Etter infeksjon berøver inkubasjonsperioden en person. Det er nødvendig å vite hvor lang tid det tar å hindre sykdommen i å gå inn i avansert stadium. For visse typer kremer krever de isolasjon av pasienten allerede i inkubasjonsperioden. Kilden til infeksjon er en sopp, men sannsynligheten for infeksjon øker den siste sykdommen eller tilstedeværelsen av kroniske lidelser.

Hva er frata?

Frata er et kollektivt begrep for sopp- eller viral hudsykdom. Medisin skiller mellom 5 typer, avhengig av opprinnelse, symptomer og behandlingsmetoder:

 • Red. Oppstår på grunn av autoimmune lidelser, overføres ikke fra en person.
 • Pityriasis. Utvikler under påvirkning av gjærsvin. Ikke ansett smittsom.
 • Ringorm. Lesjonen er forårsaket av sopp av hermafroditt slekten.
 • Rosa. Den utvikler seg mot bakgrunnen av inflammatoriske prosesser, for eksempel under eller etter en forkjølelse.
 • Helvetesild. Herpesvirus betraktes som forårsakende middel til sykdommen.
Tilbake til innholdsfortegnelsen

Måter for overføring

Vanligvis frata smittet:

 • gjennom felles husholdningsartikler på offentlige steder;
 • i direkte kontakt med transportøren;
 • som et resultat av spill med syke dyr.
De eldre, så vel som barn, er mest utsatt for sykdommen.

En sunn person har en sterk immunitet, som enkelt håndterer patogenet. Oftere er folk smittet med en svak forsvarsmekanisme, etter en sykdom eller med kroniske sykdommer. De eldre og små barn er spesielt utsatt. Etter infeksjon er hovedoppgaven å starte behandlingen i tide, derfor er det viktig å frata en potensiell bærer av sykdommen for hele inkubasjonsperioden. Det er tilrådelig å finne ut hvilken type å frata kilden til sykdommen, og om nødvendig isolere pasienten fra infeksjonstidspunktet.

Perioden med inkubasjon av forskjellige typer av lav

Spesifikke behandlinger er foreskrevet for hver type lighet. Når det kommer utslag eller grove flekker på huden, anbefales det å besøke en hudlege. Hver type sykdom har sine egne egenskaper:

 • Inkubasjonsperioden for ringorm er fra 1 dag til 2 måneder. Type lesjon bestemmer intensiteten av sykdommen. Når overflateinkubasjonsperioden ikke er lengre enn 1 uke. Når infiltrative-suppurative type - varer flere måneder.
 • Helvedesild overføres av luftbårne dråper. Etter at pasienten blir smittet, kan inkubasjonen vare opptil 14 dager. Så stiger temperaturen, et utslett vises over hele overflaten av huden. Tidspunktet for infeksjon hos pasienten er 21 dager.
 • Den rosa licheninkubasjonstiden i en person begynner med utseendet på den første plakett, og to uker senere kommer utslett langs lengre linjer med seg.
 • Rødt utseende, i tillegg til huden, påvirker fortsatt slimhinnen. Ofte vises som en konsekvens av den primære sykdommen. Inkubasjonsperioden er 5-7 dager.
 • Chump form er ofte diagnostisert hos ungdom og unge menn. Inkubasjonstiden varer 0,5-3 måneder.
Tilbake til innholdsfortegnelsen

Funksjoner hos barn

Opptil 90% av barna lider av en type sykdom eller en annen. Ungdommer i alderen 14 år er mer utsatt. Den vanligste diagnosen er ringorm, skjellete og rosa.

Sykdommen oppstår identisk med voksne, men det er viktig å vite noen av funksjonene:

 • Ringorm hos barn forekommer oftest. Det påvirker håret, huden og neglene. Fra infeksjonstidspunktet til de første symptomene går det fra 5 dager til 1,5 måneder.
 • Et hakeliknande utseende hos et barn forekommer oftest på hodebunnen eller på øvre deler av kroppen.
 • Rødt hos barn oppdages i sjeldne tilfeller.
 • Helvedesild er berørt av barn etter 10 år, med en historie med vannkopper.
 • Pink lichen - en konsekvens av spill med hjemløse dyr.
Tilbake til innholdsfortegnelsen

De første manifestasjoner i mennesker

 • Brudd på hudpigmentering.
 • Utseendet til karakteristiske flekker med en bestemt farge.
 • Overflaten på flekkene begynner å skrelle, knekke, kløe, en følelse av tetthet.

Hvor lang tid tar inkuberingsperioden for forskjellige typer lav til barn

Hvordan er zoster hos barn, og hva er inkuberingsperioden, bør alle foreldre vite å beskytte sitt barn fra det. Basert på det faktum at versicoloren har en annen opprinnelse, er den oppdelt i arter. For hver type av denne sykdommen har sine egne tegn, må de også kjenne til alle foreldrene. Og hvis infeksjonen allerede har skjedd, må du kontakte en hudlege i tide.

Veier for infeksjon og arter fratatt

Allokere flere patogener som fratager:

Men for å bli smittet, må en rekke forhold oppfylles, pluss immunitet må svekkes.

Det er fem vanligste typer berøvelse:

Fra infeksjonsveien avhenger av hvilken type berøvelse. Sykdommen kan overføres fra berøring av en syk person til en sunn person eller hans ting. Derfor, hvis det er en syke i huset, må du isolere ham så mye som mulig fra friske mennesker.

Du kan bli smittet gjennom kontakt med et sykt dyr, gjennom ull.

Det er også gunstige forhold for infeksjon. De skal være våte, varme. Dette skyldes det faktum at dette miljøet er gunstig for sopp, som er årsaksmessige til å frata. Disse inkluderer bad, badstuer, svømmebassenger. Økt svette kan også være en provokatør av sykdommen.

Hvis en persons immunitet er i en normal tilstand, kan han takle sykdommen selv.

Av denne grunn er de som har immunitet svekket, vanligere:

 • barn;
 • som nylig hadde alvorlige smittsomme sykdommer;
 • hvem har en kronisk sykdom
 • eldre mennesker.

