Frigivelsesform: Gel, løsning

Analoger Kuriozin

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 39 rubler. Analog billigere med 475 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 76 rubler. Analog er billigere med 438 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 114 rubler. Analog billigere med 400 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 165 rubler. Analog billigere med 349 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 168 rubler. Analog billigere med 346 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 183 rubler. Analog billigere med 331 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 205 rubler. Analog billigere med 309 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 223 rubler. Analog billigere med 291 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 259 rubler. Analog billigere med 255 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 285 rubler. Analog billigere med 229 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 309 rubler. Analog billigere med 205 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 315 rubler. Analog billigere med 199 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 364 rubler. Analog billigere med 150 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 417 rubler. Analog billigere med 97 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 424 rubler. Analog billigere med 90 rubler

Sammenfaller i henhold til indikasjoner

Pris fra 585 rubler. Analog dyrere på 71 rubler

Instruksjoner for bruk til Curiosin

Registreringsnummer:

Handelsnavn: Curiosin ®

Doseringsform:

ingredienser:

Aktiv ingrediens: sinkhyaluronat, oppnådd i henhold til oppskriften: natriumhyaluronat og sinkklorid, 15,4 mg;
Hjelpestoffer: kaliumsorbat, natriumhydroksyd, karbomer, vann til injeksjonsvæsker.

beskrivelse
Fargeløs eller nesten fargeløs gjennomsiktig gel med nesten ingen lukt.

Farmakoterapeutisk gruppe:

stimulator for vevsreparasjon.

ATX-kode: [D10AX]

Farmakologisk aktivitet
Når hyaluronsyre interagerer med vannmolekyler, oppstår en dispersjonsmatrise som supplerer det manglende cellulære vevet, som danner et naturlig støttende rammeverk for celler involvert i sårheling, øker aktiviteten av granulocytter og makrofager, øker fibroblastproliferasjon og angiogenese. Sammenlignet med natriumhyaluronat har sinkhyaluronat en bakteriostatisk effekt på mange bakterier.

farmakokinetikk
Når det påføres topisk, blir det praktisk talt ikke absorbert, en liten mengde av legemidlet bestemmes i plasmaet.

Indikasjoner for bruk
Aktuell behandling av alle former for akne av mild og moderat alvorlighetsgrad, først og fremst komedoner og papulopustulær akne.

Kontra
Økt individuell følsomhet overfor en av komponentene i stoffet, graviditet, amming.

Bruk under graviditet og amming
Ingen data om bruk av stoffet under graviditet eller under amming.

Dosering og administrasjon
Utad. Gelen påføres to ganger om dagen på den berørte huden med et tynt lag etter forutgående rensing. Legemidlet absorberes om noen få minutter og krever ikke bruk av bandasje. Varigheten av behandlingen er individuell og avhenger av sykdommens form og alvorlighetsgrad.

Bivirkninger
Ved begynnelsen av behandlingen er det mulig med en lett brennende følelse, som gradvis forsvinner; allergiske reaksjoner. Gelen kan forårsake tetthet når den påføres på tørr hud.

overdose
Ikke beskrevet.

Interaksjon med andre legemidler
Det foreligger ingen data om interaksjoner med andre legemidler.

Spesielle instruksjoner
Ikke forårsaker lysfølsomhet, flekker ikke huden og undertøyet.

Utgivelsesskjema
Gel for ekstern bruk av 0,103%. På 15 g gel i en aluminium tuba med en hvit polyetylenhette med stansespissen.
Åpningen av røret er beskyttet av en membran. Ett rør i en eske med vedlagte instruksjoner for bruk.

Lagringsforhold
Ved en temperatur på 15-30 ° C.
Oppbevares utilgjengelig for barn.

Holdbarhet
2 år.
Ikke bruk etter utløpsdatoen som er trykt på pakningen.

Salgsbetingelser for apotek
Over disken.

Produsent Adresse:
Gideon Richter OJSC
1103 Budapest, ul. Demrei, 19-21, Ungarn,
bestilt av ZAO "GEDEON RICHTER - RUS"
Forbruker krav organisasjon:
CJSC "GEDEON RICHTER - RUS"
140342 Russland, Moskva-regionen, Yegoryevsky-distriktet, pos. Shuvoe, st. Skog 40.

Anmeldelser av stoffet Curiosin

Indikasjoner for bruk

Diskusjon av stoffet Curiosin i journaler av mødre

. Hun forble. Dermatologen sa - her skal du føde, hvis huden forblir problematisk, så vil vi helbrede, men mens du er gravid - er det ikke noe som egentlig hjelper med å få medisiner. De foreskrev også curazin (salver) og boniocin (pulver, les instruksjonene, så det er umulig å være gravid). Generelt har huden slutte å skinne, kviser.

kuriozin hjalp meg til å fjerne de forferdelige, blåaktige arrene fra det inngrodde håret på beina etter depilering. Og contractubex glødde merkbart arrene på ansiktens ansikt

Spesielt er det sannsynligvis ikke, fordi som en overdose av vitamin A under graviditet er uakseptabelt. Vel, dette er hvis du er B. og så ble jeg også hjulpet av Kuriozin-gelen fra kviser, jeg brukte den i stedet for krem ​​for natten, det er litt hudtett, men når du sover, bryr du deg ikke)))

På et tidspunkt brukte jeg både Zerite og Curiosin og Skinoren. Men bortsett fra tørr hud fikk hun ingenting (hvis effekten var ubetydelig) rådgir. Kraney hjalp meg i det minste mye! verken arr eller blader, og huden tørker heller ikke, og effekten er rask.

Jeg er enig, men for å prøve parallelt, må alt gjøres ikke bare på medisinske. Curiosin prøve hvilken løsning. Og selv om de vellykkede kirurger spør iodopyron-løsningen for å suge tampongen direkte og først først bruke den senere med levomicol. Alt dette kan hjelpe. Men jeg vet ikke om det er tilfeldighet eller ikke, men helbredet hjalp henne til å laste pebble og brukte den. Men det var allerede rester av det mer enn et år nølte ikke etter neg.

Kuriozin. Jeg bidro til å stramme sømmen, som begynte å festes.

. vlyu. Og strekkmerker virket også rundt brystvorten. Selv om jeg smurt med olje og krem. Vent, de ble enda mer. Generelt, som jeg forstår det, må vi håndtere dem. Jeg vil prøve gel Kuriozin. Da han hjalp meg med å bli kvitt pimples i ansiktet mitt, leste jeg at både fra strekkmerker og arr av pomo.

