God ettermiddag, våre vanlige og nye lesere. Emnet i dagens artikkel er svært relevant, det er viet til behandling av narkotika og verktøy som vil bidra til å få pus ut fra under huden.

Dannelsen av purulente utslett på kroppen, i tillegg til moralsk ubehag, forårsaker stor fysisk smerte. Hvis du ikke tar de nødvendige tiltakene i tide, kan du starte problemet og forverre situasjonen.

Derfor, for å unngå katastrofale konsekvenser, må du vite hvordan du trekker pus ut fra under huden.

Medisiner for å hjelpe deg med å pusse ut

Den første uunnværlige hjelpen til purulent utslett er spesielle salver av industriproduksjon. De håndterer effektivt hudproblemet.

I apotek kan du i dag finne et stort utvalg av lignende stoffer. Alle kan velge sitt eget medisinsk utstyr, uavhengig av deres inntektsnivå, siden prisutvalget av salver produsert er ganske bredt.

Hvis det er noen purulente utslett på kroppen, er de små i størrelse, så uten et tidligere besøk til legen kan du kontakte en apotek og sammen finne salve som er nødvendig for et bestemt tilfelle.

Den mest populære blant stoffene på markedet er salver som Ichthyol og Vishnevsky. La oss se nærmere på dem.

Ichthyol salve er preget av gode antiseptiske egenskaper. I tillegg er en betydelig fordel ved hjelp av verktøyet lavpris. Den aktive ingrediensen i legemidlet er svovel, på grunn av denne ingrediensen blir huden myknet og renset.

Legemidlet har bevist seg i behandlingen av purulent betennelse i epidermis, samt å takle trekk av pus fra under huden. Kontraindikasjoner for bruk av stoffet inkluderer individuell intoleranse mot komponentene.

Det er veldig enkelt å bruke salven, før du legger deg til sengs, påfør den nødvendige mengden av stoffet til gazebåndet og legg det på det berørte området av epidermis. La medisinen du trenger for hele natten.

Hovedkomponentene i Vishnevsky salve er tjære, xeroform og ricinusolje. Alle ingrediensene har en rekke medisinske egenskaper, som igjen bestemmer det brede omfanget av stoffet. På grunn av innholdet av ricinusolje, heller huden raskere og lindrer betennelse.

PAY ATTENTION!

For raskt å kvitte seg med svarte flekker, akne og akne, samt å forynge huden i ansiktet, anbefaler vi at du gjør deg kjent med dette effektive middelet.

Xeroform har tørkeegenskaper, noe som er en uunnværlig egenskap i nærvær av purulente utslett, og tjære er en naturlig antiseptisk og desinfiserer det berørte området av huden. På grunn av tilstedeværelsen i sammensetningen av slike universelle ingredienser, kan Vishnevsky salve brukes i forskjellige situasjoner, og ikke bare for å trekke pus, så det er ønskelig for alle å få dette stoffet i et hjemmets førstehjelpsutstyr.

Når du bruker en salve, må du bruke den nødvendige mengden av stoffet til å gaza foldes flere ganger, feste den til det betente området og fikse det med en bandasje. Etter åtte til ti timer, fjern bandasjen, fjern rester av medisinen og lag en ny dressing.

Et annet stoff som har bevist seg i behandlingen av purulent utslett anses å være levocinisk salve. Dette stoffet er også et budsjettmedisin, og kan brukes når du trekker pus fra betent hud.

Salven er preget av antiinflammatoriske, antimikrobielle, antiseptiske og nekrolytiske egenskaper.

Den nødvendige mengden av stoffet skal påføres på en steril bandasje og påføres på det berørte hudområdet i tolv timer. Forbindinger skal gjøres en gang om dagen til betennelsen har helbredet.

Midler av tradisjonell medisin for behandling av purulente utslett

Ulike hjemmelagde oppskrifter kan også være effektive hvis du trenger å trekke pus fra under huden. For å redusere slike betennelser, brukes bad, komprimerer og lotioner som er tilberedt alene hjemme fra planter, oftest brukt.

 1. Klipp aloe-bladet i lengderetningen og påfør den våte siden på den berørte huden. Sikre med en bandasje og la bandasjen over natten. Du må gjøre denne prosedyren en gang om dagen i to eller tre dager.
 2. Rist potetene på en fin rist, legg blandingen i gasbind og bruk på pus i tre timer. Komprimering bør gjøres minst to ganger om dagen i tre til fem dager, avhengig av det berørte området av huden.
 3. En spiseskje tørket kamille helles et glass kokende vann. En time senere, drenk den resulterende kjøttkraft og våt den med en gasbind komprimering. Påfør gassbind til det betente området i en halv time og fest med en bandasje. Gjør prosedyren minst tre ganger om dagen til alle pus kommer ut.

Se på helsen din og under ingen omstendigheter la situasjonen forverres. Hvis de ovennevnte anbefalingene ikke førte til det ønskede resultatet, må du ikke selvmedisinere og konsultere en hudlege.

Og for å finne ut hvilke andre hudpleieprodukter som er tilgjengelige, abonner på vår blogg.

VÅRE LESER ANBEFALER!

For behandling av akne, akne, akne, svarte flekker og andre hudsykdommer forårsaket av overgangsalder, sykdommer i mage-tarmkanalen, arvelige faktorer, stressforhold og andre årsaker, bruker mange av våre lesere vellykket metoden til Helen Malsheva. Etter å ha gjennomgått og nøye undersøkt denne metoden, bestemte vi oss for å tilby det til deg.

Salver og folkemidler som fjerner pus fra de subkutane lagene

Purulent dannelse kan oppstå etter skade, kutt, som følge av infeksjon. Men ikke alle ønsker å søke hjelp fra en kirurg som fjerner pus gjennom kirurgi. Mange prøver å takle dette problemet på egenhånd, ved hjelp av spesielle salver og oppskrifter av tradisjonell medisin.

Årsaker til sår under huden

I de fleste tilfeller er dannelsen av subkutane sår forårsaket av bakterier, sopp og mikroorganismer som penetrerer epidermis når den er skadet. Disse kan være kutt, små sår, insektbitt eller microcracks. Noen ganger oppstår sår og abscesser med slike samtidige faktorer:

 • redusert immunitet;
 • svekkelse av beskyttelsesegenskapene til organismen;
 • Tilstedeværelsen av diabetes;
 • mangel på personlig hygiene;
 • superkjøling lokal karakter.

