Gel, skum, hydrofil olje - vaskemidler er nå produsert i forskjellige teksturer og formater. Vi vil forstå hvilke av dem som passer for problemhud.

 • Hva er problem hud?
 • Hvordan rengjøringsmidler fungerer
 • Typer av midler
 • Oversikt over midler
 • Hvordan velge en rengjøringsmiddel for problem hud

Hva er problem hud?

Fra utsatt syn på klassisk dermatologi er huden en problemhud. med problemer. Først ble huden av de tørre, oljeaktige og kombinasjonstyper ansett som sådan.

Tørr hud mangler sebum, noe som fører til:

Olje- og kombinasjonshud, i kontrast, produserer talg i overskudd, noe som truer med slike problemer som:

Riktig rensing av huden er nøkkelen til helsen. © iStock

Hvordan rengjøringsmidler fungerer

For effektiv tiltak trenger de kontakt med vann.

Blander produktet med vann og skummer det, vi fjerner smuss, støv, fettpartikler fra ansiktet, rengjør porene.

Da må alt dette vaskes av.

Sammensetningen av midler for vask inkluderer to hovedgrupper av rensingskomponenter.

 • Stoffer som løser opp fett og legger til forurensning. Disse inkluderer alle typer såkalte overflateaktive stoffer (overflateaktive stoffer).
 • Eksfolierende midler: Syrer (glykolsyre, melkesyre, salisylsyre) og slipende partikler.

Det er overflateaktive stoffer som takler oppgaver med rensing, spesielt godt: de danner et tykt skum, gir en følelse av friskhet og renhet, men noen av dem er usikre. Disse er primært natriumlaurylsulfat og ammoniumlaurylsulfat. De opptrer for aggressivt og ødelegger hudens lipidmantel, noe som kan forårsake tørrhet og peeling, forårsaker dehydrering og for tidlig aldring.

For å redusere konsentrasjonen av overflateaktive stoffer, bruker produsentene en kombinasjon av dem. Eller bruk mykere stoffer, for eksempel på grunnlag av aminosyrer.

Typer av midler

En effektiv rengjøringsmiddel for oljeholdig og kombinasjonsproblemer skal rengjøre og bekjempe mangler med høy kvalitet uten å skade hudens hydro-lipidmantel.

Følgende produkter er beregnet for bruk ved vasking.

Penetrerer dypt inn i porene, renser huden perfekt mot fett og urenheter. Det kan imidlertid bryte lipidbarrieren, noe som kan føre til tørrhet og irritasjon. Omsorgsstoffer som vegetabilske oljer, ekstrakter, mineraler, vitaminer og kosttilskudd bidrar til å minimere risikoen.

hud

Den samme gel, men i en annen form. Takket være den teknologisk avanserte emballasjen med en dispenser, skummer produktet allerede på innsendingstidspunktet, noe som gir den mest skånsom rengjøring.

Til tross for vektløsheten i tekstur, klare det med forurensning perfekt. Egnet for følsomme hudproblemer.

Hydrofil olje

Dette verktøyet ble inkludert i vår skjønnhetsarsenal på bølgen av fascinasjon med det asiatiske hudpleiesystemet, spesielt to-trinns rensing. Hydrofilolje virker også i to trinn.

Det er fordelt over den tørre huden med massasjebevegelser for å oppløse smuss, fett og sminke.

Vask av med rikelig med vann, og vask deretter med en gel.

Skum, til tross for vektløsheten i tekstur, klare seg perfekt. © iStock

Oversikt over midler

Myk gelkrem til ansiktet "Absolutt Tenderness", L'Oréal Paris

Ved kontakt med vann blir dette produktet et vektløst, forsiktig skyllende skum. Den er egnet for tørr og sensitiv hud: Jasmine og rosenkstrakt svelger og fuktes.

Rengjøringsgel for hud med akne og aldersrelaterte endringer. Blemish Age Cleansing Gel, SkinCeuticals

Inneholder tre typer syrer: salicylsyre, capril-salicylsyre og glykolsyre. De kjemper med alle ufullkommenhetene i huden, samtidig som de forynges. Sammen med akne og sorte prikker vil fine linjer forsvinne.

Gel for ansiktet "Man Expert Hydra Power", L'Oréal Paris

Produktet er designet for å rense menns hud. Kombinasjonen av aktive vaskemiddelbestanddeler med mentol fjerner effektivt døde celler effektivt, forhindrer utseendet av komedoner og akne. Etter bruk er det en hyggelig følelse av kulhet.

Gel + Scrub + 3-i-1 ren hudmaske, Garnier

Salisylsyre bekjemper svarte flekker og betennelse, sink tørker acne og regulerer fettproduksjon. Eukalyptus ekstrakt har en antibakteriell effekt.

Shine Cleansing Foam, Pureté Thermale, Vichy

Formelen basert på termisk vann fjerner forsiktig urenheter av alle typer uten å irritere huden eller skade beskyttelsesbarrieren.

Gel for dyp rensing for fet hud Gel Pure Focus, Lancôme

Takket være salisylsyre og peeling mikropartikler, reduserer det sebumproduksjonen, strammer porene, fjerner fet skinn.

Ultra rengjøringsgel med pensel mot akne "Exfo Pro", Garnier

Salisylsyre bekjemper bakterier, eliminerer akne og oljeaktig glans, planteekstrakter hjelper med å gjenopprette huden. En myk børste applikator gir rensing på et dypere nivå og bidrar til å forhindre utslett.

Rensende Makeup Remover Skum Ren Ritual, Helena Rubinstein

Takket være eksfolierende komponenter, glykolsyre, ekstrakter av hvit og svart ris, sikrer skummet rensing av huden fra alle typer urenheter, bidrar til å redusere porene, jevner huden, forbedrer hudens hud.

Hvordan velge en rengjøringsmiddel for problem hud

Riktig rensing er en garanti for sunn hud, dermatologer overbeviser oss. Derfor må prosessen med å velge et middel tas med all ansvar. Den første tingen å vurdere er typen hud, dens problemer og behov.

Oljeproblemer

Fet glans, blokkerte porer, svarte flekker, kviser finnes over hele ansiktet.

Oljeproblem hud er mindre følsom for overflateaktive stoffer, er det viktig å rengjøre det grundig. Antibakterielle, tørke, fettregulerende stoffer er nyttige:

Kombinert problemhud

I T-sonen er huden oljeaktig, tilbøyelig til å skinne og mangler. Og i U-sonen - tørr, tilbøyelig til å flakke. Komplisert omsorg kreves.

For T-sonen er et 3-i-1-verktøy egnet, som kombinerer:

rensegenskaper av gelen for vasking;

slipende partikler for optimal porrrensing;

komponenter for forebygging av svarte flekker og akne.

For U-sonen, er det å foretrekke å skumme med fuktighetsgivende og omsorgsfulle komponenter:

8 beste geler for vasking

Ansiktet er den mest åpne, derfor den mest sårbare delen av menneskekroppen. Derfor betaler vi så mye oppmerksomhet om å bry seg nøyaktig for dette området, og vi prøver å opprettholde huden i best mulig stand, vi bruker beskyttende, rensende og støtter sunne ansiktsprodukter.

