Nødforvaltning av akne - Sannsynligvis skjedde det med alle som før et viktig møte, en høytidelig begivenhet eller til og med før sitt eget bryllup, hadde kastet et blikk i speilet om morgenen, la du merke til at i ansiktet, ganske ut av tiden, hoppet en akne. Spørsmålet oppstod om det var mulig å raskt bli kvitt denne plaggen. Generelt er det vanskelig og tid å behandle akne. Men det er flere måter å raskt fjerne den inflammatoriske prosessen, mens kvise er redusert i størrelse og mister en lys farge. Dette garanterer ikke at den er fullstendig forsvunnet, men foretrekker ikke handling.

Vi vil snakke om flere måter.
1. Aloe og honning. På et vannbad smelter en skje med honning, til et grønt aloe-blad knuses, blandes med honning og la blandingen stå i vannet i en time, så brann er slått av og igjen for å tilsette i ytterligere 3 timer. Når alt er klart, blir ansiktet grundig dampet, blandingen påføres problemområder med tykt lag. Stå i 40 minutter, vask av med vann, tørk med isterning. Etter to timer gjentas prosedyren, men denne gangen blir helbredelsesblandingen holdt i en time. Etter ytterligere to timer - bare legg aloe gruel, allerede uten honning. Tre slike prosedyrer er garantert å redusere selv stor og levende akne.

2. Vishnevskys salve er en ting, usedvanlig stinkende, men det virker underverk i å bli kvitt akne. Selges på et apotek, det koster en krone, du trenger ikke en lege resept. Metoden for bruk er enkel - legg den på akne med et tykt lag, dekket av polyetylen, festet med tape. Forklæringen holdes i 2 timer, da blir den forandret, hvis du ser pus, vet du, Vishnevskys salve trekker det perfekt ut. Det er derfor det anbefales å behandle sår, kokker.

3. Tannkrem brukes ikke bare til behandling av utslett av herpes, det tørker perfekt og akne. Sett en prikk på kvise pastaen, vel, hvis det er mynte, tørk det helt og skyll med rennende vann. Det viktigste du bør være oppmerksom på når du behandler med denne metoden: Vi bruker lim bare på acne pointwise, fordi hvis det brukes på sunn hud, vil hudirritasjon begynne, dessuten går ikke pastaen i mer enn en time.

4. Aspirin behandler også akne. 10 tabletter skal knuses i pulver, hell med en skje med vann, rør til en tykk pasta, som må påføres problempoeng, hold i 15 minutter. Du kan føle en prikkende, prikkende følelse - skyll av aspirin med rennende vann, noe som betyr at metoden ikke er for deg. Hvis det ikke er ubehag, blir prosedyren gjentatt igjen etter 3 timer. Men når aspirin er helt vasket bort, påføres en fuktighetskrem på huden slik at den ikke irriterer huden.

5. Levomycetin eliminerer svært rikelig utslett. Forbered 5 tabletter, knus dem. Ta 3 ss smør, smelter den i et vannbad, bland med kloramfenikolpulver til det er glatt. Sett den i en glassbeholder slik at den fryser der. I et vaske med lite volum, legg en spiseskje tørket kamille, tilsett et glass varmt vann, avkjøl litt og damp ansiktet. Den tilberedte blandingen påføres på ansiktet med et tykt lag, suge i 40 minutter, i løpet av hvilken tid det skal absorberes, praktisk talt uten rester. Men likevel, blett ansiktet med et papir serviett. For at alle acne og akne skal forsvinne helt, bør en lignende prosedyre gjøres daglig i 10 dager.

Akne Nødforanstaltninger

Ironisk nok, hvis en viktig begivenhet er planlagt, så i ansiktet av ansiktet vil det definitivt være en rødhet eller en ekkel akne vil dukke opp. Hvordan bli kvitt kvise i ansiktet raskt? Utvikle beredskapsforanstaltninger!

Sintomycin salve

Et påvist verktøy - linment syntomycin 10%. Smør den betente pimpleen for natten, og snart kommer det ikke noe spor av betennelsen.

ampicillin

Utvid halvparten av ampicillintabletten. Fukt et stykke bomull med vann og dypp det i pulver fra en tablett. Fix i stedet for betennelse med tape, bedre for natten. Denne metoden bidrar til å fjerne like store og smertefulle sår.

Peppermynte lotion

Hvis prosessen med betennelse i ansiktet nettopp har begynt, vil mint lotion komme til redning. 2 ss tørket mynteblader, hell 0,5 liter vann, koke blandingen i 5-10 minutter, deretter belastning. Tilsett 4 teskje borsalkohol, 2 ss infusjon av calendula og en teskje sitronsaft. Ferdig!

Tørk ansiktet mint lotion bør være jevnlig, omtrent en halv time. Effekten vil bli merkbar etter noen timer.

Gjærmaske

Gjærbehandling er en av de tidstestede måtene for å kvitte seg med ansikts pimple raskt. Bland 20 g gjær med en liten mengde melk til konsistensen av rømme - dette er gjærmasken. Påfør det på ansiktet ditt, og etter en stund, fjern (gjærmaske "ruller" i en sirkulær bevegelse), og vask med varmt vann.

Masken kan også fremstilles ved å fortynne tørr gjær med kokt vann til en slurry. Forår i ansiktet, la det tørke og prøv på dette tidspunktet ikke å snakke og smile. Vask masken med varmt vann.

En annen maskeoppskrift er basert på frukt og grønnsaksjuice. Bland en spiseskje med pulverisert bryggers gjær med en halv tablespoon naturlig yoghurt, og legg til en blanding av en teskje sitron, appelsin og gulrotjuice. Påfør huden, og etter 15 minutter, fjern resten med en bomullsstykke. Denne masken har en kraftig antiseptisk effekt og forbedrer hudfarge.

Honning og Calendula

Bland en teskje honning og tinktur av calendula fra apoteket. Fortynn blandingen i et glass kokt vann. Med en bomullspinne, bruk komposisjonen til huden etter vask, og etter en halv time skyll ansiktet med kaldt vann.

Rensende vokskrem for å lindre betennelse

Denne oppskriften for å lindre betennelse ble beskrevet av den gamle greske legen Galen. En og en halv spiseskjeer av voks eller paraffin smelter i et vannbad. Bland deretter 4 ss vaselineolje og 6 ss rosevann, varme og hell i voks. La blandingen avkjøles litt og tilsett 2-3 dråper roseolje, bland godt.

Den resulterende krem ​​må "vaske" ansiktet og la det stå på huden i 10-15 minutter. Deretter skal ansiktet skylles med varmt vann.

Tea Tree Oil

Hvis kvise er allerede "moden", kan du fjerne den manuelt. Under ingen omstendigheter kan det beskadiges område med jod eller alkohol - dette vil bare forårsake brann og rødhet. Bruk tea tree olje. En dråpe av det (det er nødvendig å bruke olje til et punkt) vil berolige huden og ødelegge bakterier.

