Tror du at ansiktshuden er mest stresset? Dette er ikke slik, våre hender er nedsenket i kaldt vann, i kontakt med vaskemidler. Hansker - ikke alltid en nødvendig del av garderoben om vinteren, og om sommeren, glemmer mange enkelt å bruke en krem ​​med UV-faktor når de går utenfor. Det er ikke overraskende at hudens sprekker og tørrhet vises på hendene. Nesten alle produsenter av kosmetikk har en håndkrem i arsenalet av skjønnhetsprodukter. Men ikke noe krem ​​eller salve vil bidra til å takle problemet med sprekker. Hvordan velge et kvalitetsverktøy?

Hva skal være en del av en kvalitetskrem

Produkter på det kosmetiske markedet mye. Først av alt er det nødvendig å bruke noen spesialiserte krem ​​for hender? Mange gjør kostnaden for hendene på samme måte som for kroppen, og det er greit, ikke sant? Men hvis det er områder med alvorlig tørrhet eller sprekker på huden, er det bedre å bruke en spesiell krem ​​med oljer og naturlige ingredienser. Høykvalitets krem ​​beskytter effektivt huden mot eksponering for temperatur, sol, vaskemidler og andre irriterende stoffer.

Som en del av en god håndkrem kan du finne naturlige oljer:

 1. shea, karittmykner, regnes som mer tett og egner seg til helbredelse av små sår og mikrokaster. Rik på vitamin E, fremmer hudregenerering og rask helbredelse av sprekker. Shea smør er ansett som et naturlig middel mot tørr hud og lunger;
 2. Olivenolje er en relativt billig olje som er grunnlaget for lavpris håndkremer og bidrar til den aktive gjenvinningen av huden etter aggressive miljøpåvirkninger. Det er ofte sagt at olivenolje er en erstatning for en hel kosmetikkpose. Folk oppskrifter hevder at når du ikke har tid og penger til å kjøpe profesjonell håndkosmetikk, kan du bare bruke olivenolje på huden din om natten og ha på deg noen slags tøyhansker. Uansett, olivenolje er nyttig ikke bare for hudenes hud, men også for negleplatene;
 3. mandel og ferskenoljer - mandler og ferskenpiter er kraftige naturlige kilder til vitamin E og mykemidler;
 4. lanolin og glyserin er tradisjonelle komponenter kjent for den sovjetiske kosmetiske industrien. De er billige, ikke dårlige, myker huden og bidrar til forebygging og behandling av sprekker. Hva mer trenger du?

Som fuktighetskrem i hånd kremer inkluderer urea og hyaluronsyre. Sistnevnte er også en komponent for hudpleie serums. Hyaluronsyre kan mette hudceller med fuktighet og til og med "slå tilbake tid", noe som gjør hendene visuelt yngre. Urea, til tross for det "unappetizing" navnet - en tradisjonell hudbløtende komponent og en ekte fighter med grove calluses.

Ofte i hånd kremer inkluderer hvete kim olje, det er en kraftig kilde til vitamin E og fuktighetsgivende midler. Hvete kim olje er et foryngende og regenererende naturlig stoff. Den er forbedret av essensielle oljer av rose, lavendel, enebær og gran, samt sitrus. Eteriske oljer gir ikke bare en behagelig aroma til kremet, men forbedrer også blodsirkulasjonen i vevet og hjelper til med å forynge huden på hendene.

Lanolin - animalsk fett, det legges til kremer for å myke huden. Vegetabilsk analog er kokosnøttolje. Disse komponentene bekjemper peeling av hud og lunger.

Høykvalitets cremer med anti-aging effekt inneholder fotofilter og kan uten de negative effektene av solen. Slike midler kan dessuten inneholde blekekomponenter.

De fleste kremer mot sprekker er sammensatt av dexpanthenol. Dette stoffet er basert på vitaminer fra gruppe B, det brukes ikke bare i kosmetikk, men også i sårhelingsprodukter.

I tillegg til oljer er urteekstrakter mye brukt i håndkrem. I første omgang er melk og aloe vera gel. Dette stoffet fukter huden og bidrar til raskere helbredelsesprosessen. Aloe forynger og gjør huden mer øm.

Kamilleekstrakt av apoteket - et kraftig naturlig antiseptisk middel. Hans tillegg til håndkrem hjelper ikke bare med å forbedre hudtilstanden, men bidrar også til å beskytte kroppen mot bakterier. Kamille bløder og fukter også huden.

Kakaoekstrakter og kakaosmør finnes også i håndkrem. I tillegg er håndkremer ofte mettet med flere vitaminer. Vitaminer i gruppe B er nyttige mot tørr hud, sprekker og rynker, samt tradisjonelle "vitaminer av ungdom" - A og E.

Oversikt over kjente merker

Før du kjøper kremet på lang sikt, er det verdt å teste en liten sampler på deg selv. Med kosmetikk er alt veldig vanskelig, mange kan ikke finne sine midler blant dyre merker, men de er fullt i stand til å velge en billig farmasøytisk krem ​​som fullt ut tilfredsstiller alle behov. I prinsippet er lite avhengig av prisen, kosmetikk enten liker det eller, tvert imot, passer ikke.

 • Fuktighetskrem "Yak"

Dette er en spesialisert krem. Det er preget av en geltekstur og er et "middel for rask respons". Yak Moisturizing Gel hjelper deg når du raskt skal bli kvitt tørrhet og ubehag og mykere huden. I sammensetningen av krem-arganoljen og aprikoskjerneoljen. Verktøyet absorberes raskt, strammer håndens hud, motstår aldringsprosesser og negative effekter av det ytre miljø.

 • L'Occitane - Shea Butter Hand Cream

Ikke rart at sheasmør anses som det beste hudmykningsmiddelet. Selv en liten mengde i dette produktet bidrar til foryngelse av huden, eliminerer tørrhet i lang tid og etterlater en hyggelig delikat duft.

"Støtte" den dyrebare oljen vil ha et ekstrakt av mandler og honning. Denne kombinasjonen av naturlige ingredienser vil gi en omfattende handling. Egenskapen til denne krem ​​er enkel og rask absorpsjon, fraværet av en fettfilm etter påføring. De kan bruke og umiddelbart gjøre ting. Dette er den perfekte dagkrem for hender. Den eneste ulempen er den høye prisen.

 • Aloe Vera Cream

Aloe vera ekstrakt eller aloin er et reelt "middel" for sprekker og tørre hender. Det lindrer betennelse og gjør huden myk og glatt. Krem hjelper også mot aldersflater og fjerner grovhet. Dette middelet lindrer også rødhet og irritasjon fra vaskemidler.

 • Dr. Scholler - krem ​​for beskyttelse og utvinning

Fjerner hudslakhet, hjelper mot "kyllingene". Tillater deg å gjøre huden smidig, nærer de dype lagene. Dette er en tett krem, som minner om tekstur av natt ansiktskrem. Ingredienser - havre ekstrakt og panthenol. Dette verktøyet er absorbert i lang tid, så det er bedre å bruke det om natten. Men det beskytter perfekt mot eventuelle aggressive effekter av det ytre miljøet. Takket være UV-filteret, er det godt egnet for sensitiv hud og som dagkrem også.

