Apparatets kosmetologi står ikke stille, oppfinner flere og flere nye verktøy slik at kvinner føler seg vakker og ung i alle aldre.

Metoder for foryngelse - massen. Videre lover hver av dem å være den allerhellige panacea for aldring. Og det er stadig vanskeligere for oss å velge selv det beste og ufarlige, inntrappet i denne endeløse listen over injeksjoner, peeling, mikrostrømmer og så videre.

Hva er en plasmaløfting?

Det kalles også PRP (blodplate rik plasma) metoden. Denne prosedyren er et poeng innføring i problemområdene i huden på blodplasmaet ditt, som er beriket med blodplater.

De sier at forskere har oppfunnet de neste "skjønnhetsskuddene". Denne metoden adskiller seg imidlertid fra mesoterapi ved at i stedet for homøopatiske medisiner, vitaminer og hilauronsyre får du injeksjoner av ditt eget plasma.

Vitenskapen har funnet ut at når blodplater øker omtrent 10 ganger i plasma, virker det (plasma) som en kraftig biostimulant.

I tillegg observeres en økning i konsentrasjonen av de viktigste vekstfaktorene som produserer blodplater på problemstedet. Dermed begynner hudceller fra stamceller, et nettverk av blodårer vokser og normale metabolske prosesser i vevene gjenopprettes.

Og på denne tiden fibroblaster (bindevevsceller som er plassert dypt i vev) tildele en øket mengde av kollagen og elastin - proteinene ansvarlig for den elastisitet av huden.

Faktisk er det ingen nye funn i denne teknikken - biostimulerende egenskaper av blod var kjent for lenge siden. For mange år siden var det en mote for autohemoterapi, da blod tatt fra en person ble injisert i en muskel. Det var en "shake-up" av metabolske prosesser, styrket immunitet. Men av en rekke årsaker (bakterier falt ofte med blod), har denne metoden sunket inn i glemsel.

Hvordan blir plasmaløfting gjort?

Først vil du ta blod fra en vene. Hvor mye det vil være, avhenger av tilstanden til huden din og graden av aldring. Vanligvis er det begrenset til 10-20 ml. Ved hjelp av en spesiell sentrifuge, er blodet delt inn i komponenter, spesialister trenger bare den delen som er mettet med blodplater.

Denne "magiske blandingen" blir introdusert ved hjelp av en tynn nål (punkt) i problemområder på huden. "Beauty shots" injiseres intrakutant og subkutant med en hastighet på 0,5 ml PRP per 2 kvm. se overflaten av huden.

Prosedyren bør utføres med et intervall på to uker, vanligvis er to økter nok, men noen ganger trenger du kanskje litt mer.

Effektiviteten av plasmaløfting

Hvis du bestemmer deg for plasmaløfting, ikke forvent tidlige resultater, allerede merkbare umiddelbart. Vær tålmodig i to uker. Det var da kosmetologen vil gjøre den andre økten av foryngelse, og du kan se i et speil effekt som ligner på kirurgi: rynker glattes, huden elastisk og forynget igjen.

Vises frisk farge, er aktivt gjenopprette metabolske prosesser i hudcellene er aktiv deling, produserer kollagent, giluauronovuyu syre i huden å holde på fuktighet. Nesten returnerer ungdom!

Vi vil imidlertid advare de som har ovalt ansikt "svømte", og rynker er veldig dype. I dette tilfellet er denne prosedyren usannsynlig å hjelpe deg.

Total plasmaløfting gjøres ikke mer enn to ganger i året.

Plasma behandling av ledd

Det er fordelaktig å behandle med oss

 • 15 års erfaring i behandling av sykdommer i ledd og ryggrad
 • Alt på 1 dag - medisinsk undersøkelse, diagnose og behandling
 • Mottak lege 0 gni! under behandling med oss

Blodplate-beriket plasma ble først brukt i maksillofacial og plastikkirurgi. Da begynte det å bli aktivt brukt i behandling av idrettsutøvere, i traumatologi og ortopedi. Etter plazmolifting ble idrettsutøvere raskt gjenopprettet og returnert til sin normale treningsplan raskere enn etter normal terapi. Takket være den fremragende foryngende effekten av plasmainjeksjon har de bevist seg i kosmetikk.

Mekanismen for plasmabehandling

Den flytende komponenten i blodet, rik på næringsstoffer som vitaminer, hormoner, enzymer, proteiner kalles plasma. Blodplater er de minste cellene som utgjør blodet. De er dannet i margen og blodkoagulasjon i tillegg, takket være de vekstfaktorer, også er involvert i regenerering av bindevev, vekst av endotelceller som forer blodkar og restaurering av nerve-og muskelceller.

En mikroliter av blodplateplasma inneholder mer enn 1 Mill. Blodplater, mens normal i 1 liter friskt, humant blod er bare 200 til 300.000. Den nødvendige mengden av plasma som blir fremstilt direkte fra en pasients blod, derfor denne behandlingsmetode har den fullstendige biokompatibilitet og ikke forårsaker allergiske reaksjoner. Innføringen av blodplaterike plasma utløser prosesser som påvirker cellevekst, kollagensyntese, vaskulær vekst og andre fysiologiske prosesser. En stor konsentrasjon av aktiv forbindelse som fremmer rask og effektiv behandling av inflammatorisk leddsykdom og ryggmargsskader av varierende grad av kompleksitet, sårheling natur ha forskjellig opprinnelse.

Indikasjoner og kontraindikasjoner

Den raske utviklingen av medisinsk vitenskap og den grundige gjennomføringen av ulike studier har identifisert spesifikke sykdommer der blodplaterrikt plasma (bot) gir den beste terapeutiske effekten.

Intraartikulær administrasjon av blodplate-beriket plasma hjelper i løpet av bare noen få økter for å korrigere tilstanden og starte helingsprosessen for slike sykdommer som:

 • osteoartritt;
 • leddgikt og slitasjegikt;
 • artrose;
 • coxartrose;
 • periarthritis;
 • inflammatoriske prosesser i leddene;
 • tårer / forstuvninger av sener og ledbånd;
 • tennis albue syndrom og noen andre patologiske forhold som følge av skader.

Denne metoden for behandling er foreskrevet av legen individuelt, etter en rekke studier, analyser og utelukkelse av mulige kontraindikasjoner. Pasienter som lider av infeksjonssykdommer (syfilis, HIV, hepatitt, etc.), kreft, diabetes, svekket blodpropp prosessen, sepsis, blodplatedysfunksjon og kroniske sykdommer injeksjon rikt plasma trombatsitami lever erholdt fra eget blod blir ikke indikert.

