Noen stoffer for å behandle hudsykdommer hos dyr er egnet for mennesker. Disse inkluderer stoffet "Yam" fra å frata en person. I sin sammensetning inneholder salven tørke- og antifungal komponenter, virker som et antiseptisk middel, myker huden og hjelper vevene som er skadet av sykdommen, gjenoppretter seg raskere. Alle bestanddelene av salven er trygge for helse og har praktisk talt ingen kontraindikasjoner når de brukes på menneskelig hud.

Sammensetning og utgivelsesform

Basen til Yam-salven er svovel, sinkoksid og salisylsyre. Terpentin, petrolatum, paraffin, tjære og lysol brukes som ekstra komponenter. Salven selv er tykk i konsistens, i farge - fra lys til mørkegrå, har en spesiell lukt på grunn av terpentin i sammensetningen. Legemidlet er produsert i små rør på 20 g for bruk ved behandling av mennesker og i en hvit beholder med stort volum (opptil et kilo) for behandling av dyr. Kjøpe et middel for å frata kan bare være på apoteket for dyr. Hold salven på et kjølig, mørkt sted. Merk at i tillegg til det vanlige navnet, kan Yam-salven finnes under navnet Yam bk eller Fungibak Yam, de er ikke forskjellige i sammensetningen.

Handling betyr

Legemidlet har en fungicid effekt på mikroorganismer. Har ikke lokal irriterende eller sensibiliserende egenskap. Takket være komponentene i sammensetningen bidrar salven "Yam bk" fra berøvelse til rask gjenoppretting og restaurering av menneskelig hud. Den har egenskaper som:

 • tørker;
 • antifungal;
 • antiseptisk;
 • antiparasittiske;
 • snerpende;
 • regenererende;
 • mykgjørende.
Tilbake til innholdsfortegnelsen

Når er foreskrevet?

Frata er det vanlige navnet på en rekke sykdommer, hvorav noen overføres til mennesker fra kontakt med et infisert dyr. Derfor, i slike former for å frata som en person vil få når du spiller med en syk firbenet, vil salve "Pit" fra å frata for en person være spesielt effektiv. Hoveddelen av sammensetningen er inneholdt i medisinske preparater fra forskjellige typer herpes, derfor vil det også være nyttig i tilfelle en sykdom som oppstår av en annen grunn, og ikke etter kontakt med et dyr. På grunn av antiseptiske, antimikrobielle og tørkekomponenter kan Yam salve også brukes til slike sykdommer som:

Kontra

Salve "Yam" tolereres vanligvis godt, forutsatt at pasientene ikke har spesiell følsomhet overfor en av komponentene i verktøyet. Med forsiktighet bør den brukes av personer som er utsatt for allergi, og de med tynn og delikat hud, fordi tjære og terpentin kan forårsake forbrenninger på dermis. Du kan ikke bruke verktøyet hvis det er riper, slitasje eller sår på det skadede vevet. Hvis du ikke overholder anbefalingene om bruk av stoffet hos mennesker, kan slike bivirkninger forekomme, for eksempel:

Instruksjoner for bruk salve Yam frarøver en person

Før det påføres "Yam" salve, skal det berørte området vaskes grundig med såpe eller behandles med antiseptiske midler, for eksempel: "Klorhexidin", "Miramistin", "Furacilin". Etter åpning kan salven eksfolieres - dette er normalt, og betyr ikke at medisinen har gått dårlig. I dette tilfellet må det bare blandes grundig med en trespatel før hver applikasjon. Når huden er tilberedt og tørket, skal verktøyet påføres områder med et tynt lag av berøvede og pattende bevegelser gni inn i huden. Det er nødvendig å smette ikke bare den syke epidermis, men også et lite område av den nærliggende, friske en, for å forhindre spredning av infeksjonen ytterligere.

Instruksjoner til stoffet forbyr gnidnings salve med bare hender. Behandle huden med en bomullspute eller et stykke gassbind. For å hjelpe salven, må du utføre prosedyren 2 ganger om dagen samtidig.

Salven har funksjonene i søknaden, det er verdt å studere instruksjonene nøye.

De første 7 dagene er salven igjen på huden i 5 minutter, skylles deretter med varmt vann eller med en bomullspute dyppet i solsikkeolje. I løpet av de neste 7 dagene er salven igjen på huden i 10 minutter. Etter 2 ukers bruk er det tillatt å forlate "Yam" på kroppen i 15 minutter. Med riktig diagnose gir bruken av "Yam" et positivt resultat etter 10 dager.

kompatibilitet

Det anbefales ikke å bruke legemidlet til behandling av berøvelse i forbindelse med andre eksterne rettsmidler for å frata, da de kan inneholde lignende komponenter, noe som vil forbedre effekten av "Pit" og føre til overdreven tørrhet i huden. Det er lov å ta piller, suspensjoner, injeksjoner og sette suppositorier med samtidig bruk av dette verktøyet, men først må du konsultere legen din.

Spesielle instruksjoner

Verktøyet tørker huden, så etter at "Yam" er fjernet fra huden, må de påføres fuktighetskrem. Det er ikke tillatt å bruke produktet på ansikt og nakke. Når salven er på dermis, trenger du ikke å dekke huden med et bandasje eller klær. Siden dette er en veterinærmedisin, er det forbudt å bruke det uten å konsultere en hudlege.

Søknad om barn og gravide

Gravide, ammende kvinner bruker måten "Yam" er forbudt. Det anbefales ikke å bruke berøve salve til barn som ikke har fylt 10 år. Når et barn blir sårt, prøver leger å bruke mindre aggressive midler for delikat barns hud, derfor er de foreskrevet medisinske analoger. Dette er et kraftig middel, som legen foreskriver i sjeldne tilfeller når ingen andre beroligende medisiner har hjulpet.

Salve Yam fra frata

Fratage - hudsykdom som endrer hudens farge og struktur, forstyrrer normal drift. Behandlingen av denne mykotiske sykdommen består som regel av terapi med eksterne preparater, immunstimulerende legemidler i form av tabletter og injeksjoner. En av de velkjente effektive stoffene - Yam-salve for berøvelse

Frata er en ganske hyppig følgesvenn av barndommen. Mange husker den rosa skyggen av avrundede flekker, på overflaten som huden blir tørr og flakene flager av - ringorm. Noen ganger er det også tegn på gråtende lav - huden er konstant våt og oser.

Denne sykdommen overføres gjennom gatedyr, og det er barn som oftest kommer i kontakt med gatekatter og hunder. Salve Yam betraktes som et middel til å behandle hudsykdommer hos husdyr, men det er også vellykket brukt til å behandle hudlidelser på menneskekroppen.

Salvenes sammensetning

Yam salve består av mange stoffer som aktivt bekjemper bakterier og lindrer symptomer på betennelse. Listen over stoffer er som følger: Salisylsyre, sinkoksid, tjære, svovel, lysol, lanolin, terpentin, kreolin og petroleumgel og vann tilsettes for å gi stoffet en salveform. Legemidlet er pakket i mørke plastburkar på 20 gram.

