GLYCERIL STEARATE SE - "grønn" ikke-ionisk emulgator, for direkte ("olje-i-vann") emulsjoner.

INCI: Glyceryl Stearate SE

Synonymer: Cire йmulsifiante n ° 3 (Aroma-sone)

Frigivelsesform: granuler

Glycerylstearat SE-emulgator bare for kosmetikk (noen andre emulgatorer basert på glycerylstearat brukes i næringsmiddelindustrien) på vegetabilsk basis.
Bokstavene SE betyr "selvemulgerbare", denne egenskapen skyldes tilstedeværelsen av en liten mengde kaliumstearat
Andelen monoglyserider er ca. 60%
Utseendet til emulsjonen er glassaktig, snøhvit, som ligner industrielle kremer;
HLB - 12
ikke-toksisk, biologisk nedbrytbar
følsom for pH-svingninger. Den optimale verdien av emulsjonen i den svakt sure, nøytrale, svakt alkaliske regionen.
Anbefalt% inngang: 4-5%

Anbefalt% fettfase: ikke mer enn 30%

Emulsjonspreparasjonsteknologi:

smelter GLYCERIL STEARATE SE i fettfasen (smeltepunkt ca 65 ° C)
Tilsett vannfasen til oljeaktig;
emulgerer;
kjølig naturlig med konstant kontinuerlig omrøring;
ved en temperatur på ca. 35 ° C inn i ustabile aktive ingredienser;
Du bør ikke over-slå emulsjonen, da dette kan føre til økt adsorpsjon av andelen kaliumstearat ved grensesnittet til de to faser.

En slik emulsjon etter en tid (flere dager, en uke) vil være utsatt for delaminering når den påføres og frigjøring av vanndråper når den glir over huden.

Tilsetning av en viss mengde gelering - øker motstanden til emulsjonen betydelig og minimerer muligheten for separasjon under påføring.

Kan brukes i:

makeup remover, inkl. øye sminke remover;
lys fuktighetsgivende dag ansikts kremer;
lys fuktighetskrem for kroppen;
kremer etter barbering eller hårfjerning.


♦ Sensoregenskapen til dette emulgeringsmiddelet er at emulsjonene i berøring er veldig lyse, myke, med en uttalt fuktighetsfølelse;

Vilkår for lagring: minst 24 måneder. Oppbevares på et kjølig, mørkt sted.
Kilde av

Emne: glycerylstearat se

Temaalternativer
Søk etter emne
utstilling
  • Lineær visning
  • Kombinert visning
  • Trærutsikt

glyceryl se stearat

GLYCERIL STEARATE SE - "grønn" ikke-ionisk emulgator, for direkte ("olje-i-vann") emulsjoner.

INCI: Glyceryl Stearate SE

Synonymer: Cire émulsifiante nr 3 (Aroma-sone) _ Ester

Frigivelsesform: granuler

Glycerylstearat SE-emulgator bare for kosmetikk (noen andre emulgatorer basert på glycerylstearat brukes i næringsmiddelindustrien) på vegetabilsk basis.
Bokstavene SE betyr "selvemulgerbare", denne egenskapen skyldes tilstedeværelsen av en liten mengde kaliumstearat
Andelen monoglyserider er ca. 60%
Utseendet til emulsjonen er glassaktig, snøhvit, som ligner industrielle kremer;
HLB - 12
ikke-toksisk, biologisk nedbrytbar
følsom for pH-svingninger. Den optimale verdien av emulsjonen i den svakt sure, nøytrale, svakt alkaliske regionen.


Anbefalt% inngang: 4-5%

Anbefalt% fettfase: ikke mer enn 30%

Emulsjonspreparasjonsteknologi:

smelter GLYCERIL STEARATE SE i fettfase (smeltepunkt ca 65 ºС)
Tilsett vannfasen til oljeaktig;
emulgerer;
kjølig naturlig med konstant kontinuerlig omrøring;
ved en temperatur på ca. 35 º Ñ ustabile aktive ingredienser;
Du bør ikke over-slå emulsjonen, da dette kan føre til økt adsorpsjon av andelen kaliumstearat ved grensesnittet til de to faser.

