Totalt antall innlegg: 1315

03.02.2013, Tatyana
Hei, jeg er 40 år gammel. Jeg har tatt chloe i 3 år, jeg har ikke akseptert de siste 4 månedene, fordi Jeg hadde hodepine, jeg trodde det var på grunn av chloe, men etter kanselleringen har ingenting blitt forandret. Nå vil jeg gjenoppta mottaket. Er det mulig Legen har nylig vært, alt er normalt.

    Evgeniya34 (konsulent):
    Tatiana, kanskje. Start fra menstruasjonens første dag.

02.02.2013, Valeria
Hei, jeg er 21 år gammel. Legen foreskrev Chloe for meg, drakk en pakke fra 3. dagers menstruasjon, nå på den tredje tabletten i den andre pakken. I går var det en PA med utløsning i innsiden. Er det fare for graviditet hvis jeg tar alle pillene på skjema og uten forstyrrelser. Takk for svaret!

    Evgeniya34 (konsulent):
    Valeria, ingen sannsynlighet.

01/02/2013, Ria
Hei, jeg er 22, legen foreskrev Chloe for meg, besto alle hormonprøver, fant en ovariecyst på ultralydet, laget en hyster-myoma, vi vil ha et barn, men det er skummelt å drikke dem. Svar takk, kan jeg drikke dem hvis jeg aldri har blitt gravid eller født? Og kan jeg drikke dem med myoma og cyster? Takk på forhånd.

    Evgeniya34 (konsulent):
    Riya, du kan og burde. Mottak OK hemmer veksten av myomoder og fører til regresjon av funksjonelle cyster.

02.02.2013, Riya
Og vær så snill og fortell meg at jeg kan bli gravid? Siden syklusen min er ødelagt, og jeg trenger å drikke dem i 6 måneder. og en pause på 3-6 måneder.

    Evgeniya34 (konsulent):
    Riya, du må ta Chloe til du bestemmer deg for å planlegge en graviditet. Du kan planlegge en graviditet umiddelbart i første syklus etter seponering av stoffet (WHO-kriterier). Ingen hvile før unnfangelse er nødvendig, OK har ikke en kumulativ effekt, og etter 24-48 timer er det helt fjernet fra kroppen, og etterlater ingen spor.

31.01.2013, ELENA29
God dag! Jeg er 29 år gammel. Jeg drikker stoffet CHLOE 4. måned. Benens lem ble nummen. Først var foten dumbfounded, nå er det nesten nummen på kneet. 8 år siden brøt jeg dette benet. Kanskje dette skyldes å ta stoffet?

    Evgeniya34 (konsulent):
    ELENA29, kan. Legemiddelavbryt, kontakt lege.

01/30/2013, Alena
Hei! Jeg er 20 år gammel. Jeg var en ufødt ung jente!) Da jeg dro til gynekologen for å få en prevensjonslærer, ble jeg fortalt at Chloe ville gjøre for meg (siden jeg hadde svimmelhet i små mengder), men ingen tester og tester til meg gjorde ikke. Jeg begynte å ta Chloe, da det virket for meg på den tiden var det nok bivirkninger, men jeg fortsatte å drikke dem. Nå har jeg drukket dem i 1,5 år og ingenting, hvis klassekameraten min, som gikk til samme lege og henne, ikke bekymret meg OK, spurte hun, men min venn ble tømt Chloe, og hun har drukket dem i 1,5 år, legen sa at hun skulle komme til meg raskt, og du kan ikke drikke Chloe så lenge, kanskje seks måneder maksimalt.. utnevnt for kosmetisk effekt. Jeg var ærlig spent. Jeg har et slikt spørsmål. Det faktum at jeg drakk dem 1,5 ingenting? Og for dagen gikk jeg til en annen gynekolog, hun fortalte meg at du ikke var fornøyd. Jeg svarte at jeg hadde lest om Chloe at det var for å føde og at det var mindre doseringsmidler, og nå har Chloe steget i pris og derfor er prisen heller ikke hyggelig. Da ble jeg rådet til Yarina eller Miniziston. Siden Yarin stit om 1000 rubler, jeg straks børstet av dette alternativet. Tror du at jeg skal flytte fra Chloe til Minisiston? Skal jeg vente på noen bivirkninger? Eller er kroppen min allerede vant til hormonene? Jeg er veldig redd for at jeg vil få akne, da jeg ble fortalt at minibiston ikke har en kosmisk effekt. Og hvordan å bytte til mini-tone maskin, bare start etter en pause, ta dem som vanlig eller ta en pause? (Legen fortalte meg som vanlig etter pausen, men på dette forumet leser jeg at det er bedre når du bytter til mindre doser, OK, ikke å gjøre dette)? Vennligst svar Hva synes du om situasjonen min? og minisiston har samme prevensjonsvirkning som Chloe, eller er den verre? Og bør den beskyttes med flere metoder under pause under avbruddene? Takk på forhånd)

    Evgeniya34 (konsulent):
    Alain, unnskyld meg, men jeg vil ikke gi et foredrag om gynekologi her, takk. I henhold til WHOs standard (Verdens helseorganisasjon) er det kun behov for brudd på mottak av QA for planlegging av graviditet. Videre vil "resten" oppfunnet av folket skade kun helsepersonellets og hormonets endokrine system, og føre kroppen til uendelig tilpasning for å motta OK, og deretter avbryte dem. Du kan ta KOKs i alderen 50-52, avbryter bare for graviditetsplanlegging (WHO-kriterier) Hvis Chloe passer deg, gir deg en god livskvalitet og du har ingen klager, trenger du ikke å endre noe. Eksperimenter på kroppen satt også.

01.30.2013, aneelia
Hei, Eugene! Jeg trenger virkelig ditt råd. Jeg er 19, jeg har lidd med akne siden jeg var 14, det blir bare verre. Gynekologen ga Chloe råd til å oppnå en kosmetisk effekt, og selvfølgelig som et prevensjonsmiddel. Parallelt drikker jeg sink. Fortalt, det er mulig. Jeg har lest anmeldelser, nå er det skummelt, kanskje er det bedre å starte med narkotika lettere? Som jess eller yarin? Fortell meg, vær så snill. Eller kanskje ikke noe galt i Chloe? Alt i tankene.

    Evgeniya34 (konsulent):
    aneelia, tror du at legen din vil ta deg til graven, foreskrive Chloe ??))) Chloe er mange ganger sterkere når det gjelder den kosmetiske effekten av den fasjonable Yarin og Zhaninov.

01.30.2013, aneelia
Ahah :) Jeg tror ikke! Men fortsatt bekymret for bivirkningene, spesielt vektøkning og åreknuter. Ikke fortell meg hvor ofte de blir observert? Og hvis det var en vektøkning, vil det være mulig å bli kvitt den? Jeg ser mat og sporter hjemme, men moren min skremte meg bra. Jeg vil ikke ha problemer med et tall i tillegg til problemer med ansiktet.

    Evgeniya34 (konsulent):
    aneelia, oh, de mødre! Under ungdommen til våre mødre var OK høydose, de ble virkelig bedre fra dem. Og dagens OK er mikro og lav dose, den lavere dosen av hormoner er lavere enn eggstokkene dine vil produsere av natur. Varicose er ikke en kontraindikasjon til OK (WHO kriterier). Vektøkning fra 2 til 4 kg skyldes væskeretensjon. Du kan gå til Yarina, som fjerner overflødig væske og har også en kosmetisk effekt.

01/28/2013, Foxy
Hei, fortell meg vær så snill! Et slikt problem: prolactin økte med 250 enheter - en slik situasjon har pågått i et år, menstruasjonssprang, og akne på ryggen og ansiktet er forstyrrende. Også økt DHEA sulfat med 4 enheter. Legen har utnevnt Dostineks på 1/2 tab. 2 ganger i uken i 2 måneder og Chloe fra den første dagen i syklusen. Jeg kjøpte disse stoffene, jeg leste det abstrakte: Chloe har kontraindikasjon, økt prolaktin. Legen sier at han drikker dostinex så lenge prolactin går ned og begynner å drikke chloe. For å være ærlig, vet jeg ikke hva jeg skal gjøre lenger! Dostinex er redd, fordi mange bivirkninger og kontraindikasjoner. Fortell meg hva jeg skal gjøre? Kan legen endre seg? eller er frykten min forgjeves?

    Evgeniya34 (konsulent):
    Foxy, jeg likte din konklusjon: bytt lege. For det andre, i tillegg til prolaktin, er det nødvendig å ta omgående makroprolaktin (inaktiv fraksjon av prolaktin). Hvis prolactin er forhøyet på grunn av sin inaktive fraksjon, så er dette falskt hyperprolactinemia. Det er ingen indikasjoner på Dostinex. Likevel, for regulering av syklusen, og behandling av akne kan ta: Chloe, Diana, Yarina, Janine, Midianu. Og som referanse kan Chloe tas med økt prolaktin, i tillegg er Chloe vist.