 • Radevit og Panthenol

Disse verktøyene er omtrent identiske i sammensetningen. Radevit er beriket med vitaminer D, A, E, panthenol - i tillegg med vitaminer i gruppe B. Det første middelet gjør det mulig å helbrede sprekker og skadde steder. Den andre er offisielt et middel for brannskader, men er faktisk godt egnet for å ta vare på grov hud på hendene.

 • Grønn apotek - kamille

Denne nærende og helbredende sprøkrem inneholder kamilleekstrakt. Det er flott for de som ønsker å bleke huden, bli kvitt alder og gjøre huden mer ungdommelig. Ulempen av denne krem ​​er at den absorberes i ganske lang tid.

 • "Dawn" - krem ​​for sprekker og peeling

Faktisk er dette et veterinærprodukt. Den inneholder glycerin og floralisin og myker grov hud... yver. Men i hele landet bruker kvinner "Dawn" for sine hender. Denne krem ​​forhindrer for tidlig aldring og gir deg mulighet til å bekjempe peeling av huden. Det bidrar til raskere regenereringsprosesser og fremmer aktiv hudregenerering. Kremet kan brukes som et nærende og regenererende produkt for føttene.

 • Tenderness fra Oriflame

Produktet fra et svensk kosmetikkfirma har en naturlig sammensetning og en relativt billig pris. Det myker huden, helbreder små sår og sprekker og absorberes raskt. Den viktigste aktive ingrediensen i denne krem ​​er myk macadamiaolje. Verktøyet gjør huden fløyelsaktig og ømhet.

Folk oppskrifter

Mot sprekker på hendens hud er det mange interessante folkemessige oppskrifter. For eksempel anbefales det å smøre dem med en blanding av lard (svin) og fiskeolje. Selvfølgelig vil et slikt stoff ikke lukte veldig bra, men for å slå av en bestemt aroma må du legge til noen dråper essensielle essensielle oljer til det.

Anbefal ofte tilberedelsen av kremer med aloe juice. Det er nødvendig å kutte blomstene av aloe-blomsten, suge dem i kjøleskapet i to uker. Klem deretter saften fra bladene (2 ss), kombiner den med lanolin (50gr.) Og olivenolje (2 ss) og slå med en blender. Den resulterende naturlige fløten foldes i en glassburk og oppbevares i kjøleskapet i 2 uker. Det er hvor mye det vil være brukbart. For å holde naturlig krem ​​med aloe videre, gir ikke mening, siden det kan raskt forverres.

Mange foretrekker å smøre huden på hendene med ren macadamiaolje, mandelolje eller olivenolje over natten og slitasje luehansker. Og noen smeder selv hendene med rent smeltet smør med en liten mengde kanel. Hudpleie er en individuell sak, og i ulike moderne skjønnhetsprodukter kan hver finne sitt eget ideelle alternativ.


Og hvilke kremer sparer du fra tørrhet og sprekker? Del i kommentarene til artikkelen!

Den beste håndkrem for tørrhet

En god fuktighetskrem for meget tørr hud. Utvalgstips og programregler

På høsten og vinteren i vårt land lider ikke bare vår immunitet, men også våre negler, hår og hud i våre hender og ansikter lider av mangel på vitaminer og temperaturfall.

Hva skal man gjøre når håndtakene ikke lenger er fløyel, og epitelet begynner å skrelle av? Hvordan velge en næringsrik, fuktighetsgivende og bare god i alle henseender krem ​​for veldig tørr hud av hender?

VIKTIG! Hvis huden på hendene er utsatt for tørrhet eller flak, er det nødvendig å beskytte epidermis mot miljøets skadelige virkninger. I kulde, bruk vanter, og vask oppvasken gjøres kun i gummihansker.

Enhver hjemmekemi i kontakt med epidermis kan provosere, om ikke en allergi, så lokal rødhet eller tørrhet. Selv når du vasker med spesialprodukter med hudpleie ingredienser i sammensetningen (samme vitamin E), anbefales det å bruke hansker. På grunn av det faktum at våte hender for en kort stund er under en strøm av vann, og deretter bare tørker i luft, kan det oppstå irritasjon.

Rettsmidler for svært tørr hud i hendene, og hvordan du bruker dem

For å begynne, la oss gå gjennom standardformuleringer av kosmetiske produkter av denne profilen. Hvilke ingredienser har en fuktighetsgivende effekt, og hvilke som er best igjen for mer fete hudtyper?

Den syntetiske komponenten finnes i en stor mengde fuktighetsgivende og anti-aldrende kosmetiske produkter. Spesielt viktig etter tretti år sammen med kollagen. Med alderen reduseres produksjonen av kollagen, som er ansvarlig for elastisiteten til epidermis. Hyaluronsyre parret med kollagen bidrar til å opprettholde cellulær tone og bevare ungdom.

Obligatorisk komponent i fuktighetsgivende sammensetninger. Hovedoppgaven er å beholde fuktighet.

Det bidrar også til å beholde fuktighet i dermis, men er bedre kjent for sine helbredende egenskaper. Hvis epidermis er veldig tørr, sprukket og skummel, er panthenol-produkter ditt beste valg.

- Nærende oljer og vitaminer

De har en tonisk og beskyttende effekt. De er til stede i nesten alle kosmetiske produkter, gjør huden fløyelsaktig. Faktisk - den endelige berøringen i spørsmålet om omfattende omsorg for tørr hud av hender.

VIKTIG! Sjelden hva en god krem ​​for tørr hud i hendene vil inneholde derma tørking alkohol. Også, når du velger en fuktighetskrem, prøv å ikke ta produkter med en skarp lukt - kanskje et slikt produkt er falskt. Kremet kan deles inn i ni kategorier:

På overflaten av kroppen, oppretter slike agenter noe som en lipidfilm som holder fuktighet inne. I utgangspunktet er hele vinterpleie kosmetikk bare beskyttende.

Hvordan påføres: Påfør på de mest følsomme områdene av epidermis før du går ut.

Fattige nattformuleringer med intensiv regenererende egenskaper. Lang absorbert. Ha en mild helbredende effekt.

Hvordan søke: Applicer over natten på huden på hendene.

- Fuktighetsgivende og ultra fuktighetsgivende

Slike kremer inneholder store mengder vann. Hovedoppgaven er å fylle epithelets vannbalanse. Ultra fuktighetsgivende produkter anbefales ikke for fet hud.

Hvordan søke: raskt absorberte produkter i denne kategorien passer godt til gjentatt bruk i løpet av dagen.

I sammensetningene av slike kremer kan du se panthenol og urteekstrakter. Apotek selger selv stoffet, som kalles "Panthenol." En slik agent brukes til å behandle skadet hud og eliminere desquamation. Hvordan søke: Legg produktet på de skadede områdene av epidermis med masserende bevegelser en eller to ganger om dagen.

For moden hud over tretti. Sammensetningen inkluderer hyaluronsyre og kollagen, som har en fuktighetsgivende effekt.