Stoffet ser ut som en tykk blanding av grå eller brun, brukt utelukkende til ekstern behandling. Kanskje den eneste feilen i lukten - ubehagelig og skarp, det holder på huden i ganske lang tid. For å eliminere lukten, kan du bruke essensielle oljer. Før det påføres, skal det være litt blandet med vanlig vann - huden reagerer ikke særlig godt på den konsentrerte esteren.

Vær oppmerksom på! Ved oppbevaring av salven i et varmt rom splittes suspensjonen, men dette reduserer ikke dets helbredende egenskaper. Rør godt før bruk, og bringe til en homogen konsistens.

egenskaper

Salve har antiseptiske egenskaper, som har stoffer som ødelegger bakterier og hudmider. Den astringente egenskapene til salven bidrar til å lindre irritasjon og gjenopprette fornyelsen av huden.

Tar, svovel og kreol gjør ugunstige forhold for utviklingen av soppen, reduserer dens aktivitet. Salisylsyre og terpentin tillater ikke bakterier som slår på huden for å starte inflammatorisk prosess - fordi beskyttelsesfunksjonen i huden for øyeblikket er svekket, er det vanskeligere for dem å undertrykke bakteriene på egenhånd. De fete komponentene i huden fukter den tørre dermisbrønnen, hjelper sebaceous kjertlene å gjenopprette.

Zinkoksid hjelper til med å redusere symptomene på symptomer - lindrer kløe, rødhet.

Indikasjoner for bruk

Yam salve er egnet for behandling av kjæledyr og personer i ulike aldre, inkludert barn. Indikasjonene for bruk er hudsykdommer hos mennesker og husdyr. Disse inkluderer:

 • dermatitt;
 • trihofitia;
 • eksem;
 • versicolor i ulike former;
 • allergiske hudreaksjoner.

Før du bruker legemidlet, bør du konsultere en hudlege. Legen vil undersøke den berørte huden og, om nødvendig, foreskrive en diagnose av hudprøver for å bestemme det nøyaktige årsaken til sykdommen. Etterpå vil spesialisten velge en omfattende behandlingsbehandling, slik at patogenet ikke bare vil bli ødelagt, men også symptomene vil bli eliminert.

Verktøyet gir ikke alvorlig hudirritasjon. I sjeldne tilfeller kan de første søknadene bli ledsaget av klem og rødhet, men så går den første reaksjonen bort og behandlingen lykkes.

Kontra

En kontraindikasjon kan bare være den individuelle intoleransen av noen komponent som er en del av Yam-salven. Hvis det foreligger, kan det oppstå en allergisk reaksjon - utslett, rødhet, lokal hevelse i huden.

Metode for bruk

Rør salven grundig før bruk. Verktøyet er tilgjengelig i en krukke, så det vil være praktisk å gjøre. Det skal bemerkes at beholderen etter medisinen ikke kan brukes i hverdagen, de må kastes.

Dyrebehandling

Fratager ganske ofte påvirker katter og hunder, noe som er spesielt vanlig i småbyer og landlige områder. I tynt befolkede områder blir nesten ingen oppmerksomhet rettet mot guddyrs helse. Derfor kan husdyr og hunder som er i kontakt med et syke gata, lett få en sopp og snart bli syk.

Utad, det ser ut som lokal alopecia med dannelsen av hvite tørre skorper og rødme av huden. Påfør salven umiddelbart til det berørte stedet, uten forbehandling. Det anbefales å bruke medisinske hansker eller påfør en bomullspinne, unngå kontakt med hud og hår på dyret. Også, du må gni stoffet på tilstøtende, til et sunt område.

Behandlingen skal utføres 1-2 ganger i uken. Behandlingsforløpet er en uke, deretter ytterligere 7 dager for profylaktiske formål.

Vær oppmerksom på! Salve refererer til litt giftige stoffer. Det er sikkert bare for ekstern bruk.

For å beskytte dyret mot å komme inn i kroppen når du slikker, dekk de behandlede områdene med en bandasje.

Behandling hos mennesker

Medisinsk terapi for mennesker innebærer bruk av et vitaminkompleks for å styrke immunsystemet og antifungale, regenererende salver, kremer og kremer. Yam salve er en av de beste salver i behandlingen av sopphudssykdommen som frata.

Behandle berørte områder kun med medisinske hansker. Når utvei er sykdommen nesten umerkelig, vil huden gjenopprette sin naturlige farge og struktur, det er nødvendig å bruke en salve i en annen uke som et forebyggende tiltak. Sporer av sopp, selv i deprimert tilstand, kan være i huden porene i noen tid.

Tips! 10 dager etter starten av bruk av Yam-salve, anbefales det å utføre en mikroskopisk diagnose. Dette vil bidra til å avgjøre om det fortsatt finnes patogener på huden.

Analoger og kostnader

Salve Yam mot berøvelse har ikke lignende midler for sin komplekse sammensetning. Du kan plukke opp andre salver og kremer, men deres sammensetning er enklere, og resultatet må vente lenger.

Produktet selges i veterinærklinikker og vanlige apotek. Kostnaden for en krukke er fra 60 til 100 rubler. Yam salve dispenseres uten lege resept.

Ditt kjæledyr

omsorg og behandlingstips

Effektiv salve yam bk: Den beste beskyttelsen for katten din fra å frata

I tilfelle av kattesykdommer på huden, må de bli utsatt for rettidig behandling, ellers er deres videre spredning mulig, så helingsprosessen vil være veldig lang.

De fleste hudsykdommer hos katter blir overført til mennesker. For tiden er det et stort antall veterinære legemidler som effektivt brukes mot lav, demodikose, eksem og andre sykdommer. En av dem er YM BC salve.

INGREDIENSER INCORPORATED MEANS

Dette stoffet har acaricidal og antifungal effekter, det brukes eksternt og er et kombinert verktøy med høy effekt. Salve YAM BK består av:

 • Salisylsyre;
 • Sink oksid;
 • svovel;
 • Destillert vann;
 • tjære;
 • terpentin;
 • Veterinær eller medisinsk petrolatum;
 • Lysol;
 • Fenolfri kobolt;
 • Lanolin.

Frigjør det i små plastkrukker. I en pakke er 20 gram midler.

HOVEDE EGENSKAPER

Salve NM av BK har astringente, keratolytiske og antiseptiske egenskaper, på grunn av hvilke mytene i psoroptoid- og sarcoptoidgruppene blir ødelagt, forårsaker slike sykdommer som trichofytose og scabies.

Irriterende og sensibiliserende effekter av dette legemidlet er fraværende. Avhengig av graden av innvirkning på kattens kropp, klassifiseres salven som en lavfare substans.

INDIKASJONER FOR BRUK. GRUNNLEGGENDE KONTRAINDIKASJONER

Verktøyet er tildelt katter for behandling av slike sykdommer:

 • dermatitt;
 • trihofitii;
 • eksem;
 • Microspores.

Verktøyet er kontraindisert for bruk hvis dyr har høy følsomhet eller individuell intoleranse mot noen av bestanddelene i salven.

Med nøye overholdelse av bruksanvisningen, ingen bivirkninger.

