Hvis du eller barnet ditt har en lav, bør behandlingen påbegynnes umiddelbart, da den har en tendens til å spre seg gjennom hele kroppen. Dette er ikke bare et fysisk, psykologisk, men også et estetisk problem som må behandles.

De årsaksmedisinene til å frata en person er soppmikroflora og virus. Infeksjonsmekanismen er ennå ikke fullstendig studert, men det er forslag om at de faktorer som øker risikoen for lav er stressfulle situasjoner, emosjonell og fysisk belastning, svekkelse av kroppens immunforsvar, genetisk predisponering og tilstedeværelse av smittsomme sykdommer.

Nedenfor ser vi nærmere på hvordan man skal behandle en zoster i en person og hvilken slags salve som skal brukes til en bestemt type av lav.

Den beste salven for å frata en person

Ved berøvelse menes en hel gruppe sopphudssykdommer (rosa, rød, ringorm, skjellete, farget). Prinsippene for behandling av hver type er noe annerledes, slik at salver som brukes til å behandle denne hudsykdommen, også er forskjellige.

Den vanligste salven for rosa laken:

 • Svovel tjære salve;
 • Svovelsalisylsalve;
 • Chatterbox Zintol;
 • Olethrine Salve;
 • Sinalar (kortikosteroid);
 • Flucinar (kortikosteroid).
 • mikoseptin;
 • mikonazol;
 • ekzoderil;
 • terbinafin;
 • Lamisil;
 • klotrimazol;
 • Nizoral;
 • Yam salve;
 • Sinalar;
 • Flutsinar.
 • Advantan;
 • tselestoderm;
 • Hydrokortison salve 1%;
 • Prednisolon salve 0,5%;
 • Flumetason Salve;
 • Triamcinolon salve.

Med omfattende svampeinfeksjoner og alvorlig sykdomsforløp foreskriver dermatologene hormonale salver av kortikosteroid. De er svært effektive, håndterer raskt smertefulle symptomer, men har mange kontraindikasjoner og anbefales ikke til langvarig bruk.

Rosa berøver salve

Rosa versicolor vil passere og uten spesiell behandling med salver i 1-2 måneder. Derfor er hovedmålet med terapi å eliminere kløe og forhindre sekundær infeksjon i huden. Valgfrie legemidler for ekstern behandling av rosa lav er:

 1. Talker Tsintol.
 2. Svovel tjære salve salve.
 3. Svovelsalisylsalve.
 4. Olethrin Salve - er et antibakterielt middel av et bredt spekter.

Disse midlene tørker og desinfiserer huden, reduserer intensiteten av kløe. I nærvær av alvorlig kløe på de berørte områdene i huden, kan pasienten bli foreskrevet medikamenter basert på kortikosteroidhormoner:

 1. Sinalar er et stoff basert på en kombinasjon av et syntetisk glukokortikoid og et bredt spektrum antibakterielt middel.
 2. Lassara pasta (salicylisk sinkpasta) er et antiseptisk middel med antimikrobiell, tørking og anti-inflammatorisk effekt.
 3. Lorinden A er et kombinert preparat basert på syntetisk glukokortikosteroid, et antimikrobielt preparat og salicylsyre.
 4. Flucinar er et hormonemiddel basert på glukokortikoid. Hjelper med å eliminere peeling på overflaten av plakk berøver, lindrer betennelse og kløe.

For å unngå komplikasjoner av sykdommen, bør utnevnelsen av salver til behandling av rosa laken gjøres av en hudlege.

Salve for flerfarget og ringorm

Behandling av multicolored (pityriasis), microsporia og trichophytosis kan utføres ved å bruke en salve mot soppen, det aktive stoffet der det er clotrimazol, terbinafin, ketokonazol eller myceptin.

Når en person har en ringorm, foreskriver dermatologer Exoderil med hovedaktiv ingrediens, naftifin. Dette sterke stoffet er nok til å bruke en gang om dagen. Det lindrer raskt betennelse og brenner på huden. Tilordnes også med lavfarge.

Salve yam bk fra frata

En interessant måte å kvitte seg med beroligende dermatologer, er å tilby de pasientene som ikke klarer å kurere såret med menneskelige farmasøytiske medisiner. I dette tilfellet tilbyr legene salve "Yam", som tilhører veterinærmedisinene.

Sammensetningen av dette legemidlet er representert av svovel, petrolatum, tjære, salisylsyre, sinkoksid og andre kjemiske komponenter. Spesielt god "Yam" helbreder laven mottatt av en person i kontakt med et sykt dyr.

Svovelkrem

Svovelsalve er et stoff opprettet på grunnlag av det kjemiske elementet - svovel, som har antiseptisk og antiinflammatorisk virkning. Dette legemidlet er tilgjengelig i glassbobler og rør som ikke overfører lysstråler.

Behandlingsforløpet for svovelsalve er 5 dager. Legemidlet må påføres den berørte huden to ganger om dagen. I noen tilfeller er det nyttig å bruke en komprimering på sårpunktet (forutsatt at salven ikke forårsaker bivirkninger).

Salve fra å frata for barn

Barn alder er ofte en kontraindikasjon for bruk av en bestemt salve mot berøvelse. Derfor må valget av midler for behandling behandles nøye og nøye. Mange barneleger anbefales å bruke naturlige salver basert på tjære, salicylsyre, jod og svovel ved behandling av pediatriske lavmer.

Terapi skal bare foreskrives av en hudlege eller barnelege. Selvmedisinering kan føre til deprivasjon i kronisk stadium, som er fyldt med tilbakefall av sykdommen. Hvis du er allergisk mot salve, bør du kontakte legen din igjen for å tildele en tryggere motpart.

Samspillet mellom salver med andre stoffer

Nesten enhver salve for berøvelse fungerer godt med andre typer stoffer, inkludert antibiotika, som foreskrives for visse typer sykdommer (for eksempel for Jibert ли s rosa lichen). Imidlertid må du huske kroppens individuelle egenskaper og kontraindikasjoner i bruk av et stoff.

Det er viktig å forstå at bare en hudlege kan ordentlig foreskrive behandling. Den største faren for selvbehandling er at symptomene på de forskjellige typene berøvet i de tidlige stadiene, er svært lik hverandre, og derfor er det sannsynlighet for behandling med uegnede salver.

Yam salve for å frata

Noen stoffer for å behandle hudsykdommer hos dyr er egnet for mennesker. Disse inkluderer stoffet "Yam" fra å frata en person. I sin sammensetning inneholder salven tørke- og antifungal komponenter, virker som et antiseptisk middel, myker huden og hjelper vevene som er skadet av sykdommen, gjenoppretter seg raskere. Alle bestanddelene av salven er trygge for helse og har praktisk talt ingen kontraindikasjoner når de brukes på menneskelig hud.

Sammensetning og utgivelsesform

Basen til Yam-salven er svovel, sinkoksid og salisylsyre. Terpentin, petrolatum, paraffin, tjære og lysol brukes som ekstra komponenter. Salven selv er tykk i konsistens, i farge - fra lys til mørkegrå, har en spesiell lukt på grunn av terpentin i sammensetningen. Legemidlet er produsert i små rør på 20 g for bruk ved behandling av mennesker og i en hvit beholder med stort volum (opptil et kilo) for behandling av dyr. Kjøpe et middel for å frata kan bare være på apoteket for dyr. Hold salven på et kjølig, mørkt sted. Merk at i tillegg til det vanlige navnet, kan Yam-salven finnes under navnet Yam bk eller Fungibak Yam, de er ikke forskjellige i sammensetningen.