Når bakteriene har trengt inn i huden, begynner immunsystemet å reagere på denne prosessen. For det første drar blodkarene ut, blodet rushes til det berørte området, og alt dette bidrar til det faktum at absorpsjonen av vævsfluidet reduseres flere ganger. Rødhet, hevelse og smertefulle følelser dannes på huden. På dette tidspunktet begynner immuncellene å aktivere og nærme seg nidus av betennelse. Som et resultat blander vevsvæsken sammen med bakterier, med ødelagte leukocytter og levende celler, med proteinmolekyler, som fører til dannelse av pus på lesjonsstedet.

Ved begynnelsen av infeksjonen er det purulente væsken gjennomsiktig. Men med etterfølgende progresjon blir den viskøs og uklar. Fargen på pus endres gradvis, den skaffer en skitten grå eller grønn gul nyanse. De nærliggende vevene smelter under virkningen av pus, såret åpnes og all væsken flyter ut av den. Prosessen med modning av abscess tar 7 dager. Men noen ganger går det ned og gir komplikasjoner.

Narkotika terapi

Plukk opp stoffet, avhengig av egenskapene til betennelse kan bare en lege. Spesielt gjelder det de tilfellene når dannelsen av en abscess forårsaker andre medfølgende komplikasjoner. Da kan legen foreskrive et kurs av antibakterielle midler. Men i de fleste tilfeller blir sår behandlet med salver som fremmer fjerning av pus fra under huden, forbedrer cellulære metabolske prosesser og akselererer reparasjon av skadet vev.

De vanligste stoffene er:

 • Vishnevsky salve;
 • "Streptocide";
 • Ichthyol salve;
 • "Levomekol".

Vishnevsky salve raskt bekjemper betennelse og øker hastigheten på metabolske prosesser i det berørte området flere ganger. Men samtidig har det en bestemt lukt, så det anbefales ikke å bruke til personer som lider av astma og er utsatt for allergisk reaksjon. Sammensetningen av salven øker blodstrømmen, kjelen begynner å modnes raskere og pus utbrudd.

Fordelen med denne løsningen er at den lar deg helt fjerne suppurasjonen, selv om de ble dannet i de dypeste lagene av epidermis. Pus går ikke bare utenfor, men slutter å bli produsert. Og dette gir et varig og effektivt resultat av behandlingen. Vishnevskys salve brukes som applikasjoner og komprimerer, som nettopp er plassert på plass med en abscess.

Streptocid desinfiserer såret og blokkerer betennelse, spesielt når pus har akkumulert mye. Salvenes sammensetning har antimikrobielle egenskaper. Legemidlet kan brukes som et supplement i kompleks behandling av andre salver. Imidlertid kan den ikke brukes i tilfelle individuell intoleranse for sammensetningen, i løpet av svangerskapet og fødingen av barnet, med anemi, hjertesvikt og blodstrømssykdommer. Brukt salve i form av kompresser og applikasjoner.

Iktyolsalve har en bakteriedrepende effekt som beskytter den mot reinfeksjon og dannelse av en abscess. Samtidig blir ubehag eliminert, smertefulle følelser passerer, hevelse og brenning reduseres. Det reparerer skadede celler, bekjemper patogen mikroflora og desinfiserer hudoverflaten. For å fjerne purulente akkumulasjoner plasseres en liten mengde av legemidlet på en bomullsull, som er fast i området for betennelse i åtte timer. Alt er sikret med gips eller bandasje.

Levomekol har regenerative, anti-inflammatoriske og antibakterielle egenskaper. Sammensetningen av stoffet er i stand til å undertrykke aktiviteten til noen bakterier. I dette tilfellet øker salven kroppens beskyttende funksjoner, og på denne måten akselererer behandlingsprosessen. Bruke dette verktøyet er enkelt. Det har ingen kontraindikasjoner. Fordelen med stoffet er at det forhindrer utviklingen av komplikasjoner og tillater ikke vevnekrose.

For å fjerne pus fra de subkutane lagene hjemme, kan du bruke Tetracycline salve eller Sintomitsin. Tetracyklin salve er et aktuelt antibiotikum. Handlingen er betraktet som veldig sterk, så det anbefales å bruke det til store akkumuleringer av pus. I sjeldne tilfeller kan det oppstå en allergisk reaksjon på stoffets sammensetning. Det er nødvendig å nekte bruk av dette betyr når personen aksepterer preparater av hormonal karakter.

Salve Sintomitsin trekker raskt og effektivt pus fra de dype lagene av epidermis. Legemidlet har en utpreget terapeutisk egenskap, da det er et antibiotikum. Men det kan ikke brukes under graviditet og amming. Påfør bare salven på ren, tørr hud i fem dager. Mer bruk av stoffet kan ikke være, da det er vanedannende.

Oppskrifter av tradisjonell medisin

I tillegg til apotek verktøy, vil tradisjonell medisin bidra til å fjerne pus fra epidermis lagene. Mange urter og planter er i stand til å eliminere betennelse, forbedre cellulær metabolisme og fremme regenerering av skadede områder.

anbefalinger

 1. Kamille og burdock blad, lilla blomster og salvie kan brukes til å trekke pus ut av et sår. Alle disse komponentene blandes i like mengder, det tilsettes petroleums gel, og blandingen blandes grundig. Den ferdige sammensetningen blir brukt som komprimering.
 2. Aloe juice har en antiseptisk og anti-inflammatorisk effekt. Han stopper utviklingen av abscessen, og bidrar til åpningen. For å gjøre dette må aloe-bladet vaskes og kuttes halvt slik at juice skilles fra fibrene. Fest arket til det berørte området og fest det med en gasbind. Denne prosedyren gjentas to ganger om dagen i tre dager.
 3. Kamille med honning er naturlige antiseptika. Sammen, disse komponentene takler betennelse og purulente prosesser. For medisinske formål blir det avkokt av en skje kamilleblomster og et glass varmt vann. Når det avkjøles, legges det til en teskje honning, sammensetningen blandes og et stykke gassbind er fuktet i det, som påføres det berørte området i seks timer. Prosedyren gjentas to ganger om dagen.
 4. Hvitløk anses som det beste desinfeksjonsmiddelet som er i stand til å rense såret fra pus. Først blir det skjede hodehvilet baket i ovnen, deretter knust og blandet med revet husholdnings såpe i like store mengder. Blandingen oppvarmes litt, og en mellomstor kake dannes av den resulterende masse. Det påføres på sårpunktet i fire timer. Denne prosedyren bør gjøres minst tre ganger om dagen, til pus er helt ut av de subkutane lagene.
 5. Effektivt bruk kålblad som hindrer utviklingen av en abscess. De renser såret, trekker ut pus fra det og reduserer betennelse. Kålbladet må vaskes grundig, mykgjøres i hendene og påføres det berørte området. På toppen av denne komprimeringen er fast gaze og varer minst 12 timer.
 6. Det er nyttig å lage komprimerer på basis av potetmos og rødbeter. Disse komponentene er blandet sammen, lagt ut på gassen, som påføres på sårpunktet og varer der i tre timer. Du må endre komprimeringen flere ganger i løpet av dagen.
 7. Lavendel og kamille essensielle oljer bør brukes til antibakteriell behandling.
 8. Til behandling av en abscess egnet løk. Den kan brukes både rå og bakt. Det er nødvendig å kutte en del av pæren og feste den i absessen i to timer. Dette bør gjøres om morgenen og kvelden. Du kan lage grus ut av denne grønnsaken, som er lagt ut på et serviett og påført huden i to timer. En komprimering bør håndteres med forsiktighet og ikke holdes på huden i lengre tid enn foreskrevet tid, siden løkene kan forårsake brenning av bløtvev.

