Blant personer med dermatologiske problemer er det en falsk mening at post-akne er arr og arr som er igjen etter behandling av akne, akne og andre typer utslett. Faktisk, etter fjerning av hudfeil, kan andre like synlige og ubehagelige spor forbli. Akne flekker er en av disse typer post-acne. De kan ha en ganske stor diameter. Noen ganger mer enn størrelsen på akne seg selv. Å forstå hvordan å fjerne flekker fra akne i dag er ikke vanskelig. Det er mye vanskeligere å velge en bestemt metode som passer for deg i henhold til hudtype, type akne og så videre.

To viktigste måter å kvitte seg med akne flekker

Det er klart at det er mye mer spesifikke metoder, men det er to hovedtyper: behandling ved hjelp av kosmetiske midler og effekten på huden med naturlige preparater. Det er verdt å merke seg at alle rettsmidler for akne flekker er ganske effektive. Valget må gjøres ut fra slike indikatorer som:

 • tiden det tar å fjerne flekker;
 • årsaken til akne eller akne
 • rettsmidler brukt til å behandle betennelser;
 • Budsjett tildelt for eliminering av mangler;
 • anbefalinger fra leger.

Faktisk er det mange viktige faktorer, men pasienten selv gjør det endelige valget, ut fra sin egen situasjon. Så, vi vil studere metoder for å eliminere flekker fra akne.

Hvordan fjerne flekker fra akne ved hjelp av kosmetikk

1. Derma E

En praktisk måte å bli kvitt postacne. Bunnlinjen er at dette stoffet er laget for vasking. Pasienten trenger ikke å behandle huden regelmessig og bli distrahert. Bare bruk Derma E i vaskeprosedyren. Blant de viktigste fordelene med stoffet kan identifiseres riktig valgt sammensetning, som bare har en positiv effekt på tilstanden til huden. Verktøyet består hovedsakelig av naturlige stoffer. Dette for eksempel sjøplanter, kamille og aloe vera, som forresten, brukes ofte i dermatologi og uavhengig. Også inkludert i hjelpestoffene, som ikke bare gir stoffet den ønskede konsistensen, men hjelper også i behandlingen.

2. Alba Botanica

Forstå hvordan du fjerner flekker etter akne, sørg for å være oppmerksom på verktøy som scrubs. Disse er spesialiserte legemidler som virker ganske aggressivt på huden. Nærmere bestemt bidrar skrubbe til å eliminere de døde cellene i epidermis, det øvre lag av dermis. Spots er ofte klynger av melanin og døde celler selv. Som følge av dette, etter flere velutførte prosedyrer, forbedrer hudtilstanden betydelig. Plettene forsvinner gradvis. Dessuten er scrubs brukt til å fjerne mer alvorlige typer post-acne - arr og arr.

Alba Botanica er et stoff som skiller seg positivt ut på bakgrunn av scrubs populært i dag. Bunnlinjen er sammensetningen og virkningsprinsippet. Faktisk består skrubbe bare av naturlige planter og deres ekstrakter. Bare hjelpekomponenter skader litt på huden, og samtidig rengjør det øverste laget av skadelige stoffer effektivt.

Blant de positive effektene av denne skrubben kan identifiseres og ødeleggelsen av skadelige mikroorganismer. Antibakterielle egenskaper bidrar til å kvitte seg med mange dermatologiske patologier selv før deres viktigste manifestasjon.

3. Visin. Ren tåre

Kanskje det mest uventede middel for flekker etter akne. I utgangspunktet er Vizin dråper som er utformet for å behandle overflaten av øyet. De beroliger hornhinnen, lindrer rødhet og ubehag hos pasienten. Men praksis viser at i dermatologi er Vizin ikke mindre nyttig enn i oftalmologi. Og oftest brukes den bare for å eliminere postacne. Eller heller, pigment flekker og små arr. For å gjøre dette må du bare bestemme hvordan du skal bruke Vizin til disse formålene.

Legemidlet er effektivt når det brukes som væske for komprimering. Noen få dråper Vizin påføres på en gasbind og festet til problemområdet av huden. Det tar 10-15 minutter å få stoffet til å aktivt påvirke huden og fjerne ubehagelige flekker. Noen eksperter legger merke til at Vizin med denne bruken aktivt fjerner rødhet i huden. Derfor kan pasienten klemme maksimal nytte med en enkelt bruk av legemidlet.

Hvis du ikke bruker Vizin til komprimering, kan du bare tørke huden med agenten flere ganger om dagen. Påfør et par dråper på et lite stykke bomull og behandle de ønskede områdene. Med denne metoden behandles flekker litt lenger. Men pasienten tar minimum tid på selve prosedyren.

Hvordan fjerne røde flekker i ansiktet etter akne deg selv hjemme

1. Brothel persille for vanlig behandling av huden

Hovedoppgaven til dette hjemmet er å hvite huden. Denne effekten oppnås, igjen, ved å påvirke epidermis. Å forberede et slikt stoff er ikke vanskelig, dessuten kan det lagres i lang tid. Til slutt får du et verktøy som du kan eliminere de synlige manglene på dermis, nivået på dekselet og gi det en vakker, sunn tone.

Den mest effektive løsningen basert på persille er når du bruker den i form av isbiter. Oppskriften er ganske enkel:

 1. Hakk i små stykker en haug med persille persille størrelse.
 2. Plasser anlegget på bunnen av dype retter og fyll med en liter kokende vann.
 3. Tørk opp servantene med lokket og la det ligge i en time.
 4. Hell den avkjølte væsken i en istermasse.

Tørk ansiktet med det resulterende produktet flere ganger om dagen. Som regel, for effektiv tiltak på problemhud, er det nok å behandle det tre ganger om dagen. Dette gni om morgenen umiddelbart etter vasking, midt på dagen, igjen, etter å ha rengjort ansiktet med vann og om kvelden før du legger deg til sengs. Gjenta prosedyren til du får et synlig resultat.

2. Honning og Soda Scrub

Forstå hvordan du fjerner røde flekker etter akne i ansiktet med hjemmemedisiner, sørg for å være oppmerksom på mer aggressive stoffer. Fra en godt forberedt hjemmeskrubb kan du oppnå ingen verre effekt enn den populære Alba Botanica. Det viktigste er å sørge for at de aktive ingrediensene i den foreslåtte oppskriften er helt egnet for å behandle nøyaktig din hudtype. Her snakker vi om honning-soda skrubbe. Begge stoffene kan skade deg hvis du begynner å bruke ferdig produktet uten først å konsultere eksperter.

