Til å begynne med, forstå et ganske enkelt og åpenbart mønster: Det du ser i speilet, avhenger direkte av hva som står på bordet hver dag. Feil ernæring er en direkte vei til dårlig, kjedelig hud. Hvorfor? Vår hud er ikke bare en slags "skall", det er også det største respiratoriske og ekskresjonsorganet. Svikt i fordøyelsen fører til opphopning av giftstoffer og skadelige stoffer som vises, og huden inkludert, slo seg ned på hennes betennelser, kviser, tilstoppede porer og selje.

Tillegg din meny med gjærte melkprodukter, varm høy karbohydrat frokost (havregryn, for eksempel), som setter opp arbeidet i fordøyelsessystemet, proteinmat (et uunnværlig byggemateriale!) Og fiberrik frukt og grønnsaker. Unngå steking - For det første beholder dampet eller stiv mat en større mengde næringsstoffer, og for det andre vil du redde kroppen fra giftige kreftfremkallende stoffer, produsert til og med av den mest nyttige oljen ved oppvarming.

Hvis du er ung, men med ubehagelig overraskelse, har du allerede funnet flere rynker på huden din, ikke panikk - kanskje har hun rett og slett ikke nok vann. Sjekk det ut på en enkel måte - bare lett klem et stykke hud og se hvor raskt det glatter ut. Hvis stien ikke passerer umiddelbart - det er dehydrering! Husk derfor: minst 1,5-2 liter vann per dag (avhengig av høyde og vekt). Bør alltid en flaske ikke-karbonert rent vann med deg, og start morgenen med et glass varmt vann, som du bør drikke i små søppel en halv time før frokost. Det forbedrer også fordøyelsen! Grønn svak og usøtet te er også en stor hjelper i kampen mot kjedelig og problematisk hud, det er en utmerket antioksidant bevist i århundrer.

Unngå stress og sove i minst 8-10 timer. Bare i løpet av denne tiden har huden evne til å gjenopprette. Når det gjelder stress, kan du drepe to fugler med en stein om gangen, tildele ukentlig tid for lange turer eller, enda bedre, aktiv sport. Løping eller sykling i en vakker park er en utmerket kilde til endorfiner og et middel til å forbedre blodsirkulasjonen og oksygenering av huden!

Selvfølgelig er det nødvendig å handle ikke bare fra innsiden, men også for å støtte og glatte huden på alle måter ved hjelp av daglig pleie. Først av alt er det nødvendig å bestemme nøyaktig hvilken type hud. Hva er din - tørr, oljeaktig, blandet eller, hvis du er helt heldig, normal? Avhengig av dette, velg daglig pleie, som presenteres i butikker med hele programmer for hver type. Rensing, toning, fuktighetsgivende - dette er tre trinn som er nødvendige for enhver hud - fra vanlig til fet. Husk at eksfolieringsprosedyrer er nødvendige selv for tørr hud, siden døde partikler dannes, inkludert på den. En eller to ganger i uken, gjør en regenererende vitaminmaske - og huden din vil skinne!

Hvordan gjøre huden din perfekt hjemme

Ren, vakker hud, med umerkelig porer og sunn farge - drømmen om hver jente. For å oppnå dette må du kjenne noen få enkle regler for hvordan du gjør en person perfekt. For å gjøre dette er det viktig å følge visse næringsprinsipper og skikkelig vare på deg selv.

Tre regler for perfekt hud

Tilstanden av epidermis avhenger av påvirkning av eksterne faktorer og hormonelle forandringer.

Derfor, for å oppnå den perfekte epidermis, er det viktig å følge tre regler:

 1. Riktig rensing. Epidermis - som alle andre organer i menneskekroppen, er i stand til å rense seg og regenerere. Men på grunn av den konstante virkningen av aggressive stoffer fra utsiden, mekanisk skade og feil omsorg, går disse prosessene ned. Derfor er det viktig å regelmessig skille og vaske med spesielle rengjøringsmidler;
 2. Power. Drunk ansikt har alltid en jevn og vakker farge, trenger ikke spesiell kosmetikk og tolererer perfekt temperaturfall. Den enkleste måten å sikre dette på er å bruke egnede kremer; Tørr hudpleie
 3. Fukte. Hvis du vil lage en perfekt ansikts tone, så uten intensiv hydrering bare ingensteds. I prosessen med utvikling, vekst og ytelse av visse funksjoner, mister cellene i epidermis raskt høstet fuktighet. På grunn av dette blir huden tørr, flakket, selvrensende prosesser sakte og sebaceous kjertler forstyrres. Få vet, men det er mangel på fuktighet som er hovedårsaken til akne og hudormer.

rensing

Ren hud er sunn, dette er det første du må huske på veien til det ideelle ansiktet.

Rensemiddel er valgt avhengig av type epidermis:

 • Produkter med antibakterielle og beskyttende funksjoner anbefales for problemfaget. De har en sårhelende effekt, kan raskt fjerne betennelse og rødhet, og også bidra til å tørke ut friske kviser. Utmerket vurderinger likte alle tilgjengelige midler - tjære såpe. Ifølge effekten vil det gi odds til mange spesielle midler, inkludert premieklassen;
 • Når du renser tørr hud er det viktig å ikke overdrive det. På grunn av virkningen av såpen blir den tynn og følsom, og det kan oppstå for tidlige tegn på aldring. En slik epidermis er bedre å vaske med urtedekk, spesielle skum, væsker, termisk vann. Ideelle myke infusjoner, for eksempel agurk eller sitron; Tørr hudpleie
 • Den vanligste typen er kombinasjonshud. Det kombinerer fete områder med dilaterte porer (på vingen av nesen, pannen og haken) og tørr - på templene, kinnene. For å fjerne slik hud er det nødvendig å bruke myke midler som har antimikrobielle, men tørkeegenskaper. Disse er rose vann, grønn te, svovel tjære såpe (i nærvær av akne og komedoner), etc.
 • Fet hud Ekstremt problematisk og vanskelig å ta vare på. I motsetning til den tørre typen, er en sterk balanse i fuktighetsgivende og rensing viktig for rask oljeaktig hud. Det er nødvendig å frigjøre det fra utladningslaget, mens du ikke tørker overflaten. Den enkleste og enkleste måten er å vaske med urteinfusjoner og fjerne sminke med termisk vann.

I tillegg til vask, går periodisk rensing av epidermis inn i renseprosessen. Høy kvalitet peeling vil bidra til å gjøre ansiktet helt rent og jevnt, uten akne, grovhet og andre problemer. Denne prosedyren gjør det mulig å fjerne døde celler fra hudoverflaten, rense porene, normalisere blodsirkulasjonen og fjerne rester av kosmetiske produkter.

