Alle kjemiske peeling, uavhengig av dybden av effekten på ansiktets hud, er den mest effektive, ikke-kirurgiske metoden for rensing og fornyelse av huden, samt et kvalitativt middel for å forbedre utvekslings- og regenereringsprosessen på mobilnivå. Kjemisk peeling Hilak Forte med melkesyre er overfladisk, og gjelder for hjemmeprocedurer, men dette reduserer ikke effektiviteten når det gjelder helbredelse og fornyelse av ansiktets hud.

Khilak Fore er et velkjent stoff som brukes til å behandle dysbiose og gastrointestinale sykdommer. Imidlertid inneholder dette stoffet melkesyre, laktobaciller og fettsyrer, som har en nøytraliserende effekt på patogene mikroorganismer, og stimulerer regenerering av slimhinnen. Takket være disse egenskapene tiltrukket Hilak forte oppmerksomhet til kosmetologer som begynte å lage peeling med Hilak forte.

For kosmetologi er interesse forårsaket av melkesyre, som er kjent for sine antiinflammatoriske og antibakterielle egenskaper. I tillegg fremmer biosyntetisk melkesyre dyp hydrering av ansiktets hud og har en merkbar bleking effekt. Derfor er peels med melkesyre inkludert i komplekset av prosedyrer for omsorg for aldring, trist, pigmentert hud.

Effektiv og sikker kjemisk peeling basert på melkesyre

Fungerer peeling melkesyre

Peeling basert på melkesyre inneholdt i Hilak Forte anses i kosmetologi den mest delikate og milde metoden for å rense ansiktets hud. Laktisk alfa-syre er også en del av huden, og er en naturlig substans, så peeling ved bruk, som regel, ikke forårsaker allergi. Den enkleste varianten av brystsplitning er ansiktsmasker laget av rømme, yoghurt eller kefir, som kan gjøres hjemme hver dag.

Siden konsentrasjonen av melkesyre i dråper med Hilak Forte er lav, kan du peeling med dette stoffet uten å bekymre deg for konsekvensene. Prosedyren er helt trygg, bortsett fra at kun individuell intoleranse mot komponentene kan gi en negativ reaksjon. På grunn av den lave konsentrasjonen av syre, etter peeling, er det ikke nødvendig å påføre et nøytraliserende middel, og sammensetningen vaskes lett av med rent vann.

Å forandre ansiktets hud med denne medisinen er et smertefritt og effektivt middel for å håndtere slike problemer som mørkere og tørrhet i huden, mikroinflammasjon og akne. Melkesyre har en mild og delikat effekt på epidermis, selv om denne peeling tilhører kategorien kjemiske metoder som er kjent for aggressiviteten av deres effekter.

Foto før og etter peeling med melkesyre

Hvordan gjøre peeling prosedyren med Hilak Forte hjemme?

Peeling Hilak forte kan enkelt gjøres hjemme. For å gjøre dette må du forberede huden for peeling, rydde det av sminke og støv med en spesiell lotion, tørk deretter ansiktet med en løsning av alkohol eller vodka, og tørk det.

Etter det blir rengjøringssammensetningen påført den tørre huden ved hjelp av en bomullspute: 5 dråper Hilak forte + en skje med vanlig krem ​​eller melk for å fjerne sminke. Påfør peeling i følgende rekkefølge: panne, kinn, templer, nakke, hals, hake, nese, øyeområde. Fjernet sammensetning i omvendt rekkefølge. Blandingen er alderen på ansiktets hud i ca. 15 minutter, deretter vasket av med vann i store mengder.

Hud gir tid til å tørke, så det må fuktes med en maske med tang eller en vanlig pleiemiddel. Slike eksfoliering forårsaker ikke ubehag under og etter prosedyren. Peeling Hilak forte tørker ikke ansiktets hud, som andre sure rensemidler.

Samtidig nærer den, fuktighet, strammer, lindrer, gjenoppretter og lyser huden, bekjemper pigmentering, akne, dilaterte porer, kjedelig hudfarge, fine rynker. I tillegg er peeling med melkesyre helt ufarlig, og det kan gjøres ganske ofte - hver 5-7 dager.

Peeling Hilak Forte Facial

Peeling med Hilak Forte er et alternativ til kjemisk syre rensing, som for å utføre prosedyren i dette tilfellet er det en svak konsentrasjon av melkesyre inneholdt i preparatet.

Ansiktsskall med Hilak Forte: egenskaper og fordeler for huden

Hilak Forte brukes vanligvis til å behandle tarmsykdommer, men nylig har det blitt aktivt brukt til rengjøring, da det inneholder kurativ i egenskapene melkesyre.

Facial peeling med Hilak Forte er en helt smertefri rensing som bidrar til å bli kvitt ulike kosmetiske problemer. Legemidlet virker bare på overflatenivå, derfor er det ikke nødvendig med hudgjenoppretting etter prosedyren, noe som er en åpenbar fordel ved denne metoden.

Ofte er Hilak Forte for peeling hjemme brukt av kvinner med tørr hudtype, fordi hovedfunksjonen til dette stoffet når det påføres eksternt, er fuktighetsgivende.

Hvordan peeling hjemme med Hilak Forte på huden:

 • Ved kontakt med epidermis blir det øverste lag av døde celler forsiktig rengjort, porene åpne, oksygen begynner å strømme;
 • Pigmentering blekes også - dette er effekten av melkesyre.

Dermed er fordelene med å peeling med Hilak Forte for ansiktet redusert til effektiv rensing, toning, utjevning av rynker og eliminering av akne, fordi med penetrasjon av komponentene av legemidlet inn i porene, metabolske prosesser og kollagenproduksjon aktiveres.

Fordeler og ulemper

Fordeler med peeling ansiktsbehandling fra Hilak Forte hjemme:

 • God effekt: Dermis fornyes etter den første prosedyren;
 • Smertefritt: etter økten er det ingen irritasjon og brannskader;
 • Mulighet for bruk når som helst på året: Peeling med Hilak Forte om sommeren er ikke kontraindisert.

Mangelen på melkeskalering Khilak Forte er bare i det faktum at det må utføres regelmessig for å opprettholde god tilstand av dermis.

Hvor ofte kan du gjøre

Du kan ikke bruke peeling oppskrifter mer enn en gang i uken for ikke å irritere huden din unødvendig. Hvis den tilhører den tørre typen, kan antall prosedyrer reduseres til en på 14 dager - dette vil være nok til å sikre riktig hydrering og rensing.

