Akne i ansiktet - et signal om prosessene som forekommer i kroppen, som er unormale. Dette kan være pubertet, hormonforstyrrelser, fordøyelsesproblemer, stress og andre faktorer som krever umiddelbar behandling. Bare ved å fjerne årsaken, kan du fjerne huden fra uønskede utslett. Men i tillegg til behandling vil en spesialist trenge en kosmetisk løsning på dette problemet. For å gjøre dette må du regelmessig lage masker for akne hjemme, som har en utbredt antiinflammatorisk og antibakteriell effekt.

Handling på huden

Hjemmelagde aknemasker virker på huden raskt og målrettet, takket være komponentene som utgjør deres sammensetning. Derfor må valget av oppskrift veies og svært kompetent. For det første må produkter av denne typen nødvendigvis omfatte produkter med antiinflammatorisk effekt.

 • Alger (spesielt fra bodyagi);
 • fra egget du kan lage mat hjemme utmerket terapeutiske og kosmetiske produkter, spesielt anbefalt proteinprotein;
 • Bruk masker fra gurkemeie mot akne: det er lik i egenskapene til slike sterke stoffer som hydrokortison og motrin;
 • ingefær;
 • Folkemedisiner fra persille, unntatt for akne, vil også eliminere pigment flekker;
 • Det antas at de beste aknemasker kommer fra leire;
 • gode antiinflammatoriske stoffer oppnås fra honning;
 • grønn te: dens flavonoider effektivt slukker betennelse;
 • lotioner med aspirin eliminerer utslett i en uke;
 • fra oljer - oliven (utelukkende naturlig) og avokado;
 • Gjør masker av gjær, forskjellig i antifungal effekt;
 • midler fra aloe hjelp, men det må først oppbevares i kjøleskapet i minst et par dager.

For det andre må masker for akne og hudormer inneholde rensende ingredienser for å hindre at smuss blir smittet av infeksjonen. Følgende produkter har denne eiendommen:

 • mais mel;
 • grønnsaker: tomatpreparater, på grunn av det høye innholdet av organiske syrer, rengjør porene perfekt; fra agurk; så vel som en potetmaske;
 • havremel masker har en veldig mild rensing effekt;
 • Lotion med brus er farlig for sensitiv hud, men blir en ekte frelse i kampen mot akne;
 • tranebærjuice;
 • medisiner: aktivert karbon, streptocid;
 • frukt: masker med sitron og epler gjør at du glemmer problemet med utslett på ansiktet ditt.

Når du velger en hjemmelaget kosmetikk, vær oppmerksom på hvilke ingredienser ansiktsmasken av akne inneholder: Tross alt vil dens effektivitet avhenge av sammensetningen. Men ikke alle kan nærme seg det.

vitnesbyrd

Hjemmelagde masker for akne anbefales av eksperter og folks erfaring bare i visse tilfeller:

 • hvis det ikke finnes patologier og alvorlige sykdommer i indre organer;
 • hvis behandling er foreskrevet for å behandle grunnårsaken;
 • hvis det ikke er høy temperatur;
 • hvis hudutslett ikke er mer enn 30% av ansiktets epidermis
 • hvis acne er diktert av hormonelle endringer.

Ved overholdelse av disse indikasjonene vil folkemasker for akne på ansiktet bidra til å takle problemet i alle aldre. Men ikke glem om tilstedeværelsen av kontraindikasjoner.

Kontra

Selv de mest effektive masker for akne kan være helt ubrukelig hvis du bruker dem i motsetning til kontraindikasjoner:

 • Fokus på betennelse utgjør mer enn 30% av ansiktets hud;
 • alvorlige sykdommer i indre organer;
 • høy feber;
 • purulent hudlidelser: en maske for betent akne, hvis de er kompliserte av en smittsom prosess, anbefales kun med tillatelse fra en spesialist;
 • individuell intoleranse mot komponentene.

Følg disse upretensiøse regler - og anti-akne maske vil rettferdiggjøre alle sine funksjoner, og tvinger deg til å glemme et slikt problem som ujevn hud i lang tid. Det er bare ett skritt igjen på denne banen - å velge en oppskrift.

oppskrifter

De mest effektive masker for akne hjemme - de som er valgt og brukt klokt. Med sterk og omfattende infeksjonsfokus kan de brukes annenhver dag, mens de ikke skal holdes i over 20 minutter i ansiktet. Dette skyldes tilstedeværelsen i et stort antall kraftige komponenter som irriterer huden. Før du bruker masken, må du fjerne alle rester av dekorative kosmetikk og vaske.

 • Med aktivert karbon

Grind aktivt kull (teskje), bland med aloe juice (teskje), sjø grovt salt (halv te 1) i kjøleskapet, legg til teetreeter (ikke mer enn 2 dråper), vann (spiseskje).

Grind aspirintabletter (4 stk.), Fortynn i en ikke-alkoholkrem slik at det oppnås en slurry. Hvis en aspirinmaske for akne ikke forårsaker allergier, blir det bare det magiske verktøyet hvoretter akne forsvinner for alltid.

Smelt naturlig honning i et vannbad, bland det med like sitronsaft i like mengder. Anti-inflammatorisk honningmaske for akne lindrer også post-akne.

Hell havregryn med varmt vann, slik at det oppnås en tykk vassdrag, knead den grundig. Med vanlig bruk (hver annen dag) kan havremelmaske for akne rense ansiktet av utslett av noe slag.

Fortynn en liten mengde natron med vann slik at en homogen hvit masse oppnås. En brusmask er påtrykt prikket, utelukkende på grunn av betennelse.

Bland knust agurk, eple (2 ss hver), legg til protein, havremel (spiseskje). En slik agurkmaske kan også hvite noen pigmentflekker på ansiktets hud.

Flere oppskrifter, se lenken.

Smeltet honning (2 bord. L.) Bland med egget, hvis ønskelig, kan du legge havremel for større tetthet.

 • Med streptocid

Grind streptocid tabletter (10 stk.), Fortynn med aloe juice i kjøleskap i noen dager for å lage en grøtaktig masse, tilsett jod (3 dråper). Det finnes andre oppskrifter fra streptotsida, som på kortest mulig tid lindrer personen fra akne.

Farmasøytisk pulver av bodyagi (halvt bord. En seng.) Bland med hydrogenperoksid (det er bedre å bruke 3% -løsningen) til en tykk slurry. Resultatet er en utmerket maske for flekker etter akne, hvis de ikke klarer å klemme seg ut.

Hvit leire blandes i pulver med varm melk (2 ts. Hver), talkum (teeblader).

 • Med honning og aspirin

Grind aspirin tabletter (4 stk.), Fortynn i vann til glatt, tilsett smeltet honning (2 lbs. Tabell). Anti-inflammatorisk middel med honning og aspirin har en mild effekt på ansiktets hud.

Tomattykkpuré (kan være med frø, men uten peeling) påføres huden i ren form, uten ytterligere ingredienser.

Hvis du lager lotioner fra persille juice på kviser hver dag, vil de tørke i 2-3 dager og vil ikke lenger vises i fremtiden.