Super myk hudskrubbe

De fleste butikk scrubs kan enkelt gjøres hjemme. For å gjøre dette, trenger du en baseolje (du kan velge hvilken som helst som er tilgjengelig, men det vil være best å være på kokos eller karitt) og harde komponenter.

Vurder hvilke komponenter som kan brukes til peeling:

 • Havsalt Et ideelt hjem rette for å rense porene i kombinasjon og problem hud. Hypoallergenic, men svært slitende. Hjelper å kvitte seg med arr og merker etter akne, har en liten lysende egenskap; Saline scrubs for ansiktet
 • Sukker. Hurtigere enn salt oppløses i vann, så det anbefales å bruke det til fet hud, for ikke å ripe de allerede følsomme områdene. Det bidrar til å jevne ut fargen, normalisere arbeidet i talgkjertlene, gjør epidermis myk og fløyelsaktig til berøring;
 • Kaffe. Utmerket massasje og renser problemet og modne epidermis. Den har en sterk antioksidant effekt, etter bruk forblir løfteeffekten. Som salt er den preget av høy slitasje og er helt uoppløselig i vann. Derfor, for peeling, er det bedre å bruke finmalt kaffe, som for en kaffemaskin. Kaffe peeling

For å lage en rimelig og effektiv skrubbe må du kombinere 10 gram av noen av de listede produktene og litt olje (etter eget skjønn). Påfør blandingen på et fuktig ansikt, det er bedre å dampe det litt. Innen 5 minutter må du aktivt gni huden langs massasjelinjer, og deretter vaske av blandingen med vann. Etter rensing, bruk krem. Gjenta minst 1 gang i uken.

Video: Min daglige ansiktsbehandling

Ernæring og hydrering

På dette stadiet er det viktig å forstå at før, hvordan å gjøre huden perfekt ute, må du ta vare på de interne prosessene som forekommer i vevet. For å sikre metning av cellene med gunstige stoffer, må du lage næringsmasker og bruke kremer.

Leremaske for klar hud

Pleie er valgt avhengig av typen av epidermis. For å forenkle denne prosessen har vi samlet en tabell for forskjellige typer epidermis med egnede prosedyrer.

Hvordan gjøre huden din perfekt hjemme?

Hver jente og kvinne drømmer om perfekt hud. Vi vil at vårt ansikt ikke skal ha rynker, alder flekker, rødhet, svarte prikker. Den jevne tonen og litt merkbar glød av epidermis vil gjøre enhver person attraktiv. Mange er opptatt av svaret på spørsmålet - "Hvordan gjør huden perfekt?". For å gjøre dette må du nøyaktig avgjøre hudtype, bli kvitt overflødig tørrhet eller oljepåvirkning. Kosmetologer sier at effektive kosmetiske prosedyrer for høykvalitets ansiktsbehandling kan enkelt utføres hjemme.

Hva påvirker tilstanden til ansiktets hud?

De fleste kvinner tror at den ideelle huden i ansiktet er resultatet av bruk av dyre kosmetikk eller innsats av plastikkirurger. Dette er imidlertid ikke helt sant. Bare omfattende omsorg vil oppnå gode resultater. Tilstanden av vår epidermis avhenger stort sett av kroppens generelle helse. Hvis du har noen kroniske patologier, vil de umiddelbart påvirke ansiktet ditt. Overvåk helsen din, regelmessig gjennomgå en medisinsk undersøkelse, og så vil huden din svare med takknemlighet.

Hver jente vil vite hvordan å gjøre huden perfekt

Vakker hud i ansiktet avhenger stort sett av våre vaner og livsstil. For å kvitte seg med fine rynker, jevne tone, øke elastisiteten og glattheten i epidermis, følg disse enkle retningslinjene.

 • Gi opp dårlige vaner. Drikker alkohol og røyking gjør huden grå, stygg. Det kan være utslett, rynker, svarte flekker. Saken er at skadelige stoffer som kommer inn i kroppen vår med skadelige drikker eller sigarettrøyk, elimineres, også gjennom huden.
 • Gå mer utendørs. Lei en aktiv livsstil, spill sport.
 • Eliminer fett, stekt mat, varme krydder og sukker fra kostholdet ditt.
 • Grunnlaget for kostholdet ditt bør være fisk, grønnsaker, frukt og andre sunne produkter som ikke inneholder fargestoffer og GMO.
 • Unngå nervøs stress, prøv å få nok søvn.
 • Bruk kosmetikk av høy kvalitet som ikke tetter porene.
 • Gi opp solseng.

Hvis huden din plutselig blir et problem, må du passe på en fullstendig medisinsk undersøkelse. Faktum er at utseendet på puffiness, utslett, mørke sirkler under øynene kan indikere problemer med fordøyelseskanalen, leveren, nyrene og blodet.

Hvordan lage et perfekt ansikt?

Så, du vet allerede hvordan du gjør et ansikt rent - du må passe først og fremst om helheten til hele organismen. Hvis du tar hensyn til alle de ovennevnte anbefalingene, så snart vil huden din bli perfekt. Opprettholde skjønnheten hele tiden. For å gjøre dette kan du bruke dyre kosmetikk eller hjemmelaget egen matlaging. Beauticians hevder at naturlige ingredienser masker og kremer vil gi flere fordeler. Det må imidlertid huskes at det ikke anbefales å lagre slike kosmetikk i mer enn 3-5 dager.

Så, la oss se på svaret på spørsmålet "Hvordan lage en person helt ren?". Det er nok å følge tre enkle regler som er kjent for hver kvinne:

Rengjøring av huden gir deg en følelse av friskhet.

 • rensing;
 • fukting;
 • Power.

Hvis du bestemmer deg for å ta vare på huden seriøst, må du først vurdere hele sminken din. Kjøpte masker, kremer, lotioner kan overbelaste epidermis, gjør det for tørt. Kontroller holdbarheten til slike produkter, gi fortrinn bare til de produktene som passer til din hudtype. Hvis kosmetikk inneholder resirkulerte petroleumsprodukter (propylenglykol, parabener, krystallinsk paraffin, mineraloljer), er det bedre å ikke kjøpe dem i det hele tatt. Hvis alle dine kosmetikk var ubrukelig, ikke haste for å bli lei deg. Eventuelt hudpleieprodukt kan tilberedes på egen hånd fra enkle og rimelige produkter.

Hvordan rense huden?