Prosedyrens regler

Indikasjoner for peeling med Hilak Forte:

 • Pigmentering og fregner;
 • Akne, akne;
 • Peeling, tørrhet;
 • irritasjon;
 • Forstørrede porer;
 • Rynker.

Kontra

 • Åpne sår;
 • Individuell intoleranse mot stoffet.

Instruksjoner for bruk

Rensingsprosedyren er som følger:

 • Vi vasker av alt kosmetikk, damp ut ansiktet over badekaret, tørk epidermis med avfettende lotion;
 • Vi venter på tørking, hvorpå vi påfører peeling komposisjonen selv med masserende bevegelser;
 • Vi holder i ca 15-20 minutter, så vasker vi ansiktet med kaldt vanntett vann;
 • Bruk en fuktighetsgivende eller nærende krem.

Peeling med Hilak Forte og hjemmelaget ansiktskrem

For ernæring, bleking, fuktighetsgivende og forbedre tonen i tørr hud, er det nok å blande stoffet med din favorittkrem:

 • Ta 30 ml krem, tilsett 10 dråper Hilak Forte til det;
 • Påfør forsiktig sammensetningen på epidermis, uten å påvirke den peri-orbitale delen;
 • Etter 20 minutter vasker du vårt ansikt med kaldt vann og bruker næringsrik myse.

Akne og akne

For å kvitte seg med problemlese, rydde porene og fjerne oljeaktig glans, må du lage en blanding i henhold til denne oppskriften:

 • Vi kobler i liknende deler løsningen Hilak Forte med renset vann;
 • Følg deretter instruksjonene for bruk.

Fra pigmentering

For effektiv rensing av epidermis fra mørke flekker, fregner og akne, anbefales følgende sammensetning:

 • K 3 Art. l. Kefir medium fett tilsette 5 dråper Hilak;
 • Rør, legg forsiktig et jevnt lag på huden, la i 15 minutter;
 • Vi sletter alt med en badpinne, hvorpå vi vasker med kaldt vann.

Fra rynker

For å stramme rynker, bli kvitt mørke flekker, fjern blokkerte porer og gi huden et nytt utseende, må du gjøre følgende:

 • Ta din foryngende lotion (30 ml), hell 10 dråper Hilak Forte til den;
 • Rør, med en bomullspinne, behandle dermis;
 • Etter å ha ventet i 15 minutter, vask med kaldt vann og bruk en gel eller skum.

Anmeldelser, resultater før og etter prosedyren

Hva er forsiktighet etter å ha renset ansiktet med melkesyre Hilak Forte:

 • Etter hver økt er det ønskelig å bruke en beroligende maske;
 • De første 3 dagene forblir ikke lenge i solen, ikke besøk badet eller badstuen;
 • Bruk regelmessig pleiemiddel.

Som et resultat av peeling med Hilak Forte viser det sig å oppnå effektiv hudtransformasjon:

 • Ikke for dype rynker er strammet, tonen øker;
 • Pigment flekker og fregner er hvite;
 • Akne og akne forsvinner;
 • Aktiviteten til talgkjertlene er normalisert.

Anmeldelser av våre lesere

Tatiana, 24 år gammel:

"Jeg bruker Hilak om et par ganger i måneden i kombinasjon med vann. Jeg ønsker å merke seg at noen ganger skjer en brennende følelse, men etter en time går alt og huden blir mye renere og mykere. "

"Vi bør ikke glemme at Hilak Forte er 90% sammensatt av melkesyre, derfor er denne effektiviteten ikke overraskende. Han hjalp meg bokstavelig talt om 2 måneder betydelig lette pigmentering, og for å få det endelige resultatet ble jeg igjen ganske mye "

"Jeg bruker Hilak for rynker, men jeg blander det med vekslende krem, deretter med lotion. Effekten er som følger: i seks måneder har huden blitt mye stram, så dette verktøyet ville jeg ikke bytte for noen andre "

Hilak-Forte ansiktsskalering: billig, effektiv, helt smertefri og trygg!

Peels, selv dyp og median, er den mest effektive måten å rengjøre og forny huden uten traumatisk inngrep. Denne effekten aktiverer metabolske prosesser i epidermis og regenerering.

Peeling på grunnlag av stoffet Hilak Forte kan kalles overfladisk, det kan trygt brukes hjemme, men dette negerer ikke effektiviteten og forekomsten av mulige funksjoner og kontraindikasjoner.

Sammensetningen og effekten av stoffet, spesielt fremgangsmåten for peeling

Khilak Forte er et ganske populært stoff som er designet for å normalisere funksjonene i organene i mage-tarmkanalen og hjelpe til med å håndtere dysbiose.

Melkesyre og laktobaciller inneholdt i det hemmer patogene bakterier, og dermed forbedrer tarmfunksjonen.

Men som en kosmetisk prosedyre, bør vi være interessert i en melkesyre, som har anti-inflammatoriske egenskaper.

Ved sine funksjoner er det også en god blekemiddel og et middel for å fukte dermis.

Av disse grunner er denne rengjøringen vist fading, tørr og pigmentert hud. Imidlertid kan denne typen peeling kalles mild.

Og i preparatet er konsentrasjonen av melkesyre ikke nok i det hele tatt, derfor er slik peeling i hjemmet generelt trygt. Prosedyren er helt smertefri.

Selvfølgelig er det en rekke kontraindikasjoner og forholdsregler, men denne serien er ganske liten.

Indikasjoner for

Siden melkesyre inneholdt i preparatet har blekningsegenskaper, er det riktig å utføre lignende rengjøring for huden av etterpigmentert og pigmentert og flekket.

På grunn av sin fuktighetsgivende funksjon, kan treningen anbefales for tørr, fading og skitten hud.

Rengjøringseffekten kan være nyttig for dermis, utsatt for dilaterte og ofte forurensede porer.

Problemhud kan virke som en lett antibakteriell rengjøringseffekt.

Med nesten ingen kontraindikasjoner, kan denne prosedyren til og med utføres av gravide og ammende kvinner.

Hvordan å gjøre

Instruksjoner for bruk

Det er veldig enkelt:

 • rengjør huden med et middel for vasking, sminkefjerner;

 • For en dypere effekt kan du dampe ansiktet ditt med et bad eller en spesiell varmemaske;
 • behandle huden med et antibakterielt middel og deretter tonic;
 • Forbered en peeling blanding: For å gjøre dette, bland 1 skje av din favorittkrem, lotion eller gel med 5 dråper Hilak Forte. Husk at stoffet i sin rene form ikke kan brukes på ansiktet;
 • Bruk blandingen på ansiktet med en børste eller bomullspinne, unngå lepper og øyne;
 • vent 10-15 minutter;
 • vask med kaldt vann for å lukke porene;
 • Nå kan du fortsette til den etterfølgende hydrering av huden.
 • Siden denne typen renhold er praktisk talt ufarlig, kan det gjøres ganske ofte, 5 til 7 ganger i uken.