En slik emulsjon etter en tid (flere dager, en uke) vil være utsatt for delaminering når den påføres og frigjøring av vanndråper når den glir over huden.

Tilsetning av en viss mengde gelering - øker motstanden til emulsjonen betydelig og minimerer muligheten for separasjon under påføring.

Kan brukes i:

makeup remover, inkl. øye sminke remover;
lys fuktighetsgivende dag ansikts kremer;
lys fuktighetskrem for kroppen;
kremer etter barbering eller hårfjerning.


♦ Sensoregenskapen til dette emulgeringsmiddelet er at emulsjonene i berøring er veldig lyse, myke, med en uttalt fuktighetsfølelse;

Vilkår for lagring: minst 24 måneder. Oppbevares på et kjølig, mørkt sted.

Denne ingrediensen kan kjøpes i butikken, etter lenken -

Glycerylstearat (Glycerylstearat) i kosmetikk - fordelene og skadeene

Kremer og kroppsgeler, sjampo og balsam har en vanlig ingrediens som heter glycerylstearat. Det er et kjemikalie som er avledet fra glycerol og stearinsyre. Det er luktfritt, noen ganger kremet eller fargeløst, smaken er søtaktig.

På grunn av egenskapene er glycerylstearat mye brukt i kosmetologi som et emulgeringsmiddel, som er i stand til å kombinere forskjellige ingredienser. Forbedrer dannelsen av suspensjoner og emulsjoner, som gjør det mulig å kalle det et dispergeringsmiddel. Også blant fordelene er evnen til å forhindre delaminering av komponenter under lagring og øke holdbarheten.

Kosmetikk som inneholder glyserylstearat bør oppbevares ved romtemperatur. Tara tett lukket hver gang etter bruk.

VIKTIG Å VITE! Å miste vekt på 30 dager må du bruke 3 viktige prosesser: forberedelse.. Les mer >>>

Glycerylstearatderivater

Glyceryl Stearate Derivative - Glyceryl Stearate SE. Denne komponenten brukes ofte til fremstilling av kosmetikk. Egnet som emulgator. Bokstavene SE indikerer at denne forbindelsen kan emulgeres uavhengig. Brukes for kosmetikk bestående av olje og vann. Utseende Glyceryl Stearate SE - granuler. Den har de samme egenskapene som glycerylstearat, det vil si, det har en fuktighetsgivende og beroligende effekt. Dette stoffet brukes ikke i mat.

Et annet derivat av glycerylstearat er glycerylstearatcitrat. Stoffet brukes også i kosmetikk. Kanskje det er ordet cytrat forårsaker mistillit. Men faktisk er det ingen grunn til å frykte. Glycerylstearat Citrate er en forbindelse som inneholder oljer og sitronsyre. Ingen toksisitet er identifisert i den, komponenten skader ikke. Det eneste som skiller Glyceryl Stearate Citrate fra Glyceryl Stearate er at den første komponenten har en lett, ikke-påtrengende sitron duft.

Hvilke fordeler har glycerylstearat (glycerylstearat) i kosmetikk?

Glycerylstearatkomponenten er mye brukt i kosmetologi. Så i dekorative kosmetikk og hudpleieprodukter, gir glycerylstearat huden en beskyttende barriere som ikke slipper ut fuktighet og gir ikke frie radikaler som omgir en person overalt. Dette er sigarettrøyk, stråling, stråling og annen miljøforurensning som akkumuleres hele tiden.

Med alderen akkumuleres disse radikaler og blir usikre. Den beskyttende komponenten finnes i spesielle sminkeprodukter som gjør huden myk. En annen positiv effekt er evnen til å glatte huden, fylle fint og fine rynker. Kremer og lotioner Denne komponenten gir de samme funksjonene som i dekorative kosmetikk, og styrker og fukter også huden, og forhindrer sprekkingen.

Mascara, øyenskygge, eyeliner og andre fargekosmetikk inneholder også glyserylstearat. Det tillater ikke at maskarene holder seg sammen på øyevipper, skyggene ruller ned fra øyelokkene, og eyelineren påføres mykt og sprer seg ikke senere. I tillegg forhindrer glyceryl stereat utseendet av en tørket peeling i lotioner, kremer, geler og andre kosmetikk. Kosmetikk fryser ikke og har mindre oljeaktig virkning når den påføres huden.