Grundig hudrensing bør utføres to ganger om dagen - om morgenen og om kvelden. Bruken av vanlig vann fra springen er strengt forbudt. Hvis du vil at huden din alltid skal være glatt, silkeaktig, elastisk og strålende, bruk en vanlig, lettmettig kefir for vasking. Påfør et lite surt melkeprodukt på en bomullspute, og tørk forsiktig og forsiktig med ansiktet og nakken. Denne prosedyren vil tillate å myke epidermis døde celler. Noen få minutter etter påføring av kefir, må du grundig vaske med avkok av urter, kjøpt gel eller melk.

Umiddelbart etter prosedyren, vil du føle en utrolig friskhet, huden vil begynne å "puste". For å forhindre at slike følelser forsvinner, må du bruke litt lys fuktighetskrem på huden.

Riktig fuktighetsgivende - et løfte om hudens skjønnhet

Umiddelbart etter rensing av huden må du ta vare på tilstrekkelig fuktighet. For å gjøre dette, velg en krem ​​som er ideell for din hudtype. Vil du bli kvitt små rynker, men vet ikke hvordan du skal gjøre ansiktet vakkert? Deretter legger du til noen dråper vitamin E i form av smør til krem ​​du bruker daglig. Dette stoffet vil gjøre huden mer elastisk, glatt, aktiverer den naturlige produksjonen av kollagen.

Fuktighetsgivende ansiktscreme kan fremstilles av deg selv. Det er bedre å gjøre uten å legge til kjemikalier på produktet. Husk imidlertid at hjemmelaget krem ​​skal lagres i kjøleskapet, men ikke mer enn 3-5 dager. Bruk base mandelolje, surkrem, som base. Du vil også trenge vannkomponenter - kamilleavkok, rosenvann. En selvfremstilt fuktighetskrem er en utmerket sminkebase.

Hud ernæring

Huden trenger vanlig næring og hydrering.

Næringsmiddel for huden må påføres om kvelden før sengetid. Dette kosmetiske produktet kan inneholde vegetabilske eller animalske fettstoffer. Velg en krem, avhengig av hudtype.

For selvforberedelse av næringsstoffet hjemme trenger du lard eller margarin, uten tilsetning av kjemiske tilsetningsstoffer. Til bunnen legger du til hakkede medisinske urter - kamille, celandine, streng, salvie. 100 gr. fett du trenger 3 ss. knuste urter. Alle grundig blandet.

På kvelden, legg krem ​​på ansiktet med et tykt lag, vent 15-30 minutter, og fjern deretter resten av produktet med et serviett. Hjemmelaget krem ​​må lagres i kjøleskapet, og ikke mer enn 1 måned.

De beste folkemidlene for hudens skjønnhet

Ansiktspleie kan være veldig effektiv hjemme. For å gjøre dette trenger du ikke mye tid og penger. Alle nødvendige ingrediensene er sannsynligvis allerede i kjøleskapet ditt. Tenk på noen få populære oppskrifter som har mottatt mange positive vurderinger.

  På en fin rist gni et fersk eple. I en liten dyp beholder, bland 1 eggeplomme og litt melk. Slå på brannen og kom med koking. Send eple saus til beholder. Påfør en liten kald maske på ansiktet, og vask av etter 5 minutter.

Effektive masker for vakker hud kan forberedes av deg selv

Hvis du tilbereder en maske på riktig måte i henhold til en av de ovennevnte oppskriftene, kan du forbedre huden din veldig raskt. Det er viktig å bruke dette verktøyet regelmessig, ikke glem det daglige rensing, ernæring og fuktighetsgivende ansikt.

Ikke gjør vanlige feil

Noen av de rettferdige sexene mener at for å oppnå skjønnhet og feilfrihet i ansiktets hud er det bare mulig med hjelp av tonale midler. Kosmetologer sier at daglig bruk av slike kosmetikk kan påvirke tilstanden til epidermis negativt. Hvis du har problemhud, er det bedre å nekte grunnlaget i det hele tatt, fordi det tetter porene, tillater ikke huden å puste.

Vil du jevne ut hudtonen? Påfør en base eller fuktighetskrem i ansiktet ditt og pulver deretter T-sonen.

Skyll ikke sminken med varmt vann. Slike prosedyrer skade epidermis, forårsaker alvorlig stress. For å oppnå skjønnheten i huden kan være hjemme. For å gjøre dette trenger du ikke mye tid og penger. Følg tipsene som presenteres i denne artikkelen, og veldig snart ser du perfekt ut.

Hvordan oppnå perfekt hud

Hver kvinne vil alltid se attraktivt ut. Vakker, ren, elastisk og strålende hud i ansiktet er den beste dekorasjonen av det rettferdige kjønn. I publikasjonen vil vi snakke om hvordan du gjør huden din perfekt: hvordan du bryr deg om det i ulike årstider, hvordan du skal være spesielt oppmerksom på hjemme- og salongprosedyrer, hvordan du justerer ernæring og livsstil.

Fiender av perfekt hud

I en ung alder er vanlig daglig ansiktspleie vanligvis tilstrekkelig. Med alderen begynner huden å miste sin elastisitet, forplantningen forverres og det krever allerede grundigere pleie, bruk av ekstra kosmetikk og hyppigere pleieprosedyrer.

I tillegg til alderen påvirker klimatiske faktorer huden negativt. For å bevare den perfekte tilstanden til huden, bør de gjøres i henhold til sesongen, på forskjellige tidspunkter av året har ansiktets hud forskjellige prosedyrer.

I koldsesongen, om høsten og vinteren, trenger huden beskyttelse mot forvitring, hypotermi, om våren - i flere vitaminer og ernæring, om sommeren trenger huden UV beskyttelse og ekstra fuktighet.

Egenskaper av ansikts hudpleie om høsten og vinteren

Rensing. Hudpleie om høsten og vinteren bør være spesielt forsiktig. I den kalde årstiden virker sebaceous kjertler ikke så aktivt, så rensing skal være myk og mild. For fet hud skal geler og skum erstattes med kremholdige produkter, og for tørr hud kan du velge oljebaserte produkter.

Toning. Om vinteren og høsten er det nødvendig å forlate alkoholholdige stoffer, de irriterer huden og ødelegger det naturlige beskyttelsesfettlaget på ansiktet, noe som er svært viktig i løpet av den kalde årstiden. Det er bedre å kjøpe tonika som er laget for hudpleie om høsten og vinteren, og behold det naturlige Ph-nivået på normal hud.

Fuktighetsgivende og ernæring. I den kalde årstiden skal lyskrem erstattes med mer tett. Med normal hud, er det ønskelig å gradvis bytte til nærende kremer, og bruk mindre fuktighetsgivende, spesielt når du reiser nedover gaten.

