Når det gjelder ansiktets skjønnhet, er det ofte underforstått at huden ser perfekt ut. Det skal være rent, ømt, strålende, sunt, smidig, godt hydrert. Rynker, kviser, akne og uregelmessigheter er uakseptable. Bruises under øynene, oljeaktig glans, nasolabial fold, kråkefødder og forstørrede porer passer ikke inn i bildet.

Hudfaktorer

For å oppnå det ideelle, er det ikke bare nødvendig å ta vare på, men også å eliminere påvirkning av negative faktorer, både interne og eksterne, på det.

Eksterne faktorer er delt inn i 2 grupper:

De første er for eksempel ultrafiolette stråler, som fører til overdreven tørrhet, peeling, rødhet og tidlig fading. En annen negativ ekstern faktor er temperaturfall. Hvis den stiger, blir huden rød og et nettverk av fartøy danner på den. Ved lavere temperaturer er det grovt og tørt. Negativ påvirkning av snø, vind, støv og høy eller lav fuktighet. I denne forbindelse velges kosmetikk til omsorg slik at den tilsvarer årstidene.

Kjemiske faktorer inkluderer maling, såper, rengjøringsmidler og syrer. Denne kategorien inkluderer dårlig kvalitet eller dårlig utvalgte kosmetikk. Utslett, allergiske reaksjoner kan oppstå på grunn av konstant bruk av produkter som inneholder forskjellige smaker, smakforsterkere, farger og konserveringsmidler som påvirker fordøyelseskanalen.

Interne faktorer inkluderer:

 • Metabolske lidelser, som fremkaller utslett, øker fettinnholdet, utseendet av akne og fett.
 • Endokrine patologi.
 • Vitaminmangel forårsaker for tidlig aldring, tørrhet, peeling, pigmenteringsforstyrrelser.
 • Sykdommer i indre organer. Hvis det er problemer med leveren, kan det virke som pigmenterte flekker. Sykdommer i fordøyelseskanalen forårsaker utslett og akne.

Rengjøring og fuktighetsgivende

Når du kan bestemme typen hud, er det på tide å begynne å utvikle en plan for å ta vare på henne. Det første trinnet er rensing, som må utføres etter oppvåkning og før sengetid. Påfør spesielle kremer, skum, melk og geler. Hvis det er et problem med akne eller akne, vil tjære såpe hjelpe.

En gang i uka anbefales det å lage dampbad. Det vil hjelpe porene å åpne, det vil bedre trenge inn i huden og rense det. Deretter legger du en maske eller skrubbe. Påfør lotioner til ansiktet. De toner, desinfiserer, tørker akne og forbedrer blodsirkulasjonen samtidig. Urteekstrakter har en regenererende effekt.

Dyprengjøring utføres ved mekanisk eller kjemisk peeling. De eksfolierer effektivt de cornified partiklene og akselererer celleregenerering. Mekanisk peeling innebærer bruk av scrubs og gommazhey. Den første inneholder store og små slipende partikler. Sistnevnte er nødvendige for rensing av tørr og meget sensitiv hud. Etter påføring, vent et par minutter for å danne en skorpe. Rull deretter komposisjonen. Dette fjerner laget av døde celler.

Eiere av fettdeksel kan bruke skrubbe to ganger i uken, tørr - en gang i 14 dager. Hvis det er et alvorlig problem, for eksempel akne, kan du ikke bruke det for å unngå infeksjon.

Etter at ansiktet har blitt klart, blir toning utført med passende midler. Det fjerner resterende smuss, smaler porene og gjenoppretter pH-balansen. Med det formål å toning effektiv massasje med is. Det siste trinnet er fuktighetsgivende krem, som påføres på massasjelinjer.

Oppskrifter til hjemmelagde masker og peeling

Det er mange oppskrifter for peeling som er enkle å forberede hjemme:

1. Oppskriften foreskriver å blande en spiseskje kamfer og ammoniakk, flytende glyserin og borsyrepulver. Legg til pounded tablet hydroperit. Etter det blir noen revet såpe blandet inn for å gjøre konsistensen til den ferdige peeling ser ut som krem. Blandingen smøres på ansiktet og venter på at den tørker. Skylling skal brukes med en 10% løsning av kaliumklorid blandet med vann, der kluten fuktes.

2. En annen hjemmelaget peeling oppskrift involverer blanding av en lik mengde mandel, hvit leire og linfrø. Komponentene er pre-bakken. Den resulterende vasselen masseres for ansiktet og vaskes deretter av.

3. Ifølge oppskriften må du blande et par spiseskjeer med rørsukker med samme volum sitronsaft og yoghurt. Ansiktet er pre-rengjort og legg deretter et tykt lag av masse. La for en kvart time og vaske av. Peeling virker av bestanddelene av melkesyre, glykolsyre og sitronsyrer.

Masker for perfekt hud hjemme

For et fettdeksel blandes tørr gjær med kefir i forholdet 1: 3, og måler mengden i spiseskjeer. En teskje sitronsaft og et par dråper hydrogenperoksid tilsettes til blandingen. Det bør være en skummel masse som er plassert i ansiktet, unntatt området rundt øynene og munnen. La være å handle i en kvart time, skyll deretter på og påfør krem ​​med fuktighetsgivende effekt. Sammensetningen bidrar til å åpne porene, bekjempe akne og akne, hvitt og fjerner fett.

For kombinasjonshud, bland en teskje sitronsaft og honning med en spiseskje tørr, prehakket hvetekli. Alle blandet og smurt på ansiktet. Sammensetningen må holde minst 20 minutter. Denne masken lar deg rense T-sonen fra smuss og mette den tørre huden på kinnene.

Justering av talgkjertlene hjemme er lett med følgende oppskrift. Ta en spiseskje honning, høyt fettost og varm melk. Verktøyet påføres som vanlig og forlates i 20 minutter, vaske av og påfør en fuktighetskrem.

Alle disse masker bidrar til å forbedre tilstanden til huden. De sliter med de viktigste problemene - tørrhet eller for mye fett og næringsdefekter.

Ansiktspleie tips

Hvis du følger rådene om å ta vare på ansiktet, vil det ikke være vanskelig å holde den ung i lang tid:

1. Kosmetikk er valgt avhengig av type, siden behovet for tørr og fet hud er svært forskjellig.

2. Spesiell oppmerksomhet blir gitt til områder med tynt, følsomt dekk - rundt munnen og øynene. For dem, valgte spesialverktøy.

3. Eventuell tilbaketrekking må begynne med rensing. Du må kjøpe høykvalitets ansiktsrensemidler, kremer, masker og skrubber. Uten dette er det umulig å oppnå helt ren hud, sunn og vakker. Også, ikke glem å fjerne sminke hver natt.

4. Dekselet trenger daglig fuktighet, inkludert fra innsiden. Drikker mye væske, kompenserer en person for mangel på vann. Så huden blir ung og elastisk lenger. Med samme formål er det nyttig å sprøyte ansiktet med termisk vann. Ikke bruk såpe under vask, da det er veldig tørt.