De som allerede har hudsykdommer, anses å være mer utsatt for å få kontrakt på sykdommen, problemer i det endokrine systemet og fordøyelseskanalen er identifisert. Overgangsalderen refererer også til risikofaktorer, ettersom hormoner omorganiseres. Derfor endringene i arbeidet med subkutane kjertlene, som er en risikofaktor.

ringorm

De forårsakende agensene er soppene Trihofiton og Microsporum. Trihofiton overføres fra person til person. Et Microsporum kan bli smittet fra dyret. Homeless dyr lider av mange sykdommer. Derfor er det oftest ringorm som blir syk et barn. Han, i motsetning til foreldrenes ordre, slår katter og hunder.

Inkubasjonsperioden for ringorm hos barn varer fra 3 til 7 dager, utsatt for infeksjon fra dyr. Hvis sykdommen overføres fra person til person, vises de første tegnene i løpet av to til seks uker.

Frata begynner å manifestere seg på håret i huden følgende symptomer:

 • Infeksjonsstedene er betent og flakete;
 • hudfarge endres til lys rosa;
 • kløe dukker opp, men det er kategorisk umulig å klø på, fordi svampene på denne tiden blir transportert fra det berørte området til en sunn,
 • håret på lesionsstedet bryter av i en avstand på ca 3 mm, på grunn av denne funksjonen, frata den og få navnet sitt.

Hvis disse symptomene blir lagt merke til, må du snarest kontakte en hudlege.

Det er mulig å behandle små lesjoner med salve, som legen vil foreskrive. Men hvis laven klarte å slå en stor del av kroppen, må du ta piller.

Det er nødvendig å følge hygieneregler:

 1. Undertøy, sengetøy må byttes ofte, vaskes for hånd i hansker.
 2. Skyll deretter med kokende vann og jern ved maksimal temperatur.
 3. I begynnelsen og ved slutten av behandlingen må rommet behandles nøye. Vask gulvene med et desinfiseringsmiddel, stryke møblene med strykejern, damp.
 4. Behandle babyens leker med klorholdig løsning, hell kokende vann over det.
 5. Det anbefales ikke å ta et bad under sykdommen. Ikke-skadede områder av huden tørkes av med en fuktig svamp eller et håndkle. Dette er gjort for å sikre at versicoloren ikke sprer seg til en stor overflate av huden.
 6. Hår bør vaskes med en spesiell sjampo mot sopp.

Tap nederst

Denne laven vises under følgende forhold:

 • svak immunitet
 • endokrine lidelser;
 • overdreven svette.

Både det høye fettinnholdet i huden og overdreven bruk av kremer med høyt fettinnhold og antibakterielle midler kan provosere forekomsten av sykdommen. Dette skyldes at gjæren, som er sykdomsfremkallende middel, er tilstede i sammensetningen av sunn mikroflora. Men med en sunn immunitet manifesterer sykdommen seg ikke.

Det har ennå ikke blitt fullstendig avklart om det er mulig å inngå denne typen avmangel ved kontakt med en syke. Av denne grunn, i eksacerbasjonstiden, må hygiene overholdes, og det anbefales ikke å kontakte pasienten.

helvetesild

Det er forårsaket av herpesviruset og aktiveres med svekket immunitet. Inkubasjonsperioden varer fra 3 dager til en måned. Rosa flekker vises på bakken, hvilket klør. I diameter er de ikke mer enn 5 cm. Neste dag blir stedene til bobler med serøs væske. Det er strengt forbudt å gjennomsøke dem selv. Etter en uke, i ca 8 dager tørker boblene ut og brister, det er skorper. Fra det øyeblikket slutter sykdommen å være smittsom.

Helvetesild er vanlig hos eldre mennesker. Inkubasjonsperioden varer i gjennomsnitt 3 dager. Barn under 10 år lider sjelden av denne sykdommen.

Det er bevist at de som er vaksinert mot kyllingpokker, har mindre sannsynlighet for helvetesild enn de som har hatt vannkopper.

Andre typer av lav

I tillegg til de vanligste, isolerte og mindre kjente typene lav. De er ikke så godt studerte og deres etiologi er ikke fullt kjent. Men til tross for dette er det tegn som de kan gjenkjenne uten testing. Infisert av disse typene berøver oftere den voksne generasjonen enn barn. Som de andre, er det en kategori av folk som er mest utsatt for dem. For ikke å bli smittet, er det viktig å følge hygiene og andre forebyggende metoder.

Pink lichen

Denne typen lav er sjelden, og det er ganske vanskelig å få det. Inkubasjonstiden varer fra 2 dager til 21 dager. Det første tegn på infeksjon er utseendet på en rosa oval flekk. Da blir stedet gul og dekket med en skorpe. Deretter vises flere flere slike steder rundt den.

Rosa versicolor påvirker hovedsakelig slike områder som:

Det var ikke mulig å identifisere etiologien til denne sykdommen. Det er bare kjent at det er forårsaket av en infeksjon eller et virus som kommer inn i kroppen. For å eliminere infeksjon, må du ha god immunitet og følge hygienevilkårene.

Røde laver

Etiologien, så vel som med rosa ble ikke identifisert. Noen eksperter mener at dette er en manifestasjon av allergier, og andre - at det er forårsaket av et virus. Inkubasjonsperioden for lavmangel er ca. to uker.

Mest utsatt for denne sykdommen:

 • lider av diabetes
 • å ha en gastrointestinal kanal;
 • kvinner.

Lichenlessness påvirker mest slimhinner, bryst, mage, negler.

Tegnene på sykdommen er lilla og røde knuter plassert på hudoverflaten. På neglene manifesterer seg sykdommen i skader på platen - den begynner å smuldre. Hvis minst noen manifestasjoner av sykdommen blir lagt merke til, et presserende behov for å gå til en hudlege.

forebygging

For å unngå slike ubehagelige sykdommer, må du følge noen enkle regler:

 1. Først må du observere hygiene. Etter å ha kommet fra gata er det viktig å vaske hendene med såpe. Å lære et barn at alle har sine egne personlige hygieneprodukter og ikke kan bruke dem alle sammen.
 2. For det andre er det umulig å stryke dyr på gaten, spesielt de hjemløse. Dette er den vanligste faktoren av infeksjon hos barn.
 3. For det tredje, bruk klær i henhold til sesongen, ettersom svetting er en faktor hvor utseendet av sykdommen utløses. Av samme grunn er valget av klær laget av naturlige materialer å foretrekke.

