Hvor vakkert er huden på jenter med plakater reklamestifting eller andre kosmetiske produkter til ansiktet!

Det ser ut til at ansiktet deres er perfekt, det er ikke en enkelt kvise, rødhet, forstørrede porer eller svarte flekker. Men dette er bare et bilde, men i virkeligheten møter alle mennesker alle ufullkommenhetene i huden og prøver å eliminere dem på alle måter, prøver å kvitte seg med svarte steder både hjemme og på kosmetologer.

En av de vanligste hudproblemer er de såkalte "sorte prikkene". De kan vises i alle, uavhengig av alder, kjønn eller hudtype. Svarte flekker (komoneser) er forårsaket av blokkering av sebaceous kjertlene. Som et resultat dannes små hvite tuberkler med en diameter på ca. 2 mm. Det er ingenting annet enn akkumulert talg. Så mange mennesker har et spørsmål om hvordan å bli kvitt sorte prikker slik at det ikke er noen negative konsekvenser.

Årsaker til svarte flekker

Hovedårsaken til svarte flekker er smuss og støv på huden. Hvis kanalen på talgkirtlen er blokkert, viser det seg at en støvfarge som har falt på ansiktets hud, blir låst opp. Lukket tid tillater ikke at den går ut, og dannes derfor ubehagelig, ødelegger hudens utseende, hvite støt med en svart prikk i midten. Vanligvis ser de ut i de mest problematiske områdene hvor huden er mer fet - dette er pannen, haken og nesen. Det er nødvendig å kjempe med svarte steder både hjemme og på skjønnhetspleie, da de gir huden et ryddig og uklart utseende.

En annen årsak til denne hudproblemet kan være usunn diett. En stor mengde krydret, for fet eller søt mat, alkohol, bidrar til blokkering av porene og som følge av dannelsen av komedoner. For å forbedre utseendet på ansiktets hud, er det bedre å nekte bruk av krydder, et stort antall floury, søte og svært salte retter.
Inkluder fisk i kostholdet ditt - det inneholder de nødvendige fettene og oljene til huden din, frokostblandinger, frisk frukt og grønnsaker rik på vitamin A, som er ansvarlig for hudens helse. Nøtter er veldig nyttige fordi de inneholder en stor mengde vitamin E. Drikk et glass kefir eller bifidus før du går i seng. Fermenterte melkeprodukter koloniserer tarmene med gunstige bakterier, som har en positiv effekt på arbeidet i hele tarmkanalen.


Forhindre svarte flekker

Det er viktig ikke bare å kvitte seg med sorte prikker, men først og fremst forsøk å forhindre deres forekomst. Faktisk er problemet i de fleste tilfeller lettere å hindre enn å håndtere det. Derfor anbefaler jeg å starte kampen med svarte flekker hjemme med forebygging.

Forebygging er fremfor alt en systematisk og regelmessig rensing av huden. Uansett hvor sliten du er etter en hard dag, må du alltid rengjøre huden din før du legger deg til sengs. Pass på å fjerne sminke med en spesiell melk eller sminkefjerner.
Vask bort sminkeavfall og andre urenheter med såpeskum som passer til din hudtype.
På slutten av vasken tørk ansiktet med en pore lotion og påfør en nærende krem.

Ikke mindre viktig er ansiktets morgenrensing. Noen forsømmer dem, og tenker at om natten har huden ikke tid til å bli skitten, siden det ikke var sminke på det, og vi gikk ikke ut.
Faktisk om natten skjer forbedrede metabolske prosesser i huden, fornyes huden, noe som resulterer i overskudd av talg og døde celler vises, som må fjernes om morgenen med vann og rensende lotioner.

Flere ganger i uken er det nødvendig med en dypere rensing. Jeg pleier å alternere en rensende maske og peeling for ansiktet. Peeling partikler bør være liten nok til ikke å skade huden.
Det anbefales ikke å gjøre denne prosedyren hvis det er kviser eller betennelser på huden. Dette kan spre infeksjonen enda mer.


Rask bortskaffelse av svarte prikker hjemme

Den enkleste og raskeste måten å kvitte seg med svarte flekker på, er å dampe ut ansiktet og klemme komedien ut. Denne metoden synes jeg ikke veldig attraktiv, fordi den har betydelige ulemper.
For det første, hvis prosedyren utføres feil, det vil si ikke steril, er det bare en forverring av situasjonen mulig - infeksjonen kan komme inn i såret, og et pimple eller sår kan ses på stedet av en knapt synlig svart prikk. Det er også mulig å spre infeksjonen over hele ansiktet.
Den andre grunnen til at jeg ikke liker denne metoden for å kvitte seg med svarte flekker, er smerten i prosedyren.