Øyedråper

Hvis kvise er rød og hovent, kan du bruke en banal vizin. Dab på en bomullspinne og søk på pimple - rødmen går veldig fort.

Salicyltinktur

Du trenger salisylalkohol, propolis-tinktur og trichopolum. Bland salicylalkohol og propolis-tinktur i like deler, og legg til en pounded Trihopol tablett for større. Tørk kviser må regelmessig gjennom hele dagen.

Potetkrem

Gni grundig vasket og skrelt rå poteter. Bland 100 g potetgruel og 1 ts. honning. Legg blandingen på en gasbind med et lag på minst 1 cm, gjelder det infiserte området av hud og fiks. Etter 2 timer, fjern bandasjen og forsiktig blottet blandingen som har lekket gjennom gazeen fra huden. Slike dressinger kan påføres flere ganger i løpet av dagen.

leire

De mest ubehagelige pimples - de som ikke kan fjernes: på dette stedet svulmer huden og rødmer. Dette skjer på grunn av akkumulering av lymfatisk væske i området med betennelse. En leiremaske vil bidra til å takle problemet.

Oppløs tørr blå eller hvit leire med vann til konsistens av tykk rømme og bruk på det betente stedet i en time. Skyll deretter av den.

Særegenheter av hjernen akne behandling

Hjemme, akne behandling er utført ikke bare med medisinske stoffer.

Folkemidlene har en god effekt på huden - ansiktsmasker, lotioner, scrubs laget av enkle og rimelige ingredienser, urteinfusjoner og avkok.

Noen verktøy fungerer raskt, andre må brukes i lang tid.

 • All informasjon på dette nettstedet er kun til informasjonsformål og er IKKE en manual for handling!
 • Bare doktoren kan levere den eksakte DIAGNOSEN!
 • Vi oppfordrer deg til ikke å gjøre selvhelbredende, men å registrere deg hos en spesialist!
 • Helse til deg og din familie!

Hvordan kurere akne i ansiktet hjemme raskt, lære av artikkelen.

Årsaker og typer

Økt produksjon av hudutspresjon av talgkjertlene og påfølgende tilstopping av porene fører til utseende av lesjoner.

Overflødig sebum skilles ikke ut, blandes med svette, forurensning, danner fettete plugger. Trafiksyler blokkerer ekskretjonskanalene i talgkjertlene, noe som fører til utseendet på hvite flekker i ansiktet. Oksygen sekresjon oksyderes på oksygen, poeng blir svart.

I blokkerte porer er det utviklet et gunstig miljø for utvikling av bakterier.

Patogene mikroorganismer forårsaker betennelsesprosesser, noe som resulterer i utseende av smertefull akne, purulent inflammatorisk foci.

Årsakene til utslett på ansikt og kropp er forskjellige. Men for å bli kvitt ujevne hudfeil så fort som mulig, er det viktig å forstå hvilken provoserende faktor som forårsaket betennelse i huden.

De vanligste årsakene til akne er:

 • analfabetisk hudpleie (bruk av kosmetikk, bruk av produkter valgt uten hensyn til hudtype, feil hudrensing);
 • dårlig ernæring;
 • hormonelle forandringer hos ungdom eller hormonforstyrrelser forårsaket av sykdommer i endokrine og reproduktive systemer;
 • sykdommer i fordøyelsessystemet, inkludert lever og galleblære (gastritt, sår, cholecystitis, dysbacteriosis).

Avhengig av årsakene til akne, er det ungdommelig (ellers tenåring) akne, forkjølelse og så videre.

Av arten av de inflammatoriske prosessene er utslett klassifisert i:

Foto: sorte prikker på ansiktet

 • Ikke betent (subkutan hvit akne, svarte flekker, follikulær keratose);

Foto: Papirutslett

 • betent rød akne og purulent foci (pustler, papiller).

lokalisering

 • Ofte vises et utslett på ansiktet i T-sonen - på nesen, pannen, haken, der de fleste sebaceouskjertlene er plassert.

Foto: purulent utslett på haken

 • Også akne kan påvirke huden på ryggen, skuldrene, brystet. Det er også mange sebaceous kjertler, og de ligger i nærheten av overflaten av huden, noe som øker risikoen for betennelse.

Foto: utslett på brystet

 • Når det gjelder utslett under armen, er årsaken til at de er svettekjertler eller hudirritasjon etter barbering.

Foto: hudirritasjon etter barbering

 • Mer sjelden vises akne på andre deler av kroppen, nemlig på hodet, armer og ben, skinker.

Video: "Nyttige tips for å ta vare på problemhud"

Hvordan behandle akne i ansiktet hjemme

Hjem behandling av akne kan utføres av ulike medisinske og folkemessige rettsmidler.

I tillegg for å raskt bli kvitt problemet, bør du være spesielt oppmerksom på hudpleie, kosthold og livsstil generelt.

diett

Kvaliteten på ernæring påvirker signifikant tilstanden til huden.

For akne på pannen, nesen, haken og ulike deler av kroppen ikke vises, anbefales det:

Foto: nyttige matvarer som bør være til stede i kostholdet

 • begrense forbruket av fete, salte, søte og muffins, karbonholdige og alkoholholdige drikkevarer;
 • inkludere flere grønnsaker, frukt, bær og frokostblandinger i den daglige menyen;
 • fra kjøttprodukter for å gi preferanse til fjærfe, kalvekjøtt;
 • spis mer dampet mat;
 • Berik dietten med fermenterte melkeprodukter som forbedrer tarmene;
 • observere drikkemodus (ca. 2,5 liter vann per dag).

Folkemidlene

Behandling av akne med folkemessige rettsmidler innebærer bruk av ulike masker for ansiktet med anti-inflammatorisk, rensende og fet hudeffekt, samt urteinfusjoner og avkok, juice.

Det er viktig å forstå at folkemidlene vil hjelpe med milde og moderate former for akne, og alvorlig, forsømt inflammasjon må behandles med medisiner foreskrevet av lege.

masker

 • Kefir. Et glass kefir blandet med en spiseskje havregryn knust til mel, legg til en dråpe sitronsaft. Påfør produktet på huden, skyll av etter 20-25 minutter.

Foto: maske med kefir fjerner fettete glans

 • Honning. En eggeplomme blandet med 2 ts honning, tilsett noen dråper sitron. For å påføre struktur på huden, vask av om 10 minutter. Behandlingsforløpet 3-5 prosedyrer. Honning er en naturlig antiseptisk, anti-inflammatorisk effekt, nærer huden med gunstige forbindelser. I tillegg strammer verktøyet porer og glatter huden.
 • Med badagi. Badyagi pulver fortynnet med en liten mengde vann for å oppnå en homogen oppslemming. Påfør produktet på huden, maksimalt 10 minutter, skyll med vann. Badyaga åpner perfekt og renser porene, glatter rynker på pannen, forynger helt.
 • Med kosmetisk leire. Å fortynne hvit eller blå leire med vann for å oppnå en kremaktig konsistens. Påfør huden, vent på tørking (ca. 15 minutter), skyll med varmt vann. Verktøyet renser porene godt og tørker de betente lesjonene, eliminerer rødhet.