01/28/2013, Irina
hvordan å drikke chloe? Fra menstruasjonens første dag til å begynne med oransje? Og så drikk i 21 dager, så fortsett til 7 hvite?

    Evgeniya34 (konsulent):
    Irina, det stemmer.

Chloe leger anmeldelser

Jeg ville ta Chloe i 4 måneder. Og alt ville gå bra hvis legen ikke hadde foreskrevet meg en klostilbegit, som jeg godt vet, fra kjæresten min. Hun utnevnte ingen ultralyd, bare drikk den og det er den. Som følge av dette nektet jeg denne legen og i januar 2016 endret jeg gynekologen. Jeg dro til en lege som ble betalt av 4 venner og venner. For hennes avtale stoppet Ok. Fra henne lærte jeg at ville ha gått videre.

Jeg gikk i dag for en annen avtale med G. Vi planlegger en graviditet så langt uten suksess, jeg har PCOS. (Uregelmessig syklus, testosteron er forhøyet) Legen foreskrev å drikke Chloe og folio.OK før det aldri drakk, så noe er skummelt. Ærlig redd for å bli feit, jeg og Når jeg vokser opp, veier jeg 63. Jeg har ikke fysisk nok styrke og tid til å gå på sport. Jeg går på jobb klokken 7 Jeg kommer tilbake klokken 20.00. I vurderingene forteller de at når jeg tar min appetitt, vokser det, men ønsket om å bli gravid er høyere. sidelengs? Hvor mye tid på Imali? Hva er resultatet?

Jenter som drakk chloe. hva er anmeldelser om ham? de har en androgen effekt Jeg ble foreskrevet av legen fordi de mannlige hormonene er økt. Jeg så på bildene av dem der 28 stykker. Jeg skjønte ikke hvite må være full.

Jenter, fortell meg fra erfaring, hva du skal ta er bedre - Chloe eller Diane35. Legen har skrevet ut å velge mellom på grunn av de forstyrrede hormonnivåene - for mye av de mannlige hormonene og binyrene. (kom til legen for å forberede seg på graviditet, men det viste seg som mest sannsynlig at jeg ikke kunne bli gravid med en slik bakgrunn eller trusselen om abort ville være bra). Utnevnt til å drikke 4 måneder, så til henne igjen. For omtrent 1,5 år siden så jeg Yarina, resultatet var, etter min mening, forferdelig (alle bivirkningene er angitt i instruksjonene.

Så bestemte jeg meg for å begynne å holde en dagbok. Jeg er ikke en fan av å skrive, men som en souvenir :) Så jeg har vært gift i to år nå, og vi har vært sammen i 7 år. Ektemann drømmer om et barn :) Jeg lærer fortsatt, da jeg bestemte meg for at jeg var klar, byttet jeg til 3. kurset. Jeg har aldri hatt min egen syklus, jeg har holdt den i en uke, så en måned. Kanten for meg var da klokken 15 gikk syklusen i tre måneder, husker jeg ikke nøyaktig hvor mye. Jeg gikk.

Jenter, ber om tilbakemelding! Legen foreskrev Chloe i 3 måneder, og deretter begynne å planlegge igjen. Jeg leser i nete, det er mange negative vurderinger. Er det noen der ute blant dere som avbryter Zab på Chloe? Jeg tviler litt på den foreskrevne behandlingen, ikke bare på grunn av de negative vurderingene om stoffet, men også på grunn av sammensetningen (det er flere hormoner i det enn i Zanin). Ved planlegging tok den første B Janine 4 måneder. (utnevnt i 6 måneder), Zab for annen syklus etter avbestilling. Hun spurte legen hvorfor ikke utnevnte Janine.

Jenter, hei til alle. Nå forbereder jeg meg på en operasjon for å fjerne mandlene (de skal gjøre det i mai), så nå bestemte jeg meg for å flytte fra planlegging og drikke prevensjonsmidler, kroppen vil hvile samtidig, cysterene går bort, så vi bestemte oss med legen at det er OK å drikke i tre måneder! Spørsmålet er hvilken som er bedre å velge, Chloe eller Yarinu, legen anbefalte Yarinu, og den andre er mer tilbøyelig til å chloe. Jenter, fortell meg hva du tok, veldig interessante anmeldelser på begge stoffene! Takk på forhånd til alle

Herbal antiandrogens 09/29/2010 http://agideliya.com/kak-stat-uxozhennoj/rastitelnye-antiandrogeny/ For bedre å forstå hvorfor du må ta urte antiandrogener - les innlegget mitt "Hovedårsaken til kvinnelig forsømmelse." Hvis i et nøtteskall, skyldige av akne, økt fet hud og hår, med deres påfølgende tap og uønsket vegetasjon på kroppen er nesten alltid androgener - mannlige hormoner. De er overdrevet produsert, og under virkningen av enzymet omdannes 5-alfa reduktase til dihydrotestosteron (DHT). Han forårsaker i sin tur synlig skade på øyet. Oppgaver av plante antiandrogener: - normaliser hormoner - reduser unødvendig.

Hei alle sammen. beklager mangler. Jeg har litt nyheter. Generelt foregikk den første syklusen for å ta prevensjonspiller (CHLOE), den månedlige kom på den 24. administreringsdagen, avsluttet i dag, varede 4 dager, var rikelig mindre smertefull. så i dag gikk jeg for å kjøpe neste pakke med piller om dagen, og de har fortalt meg på apoteket at HLOE ble tatt ut av produksjonen, jeg hadde ikke tid til å konsultere en lege, for i dag måtte jeg ta den første pillen i 2. pakken! og ga meg råd til apoteket Lindinet 20. jenter hjelp meg med råd, jeg har allerede tatt en pille siden det var umulig å gå glipp av. Hvem tok disse pillene, vær så snill å skrive omtaler. Jeg venter på et svar.. takk.

Mine eneste bølge erobrere Damer i lilla Chloe Folk som oss Stålfugl Ytterligere detaljer om hver av dem

Jeg gikk i dag for en annen avtale med G. Vi planlegger en graviditet så langt uten suksess, jeg har PCOS. (Uregelmessig syklus, testosteron er forhøyet) Legen foreskrev å drikke Chloe og folio.OK før det aldri drakk, så noe er skummelt. Ærlig redd for å bli feit, jeg og Når jeg vokser opp, veier jeg 63. Jeg har ikke fysisk nok styrke og tid til å gå på sport. Jeg går på jobb klokken 7 Jeg kommer tilbake klokken 20.00. I vurderingene forteller de at når jeg tar min appetitt, vokser det, men ønsket om å bli gravid er høyere. sidelengs? Hvor mye tid på Imali? Hva er resultatet?

Kan noen chatte der for denne tjenesten? Er det noe fornuftig? Generelt vil jeg drikke prevensjonsmidler, men alltid med en anti-androgin effekt (Diana 35, chloe, etc.) Derfor vil jeg ha tabletter plukket opp riktig. Kan noen ha en god lege? Det er mulig i en betalt klinikk. Jeg vil være takknemlig for tilbakemeldingen.

Chloe vurderer gynekologer

Kombinert lavdose monofasisk oralt prevensjonsmiddel med antiandrogen aktivitet. Virkemekanismen skyldes dets antiandrogene steroidpreparat - cyproteronacetat og oral østrogen-etinylestradiol.

Det har evnen til å konkurrere med naturlige androgenreseptorer (inkludert testosteron, dihydroepiandrosteron, androstenedion), som dannes i små mengder i kroppen av kvinner, hovedsakelig i binyrene, eggstokkene og huden. Ved å blokkere androgenreseptorer i målorganer, reduseres effekten av androgenisering hos kvinner (på grunn av forstyrrelsen av prosesser mediert av hormon-reseptorkomplekser i nivået med de viktigste intracellulære mekanismer). Dermed blir det mulig å behandle sykdommer forårsaket av økt dannelse av androgener eller spesifikk følsomhet overfor disse hormonene.

På bakgrunn av stoffinntaket, reduseres den forbedrede aktiviteten til talgkjertlene, noe som spiller en viktig rolle i forekomsten av akne og seborrhea. Etter 3-4 måneders behandling forsvinner eksisterende utslett vanligvis. Overdreven oljeaktig hår og hud forsvinner enda tidligere. Hårtap som ofte følger med seborrhea, blir også redusert.

Chloe ® terapi hos kvinner av reproduktiv alder reduserer de kliniske manifestasjonene av milde former for hirsutisme; Effekten av behandlingen bør imidlertid kun forventes etter flere måneders bruk.

Sammen med antiandrogene egenskaper har cyproteronacetat en gestagenaktivitet som etterligner egenskapene til corpus luteumhormonet. Inhiberer sekretjonen av hypofysegonadotropiske hormoner og hemmer eggløsning, noe som bidrar til prevensjonsvirkningen.