Ved de første tegn på lav, et presserende behov for å kontakte en hudlege.

Det er viktig å styrke immunforsvaret. Hvis det ikke er nok vitaminer i kosten, må du ta dem ekstra. Vær spesiell oppmerksom på vitamin A og C. Også mineraler, som kalsium.

Hvis du allerede har en pasient, må du isolere ham så pålitelig som mulig fra friske mennesker. Håndter klær og undertøy med hansker ved høy temperatur.

Det er viktig å ta et fullstendig foreskrevet medisinskurs, uavhengig av om symptomene er forsvunnet eller ikke.

Hvor lenge avtar inkuberingsperioden, behandlingsmetoder hos barn

Barn som kommer inn i offentlige rom som kommuniserer med andre mennesker og dyr, er i fare for å få inngått ulike smittsomme og virussykdommer. For å beskytte dem mot dette er det nesten umulig. En av disse sykdommene er versicolor. Og selv om det alltid har vært antatt at denne sykdommen, overført fra et infisert dyr til mennesker, viser seg at det finnes arter som oppstår av andre årsaker.

Hva er lav og hva er inkubasjonsperioden for barn?

Hva er versicolor og dets varianter

Frata er en kombinert gruppe av dermatologiske sykdommer av forskjellig opprinnelse og varierende grad av alvorlighetsgrad. Om lag 90% av barna under 14 år, minst en gang, ble syk med en eller annen slags lav.

Avhengig av type patogen er sykdommen klassifisert.

Selv om forskjellige former for lav er ganske stor, men alle har de viktigste funksjonene:

 • kløe;
 • flekker av forskjellige størrelser og nyanser;
 • peeling i utslettssonen;
 • Krenkelse av hudpigmentering: I utbruddsområdet kan det være mørkere eller lettere enn alle andre integrasjoner;
 • hårtap.

For å fastslå forekomsten av sykdommen og dens type bør konsultere en hudlege. Han vil foreskrive riktig og effektiv terapi. Selvbehandling er forbudt, det vil ikke føre til ønsket effekt, alvorlighetsgraden av sykdommen vil forverres.

Noen flere karakteristiske faktorer som indikerer tilstedeværelsen av å frata:

 • utslett er lokalisert i brystet, rygg, mage, ben, lår, skuldre, sjeldnere på hodet;
 • forverring av generell tilstand - feber, hodepine og ledsmerter, svakhet, diaré, oppkast;
 • Den oppdagede flekk på huden blir gradvis dekket med skalaer, peeling vises.

Frata er en smittsom sykdom. Derfor er barnet på behandlingstidspunktet begrenset i kommunikasjon med andre og besøker overfylte steder (skoler, barnehager, klinikker, lekeplasser, etc.).

Allokere følgende typer fratrekk:

 • fargerik;
 • flatt rødt;
 • flis;
 • pityriasis;
 • rosa.

Bare en hudlege kan bestemme type og metode for behandling. Dette gjøres gjennom en rekke undersøkelser og analyser. Valg av behandling avhenger også av sykdommens type og alvorlighetsgrad.

Inkubasjonsperiode for ulike typer av lav

Inkubasjonstiden for forskjellige arter kan variere fra flere dager til uker.

Pink lichen

Inkubasjonstiden for denne arten varer fra 2 til 3 uker. Begrepet avhenger av tilstanden av immunitet ved infeksjonstidspunktet. Den utvikler seg når kroppen er svekket etter å ha lidd en viral eller smittsom sykdom. Rose lichen blir syk en gang i livet, etter at den produserer immunitet.

Pityriasis versicolor

Etter infeksjon tar det fra 2 til 6 uker. Tidspunktet for manifestasjon avhenger av form av parasittisk sopp, som påvirker pasienten.

helvetesild

Denne arten aktiveres etter infeksjon med vannkopper. Inkubasjonsperioden kan være opptil 10 år. Årsaken til at viruset "våkner opp" blir ofte en kraftig nedgang i immunitet, alvorlig sykdom eller skade (inkludert psykologisk).

Red lichen planus

Denne arten vises i 5-7 dager. Noen ganger, i sterkere mennesker, varer inkubasjonstiden opp til 2 måneder.

ringorm

Dette er den vanligste typen hos barn. Inkubasjonsperioden kan vare fra en uke til 1,5 måneder.

Metoder for infeksjon og forebygging

 • Pink lichen.

Infeksjon med denne arten skjer med nedsatt immunitet. Sykdommen i sykdommen har blitt avslørt - de fleste tilfeller oppstår i vår og høst. Dette er en smittsom-allergisk sykdom, ikke smittsom. Det var ikke mulig å identifisere etymologien nøyaktig. Omtrent det er kjent at det kan være forårsaket av herpesvirus type 6.

Causative agenter av denne arten er gjærlignende sopp av følgende arter:

 • Malassezia furfur;
 • Pityrjsporum oval;
 • Pityrjsporum orbiculare.

Pityriasis versicolor har også navnet "Sunny", da dets manifestasjoner blir lagt merke til etter et langt opphold i solen. Derfor er det funnet i alle innbyggere i solrike land med fuktig klima.

En annen tilstand for utvikling av patogene organismer hos mennesker er økt svette. Han kan også bli provosert av sykdommer - tuberkulose, diabetes, onkologi.

Sykdommen betraktes som betinget smittsom, siden alle kontaktpersoner til en smittet person vil vise tegn på å bli fratatt.

Helvedesild er forårsaket av Varicella Zoster, eller mer enkelt, vannkopper. Dette viruset er tilstede i kroppen til hver person. Det er aktivert fra stress, traumer, hypotermi, infeksjon, strålebehandling, HIV, etc.).

Etter at vannkoppene har blitt overført, kan viruscellene leve i dvalemodus i menneskekroppen i lang tid, inntil en impuls oppstår, noe som bidrar til vekking og utvikling. I en person som ikke har hatt vannkopper, oppdager en person med vannkopper infeksjon gjennom luftbårne og kontakt-husholdningsruter.

Tapet på denne laven skjer ikke bare i huden, men også i slimhinner, negler, hodebunn. På kroppen er det lokalisert i folder og bretter (i armhulen, knær og albuebukkene), på magen, bena, underarmene, nedre rygg, lår.