Grind tørr gjær (Art. Box.) Med potetstivelse (Art. Box.), Yoghurt (3 ss.), Sitronsaft (teeblader,.), essensielle oljer av timian, mynte (3 dråper). Gjær produserer svært høyhastighetsmasker for akne hjemme: etter den første prosedyren vil effekten bli merkbar.

Applesauce (20 g) blandet med pisket protein.

Aloe juice (3 tabeller. Bokser.) Bland med havremel (1 bord. Skje).

Bland blå lerpulver (st. L.) Med sitronsaft (tsk.), Calendula spiritus tinktur (tsk.).

 • Med honning og kanel

Smelt naturlig honning (2 ss), tilsett kanelpulver (en teskje), noen dråper sitronsaft. Hjemmelaget akne maske med honning og kanel vil forbedre tilstanden av problem hud i bare 4-5 applikasjoner.

Noen kremer, masker og lotioner fra kefir er svært effektive for å bekjempe utslett i ansiktet, så du bør definitivt bruke dette meieriproduktet til dette formålet.

For at hjemmelagde acne ansiktsmasker skal fungere perfekt og gjøre deg i stand til å glemme hudutslett i lang tid, må du riktig velge oppskrifter, bruke dem riktig og ikke misbruke effektiviteten. De har en kraftig anti-inflammatorisk effekt, men noen ganger irriterer de øvre hud på epidermis for mye. Derfor være med dem ekstremt forsiktig og forsiktig, følg alle kontraindikasjoner.

Høyhastighets effektive masker for akne hjemme

Akne utsatt hud trenger spesiell omsorg.

For et slikt hudtype er det ikke nok å bruke enkle rensemidler, kremer og lotioner, og du bør også regelmessig bruke pleiemask for ansiktet ditt.

Du kan selvfølgelig kjøpe ferdige butikkalternativer, men masker laget av naturlige ingredienser anses å være mye mer effektive og sikrere.

Enkel forberedelse, tilgjengelighet, sikkerhet og naturlig sammensetning - de utvilsomt fordelene ved akne masker tilberedt hjemme på kjøkkenet. Det viktigste er å bare velge en oppskrift som passer til huden din.

På hvordan du lager en svart ansiktsmaske hjemme, kan du lære av vår artikkel.

Hvilken er bedre?

For utarbeidelse av hjemme masker brukes en rekke ingredienser.

Når du velger komponenter, tar du hensyn til hudtype, antall akne og alvorlighetsgraden av den inflammatoriske prosessen.

Det er viktig å vite at for å bekjempe akne må du velge ingredienser som har en rensende og anti-inflammatorisk effekt.

Som du vet, er den vanligste årsaken til akne en blokkering av sebaceous kanaler, så problem hud med akne må rengjøres grundig med masker.

Og for rask heling av akne og betennelse, brukes anti-inflammatoriske hjemmemasker.

La oss ta en nærmere titt på de mest effektive hjemmelagde acnemasker:

  Clay. Leirmasker er de mest ettertraktede hjemmelagde acnemasker. Og dette er ikke overraskende. Leirpulver koster en krone og kan kjøpes på nesten alle apotek.

Den utvilsomt fordel er at leiremasker er egnet for å ta vare på enhver type dermis. For tørr er det verdt å velge hvit eller blå type leire, og grønt eller svart er perfekt for fet hudpleie.

En spesiell egenskap ved badyagi er uttalt regenererende egenskaper som bidrar til å forbedre metabolske prosesser i hudceller.

Men du må bruke det med stor forsiktighet, da det kan forårsake allergiske reaksjoner og er kontraindisert for tørre og sensitive hudtyper som er utsatt for rødhet og utseendet av rosacea.

 • Honning. Honning er veldig bra for huden, takket være sin rike vitaminsammensetning. Det nærer huden og eliminerer den inflammatoriske prosessen. Den har en uttalt helbredende effekt og forbedrer hudens beskyttende egenskaper.
 • Fra brus. Soda er en utmerket rensingskomponent som kan trekke ut smuss og rense forstørrede porer. Eliminerer svarte flekker og lar huden puste, normalisere arbeidet til talgkjertlene.
 • Gjær. Gjær forsiktig renser dermis, matvarer den med nyttige vitaminer og forbedrer metabolske prosesser. Dette gjør at du kan normalisere sebaceous kanaler og bli kvitt utslett.
 • Egg. Egghvite betraktes som en utmerket rensende ingrediens. Det lar deg bli kvitt åpne komedoner, sliter med manifestasjonen av oljeaktig glans og tørker raskt inflammatoriske elementer. Det er også mye brukt til å lyse etter akne og arr etter kviser.
 • Alle de listede alternativene for masker er de beste blant hjemmelagde masker for utslett.

  Hjemmelagde oppskrifter

  Hvordan lage en effektiv akne maske hjemme?

  Effektiv for oljeaktig dermis

  Leire med essensiell olje

  Komponenter: svart leire, eterisk teetrekkstrakt og vann.

  Påføring: Bland 1 dessertskje med leirepulver med 5 dråper eterisk teetekstrakt.

  Fortynn med vann for å danne den nødvendige konsistensen av tykk krem. Opprettholde sammensetningen i ansiktet i 10 til 15 minutter.

  Mask badyagi

  Komponenter: badyagi pulver og vann.

  Påføring: Powder badyagi (1 dessertskje) fortynnet med vann (3 dessertskjeer) for å oppnå den nødvendige tykke oppslemningen. Påfør et tynt jevnt lag på hele overflaten av ansiktet. Hold 10-15 minutter.

  brus

  Ingredienser: brus og såpevann.

  Påføring: Vi deler 1 desserter skje med natron med såpevann (ca. 50 gr.).

  Blandingen påføres overflaten av ansiktet med lette sirkulære bevegelser ved hjelp av en bomullspute. Vi står 10 minutter og vasker av.

  For tørr hud med akne

  Leir med melk

  Komponenter: hvit leire (kaolin), talkum, melk.

  Påføring: Bland 1 dessertskje med kaolinpulver med 1 teskje talkumpulver. Fortynn blandingen med varm melk for å oppnå en litt tykk konsistens. Påfør ansiktet i 10-15 minutter.

  honning

  Ingredienser: honning og sitronsaft.

  Påføring: Bland 1 teskje honning med 5-8 dråper ferskpresset sitronsaft. Påfør sammensetningen i ansiktet i en kvart time.

  havregrøt

  Ingredienser: havremel og kokt vann.

  Påføring: 2 dessertskjeer med havregryn, hell kokende vann (3 dessertskjeer).

  Insister 10 minutter, og bland blandingen på ansiktet. Vi opprettholder 15 minutter og vi sletter.

  Best for normal hud

  egg

  Ingredienser: Hvit hvit og sitronsaft.

  Påføring: slå kyllingeproteinet til skumdannelse. Legg til 1 ufullstendig teskje ferskpresset sitronsaft. Påfør sammensetningen i lag (3-4 lag) - da det forrige laget tørker, påføres en ny på toppen.

  gjær

  Ingredienser: gjær, kefir, mint essensiell olje.

