Salisylaktig gel mot akne og akne er ofte svært effektiv. Det handler om effekten på huden og betennelse av salisylsyre inneholdt i denne gelen.

Prinsippet om bruk av salisylgel

Gelen inneholder 1-2% salisylsyre. Å ta mer konsentrasjon er risikabelt. Du kan brenne huden. Og denne konsentrasjonen er trygg. Men det tørker huden allikevel. Gelen absorberes bedre av huden enn pulver. Ikke så tett porene. Men dette er svært viktig i behandlingen av huden fra de blokkerte kanalene i talgkjertlene.

Salisylgel er det samme antibiotika. Derfor virker det lokalt på bakterier og dreper dem. Dermed vil oppgjøret av akne og akne over huden avta betydelig. Og hvis du går gjennom en hel kurs i det hele tatt, så vil det ikke være noen spor igjen fra utslettene.

Oftest er salisylgel tilsatt sink eller svovel. Det tørker huden enda mer. Eliminerer fet skinn, overdreven greasiness. Imidlertid kan slike komponenter dramatisk tørke huden, til og med føre til en brenning. Salisylsyre i seg selv klarer seg godt med fet hud.

Betennelse forsvinner når den blir utsatt for salicylsyre fra en gel. Rødhet, hevelse, smerte forsvinner. Akne og kvise forsvinner sakte. Men det bør forstås at for tørr og sensitiv hud må du plukke opp myke midler, for ikke å ødelegge det enda mer. Salisylgel er mer egnet for dets helbredende egenskaper av oljeaktig og kombinasjon.

Vilkår for bruk salicylic gel

For å hjelpe salicylisk gel mot akne og akne, er det ikke nok bare å bruke det riktig. Det er viktig å ikke forårsake mer skade.
Først, på et lite område av kroppen, finn ut følsomheten for komponentene i gelen. Hvis du er allergisk mot aspirin, avviser du umiddelbart kosmetikk. Gravide og ammende kvinner anbefales heller ikke. Tross alt trer salisylsyre inn i blodet, og det dreper ikke bare bakterier, men også med blodet går til barnet. Salisylater er skadelige for en voksende baby. Spesielt på kardiovaskulærsystemet.

Les kommentarene. Kontraindikasjoner søknadsregler. Hver produsent har sine egne krav og sin egen mangfoldighet og behandling.

Salicylic Acne og Acne Gel

Å takle problemet med hud kan salicylic gel mot akne og akne Stopproblem. Dette er vanligvis forbundet med ungdomsår, når sebaceous kjertler produserer mer sebum. Salisylsyre - hovedkomponenten, den bekjemper minuser og gir maksimal effekt. Men det er viktig å huske på muligheten for å søke bare på kombinasjon og fet hud, men ikke å tørke.

Sammensetning og bruk

Mange begynner umiddelbart å søke etter verktøy som vil bidra til å fjerne feilene i ansiktet, men ikke tenk på komponentene som ikke passer alle. Akne gel "Stoppple", rik på sammensetningen av nyttige ingredienser:

 • salicylsyre;
 • ekstrakter av plantain og salvie;
 • Soothex.

Enhver gel som brukes til å bekjempe akne, akne eller akne, med salisylsyre, bør ikke ha mer enn 1-2% i sammensetningen.

En høy prosentandel av innholdet av den aktive ingrediensen kan føre til forbrenninger i huden, allergiske reaksjoner. Urter det inneholder er gode antiseptika. De beroliger huden, har anti-inflammatorisk effekt. Soothex er en ingrediens fra en indisk plante som bidrar til å stoppe betennelse i huden. Denne gel er et antibiotikum som dreper og reduserer problemer på ansiktet.

Hvordan søke?

Noen gang før du bruker dette produktet, er det verdt å lage en følsomhetstest, hvis det ikke er rødhet, så kan du trygt bruke den. Gelstoppproblemer er veldig enkle i applikasjonen. Den har et praktisk tips som gjør det mulig å bruke verktøyet økonomisk, og emballasjen er myk. Stikket på hvert problemområde, akne eller betennelse. Kan brukes til myggbitt: stoffet bidrar til å stoppe kløe og fjerne rødhet på huden. Gelen har ingen lukt. Det anbefales å søke om natten, da det fortsatt er en gjennomsiktig film på ansiktet etter tørking. Hvis det brukes om morgenen, så like før du forlater huset for å vaske, og det er det. Les instruksjonene i pakken.

Begrensninger og bivirkninger

Denne gelen er et medisinsk produkt, det er tilrådelig å konsultere en lege for råd, slik at det ikke er noen andre problemer. Dette verktøyet er ikke anbefalt for bruk under graviditet og amming, salicylsyre kan forårsake skade på fosteret, ettersom det trenger inn i den systemiske sirkulasjonen og påvirker kardiovaskulærsystemet hos en ufødt baby. Mer egnet for hudtyper som olje og kombinasjon. Uønsket for tørr. Ikke for sterke utslett, da det hjelper i de tidlige stadiene av problemet.

Salicylic Acne Gel - rask, rimelig, permanent

Akne og akne kan forekomme i alle aldre på huden av forskjellige typer. I fare er eiere av fet hud, hovedsakelig unge mennesker. En av måtene å kvitte seg med ufullkommenhet i huden er bruken av stopproblem salicylic gel.

Den oppfyller de viktigste kravene til narkotika med lignende tiltak, preget av effektivitet, sikkerhet og høy hastighet.

verdighet

Salisylaktig gel mot akne stoppproblemer har flere fordeler:

På grunn av innholdet av salisylsyre i gelen, som har en antibakteriell effekt, bekjemper den aktivt bakterier. Som et resultat av sistnevnte død, reduserer rødhet og ømhet av akne, visuelt ser huden bedre ut.

I tillegg hjelper salicylgel til å løse proppene i porene, mens eksfolieringen av det øverste keratiniserte hudlaget. På grunn av en slik kompleks effekt, oppstår en korkutgang, gamle svarte prikker forsvinner.

 • sikkerhet;

Salisylsyre i sin rene form tørker huden, og med langvarig eksponering kan det føre til brenning. I gelstoppproblemet ligger konsentrasjonen innenfor det normale området og er 1-2%. Dette gjør at vi kan snakke om effektiviteten av produktet, som ikke tørker huden.

Imidlertid kan eiere av tynn og sensitiv hud klage av en følelse av tetthet etter bruk av gelen. I dette tilfellet bør du redusere mengden av bruk eller ta hensyn til andre metoder for å bekjempe akne.