Glycerylstearat er absolutt ikke giftig, bortsett fra bionedbrytbart. Anbefalt bruk for alle hudtyper.

Glycerylstearat er effektivt for:

  • fet og sensitiv hud;
  • tørr og kombinert hud;
  • fading hud;
  • for normal hud;
  • for øyelokk hud;
  • for kropps hud;
  • for barns hud;
  • for huden rundt øynene.
  • for negler;
  • for alle typer hår (fet, tørr, sprø, blandet);
  • for lepper

Glycerylstearat tilhører følgende kategorier:

  • filmformere;
  • emulgatorer;
  • emulsjonsstabilisatorer;
  • hårlåser;
  • hårbalsam.

Det er viktig! Kosmetikk av høy kvalitet vil bli vurdert i tilfelle at aktive tilsetningsstoffer som inneholder syrer, vil være i små mengder. Ellers vil glycerylstearat bli destabilisert.

Hvilken skade har glycerylstearat (glycerylstearat) i kosmetikk?

Foreløpig har ikke offisielle data og negative resultater på effekten av glycerylstearat på menneskers helse blitt fastslått. Kanskje det er en allergisk reaksjon hos personer med individuell intoleranse. Men i andre tilfeller er ingrediensen helt trygg og til og med gunstig for mennesker. Videre, hvis denne komponenten er fraværende i det kosmetiske, kan allergiske reaksjoner forekomme.


Likevel tror noen eksperter at glycerylstearat har svært tvilsomme komponenter, så du bør ikke bruke den i kosmetikk. Løfter å forsiktig ta vare på huden, fukte det. Faktisk penetrerer dypt, er i stand til å trekke ut all fuktighet. Ved hyppig bruk av produkter som inkluderer glyserylstearat, aldrer huden for raskt, rynker vises. Denne oppfatningen har ikke blitt bevist i dag, så det er ingen grunn til å anse det å være sant og verdt.

Glycerylstearat brukes i næringsmiddelindustrien, i kosmetikk av naturlig sammensetning. Derfor anerkjenner midlene ikke bare ufarlig, men også veldig nyttig.

Glycerylstearat er farlig i tilfelle det brukes til annet enn det tiltenkte formål, samt om de riktige proporsjonene ikke ble observert ved fremstilling av et hvilket som helst legemiddel.

Hvorfor Glyceryl Stearate er så viktig

Som nevnt ovenfor er glycerylstearat i stand til å beholde fuktighet. For å bestemme dehydrering av ansiktets hud er ganske enkelt, vil følgende symptomer bli uttrykt:

  • huden mister sin elastisitet;
  • rynker blir mer uttalt;
  • irritasjon oppstår, noen ganger kløe.
  • etter kontakt med vann eller kosmetikk er det en følelse av tetthet;
  • på ansiktet i nærvær av rødhet og flekker av flakkete natur.

Hvis det er slike tegn på ansiktet, så mangler huden klart fuktighet. I dette tilfellet er midler som inneholder glycerylstearat bare nødvendig for huden. For å kjøpe en fuktighetskrem er ikke nok, må du også holde fuktigheten inne.

I dette tilfellet kan du ikke helt stole på kosmetikk. Det anbefales sterkt å revidere kosthold og livsstil.

Når du bruker sjampo med glycerylstearat, får håret styrke, slutter å være sprøtt og tørt, og naturlig skinn vises.

Å lage kosmetikk hjemme

I dag foretrekker flere og flere kvinnelige representanter å lage sine egne kosmetikk hjemme. Faktisk er det ikke vanskelig. Det viktigste - å ha på hånden alle nødvendige komponenter.

Oppskrift nummer 1

Anti rynke ansiktskrem for moden hud

Følgende ingredienser vil være nødvendige:

  • kornblomstervann (kornblomst hydrolat) - 10 gram;
  • sesamolje (sesamolje) - 10 gram;
  • hveteemulgerende voks - 5 gram;
  • glycerylstearat - 5 gram;
  • renset vann - 67 gram;
  • vannfri glyserin - 3 gram.

Utgangen er 100 gram krem.

