuelle krav til hver hudtype.

"Trixera + Gel"

Cleanser gir omfattende omsorg for dehydrert hud. Hensikten med denne gelen til vasking - forsiktig rense, nære og gjenopprette epidermis. Passer til meget tørr og dehydrert, atopisk dermis. Sammensetningen bruker følgende aktive ingredienser:

 • vann fra varme kilder avene;
 • naturlig type sulfateringskomponent (gir lett skumdannelse);
 • modifisert castorcaolje - på grunn av denne inkluderingen, blir epidermis fuktet og gradvis restaurert. Det bidrar også til regenerering av huden etter skade og betennelse;
 • Oslinika ekstrakt interagerer med ricinusolje og aktiverer metabolske prosesser inne i cellene;
 • glycerin nærer;
 • glycin forbedrer oksygenutveksling mellom celler;
 • glykol renser og beroliger irritasjoner.

Det milde rengjøringspreparatet gir samtidig omfattende omsorg:

 • eliminerer kløe;
 • reduserer inflammatoriske prosesser;
 • aktiverer det beskyttende naturlige beskyttelseslaget av huden;
 • beroliger epidermis etter klorert vann, lindrer rødhet og irritasjon.

Som en del av ingen luktemidler, såpe og parabener.

Avene "Cold Cream"

Den rensende supernæringsmessige gelen er presentert i "Soins Hydratants" -linjen, som er designet for alle typer epidermis, og brukes også i perioder med forverring av følsomheten. Passer til daglig rensing og fjerning av sminke fra ansiktet. Løsningen består av 55% micellært vann, de resterende komponentene er sporstoffer og naturlige fuktighetskrem. Med daglig bruk gjenoppretter det lipidbeskyttende laget av huden. Hovedkomponenter:

 • micellar vann renser epidermis, fukter de dype lagene i huden;
 • Basabolol gjenoppretter elastisitet og bidrar til å redusere rødhet;
 • Pentylenglykol er en naturlig komponent som forsiktig renser epidermis;
 • Castorolje beroliger og nærer dermis med næringsstoffer.

"Renhold Peaux"

I linjen "Rengjøring" er det flere produkter for pleie av fet og problemhud.

"Cleanance Gel"

Verktøyet har et medisinsk kompleks som danner rent porene og tolereres lett av sensitiv hud. Spesielle tester bekrefter dette faktum. Gelen, som de andre stillingene, inneholder ikke såpekomponenter, forårsaker ikke allergiske reaksjoner og er ikke-komedogen. Hovedegenskaper:

 • regulerer talgproduksjonen;
 • reduserer porene;
 • renser huden fra smuss;
 • eliminerer betennelsesprosesser i huden;
 • har en antibakteriell effekt.

ingredienser:

 • micellar vann - 55%;
 • Glyceryl-type laurat er et spesielt kompleks som normaliserer lipidmetabolisme i celler og fremmer eliminering av toksiner. Også eliminerer overflødig fettinnhold, matting av epidermis;
 • gresskar ekstrakt fremmer regenerering av huden, reduserer de negative effektene av ytre stimuli;
 • sink sporelement gir antiallergisk, anti-inflammatorisk og antimikrobiell virkning.

"Renhold Hydra"

Verktøyet har det mykeste rensekomplekset og består av milde omsorgskomponenter. Passer til fet og sensitiv hud. Hovedegenskaper:

 • renser forsiktig;
 • har en fuktighetsgivende effekt
 • har et ernæringsmessig kompleks;
 • gir mykhet
 • eliminerer irritasjon.

Aktive ingredienser i blandingen:

 • vann fra termiske kilder - 90%;
 • kokosnøtt olje;
 • karitt ekstrakt;
 • Jojoba olje ekstrakt.

anmeldelser

Ifølge vurderinger er verktøyet "Trixera" egnet selv for babyer. Den er presentert i en beskyttende krukke med en spesiell dispenser, den er luktfri og har en svakt gulaktig tinge. Jentene påpeker at det ikke tørker huden, er lett å bruke og økonomisk forbrukes. Med regelmessig bruk, i mange vurderinger, kan sammensetningen redusere betennelse.