 • høyhastighets handling;

På grunn av den antibakterielle virkningen vil salicylgel på kort tid redusere forekomsten av akne eller lindre den helt. Den eksakte termen avhenger av graden av aknebetennelse.

Uansett, etter 3-4 timer, ikke bare deg, men andre rundt deg vil legge merke til at betennelsen har gått ned, rødheten har gått, størrelsen på kvise er blitt mindre. Gel hjelper deg i de tilfellene når du må se uimotståelig, men plutselig hopper uventet ut pimple forstyrrer dine planer.

 • brukervennlighet.

Den klare gelen kommer i et praktisk 15 ml rør, så det er enkelt og praktisk å bruke. Røret passer i posen, og når du bruker den, berører du ikke ansiktet med hendene, noe som kan være en kilde til akneinfeksjon.

Doseringsform

Formutslipp stoproblem - gel. For problem hud - dette er en av de beste former for pleieprodukter. For eksempel er kremer basert på petrolatum og dets analoger, når de brukes på problematisk hud de danner en film på huden, huden "puster ikke", porene blir tilstoppede. Ikke overraskende, dette medfører nye utslett.

Viskøs gel mot akne er praktisk å bruke - den sprer seg ikke, og etter noen minutter etter påføring dannes det en gjennomsiktig film.

Det er nesten ikke merkbart for andre, det kan lett fjernes både med hender (det anbefales ikke å gjøre dette uten å først behandle hendene med et desinfiserende lotion), og det vaskes av med vann.

Farmakologisk aktivitet

Salisylsyre, som er grunnlaget for stoppproblemet, tilhører gruppen av aromatiske hydroksysyrer, som er utbredt i naturen. Å ha egenskapene til anti-ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler, har antipruritiske og vasokonstrictoriske effekter.

Salisylgel har antiinflammatorisk, tørking og antiseptisk virkning. Det forbedrer også vevtrofisme, reduserer smerte. De aktive komponentene i gelen hjelper til med å rense munnet av talgkjertelen og utstrømningen av innholdet.

Dermed kan vi snakke om undertrykkelse av sebaceous kjertler med overdreven aktivitet gjennom stoffet, som virker som forebygging av akne.

Indikasjoner for bruk er:

 • akne og akne;
 • sorte prikker;
 • irritasjon fra insektbitt;
 • overdreven sebaceous glands;
 • post acne

struktur

Den aktive komponenten av produktet er Soothex-komplekset, som er den hemmelige utviklingen av produsenten. Grunnlaget for komplekset er et ekstrakt fra et ekstrakt av en indisk plante. Salisylsyre er også tilstede i gelen i en sikker konsentrasjon på 1-2%.

Ytterligere komponenter er plantain, som har en helbredende og antiseptisk effekt, og salvie, som lindrer kløe, har en anti-inflammatorisk effekt.

Video: Salicylic Series Review for Face

Liten hemmelighet fra akne - salicylisk gel Stopproblem

Stopproblem Salicylic Gel er et effektivt middel for å bekjempe akne som allerede har oppstått og er bare moden. Med andre ord, hvis du føler at betennelse vises under huden, må du umiddelbart påføre gelen. I tillegg normaliserer sebaceous utskillelser av hudporer, stoppproblemer har en forebyggende effekt.

Symptomer og årsaker til whiteheads på ansiktet. Les mer her.

Metode for bruk hjemme

Gelen er laget for spotbelegg. Verktøyet klemmes direkte på en kvise. Gni gelen er ikke nødvendig. Produsenten anbefaler at produktet brukes etter behov hele dagen, samt om natten.

Du bør først fjerne huden, om nødvendig - fjern sminke. Før første bruk av gelen, stopp problemene, anbefaler en følsomhetsprøve. Bruk en liten mengde på albuens bøye. Hvis det ikke oppdages noen negativ reaksjon etter 24 timer, kan midlet brukes.

Når du bruker medisiner som inneholder salisylsyre, må du huske at de gjør huden mer følsom overfor UV-stråler. Aktivt bruk av salisylgel i den solfylte sesongen, ta vare på ekstra beskyttelse av huden mot ultrafiolett eksponering. Ellers er det fare for pigmentering.

Kontra

Produktets sammensetning er ganske sikker, men i noen tilfeller kan det forårsake en allergisk reaksjon. Dette skjer med individuell intoleranse mot komponentene i gelen. Det er verdt å merke seg at dette kosmetiske produktet ikke passer til personer med allergi mot aspirin.

Forsiktig bør brukes på meget tørr og sensitiv hud. Gelen har en tørkeeffekt som bare forverrer hudens naturlige tilstand. For tørr og sensitiv hud, kan du finne lignende produkter fra samme produsent.

Bivirkninger

Under kliniske studier ble ingen anti-akne gel oppdaget. Ph-produktindikatorer er 5,5, noe som tilsvarer den naturlige syrebasebalansen av huden.

Noen ganger kan du finne på nettet at salisylgelen tørker huden din for mye. Det er ikke helt sant i dette tilfellet å snakke om en bivirkning. Her snakker vi om feil bruk av gelen, eller feil valg av midler (sannsynligvis må du velge analoger for sensitiv hud).

Hvis huden fortsatt er overdried når du bruker stoppproblemer, bør du straks forlate applikasjonen. Fukte skadet hud, for eksempel med en vanlig baby krem.

Andre merkevarer

En serie stoppproblemer er et kompleks av kosmetiske preparater for omsorg for problematisk hud, eliminering av akne og fjerning av overdreven fet hud. Hvert produktmerke har en særegen emballasje og symboler Stopproblem.

Produsenten produserer følgende verktøy:

 • salicylic lotion stoppproblemer;

Midler for rensing og desinfisering av huden, fjerning av døde hudceller fra overflaten. Det hjelper i kampen mot akne og post-akne, strammer porene, eliminerer svarte flekker, pigmentflater, reduserer betennelse.

Hovedkomponenten er salisylsyre. Andre komponenter i produktet kan variere avhengig av formålet med salicylic lotion. For hver type hud har sin egen versjon av verktøyet.

For fett - med alkohol og urteekstrakter. Alle andre typer lotioner (for sensitiv, kombinasjon, tørr, fading) inneholder ikke alkohol, inneholder planteekstrakter.

I tillegg kan du i denne serien finne en lysende lotion basert på salicylsyre med tillegg av persille av persille, agurk, sitron. Utnevnelse betyr - hudavlastning, eliminering av alder flekker.