5. Det er best å kjøpe allergivennlige kosmetikk.

6. For å oppnå et perfekt glatt ansikt er det umulig uten bruk av peeling med en nøytral pH for å opprettholde balansen. Det brukes ikke mer enn et par ganger i uken.

7. Mangel på søvn påvirker utseendet sterkt. Regelmessig får nok søvn, vil kvinnen unngå tidlig utseende av rynker og folder, forlenge ungdommen.

8. Ansiktet skal beskyttes mot solstråling for å unngå for tidlig aldring.

9. Det ideelle dekket kan ikke oppnås uten å gi opp dårlige vaner - alkohol, røyking og usunt kosthold.

Hvordan lage huden perfekt, kjenner kosmetologen. Det er best å vende seg til det før den naturlige aldringsprosessen begynner. Hans tips og salong prosedyrer vil bidra til å håndtere akne og akne, de første rynker og andre problemer.

I en uke er det umulig å oppnå det ideelle ansiktsuttrykket, du må jobbe kontinuerlig med det, regelmessig ta vare på deg selv hjemme. Uten daglig pleie i form av fuktighetsgivende og nærende, vil huden ikke se jevn og smidig ut.

Perfekt hud i ansiktet: Alt om salongprosedyrer

Mange jenter og kvinner bruker grunnlaget for å jevne ut overflaten, gjør det jevnere og mer strålende. Men alle dekorative verktøy kan påvirke hudens tilstand negativt. Perfekt hud uten grunnlag er ikke en myte. Vi vil fortelle deg om de vanligste og rimelige kosmetiske prosedyrene som til og med ut fargen og gjør huden jevn og godt preparert.

Det er viktig å forstå at noen prosedyrer har kontraindikasjoner. Før du bestemmer hvilken prosedyre du vil, bør du konsultere en profesjonell skjønnhetspleie.

Den perfekte huden i ansiktet: Hvilke prosedyrer er nødvendig

Du kan til og med utse tonen i ansiktet ditt ved hjelp av spesialverktøy og enheter. Begge metodene er gode hvis du vurderer kontraindikasjoner.

Kjemisk peeling

Prosedyren er delt inn i to typer:

Dyp peeling. Kjemisk aktive stoffer fjerner flere lag av kåt hud og lette vedvarende pigmentflekker.

Overfladisk peeling. Hjelper å kvitte seg med det første laget av døde hudceller og lette pigmentert hud. Denne ansiktsrensingen er mer effektiv enn skrubbe.

Kjemisk peeling kan ikke brukes av de som har skade på ansiktet eller individets intoleranse mot sammensetningen for peeling.

Oksygenbehandling

Under prosedyren injiseres en spesiell gass under de øvre lagene i huden - den epidermale barrieren. Takket være ham, blir huden absorbert av oksygen, utjevnet, akne går bort.

"Airless" miljø - ideelt for reproduksjon av infeksjoner og aknebakterier. Derfor er oksygenbehandling den mest anbefalte prosedyren for de som ønsker å kvitte seg med svarte flekker. I tillegg har oksygen en løfteeffekt og hjelper glatte fine rynker.

Laser korreksjon

Med hjelp av en laser kan du fjerne akne merker og arr. Under strålenes lille kraft, brenner det øvre laget av epidermis ut, så den visuelle tonen i ansiktet er justert. I tillegg har laserkorrigering en peeling effekt. Prosedyren er helt trygg og smertefri.

Det er viktig å vite at huden etter en laser er svært mottakelig for ytre stimuli og ultrafiolett, så det er verdt å gjøre laser peeling om høsten eller vinteren - når solen ikke er så aktiv og huden kan beskyttes med sesongkrem.

Kontraindikasjoner inkluderer graviditet og amming, diabetes, en tendens til utseende av keloid arr, akutte virussykdommer og betennelse i ansiktets hud.

Face micro grind

Å rengjøre huden ved hjelp av et spesielt apparat med dyser av små faste slipemidler. Metoden er helt trygg og egnet for nesten alle kvinner. Det fjerner perfekt det øverste laget av epidermis og vedvarende pigment flekker. Etter prosedyren er det svært viktig å nære huden grundig.

Hvor ofte rengjør ansiktet i hytta

Laserkorreksjon av ansiktstonen tilhører kategorien dype peeling, og datoen for den neste prosedyren bør foreskrives av en skjønnhetsekspert. Hvis du ikke har kontraindikasjoner og allergiske reaksjoner, kan neste besøk til en profesjonell gjøres om 2-3 måneder.

Kemisk peeling og oksygenbehandling har en grunne effekt på huden, slik at du kan gå til salongen for disse prosedyrene en gang i måneden. I noen tilfeller kan kosmetologen redusere intervallet mellom besøk i tre uker.

For å finne ut hvor ofte rengjøringen skal gjøres, må du ta hensyn til andre prosedyrer som legen foreskrev. For eksempel, etter manuell rensing fra komedoner, bør to uker passere før neste eksponering for huden. Få den perfekte teint i salongen kan være hvis du lytter til anbefalingene fra erfarne kosmetologer. Ellers er det en sjanse for at du vil ødelegge ansiktet ditt med for mange manipulasjoner.

Du kan være interessert: Bare 3 minutter om dagen for det perfekte ansiktet. Gymnastikk passer for alle og tar ikke mye tid.

Hvordan gjøre huden din perfekt hjemme

Ren, vakker hud, med umerkelig porer og sunn farge - drømmen om hver jente. For å oppnå dette må du kjenne noen få enkle regler for hvordan du gjør en person perfekt. For å gjøre dette er det viktig å følge visse næringsprinsipper og skikkelig vare på deg selv.

Tre regler for perfekt hud

Tilstanden av epidermis avhenger av påvirkning av eksterne faktorer og hormonelle forandringer.

Derfor, for å oppnå den perfekte epidermis, er det viktig å følge tre regler:

 1. Riktig rensing. Epidermis - som alle andre organer i menneskekroppen, er i stand til å rense seg og regenerere. Men på grunn av den konstante virkningen av aggressive stoffer fra utsiden, mekanisk skade og feil omsorg, går disse prosessene ned. Derfor er det viktig å regelmessig skille og vaske med spesielle rengjøringsmidler;
 2. Power. Drunk ansikt har alltid en jevn og vakker farge, trenger ikke spesiell kosmetikk og tolererer perfekt temperaturfall. Den enkleste måten å sikre dette på er å bruke egnede kremer; Tørr hudpleie
 3. Fukte. Hvis du vil lage en perfekt ansikts tone, så uten intensiv hydrering bare ingensteds. I prosessen med utvikling, vekst og ytelse av visse funksjoner, mister cellene i epidermis raskt høstet fuktighet. På grunn av dette blir huden tørr, flakket, selvrensende prosesser sakte og sebaceous kjertler forstyrres. Få vet, men det er mangel på fuktighet som er hovedårsaken til akne og hudormer.

rensing

Ren hud er sunn, dette er det første du må huske på veien til det ideelle ansiktet.