Oppskriften på matlaging er veldig enkel: rør grundig en spiseskje med blomst honning og natron og la det gå et par dusin minutter for å infisere. Det er nødvendig å behandle problemhuden to ganger i uken. Innen en måned vil flekkene gradvis begynne å falme. I tillegg bidrar denne skrubbe effektivt til å eliminere svarte prikker.

3. Whitening mask av honning og kanel

Kongestive flekker på ansiktet er mye vanskeligere å fjerne enn nybildede neoplasmer. Forskjellen er at melaninakkumulering ikke er den eneste grunnen til dannelsen av slike spor. Samtidig er det øvre laget av huden, epidermis, skadet. Behandling av slike formasjoner innebærer derfor som regel regelmessig bruk av narkotika. Spesielt når det gjelder hjemmelagde produkter, som bare omfatter bløde naturlige produkter.

Masken av honning og kanel - dette er det alternativet som mest sannsynlig er trygt for huden. I motsetning til en skrubbe trenger masken ikke så dypt inn i huden, og skader nesten ikke integriteten. Dermed kan verktøyet brukes uten videre konsultasjon. Det viktigste er å beregne doseringen av de enkelte komponentene riktig og bruk produktet med den angitte frekvensen.

 1. Bland en teskje kanel og samme mengde honning oppvarmet til en flytende konsistens i en grunnefat.
 2. Påfør bare blandingen på den flekkete huden.
 3. Skyll med vanlig varmt vann etter 20-25 minutter.

Verktøyet vil kun være effektivt med regelmessig bruk minst annenhver dag. Hvis du etter en måned med å bruke denne metoden, hvordan du fjerner mørke flekker etter akne ikke gir noen resultater, bør du velge andre, mer effektive alternativer.

4. Sitronsaft er den enkleste måten å bli kvitt akneflekker.

Egnet i tilfeller hvor svulster på huden forlater minimal, knapt merkbare merker. Selvfølgelig hjelper saften ikke til raskt å bli kvitt arr, arr og andre, mer alvorlige typer post-akne.

Verktøyet hjelper til med å kvitte seg med små flekker på grunn av den blekingeffekten som finnes i sitronen selv. For å oppnå ønsket effekt, bør du tørke ansiktet ditt med en vanlig bit sitron flere ganger om dagen. Selvfølgelig er det ønskelig å oppdatere sitrus og bruke ferske skiver hver gang. Noen eksperter anbefaler å gjenta prosedyren tre ganger i løpet av dagen. Praksis viser at effekten er merkbar etter noen uker, selv med to ganger bruk av sitronsaft.

5. Salve fra flekker etter akne fra aspirin og honning

Utmerket beroliger huden og fjerner umiddelbart den karakteristiske rødheten etter fjerning av akne og hudormer.

 1. Oppløs to aspirintabletter ved å legge til noen dråper vanlig vann til dem.
 2. Bland ingrediens med en teskje flytende honning.
 3. Gni blandingen inn i den problematiske huden med massasjebevegelser.

Vask ansiktet med kaldt vann etter 5 minutter.

Hvert tilfelle er individuelt, og mange pasienter finner selvsagt deres ideelle oppskrifter for behandling av akneflekker. Erfaring fra andre mennesker vil sikkert hjelpe deg med å finne passende løsninger. Se et godt eksempel i videoen nedenfor:

Når du finner ut hvordan du fjerner akneflater, bestemmer du først hvilke typer produkter du vil bruke: ferdig eller hjemmelaget. Både de og de har sine egne fordeler og ulemper.

Slik fjerner du merker fra akne på ansiktet

Akne, svarte flekker, komedoner og akne gir oss mye trøbbel. Vi prøver å bli kvitt dem med all vår makt, ved hjelp av ulike kosmetikk og folkemessige oppskrifter. Men når akne forsvinner, er vi ikke glade, fordi spor forblir i deres plass. Å bli kvitt slike arr er svært vanskelig. Akne arr og akne arr kan variere i farge, struktur og størrelse. Det vanskeligste å bringe små groper som ser ut som spor av kyllingpokke. På grunn av disse kosmetiske feilene blir ansiktet smertefullt og forsømt. Skjule problemet ved hjelp av sminke, også er ganske vanskelig, er det nødvendig å bruke et tykt lag med foundation og pudder som gjør bildet unaturlig. I dag skal vi snakke om akne spor - hvordan og hvorfor de ser ut, om det er mulig å bli kvitt dem og hva som skal gjøres for dette.

Hvorfor forblir akne karakterer?

Akne merkene kan være helt forskjellige - rød, lilla, blå, brun og rosa. Hvis huden etter kvise er jevn og du er bare bekymret for den endrede fargen, blir det lett å bli kvitt et slikt spor. Hvis akne på huden dannet en slags et arr i form av en modifisert strukturen i huden - det vil si den konvekse delen, eller vice versa, depresjon, skrive ut et arr er mye vanskeligere. Men hvorfor ser de ut? Hvorfor helmer huden etter betennelse ikke helt? Her er noen årsaker til akne karakterer.

Spor forblir etter dyp akne, når betennelse har påvirket ikke bare øvre, men også nedre lag av epidermis. Etter å ha kokt, holder sporene seg på huden mye lenger.

Hvis akne er dekket av for mye hud, dannes et stort, betent område på ansiktet. Med en slik lesjon er spor fra huden ikke mindre enn en måned.

Hvis vi snakker om purulent akne, helbringer de mye vanskeligere, fordi etter fjerning er et dypt krater igjen på huden.

Det er ofte spor på huden igjen på grunn av det faktum at vi klemmer kvise med hendene og skader et allerede betent hudområde. Noen ganger kan en provisorisk behandling fører til en sårinfeksjon, til de bakterier fra skitne hender kommer inn i kvise, inflammasjon og skade på nærliggende vev øker. Selvfølgelig vil sporene av slik akne helbrede mye lenger.

Sporene kan være på forsiden, hvis spot nylig helbredet under granulering av såret kan være et pigment eller en modifisert struktur. I dette tilfellet vil bare tid hjelpe - i løpet av få uker vil slike spor passere på egenhånd.

Utilstrekkelig mengde vitaminer C, E, A og gruppe B fører til det faktum at regenerative prosesser finner sted i langsom modus. Det vil si at huden har ingen steder å ta ressursene for utvinning.

