INCI: Isopropylmyristat

Produksjon: Tyskland

Isopropylmyristat er et løsningsmiddel og emolent med høy grad av flytbarhet. Det er mye brukt som en mykgjørende komponent i kosmetiske produkter. Reduserer følelsen av fett i kremer som inneholder en stor mengde oljekomponenter. Den er lett kombinert med alle typer kosmetiske råvarer, er lett emulgert, gjør det mulig å oppnå lavviskosemulsjoner, som lett absorberes i huden, ikke etterlater seg klær og fett. Det kan tjene som en dermatologisk bærer, da det letter transport av legemidler i transdermale formuleringer.
Brukes i kremer, lotioner, dekorative kosmetikk, aerosoler, alkoholpreparater, emulsjoner og oljer for huden, spikerprodukter, barbersammensetninger, i parfyme, i farmasøytiske kremer og salver.

Kosmetiske egenskaper:
- penetrerer huden veldig bra;
- mykner huden
- skaper en hyggelig glidende følelse når du bruker kosmetikk;
- skaper en god fordeling av pigmenter;
- utmerket løsningsmiddel base for aromatiske sammensetninger (dufter, essensielle oljer);
- base for tørr ånder

Bruk:
- emulsjoner, med lavt fettinnslag, men utmerket penetrasjon og god glidende effekt;
- i kremer, balsam, oljeserverum;
- i sminkeprodukter: dekorative kosmetikk (pulver, øyenskygge, rødme, etc.);
- base for å lage duftende oljer;
- alkoholholdige drikker og uten alkohol (fet, men ikke fett);
- formuleringer til bruk i flasker med en spray (vegetabilsk analog cyklometison)

Parfyme med isopropylmyristat brukes best til overflaten av huden i nakken og hendene. Ikke bruk på klær, for å unngå faren for flekker.

Løselighet: Etanol, aceton, kloroform, etylacetat, fett, oljer, toluen; flytende hydrokarboner. Ikke løselig i vann, glyserin, glykoler.

Anbefalt bruksdose: opptil 10%

1 - 10% i kosmetiske produkter (krem, melk, oljer, valle, balsam)
10-80% i formuleringer til bruk i sprøyteflasker
20-90% som parfyme base (alkohol eller blandes med 90 ° alkohol)

Formler for sammensetningen fordelt gjennom sprøyten:

Alkohol (100 ml.)
Eteriske oljer og / eller dufter: 40 ml.
Isopropylmyristat: 30 ml.
Alkohol 90 °: 30 ml.

Uten alkohol (100 ml.)
Eteriske oljer og / eller dufter: 50 ml.
Isopropylmyristat: 50 ml.

forholdsregler:
Oppbevares utilgjengelig for barn.
Ikke svelg.
Unngå kontakt med øynene.
Ikke anbefalt for problematisk hud utsatt for akne.

Lagringsforhold: oppbevares ved romtemperatur, beskyttet mot fukt og lys. Etter bruk, lukk flasken godt.

Vi inviterer personlig! :)

Sider 1

Du må logge inn eller registrer deg for å poste et svar.

Innlegg [1]

1 tema fra olia 2013-09-01 22:49:19

  • Olia
  • administrator
  • inaktiv
  • Registrert: 2012-09-21
  • Meldinger: 237

Tema: Isopropylmyristat

INCI: Isopropylmyristat.
Fysiske egenskaper:
Isopropylmyristat er en fargeløs, gjennomsiktig olje som er praktisk talt luktfri. Konsentrasjonen er minst 92 prosent. Den løses godt i olje og oppløses ikke i vann.

motta:
Isopropylmyristat er oppnådd fra den lette brøkdel av olje. Først isoleres propylen fra den, som senere hydreres og isopropylalkohol oppnås. Deretter bidrar esterifisering med myristinsyre til å oppnå isopropylmyristat.