Styrker sentrale og perifere effekter av cyproteronacetat på eggløsning, opprettholder en høy viskositet av cervical mucus, noe som gjør det vanskelig for sæd å trenge gjennom livmoren og bidra til å sikre en pålitelig prevensjonseffekt.

Når du tar stoffet, blir syklusen mer vanlig, mindre hyppig smertefull menstruasjon, reduserer blødningsintensiteten, reduserer risikoen for jernmangelanemi.

farmakokinetikk

Etter å ha tatt stoffet inne i cyproteronacetat, absorberes det helt fra mage-tarmkanalen. Cmax i blodplasma nås etter 1,6 timer og er 15 ng / ml. Biotilgjengeligheten er 88%.

Cyproteronacetat er nesten helt bundet til plasmalbumin, i fri tilstand er ca. 3,5-4%. Siden proteinbindingen ikke er spesifikk, påvirker endringer i nivået av globulinet som binder kønsteroider (GSPS) farmakokinetikken til cyproteronacetat.

Biotransformert ved hydroksylering og konjugering er hovedmetabolitten 15b-hydroksylderivatet.

Farmakokinetikk av ziproteronacetat bifasisk: T1/2 er henholdsvis 0,8 timer og 2,3 dager for første og andre faser. Total plasmaklaring er 3,6 ml / min / kg. Det er avledet hovedsakelig i form av metabolitter av nyrene og gjennom tarmene i forholdet 1: 2, en liten del - uendret gjennom tarmene. Med brystmelk utskilles opptil 0,2% av dosen av cyproteronacetat. T1/2 for metabolitter av cyproteronacetat er 1,8 dager.

Etter å ha tatt stoffet, absorberes etinyløstradiol raskt og fullstendig fra mage-tarmkanalen. Cmax ca 80 pg / ml og oppnådd etter 1,7 timer. Biotilgjengelighet på ca. 45% har betydelig individuell variabilitet.

Binding til proteiner (albumin) av blodplasma er høyt: kun 2% er i plasma i fri form.

Etinyløstradiol øker leversyntese av GSPS og kortikosteroidbindende globulin (CSG) med kontinuerlig bruk. Ved behandling med Chloe ® øker serum-SSB-konsentrasjonen fra ca. 100 nmol / L til 300 nmol / L, og serumkonsentrasjonen av CG øker fra ca. 50 μg / ml til 95 μg / ml.

I prosessen med absorpsjon og "første pass" gjennom leveren metaboliseres etinyløstradiol i stor utstrekning.

Farmakokinetikken til etinylestradiol bifasisk: T1/2 1-2 timer og ca. 20 timer, henholdsvis. Plasma clearance er ca 5 ml / min / kg. Etinyløstradiol utskilles i form av metabolitter: Ca. 40% av nyrene, 60% gjennom tarmene. Med morsmelk utskilles opptil 0,02% etinyløstradiol.

Frigivelsesform, sammensetning og emballasje

Tabletter, filmbelagt, to typer.

Tablett, filmbelagt gul-oransje farge, rund, bikonveks (21 stk. I en blister).

Hjelpestoffer: laktosemonohydrat - 68,8 mg, povidon - 2 mg, karboksymetylstivelsesnatrium (type A) - 1,5 mg, silikondioksid, vannfri kolloid - 0,188 mg, aluminiumkolloidaloksid - 0,04 mg, magnesiumstearat - 0,375 mg.

Skalsammensetning: Opadry Yellow II OY-L-32901 fargestoff (Opadry II Yellow OY-L-32901) - 3 mg (laktosemonohydrat, hypromellose 2910, titandioxid, makrogol 4000, jernoksidgult, jernoksid svart, renset vann).

Tabletter (placebo) hvit, rund, bikonveks (7 stk. I en blister).

Hjelpestoffer: laktosemonohydrat, povidon, natriumkarboksymetylstivelse (type A), vannfritt silisiumkolloiddioksyd, kolloidalt aluminiumoksid, magnesiumstearat.

28 stk. - blemmer (1) - pakker kartong.
28 stk. - blemmer (3) - pakker papp.

Doseringsregime

Legemidlet bør tas oralt på 1 tab. / Dag. Pillen tas uten å tygge og vaskes med en liten mengde væske. Det anbefales å ta stoffet samtidig, helst etter frokost eller middag.

I fravær av å ta hormonell prevensjonsmidler i forrige måned

Mottak av Chloe ® begynner på syklusens første dag (dvs. på den første dagen i menstruasjonsblødningen) ved bruk av en pille på den tilsvarende uken i kalenderpakken. Det er lov til å begynne å ta 2-5 dager i menstruasjonssyklusen, men i dette tilfellet anbefales det å i tillegg bruke barrieremetoden for prevensjon i løpet av de første 7 dagene med å ta piller fra den første pakken.

Et daglig inntak av stoffet utføres ved å bruke tabletter fra en kalenderpakke i rekkefølge i retning av pilen som er trykt på folien, til alle tabletter er tatt. Etter hvert tas 21 tabletter i gul-oransje farge fra kalenderpakken, de resterende hvite tabletter skal tas de neste 7 dagene. I løpet av de siste 7 dagene i behandlingssyklusen (28 dager), bør menstruell blødning forekomme (som følge av behandlingstiltak). Menstruell blødning begynner vanligvis 2-3 dager etter den 21. dagen i legemiddelbehandlingssyklusen. Den neste pakken må startes neste dag etter fullført fullføring av pillene fra forrige pakke, uansett om blødningen fortsetter eller ikke.

Ved bytte fra kombinert prevensjonsmidler (perorale prevensiver (PDC), vaginal ring eller prevensjonsplaster)

Inntak av Chloe ® skal startes neste dag etter at du har tatt den siste aktive tabletten i det forrige preparatet, men ikke noe senere enn neste dag etter den vanlige 7-dagers pausen (for preparater som inneholder 21 tabletter). Videre, som beskrevet ovenfor.

Hvis pasienten har tatt forrige prevensjonsmiddel daglig i 28 dager, bør bruk av Chloe ® startes etter at den siste inaktive pillen er tatt. Chloe ® bør tas på dagen for fjerning av vaginale ringen eller prevensjonsplaster, men ikke senere enn dagen da en ny lapp skal settes inn eller en ny lapp limes.

Ved bytte fra prevensjonsmidler som bare inneholder progestogener (mini-pili, injeksjonsformer, implantater, progestogenfrigivende intrauterin prevensjonsmiddel)

Ved bytte fra minedrikk kan bruk av Chloe ® startes uten avbrudd.

Når du bruker injeksjonsformer av prevensjonsmidler, bør Chloe ® tas fra dagen da neste injeksjon skal gis.

Ved bytte fra implantat skal Chloe ® påføres dagen da den fjernes.

I alle tilfeller må du bruke en ekstra barriere metode for prevensjon i løpet av de første 7 dagene du tar stoffet.

Etter en abort i graviditetens første trimester kan en kvinne begynne å bruke Chloe ® umiddelbart. I dette tilfellet er det ikke behov for ytterligere metoder for prevensjon.

Etter fødsel, i fravær av amming eller abort i andre trimester av svangerskapet, bør legemidlet startes på dagene 21-28. Hvis resepsjonen startet senere, må du bruke en ekstra barriere metode for prevensjon i løpet av de første 7 dagene av bruk av stoffet.

Hvis en kvinne har levd seksuelt i perioden mellom fødsel eller abort, bør du først ta ut den første menstruasjonen før du tar stoffet Chloe ®.

Tar tapte piller

Den ubesvarte pillen skal tas så snart som mulig, neste pille på vanlig tid. Med en forsinkelse på 12 timer kan påliteligheten av prevensjon reduseres. Jo flere piller er savnet og jo nærmere passet til 7-dagers pause i å ta piller, desto større er sannsynligheten for graviditet. I dette tilfellet kan du følge følgende to grunnleggende regler:

-stoffet bør aldri bli avbrutt i mer enn 7 dager;

-For å oppnå tilstrekkelig undertrykkelse av hypothalamus-hypofyse-ovarie-reguleringen krever 7 dager kontinuerlig administrasjon av legemidlet.

Følgelig kan følgende anbefalinger gis dersom forsinkelsen ved å ta tablettene var mer enn 12 timer (intervallet fra det øyeblikk du tok den siste tabletten, er mer enn 36 timer).

Den første uken med å ta stoffet

En kvinne skal ta den sist savnede pillen så fort hun husker (selv om det betyr å ta to piller samtidig). Følgende pille bør tas på vanlig tid. I tillegg bør du bruke en prevensjonsmetode for de neste 7 dagene. Hvis samleie fant sted i løpet av uken før tabletten blir savnet, må sannsynligheten for graviditet vurderes.

Andre uken med å ta stoffet

En kvinne skal ta den sist savnede pillen så fort hun husker (selv om det betyr å ta to piller samtidig). Følgende pille bør tas på vanlig tid.