Foto: lermask eliminerer betennelse.

 • Basert på leire og calendula tinktur. Bland en spiseskje leire, 3 ts tinktur av calendula, et par dråper sitronsaft og litt vann. Påfør produktet til huden, skyll etter 10 minutter med varmt vann.
 • Med aspirin. Tre aspirintabletter, knust i pulver, fortynnet med vann for å oppnå en slurry, bland med en skje full av honning. Påfør problemområder med masserende bevegelser, skyll av etter 20 minutter. Dette verktøyet kan lindre rødhet og betennelse i løpet av en dag.

Bruken av infusjoner og juice

Foto: Fra infusjonen av kamille kan man lage kosmetisk is

 1. Kamilleinfusjon. Hell en skje med gress med et glass kokende vann i 25 minutter. Klar betyr å bruke som varme komprimerer på problemområder. I tillegg, fra infusjonen, kan du lage kosmetisk is og tørke ansiktet med det daglig.
 2. Decoction Hypericum. Råvarer (3 ss) strømmet kokende vann (400 ml), kokt i 20 minutter. Verktøyet brukes til lotion eller gni huden.
 3. Aloe juice Brukes til daglig rubbing av huden i ren form eller blandet med vodka i forholdet (2: 1).
 4. Løsning for akne på tungen. Forbered en rik avkok av salvie, celandine, eik bark. Det resulterende verktøyet for å skylle munnen 5 ganger om dagen. Du kan også kvitte seg med pimple på tungen ved hjelp av rosehip olje (smør det betente området flere ganger om dagen).

Brønner av neseblader, løvetannrøtter eller bjørkblader og knopper normaliserer metabolske prosesser i kroppen, bidrar til eliminering av toksiner og toksiner, lindrer betennelse.

For behandling av akne blir de tatt muntlig for ½ kopp tre ganger om dagen.

persille

Foto: persillehvite maske

 1. Persilleinfusjon. Greens heller kokende vann, insisterer, bruk for daglig å gni huden eller for å lage kosmetisk is.
 2. Skjær. Persille juice blandet med vodka i forholdet 3: 1, brukes til daglig tørking av ansiktet, og med sterk tørr hud - kun betente steder.
 3. Persille juice og aloe. Plantesapene blandes i like store mengder, og huden tørkes to ganger om dagen med et ferdig produkt.

lotions

Toning og rensing lotion laget for daglig rubbing av huden kan være forberedt fra en rekke urte rettsmidler og produkter.

Foto: Du kan lage lotion fra sitronsaft og honning

 1. Kamille og calendula. En spiseskje med calendula blomster og 2 ss kamille helle et glass kokende vann, insistere, drenering. Klar betyr å tørke huden tre ganger om dagen.
 2. Sitronsaft. Fortynn saften med samme mengde alkohol, tørk huden på baksiden, brystet, skuldrene, men ikke på ansiktet.
 3. Med. Skivede sitronskiver helle honning, insister for en måned. Det resulterende produktet fortynnes med vann, som brukes daglig som en lotion.
 4. Apple Cider eddik For pleie av normal og kombinasjonshud, fortynnes eddik med vann i like store mengder, for sensitiv hud - i forholdet 1: 3. Fet hud kan tørkes med ufortynnet produkt. Lotion tørker bare problemområder, og etter at huden er fuktig med krem.

peeling

Bruk av peeling bidrar til å rense huden mot smuss og døde partikler, og reduserer dermed sannsynligheten for akne.

Et effektivt rensemiddel som har vunnet mange positive vurderinger, er kaffebasert peeling.

Foto: Kaffe peeling

 • For matlaging betyr det at du må blande en ss fløtekrem og finmalt naturlig kaffe.
 • Påfør blandingen på ansiktet, masser huden med lette bevegelser i 10-15 minutter.
 • Etter vask av sammensetningen med vann.

Prosedyren utføres en gang i uken.

Det er viktig! Hvis det er inflammet akne på huden, er det ikke tillatt å skille ut huden - det kan føre til at infeksjon sprer seg til friske hudområder, og utseendet på andre utslett.

Farmasøytiske preparater

Det er mange medisiner for akne, og noen av dem brukes ofte.

Foto: Spot applikasjon på problemområder

 1. Salisylsyreoppløsning 1% eller 2%. Verktøyet påføres betennelse på området for betennelse eller tørker hele overflaten av ansiktet, men ikke mer enn to ganger om dagen. Salisylsyre er veldig tørr, så etter at du har brukt den, må du alltid påføre et fuktighetskrem i ansiktet ditt.
 2. Svovelsalve. Den har antimikrobiell og antiparasitisk effekt, brukes på inflammerte lesjoner en gang om dagen, etter 3 timer blir den vasket av. Produktet renser godt, men gjelder ikke lenge, da det tørker huden, kan det tette porene og forårsake allergiske reaksjoner.
 3. Midler med antibiotika og sink (Zenerit). Undertrykke aktiviteten til bakterier som forårsaker betennelse, rense og tørke huden.
 4. Retinoider (Adapalen). Midler basert på syntetiske analoger av vitamin A må foreskrives av en lege, som brukes til behandling av alvorlige, forsømte inflammatoriske prosesser.
 5. Preparater med azelainsyre (Skinoren). Normaliser aktiviteten til talgkjertlene, har antiinflammatorisk og antiseptisk effekt, velg porene.

Benzoylperoksid

Ofte foreskrevet og ettertraktet rettsmidler for akne og akne vulgaris er benzoylperoksidbaserte preparater - Baziron, Benzacne, Desquam, Proderma.

Foto: Benzoylperoksidbasert produkt

De har en utprøvd bakteriedrepende og antiinflammatorisk effekt, normaliserer aktiviteten til talgkjertlene.

Ved behandling av akne bør man bruke midler med en konsentrasjon på 2,5% eller 5%. Mer mettede 10% legemidler kan ikke brukes.

Under behandlingen bør:

 • unngå å eksponere huden for direkte sollys (det er bedre å bruke produkter med solkrem SPF faktor på 25);
 • Ikke bruk på huden i øyet.
 • Etter bruk av produktet, fukter huden med krem.

I begynnelsen, etter bruk av benzoylperoksid, kan det bli kløe, brennende hud, peeling av huden.

Dette er et vanlig fenomen, som passerer når huden tilpasser seg stoffet.

Hvis de ubehagelige symptomene ikke er forsvunnet, må du slutte å bruke medisinen og konsultere en lege.

Medisinsk kosmetikk

Det er mange kosmetiske produkter designet for å ta vare på problemhud.

Foto: Salicylsyreprodukter bekjemper effektivt akne

Mange rensende geler og skum inneholder sink, salisylsyre og andre antiinflammatoriske forbindelser.