Vanligvis virker masker fra svarte flekker langsommere enn mekanisk rengjøring, men på den annen side gjør de resultatet mer mykt og delikat, og etter påføring av dem vil det ikke være små riper og arr på ansiktet. Påfør masken på godt renset hud. For å lage masker må du bare bruke ferske ingredienser, så masken blir mer effektiv.

Metode 1.

3-4 dråper honning til halv sitron.
Gni sitron med honning på ansiktet, svarte prikker i områder som nese, hake, etc.
La sitronen ligge med honning i ansiktet i 5 minutter, skyll deretter med kaldt vann.
Du vil se resultatet umiddelbart.

For tørr hud kan du legge til litt krem ​​til denne sammensetningen.

I tillegg gjør denne masken fuktighet i huden.

Metode 2

En veldig effektiv måte å kvitte seg med svarte flekker på, er en blanding av fint salt og brus.

Lag en liten skum med en gel for vask og bland den med en spiseskje brus og med samme mengde salt. Påfør den resulterende sammensetningen til fuktig hud med en bomullspute på områdene av svarte flekker og la det stå i 5 minutter. Ikke vær redd hvis du føler en liten prikkende eller brennende følelse, begynner denne brusen å virke på porene. Deretter vaske masken av med varmt vann og påfør en fuktighetskrem.

Effekten av masken er fantastisk - porene er dypt rengjort, og antallet svarte prikker reduseres markant. Men gjør ikke en maske, hvis ansiktet har betennelse eller kviser, vil det være veldig smertefullt og enda mer irritasjon kan oppstå.


Metode 3.

En av mine favorittmasker, som bidrar til å bli kvitt sorte prikker - kefir. Jeg kaller det "en lat maske", fordi det er nok til å vaske ansiktet med kefir oppvarmet i et vannbad og la det gå i 5 minutter. Maskens effekt er basert på at kefir inneholder syrer som løser opp sebum, det er på tide å bli dypt renset fra innsiden

Metode 4.

Svarte flekker kan løses opp og misfarges ved å tørke ansiktene med en blanding av vann, glyserin og sitronsaft. Bland i like deler glycerin og ferskpresset sitronsaft, legg til en spiseskje rent vann og tørk ansiktet med den resulterende løsningen.


Metode 5.

Og en annen god måte å kvitte seg med med svart flekker er en proteinmaske. Ett eggprotein må blandes med en spiseskje sukker til sukker er helt oppløst.
Halvparten av den resulterende massen må påføres ansiktet og vente til den er helt tørr. Påfør resten av masken på toppen og, som om, slå den med fingertuppene i huden.

Så du må gjøre til masken ikke slutter å holde fast i hendene. Under slike "innkjøring" mellom huden og hendene dannes en klebrig masse som trekker alt smuss fra porene.
Gjør denne prosedyren 1-2 ganger i uken. Etter masken, ikke glem å bruke en fuktighetskrem til huden.

Hvordan bli kvitt sorte prikker i ansiktet hjemme

Rent, friskt ansikt - kort av en kvinne. Hud med svarte flekker indikerer utilstrekkelig omsorg eller forstyrrelse av kroppen (hvis det er mange). Alle som har opplevd effekten av økt talgproduksjon, bør vite hvordan å kvitte seg med svarte flekker i ansiktet hjemme. Og ikke bare bli kvitt, men ikke la dem skje i fremtiden.

Komedoner (svarte prikker i ansiktet og kroppen) vises som et resultat av akkumulering av døde celler, støv, sebum og porene clogging. Så bare en tanke bekymret: hvordan bli kvitt det raskt og helst en gang for alle.

Årsaker til komedoner

 • Utilstrekkelig hudrensing

Hvis du glemmer eller er lat for å vaske av sminke, støv og smuss akkumuleres i porene. Dette er resultatet av små svarte flekker og akne.

 • Overdreven rensing

For mye vask og desinfeksjon er skadelig for det beskyttende laget av epidermis. Hvorfor? For ren hud er forsvarsløs mot nye bakterier. Dette er et problem, et tegn på angst for huden. Sebaceous kjertlene utskiller talg med dobbel kraft. Resultatet - tette porene og svarte prikker.

 • Hormonal ubalanse

Månedlig, graviditet, endokrine systemproblemer fremkaller økt talgproduksjon, noe som fører til tilstoppede porer.

 • underernæring

Fettmat, overdreven forbruk av søtsaker, røkt kjøtt, alkohol påvirker de metabolske prosessene i huden negativt.

 • Dårlige vaner

Røyking reflekteres først og fremst på ansiktet. Huden reagerer raskest på å ta og kreftfremkallende stoffer i sigaretter. De kan forårsake betennelse.

 • Substandard kosmetikk

Vi vil ikke oppdage Amerika at kosmetikk skal være av høy kvalitet og dermatologisk testet. Tvilsomme rettsmidler har en tendens til å akkumulere i porene og ikke helt vasket av med tonics og lotions.