  Hvordan lage en peeling for ansiktet hjemme ved hjelp av stoffet Hilak Forte:

  Post peeling omsorg

  For å konsolidere effekten av prosedyren og ikke forårsake uønskede konsekvenser, er det viktig å observere en rekke nyanser i hudpleie etter peeling:

 • Etter hudrensing, bør den beskyttes med solkrem med en faktor på minst SPF30. Denne regelen bør følges, selv om du kort går ut på gata i overskyet vær;
 • i flere dager ikke å besøke bad og solarium;
 • etter prosedyren er det viktig å fukte dermiene godt, da det har blitt tynnere og forsvarsløse;
 • Det anbefales ikke å bruke dekorative kosmetikk i nær fremtid for ikke å provosere betennelse og tilstoppede porene.
 • Forventede resultater

  Peeling med et preparat innebærer fjerning av døde hudceller, sebum og andre forurensninger fra huden, noe som fører til god hudrensing, bidrar til fornyelse og normal funksjon.

  Dette reduserer forekomsten av betennelse og andre hudsykdommer.

  Melkesyre hjelper fuktighet huden, den er mettet med fuktighet og blir stram og elastisk.

  Kollagenproduksjon stimuleres, noe som har en svært positiv effekt på den generelle hudtonen.

  Kontraindikasjoner og forholdsregler

  Som med enhver annen metode for kjemisk rengjøring, bør huden være uten åpenbare tegn på betennelse. Tilstedeværelsen av hudsykdommer, herpes og andre forkjølelsessykdommer er ikke tillatt.

  Hvis du nylig har utført hårfjerning, er det bedre å nekte prosedyren for noen dager. I tilfelle av sår, er sår og brannskader på huden peeling også kontraindisert.

  Det samme gjelder situasjonen hvis huden din nylig har blitt utsatt for ultrafiolett stråling og aktiv soling.

  Prosedyren bør utføres med forsiktighet ved bruk av antibiotika, da immuniteten under rengjøring skal være i god stand.

  Hvis du er bekymret for neoplasmer eller kreft - er peeling kontraindisert for deg.

  Kuperoz kan også tilskrives kontraindikasjoner for å utføre renseri.

  Pasienter med diabetes, det er bedre å avstå fra rengjøring, så vel som, hvis du oppdager feber, er hendelsen bedre å utsette til fullstendig gjenoppretting.

  For å gjøre dette må du bruke en liten mengde av blandingen på albuens bøye og i løpet av få minutter observere reaksjonen av huden.

  Hvis kløe, økt rødhet, utslett vises, skyll blandingen med kaldt vann og nekter å rengjøre.

  Peeling med Khilak Forte er en av de sikreste og mest effektive.

  Ved å følge forsiktighetsforanstaltningene og reglene i fasens rekkefølge, kan man oppnå fantastiske resultater for å redusere pigmentflettene, lette huden og forbedre sin generelle tilstand.

  Hvordan lage et ansikt peeling med Hilak Forte og hvilken effekt det vil gi

  Khilak Forte er et farmasøytisk produkt som brukes til å eliminere problemer med mage-tarmkanalen. Men mange kvinner bruker den til å forynge og forbedre tilstanden til huden som en komponent for peeling. Dette effektive middelet kan til og med eliminere fregner og alder flekker. Vi finner ut hvem som trenger peeling med hilak forte, og hvem bedre å vurdere andre komponenter for ansiktspleie.

  Hva er Hilak Forte

  Legemidlet Hilak Forte brukes til å eliminere symptomene på dysbiose og behandling av forstyrrelser i mage-tarmkanalen. Men dette er et kjemisk stoff, det brukes ofte i kosmetologi for ulike prosedyrer. Ansiktsskalering med Hilak forte er en av de mest populære måtene å rengjøre huden på.

  Legemidlet er etterspurt på grunn av dets sammensetning. Khilak Forte inneholder melkesyre, som reduserer betennelse og har en antibakteriell effekt på ansiktets hud. I tillegg inneholder stoffet laktobaciller og fettsyrer - nøytraliserende stoffer av patogener. Peeling med Hilak Forte har en fuktighetsgivende effekt og whitens huden, som er egnet for aldring, hud som har mistet sin elastisitet og for personer med pigmentering.

  Du kan kjøpe stoffet på et apotek i nærheten eller gjennom nettapoteker. Kostnaden for varer kan variere avhengig av forskyvning og medisinsk type. I gjennomsnitt er prisen per enhet 350-800 rubler.

  Indikasjoner for bruk

  Den lave konsentrasjonen av melkesyre, som er en del av Hilak Forte, renser forsiktig huden, noe som gjør at stoffet kan brukes til alle hudtyper. Peeling brukes til:

  • rengjøring porene fra akne og betennelser;
  • eliminere akne merker;
  • bleking av ansiktets hud, kvitte seg med alder flekker;
  • rensing av sebum, innsnevring av porene;
  • stabilisering av hudfarge;
  • eliminere fine rynker.

  Vær oppmerksom på! Det er ingen klar aldersgrense, prosedyren kan brukes til alle. Det er heller ingen grense i antall repetisjoner av peeling med Hilak forte. Siden melkesyre er inneholdt i en liten mengde, kan eiere av tørr hudtype anvende denne metoden for pleie, men med en sjeldnere frekvens.

  Den epidermis etter denne prosedyren ser ung og frisk ut, og de svarte prikkene blir mindre eller de forsvinner helt. Det kan ikke brukes til personer som har intoleranse mot komponentene som utgjør stoffet.

  Effektiviteten av prosedyren

  Til tross for at verktøyet er forsiktig og har en mild effekt, er effektiviteten svært høy. Regelmessig peeling fremmer fullstendig fornyelse av det øvre laget av huden. Det anbefales å utføre prosedyren ikke mer enn en gang i uken, for personer med tørr type epidermis - en gang hver annen uke.

  Også periodisk repetisjon av peeling med Hilak Forte normaliserer talgproduksjon, normaliserer eieren av fet hud i sebaceous kjertler. To repetisjoner av peeling gir et merkbart resultat. Det er ingen rammeverk for kursets varighet, så antall repetisjoner er ikke begrenset.