HVORDAN DU BRUKER BETYDNINGENE: INSTRUKSJONER

På det berørte hudområdet påføres salve med et lite lag.

Samtidig er det nødvendig å fange området fra 2 til 4 centimeter i nærheten av ildstedet. Verktøyet gnides i overflaten under behandling.

Det er ikke nødvendig å foreta noen foreløpige tiltak, kutte ut ullen eller fjerne skorpeene.

Det berørte hudområdet behandles minst to ganger om dagen i 7-10 dager. Etter at behandlingsperioden har gått ut, begynner håret å vokse på det, og skorpe faller ned.

Ti dager etter den siste bruk av salven, bør en makroskopisk undersøkelse utføres for kontrollformål. Hvis sykdommens årsaksmidler ble funnet med det, bør det gjennomføres et andre behandlingsforløp.
Ved bruk av salven kan du ikke bruke andre stoffer og medisiner.

Video: frata dyr: årsaker, symptomer, forebygging

Når du behandler katten på en måte og etter prosedyren, bør du følge reglene for personlig hygiene og instruksjoner for arbeid med legemidler beregnet til veterinær bruk.

For tiden er det ingen analoger til dette legemidlet.

Les her vurderinger om proplan feeds. Dette er interessant.

POSITIV tilbakemelding av eierne

"Vi har tre katter i huset vårt. En av dem ble syk med lav, hvoretter foci begynte å dukke opp på de andre dyrene.

Det ble behandlet i svært lang tid, mens de først brukte lokale rettsmidler og vaksinen anbefalt av veterinæren. Vi ble frarådet fra bruk av Mazi YM BC, og forklarer at det er dårlig tolerert av dyr.

Siden den langsiktige behandlingen var ineffektiv, spredt laven, jeg måtte til slutt kjøpe en flaske av stoffet.

Salven var brun og hadde en sterk lukt av tjære. To katter hadde fratatt tomter på ansiktet og tassene, så de bestemte seg for ikke å røre ansiktet og smurt på tassene sine. Etter behandlingen ble spesielle krage slitt for å hindre at produktet smulte. Katten måtte behandle ryggen helt, stå i førti minutter, og fjern resterende salve med salicylsyreoppløsningen, da det ikke er mulig å vaske kattene etter behandlingen.

På neste besøk til veterinærklinikken ble det funnet flere forbedringer i tilstanden til dyrene etter flere dager med bruk av salven NMB BC. De skallede flekkene under lampen skinnet allerede langt mindre på de stedene som ble behandlet med preparatet. Siden katten hadde alvorlig fratatt ham, traff han hele ryggen, mens håret ikke falt, bemerket veterinæren at fremdriften er åpenbar, til tross for at slike sykdommer er svært vanskelig å behandle.

De som vil bruke denne salven til å behandle dyrene deres, bør huske på at det er giftig og kan forårsake forbrenning på huden.
Vår katt hadde dem, og derfor ble behandlingen ledsaget av smertefulle opplevelser. I intet tilfelle bør dyr få lov til å slikke stoffet fra huden.

Til slutt klarte vi å takle sykdommen, men siden vi ikke begynte å bruke denne virkningen umiddelbart, tok vi totalt tre måneders behandling. Nå er kattene helt sunne og bare Omeg Yam BK er til kreditt for dette. "

Anastasia.

"Katten har fått en lav. Ved mottaket hos veterinæren ble det gitt behandlingsanbefalinger, spesielt legen rådet til å sikre at katten ikke kom i kontakt med andre dyr, og smøre den berørte huden to ganger om dagen med salve YAM BC.

Siden sykdommen ble oppdaget av oss så snart de første symptomene begynte å dukke opp, tok behandlingen ikke mye tid, og innen to uker var katten helt frisk. Det var mye billigere hvis vi brukte importerte stoffer, er det ennå ikke kjent hvor lenge behandlingen kan vare. Bare du må sørge for at dyrene ikke slikker det. "

Yam-salve til lav i mennesker: stoffets egenskaper og bruksanvisning

Fratage er en type dermatologisk sykdom hvor skumlete formasjoner av avrundet form kan oppstå på overflaten av huden og i hodebunnen som forårsaker kløe og ømhet. Dette skyldes sporer av parasittiske arter av sopp og andre patogene mikroorganismer som faller på sporerens kropp.

Behandling av denne sykdommen innebærer kompleks bruk av medisiner i form av injeksjoner eller tabletter, samt behandling av den berørte huden med salver og kremer av lokal handling. Et av disse populære stoffene er NM-salve - et verktøy som ofte brukes i veterinærmedisin, men ikke mindre effektivt i behandling av eksem, demodikose, berøvelse og annen dermatitt.

Utgivelsesskjema

I salget presenteres NM-salven for menneskelig deprivasjon i plastbeholdere på 20 g hver, i veterinærapotekets nettverk selges medisinen i større beholdere. Suspensjonen er tykk og har en sterk lukt, ubehagelig for luktesansen. Fargeskjemaet er lysegrå, men kan nå en rik brun farge.

Under den langsiktige lagringen observeres ofte en stratifisering av terapeutisk substans, som ikke har negativ innvirkning på stoffets fordelaktige egenskaper. Produktet har lav toksisitet, derfor utgjør det ingen fare for mennesker eller dyr.

Kjemisk sammensetning

Utvalgte komponenter i salven hjelper på kort tid til å overvinne dermatologiske ulykker, inkludert ikke bare lav av ulike etiologier, men også inflammet akne i ansiktet, tegn på demodikose og rosacea. Sammensetningen av dette bakteriedrepende bakteriedrepende stoffet omfatter slike substanser:

 • svovel (10%);
 • sinkoksyd (10%);
 • lysol eller kreolinetfenol kull;
 • bjørk tjære;
 • salicylsyre;
 • terpentin gummi;
 • lanolin;
 • Vaseline;
 • destillert vann.

NM-salve gjør at du kan bli kvitt en person, samt forbedre den generelle tilstanden til epidermis under kompleks terapi, som kun en spesialist i dermatologi kan riktig tildele. Den naturlige sammensetningen og fornuftig pris på stoffet gjør det populært for pasienter hvis ubehag skyldes tilstedeværelsen av hudproblemer.

Farmakologisk aktivitet

Det er umulig å oppnå full utvinning og bli kvitt en parasittisk sykdom gjennom bare NM-salve. En ekstra inntak av antifungale og antihistamin medisiner, og i noen tilfeller av stoffer fra gruppen av antibiotika, vil være nødvendig.

Alene lindrer salven straks bare eksterne symptomer, noe som forbedrer pasientens trivsel for en stund. Dens medisinske egenskaper manifesteres under undertrykkelse av sarkoptoid- og psoroptoidmider, som er de forårsakende agensene av scabies og trichophytosis (ringorm). Også stoffet er preget av keratolytiske og antiseptiske effekter, som du kan oppnå følgende mål:

 1. fullstendig ødelegge spor av patogen mikroflora aktivitet;
 2. tørke ut fuktige sår og erosjon forårsaket av komplikasjoner;
 3. redusere intensiteten av inflammatoriske prosesser på huden;
 4. fjern giftstoffer dannet i epidermis på grunn av aktiviteten til parasitter;
 5. akselerere avvisning av døde celler og videre regenerering.