Den mykgjørende gel "Avene Cold Cream" er egnet for overfølsom hud, men en sterk og varig sminke fjerner ikke noen ganger i ansiktet. Mange har kommentert at verktøyet må gjenbrukes for å oppnå et bedre resultat. Det fjerner imidlertid irritasjon og gjør huden mykere til berøring.

Ifølge mange, "Cleanance Gel" tørker perfekt betennelse. Den har en viskøs, men samtidig og flytende konsistens. Som kunden noterer, skyller gelen nesten ikke skum, forbrukes langsomt og er egnet for daglig bruk. Men noen kan forårsake hudutslett. Derfor anbefaler jentene å sjekke det for en allergisk reaksjon, og bare etter det - gjelder. Det anbefales også å bruke en nærende krem ​​i kompleks behandling av fet hud.

Som jentene kommenterer, skyller Cleanance Hydra ikke godt, men vaskes lett av. Mest enig: verktøyet renser ikke ansiktet helt, men fuktes og beroliger huden perfekt.

Gjennomgang av apotek kosmetikk for problem hud Avene Cleanance - i neste video.

Gel for vask Avene

Myk gel for vask Avene Gel demaquillant douceur tilhører kategorien pleieprodukter for sensitiv hud, designet spesielt for rensing av normal, blandet og fet hud.

Basen på gelen Avene er termisk vann (nesten 90%), slik at bruken fjerner irritasjon og raskt beroliger sensitiv hud.

Sammensetningen av gelen inneholder milde rensingredienser, slik at du kan forsiktig rense huden, fjerne urenheter og sminke uten ubehag. På grunn av tilstedeværelsen av natriumgiauloronat, fuktiggjør huden dyp huden, forhindrer tørrhet, gir friskhet, gjør huden myk og smidig. Gelen inneholder også vitamin E og maisekstrakt.

Gelen inneholder ikke såpe, så det praktisk talt ikke skummer.

Som alle Avene-produkter laget på grunnlag av naturlig termisk vann, er gelen for vask hypoallergen. Etter å ha påført det, oppstår en følelse av renhet og friskhet, huden er ikke strammet og irritert, det er ingen kløe og rødhet.

Konsistensen av gelen er ganske viskøs, men samtidig er den ikke fettete eller tunge. Den har en behagelig, veldig lett, søt frisk aroma.

Plastflasken er utstyrt med en praktisk dispenser.

Gel for vask Avene Cleanance gel er designet spesielt for sensitiv ung og problem hud. Gelen inneholder et høyt innhold av termisk vann (49%), takket være at produktet regulerer talgkjertlene og reduserer irritasjon. Den milde rensebasen renser forsiktig og forsiktig huden, sinkglukonat har en antiinflammatorisk effekt, cetrimoniumbromid er antibakteriell, og gresskarekstrakt forhindrer overdreven sebumproduksjon.

Gelen har en middels konsistens, en diskret floral duft og skum godt. Det er et allergivennlig middel som ikke forårsaker irritasjon og rødhet i huden.

Gel for vask Avene renser rent huden mot smuss og fett som akkumuleres i løpet av dagen, etter vasking blir huden elastisk og helt ren. I tillegg tørker bruken av gelen eksisterende utslett og forhindrer utseendet av ny akne, forårsaket av utilstrekkelig hudrensing.

Plastflaske med gel utstyrt med en praktisk dispenser.

Metode for bruk av gel for vask Avene

Metoden for å påføre gelen for vask Avene er veldig enkel. Som andre geler påføres det med fingertuppene på fuktig hud i ansiktet og nakken, godt skummet, massert med lette sirkulære bevegelser, og deretter vasket av med vann.

Det bør bemerkes at geler for vask av Avene - dette er farmasøytisk kosmetikk, som ofte anbefales av hudlege, det viktigste er å velge et passende produkt for din hudtype.