  Fremgangsmåte fremgang

  Prosedyren krever ingen spesiell trening. Prosessen innebærer følgende handlinger:

  1. Fullstendig rensing av ansiktets hud fra sminke og smuss.
  2. Damp huden med et vannbad.
  3. Påfør blandingen med massasjebevegelser på ansiktet til den er helt absorbert.
  4. Innen 15-20 minutter, gi stoffet en effekt.
  5. Grundig vask med kaldt rennende vann.
  6. Fukt huden som blandingen ble påført ved hjelp av en ansiktskrem.

  Det er viktig å rengjøre ansiktet grundig før du bruker stoffet, samt fjern det helt fra huden etter peeling, da det kan oppstå irritasjon.

  Peeling oppskrifter

  Det er mange oppskrifter for peeling, hver av dem har sin egen effekt og er egnet for en bestemt hudtype. Alle kan velge riktig alternativ:

  1. Med hjemmelaget ansiktscreme. 30 gram av hvilken som helst krem ​​blandet med 10 dråper Hilak Forte. For å forbedre fuktighetsgivende effekten, kan du erstatte kremet med kefir. Du kan legge til et par dråper essensiell olje. For å gjøre prosedyren mer fornøyelig. Området rundt øynene er strengt forbudt å håndtere blandingen.
  2. For å bli kvitt svarte flekker trenger du stoffet i like mengder med renset vann.
  3. Det er mulig å redusere pigmentering eller fregner ved hjelp av følgende oppskrift: 75 ml kefir kan kombineres med fem dråper Hilak forte. Blandingen påføres på ansiktet i et tett lag og forlates i 15 minutter, vask deretter forsiktig av resten og fukt huden med krem.
  4. For å eliminere rynker og forynge huden, bland en spiseskje anti-aging lotion med 10 dråper av produktet.

  Avhengig av følsomheten i huden, kan eksponeringstiden for det påførte stoffet bli redusert for å unngå skade på epidermis.

  Bilde før og etter

  Helbredelsesperiode

  Peeling ved hjelp av stoffet Hilak forte er forsiktig og forsiktig. Helbredelsesperioden avhenger av hudtype, i gjennomsnitt er det 2-3 dager. Hvis epidermis er fet, kan prosedyren gjentas etter 5 dager.

  Men siden stoffet fortsatt har en effekt på det øverste laget av huden, er det nødvendig å ta vare på ansiktet etter prosedyren. Etter peeling i flere dager anbefales det å bruke solkrem. Du bør ikke besøke badene og badstuene i noen dager, slik at huden har tid til å helbrede, og porene åpner ikke igjen.

  Huden som blandingen ble påført, må fuktes daglig med ansiktskrem.

  Det er viktig! Du kan ikke bruke kosmetikk på dagen for peeling og neste dag, da det kan komme inn i porene og forårsake en inflammatorisk reaksjon.

  Hvis du regelmessig utfører prosedyren og tar vare på den etter det, blir resultatet løst og vil fortsette i flere måneder.

  Sikkerhets forholdsregler

  Melkesyre og andre komponenter som utgjør Hilak Forte, forårsaker ikke bivirkninger. Legemidlet bør imidlertid ikke brukes i tilfelle av:

  • mekanisk skade på huden;
  • individuell intoleranse mot komponentene i verktøyet;
  • hudsykdom;
  • forekomsten av ubehag under prosedyren.

  Hvis det er tvil om prosedyren, bør du konsultere en kosmetolog, som bestemmer eksponeringsnivået, angi mulige negative konsekvenser av prosedyren.

  Fordeler og ulemper

  Peeling er i stor etterspørsel på grunn av de dyder den har. Disse inkluderer:

  • myk, mild effekt;
  • egnet for tørr og sensitiv epidermis;
  • kan gjøres hjemme, krever ikke spesielle forberedende tiltak;
  • Effektivt langsiktig resultat.

  Men, som et middel, har Hilak Forte sine ulemper:

  • Etter prosedyren er hudpleie nødvendig for å unngå skade eller komplikasjoner;
  • relativt dyrt verktøy;
  • eliminerer muligheten for å utføre prosedyren hvis det er til og med små sår og lesjoner på ansiktet.

  Peeling ved hjelp av Hilak forte er svært effektiv i rensing og foryngelse av huden. Du kan ikke besøke skjønnhetspleieren, da denne prosedyren er tilgjengelig for alle, selv hjemme.

  Utsikt kosmetologer

  Kosmetologen understreker at eiere av tørr hud kan bruke peeling ved hjelp av Hilak forte, da det har en sparing effekt. Men det anbefaler på det sterkeste ikke å kombinere med dette merket av peeling scrub.

  Pasientanmeldelser

  Praktisk alle vurderinger av bruken av peeling positive.

  Brukeren deler sin personlige erfaring med verktøyet i henhold til ulike oppskrifter. Avhengig av bruksmetoden var resultatet annerledes, men alltid gunstig. Sesongpåføring av peeling bidrar til å få huden i ansiktet et merkbart forbedret utseende ved våren.

  Bruker 1 deler opplevelsen av å bli kvitt svarte flekker og akne ved hjelp av Hilak Forte, etter første søknad er resultatet merkbart. Gjenta prosedyren 5 ganger, hudtilstanden er merkbart forbedret.

  Den andre brukeren fulgte en venns råd, og ved hjelp av verktøyet trakk han opp ansiktets hud.

  Brukeren snakker om sin erfaring med å bruke peeling, ved hjelp av verktøyet gjennom hele året, gjør resultatet alltid henne lykkelig.

  Nyttige videoer

  Facial peeling hjemme. Legemidlet fra apoteket for peeling.

  Face peeling med Hilak Forte: metoder, vurderinger og bilder

  Noen ganger kan et middel for å oppdatere overflaten av ansiktets hud ikke bare finnes i kosmetiske butikker, men også i hjemmets førstehjelpsutstyr.

  Hilak Forte Facial Peeling er en alternativ metode for ekstremt mild, myk og mild peeling for alle som på grunn av vurderinger er redd for å bruke alvorlige kjemiske peeling.

  Denne metoden skader ikke ansiktet ditt og vil ikke forårsake noen bivirkninger, det er veldig enkelt og trygt for alle hudtyper og alder.

  Peeling-funksjon med Hilak Forte ↑

  Skalingsprosedyren blir stadig mer populær. Mange foretrekker å tilbringe det hjemme uten dyre turer til skjønnhetssalonger eller spesialiserte kosmetiske klinikker. Dette er et logisk og forventet valg, siden kostnadene ved ulike typer prosedyrer er ganske merkbart reflektert i økonomi.