Personer som lider av lav og demodikose, høy effektivitet ved behandling med salve NM.

Leger anbefaler bruk av stoffet i tilfeller der andre legemidler og terapeutiske tiltak ikke fører til forventet utvinning av pasienten.

Kontra

Som med hvilket som helst legemiddel har NM salve en rekke kontraindikasjoner som begrenser antallet pasienter for hvem dette legemidlet anbefales til bruk. Blant dem er:

 • gravide kvinner og kvinner som ammer;
 • personer med overfølsom hud;
 • med allergier mot noen av de påkrevde komponentene;
 • med hypertrichosis;
 • I tilfelle av utslett, brenner og riper på ansiktet.

Før du bruker salven, er det viktig å gjennomgå en medisinsk undersøkelse av en kvalifisert lege som er i stand til å diagnostisere sykdommens art og foreskrive en egnet behandling.

Trinn for trinn

Behandling med salve NM NM BK skal utføres i henhold til algoritmen spesifisert av produsenten, som vil tillate å oppnå en rask terapeutisk effekt:

 1. Det berørte hudområdet rengjøres grundig med all tilgjengelig antiseptisk eller såpeoppløsning.
 2. Innholdet i plastbeholderen med stoffet grundig blandet med en tre- eller plaststang uten chipping.
 3. Produktet er spredt på kroppen med et jevnt tynt lag, og deretter lett patting produktet med en bomullspinne eller pinne, fange sunne områder av huden som omgir lavplakkene under salvebehandling.
 4. I første ukes bruk vaskes salven av 5 minutter etter påføring, i den andre - etter 10, på den tredje - etter 15, vil resultatet av behandlingen bli merkbar etter 3-5 dager.
 5. Fjern verktøyet med en bomullspute, forfuktet med naturlig olje (for eksempel oliven, kokos eller solsikke).
 6. Oljen vaskes av med oppvarmet kokt vann, hvorpå huden tørkes med et mykt håndkle og smøres med apotekskremer som inneholder glyserin.
 7. Sessioner gjentas hver 12. time i fravær av en negativ reaksjon av kroppen til stoffet.

Hvis pasienten har klager på kløe og annet ubehag under prosedyren, og da det er tegn på peeling og utslett, anbefales det å avbryte behandlingen og umiddelbart konsultere lege.

Retail verdi

I gjennomsnitt i Russland varierer prisen på en 20-grams krukke med NM-salve fra 60 til 100 rubler. Produktene er tilgjengelige for over-the-counter salg og selges også på apotek på veterinærklinikker.

Funksjoner og bruk av Yam salve

Frata huden til en person provoserer en soppinfeksjon eller et virus. Noen former for sykdommen er smittsom og overføres ved kontakt, derfor krever de rettidig behandling. For å raskt kurere soppinfeksjonen i huden, må du velge det optimale stoffet som vil hjelpe deg raskt og effektivt å bli kvitt sykdommen. En av de mest ettertraktede rettsmidler er Yam-salve for å frata.

Salvefunksjoner

Yam salve brukes som et middel for å frata mennesker og dyr. De viktigste aktive ingrediensene i stoffet:

Hjeltekomponenter av legemidlet er lanolin og vaselin. Takket være disse verktøyene i salvens sammensetning, myker og fôrer huden epidermis, reduserer tørrhet, peeling og kløe.

Legemidlet er brukt til å behandle frata natur, unntatt herpes type av sykdommen. På grunn av de antiseptiske, antiinflammatoriske og sårhelende substansene i sammensetningen, reduserer salven effektivt ubehagelige symptomer og kjemper mot sykdomsfremkallende middel.

Å bruke salve Yam fra å frata en person hjelper raskt å kvitte seg med manifestasjonen av sykdommen. Før du starter stoffet, bør du konsultere en spesialist. Legemidlet er anbefalt for behandling av en rekke inflammatoriske sykdommer i epidermis.

Svovel i stoffets sammensetning akselererer regenerering av epidermis. Zinkoksid har antifungal og anti-inflammatorisk effekt, bløder og exfolierer huden. Salisylsyre har en keratolytisk effekt og bidrar til fornyelse av det øvre laget av epidermis. Dette stoffet beskytter epidermis mot å feste en infeksjon og bidrar til å redusere hevelse og betennelse.

Terpentin og bjørktjære i sammensetningen av salven bidrar til å lindre hevelse i huden, redusere kløe og peeling, og har også en effektiv anti-inflammatorisk effekt.

På grunn av sammensetningens art merkes reduksjonen av symptomer allerede etter første bruk av salven.

Salve er blottet for bivirkninger og kontraindikasjoner, bortsett fra individuell intoleranse mot komponentene i verktøyet, som det er spesielt utviklet for behandling av dyr. Som alle veterinærmedisiner er salver absolutt naturlig, trygt og hypoallergent middel.

Legemidlet er ikke forbudt å bruke til behandling av små barn, men det anbefales å konsultere lege. På grunn av sammensetningens art, brukes legemidler til å behandle følgende sykdommer:

Med eksem kan stoffet redusere hudens peeling og tetthet. Ved hjelp av psoriasis krem ​​bidrar til å myke plakk og øker hastigheten på prosessen med hudgjenoppretting.

Med forskjellige mykoser og lav bidrar medisinen til å bli kvitt symptomene innen tre til fire dager.

Hvordan bruke

Før du bruker Yam Bq salve, bør bruksanvisningen for en person fra lichen undersøkes nøye. Bruk av medisin for å frata en person bør avtales med behandlende lege.

Legemidlet er effektivt mot de fleste soppsykdommer i epidermis og bidrar til å redusere symptomene på eksem og psoriasis. Funksjoner bruk av stoffet avhenger av alvorlighetsgraden av symptomer.

Ofte anbefaler leger at man bruker verktøyet til å behandle den berørte huden to ganger om dagen. Ved behandling av berøvelse blir stoffet brukt etter antiseptisk hudbehandling. Så, ved første behandling av en lavflekk med jodoppløsning utføres, og deretter påføres salve med et lite lag.

Ved behandling av barn med denne krem ​​bør du konsultere legen din. Beskrivelsen av stoffet inneholder minst bivirkninger og kontraindikasjoner, men behandlingen av berøvede barn bør avtales med den behandlende legen.

Ved behandling av lav, i tillegg til salven, anbefales det å behandle huden med antiseptika, antimykotika og holde seg til en diett. Som en antiseptisk behandling brukes vanligvis en løsning av jod. Dette verktøyet tillater ikke at det berørte området vokser i størrelse. Det er nødvendig å konsultere legen din om hva slags soppsalve som skal brukes til behandling. På begynnelsen av utviklingen er det nok å behandle Yam-salve, men hvis stedet er stort i størrelse, må du også bruke Clotrimazole-krem eller en hvilken som helst bredspektret antifungal salve. På tidspunktet for behandling fra menyen, bør du fjerne allergene.