Aven Klinans Gel rensing

Følsomt fet og problem hud utsatt for akne.

Huden er dypt renset og frisk. Regelmessig bruk reduserer mengden av sebum som produseres.

Avene Cleanance såpefri gelrenser (Aven Klinans Gel rensing) for fet, problemfølsom hud.

Gel rensing Avene Cleanance såpefri gel cleanser gir effektiv dyp rensing av fet og problem hud utsatt for akne. Godt tolerert av sensitiv hud, siden den ikke inneholder såpe. Mild rensing bryter ikke med lipidmantelen, reduserer betennelse, eliminerer bakterier, forbereder huden for ytterligere forsiktighet. Med regelmessig bruk av Avene Cleanance såpefri gelrensemiddel reduseres mengden av sebum som produseres av huden, blir glatt og elastisk.

 • termisk vann Avene i høy konsentrasjon (49%) forhindrer irritasjon av sensitiv hud, reduserer betennelse;
 • glyceryllaurat renser, kontrollerer sebumsekresjon, gjør huden matt
 • lemon-to-ta renser, utviser antibakteriell virkning, normaliserer pH-balansen i huden.

Allergivennlig. Ikke komedogener. Inneholder ikke såpe.

 • uten såpe
 • hypoallergene
 • nekomedogenno

Påfør på våt hud om morgenen og kvelden, skum og skyll grundig med varmt vann.
Kan brukes til ansikt og kropp.

Gel for vask Avene Cleanance

På råd fra en dermato-kosmetolog! Foto- og sammensetningsanalyse

God dag, kjære jenter.

Ved første konsultasjon og bekjennelse med min skjønnhetspleie, tok jeg en gjeng med krukker i ansiktspleie, slik at skjønnhetspleieren så ut og ga fremover, eller sa at det ikke passet meg.

Ser på fjellet fra Chanel, Dior, Clarence, etc., så skjønnhetspleieren på meg og sa:

-Alt dette er fint, men luksus kosmetikk er bare egnet for problemfri hud!

Generelt avviste hun all min omsorg og sendte meg en liste over farmasøytiske kosmetikk.

Først av alt, bestilte hun å rense huden så best som mulig, og "foreskrev meg en vaskeleg fra Aven-

gel hypoallergene og ikke-komedogene,opprettet spesielt for ung, problem og sensitiv hud

Metode for bruk:Påfør på et vått ansikt, skum, skyll grundig med vann og la huden tørke.

pakking:Gjennomsiktig, hard plastflaske med praktisk lokk. Volum 200 ml.

Flasken er motstandsdyktig mot støt. Jeg tar det med meg på alle turer, jeg har aldri hatt en flaske ødelagt / sprukket, og hetten er ikke ødelagt.

farge:lys turkis, nesten gjennomsiktig.

Resultatene av analysen av sammensetningen på stedet Kosmetisk analyse

Foran hver ingrediens ser du uttrykksikoner som deklareres som

-uten noen positive eller negative effekter på huden

Som vi kan se inneholder gelen både godt og dårlig, så vel som dummy ingredienser.

Nettstedet ga sin vurdering av dette verktøyet, og ga ham en gjennomsnittlig vurdering ,som oversettes som "gjennomsnittlig", t. f er ikke bra eller dårlig.

To år har gått siden jeg kontinuerlig bruker denne gelen, og jeg har ekstremt positive inntrykk av dette virkemidlet.

Gelen er veldig økonomisk. En kapelyushechka er nok til å skape et hav av skum.

Jeg bruker den to ganger om dagen, om morgenen og om kvelden. Først skummer jeg gelen i lashene, og påfør deretter skummet på det våte ansiktet i en sirkelbevegelse i ett minutt. Etter at jeg har skyllet ansiktet mitt med varmt vann og påført et pleieprodukt.