Beskrivelse:
Isopropylmyristat tilhører gruppen av blødningsmidler - stoffer som forblir på overflaten av huden, gir det glatt og mykhet. De fleste kosmetikkprodusenter injiserte isopropylmyristat i sammensetningen av kremer for ansikt, hender, så vel som i dekorative kosmetikk.
Kosmetikk med isopropylmyristat forlater ikke følelsen av fett, de gir huden fløyelsmykhet, glatthet og fuktighet.
Isopropylmyristat, et syntetisk fett, en komponent som tjener som et mykemiddel i en emulsjon, en syntetisk olje. Godt fordelt på overflaten av huden, noe som gjør den myk. Undertrykker tørkeffekten av alkohol. Brukes i deodoranter. Komedogen ingrediens.

funksjoner:
- høy flytbar emolant;
- mye brukt som mykningskomponent i kosmetiske produkter;
- reduserer følelsen av fett i kremer som inneholder en stor mengde oljekomponenter;
- det kombinerer godt med alle typer kosmetiske råvarer, det er lett emulgert, det gjør det mulig å oppnå små viskøse emulsjoner som lett absorberes i huden, og gir ingen følelse av klebrighet og oljevann, myker huden godt.
- ofte brukt som luktfiksere;
- undertrykker tørkeffekten av alkohol;
- kan tjene som en dermatologisk bærer;
- Meget godt absorbert av huden: absorberer i huden, etterlater ingen fettfilm, reduserer fettinnholdet i kremer, serum, balsam og oljer;
- beroligende: nærer og myker huden
- passer godt på huden, skaper en hyggelig glidende effekt i formlene;
- fremmer god dispersjon av pigmenter;
- besitter komedogene egenskaper.

søknad:
- I emulsjonen: Fremstilling av krem ​​og melk med en behagelig glatt konsistens og god absorpsjon.
- I omsorgsfulle oljer, balsamer og oljeholdige serum.
- I sminkeprodukter: foundation, rødme, dekorative kosmetikk.
- Nærende kremer med en lett tekstur.
- Oljeformet serum
- Barbering produkter
- Komprimerte pulver (øyenskygge, rødme)

dosering:
1 - 10% i kosmetiske produkter (kremer, melk, oljer, serum, balsam).
10-80% i formuleringer for sprayprodukter.
20-90% som base av ikke-alkoholholdige parfymer eller blandet med alkohol ved 90 °.

prosedyre:
I kosmetikk: i en høyde på 1 til 10% i en blanding med vegetabilsk olje, i oljefasen for å oppnå emulsjoner, oljer og omsorgsfullt balm.
Det kan brukes både varmt og kaldt, avhengig av oppskriftsformlene.
I formuleringer for sprøyter: Blandet med essensielle oljer og / eller smaker (20-50%) og, om nødvendig, alkohol i 90 ° (20-30%).
Forberede brennevin uten alkohol (oljeaktig, ikke-fet): Fortynn 10-20% av blandingen av essensielle oljer og / eller kosmetisk duft i isopropylmyristat (om nødvendig blandet med alkohol ved 90 °). Disse parfymer brukes på lokalisert hud (nakke, håndledd). Ikke spray på klær, flekker kan forbli.
Forberede en parfyme uten alkohol (oljeaktig, ikke fettete): Fortynn 10-20% av blandingen av essensielle oljer og / eller kosmetisk smak i isopropylmyristat (om nødvendig blandet med 90 ° alkohol). Disse parfymer brukes på lokalisert hud (nakke, håndledd). Ikke spray på klær, flekker kan forbli.

Tilleggsinformasjon:
Det bør bemerkes at mykningseffekten av isopropylmyristat er dens største fare. Ifølge resultatene av forskningen har dette stoffet en høy komedogen aktivitet. Isopropylmyristat, som er igjen på overflaten av huden, tresker i sebaceous kjertlene, og derved provoserer dannelsen av inflammatoriske elementer i form av kviser og komedoner. Det er derfor folk med problem og fet hud bør velge kosmetikk som ikke inneholder isopropylmyristat.