 • Et eksempel på slike midler er produkter av anti-acne-linjen. I tillegg til sink inneholder produktene i denne linjen forskjellige naturlige ingredienser - ekstrakter av aloe og kamille, lavendel og rosehip olje, vitaminer E og C. Dette kosmetikk har en antibakteriell effekt og normaliserer arbeidet i talgkjertlene, og forhindrer derfor utslaget av utslett.
 • Det andre populære stoffet er Stop Acne Lotion. Verktøyet renser huden perfekt fra overflødig fett, gjenoppretter det naturlige pH-nivået, forhindrer betennelsesprosesser.

Nyttige tips

Til tross for hvilke virkemidler som brukes til behandling av akne, er det viktig å følge noen generelle retningslinjer.

Er det en diett for akne i ansiktet? Finn ut her.

Bare i dette tilfellet kan du raskt og uten komplikasjoner bli kvitt hudproblemer.

Så er det nødvendig:

 1. matlaging folkemessige rettsmidler å utføre i rene retter, ved hjelp av bare friske og høykvalitets produkter, vegetabilske råvarer;
 2. under behandlingskurset, nekte eller begrense bruken av dekorative kosmetikk så mye som mulig;
 3. før du bruker noen midler, ryd og damp huden.

Spørsmål og svar

Kan jeg bruke hvitløk

På grunn av den gode desinfiserende effekten av hvitløk bidrar til å takle akne.

Foto: hvitløk kan påføres på betent ild.

Den kan brukes på flere måter:

 • Påfør et stykke hvitløk med et nytt kutt til det betente ildstedet;
 • Brukes som en maske - slip inn i en mush, bruk den i en viss tid til problemområder;
 • Klargjør tonic for daglig rubbing av huden - legg til litt eplecidereddik til hvitløkjuice, la i 3 dager.

Hjelper eggehvite?

Foto: Protein Mask strammer porene og fjerner fet hud.

Egghvit passer også godt med akne - det renser porene perfekt og dekker huden med en film som beskytter den mot negative ytre påvirkninger.

I dette tilfellet forhindrer ikke filmen oksygen inn i cellene.

Hva ikke å gjøre

I nærvær av problemer med huden er absolutt umulig:

Foto: Legene anbefaler ikke å klemme akne alene.

 • klemme akne (infeksjonen sprer seg til sunn hud);
 • Bruk dårlig kvalitet eller utgått kosmetikk, noe som kan forårsake irritasjon, allergier og forverre bare situasjonen.
 • Misbruk av renseprosedyrer (vasking mer enn to ganger om dagen vil føre til tørking ut av huden, en økning i aktiviteten til talgkjertlene og utseendet av et enda større antall inflammerte foci).
 • Berør ansiktet ditt med hendene unødvendig;
 • bruk såpe til vasking (det tørker huden veldig mye, ødelegger den nyttige floraen);
 • Ikke bruk hudpleieprodukter på alkohol.

forebygging

Forhindre acne på presten, vil kropp og ansikt hjelpe:

Foto: Daglig hudrensing bidrar til å forhindre akne.

 1. daglig rengjøring av hud og hygiene;
 2. bruk av kosmetikk av høy kvalitet, skreddersydd for hudtype;
 3. Ernæringsmessig rationskorreksjon;
 4. Slutte å røyke, drikke alkohol
 5. tar vitaminer og mineraler (må inneholde vitaminer A, E, C, gruppe B og sink);
 6. daglig går i frisk luft.

Forebyggende tiltak vil bidra til å unngå utslag av utslett på ansikt, skuldre, rygg og andre problemområder i kroppen.

Hvis akne fortsatt vises, kan du bruke en rekke medisiner og folkemidlene.

Hjelper aloe vera juice med acne? Finn ut her.

Hvordan ta Unidox Solutab for akne? Les videre.

Nettsted om skjønnhet og helse!

Vi hjelper deg med å finne svar på eventuelle spørsmål!

Nødhjelp med utseendet på en kvise på ansiktet

Akne i ansiktet er det vanligste problemet blant jenter og kvinner i alle aldre. Noen står overfor ett sted på lang sikt, mens andre lider av sine hyppige besøk. Akne vises alltid på det mest upassende tidspunktet for oss, enten det er en viktig begivenhet eller en dato. I alle fall forårsaker akne alltid ubehag.

Du bør ikke få panikk, hvis du har en kvise, er det mange måter å hjelpe på med å fjerne det så snart som mulig.

Slik fjerner du raskt en kvise hjemme

Før du blir kvitt akne, bør du finne ut hva slags akne du har, siden den mekaniske måten å bli kvitt akne er mulig bare når den er moden.

Mekanisk måte

Når du har bestemt at akne ikke gir smerte og er allerede moden, kan du fortsette til selve prosedyren:

 1. Det er nødvendig å desinfisere pimple, håndtak og ekstruderingsverktøy. Dette vil bidra til å beskytte deg mot infeksjon.
 2. Deretter må du finne midten av kvise og forsiktig presse på kvise. Du kan klemme begge hender og en nål som blir mer effektiv. Prøv å presse ut alt innholdet samtidig, for ikke å måtte gjenta prosedyren.
 3. Umiddelbart etter prosedyren, bør du desinfisere stedet med alkohol igjen.
 4. Etter 2-3 timer er det best å lage en lotion kamille urter med celandine, dette vil bidra til å forbedre utseendet og øke regenereringen.

Hvis du er redd for å utføre prosedyren hjemme, kan du gå til salongen for mekanisk rengjøring, kompetente spesialister hjelper deg med å rense huden.

Folkeveier

Du kan prøve folkens måter å raskt bli kvitt akne.

Det første du må eliminere betennelsen selv. Det finnes flere måter:

 1. Maske av aspirin. Grind tre aspirintabletter og tilsett en halv teskje varmt kokt vann, bland og bland blandingen på de betente områdene. Det er nødvendig å smøre ansiktet på denne måten ca 4 ganger om dagen.
 2. Tea Tree Oil er en flott hjelper for rask bortskaffelse av kviser. Hvis du raskt trenger å bli kvitt dem, spre du huden med olje 3-4 ganger om dagen.
 3. Aloe juice er kjent for sin anti-inflammatoriske effekt, så hvis huden din er utsatt for utslett, så få deg en plante. Du bør knytte et aloeblad til det betente stedet for natten eller hele dagen, sikre det med en gips. I 10-12 timer kan aloe redusere størrelsen på en kvise eller bidra til full modning.
 4. Herbal lotions (salvie og calendula) er kjent for sin anti-inflammatoriske effekt. Lag en tinktur av urter og bruk 4 ganger om dagen til det betente området.
 5. Tannkrem. Spred det betente området og vent 10 minutter. Deretter skal du ta en bomullspute eller loofah og dukkert i varmt vann, fest på kvise og skyll med varmt vann. Med denne metoden kan du enkelt kvitte seg med pimpleet.
 6. Antibiotika. 2-3 tabletter av antibiotika samt aspirin. Påfør blandingen på en bomullspute og fest med gips over natten.
 7. Ansiktsmasker for akne. Du kan prøve forskjellige masker for å bli kvitt det irriterende problemet.