Hvordan påføres: Påfør på tidligere rengjort og tørket overflate av kroppen om dagen eller om kvelden, avhengig av anbefalingene for bruk av krem ​​(vanligvis skriv på pakken, dagtidsprodukt eller kveld).

Et nytt ord i kosmetikkindustrien - tørr krem. Ser ut som en såpe, refererer vanligvis til fuktighetsgivende preparater.

Hvordan søke: Som alle fuktighetsgivende produkter - påføres huden flere ganger om dagen.

Generelle bruksregler

Den terapeutiske effekten vil være spesielt merkbar dersom en fuktighetskrem for håndens hud påføres riktig for å bekjempe tørt epitel. Følg reglene nedenfor og resultatet vil ikke vare lenge:

 1. Før påføring av kvelden er næringsstoffblanding anbefalt i femten eller tjue minutter for å sette hendene i karet med havsalt og urter.
 2. Fuktighetskremer bør ikke påføres umiddelbart før du går ut. Etter påføring må du vente femten til tjue minutter, bedre - en halv time. Ellers vil produktet fryse og kan ha en negativ effekt i stedet for terapeutisk.
 3. Sammensetningen skal brukes i sirkulære massasjebevegelser.
 4. Etter påføring av krem, anbefales det å bruke spesielle bomullshansker, spesielt etter bruk av fede nattformuleringer som er absorbert og smurt i lang tid.

De beste kremer for tørrhet. Bla gjennom populære produkter

I dette valget vurderer vi de tre øverste næringsstoffene og de tre beste fuktighetskremene for tørr hud i hendene. Følgende kosmetiske produkter er produsert i forskjellige land og selges til forskjellige priser, men de er alltid populære hos vanlige kjøpere.

næringsstoffer

- L'Occitane med shea smør

Produktet er ikke det billigste - et gjennomsnitt på en krukke må betale nesten to tusen rubler. Prisen rettferdiggjør imidlertid kvaliteten - det franske merket L'Occitane utvikler sine produkter samvittighetsfullt. Ifølge vurderinger av fornøyde kunder i nettverket, blir det klart - kremen av pengene koster og tar seg selv med den tørreste og skadede huden.

Produktets sammensetning - bare naturlige ingredienser. Tjue prosent av sheasmør, honning, mandler - alt i de beste tradisjonene i det franske merkevaren. Kremet danner ikke en fettfilm når den brukes, og absorberes raskt, og gir omfattende omsorg.

Som en fin bonus - lys aroma av forlengende ylang-ylang.

- Håndkrem Konsentrert Håndpleie av Neutrogena

En annen franskmann, men allerede midtprisesegmentet. Prisen svinger rundt to hundre og femti og tre hundre rubler, siden Neutrogena allerede er ansett som et mer budsjettmerke. Krem vil bidra til å helbrede huden raskt etter vintertørrhet og igjen gjøre den myk og fløyelsaktig. Produktet er presentert i flere versjoner - med lukt, luktfri, og det er også en spesiell hypoallergen sammensetning for svært sensitiv hud.

Produktet er ganske tykt. Anbefales for tørr og normal hud.

- Natura Siberica "Winter Hand Cream"

Produktet fra russisk produksjon gir dyp ernæring av epitelet og beskyttelse mot de kalde og skadelige miljøfaktorene. Den har en lett, subtil aroma av urter. Dahurian rosehip olje og panthenol i sammensetningen av produktet vil nøye helbrede hudssår og sprekker. Kremet absorberes ganske langsomt, men danner ikke en følelse av film på hendene og forlater ikke klebrighet. Det kan brukes ikke bare for hender, men også for hele kroppen.

Passer for alle hudtyper, men det koster bare hundre og femti rubler.

fuktighetskremer

- TOPICREM ultra fuktighetsgivende

Og igjen stoffet fra de franske apotekerne. Det gjennomsnittlige prissegmentet - en flaske fløte i femtios fem milliliter vil koste rundt seks hundre og femti rubler. Kremet adskiller seg fra andre produkter med en stor mengde glyserin i sammensetningen og beretter dermed prefikset "ultra" i navnet.

Kremen helbreder ikke bare mikroskraper, men fremmer også hudregenerering, noe som gir en veldig sterk fuktighetsgivende effekt.

BAKGRUNN. TOPICREM produkter er representert i store apotekskjeder.

Vintervernmiddel fra en russisk produsent av oksygen kosmetikk koster ikke mer enn hundre og femti rubler og har en feit, næringsrik tekstur. Ifølge mange vurderinger fra våre landsmenn blir det klart at produktet er nesten det beste i sitt segment, og dette er til tross for den beskjedne prislappen.

Verktøyet er plassert som en krem ​​med beskyttelse mot kulde. Det kan brukes ikke bare på hendene, men også på ansiktet - det forhindrer utseendet på skarpe røde flekker, den såkalte "allergi mot kulde".

- DULGON REGENERIERENDE HAND CREME

Tysk-laget medisinsk krem ​​med gode anmeldelser, tett tekstur og kostnad på tre til fem euro. Produktet inneholder også mye glyserin, som gjør det mulig å fukte tørr hud godt. Produktet er rettet mot helbredelse av mikroskraper og intensiv hydrering. Krem absorberes raskt og er egnet for gjentatt bruk hele dagen.

funn

Det alvorlige russiske klimaet er nådeløst mot et mykt og forsiktig epitel. Glemme om hendene på huden, veldig snart etter at det er kaldt vær, kan du finne alle gleder av peeling og kroniske mikroskader. For ikke å vente på det øyeblikket epitelet helt sprekker, er det nødvendig på forhånd å ta hånd om å beskytte hendene mot ugunstige klimatiske faktorer.

For øvrig, hvis du bor veldig mye i det fjerne nord eller jobber på steder med svært tørr luft, kan du se nærmere på ultra beskyttende kremer med silikon komponent. Silikonforbindelser anses ikke for de beste produktene for tørre epitel, men hvis du kombinerer dem, for eksempel med intensivt nærende nattprodukter, kan denne kombinasjonen tillate deg å holde håndtakene mykt og delikat selv under tøffe klimatiske forhold.

Også krem ​​for tørr hud av hender kan gjøres hjemme.

Tips for å velge og bruke høyre hånd fuktighetskrem

Ofte blir håndteringen ikke gitt oppmerksomhet, mens huden deres lider daglig fra eksponering for hardt vann, kald eller varm luft og kjemikalier. En erfaren person trenger bare å se på samtalepartens hender for å kunne bestemme hans alder, sitt yrke og sosial status nøyaktig.

Alle forstår behovet for å bruke ansiktskrem. Mens fuktighetskremet for hendene ofte forblir stående uberørt på en hylle på badet. For en fullverdig håndpleie hjemme tar det ikke så mye tid og pris, som noen tror.

Riktig valgt kvalitetsverktøy løser mer enn halvparten av alle aktuelle problemer:

 • fjerner tørrhet og tetthet
 • Nærmer vev med vitaminer og sporstoffer;
 • mykner og jevner rynker
 • helbreder små sår og slitasje;
 • Beskytter mot effekten av aggressive eksterne faktorer, danner en usynlig film.