Handling betyr

Legemidlet har en fungicid effekt på mikroorganismer. Har ikke lokal irriterende eller sensibiliserende egenskap. Takket være komponentene i sammensetningen bidrar salven "Yam bk" fra berøvelse til rask gjenoppretting og restaurering av menneskelig hud. Den har egenskaper som:

 • tørker;
 • antifungal;
 • antiseptisk;
 • antiparasittiske;
 • snerpende;
 • regenererende;
 • mykgjørende.
Tilbake til innholdsfortegnelsen

Når er foreskrevet?

Frata er det vanlige navnet på en rekke sykdommer, hvorav noen overføres til mennesker fra kontakt med et infisert dyr. Derfor, i slike former for å frata som en person vil få når du spiller med en syk firbenet, vil salve "Pit" fra å frata for en person være spesielt effektiv. Hoveddelen av sammensetningen er inneholdt i medisinske preparater fra forskjellige typer herpes, derfor vil det også være nyttig i tilfelle en sykdom som oppstår av en annen grunn, og ikke etter kontakt med et dyr. På grunn av antiseptiske, antimikrobielle og tørkekomponenter kan Yam salve også brukes til slike sykdommer som:

Kontra

Salve "Yam" tolereres vanligvis godt, forutsatt at pasientene ikke har spesiell følsomhet overfor en av komponentene i verktøyet. Med forsiktighet bør den brukes av personer som er utsatt for allergi, og de med tynn og delikat hud, fordi tjære og terpentin kan forårsake forbrenninger på dermis. Du kan ikke bruke verktøyet hvis det er riper, slitasje eller sår på det skadede vevet. Hvis du ikke overholder anbefalingene om bruk av stoffet hos mennesker, kan slike bivirkninger forekomme, for eksempel:

Instruksjoner for bruk salve Yam frarøver en person

Før det påføres "Yam" salve, skal det berørte området vaskes grundig med såpe eller behandles med antiseptiske midler, for eksempel: "Klorhexidin", "Miramistin", "Furacilin". Etter åpning kan salven eksfolieres - dette er normalt, og betyr ikke at medisinen har gått dårlig. I dette tilfellet må det bare blandes grundig med en trespatel før hver applikasjon. Når huden er tilberedt og tørket, skal verktøyet påføres områder med et tynt lag av berøvede og pattende bevegelser gni inn i huden. Det er nødvendig å smette ikke bare den syke epidermis, men også et lite område av den nærliggende, friske en, for å forhindre spredning av infeksjonen ytterligere.

Instruksjoner til stoffet forbyr gnidnings salve med bare hender. Behandle huden med en bomullspute eller et stykke gassbind. For å hjelpe salven, må du utføre prosedyren 2 ganger om dagen samtidig.

Salven har funksjonene i søknaden, det er verdt å studere instruksjonene nøye.

De første 7 dagene er salven igjen på huden i 5 minutter, skylles deretter med varmt vann eller med en bomullspute dyppet i solsikkeolje. I løpet av de neste 7 dagene er salven igjen på huden i 10 minutter. Etter 2 ukers bruk er det tillatt å forlate "Yam" på kroppen i 15 minutter. Med riktig diagnose gir bruken av "Yam" et positivt resultat etter 10 dager.

kompatibilitet

Det anbefales ikke å bruke legemidlet til behandling av berøvelse i forbindelse med andre eksterne rettsmidler for å frata, da de kan inneholde lignende komponenter, noe som vil forbedre effekten av "Pit" og føre til overdreven tørrhet i huden. Det er lov å ta piller, suspensjoner, injeksjoner og sette suppositorier med samtidig bruk av dette verktøyet, men først må du konsultere legen din.

Spesielle instruksjoner

Verktøyet tørker huden, så etter at "Yam" er fjernet fra huden, må de påføres fuktighetskrem. Det er ikke tillatt å bruke produktet på ansikt og nakke. Når salven er på dermis, trenger du ikke å dekke huden med et bandasje eller klær. Siden dette er en veterinærmedisin, er det forbudt å bruke det uten å konsultere en hudlege.

Søknad om barn og gravide

Gravide, ammende kvinner bruker måten "Yam" er forbudt. Det anbefales ikke å bruke berøve salve til barn som ikke har fylt 10 år. Når et barn blir sårt, prøver leger å bruke mindre aggressive midler for delikat barns hud, derfor er de foreskrevet medisinske analoger. Dette er et kraftig middel, som legen foreskriver i sjeldne tilfeller når ingen andre beroligende medisiner har hjulpet.

Funksjoner og bruk av Yam salve

Frata huden til en person provoserer en soppinfeksjon eller et virus. Noen former for sykdommen er smittsom og overføres ved kontakt, derfor krever de rettidig behandling. For å raskt kurere soppinfeksjonen i huden, må du velge det optimale stoffet som vil hjelpe deg raskt og effektivt å bli kvitt sykdommen. En av de mest ettertraktede rettsmidler er Yam-salve for å frata.

Salvefunksjoner

Yam salve brukes som et middel for å frata mennesker og dyr. De viktigste aktive ingrediensene i stoffet:

Hjeltekomponenter av legemidlet er lanolin og vaselin. Takket være disse verktøyene i salvens sammensetning, myker og fôrer huden epidermis, reduserer tørrhet, peeling og kløe.

Legemidlet er brukt til å behandle frata natur, unntatt herpes type av sykdommen. På grunn av de antiseptiske, antiinflammatoriske og sårhelende substansene i sammensetningen, reduserer salven effektivt ubehagelige symptomer og kjemper mot sykdomsfremkallende middel.

Å bruke salve Yam fra å frata en person hjelper raskt å kvitte seg med manifestasjonen av sykdommen. Før du starter stoffet, bør du konsultere en spesialist. Legemidlet er anbefalt for behandling av en rekke inflammatoriske sykdommer i epidermis.

Svovel i stoffets sammensetning akselererer regenerering av epidermis. Zinkoksid har antifungal og anti-inflammatorisk effekt, bløder og exfolierer huden. Salisylsyre har en keratolytisk effekt og bidrar til fornyelse av det øvre laget av epidermis. Dette stoffet beskytter epidermis mot å feste en infeksjon og bidrar til å redusere hevelse og betennelse.

Terpentin og bjørktjære i sammensetningen av salven bidrar til å lindre hevelse i huden, redusere kløe og peeling, og har også en effektiv anti-inflammatorisk effekt.

På grunn av sammensetningens art merkes reduksjonen av symptomer allerede etter første bruk av salven.

Salve er blottet for bivirkninger og kontraindikasjoner, bortsett fra individuell intoleranse mot komponentene i verktøyet, som det er spesielt utviklet for behandling av dyr. Som alle veterinærmedisiner er salver absolutt naturlig, trygt og hypoallergent middel.

Legemidlet er ikke forbudt å bruke til behandling av små barn, men det anbefales å konsultere lege. På grunn av sammensetningens art, brukes legemidler til å behandle følgende sykdommer:

Med eksem kan stoffet redusere hudens peeling og tetthet. Ved hjelp av psoriasis krem ​​bidrar til å myke plakk og øker hastigheten på prosessen med hudgjenoppretting.

Med forskjellige mykoser og lav bidrar medisinen til å bli kvitt symptomene innen tre til fire dager.

Hvordan bruke

Før du bruker Yam Bq salve, bør bruksanvisningen for en person fra lichen undersøkes nøye. Bruk av medisin for å frata en person bør avtales med behandlende lege.

Legemidlet er effektivt mot de fleste soppsykdommer i epidermis og bidrar til å redusere symptomene på eksem og psoriasis. Funksjoner bruk av stoffet avhenger av alvorlighetsgraden av symptomer.