  Påføring: Bland 1 dessertskje med tørr gjær med 3 skjeer kefir. Tilsett 4-5 dråper mineralolje med mynte. Påfør blandingen på ansiktet i 15 minutter.

  Med såpe

  Komponenter: naturlig vaskesåpe.

  Påføring: Det er nødvendig å fukte såpe før dannelse av tett skum. Det brukes på problemområder med akne. Hold på ansiktet i flere timer. Det anbefales at du gjør denne prosedyren om kvelden eller om natten.

  High Speed

  aspirin

  Ingredienser: aspirin (tabletter), honning og vann.

  Søknad: knus 3-4 tabletter av aspirin til en pulverisert blanding i varmt vann (1 liten skje med vann vil være nok).

  Legg til 1-2 dessertskjeer med honning, bland og applicer massen på ansiktet. Å opprettholde 15-20 minutter.

  Aktivert karbon og gelatin

  Komponenter: acetylsalisylsyre (aspirin), aktivert karbon, gelatin og vann.

  Påføring: Hell 1 liten skje full av gelatin med 2-3 dessertskjeer med varmt vann og la det bryte til det svulmer i en kvart time. Deretter må du knuse 1 tablett av aspirin og aktivert karbon til konsistensen av pulveret.

  Det resulterende pulveret blandes med den hovne gelatinblandingen og oppvarmes litt i et vannbad.

  Maskefilm med henna

  Ingredienser: fargeløs henna og sitronsaft.

  Påføring: Bland 2 dessertskjeer med henna med sitron (ferskpresset) juice, forvarmet over lav varme. Du bør få en konsistens med tykk krem. Bland blandingen grundig før skumdannelse og påfør ansiktet i 10 minutter.

  Viktig redaksjonell rådgivning

  Hvis du vil forbedre tilstanden til huden din, bør du være spesielt oppmerksom på kremer du bruker. En skremmende figur - i 97% av kremer av kjente merkevarer er stoffer som forgifter kroppen vår. Hovedkomponentene, på grunn av hvilke alle problemene på etikettene er betegnet som metylparaben, propylparaben, etylparaben, E214-E219. Parabener har en negativ effekt på huden, og kan også forårsake hormonelle ubalanser. Men det verste er at disse tingene kommer inn i leveren, hjertet, lungene, akkumuleres i organene og kan forårsake kreft. Vi anbefaler deg å forlate bruken av midler der disse stoffene er plassert. Nylig har eksperter fra redaksjonen vår analysert naturlige kremer, hvor førsteplassen ble tatt av midlene fra selskapet Mulsan Cosmetic, en leder innen produksjon av helt naturlig kosmetikk. Alle produkter er produsert under strenge kvalitetskontroll og sertifiseringssystemer. Vi anbefaler å besøke den offisielle nettbutikken mulsan.ru. Hvis du tviler på kosmetikkens naturlighet, må du sjekke utløpsdatoen, det bør ikke overstige ett års lagringsplass.

  Kontraindikasjoner og hyppighet av bruk

  Som mange pleieprodukter har hjemmelagde aknemasker en rekke kontraindikasjoner. Disse inkluderer:

  • For stor mengde utslett, opptar ca. 25-30% av hele overflaten av huden;
  • friske og uhelte sår;
  • Tilstedeværelsen av purulent akne i store mengder;
  • høy feber;
  • intoleranse mot komponentene som brukes i sammensetningen av masker.

  Bruk heller ikke hjemmelagde aknemasker i følgende tilfeller:

  • hvis akne skyldes sykdommer i de indre systemene og organene;
  • Under graviditet anbefales det ikke å bruke essensielle oljer, badyagu eller aspirin som en del av masker.

  Før du bruker masker, vær sikker på å teste for manifestasjon av allergiske reaksjoner på håndleddet.

  Hyppigheten av å bruke hjemmelagde masker for akne er 1-2 ganger per uke. Det er nok å bruke rensende masker for tørr hud en gang i uken.

  effektivitet

  Masker, tilberedt hjemmefra naturlige ingredienser, bidrar til å takle akne. Men du bør ikke forvente at alle pimples etter første søknad vil forsvinne.

  Slike masker har en kumulativ effekt, og positiv dynamikk observeres kun ved vanlig bruk.

  Tips for å forbedre effektiviteten av akne masker hjemme:

  1. Masker bør påføres på tidligere dampet derma. Ideelt for dette formål dampbad på avkok av urter.
  2. For å øke virkningen av aktive ingredienser og forbedre penetrasjonen i de nedre lagene i huden, anbefales det å bruke peelingrull som passer til din hudtype før du påfører maskenes sammensetning.
  3. Etter påføring av masker må du fukte huden med en passende krem.
  4. Masker skal gjøres i løpet av 1-2 måneder (1-2 ganger i uken).
  5. I løpet av kurset bør du forlate de tette tonalressursene og bruke lyspulver.

  Hjemmemasker brukes med hell til å løse mange hudproblemer. Riktig valgt oppskrift og ingredienser vil bidra til å bli kvitt akne og akne på kort tid. Det viktigste er å bruke ferske ingredienser og lage masker regelmessig!

  Oppskriften på en hjemmelaget aknemaske i denne videoen:

  De mest effektive masker for akne hjemme

  Fra utseende av hudormer, svarte flekker og rødhet på huden, er ingen immune.

  For å bli kvitt slike feil er det å søke et sett med tiltak.

  Men i utgangspunktet er det viktig å bestemme årsaken til utslett, fordi avhengig av det, bør behandling velges.

  • All informasjon på dette nettstedet er kun til informasjonsformål og er IKKE en manual for handling!
  • Bare doktoren kan levere den eksakte DIAGNOSEN!
  • Vi oppfordrer deg til ikke å gjøre selvhelbredende, men å registrere deg hos en spesialist!
  • Helse til deg og din familie!

  Også vurdere type hud, alder, natur av problemet og individuelle preferanser.

  Årsaker til

  Årsaker til utslett på ansiktet er delt inn i to store grupper.

  • Ikke-hormonelt. I dette tilfellet er forekomsten av akne eller svarte flekker forbundet med eksterne manifestasjoner. Denne gruppen inkluderer stress, usunt kosthold, upassende rettsmidler for huden, hyppig kontakt med skitne hender, en lidenskap for solsenger. Masken for akne hjemme er ganske i stand til å løse dette problemet.
  • Hormon. Masker i dette tilfellet kan bare takle sykdommen i utgangspunktet. Men uten å konsultere en dermatolog, vil ny akne fortsette å vises.

  Noen ganger er årsakene til utslett knyttet til aldersfaktoren.

  ungdom

  Teen akne er et vanskelig problem fordi det er forbundet med hormonelle forandringer i kroppen.

  Foto: Akne hos tenåringer er oftest forbundet med hormonelle forandringer.

  Kosmetikk er utviklet for ungdom, hvorav mange ikke har noen effekt.