Hvis akne er hyppig besøkende, er det best å kontakte en hudlege, han skal gjennomføre en undersøkelse, identifisere problemet med akne og foreskrive et behandlingsforløp.

Farmasøytiske preparater

Ved å bruke rusmidler fra akne, kan du bli kvitt dem bare etter 10-20 dager. Denne metoden er ikke egnet for de som svært sjelden poper en kvise, da de beste stoffene er rettet mot behandling av moderat og alvorlig akne.

De beste stoffene er:

 1. Zener. Sår og rød akne forsvinner helt innen 5 dager etter bruk, så begynner behandling av indre betennelse. Man kan merke det første resultatet i 5-7 dager, siden etter en uke i bruk, oppstår nye betennelser. Behandlingsforløpet er 5-6 uker.
 2. Baziron AS. Behandlingsforløpet er fra 3 til 4 måneder. Tilgjengelig i forskjellige prosenter. 2,5% - for mild akne (en eller to kviser), 5% - i moderat grad, 10% - alvorlig akne. Gelen tørker betennelser perfekt og de forsvinner om 4-5 dager. Resultatet kan ses på 3-4 uker, da begynner huden å glatte og ny betennelse opphører.
 3. Ansiktshuden skal tørkes med salicylalkohol hver dag (det anbefales at du kjøper en 2% løsning), og etterpå påføres liniment av syntomycin. Denne metoden bidrar til å fjerne akne på bare 5 dager.

En veldig god måte å bli kvitt akne raskt, er en kosmetisk prosedyre - ozonbehandling eller kryoterapi. Etter den første prosedyren blir resultatene merkbare.

Nødhjelp med utseendet på en kvise på ansiktet: 2 kommentarer

Det viktigste å huske er at det ikke er nødvendig å knuse akne. Jeg har mine egne hender og kløe, men legen sier nei. Betennelse lindrer salve Ilon. Det fjerner ikke bare rødhet, men akselererer også helbredelsen av akne. Dette er min "tryllestav" i kampen mot denne plaget.

Akne er ofte i den kalde årstiden, når du kan bli forkjølet. Det er best å starte behandlingen umiddelbart, mens rødheten fortsatt er liten. Jeg tror at folkemidlene er de mest effektive og ufarlige. Jeg bruker oftest Malavit. Det virker som en antiseptisk og antibakteriell, akne tørker veldig raskt, huden er renset og ingen spor forblir.

Hvordan kurere raskt kvise

Spørsmålet om hvordan du raskt blir kvitt akne. vil alltid være relevant. På kvelden før ferien eller før du går på jobb, i noen situasjon, har akne en skadelig effekt på vårt selvtillit og får oss til å tenke for mye om vårt utseende.

Bump på huden er svært vanskelig å gjemme ved hjelp av kosmetikk, og denne metoden kan bare forverre situasjonen, noe som bidrar til dannelsen av nye foci av betennelse.

Innholdet

Årsaker til oppstart og utvikling av akne

Før du bestemmer deg for å bruke et raskt middel for akne, må du forstå hva de ser ut fra og hvordan du kan unngå nye betennelser på huden.

For det første er akne et signal om en metabolsk lidelse. som det subkutane fettet er for rikelig. Slike sekreter bidrar til forurensning og tilstopping av de øvre lagene i huden, noe som medfører flere betennelser.

Årsaker til metabolske sykdommer:

 1. usunt kosthold, inkludert ikke-økologiske matvarer, fettstoffer og høyt kaloriinnhold;
 2. mangel på brøkdel i løpet av dagen;
 3. bruk av alkohol og tobakk;
 4. fedme;
 5. karbonatiserte drinker med høyt sukkerinnhold og kjemiske fargestoffer.

Dette er bare noen av de mulige årsakene til sebaceous kjertelfunksjon, som er direkte avhengig av kostholdet ditt. Forstyrrelser i kroppen, hormonforstyrrelser og parasitter kan også føre til betennelse.

Tips: Hvis akne vises regelmessig, og du har akne i ansiktet ditt, vil du ikke være i stand til å raskt bli kvitt akne. Du må konsultere en hudlege, bare han vil være i stand til å hjelpe en helhetlig tilnærming til behandlingsprosedyren, foreskrive alle legemidler du trenger og gi anbefalinger angående dietten. Til toppen

Metode for å klemme akne

En av de mest populære metodene er en mekanisk effekt på et betent hudområde. er ikke ønskelig, og kan medføre en rekke komplikasjoner.

Ved å klemme ut umodig akne, risikerer du infeksjon, og konsekvensene kan være stygge merker på huden.

Bruk kun denne metoden når du er fullstendig trygg i løpet av akne, og du har alle nødvendige midler til hånden for desinfeksjon.

Tips: Hvordan fjerne en kvise raskt og smertefritt ved hjelp av ekstrudering?

 • Først og fremst avgjøre om det er moden, for dette føles området betennelse, hvis du ikke har opplevd smerte, kan du klemme ut acne.
 • Behandle hendene med alkohol og gi en god velsignelse, trykk forsiktig bare på kvisekjernen, og behandl såret med alkohol igjen.
 • Kosmetikk etter denne prosedyren kan ikke brukes i løpet av dagen.

Akne Behandlingsmetoder

Metode 1. Salicylsyre og benzoylperoksid påvirker dypt huden, dræper bakterier som forårsaker betennelse, og fremmer hudfornyelse. Disse stoffene blir brukt på inflammet sted ved sengetid, og eliminerer infeksjonens nidus over natten.

Metode 2. Den raskeste anti-akne tannkrem. Den inneholder silisiumdioksyd, dette elementet er i stand til å tørke betent hud, reduserer størrelsen på ål betydelig.

Lim er påført i minst 2 timer, men før det påføres, er det nødvendig å lese sammensetningen, unngå forekomst av natrium i nemlaurylsulfat, noe som forårsaker allergiske reaksjoner og irritasjon.

Metode 3. Knust og fortynnet med vann aspirin. påføres huden før sengetid. Det har en anti-inflammatorisk effekt, etter påføring, la preparatet tørke, og bare deretter gå til sengs.

Metode 4. Naturlige astringenter: sitronsaft og grønn te. lagt på inflammet hud i form av lotioner, og bidrar til regenerering av huden, men er minst effektive og ikke hurtigvirkende måter.

Måter å eliminere rødhet pimple

Metode 1. Isen er pakket inn i en tynn gasbind eller et håndkle, og påført den berørte huden. Senker temperaturen rundt kilden til betennelse, senker den intense blodstrømmen og reduserer visuelt rødhet.

Metode 2. Den sikreste måten å fjerne rødhet av en pimple raskt er å bruke en dråpe for å fjerne rødhet fra øynene. For å oppnå maksimal effekt, sett dråpene på en bomullspinne og legg den i fryseren i 10 minutter.