Når lipidbalansen er forstyrret og sebaceous kjertlene er blokkert, forekommer metabolske prosesser i huden ikke tilstrekkelig intensivt, noe som senker prosessen med reparasjon av vev. Med fet hud, akne markerer helbrede mye lenger.

Med hormonelle endringer i kroppen, regenererer huden også i svært lang tid på grunn av en overflod av androgener.

Noen ganger kan langvarig helbredelse av akne og vev være en konsekvens av hudens individuelle egenskaper. Hvis av natur du har en svært tynn og lyse epidermis, trenger betennelse i de dypere lag, vil noen spor av akne vises mye lenger enn en person med normal hudtype.

Narkotikabehandling av post-akne

I kampen mot akne merker, må du bruke noen effektive metoder. Og det første som kommer til å tenke på mange jenter er å kjøpe et magisk medisin som vil bidra til å bli kvitt disse hatet arrene. Faktisk, farmasøytiske rettsmidler er ganske effektive i bekjempelse av slike feil, vurdere de mest populære og effektive salver og kremer.

 1. Panthenol. Dette er et utmerket verktøy for vevregenerering, som brukes til brannsår, kutt, for å bli kvitt arr. Panthenol stimulerer huden til aktivt å gjenopprette, bidra til å kvitte seg med friske arr. Hvis post-akne er gammelt, er det dessverre ikke trolig Panthenol å hjelpe. Legemidlet Allantoin har en lignende effekt. Verktøyet skal påføres ren hud med et tynt lag 3-4 ganger om dagen.
 2. Bodyaga. Det er et billig, men effektivt middel for arr, blåmerker og cellulitter. Prinsippet for dets tiltak er å øke blodsirkulasjonen i de behandlede områdene. Bodyaga fjerner blått og mørkt merker fra akne.
 3. Salisylsyre og hydrogenperoksid. Kombinasjonen av disse komponentene gir et utmerket resultat. Syret korroderer og fjerner den øvre delen av epidermis, noe som gir effekten av peeling. På grunn av dette forbedres vevregenerering. Og hydrogenperoksid lyser forsiktig pigmentet av epidermis, visuelt gjemmer spor av akne. Bruk sammensetningen til å peke - bare på den berørte huden!
 4. Kontraktubeks. Dette er en av de mest populære og effektive kremer mot arr og arr. Sørg for å dampe huden før du bruker den medisinske sammensetningen. Hvis du bruker den daglig i 2-3 måneder, kan du bli kvitt små spor, store arr blir mye mindre merkbar.
 5. Løk ekstrakt. Apotek selger klar løk ekstrakt - det er faktisk en konsentrert alkohol tinktur av løk. Dette verktøyet hemmer utviklingen av patologiske celler som danner arrvæv. I tillegg beskytter regelmessig bruk av løk ekstrakt huden fra akne igjen.
 6. Heparin salve. Generelt brukes det ofte i kampen mot åreknuter. Salve perfekt penetrerer blodårene, aktiverer blodsirkulasjonen, har en løsnings effekt, helbreder. Derfor er salven også effektiv for å fjerne post-akne.
 7. Retinolacetat. Dette er et konsentrert vitamin A, som kommer inn i huden fra utsiden. Når du legger Retinol hver dag på området av arr og arr, stimulerer du prosessene for fornyelse og reparasjon av huden.

I tillegg er det populære og effektive rettsmidler for akne, noe som også akselererer prosessen med å fjerne merker og arr. Blant dem er Differin, Skinoren-gel, Baziron, etc.

Maskinvare fjerning av akne arr

Hvis arrene er ganske store og dype, vil det være rett og slett umulig å bli kvitt dem ved hjelp av salver. I dette tilfellet vil du hjelpe prosedyren skjønnhetspleie.

 1. Laser polering. Prosedyrsprinsippet er at de "ekstra" bølgende delene av huden bare er avskåret av en laser, huden er dermed justert. Full restaurering av glattheten i epidermis oppnås gjennom mange prosedyrer. Hvis du har hypertrofiske arr som stiger over hovednivået på epidermis, så er effekten på selve arret. Hvis du har en hul på huden, er bare kantene polerte for å gjøre huden mer jevn og jevn. Det samme prinsippet brukes i kampen mot strekkmerker.
 2. Mesotherapy. Denne prosedyren er kun effektiv i kampen mot friske arr. Ved hjelp av små nåler injiseres spesielle vitamin cocktails under huden, noe som stimulerer prosessen med hudregenerering og regenerering.
 3. Peeling. Faktisk er peeling den samme slipingen, men uten hjelp av en laser. Peeling kan være mekanisk når det øvre keratinøse laget av epidermis fjernes med en mekanisk slipebørste. Kjemisk peeling er svært populær når døde vekter erodert av spesielle kosmetiske syrer. Generelt kan peeling gjøres hjemme, etter å ha forberedt en enkel skrubbe. Bland sukker, sitronsaft og smør, bruk på ansikt og massasje i minst 10 minutter. Sitronsyre utfører i dette tilfellet rollen som kjemisk peeling - det spiser forsiktig de døde partiklene bort. Sukkerkrystaller er en mekanisk peeling børste, de fjerner bokstavelig talt alt unødvendig fra overflaten av epidermis. Oljen i masken gir mykning og ernæring.
 4. Mikrostrøm eksponering. I dette tilfellet påvirkes områdene som påvirkes av spor av huden, av lavfrekvente strømmer, noe som forbedrer blodsirkulasjonen i epidermis, stimulerer metabolske og regenerative prosesser.
 5. Støvsuging. Et lite apparat, som ligner en støvsuger, har en punkt-lignende effekt på overflatene av epidermis med spor av post-akne. På grunn av vakuumeffekten på arrene øker blodsirkulasjonen i disse områdene, regenereringsprosesser blir akselerert.

Bare en kompetent og erfaren kosmetolog kan velge enheten og prosedyren som passer for deg. Med en profesjonell tilnærming, kan du bli kvitt spor i bokstavelig talt 5-6 prosedyrer.

Folk rettsmidler for å bekjempe post-akne

Hvis det ikke er tid eller mulighet til å gå til en skjønnhetspleie - ikke fortvil. Du kan bli kvitt spor av post-akne hjemme, men i dette tilfellet må prosedyren gjøres i lang tid, i 2-3 måneder. Men tålmodighet og utholdenhet vil gi resultatet, og arrene med arr vil gradvis forsvinne. Her er noen populære og effektive oppskrifter som vil hjelpe deg med å bli kvitt post-akne.