Den eneste

Se i vesken din og se på innholdet i din kosmetiske veske. Er alt trygt for deg? Bruker du disse verktøyene, legger du deg i fare?

Enhver kosmetikk er en krukke hvor kjemikalier er vedlagt: biologisk aktive ingredienser, fuktighetsgivende, nærende, vitaminer, sporstoffer, dufter, smaker for behagelig lukt, konserveringsmidler for lang holdbarhet.

Forskere har samlet en liste over komponenter som er potensielt farlige for helse:

1. Dufter og smaker. Disse stoffene, som gir kosmetikk en behagelig aroma, er ikke så ufarlig som det kan virke ved første øyekast. Ofte inkluderer "dufter og dufter" stoffer som forårsaker allergi eller hormonforstyrrelser.

2. Konserveringsmidler. De brukes til lang lagring av et produkt. Mange konserveringsmidler reduserer regenereringsprosessen (fornyelse) av huden kraftig. Og hvis unge voksende organismer på en eller annen måte er i stand til å takle dette, så for de som er over 30-35 år, er dette et alvorlig problem, fordi det fører til en progressiv aldring av huden.

3. Nanopartikler. Svært ofte indikerer kosmetikk ikke engang at det bruker nanopartikler. Imidlertid blir de ofte brukt i øyenskygger, bronzatorer, lotion, solkrem. Og selv om studier hevder at fordelene med nanopartikler i samme solkrem kosmetikk oppveier den potensielle risikoen, bør du være forsiktig med slike stoffer, siden nanopartikler kan komme direkte inn i blodet.

4. Polyetylenglykoler (polyetylenglykol, PEG). De er mye brukt i kosmetikk, husholdnings kjemikalier, tekstil, gummi, metallbearbeiding industri, farmakologi. Forstyrrer tørking av vannkosmetikk, bruk i masker filmer. Jo lavere tallet etter forkortelsen PEG, desto lettere går stoffet inn i huden. I produksjonen av denne ingrediensen kan imidlertid spormengder av 1,4-dioksan, polycykliske aromatiske komponenter, der forskere mistenker kreftfremkallende egenskaper, forbli.

5. Isopropylmyristat - en organisk eter, i kosmetikk, fungerer som en mykgjørende middel (myker huden, forenkler penetrering av aktive stoffer). Faktum er at isopropylmyristat er skadelig for minst to grunner. For det første på grunn av dannelsen av kreftfremkallende nitrosaminer fra denne forbindelsen når den kommer i kontakt med huden. For det andre, isopropyl komedonoobrazuyuschim har en uttalt effekt, det vil si på grunn av blokkering av stoffet munningene av hårfollikler og talgkjertler i huden oppstår komedoner - hvite og sorte "poeng", som deretter blir deretter dannet inflammatoriske elementer - knuter og pustler.

6. Petrolatum er et stoff som er avledet fra råolje. I tillegg til at det kan forårsake for tidlig aldring av huden, kan resterende mengder kreftfremkallende stoffer, som 1,4-dioksan, finnes i dette stoffet. I Canada tilhører petrolatum klassen av potensielle kreftfremkallende stoffer, mutagene og miljøgifter.

7. Triclosan. Denne antibakterielle komponenten brukes i mange kosmetikk. Forskere anser det som et potensielt kreftfremkallende middel. Triclosan er assosiert med misdannelser, kreft, leverproblemer, utvikling av superresistente bakterier. I tillegg akkumulerer triclosan i fettvev hos mennesker og dyr. I noen tilfeller kan dette stoffet dekomponere for dioksin - et kjent kreftfremkallende middel. Når triclosan interagerer med klorert kranvann, kan et annet karsinogen dannes - kloroform.