 • Fet sjampo eller balsam

Hvis du er bekymret for komedoner, vær oppmerksom på hva du vasker håret ditt med. Rester av fett sjampo eller balsam kan falle på huden (panne, nakke) og forårsake betennelse i epidermis.

 • Midler som ikke er egnet for hud

Og det skjer. Det er viktig å spore dette mønsteret og endre tonalbasis eller for fet eller ikke nok fuktighetskrem. Det anbefales å bruke spesielt utvalgte produkter som passer til din hudtype.

Hva bidrar til å fjerne svarte prikker: populære metoder

 1. Mekanisk fjerning Øvelse i salonger. Hvis du bestemmer deg for en slik prosedyre, stol på huden din til en bevist mester. Tross alt innebærer metoden manuell rengjøring.
 2. Profesjonell salongrengjøring. Vakuum, laserfjerning, syre peeling er effektiv mot svarte flekker. Det er imidlertid kontraindikasjoner.
 3. Masker og scrubs. Essensen av disse prosedyrene er å skrelle døde hudceller av epidermis, "trekke ut" og lette komedoner.
 4. Par. En rimelig og effektiv hjemme rengjøringsmetode, som er å åpne porene og fjerne smuss fra huden.

Hjemmetoder og oppskrifter fra sorte prikker

Før du bruker blandingen på ansiktet, kontroller om du er allergisk mot komponentene. Legg produktet på håndleddet. Hvis det ikke oppstår en allergisk reaksjon, gjelder det trygt på ansiktets hud.

dampende

 1. Vask hendene først og desinfiser dem med alkohol for å hindre at bakterier kommer inn i de åpne porene.
 2. Steam ansikt over avkok av urter eller vanlig kokende vann. Husk at vann skal være behagelig. Kjernen i prosedyren er at porene åpner og begynner å "puste".
 3. Det anbefales å utføre prosedyren i 20 minutter.
 4. Når du er ferdig, tørk huden med sitron - det vil bidra til å begrense porene.

ekstrudering

 1. Det raskeste rådet om hvordan du kvitte seg med sorte prikker er manuell fjerning. Husdamphud, gnidd med hydrogenperoksid eller et stykke sitron.
 2. Fingre (ikke negler, hvor utenlandske bakterier bosetter seg!) Klem forsiktig de svarte prikkene.
 3. Etter prosedyren behandles huden med peroksid, sitron.
 4. Dag gjelder ikke sminke.

Naturlige masker og skrubber

Gaver fra naturen renser huden fra komedoner, og tar vare på sin skjønnhet og elastisitet. Hvis du vil vite hvordan du kan kvitte seg med svarte flekker hjemme, kan du bruke naturlige produkter: brus, salt, kefir, egg, leire, sitron, havremel, honning, sukker, kanel, kakao, gelatin, grønn te, olivenolje, aktivert trekull. På grunnlag dannes mirakuløse masker og skrubber. Ingredienser kan brukes både individuelt og i kombinasjon med andre komponenter.

Soda og salt

For tørr hud, bruk forsiktig. Soda reduserer betennelse og salt fjerner giftstoffer.

 1. Rumble ansikt.
 2. Bland salt og brus i like deler.
 3. Gni blandingen inn i problemområdene ved hjelp av en bomullssvamp ved bruk av milde sirkulære bevegelser.
 4. Vask masken med kaldt vann.
 5. Påfør en lett beroligende krem.

Soda og vann

 1. Ta brus og salt, bland.
 2. Søk om en halv time på området med svarte prikker.
 3. Vask ansiktet med kaldt vann.

Soda og Havregryn

 1. Hold ansiktet ditt over dampen.
 2. Bland flakene med brus (1 ss. Skje med 1 ts.).
 3. Legg til kefir på skrubbe.
 4. Gni i en sirkelbevegelse i de sorte prikkene i 2 minutter, vask deretter.

Anti-inflammatorisk produkt med helbredende egenskaper. Naturlig antiseptisk.

 1. Varm en liten mengde honning i mikrobølgeovn.
 2. La honningsmasken stå i 15 minutter, skyll deretter.

Honning og sitron

 1. Finhakk et stykke sitron.
 2. Legg til 1 skje honning.
 3. La være å handle i 10-15 minutter.
 4. Skyll grundig.

Honning og kanel

 1. Ta 1 spiseskje kanelpulver og bland med 2 ss honning.
 2. For å utvide porene, hold ansiktet over dampen.
 3. Litt massasje huden i ansiktet, skyll.

Honning og grønn te

 1. 1 ss. l. honning og grønn te blandes med 1 ts. eple cider eddik og 2 liter. sukker.
 2. Påfør ansiktshuden i en halv time.
 3. Vask ansiktet ditt

Salt og sitron

Sitron er en naturlig blekemiddel.