Metode 3. Urter som coltsfoot, nettle, kamille og basilikum er i stand til å lindre hevelse og rødhet. Du kan lage lotioner fra disse urterene på egenhånd, eller kjøpe produkter som inneholder disse ingrediensene.

Ofte tenker vi bare på hvordan du fjerner en kvise raskt og absolutt ikke bryr seg om den generelle tilstanden til vår helse. Selv om det er en komplett kur for problemhud, er det nødvendig å bruke en integrert tilnærming. Helse mennesker har alltid klar hud. Og det betyr at du først og fremst bør ta opp problemet med helse og kosthold.

Ikke nøl med å vaske før sengetid, bytt sengetøy og pute tilfeller oftere, besøk lege og gå inn for sport. Hvis du gjør ditt beste for å forbedre helsen din, vil problemer som akne forstyrre deg sjeldnere.

Relaterte nyheter

Er det mulig å raskt fjerne ømme pimple

Akne i ansiktet vises alltid på feil tidspunkt. Kommunisere med mennesker, hele tiden ser det ut til oss at de bare ser på den betent høyde.

Det gjør deg veldig bekymret for ditt utseende. Hendene er trukket til akne, for å klemme det ut snart. Stopp!

Dette er en farlig hendelse som ikke løser problemet, men bare styrker det.

 • All informasjon på dette nettstedet er kun til informasjonsformål og er IKKE en manual for handling!
 • Bare doktoren kan levere den eksakte DIAGNOSEN!
 • Vi oppfordrer deg til ikke å gjøre selvhelbredende, men å registrere deg hos en spesialist!
 • Helse til deg og din familie!

Hvordan fjerne den betent pimple raskt og uten negative konsekvenser? Det er noen få hemmeligheter.

Årsaker til

Hovedårsakene til akne er forbundet med blokkering av porene - kanalene i sebaceous kjertlene.

Deres normale operasjon gir hydrering av det øvre lag av huden og beskyttelse mot ulike bivirkninger.

Men noen ganger begynner kjertlene å arbeide i økt modus.

Noen ganger er vi skyldige for dette. For å rense huden, rengjør vi det flere ganger om dagen, og tørker ut topplaget.

For å opprettholde balanse aktiverer kroppen talgproduksjonen.

 • Blander opp på overflaten med keratiniserte partikler av huden, det oppnår en tett konsistens og lukker kanalen, slik at utgivelsen av hemmeligheten til utsiden er umulig. Det samler seg inne i folliklen.
 • Bakterier som alltid er tilstede på overflaten av huden, utgjør sin naturlige mikroflora, får et avlsmiljø for reproduksjon. Suksess med dette, er mange leukocytter rettet mot follikel. Som et resultat dannes pus.
 • Men kanalen er lukket, så follikkelen utvides, og danner et betent tuberkel med en hvit topp på huden.

Foto: Subkutan Inflamed Pimple

Følgende faktorer kan øke produksjonen av talg, provosere dannelsen av akne:

 • hormonforstyrrelser;
 • bruk av dekorative kosmetikk av lav kvalitet;
 • bivirkning ved å ta visse medisiner;
 • forsømmelse av hygiene;
 • upassende kosthold, misbruk av søtsaker, bakverk, krydret og stekt;
 • stress.

Før du blir kvitt akne, må du finne ut årsaken for å unngå tilbakefall eller flere utslett.

Er det mulig å slette

Enhver lege - en hudlege eller kosmetolog - vil svare på dette spørsmålet utvetydig: du kan ikke klemme ut en sår pimple.

Men det er neppe en enkelt person som vil følge dette rådet. Du kan forstå, fordi de røde støtene med hvite hoder ødelegger utsiden.

En måte ut av denne situasjonen kan være å kontakte en skjønnhetssalong, hvor fagfolk vil rense ansiktet sitt.

Det er folkemessige rettsmidler, hvordan du raskt fjerner betennelsen og tørr akne.

Slik gjør du det riktig

Men hvis du fortsatt ikke kan vente med å si farvel til akne, hvordan fjerne den?

Foto: Pus fjerning prosedyre

Prøv å gjøre alt riktig for å kvitte seg med komplikasjonene:

 • Vask hendene og det betente området grundig med såpe, du kan desinfisere med en alkoholløsning.
 • se på det betente elementet og prøv å finne en tilstoppet pore, det vil ikke være på toppen av bakken, men på omkretsen;
 • klemme pus bør være bare fra porene, forsiktig presse på tubercle;
 • Hvis blodet begynte å strømme, etter at blodet ble sluppet, ikke stopp, det er stillestående blod, som også skal fjernes;
 • Fortsett å presse på tuberkelen til det kommer ut av det.
 • Derefter desinfiserer hudområdet igjen.

Hvorfor kan ikke presse sårpesten

Faren når det klemmer akne eksisterer.

Foto: Arter kan forbli på huden hvis du fjerner deg selv.

 • Den består primært av å infisere en åpnet abscess med mikrober fra fingrene eller fra den omkringliggende huden. Resultatet blir rødhet i ansiktet eller utseendet av nye utslett.
 • Spredningen av den inflammatoriske prosessen er provosert av feilaktige handlinger under ekstrudering, når innholdet i follikel ikke går ut, men bryter gjennom.
 • I tilfelle feil handlinger etter klemming, kan et arr eller et pigment (cyanotisk) sted dannes på stedet, noe som er mye vanskeligere å kvitte seg med, og de legger til enda mindre skjønnhet enn selve brystet.

Derfor er det bedre å ikke berøre slike elementer selv.

Hvordan rengjør du raskt hjemme

Hva kan jeg gjøre hjemme for å bli kvitt ømme kviser uten å klemme?

Det er mange måter å fjerne rødhet på og tørke elementet:

 • bruk tjære såpe. Det selges i nesten hvilken som helst husholdnings kjemisk butikk og noen apotek. Birketjære er et naturlig anti-inflammatorisk og antibakterielt middel. Hvis området er stort, skyll såpen på fingrene og legg til det. Hvis pimple er lokal, såp en bomullspinne og spre spaken. Hold i et minutt og skyll med kaldt vann;

Foto: Aspirin kan brukes som førstehjelp

 • grind en aspirin tablett i pulver, tilsett noen dråper vann og påfør den resulterende massen på det betente elementet. Hold for en stund og skyll. Gjenta hver annen time. Den aller neste dagen vil problemet, enn å lindre betennelse, ikke stå foran deg;
 • lage en hjemmelaget talker for akne. Bland 2 knuste aspirintabletter med 4 tabletter kloramfenikol, tilsett 1 ts. tinktur av calendula. Du kan fortsatt fortynne litt mer med vann, men ikke nødvendigvis. Bland godt og søk på problemområdet 3 ganger om dagen. Resultatet blir raskt;
 • bryg 1 ss. l. Kamille blomstrer et glass kokende vann, la det brygge. Komprimerer eller tørk bare de betente områdene. Kan brukes flere ganger om dagen. Vel, denne metoden er egnet hvis det er mange pustler på ryggen, på kinnene.