Rensemiddel er valgt avhengig av type epidermis:

 • Produkter med antibakterielle og beskyttende funksjoner anbefales for problemfaget. De har en sårhelende effekt, kan raskt fjerne betennelse og rødhet, og også bidra til å tørke ut friske kviser. Utmerket vurderinger likte alle tilgjengelige midler - tjære såpe. Ifølge effekten vil det gi odds til mange spesielle midler, inkludert premieklassen;
 • Når du renser tørr hud er det viktig å ikke overdrive det. På grunn av virkningen av såpen blir den tynn og følsom, og det kan oppstå for tidlige tegn på aldring. En slik epidermis er bedre å vaske med urtedekk, spesielle skum, væsker, termisk vann. Ideelle myke infusjoner, for eksempel agurk eller sitron; Tørr hudpleie
 • Den vanligste typen er kombinasjonshud. Det kombinerer fete områder med dilaterte porer (på vingen av nesen, pannen og haken) og tørr - på templene, kinnene. For å fjerne slik hud er det nødvendig å bruke myke midler som har antimikrobielle, men tørkeegenskaper. Disse er rose vann, grønn te, svovel tjære såpe (i nærvær av akne og komedoner), etc.
 • Fet hud Ekstremt problematisk og vanskelig å ta vare på. I motsetning til den tørre typen, er en sterk balanse i fuktighetsgivende og rensing viktig for rask oljeaktig hud. Det er nødvendig å frigjøre det fra utladningslaget, mens du ikke tørker overflaten. Den enkleste og enkleste måten er å vaske med urteinfusjoner og fjerne sminke med termisk vann.

I tillegg til vask, går periodisk rensing av epidermis inn i renseprosessen. Høy kvalitet peeling vil bidra til å gjøre ansiktet helt rent og jevnt, uten akne, grovhet og andre problemer. Denne prosedyren gjør det mulig å fjerne døde celler fra hudoverflaten, rense porene, normalisere blodsirkulasjonen og fjerne rester av kosmetiske produkter.

Super myk hudskrubbe

De fleste butikk scrubs kan enkelt gjøres hjemme. For å gjøre dette, trenger du en baseolje (du kan velge hvilken som helst som er tilgjengelig, men det vil være best å være på kokos eller karitt) og harde komponenter.

Vurder hvilke komponenter som kan brukes til peeling:

 • Havsalt Et ideelt hjem rette for å rense porene i kombinasjon og problem hud. Hypoallergenic, men svært slitende. Hjelper å kvitte seg med arr og merker etter akne, har en liten lysende egenskap; Saline scrubs for ansiktet
 • Sukker. Hurtigere enn salt oppløses i vann, så det anbefales å bruke det til fet hud, for ikke å ripe de allerede følsomme områdene. Det bidrar til å jevne ut fargen, normalisere arbeidet i talgkjertlene, gjør epidermis myk og fløyelsaktig til berøring;
 • Kaffe. Utmerket massasje og renser problemet og modne epidermis. Den har en sterk antioksidant effekt, etter bruk forblir løfteeffekten. Som salt er den preget av høy slitasje og er helt uoppløselig i vann. Derfor, for peeling, er det bedre å bruke finmalt kaffe, som for en kaffemaskin. Kaffe peeling

For å lage en rimelig og effektiv skrubbe må du kombinere 10 gram av noen av de listede produktene og litt olje (etter eget skjønn). Påfør blandingen på et fuktig ansikt, det er bedre å dampe det litt. Innen 5 minutter må du aktivt gni huden langs massasjelinjer, og deretter vaske av blandingen med vann. Etter rensing, bruk krem. Gjenta minst 1 gang i uken.

Video: Min daglige ansiktsbehandling

Ernæring og hydrering

På dette stadiet er det viktig å forstå at før, hvordan å gjøre huden perfekt ute, må du ta vare på de interne prosessene som forekommer i vevet. For å sikre metning av cellene med gunstige stoffer, må du lage næringsmasker og bruke kremer.

Leremaske for klar hud

Pleie er valgt avhengig av typen av epidermis. For å forenkle denne prosessen har vi samlet en tabell for forskjellige typer epidermis med egnede prosedyrer.

Tips 1: Hvordan oppnå perfekt hud

Til å begynne med, forstå et ganske enkelt og åpenbart mønster: Det du ser i speilet, avhenger direkte av hva som står på bordet hver dag. Feil ernæring er en direkte vei til dårlig, kjedelig hud. Hvorfor? Vår hud er ikke bare en slags "skall", det er også det største respiratoriske og ekskresjonsorganet. Svikt i fordøyelsen fører til opphopning av giftstoffer og skadelige stoffer som vises, og huden inkludert, slo seg ned på hennes betennelser, kviser, tilstoppede porer og selje.

Tillegg din meny med gjærte melkprodukter, varm høy karbohydrat frokost (havregryn, for eksempel), som setter opp arbeidet i fordøyelsessystemet, proteinmat (et uunnværlig byggemateriale!) Og fiberrik frukt og grønnsaker. Unngå steking - For det første beholder dampet eller stiv mat en større mengde næringsstoffer, og for det andre vil du redde kroppen fra giftige kreftfremkallende stoffer, produsert til og med av den mest nyttige oljen ved oppvarming.

Hvis du er ung, men med ubehagelig overraskelse, har du allerede funnet flere rynker på huden din, ikke panikk - kanskje har hun rett og slett ikke nok vann. Sjekk det ut på en enkel måte - bare lett klem et stykke hud og se hvor raskt det glatter ut. Hvis stien ikke passerer umiddelbart - det er dehydrering! Husk derfor: minst 1,5-2 liter vann per dag (avhengig av høyde og vekt). Bør alltid en flaske ikke-karbonert rent vann med deg, og start morgenen med et glass varmt vann, som du bør drikke i små søppel en halv time før frokost. Det forbedrer også fordøyelsen! Grønn svak og usøtet te er også en stor hjelper i kampen mot kjedelig og problematisk hud, det er en utmerket antioksidant bevist i århundrer.

Unngå stress og sove i minst 8-10 timer. Bare i løpet av denne tiden har huden evne til å gjenopprette. Når det gjelder stress, kan du drepe to fugler med en stein om gangen, tildele ukentlig tid for lange turer eller, enda bedre, aktiv sport. Løping eller sykling i en vakker park er en utmerket kilde til endorfiner og et middel til å forbedre blodsirkulasjonen og oksygenering av huden!

Selvfølgelig er det nødvendig å handle ikke bare fra innsiden, men også for å støtte og glatte huden på alle måter ved hjelp av daglig pleie. Først av alt er det nødvendig å bestemme nøyaktig hvilken type hud. Hva er din - tørr, oljeaktig, blandet eller, hvis du er helt heldig, normal? Avhengig av dette, velg daglig pleie, som presenteres i butikker med hele programmer for hver type. Rensing, toning, fuktighetsgivende - dette er tre trinn som er nødvendige for enhver hud - fra vanlig til fet. Husk at eksfolieringsprosedyrer er nødvendige selv for tørr hud, siden døde partikler dannes, inkludert på den. En eller to ganger i uken, gjør en regenererende vitaminmaske - og huden din vil skinne!

Hvordan gjøre huden din perfekt hjemme

Selv om du bare er 20 år gammel og du er fornøyd med huden din, anbefaler vi deg ikke å slappe av. Bright sol, dårlig ernæring og feil omsorg vil gjøre trikset. Hvordan holde huden utstråling og ungdom? Om dette i vår artikkel.