Jeg var overrasket over å lese anmeldelser at gelen hadde tørket ut folks hud. For meg er denne gelen noe som en hudbetingelsesanalysator. Hva betyr dette? Dette betyr at jeg vasker ansiktet mitt, suge ansiktet mitt med et håndkle og se på tilstanden til huden min. Hvis jeg ser skaller, bruker jeg en fuktighetsgivende maske, forstørrede og tilstoppede porer - en rensemaske, og hvis alt er bra, smelter jeg bare ansiktet med krem ​​og / eller vanner med termisk vann.

gel renser huden perfekt fra smuss og støv som slo seg på ansiktet om dagen, så vel som talg, som våre sebaceous kjertler produserte hele natten. Beroliger og reduserer irritasjon, forhindrer dannelsen av akne, helbreder huden.

Generelt bruker jeg myoderm-løsningen for å fjerne sminke, men det var en periode da jeg bare ikke hadde tid til å gå til apoteket, og micellen var over. Det var da jeg begynte å vaske gelen, vaske bort hele sminke (inkludert øye sminke), og jeg la merke til at gelen vasker bort alt uten rester fra første gang. Øynene stikker ikke, irriterer ikke og tørker ikke huden rundt øynene.

Rengjøringsgel Avene Cleanance avgjort lenge på min liste over mestere!

Så snart jeg har en flaske, kjøper jeg neste. Og så to år

gel veldig økonomisk.En flaske er nok for meg i 5 måneder.

Mange takk til alle som så. Jeg ønsker deg skjønnhet og helse!

Dette er... den beste renseren. Det kom enda hud utsatt for tørrhet! + 8 trinn for å fjerne hud: FASEFOTO INSTRUKSJON! + Jeg vil fortelle hvor å kjøpe 2 ganger bedre!

Etter at kosmetikk på apoteket hadde satt huden min i orden, var valget en mild, men effektiv rengjøringsmiddel. Min hud er av den kombinerte typen, utsatt for fett og betennelse med feil omsorg og utilstrekkelig rensing.

Valget av Avene gel var ikke tilfeldig - det ble sterkt anbefalt til meg av en kjent kosmetolog (som satte meg på apotekets kosmetikk), og mange positive vurderinger på Internett overbeviste meg om nødvendigheten!))

Jeg ventet på å få en mild, men grundig rensing av den følsomme, tynne huden fra urenheter samlet over hele dagen.

Avene Cleanance Gel Nettoyant - Myk rengjøring fet hud med akne. Renser huden forsiktig, lindrer irritasjon, regulerer sebumproduksjon, begrenser spredning av bakterier, forbereder huden til etterbehandling. Denne svært milde rengjøringsgelen med høyt innhold av termisk vann Aven (49%) er spesielt tilpasset for ung problem hud med overfølsomhet: det reduserer irritasjon, regulerer talgkjertlene og renser huden perfekt.

Påfør på våt hud, skum, skyll deretter av med rikelig med varmt vann. Bruk daglig om morgenen og om kvelden.

Termisk vann Aven 56%, gresskar vanlig 0,1%, sinkglukonat 0,3%, cetrimoniumbromid 0,05%, glyserol 4%, en mild vaskebase pH = 7,2.

Gelen er plassert i en flaske gjennomsiktig plast.

Mettet blå farge, ganske flytende, skum medium, store bobler))

Lukten er hyggelig, ikke påtrengende, blomster og apotek.

Fjern produktet ved å skru på lokket. For meg er dette ikke alltid praktisk, da det ikke er lett å gjøre dette med våte hender.

Vann (vann) - vann

Decylglukosid er et av de mykeste overflateaktive stoffene. Kokos- og Palmolje Derivat

Polysorbat 20 - overflateaktivt middel. Basert på sorbitol fra frukt og fettsyrer fra vegetabilske oljer.

Ceteareth-60 Myristyl Glycol - overflateaktivt middel. Emulgeringsmiddel (kombinerer ublandbare komponenter: olje og vann).

Dinatrium Cocoamphodiacetate - Skummende overflateaktivt middel. Basert på kokosoljefettsyrer.