Spesiell beskyttelse. I kaldt vær er huden ofte utsatt for chapping og hypotermi. Før du går ut på gata, er det nødvendig å bruke en nærende krem ​​i ansiktet, som beskytter huden mot uønsket påvirkning av lav temperatur og vind.

Egenskaper av hudpleie om våren

Rensing. På våren er prosedyren for rensing av huden svært viktig. Etter vinteren er huden tømt, blir grov og trenger dyp rengjøring. De beste måtene å fjerne ansiktets hud fra den gamle epidermis er ulike dampende masker, skrubbe, dampbad.

Toning. Etter vinterkulden er huden alltid sliten og trenger mer enn noen gang toning. I tillegg til morgen vasker med mineralvann eller isbiter, bruk tonics og spesielle vitamin cocktails til huden, de vil bidra til å revitalisere ansiktet etter en trengende vinterperiode.

Ernæring og hydrering. På våren er det på tide å bytte fra tette vinterkrem til lettere, fra nærende kremer til fuktighetskrem. Sammensetningen av vårkremer for å nærme og fukte huden bør inkludere vitaminer for å forbedre hudfarge, fruktsyrer, proteiner, hyaluronsyre. Ikke forsøm de hjemmelagde ansiktsmasker (honning, grønnsak, gjærmet melk).

Spesiell beskyttelse. På våren må du forsøke å gjenopprette sliten hud, for dette bruk anti-stress kosmetikk. Når solpigmentering (fregner) vises, er det nok å tørke ansiktets hud med sitron- eller agurkjuice.

Egenskaper av hudpleie om sommeren

Rensing. Om sommeren fremkaller varm og fuktig luft den raske gjengivelsen av bakterier, sebaceous kjertlene arbeider til grensen og blir ofte blokkert, så du må rense huden oftere. Men om sommeren er huden svært dehydrert, så du kan ikke bruke såpe og produkter som inneholder alkali. Egnet rensende skum, mousse, kosmetisk melk.

Toning. Om sommeren er det best å tone opp ansiktets hud med isbiter om morgenen. Vel, hvis sammensetningen av kubene vil inkludere urte avkok, for eksempel kamille. Ikke tørk huden etter prosedyren, la en nyttig sammensetning bli absorbert.

Fuktighetsgivende og ernæring. Om sommeren har ansiktets hud særlig behov for hydrering. Termisk vann er godt egnet, som brukes straks etter rensingsprosedyren. Etter at det tørker, kan du bruke krem: dagen skal være lys, fuktighetsgivende og natt - fuktighetsgivende og nærende samtidig, den bør inneholde vitamin C og E, antioksidanter.

Spesiell beskyttelse. I den varme årstiden har solen en sterk effekt på huden, så ansiktsbehandling om sommeren bør omfatte å beskytte huden mot de negative effektene av ultrafiolett stråling. Du kan bruke spesielle solkrem med en beskyttelsesfaktor på minst 15 eller konvensjonelle ansikts hudkremer med solkrem solkremfilter.

Salonbehandlinger for perfekt hud

Til populære kosmetiske prosedyrer inkluderer følgende:

 • Bleking prosedyrer. De vil hjelpe til med å håndtere, for eksempel, pigmentspots som dukket opp etter sommersolen.
 • Ikke-injeksjon mesoterapi. Dette er en effekt på huden med en blanding av vitaminer som bruker hyaluronsyre eller glykolsyre.
 • Kosmetisk massasje. Etter ham kommer ansiktsmusklene i tone, forbedrer kollagenproduksjonen, eliminerer desquamation.
 • Kjemisk peeling. Frukt syrer, som brukes under peeling, gir huden glatthet, renser den og forbereder seg til ytterligere fuktighet.
 • Termolifting. Dens effekt er å påvirke de indre lagene i huden med høyfrekvente strømmer. Etter termolifting blir huden strammet og elastisk, dets beskyttende krefter gjenopprettes. Andre typer salongløfting finner du her.

Hudpleie hjemme

Hjemme kan huden bli bortskjemt med ulike folkemidlene:

 • Steam skuffer for ansiktet. De rydder huden sterkt og forbereder ansiktet for videre prosedyrer: rensing eller masker. For badet trenger du varmt vann, et lite basseng, et håndkle og dine favorittoljer eller urter. For fet hud er den optimale prosedyretiden 10 minutter, for tørr hud er 5-7 minutter nok.
 • Peelings og scrubs. Enkle måter vil rengjøre og redusere porene, fjerne fettete glans, jevne ut farge og jevne ut ujevnheter. Det er et stort antall oppskrifter for hjemmelaget peeling og scrubs. Hyppige ingredienser for deres tilberedning er honning, salt, kaffegrunder, rømme, svartbrød.
 • Masker. Masker tilberedt hjemme er veldig enkle å bruke, de påføres ansiktet i 15-20 minutter, og vaskes deretter av med varmt vann. I sommer og høst kan grønnsaker og frukter som gir huden alle sine vitaminer i sin naturlige form, bli et godt grunnlag for masker. For å fjerne irritasjon fra tørr hud, kan et vanlig eple hjelpe, som du må gni og blande med eggeplomme og honning. En vannmelonmaske er egnet for fet hud: legg til lite fettost og egghvite til det duftende kjøttet. Normal hud i ansiktet vil være takknemlig for en maske med tomat. For dette kombineres tomatgruel med rømme eller kefir.

Perfekt hud - generelle anbefalinger

Og til slutt, noen enkle tips for å oppnå perfekt hud:

 • varmt vann tørker huden, så du bør gjøre det til en regel å vaske med kaldt vann;
 • om sommeren er det nødvendig å beskytte huden mot ultrafiolett stråling, om vinteren - fra frost;
 • I løpet av den kalde årstiden blir krem ​​på ansiktet 40 minutter før du går utenfor for ikke å overkjøle huden;
 • 1-2 ganger i uken er det ønskelig å bruke serum til ansiktet, produkter med hyaluronsyre er spesielt effektive;
 • masker bør være en vanlig hjemme hudpleie prosedyren.

Ikke glem det for å oppnå den perfekte huden du trenger å drikke nok rent vann, spis riktig, vær i frisk luft, flytt og vær sikker på å få nok søvn.

Det er et spesielt kosthold for ren og sunn hud, se den her.

Hvordan gjøre huden din perfekt hjemme

Selv om du bare er 20 år gammel og du er fornøyd med huden din, anbefaler vi deg ikke å slappe av. Bright sol, dårlig ernæring og feil omsorg vil gjøre trikset. Hvordan holde huden utstråling og ungdom? Om dette i vår artikkel.