Samtidig bør høykvalitets krem ​​for tørr hud av hender være fullstendig absorbert og ikke forårsake følelse av fet film.

Men hvordan forstår jeg at dette virkelig er en god håndkrem med tørr hud, men den ene er ikke veldig bra? Hva du trenger å vite for å kjøpe høy kvalitet og nyttig verktøy for hjemmebruk?

Viktig: Når du velger et produkt for fuktighetsgivende hender, må du fokusere på sammensetningen og effekten deklarert av produsenten, og ikke på merkevaren, kostnader og forsikringer om reklame eller venner.

Når og hvem trenger en krem ​​for tørre hender

Din hudtype er kjent for hver kvinne. Og hvis hun ser på hennes utseende, vil hun aldri bruke en rik, nærende krem ​​i ansiktet med et problem eller en kombinasjonshud, eller en lys fuktighetsgivende mens aldring, fading, trenger intensiv næring.

Med hendene er det samme. Hvis du vil ha pennene dine til å se godt preparerte og unge, var det fint å berøre dem, du må bare bruke de verktøyene som passer til hennes tilstand og behov.

Krem til tørre hender er nødvendig i slike tilfeller:

 1. Hvis du må regelmessig kontakte husholdningskjemikalier - rengjøringspulver, pastaer, løsninger og geler, polering, flekkfjernere etc.
 2. Hvis hendene ofte vaskes og behandles med antiseptika - gjelder dette helsepersonell, kosmetologer, massasje terapeuter, leverandører, servitører.
 3. Hvis en mann eller en kvinne er 30 år gammel - fra denne alderen reduserer prosessene for vevregenerering, huden taper elastisitet, begynner å tørke ut og bli gammel, fordi fuktighetsgivende kremer for tørr hud bare er nødvendig.
 4. Med en medfødt tendens til epitel uttørking.
 5. Etter eksponering for ultrafiolett stråling, sjø eller elv, sand, snø, frostig luft - en effektiv håndkrem for tørrhet under og etter en aktiv ferie ved sjøen eller i fjellet, vil ikke være overflødig.

Tilstanden av huden er direkte avhengig av menneskelig ernæring. Hvis den unge damen er opptatt av faste dager, alle slags dietter eller pinner til vegetarisk kosthold, kan huden tørke opp dramatisk, ikke bare på hendene, men også på hele kroppen.

Årsaken er en grunnleggende mangel på fett, vitaminer og andre næringsstoffer. I dette tilfellet vil bare krem ​​fra peeling av huden på hendene ikke hjelpe.

Epiteliale vev av hendene i seg selv produserer svært lite talg, noe som kan beskytte det mot de daglige effektene av uønskede faktorer. Fordi hun trenger hjelp, regelmessig fôring og fuktighetsgivende henne.

I prinsippet bør fuktighetskrem til huden legges på dressingbordet for hver kvinne og menn også. Den brukes til daglig pleie.

Og i ekstreme situasjoner vil det bidra til å beskytte og gjenopprette tynn, skadet hud på hendene på kremet fra tørrheten i håndheling. Hvilken krem ​​for tørr hud er bedre å kjøpe og hvor?

Tips: Unge jenter kan bruke vanlig vanlig fuktighetskrem. Kvinner som har gått over 30, bør gjøre oppmerksomheten til intensive nærende håndkremer for tørr hud og bruke dem minst to ganger i uken. Ved sterk tørking, irritasjon og sprekker, anbefales det å få medisinsk salve fra peeling av huden på hendene på apoteket.

Hvordan velge den beste håndkrem for tørr hud

Det er ikke nødvendig å få en effektiv krem ​​for tørr hud av hendene på apoteket - her kan du også gå inn i et utløpt, lavt eller fake produkt. Det er viktig at butikken er bevist, og i tilfelle uventede bivirkninger, hvem å kontakte og kreve en forklaring.

Umiddelbart må du si: Hvis tilstanden til håndtakene er kritisk, vil den vanlige kosmetikken ikke løse problemet. Først må du konsultere med en hudlege, han vil fortelle deg hvilken medisin som skal hjelpe og hvor du skal få det.

I alle andre tilfeller, når du kjøper et pleieprodukt, må du være oppmerksom på følgende parametere:

 1. Type og formål. Hvis huden er tørr, betyr det at den mangler fuktighet. Så mange vurdere og dristig ta et fuktighetsgivende produkt fra hyllen. Dette er den viktigste feilen. Hvis huden på hendene er tørr, har cellene ikke nok vitaminer og fett, så du bør være oppmerksom på næringsstoffer.
 2. Aktiv ingrediens og kosttilskudd. Noen damer, etter å ha lest hjemmeomtalen "1000 tips om hjemmeøkonomi", publisert for sytti år siden, kommer til butikken og begynner å forsiktig se etter produkter med glyserol. Det var med dette stoffet at det ble anbefalt å redde de sprukne hendene til våre bestemødre, uten å forklare hvordan det fortsatt virker på epitelet. Umiddelbart etter påføring er sensasjonene veldig hyggelige og det ser ut til at hendene er perfekt fuktet og myknet, men denne effekten er midlertidig. Glyserin lager en tynn film på huden som vil beskytte den mot forverrende effekter av hardt vann, kald luft, kjemikalier etc. Men med vanlig bruk vil det føre til enda mer tørking. Det bør bare brukes før skadelig arbeid ikke mer enn 1-2 ganger i uken. Og for næring og utvinning, bør du kjøpe et produkt som inneholder vitaminer A, E, D, oljer og ekstrakter av medisinske planter, frukt og frø - for eksempel hvete, mandel, drue eller ferskenfrøolje.
 3. Grunnlaget. Hvis epitelet tørker ut og krever intensiv ernæring, bør man velge oljeholdige kremer. Dette kan være petrolatum, innvendig fett, fettfett, lanolin, bivoks. Vannfasen skal ikke overstige 60%.

Informasjon: Som en del av terapeutiske midler kan du ofte finne allantoin, panthenol, meieri enzymer. Alle disse komponentene er bare velkomne, de virkelig nærer vævene, fremmer regenerering av epitelceller.

Slik bruker du krem ​​fra veldig tørr hud

Næringsstoffer brukes vanligvis før du går i seng. Huden må rengjøres og tørkes. Hvis den påføres fuktig på fuktig hud, vil effekten være motsatt - det vil tørke ut enda mer. Kremet er litt gnidd, ikke nødvendig å angre på det.

Etter det bør du gi ham tid til å suge i, ikke vaske opp, ikke gå ut, ikke håndtere hendene med andre midler og løsninger. En gang i uken kan du smøre dem med et tykt lag av stoffet og ha på deg bomullsvotter.

En slik "maske" for penner er gjort hele natten. Om morgenen blir de myke, glatte og fløyelsete. For kraftig tørr hud anbefales det regelmessig å bruke forskjellige masker.