Sodium Lauroyl Sarcosinate - renere. Skummende agent. Irriterer ikke og øker ikke følsomheten i huden.

Metyl Gluceth-20 er en mild, effektiv fuktighetskrem laget av glukose og metylalkohol.

Cetrimoniumbromid - konserveringsmiddel. Antistatisk.

CI 61570 - fargestoff, trygt.

Dinatrium EDTA - Viskositetsregulator

CI 19140 - fargestoff, trygt.

Duft (parfyme) - parfyme

Imidazolidinyl Urea - Konserveringsmiddel

Cucurbita Pepo (Pumpkin) Frøolje - Gresskarolje - reduserer hudbetennelse, helbredelse, regenerering, anti-akne

Sinkglukonat matter huden, reduserer talgproduksjonen og har en antimikrobiell effekt.

Virkelig ikke dårlig! Det er imidlertid konserveringsmidler, men jeg har ikke funnet noe veldig skadelig!

Jeg bruker gelen om kvelden, etter å ha fjernet sminke fra ansiktet og øynene med Uriage Lavante skummelk.

Det første jeg vil nevne - Gelen er veldig myk! Etter vask gjør jeg ikke det følsomme huden, det klør ikke, uten noen tegn på irritasjon! Jeg bruker krem ​​i ansiktet etter øyekrem, det vil si etter 3 minutter. Hele ansiktet opplever ansiktshuden ikke noe ubehag.

Men det beste er at gelen virkelig renser huden perfekt! Bomullsputer fuktet med rensende tonics og micellar vann forblir helt rene! Selv i perioden når jeg ikke bruker aktive rensemasker og anti-bakterielle kremer, forblir huden ren - uten betennelse forårsaket av utilstrekkelig rensing, uten svarte flekker.

Jeg merket ikke en kardinal effekt på den eksisterende betennelsen, men motstanden mot de nye ufullkommenhetene er ganske effektiv, det vil si at gelen har uttalt antibakterielle egenskaper!

Hvis du derimot trenger behandling og tørking av eksisterende betennelser fra rengjøringsmidlet, og huden ikke er forskjellig i overfølsomhet og tørrhet, anbefaler jeg det gamle bevistemedlet - tjære såpe! På grunn av tjære, kjent for sine uttalt anti-bakterielle og antiinflammatoriske virkninger, kjemper såpe aktivt de eksisterende imperfektene! Men det tørker huden sterkt nok, det passer ikke i det hele tatt tynn, sensitiv / irritert hud. I den varme sesongen bruker jeg det selv et par ganger i 6-7 dager, og påfører i 3-4 minutter.

Vel, jeg bruker Avene Cleanance gel daglig, en veldig mild og ganske sterk rensing av fett, smuss og støv!

Jeg anbefaler til personer med fet / kombinasjon og sensitiv hud, utsatt for utseendet på ufullkommenheter!

Pris på russiske apotek - 750 rubler, jeg bestilte i et fransk apotek kosmetikk butikk for 240 gni. 3 ganger billigere.

Link til detaljert tilbakemelding til apoteket + Rabat på 5 euro for første bestilling for alle!

Der bestiller jeg alle ansikts- og kroppsbehandlinger til tider (.) Billigere! Her er mine ordrer!))

Gel for vask Avene Cleanance vurderinger

lett pleie gel

Alle omtaler på Avene Cleanance Gel
*** Avene Cleanance gjorde meg trist *** tørker selv fet hud. Er du klar for en slik rensing?