  I tillegg trenger mange mennesker ikke en dyp foryngelse av huden med en lang utvinningsperiode. De vil bare rense huden og porene av smuss, samt gi det et friskt og oppdatert utseende, mens du sparer penger. Det er derfor et økende antall mennesker velger bruk av improviserte midler for peeling. Spesielt blant dem er det tyske stoffet Hilak Forte.

  I seg selv er dette legemidlet en klar væske, som brukes av munnen for å normalisere tarmkanalens arbeid, så vel som ved behandling av fordøyelsesbesvær. Preparatet inneholder et stort antall gunstige bakterier, samt noen få gram melkesyre. Det er på grunn av sin tilstedeværelse i sammensetningen av Hilak Forte og kan brukes som en peeling løsning.

  Peeling med melkesyre har blitt brukt i kosmetologi i ganske lang tid. Prosedyren refererer til overfladiske peeling og regnes som en av de mest milde og milde. Samtidig er effektiviteten av slik peeling flere ganger høyere enn andre. Som et resultat av dens gjennomføring, det øvre laget av huden - epidermis, peels av og er helt fornyet. I tilfeller hvor konsentrasjonen av syren i løsningen er lav, oppstår delikat rensing av porene fra sebum, samt fjerning av komedoner og akne. I tillegg normaliserer eiere av fet hud og reduserer aktiviteten til talgkjertlene.

  Siden Khilak Forte er et stoff som er inntatt, er konsentrasjonen av melkesyre i den minimal. Derfor vil bruk av det som peeling agent ha en ekstremt mild effekt på dermis og vil passe til eiere av sensitiv og tørr hud. I tillegg kan overflod av beroligende og næringsstoffer gi deg næring til huden og fukte dem.

  Nyttige egenskaper for peeling Hilak Forte ↑

  Så, hva skiller prosedyren med stoffet Hilak Forte?

  • Det viser seg å være en anti-inflammatorisk effekt, siden selve årsaken til hudbetennelse er eliminert - porene rengjøres;
  • Ansiktshuden blir kvitt akne og postacne;
  • Melkesyre har en bleking effekt og eliminerer pigmentering;
  • Det er en innsnevring av porene og rensing av dem sebum og smuss;
  • Tannet er jevnt ut, en lys rødme ser ut;
  • Næringsstoffmetning og hydrering av dermis forekommer;
  • Stimulering av kollagenproduksjon - selvfølgelig er effekten ikke så sterk som ved bruk av median peels, men den eksisterer fortsatt;
  • Eliminering av små og grunne rynker.

  Etter et par prosedyrer vil du merke en god effekt, antallet svarte prikker vil synke markant, eller de vil forsvinne helt. Ansiktshuden får et friskere utseende og forynge. Eksperter kaller ingen restriksjoner på antall mulige prosedyrer.

  Imidlertid bør de ikke utføres oftere enn en gang i uken, fordi de, til tross for all sin mykhet, fortsatt er ganske traumatiske for dermis og vasker bort den naturlige barrieren fra overflaten. Eiere av sensitiv og tørr hud bør redusere mengden av disse kosmetiske prosedyrene til en til to uker.

  Til hvem det anbefales å peeling mot Hilak Forte ↑

  I tillegg til andre overfladiske kosmetiske prosedyrer anbefales peeling med Hilak Forte i tilfeller der det er nødvendig med en lett rensing av huden og en liten stramming av huden.

  Det er flere hovedindikasjoner:

  • Det er tegn på fotografering på huden;
  • Tilstedeværelse av alder flekker;
  • Overflaten av grunne og små rynker;
  • Forstørret problemporer;
  • Følsom og tørr hud;
  • Akne og postacne;
  • Overdreven fortykning av epidermis.

  Denne skallen passer for jenter under 30 år, så vel som for kvinner i middelalderen. Ved første bruk av peeling vil gi synlige resultater i kampen mot akne og komedoner, vil også eliminere utseendet av enhver betennelse i ansiktet i fremtiden. I andre tilfelle vil prosedyren ha en foryngende effekt og tillate huden å returnere effekten av friskhet.

  Ikke glem at flertallet av anti-aging prosedyrer som bruker peeling ikke er tilgjengelig for personer som har sensitiv hud, fordi anvendelsen av en slik sammensetning er svært skadelig. Peeling med Hilak Forte, tvert imot, anbefales for personer med slik hud, noe som er en utvilsomt fordel.

  Kontraindikasjoner for prosedyren ↑

  Denne peeling har litt mindre forbud enn tilsvarende prosedyrer, da konsentrasjonen av melkesyre i sammensetningen er svært lav.

  Eksperter anbefaler ikke peeling med Hilak Forte i følgende tilfeller:

  • Allergiske reaksjoner på en av komponentene i løsningen;
  • Ondartede svulster
  • Alle typer hud sykdommer;
  • Åpne sår på stedet der løsningen er planlagt;
  • Periode med graviditet og amming
  • Overfølsomhet av huden.

  Husk at i tilfelle at minst ett av elementene er til stede, så er prosedyren bedre å bli utsatt. Hvis du er i tvil om forekomsten av kontraindikasjon, ta kontakt med hudlege, han vil gi deg faglig veiledning og gi tillatelse til peeling, eller til og med forby det.

  Faser av peeling ↑

  Før du går videre til selve prosedyren, er det nødvendig å gjøre noe forberedelser. Eksperter sier at for et par uker før det utføres, bør du prøve å unngå for mye sollys på huden og turer til solariumet. Resultatet av peeling på huden med en frisk brunfarge vil være ujevn farge og uønsket pigmentering.

  Peeling Hilak Forte hjemme ↑

  Prosedyren selv utføres hjemme og krever nesten ingen kosmetiske ferdigheter fra deg:

  1. Gjør en fullstendig rengjøring av ansiktet fra kosmetikk. Det er viktig å eliminere alle forurensninger og deretter avfette epidermis, dette kan gjøres ved hjelp av salicylalkohol.
  2. Ofte anbefaler eksperter fordamper av huden, da dette vil tillate den mest effektive rensing av porene.
  3. Masserer lysbevegelser på huden på Hilak Forte, denne prosessen fortsetter nøyaktig til det øyeblikket når huden ikke absorberer den helt. For enkelhets skyld kan du bruke bomullsputer.
  4. Etter at huden ikke berører i 15-20 minutter, avhenger denne tiden av fet hud. For eiere av svært sensitiv hud, kan denne perioden reduseres til 10 minutter.
  5. Vask ansiktet med kaldt rent vann, mens det er viktig å grundig fjerne hele sammensetningen fra huden, da irritasjon senere kan oppstå.
  6. En fuktighetsgivende og nærende krem ​​brukes på hudområdet hvor prosedyren fant sted.