 1. Kombiner salt og sitronsaft i samme mengder.
 2. Påfør produktet til problemområdet.
 3. Hold til helt tørr. Vask ansiktet med kaldt vann.

havreflak

Havregryn inneholder mange nyttige vitaminer og mineraler, en "børste" som feier dyp hud fra huden.

 1. Kryss et par skjeer med havremelflak og legg til vann.
 2. Spred blandingen i en sirkulær bevegelse i komedoner.
 3. Hold masken i en halv time. Vask av.

Egg, sukker og sitron

 1. Pisk protein av ett egg med sukker og 1 ss. l. sitronske.
 2. Påfør blandingen på ansiktet i 15 minutter.
 3. Vask ansiktet ditt

kefir

Melkesyre bekjemmer hudkontaminering ved dypt rensing av huden.

 1. Bruk kefir på det svarte punktområdet. La i 20 minutter.
 2. Skyll med kaldt vann.

Gelatin og melk

Aktivt karbon kan også legges til masken.

 1. Bland i like deler gelatin og melk. Varm i et vannbad til en slurry.
 2. Påfør ansiktet i to lag. Den andre - etter at den første tørker.
 3. Hold masken i 20 minutter. Vask av med vann ved romtemperatur.

Aktivert karbon

Kull - en naturlig absorberende, fjerner skadelige stoffer, giftstoffer og slagger som har akkumulert i lagene av epidermis. For tørr og kombinasjonshud blir et fermentert melkeprodukt tilsatt i stedet for vann.

 1. Fire tabletter av aktivert karbon knuses i pulver.
 2. Tilsett kokt vann ved romtemperatur, bland.
 3. Påfør til sone av komedoner. La blandingen tørke.
 4. Skyll av rester av kull grundig.

Leire og aktivert karbon

 1. Pulver flere tabletter av trekull.
 2. Ta blandingen til en slurry-tilstand ved å legge til en skje med leire med vann.
 3. Påfør problemområder i 20 minutter.
 4. Vask av med vann.

Kakao og Olivenolje

 1. Bland kakaopulver (2 ss) med brunt sukker.
 2. Legg til et par teskjeer olivenolje.
 3. Påfør blandingen til det dampede ansiktet. Gni lett inn i problemområder.
 4. Skyll med kaldt vann.

Tannkrem og salt

 1. Bland 4 deler tannkrem med 1 del salt.
 2. Påfør blandingen på et fuktig ansikt.
 3. Hold i 5 minutter. Vask av med vann.

Hvordan lage og bruke masker, se på videoen.

Forebygging og tips

 1. Fjern alltid sminke før sengetid.
 2. La huden din hvile - gå uten sminke.
 3. Bruk kosmetikk av høy kvalitet.
 4. Rengjør huden 2 ganger i uken.
 5. Tørk ansiktet og nakken med avkok av urter og isbiter.
 6. Lag en sitron-agurk tonic og tørk ansiktet med det etter vask.
 7. Ikke bruk såpe og lotioner som inneholder alkohol - de tørker ut huden og forårsaker økt talgkirtler.
 8. Om morgenen og kvelden vaske med kaldt vann.
 9. Ikke rør ansiktet med skitne hender.
 10. Drikk 2 liter vann per dag.
 11. Få nok søvn. Ansiktet sparer i seg selv tretthet.
 12. Spis en naturlig, rik på vitaminer mat.

Bare systematiske hudpleieprosedyrer, kombinert med et balansert kosthold, kan gi det ønskede resultatet på lang sikt. Øyeblikkelig folkemessige rettsmidler for å kvitte seg med sorte prikker er vanskelig. Men vurderinger sier at dette er ekte. Sjekk på deg selv?

Hvordan bli kvitt sorte prikker i ansiktet hjemme?

Svarte prikker er et vanlig problem som gir et ansikt et forsømt utseende.

Faktisk er disse porene som er tilstoppet med en blanding av fett og keratin. Når overflaten lokaliserer komedoner, begynner de å interagere med oksygen, noe som senere fører til oksidasjon.

Mange mennesker er interessert i hvordan du fjerner sorte prikker hjemme.

Hudpleie regler

For å redusere sværhetens sværhet og forhindre utseende, må du følge nøkkelreglene for hudpleie:

 1. For å normalisere metabolske prosesser, anbefales det å drikke minst 2 liter vann hver dag.
 2. Av stor betydning er en full søvn. Under resten av stoffet blir det effektivt rengjort av giftige stoffer. Brudd på søvnmodus provoserer opphopning av slagge under dermis, og fremkaller dannelsen av komedoner og akne.
 3. Du må spise fullt og balansert. I stedet for raffinerte produkter anbefales det å bruke frisk og naturlig.
 4. Hver kveld anbefales det å fjerne resterende kosmetikk og urenheter fra hudoverflaten. Spesiell oppmerksomhet bør tas opp til problemområder. Ikke forsøm myke scrubs.
 5. Minst en gang i uken skal huden dampes ut. For å gjøre dette kan du bruke spesielle kompresser, bad eller parafinbad. Takket være dette kan du kvitte deg med fete trafikkorker.
 6. Dermatologer anbefaler lokalt å bruke varme masker 1-2 ganger i uken. De vil gi huden effektiv rensing og fylle den med nyttige stoffer.