Mulige komplikasjoner og kontraindikasjoner

For å unngå komplikasjoner under behandlingen, bør du ikke besøke badstuen, badet eller solariumet. Det er forbudt å svømme i åpne dammer, bassenger, da risikoen for å introdusere en ny infeksjon øker.

Uavhengig prøver å takle purulente abscesser i tilfeller der de avviger i liten størrelse. Hvis absessen allerede er i gang med komplikasjoner, kan man ikke gjøre uten medisinsk hjelp. Ellers kan det føre til blodforgiftning, noe som kan være dødelig.

Ved bruk av oppskrifter av tradisjonell medisin, er det nødvendig å følge de angitte dosene og den anbefalte tiden for eksponering strengt. Enkelte planter og naturlige ingredienser kan forårsake allergiske reaksjoner og brannskader på hudoverflaten. Hvis en person har en individuell intoleranse for en eller annen ingrediens, er det bedre å forlate den foreslåtte oppskriften og se etter en annen, alternativ og sikker metode.

Det er strengt forbudt å prøve å presse pus. Hvis slik betennelse ikke avtar innen en uke, bør du kontakte en spesialist.

Hva å trekke pus ut fra under huden

Hvordan trekke ut pus fra kvise

Hvis du ikke legger merke til ditt utseende og ignorerer akne på huden, er det en liten sjanse for at de vil forsvinne seg, men mye oftere blir slike akne betent og suppurate, hvoretter det blir mye vanskeligere å behandle dem. Dyp, subkutan akne med purulent innhold forekommer oftest på nesen, haken og ryggen, på steder der det er mange talgkjertler. Slike interne akne kan ikke føles i flere dager, og utgir seg for å være harmløse røde flekker, og så blir det uventet en betent abscess, veldig smertefull og stygg. For å kvitte seg med purulent pimple på flere måter:

 • søk hjelp fra en skjønnhetspleie
 • vent til pimple er moden og åpne den fra kirurgen eller risikerer å gjøre det selv;
 • trekke pus ut av kviser hjemme, uten å vente på utseendet av pus på overflaten av huden.

Årsaker til indre pimple

Purulent indre akne i det subkutane fettet er oftest forårsaket av blokkering og betennelse i ekskretjonskanalen til sebaceous eller svettekjertlene. Ved blokkering av ekskresjonskanalen akkumuleres det sebum- og epitel-partikler, som blir et ideelt medium for reproduksjon av patogener.

Årsaker til purulent akne på huden kan være:

 • Metabolske lidelser - overdreven sebum forårsaker obstruksjon av ekskretjonskanaler og blir den vanligste årsaken til akne på huden;
 • Hormonelle endringer - En ubalanse mellom kjønnshormoner i kroppen av ungdom, gravide kvinner og jenter under menstruasjon fører til forstyrrelse av dannelsen og eliminering av talg og dannelse av akne;
 • Mangel på vitaminer og usunn næring - mangel på næringsstoffer og vanen med å overmette kostholdet ditt med søtt, mel og næringsmidler fører til at huden blir for tørr, tarmene blir tette og toksiner blir "eliminert" gjennom huden, forurenser det og forårsaker akne;
 • Feil hudpleie - i fravær av regelmessig og hensiktsmessig i type, omsorg og bruk av upassende kosmetikk, blir ansiktets og hudens hud for tørr eller fet, noe som også kan føre til betennelse og utseende av pus.

Hvordan trekke ut pus fra kvise

Trekke pus ut av pimple er bedre før den "modner", helt ut på overflaten. For å gjøre dette kan du bruke spesielle apotekverktøy eller bruke en av de mange populære oppskriftene.

Antibakterielle midler

De ødelegger patogene bakterier og akselererer helbredelse. Antibakterielle midler hjelper til med å bli kvitt pus, men ikke trekk den ut, så tiden for å bli kvitt akne kan være fra flere dager til flere måneder.

 • Baziron Ac - har en kraftig antibakteriell effekt, har antiinflammatorisk effekt, reduserer sebumsyntese og forbedrer mikrosirkulasjonsprosesser i vev. Legg gelen på den rensede huden 2 ganger daglig, etter morgen og kveld, vask og la den tørke. Behandlingsforløpet kan ta opptil flere uker, så dette middelet kan ikke omtales som "førstehjelp";
 • Zener er et komplekst middel som inneholder antibiotika og sink. Den har en bakteriostatisk, sårheling og anti-inflammatorisk effekt. Påfør produktet 2 ganger om dagen, om morgenen og om kvelden på renset hud, uten å vaske den av. Behandlingsforløpet er opptil 10 dager;
 • Streptocidliniment er et antimikrobielt middel som brukes i et stort lesjonområde. Det påføres i et tynt lag på ansiktets eller kroppens hud eller på en bomullspute som brukes på akne. Behandlingen utføres flere ganger om dagen, resultatene blir merkbare etter 2-3 dager.

Andre legemidler

 • Liniment eller Vishnevsky salve - har en antiseptisk og irriterende effekt, som det raskt trekker pus fra dyp, subkutan akne. Vishnevsky's salve eller liniment myker de ytre lagene i epitelet, penetrerer dypt inn i det subkutane fettvevet, ødelegger mikrober i betennelsen og øker blodsirkulasjonen i det berørte området, noe som akselererer utskillelsen av purulent ekssudat og vevsheling.
 • Ichthyol salve - har også anti-inflammatorisk og bakteriedrepende virkning, og akselererer fjerning av pus fra akne. Det penetrerer dypt inn i huden, forårsaker dødsfall av mikroorganismer og stimulerer frigjøringen av purulente sekresjoner;
 • Skinoren, Azogel - har antimikrobielle og taperende porer. Gel refererer til retinoider, moderne, dyre og svært effektive stoffer. Det blokkerer ekskretjonskanaler i talgkjertlene og hårsekkene, noe som fører til midlertidig oppheng av funksjonene. Gelen gnides i huden 2-3 ganger om dagen eller brukes rikelig på stedet for betennelse i flere uker;
 • Bodyaga - har en mekanisk irriterende effekt på fokus av betennelse. Dette er et rimelig verktøy som forårsaker økt blodsirkulasjon på bruksstedet, på grunn av hvilken pus blir trukket ut av pimple raskere, og vevene regenereres;
 • Salisylsyre - har antiseptisk og keratolytisk virkning. Penetrerer dypt inn i huden, ødelegger det patogener, og akselererer prosessen med eksfolierende døde hudceller. Påfør salicylisk salve punktvis - bare på steder med betennelse, tidligere rengjort med hydrogenperoksid eller klorhexidin. Huden blir behandlet 3 ganger om dagen, til pustlene er fullstendig forsvunnet.