Oppskrift nummer 2

Anti Wrinkle Face Cream for fading hud på oliven

  • olivenolje - 8 gram;
  • lavendel essensiell olje - 0,20 gram;
  • sitron essensiell olje - 0,20 gram;
  • neroli essensiell olje - 0,10 gram;
  • polavax emulsjons voks - 5 gram;
  • bivoks - 3 gram;
  • lecithin - 3 gram;
  • lanolin - 3 gram;
  • kaliumsorbat - 0,50 gram;
  • sitronhydrolat - 20 gram;
  • grønn tehydrolat - 20 gram;
  • fennikelhydrolat - 35 gram;
  • glycerylstearat - 2 gram.

Utgangen er 100 gram krem.

Oppskrift nummer 3

Mask for dyp rensing

Følgende ingredienser vil være nødvendige:

  • ris kli olje - 4 gram;
  • sink oksid - 2 gram;
  • smør ham - 5 gram;
  • vegetabilsk glyserin - 5 gram;
  • svart kokosolje - 5 gram;
  • kaliumsorbat - 0,2 gram;
  • Benzoin essensiell olje - 0,25 gram;
  • Kayaputa essensiell olje - 0,25 gram;
  • Kaprik triglyserider - 5 gram;
  • renset vann - 45,5 gram;
  • cetylalkohol - 2 gram;
  • Mannan Cognac - 1 gram;
  • fenoksyetanol - 0,80 gram;
  • glycerylstearat - 2 gram;
  • eukalyptus ekstrakt - 1 gram;
  • kaolin - 15 gram;
  • titandioxid - 2 gram;
  • ceteareth-20 - 3 gram.

Utgangen er nesten 100 gram av masken.

Forbered slike kosmetikk hjemme er ganske ekte. Det kan ta lang tid å finne de nødvendige komponentene. Ofte finner du dem bare rett på de aktuelle nettstedene. Lagre kremer og masker skal være i kjøleskapet. Deres holdbarhet er ikke veldig stor. Det er lettere å kjøpe et kjøp i butikken, og hvis du ser at Glyceryl Stearate er inkludert i sammensetningen, trenger du ikke være redd.

Glycerylstearat brukes av slike verdensberømte merker som L'OREAL, YVES ROCHER, ORIFLAME, PURETOPIA, ORGANISK SHOP.

Glyceryl koaguleringsstearat

Velkommen! I dag skal vi snakke om dusjen fra merkevaren Onme. Merket er ganske nytt for meg, men takket være Ecogolic klarte jeg å finne ut om det. Litt om merket: Dette merket er fra St. Petersburg. Hun overholder faste prinsipper. les videre

Hei, kjære ekologini! I dag vil jeg snakke om volosy.Pervy snøen falt, kulde på gaten, hjemme i hele batteriet er stekt, generelt dårlig lider håret til det maksimale. Med ankomsten av kaldt vær, har jeg alltid mye hårproblemer. les videre

Hei venner! I dagens gjennomgang vil jeg fortelle deg om et universelt produkt fra et hjemmemarked, opprinnelig fra den nordlige hovedstaden Take Care Studio. En blanding av hår og hudoljer "Vitamin" i en plast gjennomsiktig flaske er synlig. les videre

Servata forma

Kosmetikk Anmeldelser

populær

Glycerylstearat

Glycerylstearat. Strukturell formel

Glycerilstearat (Glycerol, Glycerolum Stearinicum), Glycerolum Stearinicum, Glycerolumtearain-Säureester, Glycerolum Stearinicum, Glycerolumostearin-Säureester, Glycerolum Stearinict Luktfritt, fargeløst, litt søtsmakende pulver.

Det brukes mye i kosmetikkindustrien som et emulgeringsmiddel (tillater blanding av forskjellige ingredienser), et dispergeringsmiddel (forbedrer dannelsen av dispergeringssystemer - suspensjoner og emulsjoner), en stabilisator (forhindrer delaminering under lagring) og et konserveringsmiddel.

Glyceril Stearate SE er en "selvemulgerbar" form av glycerylstearat og inneholder også en liten mengde natrium- eller kaliumstearat.

Det har en mykende effekt på huden. Forming av en barriere hindrer dehydrering.