 • salicylisk peeling;

Det optimale rensemiddelet for hud med utslett. Ved inflammet akne er det ikke tillatt å bruke kjemiske peeling. Salicylisk peeling kommer til redning, som penetrerer under huden, løser den døde epidermis, starter prosessen med hudregenerering.

 • salicylic acne gel med kamille ekstrakt for sensitiv hud.

Utgaven av gelen Stoppproblem med kamille ekstrakt, som er ideell for eiere av tørr og sensitiv hud. Den har anti-inflammatorisk og helbredende effekt, og fuktiger huden ytterligere.

Interaksjon med andre legemidler

De beste resultatene kan oppnås med omfattende omsorg. Akne gel kan kombineres med stopproblem lotion. Det er imidlertid viktig at sistnevnte ikke inneholder alkohol. Ellers kan du tørke ut huden og til og med bli brent.

Stopproblem Acne Gel Applicator Salicylic Acne og Acne Gel for kombinasjon hud

Useless ting: (

I dag vil jeg snakke om salicylgelen for akne og akne fra Stopprblem med medisin og ekstrakter av plantain og salvie.

Jeg likte ikke dette verktøyet. Hvorfor? Tenk på alle ulemper:

 • bekjemper ikke akne
 • tørker ikke betennelse
 • film dannes
 • lindrer ikke engang betennelse etter insektbitt

To fordeler med dette verktøyet:

 • kjøleeffekt
 • praktisk emballasje

Her er konsistensen, den har et praktisk tips.

Og så ser det ut på ansiktet, etter påføring.

Jeg anbefaler ikke noen! Jeg så dette verktøyet fra en skjønnhetsblogger som sa at det bare var et forferdelig verktøy og kjøpte det samme dag. Kvinners logikk: D

Og til slutt overbevist et forferdelig verktøy: (

Stoppproblem, stopp hvis du har tid (bilde)

Fant ikke gjensidig forståelse med denne gelen. Det var nødvendig å håndtere problemet raskt - for å fjerne kvise, men hjalp ikke. Kanskje det burde bli brukt i begynnelsen av generasjonen, men jeg savner dette øyeblikket.

Stopproblem Gel hjelper til med å tørke en allerede betent pimple, men denne handlingen er ubetydelig. Hvis det brukes, må det være tidligere.

Gel i et kompakt rør og med en praktisk applikator - for punktapplikasjon.

Jeg prøvde å forlate og smøre litt, men det danner fortsatt en film når den brukes - under sminke er ikke et alternativ. Huden strammer ikke og tørker ikke, selv om den brukes på et stort område.

Jeg liker hele komposisjonen, det burde fungere. Jeg gir denne gelen en sjanse.

Pris 60 p. (i Auchan)

I kombinasjon med en løve er nydelig + bilde

Jeg tar alltid 2 midler fra ett firma. Denne gangen kjøpte jeg en lotion og en gelapplikator. Jeg likte ikke livet av en gel, gikk og kjøpte lacon! I det kollektive arbeidet begynte de å jobbe opupensko. Jeg pålegger ikke dette middelet på deg fordi huden til alle er annerledes og reagerer annerledes. Det er bedre å bruke midler til en retningslinje. For eksempel, hvis gel for combi hud, så kan både lotion og andre midler være så! Men dette er en regel for meg personlig =)

-VIRKER HELT OG EFFEKTIVT - Jeg er enig. For en natt fjerner du røde flekker på ansiktet i samarbeid med løven.

-BEKJEMMELSE ERASKS PÅ ET TIDLIGT STAGE AV DER EFFEKTER, FORBYTTER DEM - Ja. Etter en ukes bruk, faller kviser i størrelse, rødheten forsvinner og i løpet av ukens bruk er huden ren.

-TRYKKER INFLAMMERINGEN - Ja. Som jeg skrev over, etter en uke med bruk, er huden ren og tørking betyr god, det belaster ikke huden.

-FJERER SJUKTER ETTER INSEC PUNCHES - Jeg vet ikke. Jeg brukte det ikke som en kløe reduksjon, men jeg vil definitivt prøve og skrive det av om sommeren.

Tykk, fargeløs, har en lett, nesten usynlig lukt av solicilka.

Alle bilder åpnes når de åpnes.

Én gang i gang reagerer jeg: Alle har forskjellig hud og reagerer annerledes.

Jeg anbefaler deg å kjøpe.

Link til lacion her:

Raskt kjøre kjøpe denne lille hjelperen!

Alle, sannsynligvis, har et øyeblikk da en plutselig dukket opp pimple, ødelegger hele barnet ditt eller hele dagen. Det er i øyeblikket at vi trenger en slags god hjelper.

Dette er en salicylgel fra Stopproblem, jeg kjøpte i en vanlig kosmetikkbutikk, koster rundt 100 rubler. I et lite rør 15 ml. Det er med et utdrag av celandine og suksess. Gelen selv er gjennomsiktig.

Gelen er egnet for kombinasjonshud, og butikken selger geler for nesten alle typer.

Hvis du ser at akne kommer til å dukke opp, må du bare bruke den om natten og om morgenen tørker den gelen, og kanskje til og med fjerne den. Og det virker 100 prosent.

Og han lindrer også kløe etter insektbitt :)

Jeg anbefaler det til alle. Bye!

Frelseren min i nødssituasjoner)

God dag til alle)

Jeg kan ikke si til meg selv at jeg er eier av problematisk hud (TTT!), Men med jevne mellomrom kommer disse hatet pimples på ansiktet ((Selvfølgelig, hvis du ikke berører dem, etter noen dager går de på egenhånd, men det er tider når tid til å vente, at alt vil passere seg selv, og du må på en eller annen måte fremskynde denne prosessen.

Uventet i butikken kom over denne gelen basert på salisylsyre. Generelt ønsket jeg å prøve salicylsyre fra et apotek, men jeg leste vurderinger som tørr hud og kan gjøre det enda verre. Etter å ha besluttet at salisylsyregelen er mindre konsentrert enn selve syren, bestemte jeg meg for å prøve, spesielt siden prisen er lav - 70-80 rubler.