. så vel som bør unngås kosmetikk med salicylsyre, og i glossylen er det nøyaktig det samme og inneholdt, være tålmodig. Etter fødsel - zener om morgenen, etter at kurozingel tørker, om kvelden zeneritt og metrogil gel også. Udyvalka noen fra prischey, farget det samme. Det hjalp meg i god tid, behandlingen ble foreskrevet av en skjønnhetspleie, jeg dro til flytende nitrogen 10 ganger, under behandlingen brukte jeg ikke noen kremer, selv om huden min ble tørket og strammet, måtte jeg lide. Nå, nå under graviditet, prøv gel med bakteriofager fra Mirra Lux.

. og neste dag bruk en maske av leire med aloe juice slik at prosessen med avvisning av skadet vev begynner raskere. Det er viktig å ikke fukte ansiktet! Fra komedones hudhett hjelper perfekt. Og forresten er kurozin det samme fra de svarte prikkene. Jeg gjør fremdeles spor. Fremgangsmåte fra svarte flekker: Stek ansiktet mitt i ca 15 minutter over et dampbad, etter at jeg har rengjort huden min med skrubbe (Ren linje med aprikossten), så tar jeg egghvide, drikker sitronsaft inn i den, slår med en mikser til skum og gni den med skum og gni ansiktet og komedonene 7 minutter, la skummet tørke i 15 minutter, vask av først med varmt, deretter med kaldt vann, tørk deretter ansiktet med noe tonic som smaler porene, og påfør det.

Jeg behandlet mine sprekker med gel kuriozin, det er skrevet at han har akne, men han er veldig god til å hjelpe, dette er kirurgen som ga meg beskjed om at han behandlet min mastitt, som forresten skyldtes sprekker jeg hadde. bare det er nødvendig å vaske det av før det blir fôret, men det er mer for å forebygge). Det er nødvendig å forføre alle på brystvorter etter fôring og i 15-20 minutter å gå med bare bryst, slik at alt absorberes))) alt er så fort.

. allerede. Separat priyshchiki dotted smear skinorenom. (en liten flaske er lang nok). Jeg prøvde og Zener, men hudoren hjalp bedre. I ungdomsårene ble han godt hjulpet av gel kuriosin. men det skal smøres over hele ansiktet etter grundig rensing. Han og fra akne sporer smoothes. men generelt hjelper det mye.

. Jeg gjør det på samme sted, selv om jeg har hatt det i brystet og ryggen før de forsvunnet, men de begynte å slikke ansiktet mitt (da brenner stedet ikke våkne lenge, det hjelper meg nysgjerrighetssalve). Dermatologen sa at på grunn av endringene i hormonbakgrunnen ser det ut til at det er tull på at jeg ikke har alt i en stemme på grunn av endringene i fjellene.

Curiosin anti-rynke, skjønnhet og kjøpere vurderinger

Arsenal av nysgjerrig og strever etter kvinners skjønnhet blir stadig oppdatert. Kosmetiske nyvinninger kommer, folkemidlene og tradisjonell medisin brukes. Når vi snakker om det sistnevnte, kan vi ikke ignorere gel kuriozin. På fora, nettsider for mødre og andre ressurser blir en mening aktivt sådd på dens anti-aging egenskaper.

Før vi tar rot i villmarken på verdensomspennende nettet og begynner å skille informasjonsmessige nyttige korn fra kaf, la oss klargjøre legemiddelets formål med stoffet.

Beskrivelse og formål

Legemidlet er tilgjengelig i rør av lite volum (15 ml) og er en gel. Den viktigste aktive ingrediensen i stoffet er en kombinasjon av sink med hyaluronsyre.

Tiltenkt gel for behandling

 • ukompliserte former for akne, komedoner, papulær-pustulær akne;
 • oppløst i vann, det er i stand til å få en helbredende effekt på trofiske sår;
 • i kombinasjon med andre legemidler som brukes til å behandle fistler og trykksår.

For de som ønsker å gjøre huden på ansiktet renere, glattere og lettere, anbefales det å bruke det to ganger om dagen på den rengjorte overflaten. For ytterligere rensing anbefales det å bruke hydrogenperoksid.

Som du ser, har preparatet et svært indirekte forhold til skjønnhet og ungdom: Ren hud er sikkert mer attraktiv enn akne, men hva med rynker?

Apoteksalve for rynker - hele sannheten:

Vil solkoseril fra rynker, les her.

Har sink salve har anti-aging egenskaper?

Bruken av gel kuriosin mot rynker

Vel, takk til den offisielle medisinen for en detaljert forklaring, gjør vi nå til anbefalingene fra Internett.

Noen ressurser hevder skamløs at kosmetologer anbefaler stoffet kurozin i stedet for skjønnhetsinjeksjoner - hyaluronsyreinjeksjoner til klienter.

Jeg prøver å forestille meg hvordan en dame, som har muligheten til å betale for tjenester fra en god spesialist, kommer til en kosmetisk klinikk og konsulterer om foryngelse. En kosmetolog anbefaler at hun kjøper et billig farmasøytisk produkt og forventer en fantastisk effekt.

Mest sannsynlig, å lese instruksjonene for stoffet som er foreskrevet til en tenåring for behandling av akne, så en av oss i sammensetningen av hyaluronsyre og bestemte seg for at det ikke er absolutt ingenting for kosmetologer å betale for når det er fri tilgang til kuriosin.

Brukeromtaler

Det gir ingen mening å bringe ros, de er av samme type:

 • porer innsnevret
 • rynker er utjevnet
 • løpet av "foryngelse" - til røret er over.

Men la oss vurdere en alternativ mening. Først av alt, fordi forfatteren ser en person med en analytisk tankegang og sunn fornuft - den beste assistenten til hver av oss. Her er hva en av damene sier, etter å ha testet legemidlet på sitt eget ansikt:

Man får inntrykk av at kvinner som aldri har brukt L'OREAL minst L'OREAL kremer, anbefales å bruke kuozin. Samvittighetsfullt smurt ansiktet mitt med denne gelen i to uker - huden etter at den var grå, tørr, rynker, minst det. Dette kan ikke kalles en erstatningssprøyting, jeg ser heller ikke hudfukterende.

Hva sier kosologologen?

Nå er kosmetologens mening: "Lese noen anbefalinger, jeg vil gjerne legge til - drikke øl med fisk, hevelse vil dukke opp om morgenen og det blir ikke rynker! Hvis det er seriøst, så er det en rasjonell korn - hyaluronsyre fuktighet og jevner huden, men curiosin inneholder ikke sin mest aktive form og høy konsentrasjon som er nødvendig for å trenge inn i cellene. Ved å bruke gelen til andre formål, kan du vente på effekten i lang tid, og du kan tørke ut følsom hud veldig raskt. "

Les instruksjonene, vær oppmerksom på at stoffet er beregnet på tilfeller der huden ikke fungerer riktig:

 • sekret fra sebaceous kjertlene er utskilt,
 • svak regenerering
 • det er en infeksjon.