  Legg peeling hudpleie ↑

  Etterskallende hudpleie er også viktig. Dette vil fikse resultatet, og samtidig unngå en rekke ubehagelige komplikasjoner, inkludert økt pigmentering og mindre arr.

  • Du bør bruke solkrem i flere dager hvis du trenger å gå utenfor, selv om det er overskyet ute;
  • Noen dager etter peeling bør unngå å gå til bad, badstuer og solarium;
  • Fuktighetsgivende midler skal påføres huden som prosedyren ble utført på;
  • De første timene, og helst en dag, bør du ikke bruke noen kosmetikk, det kan forårsake betennelse i tilfelle å komme inn i porene.

  Peeling Hilak Forte: anmeldelser, før og etter bilder ↑

  Veronika V., 33 år gammel, husmor: "Denne peeling er veldig mild og skader ikke jevn hud. Jeg bruker det regelmessig hjemme, spesielt om vinteren. Ved våren begynner huden å se veldig frisk, godt preparert, fuktet. Dessuten bidrar peeling til å bli kvitt små rynker. "

  Lilia M., 44, selger av kosmetiske produkter: "Jeg elsker Peeling Hilak Forte for mykhet, ingen andre peeling fungerer så smertefritt. Ofte, allerede under peeling i hytta, begynte ansiktet mitt å brenne og rødme, og hjemme var det mange andre ubehagelige opplevelser. Med samme peeling, ingen problemer - påført, vasket bort, og et vakkert rent ansikt er klart! "

  Peeling med Hilak Forte vil være et utmerket forebygging av fotoaldering og hudvuling, samt et forsiktig hudpleieprodukt.

  Anmeldelser om peeling Hilak Forte for ansiktet - hvordan å gjøre hjemme?

  Peeling Hilak Forte er ganske populært - vurderinger av vanlige folk, anbefalinger fra eksperter bekrefter dette. Midler for rensing av huden er praktisk fordi du selv kan bruke den hjemme. En slik peeling-løsning er et veldig mykt og forsiktig alternativ fra alle mulige foryngelsesmidler. Det anbefales å søke dem som frykter bruk av alvorlige kjemikalier. Hilak Forte gjør ikke vondt i ansiktet. Det er veldig enkelt å bruke og trygt for enhver hudtype. Alle kvinner kan søke, uansett alder.

  Operasjonsprinsippet og positive egenskaper

  Hilak Forte brukes ikke bare for peeling, men også for fremstilling av kosmetiske masker. I begge tilfeller vil huden bli utsatt for en kjemisk effekt, som er typisk for peeling. Men Hilak Forte er unikt i det, til forskjell fra andre måter, blir epidermis behandlet svært nøye og nøye. Derfor kan peeling av Hilak Forte hjemme brukes av enhver kvinne uten frykt for mulige konsekvenser. Det er ikke nødvendig å søke om prosedyren i skjønnhetssalonger - alt kan gjøres selvstendig.

  Legemidlet har følgende fordelaktige effekter:

  1. Som et resultat av påføring kan du eliminere årsaken til betennelse i huden - det renser porene.
  2. Akne og post-akne vil forsvinne på huden.
  3. Mælkesyren inneholdt i preparatet vil ha en positiv effekt på pigmentering. Huden er hvit.
  4. Porer smale. Av disse vil smuss og sebum forsvinne.
  5. Komplekse etter bruk vil forbedre, en vakker rødme vil dukke opp.
  6. Huden er mattet med næringsstoffer.
  7. Den epidermis vil bli mer hydrert.
  8. Legemidlet stimulerer dannelsen av kollagen. Effekten vil ikke være like alvorlig som å bruke mer aggressive peeling. Men fortsatt er denne effekten tilstrekkelig for en positiv effekt på epidermis.
  9. Små rynker vil forsvinne.

  Det er mange positive effekter. Og hvis vi også legger merke til sikkerheten og forsiktig behandling, blir stoffet uunnværlig. Hilak Forte exfoliates døde hudområder veldig nøye. Etter flere behandlinger kan du merke en positiv effekt. Som følge av bruk vil svarte prikker forsvinne i ansiktet. Huden blir friskere, utseendet vil bli bedre. Epidermis forynge.

  Det er viktig! Legemidlet er trygt for ansiktet, og derfor begrenser eksperter ikke det med antall prosedyrer.

  Hvem er vist disse prosedyrene?

  Peeling med Hilak Forte er anbefalt for de som ønsker å utføre en lett rensing av epidermis. Det bør også brukes til å stramme huden.

  Legemidlet har flere hovedanvisninger:

  1. Hvis huden viser tegn på fotografering.
  2. Det er pigmentering på epidermis.
  3. Det er fine rynker.
  4. En kvinne har problemer med forstørrede porer.
  5. Huden er for tørr.
  6. Forekomsten av akne
  7. Epidermiene er fortykkede.

  Det vurderes at personer med sensitiv hud ikke vil bruke forskjellige peeling. Epidermis vil bli alvorlig skadet av stoffet. Men Hilak Forte-fagfolk anbefaler at du bruker den til denne typen hud. Årsaken - han har en veldig forsiktig handling. Dette er en klar fordel av stoffet.

  Er det noen kontraindikasjoner for peeling Hilak Forte?

  Facial peeling Hilak Forte har svært få kontraindikasjoner, men de eksisterer fortsatt. Konsentrasjonen av melkesyre i sammensetningen av produktet er ganske lav, fordi det er praktisk talt ingen kontraindikasjoner. Men du bør avstå fra å bruke peeling i følgende situasjoner:

  1. Det er intoleranse mot en av komponentene.
  2. En ondartet svulst har oppstått.
  3. Ved ulike hudsykdommer.
  4. Hvis ansiktet har åpne sår.
  5. Under laktasjon og graviditet.
  6. Med overfølsomhet av epidermis.

  Det er viktig! Hvis du har ett av de oppførte elementene, er prosedyren best å ikke bruke. Hvis du er i tvil om forekomsten av kontraindikasjoner, bør du kontakte en hudlege for konsultasjon. Han vil foreta en profesjonell eksamen, gi råd og mulig tillatelse til å utføre peeling. Ved eventuelle problemer vil prosedyren være forbudt.