Ofte anbefaler leger at man bruker verktøyet til å behandle den berørte huden to ganger om dagen. Ved behandling av berøvelse blir stoffet brukt etter antiseptisk hudbehandling. Så, ved første behandling av en lavflekk med jodoppløsning utføres, og deretter påføres salve med et lite lag.

Ved behandling av barn med denne krem ​​bør du konsultere legen din. Beskrivelsen av stoffet inneholder minst bivirkninger og kontraindikasjoner, men behandlingen av berøvede barn bør avtales med den behandlende legen.

Ved behandling av lav, i tillegg til salven, anbefales det å behandle huden med antiseptika, antimykotika og holde seg til en diett. Som en antiseptisk behandling brukes vanligvis en løsning av jod. Dette verktøyet tillater ikke at det berørte området vokser i størrelse. Det er nødvendig å konsultere legen din om hva slags soppsalve som skal brukes til behandling. På begynnelsen av utviklingen er det nok å behandle Yam-salve, men hvis stedet er stort i størrelse, må du også bruke Clotrimazole-krem eller en hvilken som helst bredspektret antifungal salve. På tidspunktet for behandling fra menyen, bør du fjerne allergene.

Yang salve brukes til dyr i behandlingen av svampesykdommer, inkludert ringorm. Hyppigheten av behandling av kjæledyrhud avhenger av alvorlighetsgraden av symptomer. Behandling utføres 1 eller 2 ganger daglig etter å ha bading et dyr ved hjelp av en spesiell antifungal sjampo. Veterinæren kan foreskrive løsninger for å behandle den berørte huden.

Legemidlet kan brukes til profylaktiske formål, i tillegg til å akselerere helbredelsen av insektbitt og å redusere kløe under hudirritasjon.

Kostnad for medisinering

Om nødvendig, behandling med Iamba, bør legemidlet søges i dyrebutikker eller veterinære apotek. Legemidlet er ment for behandling av dyr, så i vanlige apotek er det ikke til salgs.

Prisen på medisinen er ca 120-150 for en liten krukke med en kapasitet på 20 g. Dette volumet er nok til å kurere frata alle familiemedlemmer, inkludert kjæledyret.

Til tross for at stoffet er utviklet spesielt for behandling av dyr, foreskriver mange dermatologer medisiner for behandling av berøvelse av mennesker. Den rike sammensetningen, rimelig pris og rask effektivitet gjør salven til en av de beste anti-beroligende preparatene på huden.

I tillegg til behandling av lav, kan legemidlet brukes til behandling av en rekke inflammatoriske og allergiske hudsykdommer.

Som alle andre veterinærmedisiner inneholder salven ikke skadelige tilsetningsstoffer og allergener, så det kan trygt brukes til å behandle mennesker. Før du bruker et legemiddel, bør du konsultere legen din og nøye studere bruksanvisningen.

Ovn pits fra frata

Salve fra å frata en person

Frata hos mennesker er det kombinerte navnet på de fleste hudsykdommer. Siden dette begrepet skjuler flere sopp, virale hudlesjoner, eller årsakene til utseendet deres betraktes som enkelte interne systemiske lidelser.

Behandlingen av hver type lags er helt forskjellig fra hverandre, og med feil diagnose og utilstrekkelig behandling med kremer, geler, frata salver kan i stor grad skade helsen, føre til forverring av hudtilstanden og en kronisk sykdom i sykdommen.

Derfor er det umulig å starte selvbehandling av noen hudsykdommer uten en nøyaktig diagnose, som bare en hudlege kan gjennomføre.

For eksempel, rosa rosa, mange mennesker forveksles med andre typer av lav, fordi i begynnelsen av sykdommen er utslett og lav er rosa. Og for behandling av rosa lav kan ikke bruke legemidler som brukes til å behandle andre lav.

Hvis pasienten er diagnostisert med en pasient - rosa lav. behandling av salver i dette tilfellet bør ikke være overhodet, spesielt kortikosteroid salver og kremer, bør du også utelukke bruken av andre kremer. Det er nok bare å behandle den berørte overflaten med Zindol talkeren og myke huden med forskjellige oljer - havtorn, fersken, og også for å begrense kontakten til den berørte huden med såpe og vann.

Denne typen lav krever ikke behandling, den går alene innen 1-2 måneder. Hvorfor dette er så, så vel som om forskjellene fra andre lavene leses i vår artikkel om symptomene og behandlingen av rosa lav.

Salve fra ringorm - microsporia, trichophytia, fra farge - pityriasis, flerfarget lav

Siden disse to typer av lavene er forårsaket av soppmidler - pityrias versicolor Pityrosporum ovale, Malassezia furfur, Pityrpsporum orbiculare, og ringormen av Microsporia og Trichophetia, er deres behandling basert på antifungal terapi, lokal, nåværende og systemisk.

Tabellen nedenfor presenterer antifungal salve for å frata kroppen og hodebunnen i en person, som foreskrives som en lokal terapi, effektiv for ringorm og knubbig. I tillegg kan legen foreskrive antifungale legemidler i piller - Ketokonazol, Terbinafin, Itrakonazol i dosering og kurs bestemt av legen.

Terbinafin (Termikon, Lamisil (Krem), Terbinoks (Krem), Miconorm, Terbix og andre) - Terbinafin (et derivat av allylaminer) i en spray eller gel, salve, krem, filmdannende løsning er det første tiltak for jevn hud. Brukes i flerfarget (sol) lav, trichophytia, microsporia og andre lav og ringorm. Det påføres fra en til to ganger om dagen i 1-2 uker.

Svovelsalisylsalve er salisylsyre med svovel, som har antimikrobielle og antiparasitiske effekter. Du kan bruke salisylsalve eller frata svovelsalve.
Svovel har en antimikrobiell effekt ved kontakt med huden, og
Salisylsyre har en lokal irriterende og anti-inflammatorisk effekt, som forbedrer svovels antimikrobielle egenskaper.

Svovel tjære salve - Tar har en lokal irriterende, desinfiserende effekt. Om morgenen bør de betente områdene i huden behandles med jodoppløsning, og om kvelden skal den smøres med svovelsalicylsyre eller svovel tjære eller ren tjære tjære i 14-21 dager, og fortsetter deretter å bli behandlet med jod bare i en annen måned.

Sulsen - lim, sjampo og såpe med selensulfid, som brukes eksternt til ringormsfotfungal, seborrheic herpes i hodebunnen eller seborrheisk dermatitt på jevn hud.

Mikoseptin - undecylensyre med sink undecylenat, denne salven er aktiv mot sopp av slekten Trichophyton, Microsporum, Epidermophyton, derfor brukes den til ringorm. Zink har en astringent effekt, reduserer hudirritasjon og fremmer rask healing.

Nizoral, Dermazol, Mykozoral, Mikoket er salver, kremer, sjampo med den aktive ingrediensen Ketoconazole, som er effektiv for soppinfeksjoner forårsaket av sopp trichophytia og microsporia, samt mot sopp som er patogen lav og seborrheisk dermatitt.

Exoderil er den aktive substansen Naftifin. Exoderil absorberes raskt i huden, og danner en sterk antifungal konsentrasjon, så det er nok å bruke det en gang om dagen. Denne salven til lav har en anti-inflammatorisk effekt, og lindrer raskt kløe. Den er effektiv med ringorm, og med fargelag.

Salve Yama fra å frata for en person er et veterinærmedisin, men vær ikke redd, fordi sammensetningen av dette verktøyet er unikt, det er aktivt mot det forårsakende middelet av trichophytosis, med fuktig lav, eksem, ringorm og andre hudsykdommer. Dette er et soppdrepende bakteriedrepende legemiddel, dets bestanddeler har en antiseptisk, antacid-virkning.
Ingredienser: petrolatum, salisylsyre, sinkoksid, tjære, kreolin eller lysol, svovel, lanolin, terpentin. Lukten er spesifikk, farge fra grå til brun. Det er noen ganger foreskrevet av leger når standard terapi ikke virker, og Yangs salve mot lav som forårsaket av sopp fra dyr er mest effektiv. Yang salve har lav toksisitet, irriterer ikke huden og fremmer rask gjenoppretting.