Folkemidlene

I tillegg til dyrt og har mange kontraindikasjoner av legemidler, er det mange effektive folkemessige oppskrifter. Trekk pus ut av kvise med:

 • Calendula tinctures - Calendula alkohol tinktur tørker huden, har anti-inflammatorisk og antiseptisk effekt. For å bli kvitt akne, må du suge en bomullspinne i tinktur, legge den på stedet for betennelse og la den være over natten. Allerede om morgenen vil det være mulig å se en langstrakt pus på tampongen, hvoretter inflammasjonsstedet skal behandles med et desinfeksjonsmiddel for å unngå ytterligere betennelse.
 • Aloe - dette stoffet er ikke bare perfekt trekker pus, men forhindrer også utviklingen av betennelse og akselererer helbredelsen av vev. For å kvitte seg med purulent akne, må du kutte et nytt blad av en plante i en halv, bruke masse til betennelse, lim med tape og la igjen i flere timer, bedre - om natten. Hvis kvise er for dypt, kan du trenge fra 1 til 3 påfølgende prosesser;
 • Poteter - vanlige rå poteter kan hjelpe i tilfeller der andre antiinflammatoriske stoffer ikke er til stede. På grunn av det høye stivelsesinnholdet vil potetmassen bidra til å trekke ut pus og redusere betennelsesprosessen. For å gjøre dette, gni en liten potet på et riveapparat og bruk en masse på stedet for betennelse, du kan sette en gauze bandasje på toppen eller fikse det med en bomullstape og tape. En slik komprimering blir over natten eller slitt uten å fjerne den i flere timer;
 • Hypericum tinktur - 1 spiseskje tørt gress helles på med 1 ss kokende vann, infunderes i 15 minutter, filtreres og brukes til å lage lotioner. Infusjonen av St. John's wort har antiinflammatoriske og anti-bakterielle effekter, og har også tanniske egenskaper som bidrar til å redusere irritasjon. For å trekke pus, bomullspute fuktet med ekstrakt av St. John's wort, legge en purulent pimple og la over natten, sikre tape.

Alle de ovennevnte verktøyene kan bare hjelpe til med behandling av små, "umodne" akne på huden. I alle andre tilfeller må du først søke råd fra en kosmetolog eller kirurg som nøyaktig kan vurdere tilstanden til huden og foreskrive en mer effektiv behandling.

Hva er den beste salven som trekker pus fra et lukket sår hjemme

1 Farmasøytiske preparater

Pull pus masse vil hjelpe spesielle stoffer som er tilgjengelige i form av salver og geler. Ichthyol salve regnes som en av de vanligste alternativene. Den har en bakteriedrepende effekt, bidrar til å eliminere smerte, hevelse og kløe, desinfiserer såroverflaten og øker regenereringsprosessen. Navnet på stoffet er knyttet til dets viktigste aktive ingrediens - ichthiol. Dette stoffet gis under bearbeiding og destillasjon av skifer. Det begynte å bli brukt for første gang på slutten av 1800-tallet. Inntil nå er salven fortsatt en av de mest populære i behandlingen av eksem, kokker, brannsår, betennelser. Ichthyol salve for fjerning av pus skal brukes i form av applikasjoner. Vatu må være gjennomvåt med et middel, og deretter festet på det berørte området. Pergament legges på topp og fast gips. Søknadene må endres hver 10. time.

Et annet vanlig stoff er Vishnevsky salve. Verktøyet har antiseptiske egenskaper, men de er ganske svake. Derfor er salven ikke brukt til å undertrykke betennelse, men heller for å øke hastigheten. Legemidlet stimulerer blodsirkulasjonen på stedet der den brukes. På grunn av dette vil absessen modnes raskere og kan fjernes. Hvis såret har en åpen form, vil verktøyet ikke bare hjelpe til raskt å trekke pus til overflaten, men også akselerere prosessen med vevregenerering. Salven ble utviklet i krigstid. Den brukes til applikasjoner, komprimerer og kremer for behandling av purulente sår. kutt, brenner, sår og koke. Det virkelige navnet på Vishnevsky salve er balsamisk liniment. Sammensetningen inneholder bjørktjære, xeroform og ricinusolje. Xeroform refererer til antiseptika som hjelper til med å eliminere bakterier av pyogen type. I tillegg tørker det også overflaten av såret. Birketårn forbedrer mikrosirkulasjonen i betennelsen, forbedrer stoffskiftet i vev. Castorolje forbedrer absorpsjonen av medisinske komponenter slik at de bedre passerer gjennom huden.

Syntomycin salve brukes også i slike tilfeller. Den inneholder syntomycin - et effektivt antibiotika. Det er kjent som kloramfenikol. I utgangspunktet brukes dette stoffet i tilfeller der sår ikke helbreder. I tillegg vil verktøyet bidra til å kurere sår, brenner og koiler. Salven brukes ofte på huden etter barbering for å forhindre utseende av sår og betennelser. Men bruk ofte stoffet er forbudt, fordi Det kan være vanedannende, som alle antibiotika. Det er lov til å bruke bare etter behov, og følger strengt med bruksreglene.

VI ANBEFALER!

En enkel måte å kvitte seg med Kløe og Irritasjon! Resultatet er ikke lenge i kommer! Våre lesere har bekreftet at de med hell bruker denne metoden. Etter å ha studert det nøye, bestemte vi oss for å dele det med deg.

Streptocidal salve er også egnet til å kvitte seg med pus. Det viktigste aktive elementet er streptocid, som også kalles sulfanilamid. Den har antimikrobielle egenskaper. Salven brukes til å behandle små sår, slitasje og andre hudskader. Hvis pasienten har nyresvikt, bør den brukes svært nøye og kun etter legens tillatelse. Det samme gjelder for graviditet og nephrose - i slike tilfeller er det generelt bedre å nekte dette stoffet.