Yang salve brukes til dyr i behandlingen av svampesykdommer, inkludert ringorm. Hyppigheten av behandling av kjæledyrhud avhenger av alvorlighetsgraden av symptomer. Behandling utføres 1 eller 2 ganger daglig etter å ha bading et dyr ved hjelp av en spesiell antifungal sjampo. Veterinæren kan foreskrive løsninger for å behandle den berørte huden.

Legemidlet kan brukes til profylaktiske formål, i tillegg til å akselerere helbredelsen av insektbitt og å redusere kløe under hudirritasjon.

Kostnad for medisinering

Om nødvendig, behandling med Iamba, bør legemidlet søges i dyrebutikker eller veterinære apotek. Legemidlet er ment for behandling av dyr, så i vanlige apotek er det ikke til salgs.

Prisen på medisinen er ca 120-150 for en liten krukke med en kapasitet på 20 g. Dette volumet er nok til å kurere frata alle familiemedlemmer, inkludert kjæledyret.

Til tross for at stoffet er utviklet spesielt for behandling av dyr, foreskriver mange dermatologer medisiner for behandling av berøvelse av mennesker. Den rike sammensetningen, rimelig pris og rask effektivitet gjør salven til en av de beste anti-beroligende preparatene på huden.

I tillegg til behandling av lav, kan legemidlet brukes til behandling av en rekke inflammatoriske og allergiske hudsykdommer.

Som alle andre veterinærmedisiner inneholder salven ikke skadelige tilsetningsstoffer og allergener, så det kan trygt brukes til å behandle mennesker. Før du bruker et legemiddel, bør du konsultere legen din og nøye studere bruksanvisningen.

Ovn pits fra frata

Salve fra å frata en person

Frata hos mennesker er det kombinerte navnet på de fleste hudsykdommer. Siden dette begrepet skjuler flere sopp, virale hudlesjoner, eller årsakene til utseendet deres betraktes som enkelte interne systemiske lidelser.

Behandlingen av hver type lags er helt forskjellig fra hverandre, og med feil diagnose og utilstrekkelig behandling med kremer, geler, frata salver kan i stor grad skade helsen, føre til forverring av hudtilstanden og en kronisk sykdom i sykdommen.

Derfor er det umulig å starte selvbehandling av noen hudsykdommer uten en nøyaktig diagnose, som bare en hudlege kan gjennomføre.

For eksempel, rosa rosa, mange mennesker forveksles med andre typer av lav, fordi i begynnelsen av sykdommen er utslett og lav er rosa. Og for behandling av rosa lav kan ikke bruke legemidler som brukes til å behandle andre lav.

Hvis pasienten er diagnostisert med en pasient - rosa lav. behandling av salver i dette tilfellet bør ikke være overhodet, spesielt kortikosteroid salver og kremer, bør du også utelukke bruken av andre kremer. Det er nok bare å behandle den berørte overflaten med Zindol talkeren og myke huden med forskjellige oljer - havtorn, fersken, og også for å begrense kontakten til den berørte huden med såpe og vann.

Denne typen lav krever ikke behandling, den går alene innen 1-2 måneder. Hvorfor dette er så, så vel som om forskjellene fra andre lavene leses i vår artikkel om symptomene og behandlingen av rosa lav.

Salve fra ringorm - microsporia, trichophytia, fra farge - pityriasis, flerfarget lav

Siden disse to typer av lavene er forårsaket av soppmidler - pityrias versicolor Pityrosporum ovale, Malassezia furfur, Pityrpsporum orbiculare, og ringormen av Microsporia og Trichophetia, er deres behandling basert på antifungal terapi, lokal, nåværende og systemisk.

Tabellen nedenfor presenterer antifungal salve for å frata kroppen og hodebunnen i en person, som foreskrives som en lokal terapi, effektiv for ringorm og knubbig. I tillegg kan legen foreskrive antifungale legemidler i piller - Ketokonazol, Terbinafin, Itrakonazol i dosering og kurs bestemt av legen.

Terbinafin (Termikon, Lamisil (Krem), Terbinoks (Krem), Miconorm, Terbix og andre) - Terbinafin (et derivat av allylaminer) i en spray eller gel, salve, krem, filmdannende løsning er det første tiltak for jevn hud. Brukes i flerfarget (sol) lav, trichophytia, microsporia og andre lav og ringorm. Det påføres fra en til to ganger om dagen i 1-2 uker.

Svovelsalisylsalve er salisylsyre med svovel, som har antimikrobielle og antiparasitiske effekter. Du kan bruke salisylsalve eller frata svovelsalve.
Svovel har en antimikrobiell effekt ved kontakt med huden, og
Salisylsyre har en lokal irriterende og anti-inflammatorisk effekt, som forbedrer svovels antimikrobielle egenskaper.

Svovel tjære salve - Tar har en lokal irriterende, desinfiserende effekt. Om morgenen bør de betente områdene i huden behandles med jodoppløsning, og om kvelden skal den smøres med svovelsalicylsyre eller svovel tjære eller ren tjære tjære i 14-21 dager, og fortsetter deretter å bli behandlet med jod bare i en annen måned.

Sulsen - lim, sjampo og såpe med selensulfid, som brukes eksternt til ringormsfotfungal, seborrheic herpes i hodebunnen eller seborrheisk dermatitt på jevn hud.

Mikoseptin - undecylensyre med sink undecylenat, denne salven er aktiv mot sopp av slekten Trichophyton, Microsporum, Epidermophyton, derfor brukes den til ringorm. Zink har en astringent effekt, reduserer hudirritasjon og fremmer rask healing.

Nizoral, Dermazol, Mykozoral, Mikoket er salver, kremer, sjampo med den aktive ingrediensen Ketoconazole, som er effektiv for soppinfeksjoner forårsaket av sopp trichophytia og microsporia, samt mot sopp som er patogen lav og seborrheisk dermatitt.

Exoderil er den aktive substansen Naftifin. Exoderil absorberes raskt i huden, og danner en sterk antifungal konsentrasjon, så det er nok å bruke det en gang om dagen. Denne salven til lav har en anti-inflammatorisk effekt, og lindrer raskt kløe. Den er effektiv med ringorm, og med fargelag.

Salve Yama fra å frata for en person er et veterinærmedisin, men vær ikke redd, fordi sammensetningen av dette verktøyet er unikt, det er aktivt mot det forårsakende middelet av trichophytosis, med fuktig lav, eksem, ringorm og andre hudsykdommer. Dette er et soppdrepende bakteriedrepende legemiddel, dets bestanddeler har en antiseptisk, antacid-virkning.
Ingredienser: petrolatum, salisylsyre, sinkoksid, tjære, kreolin eller lysol, svovel, lanolin, terpentin. Lukten er spesifikk, farge fra grå til brun. Det er noen ganger foreskrevet av leger når standard terapi ikke virker, og Yangs salve mot lav som forårsaket av sopp fra dyr er mest effektiv. Yang salve har lav toksisitet, irriterer ikke huden og fremmer rask gjenoppretting.

Nitrofungin er en væske som har en antifungal effekt mot trichofyti, det aktive stoffet Chloritrophenol.