Årsakene til denne arten er ikke undersøkt. Det antas at dette er forbundet med diabetes, levercirrhose og gastrointestinale sykdommer. En genetisk forbindelse blir også lagt merke til. Oftere overføres det til den andre og tredje generasjonen.

Slike faktorer fremkaller sykdomsutbruddet:

 1. traumer;
 2. stressende situasjoner;
 3. forgiftning av husholdnings- og kjemiske midler;
 4. hormonell, utvekslingssvikt;
 5. infeksjon.
 • Ringorm.

Det er forårsaket av en sopp overført fra smittede mennesker og dyr.

Det er to typer ringorm:

 1. Trichophytosis - en sykdom overført fra husdyr.
 2. Microsporia - overført gjennom personlige eiendeler: en kam, klær, fra en smittet person eller et dyr (gate eller noe som har tilgang til fri rekkevidde).

Microsporum har en god fordeling i vann. Derfor kan infeksjon forekomme i bassenget, badstuen, badet, badelandet.

forebygging

Hovedforebygging mot infeksjon er å beskytte syke fra friske barn. Det er også nødvendig å beskytte barn mot å kommunisere med gata dyr. Husdyr bør kontrolleres regelmessig hos en veterinær.

Bør være en daglig bytte av undertøy og ukentlig seng. Hvis det er sjanse for infeksjon, er det lagt til varmebehandling.

Lær barna de viktigste hygieniske prosedyrene: vask hendene dine etter gaten og kommuniser med dyr. Ved å styrke immunforsvaret kan du beskytte eller redusere sannsynligheten for infeksjon.

Pleie og behandling for et sykt barn

Terapi for lav er avhengig av type, alder av barnet og alvorlighetsgrad av sykdommen. Behandlingen utføres under tilsyn av en hudlege. Når smittsomme former krever beskyttelse av barnet fra resten, friske barn.

Behandlingen utføres ved hjelp av følgende midler:

 • antimiotikov;
 • antifungal salver;
 • vitaminterapi;
 • immunomodulators.

For bedre penetrasjon av salver inn i huden, blir de berørte områdene frigjort fra hår ved barbering.

Hvis alvorlig kløe og ubehag er tilstede, brukes antihistaminer, så vel som kortikosteroidkremer.

Hvis den berørte hodebunnen brukes til å behandle spesielle sjampoer, basert på fungicidet.

Med helvedesild utføres ytterligere fysioterapi - ultrafiolett bestråling, sollus, elektroforese, ultralydsbehandling, magnetfelt, diatermi. Hvis det er stor smerte, tilbyr de å gjøre refleksologi og prokain blokkering. Antivirale legemidler som brukes - acyklovir, interferon, analgetika, NSAIDs.

Antifungale stoffer hjelper bare hvis soppformen av sykdommen er etablert. Ellers må medisinen hentes av andre. En hudlege gjør dette etter testing.

Ved behandling av lav krever en konstant forandring av kropp og sengetøy. Etter vasking av brukte klær, bør det forsiktig strykes med et varmt strykejern på begge sider. Det samme gjøres med sengetøy tatt ut av sengen. Begrens vedtaket av vannprosedyrer, erstatt dem med en tørke med en fuktig klut. Gamle personlig pleieprodukter bør kastes og erstattes med nye.

Kosthold: Diet er valgt, med vekt på friske og høykvalitetsprodukter. Steaming, varmt vann, uten steking.

Det er mulig å snakke om fullstendig kur bare i tilfelle når trippelanalysen for sopp er negativ.

Oppdagelse av flekker på barnets kropp, som antagelig kan være symptomer på å frata, bør umiddelbart kontakte en spesialist. Han vil gjennomføre en rekke undersøkelser og tester og foreskrive riktig behandling. Behandlingsforløpet er forbudt å stoppe. Ikke start sykdommen slik at den ikke blir alvorlig eller kronisk. På grunn av dette vil barnet hele tiden smitte andre.

Hvordan beskytte deg mot å bli fratatt, se følgende video:

Lagt merke til en feil? Velg den og trykk Ctrl + Enter for å fortelle oss.

Inkubasjonsperiode frarøver en person

Deprivasjonsinkubasjonsperioden i en person avhenger av de individuelle egenskapene til pasientens helsetilstand, en annen tidsperiode kan vare. Hudsykdom versicolor regnes som en av de vanligste og manifesterer seg i form av et lite utslett, som gradvis blir til flekkete flekker med forskjellig diameter på alle mulige områder av kroppen.

Inkubasjonsperiode for ulike typer av lav

Inkubasjon er sykdomsperioden når den bare begynner å danne seg i menneskekroppen. Avhengig av typen patologi kan en person ha forskjellige symptomer på sykdommen.

De vanligste årsakene til sykdommen er sopp, noe som provoserer forekomsten av ringorm. Det blir overført på en husholdnings måte og ved kontakt med en syke person, i tillegg er det mulig å plukke opp sykdom fra et kjæledyr, samt gjennom personlig hygiene, for eksempel, det kan være en vanlig kam eller håndklær.

Ringorm utvikler seg i menneskekroppen etter å ha kommunisert med et infisert dyr i perioden fra 10 til 14 dager. Opptil en og en halv måned kan inkubasjonsperioden utarbeides i tilfelle kontakt med en syke. Svært ofte påvirker en versicolor av en slik variasjon i hodebunnen, noe som fremkaller økt skjøthet av hår og håravfall.

Helvedesild oppstår under påvirkning av et patogen som herpes Varcelle Zoster. Under den første kontakten med slike herpes med menneskekroppen, utvikler sistnevnte kyllingpoks, som oftest skjer bare en gang i livet. Men en svak forsinkelse i immunsystemet etter å ha lidd sykdommen kan føre til utseendet på en rundtliggende hudlidelse.

Advarsel! For det meste lider barn i førskolealder av denne typen sykdom, hvor inkubasjon finner sted innen en uke og opptil en måned. En dermatologisk sykdom omgir bare den ene siden av kroppen, hvorfra den har et slikt navn. Etter at de første tegnene på sykdommen dukker opp, bør du umiddelbart kontakte en hudlege for å lette behandlingen i fremtiden.