8. Ftalater. De er lagt i mange leppestifter og lotioner, selv uten å nevne på etikettene. Siden ftalater er kreftfremkallende, er deres bruk i produksjon av barneleker og gummiføtter til spedbarn forbudt, men er mye brukt i kosmetikk. Det er bevist at de under graviditet forårsaker medfødte deformiteter og forstyrrer riktig utvikling og klaring av penis og testikler hos gutter og eggstokkene hos jenter. Ftalater har også hormonlignende effekter, forstyrrer hormonbalansen og kan føre til brystkreft.

Kjemikaliehåndbok 21

Kjemi og kjemisk teknologi

Isopropylmyristat

Sammen med naturlige vegetabilske oljer og animalsk fett bruker kosmetiske produkter en rekke fettlignende produkter oppnådd med syntetiske midler, som kan tjene som erstatning for naturlige produkter. BUTYLSTEAT - esterifiseringsprodukt av stearin (en blanding av stearin- og palmitinsyrer) med butylalkohol. Oljevæske av lysegul farge, syre nummer ikke mer enn 3.0. Vesentlig nummer 165-180. Brekningsindeks ved 20 ° С er lik 1,4430-1,4460. Det har ingen irriterende og allergifremkallende effekter. Sammensetningen av kosmetiske kremer og dekorative midler injiseres opptil 10% (uavhengig eller delvis erstatning av vegetabilske oljer for å forbedre absorpsjonen). ISOPROPYLMIRISTAT - en syre av myristinsyre og isopropylalkohol. Transparent fargeløs væsketetthet ved 20 ° С er 0,850-0,860; brytningsindeksen ved 20 ° С er 1.432-1.439 syre nummer ikke mer enn 1,0, eter nr. 202-210, jodtal ikke mer enn 2,0. Mye brukt i sammensetningen av kosmetiske produkter. [C.128]

ISOPROPYLMIRISTAT C) zN27COOCH (CH3) 2a, 3 ° C d 0.85 og 1.435-1.438 er ikke sol. i vann, sol. i org. p-celeration. Get. esterifisering av myristisk til deg isopropanol. Plasticizer r ritor av hormoner, vitaminer, komponent kosmetich. medikamenter. [C.212]

Hovedkomponenten i blandingen er destillert monoglyserider. Blandingen fremmer dannelsen av høystabile emulsjoner i nærvær av kaustisk alkali i den vandige fase (1,7% av den inngående emulgerende blanding). Bruk i konsentrasjon fra 3 til 8% for å motta tette emulsjonskremer som olje / vann. Som en dispergert fase kan vegetabilske oljer, hydrokarboner, isopropylmyristat etc. brukes. Vitaminer, forskjellige planteekstrakter, proteinpreparater etc. kan innføres i emulsjonskremer fremstilt på basis av Emos K-1. (Emulgeringsblanding ) - homogen masse av tett konsistens fra lyskrem til kremfarge, dropptemperatur 49-54 ° C, syre nummer 6,2-8,2; hydroksyl nummer 109-152; ester nummer 105-121. Hovedkomponentene i blandingen er estere av polyglykoler og fettsyrer og deres fosforderivater. [C.142]

Ved testing av salver og oppløsninger av medisiner i oljer fra hver av 10 beholdere, blir 100 mg av legemidlet tatt i en kolbe med 100 ml løsningsmiddel (isopropylmyristat, etc.) som forvarmes til en temperatur ikke høyere enn 45 ° C og steriliseres ved filtrering gjennom membraner med porestørrelse (0,22 0,02) mikrometer. Etter filtrering av prøven vaskes membranen med to til tre porsjoner av 200 ml væske nr. 2 og deretter med ett til to porsjoner væske nr. I. Halvdelen av membranen er plassert i tioglykolmedium, den andre er plassert på Saburo-medium, i hvilket jeg steril er påført på forhånd. per 1000 ml medium. [C.191]

Isopropylmyristat som løsningsmiddel består av isopropylmyristat og isopropylestere av andre mettede syrer. Det er en kjemisk stabil substans som er blandbar med oljer og ikke blandbar med vann. [C.632]