Resultatet var veldig fornøyd. Selvfølgelig vil det ikke forsvinne rett der "for øynene våre." Noen ganger etter påføring på huden, dannes en tynn gjennomsiktig film som strammer huden litt, men ikke mye. Og hvis en pimple bare begynner å dukke opp, så er det ganske mulig at det på dette stadiet vil stoppe og ikke utvikle seg videre. Selv om dannelsen av akne allerede har begynt, forsvinner den mye raskere enn etter bruk av rettsmidler. Neste dag ser ansiktet mitt som regel ut til å være tolerabelt, slik at du kan gå ut, og det var ikke engang behov for å maskere denne kvise. Jeg tviler på at salicylgel vil hjelpe de som har akne hele tiden og i store mengder, men for de som jevnlig peker 1-2 akne - et meget nødvendig middel!

På emballasjen er det en annen interessant effekt, for eksempel å redusere kløe etter en insektbit. For å være ærlig, i dette aspektet har jeg ikke brukt det ennå. men hvis noen prøvde, vil jeg være glad hvis du deler inntrykket)

. Veldig effektiv gel!. (Foto)

Jeg kjøper ikke denne gelen for første gang, jeg liker det virkelig! Rødhet passerer raskt, veldig effektivt. Jeg prøvde ikke bare for kombinasjonshud, men også for fet. Jeg vil si at jeg ikke la merke til noen forskjell, men jeg stanset fortsatt der.

Det er lett påført, sprer seg ikke på huden. Fullstendig dekker akneområdet under filmtørking. Jeg føler meg ikke mye ubehag i ansiktet, men filmen kan begynne å smuldre litt etter 5-6 timer på huden.

Takk for din oppmerksomhet!

Gel Stopproblem fjerner selv subkutane dype pimples

Det har lenge vært på jakt etter et middel for spotapplikasjon på kviser og dyp betennelse. Jeg var flere ganger overbevist om at slike produkter har en mer konsentrert og intensiv sammensetning. Fant et slikt mirakel til en latterlig pris))

I tillegg til salicylsyre inneholder gelet medisinske ekstrakter av celandine og succession.

Til tross for det lille volumet på bare 15 ml varer dette verktøyet lenge.

I utgangspunktet bruker jeg gel for natten.

Jeg bruker bare et tykt lag over hele overflaten av betennelsen eller peke på kvise. Gelen tørker perfekt, danner en fargeløs film på huden. Som et resultat av flere bruksområder gel trekker alt skitt ut av betennelse.

Jo før jeg merker betennelse og smør gelen, desto raskere kommer pimplesene. Jeg la merke til at gammelt akne ved bruk av gelen lettere overgrodde.

Jeg vil merke at bruken av denne gelen alene vil ikke gi et positivt resultat. Jeg bruker et annet STOP-produkt...

Generelt har STOPPROBLEM-gel vist seg å være en ganske effektiv behandling mot akne og akne. Det har lenge blitt forlatt av dyrere kolleger.

Salisylaktig gel mot akne og akne

Husholdning Kjemi Hygiene produkter
PRODUKSJONS SALG Husholdnings Kjemikalier NYHETER
ARTIKKER Analytics TESTS
Midler for vasking av kosmetikk
Utstyr for
Produksjon av HOUSEHOLD CHEMISTRY

annonse

Teststasjon

Hvit blekemiddel oksygen blekemiddel

Salicylisk anti-akne og akne gel "Stopproblem" for kombinasjonshud

Salicylisk anti-akne og akne gel "Stopproblem" for kombinasjonshud:
- tørker betennelser;
- lindrer kløe etter insektbitt;
- fungerer raskt og effektivt;
- bekjemper akne i et tidlig stadium av forekomsten deres, forhindrer deres videre utvikling.

Metode for bruk:
Så snart de første tegnene til betennelse oppstår, bruk en prikk på de betente områdene i huden. Bruk om dagen og om natten etter behov.

Produsent: LLC "SM" Michelle ".

FEEDBACKS OF INDEPENDENT CONSUMENTERS

Catherine Hihi:
"Salicylisk gel mot akne og hudormer for kombinasjonshud er et annet produkt" Stopproblem ", som jeg mottok for testing. Det produseres i en 12 ml rør.

Gelen inneholder planteekstrakter av celandine og succession.

Gelen må påføres ved første tegn på betennelse, punktvis, på de betente områdene i huden. Den smale, lange "nesen" på røret er veldig praktisk for punktapplikasjon.

Salicylic Acne og Acne Gel:
- fungerer raskt og effektivt;
- bekjemper akne i et tidlig stadium av sin forekomst, forhindrer deres videre utvikling;
- tørker betennelser;
- lindrer kløe etter insektbitt.

Jeg klarte ikke å teste dette produktet, da det ikke var akne, akne, andre betennelser i løpet av den siste måneden (takket være laboratoriet "CM Michel"). Men her, på mannen mins hud, vises noen betennelser ofte, og han brukte en ganske dyr gel (jeg vil ikke gjøre ham en annonse) for spotapplikasjon. Generelt erstattet jeg gelen med salicylisk gel mot akne og akne "Stopproblem". Og han var fornøyd! De eksisterende betennelsene i gelen tørket raskt, og de som begynte raskt forsvant. Gel han påtrykt prikket etter behov hele dagen. Mannen la merke til at hvis du påfører gelen på huden med et tegn på betennelse, forsvinner rødheten, og senere betennelsen selv. Et sted på en dag er det ingen spor av tegn på betennelse.

Å se at akne og akne gel for kombinasjonshuden "Stopproblem" virker, besluttet mannen å bare kjøpe den i fremtiden. "

Testdato: mars 2015.

Ksenia Weiner:
"Salicylic gel mot akne og akne" Stopproblem ", volum - 15 ml. For kombinasjonshud. Inneholder ekstrakter av celandine og succession.

Jeg har alltid ønsket å teste en lignende punkteffekt, og nå har en måned gått med denne gelen.

Jeg har ofte små kviser, som etter to eller tre dager passerer seg selv, men nå har jeg funnet et middel som kan takle dem om 24 timer. Gelen er oppdaget på kvise eller betennelse, danner en tynn gjennomsiktig film, tørker ut kvise og reduserer betennelse. Hun gjennomførte tester med mannen sin. På ettermiddagen brukte de et middel - neste morgen var det allerede en merkbar nedgang i pimple.

Jeg testet for gelkombinasjonshud, og det er fortsatt for fet og følsom.

Fargen på gelen er gjennomsiktig, det er nesten ingen lukt.

Den samme gelen kan brukes til å lindre kløe etter insektbitt. Nå venter vi på sommeren for å teste denne funksjonen.

Jeg anbefaler til alle som har opplevd lignende problemer. "

Testdato: mars 2015.

Daria Sidorina:
"Som noen medlemmer av bandet, prøvde jeg serien" Stopproblem ".