Årsaker til hudproblemer

Det er ting som forårsaker utseendet til ulike problemer med ansiktets hud:

 • hormonell svikt, som oppstår i visse sykdommer, samt under pubertet, overgangsalder, graviditet, på grunn av bruk av hormonelle prevensjonsmidler;
 • genetisk predisposisjon;
 • metabolske forstyrrelser, nervøse, gastroenterologiske sykdommer;
 • solstråling, smuss, støv;
 • ubalansert kosthold (masse søtsaker, saltholdighet, pickles, fett, hermetisert, røkt);
 • stress, overarbeid;
 • røyking, drikking av alkohol;
 • kosmetikk av dårlig kvalitet eller ikke valgt etter hudtype.

Hvordan kan du gjøre huden din perfekt

Kampen for den perfekte huden bør startes umiddelbart på alle fronter, du bør ikke vente på at brutto endringer vises - blå flekker, dype groper, forstørrede porer, edderkopper, pigmentering og rynker på kinnene.

Sunn livsstil

Å vandre i frisk luft, god søvn, sunn mat, unngå dårlige vaner - alt dette er bra for huden, nesten ingen ville være uenig. For bedre, må du sove minst 7 timer om dagen. Under en natts søvn produseres hormoner som fremmer cellefornyelse og veksten av kollagenfibre.

Vær aktiv, trening, alle øvelser vil normalisere blodsirkulasjonen og inntaket av næringsstoffer. Slutte å røyke og beskytte deg mot sollys. Inkluder i kostholdet grønnsaker, frukt, kokt magert kjøtt. La det være mindre animalsk fett, mer vegetabilsk olje, nøtter, fisk.

Bare noen kremer vil ikke kunne oppnå den perfekte hudfargen, det er nødvendig å mate det fra innsiden. Menyen skal ha følgende produkter:

 • nøtter, de inneholder Q10 og vitamin E, akselerere regenerering;
 • Røde og oransje grønnsaker rik på vitamin A, som fremmer cellefornyelse;
 • sure frukter og bær (appelsin, grapefrukt, svartbær, kiwi, tranebær), de er leverandører av vitamin C, styrker blodkarene;
 • fisk fett raser, den inneholder nyttige omega-3 syrer, vitaminer D og A - alle disse stoffene forbedrer blodsirkulasjonen;
 • frokostblandinger, fra dem kommer B-vitaminer som stimulerer produksjonen av kollagen;
 • avokado er en utmerket kilde til niacin, dette vitaminet har en anti-inflammatorisk effekt;
 • Granateple er ansvarlig for hudens elastisitet, da den inneholder stoffer som er involvert i dannelsen av kollagen;
 • vegetabilsk olje mætter kroppen med gunstige fettsyrer, uten som huden ikke absorberer de nødvendige vitaminene E, D, A;
 • cottage cheese, det fyller kroppen med selen, vitamin E, alle disse komponentene bremser aldring.

Vann er nødvendig av cellene. Ansiktshuden blir frisk hvis du drikker nok rent vann.

Hvilken sport forynges

Vanligvis tar en person ikke mer enn seks tusen trinn om dagen. God morgen eller kveldsløp.

Det er flere moderat fysisk anstrengelse, for eksempel yoga, Pilates, som er foryngende og bra for helse. De er rettet mot å utvikle fleksibilitet, som går tapt med alderen, og koordinering, påvirker hjernen positivt. To ganger i uken er det nødvendig å delta aktivt i treningsstudioet eller svømmebassenget.

Hvordan bryr seg seg godt hjemme

Kombinert hud, utsatt for fett, dehydrert, med kviser. Med denne typen er det bedre å rengjøre ansiktet med et middel som det er en innskrift på "gjenoppretting". Vel, hvis sammensetningen vil være rensende ingredienser som ikke bryter med det beskyttende lag av huden.

For å gjenopprette lipidbalansen trenger du kremer med ceramider, fettsyrer, vitamin C, som reduserer glans, beskytter mot aldring. Om kvelden anbefaler skjønnhetssektoren et middel med syrer, mens det er akne - med salisylsyre. Og når utslett vil passere, bruk en krem ​​med fruktsyre.

Kombinert, meget sensitiv hud, utsatt for pigmentering, med forstørrede porer, oljeaktig glans på haken, i nesen og pannen, grunne rynker, edderkoppårer. Med denne typen hud anbefales det å bruke et rensende hypoallergenskum to ganger om dagen. Å vaske om morgenen og om kvelden.

I dagens krem ​​blant komponentene skal være hyaluronsyre. Nattkrem bør inneholde ANA-syre, om morgenen er det nødvendig å bruke et produkt med en SPF-faktor på minst 30. Lag fuktighetsgivende masker to ganger i uken.

Tørr hud, det er pigmentering og peeling, synlig vaskulær mesh. Først og fremst må du vaske om morgenen og om kvelden med hyaluronsyre skum. Det neste trinnet med rensing er en høykvalitets lotion med fuktighetsgivende ingredienser, samme hyaluronsyre og urea.

Påfør med fingertuppene, da en bomullspute ofte irriterer sensitiv hud. Grunnleggende pleieprodukter - nærende krem ​​og serum. I dag bør krem ​​være solbeskyttelse og vitamin C. Natkrem bør inneholde aminosyrer.

Oppskrifter for masker, skrubber og gni, essensielle oljer

Bevist hjemmelaget kosmetikk vil bidra til å holde huden ung. For å holde henne frisk og ung i lang tid, er det ikke nok bare å velge en maske, du må også bruke den på riktig måte.

Husskrubbe

Den mest effektive hjemme skrubbe - havremel. Soak flakene i varmt vann. Påfør huden i sirkulære bevegelser, la i 10 minutter, skyll deretter forsiktig med vann ved romtemperatur.

Skru av olivenolje, malt kaffe og et par dråper jojobaolje. Masser det over ansiktet ditt, la det stå i 3 minutter, skyll med varmt vann. Peeling gjør ikke bare fuktighet, men fjerner også døde hudceller perfekt.

Enkel frukt peeling. Bær inneholder fruktsyrer som forsiktig fjerner døde celler. Friske bær kan erstattes med frosne. Mash bær grundig, gjelder på ansiktet, stå i 15 minutter.

Å tørke huden

Du kan lage kosmetiske isterninger: frukt, honning eller med urter. I en skje med honning, legg til 1-2 dråper essensiell olje, fortynn med vann (en halv kopp), hell i isform, sett i fryseren. Tørk hud med kosmetisk is kan være opptil to ganger om dagen.

Etter vask, tørk huden med sterk tebrygging av svart te. Hun toner vakkert. For å fukte en wadded disk med te, uten å presse, å tørke en nakke, ansiktshud og en decollete sone. Hvis huden er fet og porøs, legg til et par dråper sitronsaft til bryggen.