Ved testing av salver og oppløsninger av medisiner i oljer fra hver av 10 beholdere, blir 100 mg av legemidlet tatt i en kolbe med 100 ml løsningsmiddel (isopropylmyristat, etc.) som forvarmes til en temperatur ikke høyere enn 45 ° C og steriliseres ved filtrering gjennom membraner med porestørrelse [c.330]

Lipsticks i form av en blyant - den vanligste typen dekorative kosmetikk. Hovedbestanddelene i leppestifter er faste og halvfaste voks (bivoks, karnauba, candellil, rosevoks), fett (lanolin, mink), oljer (parfyme, ricinus), flytende fettlignende produkter (butylstearat, isopropylmyristat, isopropyl og Ian-kropp). paraffin), løsemidler for faste komponenter (diisopropyladipat) og en rekke andre syntetiske produkter. Organiske og uorganiske pigmenter, fyllstoffer, pearlescent tilsetningsstoffer, antioksidanter, duft, biologisk aktive stoffer og spesielle tilsetningsstoffer blir tilsatt den voksholdige fettmassen. Hver av komponentene utfører en bestemt funksjon. [C.120]


Fettprodukter blir introdusert i leppestiften som en mykningskomponent. Av disse spiller butylstearat, isopropylmyristat og isopropylpalmitat også rollen som løsningsmidler og bindende komponenter for ricinusolje og paraffiner som brukes i konsentrasjoner opp til [c 120]

Gjennomsiktig hvit væsketetthet ved 20 ° С 0,848-0,858 forsåpningsnummer 184-196 syre nummer ikke mer enn 1,0 iodtal ikke mer enn 2,0 brukt som en del av kosmetiske kremer og i dekorative kosmetikk ligner isopropylmyristat i en konsentrasjon på opptil 10%. [C.129]

Emulgerende blanding tillater å oppnå stabile emulsjoner med innføring av en konsentrasjon på 4-8%. Parfymeolje, isopropylmyristat, butylstearat, vegetabilske oljer (soya, oliven, bomullsfinert) kan brukes som den dispergerte fasen. Den dispergerte fase kjemiske natur har en signifikant effekt på emulsjonens viskositet. Brukes til å oppnå flytende kosmetiske kremer for å øke frostmotstanden, legger de til glyserin og etylalkohol. Plantekstrakter kan tilsettes til væskeemulsjonsblandingen basert på emulgeringsblandingen. Tilsetningsstoffer av fettløselige vitaminer (A, F) reduserer emulsjonens stabilitet. [C.142]

Mineralolje (mindre enn 1%), cetylalkohol, glyserolmonostearat, isopropylmyristat eller lanolin brukes som tilsetningsstoffer som forbedrer skumets virkning på huden. [C.451]

Silikon, mineral, ricinusoljer, kakaosmør, laktose, glyserin, isopropylmyristat, paraffin, polyetylenglykol [23, 31] brukes som porøse medier. Endringen i kvaliteten på fyllmediet endrer doseringshastigheten for legemidlet. [C.766]

Denne gruppen omfatter hydrofobe løsningsmidler (isopropylpalmitat, isopropylmyristat, vegetabilske og mineraloljer, etc.), jod og hydrofile løsemidler (etyl- og isopropylalkoholer, glyserin, polyetylenglykoler, propylenglykol, dimetylsulfoksid, etc.). De brukes til å oppløse de aktuelle medisinske stoffene før innføringen i basen. For å øke løsningsmiddelkapasiteten for løsningsmidler blir ofte overflateaktive midler og oppløsningsmidler tilsatt. [C.421]