Først, som vanlig, noen ord om utformingen av linjen. Første inntrykk er ikke å være likt. Som vanlig, halvparten av teksten på engelsk, halv på russisk. Vel, veldig russiske produsenter elsker å gjøre det. Da, etter å ha kjøpt og evaluert utformingen av lignende verktøy, innså jeg at de egentlig er alle sånn - blåhvite, med kryss, og nesten alle har "Stopp" i tittelen. Derfor konkluderte konklusjonen for dem selv - som virkelig har alvorlige problemer med akne, de er ikke opptatt, de går inn i denne kategorien og ser på produktbeskrivelsen.

Den første til å gjennomgå min analyse var en salicylisk gel mot akne og kviser. Et lite rør på 15 ml, produsenten sendte oss ikke boksen - så jeg kan ikke gi en objektiv vurdering av utseendet. I seg selv er røret lik krememballasje for området rundt øynene, lite, praktisk å bære.

Gelen har en svak, ikke den hyggeligste lukten. Jeg synes at produsenten som kommer opp med den første vil legge til en hyggelig og naturlig smak som definitivt vil flytte konkurransen. Jeg forstår at legemidlet er terapeutisk, men jeg tror at en jente som forstår at hun snart vil få en ubehagelig pimple på ansiktet hennes, ikke vil bli opprørt igjen. Personlig ville det være mer behagelig å bruke et produkt som lukter vanilje.. eller bare kvinnekrem.

Det skjedde så at da den rekrutteringen ble mottatt, hadde en hatet pimple nettopp begynt å vises i meg. Det var rødhet i huden. På grunn av den tynne nesen er det veldig praktisk å bruke gelen, hendene flekker ikke. Konsistensen er gel, gjennomsiktig, litt kjedelig gulaktig i farge.

Hud strammet, ble det litt lettere. Jeg kan ikke si at det om morgenen forsvant som en hånd, men i det minste var rødheten fortsatt 2 dager, og det er det. Ingenting "modnet".

Du bør ikke bruke dette verktøyet som en tryllestav - du vil ikke ha noe i 1 dag, men du kan forhindre utvikling av akne.

Min poengsum betyr 5-. Jeg vil virkelig ha en fin lukt. "

Testdato: mars 2015.

Nadezhda Sandakova:
"Salicylic gel mot akne og akne for kombinasjonshud" Stopproblem ". Denne gelen er designet for å bekjempe akne i et tidlig stadium av utseendet deres og forhindrer videreutvikling. Tørker betennelsesprosessen. Fjerner kløe etter biter.

Gelen må påføres det inflammatoriske området ved de første symptomene, det er nødvendig å bruke det på stedet for betennelse. Påføringen av gelen må gjentas hele dagen og om natten til betennelsen er forsvunnet.

Gelen inneholder medisinske ekstrakter av celandine og suksess.

Personlig prøvde jeg først produktene til dette selskapet. Før det prøvde jeg lignende produkter fra andre selskaper, men jeg var ikke fornøyd med resultatet.

Til min store anger har jeg ofte kviser i pannen og noen ganger på andre deler av ansiktet. Mesteparten av tiden presset jeg dem bare ut, selv om jeg vet at jeg i intet tilfelle bør gjøre dette.

La meg henvende seg til beskrivelsen av testing av salicylisk gel mot akne og akne for kombinasjonshuden "Stopproblem".

Røret på denne gelen har et lite volum, kun 15 ml, i begynnelsen ser det ut til at det er lite, men for å utføre sine funksjoner er det nok, dette volumet er nok i lang tid.

Gelen selv er gjennomsiktig med en liten medisinsk lukt. Det påføres svært enkelt og bekvemt: røret bør bringes til det betente området og litt presset på den.

Gelen prøvde å bruke på forskjellige stadier av forekomsten av akne.

Fase 1 - dette er da jeg bare begynte å føle utseendet på den inflammatoriske prosessen. Gelen i dette stadiet av bruk var veldig fornøyd, da det klarte å klare seg veldig godt med sin oppgave, da den ble påført 3 ganger, ble den inflammatoriske prosessen forsvunnet, og kimen var borte.

Fase 2 er når den inflammatoriske prosessen har utviklet seg til en kvise. I dette tilfellet hjelper gelen ikke lenger med å forsvinne pimpleet.

Fase 3 er når kvise er presset ut eller har gått inn i ferdigstillingsstadiet av den inflammatoriske prosessen. I dette tilfellet akselererer applikasjonen av gelen til det inflammatoriske området helingsprosessen av den syke delen av huden. Såret tørker ut og helbreder raskere.

Jeg er ganske fornøyd med resultatet av å bruke denne gelen, siden resultatet selv ikke holder seg venter. Jeg anbefaler til alle som har problemer med huden deres.

Når det gjelder akne, kan jeg ikke si noe positivt eller negativt. For meg selv konkluderte jeg med at aknebehandling ikke er helt spesifisiteten til denne gelen.

Gel 100% bidrar til å bekjempe betennelse i ansiktet, reduserer varigheten. Ved bruk er gelen veldig behagelig og kan transporteres med deg i en kosmetikkpose. Når det gjelder hjelp fra insektbitt, var det ikke mulig å teste. "

Testdato: mars 2015.

Tatyana Druzhinina:
"I produktlinjen" Stopproblem "mot akne og hudormer er et middel til gelapplikator. Jeg prøvde det for første gang. Denne gelen er laget for spot bruk, det er ikke nødvendig å bruke det på hele ansiktet.

Produsenten på emballasjen hevder at gelen virker raskt og effektivt, bekjemper akne i et tidlig stadium av sin forekomst og forhindrer videreutvikling. Det er også skrevet på emballasjen at det lindrer kløe etter insektbitt, men jeg kunne ikke sette pris på denne effekten, siden vi ikke har insekter om vinteren, sov moskitene fortsatt, og kakerlakker, heldigvis, biter ikke.

Jeg brukte denne gelen så snart betennelse dukket opp, nettopp på stedet for betennelse. For å løse punktproblemer er 15 ml gel mer enn nok til å bruke den i lang tid, siden forbruket av produktet er lite.

Av de aktive elementene som utgjør produktet, kan jeg velge nøyaktig de som bekjemper betennelse og tørker dem: salisylsyre, togekstrakter og celandine ekstrakter, og allantoin og tog ekstrakt fremmer helbredelse av mindre sår og slitasje og lindrer irritasjon.

