Mange bruker ingefær til akne for kosmetiske og terapeutiske formål. Duftende krydder bidrar til å lette ansiktet, stramme konturen og fjerne huden fra utslett av ulike etiologier. Du kan dra nytte av ingefærrot ikke bare fra internt systematisk inntak. Ved hjelp av ingrediensen er det mulig å tilberede mye kosmetikk som har en effektiv virkning mot akne og hudormer på huden.

Hva er bruken?

Gingerrotets sammensetning inneholder en stor mengde vitaminer og nyttige sporstoffer. Den brukes i minimumsdosene både for lokal anvendelse og for intern. Tid og praksis har vist at ingefær mot akne har en effektiv effekt. Regelmessig bruk av ingrediensene bidrar til å gjøre huden myk, smidig, fjerne utslett og andre uregelmessigheter fra overflaten.

Sammensetningen av ingefær inneholder mer enn 400 komponenter, hvorav de fleste ennå ikke er undersøkt. Imidlertid har mange eksperimenter vist fordelene ved roten på betingelse av dermis.

Nyttige komponenter som finnes i den kjemiske sammensetningen av ingefær:

 • antioksidanter;
 • organisk syre;
 • tanniner;
 • essensiell olje;
 • hjelpekomponenter (jern, kalium, selen, sink);
 • jod;
 • vitaminer av forskjellige grupper.
Spice bidrar til det harmoniske arbeidet i fordøyelsessystemet.

I forbindelse med denne kombinasjonen av fordelaktige sporstoffer fjerner ingefær raskt og effektivt toksiner og avfall fra kroppen, noe som positivt påvirker cellene i epidermis. På grunn av denne effekten blir alle funksjonene til de indre organene aktivert, inkludert tarmene som blir rengjort, metabolisme vender tilbake til normal. Mikrocirkulasjon forbedrer, noe som bidrar til å bli kvitt akne og hudormer på huden.

Søknadsmetoder

Hvis ingefær brukes som en aktuell kosmetikk, vil den skape en helbredende effekt og slukke de betente lesjonene på overflaten av dermis. I tillegg til den resulterende effekten, er huden næret med gunstige elementer, det er fuktet, og porene blir renset av talg og andre urenheter. Når du tar krydderet inni, stiger den generelle immunologiske bakgrunnen og kroppens beskyttende mekanismer aktiveres.

Derma Masker

Ansikt ingefær bør brukes forsiktig, da komponenten er et sterkt allergen. Før bruk er det bedre å teste for en mulig reaksjon. I kampen mot akne og hudormer brukte ulike kosmetikk. Effektive er masker med ingefær for problemhud. eksempler:

Mask med grønn frukt er egnet for hud utsatt for utslett.

 • Eksotisk. Grind roten og flere stykker avokado i en blender. Kombiner massen med banket egghvit, gjelder på huden.
 • Ginger maske for akne med krydder. Koble 1 ts. knust tørrrot med to pinches av gurkemeie og 1 ss. l. havremelmel. Fortynn blandingen med en avkok av toget til tilstanden av vassdrag. Påfør ved sengetid 2 ganger i uken.
Tilbake til innholdsfortegnelsen

Duftende te

For å bekjempe akne duftende rot brukes for intern bruk. Det vil bidra til å normalisere fordøyelsen, øke blodstrømmen og rense kroppen. Og også fylle vitaminmangel, som vil ha en positiv innvirkning på tilstanden til dermis. Den enkleste måten å bruke er å legge krydder til grønn te. For å gjøre smaken mer behagelig kan du drikke den med sitron eller honning. På basis av ingefær tilberede en drink som øker kroppens tone. oppskrift:

 1. Hak den rydde rotten med en kniv i mellomstykker.
 2. Brett i en 2-liters gryte og legg til vann.
 3. Kok på ovnen og kok i 5 minutter over lav varme.
 4. Når drikken er avkjølt, legg til et par stykker sitron og 1 ss. l. honning.
 5. Drikk hele dagen i stedet for vann.
Tilbake til innholdsfortegnelsen

Akne komprimerer

Effektivt bevist varm lotion på ansiktet. Slik kosmetisk bruk fremmer dyp penetrasjon i porene, har en kraftig antiinflammatorisk effekt og har en immunostimulerende effekt. Søknadsmetoder:

 • Varm komprimering. Brew en sterk brygge fra roten. Fukt det med en myk klut og en annen varm komprimering på ansiktet, men for ikke å forbrenne den. Hold til det er kaldt.
 • Varm maske for akne og akne. Grind krydret rot i kjøttkvern. Kok i 5 minutter. i et vannbad, i ferd med matlaging legg til 1 ts. olivenolje, samt en spiseskje sitronsaft. Fukt en gauze klaff i løsningen. Påfør ansiktet i form av varme.
Tilbake til innholdsfortegnelsen

Derma Tonics

Lotion vil være et pålitelig hjelpemiddel mot akne på huden. Følgende oppskrift på tørking av tonic anbefales:

 1. Klipp ingefæren med en kniv i mellomstykker.
 2. Brett i en liter krukke slik at ingrediensene opptar 1/5 av beholderens kapasitet.
 3. Retter brimmed med vodka.
 4. Insistere på et mørkt sted i 8 dager.
 5. Fukt en bomullspute i løsningen, tørk acne og hudormer daglig.
Tilbake til innholdsfortegnelsen

Sikkerhets forholdsregler

Oppskrifter for behandling av akne med ingefær er varierte. Men før du bruker det, må du sørge for at det ikke er dermatologisk reaksjon på den aktive ingrediensen i historien. Ved ekstern bruk er det ikke nødvendig å bruke ingrediens på ansiktet i ren form, aggressiv handling kan forårsake brennende epitel. Hvis det tas internt, bør du sørge for at det ikke er noen individuell intoleranse mot ingefær. Og det er kontraindisert for personer med forstyrrelser i mage-tarmkanalen.

Om ingefær

egenskaper, oppskrifter, tips

Akne ingefær

Ginger i kosmetikk

Med spinat og mynte. Det er nødvendig å lage ingefærrot ca tre centimeter lang, spinat i mengden av en kopp og en halv kopp ferske mynteblader. Alle planter knuses til en oppslemming i en blender, så blir massen fra gjennomsnittlig banan og honning i mengden av en skje innført i sammensetningen. Denne sammensetningen har en foryngende effekt.

Flabber i ansiktet, første rynker i nærheten av øyne og munn.

Hvis det er tørt, jordet (på en klemme) på tom mage, hjelper det å drikke 1/4 kopp varmt vann.

6. Foryngende ingefærmaske

Gingerrot for problemhud

Mirakuløs ingefærmaske hjemme er forberedt raskt og enkelt. Det er både en klassisk maske (som utelukkende inneholder dette produktet) og blandet (ingefær kompletteres med andre ingredienser). Valget er ditt.

 • Cellene styrker sine beskyttende funksjoner, ikke så sterkt reagerer på skadelige ytre påvirkninger;
 • 2 ts vitamin E.
 • Ginger Face Mask
 • Forberede en slik maske, bland i en halv teskje hakket ingefærrot, honning og sitronsaft. Legg deretter til massen et par kapsler av vitamin E og 3 ts. rømme. Påfør blandingen i 30 minutter. Denne prosedyren vil ikke bare hjelpe deg med å løse problemet med utslett på huden, men også fukte det.

Bland alle ingrediensene, bruk på renset ansikt, hold i 10 minutter, skyll deretter med varmt vann. Med en ordentlig forberedt maske vil du føle en liten oppvarmingseffekt. Det er nødvendig å gjøre denne prosedyren en gang i uken.