Selv om du kjøper den beste krem ​​for tørr hud i hendene på apotek, men det er ikke riktig å bruke det, blir det ingen fordel. Samtidig kan et billig middel eller vanlig fett lotion for barn utføre et mirakel og forvandle seg raskt til røde, tørre hender i sprekker og slitasje.

En fornuftig tilnærming, konsistens og regelmessighet er viktig i omsorgen for enhver del av kroppen. Og det er mulig å søke både profesjonell, medisinsk og hus, nasjonale rettsmidler.

9 beste håndkremer

Opprettholde ungdom og skjønnhet var alltid viktig. Tidligere, for at huden ikke ble gammel og ser attraktiv ut, måtte jentene lage spesielle te, salver etc. på egen hånd. I vår tid var det rettferdige sexet mye mer heldig. Bare kom til kosmetikkbutikken, og de beste omsorgsproduktene venter allerede på deg i vinduene. En av de mest populære blant dem er håndkrem. Det fukter og fôrer ikke bare huden, men beskytter den også mot miljøpåvirkninger (kald, vann, forurensning, etc.). Produsenter tilbyr en rekke omsorgsalternativer, forskjellige i sammensetning, tekstur og utseende, pris.

Riktig valgt håndkrem vil bidra til å overvåke huden din når som helst på året. De varierer i formål, egenskaper, egenskaper, etc. Først og fremst er det 5 typer.

 • Fuktighetskremer. Kunne akselerere celleregenerering. Ideell for tørr hud, fordi mettet det med fuktighet.
 • Nærende kremer fyller huden med nyttige stoffer som gjør det smidig og sunt.
 • For sensitiv hud. Slike midler er sammensatt av spesielle hypoallergene stoffer.
 • Anti-aging er en egen art som brukes av kvinner og menn etter 30 år. Rynker på hendene - Et vanlig problem som lett kan løses ved hjelp av spesialverktøy. De forbedrer regenerering og forhindrer aldring.
 • Beskyttende. Når det samhandles med vann og såpe på hendene, blir det naturlige laget av huden ødelagt, slik kremer hindrer denne prosessen og kan beskytte mot kjemiske og andre skader.

Hånd hud trenger spesiell forsiktighet. For å bruke det effektivt og effektivt, er det verdt å anskaffe bare gode og velprøvde verktøy. Sammensetningen av slike håndkremer må inkludere oljer, næringsstoffer, planteekstrakter, vitaminer, vann og sporstoffer. Det bør unngå produkter med ikke-naturlige ingredienser (farger, smaker, konserveringsmidler, etc.). Rangeringen av de beste håndkremene inneholder de mest pålitelige måtene å fukte, forhindre rynker, ernæring etc.

Anbefalt: Topp 10 solkrem

3 Velvet håndtak integrert

Budsjetthåndkremet fra den russiske produsenten har en fuktighetsgivende effekt og eliminerer peeling. Fin tekstur og diskret aroma. Huden blir mer øm etter første bruk. Et rør med en spesiell lokkform gjør at kremet sterilt hele tiden, og du kan bruke den riktige doseringen. Lav pris er et annet argument til fordel for kjøp av dette verktøyet.

 • optimal kostnad;
 • økonomisk emballasje;
 • egnet for tørr hud;
 • vakkert utseende;
 • lys behagelig aroma;
 • god tekstur.
 • det finnes ikke-naturlige ingredienser;
 • ikke så merkbar effekt.

La Roche-Posay, et merke av fransk pleie kosmetikk, presenterer tørr hudkrem basert på termisk vann. Den har en naturlig sammensetning og inneholder ikke parabener. Det absorberes raskt og har en umiddelbar fuktighetsgivende effekt. Denne håndkrem anbefales av dermatologer over hele Russland for atopi, andre betennelser eller overdreven tørrhet i huden. Etter bruk av produktet blir huden strålende, vakker og godt preparert. Det forårsaker ikke en allergisk reaksjon og forhindrer mikroskader og betennelser. Den unike sammensetningen av krem ​​gir elastisitet og elastisitet til huden din.

 • utmerket sammensetning;
 • naturlige fordelaktige ingredienser;
 • raske og gode resultater;
 • effektivt lindrer tørrhet.
 • høy pris;
 • liten pakke.

Den unike sammensetningen av håndkrem med hyaluronsyre perfekt nærer og fukter huden. Det trenger ikke å bli stadig brukt igjen, fordi agenten har en varig effekt. Streng emballasje har en lett avtagbar hette som på en pålitelig måte beskytter kremet mot støv og smuss. Stort volum (300 ml) gir lang bruk. Det absorberes fullstendig og gir ikke ubehagelige følelser på huden. Deilig aroma gjør prosedyren for å påføre kremet enda mer behagelig. Bekjemper tørrhet og mindre skader. Eliminerer peeling på huden.

 • økonomisk emballasje;
 • god sammensetning;
 • hud elastisitet etter påføring;
 • godt absorbert;
 • egnet for tørr hud;
 • Den har en utmerket fuktighetsgivende effekt.
 • høy pris;
 • bryr seg ikke om negler.

Uvanlig og lys emballasje av håndkrem fra TONY MOLY i form av et rødt eple skyldes ekstraktet av denne frukten. Shea smør og jojoba olje gjør konsistensen tykk og fet, noe som sikrer perfekt fuktighet i vinterperioden. Kremet er derfor godt egnet for tørr hud. Krydret aroma gir et godt inntrykk etter hver bruk.

 • vakker kompakt emballasje som du kan ta med deg;
 • eple-ekstrakt glatter rynker og akselererer regenerering;
 • bekjemper betennelse;
 • økonomisk forbruk (du trenger en liten mengde krem ​​for å fukte hendene helt);
 • fôrer huden perfekt
 • lang merkbar effekt.
 • for fet struktur, ikke egnet for alle hudtyper.

Krem fra det koreanske selskapet Limoni har en unik sammensetning som forbedrer produksjonen av kollagen og elastin. Takket være spesialutvalgte næringsstoffer og mikroelementer, øker Kollagen Booster-håndkrem til hudregenerering, og forhindrer aldring. Effekten av foryngelse - den største fordelen med verktøyet. Etter flere bruksområder blir huden elastiskere. Konsistensen er spesielt lys.

 • frukt smak;
 • stilig emballasje;
 • hindre hud aldring;
 • utmerket sammensetning (urter, planteekstrakter, oljer, etc.).
 • fuktighet effekt forsvinner etter noen timer;
 • lite volum.

Et populært israelsk selskap presenterer oppmerksomhet på en håndkrem som hindrer hudens aldring. Den har en gjennomsnittlig grad av beskyttelse mot UV-stråling (SPF15), som erstatter bruk av solkrem. Velnærer huden med gunstige elementer, gir en naturlig glød. Det forhindrer rynker og har en utmerket fuktighetsgivende effekt. Lett tekstur fremmer rask absorpsjon og etterlater ikke fete merker på huden. Emballasjevolumet er 75 ml.

 • høy foryngende effekt;
 • nærer huden;
 • fin tekstur;
 • utmerket solbeskyttelse;
 • Ikke følt på hendene.