Forutsatt at kvinnen tok pillene riktig innen 7 dager før den første tapte pillen, er det ikke nødvendig å bruke ekstra prevensjonsforanstaltninger. Ellers, i tillegg til å hoppe over to eller flere piller, må du i tillegg bruke barrieremetodene for prevensjon (for eksempel et kondom) i 7 dager.

Tredje uken for å ta stoffet

Risikoen for graviditet øker på grunn av den kommende tablettfrie intervallet, men hvis løpet av de 7 dagene før den første glemte tabletten, er alle pillene tatt på riktig måte, er det ikke nødvendig å bruke ytterligere prevensjonsmetoder.

1. Kvinnen skal ta den sist glemte tabletten så snart som mulig, så snart du husker det (selv om dette innebærer å ta to tabletter samtidig). Følgende tabletter tas på vanlig tid, til tabletter fra den nåværende emballasjen går tom. Følgende emballasje skal påbegynnes umiddelbart. Bleeding "avbryt" er usannsynlig frem til slutten av det andre brettet tabletter, men kan oppleve spotting og "gjennombrudd" blødning mens du tar p-piller.

2. En kvinne kan også slutte å ta piller fra den nåværende pakken. Hun skal da ta en pause i 7 dager, inkludert dagen hun savner pillen, og deretter begynne å ta pillene fra den nye pakken. Hvis en kvinne savner en pille, og så under en pause i resepsjonen, har hun ingen "uttak" blødning, det er nødvendig å utelukke graviditet.

Anbefalinger for gastrointestinale sykdommer

Hvis kvinnen hadde brekninger innen 3 til 4 timer etter å ha tatt stoffet, kan absorpsjonen av de aktive stoffene være ufullstendig. I dette tilfellet må du fokusere på anbefalingene når du hopper over pillen.

Endre dagen for menstruell blødning

For å forsinke utbruddet av menstrualnopodobnoe blødning, skal kvinnen fortsette å ta pillene fra en ny pakke med narkotika umiddelbart etter å ha tatt alle tablettene fra den forrige pakken, uten pause i resepsjonen. Tabletter fra denne nye pakken kan tas så lenge kvinnen ønsker (til pakken er ferdig). Mens du tar stoffet fra den andre pakken, kan en kvinne ha spotting eller "gjennombrudd" livmorblodning. Fortsett å ta stoffet Chloe ® fra en ny pakke, bør være etter den vanlige 7-dagers pause.

For å utsette dagen for utbruddet av menstrual blødning til en annen dag i uken, bør en kvinne
forkort den neste pillebryten i så mange dager som hun vil. Jo kortere intervall, jo høyere er risikoen for at hun ikke vil bli blødning, "avbryt" og vil fortsette å fange og "gjennombrudd" blødning mens du tar andre pakke (akkurat som når hun ønsket å forsinke utbruddet av menstrualnopodobnoe blødning).

Ved behandling av hyperandrogena tilstander

Varigheten av behandlingen bestemmes av alvorlighetsgraden av sykdommen. Etter at symptomene forsvinner, anbefales det å ta stoffet i minst ytterligere 3-4 måneder. Ved tilbakefall innen få uker eller måneder etter avsluttet kurs, kan du motta gjentatt behandling med Chloe ®. Ved gjenopptak av stoffet (etter en 4 ukers pause eller mer), bør den økte risikoen for VTE vurderes.

Barn og tenåringer

Chloe ® er kun indikert etter at menarche er startet.

Postmenopausale pasienter

Chloe ® er ikke angitt etter overgangsalderen.

Leverfunksjonsforstyrrelser

Legemidlet Chloe ® for kvinner med alvorlig leversykdom til indikatorene for leverfunksjonen går tilbake til normal.

Nyresvikt

Chloe ® har ikke blitt spesifikt studert hos pasienter med nedsatt nyrefunksjon. Tilgjengelige data foreslår ikke dosejustering i slike tilfeller.

overdose

Symptomer: kvalme, oppkast, liten vaginal blødning.

Behandling: Utfør symptomatisk behandling. Det er ingen spesifikk motgift.

Drug interaksjon

Ved samtidig anvendelse Chloë ® med induktorer av mikrosomale leverenzymer (hydantoiner, barbiturater, primidon, karbamazepin og rifampicin, samt eventuelt med okskarbazepin, topiramat, felbamat og griseofulvin) øker clearance av etinyløstradiol og cyproteronacetat, som kan føre til "gjennombrudd" uterin blødning eller redusere påliteligheten av prevensjonen.

Når det brukes samtidig med ampicillin, rifampicin og tetracykliner, reduseres Chloe-antikonceptionssikkerheten.

Bivirkninger

Bestemmelse av frekvensen av bivirkninger: svært ofte (≥1 / 10); ofte (≥1 / 100 til ®)

Siden kardiovaskulærsystemet: venøse tromboemboliske lidelser, arterielle tromboemboliske lidelser, hjerneslag, økt blodtrykk.

På den delen av metabolisme: hypertriglyseridemi, nedsatt glukosetoleranse eller effekten på perifer insulinresistens.

På fordøyelsessystemet: Levertumorer (godartet og ondartet), nedsatt leverfunksjon, pankreatitt, cholecystitis.

På den delen av huden og underhudet: chloasma.

Allergiske reaksjoner: hos kvinner med arvelig angioødem kan eksogene østrogener forårsake eller forverre symptomene på angioødem.

Fra nervesystemet og sensoriske organer: sløret syn, svimmelhet.

Utseendet eller forverring av tilstander, som har sammenheng med bruk av PDA-er (som inkluderer legemiddel Chloë ®) ikke er ubestridt: gulsott og / eller kløe forbundet med kolestase; dannelsen av gallestein; porfyri, systemisk lupus erythematosus; hemolytisk uremisk syndrom; Chorea Sydenham; herpes under en tidligere graviditet; hørselstap forbundet med otosklerose; Crohns sykdom; ulcerøs kolitt; livmorhalskreft.

Hyppigheten av diagnose av brystkreft hos kvinner som bruker PDA (som inkluderer stoffet Chloe ®), økes svært lite. Brystkreft er sjelden observert hos kvinner under 40 år, overskytelsesfrekvensen er ubetydelig i forhold til den generelle risikoen for å utvikle brystkreft. Kausalt forhold mellom brystkreft og bruk av PDA har ikke blitt fastslått.

vitnesbyrd

- prevensjon hos kvinner med androgeniseringsfenomener.

Androgenavhengige sykdommer hos kvinner:

- akne, spesielt deres uttrykt former ledsaget av seborré, inflammatoriske fenomener for å danne knutepunkter (papulopustular akne, nodulocystisk akne);

- Lette former for hirsutisme.

Kontra

- samtidig bruk med andre hormonelle prevensjonsmidler

- trombose og tromboembolisme, inkl. en historie (dyp venetrombose, pulmonær emboli, myokardialt infarkt, cerebrovaskulære forstyrrelser, for eksempel slag);

- tilstander før trombose (inkludert forbigående iskemiske angrep, angina);

- flere eller alvorlig venøs eller arteriell trombose risikofaktorer (herunder kompliserte klaffe defekter, atrieflimmer, cerebrovaskulær sykdom eller koronararteriene, ukontrollert hypertensjon, alvorlig dislipoproteinemia, subakutt bakteriell endocarditis, langvarig immobilisering, kirurgi på nedre ekstremitetene, nevrokirurgiske operasjoner, omfattende traumer, røyking, eldre enn 35 år, fedme med en BMI over 30 kg / m 2);

- Den avslørte arvelige eller ervervede predisponering for venøs eller arteriell trombose,
for eksempel motstand mot aktivert protein C (APC), antitrombin III-mangel, protein C-mangel, protein underskudd S, hyperhomocysteinemi og tilstedeværelsen av antifosfolipid antistoffer (antikardiolipin antistoffer, lupus antikoagulant);

diabetes mellitus med diabetisk angiopati

- alvorlig leversykdom er for tiden eller i historien eller alvorlig abnorm leverfunksjon ikke tidligere enn 6 måneder etter normalisering av leverfunksjonsindikatorer;

- levertumorer (godartet og ondartet)

- hormonavhengige ondartede svulster eller mistanke om dem, inkl. svulster i brystkirtlen eller kjønnsorganene (inkludert en historie om);

- blødning fra skjeden av ukjent etiologi

- pankreatitt med alvorlig hypertriglyseridemi (inkludert en historie);

- Tilstedeværelsen av en historie med migrene, som fulgte med fokale nevrologiske symptomer;

- graviditet eller mistanke om det

- ammende periode

- medfødt hyperbilirubinemi (Gilbert, Dubin-Johnson og Rotor syndromer);

- alder over 40 år

- laktoseintoleranse, laktasemangel, glukose / galaktosemalabsorpsjonssyndrom;

- Overfølsomhet overfor stoffet.

Hvis noen av disse tilstandene utvikles for første gang mens du bruker Chloe ®, skal legemidlet straks avbrytes.