Årsaker til hudproblemer

Det er ting som forårsaker utseendet til ulike problemer med ansiktets hud:

 • hormonell svikt, som oppstår i visse sykdommer, samt under pubertet, overgangsalder, graviditet, på grunn av bruk av hormonelle prevensjonsmidler;
 • genetisk predisposisjon;
 • metabolske forstyrrelser, nervøse, gastroenterologiske sykdommer;
 • solstråling, smuss, støv;
 • ubalansert kosthold (masse søtsaker, saltholdighet, pickles, fett, hermetisert, røkt);
 • stress, overarbeid;
 • røyking, drikking av alkohol;
 • kosmetikk av dårlig kvalitet eller ikke valgt etter hudtype.

Hvordan kan du gjøre huden din perfekt

Kampen for den perfekte huden bør startes umiddelbart på alle fronter, du bør ikke vente på at brutto endringer vises - blå flekker, dype groper, forstørrede porer, edderkopper, pigmentering og rynker på kinnene.

Sunn livsstil

Å vandre i frisk luft, god søvn, sunn mat, unngå dårlige vaner - alt dette er bra for huden, nesten ingen ville være uenig. For bedre, må du sove minst 7 timer om dagen. Under en natts søvn produseres hormoner som fremmer cellefornyelse og veksten av kollagenfibre.

Vær aktiv, trening, alle øvelser vil normalisere blodsirkulasjonen og inntaket av næringsstoffer. Slutte å røyke og beskytte deg mot sollys. Inkluder i kostholdet grønnsaker, frukt, kokt magert kjøtt. La det være mindre animalsk fett, mer vegetabilsk olje, nøtter, fisk.

Bare noen kremer vil ikke kunne oppnå den perfekte hudfargen, det er nødvendig å mate det fra innsiden. Menyen skal ha følgende produkter:

 • nøtter, de inneholder Q10 og vitamin E, akselerere regenerering;
 • Røde og oransje grønnsaker rik på vitamin A, som fremmer cellefornyelse;
 • sure frukter og bær (appelsin, grapefrukt, svartbær, kiwi, tranebær), de er leverandører av vitamin C, styrker blodkarene;
 • fisk fett raser, den inneholder nyttige omega-3 syrer, vitaminer D og A - alle disse stoffene forbedrer blodsirkulasjonen;
 • frokostblandinger, fra dem kommer B-vitaminer som stimulerer produksjonen av kollagen;
 • avokado er en utmerket kilde til niacin, dette vitaminet har en anti-inflammatorisk effekt;
 • Granateple er ansvarlig for hudens elastisitet, da den inneholder stoffer som er involvert i dannelsen av kollagen;
 • vegetabilsk olje mætter kroppen med gunstige fettsyrer, uten som huden ikke absorberer de nødvendige vitaminene E, D, A;
 • cottage cheese, det fyller kroppen med selen, vitamin E, alle disse komponentene bremser aldring.

Vann er nødvendig av cellene. Ansiktshuden blir frisk hvis du drikker nok rent vann.

Hvilken sport forynges

Vanligvis tar en person ikke mer enn seks tusen trinn om dagen. God morgen eller kveldsløp.

Det er flere moderat fysisk anstrengelse, for eksempel yoga, Pilates, som er foryngende og bra for helse. De er rettet mot å utvikle fleksibilitet, som går tapt med alderen, og koordinering, påvirker hjernen positivt. To ganger i uken er det nødvendig å delta aktivt i treningsstudioet eller svømmebassenget.

Hvordan bryr seg seg godt hjemme

Kombinert hud, utsatt for fett, dehydrert, med kviser. Med denne typen er det bedre å rengjøre ansiktet med et middel som det er en innskrift på "gjenoppretting". Vel, hvis sammensetningen vil være rensende ingredienser som ikke bryter med det beskyttende lag av huden.

For å gjenopprette lipidbalansen trenger du kremer med ceramider, fettsyrer, vitamin C, som reduserer glans, beskytter mot aldring. Om kvelden anbefaler skjønnhetssektoren et middel med syrer, mens det er akne - med salisylsyre. Og når utslett vil passere, bruk en krem ​​med fruktsyre.

Kombinert, meget sensitiv hud, utsatt for pigmentering, med forstørrede porer, oljeaktig glans på haken, i nesen og pannen, grunne rynker, edderkoppårer. Med denne typen hud anbefales det å bruke et rensende hypoallergenskum to ganger om dagen. Å vaske om morgenen og om kvelden.

I dagens krem ​​blant komponentene skal være hyaluronsyre. Nattkrem bør inneholde ANA-syre, om morgenen er det nødvendig å bruke et produkt med en SPF-faktor på minst 30. Lag fuktighetsgivende masker to ganger i uken.

Tørr hud, det er pigmentering og peeling, synlig vaskulær mesh. Først og fremst må du vaske om morgenen og om kvelden med hyaluronsyre skum. Det neste trinnet med rensing er en høykvalitets lotion med fuktighetsgivende ingredienser, samme hyaluronsyre og urea.

Påfør med fingertuppene, da en bomullspute ofte irriterer sensitiv hud. Grunnleggende pleieprodukter - nærende krem ​​og serum. I dag bør krem ​​være solbeskyttelse og vitamin C. Natkrem bør inneholde aminosyrer.

Oppskrifter for masker, skrubber og gni, essensielle oljer

Bevist hjemmelaget kosmetikk vil bidra til å holde huden ung. For å holde henne frisk og ung i lang tid, er det ikke nok bare å velge en maske, du må også bruke den på riktig måte.

Husskrubbe

Den mest effektive hjemme skrubbe - havremel. Soak flakene i varmt vann. Påfør huden i sirkulære bevegelser, la i 10 minutter, skyll deretter forsiktig med vann ved romtemperatur.

Skru av olivenolje, malt kaffe og et par dråper jojobaolje. Masser det over ansiktet ditt, la det stå i 3 minutter, skyll med varmt vann. Peeling gjør ikke bare fuktighet, men fjerner også døde hudceller perfekt.

Enkel frukt peeling. Bær inneholder fruktsyrer som forsiktig fjerner døde celler. Friske bær kan erstattes med frosne. Mash bær grundig, gjelder på ansiktet, stå i 15 minutter.

Å tørke huden

Du kan lage kosmetiske isterninger: frukt, honning eller med urter. I en skje med honning, legg til 1-2 dråper essensiell olje, fortynn med vann (en halv kopp), hell i isform, sett i fryseren. Tørk hud med kosmetisk is kan være opptil to ganger om dagen.

Etter vask, tørk huden med sterk tebrygging av svart te. Hun toner vakkert. For å fukte en wadded disk med te, uten å presse, å tørke en nakke, ansiktshud og en decollete sone. Hvis huden er fet og porøs, legg til et par dråper sitronsaft til bryggen.

Effektive hjemmelagde masker

Mot akne En pimple kommer vanligvis opp der den er spesielt synlig. Fortynn tørr gjær i vann, bruk på det betente området, la i 10 minutter. Vitamin B, et sporelement krom i sammensetningen av gjær bidrar til rask helbredelse.