Neutrogena Hand Cream har en hyggelig tartsmak og økonomisk emballasje. For å fukte hendene dine, krever en liten mengde krem, som lett fordeles på huden og raskt avlaster tørrheten. En positiv effekt på tilstanden til kutikula - det blir godt preparert, mykt etter første bruk. Tekstur er fet, noe som gjør dette verktøyet spesielt relevant i vintervær. Spesielt formulerte elementer lindrer sensitiv hud på kort tid.

 • rask og merkbar effekt;
 • egnet for sensitiv hud;
 • bekjemper tørrhet;
 • perfekt fuktighet;
 • kompakt emballasje;
 • økonomisk forbruk;
 • gjenoppretter skadet hud.
 • inneholder ikke naturlige oljer;
 • inneholder konserveringsmidler;
 • Ikke egnet for alle hudtyper.

Det tyske kosmetikkfirmaet har utviklet en intensiv handskrem spesielt for sensitiv hud. Den har en unik sammensetning som inneholder: E-vitamin, olivenolje, aloe leaf juice, forskjellige essensielle oljer og andre bare naturlige ingredienser. Produsenten hevder at krem ​​ikke inneholder fargestoffer, smaker, paraffiner, silikoner og til og med gluten. Fuktar hendene raskt og permanent. Det er preget av en konsistens av middels tetthet, noe som gjør den egnet for absolutt hvilken som helst hud.

 • naturlig behagelig aroma;
 • ikke-kjemisk sammensetning;
 • beroligende egenskaper;
 • god fuktighetsgrad;
 • høye produksjonsstandarder;
 • optimal kostnad.

Fransk håndkrem Noreva Laboratories Aquareva er egnet for sensitiv hud. Det har en positiv effekt, ikke bare på hendene, men også på neglene. Gjør kutikket mykt og fuktet. Forhindrer neglelakk. Kremens konsistens er perfekt, fordi moderat fet og lett. Sparer huden fra tørrhet, fyller den med fuktighet og nærende elementer. Bekjemper irritasjon og betennelse, har en beroligende effekt. Mynter huden raskt.

 • hindrer aldring
 • trives godt og fuktes
 • nok i lang tid;
 • beroliger følsom hud.
 • følte seg for de første 10 minuttene;
 • sakte absorbert.

Advarsel! Ovennevnte informasjon er ikke en veiledning for ditt kjøp. For noen råd bør du kontakte ekspertene!

Hvilken krem ​​er bedre for tørr hud

Våre hender gjør en utrolig mengde arbeid hver dag, og oftere tenker vi ikke på deres beskyttelse. Resultatet er en svært tørr hud på hendene, noe som manifesteres av peeling og tendens til tetthet og irritasjon. Hvis det er et ønske om å bevare helsen og skjønnheten i hendene, må du utføre fullverdig omsorg ved hjelp av ikke bare folkemidlene, men også profesjonelle. Det er sant at du først må velge den beste krem ​​for tørr hud på hendene - tilstanden til pennene avhenger av hvor godt det er gjort.

Innholdsfortegnelse: 1. Den beste krem ​​for meget tørr hud i hendene - Hvordan velge - For daglig pleie - Beskyttelse mot skadelige effekter - Håndpleie for sesongen

Og hvorfor blir huden på hendene for tørr? Årsakene til denne tilstanden er de mest banale fakta:

 • hyppige hender i vannet;
 • arbeid med kjemikalier uten riktig håndbeskyttelse (vi snakker om husholdnings kjemikalier);
 • ignorerer hansker i den kalde årstiden;
 • lenge bli i solen;
 • feil diett og utilstrekkelig væskeinntak.

Vær oppmerksom på: kroniske somatiske sykdommer og hudpatologier fører ofte til tørr hud i hendene. Selvfølgelig, i dette tilfellet, må du også bruke en spesiell håndkrem, men bare legen vil kunne løse problemet - du må kvitte seg med sykdommen og bare da, ved hjelp av kosmetikk, gjenopprette helsen til hendene.

Hendene er den mest sårbare delen av kroppen vår: Den er nesten alltid åpen og den første til å møte ulike eksterne stimuli. For å bli kvitt tørre hender, vil spesielle kremer bidra til å gjenopprette den normale tilstanden til epidermis.

Den beste krem ​​for veldig tørr hud - hvordan å velge

For ikke å forveksle med å velge en krem ​​for tørr hud på hendene, må du vite hvilke typer dette kosmetiske produktet er på markedet.

For daglig pleie

Vi snakker om daglig ernæring og hydrering, og disse prosedyrene er nødvendige for tørre hender daglig og til og med flere ganger om dagen, og ikke bare "på helligdager". Hvis huden på hendene er for tørr, anbefaler det at kosmetologer og hudpleiere bruker fuktighetsgivende og nærende kremer så ofte som mulig - bokstavelig talt etter hver vasking av børster.

For ikke å bære en haug med rør i din kosmetiske pose, kan du kjøpe en kombinasjonskrem til tørr hud i hender, som vil ha en nærende og fuktighetsgivende effekt. Et slående eksempel på et slikt verktøy er Neva Cosmetics sitron-glycerin håndkrem - det beskytter ikke bare fuktighet mot huden, men har også en stramende effekt på negleplaten.

Beskyttelse mot skadelige effekter

Hvert dag kommer hendene i kontakt med en masse aggressive stoffer - det er husholdningskjemikalier, hårfarger, alle stylingprodukter og vanlige varmtvann. For at huden på hendene skal lide mindre fra en slik negativ effekt og bevare sin skjønnhet, er det nødvendig å bruke gummihansker når du gjør noen lekser. Rådene er selvsagt gode og selvsagt intelligente, men hver kvinne vet helt godt hvordan ubeleilig det er å utføre arbeid i slike beskyttelsesmidler.

Silikonholdig remedy vil bidra til å løse problemet. Dette er en god håndkrem for tørr hud som vil falle på børsten med en tynn film - dette vil bli et forsvar mot aggressive effekter av ytre stimuli.

Produsenten Neva Cosmetics foreslår å utnytte Silicone Cream, som beskytter epidermis i løpet av leksene, for å beskytte hendene. Forresten inneholder den ikke bare silikon- og mineraloljer (dette er i prinsippet et standard sett av komponenter), men også glyserin. At det gir fuktighet i huden på hendene - det viser seg at kremet "Silikon" og beskytter og fukter.

Håndpleie for sesongen

På sommeren har solstrålene den mest negative effekten på hendene på huden, så det er tilrådelig å bruke en krem ​​med SPF-filtre på denne tiden av året. Om vinteren trenger du maksimal fuktighet og ernæring. Men det finnes slike håndpleieprodukter som kan brukes året rundt - både om vinteren og om sommeren, er de svært effektive.

En av disse måtene er håndkremet "Vorozheya Full Care" fra produsenten "Neva Cosmetics". Dette verktøyet har følgende egenskaper:

 • nærer og fukter huden på hendene
 • beholder fuktighet i epidermis;
 • Beskytter huden mot sollys;
 • gir rask regenerering av hudceller.

I tillegg inneholder sammensetningen av denne krem ​​menthol - det avkjøler hendene litt, lindrer tretthet.