  Hvordan skille Hilak Forte

  For prosedyren er det nødvendig å ta vare på forholdsregler som består av et lite preparat. Før du bruker stoffet, bør du unngå å eksponere sol til epidermis. Det er nødvendig å utsette turer til solarium. Hvis huden er solbrent når peeling påføres, vil effekten være ujevn. Pigmentering vil også forekomme.

  Hilak Forte hjemme bør være som følger:

  1. Rengjør ansiktet på kosmetikk. Forsøk å bli kvitt all forurensning, og klap epidermis. Vanligvis gjøres dette ved hjelp av salicylalkohol.
  2. Eksperter anbefaler før prosedyren for å dampe huden. Så porene rene bedre.
  3. Ved hjelp av lysmassasjebevegelser, bruk stoffet til huden. Fortsett til stoffet absorberes i epidermis. Du kan bruke bomullsdyner til dette formålet. Svært omhyggelig behandle huden rundt øynene. I øyens slimhinne er det bedre å ikke ta medikamentet.
  4. Ikke bruk ansiktet i 20 minutter etter påføring. Hvis huden er svært følsom, reduseres perioden til 10 minutter.
  5. Etter påkrevd tid, vask ansiktet med kaldt rent vann. Fjern alt stoffet forsiktig ut av huden. Hvis Fort Hilak forblir i lengre tid, vil det oppstå irritasjon.
  6. Etter fullstendig vask av løsningen må du bruke en nærende og fuktighetsgivende krem ​​i ansiktet.

  Legemidlet på ansiktet er veldig enkelt. Kvinner bør ikke ha noen kosmetiske ferdigheter til selvbruk.

  Etter prosedyren er det også nødvendig å ta vare på huden din for å oppnå størst effekt.

  1. Noen dager etter operasjonen, bruk solkrem hvis du går utenfor. Dette bør gjøres selv om det er overskyet vær.
  2. I løpet av uken, ikke gå til badstuen, solarium eller bad.
  3. Påfør fuktighetskrem til epidermis.
  4. Make-up må ikke brukes innen 24 timer etter prosedyren. Ellers kan det oppstå betennelse.

  Skjønnhetspleie vurderinger

  Vi anbefaler ofte å bruke stoffet Hilak Forte for personer med sensitiv hud. Faktum er at stoffet har en veldig forsiktig og delikat effekt. Samtidig er ansiktets hud godt rengjort. I praksis var hun overbevist om at peeling ikke forårsaker noen allergiske reaksjoner i det hele tatt, siden melkesyren i det er en naturlig substans. Det brukes ofte i kosmetikk. Det viktigste - ikke kombinere med skrubbe peeling for ansiktet av dette merket.

  Jeg anbefaler deg å bruke peeling Hilak Forte til jenter med sensitiv hud. Konsentrasjonen av syre er veldig liten, og derfor kan du ikke bekymre deg om konsekvensene. Hvis det ikke er intoleranse mot komponentene, så er stoffet helt trygt. Mange er redd for ordet "peeling", fordi denne prosedyren er kjent for aggressiviteten av virkningen. Men på grunn av innholdet av melkesyre er effekten på epidermis veldig delikat og mykt.

  Anmeldelser brukt

  Med hjelp av stoffet ble kvitt svarte flekker og små akne. Blandet med vann fra springen. Forbedring merket etter første søknad. Noen ganger, i stedet for vann brukt mineralvann uten gass. Etter å ha brukt alle akne fra huden ble det veldig glatt.

  Resultatet var veldig fornøyd. Brukt stoffet på råd fra en venn. Blandet Hilak Forte med nattkrem. En måned senere så jeg at huden hadde blitt tettere, peeling forsvant. Rynker har blitt mindre merkbare.

  Peeling har en veldig mild effekt. Huden er helt fri for skade. Bruk ofte hjemme. Spesielt ofte brukt om vinteren. Ved våren blir huden vakker og velstelt. Stoffet hjelper mye å kvitte seg med små rynker.

  Oppsummering av informasjonen, kan vi konkludere med at Hilak Forte-ansiktet peeling er perfekt for enhver kvinne. Spesielt verdifull for jenter med sensitiv hud.

  Hud peeling Hilak Forte (Hylak forte) + Omtaler

  Ansiktet er telefonkortet til enhver kvinne. Derfor tar de fleste av dem omhyggelig og nøye med huden, som er den viktigste indikatoren for pleie.

  Ikke alle har råd til å besøke skjønnhetssalonger, kjøp av dyre produkter, tilstedeværelse av personlig skjønnhetspleie. Svært ofte må kvinner selv gjøre, og å gjennomføre kosmetiske prosedyrer for ansiktet hjemme også på grunn av mangel på tid.

  Nylig er apoteket narkotika populært, som brukes som et middel for å opprettholde skjønnhet, og ikke i det hele tatt for det tiltenkte formål - dette er Hilak Forte (de gjør peeling for ansiktet). Anmeldelser av det bare positive.

  Egenskaper av sammensetningen av stoffet Hilak Forte

  Hilak Forte har hovedsakelig etablert seg som et middel for behandling av dysbiose og optimalisering av mikrofloraen i fordøyelsessystemet.

  Et betydelig innhold av melkesyre, laktobaciller og fettsyrer gjør at stoffet kan brukes av pasienter i alle aldersgrupper, så vel som gravide og ammende mødre.

  En spesiell egenskap ved Hilak Forte er den raske restaureringen av irritert mageslimhinne som bidrar til å fylle balansen med viktige gunstige bakterier.

  Er det mulig å bruke for ansiktet og hvorfor

  Khilak Forte består av melkesyre av biosyntetisk opprinnelse. På grunn av sin helbredende egenskaper, kan du redusere betennelse og reparere skadede celler.

  Faktum er at handlingen bare er på det øverste laget av huden, uten å påvirke andre organers arbeid, og renset det delikat av dype urenheter. Derfor bruker du stoffet Hilak Forte hovedsakelig for rensing av ansiktet, og gjør peeling med det, og vurderingene fra denne prosedyren er imponerende.

  Peeling prosess med Hilak Forte er egnet for hjemmepleie, uten å kreve spesielle ferdigheter.

  Vær oppmerksom på! Det store pluss Hilak Forte er minimal risiko for allergiske reaksjoner. Derfor er den egnet for sensitiv hud.

  Virkemåten av stoffet på huden

  Hilak Forte brukes til kosmetiske formål, ikke bare i ansiktshuden, men også det er det viktigste elementet i kosmetiske masker. I begge tilfeller oppnås en kjemisk effekt som er karakteristisk for slike prosedyrer.