Ginger maske for fading hud

Gingerrot i moderne tid brukes ikke bare som en medisinsk plante, eller som krydder, men også aktivt bruke den i kosmetologi. Ja, det er han som vil bidra til å forandre og forynge ansiktet ditt. Du trenger ikke å ha mye penger til å være vakkert, ønske er nødvendig, og ingefær vil hjelpe deg i alt annet.

Foryngende ingefærmaske

Med essensielle oljer Et par dråper ingefær essensiell olje blandet med like mye grapefrukt olje, mandel, rose. Den resulterende oljen med en tampong påføres ansiktet; etter absorpsjon og fjerning av helbredelsessammensetningen vil fregner og pigmentflettene lyse.

 • Dim hudfarge.
 • Fra rå uten betydning (i denne forbindelse).
 • Et stykke ingefær (3 cm lang), fersk spinat (glass) og mynte (en kvart kopp) hakk i en blender, legg til honning (tre spiseskjeer) og bananmasse.
 • 1. Klassisk ingefærmaske
 • Blodsirkulasjonen er forbedret - cellene får forbedret ernæring med vitaminer og andre nyttige elementer;

Rist roten på en fin rist. Klem den resulterende saften inn i en liten beholder. Deretter legger du til alle ovennevnte ingredienser og oppvarmer dem i et vannbad. Dette er nødvendig for å fullstendig oppløse kakaosmør.

Toning og strammemaske med ingefær

Så godt som mulig vil være egnet for å avgjøre et lignende problem. Kryss et lite stykke av hovedbestanddelen og bland den med et glass spinat og ¼ kopp fersk mynte. Grind alt i en blender, legg til 1 moden banan og 2 ss honning. Etter grundig blanding må du bruke massen på ansiktet, samt halsen i 20-25 minutter. Skyll med varmt vann etter påføring.

Ansiktsmaske - Akne ingefær

Alle masker, uavhengig av formålet, har rensing, toningegenskaper, stram huden helt. Men det bør bemerkes at, til tross for alle fordelene, bør de ikke bli misbrukt. Disse maskene bør ikke gjøres mer enn 3 ganger i uken og ikke lenger enn 1,5 måneder. Det er mulig å gjenta løpet av slike ingefærprosedyrer i en måned.

Gingerrot fra blackheads og svarte prikker

For å opprettholde hudfarge og fylle den med energi, foreslår vi at du bruker følgende oppskrift: bland 2 ss. l. revet ingefærrot og granatäpplejuice til en grøtaktig tilstand. Påfør denne massen på huden i ansikt og nakke. Hold i 20 minutter, etter en periode, skyll med kaldt vann.

Gingerrot er en utmerket antioksidant som du kan forhindre tegn på aldrende hud. Denne kryddertonen og samtidig lindrer ulike hudproblemer, for eksempel hjelper det å bli kvitt akne, sår og koke.

Med rømme og honning Bli kvitt svarte utslett og poeng på ansiktets hud, hvis du bruker følgende oppskrift. En spiseskje med revet ingefær må blandes med samme mengde honning og sitronsaft. To spiseskjeer rømme og vitamin E, presset fra flere kapsler, blir introdusert i den forberedte blandingen. Inflammatoriske hendelser - periodisk forekommende akne og akne. Alle deler av dette unike anlegget har lenge vært mye brukt i medisin og matlaging. Kosmetologien ble ikke latt til side enten - Gingermasken håndterer effektivt forskjellige utslett og eliminerer mange aldersrelaterte hudforandringer.

7. Toning ingefær maske

Ginger Face Masks

Grind ingefærrot i pulver, tilsett olivenolje (en teskje). Passer for alle hudtyper. Ginger kjemper aktivt mot inflammatoriske prosesser i hudceller.

Etter at du har en homogen masse, hell denne blandingen i en liten krukke og påfør den på nakken og ansiktet over natten. Hold krem ​​i kjøleskapet.

Si nei til sliten og slank hud!

Hvis du vil oppnå en toning og stramningseffekt, bland en klype tørr ingefær med to ss honning. Påfør blandingen i 15 minutter, skyll deretter med kaldt vann.

Foryngende ingefærmaske

Merkelig nok er det hjemmelagede masker veldig populære blant de fleste moderne kvinner. Hvorfor foretrekker de? Svaret er veldig enkelt: det maksimale resultatet og det minste bivirkninger. Det er nødvendig: Gingerens egenart er at den kan brukes absolutt for alle hudtyper. Hvis du har fet hud, reduserer masker med ingefær sebumproduksjonen, som igjen forstyrrer forstørrede porer, og bidrar også til å løse problemer som akne og akne. Også ved hjelp av slike masker kan du kvitte seg med den oljeaktige glansen og oppnå en vakker og jevn hudfarge.

Effektiviteten av masken fra ingefær kan vurderes om lag en til to uker, forutsatt at den brukes regelmessig. Kosmetologer anbefaler å skjemme bort ansiktet med ingefærsammensetninger minst en gang i uken.

Maske med ingefær mot svarte flekker og akne

Ginger masken er preget av sin allsidighet. På fet hud regulerer ingefær produksjonen av sebaceøse sekresjoner, noe som fører til reduksjon av utslett og pustler. For tørr hud på fasettene er slike planteegenskaper som optimal fuktighet og metning av huden med mikroelementer nyttige. Ginger er aktivt involvert i cellegenerasjonsprosesser, beskytter mot ugunstige værforhold, tørr luft i leiligheter og kontorer.

Ginger masken er lett å forberede hjemme og er spesielt anbefalt for kvinner som har gått i full blomst av deres modne alder. Under påvirkning av et medisinsk anlegg forsvinner fine rynker, hudtonen endres til det bedre, ansiktet blir friskt og mye yngre.

Pulverisert ingefærrot (en spiseskje) blandet med honning (samme beløp).

2. Kompleks ansiktsmaske basert på flytende ingefær ekstrakt

 • Riktig forberedt og klokt brukt ingefærmaske vil være svært nyttig for huden din.
 • Slike nyttig
 • Gjør det lettere enn det ser ut ved første øyekast. Bland fersk sitronsaft, honning og hovedbestanddel i like store mengder. Legg til dobbelt så mye rømme og to kapsler vitamin E. Bland alle ingrediensene og søk om en halv time. Det anbefales å vaske av rester av en slik masse ved bruk av kaldt vann. En slik enkel oppskrift vil fjerne komedoner, rense porene og forhindre inflammatoriske prosesser.
 • Ginger Face Mask
 • ¼ glass ferske mynteblader,

Hvis du har sensitiv og tørr hud, vil ingefær beskytte huden din mot ulike skadelige virkninger av værforhold.

Ginger er allment kjent ikke bare som et krydder, men også som et effektivt terapeutisk middel som bidrar til å kvitte seg med mange problemer og plager. Den består av naturlige essensielle oljer som hjelper med smittsomme sykdommer, fordøyelsessykdommer og andre plager.

Ingefær inneholder ganske aggressive komponenter for huden, derfor bør bruken av denne bli utsatt til de som har fartøy som ligger nær huden. Midlertidige kontraindikasjoner inkluderer åpne sår, dermatitt og eksem. Roten, ekstraktet og pulveret av ingefær inneholder et stort antall helbredende stoffer, sporstoffer og mineraler. Deres komplekse effekt nærer, toner og suspenderer aldersrelaterte endringer i ansiktets hud. Inkludert en ingefærmaske i vanlige ansikter, vil hver kvinne legge merke til imponerende resultater: 8. Whitening mask med ingefær essensiell olje

Bland ingefær ekstrakt (en teskje) med hvit leire (en spiseskje), bratt brygget grønn te (en teskje) og kamille ekstrakt (en teskje). En slik maske vil være spesielt nyttig for fet hud.

Face Ginger Mask: De beste oppskrifter

 • Hvem er ingefærmaske anbefalt for bruk?