Disse patologiene kan elimineres ved hjelp av en gel, og hudtilstanden kan strammes til normalt.

Hvis det eventyrlystne og uovervinnelige håp argumenterer med sunn fornuft, kan du også prøve å bruke dette stoffet fra apoteket. Men det bør brukes på skjulte områder, se på effekten og lytt til dine egne følelser.

Kuriozin

◊ Gel for ekstern bruk er fargeløs eller nesten fargeløs, gjennomsiktig, nesten luktfri.

* oppnådd i henhold til oppskrift: natriumhyaluronat - 15 mg, sinkklorid - 5 mg.

Hjelpestoffer: kaliumsorbat, natriumhydroksyd, karbomer, vann d / u.

15 g - aluminiumsrør (1) - papppakker.

Sinkhyaluronat kombinerer de helbredende og stimulerende virkningene av sink og hyaluronsyre. Hovedkomponenten av legemidlet Curiosin, hyaluronsyre, er den viktigste komponenten av hud og bindevev, og sikrer integriteten av dets struktur, elastisitet og regenerering etter skade. Hyaluronsyre er en av de mest biologisk kompatible materialer for behandling av sår.

Sinkhyaluronat danner en ekstracellulær matrise som akselererer granulering, angiogenese og epitelisering, som et resultat av hvilken syntese og akkumulering av kollagenfibre øker. På grunn av dets antimikrobielle egenskaper forhindrer sink infeksjonens utvikling. Å være en antioksidant, forhindrer det også at frie radikaler skader den cellulære og ekstracellulære matrisen, og reduserer den negative effekten på vevregenerering.

Sinkhyaluronat akselererer helbredelsen av skadet hud ved primær eller sekundær spenning, og skaper et spesielt mikromiljø i det skadede området som et resultat av oppbevaring og levering av vann, som virker som en mekanisk og antimikrobiell barriere og danner et biokompatibelt molekylær beskyttende lag som fører til lindring av smerte i sårområdet og undertrykkelse av inflammatorisk prosess. Det hydratiserte laget av sinkhyaluronat danner et tett molekylært nettverk som fungerer som et viskoelastisk molekylfilter og forhindrer penetrering av mikroorganismer fra det ytre miljø (ved luftbårne dråper og ved kontakt). Dermed fungerer stoffet som en slags hydrert antimikrobiell dressing som holder skadet hud i fuktig tilstand, hvilket er hovedformålet med å håndtere skader på huden.

Helbredelse kan bli ledsaget av en svekkelse av arrdannelse (embryonale sår helbrede uten ardannelse på grunn av det ekstremt høye innholdet av hyaluronsyre) med restaurering av skadet hud til en praktisk sunn tilstand og utseende.

Sammenlignet med natriumhyaluronat har sinkhyaluronat en bakteriostatisk effekt på mange bakterier. Spesielt sinker sink aktivitet av lipase Propionibacterium acnes.

Utgivelsen av biologisk aktive stoffer som respons på aktiviteten til bakterier Propionibacterium acnes er en viktig faktor i tillegg til de to hovedårsakene til akneutvikling (spredning av vev i sebaceous kjertler og hyperkeratose av deres kanaler). Disse prosessene fører til en signifikant reduksjon av konsentrasjonen av hyaluronsyre i det berørte vevet. Mangelen på hyaluronsyre kan kompenseres ved lokal bruk av legemidlet Curiosin gel. Curiosin gel lindrer effektene av utvikling av komedoner, samt betennelse.

Hvordan bli kvitt akne?

Curiosin er et stoff som brukes til å behandle akne.
Aktiv ingrediens: sinkhyaluronat 0,1%.
Kan brukes med solen.

Jeg møtte gelen for 7 år siden, da hadde jeg en mild grad. Og jeg likte gelen, det tette ikke porene, huden ble mindre fett, akne forsvant. Ikke for å si at de forsvant helt, men likevel var det færre av dem enn før gelen, selv om gelen ikke kurere akne i det hele tatt.

Hvis du tenker bra, er sammensetningen av denne medisinen svært dårlig, og sink påvirker ikke akne, hvis det bare bidrar til å forbedre hudregenerasjonen, som lett og bedre oppnås ved dexapanthenol. Og gitt prisen på gelen (prisen er ca 220 rubler), så er dexapanthenol mye mer attraktiv. Men dette er min mening, ikke glem at sink kan redusere fettinnholdet i huden, og dette er et stort pluss.

anmeldelser

Vinky: Og gel hjalp meg mye. Mange ål er fjernet. Sann et sted i seks måneders bruk. Derfor har betennelse blitt mye mindre. Men likevel kan han fortsatt ikke fjerne noen... Vi fullfører dem med andre stoffer, men jeg bruker fortsatt curiosin en gang om dagen i løpet av en fuktighetskrem. Han liker huden min.

Vetiver: Jeg brukte gel på utslett ("pustler"). Det virket for meg at det ikke fremskynder prosessen med deres forsvinning (det virker som at jeg selv gjennomførte et eksperiment på to nesten symmetriske elementer). Mer presist er det ikke alltid raskere. I kaldt vær tørker det vanskeligere, og utslettet forsvinner raskere. Det viktigste for meg var og forblir i Kuriozin at utslett med ham er løst uten spor, det er som om ingenting hadde skjedd.

roberto: Men den oljeaktige skinnet på huden rydde han meg godt. Ja, jeg har også denne effekten fra ham. Men ikke i varmt vær. Følelsen av at ansiktet er dekket med en "film", men denne filmen skinner ikke i det hele tatt.

Lelja: Vel, her, begynte jeg eksperimentet. Om meg i detalj: 25 år gammel, huden er veldig fet (på templene også). Enkle kviser på kinnene og templene, stadig utvidet porene i T-sonen, en hake i form av en eksperimentell hage, hypodermisk sitte i 2 år! Siden det er sommer bestemte jeg meg for å kjempe med gel siden du kan sole deg med det. Smurt 3 dager. Om morgenen renser jeg med stix såpe med tea tree, så H2O Sebium Bioderma, et preparat for hele ansiktet, unntatt øynene, og Sebium Bioderma krem, siden En hel dag på kontoret - på toppen bare krummende pulver med UV-filter. På kvelden - samme såpe, vann, curiosin og krem. Klatret alt som er mulig. Men fargen på huden merket jevnt! Det ble på en eller annen måte mer jevnt i skygge, som om det ble smurt med et lysende tintingsmiddel. Og folk, fettinnhold redusert etter 1. søknad. Om morgenen blinker nesen; I løpet av dagen, jeg sukker opp ansiktet mitt med et serviett, men det er fortsatt bedre. Interessant, i tillegg til reguleringen av sebaceous utskillelser, vil gelen ha noen terapeutisk effekt? Jeg vil fortsette å bruke... Cometogen effekt forårsaket ikke. Jeg elsker ham allerede.