  • Kosmetologer anbefales å bruke masker med honning, fordi dette produktet er utformet slik at det kan trenge inn i huden og behandle det.
  • Også i ungdomsåren, sørg for å ha et riktig kosthold og overholdelse av et sunt daglig regime, noe som vil redusere risikoen for akne betydelig.

  Hos voksne

  Hos voksne forekommer akne mye sjeldnere enn hos ungdom, men årsakene til utseendet forblir det samme.

  Ansikts-aknemasker hjemme hjelper til med å eliminere problemet.

  Hvis årsaken til akne i hormonell svikt, i tillegg til hjemmebehandling, må du besøke sykehuset for å få ekspertråd om legemiddelbehandling.

  Dampbad for ansiktet

  Dampbad for huden øker effektiviteten ved bruk av hjemmemasker.

  Foto: dampbad forbereder hud

  Det må gjøres en gang i uken.

  Prosedyren åpner porene, fukter huden, og vil også fremme rask blodsirkulasjon.

  For å utføre prosedyren må du følge instruksjonene:

  • Hell 3 ss farmasøytiske urter liter kokende vann. Du kan bruke salvie, calendula, nese, kamille, malurt eller yarrow;
  • Varm væsken i et vannbad i 15 minutter;
  • la kjøttkraft stå i en halv time;
  • rengjør huden i ansiktet og samle håret, behandle områdene rundt øynene med vegetabilsk olje;
  • bruk en sil eller gasbind, spenne blandingen, tilsett en liter kokende vann der og hell i et stort basseng;
  • len deg over bassenget, legg et håndkle på hodet;
  • fullfør prosedyren på 10 minutter.

  Det er en rekke kontraindikasjoner for prosedyren.

  Kontra

  Du kan ikke gjøre et dampbad, hvis det er en av kontraindikasjonene:

  • inflammet ansiktshud;
  • maske av fartøy;
  • forstørrede porer;
  • hypertensjon;
  • astma;
  • problemer med hormonell bakgrunn, som fører til overdreven vekst av ansiktshår.

  I andre tilfeller vil badene påskynde prosessen med å kvitte seg med akne og bidra til å holde ansiktet ungt.

  Video: "Youth Yeast Complex"

  Indikasjoner for bruk av masker for akne hjemme

  Som med annen terapi er det visse medisinske indikasjoner for bruk av masker:

  • akne og svarte flekker på grunn av hormonforstyrrelser;
  • Tilstedeværelsen av eksterne årsaker til akne;
  • samtidig behandling av betennelser;
  • lesjon området ikke mer enn 25% av ansiktet.

  Effektive masker vil bidra til å takle problemet.

  Fordeler og ulemper

  Kosmetologi hjemme har visse fordeler og ulemper.

  Blant fordelene:

  • tilgjengelighet og naturlighet av ingredienser;
  • mangel på tidsramme;
  • ubegrenset antall prosedyrer.

  Ulemper med denne terapien:

  • manglende evne til å bestemme årsakene til akne;
  • risiko for å velge en maske som ikke samsvarer med hudtype.

  Men hvis du overvåker helsen din og endringer i den, vil ulempene være ubetydelige.

  Beste oppskrifter

  Akne masker er forskjellige i deres sammensetning og handlingsprinsipp.

  Det er mange av dem, slik at hver pasient som trenger hjelp, kan finne oppskriften så nært som mulig for sin hudtype.

  vegetabilsk

  Grønnsaker har lenge vært brukt i kosmetologi.

  De kan ikke påvirke huden negativt, men de kan opprettholde sin tone og forsinke aldringsprosessen.

  Fra agurk

  Foto: Agurk fukter huden og pusser flekker.

  Agurkmaske fukter huden, føder den, skaper en matt effekt.

  Hvis du bruker det regelmessig, kan du eliminere utslett.

  For å lage en maske trenger du:

  • Grøt agurk og legg til 1/1 teskje sodavann til blandingen;
  • Midler påføres i 20 minutter på ansiktet, og vaskes grundig med vann.

  Det er viktig! Gurkemaske må påføres frisk, ellers mister den all verdi.

  hvitløk

  Hvitløksmengden er god fordi den er i stand til å fjerne utslett forårsaket av bakterier, virus og soppmikroorganismer.

  Foto: Hvitløk har en antibakteriell effekt.

  Å forberede masken du trenger:

  • bli til en mush 3 hvitløksklær;
  • legg til en spiseskje olivenolje;
  • blandingen pakkes i et serviett og legges over på ansiktet i en kvart time.

  Til slutt, vask ansiktet med kaldt vann.

  Med apotek medisiner

  Farmasøytiske preparater vil bidra til å kvitte seg ikke bare med akne, men også av flekker etter dem, og av røde utbrudd.

  Ingredienser til masker kan kjøpes på apoteket.

  streptomycin

  Streptomycin masken lindrer betennelse og fukter huden.

  • For å forberede sammensetningen, må du lage en blanding av aloe i form av en gel, 1 pakke Streptomycin og Vishnevsky salve.
  • Den resulterende fløten skal påføres huden i 10 minutter, skyll deretter grundig med såpe. Og hvis du ikke helt kan eliminere den fra ansiktet, kan du bruke svampen.

  streptocidal

  Foto: Streptocid tørker betente elementer

  Streptocid tørker raskt kviser og eliminerer dem.

  • For å bruke produktet må du slå 15 Streptocid-tabletter i pulver, kombinere det med aloejuice på en slik måte at en tykk kremaktig masse oppnås.
  • 4 dråper vanlig jod blir tilsatt til blandingen. Påfør masken på huden i en kvart time, skyll deretter med vann.

  aspirin

  Aspirinmaske lindrer betennelse og eliminerer utslett.

  • For tilberedning blandes honning, jojobaolje og vann i like store mengder (1 teskje hver) og holdes i et vannbad til honningen er fullstendig oppløst.
  • Deretter oppløses 4 aspirintabletter i den resulterende væsken.
  • Masken påføres huden i en kvart time og vaskes grundig.

  Med badagi

  Foto: badyaga fjerner betennelse

  Masken med badaga eliminerer ikke bare kviser, men har også en foryngende effekt, strammer huden.

  • For å forberede verktøyet, kan du bare kjøpe i apoteket badyi pulver, bland det med vann til konsistensen av tykk krem.
  • Påfør produktet på ansiktet, ikke mer enn 10 minutter.
  • Deretter må du vaske med vann.

  rensing

  • Rensemasker er rettet mot å eliminere alle slags utslett.
  • De forbedrer hudfarge, eliminerer spor av gammel akne og bidrar til fjerning av betennelse.

  protein

  Foto: Egg hvit renser og porer.

  Proteinmasken oppskriften til banalitet er enkel.

  Slå flere hvite hvitt i et skum, som er spredt på ansiktet og vasket av etter 20 minutter.

  Fordelen med masken er at den strammer porene.

  Med leire

  Masker med tilsetning av leire samler mange beundrende vurderinger.