Vi bør også diskutere problemet med tørre hender på bakgrunn av dermatologiske sykdommer. Hvilken krem ​​er bedre for tørr hud av hendene i dette tilfellet, bør bare bestemme den behandlende legen. Tenk på at selv bruk av det mest uskadelige og naturlige middelet kan bli et problem - huden kan reagere utilstrækkelig på komponentene som utgjør produktet, og så vil tilstanden av helsen bare forverres.

Valget av krem ​​for tørr hud på hendene er egentlig ikke så stort problem. Generelt kan du finne alt du trenger fra en produsent - Neva Cosmetics tilbyr sine kunder et utrolig utvalg av håndpleieprodukter.

10 beste håndkremer

Hvor nøye kvinner tar vare på huden deres, ofte glemmer å ta vare på huden så nøye! Men det er hendene som gir både alderen og feilene i personlig pleie. Derfor må du velge spesielt verktøyet for favorittpennene dine.

Kriterier for å velge en god håndkrem

avtale

For et vellykket valg må du bestemme hva du forventer av den beste håndkrem. Det kan være:

 • Beskyttelse. Beskyttende håndkrem skaper en barriere mot aggressive medier, vann, kulde, det omslutter huden som en hanske. Beskyttende kremer er tykkere og litt mindre komfortable "å ha på seg", fordi deres funksjon er å skape en umerkelig barrierefilm på huden.
 • Care. Pleie kremer er delt inn i fuktighetsgivende (raskt absorbert og anbefalt for bruk i den varme årstiden) og nærende (anbefales for hender med svært tørr og irritabel hud og til bruk i den kalde årstiden). I en egen gruppe, kan anti-aldring kremer skille, som ikke bare fuktighet og næring, men også glatt ut rynker og lette pigment flekker.
 • Behandling. Healing hånd kremer har en mer intens effekt på huden, regenererende egenskaper, kjempe mot microcracks og grovdannelse av huden. Oftest er disse ganske "tunge" rettsmidler anbefalt for levevis bruk.

Håndkrem er også dag og natt. Dagen har en lysere struktur og absorberes raskere, har beskyttende funksjoner, UV-filter. Nattkremfett og mer mettet med gunstige stoffer. De nærer næring og gjenoppretter huden under søvnen.

struktur

Legg merke til tilstedeværelsen av følgende komponenter:

 • glycerin (hjelper med å beholde fuktighet)
 • paraffin (mykner)
 • lanolin (nærer)
 • allantoin og alfa-bisabolol (lindrer irritasjon),
 • tea tree olje (anti-inflammatorisk)
 • panthenol (fremmer helbredelse av hudlesjoner)
 • naturlige oljer og vitaminer (gi huden et jevnt og sunt utseende).

I sammensetningen av anti-aging håndkrem, i tillegg til det ovennevnte, lete etter bioaktive stoffer: aloe-ekstrakt, hyaluronsyre, elastin, kollagen, vitamin og mineralkomplekser.

Det bør tas i betraktning at fuktighetskrem for hender inneholder opptil 80% fuktighet (vannet i dem kommer først), i motsetning til dem, har næringsstoffene et fettbasert grunnlag. Det er derfor fuktighetsgivende omsorg er vist i den varme årstiden, og næringsstoff er bare nødvendig om vinteren, men ikke omvendt.

Produsenter av de beste håndkremene

Ikke tenk at håndkrem - den enkleste og billigste måten for personlig pleie. Fremtredende selskaper med et verdensnavn: L'Occitane, Roc, Vichy, TheBodyShop, Caudalie og andre vie til deres opprettelse ikke mindre tid enn utviklingen av andre midler. Produkter av disse merkene er veldig gode i sammensetning og handling, men de koster også fra 500 r. og over.

Den gjennomsnittlige priskategorien (150-500 rubler) er representert av importerte og innenlandske håndkrem av god kvalitet: Natura Siberika, Librederm, Nivea, etc. Budsjettnitten ble ganske vel fylt av innenlandske produsenter: bekymring "Kalina", "Svoboda", "Neva kosmetikk", "Belita-Vitex", hvis produkter er egnet for daglig hudpleie, uten noen spesielle problemer.

De beste kremer for tørr hud av hender

Tørr hud er veldig delikat. Hun krever oppmerksom omsorg. Det er spesielt viktig å overvåke tilstanden av tørr hud på hendene, fordi det hele tiden står i kontakt med irritanter, og derfor lider det mer enn det som ligger på andre deler av kroppen.

God fuktig matt hud uten skinn og peeling som. Hun ser vakker ut. I tillegg er kvinnen selv glad for å ha slike hender, siden det å arbeide med dem ikke gir ubehag.

For tørr hud, bør det tas særlig hensyn til fuktighetsgivende. For ham skapte han mange forskjellige verktøy. Sant, fortsatt i første omgang - håndkrem for veldig tørr hud. Det er også en mannlig håndkrem for tørr hud, fordi selv representanter for det sterkere kjønnet føler seg ubehag under sprekker og peeling av hender.

Hvordan bestemme riktig verktøy? Det er mulig med prøve og feil, og du kan med vårt råd. I artikkelen vil vi hjelpe deg med å bestemme hvilken håndkrem for tørr hud du kan bruke for deg selv. For dette vil vi legge inn en vurdering av midler. Den er basert på skjønnhetsutøvernes synspunkter, samt vurderinger av vanlige brukere.

Hvis hendene dine er litt fuktige, kan de bli veldig tørre. Huden uten forsiktighet vil sprekke, noe som vil føre til etterfølgende betennelse og smerte.

Bilder fra nettstedet: looktips.org

Håndkrem for sprekker og tørrhet: Vurdering

Alle kremer for meget tørr hud i hender fuktes. Men noen av dem har vunnet de mest positive vurderingene.

Håndreparasjonskrem

Det er en god håndkrem for tørr hud, som i tillegg til å være fuktighetsgivende, er også revitaliserende. Denne doble effekten gir en forbedring i tilstanden til hendens hud, samt beskyttelse i en stund.

Etiketten på denne fløten betyr at produktet perfekt fuktighet og nærer huden. Det kan til og med takle eksem. Etter at du har brukt denne krem, begynner huden å gjenopprette og bedre utføre sine funksjoner. Dette markerer ikke bare produsenten av verktøyet. Det faktum at krem ​​fungerer godt for svært tørr hud på hendene, bekrefter bekreftelse.

I denne krem ​​er hovedaktiv ingrediens havremel. Denne ingrediensen er hypoallergen. Det forårsaker ingen allergiske reaksjoner eller irritasjon, noe som noen ganger skjer selv etter bruk av krem. Havremelbrønnen eliminerer tørr hud. Hun fjerner peeling og tilhørende kløe.

Ofte er havregryn også inkludert i sammensetningen av fuktighetsgivende masker. Noen ganger er det erstattet av kli.

Krem til tørre hender inneholder også allantoin, ekstrakter av nyttige planter, glyserin. Alle disse ingrediensene gir en beroligende effekt. Det er antioksidanter i denne fløten. De er nyttige for å hjelpe huden til å reparere seg selv.