Ginger Mask Effect

Ginger ansiktsmasker

 • Kok kremet
 • Også inkludert i deres nummer.
 • 2 ss. l. revet ingefærrot,
 • Vi tilbyr deg flere oppskrifter for ingefærmasker som hjelper deg med å oppnå ønsket resultat.
 • I tillegg er ingefær nyttig for ansiktet - det forbedrer farge og tekstur av huden, gir det elastisitet og eliminerer rynker. Ginger kosmetikk hjelper også å bli kvitt akne og andre hudproblemer av en smittsom natur. De viktigste helbredende egenskapene til ingefær er evnen til å stimulere blodsirkulasjonen. Når det brukes eksternt, forbedrer ingefærrotekstraktene tilstanden til huden, bidrar til naturlig rensing og helbredelse. I tillegg har ingefær en uttalt beroligende effekt, noe som gjør huden i ansiktet jevnere, og rynker og mindre skade forsvinner.

Gingermasken er utarbeidet ganske enkelt, som utgangspunkt kan du bruke både den revet roten av planten og dens flytende ekstrakt, som kan kjøpes på apotek. Innføringen av ekstra komponenter som honning, oljer, frukt, juice øker bruken av ingefærmasker og gir deg mulighet til å ta vare på ansiktet ditt uten å bruke dyre kosmetikk.

Ginger ansiktsmaske: indikasjoner og kontraindikasjoner

Hudens elastisitet i ansiktet vil øke, på grunn av dette vil dybden av rynker falle, og små vil forsvinne uten spor.

 • Bland ingefær essensiell olje (3-4 dråper) med samme mengde andre essensielle oljer - rose, grapefrukt og mandel.
 • 3. Vitamin ingefær ansiktsmaske
 • Hvem har allerede sett i speilet de første tegn på aldring av huden deres (rynker, flaskhet, etc.);
 • Vil være effektiv for hjemmebruk. Prøv å sørge for at hjemmelagde oppskrifter kan være bedre enn dyre salongbehandlinger.
 • Ikke bare masker, men ingefærbaserte kremer hjelper deg å holde deg ung og vakker, uavhengig av alder og hudtype. Så, hva skal brukes i forberedelsen av hjemmelaget krem?

Ingefær er et ekstremt nyttig produkt med en betydelig mengde medisinske egenskaper. Blandinger basert på det er svært effektive og fortjener derfor spesiell oppmerksomhet. Så, hvis du bruker slike masser, har du all sjanse til å effektivt bekjempe akne, redusere betennelse og gi huden et strålende og friskt utseende. Ved å legge til andre fordelaktige ingredienser kan du også rense huden og oppdatere den.

Beste Ginger Face Mask Oppskrifter

Ginger er også nyttig for ansiktet og i kombinasjon med andre naturlige rettsmidler - kalk-, mandel- og hvetekimoljer, sitronsaft og honning, ekstrakter av grapefruktfrø og aprikosfrø, sesam og rosoljer. Alle har en gunstig effekt på huden og øker tonen, så det brukes ofte som en komponent i kosmetiske produkter til ansiktet.

 • Med olivenolje Ny kjøpt ingefærrot må rives på den minste riven og blandes med like mye olivenolje. Denne masken er egnet for tørr, kombinert og fet hud.

Forbedret hudtone.

 • 9. Ginger maske mot svarte punkter

Grind ingefærrot i pulver, bland (2 ss) med granateplejuice på en slik måte at en homogen masse oppnås. Denne masken vil gi huden din en utrolig elastisitet.

 • Hvem har en bortskjemt hudfarge (hvis den ikke er relatert til patologiene i de indre organer);

Video, ansiktsmasker med ingefær.

 • Den består av:

Ginger ansiktsmaske

 • Et stort antall naturlige masker, scrubs og tonics for ansiktet, som inneholder naturlig ingefær og sine produkter, tilbyr butikker av naturlig kosmetikk. Grønn te, kamille og hvit ler er som regel en del av masker for fet hud for å balansere arbeidet i talgkirtlene. Og kombinasjonen av ingefær og granatappelsaft er et utmerket naturlig middel for å gjenopprette svimlende hud. Det finnes et stort antall kremer, lotioner og andre kosmetikkprodukter som inneholder ingefær på markedet, men det er best å lage ingefærkrem eller ansikts tonic hjemme.

Med leire En teskje flytende ingefær ekstrakt er blandet med to spiseskjeer av hvit kosmetisk leire. En teskje av brygget grønn te og avkok av kamille blir tilsatt til blandingen. Den mest kurative effekten av en slik sammensetning har på huden, utsatt for for mye fett og utslett.

 • Normalisering av blodsirkulasjon og oksygenmetning av vev vil føre til hydrering av ansiktets hud og til forbedret ernæring med essensielle mikroelementer.

Ristet ingefær (en spiseskje) blandet i like mengder med flytende honning og sitronsaft, tilsett surkrem (to spiseskjeer) og mos vitamin E kapsler.

 • 4. Beroligende Ginger Face Mask

For bleknet, sliten hud;

2 De beste Ginger Face Mask Oppskrifter

Ginger acne som prøvde det?

Noen fra uendelig

Frisk rot av hovedbestanddelen (5 cm);
Er det beste for de som lider av regelmessig irritasjon av sensitiv hud. For å begynne, gni roten til vår hovedkomponent. Deretter legger du til en teskje sitronsaft og to spiseskjeer med honning. Rør alle ingrediensene og legg massen i kjøleskapet i 30 minutter.

ewgeny gasnikov

Et glass spinatjuice.
1 ss. L. Orange;

Face ingefær - naturlig hudforyngelse

Rensende ansiktsmaske.

Med granateple juice To spiseskjeer av hakket ingefærrot blandes med presset juice av granateple. Det er nødvendig å oppnå en homogen tykk masse kremaktig konsistens. Etter å ha fjernet en slik sammensetning fra ansiktet vil det bli merkbart at huden har blitt utrolig elastisk, og rynkene har merkbart redusert.

Ansikt ingefær - effekt av bruk

Akne og irritasjon vil forsvinne.

 • For å møte masken av ingefærrot møtte dine forventninger, bruk den regelmessig (en gang i uken). Bare under slike forhold er mulig den magiske forandringen av huden din, som vil skinne med ungdom og skjønnhet under påvirkning av dette unike anlegget.
 • Gingerrot (2 cm lang), rist, bland med sitronsaft, ferskpresset (en teskje) og honning (to spiseskjeer). Blandingen før bruk skal stå i to timer i kjøleskapet. Denne masken beroliger irritert og sensitiv hud.
 • De som har problemhud (alle slags inflammatoriske utslett);
 • Som praksis viser, har effekten av masken fra ingefær til ansikt tre hovedområder: foryngelse, tone og ernæring. Med regelmessig bruk av denne hjemmehjelpen kan du få fantastiske resultater:

2 ts aprikoskjerneolje;

De viktigste indikasjonene på bruk av ingefær masker

Påfør blandingen og skyll med kaldt vann etter 20 minutter.

 1. Legg alle ingrediensene i en blender, hogg grundig til glatt. Påfør masken på ansiktet i 20 minutter, skyll deretter med varmt vann. Denne blandingen kan lagres i kjøleskapet i to uker.
 2. 1 ss. l. fersk kefir;
 3. Mange ingefær kosmetiske kremer og ansiktsmasker kan gjøres selvstendig. Her er en av disse oppskriftene: Ta en halv teskje honning, sitronsaft og ingefærpasta (tørr ingefær fortynnet i vann), 3 ts naturlig yoghurt og noen få kapsler vitamin E; Bland alle ingrediensene grundig, fordel blandingen jevnt over ansiktet og la det stå i 30 minutter, skyll deretter med varmt vann. Denne masken er et utmerket verktøy for å rense huden. Etter applikasjonen åpner porene, huden begynner å puste, dets utseende forbedrer seg betydelig.