Vel, når det er forskjellige midler for hånden, enn å salve ømme pimples. Forbered dem på forhånd og sett inn et hjemmets førstehjelpssett. Da trenger du ikke å tilbringe tid på apoteket, men du kan umiddelbart begynne behandling.

Mask Oppskrifter

Mask hjemme vil hjelpe raskt å bli kvitt betennelse:

 • Bland en egghvite med en spiseskje naturlig honning og påfør på det betente området i en halv time. Skyll med varmt vann;
 • Aloe leaf juice vil lindre betennelse og berolige irritasjon på huden. Bare kutt arket og tørk problemområdene. Skyll med vann etter 15-20 minutter.

Foto: Bruk av aloe for å lindre betennelse

 • i en dag hjelper masken av liten havremel og vegetabilsk olje til å takle betennelse. Bland dem i like store mengder og gjelde for stedet for betennelse. Etter 30 minutter, fjern med en bomullspinne dyppet i varmt kokt vann. Gjenta flere ganger om dagen med intervaller på en time;
 • bland i like store mengder hvit leire, tørr gjær, melk. Legg til litt honning og bruk på problemområdet i 20 minutter, skyll deretter;

Foto: Du kan tørke huden med kamille isbiter

 • Forbered en avkok av kamille på forhånd og frys i form av kuber. Frisk kirsebær juice (med masse) kan blandes med stivelse til en tilstand av tykk krem. Påfør på det betente området, vask av etter 20 minutter. Etter det, tørk huden med en isbit av kamilledekok. Denne masken kan gjøres flere ganger om dagen for å oppnå raske resultater.

Alle masker skal påføres på renset hud.

Under behandling må du ikke bruke dekorative kosmetikk på de betente områdene og ikke maske akne med grunnlag.

Video: "Express metode for å bli kvitt akne i 15 minutter"

Hva skal jeg gjøre hvis en bump vises

En bump er en subkutan pimple.

Vanligvis er det smertefullt, men det er umulig å klemme det, fordi det er tett lukket, og pus selv er veldig dypt.

Hva skal jeg gjøre hvis ansiktet mitt har akne? Les videre.

 • Det første du må gjøre er å trekke pus til overflaten. For å gjøre dette, bruk Vishnevsky eller Levomekol liniment. Begge stoffene påføres over natten på en klump i form av en komprimering på en bomullspinne. Du kan feste det med en lapp. Om morgenen vil det oppstå en hvit topp på bumpen.

Foto: Bruk Vishnevsky salve, du kan trekke ut pus fra akne

 • Etter det kan du prøve å klemme en pimple. Gjør det forsiktig og forsiktig.
 • For å strekke pus til overflaten, kan du bruke en komprimering i 2 timer fra en krem ​​laget for problemhud og brus. Bland dem 1: 1. Skyll deretter med vann.

Hvis du ikke er sikker på dine egne evner - kontakt din kosmetolog, fordi hvis du gjør noe galt, kan du få et arr eller et blåttaktig sted i stedet for støt.

Og hvis klumpen er stor (furuncle), så klemmer den ut selv er veldig farlig.

Foto: Subkutan pimple kan ikke presses ut selv

Hvordan fjerne rødhet og hevelse

Hvordan behandle en rød hovne pimple?

Noen enkle rettsmidler vil bidra til å fjerne disse symptomene raskt:

 • behandle det røde området med hydrogenperoksid eller bruk en calendula tincture alkohol løsning. Dette er de to mest effektive måtene for hurtige resultater;
 • Smør tuberkel-2% salicylsyreoppløsningen. Skyll ikke, bruk ikke mer enn 2-3 ganger om dagen og punktvis, for ikke å overdrive overflaten;
 • overraskende, men hjelper godt med å løse problemet med tannkrembetennelse, det er bedre om det inneholder urte ingredienser, mentol eller mynte. Påfør flekk på akne før sengetid, vask ikke av. Om natten beroliger huden seg og betennelsen minker betydelig;

Foto: rødhet og hevelse kan reduseres med tannkrem

 • noen vasokonstriktive dråper som brukes til rhinitt, kan betraktes som et nødhjelp for å redusere puffiness og rødhet. Bare bruk dem eksternt, direkte på det røde området. Effekten vil være midlertidig og vil ikke løse hovedproblemet, men det vil hjelpe når du raskt trenger å se bra ut.

Feil behandling

Det må huskes at ikke alle behandlingsmetoder passer til enhver person.

Og noen har til og med motsatt effekt: I stedet for å tørke de betente elementene og fjerne hevelsen, blir situasjonen forverret.

Derfor bør valg av metode for å håndtere akne bli tilsiktet med vilje.

Her er de vanligste feilene og verktøyene som kan skade:

 • For å unngå akne blir huden behandlet med alkoholløsninger, mentol, sitron, mynte, eukalyptus. Alle disse verktøyene ødelegger det beskyttende laget, tørker huden. I slike tilfeller vil sebaceous kjertlene jobbe enda mer aktivt. Vi trenger verktøy som regulerer talgproduksjonen. Deres mottak er ikke alltid eksternt;

Foto: Når klemme akne sannsynligvis vil oppstå nye utslett

 • klemme ikke lindrer akne, og ofte provoserer fremveksten av mange nye pustler;
 • maskerende aknepulver, fundament fører til blokkering av porene og fremveksten av nye lesjoner;
 • Salisylsyre påføres på en stiplet måte, og ikke i form av gnidning, for ikke å tørke huden.

apotek agenter

På apoteket kan du kjøpe produkter som bidrar til å effektivt bekjempe akne.

Men hvis utslett regelmessig plager deg, så er det bedre å konsultere en lege, fordi farmasøytiske legemidler lindrer symptomene, men ikke handle på grunn av akne.

For å bekjempe akne i et apotek kan du kjøpe følgende verktøy:

Foto: Legemidler til behandling av akne

 • salicylsyre, calendula tincture - brukes til spotbehandling på inflammet akne;
 • salicyl-sinkpasta - brukes til omfattende utslett i form av 30-minutters masker ikke mer enn 2 ganger i uken;
 • Baziron er en gel som regulerer sebum sekresjon, har en anti-inflammatorisk effekt og en peeling effekt. Behandlingsforløpet er utformet i 2-3 måneder;
 • Zener - antibakteriell lotion. Effektiv bare med bakterielle årsaker til akne og er beregnet til kortvarig bruk (5-7 dager). Med hyppig bruk gir bakterier motstand mot det;
 • Effezel - en sterk gel brukt i akne. Regulerer talgproduksjonen og har en antimikrobiell effekt;
 • Differin, Klenzit, Adapalen, Adaklin - kremer og geler med komedonolytiske og antiinflammatoriske egenskaper. Behandlingsforløpet er minst en måned.