dicovinka: Og jeg er veldig likegyldig med stoffet. Når det gjelder behandling, er dette stoffet i mitt tilfelle null. Jeg prøvde å bruke som krem, dvs. på hele ansiktet. Følelser er bare forferdelige. Det ser ut til at filmen i ansiktet av noe slag... Men når du bruker en prikk, får du virkelig følelsen av at den går litt raskere. Men jeg er fortsatt ikke glad.

tusic: Jeg bruker kuozin noen ganger. Da jeg valgte et middel for akne, likte jeg det som det sikreste. Jeg brukte det på problemområder, noen ganger renset opp huden huden over natten, noen ganger lenger. Jeg liker det fordi det ikke er noen røde flekker fra akne. Hvis jeg bruker produkter som raskt fjerner akne, forblir flekken i seks måneder. Derfor foretrekker jeg legemidlet - det er bedre i to dager med en kvise (du kan dekke det med en korrekturleser) enn et halvt år med rødt flekk. Og nå bruker jeg det etter peeling og lignende. For å fjerne irritasjon av huden og forhindre betennelse.

Ofte stilte spørsmål

1. Hva kan kombineres? Med andre stoffer, men ikke sammen. For eksempel, om morgenen Kuriozin, om kvelden noe annet stoff.

2. Kan den brukes sammen med zerin? Ja, stoffet er oftest foreskrevet med Zinerit.

3. Hvor effektiv er stoffet i behandling av akne? Jeg brukte gelen. Jeg vil si at det definitivt ikke er egnet for behandling, siden den aktive ingrediensen - sink - ikke kan løse hudproblemer drastisk. Men den oljeaktige skinnet på huden rydde han meg godt.

4. Hvordan bruke? Instruksjonene er skrevet. Påfør et rent ansikt, 2 ganger om dagen.

Gjennomgang av Barbados: Denne gelen er den hyggeligste tingen når det gjelder påføring og følelser av all honning. akne medisiner som jeg har opplevd. Om morgenen begynte jeg bare å bruke den nylig, da jeg lærte å bruke den... Før det ble det smurt rikelig om kveldene, tilsynelatende var det en overbelastning med mengden og følte bokstavelig talt hvordan en skare dannes på ansiktet og da brøt alt. Og hvis du smør moderat og på et litt vått ansikt etter vask, så er det ingen stramningseffekter, sannheten blir brukt allikevel raskt. Men det påvirker fettinnholdet, men jeg vet ikke hvordan det påvirker sebaceous kjertelen, eller denne filmen absorberer fett fra den, men det virker, og jeg kan føle det.

5. tørker huden Ja, det kan føre til tørrhet. Bruk en fuktighetskrem. Men min mening, hvis stoffet forårsaker tørrhet, er det ikke noe poeng i å bruke det, fordi på grunn av reduksjon av fettinnhold, oppnås en helbredende effekt. Det er bare ikke ditt, bare fordi det er tørrhet.

6. fjerner arrene?

Tilbakemelding fra Barbados: Om det faktum at han ikke gir et arr... smedte jeg ham på sår når jeg hadde hydradenitt. Arret forblev anstendig, selv om det alltid kan sies at hvis han ikke smet, ville det bli enda verre... Men hvis han har denne egenskapen, så er den dårlig uttrykt.

7. Hva sier leger om stoffet?
Stasia skriver: Min nye lege sier at curiosin kun er effektivt på scenen for å opprettholde resultatene etter behandling, i prosessen med direkte helbredelse av huden, er det absolutt ubrukelig.

8. vises filmen? Ja, noen ganger er plenokka følt, som er helt ufarlig og ikke tetter porene, forårsaker ikke komedoner.

KURIOZIN vurderinger

KURIOZIN vurderinger

KURIOZIN priser på apotek

KURIOZIN-analoger

Zener

Instruksjoner for bruk
fra 199 UAH
122954 visninger

BASIRON EXPERT

Instruksjoner for bruk
fra 776 UAH
94566 visninger

AZOGEL

Instruksjoner for bruk
fra 88 UAH
66151 visninger

VIDESTIM

Instruksjoner for bruk
fra 133 UAH
34782 visninger

Differin

Instruksjoner for bruk
fra 887 UAH
30015 visninger

Curiosin gel

Registrer deg for å legge igjen en anmeldelse.
Det tar mindre enn 1 minutt.

Curiosin er tilgjengelig i gelform og i løsningsform. Jeg prøvde på begge alternativene, gelen var mer effektiv. Den viktigste aktive komponenten i sammensetningen er sink. Legemidlet er faktisk en svært viktig ting - fyller mangelen på sink. Som et resultat er metabolismen normalisert, væskemetning med oksygen forbedret, regenerering og helbredelse akselereres. Gelen ga også en god antiseptisk og antimikrobiell effekt. Etter å ha påført gelen på huden, er det en liten prikkende følelse som går fort. Gel absorberes raskt, etterlater ikke klæbrighet og glans. Det begynner å virke umiddelbart etter påføring på huden.

Jeg bruker gel Kuriozin for å få sår som forblir fra presset akne, raskt forsinket og de fikk ikke infeksjon. Jeg prøvde å bare smøre enkelt utslett, effekten var, men å vente en uke til fullstendig resorpsjon er for lang. Derfor venter jeg på modning, det tar vanligvis en dag eller to, så klemmer ut en kvise og straks smører gelen. Såret forsinkes bokstavelig talt om 3 dager. Det vil si at behandlingen er nesten 2 ganger raskere. Samtidig er det stramte såret lik den vanlige hudavlastningen. Fargen er et sted i en uke, etter at skildingen av skorpen også faller sammen med tonen i ansiktet. Det er ingen spor av postacne. Jeg er ikke redd for å knuse akne, men den mest radikale metoden er ganske effektiv, enda mer på grunn av den antibakterielle effekten, er det umulig å få infeksjon i såret.
Jeg bruker ikke gelen veldig ofte, de 3 dagene som såret helbreder, smmer jeg rikelig, to ganger om dagen, spesielt i de første timene prøver jeg å gjøre det enda oftere. Men siden jeg ikke har noen heldige utbrudd på ansiktet mitt, og akne hopper opp en etter en, bruker jeg et helt rør i nesten et år, det er enda mer igjen. Så den høye prisen er ikke et problem for meg.