Effektive hjemmelagde masker

Mot akne En pimple kommer vanligvis opp der den er spesielt synlig. Fortynn tørr gjær i vann, bruk på det betente området, la i 10 minutter. Vitamin B, et sporelement krom i sammensetningen av gjær bidrar til rask helbredelse.

Fra etterligne rynker. Du kan lage en maske med grønt eple og olivenolje. Skjær eplet tynt og legg i fryseren i 30 minutter. Påfør olje på ansiktet, stykker epler på toppen. La i 15 minutter. Øyeblikkelig hudstramming du oppgav.

For å forbedre hudfarge. Forbered en maske med yoghurt (kefir) og sitronsaft. Bland melkeprodukt med sitronsaft (halvt glass med 1 teskje), send blandingen i 10 minutter i kjøleskapet. Påfør ansiktet, dekselet med klamfilm (pre-cut for lepper og nese). La i en halv time.

Å hvite, gjenopprette elastisitet. Masken med blåbær vil hjelpe. Blåbærbær knuter. Bland tre teskjeer kokte potetmos med lavt fettost (1 ts) og flytende honning (1 ts).

For å fukte, smale porene. Forbered en maske med ville jordbær. To spiseskjeer bær for å kombinere med hvite egg, pisket i et frostskum, legg til noen dråper sitronsaft. Jordbær er rik på vitamin C, som er den sterkeste antioksidanten.

For hudforyngelse. Lag en maske med søt pepper. Grind kjøttfulle pod med en blender, legg til honning (1 ts.), Olje, infused på hvete spirer (1 ts.). Hvis maskenes konsistens er flytende, kan du legge til stivelse (1 ss).

Den klassiske ordningen for bruk av masker ser slik ut:

 • bare på ren hud;
 • langs massasjelinjene;
 • skyll med kaldt vann;
 • etter prosedyren, bruk en fuktighetskrem;
 • hold på huden i ikke mer enn 20 minutter;
 • Legg en bomullspute fuktet med svak te over øyelokkene;
 • Fukt den tørkede masken med vann eller påfør et nytt lag på toppen.

I en liten video presenteres tre effektive enkle ansiktsmasker.

Matlaging duftende kosmetikk fra olje

Citrus og rosenolje glatter jevnt ut rynker, gjenskaper hudens elastisitet i ansiktet og øyelokkene, redder fra akne, irritasjon og peeling, forbedrer hudfarge, og for å bekjempe akne og akneoljer er velegnet kamilleolje og teetre.

I en nøytral ansiktskrem (uten dufter) tilsettes olje. Den optimale dosen: Fem dråper essensiell olje per 150 ml av din favorittkrem. Men først må du sjekke at det ikke er noen allergiske reaksjoner på oljer.

Her kan du lære å etterligne gymnastikk fra rynker.

Hvordan rengjøre porene i ansiktet, vil denne artikkelen fortell.

Kjendis hud skjønnhet hemmeligheter

Kosthold for å stramme huden fra Julia Roberts. Tre dagers diett består av fettfisk (laks, tunfisk eller makrell) og en fullstendig avvisning av stivelsesholdige matvarer (poteter, pasta, ris og bananer).

Fettsyrer i fisk metter kroppen med mineraler og vitaminer, forbedrer blodsirkulasjonen og gjør huden elastisk. Og avvisningen av stivelsesholdig mat, som gir huden løshet, gjenoppretter raskt trøtt hud. Resultatene av et slikt strømforsyningssystem er derfor synlige etter tre dager.

For raskt å gjenopprette hud fløyelsaktig og sunn farge, må du spise riktig, opprettholde en sunn livsstil, leke sport og ikke overse hjemmelagde masker. For eksempel, en maske med kefir og sitronsaft forbedrer hudfarge ikke verre enn en spesiell krem.

Du finner noen flotte ansiktspleie tips i denne videoen.

Gjør din hud perfekt hjemme - oppdag alle hemmelighetene


Mange kvinner spør: "Hvordan gjør huden perfekt?". Samtidig tror de fleste at for å oppnå dette målet er det nødvendig å stadig besøke profesjonelle skjønnhetseksperter og bruke mye penger på dyre prosedyrer. Ja, selvfølgelig, dette er sant. Det er imidlertid visse metoder som du kan forbedre tilstanden betydelig. Så, la oss ta en nærmere titt på hvordan du oppnår perfekt hud.

Lite hemmeligheter

Ifølge eksperter, er vi ofte skyld i at huden forlater mye å være ønsket. Tross alt er hennes livsstil og noen vaner avskrevet i sin tilstand. Prøv derfor:

 • Ikke drikk alkohol;
 • Slutte å røyke
 • Gå i frisk luft i minst tre timer;
 • Ikke spis fettstoffer og mat med krydder;
 • Spis mye fisk;
 • Spis bare produkter av høy kvalitet som ikke inneholder fargestoffer og andre skadelige stoffer.
 • En gang i uken gjør faste dager;
 • Prøv å unngå stress;
 • Sove om dagen i minst 9 timer;
 • Eliminer sukker, da det akselererer aldringsprosessen;
 • Hvis du har mulighet til å sove tretti minutter om dagen, ikke gå glipp av denne sjansen;
 • Ikke sitte ved datamaskinen for lenge
 • Bruk bare dyre kremer som ikke blokkerer porene;
 • Vask med kaldt vann;
 • Ikke misbruk solariumet;
 • Ikke kjøp kosmetikk som ikke er kjent for deg;

Kosmetikk - en ekte venn

Tenker på hvordan du oppnår den perfekte hudtilstanden, vi kjøper ulike masker, kremer, lotioner. Samtidig tenker nesten ingen på det faktum at med alt dette "gode" overbelaster vi det, noe som gjør det tørrere. Derfor bør kosmetikk brukes klokt, ellers hjelper det ikke, men tvert imot skader.

Når du kjøper en krem, må du se på utløpsdatoen, samt hvilken type hud det er beregnet på. Husk, ikke i noe tilfelle bør du kjøpe en fuktighetskrem for fet hud, da dette bare vil forverre problemet ditt. Når det gjelder den kombinerte typen, kan du kjøpe noen midler, men det er fortsatt bedre å gi preferanse til kosmetikk som er designet spesielt for din type. Som regel inneholder alle kremer for kombinasjonshud i sin sammensetning en bit grunnlag, som maskerer feilene og utligner tonen sin.

Vi vasker ordentlig

Av stor betydning er måten du vasker og vasker på. Ifølge forskere må du vaske ikke mer enn to ganger om dagen, da denne prosedyren tørker ansiktet. I tillegg skal det gjøres med spesielle midler. På samme tid for fet hud er det best å velge et gelmiddel, men for tørrkrem. Du kan også bruke tonic, men merk at det ikke skal inneholde alkohol på noen måte. Det er dødelig for huden.