Med honning Flytende honning i mengden av to spiseskjeer blandet med en teskje fersk sitronsaft. To-centimeter ingefærrot er revet og blandet med forberedte ingredienser. Alle komponenter i denne sammensetningen har en utprøvd antiinflammatorisk effekt. For allergiske reaksjoner må du først prøve honningen.

Hudvann beror ikke bare på alderen i passet, men også på genetikk, økologi, dårlige vaner, arbeid i skadelig produksjon. Kombinasjonen av disse faktorene fører til det faktum at synlige tegn på nærliggende aldring kan observeres på ansiktets hud nærmere 30 år. Bruke en maske med en ingefær base vil stoppe uunngåelig forverring av utseendet og vil alltid se mye yngre ut.

Mest populære oppskrifter

 • 5. Anti-inflammatorisk ingefærmaske
 • Med avitaminose.
 • Huden blir elastisk, slik at fine rynker ikke blir så merkbare;
 • 2 ts sesamolje;
 • For å oppnå maksimale resultater, bruk en spiseskje appelsinjuice, en spiseskje med revet rot, 1 ½ ss honning og en spiseskje kefir. Rør alle nødvendige ingredienser grundig og påfør med et tykt lag. La det stå i 10 minutter. Du vil føle en veldig hyggelig oppvarmingseffekt. Påfør blandingen ca. to ganger i uken.
 • For å forberede en slik maske, må du blande en klype tørket ingefærrotpulver med 2. ss. honning. Påfør blandingen på huden i ansiktet, halsen, dekollete. Skyll med kaldt vann etter 15 minutter.
 • 1 ss. l. revet ingefærrot.
 • Det er mange alternativer og måter å bruke ingefær på ansiktet, du må bare velge det som passer best for deg selv. Husk at ingefær kan forårsake rødhet og andre reaksjoner ved hudoverfølsomhet, derfor er det nødvendig å bruke kremer og ansiktsmasker som inneholder det med forsiktighet. Riktig å bruke ingefær og dens produkter, vil du alltid være munter, sunn og vakker!

Med kefir En spiseskje med revet ingefærrot blandes med en teskje fersk sitronsaft. Masken er beriket med honning og kefir, de må tas i en spiseskje. Kombinasjonen av komponenter har en oppvarmingseffekt, så etter påføring i ansiktet kan en lokal temperaturstigning følges. Den påførte sammensetning fjernes fra ansiktet etter 10 minutter, etter bruk av en slik maske forsvinner eller synker synlig betennelse markant.

Hvordan er ingefær for ansikt?

Hudkontakt

Http://vashidoctora.ru/ilang-ilang-udivitelnoe-derevo.html se her

Ristet ingefærrot (en spiseskje) blandet med fersk appelsinjuice (en spiseskje), honning (en spiseskje) og kefir (en spiseskje). Ikke bekymre deg: denne masken har en uttalt oppvarmingseffekt. Hold ansiktet sitt ikke mer enn 10 minutter.

Industriell kosmetikk

Husk at ingefær er et ganske aggressivt produkt med hensyn til dens effekter, derfor er en hjemmelaget ingefærmaske kontraindisert for åpne sår i ansiktet og for nært kapillær til hudoverflaten. Individuell intoleranse mot dette produktet er også en alvorlig kontraindikasjon for bruken av dette verktøyet.

Kosmetikk fra ingefær hjemme

Betydelig forbedrer hudfarge; ½ kopp kakaosmør;

Hvis du er over 40, søker du sannsynligvis stadig etter måter å forynge huden din på.

Grind ingefær med en fin rist, legg til et glass kokende vann. Dekk og la infusere i omtrent en time. Bruk denne væsken som en lotion, tørk problemområder av ansikt og nakke med den. Bruk dette verktøyet til problemet med akne er løst.

Akne ingefær

Hva er ingefær bra for kvinner?

Mange har hørt om fordelene med ingefær - på Internett er det umulig å gjemme seg fra reklame, som forteller om forskere som er sjokkert av ingefær, selv om det ikke er klart. Det faktum at ingefær er nyttig for kvinner som vil gå ned i vekt, har lenge vært kjent. Bekjempelse av overvektige damer anbefales å drikke ingefærte og spise det oftere.

Hva er fordelen med ingefærrot for kvinner?

Vel, foruten å miste vekt, hva er ingefær nyttig for kvinner, kan han finne et sted i kosmetikk? Dette er så, ingefær brukes ofte i hjemmet kosmetikk, for eksempel, det er mange masker for ansiktet og oppskrifter wraps med ingefær. Ingefær har også evnen til å fjerne giftstoffer og giftstoffer, noe som forbedrer minne, syn og hudfarge. Det bidrar til å lindre symptomer på toksisose under graviditet. I tillegg er ingefær kjent som et afrodisiakum.

Men det skal huskes at det er kontraindikasjoner. Så, ingefær kan ikke brukes ved høye temperaturer, blødning (som det har evnen til å tynne blodet), hudbetennelse. Fra graviditetens tredje trimester og under fôring bør bruk av ingefær stoppes. I tillegg bør det huskes at overfølsomhet overfor dette krydderet er mulig.

Ginger i kosmetikk

En ansiktsmaske bidrar til å jevne ut hudfarge og takle utslett. En maske for håret bidrar til å bekjempe flass, tørrhet og sprøtt hår, håravfall. Inkluderingen av ingefær i hjemmelaget wraps gjør kampen mot cellulitter mer effektiv, fordi ingefær forbedrer blodsirkulasjonen. Her er noen oppskrifter for hjemmelagde ingefær kosmetikk.

Ginger tonic for akne og akne

Bland 40 gram urte med Johannesjurt, blader av bjørk og elecampane, 10 gram celandine og burdock rot og 50 gram bakken ingefær. 60 gram av den resulterende samlingen må helles med en liter vann og kokes over lav varme i en kvart time. Den resulterende kjøttkraft må avkjøles, belastes og settes i kjøleskapet (mer enn en uke kan ikke lagres). Det er nødvendig å tørke huden tre ganger om dagen (for natten nødvendigvis), etter 3 ukers behandling er det nødvendig å ta en pause i 7 dager.

Ginger maske for fet hud

Bland en spiseskje med ingefær og kamille, tilsett 20 gram hvit ler og 10 ml druefrøolje og grønn teekstrakt. Den resulterende masken skal påføres huden, omgå området nær øynene. Vask av etter 10 minutter. Den ferdige sammensetningen lagres i en tett lukket beholder i kjøleskapet i ikke lenger enn 4 dager.

Ginger Mask for fading hud

To spiseskjeer av revet ingefær skal blandes med granateplejuice før dannelse av grus. Påfør masken på ansikt og nakke og vask av etter 15 minutter med kaldt vann.

Rensemaske for alle hudtyper

En halv teskje av ingefær ingefær skal blandes med mashed avokado halv og juice av halv sitron. Det er bedre å påføre en maske på tidligere dampet hud, det må vaskes om 15 minutter.

Ginger Root Mask for fet hår

Frisk ingefærrot må rengjøres, hakkes og klemmes ut av det juice. Nå må ingefærjuice gni inn i hårrøttene og spre seg over hele lengden. Masken vaskes av med varmt vann etter 1-2 timer.

Ginger maske for hårvekst

2 teskjeer av bakken ingefær skal blandes med 4 ss. skjeer av ingefærjuice. Den ferdige sammensetningen påføres håret, forsiktig rubbing røttene. Etter 1 time må masken vaskes av.

Nærende hårmaske med ingefær

Kreves å blande 5 ss. skjeer med yoghurt, eggeplomme, 1 ss. skjej ingefær, 1 ts sitronsaft og flytende honning. Den ferdige masken påføres over hele lengden av håret og forlates i 20-40 minutter.