Gi 600 rubler for et verktøy som ikke hjelper nok og blir brukt i 3 uker, dette er for mye. Alt jeg har oppnådd i løpet av denne tiden: fjernelse av rødhet, reduksjon av betente abscesser, opphør av spredningen av akne over hele ansiktet mitt, ble forsinket på haken og pannen. Gelen er veldig flytende, det er ikke lett å påføre det, og streber etter å tømme. Og klemme enda vanskeligere på grunn av standard tuba, blir stadig mer ut enn det kreves. Men når du legger det på problemområdene, tørker det veldig raskt, så klær og putevar flekker ikke.
I følge instruksjonene fra liner har gelen følgende virkninger: antimikrobielle, regenererende og antiseptiske. Alt er sant, bortsett fra det andre. De akne, som tidligere klemmet, helbrede på samme måte som før. Hvis mikroberene fjerner han, og det kan ses, fordi infeksjonen sprer seg ikke over hele huden, og den tørker den ferskpressede aknebrønnen og tillater ikke at bakteriene utvikler seg i dem, da er de åpenbart overdrevne om restaureringen.
Det er ingen bivirkning av gelen. Jeg merket ikke noen negative effekter på huden, hvis du samtidig overvåker rensligheten og ikke overdriver med såpe. Du kan også forbedre effekten hvis du lager masker.

Ikke det billigste apoteket for å bekjempe akne (det koster 700 rubler, men et lite rør), men det fungerer bra likevel. Gelen lar deg redusere betennelse, litt tørr akne, drepe infeksjonen. Da, etter en rensende peeling, hjelper verktøyet raskt å helbrede de resulterende sårene, noe som ikke vil tillate hulrom og tuberkler å danne på huden. Så gelen klare med akne og etter akne. En pakke varer i 3-4 uker, alt avhenger av hvor tykk det er.
Jeg merket ikke noen bivirkninger fra gelen, så vel som vant til det om en og en halv måned. Det brukte bare akne og spor etter dem, påvirket ikke sunn hud, ellers er det fare for uttørking, pluss en stor utgift. Før du bruker såpeflaten, og tørkes med hydrogenperoksid for dypere rengjøring.
For å øke effekten av gelen, prøvde jeg å følge en diett (jeg utelukket stekt, søt, fett og krydret), sluttet å gå på solarium og laget forskjellige masker. Som et resultat, takket være den komplekse effekten, rengjorde hun synlig ansiktet hennes med akne, svarte flekker, og la henne ikke oppstå etter akne. Huden lettelse er jevn, og tonen er ikke forstyrret av pigment flekker.

Ingen har stillt spørsmål ennå. Spørsmålet ditt blir det første!

Kuriozin gel - fjern myter. Anmeldelser og billige analoger

Curiosin gel på internett er kjent for sine unike egenskaper for å umiddelbart avlaste akne og rynker. Ved meg ble dette legemidlet kjøpt på anbefaling av en hudlege, og jeg vil forsøke å fokusere i detalj på alle fordeler og ulemper ved dette "mirakel" av gelen.

Prisen for kurozin gel varierer fra 450 til 600 rubler for et 15 gram rør, avhengig av region og apotek. For mange er denne kostnaden ganske høy, forutsatt at en tørrtalkercocktail ifølge en dermatologs oppskrift kommer ut av en vanlig klinikk mye billigere.

Indikasjoner og kontraindikasjoner

Curiosin gel fremmer rask healing av akne-lignende betennelser, noe som igjen bidrar til å unngå arr etter akne. Men ikke alt er så rosenrødt som det ser ut til å virke. Basert på min egen erfaring, er aknebehandling umulig uten en integrert tilnærming. Til å begynne med, må du i det minste identifisere årsaken til forekomsten av problemer, og bruk deretter curiosin gel.

Det vil bidra til å kvitte seg med problemet om en stund, men hvis grunnen ligger i kroppen, kan behandlingen foregå uten forbedringer.

Forsiktig bør brukes dette verktøyet til personer utsatt for allergiske reaksjoner. Den motsatte effekten i form av en forferdelig urtikaria kan forekomme allerede på 3. eller 4. dag i bruk. Gelen er veldig tørr og strammer huden, så for kombinasjon og tørr hud, vil jeg ikke anbefale å bruke det alene, men i kombinasjon, om ikke med en feit krem, men noe i nærheten av det.

Generelt måtte jeg gi opp kuriozina, da huden min begynte å briste ut og klø av seg. Brillet var ikke for svak av hjertet. Selv om alt jeg ønsket å begrense porer og behandle akne innlegg.

Dosering og bruk av curiosin gel

Personlig jeg tilskrives Kuriozin påføre et tynt lag av gelen to ganger daglig etter rensing med serum og nærende krem.

Håndboken sier at de bruker den to ganger etter rensing, og bruker et tynt lag. I tillegg anbefaler produsenten å gjennomføre prosedyren om morgenen og ettermiddagen.

Først var alt bra, tilsynelatende hadde vitaminer også en uønsket reaksjon under kontroll, vel, eller bare tilknyttede negative faktorer. Pluss, som det ser ut til meg, på grunn av den store mengden vann som forbrukes per dag, var alt bra.

Men etter noen dager begynte huden å blistere, som forsvant etter å ha gitt opp kurozin. Men raskt helbredet effektene bare ved hjelp av kalde kompresser med en vandig løsning av kalendula.

Narkotika vurderinger

Ofte lagt merke til hvordan på farmakologiske sider skriver om svært gunstige vurderinger på kurozin gel. Men etter å ha surfet på Internett så jeg fremdeles de fleste av dem som først hjulpet gelen, og den andre eller flere ganger var det allerede ubrukelig.

Selv om det egentlig bare var i enheter av brukere, forårsaket han elveblest og annen tull forbundet med intoleranse.

Curiosin gel som en panacea for rynker

De som ønsker å bli kvitt rynker ved hjelp av curiosin gel, skyndter jeg meg til å skuffe, du bør ikke underholde tomme forhåpninger. Ja, huden kan få en sunnere nyanse og en hyggelig tekstur, men bare kremer og maskinvare-gadgets (mikrostrømmer, etc.) vil bidra til å kvitte seg med rynker. I kampen mot aldersrelaterte endringer kreves sterkere og mer konsentrerte formuleringer.

Curiosin gel analoger

For hver medisin kan du alltid finne en analog til en lav pris. Det skjedde denne gangen.

Analoger av kurozin er svært populære blant de som erklærte krig mot akne, akne og deres effekter. Men hvis du skal bruke dem, les instruksjonene nøye, stoffene har alvorlige kontraindikasjoner og bivirkninger.

1. Azelik (fra 300 rubler). Det hjelper ikke alle kvinner med problemhud. Hva kan forventes etter søknad?

 • Det vil bli betennelse;
 • Antall kviser vil redusere;
 • Det kan være rødhet.

Du vil se en merkbar forbedring i huden, men ikke bli kvitt problemet til slutten.