 1. Sitronsaft, persille og kefir. Denne oppskriften er effektiv hvis akne merkene er mørk lilla, brun eller blå. Persille må knuses i en blender, bland saften med kefir og sitronsaft, påfør prikket på pigmentert hud. Dette er et utmerket blekemiddel.
 2. Melk, rosmarinolje, leire. Blå eller hvit leire skal fortynnes med melk for å oppnå en kremaktig konsistens, tilsett 5-6 dråper rosmarin eterisk olje. Dette er et utmerket antiinflammatorisk middel som vil lindre røde flekker, hudormer og arr.
 3. Kanel og honning. Det er en effektiv sammensetning mot arr og arr. Masken fungerer mye bedre hvis den brukes til frisk skade. Honning bør tas naturlig, blandet med kanel i like store mengder.
 4. Tomat og stivelse. Tomater blandet med stivelse kan brukes mot hulrom på huden og betennelse i epidermis. Påfør slurry punktvis, bare på de berørte delene av huden.
 5. Whitening is. Det er veldig nyttig å forberede blekis til huden, som ikke bare styrker strukturen og fargen, men strammer og toner epidermis. Det er nødvendig å male i en blender agurk og en haug persille, hell et glass kokende vann. La det brygge, og hell deretter i form for frysing, rett med massen. Å tørke ansiktet med forberedt is om morgenen og om kvelden er en utmerket maske for betente områder.
 6. Medisinsk paraffin. Dagens moteindustri tilbyr oss paraffin håndbad - prosedyren gjør huden jevn og fuktig. Men få mennesker vet at kosmetisk medisinsk paraffin perfekt regenererer vev, stimulerer produksjonen av elastin og kollagen. Påfør prikket parafin, smeltet og avkjølt til medium temperatur, til den berørte huden. Etter tre uker med daglig behandling, vil et reelt resultat bli merkbart.

Disse er ikke bare effektive, men også tilgjengelige, samt enkle å lage oppskrifter for å hjelpe deg med å bli kvitt de hatet arrene. Men det er viktig å forstå at konsentrasjonen av stoffer i husholdningsmasker er svært liten, for å få et reelt resultat, bør de brukes regelmessig i minst tre måneder.

Hvordan unngå post-acne dannelse

I kampen mot neste akne og arr, tror vi - og hvordan å unngå det? Den enkleste tingen er å forhindre akne. Men dessverre er det ikke alltid i vår makt. Her er noen tips og råd som hjelper deg med å unngå merker og arr på den delikate huden i ansiktet.

Hvis du har akne eller hudormer, ikke kjør dem. Du kan ikke tilfeldig bruke forskjellige typer rensegeler og tonics. Det er best å gå til en god skjønnhetspleie og identifisere årsaken til problemene. Pekende og målrettede effekter vil bli kvitt akne raskt og uten konsekvenser.

Ikke press ut akne med hendene, spesielt med skitne. Dette er fulle av infeksjon, betennelse i dette tilfellet kan ikke unngås, spor av stor akne forblir lenge.

Se tilstanden i tarmene dine, fordi akne ofte er et brudd på fordøyelseskanalen. Du må spise riktig, for å være fra skadelige, salte, røkt og stekt mat, frø, nøtter, sjetonger. Det er nødvendig å regelmessig drikke sorbenter for å fjerne tarmene fra giftstoffer og giftstoffer, forstoppelse bør ikke tillates.

Rengjør huden fra vegstøv hver dag, ikke glem å fjerne sminke. I ingen tilfelle ikke la porene være tilstoppet - slik begynner betennelsen. Bruk kun engangshåndklær og servietter, slik at ingen skadelige bakterier kan forbli på stoffet, som igjen kan tørke på ansiktet på ren hud.

For alvorlig betennelse, prøv å ikke bruke alkoholbasert kosmetikk. Deres aggressive sammensetning kan føre til forbrenning på sensitiv hud, hvorpå mørke merker og flekker vises.

Ikke utfør mekanisk rengjøring selv, det er bedre å betro det til en profesjonell. Spesielt er det umulig å åpne en umodig pimple. Berør det - hvis det gjør vondt, er det rødt, du bør ikke røre det enda. Vent til et hvitt hode danner på huden, og bare deretter gå til en skjønnhetspleie eller åpne et kvise med spesialverktøy, etter at du har desinfisert alt.

Beskytt huden mot direkte sollys - de betent områder av dermis som påvirkes av ultrafiolett stråling, kan pigmenteres mer enn vanlig.

En gang i uken, gjør et hjem peeling for å fjerne døde hudskalaer, huden skal oppdateres.

Følg disse enkle reglene for å unngå akne og arr i ansiktet ditt.

Dessverre kan en person med problemhud sees langt unna. Og selv om du vokser opp ungdommen, og du klarer å takle betennelse på huden, følger spor av akne med deg lenge. Men hvis du nærmer deg problemet på en omfattende måte, kan du henvende deg til en erfaren kosmetolog, overvåke ernæring, utføre hjemme og profesjonelle prosedyrer, ta behandling, og alt kan korrigeres. Tålmodighet og kompetent tilnærming vil hjelpe deg med å finne en jevn og jevn hud i ansiktet!

Hvordan fjerne flekker etter akne - sliter med post-akne

Spor av akne (postacne) gir den vakre halvdelen av menneskeheten så mye uleilighet og ubehag som selve sykdommen. Ifølge nyere studier forekommer de hos 30% av de som har hatt akne. Uavhengige arr fortsetter i svært lang tid, og i noen tilfeller uten profesjonell inngrep kan det ikke. Det er lettere å kvitte seg med spor og flekker - moderne kosmetikk og tradisjonell medisin vet nok måter å kvitte seg med spor av akne på huden hjemme.

Hva er merkene til akne?

Disse sporene er som følger: huden er dekket med flekker av krystall og rødbrune blomster, og i noen tilfeller - arr. De oppstår vanligvis fra det faktum at personen ikke kunne motstå ønsket om å presse ut et par akne alene, men i noen tilfeller kan årsaken til utseendet være feil behandling.

Ved utvikling av akne arr, anbefaler vi sterkt at du kontakter en spesialist. Selvbehandling her vil ikke gi det ønskede resultatet og i noen tilfeller kan forverre hudtilstanden.