ISOPROFYLODID (2-jodpropan) (CH3) 2CH1, fargeløs væske, gulning i lys Gpl - 90,8 ° C, G 89,56X 1,703, 1,5026 blandet med eff., Sp., Benzen, kloroform, dårlig sol. i vann (0,14 g i 100 g ved 20 ° C). Get. interaksjon. isopropanol med HI. Alkyleringsmiddel. Irriterer å puste. av veien. ISOPROPYLMIRYSTAT C1SN2 COOCH (CH3) 2, g SX d 0,85, til 1,435-1,438 er ikke sol. i vann, sol. i org. p-celeration. Get. esterifisering av myristisk til deg isopropanol. Plasticizer r ritor av hormoner, vitaminer, komponent kosmetich. medikamenter. [C.212]

Emulfol K-1 kombinerer godt med produkter som sinkstearat, lanolin. Som en flytende dispergert fase i emulsjonskremer oppnådd ved anvendelse av denne emulgerende blanding, kan hydrokarboner, parfymeolje, samt flytende fettkomponenter så som butylstearat, isopropylmyristat, isopropylpalmitat, anvendes. Vegetabilske oljer - oliven, bomull, soyabønner og andre - er dårlig emulgert av denne emulgeringsbase, og de resulterende emulsjonene har ikke den nødvendige kolloidale stabilitet og termisk stabilitet. [C.139]


Isopropylmyristat se. Isopropylester av myristinsyre. Isopropylnitrit se. Isopropylester av salpetersyre [s.224]

Se sidene der termen Isopropyl myristat er nevnt: [c.363] [c.351] [c.353] [c.42] [c.140] [c.224] Chemical Encyclopedic Dictionary (1983) - [c.212]

Big Encyclopedic Dictionary of Chemistry ed.2 (1998) - [s.213]

diskusjoner

. isopropylmyristat (isopropylmyristat)

20 innlegg

I sammensetningen av alle stoffer er oppført i rekkefølge for å redusere massefraksjonen. Dette betyr jo større massen av dette stoffet, jo nærmere er det til begynnelsen av sammensetningen.

1. Isopropylmyristat (Isopropylmyristat). Det er for det første, dvs. det er mest i kremen (base):

Synonymer: Isopropyltetradekanoat, myristinsyreisopropylester.
Molekylformel: C17H34O2

greenmama (dot) ru / nid / 99253 /
Isopropylmyristat tilhører gruppen av blødningsmidler - stoffer som forblir på overflaten av huden, gir det glatt og mykhet. De fleste kosmetikkprodusenter injiserte isopropylmyristat i sammensetningen av kremer for ansikt, hender, så vel som i dekorative kosmetikk. Det viktigste råmaterialet for produksjon av isopropylmyristat er den lette fraksjonen av olje. Propylen er isolert fra den, da det hydreres for å oppnå isopropylalkohol, og deretter oppnås isopropylmyristat ved forestring med myristinsyre. Kosmetikk med isopropylmyristat forlater ikke følelsen av fett, de gir huden fløyelsmykhet, glatthet og fuktighet. Imidlertid er det nettopp i mykneringseffekten av isopropylmyristat at dets hovedfare ligger. Vitenskapelige studier har bevist sin høye komedogene aktivitet. Ved å holde seg på overflaten av huden, er isopropylmyristat klumpene i sebaceous kjertlene, provoserer dannelsen av komedoner ("svarte flekker") og inflammatoriske elementer (kviser). Folk med fet, problemhud bør velge produkter uten isopropylmyristat.

greenmama (dot) ru / nid / 308474 /
Isopropylmyristat er en organisk eter, i kosmetikk virker det som en mykgjørende (mykner huden, forenkler penetrering av aktive stoffer). I noen næringer brukes isopropylmyristat til å oppløse faste harpikser, emulsjoner med innføring av viskøse oljer. Isopropylmyristat er mye brukt i kosmetikk. I høye konsentrasjoner kan isopropylmyristat forårsake irritasjon, i tillegg løsner det øvre lag av huden, noe som gjør det sårbart for ytre aggressivitet. I tillegg er isopropylmyristat komedogen, derfor er dets tilstedeværelse i oljeaktige og problematiske hudprodukter ekstremt uønsket.