Salve for helvetesild

Helvedesild er en herpesinfeksjon forårsaket av herpes zoster-viruset. Derfor er hovedbehandlingen av denne typen lav basert på bruk av forskjellige antiherpetic, antivirale salver, kremer, geler og oral antiviral terapi kan foreskrives av en lege. Mer informasjon om symptomene og behandlingen av helvetesild finnes i vår artikkel.

 • Herpes salve. De viktigste salver som virker mot herpes er produkter som inneholder Acyclovir, blant annet Acigerpine, Vivorax, Herperax, Zovirax (Storbritannia), Herpes (Tyskland) og andre. Det er en oppfatning at salve med helvedesild med indisk acyklovir er mindre effektivt, enn russisk laget, Storbritannia eller Tyskland.
 • I tillegg til salver som inneholder acyclovir, med helvetesild, kan du bruke andre antivirale salver og kremer, for eksempel:
  • Viru-Mertz-Serol - effektivt middel for herpetic utbrudd
  • Panavir er en antiviral gel som også har en immunmodulerende effekt.
 • Panthenol, Dexpanthenol, Bepantin, D-Panthenol - disse er hjelpekrem og salver som stimulerer vevregenerering og hjelper helbredelsen av skadet hud av enhver etiologi.

Har allerede skrevet en detaljert gjennomgang av vår erfaring i behandling av lav.

Her forteller jeg bare kort. Vi ble smittet med å frata, legen foreskrev oss Yam salve blant andre behandlinger.

Full resept:

1. For å observere karantene, ikke å kontakte andre mennesker.

2. Ikke våt det infiserte området med vann og generelt begrense vannprosedyrene (ikke ta et bad, vask kun i dusjen). Barber håret rundt det berørte området.

3. Griseofulvin tabletter 3 ganger daglig

4. Bruk jodoppløsning til det berørte området 1 gang daglig.

5. Salve "Pit" eller Terbinafin salve 2 ganger om dagen.

Legen forsikret at Yam er mye bedre enn terbinafin og andre humane agenter. Derfor var jeg på jakt etter Yam. Forresten, er Yam salve bare solgt i dyrebutikker og i petting apotek, det kan ikke bli funnet i vanlige menneskelige apotek, selv om leger foreskriver det.

Prisen på salve er ca 120 rubler. for en krukke.

Ingredienser: salicylsyre, svovel, terpentin, bjørktjære, sinkoksid, petroleumjell.

Salven selv er en rå, tykk stoff, fet, som petroleumsjel, men tykkere enn petroleumjell. Sterk lukt av bjørk tjære (som tjære såpe), lukten ikke forsvinner i lang tid. Ved påføring på skadet hud kan du klemme.

Jeg har selv hørt mange anerkjennelser for denne salven, det er mer naturlig enn menneskelige apotek. Det hjelper både dyr og mennesker. Behandler sopp og andre hudsykdommer (scabies, trichophytosis, microsporea, eksem, etc.)

Ved å bruke denne salven i kombinasjon med jod oppnådde vi en liten forbedring ved slutten av den første behandlingsmåneden. Men trichophytosis er en skadelig sykdom, det krever vanligvis langsiktig behandling.

Og sannsynligvis vil Yam salve kurere vår lav i flere måneder, men vi ventet ikke, men fant et raskere behandlingsalternativ. Om ham kan du lese her.

Jeg ønsker deg god helse!

Salve Yam Bk for hunder fra å frata

Hudsykdommer er et vanlig dyreproblem. Tross alt kommer hjemkontakt med gaten, og laven overføres gjennom direkte kontakt. I dag er denne sykdommen vellykket behandlet. Og en av stoffene som veterinærene foreskriver for å eliminere symptomene, er Yam Bq salve. Lær mer om dette verktøyet.

Kjennetegn ved stoffet

Veterinærmedisin beregnet til ekstern bruk. Det har antifungale og akaricide egenskaper. Kombinasjonsmedisin, svært effektiv. Yam Bk inneholder slike medisinske komponenter: lanolin, salicylsyre, terpentin, tjære, svovel, lysol, sinkoksid, vaselin (medisinsk eller veterinær). Produsenten produserer denne veterinærmedisinen i plastskruer, et volum på 20 gram.

Instruksjonen angir at veterinærmedisinet har en antiseptisk, astringent, keratolisk effekt. Slike egenskaper gir lindring av hundens tilstand i microsporia, lesjoner med flått, som refereres til psoroptoid og sarcoptoid kategorier. Det er på grunn av disse parasittene at dyr ofte utvikler microsporia, scabies, trichophytosis.

Salven er preget av fravær av en sensibiliserende og irriterende effekt. Det tilhører uskadelige, sparsomme stoffer.

Indikasjoner for bruk av Yam Bk er eksem, dermatitt av ulike etiologier, trichofytose og microsporia. Det er ikke tillatt å bruke veterinærmiddel dersom dyret har høy følsomhet overfor det. Dette betyr at en individuell intoleranse kan oppstå på en av komponentene i hundens salve.

Hold et veterinærmiddel i lukket form, borte fra mat, beskyttet mot lys, ved temperaturer opptil 25 grader Celsius. Dens holdbarhet er to år. Det er forbudt å bruke beholdere til medisinering til hjemmebruk.

Hvordan bruke salven til hunder

Instruksjonen anbefaler at man starter programmet ved første tegn på microsporia og trichophytia. I begynnelsen av sykdommen bidrar salven til å forhindre spredning av sporer som frata hele integumentet og heller eliminerer sykdommen.

Du trenger ikke å forkutt hår eller fjerne skorpe i de berørte områdene, smør dem med antiseptika. Salve Yam Bk skal tas med en spesiell spatel og brukes til de områdene av hundens kropp som påvirkes av hudsykdom. I dette tilfellet bør laget av medisin ikke være tykt. Instruksjonen anbefaler å dekke verktøyet med 3-4 centimeter rundt infeksjonskilden, det vil si å utvide behandlingsområdet.

De berørte områdene av huden hos sykehundene må være smurt smøring to ganger om dagen i en uke. Vanligvis i løpet av denne perioden dør sykdommen som forårsaker sykdommen - og huden og frakken begynner å gå tilbake til normal. Hårene på sonene av alopecia vokser tilbake så snart alle skorpe er borte.

Instruksjoner til stoffet anbefaler å sikre effektiviteten av behandlingen. For å gjøre dette må du gå til en spesialist 10 dager etter slutten av lokal terapi. Han vil gjennomføre en undersøkelse som tar smears for å identifisere sykdomsfremkallende midler. Slike kontroller er nødvendige for å hindre at det oppstår å frata, noe som ofte skjer når dyret er dårligere, det er ingen endring av kullet eller gjentatt kontakt med syke dyr. Hvis et patogen er funnet i laboratoriet, vil det være nødvendig å gjennomgå et gjentatt behandlingsprogram for dyret.

Instruksjonen til stoffet forbyr sin bruk samtidig med andre anti-depriving agenter: ved hjelp av Yam Bk, må de være helt forlatt.