Ofte kan en person ha pityriasis versicolor type, som påvirker de synlige områdene i det øvre laget av epidermis. Hovedårsakene til forekomsten er følgende:

 • forstyrrelser i funksjonen av mage-tarmkanalen og hele fordøyelsessystemet;
 • en kraftig svekkelse av immunforsvaret og bevaring av en slik tilstand i lang tid;
 • endokrine sykdommer;
 • tungmetallgrupper forgiftning;
 • høy absorpsjon av kroppen av solstråling;
 • bruk av kortikosteroider i legemiddelbehandling
 • Daglig slitasje laget av syntetiske materialer og stoffer

Inkubasjonstiden for denne type sykdom kan vare en svært spredt periode, fra 10 dager til flere måneder. De viktigste symptomene på dette tidspunktet er små kløende følelser av huden, økt svette og peeling, men det er ingen betennelse i visse deler av kroppen.

Lichen av den rosa typen har den korteste inkubasjonsperioden, som varer fra seks til tjue dager. Denne typen sykdom er oftest påvirket av unge mennesker, hvis alder varierer fra ti til tretti år. En dermatologisk sykdom utløses av en generell reduksjon i immunitet og oppstår oftest mot bakgrunnen av nylig overført influensa.

Forebygging og menneskelig oppførsel i inkubasjonsperioden

Deprivasjonsinkubasjonstiden kan vare i en ganske annen periode, fra noen få dager til et par måneder. Ofte er folk preget av følgende problemer som oppstår i kroppen med utbruddet av lav:

 1. Utseendet til en kløe som forstyrrer den vanlige livsstilen til en person. Det er punkterte pinner i huden og over tid vises karakteristiske flekker fra rosa til rødt.
 2. I barndommen er det ganske ofte en økning i kroppstemperaturen til trettiåtte grader.
 3. Etter utseende av flekker i disse berørte områdene, begynner karakteristiske bobler å formes, som er fylt med serøs væske inni. Vanligvis er deres plassering på kroppen lineær.
 4. Innen 10 dager etter begynnelsen av sykdommen begynner serøse vesikler å briste gradvis og en skumlet skorpeform i deres sted.
 5. Hos barn i denne perioden med sykdomsutvikling er det en kraftig økning i lymfeknutens størrelse, samt utseendet av katarralsymptomer av forskjellig natur.

Behandling av ringorms undertypen må utføres under tilsyn av en lege. Hvis den rette terapien ikke er startet i tide, kan sykdommen bli et kronisk stadium og stadig forårsake ubehagelige tilbakefall. Som medisinbehandling kan salver til ekstern bruk brukes, og individuelle inflammerte foci skal behandles med jodalkoholtinkturer. Innsiden kan administreres forskjellige antifungale legemidler.

Det er viktig! Det er nødvendig å observere forholdsregler og forebyggende tiltak for å beskytte seg mot infeksjon med denne sykdommen. Hvis det er en bærer av noen form for denne sykdommen i huset, bør regimet for overholdelse av forebyggende tiltak og forsiktighet økes, men det er best å midlertidig nekte direkte kontakt med en syke eller et dyr.

Det finnes en rekke forebyggende tiltak, som anbefales å holde seg til erfarne fagfolk. Hvis du er i samme rom med en syk person eller et dyr, trenger du:

 • Gi en person med separate husholdningsartikler, inkludert håndklær, sengetøy, tallerkener og mer. Beskytt deg sterkt mot kontakt med de smittede;
 • Alle husholdningsattributter i huset skal desinfiseres så ofte som mulig på spesialiserte måter, og klær og sengetøy skal vaskes bare ved høye temperaturer i vaskemaskinen;
 • sunne mennesker som bor sammen med en smittet person er best å begynne å ta spesialiserte medisiner som er stimulanter og opprettholde en sterk tilstand av det menneskelige immunsystemet

Du kan beskytte deg mot infeksjon og til og med være på offentlige steder. For å gjøre dette, etter hver tur nedover gaten, kommer hjem, må du vaske hendene med såpe eller et annet antiseptisk middel. Du kan ikke stryke hjemløse dyr på gaten, samt svømme i dammer og spise mat direkte fra hyllene. Det er best å kle seg i slike klær, som er laget av naturlige stoffer og la huden få fri tilgang til oksygen.

Inkubasjonsperiode for å frata

Inkubasjonsperioden frarøver en person i detalj.

Frata er en sykdom med en smittsom komponent som påvirker dermis.

Infeksjon oppstår ved kontakt med infeksjonsbæreren.

Sistnevnte kan være en person, så vel som et dyr.

Lichen er klassifisert etter arter, som hver har sine egne karakteristika og inkubasjonsperiode for infeksjon.

Oppdelingen i arter skjer i henhold til typen av patogen som forårsaket sykdommenes utbrudd.

Typer av lav og deres symptomer

For alle typer av lav er et karakteristisk symptom et brudd på normal pigmentering av huden.

På kroppen, på forskjellige steder, kan uttalte flekker oppstå med en karakteristisk farge for denne eller den typen sykdom.

Med sykdomsforløpet vil flekkene avskalere, knekke og i nærheten av deprivasjon, er det en tetthet i huden og kløe.

I medisinsk praksis er det 5 hovedtyper av sykdommen:

 1. ringorm - det er forårsaket av en soppinfeksjon i dermatofyt-slekten og påvirker huden dekket av hår;
 2. pityriasis versicolor - det kalles også versicolor versicolor på grunn av den karakteristiske skyggen som stikker ut på huden, flekker. Årsaken til forekomsten av gjær blir. Denne typen av lav er ikke ansett smittsom;
 3. helvedesild - forårsaket av denne arten er herpesviruset, og et hvilket som helst sted som dannes under sykdommen, vil være plassert langs nerverbuksene;
 4. Pink lichen - denne typen sykdom oppstår med en inflammatorisk prosess, som det ofte oppstår i løpet av en time eller etter en akutt respiratorisk infeksjon. Og spørsmålet om infektiøsiteten av rosa lav, forblir åpen så langt;
 5. rødt lav - naturen av forekomsten er systemiske autoimmune forstyrrelser i kroppen, slik at lavrød ikke overføres fra person til person.