Nitrofungin er en væske som har en antifungal effekt mot trichofyti, det aktive stoffet Chloritrophenol.

Salve for helvetesild

Helvedesild er en herpesinfeksjon forårsaket av herpes zoster-viruset. Derfor er hovedbehandlingen av denne typen lav basert på bruk av forskjellige antiherpetic, antivirale salver, kremer, geler og oral antiviral terapi kan foreskrives av en lege. Mer informasjon om symptomene og behandlingen av helvetesild finnes i vår artikkel.

 • Herpes salve. De viktigste salver som virker mot herpes er produkter som inneholder Acyclovir, blant annet Acigerpine, Vivorax, Herperax, Zovirax (Storbritannia), Herpes (Tyskland) og andre. Det er en oppfatning at salve med helvedesild med indisk acyklovir er mindre effektivt, enn russisk laget, Storbritannia eller Tyskland.
 • I tillegg til salver som inneholder acyclovir, med helvetesild, kan du bruke andre antivirale salver og kremer, for eksempel:
  • Viru-Mertz-Serol - effektivt middel for herpetic utbrudd
  • Panavir er en antiviral gel som også har en immunmodulerende effekt.
 • Panthenol, Dexpanthenol, Bepantin, D-Panthenol - disse er hjelpekrem og salver som stimulerer vevregenerering og hjelper helbredelsen av skadet hud av enhver etiologi.

Har allerede skrevet en detaljert gjennomgang av vår erfaring i behandling av lav.

Her forteller jeg bare kort. Vi ble smittet med å frata, legen foreskrev oss Yam salve blant andre behandlinger.

Full resept:

1. For å observere karantene, ikke å kontakte andre mennesker.

2. Ikke våt det infiserte området med vann og generelt begrense vannprosedyrene (ikke ta et bad, vask kun i dusjen). Barber håret rundt det berørte området.

3. Griseofulvin tabletter 3 ganger daglig

4. Bruk jodoppløsning til det berørte området 1 gang daglig.

5. Salve "Pit" eller Terbinafin salve 2 ganger om dagen.

Legen forsikret at Yam er mye bedre enn terbinafin og andre humane agenter. Derfor var jeg på jakt etter Yam. Forresten, er Yam salve bare solgt i dyrebutikker og i petting apotek, det kan ikke bli funnet i vanlige menneskelige apotek, selv om leger foreskriver det.

Prisen på salve er ca 120 rubler. for en krukke.

Ingredienser: salicylsyre, svovel, terpentin, bjørktjære, sinkoksid, petroleumjell.

Salven selv er en rå, tykk stoff, fet, som petroleumsjel, men tykkere enn petroleumjell. Sterk lukt av bjørk tjære (som tjære såpe), lukten ikke forsvinner i lang tid. Ved påføring på skadet hud kan du klemme.

Jeg har selv hørt mange anerkjennelser for denne salven, det er mer naturlig enn menneskelige apotek. Det hjelper både dyr og mennesker. Behandler sopp og andre hudsykdommer (scabies, trichophytosis, microsporea, eksem, etc.)

Ved å bruke denne salven i kombinasjon med jod oppnådde vi en liten forbedring ved slutten av den første behandlingsmåneden. Men trichophytosis er en skadelig sykdom, det krever vanligvis langsiktig behandling.

Og sannsynligvis vil Yam salve kurere vår lav i flere måneder, men vi ventet ikke, men fant et raskere behandlingsalternativ. Om ham kan du lese her.

Jeg ønsker deg god helse!

Salve Yam Bk for hunder fra å frata

Hudsykdommer er et vanlig dyreproblem. Tross alt kommer hjemkontakt med gaten, og laven overføres gjennom direkte kontakt. I dag er denne sykdommen vellykket behandlet. Og en av stoffene som veterinærene foreskriver for å eliminere symptomene, er Yam Bq salve. Lær mer om dette verktøyet.

Kjennetegn ved stoffet

Veterinærmedisin beregnet til ekstern bruk. Det har antifungale og akaricide egenskaper. Kombinasjonsmedisin, svært effektiv. Yam Bk inneholder slike medisinske komponenter: lanolin, salicylsyre, terpentin, tjære, svovel, lysol, sinkoksid, vaselin (medisinsk eller veterinær). Produsenten produserer denne veterinærmedisinen i plastskruer, et volum på 20 gram.

Instruksjonen angir at veterinærmedisinet har en antiseptisk, astringent, keratolisk effekt. Slike egenskaper gir lindring av hundens tilstand i microsporia, lesjoner med flått, som refereres til psoroptoid og sarcoptoid kategorier. Det er på grunn av disse parasittene at dyr ofte utvikler microsporia, scabies, trichophytosis.

Salven er preget av fravær av en sensibiliserende og irriterende effekt. Det tilhører uskadelige, sparsomme stoffer.

Indikasjoner for bruk av Yam Bk er eksem, dermatitt av ulike etiologier, trichofytose og microsporia. Det er ikke tillatt å bruke veterinærmiddel dersom dyret har høy følsomhet overfor det. Dette betyr at en individuell intoleranse kan oppstå på en av komponentene i hundens salve.

Hold et veterinærmiddel i lukket form, borte fra mat, beskyttet mot lys, ved temperaturer opptil 25 grader Celsius. Dens holdbarhet er to år. Det er forbudt å bruke beholdere til medisinering til hjemmebruk.

Hvordan bruke salven til hunder

Instruksjonen anbefaler at man starter programmet ved første tegn på microsporia og trichophytia. I begynnelsen av sykdommen bidrar salven til å forhindre spredning av sporer som frata hele integumentet og heller eliminerer sykdommen.

Du trenger ikke å forkutt hår eller fjerne skorpe i de berørte områdene, smør dem med antiseptika. Salve Yam Bk skal tas med en spesiell spatel og brukes til de områdene av hundens kropp som påvirkes av hudsykdom. I dette tilfellet bør laget av medisin ikke være tykt. Instruksjonen anbefaler å dekke verktøyet med 3-4 centimeter rundt infeksjonskilden, det vil si å utvide behandlingsområdet.

De berørte områdene av huden hos sykehundene må være smurt smøring to ganger om dagen i en uke. Vanligvis i løpet av denne perioden dør sykdommen som forårsaker sykdommen - og huden og frakken begynner å gå tilbake til normal. Hårene på sonene av alopecia vokser tilbake så snart alle skorpe er borte.

Instruksjoner til stoffet anbefaler å sikre effektiviteten av behandlingen. For å gjøre dette må du gå til en spesialist 10 dager etter slutten av lokal terapi. Han vil gjennomføre en undersøkelse som tar smears for å identifisere sykdomsfremkallende midler. Slike kontroller er nødvendige for å hindre at det oppstår å frata, noe som ofte skjer når dyret er dårligere, det er ingen endring av kullet eller gjentatt kontakt med syke dyr. Hvis et patogen er funnet i laboratoriet, vil det være nødvendig å gjennomgå et gjentatt behandlingsprogram for dyret.

Instruksjonen til stoffet forbyr sin bruk samtidig med andre anti-depriving agenter: ved hjelp av Yam Bk, må de være helt forlatt.