Plasmolifting prosedyre

Blodplate rik plasma, hvis pris er betydelig mindre enn kostnaden for operasjonen eller noen medisiner, er oppnådd på spesialisert avansert utstyr. Avhengig av hvilken type terapi utføres ved å sample 20 ml til 60 ml blod, som deretter separeres i plasma, blodplater og erytrocytter. Dette blodtapet har ingen bivirkninger på kroppen, siden det er ubetydelig. Preparert plasma bot administreres til pasienten fra 3 til 7 ganger med intervaller på flere dager eller uker. I motsetning til kald plasmabehandling utføres plasmaløfting uten anestesi.

Plasmabehandling av leddene: pasientomtaler

Allerede etter den første injeksjonen i de smertefulle leddene, observeres en forbedring i motoraktiviteten, smerte syndrom forsvinner og muskelspasmer minker. Gradvis blir vevene i muskel-skjelettsystemet restaurert, lokal immunitet øker og personen vender tilbake til normal. Mange pasienter noterer seg en reduksjon i den postoperative perioden med rehabilitering fra plasmabehandling av leddene, hvor prisen er rimelig i forhold til andre metoder.

Felles behandling i klinikken Stopartrose

Kvalifiserte leger vil behandle leddene med plasma i Moskva i vår klinikk først etter den nødvendige undersøkelsen. Alle prosedyrer vil bli utført av erfarne og dyktige spesialister i klinikken, strengt i samsvar med alle hygienestandarder og krav. Blodplaterike plasmainjeksjoner, hvor prisen er lavere, vil gi leddene et nytt og aktivt liv.

Restaurering og foryngelse av huden ved hjelp av plasmaløfting, vurderinger, bilder før og etter økter

Kvinnenes ønske om å forbli i en hvilken som helst alder var alltid attraktiv, og derfor brukte de en rekke metoder for hudpleie.

Moderne medisin gir en nyskapende måte å forynge og regenerere huden, som allerede har etablert seg på den positive siden i et faglig miljø.

Dette er en metode for plasmabehandling eller plasmaløfting, denne teknologien vil bli diskutert i denne artikkelen.

Hva er det

Plasmolifting er en grunne invasiv kosmetisk prosedyre, hvor aktive stoffer injiseres under pasientens hud. Egenheten ved denne effekten er at pasientens blodplasma spiller rollen av de aktive komponentene her.

Selve prosessen er at den injiseres under ansiktets hud til en dybde på 3 mm. Dette bidrar til aktivering av stamceller og generell foryngelse av ansiktets hud. Denne metoden er egnet for de som frykter eksponering for kjemikalier og tilhørende negative effekter, her er alt naturlig og naturlig gjort i nærvær av pasienten.

Lagring av et slikt legemiddel er utelatt, i neste sesjon tas nytt blod. For å oppnå maksimal effekt, er det vanligvis nødvendig med 4-5 økter, men det nøyaktige antallet kan bestemmes av legen, alt avhenger av alvorlighetsgraden av saken og på resultatet pasienten ønsker. Intervallet mellom øktene er i gjennomsnitt 2 uker, i hvilken tid personen har tid til å slappe av, og plasmaet - for å starte sin gunstige effekt.

Plasma funksjoner

Blodplasma har unike egenskaper, takket være kroppens stamceller aktivert, stoffskiftet forbedrer og som et resultat, forbedrer hudtilstanden betydelig, blir den mye yngre og friskere. Effekten kan vare ganske lang, men over tid må prosedyren gjentas.

Mulighetene ved denne nye metoden tillater å løse følgende problemer:

 • effekter av røyking eller skadelige effekter av miljøet, hvis ansiktets hud på grunn av dette har en usunn farge;
 • aldersendringer;
 • etterligne rynker;
 • for fet eller tørr hud.

Plasma kan ikke bare forynge huden, men også være en ekstra behandling for andre kosmetiske prosedyrer, som bidrar til å gjenopprette huden etter dem, samt øke effekten.

Alle fordeler og ulemper

Bruken av pasientens eget blod og oppgivelsen av det ferdige plasma laget av donert blod utelukker muligheten for infeksjon. Til tross for at metoden er ganske ung, klarte han å få popularitet blant pasienter og blant fagfolk. Det adskiller seg fra andre metoder i kosmetikk ved at det er helt trygt og ikke forårsaker allergier og andre bivirkninger.

Effekten av prosedyren er ikke bare langvarig, men vokser også og kan vare i flere år.

Denne metoden for behandling innebærer en viss ømhet, og dette skremmer mange, faktisk er følelsene ganske tolerable.

En annen verdt å merke seg er det ganske høye kostnader. Etter kurset venter mange på umiddelbare resultater og finner seg skuffet når de kommer hjem uten å finne dem.

Du bør ikke umiddelbart gjøre negative konklusjoner, resultatet vil vise seg i 8-10 dager, når plasmaet vil manifestere seg i alle sine evner.

Indikasjoner for plasmabehandling

Blant de viktigste indikasjonene for behandlingsmetoden ved hjelp av metoden for plasmabehandling er:

 • aldersendringer;
 • plager eller usunn farge;
 • flabbighet og overdreven tørrhet
 • sløvhet i huden på grunn av vekttap;
 • acne;
 • effekten av over-tanning;
 • Tilstedeværelsen av rynker, inkludert dyp.

Vi tilbyr deg et bilde før og etter plasmaløfting:

Kontra

Som enhver behandlingsmetode har dette også kontraindikasjoner, både midlertidige, i nærvær av hvilken prosedyren skal utsettes, og permanent, i nærvær av hvilken denne behandlingsmetoden er helt utelukket:

 • graviditet når som helst
 • amming;
 • inflammatoriske eller smittsomme sykdommer;
 • onkologiske sykdommer av enhver form og stadium, selv mottakelig for dem;
 • hepatitt av enhver form;
 • blodforstyrrelser;
 • tar blodtynnende legemidler;
 • HIV;
 • andre virussykdommer.

Et strengt forbud mot prosedyren i nærvær av virussykdommer skyldes at når plasma innføres, begynner aktiv deling av stamceller, og dette kan ifølge eksperter føre til videre utvikling og komplikasjon av den eksisterende sykdommen.

Resultat og effektivitet av metoden

Resultatet etter behandlingsforløpet, og det er vanligvis 5-6 økter, vil ikke bli merkbart umiddelbart. Vi må vente i 8-10 dager for å komme inn i plasmaet begynte å handle.