Fra etterligne rynker. Du kan lage en maske med grønt eple og olivenolje. Skjær eplet tynt og legg i fryseren i 30 minutter. Påfør olje på ansiktet, stykker epler på toppen. La i 15 minutter. Øyeblikkelig hudstramming du oppgav.

For å forbedre hudfarge. Forbered en maske med yoghurt (kefir) og sitronsaft. Bland melkeprodukt med sitronsaft (halvt glass med 1 teskje), send blandingen i 10 minutter i kjøleskapet. Påfør ansiktet, dekselet med klamfilm (pre-cut for lepper og nese). La i en halv time.

Å hvite, gjenopprette elastisitet. Masken med blåbær vil hjelpe. Blåbærbær knuter. Bland tre teskjeer kokte potetmos med lavt fettost (1 ts) og flytende honning (1 ts).

For å fukte, smale porene. Forbered en maske med ville jordbær. To spiseskjeer bær for å kombinere med hvite egg, pisket i et frostskum, legg til noen dråper sitronsaft. Jordbær er rik på vitamin C, som er den sterkeste antioksidanten.

For hudforyngelse. Lag en maske med søt pepper. Grind kjøttfulle pod med en blender, legg til honning (1 ts.), Olje, infused på hvete spirer (1 ts.). Hvis maskenes konsistens er flytende, kan du legge til stivelse (1 ss).

Den klassiske ordningen for bruk av masker ser slik ut:

 • bare på ren hud;
 • langs massasjelinjene;
 • skyll med kaldt vann;
 • etter prosedyren, bruk en fuktighetskrem;
 • hold på huden i ikke mer enn 20 minutter;
 • Legg en bomullspute fuktet med svak te over øyelokkene;
 • Fukt den tørkede masken med vann eller påfør et nytt lag på toppen.

I en liten video presenteres tre effektive enkle ansiktsmasker.

Matlaging duftende kosmetikk fra olje

Citrus og rosenolje glatter jevnt ut rynker, gjenskaper hudens elastisitet i ansiktet og øyelokkene, redder fra akne, irritasjon og peeling, forbedrer hudfarge, og for å bekjempe akne og akneoljer er velegnet kamilleolje og teetre.

I en nøytral ansiktskrem (uten dufter) tilsettes olje. Den optimale dosen: Fem dråper essensiell olje per 150 ml av din favorittkrem. Men først må du sjekke at det ikke er noen allergiske reaksjoner på oljer.

Her kan du lære å etterligne gymnastikk fra rynker.

Hvordan rengjøre porene i ansiktet, vil denne artikkelen fortell.

Kjendis hud skjønnhet hemmeligheter

Kosthold for å stramme huden fra Julia Roberts. Tre dagers diett består av fettfisk (laks, tunfisk eller makrell) og en fullstendig avvisning av stivelsesholdige matvarer (poteter, pasta, ris og bananer).

Fettsyrer i fisk metter kroppen med mineraler og vitaminer, forbedrer blodsirkulasjonen og gjør huden elastisk. Og avvisningen av stivelsesholdig mat, som gir huden løshet, gjenoppretter raskt trøtt hud. Resultatene av et slikt strømforsyningssystem er derfor synlige etter tre dager.

For raskt å gjenopprette hud fløyelsaktig og sunn farge, må du spise riktig, opprettholde en sunn livsstil, leke sport og ikke overse hjemmelagde masker. For eksempel, en maske med kefir og sitronsaft forbedrer hudfarge ikke verre enn en spesiell krem.

Du finner noen flotte ansiktspleie tips i denne videoen.

COSMOPOLITAN

15 hemmeligheter med perfekt hud fra toppmodeller

De vakreste modellene fra 2015-catwalks ser flott ut på en selvbilde på Instagram og på tilfeldig fanget paparazzi-skudd. Vi fant ut hvordan de tar vare på seg selv for å oppnå slike imponerende resultater: hjemmelagde oppskrifter, favorittmerker og prosedyrer av disse skjønnhetene!


"Jeg blander rørsukker og blomsterhunne, legger det på huden, gir det litt å herde og rulle hendene mine: du kan ikke tenke på en bedre skrubbe! Umiddelbart etter prosedyren bruker jeg en fuktighetskrem - i overkant, slik at huden absorberer så mye som det trenger. Forresten, dette er min hemmelighet til utvinning etter en uke med mote når du har tonnevis med sminke på ansiktet hennes. Bare gi huden absorbere så mye som hun vil, sette kremen igjen og igjen, inntil det forblir intakt på overflaten "


"Jeg har alltid misunnet japansk: deres hud er perfekt! Derfor, da jeg valgte kosmetikk, så jeg først på japanske merker. Som et resultat, stoppet hun ved SK II stoffmasker: de er strålende! Laget av hundre prosent bomull og gjennomvåt med det mirakuløse ekstraktet av Pitera. Det er vitaminer, antioksidanter, mineraler, organiske syrer og noe annet hemmelig kompleks. Det fungerer feilfritt! "

"Jeg er en skjønnhetsmaniac. Jeg skiftet hudpleie til en spesiell ritual, med mange detaljer og mange verktøy. I morgen vasker jeg ansiktet mitt, så ryd huden min med melk, bruk deretter tonic, deretter et serum, deretter en fuktighetskrem. Hvert trinn varer tre minutter, fordi jeg vil at produktet skal trenge inn i huden. Om kvelden fjerner jeg sminke, vasker ansiktet mitt med mousse eller skum, deretter tonic, så nærende krem. En gang i uken stamper jeg ansiktet mitt over varmt vann for å åpne porene mine, deretter påfør peeling for dyp rensing, deretter en fuktighetsgivende maske i 15-30 minutter, alltid i stillhet og ledsaget av god musikk, etter masken - tonisk, serum, fuktighetskrem. Ja, jeg vet at jeg plager meg for mye, men jeg kan ikke gjøre noe annet. "

"På et tidspunkt ble jeg rystet av ideen om merkevaren Dermalogica ansiktet delt inn i soner, for å vurdere tilstanden til huden på hvert sted og plukke opp ulike verktøy for å løse hvert problem. Jeg går regelmessig til salongen for denne prosedyren, og jeg plukket opp min individuelle sett av midler i samsvar med staten min panne, kinn, hake og så videre. Nesten med en garanti kan jeg si at etter moteugen vil det være helt beroligende og irriterende rettsmidler. "


"Jeg bruker alltid en fuktighetskrem. Annenhver time, sannsynligvis, ellers begynner jeg å tenke at rynker allerede strukket over pannen og krøp sammen i hjørnene av øynene hans... Br-rr! I min veske sprayer alltid Botanisk Kinetikk fra Aveda, krem ​​eller gel for å fukte huden og rense kluter for å tørke ansiktet før påføring. Hva? Makeup? Jeg krasjer bare på podiet! "

"Jeg er en hengiven fan av merkevaren Bioderma, hun har en utmerket cleanser og fuktighetskrem. Uten parfymer, uten unødvendige ekstra ingredienser. Og jeg bruker alltid solkrem, selv i regnvær. For meg, bruk en krem ​​med SPF - hvordan du børster tennene, jeg tenker ikke engang på det. "