I rangeringen av de beste vaskeglene presenteres de mest effektive midler for ulike hudtyper, og gir høy kvalitet på rensing av epidermis og forsiktig omsorg.

Yves Rocher Ren Calmille
Den beste rensegelen for ansiktet

I bildet - rensegelen til vasking av ren Calmille fra Yves Rocher. Gjennomsnittlig pris i Russland: 300 rubler (200 ml).

Ren Calmille rensende ansiktsgel fra kosmetisk merkevare Yves Rocher har fått et imponerende antall fans. Gelen er et universelt middel for å rense huden av den vanlige typen, den tar seg av med fjerning av spor av kosmetikk (unntatt super-resistent). Ikke forårsaker irritasjon, inneholder komponenter av vegetabilsk opprinnelse. Den har en tykk tekstur, flott skum.

fordeler:

 • Høykvalitets hudrensing.
 • Hyggelig duft.
 • Økonomi.

ulemper:

 • Som en del av mye kjemi.
 • Mange klager på å føle tørr hud etter vask.

Fra Pure Calmille gel anmeldelser:

"I mange år har jeg brukt Pure Calmille-vaskemaskinen, jeg anser det som best. Kosmetikk vasker bort perfekt, selv vanntett mascara, på huden etter det er det en følelse av friskhet, forårsaker ikke tørrhet. Dens tekstur er veldig hyggelig - tykk gel. Jeg liker virkelig flasken og boblene inni... Og kjemi... vel, du vasker den av! Vaskepulver er enda verre! "

"Jeg har en dobbel mening om Pure Calmille-gelen for å vaske... På den ene siden, ja, det renser huden, og fjerner sminke med sminke. Og på den andre... er det ingenting annet enn en kjemi, og kamille i sammensetningen på det siste! Kanskje, derfor strammer huden etter 15 minutter. "

Vurdering: 9 av 10.

Effaclar fra La Roche-Posay
Den beste vaskegelen for fet og sensitiv hud

I fotogelen for vasking av Effaclar fra La Roche-Posay. Gjennomsnittlig pris i Russland: 650 rubler (200 ml).

Effaclar rensende skummende gel fra det franske merket La Roche-Posay er designet spesielt for sensitiv hud utsatt for fet hud og utseendet på akne. Basen på gel-termisk vann, det inneholder ikke såpe, alkohol, fargestoffer og parabener. Rensingrediensene påvirker forsiktig følsom hud i ansiktet, fjerner smuss og overflødig fett forsiktig, og gir bare en friskhet.

fordeler:

 • Fjern forsiktig urenheter og sebum.
 • Holder huden frisk.
 • Ikke forårsaker allergier og irritasjoner.
 • Blader huden frisk.
 • Økonomisk forbruk.

Ulemper: Gelen er laget for fet hud, den kan tørke normalt.

Fra Effaclar gel anmeldelser:

"Den beste vaskegelen for meg er Effaclar! Jeg er nåst uten han nå! Tidligere ble pannen og nesen skinnet slik at blikket ble avvist, og en måned etter vask med La Roche-Posay gel, gjenkjenner jeg ikke huden min! Jeg kan ikke si at gelhæren akne, men minst - ny nesten ikke vises! Huden kommer til slutt til liv! "

Vurdering: 10 av 10.

Avene Cleanance
Den beste helbredende gelen for rensing, lindrende akne

På bildet - en terapeutisk gel for vask av Avene Cleanance. Gjennomsnittlig pris i Russland: 800 rubler (200 ml).

Rensing behandling gel for vask Avene Cleanance fra det franske selskapet Pierre Fabre hjalp med å bli kvitt akne og akne, mange desperate. Designet gel for fet og problem hud. Termisk vann (49% i gelen) beroliger huden, eliminerer irritasjon, gresskarekstrakt regulerer talgproduksjon, andre klinisk godkjente ingredienser gir en antibakteriell effekt. Produktet forårsaker ikke allergier, toner huden og oppdateres.

fordeler:

 • Et effektivt middel i kampen mot akne.
 • Langvarig effekt.
 • Ikke stram huden.
 • Praktisk å bruke.
 • Ikke-påtrengende aroma, hypoallergen sammensetning.

Ulemper: ikke oppdaget.

Fra Avene Cleanance gel anmeldelser:

"Det jeg bare ikke prøvde å vaske mitt problem ansikt! Akne som de var, og ble igjen. Så langt, i stedet for parfyme, har jeg gått til apoteket. Jeg ble rådet til Avene Cleanance, som den beste gelen for vasking, og ikke lurt! Etter 1,5 måneder glemte jeg at jeg en gang hadde akne! Huden ble glatt, kantet med farge. Verktøyet er rett og slett uvurderlig! "

"Kjæresten min brakte ikke parfyme fra Frankrike (som alle gjør), men den mirakuløse gelen for å vaske Avene Cleanance. Mitt problem hud begynte å forandre seg på øynene, og hatet akne - å smelte. Jeg liker også en behagelig flaske og en behagelig konsistens av produktet, selv om dette ikke er det viktigste... ".

Vurdering: 10 av 10.

Arnaud sebo
Den beste matgelen for vasking (for fet hud)

På bildet - Arnaud Sebo Gel Nettoyant Purifiant gel for vasking. Gjennomsnittlig pris i Russland: 600 rubler (150 ml).

Sebo Gel Nettoyant Purifiant, utviklet av det franske firmaet Arnaud, er en av de beste rensende rengjøringsmidler med en matt effekt. Gelen er utviklet for fet hud, inneholder aktive stoffer som danner rent huden og strammer porene. Som et resultat avtar betennelse, overskytende sebum (sebum fett) forsvinner, huden blir sunn. Matting effekt varer hele dagen, det er en følelse av lyshet og friskhet.

fordeler:

 • Fjerner overflødig fett.
 • Renser porene.
 • Gir en matt effekt.
 • Gir en følelse av friskhet.
 • Hyggelig aroma og tekstur.

Ulemper: ikke oppdaget.

Fra Arnaud Sebo gel anmeldelser:

"Overraskende nok, selv i parfymeforretningen, fant jeg et godt middel for min problematiske og ganske skummel hud - dette er Sebo cleanser fra Arnaud. Den passer best til min kombinasjonshud - eliminerer overflødig fett og tørker ikke. Jeg har aldri møtt slike fantastiske midler! "

"Dysen, lysheten, friskheten i løpet av dagen... Jeg trodde ikke at huden min klarte det før jeg prøvde Arnaud Sebo gel for vasking. Det er så balansert at det fjerner greasiness uten å stramme huden! Og de fleste av midlene er tørket slik at det er vanskelig å smile etterpå. Den beste servant! Franskmenn vet mye om kosmetikk. ".

Vurdering: 10 av 10.

Planeta Organica
Den beste phyto-gel for vasking (for kombinasjonshud)

På bildet - Planeta Organica phyto-gel for vasking. Gjennomsnittlig pris i Russland: 200 rubler (200 ml).