2 Behandling med levomekolem

Såret kan behandles med levomecol. Denne salven har en kombinert effekt. Dens sammensetning er preget av tilstedeværelsen av to aktive ingredienser - kloramfenikol og metyluracil. Den første av dem tilhører gruppen antibiotika, og den andre anses som et verktøy som bidrar til å stimulere immunforsvaret. Dette vil bidra til å eliminere betennelse og øke regenereringsprosessen. Salven brukes til purulente og inflammatoriske prosesser på huden - brenner, sår, koiler. Alle salver brukes best etter at det berørte området er behandlet med hydrogenperoksid.

Et billig stoff er Levosin salve. Den brukes kun til å trekke purulente masser. Den kan brukes hjemme selv uten ytterligere konsultasjon med en lege. Legemidlet tilhører den kombinerte gruppen. Det bekjemper ikke bare bakterielle infeksjoner, men reduserer også betennelse, har en nekrolittisk effekt. Salven skal påføres en ren klut eller bandasje, og deretter påføres det berørte området. Ligation med dette verktøyet bør gjøres daglig til symptomene forsvinner og såret heles helt.

I tillegg til disse legemidlene kan du bruke gentamicin, tetracyklin, metyluracilsalve, Levonorsin, Ilon, Solcoseryl eller Actovegin. Svovelsalve kan brukes til å tegne pus. Det brukes ofte mot akne og akne. Hun behandler selv hudproblemer i bart, skjegg og hår.

3 Midler av tradisjonell medisin

Mange mennesker er interessert i å fjerne pus fra et sår ved hjelp av tradisjonell medisin. Sørg for først å skade huden for å vaske og fjerne smuss og blod. For denne passformen lotion og bad. Broths for dem er utarbeidet på grunnlag av ulike medisinske planter. For eksempel brukes plantain, søt kløver, kamille, salvie, blader av lilla og blåbær, alder, burdock. Fra grønnsaker bruk løk, rødbeter, gulrøtter, reddiker. For å forberede buljongen trenger du en skje med hakkede råvarer. Det er nødvendig å helle kokende vann (ikke mer enn en liter), og koker det på dampbadet. Etter 15 minutter er verktøyet klart. Det må avkjøles og belastes. Ta badet og gjør lotioner trenger minst to ganger om dagen. Fra grønnsaker og blader av planter kan presse juice. Det er nødvendig å gratulere og klemme gjennom osteklæren.

Etter at såret er rengjort, er det nødvendig å utføre prosedyrer som trekker purulentmassene fra de skadede områdene.

I dette tilfellet vil følgende folkemidlene hjelpe. For eksempel kan du bruke en såpekompress med tilsetning av hvitløk. For å forberede et slikt verktøy, må du ta et hode hvitløk og bake det i ovnen. Deretter skal det være finhakket eller revet. Deretter må vaskevasken også gnides. Begge komponentene blandes grundig, og en kake dannes fra dem. Det skal påføres såret og sikres med et bandasje. Kompress er påført i 4 timer. Selv om du ikke legger hvitløk, og bare får med hakket bakte løk, vil effekten fortsatt være fantastisk.

Et annet effektivt middel er aloe. Bladene lar seg lett trekke pus på kort tid, selv fra et lukket sår. Men planten må velge en som ikke er mindre enn 2-3 år gammel. Platen vaskes og kuttes deretter forsiktig ut. En av halvdelene av den indre delen må være festet til sårpunktet. Fest på arket skal være en bandasje eller lapp, slik at den ikke beveger seg. Alt dette må gjøres før sengetid. Om morgenen vil effekten bli merkbar. Etter 2-3 dager vil all pus bli fjernet.

4 Komprimere fra saften av poteter

Komprimering basert på juice eller pulp av poteter er svært nyttig. Det anbefales å blande disse ingrediensene med rødbeter. Et slikt middel vil fungere mye bedre. Gruel påføres på gasbind, og deretter påføres sårpunktet. Lotionen bør skiftes hver 2-3 timer.

Til brystet riper raskere, og det kan åpnes hjemme med improviserte midler, kålblad brukes. Du må skylle det og lage kutt på den ene siden eller bare rynke et ark slik at saften begynner å skille seg ut. Denne siden skal brukes på sårpunktet. Til disse formål, og egnet kake basert på mel fra mais. Du kan øke hastigheten på prosessen med modning av abscess ved hjelp av horsetailbaserte kompresser. I tillegg begynner abscessen å myke. Å åpne en abscess, passe hibiscus og arnica.

Noen essensielle oljer brukes til antibakteriell behandling. De vil bidra til å redusere betennelse, hevelse og trenge inn i kjelen selv. Av oljene passer mest lavendel og kamille. Det tar bare noen få dråper å smøre den purulente sonen. Det anbefales å gjenta prosedyren flere ganger om dagen. Når sårene allerede har blitt renset, vil en salve basert på calendula ekstrakt være egnet for raskere helbredelse. Når absessen allerede er åpnet, må den behandles med antibakterielle midler.

Mange mennesker er interessert i å fjerne pus fra sår, akne, koke, slitasje. Behandling av putrefaktive soner må utføres. For det første skal sårene behandles med antiseptika, og hvis suppurasjonene fremdeles er dannet, er det på tide å bruke spesielle salver som vil bidra til å akselerere kjelens modning, og deretter trekke ut alle pusene. Du kan kjøpe dem på apotek eller forberede dem selv.

Og litt om hemmelighetene.

Har du noen gang hatt problemer med kløe og irritasjon. Dømmer av det faktum at du leser denne artikkelen - du har mye erfaring. Og selvfølgelig vet du ikke førstehånds hva det er:

 • riper irritasjon
 • våkn opp om morgenen med en annen kløende plakett på et nytt sted
 • vedvarende kløe
 • strenge diettbegrensninger
 • betent, nodulær hud, flekker.

Og nå svarer spørsmålet: Passer det deg? Er det mulig å tåle? Og hvor mye penger har du allerede "lekket" til ineffektiv behandling? Det er riktig - det er på tide å stoppe med dem! Er du enig? Derfor bestemte vi oss for å publisere et intervju med Elena Malysheva. der hun avslører i detalj hemmeligheten hvorfor huden klør og hvordan man skal håndtere det. Les artikkelen.

Hvordan fjerne pus fra et sår: farmasøytiske salver og folkemidlene

Skader på huden er en ganske vanlig forekomst. Ved mottak av en slik skade anbefales det å behandle såret med antiseptiske preparater: hydrogenperoksid, klorhexidin, furacilin. Hvis infeksjonen fortsetter å utvikle seg og pus akkumuleres i såret, bruk deretter farmasøytiske og folkemessige rettsmidler som kan trekke ut ekssudatet. Både medisinske og naturlige medisiner lykkes effektivt å eliminere abscess, desinfisere og akselerere helbredelsen av hudlesjoner, så bestem deg for hva som trekker pus bedre og jo mer praktisk å bruke, bestemmer alle seg selv.