Gelapplikatoren "Stopproblem" er veldig praktisk å bruke: Den er gjennomsiktig og viskøs, den er lett presset ut for applikasjon fra en tynn "nese" og er godt fordelt. Midler har praktisk talt ingen lukt, det har en liten kjøleeffekt. Etter påføring på betennelse dannes en skinnende gjennomsiktig film som lett rulles av fingrene og fjernes.

På pakken er det angitt at produktet skal påføres om dagen og om morgenen, men siden gelen lett fjernes ved kontakt, har det ikke vært fornuftig for meg å bruke den over natten.

Gelapplikatoren "Stopproblem" ved påføring virker på betennelsesbrønn. Effekten er merkbar etter ca 2-3 timer, men bare mens agenten er på huden: Betennelsen blir mindre rød og mindre, men forsvinner ikke helt. Gelen fjerner rødhetsbrønnen en stund, beroliger huden, men når du fjerner den, kommer rødmen igjen.

Jeg kan oppsummere at effekten av gelen er merkbar når den påføres, det vil si mens den er på huden, men resultatet er fortsatt der: betennelsen tørker ikke ut, men det blir mindre, rødheten minker. Med regelmessig bruk er effekten mer merkbar. Jeg ønsker at resultatet blir merkbart raskt. På et 5-punkts system legger jeg 4. "

Testdato: mars 2015.

Elena Golubkova:
"Jeg fikk tre Stopproblem-produkter med salisylsyre til testing: gel for vask, lotion og gel mot akne og akne.

Til å begynne bestemte jeg meg for å teste gelen mot akne og akne. Brukes bare av ham i løpet av uken.

Først er gelen i et lite rør på 15 ml. Gelen er gjennomsiktig i farge, viskøs, lukter av salicylsyre. Praktisk dispenser for lokal applikasjon på problemhud. Meget kompakt emballasje, du kan trygt sette deg selv i en liten kvinnelig veske, ingen problemer leverer.

Produsent: LLC "SM" Michelle "(Russland, MO).

Det skal bemerkes at pakken ikke inneholder opplysninger om sammensetningen, men jeg så på Internett at gelen også kommer med pappemballasje, tilsynelatende er det informasjon om sammensetningen. Jeg kan bare si at de medisinske ekstraktene av celandine og toget er inkludert i sammensetningen.

Gelen er laget for kombinasjonshud. Påfør så snart det er tegn på betennelse i løpet av dagen og om nødvendig over natten.

Jeg påførte gelen på ansiktet mitt (spesielt pannen og nesen er utsatt for akne) og på nakken og brystet. Jeg brukte gelen en gang om dagen på kvelden. Faktisk tørker gelen betennelse, forhindrer videre utvikling av akne. Om morgenen ble akne som gelen ble påført forsvunnet, men det eliminerer ikke helt problemet med akne. Her tror jeg det er nødvendig å bruke midlene "Stopproblem" i komplekset.

Gelen lindrer også kløe fra insektbitt. Hvis gelen "vil leve" til sommeren, vær sikker på å prøve.

Jeg likte løsningen. Tidligere brukte jeg bare salicylic lotion, det er bra at nå har de kommet opp med et så interessant produkt som salisylgel. Jeg anbefaler for personer med problematisk, fet hud. Effekten av gelen er rask. "

Testdato: mars 2015.

Tatyana Dyomina:
"Den siste helten i serien av mine vurderinger av" Stopproblem "- salicylisk gel mot akne og akne.

Her ser vi også den blå og hvite emballasjen. Gelen er i et lite rør med en skarp nese, et volum på 15 ml. I dette formatet finner du ofte øyeprodukter, men i vårt tilfelle er det en smal nese som er praktisk fordi du umiddelbart kan bruke den på de betente områdene i huden.

Verktøyet er en gjennomsiktig, middels tykk gel, som lett fordeles over huden, men det absorberes ikke umiddelbart, det trenger litt tid til dette. Umiddelbart etter påføring skinner området av hud med gel litt. Lukten av den er den samme som brødrene, apoteket og syren, men etter at den er absorbert i huden, forsvinner aromen.

Gelen er designet for å brukes direkte på akne, jeg prøvde det - jeg merket ikke super effekten, men det tørker dem godt. Men jeg likte det bedre å bruke det direkte på området med svarte prikker på nesen, det er ikke dårlig å stramme porene og tørker dem. Jeg tror han hadde en god innflytelse på resultatet av de lyse svarte punktene på nesens vinger. Og det kan også brukes etter et insektbit, men jeg kan ikke sjekke det nå: det er ingen mygg.

Generelt er verktøyet ikke dårlig, men uten wow-effekt, spesielt på betennelser, så vil jeg gi det 5 -.

Fotografiene kan vurdere konsistensen, beskrivelsen av produsenten, emballasje. "

Testdato: februar 2015.

Lesia Taran:
"Jeg var heldig nok til å bli eier av et sett kosmetikk fra merkevaren" Stopproblem. "Det mest populære middelet i denne serien viste seg å være akne og akne gel for spotbruk.

Om kvelden, etter at jeg vasket ansiktet mitt med en gel og gned det med lotion i denne serien, brukte jeg denne gelen på spesielt problematiske områder i ansiktet. Det er verdt å merke seg at etter to ukers bruk har slike områder helt forsvunnet fra meg, noe jeg er veldig glad for.

Gelen er laget i form av et lite rør, 15 ml. Designet er det samme som hele serien, i blåtoner. Lukten er steril, som hele denne linjen. Og dette er kanskje det eneste negative, siden det er veldig intens.

Jeg var så glad i denne løsningen, at jeg brukte den, forårsaker små sår i form av riper, og de helbredet med letthet. "

Testdato: februar 2015.

StopProblem / Face Gel Salicylic antibakteriell gel mot akne og akne
Salicylisk gel for akne og akne - blandede følelser...

Min hud er ikke problematisk, men det var for så sjeldne tilfeller at Salicylic gel mot acne og acne StopProblem ble kjøpt.

Verktøyet er beregnet for spotbruk, så volumet er lite - kun 15 ml. Men det er nok for meg - jeg har brukt det i nesten et og et halvt år, men det er fortsatt et middel.

Produktet selges i en pappkasse, som jeg ikke har overlevd. Røret i seg selv er opprettet med en komfortabel lang nese - akkurat for pinpoint bruk.