Anti-cellulitt ingefær wrap

40 gram bakken ingefær eller hakket frisk må blandes med en teskje muskatmos, 2 ss. skjeer av honning, noen dråper druefrøolje og juice av halv sitron. Fra 20 gram tørkede blader av plantain, tilbered kjøttkraft og legg til blandingen, bland alt grundig. Den resulterende sammensetningen skal påføres problemområder, pakke med plast og dekke med et teppe (sett noe varmt). En time senere, bør hudens sammensetning vaskes av, massere huden med en stiv mitten. Etterpå bruk en nærende krem. Gjenta viklingen skal være 1 gang per uke.

Ginger Face

Den helbredende egenskapene til ingefær, den berømte østlige krydder, var kjent før vår tid. "Universell medisin" - slik er ordet ingefær oversatt fra sanskrit og tilsynelatende ikke forgjeves.

Roma-aristokratene brukte den mirakuløse roten under tunge måltider, da de måtte spise mye og magen bare ikke kunne klare seg. Sjømenn brukte det til å bekjempe sjøsyke, som ofte hjemsøkte dem mens de reiste på havet, og denne roten beskytter dem også mot skjørbuk.

Den japanske vurderer ingefær å være en utmerket afrodisiakum, som også hjelper kvinner å kvitte seg med frigidity.

Og i Europa i 1800-tallet ble "harem candies" forberedt fra det, noe som økte styrken.

På roten til ingefær inneholder 1-3 prosent av essensielle oljer, så vel som massen av essensielle aminosyrer for menneskekroppen. I tillegg er den rik på vitaminer og ulike mineraler.

Effekten av ingefær på huden

I dag er ingefær mye brukt i moderne kosmetikk, spesielt i sammensetningen av masker. Tross alt, denne mirakuløse roten kjemper aktivt mot mikrober og styrker immunforsvaret godt.

Gingerrot er en utmerket antioksidant, takket være at du kan forhindre for tidlig aldring av huden. Dette orientalske krydderet har en tonisk effekt på huden og bidrar samtidig til å bli kvitt ulike hudproblemer som akne, sår og koke.

Den unike egenskapen til ingefær er at den kan brukes til å ta vare på ulike hudtyper. Hvis du har fet hud, vil ingefær masker bidra til å redusere produksjonen av talg, som tetter forstørrede porer, og bidrar også til utvikling av problemer som akne og akne. Og fortsatt slike masker eliminerer fettete glans og gjør tannplaten jevn og vakker.

Hvis du har tørr og sensitiv hud, vil ingefær for ansiktet komme til redning, som er i stand til å beskytte den mot ulike negative værpåvirkninger.

Selvfølgelig kan du utføre høykvalitets hudpleie i skjønnhetssalongen, men hvis du ikke har tid og populære oppskrifter, vil det være et utmerket alternativ.

Ginger ansikt: flere effektive oppskrifter

Mask for kjedelig og sliten hud utsatt for akne og hudormer

1 ½ ss honning blandet med appelsinjuice, fersk kefir og revet ingefærrot, tatt 1 ss. Påfør masken på huden og vask av etter 10 minutter med varmt vann.

Hvis masken ble gjort riktig, må du føle en liten oppvarmingseffekt. Det anbefales å gjøre denne prosedyren flere ganger i uka.

Ingefær for fading hud

For å støtte hudtone og ekstra energi, bruk denne masken: Bland forsiktig to spiseskjeer revet ingefærrot og granatäpplejuice til en grøtaktig tilstand. Den resulterende massen påføres på huden i ansikt og nakke. Etter 20 minutter, vask av med kaldt vann.

Ginger Skin Rejuvenation Mask

I en blender satt ¼ kopp ferske mynteblader, 2 ss. spiseskjeiner hakket ingefærrot, en banan, kutt i stykker, 3 ss. skjeer med honning og hell et glass fersk spinatjuice. Slip forsiktig alle ingrediensene til det smelte og forsiktig påfør det resulterende produktet i ansiktet. Etter tjue minutter, vask masken med varmt vann. Dette verktøyet er perfekt lagret i kjøleskapet i en uke.

Stramming og toning ansiktsmaske med ingefær

Bland en klype tørket ingefærpulver med 2 ss. skjeer av honning. Blandingen påføres ansikts-, nakke- og dekolletehuden. Vask av med kaldt vann etter 10-15 minutter.

Akne ingefær

Gingerrot grundig hakket på en fin rist og legg til et glass kokende vann. Dekk blandingen med et lokk og la det fylles i en time.

Klargjør ingefær lotion for å gni inn i problemområdene i huden daglig til problemet er løst. For maksimal effekt kan du overnatte.

Ginger for ansiktet av ål og sorte prikker

I tillegg til beskyttelse gir denne masken huden ytterligere fuktighet og ernæring. Bland ½ teskje knust ingefær, så mye honning og sitronsaft. I den resulterende massen legger du til et par kapsler vitamin E og 3 ts med rømme. Påfør masken i tretti minutter.

Det bør bemerkes at for fet hud, i stedet for rømme, kan du ta yoghurt, og for tørr hud - oljeholdig rømme.

Whitening Ginger Mask

Før du bruker denne masken, må du sørge for at du ikke er allergisk mot de oljene som er en del av dette verktøyet. Bland i like deler den essensielle oljen av ingefær, rose, mandel og grapefrukt. Bland like mye ingefærolje, du kan bruke hjemmelagde, rosa, mandel og grapefruktoljer.

Påfør denne masken på huden med gnidningsbevegelser. Skyll etter 15-20 minutter med varmt og kaldt vann. Dette verktøyet gjør huden lettere og bidrar til å bekjempe fregner og pigmentflekker.

Uavhengig av destinasjonen, gjør alle gingerbaserte masker helt rent, tone og stram huden. Men til tross for alle fordelene med ingefær for ansiktets hud, bør den ikke bli misbrukt. Det anbefales å lage masker med ingefærrot ikke mer enn tre ganger i uken og ikke mer enn en og en halv time. Det anbefales at det gjøres en gjentatt maskeperiode i minst en måned.

Forfatter av artikkelen: Savliuk Julia

Ginger i hjemmet kosmetikk. MY-DOKTOR.RU

Ginger er et krydder som kom til oss fra øst. I våre land har ingefær raskt fått kjærlighet og popularitet. Og dette er ikke ved en tilfeldighet. Tross alt er ingefær i stand til å redde fra forkjølelse, for å etablere arbeidet i fordøyelseskanalen og mye mer. Men dette er ikke alle helbredelsesegenskapene til ingefær - hver dag velger flere og flere kvinner å kjøpe omsorgsmidler, som inkluderer ekstrakter av denne unike planten.

Ginger i kosmetikk hjelper til med å håndtere mange hudproblemer. Den har en fuktighetsgivende og anti-inflammatorisk effekt, danner næring og forynger huden. Men hovedverdien av ingefær i kosmetologi er evnen til å akselerere blodsirkulasjonen, som et resultat av hvilken huden er helbredet. I tillegg er ingefær rik på antioksidanter, noe som forlenge ungdommen, helse og skjønnhet i huden.

Gingerrot og olje brukes til å tilberede hjemmelagde hudpleieprodukter av noe slag - fet og problem, tørt og fading. Vi foreslår at du arrangerer en liten orientalsk spa-salong rett hjemme, og vi vil forberede naturlig pleieprodukter fra enkle rene produkter og selvfølgelig ingefærrot.

Ginger Acne & Acne

Hvis du har en blackhead eller akne i ansiktet, prøv følgende rettsmiddel. Ta en halv skje med gurkemeiepulver og bland med en halv skje med ingefærflak. Tilsett litt vann og smør den resulterende pastaen med det betente området. Du vil se hvordan en pimple forsvinner raskt.