Kosmetikkfirmaet Planeta Organica mottok en misunnelsesverdig popularitet på grunn av den vellykkede kombinasjonen av pris og kvalitet. Sammensetningen av naturlig rensende urtegel for vask Planeta Organica inneholder organiske oljer, planteekstrakter, vitaminer. Gelen er laget for å ta vare på fet og kombinert hud. Drener og strammer porene sterkt, normaliserer funksjonen av talgkjertlene. Urte ingredienser har en antibakteriell effekt, oppfrisk huden og forbedre hudfarge.

fordeler:

 • Mange naturlige ingredienser i sammensetningen.
 • Det renser huden perfekt.
 • Avlaster irritasjon.
 • God sminkefjerner.
 • Ikke overdriver.
 • Økonomisk.

ulemper:

 • Ganske skarp lukt.
 • Ubeleilig emballasje.

Fra vurderinger fra Planeta Organica phyto-gel:

"Jeg har brukt Planet Organic Cosmetics i lang tid, og jeg er veldig fornøyd med kvaliteten. Gel for vask skuffet ikke - renser huden perfekt, hjelper raskt med å bli kvitt kosmetikk. Etter det er det en følelse av friskhet, og aroma varer ganske lang tid (jeg liker det, så det blir ikke belastning). Tørker - moderat, som alle rensende geler, men. "

"Alt er bra i Planeta Organica phyto-gel for vasking - og effekten, effekten, sammensetningen er imponerende, og prisen er lav. Det lukter noe kjent - en slags ugress. Her er bare en flaske av hans svært ubehagelige - mørke og det må bokstavelig talt presse. Kom opp med en emballasje mer praktisk, prisen han ikke ville vært! ".

Vurdering: 9 av 10.

IMMUNO propell
Den beste mykgelen for vasking (for problemhud)

I fotogelen til vasking av Propeller IMMUNO. Gjennomsnittlig pris i Russland: 120 rubler (150 ml).

Gel for vask IMMUNO Propeller renser ikke bare forsiktig og forsiktig huden, fjerner overskudd av talg, døde celler og spor av kosmetikk, men helbreder også problemhud. De aktive komponentene i gelen for vask øker barrieregenskapene til epidermis, forhindrer forekomsten av akne, samt reduserer eksisterende akne. Gelen er mer egnet til oljeaktig og kombinasjonshud, har en liten matteffekt.

fordeler:

 • Effektiv middel i kampen mot akne.
 • Renser uten å ødelegge beskyttelseslaget av huden.
 • Eliminerer fet skinn.
 • Vel fjerner spor av sminke.
 • Demokratisk verdi.

Ulemper: Ikke egnet for alle, noen merker utseendet på betennelse.

Fra IMMUNO Propeller gel anmeldelser:

"Denne gelen for vasking er den beste! Propellen blåste bort hver eneste kvise fra ansiktet mitt. Hun trodde ikke hvordan en måned etter starten av å bruke gelen til vask, fant IMMUNO Propeller helt jevn hud uten betennelser, akne, peeling! ".

"En venn som er informert om problemet, har en Propeller gel med et immunokompleks. Hun sa at hun hjalp henne... Men jeg la merke til at hun virkelig hadde bedre hud, redusert akne. Jeg brukte den i to uker, og akne ble bare mer! Kanskje jeg har en falsk. Eller kjæresten gjemmer seg litt hemmelig fra meg. ".

Vurdering: 9 av 10.

NIVEA
beste kremgel for vasking (for tørr hud)

I bildet - krem ​​gel for vask NIVEA. Gjennomsnittlig pris i Russland: 200 rubler (150 ml).

NIVEA glede eierne av tørr og sensitiv hud ved å presentere en mild kremgel for vask med et ekstrakt av mandler. Cream-gel har en delikat tekstur, har en behagelig aroma. I gelen er det små granulater som forsiktig eksfolierer huden og fjerner urenheter. Verktøyet er hypoallergent, ikke provoserer akne. For å fjerne makeup krem ​​gel er ikke ment.

fordeler:

 • Mild rensing.
 • Etter vask, trenger ikke en krem.
 • Eliminerer døde partikler av epidermis.
 • Delikat tekstur og aroma.

Ulemper: Grunne rensing. Ikke egnet for fjerning av smuss.

Fra vurderinger om krem-gel NIVEA:

"Nivea sluppet den første gelen for vasking, etter som du ikke trenger å bruke kremet! Vel, i det minste de med tørr hud. Jeg har en veldig tørr, og etter Nivea krem-gel blir den myk, fløyelsaktig. Jeg trodde om en halv time jeg ville trekke av, men nei! Nå bruker jeg bare natkrem, og om morgenen og om kvelden vasker jeg ansiktet mitt med Nivea. "

"Interessante opplevelser når du vasker ansiktet ditt med... krem! Ja, jeg vil ikke si at NIVEA oppfunnet en rensegel, fordi den renser mediokrelig. I det minste kan ikke klare rester av kosmetikk. Men som en pleie og fuktighetskrem - bra! ".

Vurdering: 9 av 10.

Ren hudlinje
Den beste rimelige gelen for vasking

Bildelegrenseren Pure Line "Perfect Skin". Gjennomsnittlig pris i Russland: 85 rubler (100 ml).

Den russiske produsenten av kosmetikk Pure Line har gledet kunder med et budsjett ansikts hudpleieprodukt - "Perfect Skin" gel for vasking. Designet gel for alle hudtyper, lover dyp rensing uten å føle seg tørr. Sammensetningen inneholder slike aktive ingredienser som sink, mynte og kamille, som forhindrer utseendet av akne. Verktøyet er testet av dermatologer, betennelse avtar etter 3 dager.

fordeler:

 • Den synlige effekten i kampen mot akne.
 • Lindrer betennelse.
 • Tørker ikke huden.
 • Komfortabel konsistens, godt skum.
 • Budsjettverktøy.

Ulemper: Dessverre bruker bare gel for vask ikke å nå den "perfekte" huden.

Fra Ideal Skin gel anmeldelser:

"Jeg prøvde å vaske skrubberen fra Pure Line da jeg besøkte min mor (jeg glemte min egen), og hun overrasket meg positivt! Faktisk, etter noen bruksområder, min betennelse minket, og de nye kviser ikke kom ut! Jeg har brukt den andre måneden allerede - effekten er definitivt der! Sant, ble hun ikke kvitt akne helt... "

"Vel, jeg vil ikke si at Pure Line gjør huden IDEAL riktig, men noe kan fortsatt... Personlig er mitt resultat at betennelsen har blitt mindre, det klør ikke. Hud etter vask strammer ikke, selv om jeg har det langt fra fet. En annen gel skummer godt, det er praktisk å vaske av kosmetikk. Generelt, hvis du tar hensyn til prisen, gel for vasking - en av de beste. Ikke alle midler, selv for 400 rubler, har en slik effekt. "

Vurdering: 9 av 10.

Hva er den beste vaskegelen?

Som de fleste kosmetikk, bør gel for vask velges individuelt, basert på hudens egenskaper. Det virker som det enkleste å gjøre et valg for de som har en normal hudtype, men slike folk sier at det ikke finnes et universelt middel som passer for alle. Som praksis viser, er de mest nyttige hudprodukter de som har en helbredende effekt, som Avene Cleanance Gel eller IMMUNO Propeller, samt kosmetikk, som inkluderer naturlige ingredienser - gel fra Planeta Organica, NIVEA. På den annen side har produkter som er basert på kunstig opprettede komponenter - Pure Calmille og Arnaud Sebo helt klart klare å fjerne kosmetikk, smuss og sebum, som imidlertid krever en gel for vasking.