Eiere må overholde personlige forebyggende tiltak, herding av de berørte dyrene. Ikke glem at microsporia og trichophytosis er smittsom, de kan gå til en person. Dette betyr at når du bruker Yam Bq, må du bruke gummihansker, bruk en spatel, unngå kontakt med veterinærmedisiner med huden din, slimhinner. Hvis en person er allergisk mot dette legemidlet, bør antihistaminmedisin brukes. Det er også veldig viktig å isolere det syke dyret for behandlingsperioden fra andre kjæledyr som bor i huset.

Salve Yam Bk for hunder er trygt. Hun har etablert seg som en mild og effektiv måte å håndtere lav på.

Salve for berøvelse

Salve fra å frata en person er den mest effektive måten å behandle en hudinfeksjon på. Valget av salve (Clotrimazole, Lamisil, Yam-salve) bestemmes av sykdomsfremkallende middel, samt ved utbredelsen av spredningen av flekker på huden. Det riktige valget av narkotika sikrer fullstendig kur av hudsykdom.

Hvordan behandle versicolor: salve, liniment eller tabletter

Navnet "laven" brukes til å referere til forskjellige hudinfeksjoner og sykdommer som er ledsaget av utseendet av fargede flekker og peeling på huden. Patogener kan være sopp og virus. Deres behandling vil bruke en rekke stoffer - antisvamp eller antiviral.

Specificiteten i behandlingen av soppinfeksjoner er at mange sopppatogener hele tiden er på menneskelig hud. I en sunn kropp styres de av lokal immunitet. Med en vedvarende reduksjon i immunforsvaret - får de muligheten til aktivt å formere seg og danne fokus på infeksjonsflater.

Lichen kan også ha en allergisk årsak. I dette tilfellet er behandlingen komplisert av den generelle terapien av kroppen.

Behandling av soppinfeksjoner, lav bruker salver, linimenter og piller. Salver og liniments - medisiner for ekstern terapi. De inneholder antifungal komponenter som begrenser utviklingen av patogener. For akselerert healing blir ytterligere sårhelingmidler også tilsatt salven. Som et resultat av behandlingen blir infeksjonspunktene knuste, tørke ut og helbrede.

Også i sammensetningen av salver fra berøvelse kan det innføres antibakterielle komponenter. Vi gir en liste over salver, som produserer legemidler som et middel til å frata.

Navnet på salver fra berøvelse

Noen navn på beroligende salver reflekterer betegnelsen på det aktive stoffet som finnes i dem (for eksempel Terbinox og Terbix salver med virkestoffet terbinafin). Imidlertid har de fleste salver helt uforståelig ut fra et vanlig personnavn. Vi lister den mest populære antifungal beroligende salve:

 • Midler med mikonazoler - Clotrimazol, Miconazol, Econazol, Oxyconazol. Arbeid med svampeinfeksjoner i huden. Gruppen av mikonalose inkluderer også ketokonazol, som brukes eksternt og innover (dette skiller det fra andre mikonazoler).
 • Midler med ketokonazol - Nizoral, Mycozoral, Dermazol. De brukes til behandling av soppelger.
 • Midler med triazoler - flukonazoler (Diflucan) og itrakonazol (Orungal) - potente midler som er nødvendige for den omfattende spredningen av infeksjon.
 • Midler med naftifin - Exoderil, Microderil. Ulike soppinfeksjoner, lichen coloris og ringorm er behandlet.
 • Terbinafin-produkter er også flere. Dette er Lamisil, så vel som Terbix, Terbinoks. Disse stoffene behandler ulike lav (ringorm, flerfarget, solfylt).

Og nå gir vi en beskrivelse av sammensetningen og virkningen av noen salver.

Clotrimazole - salve til lav og sopp

Clotrimazol er en forbindelse som er testet ved behandling av soppinfeksjoner i huden i flere tiår. Det fungerer praktisk talt mot svampelesjoner, inkludert ringorm og skumle (farge) lav. Clotrimazole er populært som et middel for mycosis av føttene. Det ødelegger soppmembranen og stopper dermed utviklingen og videre spredning. Antifungal aktivitet av Clotrimazole brukes til behandling av små foci av ringorm. Og også pityriasis versicolor.

Salve påføres etter vask av huden med såpe og grundig tørking. Påfør et tynt lag i løpet av dagen - opptil 4 ganger.

Når du behandler en ringormsinfeksjon, er Clotrimazole foreskrevet med keratolica for å brenne ut soppen. Standardbehandling - alternativ smøring av flekker som berører jod og clotrimazol.

Merk: behandling med clotrimazol er ganske lang. Det kan ta opptil 2 måneder. Derfor brukes legemidlet for små lesjoner lesjonsskader.

Clotrimazol er et av de mest etterspurte antifungal linimenter. Det har imidlertid en høy penetrerende kraft, og er derfor kontraindisert for gravide kvinner.

Yam BK - salve for folk fra å frata

Salve Yam BK - den tradisjonelle salven for å frata katter. Dette stoffet fra veterinærapoteket fjerner også effektivt og trygt folk fra mennesker. Det har en kombinert effekt - det begrenser spredningen av sopp- og insektsparasitter. Den inneholder svovel, salisylsyre, creolin, samt tjære, terpentin, sink. Ingredienser Yam Salve ødelegger effektivt svampen og flåttene som forårsaker flåter og scabies. Bruken av Yam Ome BC har en annen fordel. Sammensetningen har en lav toksisitet. Det irriterer ikke huden og refererer til lavfare stoffer. Derfor er bruk av Yaz Ointment fra berøvelse tillatt for voksne og barn. Dens sammensetning behandler også dermatitt, eksem og andre allergiske manifestasjoner på huden av mennesker og dyr.

Viktig: Til tross for lav giftighet kan du ikke tillate inntak av salve.

Sammensetningen har en ulempe - en skarp ubehagelig lukt. I motsetning til denne mangelen viser han en viktig dyd. Behandler ganske raskt. Etter 6 eller 7 dager forsvinner skorpene, under dem er det funnet en ny rosa hud. Begynner hårvekst.

Yam-salve brukes til lavplaster 2 ganger om dagen, og tar sunn hud rundt 2-3 cm.

Merk: Yam BQ salve er til tross for veterinær bruk en av de mest populære ringormsalver hos barn og voksne.

Tradisjonell behandling: Svovelsalve for å frata

Løsningen brukes til å behandle lav og scabies, så vel som for psoriasis. Viser antiparasittisk, antibakteriell virkning.

Ofte er svovel kombinert med salicyl. Salicylo-svovelsalve oppnås, som behandler lavene mer effektivt (det virker raskere).

Også for behandling av sopp brukes svovel tjære tar salve. I den er tjære en anti-inflammatorisk komponent.

Hvilken salve smører versicolor

Apoteket tilbyr mange salver til behandling. Valget av stoffet bestemmes av typen infeksjon (ringorm, skjellete, rosa), så vel som pasientens alder og omfanget av spredning av flekker.

Vurder hva slags soppinfeksjon kan vises på menneskets hud, og hvordan å behandle visse av dens manifestasjoner.