Ginger Face Masks

Whitening mask

Hvis du lider av mange fregner eller alder flekker, vil ingefær hjelpe deg. Du må ta noen dråper ingefær, grapefrukt, rose og mandel eterisk olje. Alt er grundig blandet og påført i et tynt lag på huden i noen minutter, deretter vasket av med varmt vann.

Mask for fet hud med ingefær

Ingefær har evnen til å redusere fettigheten av fet hud og regulere arbeidet med talgkjertlene. For å forberede en maske med ingefær til fet hud, bland det bare med ingefærrotekstrakt eller en skje full av ferskrørpuré, tilsett litt druefrøolje og en skje med sterk grønn teebrygging. Masken holdes på ansiktet i omtrent en halv time.

Ginger Mask for fading hud

For å forberede en foryngende maske, bør du gni fint ingefærrot og bland potetmos med en skje med granateplejuice. Masken holdes på ansiktet i ca 20 minutter.

Ginger Cleansing Mask for Problem Skin

For å forberede en maske som bokstavelig talt trekker ut alt smuss fra porene, må du gni frisk ingefær på en babyspender og tilsett en halv skje sitronsaft, en halv skje naturlig honning og en skje med rømme til en skje med potetmos. Masken er godt blandet og påført huden i et tilstrekkelig tett lag, som ligger i ansiktet i en halv time.

Gingerkrem for alle hudtyper

For å lage ingefærkrem, gni et stykke ingefær og klem juice fra potetmos. En skje med juice blandes med en skje ses sesamolje, tilsett en skje full av aprikoskjerneolje og en skje med kakaosmør. Kremet må varmes opp på dampbad til ingrediensene er fullstendig oppløst, og når oljene smelter, hell kremet i en krukke. Kremet lagres i kjøleskapet i omtrent to uker.

Stem på artikkelen

Oppmerksomhet! Bruk av materialer fra nettstedet "www.my-doktor.ru" er bare mulig med skriftlig tillatelse fra nettstedadministrasjonen. Ellers er ethvert utskrift av nettstedsmaterialene (selv med den opprinnelige referansen til originalen) et brudd på Russlands føderale lov "om opphavsrett og tilhørende rettigheter" og innebærer en rettssak i samsvar med de sivile og kriminelle koder i Russland.

Ginger maske for hår og ansikt: oppskrifter. Video - Kvinnedag

Gjennom årene mister huden sin tidligere attraktivitet, blir kjedelig og mindre elastisk, etterligner rynker. Antikkens kvinner var i stand til å bevare deres ansikts friskhet ved hjelp av planter, krydder og andre midler gitt av naturen. Ginger har lenge vært kjent som en av de mest effektive anti-aging rettsmidler i kosmetologi.

 • Gingermaske for hår og ansikt Fotografi: Shutterstock

Effekten av ingefær på huden

Ingefær består av ulike vitaminer, aminosyrer og flere typer harpiks, har en antiseptisk effekt. Ginger ansiktsmasker, som lett kan tilberedes hjemme, kan gjenopprette elastisitet og fasthet i huden, til og med uttonen, forbedre hudens hudfarge og generelle tilstand.

Ginger hjelper også å kvitte seg med akne og akne, gjør huden hviler og er i stand til å berolige det, lindre irritasjon. Ved hjelp av ingefær, akne, sår og koker helbrede raskere. Ginger i kosmetologi brukes sammen med andre naturlige ingredienser: - sitron, - granatäpple, - oransje, - honning, - leire, - ulike oljer og meieriprodukter.

Ginger er også en fin måte å styrke svekket hår på.

Hjemme, for kosmetiske formål, ristet og bakken ingefærrot, sin essensielle olje, og bakken tørr ingefær brukes. Når du bruker ingefær til kosmetiske formål, er det nødvendig å huske at dette er et varmt krydderi, så det er kontraindikasjoner å bruke - feber, spesielt følsom hud, dype sår eller sår, graviditet.

Ginger Face Mask Oppskrifter

Avhengig av problemet, å vite riktig kombinasjon av komponenter, kan du gjøre huden din frisk og ung, ved å bruke ansiktsmasker for å gjenopprette friskheten i en nødsituasjon om noen minutter.

Ingefær, sammen med assistentene, er i stand til å eliminere tørrhet i tørr hud, fuktig tret hud eller tvert imot tørr oljeskinn

Her er noen av de mest effektive og enkle masker som kan hjelpe i ulike tilfeller.

Foryngende. Skal og grundig hogge ingefærrotten 3 cm lang, ta en kvart kopp fersk mynte og et glass spinat. All crush og bland, legg til moset banan og 2 ss. l. honning. Påfør ansiktet i 20 minutter, skyll deretter med varmt vann. Sett resteret i kjøleskap i en lukket beholder. Det er fortsatt nok for en maske.

Fra trøtt hud. Grind ingefær, legg til 1 ss. naturlig yoghurt og appelsinjuice, 1,5 st.l. honning. Rør og påfør et tynt lag på ansikt og nakke. Skyll etter 15-20 minutter med varmt vann og flekk med et håndkle. En slik maske for større effekt bør gjøres to ganger i uken.

For sensitiv hud. Hakket ingefær i like deler blandet med sitronsaft og honning, bland alt og sett i kjøleskapet i en halv time. Så snart masken er avkjølt, sett på ansiktet og etter 15 minutter, skyll med vann ved romtemperatur. Gjør to ganger i uken. For fuktighetskrem og ansiktsløfting må du ikke sette sitronsaft, men ta honning og ingefær 2: 1.

Mot akne 1 ts revet ingefærrot helle et glass kokende vann. Når løsningen er avkjølt, våt bomullsstoffene og gjelde på akne, kan du bare tørke. Hvis du har problemer med å gjøre denne prosedyren hver dag, helst om natten, ikke skyll hvis det ikke er irritasjon og allergi mot ingefær. Forbered fersk oppløsning daglig.

For fet hud. 2 ts. revet ingefær, 1 ss. hvit kosmetisk leire, avkok av kamille og / eller grønn te, rør til kremaktig tilstand. Søk om i 15 minutter. På ansiktets hud, skyll med kaldt vann.

Vitamin. 2 ss. revet ingefærrot blanding til en tilstand av rømme med granatäpple juice. Påfør på ansikt i 15-20 minutter, skyll med kaldt vann, og helst med svak grønn te.

Ginger krem ​​og hår maske

Hjemme kan du også lage en god ingefærkrem som passer for alle hudtyper. Det forhindrer cell aldring og oppdaterer hudens hud. For matlaging må du ta ingefærrot på 5 cm, en halv kopp kakaosmør, 2 ts. sesamolje, aprikoskjerneolje, vitamin E. Grate på en fin rist og klemme saften av ingefær. Ta 1/8 teskje juice, kombinere med resten av komponentene og varme i et vannbad til kakaosmør løses. Etter å ha fått en homogen masse, hell i en beholder med lokket og oppbevar i kjøleskapet.

Det svekkede, tørre og sprø håret gjenopplive masken med ingefær. I like store mengder ta bakken ingefær, honning, pisket eggeplomme. Etter blanding av alle ingrediensene, suge håret og vikle med en vikle, sette på et håndkle. Hold masken i 20-30 minutter, skyll grundig.

 • Ginger PropertiesFoto: Shutterstock

Maske med tilsetning av sesamolje bidrar til å redusere hårolje. I en spiseskje med revet ingefær, legg til 2 ss. Sesam olje, påfør håret i en halv time og skyll grundig. Å redusere fettinnholdet i håret er også mulig ved hjelp av ingefærjuice, gnidd inn i hodebunnen. Med denne masken kan du gå i flere timer og vaske den. For å lette oppgaven, i stedet for revet rot, kan du ta bakken tørr ingefær og legge den til noe hårmaske - egg, honning, brandy, rømme - de som passer for hårtype.