Profesjonelle dermatologer anbefaler å begynne å kjempe med flekker på høsten og vinteren, fordi på vårsesongen har kroppen en akutt mangel på vitaminer, noe som kan påvirke hudens tilstand som helhet negativt. Tenk på hvilke måter å kvitte seg med flekker eksisterer for øyeblikket.

Folkemidlene

Tradisjonell medisin tilbyr det bredeste arsenalet av effektive rettsmidler for bekjempelse av akne merker. Tenk på de mest populære:

Lav et avkok av persille: 40 g. Planter i et glass vann. Kok det og etter 15 minutter. frys ved hjelp av spesielle isformer. Tørk ansiktet med disse kuber to ganger om dagen - om morgenen og om kvelden.

Klargjør en blekemaske: 2 ts. sitronsaft, bland med egg hvit (1 stk). Denne masken lyser huden godt, så hvis du vil lyse bare flekker, bruk den på de berørte områdene, og ikke på hele overflaten. Etter 15 min. vask masken med varmt vann.

Det er mulig å kvitte seg med akne merker med kanel og honning: 1 ts. Bland hver ingrediens sammen, bland blandingen på den berørte huden og skyll med varmt vann etter 20 minutter.

Kutt agurk i små skiver og legg dem på ansiktet - en halv time med en slik "grønn" maske, perfekt hvitt på huden (mer om agurkmasker).

Et annet effektivt middel er Hypericum tinktur: bland 2 ss. skje Hypericum med 1 ss. etylalkohol og la det brygge i 10 dager, og hold infusjonen på et kjølig og mørkt sted. Deretter smøres den berørte huden daglig til flekkene og arene forsvinner helt.

Følgende maske vil spesielt nyte den søte tannen. Det kalles sjokolade. Forskere har lenge funnet at sjokoladebaserte masker har en nærende og tonisk effekt. For forberedelsen trenger du mørk sjokolade og naturlig krem ​​(2 ts). Smelt sjokoladen til en slik tilstand til den smelter, bland den med krem, la blandingen kjøle seg, sett masken på ansiktet og hold den i 20 minutter. Vask masken med varmt vann.

Det skal bemerkes at selv når du bruker folkemottakere, må du ta råd fra en spesialist, siden de alvorlige konsekvensene av akne er komplekse og behandlingen velges avhengig av den.

Akne merker: hvordan bli kvitt leire

Kosmetisk leire renser huden perfekt, lindrer overflødig sebum, reduserer flak, rødhet og virker hudfarge. Leire ansiktsmasker kan brukes på alle hudtyper. Alt avhenger av typen av leire, og på de ekstra komponentene som den blandes med.

Grønn leiremaske

Grønn leire er en effektiv måte å rense ansiktet på. Masken er tilberedt som følger: 1 ss. Skje mutter fortynnet med en liten mengde vann. Deretter tilsettes rosmarin eterisk olje (ikke mer enn 4 dråper). Bland godt til glatt. Påfør den beregnede masken på huden og vask den av etter 15 minutter. varmt vann.

Blue Clay Mask

Blå leire er også veldig populær. Det har en rensende og antiinflammatorisk effekt, siden sammensetningen inneholder mange fordelaktige sporstoffer - fosfor, kalsium, jern, sink - som har en gunstig effekt på huden. Hvit leire renser overflaten av huden mot forurensning og bidrar til å redusere antall arr og arr. Både blå og hvit ler kan brukes på samme måte som grønn.

Bodyga Masker

En annen reseptbelagte maske mot akne merker ved hjelp av bodyaga. Ta blå leire (1 ss.), Bland med et glass vann og legg til en teskje bodyagi. Bland den resulterende massebrønnen og påfør den jevnt på ansiktet, og fjern den med en fuktig klut.

Du kan også blande hvit og blå leire i like deler, fortynne den med urteavkok og påfør ansiktet. Når masken tørker, vask den av. Når fet hud anbefales å bruke avkok av nettle, St. John's wort, kamille eller calendula.
Hvis du har en kombinasjon eller fet hud, bruk denne masken to ganger i uken, tørk - en gang.

Hvordan fjerne flekker etter akne hjemme

Du kan prøve å fjerne flekkene etter akne med hjemmeskrubb. De mest enkle og effektive scrubs er basert på havsalt. For å gjøre dette må du utføre følgende trinn:

 • bland en spiseskje saltvann, 1 ss olivenolje og sitronsaft (noen få dråper);
 • fikse hår ved hjelp av pannebånd eller barrettes;
 • vaske hendene og ryd ansiktet fra sminke;
 • Sett en varm komprimering på ansiktet ditt eller gjør et dampbad, som vil bidra til å åpne porene på ansiktet ditt og bidra til en dypere rengjøring;
 • Etter 5-10 minutter, bruk skrubbe på ansiktet ditt;
 • Masser forsiktig huden av ansiktet og vask av skrubbe med varmt vann;
 • vask med isbiter laget av infusjon av kamomiler.

Denne prosedyren for den beste effekten anbefales å bruke en gang i måneden (unntak - hvis du har fet hud: i dette tilfellet er det tillatt 2 ganger i måneden).

Moderne legemidler

Det er mange medisiner som kan hjelpe deg med å fjerne akne merker. De vanligste er salisylsyre og hydrogenperoksid. For å kvitte seg med flekker, tørk ansiktet med salisylsyre om morgenen og kvelden. Og hydrogenperoksid brukes til komprimerer: ta en klut, fukt den med peroksid og påfør ansiktet i 5 minutter. Denne komprimeringen anbefales også å utføre to ganger om dagen.

Et annet effektivt middel er panthenol, som er tilgjengelig i form av kremer, salver og aerosoler. Det er best å kjøpe salve og smøre blemmer og arr og påføre et tynt lag på den berørte huden.

Medikamentet Kontraktubeks er designet spesielt for helbredelse arr. Det stimulerer regenerering av hudceller, noe som bidrar til fornyelse og rensing. For å øke effekten, spred den på huden, tidligere dampet.

Iodinol er en løsning som ikke kan brukes med hydrogenperoksid. Også, når du bruker på den berørte huden når du bruker en tørke, unngå å få stoffet i øyet.

I artikkelen berørte vi ikke maskinvare-metoder for å håndtere post-akne. Den mest effektive blant dem er laser ansikt resurfacing. Husk - en sykdom er bedre å unngå enn å kurere. Derfor bekjempe nådeløs din vane å klemme akne, og dermed skade huden. Kontakt spesialistene i tide - jo raskere du gjør det, desto lettere vil det være å løse problemet. Faktum er at behandlingsprosedyren etter akne begynner ikke tidligere enn seks måneder etter å ha kvitt alle betennelsene. Og med komplekse former, kan denne perioden ta et år. Lykke til og helse!