Du må imidlertid forstå at disse verktøyene brukes til å eliminere små eksterne og subkutane skader. Med omfattende hudabscess utføres behandlingen av en lege. Å håndtere komplekse sår ved bruk av eksterne preparater er vanskelig. Pasienter som er i alvorlig tilstand, trenger komplisert behandling, og noen ganger i kirurgisk behandling.

Mekanismen for dannelse av hud abscess (koke)

Infeksjonsskader forårsaket av bakterier, sopp og protozoer. Når en infeksjon invaderer epitelvev, utvikler en inflammatorisk prosess og ekssudat dannes med pus. Den inneholder proteinmolekyler, sammenfalt hvite blodlegemer og makrofager (immunceller som oppdager og nøytraliserer fremmedlegemer), døde patogener.

Tilstanden for ekssudat påvirkes av scenen av den inflammatoriske prosessen. I begynnelsen av infeksjonen er det flytende og gjennomsiktig. Etter hvert som infeksjonen utvikler seg, blir stoffet viskøst, purulente inneslutninger er tilstede, og en ubehagelig lukt oppstår. Fargen på pus er grønn gul eller skitten grå. Gul nyanser av purulent utslipp ved begynnelsen av betennelse, så vel som i kontakt med fett og glykogen-ekssudat.

Endringer som skjer i et lukket sår:

 1. Når betennelse i lesjonen øker blodstrømmen.
 2. Leukocytter penetrerer fra kapillærene, beveger seg inn i såret og ødelegger skadelige mikroorganismer.
 3. Immunceller akkumuleres i lesjonen. De produserer enzymer som dreper patogener og nøytraliserer fremmedlegemer. Makrofager, som har utført de funksjoner som er tildelt dem, forgår.
 4. En akkumulering av overlevende og døde smittsomme midler, leukocytter og makrofager dannes i såret, noe som fører til utseendet av pus.
 5. Vevene smelter under virkningen av pus.
 6. Såret åpner, purulent innhold strømmer ut av det (prosessen med modning av en abscess varer i syv dager).
 7. Den endelige fasen av abscessen er regenerering av skadede vev, stramming av såret med dannelse av en flat overflate eller arr.

Det purulente stoffet kommer ikke alltid ut av kjelen alene. Hvis pus samler seg i dype vev, og sårfistelen er for smal, trer ekssudatet inn i de nedre lagene. I denne situasjonen utvikler alvorlig hudabscess, og blir til sepsis - en livstruende komplikasjon som krever alvorlig medisinsk inngrep.

I begynnelsen av utviklingen av betennelse og med liten fokus, blir abscessen behandlet med folkemidlene og lokale medisiner. I tilfelle av alvorlig infeksjon og dype sår, tyver de til hjelp av en lege.

Medisiner for å trekke pus

Salver og geler, trekker pus, hindrer utviklingen av komplikasjoner, fremmer sårheling. Lokale medisiner stimulerer utstrømningen av ekssudat, som ikke tillater videreføring av suppuration.

Salver og geler har en effektiv terapeutisk effekt, de er:

 • smertestillende.
 • lindre betennelse.
 • drepe bakterier.
 • desinfiseres.
 • mykne og gjenopprette skadet vev.

Listen over stoffer

For å fjerne pus fra lesjonen, bruk følgende aktuelle medisiner:

 1. Levomekol er et kombinert middel med antibiotika og komponenter som hjelper til med å gjenopprette epitel. Salve fjerner pus, undertrykker betennelse.
 2. Streptocidal salve undertrykker suppuration, ødelegger mikrober. Passer til behandling av riper og små sår.
 3. Ichthyol salve anesthetiserer, trekker ut pus og desinfiserer. Hvordan behandle en abscess ved hjelp av dette verktøyet: fordel salven på et serviett, lukk lesjonen med den, sett pergamentpapiret på toppen, fest med en bandasje. Intervall mellom dressinger - 8 timer.
 4. Vishnevsky salve akselererer modningen av en abscess, bidrar til å fjerne purulent innhold fra såret. Takket være henne er skade raskt strammet.
 5. Syntomycin antibiotisk salve er et effektivt middel som brukes til å undertrykke betennelse i vanskelige helbredende sår. Mikrober raskt blir vant til effekten av salve, så den brukes i korte kurser.

Algoritme for behandling av abscesser hjemme:

 1. Huden behandles med et antiseptisk middel (hydrogenperoksid, klorhexidin).
 2. Påfør en salve på skaden, dekk med en serviett.
 3. Festet med en dressing.
 4. Forbandet og medisinen endres etter instruksjonene som er vedlagt preparatet.

Folkemidlene

For å eliminere overflaten ikke-omfattende kjele ved hjelp av hjemmemekanismer. Ofte brukes folkemidlene for kokt, laget av aloe, løk, hvitløk, kålblad og bjørk, rødbeter.

Påføring av aloe

Abcessen elimineres ved bruk av aloe leafmasse og juice fra dem. I den fortykkede saften av planten er de nyttige substansene inneholdt i en konsentrert form. Før du klemmer saften fra bladene, blir de oppbevart i kjøleskapet i opptil 15 dager.

Aloe ødelegger skadelige mikroorganismer, eliminerer betennelse. Med det kan du trekke pus ut av sår. Påfør en plante som denne:

 1. Med juice lage lotioner. Bomullspute gjennomvåt med aloe, påkjenning, kviser, sår.
 2. Kjøttet skal påføres på kjelen. Forbindelsen gjøres om kvelden, til venstre til morgen. Såret renses på den andre tredje dagen.
 3. Akne, akne og koker behandles med juice eller alkohol tinktur.

Hva annet å trekke pus ut av såret? Du kan bruke Kalanchoe blader og juice fra dem. Anlegget har en helbredende effekt som ligner på aloe.

Bruk løk

Rå og kokte eller bakt løk brukes til å behandle abscess. Alternativer for bruk av løk:

 1. Klipp ut en del av pæren, kokes i to timer. Prosedyren gjøres to ganger om dagen: om morgenen og om kvelden.
 2. En løk av løk påføres på et serviett, fast på såret, igjen i to timer. Bandasjer brukes to ganger om dagen. Råløk kan forårsake brannskader, og det er forbudt å holde applikasjonen med ham i mer enn to timer.
 3. De tar en varm bakt løk, kutt av halvparten av den, kok den på, fest den med en varm bandasje. Etter to timer, bruk den andre halvdelen av pæren.
 4. Vri bakte løk i vått, legg til en spiseskje mel og honning. Blandingen fordeles på et serviett, festet på lesjonen. Kompressoren er ferdig til kjelen er moden.