Ginger styrker håret, stimulerer veksten, normaliserer fet hodebunn, eliminerer flass

Kosmetiske og medisinske egenskaper av ingefærrot

Kosmetiske og medisinske egenskaper av ingefær er basert på dets evne til å "varme opp" blodet og positivt påvirke metabolske prosesser. Ginger kjemper med skadelige mikrober, og styrker dermed kroppens immunitet. Fungerer som en antioksidant, aktiverer den hudregenerering, toner den og reduserer betennelse.

Konstant bruk av ingefær med ernæring har en gunstig effekt på kroppen som helhet: den stimulerer appetitten, forbedrer metabolisme, brenner fett. For å forbedre kroppens generelle tilstand, og derfor kan utseendet til huden og håret oppnås ved å spise ingefær som tilsetningsstoffer til retter og desserter, te og andre drikker.

Ginger Face Mask | Woman.ru

Ginger Face Mask: Hva er effekten?

Hva er så god ansiktsmaske med ingefær? Først av alt engler er aktivt kjemper mikrober og styrker immunforsvaret. Ingefær virker også som en antioksidant og aktiverer dermed regenerering av hudceller og tillater ikke at den blir for tidlig. Det toner ikke bare huden, men bekjemper også betennelsen. Ginger fremmer helbredelse av sår, kviser og til og med koke på huden.

Effekten av de fordelaktige egenskapene til ingefær på forskjellige hudtyper er også forskjellig. Så, for fet hud, er en ansiktsmaske nyttig for å redusere sebumsekresjonen, noe som alltid er årsaken til tilstopping av forstørrede porer, akne, akne og andre hudproblemer. Ingefær har en gunstig effekt på strukturen og utseendet til fet hud, fjerner oljeaktig glans og gjør huden mer jevn.

For følsom, tørr hud er ingefærmasken enda mer nyttig. Slike hud er alltid utsatt for påvirkning av værforhold, det lider både fra frost og vind, og fra sol og tøy. Fra slike "erfaringer" begynner huden å skrelle, falme, rødhet og utslett er vanlige. En ansiktsmaske med ingefær kan lindre huden din på alle disse effektene, gjenopprette utstrålingen og oppdatere hudfarge.

En ansiktsmaske med ingefær er ikke en nyhet i prislister over skjønnhetssalonger; kosmetologer har lenge vært klar over de nesten helbredende egenskapene til denne frukten. Det er en del av ulike kosmetikk, men også en ansiktsmaske kan gjøres hjemme.

Ginger Face Mask: Oppskrifter på bordet

Din oppmerksomhet kan stoppes på følgende måter å lage en maske på:

 • ansiktsmaske med ingefær №1 for fet hud: 1.l. hvit leire, grønn te, kamille og selvfølgelig flytende ingefær ekstrakt, alle disse komponentene blandes i like store mengder og påføres ansiktets hud i 15 minutter, denne masken vaskes av med kaldt vann;
 • maske for ansikt med ingefær №2 vitamin for hudens elastisitet: 2st.l. Ristet ingefærrot skal blandes med granateplejuice til glatt. Påfør deretter masken på ansiktet i 15-20 minutter og skyll med kaldt vann eller en svak løsning av grønn te;
 • Ginger ansiktsmaske nummer 3 for irritert sensitiv hud: Gni 2-2.5 cm ingefærrot på banen, legg til 1 time. l. sitronsaft og 2st. l. honning, bland og sett blandingen i kjøleskapet i en halv time, deretter påfør masken på renset hud og skyll etter 10-15 minutter med kaldt vann.

Ginger ansiktsmaske strammer huden, toner og renser huden. Bare ikke misbruke helbredende egenskaper av ingefær - masker med det kan gjøres ikke mer enn 3 ganger i uken i en periode på 1,5 måneder. Så, etter en annen måned, kan løpet av slike masker gjentas.

Ginger for ansikt - en nødssituasjon bli kvitt rynker og hudproblemer

Skjønnheten hos indiske kvinner fascinerer mange menneskers øyne. Hennes hemmelighet er lagret i en elastisk, stram ung hud. Gingerrot hjelper dem med å oppnå sann perfeksjon. Hva er så nyttig for ingefær, spesielt bruk i kosmetikk, de beste oppskriftene, les videre.

Sammensetning og bruk

Gingerrot er kjent som et krydder, som kan fylle parabolen med en lys, unik smak. Men ikke alle vet om sine helbredende egenskaper som kosmetikk. Og når alt kommer til alt, er "hornrot" verdsatt av østlige kvinner, som det beste alternativet for en foryngende, beroligende, tonisk eliksir.

Sammensetningen av plantens rot er rik på mineralkomponenter, komplekse unike forbindelser, aminosyrer og essensielle oljer, derfor er det ikke nødvendig å tvile på det majestetiske bidraget til helbredelse, foryngelse av huden. Omtrent 3% av planteroten er essensiell olje. Det brukes massivt i kosmetikk. Ginger essensiell olje for ansiktet er en effektiv løsning på problemene i huden. Det er et aktivt middel for tørrhet, sløvhet av vev, en konstant hjelper i kampen mot pigmentflettene, fregner, aldersrelaterte rynker.

Ginger for ansiktets hud - en skattekiste av vitaminer, mineraler. I sin struktur er:

 • komplekse aminosyrer - stabilisere arbeidet med celler;
 • et kompleks av vitaminer (A, C, PP og gruppe B) - akselererer mengden av metabolske prosesser, aktiverer den regenerative funksjonen, sliter med pigment flekker, betennelse;
 • mineraler (magnesium, jern, kalium, sink og fosfor) - er involvert i transformasjonen av huden, forhindrer aldring, fading;
 • fett, oljer - eliminere tørrhet, peeling av overflaten, øke tonen, elastisitet av vev.

Høydepunktet av effekten av ingefærrot på huden ligger i oppvarmingseffekten. Når temperaturen stiger, begynner cellene å fungere intensivt, blodstrømmen øker, akseptasjonen av kollagen i vevet accelererer. Vitaminer, mineraler overføres raskt til de dype lagene, takket være dette kan du ikke observere overfladisk, men en omfattende effekt.

Bruk ingefærsammensetninger for hjemmebyte, i kampen mot rynker.

Effekten av søknaden

Ginger ansiktsmaske er en ekte medisin. Deres fordeler inkluderer en umiddelbar, positiv innvirkning:

 • huden blir ren, porene er innsnevret;
 • gir ut farge, gir en sunn nyanse;
 • fjerner skadelige giftstoffer fra celler;
 • akselererer blodsirkulasjonen, metabolisme;
 • gir den tidligere elastisitet, elastisitet av svekket vev;
 • gjør lindring av ansiktet jevnt, konturer tucked up;
 • lindrer rynker;
 • dype folder blir mindre merkbare;
 • bidrar til utryddelse av inflammatoriske prosesser;
 • styrker beskyttende funksjon av celler, styrker strukturen;
 • toner, forynker overflaten av ansiktet.

Virkningen av vitaminmasken påvirker positivt tilstanden til epidermis, den generelle foryngende effekten, løfter vevet er merkbar etter første bruk.

Vitamin ansiktsbehandlinger har ingen begrensninger på typen av hud. De vil nøye ta vare på sensitiv hud, normalisere sebaceous sekresjoner, rene porer for den oljede typen, eliminere årsakene til irritasjon og ulempene med den sensitive overflaten. Roten av planten er også nyttig for den urolige unge personen, ingefær fra akne, akne og akne er aktiv.