7 beste geler for vasking

Kompetent og viktigst er effektiv ansikts hudpleie umulig uten riktig utvalgte produkter. Å kjøpe untested kosmetikk, forført av pris, attraktiv emballasje eller reklameslogo, er som å leke med brann. Dette kan forvandle seg til en rekke problemer. Og bli kvitt dem senere - det er fortsatt et lite problem. Vi bestemte oss for å være proaktiv og gjorde opp vår rangering av de beste vaskegelene.

Hvilken fast vaskegel å velge

Garnier

Historien om dette franske merket begynte for mer enn hundre år siden. Fra begynnelsen har selskapet posisjonert seg som en produsent av rimelige, men effektive kosmetikk for hver dag, og Garnier vaskegeler passet godt inn i dette konseptet. Kosmetikk som har en lett, ikke-irriterende duft, renser huden perfekt, gir en friskhet og effektivt eliminerer problemer.

Nivea

Produkter under merkevaren Nivea bekrefter igjen postulatet kjent for hele verden: det er ingen grunn til å tvile på tysk kvalitet. Et bredt spekter av produkter lar deg finne noe som passer for eiere av hvilken som helst hudtype. Det garanterer omsorg og effektivt fjerner smuss.

Clearasil

Clearasils hovedlinje med vaskegeler er utviklet for effektivt å forhindre og behandle ansiktsbetennelser. De aktive ingrediensene i hvert produkt under dette merket normaliserer talg og ødelegger bakteriene som forårsaker akne.

Vichy

Nært samarbeid med apotek er Vichys kjennetegn. Et karakteristisk trekk ved Vichy er aktivt samarbeid med apotek. Selskapet lytter nøye til kommentarene og forslagene fra forbrukeren, og han betaler henne gjengjeld. Hvordan annet å forklare hvorfor geler for vask under dette merket ikke går til toppen av populariteten?

Ren linje

Kosmetikk fra det russiske merket "Pure Line" er kjent for sin naturlighet. Grunnlaget for vaskegeler er avkok av helbredende urter: kamille, sitronbalsam, St. John's wort, nettle, yarrow og andre. Fungerer perfekt skum, lett å påføre, effektivt renser huden, forsiktig forsiktig med henne og beroligende.

Topp gels rangering

Bestem type hud - den første tingen å gjøre, tenker på valget av gel for vasking. Avhengig av dette, er alle kosmetikkene delt inn i 4 hovedtyper:

 • Gels for tørr hud. Passer for de som ikke etterlater seg tetthet. For de som ofte lider av irritasjon, hvis hud flager og smertefullt reagerer på de minste miljøforandringene.
 • Gels for fet og kombinasjonshud. De karakteristiske egenskapene til en slik hud er en skinnende glans, forstørrede porer, og en tendens til akne.
 • Gels for problem hud. Designet for de som lider av betennelse, akne og svarte flekker.
 • Gels for å bekjempe huddehydrering. Dette er en midlertidig tilstand som kan skje med huden av noe slag. Gels å løse dette problemet tilhører ofte den medisinske serien.

Å ha bestemt seg for typen, når du velger en gel for vask, bør du også vurdere:

 • hovedoperasjonskomponenter;
 • handlingsfokus;
 • bekvemmelighet av flasken;
 • økonomisk bruk.

Ta vare på tørr hud

Cream-gel fra NIVEA for tørr hud

Almond ekstrakt som finnes i kremen-gel fra NIVEA for tørr hud, lindrer den, gjør den myk og smidig. Hydra IQ-teknologi, unik i egenskapene, basert på kombinasjonen av glukose og glyserin, sikrer effektiv hydrering gjennom dagen.

Fordelene ved gelen:

 • hypoallergene;
 • mild rensing;
 • eksfolierende effekt;
 • opprettholder et naturlig fuktighetsnivå
 • inneholder ikke alkalisk såpe;
 • små utgifter av midler;
 • sikker lukkeglass.

ulemper:

 • grunne rensing;
 • dårlige skum.

De fleste produktanmeldelser sier: som en pleie og fuktighetskrem, er gelen utmerket. Men for effektiv rensing må vi se etter noe mer egnet. Men ingenting overraskende: NIVEA bryr seg om tørr hud utsatt for irritasjon og tør ikke å bruke aktive rensingredienser.

Olje eller kombinasjonshud - det er en løsning

Ren hud aktiv av Garnier

Utvalget av virkelig effektive midler for pleie av fet og kombinert hud er mye bredere. Så det er umulig å ignorere Garnier Pure Skin Active-serien. Inkludert i linjen gel for vasking løfter fullstendig avhending av akne og spor av dem. De viktigste aktive elementene er salisylsyre og absorberende karbon.

Fordelene ved gelen:

 • klarer seg godt med forurensning;
 • gir dullhet i huden;
 • tørker betennelse og reduserer akne;
 • gir en følelse av friskhet;
 • gjør huden myk og behagelig å berøre;
 • Skum godt, noe som betyr at det er veldig økonomisk.

ulemper:

 • Ikke egnet for sensitiv hud;
 • etterlater en liten følelse av tetthet.

Ren hud aktiv av Garnier

Garniers Pure Skin Active Series-produkter anbefaler at du bruker det om en dag eller to, slik at huden din kan hvile. Tvert imot, gel for å vaske dyp handling på giften av helbredende urter fra "Clean Line" er perfekt for daglig pleie. Dens viktigste komponent er celandine ekstrakt. Og vi må hylle, nesten ingen negativ tilbakemelding på produktet.

Fordelene ved gelen:

 • renser huden perfekt, fjerner selv bærekraftig kosmetikk;
 • eliminerer fet skinn og gir tåke;
 • eliminerer betennelse og akne;
 • reduserer porene;
 • god forfriskende;
 • gjør huden mer elastisk og elastisk.

ulemper:

 • Gelen er veldig tykk, og når halvdelen slutter, må du vente på at den strømmer ned;
 • tørker huden.

De som skjedde med å bruke gelen til oljeaktig eller kombinasjonshud fra "Clean Line", ble enstemmig nevnt i vurderinger, deres behagelige vegetative aroma, flaskedesign, praktisk dispenser og selvfølgelig den lave prisen på produktet.

Normaderm fra Vichy

Vichys Normaderm Deep Cleansing Gel for Daily Care, som styrker kombinasjonen av salicylsyre og termisk vann, har også oppnådd kjærlighet og respekt for forbrukerne som et høyytelsesprodukt. Dette er ganske fin peeling agent med en behagelig frisk aroma og kraftig tonic effekt.

Fordelene ved gelen:

 • mild men effektiv rensing;
 • Vel fjerner fett fra T-sonen;
 • regulerer sebum sekresjon;
 • forskjellig antibakteriell effekt;
 • fungerer ikke bare som en rensende gel, men også som en tonic;
 • lett skum, når anstendig volumer, hyggelig ansatt på huden.

ulemper:

 • etterlater seg en tetthet;
 • ikke egnet for alle.