Chloe ® er ikke beregnet til bruk hos menn.

Chloe ® skal brukes med forsiktighet i epilepsi, depresjon, ulcerøs kolitt, lever- og galleblæresykdommer, uterine myom, mastopati, chorea, tetany, porfyri, multippel sklerose, åreknuter, tuberkulose, nyresykdom, i ungdomsårene (uten regelmessig ovulatorisk sykluser), dyslipoproteinemi, seglcelleanemi, idiopatisk gulsott eller kløe under en tidligere graviditet, otosklerose med nedsatt hørsel under en tidligere graviditet.

Bruk under graviditet og amming

Legemidlet er kontraindisert i svangerskap, mistanke om graviditet og under amming.

Søknad om brudd på leveren

Kontraindisert bruk av legemidlet for sykdommer eller markert nedsatt leverfunksjon, levertumorer (inkludert historie), medfødt hyperbilirubinemi (Gilbert, Dubin-Johnson, Rotorsyndrom), idiopatisk gulsott eller kløe under sen graviditet.

Med forsiktighet bør du bruke stoffet for sykdommer i leveren og galleblæren.

Søknad om brudd på nyrefunksjon

Med forsiktighet bør du bruke stoffet for nyresykdom.

Bruk hos eldre pasienter

Spesielle instruksjoner

Før du begynner å bruke Chloe ®, er det nødvendig å utføre en generell medisinsk undersøkelse (inkludert brystkjertlene og cytologisk undersøkelse av livmorhalsslim), for å unngå graviditet, forstyrrelser i blodkoaguleringssystemet. Ved langvarig bruk av legemidlet, bør profylaktiske kontrollundersøkelser utføres hver 6. måned.

Hvis det er risikofaktorer, bør den potensielle risikoen og forventede fordelene med terapi nøye evalueres og diskuteres med kvinnen før du bruker legemidlet.

Med økende alvorlighetsgrad, forsterkning eller den første manifestasjonen av noen av følgende forhold eller risikofaktorer, må du kanskje avbryte stoffet.

Bruk av stoffet Chloe ® øker risikoen for venøs tromboembolisme (VTE), sammenlignet med risikoen for kvinner som ikke tar stoffet. Den ekstra risikoen for VTE er høyest i løpet av det første året med bruk av Chloe ® eller ved gjenopptak av bruk etter en pause på 4 uker eller mer. VTE i 1-2% av tilfellene kan være dødelig. Den omtrentlige frekvensen av VTE når man tar orale prevensiver med lav dose østrogen (mindre enn 50 μg etinylestradiol) er opptil 4 per 10 000 kvinner per år sammenlignet med 0,5-1 per 10 000 kvinner som ikke tar CPC. Samtidig er frekvensen av VTE når du tar PDA mindre enn frekvensen av VTE i forbindelse med graviditet (6 per 10.000 gravide kvinner per år).

Epidemiologiske studier har vist at forekomsten av VTE er 1,5 til 2 ganger høyere hos kvinner som tar Chloe ® sammenlignet med PDAer som inneholder levonorgestrel, og ligner PDAer som inneholder desogestrel / gestoden / drospirenon. Pasienter med polycystisk ovariesyndrom har en økt risiko for å utvikle kardiovaskulær sykdom. Epidemiologiske studier har også vist en forbindelse med bruk av hormonelle prevensjonsmidler med økt risiko for å utvikle arteriell tromboembolisme (hjerteinfarkt, forbigående iskemiske angrep).

Trombose av andre fartøy, nemlig vener og arterier i leveren, mesenteri, nyrer, hjerne eller netthinnen, er svært sjelden rapportert hos personer som tar hormonelle prevensjonsmidler.

Pasienten skal advares om at hvis symptomer på venøs eller arteriell trombose utvikles, bør man umiddelbart konsultere en lege. Disse symptomene inkluderer ensidig smerte i underbenet og / eller hevelse; plutselig alvorlig brystsmerte som utstråler til venstre arm eller uten bestråling; plutselig kortpustethet; plutselig hoste opp noen uvanlig, alvorlig, langvarig hodepine; økt frekvens og alvorlighetsgrad av migrene; plutselig delvis eller fullstendig tap av syn dobbeltsyn; inartikulær tale eller avasi; svimmelhet; kollaps med / eller uten delvis anfall svakhet eller betydelig tap av følsomhet, som plutselig vises på den ene siden eller i en del av kroppen; bevegelsesforstyrrelser; symptomkompleks "akutt underliv".

Risikoen for VTE øker:

- med økende alder;

- når røyking (med intensiv røyking og økende alder, øker risikoen ytterligere, særlig hos kvinner over 35 år. Kvinner over 35 bør sterkt anbefales å slutte å røyke hvis de ønsker å ta Chloe ®);

- med en familiehistorie (dvs. med en historie om tilfelle av venøs tromboembolisme i en relativt ung alder blant foreldre eller nære slektninger). Hvis en arvelig predisponering mistenkes, bør en kvinne konsultere en spesialist før han tar stilling til hormonell prevensjon.

- under langvarig immobilisering, kirurgi på nedre lemmer, nevrokirurgiske operasjoner eller omfattende traumer. I disse situasjonene er det nødvendig å slutte å bruke (ved planlagt operasjon minst 4 uker), og ikke fortsette den inntil 2 uker etter fullstendig gjenoppretting av motoraktivitet. Hvis bruk av Chloe ® ikke ble stoppet på forhånd, bør spørsmålet om antitrombotisk behandling vurderes;

- med fedme (BMI over 30 kg / m 2).

Risikoen for arterielle tromboemboliske komplikasjoner eller sykdomsforstyrrelser øker:

- med økende alder;

- når røyking (med intensiv røyking og økende alder, øker risikoen ytterligere, særlig hos kvinner over 35 år. Kvinner over 35 bør sterkt anbefales å slutte å røyke hvis de ønsker å ta Chloe ®);

- med hypertensjon

- med valvulær hjertesykdom;

- med atrieflimmer;

- med en familiehistorie (dvs. med en historie om tilfeller av arteriell trombose i en relativt ung alder med foreldre eller nære slektninger). Hvis det er mistanke om arvelig predisponering, bør en kvinne konsultere en spesialist før han tar stilling til hormonell prevensjon.

Perifere sirkulasjonsforstyrrelser kan også forekomme i diabetes mellitus, systemisk lupus erythematosus, hemolytisk uremisk syndrom, kronisk inflammatorisk tarmsykdom (nemlig Crohns sykdom eller ulcerøs kolitt) og seglcelleanemi.

Det er nødvendig å ta hensyn til økt risiko for tromboemboli i postpartumperioden.

Økningen i frekvensen eller alvorlighetsgraden av migreneangrep under bruk av stoffet Chloe ® (som kan være en forløper for cerebral sirkulasjon) er årsaken til at stoffet øyeblikkelig trekkes tilbake.

Når det gjelder den potensielle rollen til åreknuter og overfladisk tromboflebitt i utviklingen av venøs tromboembolisme, er det ingen konsensus.

Biokjemiske faktorer som kan indikere arvede eller ervervede predisposisjon for venøs eller arteriell trombose inkluderer resistens mot aktivert protein C (APC), hyperhomocysteinemi, antitrombin III-mangel, protein C-mangel, protein underskudd S, antifosfolipid antistoffer (antikardiolipin antistoffer, lupus antikoagulant).

Ved vurdering av risiko / nytteforholdet bør legen vurdere at riktig behandling av den underliggende patologien kan redusere risikoen for trombose. Kvinner som tar Chloe ® bør bli oppmerksom på behovet for rettidig rapportering.
til legen din om forekomsten av mulige symptomer på trombose. Ved trombose eller mistanke om forekomsten, bør behandlingen med Chloe ® seponeres. På grunn av teratogeniciteten til koagulanter (coumariner), bør du begynne å bruke tilstrekkelige prevensjonsmetoder.

Hos kvinner med hypertriglyseridemi, mens du tar PDA (med denne tilstanden i slektshistorien), kan risikoen for pankreatitt øke.

Forholdet mellom å ta PDA og arteriell hypertensjon er ikke fastslått. Hvis vedvarende arteriell hypertensjon oppstår, bør Chloe ® kanselleres og foreskrevet passende antihypertensive behandling. Opptak prevensjonsmiddel kan fortsette med normalisering av blodtrykk.

Ved unormal leverfunksjon kan det være nødvendig å midlertidig ta Chloe ® inntil normalisering av laboratorieparametere. Gjentatt kolestatisk gulsott, som utvikler seg for første gang under graviditet eller tidligere administrering av kjønnshormoner, krever opphør av PDA.

Selv om KKP påvirker insulinresistens og glukosetoleranse, er det vanligvis ikke nødvendig å korrigere dosen av hypoglykemiske legemidler hos pasienter med diabetes. Imidlertid må denne pasientkategori være under nøye medisinsk tilsyn.