Husk at billigere analoger av kurozin gel ikke kan foreskrives for deg selv. Før bruk, kontakt en hudlege.

2. Skinoren gel (fra 500 rubler). Verktøyet har en kumulativ effekt (det behandler akne sakte og gradvis). Måneder er nødvendig for å legge merke til resultatene.

De som bestemmer seg for å bruke hudoren, kan forvente gode resultater:

 • betennelser vil bli eliminert;
 • Aknefritt utslett vil passere;
 • ingen pigmentering vil dukke opp;
 • hudfarge vil forbedre seg;
 • glans vil bli eliminert.

Analoger av curiosin gel lindrer ikke akne eller akne uten behandling problemer også fra innsiden. Hold dietten under kontroll, kontroller helsen din og ta vare på deg selv fra kroniske sykdommer. Vær oppmerksom på vannprosedyrer. Behandle ansiktet ditt riktig, rens det med produkter som passer perfekt til din hudtype.

3. Klenzit C (inneholder et antibiotika, derfor er det umulig å bli båret bort av det, utvikler avhengighet, fra 550 rubler). Behandler bare inflammatorisk akne.

Behandlingsforløpet er liten (2 uker). Hvis noe i ansiktet ikke passerer, må du avslutte behandlingen med et annet middel.

Det er mange kontraindikasjoner, inkludert amming og graviditet. Under behandlingen kan du ikke være i direkte sollys (pigmentflekker vises på huden).

Hva vil forandre seg etter påføring av Klenzit C?

 • Etter 3 - 4 dager kan huden bli rød og begynne å skrelle av;
 • De aktive ingrediensene i legemidlet skyver all smuss til overflaten, rydder dermis (ytterligere kviser vil vises på ansiktet);
 • Ved slutten av kurset tørker akne og akne opp, og huden blir jevn.

Curiozin-analoger er ofte mye billigere, og når det gjelder effektivitet, er de ikke verre enn hovedpersonen. Rececin (innen 200 rubler) tilhører også slike midler.

4. Regetsin hjelper ikke hvis før det brukte så kraftige verktøy som hudoren. To personer kan ha de samme problemene, men man vil bli kvitt røde kviser, svarte flekker, post-acne, og den andre vil ikke.

Derfor, hvis du allerede har prøvd noe før, ikke kast penger inn i vinden, kjøp regetsin (det hjelper ikke - et faktum).

5. Aknekutan (kapsler) - en av de mest effektive måtene når ingenting hjelper. Og prisen er ganske høy fra 1500 rubler.

Men før du ber om hjelp fra denne analogen av kurozin, bør du først prøve alle mulige og rimelige anti-akne eller akne rettsmidler, inkludert hjemmelagde masker.

Problemet med stoffet aknekutan er at etter det er det bivirkninger (tørr hud på hender og føtter, problemer med leppene, ømme ledd og muskler, hårtap, følsomhet for mekanisk rensing, peeling og sollys).

Til slutt, til fordel for leserne, vil jeg gjerne legge til at billige kurozin-analoger burde kunne velge de riktige. Og du bør starte med en konsultasjon med en lege. Videre, kjøp på apotek, les nøye informasjonen på boksene og produsentene.

Hvorfor er billige kurazin gel analoger tilgjengelige for forbrukerne?

 • Brukes i produksjon av gammelt utstyr;
 • Produkter ikke fremmet (lite kjent) produsent;
 • forfalskning;
 • Berømte verktøy med en lang historie.

Oppsummering.

På bakgrunn av personlig erfaring, synes jeg at en god rensegel (dermatologisk linje) for vask og fuktighetsgivende nærende kremer og serum vil være det beste alternativet for problem og kombinasjonshud. Og alle de andre forferdelige problemene i form av akne bør behandles med en dermatolog, smittsomme sykdommer spesialist og terapeut. Ingen vet, på grunn av hva det hele startet, men et universelt middel for akne er ennå ikke oppfunnet..

Curiosin er bedre å bruke punkt og etter bruk av vanlig hudpleie krem. Ellers tørker huden ut og viser seg enda verre enn før den ble brukt.

Analogen er stoffet som inneholder samme aktive ingrediens, men forskjellig bare i produsenten (jeg snakker med deg som apotek.) Og det som presenteres her, er ikke analoger, men helt forskjellige stoffer, med en annen virkningsmekanisme.

Åh, disse rådgivere på internett... Jeg ringte analoge helt forskjellige stoffer. Og det morsomme! Regitsin, som begge har samme aktive ingrediens som Kuriozin, ifølge forfatteren, har absolutt ingen bivirkninger. På den tiden som Kuriozin skiller hun seg for de påstod bivirkningene. Hvorfor angivelig? De tekststykkene som forfatteren utsteder som utdrag av Kuriozines instruksjoner med kontraindikasjoner, så - det er ingen dem i instruksjonene! Spesielt sjekket. Bare fordi jeg selv bruker Curiosin nå. Ikke å si det ideelle stoffet, men det fungerer for mine behov. MEN! Generelt, artikkelen, i beste fall uprofesjonell, i verste fall - er ganske enkelt ikke veldig sannferdig. Det eneste jeg er helt enig i er at du skal gå til en god lege og prøve å bli behandlet gjennom en lege. Selv om jeg selv, på en gang, "selvmedisinerte" med Zenerit og Kuriozin))) Men likevel er legen mer korrekt! Vær forsiktig.

Artikkelen viser stoffer som kan hjelpe og er like i bruk. Tilsynelatende bruker du kuozyin litt, det tørker grundig huden og fremkaller raske sebaceøse utskillelser. Om noen dager vil du se hvordan huden fra normal blir fet og utsatt for akne. Kuriozin skurk! Du må søke etter årsaken inni og velge en kompetent hudlege. Min allerede tidligere dermatolog bestemte seg for å bruke curiosin for å kurere et lokalt utslett som dukket opp på grunn av en krem ​​med SPF filtre. Og min normale hud ble stikket til en forferdelig oljeaktig tilstand med en stor mengde akne. Så det andre året er jeg skrapet ut av denne sumpen takket være curiozin.

En artikkel fra kategorien dårlig råd, ikke ellers. - Jeg har ikke leste mer tull i lang tid i de åpne områdene i nettverket.
Å sammenligne narkotika som er helt uforlignelige med hverandre og uskyldig kalle dem analoger, som om vi snakker om vitaminer, er generelt langt utover sunn fornuft. For ikke å nevne det faktum at lytte til disse rådgivere er farlig.