"Jeg vasker ansiktet mitt med olivenolje om kveldene: det renser huden bedre enn skum, gel, kluter og lotion sammen. Og etter det, tenk ikke på hvor mye og hvilke skadelige stoffer du legger på huden din. Jeg har også en fuktighetsgivende krem ​​basert på olivenolje, jeg bestiller det på apoteket, holdbarheten er bare to dager, men jeg er sikker på kvaliteten. "


"Jeg sover med en vaselinmaske på ansiktet mitt. Ja, ikke tuller, det er det. Jeg bruker vaselin på hele ansiktet med et tynt lag og legger meg til sengs. Om morgenen er huden utrolig jevn og fløyelsaktig! Ingen krem ​​gjør dette. Og vaske putevaret er enkelt! "


"Sannsynligvis har jeg ingen hemmeligheter for selvbehag. Er det aldri bære sminke utenfor arbeidet og aldri gå i seng uten å rense huden. A! Og sørg for å drikke linfrøolje om morgenen: det er omega-3 og omega-6 syrer som er svært viktige for huden. Jeg tar det to spiseskjeer om dagen. Hemmelig: Dette er også en fin måte å detoxe på fordøyelseskanalen, du forstår det. "


"Etter å ha renset huden, legger jeg straks på en maske, og etterpå - en krem. Jeg betaler ikke mye oppmerksomhet til merkene, det viktigste er at vitamin B12 ble inkludert i sammensetningen - det passer godt for huden. "


"Jeg drikker mye vann, mye vann, jeg vet ikke, mer enn 2 liter sikkert. Jeg spiser ikke noe skadelig, stekt eller hermetisk, og en gang i måneden går jeg til en skjønnhetspleie som på en eller annen måte fremmer meg. Hjemme, foruten fuktighetskrem og ansiktsvask, har jeg ingen kosmetikk. "


"Jeg stoler ikke på kosmetikk, jeg stoler på naturen. Vask og ta av med hjelp av make-up olje (vanligvis mandler, men hvis det ikke er plass til noen) og jeg satt eller gjengi en maske av avocado (bare bla i en blender til puré staten, smøre på ansiktet og gå, så inntil du blir lei). "


"Jeg er besatt av te. Jeg brygger det om kvelden - tre liter - og legg det i kjøleskapet over natten. I morgen spilder jeg på termomugger og bærer med meg. Som fuktighetskrem for huden, foretrekker jeg rosolje, det er lett og lukter fantastisk. Og for rensing har jeg en strålende pasta med kvartskrystaller. Rensende ansikts eksfolierende lim fra AESOP. Forresten, fuktighetsgivende og nærende kremer har jeg samme merke, jeg tror at du ikke skal blande kosmetikk fra forskjellige merker. "


"Jeg er ikke en fan av kosmetikk. Jeg har en fuktighetskrem, jeg bruker den om morgenen og om kvelden, og for øyelokkets hud. Jeg ser ingen grunn til å kaste ut penger for en endeløs serie krukker. Hvis huden min er ubehagelig, vil jeg begrense junk food, bytte til naturlige oljer og drikke mer vann! "

Hvordan oppnå perfekt hud

Hver kvinne vil alltid se attraktivt ut. Vakker, ren, elastisk og strålende hud i ansiktet er den beste dekorasjonen av det rettferdige kjønn. I publikasjonen vil vi snakke om hvordan du gjør huden din perfekt: hvordan du bryr deg om det i ulike årstider, hvordan du skal være spesielt oppmerksom på hjemme- og salongprosedyrer, hvordan du justerer ernæring og livsstil.

Fiender av perfekt hud

I en ung alder er vanlig daglig ansiktspleie vanligvis tilstrekkelig. Med alderen begynner huden å miste sin elastisitet, forplantningen forverres og det krever allerede grundigere pleie, bruk av ekstra kosmetikk og hyppigere pleieprosedyrer.

I tillegg til alderen påvirker klimatiske faktorer huden negativt. For å bevare den perfekte tilstanden til huden, bør de gjøres i henhold til sesongen, på forskjellige tidspunkter av året har ansiktets hud forskjellige prosedyrer.

I koldsesongen, om høsten og vinteren, trenger huden beskyttelse mot forvitring, hypotermi, om våren - i flere vitaminer og ernæring, om sommeren trenger huden UV beskyttelse og ekstra fuktighet.

Egenskaper av ansikts hudpleie om høsten og vinteren

Rensing. Hudpleie om høsten og vinteren bør være spesielt forsiktig. I den kalde årstiden virker sebaceous kjertler ikke så aktivt, så rensing skal være myk og mild. For fet hud skal geler og skum erstattes med kremholdige produkter, og for tørr hud kan du velge oljebaserte produkter.

Toning. Om vinteren og høsten er det nødvendig å forlate alkoholholdige stoffer, de irriterer huden og ødelegger det naturlige beskyttelsesfettlaget på ansiktet, noe som er svært viktig i løpet av den kalde årstiden. Det er bedre å kjøpe tonika som er laget for hudpleie om høsten og vinteren, og behold det naturlige Ph-nivået på normal hud.

Fuktighetsgivende og ernæring. I den kalde årstiden skal lyskrem erstattes med mer tett. Med normal hud, er det ønskelig å gradvis bytte til nærende kremer, og bruk mindre fuktighetsgivende, spesielt når du reiser nedover gaten.

Spesiell beskyttelse. I kaldt vær er huden ofte utsatt for chapping og hypotermi. Før du går ut på gata, er det nødvendig å bruke en nærende krem ​​i ansiktet, som beskytter huden mot uønsket påvirkning av lav temperatur og vind.

Egenskaper av hudpleie om våren

Rensing. På våren er prosedyren for rensing av huden svært viktig. Etter vinteren er huden tømt, blir grov og trenger dyp rengjøring. De beste måtene å fjerne ansiktets hud fra den gamle epidermis er ulike dampende masker, skrubbe, dampbad.

Toning. Etter vinterkulden er huden alltid sliten og trenger mer enn noen gang toning. I tillegg til morgen vasker med mineralvann eller isbiter, bruk tonics og spesielle vitamin cocktails til huden, de vil bidra til å revitalisere ansiktet etter en trengende vinterperiode.

Ernæring og hydrering. På våren er det på tide å bytte fra tette vinterkrem til lettere, fra nærende kremer til fuktighetskrem. Sammensetningen av vårkremer for å nærme og fukte huden bør inkludere vitaminer for å forbedre hudfarge, fruktsyrer, proteiner, hyaluronsyre. Ikke forsøm de hjemmelagde ansiktsmasker (honning, grønnsak, gjærmet melk).

Spesiell beskyttelse. På våren må du forsøke å gjenopprette sliten hud, for dette bruk anti-stress kosmetikk. Når solpigmentering (fregner) vises, er det nok å tørke ansiktets hud med sitron- eller agurkjuice.

Egenskaper av hudpleie om sommeren

Rensing. Om sommeren fremkaller varm og fuktig luft den raske gjengivelsen av bakterier, sebaceous kjertlene arbeider til grensen og blir ofte blokkert, så du må rense huden oftere. Men om sommeren er huden svært dehydrert, så du kan ikke bruke såpe og produkter som inneholder alkali. Egnet rensende skum, mousse, kosmetisk melk.