Et positivt resultat varer vanligvis minst 1,5-2 år, kanskje mer. Når du opprettholder en sunn livsstil og utfører flere støttende metoder for hudpleie, kan resultatet holdes i opptil 5-6 år. Så kan behandlingen gjentas.

anbefalinger

Før du utfører et slikt behandlingsforløp, vil pasienten bli tildelt en blodprøve, og hvis det ikke foreligger kontraindikasjoner, kan du forberede prosedyren. Forberedelse for plasma-ansiktsløfting er ikke komplisert, det er en av fordelene ved denne metoden.

En persons ansiktsløfting gjøres vanligvis om morgenen, da blodet vanligvis blir tatt på tom mage for plasmapreparasjon.

Om kvelden bør du ikke overvære, en lys middag vil være nok, du bør heller ikke drikke alkohol 3-4 dager før en økt, dets tilstedeværelse i blodet kan påvirke sammensetningen negativt.

Gjenopprettingsperioden er 3-5 dager. På dette tidspunktet er det umulig å forbli i solen selv for kort tid for å utsette ansiktet for vind eller frost.

Under gjenoppretting etter en økt, bør man avstå fra å besøke bad og badstuer, samt å bruke kosmetikk. Du kan bruke en beroligende krem. Etter to uker kan du gjøre neste økt.

Funksjoner av prosedyren, hvordan er prosedyren

Prosedyren utføres kun i klinikken, hjemme er det ikke mulig, da det krever spesialutstyr, kvalifikasjoner og betingelser for personalet. Før begynnelsen av økten blir pasienten tatt blod fra en vene, det ligner en normal analyse, hvoretter blodet plasseres i et spesielt testrør i en sentrifuge, hvor plasmaet slippes ut.

På dette tidspunktet begynner legen å behandle ansiktsområdet med en desinfiserende løsning, som ved normal injeksjon. Plasmaet er klart, og prosessen med introduksjonen begynner ved hjelp av mange injeksjoner opptil 3 mm dyp. Prosedyren i seg selv kan virke smertefull. Dens varighet er fra 20 til 40 minutter, hvorefter pasienten hviler og kan gå hjem.

Gjennomsnittlige priser

Før plazmolifting bør spørre legen din hvor mange prosedyrer du trenger å gjøre, samt hvor ofte du kan gjøre plasmabehandling i ansiktet. Den vanlige behandlingsmetoden med denne metoden er 5-6 økter, men i noen tilfeller kan legen justere antallet, redusere eller øke.

For en økt kreves 2 rør av aktiv substans, kostnaden for hver plasmapreparasjonsprosedyre for ansiktet er ca. 4000 rubler, det vil si en økt koster 8000 rubler og et kurs på minst 36.000-40000 rubler.

Hva er kombinert

Denne prosedyren er universell, det vil si den kan brukes som en selvstendig separat, og i kombinasjon med andre typer kosmetiske tjenester.

Etter en slik prosedyre kan huden irritere seg og ha spor av mikroinnsnitt, og plasmaløfting hjelper huden å fullstendig gjenopprette. Sammen med plasmaterapi er det mulig å anvende prosedyren for fotorejuvenasjon, biorevitalisering og kjemisk peeling for ansiktet.

Plazmolifting bidrar til å redusere rehabiliteringsperioden etter installasjonen av mesonitter. Det går også bra med mesoterapi i hodebunnen og ansiktet, laser dermabrasjon og RF-løfting økter. Et bemerkelsesverdig resultat kan oppnås når plasmaløfting kombineres med en mezoroller.

Slike resultater kan oppnås ved å kombinere flere kosmetiske metoder:

Kundeuttalelse

Vurderinger om denne prosedyren er forskjellige, og før du benytter deg av denne metoden, bør du fortsatt bli kjent med dem, lære så mye informasjon som mulig, se bildene før og etter øktene, og bare da bestem deg selv om du skal gjøre plasma-ansiktsløfting eller ikke.

Irina, 38 år gammel, designer:

"Ansiktets hud begynte å miste fargen, ble kjedelig og grå, på råd fra venner det tok et plasmaløft kurs, var fornøyd med resultatet, ansiktet hennes er lyst og skinnende. I fremtiden vil jeg gjennomføre det regelmessig, jeg håper resultatet blir det samme. "

Anna, 55 år gammel, pensjonert:

"Over årene har ansiktets hud mistet sin naturlige elastisitet, mange rynker har dukket opp, bestemte deg for å gjøre en plasmaløfting, etter å ha konsultert legen foreskrevet 7 økter.

Etter å ha fullført kurset har antall rynker blitt redusert, og noen har helt forsvunnet, og huden har blitt mer elastisk og yngre.

Denne metoden er bare et mirakel. "

Catherine, 42 år gammel, veterinær:

"Jeg bestemte meg for å oppdatere ansiktet mitt før jeg dro. Passet 4 økter med plasmaprehandling, men resultatet var ikke i det hele tatt det samme som forventet. "

Olga, 34, prosjektleder:

"Jeg bestemte meg for å ta et kurs med ansiktsplasma-terapi for å kvitte seg med usunn hudfarge. Jeg var i stand til å motstå bare en økt, siden denne prosedyren var for smertefull for meg, vil jeg se etter andre alternativer. "

Kristina, 32, kunstdirektør:

"Jeg bestemte meg for å oppdatere ansiktet mitt og bli kvitt overdreven fet hud, jeg ble rådet til å bruke en plasma terapi metode. Jeg gikk gjennom 4 økter, det var nok, resultatet var fornøyd, nå er ansiktet mitt helt normalt. "

Når teknologien for implementeringen er observert og alle regler blir observert i gjenopprettingsperioden, er den sikker og effektiv, reduseres risikoen for bivirkninger til null. Lykke til, vær vakker og glad!

Vi tilbyr å se en video der kosmetologen vil vise og fortelle hvordan plasmaløftprosedyren i ansiktet går og hva den gir:

Plasmolifting: kontraindikasjoner, effekt og vurderinger

Blodplasma for estetiske formål brukes relativt nylig. Prosedyren for bruk i kosmetikk kalles plasmaløfting. Det innebærer å injisere pasientens biologiske væske subkutant. Blodet som skal injiseres, blir sentrifugert og plasma beriket med blodplater igjen.

Blodplasma bidrar til prosessen med hudutvinning. Plasmolifting refererer til den ikke-kirurgiske metoden for menneskelig foryngelse, og den er basert på aktivering av kroppens interne reserver. Prosedyren utføres i tilfelle av alvorlige problemer med håret når de første tegn på alopecia vises. Etter introduksjonen av plasma begynner produksjonen av stoffer som hindrer fuktighetstap og hudaldering: kollagen og elastin, samt hyaluronsyre.

Når trenger du å gjøre denne prosedyren?