Eiere må overholde personlige forebyggende tiltak, herding av de berørte dyrene. Ikke glem at microsporia og trichophytosis er smittsom, de kan gå til en person. Dette betyr at når du bruker Yam Bq, må du bruke gummihansker, bruk en spatel, unngå kontakt med veterinærmedisiner med huden din, slimhinner. Hvis en person er allergisk mot dette legemidlet, bør antihistaminmedisin brukes. Det er også veldig viktig å isolere det syke dyret for behandlingsperioden fra andre kjæledyr som bor i huset.

Salve Yam Bk for hunder er trygt. Hun har etablert seg som en mild og effektiv måte å håndtere lav på.

Salve for å frata huden til en person: hvordan og hva du skal smøre?

Grunner til å frata

For å hente salven til en person som fratager, noe som raskt vil hjelpe ham, må du finne ut nøyaktig hva som forårsaket det. Tross alt er det mange flere stoffer, og det er nødvendig å velge den som vil fjerne ikke bare symptomene, men også årsaken, som det er flere.

Avhengig av typen berøvelse, kan det skyldes:

 • fungi;
 • virus;
 • indre lidelser i kroppen.

Samtidig utvikler alle sine varianter på grunn av svekket immunitet, noe som er en grunnleggende faktor. Så lenge kroppen er i stand til å beskytte seg selv og motstå infeksjon, har den ingen sjanse, og sykdommen utvikler seg ikke, men når immunforsvarets arbeid er rystet, begynner en person først og fremst å lide av hudsykdommer.

Typer av lav

Lichen er delt inn i typer avhengig av patogenet, konsentrasjonen, infeksjonen, typer utslett. Faktorer av sykdommen varierer også:

Hvis du finner de første symptomene på å frata, bør du ikke bli smurt med soppdrepende kremer. Først må du undersøke arten av flekkene, bestemme typen og bare deretter bestemme behandlingsmetoden.

Pink lichen (eller pitiriaz)

Det vises på overflaten av huden med en rød eller dårlig rosa ring, hvor konturene flager av. Størrelsen på en slik ring er ikke større enn 4 cm. Den er lokalisert på mage, rygg, bryst og sider.

Det er viktig! "Vi kan bli smittet med mennesker i alle aldre, det skjer oftere på høsten eller våren, når kroppen er ekstremt mangel på vitaminer og mineraler for å opprettholde immunitet. Det bør være på tidspunktet for sykdom å nekte å besøke badstuen, badet, bassenget eller solariumet "

Hva betyr å behandle:

 1. Svovelsalisylsalve er et av de mest effektive legemidlene, men kan forårsake en allergisk reaksjon;
 2. Svovel tjære salve - svovel bekjemper spredning av soppinfeksjon, ødelegge den helt.

Pityriasis versicolor

Plukke opp en soppinfeksjon er mer sannsynlig i løpet av en periode med hormonforstyrrelser i kroppen. Også årsaken til utviklingen av slik deprivasjon kan være et aktivt tidsfordriv i solen. Kroppen svetter, og et fuktig miljø bidrar til utviklingen av bakterier og sopp.

Vær oppmerksom. De vanligste stedene for utvikling er ryggen, brystet, magen og skuldrene.

Uten riktig behandling øker antallet flekker, de går raskt sammen og blir et helt fokus. Hvis du ikke tar hensyn til spredning av soppinfeksjon, kan behandlingsprosessen bli forsinket i mange måneder.

Både dyr og mennesker er påvirket av et stort antall ulike typer av lav, hovedsakelig sopp (mykotisk) natur. Blant dem er de vanligste følgende:

Ringorm, som påvirker hodebunnen, forårsaker sprø hår og deres tap i separate seksjoner. Sjelden påvirker negler.

Rosa versicolor ser ut som en spredning av rosa flekker på kroppen, ikke kløende.

Lichen planus danner et lite utslett på brystet, ryggen og magen, på armene på armene og bena. Difter i sterk kløe, skaper ubehag og uleilighet.

Pityriasis versicolor er forårsaket av sopp og er preget av dannelse av skjellete flekker.

Herpes zoster forblir litt bortsett fra andre arter, som det skyldes herpesvirus, ikke sopp.

Det er mange forskjellige typer av lav, men de er mye mindre vanlige.

Det er viktig! For riktig behandling av en sykdom er det svært viktig å etablere sin natur nøyaktig. Noen ganger er en type behandling som er ideell for en type fratatt, helt ubrukelig eller til og med skadelig for en annen.

 1. Helvedesild, manifestert av små grupper av bobler på inflammet hudområde. I de fleste tilfeller forekommer denne form for lav i utslaget smerte.
 2. Pityriasis eller farge versicolor, oppstår på grunn av sopp Malassezia, som provoserer utseendet på flekker på brystets hud og rygg brun og hvit.
 3. Rosa versicolor, manifestert på huden i form av ubehagelige røde betente tuberkler. Denne laven kan dukke opp på forskjellige deler av kroppen, for eksempel: munnhulen, kjønnsorganene, hodet og neglene. Denne sykdommen har mange varianter.
 4. Ringorm, provoserer svampen Microsporum canis. Ofte er denne sykdommen manifestert i hodebunnen og på hele kroppens hud. I noen tilfeller oppstår håravfall og en skinnende rød farge vises.
 • Når du har en ganske kompleks, anbefaler eksperter å bruke hormonholdige salver.

  Slike rusmidler gir svært gode resultater, men de er farlige fordi de kan være vanedannende, slike salver inkluderer: Flucinar og Sinalar.

  Det er verdt å vite at hormonelle stoffer i noen tilfeller kan provosere motsatt effekt og forårsake noen patologier.

 • Salisylsalve hjelper med mykoser, men kan virke på menneskekroppen forgiftning.
 • Svovelsalve fra å frata er brukt stiplet og brukes kun på problemområder. Salisylsyre og svovel salve kan tilskrives antiinflammatorisk, samt narkotika som fører kampen mot bakterier.
 • Bredspektret salver som inneholder antibiotika bidrar til å bekjempe purulent utslett eller infeksjon. Men det er også verdt å huske at slike verktøy ikke skal brukes i lang tid.

Blant virus, soppinfeksjoner fra kategorien "lichen", er det vanlig å single ut:

 1. Microsporia (ringorm, mikrosporose) er en sopp smittsom sykdom som skjer i både dyr og mennesker.
 2. Psoriasis (scaly versicolor), en kronisk, ikke-smittsom sykdom, som representerer kategorien av dermatose.
 3. Trichophytosis er en soppinfeksjon relatert til ringorm.
 4. Pitiriaz (akutt rosa) - som representerer kategorien virusinfeksjoner.
 5. Pityriasis versicolor (soppinfeksjon), som er forskjellig flerfarget struktur av utdanning.
 6. Helvedesild - en viral infeksjon, som også kalles helvedesild, som er preget av et herpetiform ensidig utslett på menneskekroppen, ledsages av alvorlig smerte på irritert hud.
 7. Eksem (marmitt versicolor) er utslett på kroppen, preget av ikke-smittsom betennelse. Kan ha kronisk eller akutt form, ledsaget av brenning, aktiv utslett, ubehagelig kløe.

Hvis du fortsatt ikke vet hva som er i stor etterspørsel fra å frata en person, må det huskes at etiologien, patogenesen, det vil si betingelsene for kjernefysi, utvikling og manifestasjoner av denne sykdommen, i stor grad er relatert til tilstanden i nervesystemet, endokrine metabolske sykdommer.

Hvordan identifisere de første symptomene på å frata?

Symptomer på lav er nesten lik andre hudinfeksjoner, så en hudlege vil bidra til å skille og identifisere årsaken. Merk bare hovedtegnene om å frata:

 • i de fleste tilfeller vises laven på bestemte områder og har en bestemt farge, som kan være lys, mørk, rosa eller rød;
 • det er en følelse av kløe og peeling på en bestemt del av kroppen;
 • hår begynner å falle ut (et tegn på ringorm).