Systematisk bruk av gunstige renseprosedyrer vil raskt fjerne de svarte prikkene og redusere alvorlighetsgraden av betennelse. Dette vil forhindre dannelsen av sår og spredning av smitte i ansiktet.

For prosedyren kan du bruke hjemmelagde formuleringer eller bruke profesjonelle verktøy. Det er viktig å kontrollere deres sammensetning - oljer, konserveringsmidler og dufter fører til tilstopping av porene, noe som provoserer dannelsen av komedoner.

Hemmeligheter for å rense huden

Mange mennesker er interessert i hvordan å rengjøre ansiktet fra svarte flekker hjemme. Den viktigste måten å løse dette problemet på er å rense ansiktet.

Bare systematisk fjerning av komedoner vil bidra til å gjøre huden jevnere og mer attraktiv.

Den enkleste metoden som bidrar til å få ut de sorte prikkene, er å ekstrudere dem. Dette kan gjøres selvstendig, etter regler for desinfeksjon.

Imidlertid anbefales pre-face å forberede. For å utvide porene og fjerne fettplugger, må du dampe huden.

De viktigste dampprosedyrene omfatter følgende:

 1. Dampbad - i en liten beholder må du varme vannet og legge til en skje av vegetabilske ingredienser. For dette formålet, perfekt salvie, kamille, St. John's wort. Du må også legge til en dråpe essensiell olje av sitron, eucalyptus eller tea tree. Deretter kan du lene seg over pannen, dekke hodet med et håndkle og puste varm luft i 15 minutter.
 2. Hot masker - for dette formål må du bruke ferdige formuleringer som har en dampeffekt. Disse inkluderer en varm skrubbe, en maske med blå leire, spesielle dampstrimler.
 3. Et besøk på badet eller bruken av varme kompresser. Under slike prosedyrer åpnes porene under påvirkning av vann og damp. For å øke effektiviteten av økten, bør flere manipulasjoner kombineres samtidig. Kamilleavkok kan brukes som komprimering. For å gjøre dette, er det nødvendig å fukte gasbindet brettet i flere lag og legge det på ansiktet.

Etter å ha dampet huden, bør de sorte prikkene forsiktig presses ut. For å gjøre dette, vask hånden, pakk fingrene med en steril klut og fukt med hydrogenperoksid.

Det anbefales å fjerne bare de ålene som lett kan nås. For å gjøre dette, trykk bare på de svarte punktene på begge sider.

Hvis visse komedoner ikke kunne fjernes umiddelbart, anbefales det å forlate dem. Overdreven innsats kan forårsake betennelse.

Behandlet hud kan tørkes med salicylsyreoppløsning. Også et utmerket alternativ ville være en tonic for fet hud eller et ekstrakt som har strammende egenskaper.

Etter rengjøring bør du ikke bruke kosmetikk - huden skal hvile.

Svar på spørsmålet om hvordan du rengjør ansiktet av akne og svarte flekker i hjemmet, man kan ikke glemme lappen. Dette verktøyet er et utmerket alternativ til damping.

Det er limt på vingene og baksiden av nesen og forlatt for den tiden som er angitt i instruksjonene. Etter dette anbefales det at plasten raskt fjernes.

Slike striper kan gjøres med egne hender. For å gjøre dette, bland bare gelatin og melk og sett den resulterende blandingen i 10 minutter i mikrobølgeovnen. Det anbefales å bruke en varm masse på nesen, vent til den stivner og fjern filmen med sorte plugger.

Også hjemme, kan du bruke en spesiell enhet som virker som vakuum. Ved hjelp av en spesiell dyse opprettes et negativt trykk som sikrer at pluggen trekkes ut av porene.

Det er nødvendig å utføre rengjøring med ekstrudering en gang hver 1-2 uke. Ved hyppig avkobling er det risiko for porekspansjon, noe som bare vil forverre situasjonen. Damprensing er ganske akseptabelt å kombinere med andre metoder.

Effektive maskeoppskrifter

For å fjerne svarte prikker er det ganske mange effektive masker. De er veldig enkle å bruke og krever ikke en stor mengde kostnader. Det er nødvendig å velge midler med hensyn til personlige preferanser og individuelle reaksjoner i huden.