Plazmolifting registrert hos Russlands føderasjonsdepartement, brukes aktivt i Russland og i andre land. Hvis du har følgende problemer, bør du kontakte din kosmetolog:

 • de første tegn på aldrende hud i ansikt og kropp;
 • tørr hud, peeling, hyperemi og relaterte feil;
 • den første fasen av ptosis;
 • inflammatoriske prosesser av sebaceous glands;
 • acne;
 • Tilstedeværelse av strekkmerker etter levering eller på grunn av kraftig vektreduksjon;
 • hudfeil (arr, arr, isolasjon);
 • alopeci; seborrhea.

Begrensninger på dagen for plasmaløfting

Dagen før prosedyren er mat med høyt fettinnhold og stekt mat utelukket fra pasientens diett. 4 timer før injeksjonene ikke bør spises, begrenset til tung drikking.

Prosedyreinnhold

Plasmaløfting utføres på poliklinisk basis, prosedyren gir ikke alvorlig ubehag. Alt avhenger av pasientens individuelle følsomhet for smerte. Om nødvendig bruker spesialisten lokalbedøvelse med krem ​​eller salve (oftest er det Emla).

Plasmolifting varer ikke mer enn 60 minutter, hvorav de fleste tar blodprøvetaking og dens sentrifugering, og inkluderer to stadier.

 • Først tar en pasient blod fra en blodåre analogt med klassisk laboratorieanalyse. Deretter plasseres det i et spesielt apparat (sentrifuge), rengjøring og deling i tre komponenter. En av dem er rik på blodplater: den brukes i prosessen med prosedyren.
 • Plasma injiseres intrakutant, i henhold til typen mesoterapi, til områder som er anerkjent av spesialisten som problematisk og trenger hjelp. Det er også et annet alternativ til kosmetologens handlinger, noe som innebærer subkutan administrasjon.

Virkning av prosedyren

Effektiviteten av plasmaløfting avhenger av tilstanden til huden og helsen til pasienten som søkte, hans alder. Hvis en person forstår at bivirkninger oppstår i huden, bør du ikke nøle. Det er nødvendig å konsultere lege raskt. Jo før dette skjer, jo større blir effekten av de kosmetologiske manipulasjonene som produseres.

Ofte er endringene allerede synlige etter første gang, men det er verdt å forstå at effekten ikke kommer umiddelbart. Du må vente et par dager. Hver time vil være merkbart gunstig resultat, som ble oppnådd.

Fra artikkelen "Tråder for ansiktsløftning: anmeldelser" vil du lære om de mulige konsekvensene.

Enten hjelper fra rynker, les i denne artikkelen.

For å oppnå konsekvent ytelse, anbefaler eksperter å gå gjennom flere prosedyrer. I praksis er to til fem kurs nok med visse mellomrom. Men disse spørsmålene løses med skjønnhetspleiepersonen individuelt på grunnlag av tidligere resultater fra pasienten. Hvis pasienten har gjennomgått prosedyren i den nødvendige mengden for ham i samsvar med anbefalingene fra en spesialist, varer effekten opptil 2 år.

Du kan søke om en prosedyre til en spesialist i alle aldre når de første tegnene på aldring vises. Dette er vanligvis fra 30 til 35 år gammel.

Fordeler med prosedyren

 • Sikkerhet: Ingen sjanse for infeksjon og forekomst av allergiske reaksjoner.
 • Ingen bruk av biologisk aktive stoffer.
 • Funksjonalitet - denne prosedyren løser problemer med ansiktets og hodet, hårets hud.
 • Ingen signifikante bivirkninger. Ingen innvirkning på pasientens hormonelle bakgrunn.

Plazmolifting - kontraindikasjoner til prosedyren

I nærvær av visse patologier kan ikke utføre denne prosedyren. Pasienter vil bli nektet plasmolifting i følgende tilfeller;

 • tilstedeværelse av kroniske sykdommer;
 • autoimmune patologier;
 • hepatitt og HIV;
 • blødningsforstyrrelser;
 • onkologi; herpes;
 • purulente sår på huden;
 • smittsomme sykdommer;
 • graviditet;
 • psykiske lidelser;
 • tar visse medisiner, for eksempel antikoagulantia.

Du kan bli kvitt utseendeproblemer takket være teknologi fra det 21. århundre. Kosmetologer tilbyr kunder den vanlige, laser, berikede og ozonplasmaheisen. Metoden er valgt individuelt for hver pasient. Og gir gode resultater når det inngår i rehabiliteringskurset etter plastikkirurgi.

Og nå hele sannheten om plazmolifting

Igjen er alt som er skrevet ovenfor en reklamekamp som tiltrekker oppmerksomheten til kvinner som ønsker å bevare ungdommen. Nå vil jeg fortelle om de anmeldelsene, mer eller mindre sannferdige, at jeg klarte å finne i profesjonelle og smarte sanser for dedikering til effektiviteten av plasmaløfting.

For en start er det verdt å fordrive myten at plazmolifting er en super innovasjon. I medisin heter noe lignende autohemoterapi, utviklet i begynnelsen av forrige århundre! Formålet med metoden er å øke kroppens forsvar mot infeksjon, akne, kroniske sykdommer, etc.

Autohemoterapi ble brukt som en hjelpebehandling med ypperlige positive resultater: aktivering av helingsprosesser etter skader, operasjoner, rask gjenoppretting av huden etter purulent-inflammatoriske prosesser, rask gjenoppretting etter alvorlige eller kjedelige sykdommer.

Nå om anmeldelser seg selv. Ja, plasma løfting vil bidra til å bli kvitt akne, så vel som blodtransfusjoner, som har blitt brukt i mer enn 50 år til dette formålet. Innføringen av plasma gir impuls til fornyelse av hudceller, noe som vil gjøre det sunnere og forbedre farge.

Om rynker: Den maksimale effekten er umulig og tror ikke de som sier det motsatte. Kanskje rynker vil forsvinne, men ikke et faktum!

Når det gjelder ansiktsløftning, det vil si stramming av ansiktets hud, absolutt ikke! Kanskje det kommer noen positive endringer i øynene, pannen, på grunn av det resulterende volumet. Og nosogubki, flekker, kan kinn, på grunn av det samme volumet av væske, synke enda lavere.

Hvordan ser prosedyren for plasmaløfting på videoen:

Fungerer plasma-løft: Hvordan utføre prosedyren og hvilke bivirkninger er det mulig?

Plasmolifting er en smertefri, innovativ foryngelsesmetode. Tidligere, for foryngelse, måtte kvinner utholde mye uleilighet, lange perioder med rehabilitering og kirurgiske seler. Men kosmetologien står ikke stille, og nye teknologier vises regelmessig i skjønnhetsindustrien.

Nå kan du redde ungdom og skjønnhet ikke av slike barbariske metoder som før, det er behagelig og smertefritt.