Toning. Om sommeren er det best å tone opp ansiktets hud med isbiter om morgenen. Vel, hvis sammensetningen av kubene vil inkludere urte avkok, for eksempel kamille. Ikke tørk huden etter prosedyren, la en nyttig sammensetning bli absorbert.

Fuktighetsgivende og ernæring. Om sommeren har ansiktets hud særlig behov for hydrering. Termisk vann er godt egnet, som brukes straks etter rensingsprosedyren. Etter at det tørker, kan du bruke krem: dagen skal være lys, fuktighetsgivende og natt - fuktighetsgivende og nærende samtidig, den bør inneholde vitamin C og E, antioksidanter.

Spesiell beskyttelse. I den varme årstiden har solen en sterk effekt på huden, så ansiktsbehandling om sommeren bør omfatte å beskytte huden mot de negative effektene av ultrafiolett stråling. Du kan bruke spesielle solkrem med en beskyttelsesfaktor på minst 15 eller konvensjonelle ansikts hudkremer med solkrem solkremfilter.

Salonbehandlinger for perfekt hud

Til populære kosmetiske prosedyrer inkluderer følgende:

 • Bleking prosedyrer. De vil hjelpe til med å håndtere, for eksempel, pigmentspots som dukket opp etter sommersolen.
 • Ikke-injeksjon mesoterapi. Dette er en effekt på huden med en blanding av vitaminer som bruker hyaluronsyre eller glykolsyre.
 • Kosmetisk massasje. Etter ham kommer ansiktsmusklene i tone, forbedrer kollagenproduksjonen, eliminerer desquamation.
 • Kjemisk peeling. Frukt syrer, som brukes under peeling, gir huden glatthet, renser den og forbereder seg til ytterligere fuktighet.
 • Termolifting. Dens effekt er å påvirke de indre lagene i huden med høyfrekvente strømmer. Etter termolifting blir huden strammet og elastisk, dets beskyttende krefter gjenopprettes. Andre typer salongløfting finner du her.

Hudpleie hjemme

Hjemme kan huden bli bortskjemt med ulike folkemidlene:

 • Steam skuffer for ansiktet. De rydder huden sterkt og forbereder ansiktet for videre prosedyrer: rensing eller masker. For badet trenger du varmt vann, et lite basseng, et håndkle og dine favorittoljer eller urter. For fet hud er den optimale prosedyretiden 10 minutter, for tørr hud er 5-7 minutter nok.
 • Peelings og scrubs. Enkle måter vil rengjøre og redusere porene, fjerne fettete glans, jevne ut farge og jevne ut ujevnheter. Det er et stort antall oppskrifter for hjemmelaget peeling og scrubs. Hyppige ingredienser for deres tilberedning er honning, salt, kaffegrunder, rømme, svartbrød.
 • Masker. Masker tilberedt hjemme er veldig enkle å bruke, de påføres ansiktet i 15-20 minutter, og vaskes deretter av med varmt vann. I sommer og høst kan grønnsaker og frukter som gir huden alle sine vitaminer i sin naturlige form, bli et godt grunnlag for masker. For å fjerne irritasjon fra tørr hud, kan et vanlig eple hjelpe, som du må gni og blande med eggeplomme og honning. En vannmelonmaske er egnet for fet hud: legg til lite fettost og egghvite til det duftende kjøttet. Normal hud i ansiktet vil være takknemlig for en maske med tomat. For dette kombineres tomatgruel med rømme eller kefir.

Perfekt hud - generelle anbefalinger

Og til slutt, noen enkle tips for å oppnå perfekt hud:

 • varmt vann tørker huden, så du bør gjøre det til en regel å vaske med kaldt vann;
 • om sommeren er det nødvendig å beskytte huden mot ultrafiolett stråling, om vinteren - fra frost;
 • I løpet av den kalde årstiden blir krem ​​på ansiktet 40 minutter før du går utenfor for ikke å overkjøle huden;
 • 1-2 ganger i uken er det ønskelig å bruke serum til ansiktet, produkter med hyaluronsyre er spesielt effektive;
 • masker bør være en vanlig hjemme hudpleie prosedyren.

Ikke glem det for å oppnå den perfekte huden du trenger å drikke nok rent vann, spis riktig, vær i frisk luft, flytt og vær sikker på å få nok søvn.

Det er et spesielt kosthold for ren og sunn hud, se den her.

Hvordan lage huden din perfekt

For mange jenter kommer skjønnheten i huden først. Hver gang lurte hun på: "Hvordan gjør huden din perfekt?" Et feilfritt ansikt er et gjennomførbart oppdrag. Vi vil forstå hvordan du får et godt resultat.

Årsaker til hudforringelse

Før du går i gang med å forbedre huden din, bør du forstå årsakene til forverringen. Det er mange faktorer som påvirker tilstanden til ansiktet.

 • ernæring og tilstand av mage-tarmkanalen;
 • mangel på søvn;
 • omsorg;
 • kvalitets kosmetiske produkter.

Ikke undervurder noen av disse punktene. Hver av disse faktorene kan betydelig ødelegge ditt utseende.

Hudtype

Før du begynner å bry deg og gjenopprette skjønnheten i huden, bør du bestemme typen. Det er typen hud som bestemmer den videre korrekte omsorg.

For å bestemme typen bør det være en god vask. Etter 10 minutter, ta en tørr klut og legg den på hele ansiktet. Se på resultatet:

 1. Det er fortsatt et sterkt fettete sted, derfor har du fet hudtype.
 2. Flekken er ikke uttalt, da er du eier av normal hud.
 3. Det er flekker i pannen, haken, nesen, noen ganger kinnene, da har du en kombinert type.
 4. Det er ingen merker på servietten, derfor har du en tørr type.

Fokusere på typen, velg riktig måte å bry seg slik at du har den perfekte huden i ansiktet.

alder

I tillegg til hudtype er tilstanden påvirket av alder. Gitt din aldersgruppe, vil du kunne velge mer forsiktig ansiktspleie. En yngre derma trenger ikke en stor mengde kremer, fordi den er så vakker.

I stedet for krem ​​etter vask, tørk ansiktet med tonic.

Hvis du er eier av en gammel hud, trenger du en dypere omsorg. Så i din kosmetiske pose bør det være alle slags fuktighetsgivende og nærende kremer, serum. Ta flere vitaminer i form av grønnsaker og frukt. Drikk rikelig med vann.

mat

Normalisering av dietten vil bidra til at ansiktet blir utrolig vakkert. Tross alt, det avhenger av tilstanden i mage-tarmkanalen hvordan du ser ut. Giftstoffer og slagger som akkumuleres i kroppen, kommer inn med mat, uttrykker deres nærvær med all slags rødhet og utslett på huden. Noen ganger, for å oppnå det perfekte ansiktet, bør du bare begynne å spise annerledes.