Inkubasjonsperiode for berøvelse og overføring stier

Det er flere måter å overføre å frata:

 • direkte kontakt (berøring) med en sykes hud
 • gjennom husholdningsartikler (håndklær, kamper, klær) eller i fellesarealer (rekkverk, dørhåndtak, svømmebasseng, leker, etc.);
 • gjennom kontakt med pelsen av dyret (katter, hunder), som er bærer av lav (sykdoms ringform dannes).

Definitivt kan hver person "plukke opp" laven, men ikke alltid kontakt med den infiserte bæreren eller være i de mest utbredte steder, fører til infeksjon.

Immunsystemet til en sunn person lykkes med å håndtere "angrep" av sopppatogener, i de fleste tilfeller.

Men hvis immuniteten er svak, lider en person av kroniske sykdommer eller det er en infeksjon i kroppen, så øker risikoen for dannelsen av å frata huden flere ganger, spesielt hos barn og eldre.

Det er nødvendig å vite hvilken inkuberingsperiode for å frata, hvis en person har kontakt med pasienten, for å observere symptomene på sykdommen, og hvis den er infisert, begynner behandlingen i tide.

Det er også nødvendig å forstå om laven er smittsom i inkubasjonsperioden, og om en person som har hatt kontakt med en smittet bærer av en sopp kan fortsette en vanlig livsstil - besøk fellesarealer, vær med i et lag.

Inkubasjonsperioden for å frata en person er i gjennomsnitt: en sving på 1-3 uker etter at soppen rammer menneskeskinnet.

Eller tvert imot er det nødvendig å prøve å isolere det i en viss periode - vi vil prøve å finne ut det.

Inkubasjonsperiode for ringorm

Infiserte dyr er bærere av soppene i slekten Microsporum og Trihofitum (ringorm).

Den vanligste typen overføring av lav til mennesker er fra en katt, mindre ofte fra en hund eller et annet dyr.

Hvis dyret har lang jakke, er det problematisk å legge merke til sykdommen umiddelbart når det oppstår.

Derfor bør du regelmessig kontrollere kjæledyr hvis de går utenfor, og unngå kontakt med hjemløse katter og hunder, spesielt for barn.

Inkubasjonsperioden for ringorm i en person som er infisert direkte fra et dyr er 5-7 dager.

Mens inkubasjonsperioden for ringorm hos barn og hos voksne med infeksjon fra en person hvis hud er berørt, har en lengre periode - fra en uke til en måned.

Ringorm kan ikke avsløre seg på noen måte i inkubasjonsperioden, men du bør nøye overvåke huden, spesielt nøye, undersøke roten på hodet og ved første tegn, konsulter en spesialist.

Den forsømte form for microsporia hos barn krever alvorlig behandling på sykehuset.

Helvedesild inkubasjon periode

Denne subtypen av sykdommen manifesterer seg oftere i alderdom eller hos barn, etter 10 år, hvorav vanlig barndomssykdom - kokepok har gått.

Sykdommen har lignende symptomer - i stedet for rosa flekker som vises på den første dagen av sykdommen, bobler med flytende form.

Deres plassering er lineær.

Lymfeknuter øker også og temperaturen stiger, noe som indikerer en inflammatorisk prosess.

Inkubasjonsperioden for helvetesild varer fra 2 dager til en måned.

På grunn av tidspunktet, antall og varighet av utslett. Boblene som briste, briste raskt, og den serøse væsken blir omdannet til skorpe.

All denne gangen er en person smittsom, så det må være isolert. Men samtidig utføres behandlingen hjemme, forutsatt at sykdommen ikke er komplisert.

Pink-inkubasjonsperiode

Tvister om det er smittsom eller ikke, rosa versicolor er fortsatt i gang. Siden det er tilfeller av denne typen infeksjon, på en gang hele familier.

Men for å fastslå hvilket patogen som ble årsaken til rosa lichen manifestasjon, trente ikke ut.

Samtidig er det en versjon som overfører denne sykdommen - lus, bedbugs, personlige hygieneartikler.

Inkubasjonstiden for rosenkreft i en person kan være fra 2 dager til 21.

Under inkubasjonsperioden manifesteres versicolor hos voksne og barn på samme måte:

Symptomer på rosa lichen

 • et ovalt sted med lys rosa farge er dannet på huden (mors plakk);
 • senere, rundt hovedpunktet, blir andre av mindre størrelse dannet;
 • huden på disse stedene begynner å skrelle, klø, kontrakt og sprekke.

Pink lichen er lokalisert i områder med overdreven svette - under armene, i lysken, under brystene, på lårene.

Pink lichen behandling er lang - opp til to måneder. Men en sekundær lesjon skjer ikke - en person for hele sitt liv utvikler immunitet mot denne typen infeksjon.

Forebyggende tiltak

Hvis en transportør oppstod i huset som fratatt noen form, bør det iakttas forhøyede forebyggende tiltak:

 • så mye som mulig for å unngå taktile berører til pasientens hud;
 • En person som er infisert, skal ha separate husholdningsartikler - håndklær, sengetøy, tallerkener, etc.
 • Tekstiltilbehør skal vaskes ved høye temperaturer, og andre husholdningsattributter skal desinfiseres;
 • Andre medlemmer av familien oppfordres til å ta medisiner som støtter immunitet.

Generelt kan du beskytte deg mot infeksjon, hvis du følger de grunnleggende hygieneregler:

 • vask hendene etter å ha vært på gaten og / eller i fellesarealer;
 • føre en sunn livsstil;
 • ikke svøm i forurenset vann;
 • ikke stryke svindel
 • bruk klær som ikke svever huden og ikke provoserer overdreven svette;
 • Bruk kun personlige hygieneprodukter.

Hvordan sendes zoster fra person til person og hva er symptomene?

Utseendet av lav på huden er ofte ledsaget av et stort antall ubehagelige symptomer som forhindrer en person i å leve normalt. Mange mennesker er interessert i spørsmålet om hvordan versicolor overføres fra person til person og metoder for å forhindre infeksjon med denne type sykdom.

Det er også svært vanlig å fange en lav, muligens ved kontakt med dyr som er bærere av visse typer hudssykdommer. Det er nesten umulig å bestemme hvilken type virusinfeksjon i et tidlig stadium, og det er nødvendig å gjennomgå en passende diagnose.