Plazmolifting er nettopp en av disse prosedyrene, som dukket opp for ikke så lenge siden, men har allerede vunnet popularitet blant mange cosmeticians og pasienter. Mange lurer på hva kjernen i denne kosmetiske prosedyren er, hvor ofte det er nødvendig å gjøre det, hva er dens særegne egenskaper fra andre former for foryngelse.

Fra hvilken alder og hvor ofte kan plasmabehandling gjøres?

Det vanligste spørsmålet fra pasienter - fra hvilken alder kan du ty til prosedyren? Beauticians anbefaler terapi med blodplasma basert på bevisene. Hvis huden har alvorlige problemer i form av akne og akne, kan alderen være ganske tidlig - 15 år. Med hensyn til ansiktsforyngelse er det ønskelig å ty til denne fornyelsesmetoden etter 30 år, når aldringsprosessen begynner å intensivere.

Hvor mange økter er det nødvendig for å fullføre et kurs?

Injiseringen utføres med et lite tidsintervall. Det fulde løpet av plasmapreparatet består av 4 til 8 behandlinger, avhengig av tilstanden til huden.

Hva er teknikker for plasmabehandling?

Det er flere teknologier som involverer innføring av blodplasma under pasientens hud for foryngelse og behandling. Vurder den vanligste.

Sveitsisk teknikk RegenLab

Utstyret utviklet i Sveits er betydelig forskjellig, det har en dobbelt innvirkning. På grunn av dette fylles rynker og folder på huden på kortest mulig tid, og først da begynner aktiveringen av interne metabolske prosesser som utløser produksjonen av kollagen og elastin.

Takket være denne teknikken har den generelle foryngelsen av huden gode resultater, som kan vare opptil to år. Dette er en autolog foryngelse på mobilnettet under utførelse, som ikke bare administreres plasma med et stort antall blodplater under pasientens hud, men også en autogel med trombin. Begge disse stoffene er hentet fra pasientens blod, noe som nesten eliminerer bivirkninger, avslag og allergier.

Spansk teknologi

 1. Spesielt utstyr brukes, som gjør det mulig å produsere et plasma med et minimum antall pauser i membranene i blodplater. Aktivatoren blir lagt til stoffet direkte i pasientens hud.
 2. Denne teknikken lar deg velge et plasma beriket med blodplater, hvorav antallet er individuelle for hver pasient.

Men det er verdt å huske at plasmaløftingsprosedyren ikke er billig, så hvis du ser et veldig fristende tilbud om en slik prosedyre, bør du nekte og se etter en klinikk med mer realistiske priser for plasmaløfting.

Laser og maskinvare metode

Dette er en kombinasjon av plasmainjeksjoner og ansiktspleieutstyr. Prosedyren utføres i to trinn:

 1. Pasienten injiseres med plasma avledet fra eget blod.
 2. Etter denne prosedyren behandles huden ytterligere med en laser.

Under denne behandlingen fordampes det gamle laget av epidermis, mens rynker, pigmentering og flabhet forsvinner. Etter påføring av laseren blir huden jevn og rosa. I dette tilfellet blir rehabiliteringsperioden etter plasmaløfting redusert til tre dager.

Resultatet av prosedyren er ikke dårligere enn kirurgisk ansiktsløftning, med kort rehabiliteringstid.

Prosessbeskrivelse

Vurder prosessen med plasmaterapi.

Når er det bedre å gjøre?

Prosedyren kan utføres når som helst når det er feil på huden. Det er bedre å søke om foryngelse etter 30 år, når de første mimic rynker vises, og aldringsprosesser blir aktivert.

Når det gjelder kvinner med fading og skitten hud, foreskrives plasmaløfting sammen med andre anti-aging prosedyrer, eller de beriker plasmaet med hyaluronsyre - effekten kommer raskere og varer mye lenger.

Hvordan velge og forberede?

Sprøyte og nål

For å utføre prosedyren for plasmabehandling, trenger du spesielt utstyr, reagensrør og sprøyter.

Du kan også bruke nåler som er designet for å introdusere mezokokteyley. De brukes sammen med en tre-komponent sprøyte og et spesialisert sommerfuglkateter.

Disse verktøyene letter ikke bare blodprøvetaking, men også medikamentadministrasjon med minimalt traumer i ansiktets hud. Butterfly nåler brukes med en spesiell enhet for en sprøyte, de må være engangs og steril med silikonbelegg.

Testrør

Testrør for plasmaløfting - produkter fra varmebestandig glass fylt med heparin eller fluxiparin. Rørene er forseglet og helt sterile.

Blodet blir tatt direkte inn i det, mens gelfylleren bidrar til å bevare alle de nyttige komponentene i blodet. Kvaliteten på inntaksmaterialet opprettholdes selv under lagring.

sentrifuge

I kosmetiske klinikker for blodsentrifugering ved anvendelse av en spesiell anordning - en lav-frekvens medisinsk laboratoriesentrifuge "Armadillo 80-2s". Det som kjennetegner denne maskinen er best skikket for autoplazmoterapii, og leverer høy kvalitet separasjon av plasma, noe som gjør således manipulering av blod fysiologiske og ikke farlig.

Plasser på kroppen

Før du går til plasmapreparasjonsprosedyren, må du finne ut hvordan du skal forberede huden. Å forberede huden til prosedyren er nødvendig:

 1. Besøk kosmetologen og få detaljert råd for å identifisere kontraindikasjoner og avgjøre hvilke områder som må fungere på den første økten.
 2. I 2-3 dager må du øke væskeinntaket, i de fleste tilfeller anbefales det å konsumere minst 2-25 liter vann per dag.
 3. Det er også nødvendig å utelukke fysiske belastninger for samme tid.
 4. Prosedyren utføres på tom mage, så det foreskrives ofte om morgenen.
 5. På kvelden før prosedyren begynner de å spise med unntak av fett, krydret, du kan ikke drikke kaffe og alkohol.
 6. Avhengig av hudens individuelle egenskaper, kan en spesialist anbefale spesiell trening for et bestemt program.
 7. Før prosedyren sendes pasienten til en blodprøve.

Mengden blod tatt

Hvor mye blod skal tas fra pasienten for å foreta en passende injeksjonsprosedyre? I dette tilfellet, alle individuelt. Minste mengde blod er 20 ml.

Men i alle fall må mengden blod tatt ikke overstige 100 ml.