Jeg har ikke funnet en eneste troverdig kilde som vil indikere de skadelige bivirkningene av glycerylstearat. Som et stoff som ikke bare brukes i kosmetikk, men også i næringsmiddelindustrien, har glycerylstearat bestått de strengeste testene for mulig helsehelse.

Konklusjon: Det er ingen grunn til å frykte glycerylstearat. Bruken er tillatt selv i "naturlig" kosmetikk.

Glycerylstearat se

Glycerylstearat SE

Hudpleieprodukter, Hårpleieprodukter, Solkrem, Personlig pleieprodukter, Vaskemidler, Dekorativ kosmetikk, Medisin og farmasi, Matvarer

Glycerylstearat Co-emulgerende. En komponent er oppnådd av vegetabilske råvarer - det er et komplett emulgeringsmiddel, i tillegg til at emulsjonene som er opprettet av det, kan ha en krystallinsk struktur (det vil si i form av voks eller en veldig tykk substans). Den emulgerer godt selv med lavt vanninnhold og opprettholder en stabil form selv med temperaturendringer, men er redd for alkali og syre. Dette emulgeringsmiddelet brukes noen ganger til å legge til et hvitt, overskyet utseende til produktet.

i ren form vil det ikke skade en person, i sjeldne tilfeller bare ved allergiske reaksjoner kan det forårsake irritasjon på huden, i tilfelle kontakt med øyne eller slimhinner

forberedelse:

Melk er veldig lett å forberede - du måler alle nødvendige ingredienser (unntatt konserveringsmiddel og essensielle olje av oransje). Du kan sette alt i ett glass, det er ingen eiendeler som kan destabilisere emulsjonen. Varm i vannbad og bland godt til glatt. Etter avkjøling må du legge til gitter og essensiell olje. All din rensende melk er klar! Vi skifter den inn i en vakker flaske og nyter det med glede :)

Natalia Vnarovskaya

aromaterapeut

Om emulgeringsmidler og typer emulsjoner

Enhver krem ​​er sluttproduktet ved å blande to faser - væske og olje. Men vi vet alle at fett og vann ikke blandes (det er nok å huske det fete belegget i suppen, som alltid flyter på overflaten). Men vi trenger en homogen tekstur, ikke en olje som flyter på overflaten av vannet. Det er det for dette og trenger et emulgeringsmiddel.

Hvert emulgatormolekyl har en langstrakt form og en hale vender seg til vann (hydrofil pol), og den andre - til oljefasen (lipofil polen). Emulgeringsmiddelet er således lokalisert ved grensesnittet til vann- og oliefasen og forhindrer adhesjon av fett og vanndråper til hverandre.

Emulgatorer er forskjellige - syntetiske (for eksempel silikon) og naturlige (fosfolipider, ceramider, voks, lecitin, lanolin, fytosteroler). Som regel med en naturlig emulgator er det vanskelig å oppnå en stabil og behagelig taktil emulsjon - det vil enten være veldig fet, glatt eller stratifisere etter en stund. For å overvinne denne ulempen benyttes vanligvis en kombinasjon av naturlige emulgatorer - for eksempel lecitin + ceramider + fosfolipider. Men den store fordelen med naturlige emulgeringsmidler er at de også er aktive komponenter som er gunstige for huden vår (de kompenserer for mangel på fettsyrer, patching hull i stratum corneum, som forhindrer dehydrering etc.).

Emulgatoren kan være mykere eller mer aggressiv.

Indirekte kan aggressiviteten til et emulgeringsmiddel bedømmes ved sitt HLB-nivå (hydro-lipofil balanse). Jo høyere dens verdi desto sterkere, og derfor mer aggressiv, emulgatoren.

Også forskjellige emulgeringsmidler er i stand til å skape forskjellige typer emulsjoner.

Typer av emulsjoner:

1. Vann i olje Omvendte emulsjoner). I denne typen emulsjon, tvert imot, er de minste dråpene av vann fordelt i oljen. Denne typen emulsjon oppfattes som mer tett, tung. Det er vanskeligere å absorbere, men mye bedre for huden. Spesielt denne typen anbefales for tørr, forvitret, flakket hud.