Sykdommen manifesterer seg i en person med et stort antall ubehagelige opplevelser og har et eksternt ikke-estetisk utseende som avviser andre. Det er svært vanlig å ha versicolor i barndommen, siden barnets immunitet er sterkt påvirket av virus.

En person kan bli smittet med en slik hudsykdom hvor som helst, så mange mennesker lurer på hvordan man kan redusere sannsynligheten for denne typen sykdom og hvordan man skal behandle hudlidelser på riktig måte.

Hva slags sykdom?

Deprive refererer til hudtyper av sykdommen, som er viral i naturen og påvirker cellene i epidermis. Med denne typen hudsykdom hos mennesker er det betennelse i huden, noe som resulterer i hevelse og peeling av huden.

Lesjoner kan manifestere seg som enkelt eller flere, som påvirker hele kroppsområdet, graden av lagspredning er oftest forbundet med dens variasjon.

Ellers kan personen oppleve en økning i formasjonene, noe som vil komplisere behandlingen og ta lang tid.

årsaker til

En person kan ha allsidighet av følgende årsaker:

 • Svak immunitet, ikke i stand til å takle virusinfeksjon;
 • arvelighet;
 • Overføringen av akutt respiratoriske sykdommer, som med komplikasjonen kan forårsake noen typer herpes;
 • Kontakt med dyr som bærer infeksjonen;
 • En bivirkning ved å ta visse medisiner som forårsaker sykdommen, de fleste inkluderer disse verktøyene for utendørs bruk;
 • Forverring av en allergisk reaksjon;
 • Hyppige stressende situasjoner;
 • Skader på huden, ikke rettidig behandlet med et antiseptisk preparat.

Det er et stort antall årsaker til sykdommen, oftest avhengig av typen av lav.

I mange år er pasienter med psoriasis og eksem gisler av sine sykdommer. Det var midler som kunne lindre sykdomsforløpet, men ikke helt eliminere dem. Etter utseendet av denne gelen har dermatologer oppdaget at dette er et helt nytt ord i medisin.

Jeg anbefaler dette komplekset til pasienten min med psoriasis, eksem, dermatitt av enhver etiologi. Gelens sammensetning er utviklet i henhold til den mest moderne nanoteknologien ved bruk av sølvioner som grunnlag.

Hvordan overføres versicolor fra person til person?

Mange arter av lav er smittsom og har en tendens til å bli overført ved kontakt med en smittet person.

Infeksjon oppstår oftest når partikler av skadet hud kommer inn i friske områder, på grunn av hvilket viruset begynner å utvikle seg gradvis og påvirke epidermis.

ringorm

Frata er forårsaket av infeksjon trichophytosis og har en tendens til å raskt spre seg til sunn hud. Det overføres oftest gjennom kontakt med dyr, men som et resultat av en persons skade er det mulig å overføre infeksjonen ved kontakt.

Ofte er denne typen sykdom manifestert av følgende symptomer:

 • Utseendet på plaketter med nærvær av bobler, med fuzzy kanter;
 • Med nederlaget på hårpartiet er det skade på håret, noe som fører til skaldete flekker.
 • Når kammerdannelser formes, beveger sykdommen seg til sunn hud;

Det kan overføres til andre personer ved å bruke følgende metoder:

 • Under kroppslig kontakt med en person, for eksempel et håndtrykk;
 • Ved bruk av personlig pleie som håndklær og kammer;
 • Når du bruker ting som er smittet, som hatter;
 • Ved kontakt med dyret, med nærvær av viruset frata;
 • Under kontakt med møbler som dyret har vært i kontakt med;
 • På offentlige steder, hvis det er skade på huden.

Pink lichen

Zoster versicolor versicolor er en sykdom som ofte oppstår uten noen symptomer. Medisinsk spesialister kan ikke med sikkerhet angi årsakene til sykdommen.

Lichening vises oftest i form av rosa og brune flekker som i utgangspunktet vises på steder som innsiden av lår og bryst. Oftest, sykdommen ikke forårsaker ubehagelige symptomer har evnen til å forsvinne.

De vanligste årsakene til deprivasjon er følgende:

 • Redusert immunitet;
 • Manglende overholdelse av nødvendig håndhygiene
 • Sen behandling av indre organer;
 • Arvelighet.

Mange mennesker som har økt grad av spenning og opplever hyppige stressfulle situasjoner, blir oftest utsatt for denne typen sykdom.

helvetesild

Utseendet til en slik lav er dannet som følge av viral skade, som manifesterer seg i form av plakk på huden med nærvær av bobler. I utgangspunktet er det en slik infeksjon i ribber og midje. De hyppigst rammede er mennesker som har latt et vassdragsslag.

Denne typen licking fra person til person overføres på følgende måter:

 • Kontakt med personen som bærer infeksjonen;
 • Når du bruker klær som tidligere ble brukt av en person som er infisert med et virus;
 • Når du bruker andres personlige pleieprodukter.

Pityriasis versicolor

Pityriasis eller varicolor, forekommer fargelegg hos mennesker i tilfelle av nederlag av huden ved patogene sopp, som faller på huden, har en tendens til å formere seg raskt og påvirke sunne hudceller.

Manifesting denne typen depriving plaketter av ulike former fra burgunder til brun. Oftest forekommer i magen og hendene. Denne typen infeksjon med feil behandling kan vare lenge, og periodisk forverre symptomene.

Årsakene til sykdommen er oftest:

 • Sykdoms sykdom;
 • Forverring av diatese;
 • tuberkulose;
 • Redusert immunitet;
 • Forstyrrelse av svettekjertlene, provoserende økt svetting;
 • Bruk av antibakterielle midler som ikke er egnet for hudtype.

Red lichen planus

Utseendet til denne typen deprivasjon blir ofte ledsaget av et stort antall ubehagelige symptomer. Denne typen sykdom kan være kronisk og manifest bare i tilfelle redusert immunitet.

Sykdommen oppstår oftest i følgende områder av kroppen:

 • På krøllen av albuene;
 • Innre lår;
 • Loins region lysken;
 • Armhulene.

Sykdommen manifesterer seg i form av røde flekker av forskjellige former. Årsaker til lav forekomst kan være forbundet med nervesykdommer og feil kroppshygiene.