Fungal formbehandling

Salver er sammensatt av stoffer som motvirker virusene som forårsaket sykdommen. Den mest brukte salven mot sopp. Deres effektivitet er at de forhindrer den inflammatoriske prosessen, eliminerer utslett og kløe.

For behandling av hudsykdommer og fratatt barn bruker salver basert på naturlige planteingredienser. Følgende stoffer brukes ofte:

 • Svovel tjære, svovelsyre eller svovelsalicylsyre. De forhindrer betennelsesprosessen, kløe. Nesten ingen kontraindikasjoner og bivirkninger. Perfekt desinfisere og raskt gjenopprette skadet vev av huden.
 • Tebrofen. Behandler lavrød, kombinert med andre stoffer.
 • Clotrimazole. Hjelper med multi-farget form av lav. Ikke absorbert i blod og slimhinner. Nesten ingen bivirkninger.
 • Naftifin, Lamisil. Cure tinea versicolor. Påfør et like lag på de berørte områdene to ganger om dagen i to uker.
 • Sinaflana. Hormonalve som kan brukes til barn over to år. Behandlingen varer i to uker.

Salve for behandling av lav inneholder stoffer som aktivt motvirker de sykdomsfremkallende virusene. Antifungale eller antifungale midler brukes ofte. Deres effektivitet ligger i det faktum at de lindrer betennelse, bidrar til å eliminere utslett og kvitte seg med kløe.

Kan også brukes narkotika basert på tjære, svovel eller kortikosteroider. De har klart definerte antiinflammatoriske, anti-parasittiske og bakteriedrepende egenskaper.

Ved alvorlig kløe, er antihistaminer tatt. Med riktig utvalg av salve fra lav kan det være en betydelig lindring av pasientens tilstand.

Licking behandling består av et kompleks av stoffer, en viktig del av dette er salver, kremer og geler. Avhengig av typene å frata en person, er pasienten foreskrevet et egnet terapeutisk middel.

Navnet "laven" brukes til å referere til forskjellige hudinfeksjoner og sykdommer som er ledsaget av utseendet av fargede flekker og peeling på huden. Patogener kan være sopp og virus. Deres behandling vil bruke en rekke stoffer - antisvamp eller antiviral.

Specificiteten i behandlingen av soppinfeksjoner er at mange sopppatogener hele tiden er på menneskelig hud. I en sunn kropp styres de av lokal immunitet. Med en vedvarende reduksjon i immunforsvaret - får de muligheten til aktivt å formere seg og danne fokus på infeksjonsflater.

Lichen kan også ha en allergisk årsak. I dette tilfellet er behandlingen komplisert av den generelle terapien av kroppen.

Behandling av soppinfeksjoner, lav bruker salver, linimenter og piller. Salver og liniments - medisiner for ekstern terapi.

De inneholder antifungal komponenter som begrenser utviklingen av patogener. For akselerert healing blir ytterligere sårhelingmidler også tilsatt salven.

Som et resultat av behandlingen blir infeksjonspunktene knuste, tørke ut og helbrede.

Også i sammensetningen av salver fra berøvelse kan det innføres antibakterielle komponenter. Vi gir en liste over salver, som produserer legemidler som et middel til å frata.

Løsningen brukes til å behandle lav og scabies, så vel som for psoriasis. Viser antiparasittisk, antibakteriell virkning.

Ofte er svovel kombinert med salicyl. Salicylo-svovelsalve oppnås, som behandler lavene mer effektivt (det virker raskere).

Også for behandling av sopp brukes svovel tjære tar salve. I den er tjære en anti-inflammatorisk komponent.

Pink lichen - en type hud flekker som også ser ut med en reduksjon i immunitet. Ofte ledsaget av akutte respiratoriske virusinfeksjoner, kan skade på huden, insektbitt, forekomme etter vaksinering.

Rosa versicolor ser ut som avrundede rosa plaketter. I utviklingen av sopp kan de endre farge, bli brun, gulaktig, dekket med skalaer. De fleste flekker er lokalisert på kroppen, i det minste - på lemmer.

Siden opprinnelsen til sykdommen er uklar, er det ingen spesifikk salve for lavmangel. Tradisjonelt foreskriver legene antipruritiske og antiallergiske midler, noen ganger hormonelle salver (hydrokortison).

Imidlertid kan de bare brukes med svært sterke smertefulle opplevelser. Hvis utslett ikke plager, er det nok å behandle dem med vegetabilske oljer.

I løpet av 1,5 - 2 måneder vil de passere seg selv.

Merk: Foreskrevet for alvorlige smertefulle manifestasjoner av rosa lav - behandling med salve Sangviritrin (kombinerer bakteriedrepende og antimikrobiell virkning).

Denne infeksjonen kalles "sol" frata. Det manifesterer seg i form av rødbrune flekker avrundet.

Deres lokalisering er kroppen og steder med hyppig svetting (i lysken, hos kvinner - under brystet). Med utviklingen av sykdommen, begynner overflaten på flekkene å løsne (på grunn av løsningen av det øvre laget av epidermis av soppen).

Et karakteristisk trekk ved sykdommen. Når de blir påført overflaten av jod flekker, blir de brunbrun i farge.

Svampinfeksjon overføres gjennom nær fysisk kontakt og gjennom klær. Imidlertid er det viktig å vite at patogenet av skumlet (farge) frata er en del av den normale mikrofloraen i huden.

Han er til stede i mannen hele tiden, og begynner å utvikle seg under handlingen av faktorer som bidrar til ham. Nemlig - med endokrine sykdommer, hormonell ubalanse, diabetes, graviditet, samt med for sterk solbrenthet.

Den forårsakende agenten av infeksjonen - soppen - forstyrrer produksjonen av melanin i huden. Derfor vises områder av forskjellig pigmentering på personens kropp (mindre solbrent, lettere).

Gullfarget flekker kan ha et bredt spekter av farger (fra gul til rosa-rød). Derfor ble disse utslettene også kalt "flerfarget" lav.

Salve mot lav skal inneholde antifungale komponenter. For å undertrykke veksten av sopp, brukes salver med flukonazol, ketokonazol, bifonazol, flutrimazol, naftifin og terbinafin.

Hvis versicolor versicolor dukket opp i den hårete delen av hodet, brukes spesielle sjampoer, som inkluderer antifungale komponenter.

Med hyppige gjentakelser er det foreskrevet et internt inntak av generelle antifungale stoffer.

Merk: Tinea versicolor danner flekker rundt hårsekkene. Svampen er i stand til å fortsette lenge i hårpærer og svettekjertler. Derfor er ofte bare den eksterne behandlingen av chirimatitt ineffektiv.

Salve for pityriasis versicolor supplement med eksfolierende midler. Dette kan være salisylsyre, salisylalkohol eller tinktur av brunt jod på alkohol.

Lishai av sopp opprinnelse er mest vanlig hos barn. Svampen overføres til barnet gjennom nær kontakt med dyr eller en syke person, hans personlige eiendeler. Ved utførelse av medisinske prosedyrer brukes antifungale salver, sjampoer, geler.

Hvordan behandle lav av sopp opprinnelse, her er en liste over de mest effektive og billig medisinene.

mikoseptin

Inkludert i fremstilling av sink lindrer hudirritasjon. Salven påføres på det tidligere rensede området av utslett 2 ganger om dagen, i løpet av 3-6 uker.

Prosedyrene holdes i en uke etter at det siste utslaget er forsvunnet for å forhindre sykdomsutbrudd. Forbudt til bruk hos barn under 2 år.