Trinnvis injeksjonsprotokoll

Vurder hvordan introduksjonen er ferdig. Injeksjonsteknikken i kosmetikklinikken er som følger:

 • Sminkefjerner utføres, ansiktet vaskes, behandles med en spesiell antiseptisk sammensetning og en bedøvelsesgel påføres;
 • produsere blodprøvetaking
 • et testrør med en komponent er plassert i et apparat hvor blod er delt, og blodplater blir ikke frigjort fra det;
 • da blir plasmaet beriget med blodplater og gel oppsamlet i en steril sprøyte og injisert under pasientens hud;
 • Etter introduksjonen blir personen igjen behandlet, tørket med papirservietter;
 • Deretter påføres en beroligende gel.

Prosedyren med alle preparatene varer i en time. Noen pasienter som kommer hjem etter plasmaløfting er skuffet fordi de ikke ser det umiddelbare resultatet. Ikke fortvil, da effekten av innføringen av plasma vil bli merkbar bare på dag 10. Legemidlet tar tid for å starte metabolske prosesser i huden.

Vi tilbyr å se en video om prosedyren for plasmaløfting:

Kort om å forlate etter økten

I perioden etter at prosedyren begynner rehabilitering, der du ikke kan:

 1. Besøk badene, solariumene og badstuene. Ta et varmt bad eller en dusj.
 2. Titmouses som kan oppstå på injeksjonssteder, er det bedre å ikke røre og ikke håndtere noe - de vil passere seg selv.
 3. Unntatt fysioterapi.
 4. Ikke drikk kaffe og utelukk alkohol.
 5. Ved å berøre ansiktet i 2-3 dager, er det ikke tillatt å vaske det, for ikke å nevne sminke.

Mulige bivirkninger

Det bør umiddelbart bemerkes at allergi mot prosedyren er svært sjelden, men det er ikke utelukket. For eksempel kan pasienten oppleve en allergisk reaksjon på heparin, som tilsettes til blodet slik at det ikke koagulerer når det behandles i en sentrifuge.

Hematomer og alvorlig ødem kan oppstå, eller under prosedyren kommer en tredjepartsinfeksjon under huden - bare du kan eliminere disse problemene - korrekt og ansvarlig nærmer seg valget av klinikken der du skal gjennomgå plasmolifting.

Kontra

 • antibiotika;
 • autoimmune sykdommer (immunforsvarets sykdommer);
 • allergi mot antikoagulantia;
 • blodforstyrrelser;
 • hepatitt;
 • onkologiske sykdommer;
 • menstruasjonssyklus;
 • gipofibrinogenemia;
 • smittsomme sykdommer;
 • trombocyt dysfunksjon;
 • forverring av kroniske sykdommer;
 • graviditet;
 • laktasjonsperiode.

Nyttig video

Vi tilbyr å se en video om hva plasmaløfting er:

konklusjon

Kosmetologi står ikke stille, og utvikler seg veldig raskt de siste årene. Plasmolifting er en innovativ metode for fullstendig foryngelse av ansiktet, som er den sikreste. For å minimere risikoen, må du riktig velge en klinikk som har tillatelse til å jobbe med blod og høyt kvalifiserte spesialister.

Plasma behandling av ledd

I osteokondrose, artrose, leddgikt og andre degenerative dystrofiske patologier, foreskrives plasmolifting av leddene. Autoplasmoterapi er en effektiv, moderne metode, dens essens ligger i introduksjonen i det berørte vevet i leddene av sitt eget konsentrerte blodplasma, som er beriket med blodplater og har en regenererende og regenererende egenskap. Plasmainjeksjoner er trygge og gir deg mulighet til å få positive resultater på kort tid, som følge av at degenerative prosesser stopper og en person observerer betydelige forbedringer.

Hva er fordelen med prosedyren?

Introduksjon til den berørte felles autoplasma bidrar til å redusere betennelse og stoppe degenerative dystrofiske lidelser. Denne effekten oppnås på grunn av dannelsen av nye blodkar, på grunn av at blodforsyningen og ernæringen av de skadede områdene øker mange ganger. Pasienten merker at smerten gradvis passerer, fellesfunksjonen normaliserer, og rehabilitering er mye mer effektiv enn under tradisjonell behandling. Og også terapi har en slik effekt:

 • muskelkramper er eliminert;
 • Synovial væske er gjenopprettet;
 • felles mobilitet øker;
 • normal blodtilførsel til det berørte området;
 • Bein og brusk vev er restaurert;
 • strukturer av ekstremiteter blir sterkere;
 • helbreder sprekker og brudd raskt;
 • Varigheten av rehabiliteringsperioden er redusert;
 • redusert belastning på det berørte leddpunktet.

Hvordan virker plasmaløfting?

Behandling av ledd med blodplasma består av innføring i felleshulen til et konsentrert biomaterial utvunnet fra pasientens kropp. Autoplasma består av biologisk aktive stoffer, som skyldes gjenoppbygging og regenerering av leddkonstruksjoner stimuleres. Injeksjonen blir introdusert i området av det berørte området, så effekten av prosedyren er lokal. Injiserer i skulder, hofte eller kne og gir mer enn blodsirkulasjonen. De bidrar til restaurering av bruskstrukturer, sprekker og andre skader. På grunn av denne effekten blir innersiden av skjøten jevn, solid.

Indikasjoner for behandling

Plasmoterapi for behandling av ledd er indikert for slike diagnoser:

 • artrose;
 • skade på menisci og musculo-ligament apparatet;
 • periarthritis;
 • lemmer skader og brudd;
 • tendinopati;
 • Osteochondrose.

Autoplasmatapi anses som en uunnværlig behandlingsmetode etter leddartroplastikk. Autoplasma skudd bidrar til å unngå postoperative komplikasjoner og raskt venne seg til en kunstig ledd.

Forberedelse for plasmaløfting av leddene

Hvis plasmolifting er foreskrevet for slitasjegikt i hofte- eller kneleddene, før prosedyren, forsiktig passere alle tester og gjennomgå en instrumentell diagnose. I 3-5 dager er det viktig å utelukke alkohol, fett, krydret og søt mat, øke vanninntaket til 2 liter / dag. 2-3 timer før manipulasjonene anbefales det å ha en lett matbit, hvis terapien utføres i andre halvdel av dagen, bør du ikke nekte en full, sunn frokost. Legen vil også forby adgangen til visse grupper av legemidler som påvirker blodproppene. Disse inkluderer pro- og antikoagulantia, aspirin og legemidler som inneholder det.

Hvordan er det gjort?

Antall injeksjoner og varighet av prosedyren bestemmes av legen individuelt. Alt avhenger av graden av skader på leddene og diagnosen. Legen tar 10-50 ml venøst ​​blod fra pasienten, som han deretter plasserer i et sentrifugeringsapparat hvor blodet separeres fra plasmaet. Da trekkes plasmaet inn i en sprøyte og injiseres i det berørte området. Plasmolifting av kneet i gonarthrosis bidrar til å eliminere smerte, aktivere metabolisme, styrke strukturen i artikulasjonen.