Nyttige tips

Når du behandler akne, prøv å følge reglene som vil bidra til å bekjempe dem mer effektivt:

 • juster mat, unntatt fett, stekt, krydret, søtt;
 • øke forbruket av friske grønnsaker og frukt;
 • Ikke bruk harde scrubs;
 • bruk en litt varm eller kjølig vask for vasking, varm provokasjon av talgkirtler;
 • vaske urter med buljonger (kamille, calendula);
 • ikke presse akne;
 • Hvis akne dukker opp på pannen, fjern pannen, provoserer det tilstoppede porer.

Bare et kompleks av tiltak bidrar til å bekjempe akne og betennelse på huden.

I tillegg til narkotika og rettsmidler som lindrer symptomer, er det nødvendig å bruke og chelators, justere dietten.

Når har tenåringer akne? Finn ut her.

Hvordan bli kvitt liten akne på pannen? Les videre.

Men det viktigste - å finne årsaken til akne. Den eneste måten å bli kvitt dem i lang tid.

Video: "Hvordan fjerne acne raskt"

Akne og akne er en veldig vanlig hud tilstand, og mange mennesker har det.

Noen mer, noen mindre, men pimples er irriterende og opprørt av absolutt alle, spesielt unge jenter som vil være vakre.

Og de vil vite hvordan du raskt kan bli kvitt akne på sine vakre ansikter.

Akne er en betennelse i huden, hvor sebaceous kjertlene svulmer og blir fylt med pus under påvirkning av bakterier.

Overdreven sebum med økt sekresjon er hovedårsaken til dette problemet.

Disse utslettene skjer som regel i ansikt, nakke, rygg og skuldre og gjør deres vertinne ulykkelig.

Men det er mange populære måter og hjemme rettsmidler, hvordan du raskt fjerner en kvise, og noen ganger blir de kvitt akne bedre enn dyre spesielle lotioner på kort tid.

De er ikke testet av en generasjon jenter og kvinner, og også unge, og du trenger bare å prøve dem selv og velge den beste.

Det viktigste er ikke å skynde seg for å klemme på akne, slik at du senere ikke trenger å lage masker for akne merker. som vil vises med denne "behandlingen".

Her er 9 måter å hjelpe raskt å kurere akne.

1. Ice Det bidrar til å forbedre blodsirkulasjonen i slagområdet og fjerne smuss og fett som akkumuleres i huden. Du kan bruke isbiter eller knust is i et serviett, så vel som is med urter. Bruk det til å pusse i noen sekunder. Vent deretter et par minutter og gjenta prosessen. Når det brukes gjentatte ganger på akne hele dagen, bidrar is til å redusere betennelse og hevelse, og umiddelbart beroliger huden din.

2. Sitron. Sitronsaft, som er rik på vitamin C, hjelper super acne raskt. Sitronsaft tørker pimples og de passerer raskere. Men du trenger bare å bruke fersk juice fra sitrus, og ikke i flasker med konserveringsmidler. Ved sengetid, bruk en bomullspinne med sitronsaft til akne. Du kan også lage en spesiell pasta ved å blande en spiseskje sitronsaft med tilsetning av en teskje kanelpulver og sette den på akne over natten. Om morgenen skyll med varmt vann. Men dette bestemte hjemmet for å fjerne akne fra ansiktet, er ikke egnet for personer med sensitiv hud.

3. kjære Det er en kilde til naturlige antibiotika som kan fremskynde helbredelsesprosessen, samt forhindre vekst av bakterier. Påfør det på en kvise i en halv time. Vask av med varmt vann. Et annet alternativ er å blande honning med kanel og smøre akne før sengetid. Om morgenen vil betennelsen minke. Etter vask, skyll huden med kaldt vann.

4. Tannkrem. Den samme pastaen du bruker hver morgen og kveld for å rense tennene dine, kan også raskt helbrede en kvise. Men det skal være hvitt, det vil si ikke en gel. Søk på akne bør være ved sengetid, ikke vask bort igjen over natten. Om morgenen, mens du vasker, vil du se at hevelsen sover, og dette stedet ser mye bedre ut. Denne prosessen kan gjentas om dagen, og etterlater pastaen på kvise i minst en halv time.

5. Hvitløk. Det har antivirale, antifungale, antiseptiske og antioksidantegenskaper for å raskt passere en pimple. Klipp et lite stykke peeling hvitløkskrem og gni det med en kvise. La opp i 5 minutter og skyll deretter med vann. Gjenta dette flere ganger om dagen. Det eneste negative er lukten.

6. Soda. Drikke soda er en ideell rask kur for akne hvis du har sensitiv hud, da det ikke forårsaker irritasjon. Du må forberede en tykk pasta, blande en teskje brus med tilsetning av vann eller sitronsaft. Vask huden din, la huden være litt fuktig. Påfør pastaen til akneområdene og la den tørke i noen minutter. Ikke hold soda etter tørking, da det tørker huden. Vask ansiktet med varmt vann og påfør en fuktighetskrem. Gjenta prosedyren to ganger om dagen for et raskere resultat.

7. Peppermynte. Dette er en kraftig plante som vil hjelpe deg med å fjerne rødhet av kvise og bli kvitt den. Den beroligende, smertestillende effekten av mentol reduserer irritasjon, og de antibakterielle og antivirale egenskapene dreper bakteriene som forårsaker akne. Kryss noen mynteblader for å trekke ut juiceen. Påfør saften forsiktig på stedet med akne i 10 minutter. Vask huden med kaldt vann. Hvis friske blader ikke er tilgjengelige, bruk peppermynteolje, som inneholder en rekke vitaminer og essensielle fettsyrer. Du må ta to eller tre dråper peppermynteolje og bruke det strengt på akne. Hold i noen minutter og skyll deretter med vann.

8. Agurk. Denne grønnsaken er en rik kilde til kalium og vitamin A, C og E, som har en avkjølende og beroligende effekt på huden, noe som bidrar til å raskt bli kvitt akne. Grøt agurken og suge i vann i en time. Stamme og vask med dette vannet. Eller gjør en agurkmaske i 15 minutter for å rense porene med smuss og bakterier.

9. Papaya. Papaya frukter har en rekke egenskaper som bidrar til å fjerne rød akne raskt. Denne tropiske frukt er en god kilde til antioksidanter (vitamin A), så vel som enzymer som bidrar til å redusere betennelse og gjør huden myk og glatt. I tillegg har papaya pulp en peeling effekt, fjerner døde hudceller og hjelper med å rense porene. Bare bruk det i en riflet form på en kvise.

Selv om du ikke var klar for det faktum at en pimple hoppet opp på ditt vakre ansikt, og ikke hold en flaske med Klerosil for denne anledningen, fortvil ikke.

Orekhovo-Zuyevo kvinners nettside tilbød deg noen raske måter å kvitte seg med akne, noe som vil hjelpe deg med å bekjempe dem. Vær vakker!

Flere Artikler Om Typer Acne