Relaterte innlegg:

Hvordan fjerne flekker etter akne - sliter med post-acne: 8 kommentarer

Jeg har fet hud og har alltid hatt et problem - akne. Hva ikke bare prøvde.. og hvor mange av folkemidlene! Nylig oppdaget en maske med sjølera. Det renser porerne dypt, og eliminerer alle disse ufullkommenhetene)

Flekker av akne "med et smell" fjerner krem ​​Klirvin! en til tre uker og det var ingen flekker) Det er billig, alle kan kjøpe naturlig, uten konserveringsmidler, noen urter i sammensetningen! Med sin hjelp er det mulig å rydde opp shramchiki, jeg prøvde det på meg selv)) Det hjelper vanligvis fra mange ulykker!

Hei Nina. Hjelper denne krem ​​virkelig?
Jeg har aldri hatt akne i hele mitt liv. Og nå har de dukket opp, jeg tror til legen, vil dermatologen ta opp. Deteksjon med rødhet, har holdt i 2 måneder.

Fortell meg, hva er denne kremet? Og hvor kan jeg få det?

Denne kremskytten, den ble spesielt annonsert i det siste, kjøpte den på apoteket - effekten er null, bare en fettete krem ​​med en søt lukt

tørk ansiktet med frisk aloe) rødhet vil gå bort og ansiktet ditt blir bedre)

Jeg kan si med tillit fra min egen erfaring - hjemme er det umulig å bli kvitt arr på grunn av akne, du kan redusere rødhet, men arret vil forbli. Så jeg ville ha lidd med dette problemet, om ikke råd fra en venn. Hun fortalte meg å gå til klinikken for sliping med en ny ultrapuls laser. Jenter, dette er et mirakel! Ikke et eneste arr på ansiktet. glede er ikke billig, men verdt det!

Sulfargin salve hjalp meg mye, jeg prøvde andre dyrere og annonserte produkter, men det var svært lite strøm, og denne salven bidro til å rense huden godt. Hun anbefalte sin søster, hun hadde også akne.

Hvordan bli kvitt akne markerer deg selv

Akne gjør ikke noen vakrere, men en enda større feil er sporene som er igjen av dem.

Blå og røde flekker, lyse arr eller groper vises like i øynene.

Å bli kvitt dem er mye vanskeligere enn akne seg selv. Men det er fortsatt måter å returnere huden til et sunt utseende.

 • All informasjon på dette nettstedet er kun til informasjonsformål og er IKKE en manual for handling!
 • Bare doktoren kan levere den eksakte DIAGNOSEN!
 • Vi oppfordrer deg til ikke å gjøre selvhelbredende, men å registrere deg hos en spesialist!
 • Helse til deg og din familie!

Hvorfor forbli

Årsakene til post-akne, og slik er det i medisin det aksepteres å ringe sporene etter akne, ikke bare reduseres til en rent fysisk skade på huden.

Når du knuser en stor pimple, er epidermisens integritet ødelagt. For å gjenopprette naturlig, tar det tid.

Komplisere denne situasjonen kan være mannen selv, som uten å vente på modning av elementet, begynner å presse det ut eller gjør det uten å observere sterilitet og andre regler.

Foto: Etter ekstrudering på hudflettene og arrene

Kosmetologer bekrefter at de største og mest komplekse flekkene og arrene forblir nøyaktig på stedet for den pressede akne. Men selv om pimpleet ikke berører hendene i det hele tatt og behandler det umiddelbart, garanterer det ikke at det mangler merker på huden.

Hvorfor skjer dette?

 • I stedet for den inflammatoriske prosessen er det alltid et økt nivå av melanin, et hudpigment som gir det en mørkere tone. Følgelig, jo sterkere betennelsen, jo mørkere blir området selv etter at kimen har helbredet.
 • Spor på sensitiv hud er mer sannsynlig å forbli. Dette problemet gjelder ikke bare ansiktets hud. På brystet og på paven forblir også tegn fra akne, hvor mange vil gjerne bli kvitt.
 • Noen menneskers hud er utsatt for keloid arr. På ansiktet kan slike merker forbli på kinnene og på pannen.
 • Kollagen produsert av kroppen er av stor betydning for hudregenerering. Hvis denne prosessen forstyrres, kan hullene forbli på skadestedet (med utilstrekkelig produksjon av kollagen) eller et hypertrofierert arr (med et overskudd).

Derfor anbefaler kosmetologer og hudlege å konsultere en lege for behandling av sterke utslett og ikke å presse akne alene.

Hvordan blir det dannet

Mekanismen for post-acne dannelse er direkte relatert til regenerativ funksjon av huden.

Huden er et organ som regenererer på egen hånd. Selvfølgelig eksisterer grensene for slike muligheter for organismen.

Foto: Acne Facial Scars

Skadesiden fylles først med granulasjonsvev. Det er et bindevev som midlertidig erstatter epidermis eller dypere hudlag, til de gjenoppretter seg helt.

Bindevevet i senere stadier omdannes til et arr.

Området hvor arrene ble igjen, har mindre funksjonalitet enn resten av huden.

Det er mer følsomt for ultrafiolett, det gjenoppretter ikke hårsekkene. Derfor er det viktig å forhindre dannelsen.

Hvis den inflammatoriske prosessen fant sted uten betydelig skade på huden, blir det vanligvis dannet røde eller blåaktige flekker på stedet. De løser etter hvert seg selv.

Video: Miracle Cure for akne

Hvordan bli kvitt akne karakterer

Selvfølgelig er det ikke nødvendig å vente på at akne merkene skal passere seg selv.

Hvis post-akne ble dannet i slike områder som ikke er synlige for et nysgjerrige øye (på baksiden, paven, bena), kan du ikke varsle. Men mange mennesker vil raskt fjerne dem.

Vurder hvordan du kan bli kvitt akne karakterer.

Hjemme

Er det mulig å fjerne postacne selv?

Enhver skjønnhetspleie vil gi et positivt svar. Selvfølgelig vil dette ikke skje umiddelbart, du må være tålmodig med vanlige prosedyrer, men effekten er sikker på å være.

Videre har huset et stort utvalg av egnede verktøy for dette:

 • selvfremstillede og kjøpte masker;
 • kosmetiske og medisinske preparater, samt folkelige oppskrifter.

masker

Før du bruker masker, må du rense huden.