Kvinner med tendens til chloasma mens du tar en PDA, bør unngå langvarig eksponering for solen og eksponering for ultrafiolett stråling.

Hvis kvinner med hirsutisme nylig har utviklet symptomer eller har økt betydelig, bør andre faktorer, som androgenproduserende svulster, medfødt dysfunksjon av binyrene vurderes ved utførelse av differensialdiagnose.

Mens du bruker Chloe ®, kan det forekomme uregelmessig blødning (flekker eller gjennombrudd) noen ganger, spesielt i løpet av de første månedene av behandlingen. Derfor bør uregelmessig blødning bare vurderes etter en tilpasningsperiode på ca. 3 sykluser.

Hvis uregelmessig blødning gjenoppstår eller utvikles etter tidligere vanlige sykluser, bør ikke-hormonelle årsaker vurderes, og tilstrekkelig diagnostiske tiltak bør utføres for å utelukke ondartede svulster (inkludert diagnostisk kardett i livmorhulen) eller graviditet. I noen tilfeller kan utblødning ikke utvikle seg under en pause i å ta piller. Ved uregelmessige piller eller i fravær av to menstruelle blødninger på rad, bør graviditet utelukkes før du fortsetter å ta stoffet.

Du kan endre resultatene av hudallergietester, redusere konsentrasjonen av LH og FSH. På grunn av det faktum at prevensjonsvirkningen er fullt manifestert av den syvende dagen fra starten av legemiddelinntaket, anbefales ytterligere ikke-hormonelle metoder for prevensjon i den første uken.

Det anbefales å foreskrive stoffet etter fødselen i fravær av amming bare etter ferdigstillelsen av den første normale menstruasjonssyklusen.

Behandlingen må stoppes 3 måneder før den planlagte graviditeten.

Ved diaré og oppkast reduseres prevensjonsvirkningen (uten å avbryte legemidlet, er det nødvendig å bruke andre ikke-hormonelle metoder for prevensjon).

Det er rapporter om en viss økning i risikoen for å utvikle livmorhalskreft med langvarig bruk av CPC. Kommunikasjon med mottak av KKP er ikke bevist. Det er fortsatt et kontroversielt spørsmål i hvilken grad disse funnene er forbundet med livmorhalsens patologi eller med karakteristikkene for seksuell oppførsel (sjeldnere bruk av barrieremetoder for prevensjon). Den viktigste risikofaktoren for livmorhalskreft er vedvarende HPV-infeksjon. En meta-analyse av 54 epidemiologiske studier har vist at det er en noe økt relativ risiko for å utvikle brystkreft diagnostisert hos kvinner som tar CPC for tiden (relativ risiko 1,24). Den økte risikoen forsvinner gradvis innen 10 år etter at disse legemidlene er avsluttet. På grunn av det faktum at brystkreft sjelden oppdages hos kvinner under 40 år, er en økning i antall brystkreftdiagnoser hos kvinner som for tiden tar eller tar KKP, ubetydelig i forhold til den generelle risikoen for denne sykdommen. Hans forbindelse med mottak av KKP er ikke bevist. Den observerte økningen i risiko kan også skyldes en tidligere diagnose av brystkreft hos kvinner som bruker PDA. Kvinner som noen gang har brukt KKP, oppdages tidligere stadier av brystkreft enn kvinner som aldri har brukt dem.

I sjeldne tilfeller, mot bakgrunnen av bruk av PDA, ble utviklingen av levertumorer observert, noe som i noen tilfeller førte til livstruende intra-abdominal blødning. Dette bør vurderes ved utførelse av differensialdiagnose ved alvorlig magesmerter, leverforstørrelse eller tegn
intra-abdominal blødning.

Bruk av PDA kan påvirke resultatene av laboratorietester, inkludert biokjemiske indikatorer for effektiviteten av leveren, skjoldbruskkjertelen, binyrene og nyrene, konsentrasjonen av plasmaproteiner, for eksempel kortikosteroidbindende globulin, samt lipid / lipoproteinsammensetningen av blodet, karbohydratmetabolismen og blodkoagulasjonsparametere. Vanligvis forblir imidlertid avvikene innenfor rekkevidde av normale laboratorieverdier.

Chloe vurderinger

Latinsk navn: Cifran. Produsent: Indisk selskap "RANBAXY LABORATORIES".

Legemidlet er foreskrevet for bakterielle infeksjoner forårsaket av mikroorganismer som er følsomme for effekten av antibiotika ciprofloxacin. Leger gynekologer om stoffet og kvinnene som tar dette verktøyet.

Aktiv ingrediens: Ciprofloxacin

Chloe doktor vurderinger

Prevensjonsmiddel.

For tiden foreskriver gynekologer et prevensjonsmiddel - Chloe. Det er et hormonalt monofasisk stoff med antiandrogen aktivitet. Den er produsert i form av tabletter, handlingsmekanismen tar sikte på å redusere produksjonen av gonadotrope hormoner i hypofysen, noe som fører til at eggløsningen forsinkes. I tillegg øker viskositeten til cervical mucus, noe som er en naturlig sperre for sperma. Opptak Chloe gir en regelmessig syklus, reduserer volumet av blødning, og med den risikoen for å utvikle anemi. Legemidlet er foreskrevet i henhold til ordningen fra den første dagen i syklusen, kontroll av din gynekolog er nødvendig.

Chloe - Anmeldelser

Vi gir tilbakemelding på chloe fra damene som tok det.

Chloe Anmeldelser

Jeg har tatt Chloe i 1 måned, og på bakgrunn av å ta medisinen, er perioden min allerede 10 dager

Jeg godtar Chloe i mer enn et år. Svært som

Jeg tok Chloe i en måned. Som et resultat fikk hun en forferdelig gastralgi, hun ble veldig tynn og kunne ikke leve et normalt liv i løpet av denne måneden. Hele tiden jeg løp på toalettet.
Jeg dro disse prevensjonsmidler og begynte å ta Yarina. Hun fungerer vanligvis bra.

Jeg har tatt Chloe i 10 måneder allerede, stoffet er utmerket, det passer meg, det var ingen bivirkninger, jeg trenger bare å finne et middel som passer deg!

Chloe tok stoffet i 4 måneder som foreskrevet av endokrinologen, siden testosteron var 2 ganger høyere enn normalt. Resultatet var dette: Jeg gjenopprettet min hormonbalanse, ble huden min og hår mer merkbar bedre. I løpet av denne perioden mistet jeg 2 kg, muligens på grunn av stoffet, og kanskje under påvirkning av en annen faktor.

Anmeldelser av andre prevensiver kan leses her:

Chloe ®: anmeldelser

Det offisielle nettstedet til konsernet RLS ®. Den viktigste encyklopedi av narkotika og apotek assortiment av den russiske Internett. Referansebok med medisiner Rlsnet.ru gir brukerne tilgang til instruksjoner, priser og beskrivelser av medisiner, kosttilskudd, medisinsk utstyr, medisinsk utstyr og andre varer. Farmakologisk referanse bok inneholder informasjon om sammensetning og form for frigivelse, farmakologisk virkning, indikasjoner for bruk, kontraindikasjoner, bivirkninger, narkotikainteraksjoner, metode for bruk av legemidler, farmasøytiske selskaper. Drug referanse bok inneholder priser for medisiner og produkter av det farmasøytiske markedet i Moskva og andre byer i Russland.

Overføringen, kopiering, distribusjon av informasjon er forbudt uten tillatelse fra RLS-Patent LLC.
Når du citerer informasjonsmateriale som er publisert på nettstedet www.rlsnet.ru, er det nødvendig med henvisning til kilden til informasjon.

Vi er i sosiale nettverk:

© 2000-2018. REGISTRERING AV MEDIA RUSSIA ® RLS ®

Alle rettigheter reservert.

Kommersiell bruk av materialer er ikke tillatt.

Informasjon beregnet for helsepersonell.

Prevensjonsmidler Zentiva CHLOE

De verste årene i mitt liv begynte med dem (bilder av effekter og analyser)

Her begynner den fjerde måneden for å ta piller. Kanskje sett inn en liten bakgrunn.

For behandling av akne, vendte jeg seg til en gynekolog. Akne plager meg lenge. Jeg kjøpte stadig noe for behandling, men jeg lette ikke etter problemet inni meg selv. Derfor stoppet jeg på det faktum at du må passere en gynekolog / dermatolog / lage ultralydsskanning av magen.

Den første legen jeg dro til, var gynekolog. Gynekologen ble betalt, etter å ha lyttet til mine historier om seksualitet, om syklusen og så videre, sa hun at jeg skulle prøve å drikke hormoner. Før jeg dro dit, hadde jeg allerede tatt hormonpiller, som jeg også ble foreskrevet tilfeldig - ny. Jeg var veldig syk av dem, da jeg sverget at jeg aldri hadde...