Jeg vil analysere hovedpersonen:
Aknekutan er ikke så nært og ikke analogt, det er en retinoid fra kategorien sterke stoffer, og med en hel liste over bivirkninger. Og de advarer ham ikke på Internett, men begynner å drikke bare i ekstreme tilfeller ("når ingenting hjelper" er en av de få tilsvarene til virkeligheten i det ovennevnte materialet), i henhold til individuelle doser, valgt av en god dermatolog og under hans strenge veiledning. Selvfølgelig, etter å ha samlet historien og oppnådd resultatene av en serie tester. Plus, omsorg, kosthold og mange mer relaterte nyanser. Ellers er det mulig å ikke kurere akne, men å plante kroppen.
Klenzit C er en lokal retinoid av ekstern handling, det er mye sikrere når det gjelder bivirkninger enn i kapsler, men jeg anbefaler heller ikke å "selvbetegne" det selv.
Begge disse legemidlene bør aldri bli så lett anbefalt av en tydelig uvitende person i denne saken.

Curiosin (sinkhyaluronat) foreskrives oftest i kort tid, og som en monoterapi er det vanligvis spild av tid og nerver. En vanlig misforståelse at bruken av solo i behandling av akne i lang tid gir gode resultater - bare en grov myte. Ingen kompetent dermatolog, som dermatokosmetologen, vil utpeke ham som et selvstendig middel (og i utgangspunktet foreskriver mange av mine kolleger det ikke selv som en del av komplisert terapi på grunn av sin ubrukelighet).

Og selvfølgelig bør enhver behandling først og fremst begynne med undersøkelse og identifikasjon, faktisk årsaken, og først da valget av målrettede stoffer.
Ikke medisinske.
Og vær sunn.

og faktisk er alle disse nye stoffene bare glemt gamle. Den samme acnecuntan er en retinoisk salve, før den ble behandlet med akne og metrogil. nå bare nytt navn og priser høyere. men sammensetningen endres ikke.

Jeg pleide å behandle akne med sink salve og metrogil, så curiosin hjelper ikke bedre, bare det tørker huden mindre enn sink salve. Men for den typen penger ventet jeg mer.

Curiosin er i det minste ikke vanedannende. Men Metrogil er i stand til det, han til slutt stoppet å hjelpe meg. Det er nødvendig å bytte med noe nødvendigvis.

God botemiddel. Jeg pleide å tro at det var dyrt, men sammenlignet med solantra, som koster enda mer, men det hjelper ikke og det brenner huden min forferdelig, jeg forstår at curiosin er et rimelig og ekte stoff.

Jeg liker curiosin fordi huden etter det blir utrolig myk. Etter at jeg hadde opplevd den helt ubrukelige zineritt og solantra, hvorfra huden min nesten var avskallet, ble kuriosin en hyggelig oppdagelse.

Denne gelen reddet meg bare fra arr. som forblir på stedet akne. Når det virket som om det var umulig å fjerne akne, men etter at differener og metrogil hadde gått, ble dette problemet løst, men arrene forble. Og tro meg, de ser ikke bedre ut enn kviser...

Hvordan bruke gelen Kuriozin kan bli kvitt ansiktsrynker

Ønsket om å se yngre ut enn deres alder er karakteristisk for hver kvinne. For å se attraktive lengre, tyver de til forskjellige metoder - kosmetiske operasjoner, injeksjoner, dyre kremer. Men det er ikke alltid mulig å kjøpe høykvalitets anti-aging kosmetikk, og massemarkedsprodukter er usannsynlig å gi merkbare resultater. Damene har funnet en vei ut - de kjøper legemidler, som ikke bare behandler, men også perfekt forynges.

Hva er et stoff?

En av disse produktene - gel Kuriozin. Medisinering til ekstern bruk, er tilgjengelig i metallrør av 15 mg, en fargeløs, luktfri substans. Det akselererer helingsprosessen av vev som er skadet av sykdommer eller skader, de behandles med smittede sår, sår, ulike typer utslett, akne og akne.

Ingredienser som har en gunstig effekt på huden, inkludert svært sensitive - sink hyaluronat, natriumhydroksid, karbomer og andre.

Hyaluronsyre produseres av menneskekroppen, spiller en viktig rolle ved normalisering av funksjonene i alle lagene av dermis, noe som gjør den elastisk og elastisk, deltar i celleregenerasjon og beholder fuktighet i dem.

Zink eliminerer betennelse og gjenoppretter metabolske prosesser, ødelegger skadelige mikroorganismer som ofte forårsaker utslett, akne eller irritasjoner, og fornyer celler.

Medisinske egenskaper

Hyaluronsyre og sink utgjør mangelen på disse stoffene produsert av kroppen, og danner sinkhyaluronat. Takket være disse komponentene har Curiosin et bredt spekter av handlinger:

 • akselererer vevsheling;
 • bekjemper ulike inflammatoriske prosesser;
 • besitter desinfiserende og antiseptiske egenskaper
 • fjerner giftstoffer fra kroppen;
 • holder derma fuktighet på et normalt nivå;
 • eliminerer hevelse;
 • akselererer metabolske prosesser, deltar i cellefornyelse;
 • reduserer sannsynligheten for tilbakefall av sykdommen.

Nyttige egenskaper av stoffet kan ikke bare redde en person fra ulike sykdommer, men også med hell bruke den til kosmetiske formål. Det glatter rynker, utgjør farge og gir epidermis elastisitet, glatthet og ungdom.

fordeler

Blant de positive egenskapene til stoffet - det tetter ikke porer, så ikke danner akne eller komedoner. Den har en behagelig myk struktur, passer godt, holder seg ikke i hendene og fletter ikke klærne.

Hovedkomponentene i produktet - av naturlig opprinnelse, det samme produsert av menneskekroppen. Som et resultat blir de godt absorbert og har en foryngende effekt på huden.

Legemidlet brukes i alle aldre og for enhver type epidermis. Unntaket er individuell ikke-toleranse, i dette tilfellet er bruken ikke anbefalt.

Curiosin reagerer ikke med andre kosmetiske produkter, det kan sikkert kombineres med melk, tonic eller fuktighetsgivende krem.

Verktøyet er ikke vanedannende, så det kan brukes intermittent i lang tid.

Når du bruker gelen, kan du ikke være redd for solens stråler - det forårsaker ikke økt følsomhet i kroppen for effekten av UV-lys.

Tips! Hyaluronsyre er mest aktiv om morgenen - kosmetologer anbefaler å bruke produkter som inneholder det umiddelbart etter oppvåkning.

Det er relativt billig, tilgjengelig kommersielt i apotekskjeden, solgt uten resept.