For å sjekke sammensetningen, må du ta en test for allergi - sett blandingen på håndleddet og la den gå i en halv time. Hvis rødhet eller brenning er fraværende, kan du velge denne oppskriften.

Soda maske med salt

Soda har sterke antiinflammatoriske egenskaper og behandler raskt irritasjon.

Salt er hovedbestanddelen i mange skrubber. Dette skyldes evnen til å fjerne toksiner og komoner fra de øvre lagene av dermis. Etter påføring blir ansiktets sammensetning lysere og mer ugjennomsiktig.

For å få masken til nytte må du utføre følgende handlinger:

 • rengjør og damp huden
 • bland i like deler salt og brus;
 • dypp en våt bomullsskive i blandingen;
 • å behandle de berørte områdene av dermis i sirkulære bevegelser, uten å gjøre sterkt press;
 • vaske av sammensetningen, utfør prosedyrer for innsnevring av porene og påfør en passende krem.

Mask med havregryn og kefir

Havregryn inneholder mange næringsstoffer som huden trenger. Disse inkluderer vitaminer, proteiner, sporstoffer. Et slikt verktøy kommer inn i porene og sikrer fjerning av smuss.

Kefir har en beroligende effekt på irritert hud.

Hvis du vil bruke masken, må du utføre følgende handlinger:

 • ta 1 ss hakket havregryn, 1 teskje fint salt og litt borsyre;
 • bland den resulterende sammensetningen med kefir for å oppnå en kremaktig konsistens;
 • fordeler blandingen jevnt over ansiktet og la det gå for en kvart time;
 • våte fingre med en fin massasje av tett hud og vask med kaldt vann.

Mask med aktivert karbon og leire

For å raskt og effektivt rengjøre ansiktets hud, kan du bruke aktivt kull. Dette verktøyet har uttalt absorberende egenskaper. På grunn av dette gjør masken deg i stand til å fjerne akkumulert smuss og fett fra forstørrede porer.

Så, hvordan bli kvitt svarte prikker på nesen hjemme? For å gjøre dette, anbefales det å gjøre følgende:

 • rengjør og damp huden
 • slip 2 tabletter av trekull til en fin smuling;
 • legg til en spiseskje kosmetisk leire;
 • Hell i kaldt vann for å få konsistensen av rømme
 • Påfør komposisjonen på huden med en bomullspute og la den stå i 20 minutter.


Peeling særegenheter

Peeling anses som en annen populær prosedyre som hjelper med å rense porene. Takket være implementeringen, kan du svare på spørsmålet om hvordan du blir kvitt sorte prikker i ansiktet hjemme om 1 dag.

Prosedyren består i den mekaniske virkningen av slipende partikler på det øvre laget av epitelet.

Rengjøring med peeling er kontraindisert for personer som har irritasjon eller betennelse på huden. Også en begrensning er tilstedeværelsen av åpne sår.

Havre skrubbe

For å utføre denne prosedyren, trenger du:

 • rengjør og damp huden
 • ta en spiseskje frokostblanding og en teskje sodavann;
 • legg til kefir, slik at massen har fått gjennomsnittlig tetthet;
 • Påfør ansiktet og utfør massasjebevegelser i noen få minutter.

Kakao skrubbe

Dette verktøyet er svært effektivt. Hvordan hjemme for å fjerne de svarte prikkene på nesen med det?

For dette trenger du:

 • bland 2 ss kakao og brunt sukker;
 • Hell 2 ss olivenolje og bland;
 • damp dermis og lett massasje ansiktet i 2 minutter, spesielt oppmerksom på problemområder;
 • vask ansiktet med kaldt vann.

Påfør huden scrubs trenger to ganger i uken. På grunn av dette vil det være mulig å unngå opphopning av forurensning i cellene i dermis. Dette vil være en pålitelig forebygging av komedones utseende.

Det er ganske mulig å takle sorte prikker selv. Takket være bruken av dampbad, rensende masker og skrubbe, kan du fjerne komedoner og gjøre huden vakrere.

Det er svært viktig å strengt følge prosedyrens regler og ikke utføre det hvis det er kontraindikasjoner.

Hvordan kan jeg kvitte seg med svarte prikker effektivt?

Da jeg var yngre og hørt fra noen som naturlig (og ofte hjemmelaget) betyr å passe på at deres utseende er bedre enn kjøpt, trakk jeg og trodde at denne personen ikke hadde penger for kjøpte midler.

Og se på meg nå... Jeg oppfordrer deg selv til ikke å kjøpe mer alle disse hodene, nivei, frukt og andre lignende sjampo, fordi jeg vet hvordan de påvirker håret (les artikkel 12 tiltak mot hårtap).

Jeg oppfordrer deg til å bruke naturlig kosmetikk (for eksempel artikkelen "Hvordan velge riktig hygienisk leppestift") og bruk naturlige hårmaskere.