Soaking lichen

Forekomsten av denne typen lav forekommer på grunn av nederlaget for virusinfeksjonen i huden. Denne sykdommen manifesterer seg i mennesker i form av rosa flekker av forskjellige former, som inneholder en slags blærdannelse, noe som skiller ut en bestemt væske.

Denne typen av lav har eiendommen å spre veldig raskt på sunne områder av menneskelig hud.

Årsakene til forekomsten av slike frata følgende:

 • Forstyrrelser av immunitet;
 • Hyppige tilfeller av hypotermi;
 • arvelighet;
 • Lang stressende situasjoner.

Frata har evnen til å forårsake alvorlig kløe og brenning i en person. Ofte er denne typen av lav manifestert i hendene, spesielt i palmområdet.

Sykdommen er smittsom.

En person kan bli smittet på følgende måter:

 • I nær kontakt med en smittet person;
 • Ved bruk av personlig hygiene av en smittet person;
 • I kontakt med gjenstander berørt av en smittet person, for eksempel når du bruker offentlig transport;
 • I kontakt med dyr som er bærere av sykdommen.

Scaly frata

Lichen scaly er en hudsykdom som også kalles psoriasis. Denne sykdommen manifesteres på huden i form av plakk av røde og rosa former.

Det kan vises nesten hvor som helst og fremgang, avhengig av graden av nedgang i immunsystemets beskyttende funksjoner.

Ofte manifesterer sykdommen seg i form av et lite utslett, som gradvis øker i størrelse, under visuell undersøkelse peeling og hudpresning kan observeres i de lokaliserte infeksjonsområdene.

Under forverring av sykdommen foreskrives spesielle medisiner som blokkerer videre utvikling og eliminerer ubehagelige symptomer.

Det er slik en lav av følgende grunner:

 • Redusert immunforsvar;
 • Hyppig hypotermi;
 • Hyppige stressende situasjoner;
 • Dårlige vaner;
 • Arvelighet.

Eksperter sier at denne typen sykdom oppstår oftest i barndom og ung alder.

Scaly versicolor kan overføres fra mor til barn.

Solfynte

Denne typen hudinfeksjon forekommer hos mennesker som følge av infeksjon med sopp som ødelegger hudflaten og forårsaker ubehagelige opplevelser. Ofte manifesterte slike versikolor hos mennesker på høsten og våren.

Det er i denne perioden at en infisert person kan oppleve kanel og gule flekker uten noen betennelsesformasjoner.

Når smittet, kan flekker vokse på kroppen med høy hastighet. Oftest vises på baksiden, magen og bena. Med denne typen sykdom mens soling ikke forekommer.

Årsakene til sykdommen er følgende faktorer:

 • Overføringen av hyppige forkjølelsesinfeksjoner;
 • Redusert immunitet;
 • vektig;
 • Lang eksponering for solen.

Hvit lav

Denne typen av lav er manifestert av utseendet av lyspunkter på huden, noe som bidrar til forekomsten av kløe og brenning, spesielt etter kontakt med vann.

Oftest forekommer denne typen fratatt en person i ansikt, skuldre og hofter.

Sykdommen opptrer svært ofte mellom 3 år og opptil 30 år, hvoretter den har en tendens til å forsvinne alene.

Årsakene til slik deprivasjon er fortsatt ukjent for medisin, det er et stort antall forskjellige teorier.

Imidlertid ble det observert at denne typen hudinfeksjon synes i større grad hos hannkjønn og etter å ha lidd forskjellige virussykdommer.

Tubular lichen

Denne typen laven refererer til smittsomme hudlidelser. Oftest vises i ung alder.

Årsakene skal inneholde følgende faktorer:

 • Svekket immunitet;
 • Hyppig hypotermi;
 • Feil i svettekjertlene;
 • Sykdommer i indre organer;
 • Bruken av ting av dårlig kvalitet;
 • Stressfulle situasjoner;
 • Genetisk predisposisjon.

Asbest versicolor

Asbest versicolor opptrer oftest hårvekst. Lyse flekker vises i hodebunnen som flager av og forårsaker ubehag.

I områder med plakkdannelse kan det oppdages inflammatorisk protese og hevelse i huden.

Årsakene til dette frata følgende:

 • Redusert immunitet;
 • Brudd på sebaceous kjertler i hodet.

I tillegg er de viktigste symptomene:

 • Peeling har en svakt grå eller sølvfarget tint;
 • Vekt skal ikke bare frata inflammet hud, men også håret selv;
 • Håret bryter ikke av, men ser livløst og kjedelig ut.

Kinky laven

Deprive nodular er også referert til som Piedra versicolor som skyldes infeksjon av huden med en virusinfeksjon.

Manifisert i form av knuter av forskjellige former på hårakselen.

Årsakene er oftest følgende faktorer:

 • Feil valgte hatter;
 • Varmt klima;
 • Stressige situasjoner.

Oftest forekommer denne typen av lav i varme klima og har en tendens til å bli overført til andre som følger:

 • Ved bruk av fremmede kammer;
 • Bruken av hatter smittet folk;
 • Kroppskontakt.

Cat lichen

Kattunge versicolor er en sopptype av hudsykdom som er i stand til å bli overført fra en syke til en sunn. Denne typen infeksjon overføres til mennesker fra kjæledyr, som katter, og sprer seg raskt i kroppen.

Ofte er denne typen sykdom utsatt for hjemløse dyr som infiserer kjæledyr ved kontakt.

Det er symptomer hos en person med følgende symptomer:

 • Dannelsen av rosa farge med flakete kanter midt på stedet kan observeres skorper og blærer;
 • Utdanning er ledsaget av alvorlig kløe og brenning;
 • Med utseendet av lav i hårete området er det skade på håret og deres fullstendig fjerning;
 • Sykdommen har en tendens til å spre seg raskt gjennom hele kroppen.

En person kan bli infisert som følger:

 • I kontakt med hjemløse dyr;
 • I fravær av kontroll over sted å gå kjæledyr;
 • Fra en syk person til en sunn person på kontakt;
 • Ved bruk av personlig hygiene elementer av en smittet person;
 • På offentlige steder.

Flere Artikler Om Typer Acne