Nyttige tips i ernæring:

 • begrense inntaket av salt, krydret, bitter og, selvfølgelig, søtt;
 • spis minst 400-500 g ferske grønnsaker og frukt om dagen;
 • konsumere mat som er rik på gunstige mikro- og makronæringsstoffer;
 • nekte alkohol og røyking;
 • tilbringe faste dager
 • drikke et glass vann med sitron sitrus juice om morgenen på tom mage;
 • nekte skadelig fastfood;
 • drikke den nødvendige mengden rent vann;
 • Skriv inn diettinntaket av vitaminer B, E, A.

Ved å følge disse tipsene, tar du det første og viktigste trinnet mot perfekt hud.

En person som sover på riktig tidspunkt gir kroppen sin nødvendig hvile. Det er nødvendig for implementering av regenerative prosesser som er forbundet med huden. Perfekt hud i ansiktet er rett og slett uoppnåelig uten skikkelig søvn.

Søvn bør vare minst 7-8 timer. Og denne gangen bør det gå kontinuerlig. Det er best å gå til sengs senest 23 timer. Jo senere du går i seng, jo mindre sjanse for god natts søvn, selv med en lang søvn.

Riktig hudpleie garanterer sin gunstige tilstand.

rensing

Pleie begynner med rensing. Bare et rent ansikt kan manipuleres ytterligere.

Rengjøring gjøres med en spesiell vask. Bruk de riktige produktene til din hudtype.

 1. Den dype og kombinerte typen liker mer tørking "vasker": kosmetisk såpe, mousse, gel, skum. Samtidig vil forbindelser med essensielle oljer være gode antiseptika.
 2. Normal foretrekker følgende rettsmidler: skum, mousses, gel. Det ideelle alternativet vil være sammensetninger som bruker myke overflateaktive midler.
 3. Tørk bør rengjøres: kremer, melk, fuktighetsgivende gel. Foretrekker fuktighetskreker lett tekstur. Etter vasking må en fuktighetsgivende tonic påføres ansiktet for å unngå tetthet og peeling.

I tillegg bør det huskes at huden er i stand til å bli vant til konstant omsorg. For å forhindre dette fenomenet bør brukes, vekslende mellom flere forskjellige kosmetikk.

Ernæring og hydrering

Å se etter bare ved hjelp av rensing er ikke nok. I tillegg må huden hydriseres og næres.

For disse formål er det følgende verktøy for daglig pleie:

 • Serum: Med en utrolig lett struktur, en høy konsentrasjon av stoffer, tilpasset løsningen av et bestemt problem;
 • væsker: kremaktig gellignende substans;
 • Oljer: Avviker fra vanlige essensielle oljer, fordi de er fullt absorbert i huden, det virker som om oljen ikke er fet, men tørr;
 • Kremer: Det vanligste produktet med ulike funksjoner for forskjellige hudtyper;
 • tonics: et flytende produkt som vanligvis brukes før påføring av krem.

exfoliate

Et annet stadium av hudpleie er peeling. Slik at dermis ikke samler døde hudpartikler på seg selv, er det nødvendig å fjerne dem med jevne mellomrom. Ulike scrubs og peelings kommer til redning, som på bekostning av harde partikler skraper de døde cellene av.

Scrubs inneholder faste partikler av rørsukker, salt, malt kaffe, ferskenpits, etc. Peels renser huden forsiktig. Samtidig mindre dyp. Dette skjer på bekostning av faste, men svært små partikler, så vel som visse splittende kjemikalier.

Det er viktig å vurdere størrelsen på disse partiklene. Så, for myk, tørr hud, bør de være minimal, og for problem hud, bør de være større. Scrubs eller peeling bør brukes ca 1-2 ganger i uken for å få de beste resultatene.

Hjem scrubs og peels

Hvis du foretrekker naturlige ingredienser og er vant til å kontrollere alt, kan du lage scrubs hjemme.

Hvordan oppnå perfekt hud ved hjelp av hjemme rettsmidler:

 1. Bruk som en skrubbe med finmalt kaffe eller brukt kaffegulv. Som bindemiddel kan du ta naturlig yoghurt eller rømme. Et ideelt produkt for fet hud.
 2. Skrubbland av havregryn, noen skjeer med honning og fruktpuré.
 3. Bland fint havsalt med brus. Legg til sitronsaft i denne blandingen og legg forsiktig på huden.
 4. Tilsett olivenolje til havremel og bruk som en mild skrubbe.
 5. I yoghurt eller rømme, tilsett salt og sukker, bruk med forsiktig massasjebevegelser på ansiktet.

Dyp omsorg

I tillegg til daglig pleie trenger ansiktet en dypere etterfylling av nyttige stoffer. Dette kan gjøres med forskjellige masker. De brukes 1 gang i 1-3 uker. Hold på ansiktet bør være minst 10 minutter.

Masker for perfekt hud kan ha både matt og fuktighetsgivende, regenererende, foryngende, nærende og mange andre egenskaper.

Hjemmelagde masker

Å lage hjemmelagde masker er ganske kreativ prosess. Selv uvanlige komponenter kan være egnet til bruk.

Flere oppskrifter for ansiktsmasker hjemme:

 1. For tørr hud: bruk en eggeplomme, bedre hvis det er et hjemlig kyllingegg. Bland med en skje med honning og søk på ansiktet. Når du føler massefrysingen, kan du vaske det trygt fra ansiktet med varmt vann.
 2. For meget tørr hud: En agurkmaske vil være et egnet alternativ for skadet, irritert eller forvitret hud. Rist det på en fin rist og bland med naturlig yoghurt. Påfør ansikt og hold i 15 minutter.
 3. For normal hud: Bruk en masse laget av hytteost, melk og olivenolje i like store mengder. Hold på ansiktet i 20 minutter.
 4. For fet hud: bruk en eplemaske som skal kokes. Deretter må du knead dette eplet og legge til sitronsaft og lavendel eterisk olje til den. Påfør ansiktet i 10 minutter og skyll av med vann.
 5. For alderen hud: et fint alternativ - dette er en maske fra aloe juice. Klem ut litt frisk juice fra aloe leaf. Tilsett olivenolje og tung krem ​​til juice. Mask hold i 30 minutter, og deretter skal ansiktet blottet med serviett.

kosmetikk

Slik at din ideelle ansiktshud vil glede deg over dette utseendet så lenge som mulig, bør du seriøst tenke på kvaliteten på kosmetikken som brukes.

Det beste alternativet vil være kosmetikk fra organiske ingredienser, essensielle oljer, naturlige ingredienser. Et signifikant pluss er tilstedeværelsen av vitaminkomplekser i sammensetningen. Les omhyggelig sammensetningen av hvert produkt.

I tillegg skal holdbarheten til produktene være i orden, samt lagringsforholdene. Etter å ha åpnet produktet, bruk det bare til en viss periode, som er angitt på selve verktøyet. Jo lengre sminke forblir åpen, jo større er sjansen for at smuss og bakterier kommer inn i den.

Feilfri, strålende og fløyelsaktig hud - drømmen om hver jente. For å oppnå et resultat må du overvåke dietten og den daglige rutinen. Pass også godt på huden din. Velg bare høykvalitets pleieprodukter og fargekosmetikk. Og så vil strålende tilstanden i ansiktet være din beste dekorasjon.

Flere Artikler Om Typer Acne