Soothex-komplekset er en del av produktet - det er merket først på pakken. Forresten, hva er det eksakte navnet på ingrediensen, er ukjent for meg: Sootex er oppført på det offisielle nettstedet, og på røret Soothex. Ifølge informasjonen på produsentens nettside er dette komplekset en engelsk utvikling, som er et utdrag fra en bestemt indisk plante (navnet på det er ikke indikert av en eller annen grunn), på grunn av hvilken hudbetennelsen stopper.

Fra andre nyttige ingredienser - medisinske ekstrakter av plantain og salvie. Om fordelene ved plantain vi alle vet fra barndommen - den har anti-inflammatorisk, antiseptisk, sårhelende effekt. Når det gjelder salvie, har denne planten også antiinflammatoriske og antimikrobielle effekter.
Hvordan søke verktøyet? De første tegnene på et kvise hadde ikke skjedd (selv om det ikke er synlig, men du føler at du snart kommer) - produsenten anbefaler at du smør det umiddelbart, og deretter påføres det om dagen og om natten etter behov.

Og viktigst: hva med effekten? Ærlig, jeg er ikke imponert. Verktøyet kan bare hjelpe i svært, veldig, veldig tidlige stadier. Det er verdt å gå glipp av de første øyeblikkene - alt, se på tiden du savnet.

Produsenten indikerer at denne gelen også tørker eksisterende betennelser. Og dette kan også bli vitne - men med en strekk. Jeg la merke til en viss effekt, hvis du bokstavelig talt smør det hver halve time for en halv dag og deretter for natten - så er det noen (ikke 100%) effekt som er merkbar. Jeg er i ferd med å smøre det selvfølgelig, men... noe forteller meg at pimpleet helbreder litt og tørker ut dag og natt av seg selv, og ikke bare takket være denne løsningen.

Så denne gelen er langt fra en panacea. Det er etter min mening egnet hvis huden din er mest ren og ikke problematisk, og så en gang - noe har dukket opp. I tillegg må du huske på at du må smøre det ofte, litt etter litt - men ofte, og også at det i de første sekundene av applikasjonen kan knipe litt.

Jeg innså at jeg ser en minus penger også i det faktum at det er en gel, og ikke en krem. Jeg pleide å ha en krem ​​med lignende effekt, det var en annen sak: Jeg smurt det, krem ​​ble absorbert, du kan gå ut i gata og gå rundt huset er ikke synd. Og denne ekle filmen etter gelen ødelegger hele bildet.

Jeg legger denne gel C-graden... Jeg tror jeg ikke vil kjøpe den lenger. Effekten av det er elendig... men beklager!

Akne geler - typer, effektivitet

For hud utsatt for dannelse av akne, spiller riktig og riktig rengjøring en viktig rolle. Gel for vasking, dyp rensing av huden, passer best for daglig pleieprodukter. Hva er akne geler?

Problemene forårsaket av akne i ansiktet, begynner ofte å rydde opp med hjelpen, som kosmetisk gel betyr, og terapeutisk. Et eksempel på kosmetikk kan fungere som en gel for vasking (gelskrubbe), terapeutiske geler inneholder vanligvis antiseptika, antibiotika eller antibakterielle stoffer, de trenger ikke å vaskes av.

Foto 2 - Geler for vasking er kosmetisk. Bilde 3 - Geler for vasking er kurativ.

Acne Facial Gel

Det er ganske mange preparater i form av en gel som er tilgjengelig for behandling av utslett i ansiktet.

Konvensjonelt kan de deles inn i flere hovedgrupper:

 • retinoider; Foto 6 - Retinoider
 • geler med antibakterielle egenskaper; Foto 7 - Geler med antibakteriell effekt
 • inneholdende azelainsyre;
 • Fremmer helbredelse, tørking og desinfeksjon av huden.

Dalatsin gel

Den aktive ingrediensen i dalacin er antibiotika clindamycin. Det ligner noe på Zenerit i spekteret av dens innflytelse. Det passer godt med både mindre manifestasjoner av akne og koker. Egentlig, som alle antibiotika, bør bare utpekes av en lege.

Bilde 9 - Dalatsin gel effekt

Advarsel: Akne krem ​​gjelder ikke, bare gel! Legemidlet i form av en krem ​​brukes kun vaginalt!

Foto 10 - Bruk Dalatsin mot akne Foto 11 - Dalatsin - Effektiviteten av stoffet

Metrogil gel

Spesielt populær i kampen mot hudproblemer vant metrogilgel fra akne, og kombinerer rimelig pris og effektiv handling. Gelmetrogil mot akne kamper takket være metronidazol, som har antibakterielle og antiprotozoale egenskaper rettet mot forskjellige mikroorganismer, og fører til deres død. Når du bruker Metrogil, kan du også bruke kosmetiske hudpleieprodukter (skrubbe eller vaskegeler).

Foto 13 - Metrogil gel effekt

Forresten, få mennesker vet om anti-akne bruk av et slikt tannlege stoff som metrogyl dent. Hjelper metrogil akne, eller er det bare rygter? Sammensetningen er lik, og derfor er virkningen av medikamentet basert på de samme kjemiske effekter på bakterier som metrogylgel. Med forskjellen at metrogilgel ikke trenger å vaskes av etter påføring, og metrogil denta skal holdes i noen minutter og vaskes av huden.

Foto 14 - Bruk Metrogyl gel mot akne Foto 15 - Metrogyl gel - Effektiviteten av stoffet

Gel for vasking

Gels for vask - det beste alternativet daglig pleie for problem hud. Blant eksisterende medisinske og dekorative kosmetikk er det enkelt å velge noe som passer til din hudtype.

Det ville være mer fornuftig å ikke bli involvert i parfymeblandinger i sammensetningen av produktet, men å være oppmerksom på komponentene:

 • mot akne; Foto 16 - Acne Gel
 • mot fettete; Foto 17 - Gel mot fettete glans
 • innsnevring av porene. Foto 18 - Pore gel

Geler for vask designet for forskjellige hudtyper og forskjellige aldre. For ungdom mer egnet gel for vasking, som inneholder slipende partikler. De trenger dypere inn i porene, renser, fjerner det døde laget av dermis. Denne gelen beskytter huden godt og kjemper med fet skinn. Sammensetningen av en slik gel inneholder ofte sink eller salisylsyre, triclosan.

For sensitiv hud, vil slike geler ikke virke, de vil tørke ut mye. Mer moden hud krever mer fuktighet, så for det - geler med essensielle oljer.

Bilde 20 - Gelens effektivitet for vasking

VIKTIG: Når du velger en gel for vask, må du bestemme din egen hudtype. Du må også finne ut: handler det om å velge en vanlig gel for vasking, eller er det et middel for å vaske, rense og forlate på samme tid? Det vil spare tid og penger.