Derfor stiller jeg spørsmålet sidelengs, og hvorfor du ikke registrerer meg for å bestå test for hormoner. Til hvilken doktoren svarte at hormonene i menneskekroppen endres hver dag / time, og det er ikke noe poeng i testing. Samtidig forklarte hun at når jeg hadde slike problemer med syklusen, så er problemet med hormoner der. Og hun skrev meg ut så mange som tre, slik som hun selv valgte, på eget ansvar. Listen var:

Jeg leste vurderinger på anbefalinger og valgte å chloe. Prisen på spørsmålet er annerledes. Jeg tar 418 i apoteket mitt (jeg husker ikke apotekets navn). I provinsdoktor er prisen omtrent den samme. I andre kommer det til 600 rubler.

Den første måneden av bruk, jeg ble bare gal. Det var alle slags bivirkninger. Jeg var ofte syk etter å ha tatt den. Forresten, etter å ha spist det, ble det lettere, så nå spiser jeg jevnlig om kveldene. Hodet mitt var summende, stemningen min var dårlig, jeg ropte ofte fra bunnen av. Tanker generelt var i en slags hus, tenkte jeg usammenhengende.

Som jeg husker, gikk jeg med en venn fra kinoen, dagen er så god. Og uten grunn, begynte hun å gråte. Jeg er stygg.... Jeg har akne og hår vokser ikke.... Kortere vondt, vondt, vondt. Jeg ble drept etter alt uttrykket jeg ønsket å ønske. En venn skrek og sa, du forstår selv hva du snakker om. Etter det ble gråtende tantrum til gråt / latter. Hun kunne ikke stoppe i ytterligere 30 minutter, men essensen var hormoner.

Samtidig hadde jeg blod hele måneden. Ikke rikelig, men jeg kunne ikke kalle meg en dag uten noen engangsputer. Akneproblemet forverret, subkutan hormonell akne på haken begynte å klatre. De var store, røde, veldig syke. Det var enda vondt å sove.

Jeg ønsket også sex. Madly. Bare klatret på veggene.

Jeg så på meg selv med horror og trodde at det fortsatt var en måned... fordi løftene ville bli bedre etter 3 måneder... Men jeg husket vurderinger at de fleste hadde akne en måned senere og var enda mer opprørt. Månedlig begynte.

Så doperpela til den andre måneden.

Etter at jeg pakket ut den andre pakken, løste problemet med permanent blødning seg selv. I hjemmet lå tre pakker med engangsputer rundt, blodet rørte ikke lenger. Stemningen er tilbake til normal. Det var ikke hysteri, hodepine og kvalme, men akne ble igjen, og de indre fortsatte å klatre. Jeg kjøpte regicin. Om salven kan du lese lenken, og på bildet litt høyere kan du se forskjellen i ca 2 uker.

Fra siden, la jeg også merke til det anstendig så økt bryst. Jeg kjøpte 2 sett med lin en størrelse større enn jeg hadde kjøpt før. Foto i badedrakt fra i fjor og dette:

Det er litt deflatert under menstruasjon og er godt oppblåst i de første dagene etter at du mottar en ny pakke. Bryst som en god side

Månedlig begynte som en klokke, og senere vet jeg også den nøyaktige datoen og pillen, hvor de kritiske dagene begynner. Dette er et stort pluss, spesielt hvis du lider av konstante forsinkelser. Jeg kunne ikke ha en måned. dager i tre måneder! En gang, selv et halvt år...

Generelt var alt bra, bortsett fra problemet med akne. Jeg ventet, fordi på emballasjen er det skrevet at ved slutten av 3 pakker skal problemet gå, men nei... Som et resultat, kjøpte jeg en annen salve, det er dyrere - klenzit - med, som bidrar til å kvitte seg med den syke interne akne veldig raskt.

Bilder for øyeblikket:

Det er nesten ingen intern akne, vylaziyu, men ikke ofte, tilsynelatende blir kroppen brukt alt det samme, men et lite utslett, rødhet passerer ikke! piller eliminert ikke dette problemet.

Jeg leser mye om forskjellige andre piller, men jeg er redd for å ta den. Først og fremst skremmer de alltid bivirkningene, jeg er vant til disse tingene, men hva skjer hvis jeg går videre, for eksempel på Diane-35...... så langt jeg ikke risikerer, fortsetter jeg å drikke.

Nå kort sagt, fordeler og ulemper:

+ Den månedlige syklusen har normalisert seg;

- Intern akne forekommer noen ganger;

- Akne har ikke blitt kvitt;

- Det var gensere på ansiktet. Tidligere var de mye mindre. Selvfølgelig, mens hun prøvde å fjerne intern akne, var hun ikke oppmerksom på at spor forblir.

Bestem deg å drikke eller ikke, selvfølgelig du. Det er fordeler og ulemper, og det er veldig vanskelig å bestemme seg for å ta piller, å vite hvordan og til hvem de har påvirket. Jeg vet ikke engang om jeg selv angrer at jeg begynte å ta dem eller ikke. Det er betydelig og pluss og minus. Men jeg fortsetter å drikke, fordi det er verdt å vite når dine kritiske dager begynner og ikke være redd for en uventet graviditet hver måned. Derfor legger jeg det jeg anbefaler. Lykke til deg!

Jeg supplerer anmeldelsen den 9. august 2013. I en måned var det to kviser. Ugjennomtrengelig for andre, fort bestått. Kjøpte en salve lettere for ansikt- Klendovit. Veldig fornøyd. Ansikt nå:

Jeg tok en pille i et halvt år, og etter instruksjonene bestemte jeg meg for å ta en pause. Ansiktet var helt rent, det var ingen utslett og ingen arr igjen (forresten hjalp sclees mye med arrene!).

Det ble antatt at jeg ikke ville ta pillene i en måned, men som jeg skrev over, hadde jeg ikke noen forsinkelsespiller... og jeg drikte dem ikke i nøyaktig 2 måneder til de neste kritiske dagene begynte.

I to måneder har ingen piller av den tidligere akne oppstått. Klatret, selvfølgelig, men litt. Ikke sterk.

Etter at jeg begynte å ta pillene begynte jeg å kaste opp igjen. I to uker, 6t oppkastet, og fra natt til morgen. Hun gikk ikke på jobb, kalt en ambulanse, mistet stemmen hennes. Jeg forsto ikke umiddelbart hva som skjedde (alt var fint før). Så, min mor kom opp med en ide, og jeg bestemte meg for å kaste... tilsvarende begynte blodet å strømme. Så begynte akne å dukke opp på ryggen min, som før.

Nå har det vært 2 måneder siden jeg ikke drikker - ansiktet mitt er fortsatt rent;

Månedlig som begge månedene var relativt vanlig, men smertefull.

Nesten et år senere, etter slutten av mottaket, begynte jeg å drikke OK JES. Sammenligning med Chloe kan leses på lenken.

Hva legen bestilte! Utmerket! PHOTO

Chloe, dette er mitt første møte med oral prevensjon. Det hele startet med at jeg hadde økt sekresjon av talgkjertlene, en uregelmessig syklus, det var ikke noe bryst og økt kroppshår. Etter å ha kommet til gynekologien, besto jeg testene, og de viste et nesten fullstendig fravær av kvinnelige hormoner (østrogener). Selv om de var tilbøyelig til forhøyet maskulin.... Hvis jeg hadde et aktivt sexliv, foreskrev legen Chloe uten å tenke på det. Viste bukletik som forventet. fortalte alt.... vel, og prisen passet meg perfekt (ca 500 r). Venter på øyeblikket jeg begynte å motta. Til min overraskelse hadde jeg ingen spotting, hodepine eller underlivssmerter. Alt var vakkert. Forebyggingsfunksjonen ble utført perfekt, kroppshår begynte å vokse mindre, huden fikk et fantastisk utseende, små kviser forsvant, fett og forstørrede porer forsvant, skink og hår tap på hodet forsvant, de begynte å bli mindre fett og vokse raskere. Og viktigst! Jeg har vokst opp! fra bunnen til størrelse to! Denne skjønnheten, det viser seg, jeg kan ha! Kort sagt, jeg er glad. Chloe passer meg egentlig... og det passer fortsatt i dag. Selvfølgelig tar jeg pauser, men jeg vil ikke og vil ikke helt forlate stoffet, mest sannsynlig før forberedelsene til graviditet!) Selv fra minusene, falt libidoen. det pleide å være gal, men nå har jeg blitt litt roligere))