Nyttige tips

For å kunne bruke noe medisinsk eller kosmetisk produkt mer effektivt, må du følge reglene for bruk av det. Når det gjelder Kuriozin, anbefaler kosmetologer:

 1. Før prosedyren, bør du rense ansiktet med en rensende maske, melk eller tonic. Påfør gelen er ikke over hele ansiktet, og i det området der det har oppstått problemer, helst to ganger om dagen - morgen og kveld,
 2. Foryngelseskurs holdes fra 15 til 30 dager (i løpet av denne tiden bruker vanligvis 2 smørrør), det anbefales å ta en pause i 2 måneder, og deretter fortsette prosedyren.
 3. Ved første bruk bør du teste for en allergisk reaksjon. For test, bruk en liten mengde salve på albuebøyen eller håndleddet, vent 15-20 minutter. Hvis det ikke er noen negativ reaksjon - rødhet eller irritasjon, så er det trygt å bruke.
 4. Curiosin anbefales ikke å bruke kaldt - det kan bli litt oppvarmet for hånd.

Den mest delikate og tynne huden befinner seg i området rundt øynene, en delikat tilnærming er nødvendig her, det er tilrådelig å følge enkle regler:

Ikke bruk gelen i ufortynnet form, pass på at du blander i forholdet 1: 3 med glycerin eller fuktighetskrem - for dagen. For nattbruk legges i forholdet 1: 1 rik nærende krem ​​- fungerer godt mot ansikts og rynker.

Påfør veldig forsiktig med fingerputer med lette bevegelser uten å strekke huden, med tanke på retningen på massasjelinjene.

Forsiktig! Hvis gelen kommer på øynens slimhinne, må du skylle dem med rennende vann. Kontakt lege om nødvendig.

Resultatet blir merkbart etter 15-20 dager: hevelse forsvinner, rynker blir glatt, ansiktskonturen blir klar.

Oppskrifter av ungdom

Den vanligste måten å forynge et ansikt er å bruke gel langs ansiktslinjer to ganger om dagen med lyse bevegelser. La det suge uten vask, påfør en fuktighetskrem i morgen, eller en nærende kveld. Krem kan erstattes med havtorn eller hampolje.

 1. Aromatisk ernæringsmessig blanding med essensielle oljer (fedd, rosmarin, cypress). I en spiseskje gelbas legg til noen dråper olje.
 2. Vitaminemulsjon. Forberedelse: Bland i like store mengder det komplekse farmasøytiske preparatet Aevit med Kuriozin. Bruk i henhold til den foreslåtte ordningen.
 3. Honningemulsjon. Gel Kuriozon + Apilak (inneholdende livmor melk), et utmerket tonisk og regenererende middel, har en positiv effekt på stoffskiftet.
  Ingrediensene er blandet, påført huden, vask ikke av.
 4. Forynge med grønn te. Hell en spiseskje te med 0,1 l varmt vann, insister, etter filtrering i 20 ml te tilsett 10 ml gel. Det anbefales også å søke på herdet hud i albuene.

Advarsel! Bruk av vitaminer i oljeform før sengetid kan føre til ødem.

Kontra

Legemidlet er trygt, har nesten ingen bivirkninger. Noen ganger kløe, brennende følelse er notert. Hvis disse fenomenene er små - ikke slutte å bruke. Vanligvis reagerer disse reaksjonene etter en tid.

Noen kontraindikasjoner bør vurderes:

 • akutte hudsykdommer;
 • allergisk reaksjon på en eller flere komponenter;
 • åpne sår;
 • overfølsomhet av epidermis;
 • purulent betennelse i huden;
 • nylig operasjon;
 • individuell intoleranse
 • graviditet og amming.

Etter de første øktene er det en følelse av tetthet, men denne følelsen forsvinner med tiden. For å unngå eller redusere en slik reaksjon - bruk fuktighetskrem.

Utsikt over dermatologer

Legene tenker på fordelene med gelen for å kvitte seg med aldersrelaterte endringer i ansiktet er tvetydige. En gruppe hevder at han ikke kan få synlig forbedring. Det aktive stoffet i produktet er helt utilstrekkelig for å eliminere aldersrelaterte endringer. De må brukes i lang tid, og som følge derav kan negative bivirkninger oppstå - irritasjon, tørrhet, rødhet og tetthet.

Negative vurderinger oppstår på grunn av en allergisk reaksjon på stoffet. For å forhindre alvorlige manifestasjoner av allergi, bør det utføres før bruk.

De hevder at Curiosin er bedre å bruke som en kur mot utslett og akne, og for foryngelse for å kjøpe produkter som har mer hyaluronsyre og ingen bivirkninger.

En annen del av kosmetologer mener at dette er en utmerket metode for å kvitte seg med ulike aldersrelaterte endringer:

Den har nesten samme effekt som fra dyre hyaluronsyre eller Botox-injeksjoner, forynger også, utjevner rynker og utjevning av farge.

Den er godt kombinert med alle kosmetiske midler for ansiktspleie, uten å forårsake negativ hudreaksjon. Forbedrer effekten av anti-aging kremer.

Som del av ingen antibiotika eller hormonelle stoffer ble bivirkninger ikke observert, huden er ikke pigmentert. Alt dette fortjener de mest gunstige vurderingene.

Beautician anbefalinger

Ifølge vurderinger fra kosmetologer kan Kuriozin tørke ut huden, spesielt hvis den er naturlig tørr, så du må bruke fuktighetskrem og næringsstoffer.

For å følge reglene for bruk av produktet, hvis det er kontraindikasjoner, å nekte det og erstatte det med en analog, ellers peeling, rødhet, kan hevelse oppstå, i noen tilfeller mer alvorlige problemer.

For å øke effekten av stoffet, anbefaler kosmetologer:

 1. Påfør kontinuerlig fuktighetskrem.
 2. Følg dietten, dietten skal være mye frukt, bær og grønnsaker, frokostblandinger, magert kjøtt, fisk og meieriprodukter.
 3. Avvis fett, stekt, syltet og krydret, fra overdreven forbruk - alkohol, ikke røyk. Skadelige vaner har en negativ innvirkning ikke bare på helse, men også på utseendet til en person.
 4. Du må drikke ren, ikke-karbonert minst to liter per dag.
 5. Mer for å være i frisk luft, å engasjere seg i fysisk kultur, for å lede en aktiv livsstil.

Folk som allerede har brukt gelen, hevder at den perfekt forynger og utgjør fargen. Men det er nødvendig å søke riktig og jevnlig - da blir effekten utmerket.

tilbakekalling

Veronika 33 år
Denne gelen ble foreskrevet for meg av en hudlege for behandling av post-akne, kostnaden ved kjøpstidspunktet var ca 350 rubler. De sa at etter to uker kan du kvitte seg med sykdommen, men jeg måtte bruke den i to måneder, men jeg vil si at effekten ikke var dårlig. Etter ti dager kommer effekten av Kuriozin gel, og etter 1,5 måneder blir ansiktet nesten rent.

Flere Artikler Om Typer Acne