Det er ingen tvil om at elokom for akne vil hjelpe. Bare se på salvets sammensetning, der det er tydelig angitt - dette er et hormonalt legemiddel glukokortikoid. Gitt dette, bør du fortsatt ikke bruke den uten å først konsultere en lege.

Elokom: hvordan det fungerer

1. Anti-inflammatorisk effekt
Som med alle glukokortikoider har elokom en utmerket effekt på det inflammatoriske fokuset, som er akutt for eukalyptustinktur av akne. Ødem, rødhet og smerte i området med inflammatorisk akne fjernes raskt.

2. Antiallergisk effekt
I tilfelle av allergisk utslett eller i tilfelle av akne på bakgrunn av en allergifaktor, vil elokom hjelpe med en 100% garanti.

3. Antipruritisk effekt
Når huden i akneområdet klør, er det en betydelig risiko for å skade akne og øke antallet på huden. Elokom kan fjerne den konstante følelsen av kløe på huden.

4. Vaskulær effekt
Elokom bidrar til det faktum at fartøyene i inflammet hud smal, noe som signifikant reduserer alvorlighetsgraden av betennelse, som i tilfelle av triple cologne fra akne.

Elokom: Hvem er vist og hvordan du skal bruke

Salve med akne elokom kan bare brukes etter å ha konsultert en hudlege. Glukokortikoid, som er en del av salven, har en alvorlig effekt på en person, så den kan bare brukes til visse indikasjoner:
-med inflammatoriske problemer i huden på bakgrunn av allergiske reaksjoner som oppstår på grunn av allergener;
-i behandling av hudsykdommer som psoriasis, lichen planus.

Du kan ikke bruke elokom ved akutt infeksjonsbetennelse med dannelse av pus (furuncle, carbuncle, erysipelas, purulent sår), fordi salven vil bidra til purulent betennelse.

Det er ganske enkelt å bruke med elokom - det er nødvendig å bruke salve på huden med et tynt lag 1 gang per dag. Effekten som regel kommer ganske raskt. I tillegg til salven finnes det en versjon av stoffet i form av en lotion, som kan brukes til å behandle hodebunnen.

Elokom er et godt og effektivt legemiddel, hvis det brukes i henhold til indikasjoner og under tilsyn av en lege-dermatolog. Hovedbruken mot akne bør være i nærvær av en allergisk eller inflammatorisk komponent i sin forekomst.

Utslett bare på ansikt, røde flekker; hjelper bare elokom

Relaterte og anbefalte spørsmål

33 svar

  1. Tab. Metronidazol 250 mg - 1 tab. * 2 ganger om dagen - opp til 14 dager. Ikke ta alkohol!
  2. Erytromycin salve - et tynt lag på utslett - hver dag om kvelden opp til 1 måned
  3. Krem rozamet-tynt lag på utslett, daglig om morgenen - opp til 1 måned
  4. Vask den lette infusjonen av kamille - før du påbereder forberedelsene morgen / kveld.
  5. Avmeld deg i løpet av avbestilling om noen dager. Det er nødvendig å se på dynamikken og justere behandlingen.

Velkommen! Takk for din bekymring)
Nå er det lettere, og utslett har gått fra øyelokkene til kinnene. Det er, det gjenstår bare på kinnene, det er ingenting på haken.
Takk så mye, jeg trodde ikke det ville begynne å passere.

På fredag ​​vil det være 2 ukers behandling, og Metronidazol vil bli tatt. Og til 11. september vil jeg bruke rosamet og erytromycin salve. Fortell meg, hva etter det må jeg begynne å ta?

Søkeside

Hva om jeg har et lignende, men annet spørsmål?

Hvis du ikke fant den nødvendige informasjonen blant svarene på dette spørsmålet, eller hvis problemet ditt er litt annerledes enn det som presenteres, prøv å spørre det ekstra spørsmålet på samme side hvis det er hovedspørsmålet. Du kan også stille et nytt spørsmål, og etter en stund vil våre leger svare på det. Det er gratis. Du kan også søke etter nødvendig informasjon i lignende spørsmål på denne siden eller gjennom sidesøkingssiden. Vi vil være veldig takknemlige hvis du anbefaler oss til vennene dine på sosiale nettverk.