Salicylic Acne og Acne Gel

Salisylaktig gel mot akne er ønskelig å søke om natten: når det tilføres, danner midlet en film. Virkningen av gelen er basert på de antibakterielle egenskapene til salicylsyre, som tørker betennelser. Spesielt hvis du har tid til å bruke gelen umiddelbart!

Foto 22 - Salicyl Gel, effekt

Med store problemområder er det ikke nødvendig å forvente en umiddelbar effekt fra det, det virker sakte, men sikkert. Selvfølgelig er alt avhengig av organismens individuelle egenskaper, men vanlig bruk vil forbedre tilstanden til huden, rense de svarte flekkene og oppdatere ansiktet. Huden overdriver ikke!

Foto 23 - Salisylgelens virkningsgrad Foto 24 - Salisylgel - Effektiviteten av stoffet

Skinoren

Azelaic acid er hovedkomponenten av hudoren krem ​​og gel. Denne syren normaliserer talgkjertlene, behandler komedoner og akne, bekjemper akne (eller rettere forhindrer forekomsten) og etter akne. Men krem ​​(salve) og gel har noen forskjeller i deres komposisjoner. Hjelper huden akne gel bedre enn krem?

Faktum er at i krem ​​av azelainsyre er 0,05 gram mer enn i gelen. I tillegg tillater forskjellene i sammensetningen gelen å kurere rosacea og vanlig akne, og krem ​​kan dessuten hjelpe til med behandling av pigmentplater (dessverre bare av epidermal type). Derfor, når du velger mellom gel og krem, må du bare fokusere på hudtype.

Foto 27 - Skinoren - effektiviteten av stoffet

Både krem ​​og gel ikke bare bekjempe akne (hvis den brukes på huden i minst 90 dager), men på grunn av tilstedeværelsen av azelainsyre, ødelegger de årsaken til forekomsten av aknebakterier.

Foto 28 - Skinoren hjelper effektivt mot akne

metronidazol

Metronizadol er en akne gel med antioksidant egenskaper. Dens aktive ingrediens - metronizadol - klarer seg med rosa akne, har en helbredende effekt, den brukes til behandling av bedsores og trophic ulcers av en grunn. Når de påføres usynlig på huden, flekker ikke klærne, og viktigst, etter at du har brukt det, kan du bruke kosmetikk. Hvordan ta metronizadol gel? Påfør et tynt lag over det berørte området to ganger om dagen. Forløpet for behandling mot akne vil være fra en måned til fire. De første positive resultatene vises som regel etter en tre ukers søknad.

Foto 30 - Metronidazol, effekt

Curiosin akne

Det er godt bevist for ulike typer akne og akne gel Kuriozin.
Takket være sink og hyaluronsyre - de viktigste komponentene i gelen - helbreder det vel spor av utslett, forbedrer blodsirkulasjonen, gjenoppretter hudceller i de berørte områdene, til og med reduserer utseendet på arr og jevner overflaten. Den utvilsomt fordel med dette verktøyet er det nesten fullstendige mangel på allergiske reaksjoner på det.

Solkoseryl for akne

Solkoseryl - et stoff som produseres ved dialyse fra kalvens blod. Dialysat, som er en del av solkoseryl, har en aktiv effekt på cellefordeling og regenerering, forbedrer metabolske prosesser, stimulerer oksygen og glukoseforbruk på mobilnivå, gjenoppretter respirasjon av cellen. Denne acne gel er uunnværlig i behandlingen av post-akne, på grunn av sin unike evner. Etter å ha stoppet den akutte scenen, forhindrer bruken av gelen utseende av arr og veksten av arrvæv. I tillegg er eksisterende arr tydelig glattet. Generelt ser huden på ansiktet etter påføring av Solcoseryl ut frisk og glatt. Gelen kan brukes i alle behandlingsstadier, men dette stoffet inneholder ingen antiseptiske eller antimikrobielle komponenter, derfor kan den bare brukes som et ekstra verktøy.

Foto 34 - Salkoseril, effekt

Clindamycin Acne Gel

Clindamycin gel for akne er basert på antibiotika clindamycin. Dette stoffet har en bakteriostatisk effekt og virker bare på bakterier. Anvendt lokalt til fokus for betennelse, bekjemper patogenet. Som alle antibiotika krever det en lege konsultasjon før bruk.

Phenystyle Acne Gel

Fenistil akne gel klarer seg godt med utslett, reduserer betennelse, rødhet og helbredende betennelse. Fenistil vil bidra til å takle, hovedsakelig med allergiske utslett, spesielt hvis de er røde (eller rosa) og kløende. Gelen vil redusere hevelse og kløe. Relief er følt umiddelbart, samtidig har det ingen lukt eller klar farge. Raskt absorbert. Men verktøyet kurerer ikke hormonelle utslett eller akne assosiert med forstyrrelser i funksjonen av indre organer.

Foto 36 - Fenistil akne gel, effekt

Acne enterosgel

Enterosgel er et stoff som ved hjelp av å fjerne patogener og giftstoffer fra kroppen, brukes med suksess mot akne. Et karakteristisk trekk ved gelen er absorberingen av bare "unødvendige" produkter, og alle de "nødvendige" forblir i kroppen. Legemidlet absorberes ikke, holder seg ikke til tarmveggene, beveger seg lett og naturlig fjerner giftstoffer fra kroppen. Legen bestemmer hvordan man skal ta stoffet, hvor lenge behandlingen varer (det avhenger av årsakene til bruk av Enterosgel).

Regetsin

Det er ofte brukt til å behandle akne og for å forhindre utbruddet av akne. Det brukes mot betennelse, med antibakteriell og regenererende effekt. Det er ingen lukt, det absorberes godt. Regetsin er godt som et selvstendig verktøy, og i den komplekse behandlingen av forsømte inflammatoriske prosesser i huden.

Foto 40 - Regecin, effekt

Azelik

Gel Azelik i sammensetningen har azelainsyre. Antiseptisk, forbedrer peeling.

Foto 42 - Azelik, effekt

Azelik brukes til å løse ulike problemer samtidig:

 • innsnevring og rensing av porene fra svarte flekker;
 • betydelig reduksjon av fet hud;
 • glatt arrvev.

VIKTIG: Mange aknebehandlingsgeler inneholder sterke ingredienser. Husk å konsultere en hudlege, ikke bruk dem selv!

Flere Artikler Om Typer Acne