Hvitløk Oppskrifter

Å løse problemet med å trekke pus ut av såret hjelper hvitløk. Komprimerer med ham:

 1. Hvitløk hodebake, lage en mush. Fra husholdnings såpe for å tilberede små chips. Ingredienser kombinerer, danner en kake. Fest den så til furuncle eller sår, fest med et bandasje. La applikasjonen stå på i fire timer.
 2. Pus av pimples bidrar til å trekke ut platene, kutt fra hvitløksklær. De er faste på toppen av purulente formasjoner.
 3. Gamle koker bidrar til å fjerne gruel fra rå hvitløk. Et serviett med henne fast på sårpunktet. Programmene endres opptil åtte ganger om dagen.

Salve, eliminerer kokos

For å utføre behandlingen hjemme, tilbered honningsalve: ta et nytt egg, skille eggeplommen. Bland honning og smør (1 ss). Til blandingen hell mel eller apotek leire. Gjør det så tykt at du kan danne en kake og fikse det på kjel. Tre kaker er nødvendig for en behandlingsdag. Søknader endres med jevne mellomrom.

Behandling av indre abscess

Hvordan behandler du kyllinger på fingeren, under negleplaten eller i epitelets dype vev? Enhver indre abscess hjelper til med å fjerne varme bad. Til damping, lag en oppløsning av varmt vann, salt, brus og kalendula som er tilsatt alkohol. 250 ml vann tar 1 teskje av hvert verktøy.

Behandling av abscesser med folkemidlene er effektiv hvis det gjøres med ulike planter.

 1. Beet-potet applique. Gruel av rødbeter og poteter for å påføre fokus på betennelse. Hver 2-3 timer må du bruke en frisk komprimering.
 2. Sikre med et bandasje på kullbladene av kål eller bjørk.
 3. Påføring av carrion sår applikasjoner av gulrøtter, ble forvirrende. Bandasjer endres når gulrotpuréen tørker.
 4. Det purulente innholdet fra sårene trekker ut pulveret fremstilt fra tørket nettle, calamus rhizomes og bjerkkull.

vasking

Før du søker å trekke pus til en abscess sår, er det nødvendig å reorganisere fokuset på betennelse med antiseptiske løsninger. For vask og desinfeksjon av abscesser forberede buljonger:

Buljongen er laget av 500 ml kokende vann og en spiseskje av noen urt. Blandingen plasseres på en brann, smelter i 15 minutter, avkjøles, filtreres. Verktøyet brukes til lokale bad. Det skadede området senkes i kjøttkraft i 30 minutter. Gjør 2-3 renseprosedyrer per dag.

Selvhelbredelse av hudabsesser er tillatt hvis blærene er små, og bruken av folkemedisiner eller medisiner gir en merkbar lettelse. Behandling av alvorlige purulente skader bør håndtere legen. Langvarig utskillelse av purulent ekssudat i såret forårsaker blodinfeksjon, noe som kan være dødelig.

Hvordan fjerne pus fra et sår: farmasøytiske salver og folkemidlene

Skader på huden er en ganske vanlig forekomst. Ved mottak av en slik skade anbefales det å behandle såret med antiseptiske preparater: hydrogenperoksid, klorhexidin, furacilin. Hvis infeksjonen fortsetter å utvikle seg og pus akkumuleres i såret, bruk deretter farmasøytiske og folkemessige rettsmidler som kan trekke ut ekssudatet. Både medisinske og naturlige medisiner lykkes effektivt å eliminere abscess, desinfisere og akselerere helbredelsen av hudlesjoner, så bestem deg for hva som trekker pus bedre og jo mer praktisk å bruke, bestemmer alle seg selv.

Du må imidlertid forstå at disse verktøyene brukes til å eliminere små eksterne og subkutane skader. Med omfattende hudabscess utføres behandlingen av en lege. Å håndtere komplekse sår ved bruk av eksterne preparater er vanskelig. Pasienter som er i alvorlig tilstand, trenger komplisert behandling, og noen ganger i kirurgisk behandling.

Mekanismen for dannelse av hud abscess (koke)

Infeksjonsskader forårsaket av bakterier, sopp og protozoer. Når en infeksjon invaderer epitelvev, utvikler en inflammatorisk prosess og ekssudat dannes med pus. Den inneholder proteinmolekyler, sammenfalt hvite blodlegemer og makrofager (immunceller som oppdager og nøytraliserer fremmedlegemer), døde patogener.

Tilstanden for ekssudat påvirkes av scenen av den inflammatoriske prosessen. I begynnelsen av infeksjonen er det flytende og gjennomsiktig. Etter hvert som infeksjonen utvikler seg, blir stoffet viskøst, purulente inneslutninger er tilstede, og en ubehagelig lukt oppstår. Fargen på pus er grønn gul eller skitten grå. Gul nyanser av purulent utslipp ved begynnelsen av betennelse, så vel som i kontakt med fett og glykogen-ekssudat.

Endringer som skjer i et lukket sår:

 1. Når betennelse i lesjonen øker blodstrømmen.
 2. Leukocytter penetrerer fra kapillærene, beveger seg inn i såret og ødelegger skadelige mikroorganismer.
 3. Immunceller akkumuleres i lesjonen. De produserer enzymer som dreper patogener og nøytraliserer fremmedlegemer. Makrofager, som har utført de funksjoner som er tildelt dem, forgår.
 4. En akkumulering av overlevende og døde smittsomme midler, leukocytter og makrofager dannes i såret, noe som fører til utseendet av pus.
 5. Vevene smelter under virkningen av pus.
 6. Såret åpner, purulent innhold strømmer ut av det (prosessen med modning av en abscess varer i syv dager).
 7. Den endelige fasen av abscessen er regenerering av skadede vev, stramming av såret med dannelse av en flat overflate eller arr.

Det purulente stoffet kommer ikke alltid ut av kjelen alene. Hvis pus samler seg i dype vev, og sårfistelen er for smal, trer ekssudatet inn i de nedre lagene. I denne situasjonen utvikler alvorlig hudabscess, og blir til sepsis - en livstruende komplikasjon som krever alvorlig medisinsk inngrep.

I begynnelsen av utviklingen av betennelse og med liten fokus, blir abscessen behandlet med folkemidlene og lokale medisiner. I tilfelle av alvorlig infeksjon og dype sår, tyver de til hjelp av en lege.

Medisiner for å trekke pus

Salver og geler, trekker pus, hindrer utviklingen av komplikasjoner, fremmer sårheling. Lokale medisiner stimulerer utstrømningen av ekssudat, som ikke tillater videreføring av suppuration.