Allerede etter den første prosedyren observeres en signifikant reduksjon i smerte.

Plasmolifting for coxarthrose av hofteleddet utføres i henhold til en individuelt valgt ordning, siden det er viktig å vurdere scenen av patologisk progresjon, pasientens alder og organismens personlige egenskaper. Prosedyren er trygg, smertefri, forårsaker ikke allergier og negative konsekvenser. Selv en injeksjon forbedrer pasientens tilstand betydelig. Ved degenerative dystrofiske sykdommer anbefales det å ta plasmaløfting minst 2 ganger i året. Dermed vil det være mulig å forlenge remisjon og forbedre effekten av hovedterapien.

Kontra

Plasmolifting av hofteleddet, knær og skulderområdet er forbudt for slike brudd:

 • problemer med blodpropp
 • sykdommer av onkologisk natur;
 • hepatittviral etiologi;
 • akutte smittsomme sykdommer;
 • systemforstyrrelser;
 • allergiske reaksjoner;
 • psykisk lidelse, depresjon.
Prosedyren er kontraindisert i nærvær av sykdommer av viral opprinnelse.

For å utelukke alle kontraindikasjoner og redusere risikoen for komplikasjoner, anbefales det å gjennomføre en rekke diagnostiske studier og konsultasjon med en lege før plasmaløfting. Selv om teknikken anses som trygg, kan det i unntakstilfeller føre til uopprettelig skade på helsen og ytterligere forverre tilstanden.

Skader og fordeler

Teknikken har en rekke fordeler og ulemper, så før du starter behandling, er det viktig å gjøre deg kjent med de viktige punktene:

 • Terapi er effektiv ikke bare i sykdommer av degenerativ natur, det hjelper med skader, brudd og brudd i bløtvev.
 • Plasmolifting gir sjelden bivirkninger, i de fleste tilfeller er de helt fraværende.
 • Behandling av osteokondrose med plasmaløfting gjør det mulig å redusere legemiddelbelastningen på kroppen og redusere dosen av medikamentene som tas.
 • Det lindrer ikke bare symptomene, men også de grunnleggende årsakene til patologi.
 • Ikke nødvendig å gjennomgå rehabiliteringskurs, umiddelbart etter at injeksjonen har lov til å gjøre vanlige ting.
 • Det er godt kombinert med andre medisinske teknikker, reduserer ikke effektiviteten.
På bakgrunn av svak immunitet er negative kroppsreaksjoner på medisiner mulig.

Men det kan være negative konsekvenser. En av de sjeldne komplikasjonene er en allergisk reaksjon på et stoff som legges til plasmaet for å hindre at det faller sammen. Injeksjonsstedet er rødt, det er hevelse eller hematom, huden begynner å klø. Den farligste er blodinfeksjon på tidspunktet for sentrifugering. Hvis pasientens immunitet er sterk, blir det ingen problemer. Ellers vises betennelse og suppurasjon på injeksjonsstedet, og krever øyeblikkelig medisinsk behandling.

konklusjon

For at plasmaløftebehandlingen skal være effektiv, er det viktig å først konsultere legen din og finne ut om denne typen terapi er hensiktsmessig. Selv om effekten av metoden skyldes, bør du ikke glemme at prosedyren, som alle medisinske manipulasjoner, har kontraindikasjoner og bivirkninger. For å redusere risikoen for komplikasjoner, er det nødvendig å ta en ansvarlig holdning til valg av klinikk og spørre om institusjonens omdømme. Ikke glem at plasmaløfting ikke vil erstatte den viktigste behandlingen. Pasienten må fortsatt ta medisiner, utføre terapeutiske øvelser, gå til massasje og fysioterapi, følg alle anbefalingene fra legen.

Hvordan behandles leddene med plasmaløfting

Plasmaterapi er en moderne måte å introdusere pasientens eget blodplasma på i berørt ledd. Teknikken har blitt brukt i kirurgiske operasjoner for å stimulere celleregenerasjon siden 1987.

Studier har bekreftet at plasmolifting av knæleddet er effektivt i behandling av tendinose, men ekspertvurderinger er forskjellige med hensyn til slitasjegikt.

Hva er en plasmaløfting?

Plasma terapi er et naturlig og effektivt alternativ til kirurgi. Prosedyren bidrar til å gjenopprette brusk i leddene, knep og leddbåndsmeni, reduserer smerte og hevelse. Riktig innføring av plasma i kneleddet hjelper pasienten til å unngå kirurgi. Eget plasma stimulerer mekanismene for vevsreparasjon, forsyner byggeblokkene for reparasjon.

Injiserbare legemidler er et konsentrat av renset plasma med blodplater. Blodet består av den flytende delen, røde og hvite blodceller og blodplater i forholdet henholdsvis 94%, 1% og 5%.

Det er blodplater eller "plater" som er de første måtene å svare på skader, og hjelper:

 • veksten av nye kapillærer;
 • bygging av et nytt stoff;
 • stopp blødning.

Innføringen av høyt blodplate konsentrasjoner akselererer helingsprosessen.

Når det behandles i en sentrifuge, oppstår en endring i blodets sammensetning tatt fra pasientens blodår: antall blodplater stiger til 94% og 6% av de røde blodcellene forblir. I dette skjemaet blir plasma innført i den skadede ledd.

Blodplater inneholder alfa granulat som er fylt med vekstfaktorer. De stimulerer produksjonen av epithelial vekstfaktor på skadestedet eller kronisk skade.

Under virkningen av et stoff, blir celle syntese forbedret, leddflatene blir restaurert. Signalproteiner, som vekstfaktorer, cytokiner, kjemokiner, angiopoietin, interleukin-8, styrer regenereringsmekanismer.

Plasma løft regenererer ledd i tre faser:

 1. I 2-3 dager når alfa-partikler stedet for skade og frigjør vekstfaktorer.
 2. I spredningsfasen begynner tiltrekningen av reseptressurser for vev. Det viktigste stadiet av regenerering varer i gjennomsnitt 2-4 uker.
 3. Ombyggingsstadiet tar opptil et år avhengig av leddets størrelse og omfanget av skaden. Ved denne fasen, brenner overflaten av brusk, ligamentene gjenopprettes.

Prosedyren for innføring av plasma tar ikke mer enn 30-40 minutter.

Fordeler og ulemper ved prosedyren

Plasmaløfting er en sikker og minimal invasiv metode. Det kreves ca. 2-5 prosedyrer for å gjenopprette fellesfunksjonen.