2. Olje i vann (Direkte emulsjon). De minste oljedråpene fordeles i et vandig medium og stabiliseres mot å kle av et lag av emulgator. Denne typen emulsjon er veldig stabil, dessuten er den lett fordelt, absorberes raskt og etterlater ikke fett etter seg selv. Med denne typen emulsjon, er den enkleste måten å oppnå en vakker, "industriell" type krem, med taktil behagelige egenskaper.

3. Lammelyarny emulsjoner. Mest populære nå :) takket være fosfoliponet, dannes lamellære lag i kremet, som har en lignende struktur til lipidlaget av huden vår, noe som betyr at de trenger inn i huden bedre, lapper den, fyller opp lipider og hull.

4. Flytende emulsjon. I kremet dannes bilayers lik hudstrukturen, noe som øker stabiliteten og kvaliteten på kremet.

Den type emulsjon du får er direkte avhengig av emulgatoren, alt dette er angitt i produktbeskrivelsen.

Generelt er det sterkere og mer problemfritt emulgatoren, jo mer aggressiv er det for huden vår. Tross alt inneholder huden også lipider (fett), og en del av lipofile haler av emulgatoren (som elsker fett) kan glede seg over det med glede. Og dette betyr hull i stratum corneum, som fører til dehydrering, hudfølsomhet, betennelse.

På den annen side, den mykere og mer milde emulgator for huden vår, jo mindre stabil er den i krem. Som regel krever det andre emulgatorer slik at emulsjonen ikke faller fra hverandre.

Jeg vil tro på at emulgatoren i den nærmeste fremtid vil bli oppfunnet tilstrekkelig forsiktig for huden vår og samtidig lett og enkel å bruke.

Glycerylstearat

Skrevet den 11. jul 2014

Glycerylstearat er et kremfarget kjemisk vokslignende stoff avledet fra glycerol og stearinsyre. Ingrediensen er en del av kosmetikk og hudpleieprodukter som lotion, geler, kremer, sjampo og balsam. Det fungerer som et smøremiddel og gjør huden myk og glatt. Glycerylstearat kan også merkes på etiketten som glycerylstearatmonostearat.

Hvordan får du det?

Glycerylstearat ekstraheres fra oljene: fra oljen fra kokosnøttkjernen (kokoskake), soyabønneolje eller vegetabilsk olje. Det blir også utskilt av huden.

Hvor og for hvilken bruk?

Andre glyserylstearategenskaper gjør den ideell til bruk i kosmetikk og hudpleieprodukter. Denne ingrediensen bidrar til å skape en barriere på huden og forhindrer fuktighetstap. Det beskytter mot frie radikaler, noe som kan forårsake stor skade på huden og generelle helse. Slike radikaler forekommer i atmosfæren på grunn av sigarettrøyk, stråling og forurensning. Med alderen akkumuleres radikaler i huden og blir den farligste.
Glycerylstearat brukes i sminkebaser som en ingrediens som gir produktet en behagelig mykhet i ansiktet. Det bidrar også til å fylle fine og fine rynker, utjevne huden.

I hudpleieprodukter brukes glycerylstearat til samme formål som under sminke. Takket være ham, hjelper kremer og kremer huden med fuktighet og forhindrer sprekker og tørr hud.

Andre kosmetiske produkter inneholder også glyserylstearat i deres sammensetning. Det er mascara, eyeliner og øyenskygge. Glycerylstearat forhindrer tørking og stopping av mascara på øyenvippene, takket være at øyeskyggene påføres så komfortabelt som mulig og ikke ruller, og påføring av eyeliner blir myk og behagelig.
Glyceryl Stereate bidrar til å forhindre frysing av kosmetikk, så vel som utseendet på overflaten av kremer og kremer som tørker peeling. Det reduserer den oljeaktige følelsen av krem ​​når den påføres huden.
Eksperter anbefaler å lagre kosmetikk som inneholder dette stoffet borte fra varme og lyskilder. Det er best å holde dem i en forseglet pakke.

Glycerylstearat SE (Glyceryl Stearate SE)

Novosibirsk, st. Stasjon, 38, bygning 50

Fraktkostnad: fra 1000 rubler.