Jeg gjør det av en grunn: Jeg har selv gjennomgått en rekke problemer med utseendet mitt (sterkt hårtap, flammer i ansiktet mitt, små bryster, etc.), og nå kan jeg også definitivt si at naturlige rettsmidler er bedre.

Problemet med svarte flekker i hele T-sonen har hjemsøkt meg i mange år. Hvem de er, vet de veldig godt at det er veldig veldig vanskelig å kvitte seg med disse ekkel skjønnhetsbrytere, og spørsmålet "er det mulig å bli kvitt sorte prikker i prinsippet, eller er det alle tomme forhåpninger?" Kommer i tankene mer enn en eller to ganger.

Og som forresten, for alltid å prøve å kvitte seg med disse svarte prikkene, prøvde jeg ikke i flere år: spesielle skrubber og masker, dampende og limstrimler, annonserte tonics og til og med kosmetiske prosedyrer i salongen.

Så hva? Og ingenting. Det virket til og med for meg at det som følge av svarte prikker ble mer og mer: Hvis de først fulle hele nesen og haken, klatret de seg på pannen, kinnene, under nesen og på overleppen, og kosmetikkene stoppet helt og holdent med å skjule denne skammen.

Det er alltid synd å bruke mye penger på noe som ikke gir resultater. Og så fikk jeg så sorte prikker. Hvordan bli kvitt svarte flekker hjemme - Internett hjalp meg med dette problemet igjen)

Jeg leste mange artikler, gjennomgått en masse videoer... Blant annet snublet jeg på en naturlig maske mot svarte prikker, som jeg aldri hadde prøvd før.

Denne masken bidrar til effektivt å kvitte seg med svarte prikker på nesen, på pannen, på haken, på kinnene.

Jeg gjorde det en gang, og ansiktet mitt ble renere. Laget to - enda renere. Selvfølgelig gikk ikke alle de svarte prikkene bort på en gang (vel, åh, mange av dem!) Så jeg klarte helt å kvitte seg med de sorte prikkene bare etter to måneder.

Men hva er to måneder? Tross alt målet rettferdiggjort seg selv: huden min har blitt veldig ren, de svarte prikkene vises ikke igjen, jeg trenger ikke å smøre meg selv med flere lag av toning og pulver. Og det er vakkert. Og for å fjerne de svarte prikkene fra ansiktet raskt, om en dag eller to - er dette virkelig umulig.

Det er på tide å fortelle oppskriften fra de svarte punktene:

TRINN 1. LAGRE EN MASK.

Masken for ansiktet fra de svarte prikkene er veldig enkel: fjern egget fra kjøleskapet, bryte det og skille det hvite fra eggeplommen.

Du kan hælde hvit og eggeplomme i to forskjellige kopper: Vi bruker hvit til ansiktet, og du kan legge til et par flere komponenter til eggeplommen og lage en maske for håret (senere skal jeg skrive hvordan).

Vi tar en krus med protein og pisk det med en gaffel slik at et hvitt skum oppstår på overflaten av proteinet.

Forbered øyeblikkelig flere servietter - det vanligste, tynne, enkeltlag, hvitt (slik at ingen fargestoffer).

TRINN 2. RENGJØR HUDEN.

Pass på å fjerne all sminke, tørk hele ansiktet med tonic, vask godt med varmt (ikke kaldt!) Vann.

TRINN 3. Løs oppstillingen.

Det er nødvendig å koke vann (helst i en kasserolle, det er ikke nødvendig å helle kokende vann fra kjelen inn i plastbeholderen, da plasten frigjør skadelige stoffer ved oppvarming).

Du kan kaste en pose med kamille i samme panne (selges i apotek, en boks med "Kamilleblomster" med 20 eller flere filterposer, billig). Vannet blir gulaktig.

Legg deretter pannen på bordet eller håndkleet, dekk med et stort håndkle og damp ut ansiktet over denne pannen. Protein på denne tiden er i sirkelen og når romtemperatur.

Tips for dette trinnet:

- Du kan sitte på ansiktet før filmen eller forestillingen, slik at den ikke er så kjedelig, og det er ikke noe ønske om å fullføre stripping så snart som mulig.

- Ikke hold ansiktet over pannen hvis du er skadet eller veldig varmt: juster ansiktets stilling over pannen, gi ham en kort pause. Målet vårt er ikke å sveise ansiktet, men for å gjøre porene åpne så brede som mulig.

- Du må dampe ansiktet ditt til svette blandet med kondensat strømmer fra det. Du vil føle dette øyeblikket.

- viktig: Jeg gjentar, ikke glem sikkerheten, ikke skyll ansiktet ditt!

TRINN 4. TRE MASKET.

Vi kryper ut fra håndkleet, promakivaem ansiktet med et serviett (ikke tre! Ellers blir noen av porene lukket med smurt fett). Igjen, flere sekunder, pisk proteinet aktivt.