Mest effektive fra ringorm.

klotrimazol

Verktøyet påføres den rensede huden med et tynt lag med lette gnidningsbevegelser. Prosedyren gjentas 2-4 ganger daglig, behandlingens varighet bestemmes av legen i hvert tilfelle.

Det er nødvendig å fortsette å utføre medisinske prosedyrer i ytterligere 2 uker etter utslaget av utslett. Det mest effektive middel for fargelekking forårsaket av gjærsvin.

Mikozoral

Nizoral, Mikoket, Dermazol er dets andre navn: en aktiv komponent ketanozol. Verktøyet er effektivt mot lav som er forårsaket av noen form for sopp.

Når du behandler fokus på betennelse, er det nødvendig å smøre området rundt dem, som går over grensen til stedet. Kursets varighet 5-7 dager.

Ikke anvendbar hos barn under 2 år.

Svovelsalve

Anvendelse av salven er tilgjengelig for behandling av lav av ikke-sopp opprinnelse. Om morgenen blir huden behandlet med jod, og om kvelden med svovel-tjære eller svovelsalicylsalver.

Den første desinfiserer og lindrer irritasjon, den andre dreper bakterier og parasitter, lindrer irritasjon og betennelse. Ikke aktuelt for barn under 2 år.

Karakteristiske tegn på dermatose av denne typen inkluderer: rødhet, pigmenteringsforstyrrelser, kløe, peeling. Hvordan helbrede zoster hos en person hjemme? Det første å se en lege.

Selvaktivitet og kortvarig depriving er fulle av kroniske former med periodiske eksacerbasjoner. Drug topical preparater (salve) anses som en effektiv metode for behandling for å frata en person hjemme.

Dosering, hyppighet av bruk, andre anbefalinger er beskrevet i instruksjonene for salver.

Hvordan smøre frata en person?

 1. "Miconazol" - har antifungal, anti-inflammatoriske egenskaper av en bred handling. Salve ruiner patogene mikroorganismer, forårsaker deres mutasjon.
 2. "Mikozoral" - har en mykostatisk effekt, hemmer biosyntese i soppens membran. Legemidlet er bra som en salve for pityriasis versicolor.
 3. "Mikoseptin" - undertrykker soppen med ringorm. Undecylensyre-sinksaltet i salvepreparatet beroliger irritert hud, som raskt regenereres etter å ha fratatt.
 4. "Clotrimazole" - anbefalt for ringorm og fargelag, ødelegger mikroorganismer, slik at de ikke kan formere seg.
 5. "Acyclovir" - et antiviralt middel som blokkerer syntesen av virus-DNA med helvetesild.
 6. Tebrofen salve - har antiviral effekt. Salven brukes til behandling av helvetesild og lavplan.
 7. Svovelsalve - brukes til scabies og som antifungalsyre. Det er en god antiseptisk, men giftig, krever nøyaktig dosering. Salven anbefales til kveldsbehandling av ringormsplakker (om morgenen bruker de en vandig løsning av jod).
 8. Naturlige salver med en kombinasjon av svovel, jod, tjære, salicylsyre - er populære hos barneleger som foreskriver fratage barn i hjemmet.
 9. Yam salve brukes i veterinærmedisin, men det helbreder folk med gråtende lav. Den har antiseptisk, antacida virkning, litt giftig.

rosa

Sykdommen er ikke bare mystisk, men også iboende av jenter på våren. Salve fra soppelger hos mennesker er ikke egnet her.

Lytt til legen for behandling. Han vil ta vare på huden, forhindre eksem, hudbetennelse, stafylokokker, streptokokkinfeksjoner, allergier.

Tilordne salve for rosa lav på kroppen, immunostimulerende midler, vitaminer. Tillat å vaske bare i rennende vann.

Vi må uten kaffe, te, alkohol, sitrusfrukter, egg, sjokolade, røde frukter, nøtter, krydder, hermetisert, røkt produkter. Hvorfor det må gjøres - finn ut fra videoen nedenfor.

Ilona, ​​32. Sist sommer, i en hage, gled en usympatisk katt seg mot vennene mine. Etter en tid fant jeg på mitt hode et ubehagelig "symptom" - rødhet med sprøtt hår.

Sprang raskt til legen. Behandling av å frata en person i hjemmet var enkel.

Utnevnt "Clotrimazole", som fortsatt gjør kompresser av tranebærjuice. Stedet passerte snart.

Etter at en tilstrekkelig diagnose har blitt gjort og sykdommen har blitt identifisert ved hjelp av en hudlege og en smittsom spesialist, foreskriver spesialister terapi.

Ofte er kurset følgende:

 1. Bruk narkotika med antiviral virkning, slike stoffer inkluderer:
  • acyclovir;
  • Valavir;
  • Zovirax.

De handler punktvis på selve patogenet, og fraråder og hjelper i fremtiden for å unngå komplikasjoner.

 • Immunterapi. Det er slike tilfeller når det er nødvendig å bruke immunglobuliner, Zostevir.
 • Smerte relievers og anti-inflammatoriske stoffer.

  Disse inkluderer:

  • paracetamol;
  • ibuprofen;
  • Nimesil.
 • Det anbefales å behandle utslett og nye bobler med grønn maling, alkoholtinkturer eller fucorcin.
 • Hvis kløe forstyrrer livskvaliteten, kan antihistaminer tas, for eksempel:
 • Rosa versicolor er av natur en allergisk smittsom sykdom som manifesterer på huden i form av utslett.

  Årsakene til denne sykdommen har ikke blitt identifisert, men det er observasjoner som viser at diagnosen fremstår etter hudskader. Oftest avhenger varigheten av rosa lichter terapi direkte på tilstanden av menneskelig immunitet.

  • Det er flekker som kan nå opp til to centimeter i diameter;
  • Det er en ubehagelig kløe på utbruddssiden;
  • Peeling vises.

  Behandling er ikke alltid nødvendig med denne laven, ofte etter en stund går den alene. Men nektelsen av terapi kan føre til et ikke veldig estetisk utseende, så behandlingen er fortsatt bedre å bruke.

  1. Slik at livskvaliteten ikke forverres og pasienten ikke lider av uutholdelig kløe, kan du søke på stoffer med antihistamin effekt;
  2. Pink lichen salve er oftest foreskrevet med hormon nivåer;
  3. Hvis saken kan kalles kompleks, brukes antibiotika medisiner;
  4. For å forebygge smittsomme infeksjoner kan huden i problemområder behandles med antiseptika;
  5. Sørg for å følge en diett som inneholder hypoallergen mat.
  • Olettrinova vil hjelpe i kampen mot bakterier, og det er ganske effektivt i tilfelle noen etiologi. Ingredienser: oleandomecin og tetracyklin. Kurset handler om en måned to ganger om dagen.
  • Hydrokortison. Sammensetningen av slike salver bør inkludere glukokortikoider. Et slikt stoff vil bidra til raskere helbredelse og bidra til å klare kløe. Kurset er fjorten dager to ganger daglig.

  Pink lichen - den enkleste infeksjonen i kategorien av lav. Den har en minimal grad av smitte for andre. Det antas at denne versikoloren kombinerer smittsomme og allergiske former. Ofte går sykdommen bort uten behandling. Terapi reduseres til eliminering av symptomer og primærbehandling.

  Grunnleggende hjelp kommer ned til:

  • eliminere alvorlig kløe;
  • desinfeksjon av huden.

  Pink lichen flekk blir behandlet med Zindol talker (selges i apotek).