Levering over hele Russland og landet av CIS

Ved mottak av varer på lager eller overføring til kortet.

Bankoverføring innen 3-5 dager etter kontraktens inngang på bekostning av selskapet.

beskrivelse

ARMKORP er engasjert i kompleks forsyning av bedrifter i Russland. Vi leverer ikke-metalliske materialer, råvarer til produksjonsbehov, industrielle kjemikalier og mye mer.

Vi leverer produkter er mye brukt for fremstilling av gummivarer og dekkindustrien, PVC, maling og belegg, kosmetika, for fremstilling av byggematerialer for fremstilling av husholdnings og kjemiske produkter, råvarer til olje- og gassindustrien, ingrediensene for næringsmiddelindustrien, råvarer til kjemisk niske og lett industri, for vannbehandling strukturer, etc.

I sortimentet har den følgende gruppe av produkter: lim, Aminata, korrosjonsinhibitorer, antioksydanter, antioksydanter, flammehemmende midler, kurering Vann midler, silika, dispergeringsmidler, fortykningsmidler, opakiseringsmidler, Kautsjuk Syrer Coalescenter, Chelatorer, konserveringsmidler, konsentrater, lateks, modifiserende midler, myknere, fyllstoffer, ikke-metalliske partikulære materiale, et metalloksid, skumdempere, fargestoffer mat, plast, plastmaterialer, polykarbonater, polymerer, polystyrener, frostvæske tilsetningsmidler, løsemidler, silikagel, Silikoner, Harpikser, Salter, Alkoholer, Stabilisatorer, Gjødsel, Forsterkere, Flocculants, Fosfater, Chem. reagenser for vannbehandling, alkalier, emulgatorer, etere og mer.

Topp Blogging Topprangeringer

Yablor.ru - vurdering av blogger av RuNet, automatisk bestilt av antall besøkende, linker og kommentarer.

Phototop - et alternativt bilde av de beste innleggene, rangert etter antall bilder. Videotopen inneholder alle videoene som finnes i de nåværende bloggerens poster. Topp av uken og toppen av måneden er rangeringen av de mest populære innleggene i blogosfæren for den angitte perioden.

I vurderingsdelen er det statistikk over alle bloggere og lokalsamfunn som rammet hovedtoppen. Vurdering av bloggere vurderes basert på antall innlegg publisert i toppen, tiden brukt i toppen og deres stilling.

annonse

Glycerylstearat

anna_scherer - 07/13/2013 I kommentarene til innlegget Kosmetiske formuleringer er i økende grad i emulgert Gelceryl Glyceryl Stearate SE. Han opptrer ikke bare i økologisk kosmetikk, men som jeg alltid anbefaler deg i første omgang til å se deg selv i omsorgen for organiske som det minste av to onder, input av overflate i utformingen av uutslettelig betyr lei seg.

Når du ser Glyceryl Stearate på etiketten, bør dette ikke forårsake noen bekymringer. "Grønn", kan ECOSERT sertifisert ikke-ionisk coemulsifier og et fortykningsmiddel emulsjon benyttes for alle hudtyper, som en universell oppmykning, fortykning og danner konsistens additiv i et hvilket som helst kosmetisk produkt. HLB low-4.

Men hvis det står Glyceryl Stearate SE, så oppmerksomhet! Det er også "grønt", også ikke-ionisk. Dette er den fullstendige emulgeringsmiddel som alene kan trekke emulsjonen har en HLB 12. Men det viktigste symptomet på hvilket er uønsket i uutslettelig middel, er det tilstedeværelsen i såpekomponenten - kaliumstearat.
Som i potash såpe. På grunn av denne komponenten emulgerer den. dvs. i melk for å fjerne sminke, barberskum eller hårfjerning er stedet for ham, emulsjoner som oppnås er lett og myk å ta på, med en følelse av fuktighet.
Imidlertid blir uren dager med kaliumstearat få konsekvenser for ansiktet og bidrar ikke til enten integriteten av stratum corneum eller hud regenerering.

Den vedvarende følelsen av at økologisk kosmetikk begynner å halte på begge bena, en ny kommentar som tyder på at for mye bekreftelse.

Flere Artikler Om Typer Acne