Vær oppmerksom på at masken har en positiv effekt på tilstanden hennes. De skal gjøres ikke mer enn en gang i uken. Du kan gjøre dem selv eller bruke kjøpte. Deres handling er rettet mot ernæring, foryngelse og hydrering av ansiktet. Masker basert på leire og sjømineraler blir anerkjent som de beste.

Dermed er det tre grunnleggende regler for sunn hud:

Folk oppskrifter

Uansett hvordan vi behandler folkeoppskrifter, men praksis viser at de virkelig gir et positivt resultat. Samtidig, for rettferdighetens skyld, er det verdt å merke seg at de ofte opptrer mye bedre enn dyre, merkede kosmetikk. I tillegg vil en slik ambulanse ikke kreve noen økonomiske kostnader fra deg.

Så, de mest effektive folkeoppskrifter for å forbedre hudtilstanden:

 • Mask av epler. Rist eplene på en fin rist, legg til litt melk og eggeplomme til gryten. Kok. Deretter bruker du vasselen på ansiktet. Etter fem minutter skylles.
 • Yolk maske Bland eggeplomme med revet eple og gulrot. Påfør ansiktet.
 • Bjørk. Ung bjørk lader koker på lav varme i 2 timer. Deretter tilsettes litt margarin, sitronsaft og gulrøtter til vannet. Deretter legger du til "helbredende" eliksir til fuktighetskrem. Men husk, du må bare legge til før bruk. Hvis du blander hele krukken med krem ​​med den ferdige væsken, om to dager vil kosmetikken ødelegge og få en ubehagelig lukt. Vær oppmerksom på at dette er en meget effektiv maske for en tørr ansiktstype, resultatet av dette vil bli merkbart etter fem dager.
 • Gurkesaft. Tørk ansiktet med agurkjuice. Denne prosedyren fukter fullstendig og gjør den matt.
 • Med. Påfør honning til huden, og ved hjelp av fingerpistoler få en lett massasje. Vask av etter at den tørker.
 • Jordbærmaske. Ta modne jordbær og husk dem. Deretter legger du til mandarin eller annen essensiell olje for å mush. Hold masken til 20 minutter.

De vanligste feilene i kampen for feilfri hud

Mange kvinner, som ønsker å gjøre huden mer velpleiet, bruker et toneværktøy. Dette er en stor misforståelse. Ifølge kosmetologer kan den ikke kategoriseres på kvinner som har noen hudproblemer, da det blokkerer porene, forhindrer epidermis fra å "puste", noe som resulterer i forverrende problemer. Det er best å gi preferanse til basen for ansiktet. Det skaper ikke sensasjonen av en maske og gir ut tonen godt. Etter å ha brukt det, pulver T-sonen.

Også, noen mennesker tror at sminke er best vasket med varmt vann, da det bidrar til å vaske slaktene og andre kosmetikk fra ansiktet godt. Husk, ikke skyll sminke med varmt vann, da dette skader huden og forårsaker stor stress.

Som du kan se, er den ideelle huden i ansiktet hjemme virkelig ekte. Derfor er det ikke verdt å tilbringe tid og penger på å gå til skjønnhetssalonger. Du kan sette din egen i rekkefølge. Det viktigste her er ønsket og riktig tilnærming.

Hvordan lage huden din perfekt

For mange jenter kommer skjønnheten i huden først. Hver gang lurte hun på: "Hvordan gjør huden din perfekt?" Et feilfritt ansikt er et gjennomførbart oppdrag. Vi vil forstå hvordan du får et godt resultat.

Årsaker til hudforringelse

Før du går i gang med å forbedre huden din, bør du forstå årsakene til forverringen. Det er mange faktorer som påvirker tilstanden til ansiktet.

 • ernæring og tilstand av mage-tarmkanalen;
 • mangel på søvn;
 • omsorg;
 • kvalitets kosmetiske produkter.

Ikke undervurder noen av disse punktene. Hver av disse faktorene kan betydelig ødelegge ditt utseende.

Hudtype

Før du begynner å bry deg og gjenopprette skjønnheten i huden, bør du bestemme typen. Det er typen hud som bestemmer den videre korrekte omsorg.

For å bestemme typen bør det være en god vask. Etter 10 minutter, ta en tørr klut og legg den på hele ansiktet. Se på resultatet:

 1. Det er fortsatt et sterkt fettete sted, derfor har du fet hudtype.
 2. Flekken er ikke uttalt, da er du eier av normal hud.
 3. Det er flekker i pannen, haken, nesen, noen ganger kinnene, da har du en kombinert type.
 4. Det er ingen merker på servietten, derfor har du en tørr type.

Fokusere på typen, velg riktig måte å bry seg slik at du har den perfekte huden i ansiktet.

alder

I tillegg til hudtype er tilstanden påvirket av alder. Gitt din aldersgruppe, vil du kunne velge mer forsiktig ansiktspleie. En yngre derma trenger ikke en stor mengde kremer, fordi den er så vakker.

I stedet for krem ​​etter vask, tørk ansiktet med tonic.

Hvis du er eier av en gammel hud, trenger du en dypere omsorg. Så i din kosmetiske pose bør det være alle slags fuktighetsgivende og nærende kremer, serum. Ta flere vitaminer i form av grønnsaker og frukt. Drikk rikelig med vann.

mat

Normalisering av dietten vil bidra til at ansiktet blir utrolig vakkert. Tross alt, det avhenger av tilstanden i mage-tarmkanalen hvordan du ser ut. Giftstoffer og slagger som akkumuleres i kroppen, kommer inn med mat, uttrykker deres nærvær med all slags rødhet og utslett på huden. Noen ganger, for å oppnå det perfekte ansiktet, bør du bare begynne å spise annerledes.

Nyttige tips i ernæring:

 • begrense inntaket av salt, krydret, bitter og, selvfølgelig, søtt;
 • spis minst 400-500 g ferske grønnsaker og frukt om dagen;
 • konsumere mat som er rik på gunstige mikro- og makronæringsstoffer;
 • nekte alkohol og røyking;
 • tilbringe faste dager
 • drikke et glass vann med sitron sitrus juice om morgenen på tom mage;
 • nekte skadelig fastfood;
 • drikke den nødvendige mengden rent vann;
 • Skriv inn diettinntaket av vitaminer B, E, A.

Ved å følge disse tipsene, tar du det første og viktigste trinnet mot perfekt hud.