Vurderinger på gelen anbefales å bruke den i løpet av 10-14 dager. Et aktivt stoff er ikke egnet for alle, derfor, før du starter kontinuerlig bruk, bør du legge en liten sum penger på hånden og se resultatet.

Gels for problem hud - vellykket eliminering av betennelse

Clearasil "3 i 1" krem-gel for vasking

Lederen i dette området kan bli kalt noen av midlene fra Clearasil. Så, for eksempel, "3 i 1" krem-gel for vask gir rensing, peels døde hudceller, dreper bakterier som forårsaker akne... Og alt dette er for sensitiv hud. Den viktigste aktive ingrediensen er salisylsyre. Verktøyets listige formel gir deg mulighet til å bruke sine styrker uten å forårsake irritasjon.

Fordelene ved gelen:

 • renser forsiktig huden;
 • renser porene og bekjemper svarte flekker;
 • reduserer rødhet og betennelse, behandler akne;
 • mattes huden
 • tørker ikke.

ulemper:

 • hard "sykehus" lukt;
 • skjøre dispenser som er veldig lett å bryte.

Ren effekt krem-gel fra NIVEA

Ren effekt krem-gel fra NIVEA virker like godt på problematisk og fet hud. Hemmeligheten med suksess - er en del av ekstraktet av magnolia. Han varme forsiktig huden, noe som fører til åpning av porene og fjerning av sebaceous plugger. Normalisering av kjertlene eliminerte forutsetningene for forekomst av akne.

Fordelene ved gelen:

 • veldig godt fuktighet;
 • gir huden et sunt utseende;
 • tetter ikke porene
 • Matte;
 • det lukter godt.

ulemper:

 • gir ikke den lovede effekten i kampen mot svarte prikker;
 • etterlater seg en tetthet.

Frelse fra dehydrering

Purete Thermale fra Vichy

Purete Thermale Vichy vaskegel hjelper til med å kurere en hud som lider av fuktighet. Dens termiske vann beroliger, styrker og gjenoppretter væskebalansen. Forsiktig verifisert formel renser og beskytter mot alle mulige forurensninger, inkludert kvikksølv- og kadmiumpartikler. I urbane forhold er det beste ikke funnet.

Fordelene ved gelen:

 • tørker eller strammer ikke huden;
 • gir en delikat, men effektiv rensing;
 • reduserer porene;
 • gjør huden myk og fløyelsaktig;
 • Den milde tekstur av gelen er lett å påføre, den er også lett vasket av og etterlater ingen film;
 • egnet selv for svært sensitiv hud.

ulemper:

Dette er et ganske smalt spesialisert verktøy som, som allerede nevnt, kun kan kjøpes på apotek. Ja, på grunn av dette øker prisen. Effektiviteten er imidlertid på et nivå uforlignelig med det overveldende flertallet av massemarkedsvarer.

Hvilken gel for vask kjøp

1. Ifølge vår forskning, uansett hvilken type hud du har, vil det definitivt være en god og forsiktig omsorgsfull gelé. Husk, for å oppnå den utprøvde effekten lovet av produsenten, bør du bruke middel til en linje. Sammen garanterer de en komplett, omfattende hudpleie, vellykket bekjempelse av problemer, og forhindrer utseende.

2. Varemerkene nevnt i artikkelen: Garnier, Nivea, Clearasil, Pure Line og Vichy er påviste produsenter som kun legger på utvalgte produkter på markedet som garanterer en pålitelig effekt. Og likevel, etter å ha kjøpt denne eller den kosmetiske, må du ikke glemme å lese instruksjonene nøye. Noen er virkelig designet for daglig pleie. Noen bør søke kortsiktige kurs.

3. Eksperiment. Prøv det. Bytt gel for vask hver 2-3 måneder. Se etter et verktøy som passer for deg. Vel, våre anbefalinger vil bidra til å bestemme valget.

De beste vaskegelsene for problemhud med akne

Akne i ansiktet har ennå ikke prydet noen, så alle prøver å finne en effektiv måte å bekjempe akne på. Et stort utvalg av kosmetiske preparater gjør at du lurer på og en person kan ikke velge. Hvor skal du begynne? Hva blir mer effektivt: krem, maske eller tonic? Vi vil anbefale å starte med en gel for vasking. Det er ikke nødvendig å kjøpe hele butikken for å bli kvitt akne. Geler for å vaske godt, hjelper problematisk hud. Det viktigste er å velge riktig verktøy slik at det passer til hudtype. Bestem hvilken type gel du trenger - butikk eller laget på egen hånd fra naturlige ingredienser. Men før du vurderer alternativene for vasking av geler, la oss finne ut årsakene til akne og hva som ikke kan gjøres når de oppstår.

Hvorfor vises akne på ansiktet?

Utseendet til akne i alle aldre kan snakke om ulike sykdommer. Ofte i aldersgruppen fra 12 til 18 år - det er akne assosiert med ungdomsårene. En bølge av hormoner får seg til å føle seg i form av kviser og overdreven arbeid med talgkirtler. Men hos ungdom kan ikke utelukkes andre årsaker til akne. Selv på stedet for lokalisering kan vi si hvilket organ som lider og hva som spesielt må undersøkes.

 1. Et utslett på pannen kan bety GI sykdom;
 2. På nesesykdommer i hjerte og endokrine system;
 3. Kinnene - et problem med lungene;
 4. Hinne - hormonell akne.

Årsaker til akne kan være:

 • hormonell ubalanse (i ungdomsår, med overgangsalder, under graviditet, med hormonell svikt);
 • sykdommer i indre organer;
 • allergisk reaksjon;
 • bruk av kosmetikk av lav kvalitet;
 • dårlige vaner;
 • dårlig ernæring;
 • stress,
 • manglende overholdelse av hygienestandarder
 • arvelige utslett
 • overoppheting eller overkjøling av kroppen
 • infeksjon;
 • overdreven soling

Hvordan velge en gel for vask med akne?

Som nevnt tidligere må du begynne å bli kvitt akne med geler for vasking.

 • Når du kjøper et verktøy, så se på komponentene. Det skal inneholde: vitaminer, glyserin, syrer, NUF, planteekstrakter, forskjellige oljer, PEG, kitosan, allaintoin. Alle disse elementene har antiinflammatoriske, antiseptiske, regenererende og sårhelingseffekter;
 • Ikke se på prisen. Hvis stoffet er dyrt, betyr det ikke at det er effektivt. Du kan kjøpe en billig og høy kvalitet gel. Vær oppmerksom på produsenten, da geler med lignende sammensetning kan variere i pris på grunn av forskjellige firmaer;
 • Pass på å vurdere typen hud og kjøp riktig verktøy for det. Ellers, etter bruk, vil tilstanden til huden bare forverres. Kan oppstå: irritasjon, peeling, økte inflammatoriske prosesser;
 • For trygghet, ta kontakt med skjønnhetssjef eller hudlege før du kjøper. Han vil gi råd om hvilket verktøy som vil fungere best for et bestemt tilfelle.

Alderfunksjoner av huden

Men for en positiv effekt, bør du velge en gel for en bestemt hudtype og alder. Siden akne ser ut til å være aktiv på fet hud, vil vi vurdere produkter som passer for denne typen hud, men i henhold til aldersgrupper.