Deretter må du gjøre en slik ting: Hvis du har svarte prikker på nesen, må du holde fingrene (rene!) I neseborene og trykk godt (men uten fanatisme) på nesens vinger fra innsiden (som om du prøver å klemme ut de sorte prikkene på denne måten). ).

Hvis det er svarte prikker på overleppen, kan du holde fingrene under leppen og gjøre det samme med det.

Viktig: Vi berører ikke huden i ansiktet hele tiden!

Deretter løper vi rene fingre i et krus med pisket protein og bruker protein til problemområder i ansiktet (trykk ikke på ansiktet og i ingen tilfelle påvirke området rundt øynene!).

Etter det må du lim biter av serviett til de pleisterte områdene og presse dem forsiktig med fingrene i ansiktet.

Etterpå smeder vi ekornet på de samme stedene, men allerede på toppen av servietter. All maske er påført.

Forresten: Kamillevann kan ikke helles ut - hvis det blir rent, kan det brukes som skyll etter vasking av håret når vannet blir litt varmt. Du kan til og med podgadvat denne proteinmasken for å vaske hodet)

TRINN 5. GJØR MASKET FAST.

Ikke fjern masken mot de sorte prikkene før tiden, så det vil ikke være noen effekt i det hele tatt.

Når masken begynner å tørke, vil du føle at ansiktets hud er strammet til nesen (hvis masken bare påføres nesen, vil du føle hvordan nesens hud strammes). Ikke rør noe med fingrene dine på dette tidspunktet.

Når masken hardes helt (du vil føle at den er blitt stein: du kan peke den med fingrene, det vil virkelig bli veldig vanskelig), så kan du forsiktig fjerne den. Jeg holdt vanligvis masken mot de sorte prikkene i omtrent en time.

Det fjernes enkelt, med bare noen få bevegelser, som trekker innholdet i så mange porer fra ansiktet ditt. Du kan til og med se på en tilbøyelighet til det fjernede serviett og se hvor mange fremspringende pustler og svarte punkter dukker opp på den. Ingen klebrig stripe kan hente så mange svarte prikker.

Når du har fjernet masken, må du ikke røre ansiktet med hendene, umiddelbart gå til vask.

I speilet kan du se at ansiktet er blitt renere, men det kan fortsatt være mange svarte prikker.

Ikke bekymre deg - dette er normalt: For det første er det umulig å åpne og rense alle porene samtidig, og for det andre er mange svarte prikker fortsatt dype nok under huden og kan ikke hekta.

Etter noen dager kan du gjenta denne masken. Ikke gjør en maske mer enn en gang om dagen og ta en pause på minst 5 dager mellom masker.

TRINN 6. Ta vare på ansiktet.

Nå er porene i ansiktet fortsatt åpne, og du må lukke dem slik at det ikke kommer noe smuss inn i det.

For å gjøre dette må du vaske godt, for å rengjøre rester av protein fra ansiktet, og for å fullføre vaskingen med isvann. Det er veldig bra hvis du alltid har frosne isterninger med samme kamille i fryseren: Hvis du tørker ansiktet med is etterpå, vil porene dine smale umiddelbart.

Viktig: Ikke bruk kosmetikk umiddelbart etter denne prosedyren, la huden din komme tilbake til normal tilstand.

Noen få tips for å kvitte seg med sorte prikker:

Du vil sannsynligvis ikke ha de svarte punktene til å danne igjen. Det er ingen mening å bruke så mye tid på masken og fjerne de svarte prikkene, hvis de senere oppstår igjen og igjen.

Derfor, hvis du bestemmer deg for permanent å kvitte seg med sorte prikker, må du nærme dette problemet fra andre sider:

- Jeg vet at noen jenter fra og til forsømmer kvelden vask og sminke fjerning. Glem det fra nå av! Trenger å vaske hver dag! (Hvordan vasker du riktig?)

- Kast gamle toner av lav kvalitet og pulver til fiken (de tetter bare porene). Ideelt sett bør de glemmes. Hvis du gjør alt riktig, vil de etter en viss tid ikke være nødvendig (bortsett fra noen hendelser for å jevne ut tonen i ansiktet).

- Ikke gni ansiktet med skitne hender og vask ansiktet håndtere oftere. Ta med noe søppel i porene, hvoretter dannelsen av absessen begynner, er veldig enkel.

- Klem aldri de svarte punktene.

- Tenk på kostholdet ditt. Det er ingen mening å spise chips, cola og joggesko hver dag og klage på hudproblemer.

- Etter at du har renset huden, må du alltid lukke porene med iskaldt vann eller is.

Jeg ønsker at alle skal bli kvitt de svarte punktene for alltid og glemme hva det handler om!)

Flere Artikler Om Typer Acne