  Noen ganger bruker salve fra å frata:

  1. Svovelsalisylsyre - har antibakterielle, tørke-, anti-inflammatoriske egenskaper. Det vil lindre irritasjon og redusere inflammatorisk prosess. Det vil ha en antimikrobiell effekt. Søknadskurs opptil 10 dager. Smør de berørte områdene 2 ganger om dagen. Et bandasje kan brukes for å øke eksponeringen.
  2. Svovel tjære er også en effektiv salve for rosa lav og har de samme egenskapene. Søknadsordningen er lik den forrige.
  3. Oletetrin er et antibakterielt middel for rask eksponering. Oftest er hun utnevnt til å frata. I mennesker, så frata den rosa i en mildere form med minimal komplikasjoner.

  Hvis en enkel rosa lav har gått inn i en komplisert rosa laken, foreskrives salver med steroidhormoner. For eksempel, Flutsinar. De bringer faktisk lettelse umiddelbart. Mange leger er kategorisk mot en så sterk innvirkning, og tror at denne versikoloren er bedre å eliminere med mindre alvorlige stoffer.

  Alle, selv en god hormonell krem, har mange bivirkninger.

  Svampen er parasittisk i epidermis, hvor sykdommen som forårsaker sykdommen, spiser keratin. For det første endres et lite område av huden, og størrelsen på lesjonen øker. Svampinfeksjon påvirker barn med nedsatt immunforsvar.

  Folk rettsmidler for berøvelse

  Praksis viser at berøvelse av salver er godt kombinert med ulike medisiner, inkludert antibiotika. Det er nødvendig å huske om individuell intoleranse i kroppen og om kontraindikasjoner som er angitt i merknader til narkotika.

  Det bør forstås at bare en spesialist, en hudlege, kan ordinere riktig behandling og foreskrive en salve for dette. Den største risikoen for selvbehandling er at de frata forskjellige typer symptomer, er svært like, så når de bruker dem ikke er riktig, kan den inflammatoriske prosessen forverres.

  På et tidlig stadium av sykdommen og riktig foreskrevet behandling er det ikke vanskelig å kvitte seg med laven.

  Når manifestasjoner av lav kan ikke bruke salve uten lege resept. Det anbefales å ta hensyn til alle kontraindikasjoner og bivirkninger for å sikre mangel på en allergisk reaksjon.

  Spesiell forsiktighet er nødvendig med hormonelle salver. De kan ikke brukes i lang tid. Bruk betyr korte kurs, som bidrar til å forebygge avhengighet, hudatrofi og mange bivirkninger.

  Det er ikke alltid mulig å kjøpe medisin på apotek, men det er et alternativ til hjemmebehandling. Ikke mindre effektiv kan være populære oppskrifter:

  • Alkohol og penicillin. Forbered en løsning på å frata 96% av medisinsk alkohol i en krukke med penicillin (ikke vaske krukken, den skal forbli litt penicillin). Rør og tilsett en halv teskje salisylsyre, og rist deretter godt. Ved hjelp av en bomullspinne, bruk klar løsning på laven.
  • Valerian og jod. For å lage dette produktet, bland en teskje valerian med samme mengde jod og solsikkeolje. Det er nødvendig å smøre det infiserte området tre ganger om dagen. Holdbarhet er ubegrenset. Kan brukes til å behandle dyr for soppinfeksjoner.
  • Hvit sennep. Hvite sennepsfrø er gjennomvåt i vann og knust til en slurry. Flere ganger om dagen i løpet av uken må du bruke verktøyet til de smertefulle områdene.
  • Walnut leaves. Legg et par blader av valnøtt på bunnen av pannen og fyll med vann. Kok 30 minutter under lokket lukket. Legg deretter tilberedt væske i badekaret. Utfør denne prosedyren i en halv time i 1-2 uker.
  • Hvitløk eddik. Peel fire fedd hvitløk og legg dem til en halv liters krukke eple cider eddik. Insister løsningen i to uker på et mørkt sted. I den ferdige helbredelsesløsningen er det nødvendig å fukte serviet og justere det til stedet der laven har dukket opp. Utfør denne prosedyren til full gjenoppretting.

  Tinea versicolor regnes som en autoimmun sykdom, da det ikke er noen eksakte grunner, til tross for mye forskning.

  • Røde knuter vises på ekstremiteter, så slike manifestasjoner kan vises i hele kroppen, inkludert slimhinner;
  • Alvorlig kløe;
  • Plakkene.

  Svært ofte kan denne sykdommen gå seg bort, men det er best å behandle det for å unngå alvorlig kløe og en stygg hud.

  Når du behandler rød lav, bruker du oftest hormonal salve.

  Hva er salven brukt til behandling av lav:

  • Clotrimazole. Dette er et hormonelt middel som bidrar til å bekjempe betennelse og eliminerer kløe, flak og rødhet i huden.
  • Tar salve. Det har en svært merkbar anti-inflammatorisk og antifungal effekt. Også i denne gruppen av naturlige produkter inkluderer salisylsyre og svovel salve.
  • Ekzoderil. Dette er et middel for sopp, som påføres eksternt og hjelper med rosenkreft, mykoser, ringorm. Salven kan påføres i hodebunnen. Det lindrer godt betennelse og kløe som lindrer pasientens tilstand.
  • Nizoral er et godt middel for fargelag og er hormonalt.
  • Yam salve er bedre kjent blant veterinærer. Men ikke tro at det bare er for dyr, det brukes veldig effektivt til behandling av knub og ringorm.

  Salve på huden til en person

  Legemidler til ekstern bruk med clotrimazol, ketokonazol, mikozolon, terbinafin presenteres i overflod på apotekshyllene. Dette er bare begynnelsen på listen over legemidler med soppdrepende og fungistatisk virkning.

  Som regel høyere priser på apotek for salver og kremer med de nyeste antifungal stoffene i sammensetningen.

  Hvordan behandle frata et barn:

  1. Nystatin salve inneholder antifungal antibiotika nystatin. Legemidlet har blitt brukt i flere tiår, stammer som er resistente mot det, har dukket opp.
  2. Krem "Clotrimazole" produsert på grunnlag av samme aktive ingrediens. Verktøyet brukes til å behandle ringorm og flerfarget lav. Brukes til sentrene av soppinfeksjon to ganger om dagen.
  3. Salven Mikoseptin inneholder undecylensyre. Legemidlet er produsert av et tsjekkisk farmasøytisk selskap. Produsenten anbefaler at produktet brukes til den berørte huden to ganger om dagen i 2 uker.
  4. Miconazole salve, Micozon krem ​​er et antifungal middel basert på mikonazol. Blandede infeksjoner i huden kan behandles - sopp og bakterier.
  5. Krem og Nizoral sjampo inneholder ketokonazol. Antifungal stoff hjelper til med å håndtere patogener av ringorm og chiriformis hos barn.
  6. Kremer "Terbinafin", "Lamisil", "Fungerbin" er laget på basis av terbinafin. Legemidlet har en fungicid effekt, brukes i sammensetningen av salver, kremer, geler, sprayer.

  Terbinafin ødelegger forårsakende midler av ringorm og flerfarget lav, candidiasis i huden. Legemidlet med denne aktive ingrediensen blir brukt på de berørte områdene en eller to ganger om dagen.

  Aldersgrensen for bruk av salve og krem ​​er 12 år, for en løsning - 15 år, for gel og spray - 18 år. Effekten av terbinafin på barnas kropp er ikke godt forstått.

  Ekstern behandling med salve til barn utføres hjemme og bidrar til å raskt slippe av med småfokus på infeksjon. Når sykdommen blir kronisk, er det nødvendig å periodisk endre antifungal agent.

  Om sommeren er moderat isolasjon nyttig for barnet å helbrede huden og temperere kroppen.

  Flere Artikler Om Typer Acne