 • 12 - 20 år. Velg geler som inneholder: sinkelementer, salisylsyre og triclosan. Det er bedre hvis dette produktet ikke inneholder alkohol, da det tørker ut huden, sebaceous kjertlene styrker sitt arbeid og kviser ser enda mer ut. I ungdomsår, velg rensemidler uten å legge til fuktighetsgivende ingredienser;
 • 20 - 25 år. Det bør tas forsiktighet med å mette huden med vitaminer, rensing og beskyttelse mot virkningen av eksterne faktorer. Sammensetningen av verktøyet bør omfatte: mykgjørende og antiinflammatoriske komponenter på en plantebasert måte. Normaliser sebaceous aktivitet: en serie, aloe, salvie, kamille, calendula, celandine;
 • Etter 25-åring, ta vare på rensing, beskyttelse og foryngende effekt. Frukt syre i geler vil håndtere dette fantastisk. Det kan være surt: epler, druer, meieri og andre.

Regler for vasking av fet hud

 1. Ikke vask med varmt eller varmt vann. Høye temperaturer forårsaker overdreven sekresjon av subkutan fett. Bruk kaldt eller innendørs vann;
 2. For toning huden, utfør en kontrast vask hver syv dager. Veksling av kaldt og varmt vann;
 3. Ikke vask ansiktet for ofte, da dette er skadelig for denne hudtypen;
 4. Ikke bruk geler med granulater for å skrubbe med inflammatorisk og purulent akne, fordi dette vil forårsake irritasjon og spredning av infeksjon i nærliggende vev.

Hva er geler for vask?

 • tonics;
 • beroligende;
 • kremer;
 • antiseptisk;
 • anti-inflammatorisk;
 • podsushivayuschee.

Blant alt dette store utvalget, for hud utsatt for dannelse av akne, må du se etter stoffer som vil inkludere:

 • mot akne;
 • mot fettete;
 • strammer porene;
 • for problem hud.

Geler med salisylsyre

Geler som inneholder salisylsyre er effektive mot akne og svarte flekker. Hvis akne ikke går bort i lang tid, må disse stoffene definitivt prøve. De fungerer som en antibakteriell og antiseptisk. Egenskaper for slike verktøy:

 • tørre betennelser;
 • fjerne svarte prikker;
 • eliminere og forhindre forekomst av akne;
 • patogener blir drept
 • normaliserer hudbalansen.
 1. akne og svarte flekker kompliment ingen problem;
 2. for acne salicyl propell;
 3. Clearasil er "Daglig pleie";
 4. mot acne "ExfoPro" fra Garnier;
 5. Exfoliating cleanser P'ure Zone fra L'Oreal;
 6. rensende Normaderm fra Vichy.

Kompliment Ingen problem

Det gir en trippel effekt, nemlig:

 • Dræper bakterier på hele overflaten av huden;
 • Eliminerer akne, svarte flekker og forhindrer fremveksten av nye formasjoner;
 • Strammer porene, renser dem og mattes.

Ved bruk av dette verktøyet blir huden frisk, den blir jevn og frisk. Fargeløs, med frukt aroma. Ingredienser: ricinusolje, glyserin, salisylsyre, kamille, teetreolje, butylparaben, metylparaben, propylparaben, isobutylparaben, etylparaben. Inneholder ikke alkohol Det renser huden perfekt og ødelegger kviser.

Gel for vasking Salicylic (Propeller)

Den har antiinflammatorisk virkning. Keratolytisk og antimikrobielt middel renser porene godt, normaliserer arbeidet med talgkirtler, tørker og eliminerer utslett. Ingredienser: salicylsyre, biosalicylater, laktulose. Takket være disse komponentene er gelen egnet selv for sensitiv hud.

Clearasil Daily Care Gel Cream

Det er nummer ett verktøy i kampen mot problemhud. Det er et rensende, eksfolierende middel. Dræper patogener, som forhindrer infeksjonen til å spre seg videre. Stopper og eliminerer betennelsesprosesser, fjerner kviser, glans og svarte flekker. Aktivt renser porene, tørker ikke ut huden. Men det mattes godt.

Gel mot akne "ExfoPro" fra Garnier

Omsorg for fet hud. Bidrar til fullstendig ødeleggelse av akne, svarte prikker og til og med spor av post-akne. Alt dette skjer på grunn av å absorbere karbon og salisylsyre, som er en del av produktet.
Egenskapene inkluderer:

 • eliminering av akne og inflammatoriske prosesser;
 • forsvinner av oljeaktig glans;
 • tørke sår;
 • hudrensing;
 • gir mykhet og friskhet.

Men hvis huden er svært følsom, må du avstå fra å bruke denne gelen.

L'Oreal Pure Zone Exfoliating Gel

Den har konsistensen av gelen med partikler for skrubbing. Sammensetningen er veldig stor, men det viktigste er at den inneholder salisylsyre. Denne gelen er i stand til:

 • smale porene og pre-rengjør dem;
 • fjern glans og sorte prikker;
 • bidra til forsvinning av akne;
 • dyp peeling;
 • tone opp

Vichy Cleansing Gel

Designet for daglig pleie. Sammensetningen har også salisylsyre og termisk vann. Det er veldig effektivt mot akne.
funksjoner:

 • fjerner øyeblikkelig fet skinn;
 • har antibakteriell og anti-inflammatorisk effekt;
 • toner opp;
 • renser forsiktig huden av urenheter.

Geler uten salisylsyre

Det er også mange geler for vask, som kan brukes til akneproblemer. Denne listen inkluderer:

 1. Ren effekt fra NIVEA;
 2. Avene Cleanance av Pierre Fabre;
 3. Sebo gel Nettoyant Purifiant av Arnaud;
 4. Planeta Organica Phyto-gel;
 5. Effaclar fra La Roche-Posay;
 6. Pureness av Shiseido.

Ren effekt krem-gel fra NIVEA

Kan være egnet ikke bare for normal, men for fet, problem hud. Sammensetningen av magnolia ekstrakter som åpner porene og fjerner fra dem all forurensning. Det forhindrer utseendet på akne, eliminerer den skinnende glansen, mattes og fukter huden.

Avene Cleanance

Dette er en forsiktig rensende gel for vasking med helbredende egenskaper. Fjerner svarte flekker og kviser, fjerner greasiness fra huden. Produsent er Frankrike. I sammensetningen har: termisk vann, gresskar ekstrakt, sinkglukonat, AVEN, glyserol, rensing basis. Gelen lindrer irritasjoner, reduserer betennelse, desinfiserer huden og dreper bakterier. Det toner og oppdaterer huden også. Allergier er svært sjeldne når du bruker dette legemidlet.

Sebo gel Nettoyant Purifiant av Arnaud

Behandler effektivt problemhud. Akne og komedoner forsvinner, da verktøyet trekker ut hele innholdet i porene, renser grundig. Huden blir matt og godt preparert.

Planeta Organica

Phyto-gel for vask kom til oss ved direkte levering fra Japan. Sammensetningen er veldig rik, dette inkluderer:

 1. Ekstrakter: meadowsweet, hvit te, neem blad, islandsk mos, acai bær, kardemomme, angelica, salvie, gurkemeie, violer og petals av et fjell orkidé og andre;
 2. Oljer: Rhodiola rosea, calendula, fennikel, kvelden primrose, myrtle, ris kli;
 3. Vitaminer: E, P, C, B5;
 4. Aloe vera gel.