Salve for ringorm

Hvis laven ringorm, så vises den på rødt flakete flekker på huden. Håret inne i flekkene bryter av "ved roten", så sykdommen har fått navnet "ringorm".

Fra ringormsinfeksjonen utlades eksterne midler - antimykotisk (antifungal) salve. De ødelegger den patogene svampen og begrenser dens videre spredning på huden til en person (eller dyr).

Varigheten av behandlingen med salver kan være forskjellig. Det avhenger av valg av narkotika og storheten av spredning av flekker på huden. Det kan være fra flere dager til flere måneder.

Kardinale metoder (brenner med eddik eller andre keratolika) kan kvitte seg med infeksjonen om noen dager. Tradisjonell behandling varer en til to måneder.

Den hyppigst foreskrevne er Clotrimazol-, Miconazol-, Zink- og Svovelsalve i kombinasjon med behandling av lavfargene med jod og sporadisk skraping av huden som skumlet inne.

Rød lavsalve

Røde laver har ofte en allergisk opprinnelse. Det forekommer hos voksne på grunn av nedsatt immunitet (i tilfelle diabetes mellitus, stress, allergiske reaksjoner, hvis det er fokus på kronisk infeksjon i kroppen, som en reaksjon på visse medisiner).

Røde ligner ser ut som bølgende hudtetninger av røde, rosa, lilla fargetoner. De vises på armene, bena, lysken og armhulen, kløe. Og også på slimhinnen i munnen og kjønnsorganene. I munnen vises de ofte i nærvær av tannkroner i metall (også en faktor for å redusere immuniteten til munnhulen). Også i 10% av tilfellene er negler påvirket.

Rød lav er også kalt flat eller rød flat deprive.

Herpes Zoster er ofte en kronisk sykdom med sporadiske eksacerbasjoner. For å lindre kløe, foreskrives antiallergiske stoffer og generelle styringsmidler - vitaminer. Tradisjonell beroligende salve brukes ikke her. Når sterke smertefulle manifestasjoner av flatt rødløg foreskriver hormonforbindelser. Også noen ganger brukt i behandlingen av lichen planus - Actovegin salve (for å forbedre ernæringen av vev og forbedre lokal immunitet).

Rosa lav - enn å behandle: salve

Pink lichen - en type hud flekker som også ser ut med en reduksjon i immunitet. Ofte ledsaget av akutte respiratoriske virusinfeksjoner, kan skade på huden, insektbitt, forekomme etter vaksinering.

Rosa versicolor ser ut som avrundede rosa plaketter. I utviklingen av sopp kan de endre farge, bli brun, gulaktig, dekket med skalaer. De fleste flekker er lokalisert på kroppen, i det minste - på lemmer.

Siden opprinnelsen til sykdommen er uklar, er det ingen spesifikk salve for lavmangel. Tradisjonelt foreskriver legene antipruritiske og antiallergiske midler, noen ganger hormonelle salver (hydrokortison). Imidlertid kan de bare brukes med svært sterke smertefulle opplevelser. Hvis utslett ikke plager, er det nok å behandle dem med vegetabilske oljer. I løpet av 1,5 - 2 måneder vil de passere seg selv.

Merk: Foreskrevet for alvorlige smertefulle manifestasjoner av rosa lav - behandling med salve Sangviritrin (kombinerer bakteriedrepende og antimikrobiell virkning).

Pityriasis versicolor: salve til behandling

Denne infeksjonen kalles "sol" frata. Det manifesterer seg i form av rødbrune flekker avrundet. Deres lokalisering er kroppen og steder med hyppig svetting (i lysken, hos kvinner - under brystet). Med utviklingen av sykdommen, begynner overflaten på flekkene å løsne (på grunn av løsningen av det øvre laget av epidermis av soppen). Et karakteristisk trekk ved sykdommen. Når de blir påført overflaten av jod flekker, blir de brunbrun i farge.

Svampinfeksjon overføres gjennom nær fysisk kontakt og gjennom klær. Imidlertid er det viktig å vite at patogenet av skumlet (farge) frata er en del av den normale mikrofloraen i huden. Han er til stede i mannen hele tiden, og begynner å utvikle seg under handlingen av faktorer som bidrar til ham. Nemlig - med endokrine sykdommer, hormonell ubalanse, diabetes, graviditet, samt med for sterk solbrenthet. Den forårsakende agenten av infeksjonen - soppen - forstyrrer produksjonen av melanin i huden. Derfor vises områder av forskjellig pigmentering på personens kropp (mindre solbrent, lettere).

Gullfarget flekker kan ha et bredt spekter av farger (fra gul til rosa-rød). Derfor ble disse utslettene også kalt "flerfarget" lav.

Salve mot lav skal inneholde antifungale komponenter. For å undertrykke veksten av sopp, brukes salver med flukonazol, ketokonazol, bifonazol, flutrimazol, naftifin og terbinafin. Hvis versicolor versicolor dukket opp i den hårete delen av hodet, brukes spesielle sjampoer, som inkluderer antifungale komponenter.

Med hyppige gjentakelser er det foreskrevet et internt inntak av generelle antifungale stoffer.

Merk: Tinea versicolor danner flekker rundt hårsekkene. Svampen er i stand til å fortsette lenge i hårpærer og svettekjertler. Derfor er ofte bare den eksterne behandlingen av chirimatitt ineffektiv.

Salve for pityriasis versicolor supplement med eksfolierende midler. Dette kan være salisylsyre, salisylalkohol eller tinktur av brunt jod på alkohol.

Licking salve for barn: hva kan

Pediatrisk behandling stiller økte krav til valg av narkotika. Ikke hver salve som behandles av en voksen, kan brukes til å behandle et barn. I pediatrisk dermatologi foreskrives legemidler der de viktigste aktive ingrediensene er påvist og trygge stoffer. Hva brukes til å behandle barnebarn?

Påvist stoffer: svovel, tjære, jod og salisylsyre. De kombinerer antimikrobielle og antiinflammatoriske effekter.

Viktig: For behandling av barn bruker ikke mer enn 5% salicylsyrekonsentrasjon. Også denne komponenten brukes ikke til barn med omfattende lav (når de brukes på store områder av huden - forgiftning er mulig).

anmeldelser

Den beste salven for å frata salve for å frata kroppen er Clotrimazole, Salisylsalve er et middel for å brenne vorter og frata. Jeg ble rådet til å smøre hennes lavflappe vekselvis med Miconazole.

Clotrimazole salve er en behandling for føttens mykose. Fra frata hjelper, men i lang tid. Behandlingen varer mer enn en måned. Det er et bevist høyhastighetsmiddel - eddik. Smør bare lavpottene. Du kan kurere lav til to smøringer. Og de tradisjonelle måtene - å smøre, så rive av, og så en måned.

Jeg ble foreskrevet jod og clotrimazol, herdet lav i 3 uker.

Ble behandlet for å frata salver i 3 måneder. Og selv om du briste. Jeg måtte drikke piller.

All informasjon er kun gitt til informasjonsformål. Og er ikke en instruksjon for selvbehandling. Hvis du føler deg ubehag, kontakt legen din.

Flere Artikler Om Typer Acne