Ikke fornøyd. Jeg anbefaler på det sterkeste å være forsiktig

Hun begynte å drikke dem siden 2009 på råd fra sin meget gode venn gynekologen. Før jeg begynte å ta, donerte jeg bare blod for hormonet østrogen. Siden jeg fikk ham senket, rådet hun meg til å drikke disse pillene, de har mye inntak.
Først: Lavt hormonkonsentrasjon
For det andre: De har en antiandroisk effekt, det vil si at de undertrykker mannlige hormoner androgener, og de erstatter østrogen, noe som gjør huden bedre for jenter, akne forsvinner, hårtilstanden forbedres (noe som var veldig viktig for meg)
Og i tredje er det en analog av Diane 35, som sannsynligvis koster 2 ganger dyrere.
Jeg drakk pillene til februar 2011, fordi jeg planla en graviditet, og i mars ble jeg gravid. Nå har jeg en vakker datter. For 2 måneder siden bestemte jeg meg for å komme tilbake til Chloe igjen av mange grunner. Vanligvis i jenter, i mange minst syklusen etter fødsel hopper og perioder er mer rikelig. Og jeg er ikke et unntak. I den aller første måneden er disse problemene borte, og jeg nyter livet igjen. Jeg må også legge til at perioderne mine var svært smertefulle, spesielt de første 2 dagene, og med et lite barn blir dette fra et problem til en katastrofe, fordi du må hele tiden løpe etter et barn. Med piller er smerten borte. Nå er alt mye enklere. Det eneste jeg la merke til var en feil i dem. Etter å ha tatt det, mistet jeg 3 kg, for meg er det ikke veldig bra, fordi jeg, med en høyde på 170, veide 52 kg og nå 49. Min mann skremmer selv denne tynnheten, men jeg kan ikke komme over det, uansett hvor hardt jeg prøver. Men dette er det eneste negative. Resten er flott!

Store piller! (stor anmeldelse + mange bilder + indikasjoner og kontraindikasjoner + råd)

Disse pillene ble foreskrevet av en lege etter undersøkelsen. Tabletter foreskrevet for å etablere menstruasjonssyklusen.
Etter å ha begynt å ta chloe donert blod for koagulering, piller kom opp til meg. Jeg drikker dem mer enn et år.
Syklusen er virkelig etablert, Månedlig begynte å komme, som på klokken. Som en prevensjonsmetode, klager Chloe med alle 100!
Pakningen inneholder 28 tabletter: 21 av dem inneholder det aktive stoffet: etinylestradiol 0,035 mg og cyproteronacetat 2,0 mg og 7 tabletter inneholder ikke aktive stoffer (de må tas under menstruasjon).
Jeg drikker bare 21 piller ut av pakken og en uke med pusterom. Jeg liker den praktiske "linjalen" på selve emballasjen, på den Ukens dager er skrevet, så hvis du glemmer sagen i dag eller ikke, kan du alltid hekke. Hvis du hopper over en dag når du tar piller, trenger du neste dag å drikke to på en gang.
Minus disse pillene Dette er en høy pris som vokser til en Beskan rate. For et år siden kjøpte hun for 370 rubler, nå nå prisene 500 (på apotek 36,6), siste gang kjøpet kostet 437,90 (ved et forsiktig apotek).
Et annet pluss av Chloe-medisinen gir en kosmetisk effekt, tilstanden til huden i ansiktet har blitt mye bedre, liten akne har gått.

Advarsel! For jenter som er redd for å bli fett fra p-piller:
i utgangspunktet. ikke selv-medisinere! piller du må kun utnevne en lege etter å ha bestått en serie tester!
Dernest: Et stort innhold av hormoner i tablettene var for 20 år siden, vitenskapen er ikke verdt det og forbedrer produksjonsteknologien, personlig har kroppsvekten min ikke økt!

den eneste veien ut for meg

Jeg har tatt Chloe i mer enn et halvt år, som foreskrevet av en lege selvfølgelig. Siden adolescens, polycystisk ovarie, ovariedysfunksjon, har blitt diagnostisert. Mannlige hormoner ble økt, noe som resulterte i økt hårhet, akne, jeg er helt stille om syklusen. Skje, i flere måneder var det ingen cd.
Den eneste veien ut er OK. Jeg var redd for å ta dem i lang tid, redd for bivirkninger. men risikert. prisen er ikke bra, jeg kjøper på apotek for 365 rubler. Jeg tar bare 21 piller, deretter en uke pause, og en ny pakke. fordi de andre 7 pillene er laget for enkelhets skyld.
Syklusen ble 29 dager, alt går helt smertefritt. Ansiktets hud har blitt mindre ren et sted på 3 pakker, men ikke perfekt. hår etter epilering begynte å vokse tregere! brystet ikke lenger, dessverre, men vekten blir ikke plukket. Med libido er alt bra! men humørsvingninger er hyppige. Jeg vet ikke om dette er relatert til OK, eller til mitt dårlige humør....
Jeg vet ikke hvordan det vil påvirke (eller kanskje ikke) i fremtiden, bruk av prevensjonspiller på kroppen min, men jeg tror at forsinkelser på et halvt år, akne, hårhet er mye verre og mer skadelig for kroppen.
Generelt, herlige jenter, vær ikke redd for kviser, hvis de er utvalgt av en lege og sendt for å behandle din kvinnelige helse!

Det fungerer! MEN det er konsekvenser ((Dette er ikke advart.

Legemidlet ble foreskrevet til meg av en gynekolog etter en grundig undersøkelse. Jeg hadde en liten forskjell i mann og kone hormoner. Dessuten har jeg veldig problematisk hud (et stoff med en anti-androgen effekt bidrar til å redusere uregelmessigheten i ansiktet og hodebunnen, reduserer akne og kviser), så selv om det var skummelt å ta et hormonalt stoff for første gang... men etter mye tankegang.... ønske å være vakker av noen måter "fortsatt oppveies.

Drikk 7 måneder, så kastet seg lei av å drikke piller hver dag. I tillegg indikerer merknaden at etter 3 måneder (hvis jeg ikke gjør feil!), Er det en konstant effekt. Men... i rekkefølge.

1. Huden er nydelig, håret nesten ikke faller ut, fettinnholdet har gått ned (såpe 2 ganger i uken... og enda mindre ofte), de ble lagt elegant + negler vokser godt.

2. Vekten økte ikke, jeg fulgte lett en diett.

3. Bust en størrelse større nesten.

Cons mens du tar stoffet:

1. Irritabilitet, noen gråter til tider.

2. Eksplosjon i stridigheter. Tenk på om du går i strid med en fyr eller bryter opp, alt er kryndets. Livet er ikke søtt.

3. Emosjonalitet. Venner hevder at ordet ikke ble satt inn. Jeg tror ikke det.....no))

Ulemper etter narkotikauttak:

1. Hud forverres umiddelbart. Nok lenge. Jeg led mer enn seks måneder.

2. Humørsvingninger fulgte meg omtrent like mye.

3. OBS.... Hvis du har en disponering.... Og analysene avslørte ikke dette for meg. Jeg hadde det omgående neste måned etter at stoffet ble avviklet på det tidspunktet mensene skulle begynne å ha problemer. om kvelden begynte det å bli skarpt i ribbenområdet (det var nesten kvelende, siden det var umulig å ta en dyp pust) og hofte, skuldre osv. som strekker seg inn i kragebenet. Om morgenen hobblet jeg inn i gynekologien derfra med ambulanse til sykehuset. Diagnose - brist av corpus luteum. Abdominal kirurgi. 1,5 måneder lå på sykehuset. kunne ikke gå eller sitte. Da jeg ble løslatt fra sykehuset, var jeg opptatt av høyhastighets høyt dose hormonpreparater, angivelig nødvendigvis. I samråd med legen i form av skarpe leger. På den kjente adressen som sendes. Jeg skrev et stykke papir som jeg skjønner hva avslaget på behandlingen som kirurgen tilbyr, vil føre til. Pluss... Jeg må si... at jeg ble advart om gynekologi, at når de går inn på sykehuset med en slik diagnose... blir de ikke lenger behandlet... de kan bare dumt kutte ut eggstokken som er utsatt for dannelse (((((

Nylig hadde jeg en gynekolog-endokrinolog... bare for en konsultasjon... for første gang... han sa at dessverre bristene i corpus luteum og dannelsen av cyster.... etter kansellering av hormonmedikamenter er en hyppig ting... men gynekologer (hvis du har betalt oppmerksomhet) alle synge i en stemme Tom som det er bra og praktisk. Forresten 2 venner i 3 år drakk hormonal og pah-pah ingenting. Og alle funksjonene i organisatorisk (((

Vær derfor forsiktig og forsiktig når du tar hormonelle legemidler. Jeg ønsker deg god helse. Tenk på at dette er en "disservice".... vel... men konsekvensene vil mest sannsynlig være.

NÅ... nesten 2 år har gått... ganske ofte stedet der kirurgi var ((om vinteren falt det nesten flere ganger.... så sømmen var veldig syk... jeg måtte sette smertestillende for stearinlys (ble igjen etter operasjonen). uansett hvor hardt jeg prøvde å ringe magen min... lett, det forlot meg ikke. Jeg er ganske slank)) Derfor... min erfaring med å bruke hormonelle kan kalles veldig trist ((((

Flere Artikler Om Typer Acne