Den har mange egenskaper:

 • feeds;
 • myker;
 • beskyttelse;
 • rengjøre;
 • skreller av;
 • lindrer irritasjon og betennelse;
 • eliminerer kviser og komedoner.

Denne gelen er et effektivt middel mot akne og overdreven fet hud.

Effaclar fra La Roche-Posay

Det er et dyrt verktøy, men veldig effektivt mot akne, komedoner og svarte flekker. For å unngå akne bør du bruke Effaclar to ganger om dagen. Tilbakemeldinger på dette stoffet er positive, noe som inspirerer tillit.
Basen av gelen er termisk vann, sammensetningen inneholder ikke:

For å unngå akne, bruk dette stoffet to ganger om dagen, morgen og kveld. Skyll av med rikelig med vann.
funksjoner:

 • har en rensende eiendom
 • eliminerer fet skinn;
 • trekker ut innholdet i porene;
 • eliminerer akne, komedoner;
 • toner opp.

Pureness av Shiseido

Dette er en lett skumgel med granulater.
funksjoner:

 • gir huden lys og friskhet;
 • toner og renser;
 • renser og strammer porene;
 • reduserer fettinnholdet i huden;
 • tørker pimples;
 • lindrer betennelse;
 • ødelegger mikrober.

Forbereder rensemidler hjemme

Vi tilbyr å forberede midler til å vaske hjemme alene. Dette sparer ikke bare penger, men legger også tillit til at bare naturlige ingredienser er tilstede i produktet som brukes.
For fet hud bør du bruke oljer eller avkok av urter og planter:

 • kamille;
 • salvie;
 • Banan;
 • aloe;
 • calendula;
 • en rekkefølge;
 • jojobaolje;
 • tea tree;
 • lavendel;
 • rosmarin;
 • gran;
 • havtorn;
 • eik bark;
 • St. John's wort;
 • malurt;
 • eucalyptus;
 • nellik og andre.

I tillegg til urteekstrakter er det tilrådelig å legge til honning, sitronsaft, syrer, melk, etc.

oppskrifter

Disse verktøyene hjelper til med å gjenopprette hudbalansen. Bli kvitt akne, komedoner, svarte flekker og fet glans.

Lotion med honning for vasking

Det vil bidra til å fjerne akne, redusere betennelse. Vil nære og rense fet hud.

 1. Hell 200 ml kokt romvann inn i et krus;
 2. Tilsett 10 ml flytende honning;
 3. bland med 6 dråper lavendel essensiell olje;
 4. Alle ingrediensene er blandet og sammensetningen er klar for vasking.

Herbal decoction for vasking

Dette middelet har en anti-inflammatorisk og rensende effekt. Tørker pimples og eliminerer irritasjon.

 1. i en krukke blander vi gryn, St. John's wort og salvie, 10 g hver;
 2. Hell bratt kokende vann og insister i 2 timer;
 3. filter og bruk.

Cleanser for fet hud

Eliminer glans og bli kvitt problemhud.

 1. I en stor beholder blander du plantain, mynte og kamille 20 g hver;
 2. hell kokende vann og insister i en time;
 3. filter og tilsett 5 g potetstivelse;
 4. vask ansiktet to ganger om dagen.

anmeldelser

"Jeg vil dele mine inntrykk av å bruke Garnier Exfo Pro gel for vasking. Jeg har hørt nok om dette verktøyet mye positiv tilbakemelding og hundre prosent er enig med dem. Prisen er gjennomsnittlig, konsistensen av væske, blå og har en hyggelig lukt av mynte. Flasken kommer med en børstefeste. Som er veldig fornøyd. Med det kan jeg grundig rengjøre porene og alle vanskelig tilgjengelige steder. Antallet akne etter en uke med bruk er betydelig redusert. Overflaten av huden har blitt jevn og glatt. Den fettete glansen forsvant og ansiktet begynte å se seg frisk. Jeg er veldig fornøyd med dette stoffet. "

"Jeg har brukt rengjøringsgelen Normaderm fra Vichy i en måned nå. Derfor kan jeg trygt si at produsenten prøvde og gjorde alt som var nødvendig for å hjelpe den problematiske huden å gjenopprette. Perfekt tørker acne, regulerer arbeidet med talgkjertler, selv bidratt til fjerning av sorte prikker fra nesen min. Jeg likte verktøyet og anbefaler det til alle. "

Problem hud: vi velger gel for vask

En person utsatt for akne og betennelser, som stadig opptrer svarte flekker på forskjellige områder av huden, spor av mislykket presset akne - alt dette er kjent for eiere av problematisk hud. Rensningsstadiet er svært viktig i omsorg for en slik epidermis. Riktig valgt gel for å vaske problemhuden er i stand til å kvitte ansiktet på mange problemer.

Gel for vask og dens oppgaver

Når du velger en rengjøringsmiddel, er det best å kontakte en skjønnhetspleie som tester huden, bestemmer riktig type og velger en rensegel for ansiktet basert på komponenter som ikke skader epidermis og ikke forårsaker åpenbar irritasjon.

Gelen må utføre følgende oppgaver:

 • ikke forårsake irritasjon
 • redusere betennelse
 • være allergisk;
 • rengjør huden godt;
 • vask av døde celler;
 • ikke klør på epidermis;
 • ikke tette porene;
 • inneholder medisinske stoffer og / eller urter.

Prisen på verktøyet avhenger ofte av produsentens popularitet. Ikke det faktum at jo dyrere gel, jo bedre er det. Noen ganger tilgjengelig, men ikke for annonsert kosmetikk, på ingen måte dårligere i sammensetningen til dyre midler til kjente handelsselskaper. Prøv å finne ut det bedre å vaske, hvis huden din har problemer.

Gjennomgang av de beste gelene for problemhud

Blant de velprøvde rengjøringsgelene, designet for å møte egenskapene til problematisk hud, er følgende:

 1. Først av alt, vil jeg gjerne trekke oppmerksomheten til hudgelgelen fra Mulsan kosmetikk. Den er egnet for alle hudtyper, fordi den har en naturlig sammensetning. Hyaluronsyre, vitamin B5 og mandelekstrakt er tilstede i gelen. De bidrar til å forbedre sebaceous kjertler, matte huden med oksygen og oppdatere hudfarge. Ved vanlig bruk blir huden mer sunn, utslett, betennelse og rødhet forsvinner. Gel for vask kan brukes om morgenen og om kvelden. Egenheten ved produktene fra Mulsan Cosmetic er at holdbarheten er bare 10 måneder. Dette skyldes sammensetningen, fordi naturlige ingredienser ikke kan lagres i lang tid. Du kan kjøpe varer i den offisielle nettbutikken. Kostnad: 399 rubler for 200 ml.
 2. Det velkjente varemerket Clearasil tilbyr de beste gelkremene i sammensetningen, som kan ta et verdig sted på badet som ikke bare en gel for fet hud, men også som et middel for kombinasjonshud med hyppige betennelser i T-sonen og på pannen. 3-i-1-gelformelen utfører tre funksjoner samtidig: Rengjør forsiktig, eksfolierer det keratinøse topplaget og behandler betennelsesprosesser i huden, takket være hovedkomponenten, salicylsyre. Den eneste ulempen ved gelen er den ikke veldig behagelig lukten av hovedkomponenten av produktet.
 3. Blant de dyre vaskegelsene for fet og problematisk hud, bør vi markere apotekets middel fra Vichy. "Purete Thermale" er navnet på gelen som virkelig klarer å håndtere alle oppgavene: gelen er egnet for sensitiv hud, etterlater ikke filmen etter bruk og vasker bort all forurensning fra porene, inkludert tungmetallsalter, som er spesielt verdifull i industrielle byer. Vichy kosmetikk selges kun i apotek og prisen er ganske høy. Vi må innrømme at vasken "Purete Thermale" er helt trygg.
 4. Kjente produsent av kosmetikk NIVEA tilbyr sin løsning. Laget av firmaet for oljeaktig og kombinasjonshud - krem-gel for daglig vasking Ren effekt. Sammensetningen av gelen - Magnolia ekstrakt, oppvarming av epidermis. Fra oppvarmingen begynner ekspansjonen av porene og utgangen av de fettete pluggene ut av dem, og derfor kan verktøyet klassifiseres som effektivt å håndtere dyp rensing. Etter vask av huden taper fettete glans, blir mat og glatt. Gelen har en hyggelig lukt og en ikke mindre behagelig pris: i motsetning til Vichy, er produktet ganske rimelig. Ulempen med gelen: Etter bruk forblir en ubehagelig følelse av filmen på ansiktet og en følelse av tetthet i huden.
 5. Hvis du har akne, og du leter etter en anstendig rengjøringsmiddel som ikke legger til ny akne, så er det bedre enn IMMUNO Propeller. Gelen renser ikke bare huden, men virker også dypt, men behandler også akne. "IMMUNO Propeller" har fått sin popularitet blant ungdommer, hvis hud er utsatt for akne på grunn av alder. Tørker eksisterende akne, gjør det ikke til å virke nytt, effektivt fjerner døde hudpartikler og penetrerer dypt inn i porene. Ulemper: Ikke egnet for alle. Problemfri hud er ikke for Propeller, gelen kan øke tørrheten og forårsake irritasjon. Effektiv for daglig vasking av fet hud. Det er billig, forbruket er ganske lite.

Ansiktsrens for akne: IMMUNO Propeller Gel

 • Ikke mindre god gel fra Willows Roshe «Pure Calmille». Gjør forsiktig på huden, eliminerer rødhet, forårsaker ikke irritasjon, lukter fantastisk. Den eneste ulempen er ganske dyrt.
 • Ledere blant midler for vasking for problematisk hud er gel-aktiva fra firmaet Floresan - "Organic". Gelen eliminerer akne, hudormer og fet skinn, renser porene, eliminerer fet skinn. Vasken er beriket med iodisert havsalt, noe som forbedrer effektiviteten ved å bruke gel for behandling av akne og etter akne. Rimelig pris og bare positive anmeldelser spiller en viktig rolle i evalueringen av gelen for vasking.
 • La Roche-Posay, en fransk produsent av kosmetikk og omsorgsprodukter, har utviklet Effaclar Cleansing Gel spesielt for daglig vasking av problemhud. Gelenes hovedkomponent er termisk vann. Det virker forsiktig på epidermis, på grunn av fravær av såpe, alkohol, parabener og fargestoffer. Fjerning av overflødig fett gjør ansiktet friskt og rent. Økonomisk grunnet svært lavt forbruk.
 • En annen gave til personer med problemhud er laget av Pierre Fabre. Healing gel for vasking "Avene Cleanance", som bidrar til å bli kvitt akne, selv de mest desperate. Gelen fjerner rødhet og irritasjon, beroliger og effektivt renser huden, regulerer produksjonen av fett. Sammensetningen av gel - gresskar ekstrakt og termisk vann. Hypoallergenic, økonomisk, etterspurt. Nesten ingen ulemper.
 • Et effektivt middel for akne kan vurderes og gel "Pure Skin Active" fra Garnier. De viktigste aktive ingrediensene er absorbert karbon og salisylsyre, noe som innebærer effektiv avhending av betennelse. Gelen perfekt skum, økonomisk, tørker godt akne, gjør huden myk og glatt. Rimelig pris, gode anmeldelser.
 • Den rene linjelinjen av produkter inkluderer også en gel for vasking av problemhud i ansiktet. "Clean Line" er kjent i inn og utland som et selskap som produserer produkter basert på vegetabilske komponenter. Geler og skum for å vaske problematisk hud gjør en utmerket jobb med oppgavene deres, takket være urter i dem: kamille, calendula, yarrow og andre som er kjent for deres bakteriedrepende egenskaper. Vaskeservanter er svært lyse, milde, forsiktig rengjør selv et veldig skittent ansikt, men de vasker ikke godt ut.
 • Hvem er forvirret ved valg av en egnet "servant" for problemhud og fant ikke svarene på sine spørsmål, vi foreslår at du ser en video gjennomgang av flere kjente metoder:

  Koreansk kosmetikk for akne og betennelser

  Separat er det verdt å dvele på nyheten som tilbys av koreanske kosmetikkprodusenter. Koreansk kosmetikk har allerede hatt en ganske sterk posisjon i det russiske markedet, og tilbyr et bredt spekter av produkter for ansikts-, hår- og kroppspleie. Fra de fleste produkter for problemhud i ansiktet, utviklet av andre land, er det preget av tilgjengelighet og naturlighet. Produktlinjen for problemhud er ganske uvanlig, Korea foreslår radikalt å kvitte seg med svarte flekker uten å ty til laserprosedyrer.

  For rask og effektiv fjerning av komedoner fra produsenter av koreansk kosmetikk, har spesielle superrengjøringsservietter blitt produsert. De er plassert i en lufttett krukke med et lokk i mengden 30 stykker. Metoden for bruk av servietter er enkel: et serviett fjernet fra en krukke med pinsett påføres ren hud, presset tett, dekket med cellofan og igjen til å virke i 15-20 minutter. Virkningen av servietten er basert på oppløsning av komedoner og fullstendig rensing av ansiktet.

  Et annet produkt anerkjent av kjøpere fra koreanske kosmetikkprodusenter er Acence Anti Blemish Foam Cleanser. Det exfoliates døde hudceller, løser oppbelastning og lindrer betennelse. Fungerer veldig delikat, det renser huden godt fra smuss og fett på overflaten. Inneholder papaya og gipsophola rot, salicylsyre, bringebær, eføy, sitronekstrakter og bambusstengler. Lett å skumme i hendene, like lett å vaske av.

  konklusjon

  Det er ingen universell gel som passer til alle. Han, som ethvert kosmetisk produkt for omsorg for problemhud, må velges ut fra individuelle egenskaper. Hvis du ikke kan gjøre det selv, bør du søke hjelp fra en skjønnhetspleie, fordi feil utvalgte ansiktspleieprodukter kan skade huden. Alt vellykket utvalg av kosmetikk og vakker, sunn hud!

  Flere Artikler Om Typer Acne