Verktøyet lukter ikke. Dette er et pluss.

Bilder fra nettstedet: 2016.life

Den effektive krem ​​for tørr hud av hender fra Avon - Anew Clinical Absolute Even Spot Correcting Hand Cream

Dette er en tørr håndkrem fra Avon. Den har en sammensetning som gir beskyttelse for huden på hendene i komplekset. Spesielt er det en solbrenthetskrem. Det skyldes at innholdet av avobenzon beskytter mot ultrafiolette stråler som påvirker huden negativt. Det vil si at verktøyet ikke bare fukter huden, men beskytter også tørket i solen.

Som en del av dette verktøyet er glykolsyre. Hvordan virker hun? Glykolsyre forbedrer huden peeling. Samtidig er denne prosessen veldig jevn.

Eksfoliering og solbeskyttelse hindrer utseendet på pigmentflettene og frynsene på hendene.

En ekstra fordel med denne krem ​​er en svak lukt.

Bilder fra nettstedet: 2016.life

Oily Argan Infinity Cream Intensive Creamy Oil

Denne krem ​​inneholder oljer. Det er ganske mettet og ser likevel fet ut. Denne konsistensen var på grunn av naturlige planteoljer. Verktøyet har en lett, veldig subtil lukt.

Et meget stort antall forskjellige oljer påvirker huden på hendene fuktighetsgivende og samtidig gjenoppretter strukturen av hudvev.

Bilder fra nettstedet: 2016.life

Ikke fett fuktighetskrem Deep Comfort Hand og Cuticle Cream

Det er et verktøy som fukter godt og er ikke veldig fettete. Det vil si når du bruker denne krem, vil du ikke tette porene.

Denne krem ​​har en veldig rik tekstur. Dette skyldes dette gir en allsidig effekt på henderens hud. Denne fuktighetskremet passer ikke bare for tørr hud, men for alle typer.

Denne krem ​​er ikke solkrem. Det er derfor det er meningsløst å sette før du går til gaten. Han vil ikke bare beskytte hendene dine. Det er bedre å bruke det om kvelden før du går til sengs. Så verktøyet vil utføre sin fuktighetsgivende funksjon i sin helhet.

Kremet inneholder fettsyrer, antioksidanter og spesielle stoffer som gjenoppretter huden. Derfor er bruken effektiv og behagelig.

På etiketten til en kosmetisk er det skrevet at den fuktighetsgivende effekten varer 12 timer. Det er sant at du legger hendene på dem og, uten å gjøre noe annet, gikk i seng. Hvis, etter dette, gjorde du noe, jobbet eller vasket hendene dine, da kunne kremet bli slitt, vasket av. I dette tilfellet må det brukes på nytt.

Bilder fra nettstedet: 2016.life

Therapeutic Hand Cream Cream

Denne krem ​​for tørr hud av hendene på apoteket kan kjøpes. Det er terapeutisk. Den inneholder niacinamid, samt noen andre komponenter som raskt og effektivt gjenoppretter huden på hendene. Denne krem ​​går også uten lukt.

Dette produktet har silikon som er vannavstøtende. Det er derfor det bør smøres på våte hender. All fuktighet som forblir under krem, absorberes i hendens hud.

Bilder fra nettstedet: 2016.life

Den beste krem ​​for tørr hud som behandler svært skadet hud. DULGON REGENERIERENDE HAND CREME

Dette verktøyet er egnet for hud som er peeling og dekket med microcracks. Krem absorberer raskt og fuktes godt. Alt dette takket være den oljeaktige basen. For å oppnå effekten er det nok å bruke en liten mengde midler. Kremet eliminerer flak og gjør huden av hendene myke og behagelige å ta på. Det inkluderer også regenerative prosesser.

Tilbakemelding på denne krem ​​er for det meste positiv. Brukere noterer seg rask absorbsjon av produktet. De skriver også om mangelen på følelsen av filmen på hendene etter bruk av kremet. Elimineringen av flak ble lagt merke til etter omtrent en uke.

Bilder fra nettstedet: Peopletalk

TOPICREM - ultra lys og fuktighetsgivende

Sammensetningen av denne kremet mye urea, forskjellige oljer og glyserin. Dette gir tilstrekkelig sterke fuktighetsegenskaper av verktøyet. Det er derfor produsenten selv sa at kremet er meget fuktighetsgivende.

Produktet stimulerer regenerering av huden. Kremet nærer også vev godt, fukter dem, helbreder mikroskader.

Det er verdt å merke seg at denne krem ​​også finnes i apoteket. Bruken er tillatt selv for barn. Den har en fin tekstur og ingen lukt. Dette sikrer fravær av irritasjon og allergiske reaksjoner etter påføring.

Kremet absorberes om noen få sekunder. Fuktigheten som han bringer, varer lenge.

Bilder fra nettstedet: NeBolet

Midler i dårlig vær FABERLIC ZIMA

Dette er den beste håndkrem for tørrhet i løpet av den kalde årstiden. Det er fettete og beskytter huden godt under dårlig vær, og forhindrer irritasjon og flaking. Denne krem ​​er bra for folk som er allergiske mot kulde. Etter påføring av det, vises ikke røde flekker på huden under slike forhold.

Denne fløten brukes best før du går ut. Så han vil beskytte hendene mot ekstern påvirkning. Det er også verdt å smøre dem etter at de kommer fra kaldt.

Det er bemerkelsesverdig at denne krem ​​ikke er helt fjernet fra huden, selv etter vasking av hender. Han fortsetter å holde fast og beskytte dem.

Denne krem ​​for tørr hud av hender har bare positive anmeldelser. Mange kvinner kjøper det bare om vinteren.

Bilder fra nettstedet: mansfaberlic.lv

Hvordan lage en god krem ​​for tørr hud med hendene?

Den perfekte fuktighetskrem kan gjøres for hånd. Det blir naturlig, du vil være sikker på sammensetningen.

Hvordan gjør du dette? For hjemmelaget krem ​​trenger du vitaminer og oljer. Noen vil nærme huden, noe som er viktig for å gjenopprette funksjonaliteten, den andre - myke og fukte.

For å forberede, ta:

 • voks (naturlig);
 • vitamin E;
 • aloe juice;
 • rosevann;
 • jojoba olje og fuktighetsgivende essensielle oljer.

Forbered et dampbad. På den skal du varme seks spiseskjeer jojobaolje, en skje med vitamin E i flytende form og to spiseskjeer av voks. Alle ingrediensene må varmes opp slik at de blandes. Deretter fjernes blandingen fra dampbadet og avkjøles til det tykes.

(Mens oppvarming, rør hele tiden blandingen slik at den til slutt har en jevn tekstur.)

Bland i en blender en skje full av aloe juice og to skjeer med rosevann. Deretter helles et par dråper eksisterende essensielle oljer i blandingen og blandes godt igjen. Tilsett blandingen med voks og gni alt i en blender. Hjemmelaget krem ​​er klar. Hold denne kremen på et kaldt sted, helst i kjøleskapet.

Flere Artikler Om Typer Acne