  Verktøyet tørker pimples, lindrer betennelse, eliminerer svarte prikker og gir ut hudfarge. Det finnes flere typer leire, hver av dem er gode på sin egen måte.

  hvit

  Foto: Applicere hvit ler effektivt mot akne hos ungdom

  Bruken av hvit ler anbefales for ungdom.

  • Bland to teskjeer leire og en skje med talkum med melk for å få en tykk konsistens.
  • Spre ansiktet, vent til det tørker og skyll med kaldt vann.
  rosa

  For å bruke verktøyet, må du blande leire og kalendula avkok i like store mengder og tilsett te-treolje til blandingen som ønsket. Påføringsmetode ligner den forrige.

  blå

  Foto: Blå leire er effektiv i betennelse.

  Blå leire hjelper i spesielt avanserte tilfeller, når akne er sterkt betent eller stor.

  For å lage en maske kan du fortynne den blå leire i vann til konsistensen av rømme, fortynne den med en liten mengde sitronsaft, bruk massen på ansiktet. Påfør som i ovennevnte oppskrift.

  svart

  Den svarte masken fjerner betennelse og bekjemper svarte prikker.

  Det er enkelt å bruke.

  • Leir, sitron og agurkjuice blandes i like store mengder.
  • La blandingen stå i ansiktet i 20 minutter, så det skal vaskes av med varmt vann.

  Hvilken leire passer til en bestemt person, kan du fortelle etter bruk av alle 4 typer masker.

  havregrøt

  Foto: Havregryn renser og beroliger huden

  Havremelmaske renser huden effektivt med jevne mellomrom.

  • For sin forberedelse 3 ss. l. flak innen 10 minutter brygges 5 ss. l. kokende vann.
  • Massen skal påføres ansiktet i en kvart time og skyll deretter med vann.

  Fra svarte prikker

  Det er visse oppskrifter for masker som bidrar til å bekjempe sorte prikker.

  Det er viktig å vite hvordan du gjør dem riktig for å bli kvitt problemet.

  Med brus

  Kombiner en spiseskje med brus med såpevann, slik at tykk vann blir dannet.

  • Påfør produktet kan være en bomullspute på våt hud.
  • Etter 10 minutter må du vaske av masken.
  • Etter prosedyren er det viktig å bruke en nærende krem ​​til huden.
  gelatin

  Foto: Gelatin gjør at du raskt kan fjerne svarte prikker.

  Masken er en av de mest effektive og bidrar til å eliminere svarte flekker på 1 dag.

  • Du må kombinere en teskje melk med samme mengde gelatin og smelte blandingen i mikrobølgeovnen.
  • Midler påføres på en problemområde før full tørking.
  • Etter det blir den dannede filmen fjernet fra ansiktet med en forsiktig bevegelse.

  For fet og kombinasjonshud

  Fet hud krever spesiell forsiktighet, fordi ikke alle ovennevnte masker passer for denne typen.

  Masker for fet og kombinasjonshud er rettet mot å eliminere fet skinn, skape bløt og eliminere akne.

  Fra skinne

  Sammensetning basert på rismel eliminerer perfekt glans.

  • For matlaging betyr det at du må koke risen, og skummet, som dannes på overflaten, blandes med rismel for å gjøre en vassel.
  • Påfør masken på ansiktet i en halv time og skyll med kaldt vann.

  Med sitron

  Foto: Honning og sitron beroliger huden

  Mask med sitron beroliger huden raskt.

  • For å forberede det, er det nødvendig å kombinere en teskje honning og 10 dråper sitron.
  • Deretter må du bruke blandingen på ansiktet ditt, og på toppdekselet med skiver av fersk agurk.
  • Etter 15 minutter må du vaske med varmt vann.

  Med kefir

  Denne masken gir næring til huden.

  • For forberedelsen blandes noen leire med kefir og påføres ansiktet i 20 minutter.
  • Skyll av med kaldt vann.

  Foto: Kefir nærer huden

  Fra stress

  Hvis årsaken til utslett er stress, kan du forberede følgende sammensetning:

  • bland persimmonmasse med 1 eggeplomme;
  • Legg til 2 ss til blandingen. l. noen nærende krem ​​og 1 skje melk;
  • la på ansiktet i 25 minutter og vask det med varmt vann.

  Dette middelet vil eliminere utslett og lindre betennelse.

  Tørker utslett

  For at kviser forsvunnet, må de tørke ut.

  De mest effektive rettsmidler for utslett er rettet mot dette.

  Foto: Calendula har antiinflammatoriske effekter.

  Fra kamille og calendula

  • For matlaging betyr det at du må blande en halv kopp kamilleinfusjon med en teskje infusjon av calendula.
  • Deretter må du fukte en gasbindduk i væsken og på ansiktet på ansiktet, en halv time å vaske med kaldt vann.

  Det er viktig at prosedyren utføres umiddelbart etter å ha besøkt badet eller dusjen.

  Foto: Kamille tørker ut utslett

  Fra irritasjon

  Noen menneskers hud er utsatt for irritasjon.

  • For å berolige henne, trenger du 3 ts. kelks heller 5 skjeer med kokende vann og la det brygge i 10 minutter.
  • Du kan deretter legge til flytende vitaminer til blandingen som ønsket.
  • Produktet påføres huden i 10 minutter. og vasket av med vann.

  Spørsmål og svar

  Det er en rekke spørsmål som interesserer nesten alle Internett-brukere som har bestemt seg for å prøve behandlingen ved hjelp av tradisjonelle metoder.

  Enn nyttig

  • Hjemmelagde masker effektivt bekjempe hudfeil, mens de ikke er i stand til å påvirke huden negativt.
  • Naturkomponenter nærer det og gir tilbake elastisitet og ungdom.

  Hvordan handle

  Formuleringene forsiktig, men dypt rense huden.

  I kontrast til shoplifting er regelmessighet viktig ved bruk av folketerapi, siden det ikke finnes noen radikale hjemmeteknikker.

  Er det mulig for alle å gjøre

  Masker hjemme kan gjøres for alle, bare hvis det ikke er allergi mot en av komponentene i sammensetningen.

  Hvordan lage en maske for akne med aspirin? Finn ut her.

  Hvordan plukke opp

  Velg en sammensetning som passer best for en bestemt hudtype, det er bare mulig gjennom eksperimenter.

  Du må bruke verktøy som er rettet mot å behandle et bestemt problem, og stoppe søket på det mest effektive.

  Hvor ofte å gjøre

  Regelmessighet er viktig ved bruk av hjemmelagde masker.

  • For maksimal effekt, bør du gjøre prosedyren minst en gang i uken.
  • Hvis mulig, må du øke dette nummeret til 2-3 ganger.

  anmeldelser

  Hjem rettsmidler tar tid å forberede seg, men de trenger absolutt ikke finansielle investeringer.

  Foto: vurdering om bruk av aspirin

  For å forstå og analysere effekten av akne masker, kan du studere vurderinger av personer som allerede har henvendt seg til hjemmebehandling.

  Foto: En gjennomgang av bruken av honning med kanel

  Således omfatter hjemmebehandling av lesjoner mange verktøy, som hver er rettet mot å eliminere et bestemt problem.