schwarzkopf (dot) ru / ordbok / indeks / 9 (dot) html
Produktet av samspillet mellom isopropylalkohol og myristinsyre. Det er mye brukt som en mykgjørende komponent i kosmetiske produkter. I tillegg til den positive effekten har isopropylmyristat komedogene egenskaper. I tillegg, under absorpsjon av isopropylmyristat, kan nitrosoaminer også absorberes i huden - stoffer som er spesielt giftige for kroppen. Først og fremst bør dette vurderes ved produksjon av solbrennende lotioner, som påføres på en stor overflate av huden og forblir på den i lang tid.

litus (dot) com (punkt) ua / dermatologi / blackhead /
Komponentene som forårsaker komoneser er isopropylpalmitat og isopropylmyristat (syntetisk fett erstatning), etoksylert lanolin, glyserin, sorbitol, kokosnøtt og steinolje. Selvfølgelig bør informasjon om komedogene stoffer finnes på emballasjen til kosmetiske produkter. Og kosmetikk for fet, problem og aknehud, er det ønskelig å følge etiketten "inneholder ikke komedogene stoffer."

galka (dot) ru / 142 (dot) html
Syntetisk (isopropylmyristat, isopropylpalmitat, isopropyllaurat, triglyserider av forskjellige høyere fettsyrer) og halvsyntetiske (salomer, ricinusolje (faste)) produkter.

vivasan-comfort (punkt) ru / indeks (punkt) php? p = 6px = 23
Syntetiske og mineralske oljer og fettstoffer:
Octanoate - gir krem ​​en jevn konsistens.
Cyclomethicone - silikon, gir huden en veldig hyggelig følelse.
Isopropylmyristat er et løsningsmiddel som sikrer penetrasjon av aktive stoffer inn i huden.
Fosfolipider er en integrert del av cellevegger og et element av liposomer.
Skvalen / squalan - beskyttende fett av vegetabilsk, animalsk eller syntetisk opprinnelse.
Mineralolje er et produkt av oljedestillasjon, petroleumjell er utarbeidet på grunnlag av dette.

Isopropylmyristat

Isopropylmyristat er et produkt av samspillet mellom isopropylalkohol og myristinsyre. Det er en ester uten farge og lukt, oppløselig i olje, uoppløselig i vann. Universelt løsningsmiddel.

  • høy flytbar emolant;
  • mye brukt som mykningskomponent i kosmetiske produkter;
  • kombinerer godt med alle typer kosmetiske råvarer, emulgerer lett, gjør det mulig å oppnå lavviskosemulsjoner som lett absorberes i huden uten å etterlate seg kløe og oljighet
  • mykner huden
  • undertrykker tørkeffekten av alkohol;
  • kan tjene som en dermatologisk bærer.

Les også

Venner, i tillegg til de tre grunnleggende reglene for blogging, som du sikkert allerede vet, ønsker vi å gjøre deg kjent med anbefalingene fra vårt team om hvordan du kan skrive og designe dine innlegg på Aromo.ru.

1. Kompetent skriftlig tale er en viktig del av en god tekst. Hvis du gjør en feil i innlegget, kan du alltid redigere det ved å klikke på "Rediger" øverst til høyre. Hvis innlegget inneholder et stort antall grammatiske, stavemåte og syntaktiske feil, forbeholder moderatene seg retten til å fjerne dem, så vanskelig å lese og forstå.

2. Informativitet. En bloggoppføring kan være av hvilken som helst størrelse, men selv om den er liten, bør den være full av mening og helst bilder. Vi er glade for å se i våre rangerte moderne chekhover, bokstavelig talt brenne ett verb i lesernes hjerter, med interesse for smaker, men noen ganger ser vi meldinger som er mer egnet for andre deler av nettstedet, for eksempel for kommentarer på smakssiden (det er mange verdivurderinger og få fakta). Derfor anbefaler vi at du bruker bloggfunksjonen til det fulle, slik at innleggene dine blir mer attraktive og informative: med lenker og visuelt materiale.