Hemmeligheter og regler for prosedyre

Gingerrot for ansiktet - den beste kilden til vitaminer, sporstoffer. Violere idyllen kan feilaktig bruk av terapeutisk middel. Dette kan resultere i utseende av kløe, rødhet, inflammatoriske reaksjoner. Disse anbefalingene vil avsløre finesser ved å bruke roten til en plante hjemme for enhver hudtype, inkludert sensitiv:

 • riktig ernæring, god søvn, mangel på stress vil akselerere det forventede resultatet;
 • Påfør ingefærsammensetninger utelukkende på en ren overflate, før damp. For å gjøre dette, bruk varm damp eller et varmt håndkle;
 • Ikke bruk konsentrert ingefærjuice til ansiktet, bare i kombinasjon med urteinfusjoner, kosmetiske oljer eller andre ingredienser. Ellers kan det forårsake vevsforbrenning;
 • Næringsstoffer er så aktive at du bruker dem, unntatt området nær øynene;
 • Før du bruker anlegget, utfør en rask test for allergier. Ved de første tegn på ubehag betyr brennende skyll med rennende vann, påfør krem ​​med beroligende effekt;
 • Den maksimale mengden nyttige komponenter er inneholdt under rotens hud, så ta deg tid til å fjerne den fint.
 • Under den foryngende hjemmeproceduren må du ikke glemme selvmassasje. For moden hud er det godt å bruke en kinesisk anti-rynke-massasje, hvor teknikken finnes her;
 • For forberedelse av næringsrike, foryngende og beroligende helbredende sammensetninger, bruk ingefærrot, pulver, juice eller essensiell olje for ansiktet. Enhver form for ingefær ingrediens sikrer høy effektivitet for å løse det forstyrrende problemet med huden;
 • Ikke alle masker med ingefær må vaskes av. For å fjerne rester, bruk et mykt håndkle;
 • Pass på å fikse det oppnådde resultatet. For å gjøre dette, bruk avkok av urter og nærende hudpleiekrem.

Beste skjønnhetsreceptene

Ingefær brukes i kosmetikk veldig aktivt. Den forberedte masken, krem ​​med tilsetning av et terapeutisk middel, vil være fornøyd med et høyt resultat etter en enkelt applikasjon. Vurder den mest effektive bruken av plantevarianter.

Mask "Intensive Moisturizing"

Bruk ingefær til ansiktet i kombinasjon med oransje olje, fett yoghurt for rikelig hydrering av tørre epidermis. For å forberede masken, bruk ernæringsmessige ingredienser:

 • 1 ss. knust plantens rot;
 • 1,5-2 ss. naturlig honning;
 • 3-4 dråper oransje eterisk olje;
 • 100 g yoghurt.

Ingredienser blander. Spred næringsblandingen på problemflaten, skyll ikke i 25 minutter. Blot resterne med et håndkle. Gjenta prosedyren etter 3-4 dager.

Foryngende ansiktsmaske med honning

Naturlig honning er en viktig ingrediens for modent, fading hud. Ved å bruke ingefær med honning, oppretter du et kraftig arsenal av vitaminer og næringsstoffer. Denne tandemet er i stand til å fylle fullstendig de bortkastede kreftene, tilførselen av nyttige komponenter inne i cellene, forbedre tonen i vevet og gi konturene til fortiden klarhet. Forberede en næringsrik ingefærmaske, lag sunne ingredienser:

 • 1 ts plante pulver;
 • 1,5 ss. naturlig honning.

Bland komponentene i en enkelt pasta. Bruk på problemområder og dekollete. Etter 15 minutter, vask av rester av honning-ingefærsammensetningen. Utfør prosedyren en gang i uken for å oppnå høye resultater i foryngelse.

Beroligende Ginger Face Mask

Sammensetningen av deres plantesaft, kosmetisk hvit leire og kamilleavkok vil bidra til å redusere aktiviteten av inflammatoriske prosesser i cellene, bli kvitt toksiner, overdreven sekresjoner av talgkjertlene. Følgende komponenter kreves:

 • 1 ss. knust medisinsk stoff;
 • 1 ss. hvit kosmetisk leire;
 • 20 g kamille avkok;
 • 65 gram grønn te.

Ingredienser blandes til tykk krem. Hvis nødvendig, legg til kamilleinfusjon. Påfør produktet på overflaten med lette bevegelser. Når masken tørker, vask med kaldt vann. Ikke bruk oppskriften mer enn 2 ganger om 7 dager.

Rensende ingefærsammensetning

Rengjør porene i huden forsiktig, samtidig som cellene gir de nødvendige sporelementene, kan følgende verktøy:

 • 1 ts ingefær pulver;
 • 1 ts sitronsaft;
 • 3 ts. vanlig yoghurt;
 • 1 ts honning;
 • 4 kapsler flytende vitamin E.

Bland komponentene i en enkelt effektiv blanding, spred jevnt på huden. Etter 30 minutter vaskes resten av massen med knapt varmt vann. Effekten av "puste" av huden, en attraktiv sunn nyanse, økt elastisitet, garantert lysstyrke.

Ginger acne tonic

Bli kvitt akne uten mye innsats, intrikate oppskrifter vil hjelpe en spesiell tonic. Forbered det, hell 1 ts. revet rotplanter 200 ml kokende vann. Når væsken er avkjølt, kan den vaske eller tørke ansiktet med en bomullspute. Prosedyren anbefales hver dag.

Effektiv oppskrift før kulderystelser

Tørr derma trenger ekstremt ekstra beskyttelse, spesielt om vinteren. Denne typen hud over tid er raskt utarmet, utsatt for ytre negative miljøpåvirkninger. Eliminere tørrhet, peeling, stram vevet, styrke strukturen til cellemasken med tilsetning av olivenolje. For forberedelsen vil det være nødvendig:

 • 1,5 ss. knuste medisinske planter;
 • 70 g olivenolje ekstrakt.

Bland ingrediensene, la blandingen tilsi for en stund. Påfør masken på overflaten i et jevnt lag i 15-20 minutter. Vask av med varmt vann.

Olivenolje - en kilde til fuktighet, mineraler for hud utsatt for tørrhet. Du kan finne ut mer om fordelene med komponentene her.

Hudoppfriskende middel

Renser tilstoppede porer, forfrisker stoffer, forbedrer hudfarge med næringsstoffer:

 • 20 g plantepulver;
 • 20 g - havremel;
 • 1 ss. - krem ​​med fettinnhold på 30%
 • 2-3 dråper roseolje ekstrakt.

Bland mel og medisinsk pulver, tilsett resten av ingrediensene. Legg blandingen i et jevnt lag på overflaten i 15 minutter. Fjern igjen grønn te. Resultatet av prosedyren er et elastisk, forfrisket ansikt som vil forlate andre i glede i lang tid.

For å gjøre den foryngende effekten sterkere, anbefaler vi at du regelmessig holder ansiktsmassasje, for eksempel bukkalmassasje - det har en fantastisk effekt på moden hud.

Kontraindikasjoner og lagring av stoffet

Ginger rette har en aktiv, sterk effekt, og har derfor noen begrensninger å bruke. Ikke bruk ingefær i ansiktet i følgende tilfeller:

 • økt kroppstemperatur;
 • svangerskapstid
 • Tilstedeværelsen av dype kutt i ansiktet, slitasje, sår;
 • for følsom hud;
 • dermatologiske sykdommer;
 • individuell intoleranse.

Det anbefales å holde helbredelsen knust, på et kaldt sted i 3-4 dager.

Ikke skaff ansiktsmasker på forhånd. Verdien av ernæringsmessige sammensetninger ligger i friske, høykvalitets ingredienser.

Hvis du ikke hadde en eksotisk rot, kan du gå tilbake til oppskrifter testet av våre bestemødre, for eksempel er fiskeolje i kosmetologi et ikke mindre effektivt stoff.

Flere Artikler Om Typer Acne