  Hjelper havremel med akne? Finn ut her.

  Hvordan ta brygger gjær fra akne? Les videre.

  Etter å ha prøvd flere av disse masker, kan du velge den mest passende for en bestemt hudtype og gjøre det regelmessig for å forhindre utbrudd av utslett.

  De beste masker mot akne hjemme - få det bra!

  Med et slikt problem, som akne er kjent, kanskje, hver jente. Enkelt sagt, kalles denne sykdommen akne. Noen de oppsto i ungdomsårene, og noen plaget i voksen alder. Det er mange måter å håndtere dem. En av de mest effektive metodene hjemme er bruk av ansiktsmasker mot akne.

  Ofte har disse masker en tørkeeffekt og reduserer den oljeaktige huden, samt hjelp til å rense den. Faktisk er den vanligste årsaken til akne nettopp fet hud med tilstoppede porer.

  Hvem kan lage masker mot akne hjemme?

  Før du begynner å bruke hjemme masker mot akne og svarte flekker, må du gjøre deg kjent med alle kontraindikasjoner. Ofte er det ganske aggressive prosedyrer, så du bør vurdere tilstanden til huden og dens type. Disse masker vises for bruk hvis du har:

  • utslett i ungdomsårene
  • akne fra hormonelle forstyrrelser
  • akne med naturen du kjenner

  Du kan også være interessert i:

  Du bør ikke gjøre slike prosedyrer hvis:

  • akne blødning
  • du er allergisk mot hvilken som helst del av masken
  • det er sår eller betennelser i ansiktet

  Hvordan lage masker mot akne og svarte flekker i hjemmet?

  Før du begynner disse prosedyrene, bør du huske noen regler under hvilke slike masker vil være mest effektive.

  1. Ikke press kviser med hendene. Dette kan føre til arrdannelse eller til og med blodinfeksjon.
  2. I løpet av kurset må du prøve å ikke bruke dekorative kosmetikk.
  3. Cook masker i rene retter. Ikke bruk aluminium eller plastbeholder.
  4. Sjekk hud for bærbarhet av maskekomponenter.
  5. Følg nøyaktige anbefalinger og doser av oppskrifter.
  6. Påfør bare masken med rene hender.

  Hvis du følger disse enkle reglene, vil effekten av bruken av slike masker være maksimal.

  Oppskrifter til hjemmelagde masker for akne og svarte flekker

  Effektive akne masker kan lett tilberedes hjemme fra de mest rimelige produktene.

  Akne Soda Mask

  For å lage en sodavask, bland en halv matskje sodavann med samme mengde vann. Den resulterende blandingen påføres på renset hud med massasjebevegelser. Sterkt press på huden bør ikke være. La en slik maske ikke være mer enn ti minutter. Etter påføring av masken må du fukte huden med en krem.

  Denne masken er mer egnet for de som lider av liten akne. Unngå området rundt øynene og munnen. Du kan bruke den en gang i uken.

  Akne Havremel Mask

  Havremel er en av de vanligste produktene i kosmetologi. Å forberede masken for akne havremelkvern i en blender eller kaffekvern. En spiseskje av melet som produseres, er blandet med ett protein. Den resulterende massen påføres ansiktet i 20 minutter. Vask masken med kaldt vann og fukt huden med en krem.

  Denne masken tørker fet hud og reduserer antall akne. Det skal brukes minst 3 ganger i uken.

  Leremaske for akne

  Leire brukes ofte til å behandle akne. Hvis vi snakker om den mest effektive ansiktsmasken for akne - dette er en maske av svart leire. For sensitiv hud er det bedre å plukke opp blå, hvit eller rosa leire.

  For å lage en svart ansiktsmaske blander du 1 spiseskje pulver med 1 teskje infusjon av kalendula og 1 teskje sitronsaft. I blandingen tilsettes 1,5 ss vann. Alt dette må være godt blandet og påført ansiktet. Masken må ikke holdes lenger enn 15 minutter. Det kan vaskes av med varmt eller kaldt vann. Deretter må du bruke en fuktighetskrem.

  For å lage en hvit leremaske, legges vann og honning til det i like store mengder. Du bør få konsistensen av rømme. Den resulterende blanding kan påføres ansiktet i en halv time. Etter det er det nødvendig å vaske det av med kaldt vann og fukte huden med krem.

  For fet hud kan du bruke gul eller grønn leire. To deler av leire blandes med 1 del salt, vann tilsettes til konsistensen av rømme. Masken påføres ansiktet i 20 minutter. Vask den av med varmt eller kaldt vann.

  En le ansiktsmaske for akne er en av de mest effektive prosedyrene. Det tørker huden og betennelsen, og minimerer dermed mengden av akne. Påfør slike masker bør ikke være mer enn et par en gang i uken.

  Masker fra sporene av akne hjemme

  Du kan også bruke masker for å fjerne effekten av akne. En av dem er en gjærmaske fra akne merker. For forberedelsen trenger du tørr gjær (1 spiseskje) og 1 teskje sitronsaft. Gjær fortynnes med kokt vann til en tykk tilstand, deretter tilsettes sitronsaft der. Masken påføres ansiktet og holdes til det tørker. Vask masken med kaldt vann. Du kan gjøre det et par ganger i uka.

  Masker for fet hud fra akne

  For fet hud er en maske med sitronsaft og egg hvit egnet. De må skifte i like store mengder. Først påfør ett lag av masken på huden. Etter tørking påføres det andre laget på toppen. Det er nødvendig å lage opptil 5 lag av masken. Etter at det siste laget tørker, skyll masken av med kaldt vann. Du kan gjøre denne prosedyren et par ganger i uken. Etter at huden må fuktes.

  Masker for teenage akne hjemme

  Et utmerket alternativ for å bli kvitt akne på tenåringshuden er en maske av leire og kiwi. For forberedelsen er det nødvendig å knede en kiwi til staten potetmos. Det må legges til 1 teskje unrefined olivenolje og 1 slått protein. Etter det er det nødvendig å blande hvit leire i væsken til masken får konsistensen av tykk krem. Den resulterende blanding påføres i ansiktet i 20 minutter. Skyll det av med kaldt vann. Denne masken for akne for tenåringer ikke mer enn to ganger i uken.

  Hjemmelaget akne og blackhead masker er en svært effektiv måte å håndtere akne og svarte flekker. Men ikke glem at akne er en sykdom. Derfor, for den mest effektive avhending av dem må du handle i et kompleks.

  De beste anti-acne ansiktsmasker hjemme

  Hormonforstyrrelser, ungdomsår, søvnmangel, utbredelsen av søtsaker i kostholdet fører til utslett. Tette porer, akne, ansikts acne er ikke bare et estetisk problem. Feil eller mangel på omsorg for dermis, kan føre til spredning av infeksjon og forverring av den generelle hudtilstanden. Hjemmelagde ansiktsmasker er en effektiv måte å lindre betennelser på, redusere rødhet, rengjør og desinfiserer berørte områder. De naturlige komponentene som inngår i sammensetningen, bidrar også til å utjevne lindring og stramning arr og arr.