3. Den visuelle komponenten:

a. Illustrasjoner inne i materialet: Det er bedre å se etter høyeste kvalitet, hvis bildet er på en farget bakgrunn, skal den ikke være mindre enn 600 piksler bred, hvis bildet er på en hvit bakgrunn og mindre enn 600 piksler, strekker vi det ikke, og noen ganger skaler det ned slik at bildet så skarpt ut. Vi respekterer opphavsretten, slik at hver av forfatterne er ansvarlig for lovligheten av bruken av illustrasjoner i deres innlegg.

b. Teksten ser mye bedre ut med justering i bredde og med en logisk avsnittsforklaring.

i. Aromapyramid skal tilordnes med typesetteringsverktøy, for eksempel sentrert eller rulling til høyre.

d. For lesbarhet er det nyttig å gi koblinger til merkene, duftene, parfymerne nevnt i innlegget, og til andre innlegg på et lignende emne.

Isopropylmyristat

Hei jenter. I dag vil jeg fortelle deg om min bruk av Vitamin Fresh Fresh ansiktsmasken fra TM ChocoLatte, som ble kjøpt for to måneder siden gjennom nettbutikken. les videre

Foot Scrub Smoothies "Mintte" fra Chocolatte. God tid på dagen! Det er mange miljømødre, øko-koner og bare øko-naholics i øko-verden. Og hvis det er øko-medisin, øko-leger. Og la oss forestille oss? Patientens pasientkort N. A. F. Klager: hud på. les videre

Hei alle. Fortsatt temaet for håndpleie, jeg vil dele oppdagelsen av høsten fra ChocoLatte.

Ansiktsproblemer

Ja, du ser, i dag på grunn av mistillit, født av slike svartelister, mange nekter å gå til kosmetologer, det betyr at vår virksomhet med deg er å utdanne massene, uttrykke din mening og hvis noen bærer tull, må vi tilstrekkelig svare på de erklærte og sa. Og svaret er enkelt - bare en skjønnhetspleie kan velge for hver person, for hver hud sin egen egnede kosmetikk.

Høst, det er på tide å trene administratorer!

Vår fjernskjønnhetssalongadministrator er opplært, og i tillegg til en detaljert beskrivelse av hva og hvordan forvalteren skal gjøre fra morgen til solnedgang (inkludert salgskunst), er klare skript for telefonsamtaler med kunder lagt til

Isopropyl myristate hva er det

Hudpleieprodukter, Hårpleieprodukter, Solpleieprodukter, Personlige pleieprodukter, Vaskemidler, Dekorativ Kosmetikk

Isopropylmyristat. Oljevæske uten farge og lukt. Syntetisk olje, produsert ved kondensering av isopropylalkohol og myristinsyre. Brukes som smøremiddel og mykner for huden. Det absorberes lett av huden og reduserer fettinnholdet i kosmetikk, noe som gir det et rent og jevnt utseende. Gir dyp penetrasjon av komponenter, men hvis isopropylmyristat er laget med kjemiske midler, kan det tette porene med hyppig bruk. Brukes i kosmetiske kremer, badoljer, lotioner, hårkosmetikk. Brukes i medisin som et plantevernmiddel.

giftfri på ubeskadiget hud, hvis det ikke er noen individuell intoleranse;

kan forårsake allergiske reaksjoner på skadede hudområder og på akne;

Anbefales ikke for barn under fire år

Isopropylmyristat

Isopropylmyristat
Myristinsyre isopropylester

INCI: Isopropylmyristat, IPM

spesifikasjoner:
Utseende: Klar, fargeløs olje
lukt: Nesten luktfri
konsentrasjon: ikke mindre enn 92%
Syre nummer: ikke mer enn 0,1%
Refraksjonsindeks: 1,4335-1,4355
Tetthet (20 ° C): 0,850-0,855 g / cm3
Hydroksylnummer: ikke mer enn 2
Cloud punkt:

Flere Artikler Om Typer Acne