Hvis ansiktet har arr etter akne, vil eksfolierende masker bidra til å utjevne lettelsen ved å oppdatere huden:

Foto: En maske med tomatmasse gir hudavlastning

 • et utmerket middel er tomatmasse blandet med stivelse. Hold denne blandingen på ansiktet i 5 minutter daglig;
 • For å legge til en lysende effekt på peeling-effekten, tilsettes fingrått agurk uten skallet til tomatens masse. For det første samles juice av grønnsaker med en bomullsskive og gnides i problemområder med myke massasjebevegelser. Deretter skal resterne av masken påføres på huden og legges ned slik at blandingen ikke glir. Etter en kvart time må du vaske.
bleking

Bleking masker kommer fra røde eller blåaktige flekker.

Foto: godt hvitt hud sitronsaft

 • Sitronsaft har gode anmeldelser. Det brukes som en lotion for ansiktets hud, men det er bedre å klargjøre sammensetningen for masken, bland 2 ts. juice med hvit egg. 15-20 minutter vil være nok for virkningen av denne blandingen.
 • For pinpoint bruk kan sitronsaft blandes med potetstivelse.
 • Agurk har en mild lysende egenskap, i parallell, det fukter huden. Bruk vegetabilsk juice som en lotion, sett tynne sirkler på ansiktet. Men det er bedre å gni kjøttet fint og bruke jevnt på ansiktets hud.
 • Sitronsaft og hjemmelaget melk (eller fettfattig krem) for å ta 1 ts. Legg til 2 ss. l. tørr gjær. Rør og søk umiddelbart på pigmenteringsområder i 10-15 minutter.
Med leire

Leire er egnet for å håndtere eventuelle huddefekter.

Foto: hvit leremaske

Fra blemmer og arr, er det bedre å basere masker med hvit, grønn og blå leire:

 • 1 ss. l. grønn leire for å oppløse med vann til en praktisk struktur for påføring på huden. Tilsett 5 dråper rosmarinolje. Denne masken holdes i 10 minutter, etterpå bør du fukte huden med en krem.
 • Fortynn blå leire med sitronsaft og påfør ansiktet i 10 minutter. Påføres om natten daglig i løpet av måneden.
 • I 1 ss. l. hvit leire legg til en teskje brus og ½ ts. talkumpulver Fortynn blandingen med hydrogenperoksid (fortynn løsningen for første gang med 3: 1 vann). Påfør ikke mer enn 10 minutter.

kosmetikk

Hvordan bli kvitt akne merker i ansiktet ved hjelp av kosmetikk?

Foto: Når du kjøper midler må du være oppmerksom på sammensetningen

I tillegg til påskrift på flasken eller krukken, lovende bortskaffelse av effekten av akne, bør du være oppmerksom på sammensetningen.

De mest effektive komponentene i blemmer og arr på huden:

 • fuktighetsgivende ingredienser. Overdried hud mister evnen til å regenerere tilstrekkelig, slik at komponenter som hyaluronsyre, urea, glyserin, bidrar til å forhindre dette;
 • antioksidanter. Stoffer som nøytraliserer frie radikaler som kan ødelegge friske celler. Disse er vanligvis vitaminer C, E, provitamin A (karoten), lykopen, tanniner, anthocyaniner;
 • stimuleringsmidler utvinning prosesser. Dexpanthenol og allantoin er oftest inkludert i kosmetikk som komponenter som eliminerer bivirkningene av betennelse;
 • proteiner (kollagen og elastin). De viktigste proteiner for å gjenopprette elastisitet og glatthet i huden;
 • Syrer (salicylic, azelaic, frukt) effektivt exfoliate døde celler og bekjempe unødvendig pigmentering;
 • planteekstrakter og essensielle oljer (kamille, calendula, St. John's wort, aloe, tea tree, etc.). Nære, fuktighet, returner den naturlige fargen.

Hvorfor vises purulent akne i ansiktet mitt? Finn ut her.

I noen form for kosmetikk kan du finne et middel for effekten av akne:

 • Kamillekrem fra merkevaren Pure Line. Inneholder kamille ekstrakt, kokosnøtt olje, urea. Lindrer betennelse og dens effekter, fukt og jevner det øvre laget av huden;
 • Planeta Organica, ansiktsskrubb med sheasmør og rispulver. Exfoliates det cornified laget av epidermis, returnerer den naturlige fargen;
 • Natura Siberica, beskyttelse og fuktighetsgivende dagkrem. Inneholder Allantoin, Vitamin P, Rhodiola Rosea. Fremmer regenerering av epidermis og beskytter mot skadelige faktorer.

skrubb

Scrubs for hud vil bidra til å løse problemet med hvordan du effektivt kan bli kvitt små arr eller dimples.

Resultatet er basert på raskere hudfornyelse.

 • Salt rensing. Det vil trenge kamferalkohol, fint salt og brus. En bomullspute skal fuktes i kamfer, deretter vekselvis dyppet i salt og brus og påføres et tidligere dampet ansikt med lette sirkulære bevegelser. Etter å ha renset huden på denne måten, vaskes den påførte blanding først med varmt, deretter avkjøles vann, tonisk og fuktighetskrem.

Foto: havregrynkjøtt fjerner døde hudceller

 • Skrubbe soda og havregryn. Ved 2 ss. l. knuste rullede havre ta 1 ts. brus og litt kanel. Legg til vann og masser huden i ansiktet, spesielt oppmerksom på områder med post-akne. Etter vask, tørk huden med sitronsaft og fuktighet med krem.
 • Baby såpe fin rist og legg til brus. Finger pads fuktet med vann, ta denne blandingen og massere huden.

Hvis ansiktets hud er betent, kan du ikke bruke en skrubbe.

Resultatet blir som om ekstrudert - spredning av infeksjon til sunne områder.

apotek agenter

Hvordan kan jeg fjerne akne merker med medisiner?

Dette er vanligvis det enkleste. Apoteket kjøper et ferdigprodukt, som brukes flere ganger om dagen til det området der akne merker vises.

De mest populære stoffene er:

Foto: Badyaga-gel lyser stillestående steder.