  Regler for bruk av masker for akne

  Det er grunnleggende anbefalinger for å gjennomføre prosedyrer hjemme:

  1. Hver ny komponent må testes for en allergisk reaksjon, ellers kan antall lesjoner øke;
  2. For å forbedre effektiviteten til naturlige masker er det bedre å redusere mengden karbonatiserte drikker, krydret, fettretter og desserter i kostholdet ditt. En slik meny stimulerer overdreven sekresjon av subkutant fett og senker de intracellulære prosessene. Grønne grønnsaker, frokostblandinger og frukt bidrar til å forbedre tilstanden til dermis, å være en forebygging av utseende av comedoner, akne;
  3. Hjemmelagde acne masker påføres med usedvanlig rene hender på et renset ansikt (dampet). Det er ønskelig å bruke en keramisk eller glassbeholder, skyll den med kokende vann før hvert preparat;
  4. Før og etter prosedyren kan det i alle fall ikke være mekanisk klemmet pustler. Dette kan føre til reinfeksjon av huden gjennom åpne sår, sprekker;
  5. Ikke hold sammensetningen i ansiktet lenger enn den angitte tiden. De aktive ingrediensene kan tørke ut huden, gjør det tynt, følsomt, forårsaker brannskader.

  Indikasjoner for påføring av masken mot akne er også oljeaktig / kombinasjonshud, tilstedeværelse av alder flekker, rødhet, usunn ansiktsfarge. Vi anbefaler at du bruker en av de beste akne behandlinger - Polysorb, Baziron AU eller Zerkalin.

  14 masker for akne hjemme

  For å bli kvitt akne i ansikt og kropp, er det ikke nødvendig å kjøpe dyre rusmidler. Midler, tilberedt uavhengig i henhold til populære oppskrifter, er ikke mindre effektive og effektive, men samtidig sparer de betydelig familiebudsjettet. Videre publisert de beste alternativene for akne masker hjemme.

  Mask for akne og svarte flekker i hjemmet

  For at det forberedte verktøyet virkelig hjelper til med å håndtere det eksisterende problemet, er det nødvendig å velge de riktige komponentene for det. Ingredienser velges basert på hudtype.

  For fet hud

  For denne typen hud, velg tørkealternativer for masker. De vil eliminere ikke bare akne, men også en stygg glans. For eksempel virker lemon-egg-middelet på en lignende måte på epidermis.

  Ingredienser: 3 ss. l. Protein rå kyllingegg og ferskpresset sitronsaft.

  1. Disse komponentene er blandet og pisket litt.
  2. Når massen oppnår en jevn konsistens, bør den brukes på problemområdene med et tynt lag. Den mest praktiske måten å gjøre dette på er en bred silikonebørste.
  3. Etter at det første laget har tørket, brukes en annen 3-4 på samme prinsipp.
  4. Når ingrediensene er tørre etter siste søknad, må de skylles med kaldt vann.

  Prosedyren gjentas ikke mer enn 2 ganger i uken. Etter det er huden fuktet.

  For tørr

  Hos eiere av denne typen hud forekommer forskjellige hudutslett sjelden, men de er smertefulle. Maskens viktigste oppgave å fjerne betennelse, fukte og desinfisere huden.

  Ingredienser: 1 liten potetknoller, 120 ml fullmett melk.

  1. Grønnsaken er rengjort, finskåret og kokt til mykhet i kumelk.
  2. Deretter fremstilles produktet puree.
  3. Når massen avkjøles, men vil forbli hyggelig varm, bør den brukes på problemområder.

  Etter 12-15 minutter skylles produktet med kaldt kokt vann.

  For kombinasjon

  Vel, hvis du kan bruke en ekte mamma for å lage en maske. Den er egnet for omsorg for alle typer hud.

  Ingredienser: mumi, kokt vann.

  1. Et lite stykke mumie (ca. 1 cm i diameter) oppløses i vann slik at en tykk, homogen masse oppnås.
  2. Den resulterende blanding påføres de berørte områdene av ansiktet.
  3. Masken varer ikke lenger enn 17 minutter.
  4. Produktet skylles med varmt vann.

  For å øke effektiviteten må du legge 1 pund naturlig bi-honning til den.

  Effektiv anti-inflammatorisk maske

  Den enkleste, mest prisgunstige og effektive antiinflammatoriske masken er et apotek kamille middel. Som du vet, har denne planten regenererende egenskaper og reduserer raskt betennelse.

  Ingredienser: 2 ss. filtrert vann, 1 ss. farmasøytisk kamille.

  1. Råvarer fylles med ferskt kokt vann.
  2. Blandingen er infundert i 12-15 minutter.
  3. I løpet av denne tiden skal kamille svulme godt og bli en tykk masse.
  4. Hvis væsken i verktøyet er for mye, blir den forsiktig utvasket.
  5. Tykkelsen er jevnt fordelt på gazeen (du må bruke flere lag samtidig), hvorpå den resulterende billetten ligger overfor problemområdet.
  6. Du kan holde produktet på huden i ikke mer enn en halv time. I løpet av denne tiden skal den tørke helt.
  7. Vask av massen med kaldt vann.

  Siden masken av kamille tørker huden sterkt, etter det må du bruke en fuktighetskrem.

  Aspirin Akne

  Ulike masker for akne med aspirin gjør en utmerket jobb med problemet under diskusjon. Slike verktøy gjør huden mer glatt, flatet hudfarge, smertestillende og eliminere kløe, redusere betennelser, redusere størrelsen på store rask akne, fjerner døde hudceller og overflødig talg.

  Forberedelse av slike masker er veldig enkelt. Hovedprosessen i prosessen er ikke å bruke utløpt medisinering, og i ingen tilfelle må du ikke male i en metallskål. Til dette formål, bare egnede tre- eller glassbeholdere. Sammensetningen av den mest populære masken med acetylsalisylsyre er honning.

  Ingredienser: 2 ss. skjeer med flytende honning, 2 aspirintabletter.

  1. Tablettene er malt til en tremørtel.
  2. Den resulterende massen er fortynnet med honning. Hvis dette biavlproduktet ikke er tilgjengelig, kan du erstatte det med samme mengde varmt kokt vann.
  3. Påfør en maske på de betente områdene.
  4. Den vaskes av i 17-20 minutter.
  5. Huden smøres med fuktighetskrem.

  Hvis du planlegger å bruke en maske punktvis, kan honning / vann erstattes med alkoholkrem.

  Honning for ansikt

  Honning - et universelt middel for ansiktspleie. Den er optimal for alle hudtyper. Det er veldig lett å forberede masker fra honning til akne. Det er viktig å legge kanel til produktet, noe som stimulerer celleregenerasjon og forbedrer blodsirkulasjonen.

  Ingredienser: 1 ss. skje bak kanel og samme mengde flytende honning.

  1. Ingredienser blandes i grunne retter.
  2. Den resulterende massen påføres ansiktet eller problemområdet på kroppen.
  3. Hold masken i minst 20 minutter. Hvis mulig, la det stå om natten.