Hei, skjønnhet! I dag vil jeg snakke om gelen for å vaske Avene Cleanance, som helt skuffet meg. Hvorfor ervervet: kjøpt [. ]

Wow effekt! Akne er blitt enda mer! Medisinsk rengjøringsgel Avene Cleanance bekjemper ikke betennelser, men fremmer reproduksjonen. Mine resultater i 6 uker + bilde rapport

Som en sjelden fugl når midten av Dnieper, og en sjelden apotekservant hjelper i kampen mot akne. Jeg var overbevist om dette på egen hånd [. ]

Aven Soft Gel Cleanser

De sovende blader i to dager, det er ingen spor av dem, huden er alltid forsiktig renset og frisk. Verktøyet er veldig økonomisk, for året i flasken er fortsatt den fjerde delen. Generelt anbefaler jeg. I lang tid brukte jeg denne masken, og det syntes meg at det rydder porene veldig bra (min hud er kombinert, forstørrede porer, raskt tilstoppet, svarte prikker). Tross alt, i tillegg til å rense og hjelpe problemhud, er det også viktig å ikke tømme den, og dermed bringe den ut i kategorien problematisk, fet, men VARMRET og SENSITIV hud, noe som ikke er bra. Men om sommeren er det ikke like med ham, det er bare nydelig fuktighet og renser huden. Og det er veldig økonomisk - 300 ml var nok i 9 måneder. Denne masken er ikke egnet for problem hud, jeg tror for normal eller tørr det vil være bra.

Jeg provoserer noen ganger fett av hele ansiktet et par timer etter påføring: Det ser ut som hudens reaksjon på kremets aktive handling, jeg bare vasker ansiktet mitt og intensiverer det fett. Ingen peeling, ubehag også, kremen er absorbert av min sensitive hud, utsatt for fett i T-sonen, flott. Ja, i de første minuttene, er klebrighet tilstede, men da er krem ​​absorbert og det er ikke noe spor av det igjen, og enda mer så står ansiktet ikke i puten! Egentlig renser huden godt, selv etter min olje nattmasker, er huden etter en vask ren, glatt og ikke overdreven. Generelt tørker mange geler huden, så de er hovedsakelig ment for fet eller problemhud. For vanlig eller tørr hud er det bedre å velge ansiktsvask.

Denne modusen for hud som, peeling eller ingen tørrhet. Jeg bruker krem ​​gel bare for natten, etter at applikasjonstapet er tilstede, men jeg ble vant til det. Tørrhet, dehydrering og flaking av huden indikerer ikke en reduksjon av sebumsekresjon. Når det påføres litt tinning, spesielt i skadede områder, men med regelmessig bruk, blir denne prikkende følelsen ubetydelig. På grunn av tilstedeværelsen av natriumgiauloronat, fuktiggjør huden dyp huden, forhindrer tørrhet, gir friskhet, gjør huden myk og smidig.

Forhistorie: For rundt to uker siden gikk min favorittgel for vask La Roche-Posay Effaclar ut, og siden volumet var bare stort, klarte han å få meg til å føle seg syk. Hei alle I dag vil jeg dele med deg min mest favorittgel for vask fra Avene. Jeg møtte dette merket for noen år siden, og mitt første kjøp var dette verktøyet. Jeg kjøpte en gel for vask hver dag, trodde at det ville roe og hjelpe til med behandlingen av min kombinasjonshud. Jeg vet ikke hvordan vi klarte å ikke komme sammen med ham tegn, men passet ikke. Annen ekstra entusiasme, nei. Alt, som i legemidlet - nettopp og strengt i saken. Det er synd at hun har et lite volum, men generelt - hun ordnet for meg i alle henseender.

Jeg ser mange negative vurderinger på produktet, når folk bare ikke forstår hvorfor, hvorfor og hvilke funksjoner produktet skal utføre. Bruk kun dette skjemaet for å legge en anmeldelse om produktet. Takk for at du har lagt merke til min anmeldelse og svaret innen en time etter at telefonen forlot meg. Jeg vil fortsette å bruke tjenestene dine. Ikke helt halt, for bruk på kroppen - dette er en minus, mye er nødvendig, for ansiktet - pluss, fordi en sterk korsfesting i ansiktet ikke er hyggelig. Den høye vurdering og oppfatning av jentene, som jeg helt stoler på, spilte en viktig rolle i valget av dette produktet.

Flere Artikler Om Typer Acne