 • Badyaga gel. Enkel å bruke betyr, selv om du kan bruke bodyaga i pulveret, må det bare fortynnes med vann, som angitt i instruksjonene. Bodyaga akselererer stillestående mørke flekker;
 • Kontraktubeks. Gelen, som inneholder løkekstrakt, allantoin, heparin. Senker dannelsen av cicatricial celler, fungerer som en god forebygging av hypertrofiske arr, hjelper fra blemishes;

Foto: Contractubex forhindrer dannelsen av keloider

 • Kelofibraze. Gel med urea og heparin. Gjenoppretter vannbalanse og har irriterende egenskaper;
 • Kelo-cote. Silikon gel, som danner en film over hudskaden, under hvilken regenereringsprosessen er aktivt på gang.

Farmasøytiske preparater er kraftløse fra kronisk arrdannelse. Det er en følelse i søknaden deres bare i begynnelsen av regenereringsprosessen.

Vitamin E

E-vitamin har ikke bare antioksidantegenskaper, men stimulerer også utvinningen.

Foto: Vitamin E fjerner rødhet.

Det bidrar til å bekjempe rødhet og myker huden.

Oljeløsningen i kapsler kan kjøpes på apoteket.

 • Kapselen er gjennomboret med en nål, klem løsningen på en finger og forsiktig masser ren hud med den i 5 minutter.
 • Gjenværende olje bør blottet med et papirhåndkle.

Denne prosedyren utføres hver dag om natten.

Mer effektivt kombinere vitaminer A og E.

Det selges under varenavnet Aevit. Påfør den som en oljeoppløsning av vitamin E.

Eteriske oljer

Mange essensielle oljer har en lysende effekt.

Foto: Mange essensielle oljer belyser flekker.

De hemmer produksjonen av melanin, myker huden og fremmer sin hurtige helbredelse.

Denne effekten er spesielt uttalt i teetre, sitrus, lavendel, neroli og rosmarinoljer.

De kan gnides i flekker av akne enkeltvis eller forblande flere typer.

Men du bør fortsatt forstå at det på 1 dag er umulig å bli kvitt postacne. Det er i alle fall en lang prosess.

Salon prosedyrer

Kosmetologi ble også ikke avviket fra dette problemet.

Fra post-acne gjelder følgende metoder:

Foto: Mezokokteyl introduksjon under huden

 • Mesoterapi - innføring av terapeutiske cocktailer under huden, som forbedrer metabolske prosesser og stimulerer fornyelsen. Det er effektivt for flekker og grunne arr;
 • mikrostrømmer - adjuverende terapi for flekker etter akne. Forbedrer metabolske prosesser;
 • laser terapi - hjelper til med å håndtere ikke bare med flekker, men også arr. Flere prosedyrer kreves, hvorefter lettelsen er flatet ut;

Foto: Laserbehandling etter akne

 • median peeling - utføres med bruk av syrer (salicylic, frukt, glykolsyre). Prosedyren er ikke smertefri, etter at det øvre lag av epidermis skreller av, men effekten er basert på dette;
 • dyp peeling - utføres ved hjelp av fenol. Det bidrar til å kvitte seg med ikke bare flekker, men også arr av nesten hvilken grad av kompleksitet. Peeling skader huden, men etter prosedyren opprettes en foryngende effekt, som varer i flere år.

Folk oppskrifter

Tradisjonelle oppskrifter vil også bidra til å kvitte seg med flekker.

Foto: persille kosmetisk is har en bleking effekt.

 • Persille har gode bleking egenskaper. Kosmetisk is er laget av den. For dette blir en haug med greener strømmet med kokende vann og tillatt å infuse. Den avkjølte kjøttkraft helles i form og fryses. På morgenen og om kvelden gni områdene som skal tennes med en isbit.
 • En annen populær oppskrift er honning med kanelpulver. De tas i like store mengder og brukes på flekkene. La i 20 minutter. Denne prosedyren gjøres hver annen dag.

Foto: Kanel honning lyser flekker

 • Et annet bevist verktøy er paraffin. Et lite stykke smeltet i et vannbad, kjøl litt og legg i form av kaker på stedet fra akne. Du kan fortsatt væske, men ikke lenger brenner paraffin påføres flekkene med en bomullspinne. Resten fjernes etter at applikasjonen har avkjølt helt. Denne prosedyren gjøres to ganger i uken. Du kan legge til noen dråper tea tree olje til smeltet parafin.

Spørsmål og svar

Hvordan fjerne friske arr

Mens arrene er friske, er det enklest å fjerne dem.

Foto: Du kan bli kvitt arr med eddik

Til dette formål kan du søke:

 • eple eddik. Det fortynnes med vann 1: 3 og påføres daglig til arret. Deretter smøres huden med en nærende krem. Hvis arret allerede er "med erfaring", blir lotioner laget av epleeddik fortynnet med vann. Hold dem i en halv time, etter at de også bruker en nærende krem;
 • tinktur av hypericum. Det er laget av 2 ss. l. blomster, et halvt glass alkohol. To uker må insistere på et mørkt sted, deretter belastning. De resulterende tinkturørene smørte om morgenen og kvelden. Etter det må du bruke den essensielle oljen av geranium, ingefær, rosmarin, tea tree (valgfritt).

forebygging

Ved de første symptomene på akne bør du tenke på hvordan du kan forhindre utseendet på akne merker.

Disse tipsene vil hjelpe:

Foto: Når et betent element oppstår, bør det umiddelbart helses.

 • brenn akne umiddelbart. Bruk antiseptika med tørkeegenskaper (salicylsyre, calendula tincture, tea tree olje);

Foto: For store utslett, er det bedre å umiddelbart konsultere en lege

 • Hvis det er mye akne, kontakt legen din. I disse tilfellene er behandling med bruk av medisinering;

Foto: Legene anbefaler ikke å klemme komedoner alene.

 • Ikke klem acne deg selv. Det er bedre å regelmessig gå til kosmetologen for å rense huden;

Foto: Det er ikke nødvendig å legge grunnlaget på den betente huden

 • Ikke glans over kviser med dekorative kosmetikk. Det forverrer bare problemet;
 • hvis, etter at pimpleet er åpnet, har det blitt dannet en skorpe på den, ikke rush for å fjerne den. Hun vil forsvinne selv, etterlater ren hud.

Ikke alltid i behandling av akne kan unngå utseendet av spor av dem.

Men hvis du virkelig ikke kunne forhindre problemet, ikke bekymre deg.

Hvordan bruke tjære såpe fra akne? Finn ut her.

Slik fjerner du hypodermisk pimple på haken? Les videre.

Bare velg den rette og ha tålmodighet.

Flere Artikler Om Typer Acne