  Verktøyet skylles med kaldt vann.

  Fra polysorb

  Polysorb acne maske er et veldig kraftig og effektivt middel. I sin effektivitet er det ikke dårligere enn de mest populære salongprosedyrene. Å maske med denne ingrediensen forverrer ikke hudtilstanden, du må bruke dem riktig.

  Det første trinnet er å sjekke om mannen eller kvinnen er allergisk mot preparatet. For å gjøre dette påføres en dråpe av masken på albuebukken og vent 40-50 minutter. Hvis det ikke vises noen bivirkninger i løpet av den angitte tidsperioden, kan behandlingen fortsette. I tillegg brukes sammensetningen alltid på problemområder i huden og etter fjerning fra ansiktet til selv det minste spor av dekorative kosmetikk.

  Ingredienser: 1 ts Polisorb, litt vann.

  1. Pulveret fortynnes med en liten mengde vann.
  2. Det bør gjøre tykk vass.
  3. Massen blir brukt på problemområder av huden.
  4. Etter 8-19 minutter skylles produktet med varmt vann. Den mest hensiktsmessige måten å gjøre dette på er med en bomullsstykke.

  Den optimale kursvarigheten er 30 dager.

  Svart maske for akne

  En effektiv svart akne maske kan ikke bare kjøpes på en kosmetikk butikk, men også laget hjemme fra enkle produkter. Dens hovedbestanddel vil bli aktivert karbon.

  Ingredienser: 1 rå kyllingeg, 8 g granulert sukker, 4-5 dråper ferskpresset sitronsaft, 2 tabletter med aktivt kull.

  1. Det første som pillene blir til crumb. Det er mer praktisk å gjøre dette med en tremørtel.
  2. Aktivert karbon blandes med kyllingegghvite, sukker og ferskpresset sitronsaft.
  3. Bland visp pisket til glatt.
  4. Ved hjelp av en bomullspute, legges et tynt lag med maske forsiktig på ansiktet. Spesielt forsiktig må du behandle problemområder med kviser.
  5. Når masken tørker, gjelder et andre lag med midler.
  6. Etter 20-25 minutter fjernes den resulterende filmen forsiktig fra ansiktet.

  Det gjenstår å vaske med kaldt vann.

  Fra havremel og bakkenterter

  Dette alternativet er perfekt for eiere av sensitiv sensitiv hud, som er følsom for aggressive produkter. Dette er et flott alternativ for ansiktspleie for tenåringer. Den resulterende massen vil begrense porene, forsiktig tørke problemområder, redusere betennelse.

  Ingredienser: 1 ss. skjeer av bakkenterter, 2 kyllingegg, 1 ss. en skje full havregryn, 25 g flytende honning, 1-2 dråper tea tree olje ekstrakt.

  1. Erter må omdannes til mel ved hjelp av kaffekvern eller kjøpt i den form. Havregryn blir knust på samme måte.
  2. 2 typer pulver helles i en dyp beholder, honning og olje ekstrakt tilsettes.
  3. Egg vil bli brukt fra eggene, som piskes separat til skum, og deretter helles ut til de gjenværende komponentene.
  4. Komponentene er blandet, og masken fordeles over ansiktet.

  Midler vaskes av med kaldt vann i 15-17 minutter etter påføring.

  Gurkemask for akne

  Agurker for å lage kosmetiske masker brukes best om sommeren. Ideelt, fra din egen sommer hytte. "Kjemiske" vintergrønnsaker kan kun skade huden.

  Ingredienser: 1 medium fersk agurk, et fullt glass varmt kokt vann.

  1. Grønnsaket blir kvitt den tette huden, og gniddes deretter på et riv med små hull.
  2. Den resulterende massen helles kokende vann og dekkes med et tett deksel.
  3. Når våpenet er helt avkjølt, kan det spre seg over ansiktet eller påføres problemområder.
  4. Etter 12-15 minutter vaskes produktet med separert vann.

  Det er bedre å utføre prosedyren om natten - før sengetid. Etter påføring av masken er det ikke nødvendig å bruke en fuktighetsgivende eller nærende krem.

  Fra brus til ansikt

  Regelmessig natron er effektiv i kampen mot akne. På grunnlag er det mulig å tilberede mange sammensetninger som raskt vil forbedre tilstanden til huden. Før du bruker noen maske for akne fra brus, er det viktig å gjennomføre en hudprøve for å unngå allergiske reaksjoner: Legg minst mulig mengde ferdig sammensetning på håndleddet og vent 12-15 minutter. Hvis det ikke er noen negativ reaksjon, er det ikke noe forbud mot behandling.

  Ingredienser: 1 ts fettfattig rømme, samme mengde natron.

  1. Maskinkomponentene er grundig blandet.
  2. Sammensetningen er fordelt over ansiktet og i alderen i 17-20 minutter, deretter vasket av med sedimentert vann.
  3. En nærende krem ​​påføres huden.

  Maskens sammensetning passer til eiere av tørr og sensitiv hud.

  Oppskrift med leire

  Når du gjør en maske mot akne på grunnlag av leire, vær sikker på å vurdere hudens type.

  1. For oljeaktig dermis blandet 1 rå eggeplomme, 2 ss. l. hvit leire, 1 ss. l. melk og bokhvete honning, 8 ml olivenolje. Massen påføres på ansiktet og vaskes av etter lett herding med varmt vann.
  2. For tørr hud blandes 30 g blå leire og et halvt glass av en nettle-avkok. Blandingen påføres problemområder og vaskes med svak grønn te etter at den er helt tørket.
  3. For kombinert hud 2 ss. l. svart leire skilt 3 ss. l. infusjons-sekvens. I den ferdige sammensetningen helles 1 ts. sitronsaft. Etter grundig blanding blir masken påført huden. Etter 8 minutter blir produktet skyllet av med varmt vann.
  4. For normal hud blander 2 ts. hvit leire og 1 ts. blå. De er fylt med 2 ss. l. frisk druesaft. Det resulterende produktet påføres på ren hud og forlates i 20-25 minutter. Fjernet maskedekoksjon av kamille.

  Egg akne maske

  Utmerket maske i kampen mot akne og kviser maskerer med protein rå kyllingegg og mel. Men det er kontraindikasjoner. Det er forbudt å bruke for alvorlig betennelse i huden, tilstedeværelse av dype riper på ansiktet, purulente sår, rosacea, overflod av hår.

  Ingredienser: 1 egg, 1 ss. skje mel.

  1. Mel kan brukes til hvete, rug, havremel. Eller til og med det er lov å erstatte det med potetstivelse.
  2. Fra egget vil bare protein brukes. Han pisket til skummende.
  3. Protein og mel kombinere, bland godt.
  4. Den resulterende vasselen blir påført ansiktet i 12-15 minutter, skylles deretter med kaldt vann.

  Holdere av tørr hud etter prosedyren bør fuktes med en krem ​​eller nærende melk.

  Flere Artikler Om Typer Acne