  Hilak forte er lagt til hjemmelagde masker for å forbedre effekten på ansiktets hud.

  Men i forhold til andre forbindelser viser det seg en mild og forsiktig rensing:

  • Døde celler er delikat eliminert;
  • porer utvide;
  • huden puster bedre, henholdsvis, det øvre laget av epidermis er oppdatert;
  • metabolske prosesser er bedre.

  I tillegg har peeling med Hilak Forte en fuktighetsgivende og bleking effekt, forbedrer strukturen og tonen i huden, rynker blir jevnet, betennelse og akne forsvinner.

  Fordelene ved å peeling Hilak Forte

  Hilak Forte regnes som et naturlig produkt, og derfor trygt kan det brukes av nesten alle. Legemidlet er ganske rimelig middel, og griper det i lang tid.

  Hud etter peeling blir mye renere og yngre.

  Siden det ikke tørker huden, er det mulig å utføre kosmetiske prosedyrer om sommeren, mens de fleste av peelingene er kontraindisert på denne tiden på grunn av pigmentens vekst. Det er veldig praktisk å ha et slikt stoff på hånden i kjøleskapet, som bidrar til å takle problemer i og utenfor kroppen.

  Kjøper Hilak Forte for magen, ikke glem om bruk til ansiktet, husk om vanlig peeling.

  Hvis du er i tvil, les om anmeldelser av allerede prøvde kvinner. Under bruk er det ingen aggressiv innvirkning, brennende og prikkende følelse.

  Et interessant faktum! For tørr hud anbefales denne prosedyren, men ikke mer enn 1 gang om 10 dager. Denne metoden vil bidra til ytterligere fuktighet og jevne mangler.

  Indikasjoner for bruk Hilak Forte

  Beauticians anbefaler deg å skrelle huden minst en gang i uken for å forlenge ungdommen og sunt utseende av ansiktet.

  Imidlertid er det problemer som Hilak Forte vil kunne takle effektivt i tillegg til forebyggende mål:

  • bekjempe akne og sorte prikker
  • progressiv hudpigmentering,
  • fregner
  • utilstrekkelig ernæring og hydrering,
  • rynker
  • hud tretthet og fading
  • forstørrede porer.

  Etter 25 år bør du gjøre det til en regel å peeling regelmessig, hvis du alltid vil ha et friskt og tonet ansikt. For dette vil Hilak Forte komme til redning. For å inkludere ham som alliert for å oppnå ungdom i ansiktet, er det nødvendig å gjøre en periodisk peeling med sin hjelp, og tilbakemeldinger fra slektninger vil bare vær så snill.

  Kontra

  Mange kvinner har prøvd Hilak Forte for ansiktet som peeling. Til nå er det ingen vurderinger av de negative effektene av bruken.

  Du kan ikke peeling, hvis huden har irritasjon eller mindre riper.

  Det er imidlertid viktig å huske at noen medisinske stoffer har kontraindikasjoner, og Hilak Forte er intet unntak. Det er imidlertid ikke så mange advarsler, og de gjelder hovedsakelig selve prosedyren.

  Ikke bruk stoffet:

  • Hvis huden er mekanisk skadet, er det små sår, riper;
  • hvis det er intoleranse for stoffets komponenter eller en tendens til allergi;
  • hvis det er en hudsykdom med manifestasjon i ansiktet (kyllingpok, herpes, rubella);
  • Hvis det oppstår ubehagelige følelser og irritasjoner, bør denne metoden for peeling for huden utelukkes.

  Instruksjoner på peeling ansikt Hilak Forte

  Selve prosessen tar ikke mye tid, bare noen få minutter, og resultatet er synlig etter første gangs bruk. For å gjøre dette er rituell bedre om kvelden før sengetid. Om natten vil huden komme seg bedre og få et sunt utseende.

  Skalingsprosedyren utføres alltid i flere trinn.

  Prosessen består av flere stadier, som er viktige å følge i denne rekkefølgen:

  1. Forbered en blanding for peeling med Hilak Forte. Grunnlaget er tatt med krem, gel, du kan kefir eller rømme, et volum på 25-30 ml. 10 dråper Hilak Forte blir tilsatt og blandet grundig. Bruk blandingen skal tilberedes.
  2. Forskyll sminke, rens ansiktet med ditt favorittmiddel fra smuss. Ikke glem om nakken og halsen.
  3. Lag et bad av urter og grundig damp huden.
  4. Det er nødvendig å tørke ansiktet med tonic eller lotion, micellar vann for å felle huden. Vent på fullstendig tørking.
  5. Påfør blandingen over hele ansiktet, unngå området rundt øynene og munnen.
  6. Hvis det ikke er ubehag, opprettholder du sammensetningen på ansiktet i ca. 20 minutter. Det er tilrådelig å legge seg ned og lukke øynene dine.
  7. Alt blir vasket av med vanlig rennende vann med lett masserende bevegelser. Ytterligere rengjøringsmidler er ikke påkrevd, da konsentrasjonen av melkesyre er innenfor det normale området.
  8. Deretter bør du bruke et næringsstoff for å gjenopprette og stimulere huden, samt å fikse resultatet (krem, serum, nærende maske).

  Viktig å vite! Hvis hovedformålet med peeling er å bekjempe akne, bør grunnlaget tas med vanlig drikkevann, begge deler tas i samme deler.

  Hvis peeling gjøres om sommeren, anbefales det å bruke solkrem etter noen dager.

  Det er ikke nødvendig å gå til badet eller badstuen etter prosedyren i 3 dager.

  Ifølge vurderinger på kvinners nettsteder kan vi konkludere med at mange kvinner i dag har prøvd å bruke Hilak Forte som en peeling for å kvitte seg med rynker og forynge ansiktets hud.

  Hilak Forte kan være en stor hjelper for travle husmødre og unge mødre, og hjelper dem ikke bare med å behandle magen, men bidrar også til bevaring av skjønnhet. Alle ønsker å se ung og frisk ut.

  Det er fornuftig å prøve stoffet Hilak Forte, som en peeling for ansiktsforyngelse. Tallrike anmeldelser av kvinner bekrefter sikkerheten og effektiviteten av bruken.

  Tilgjengelighet og det oppnådde resultatet gjør det til et populært og favorittmedium blant det rettferdige kjønn.

  Denne videoen vil fortelle deg hvordan du får et ansikt peeling og bli kvitt rynker:

  Lær om Hilak Forte fra følgende video:

  Lær av denne videoen hvordan du skaler hjemme:

  Flere Artikler Om Typer Acne