En person som sover på riktig tidspunkt gir kroppen sin nødvendig hvile. Det er nødvendig for implementering av regenerative prosesser som er forbundet med huden. Perfekt hud i ansiktet er rett og slett uoppnåelig uten skikkelig søvn.

Søvn bør vare minst 7-8 timer. Og denne gangen bør det gå kontinuerlig. Det er best å gå til sengs senest 23 timer. Jo senere du går i seng, jo mindre sjanse for god natts søvn, selv med en lang søvn.

Riktig hudpleie garanterer sin gunstige tilstand.

rensing

Pleie begynner med rensing. Bare et rent ansikt kan manipuleres ytterligere.

Rengjøring gjøres med en spesiell vask. Bruk de riktige produktene til din hudtype.

 1. Den dype og kombinerte typen liker mer tørking "vasker": kosmetisk såpe, mousse, gel, skum. Samtidig vil forbindelser med essensielle oljer være gode antiseptika.
 2. Normal foretrekker følgende rettsmidler: skum, mousses, gel. Det ideelle alternativet vil være sammensetninger som bruker myke overflateaktive midler.
 3. Tørk bør rengjøres: kremer, melk, fuktighetsgivende gel. Foretrekker fuktighetskreker lett tekstur. Etter vasking må en fuktighetsgivende tonic påføres ansiktet for å unngå tetthet og peeling.

I tillegg bør det huskes at huden er i stand til å bli vant til konstant omsorg. For å forhindre dette fenomenet bør brukes, vekslende mellom flere forskjellige kosmetikk.

Ernæring og hydrering

Å se etter bare ved hjelp av rensing er ikke nok. I tillegg må huden hydriseres og næres.

For disse formål er det følgende verktøy for daglig pleie:

 • Serum: Med en utrolig lett struktur, en høy konsentrasjon av stoffer, tilpasset løsningen av et bestemt problem;
 • væsker: kremaktig gellignende substans;
 • Oljer: Avviker fra vanlige essensielle oljer, fordi de er fullt absorbert i huden, det virker som om oljen ikke er fet, men tørr;
 • Kremer: Det vanligste produktet med ulike funksjoner for forskjellige hudtyper;
 • tonics: et flytende produkt som vanligvis brukes før påføring av krem.

exfoliate

Et annet stadium av hudpleie er peeling. Slik at dermis ikke samler døde hudpartikler på seg selv, er det nødvendig å fjerne dem med jevne mellomrom. Ulike scrubs og peelings kommer til redning, som på bekostning av harde partikler skraper de døde cellene av.

Scrubs inneholder faste partikler av rørsukker, salt, malt kaffe, ferskenpits, etc. Peels renser huden forsiktig. Samtidig mindre dyp. Dette skjer på bekostning av faste, men svært små partikler, så vel som visse splittende kjemikalier.

Det er viktig å vurdere størrelsen på disse partiklene. Så, for myk, tørr hud, bør de være minimal, og for problem hud, bør de være større. Scrubs eller peeling bør brukes ca 1-2 ganger i uken for å få de beste resultatene.

Hjem scrubs og peels

Hvis du foretrekker naturlige ingredienser og er vant til å kontrollere alt, kan du lage scrubs hjemme.

Hvordan oppnå perfekt hud ved hjelp av hjemme rettsmidler:

 1. Bruk som en skrubbe med finmalt kaffe eller brukt kaffegulv. Som bindemiddel kan du ta naturlig yoghurt eller rømme. Et ideelt produkt for fet hud.
 2. Skrubbland av havregryn, noen skjeer med honning og fruktpuré.
 3. Bland fint havsalt med brus. Legg til sitronsaft i denne blandingen og legg forsiktig på huden.
 4. Tilsett olivenolje til havremel og bruk som en mild skrubbe.
 5. I yoghurt eller rømme, tilsett salt og sukker, bruk med forsiktig massasjebevegelser på ansiktet.

Dyp omsorg

I tillegg til daglig pleie trenger ansiktet en dypere etterfylling av nyttige stoffer. Dette kan gjøres med forskjellige masker. De brukes 1 gang i 1-3 uker. Hold på ansiktet bør være minst 10 minutter.

Masker for perfekt hud kan ha både matt og fuktighetsgivende, regenererende, foryngende, nærende og mange andre egenskaper.

Hjemmelagde masker

Å lage hjemmelagde masker er ganske kreativ prosess. Selv uvanlige komponenter kan være egnet til bruk.

Flere oppskrifter for ansiktsmasker hjemme:

 1. For tørr hud: bruk en eggeplomme, bedre hvis det er et hjemlig kyllingegg. Bland med en skje med honning og søk på ansiktet. Når du føler massefrysingen, kan du vaske det trygt fra ansiktet med varmt vann.
 2. For meget tørr hud: En agurkmaske vil være et egnet alternativ for skadet, irritert eller forvitret hud. Rist det på en fin rist og bland med naturlig yoghurt. Påfør ansikt og hold i 15 minutter.
 3. For normal hud: Bruk en masse laget av hytteost, melk og olivenolje i like store mengder. Hold på ansiktet i 20 minutter.
 4. For fet hud: bruk en eplemaske som skal kokes. Deretter må du knead dette eplet og legge til sitronsaft og lavendel eterisk olje til den. Påfør ansiktet i 10 minutter og skyll av med vann.
 5. For alderen hud: et fint alternativ - dette er en maske fra aloe juice. Klem ut litt frisk juice fra aloe leaf. Tilsett olivenolje og tung krem ​​til juice. Mask hold i 30 minutter, og deretter skal ansiktet blottet med serviett.

kosmetikk

Slik at din ideelle ansiktshud vil glede deg over dette utseendet så lenge som mulig, bør du seriøst tenke på kvaliteten på kosmetikken som brukes.

Det beste alternativet vil være kosmetikk fra organiske ingredienser, essensielle oljer, naturlige ingredienser. Et signifikant pluss er tilstedeværelsen av vitaminkomplekser i sammensetningen. Les omhyggelig sammensetningen av hvert produkt.

I tillegg skal holdbarheten til produktene være i orden, samt lagringsforholdene. Etter å ha åpnet produktet, bruk det bare til en viss periode, som er angitt på selve verktøyet. Jo lengre sminke forblir åpen, jo større er sjansen for at smuss og bakterier kommer inn i den.

Feilfri, strålende og fløyelsaktig hud - drømmen om hver jente. For å oppnå et resultat må du overvåke dietten og den daglige rutinen. Pass også godt på huden din. Velg bare høykvalitets pleieprodukter og fargekosmetikk. Og så vil strålende tilstanden i ansiktet være din beste dekorasjon.

Flere Artikler Om Typer Acne