Den største fordelen med plasmaterapi er at den bruker kroppens egne ressurser til å reparere vev, styrke svekkede muskler, forbedre fellesfunksjonen og redusere smerte.

Injiserer hastighetsgjenoppretting og stimulerer cellevekst, fordi skaden er fylt med proteiner, næringsstoffer og vekstfaktorer for rask reparasjon. Terapi brukes til å behandle leddgikt, tendonitt, muskel og ligament tårer.

Ulemper med terapi forbundet med implementering av injeksjonen i leddet:

 1. Noen pasienter føler smerte på injeksjonsstedet.
 2. Hematom eller tap av hudpigmentering kan oppstå på injeksjonsstedet.
 3. Det er liten sjanse for skade på arterien eller venen.

Hvis det oppstår en bivirkning, bør du konsultere legen som utførte prosedyren.

Når kan prosedyren utføres?

Teknikken til plasmaterapi er populær i sport hvor rask gjenoppretting fra skader er nødvendig. Tidligere ble plasma løft tatt i betraktning ved behandling av sener inflammatoriske prosesser, som for eksempel tennis albue. Nylig har forskere hatt oppmerksomhet til en teknikk for å lindre smerter hos pasienter med leddgikt i kneet.

I november 2017 bekreftet en undersøkelse at plasmaløfting reduserer smerte, stivhet og forbedrer mobiliteten betydelig hos pasienter med knæleddighet sammenlignet med placebo (saltvann). Terapi anbefales å bli utført samtidig med øvelser for å styrke musklene.

En annen studie viste at plasma i knæleddet virker mer effektivt enn hyaluronsyre og placebo: det lindrer symptomer, forbedrer fellesfunksjonen og forbedrer livskvaliteten. Plasmaterapi er spesielt effektiv hos unge pasienter med grad 1 og 2 artrose.

Funksjoner ved artrose og coxarthrose

Den kliniske effektiviteten til teknikken for hofteleddet er bekreftet av et begrenset antall kliniske studier.

Pasienter med alvorlig slitasjegikt i hofteleddet rapporterte en reduksjon i smerte og en forbedring i mobilitet 7 uker etter injeksjon.

Bivirkningene var begrenset til en følelse av tyngde på injeksjonsstedet. I studien trengte pasientene tre prosedyrer og resultatene ble bevart gjennom året.

Plasmolifting for slitasjegikt i knæleddet er effektivt i kombinasjon med kneledninger. Den største effekten oppnås i patologier av mild og moderat alvorlighetsgrad.

Plasma fungerer bedre enn hyaluronsyre, men fremmer ikke degenerative endringer. Injeksjonen stopper kun sykdomsprogresjonen i 12 måneder, reduserer smerte til et minimumsnivå.

Effektiviteten av plasmaløfting avhenger av flere faktorer:

 • skala av felles skade etter skade;
 • muskelstyrke som stabiliserer leddet
 • reserver av utvinning og alder av pasienten.

Jo eldre pasienten, desto lengre utvinning vil finne sted. Idrettsutøvere som har tung fysisk anstrengelse vil trenge flere injeksjoner.

Funksjoner med osteokondrose

Plasmolifting brukes i tilfelle skader på intervertebralskiven. Autoplasma administreres under kontroll av avbildningsmetoder for å eliminere traumer i nervevevet.

I 1-2 uker etter prosedyren ble det anbefalt å begrense fysisk aktivitet, styrke trening. Etter en periode med gjenoppretting må du utføre lette øvelser og strekke, gå.

For å oppnå resultatet må du utføre 2-6 injeksjoner, hvor intervallet mellom er 4-6 uker.

Den voksne brusk som utgjør platen, har ikke sine egne fartøy, så det er ikke i stand til regenerering på grunn av blodplater og vekstfaktorer som sirkulerer i blodet.

Plasma injeksjoner direkte inn i diskområdet direkte næringsstoffer og stimulanser til dysfunksjonen. Imidlertid ble ikke undersøkelser av effektiviteten av plasmaløfting i osteokondrose utført.

Når prosedyren kan skade og er kontraindisert

Plasmaløfting er en minimal invasiv prosedyre, for hvilken det er følgende generelle kontraindikasjoner:

 • feber,
 • brudd på huden på injeksjonsstedet;
 • onkologiske sykdommer;
 • nyre- og leverdysfunksjoner;
 • blødningsforstyrrelser;
 • graviditet og amming.

Plasmløftbehandling av leddene utføres ikke i stedet for en kirurgisk prosedyre, når det er en fullstendig brudd på ledbåndene, og menisk og artroplastisk er nødvendig. Du kan ikke komme inn i plasmaet med forverring av kronisk leddgikt, smittsomme sykdommer og autoimmun natur.

Hvis ikke-overholdelse av regler for asepsis og antisepsis i manipulasjonsrommet, kan infeksjon forekomme i leddet. Prosedyren utføres under betingelser med absolutt sterilitet.

Prosedyrets kurs og varighet

En blodprøve utføres på forhånd for å utelukke mulige patologier og kontraindikasjoner. På den fastsatte dagen rekrutteres pasienten 5-10 ml blod fra en vene. Ved hjelp av forskjellige sentrifugeringsmetoder frigjøres plasma med høyt blodplater fra blodet. Fluidet blir deretter trukket inn i en steril sprøyte og injisert i skjøten.

Ved engangsmanipulering brukes ca. 10 ml beriket plasma. Prosessen tar en halvtime i gjennomsnitt. Av og til er det nødvendig med kontroll med en ultralydssonde for nøyaktig innføring.

Anmeldelser og forskning

Studien involverte 18 idrettsutøvere med Achilles-sene skader: 12 av dem ble injisert med blodplate-rik plasma, og de andre 6 var i kontrollgruppen.

Etter plasmaløfting var gjenopprettingsprosessen 7 uker, og uten den, 11 uker.

Prosedyren tillot oss å gå tilbake til trening etter 11 uker, og i kontrollgruppen begynte rehabilitering etter 18 uker. Full gjenopprettelse av ligamentet skjedde etter henholdsvis 14 og 21 uker, hvilket bekrefter effektiviteten av prosedyren.

Anmeldelser av plasmainjeksjoner i kneleddet er positive, selv hos eldre pasienter som har en stillesittende livsstil.

konklusjon

Prosedyren for plasmabehandling eller plasmaløfting er et moderne alternativ til kirurgi, noe som muliggjør regenerering av fellesvev. Teknikken påvirker vevet i hulrommet ved å stimulere utvinningen, men eliminerer ikke årsakene til artrose. Det er nødvendig å kombinere plasmaløfting med gjenopprettingsøvelser.

Flere Artikler Om Typer Acne