Salver og geler har en effektiv terapeutisk effekt, de er:

 • smertestillende.
 • lindre betennelse.
 • drepe bakterier.
 • desinfiseres.
 • mykne og gjenopprette skadet vev.

Listen over stoffer

For å fjerne pus fra lesjonen, bruk følgende aktuelle medisiner:

 1. Levomekol er et kombinert middel med antibiotika og komponenter som hjelper til med å gjenopprette epitel. Salve fjerner pus, undertrykker betennelse.
 2. Streptocidal salve undertrykker suppuration, ødelegger mikrober. Passer til behandling av riper og små sår.
 3. Ichthyol salve anesthetiserer, trekker ut pus og desinfiserer. Hvordan behandle en abscess ved hjelp av dette verktøyet: fordel salven på et serviett, lukk lesjonen med den, sett pergamentpapiret på toppen, fest med en bandasje. Intervall mellom dressinger - 8 timer.
 4. Vishnevsky salve akselererer modningen av en abscess, bidrar til å fjerne purulent innhold fra såret. Takket være henne er skade raskt strammet.
 5. Syntomycin antibiotisk salve er et effektivt middel som brukes til å undertrykke betennelse i vanskelige helbredende sår. Mikrober raskt blir vant til effekten av salve, så den brukes i korte kurser.

Algoritme for behandling av abscesser hjemme:

 1. Huden behandles med et antiseptisk middel (hydrogenperoksid, klorhexidin).
 2. Påfør en salve på skaden, dekk med en serviett.
 3. Festet med en dressing.
 4. Forbandet og medisinen endres etter instruksjonene som er vedlagt preparatet.

Folkemidlene

For å eliminere overflaten ikke-omfattende kjele ved hjelp av hjemmemekanismer. Ofte brukes folkemidlene for kokt, laget av aloe, løk, hvitløk, kålblad og bjørk, rødbeter.

Påføring av aloe

Abcessen elimineres ved bruk av aloe leafmasse og juice fra dem. I den fortykkede saften av planten er de nyttige substansene inneholdt i en konsentrert form. Før du klemmer saften fra bladene, blir de oppbevart i kjøleskapet i opptil 15 dager.

Aloe ødelegger skadelige mikroorganismer, eliminerer betennelse. Med det kan du trekke pus ut av sår. Påfør en plante som denne:

 1. Med juice lage lotioner. Bomullspute gjennomvåt med aloe, påkjenning, kviser, sår.
 2. Kjøttet skal påføres på kjelen. Forbindelsen gjøres om kvelden, til venstre til morgen. Såret renses på den andre tredje dagen.
 3. Akne, akne og koker behandles med juice eller alkohol tinktur.

Hva annet å trekke pus ut av såret? Du kan bruke Kalanchoe blader og juice fra dem. Anlegget har en helbredende effekt som ligner på aloe.

Bruk løk

Rå og kokte eller bakt løk brukes til å behandle abscess. Alternativer for bruk av løk:

 1. Klipp ut en del av pæren, kokes i to timer. Prosedyren gjøres to ganger om dagen: om morgenen og om kvelden.
 2. En løk av løk påføres på et serviett, fast på såret, igjen i to timer. Bandasjer brukes to ganger om dagen. Råløk kan forårsake brannskader, og det er forbudt å holde applikasjonen med ham i mer enn to timer.
 3. De tar en varm bakt løk, kutt av halvparten av den, kok den på, fest den med en varm bandasje. Etter to timer, bruk den andre halvdelen av pæren.
 4. Vri bakte løk i vått, legg til en spiseskje mel og honning. Blandingen fordeles på et serviett, festet på lesjonen. Kompressoren er ferdig til kjelen er moden.

Hvitløk Oppskrifter

Å løse problemet med å trekke pus ut av såret hjelper hvitløk. Komprimerer med ham:

 1. Hvitløk hodebake, lage en mush. Fra husholdnings såpe for å tilberede små chips. Ingredienser kombinerer, danner en kake. Fest den så til furuncle eller sår, fest med et bandasje. La applikasjonen stå på i fire timer.
 2. Pus av pimples bidrar til å trekke ut platene, kutt fra hvitløksklær. De er faste på toppen av purulente formasjoner.
 3. Gamle koker bidrar til å fjerne gruel fra rå hvitløk. Et serviett med henne fast på sårpunktet. Programmene endres opptil åtte ganger om dagen.

Salve, eliminerer kokos

For å utføre behandlingen hjemme, tilbered honningsalve: ta et nytt egg, skille eggeplommen. Bland honning og smør (1 ss). Til blandingen hell mel eller apotek leire. Gjør det så tykt at du kan danne en kake og fikse det på kjel. Tre kaker er nødvendig for en behandlingsdag. Søknader endres med jevne mellomrom.

Behandling av indre abscess

Hvordan behandler du kyllinger på fingeren, under negleplaten eller i epitelets dype vev? Enhver indre abscess hjelper til med å fjerne varme bad. Til damping, lag en oppløsning av varmt vann, salt, brus og kalendula som er tilsatt alkohol. 250 ml vann tar 1 teskje av hvert verktøy.

komprimerer

Behandling av abscesser med folkemidlene er effektiv hvis det gjøres med ulike planter.

 1. Beet-potet applique. Gruel av rødbeter og poteter for å påføre fokus på betennelse. Hver 2-3 timer må du bruke en frisk komprimering.
 2. Sikre med et bandasje på kullbladene av kål eller bjørk.
 3. Påføring av carrion sår applikasjoner av gulrøtter, ble forvirrende. Bandasjer endres når gulrotpuréen tørker.
 4. Det purulente innholdet fra sårene trekker ut pulveret fremstilt fra tørket nettle, calamus rhizomes og bjerkkull.

vasking

Før du søker å trekke pus til en abscess sår, er det nødvendig å reorganisere fokuset på betennelse med antiseptiske løsninger. For vask og desinfeksjon av abscesser forberede buljonger:

Buljongen er laget av 500 ml kokende vann og en spiseskje av noen urt. Blandingen plasseres på en brann, smelter i 15 minutter, avkjøles, filtreres. Verktøyet brukes til lokale bad. Det skadede området senkes i kjøttkraft i 30 minutter. Gjør 2-3 renseprosedyrer per dag.

Selvhelbredelse av hudabsesser er tillatt hvis blærene er små, og bruken av folkemedisiner eller medisiner gir en merkbar lettelse. Behandling av alvorlige purulente skader bør håndtere legen. Langvarig utskillelse av purulent ekssudat i såret forårsaker blodinfeksjon, noe som kan være dødelig.

Flere Artikler Om Typer Acne