Medportal 03online.com utfører medisinsk konsultasjon i modus for korrespondanse med leger på nettstedet. Her får du svar fra ekte utøvere på ditt felt. Foreløpig kan området få konsultasjon på 45 områder: allergolog, veneriske, gastroenterologi, hematologi og genetikk, gynekolog, homeopat, hudlege barne gynekolog, barn nevrolog pediatrisk kirurgi, barne endokrinologen, ernæringsfysiolog, immunologi, infeksjonssykdommer, kardiologi, kosmetikk, talespesialist, Laura, mammolog, medisinsk advokat, narkolog, nevropatolog, nevrokirurg, nephrologist, onkolog, onkolog, ortopedkirurg, øyelege, barnelege, plastikkirurg, prokolog, psykiater, psykolog, pulmonolog, reumatolog, sexolog og androlog, tannlege, urolog, apotek, phytotherapist, phlebologist, kirurg, endokrinolog.

Vi svarer på 95,23% av spørsmålene.

Eco-farma - nettbutikk av homøopatiske medisiner Krasnodar.

Elokom akne salve

Hei. Jeg har utslett rundt munnen min og små kviser. Hjelp vær så snill, jeg har bare reddet meg selv i 1,5 år, men det er det

Prøv salicylalkohol.

Elokom er en hormonell salve. Min venn lider også fryktelig fra akne, prøvde alt og sågede hormoner. Klinikkens kosmetikk ga en god effekt, hun kjøpte sitt tre-trinns system.

Hvilken salve vil være mer effektiv mot irritasjon i ansiktet, akne. Boroplus, Elokom (mometason) eller Akriderm (betametason)

Gi opp søtt i minst en måned. Du trenger ikke disse kjemiske tingene.

Min baby er allergisk fra fødselen, vi har atopisk dermatitt hele tiden, dette er et problem, kinnene ble revet til blodige sår, som vi ikke prøvde, og blandingen ble forandret og forskjellige salver ble kjøpt, legen foreskrev eloxum til oss.

Drikk rikelig med vann, spis riktig og huden din blir bedre. men generelt er det en veldig god gel - intensivt lokal "hvit te".. det er billig

Salicylo-sink salve for akne og irritasjon.
Det hjelper veldig bra.

Hvem vet hvordan å bli kvitt akne? ? Kanskje noen oppskrift eller råd som vil gi! Og det plaget pinnsvin! ! Plizz.

Mer sekasom avtale

Nå vet du forskjellen mellom Elok salve og krem. Omtaler av disse legemidlene vil bli beskrevet nedenfor. Det er ganske mange positive anmeldelser om Elok krem, som tillot deg å bli kvitt ungdommelig akne og hudormer.

Å vaske på meg med det problemer. prøv klerosil))) si bra)))

Du må gå til skjønnhetspleie for rengjøring. Det hjelper.

"ZENERIT" hjelper virkelig

Zener gavno.
hydrogenperoksid løser! XD
Vosche firmaet Green Mama er ikke dårlig.
kanskje selv alderen selv vil passere hvis det ikke er akne.

Jeg har lidd av allergier siden barndommen. Rundt 13 år, rådde legen meg til å bruke Elok salve som hjalp meg mye. Over tid bekymret allergier meg mindre enn jeg trodde jeg hadde vokst opp. Et sted rundt et og et halvt år siden.

Jeg leste et sted at akne på kinnene ser ut fra røyking. Prøv å ikke røyke en stund (hvis du røyker, selvfølgelig) og se på resultatet. Jeg prøvde ikke det selv, så jeg vet ikke om det fungerer eller ikke.

Se på nettstedet http://www.propico.ru/contacts.php, der kan legen kontakte deg på internett eller via telefon. Lykke til!

Så gå, gå deg selv!

Krem rensing for dyp rensing av problem hud med salvie og timian ekstrakt
Intensivt fjerner døde hudceller, fett og smuss. Et kraftig antiseptisk kompleks av krem ​​ødelegger bakterier og forhindrer fremveksten av nye kviser. Naturlige aktive stoffer oppdaterer epidermis, fuktgjør huden, normaliserer talgproduksjon, rengjør og stram porer uten å tørke huden. Huden blir jevn, fløyelsaktig og sunn.
Aktive ingredienser: rosmarin, salvie, kelpekstrakt, lavendel essensiell olje, salvie, peppermynte, timian, peanøt, solsikkefrøolje, retinylpalmitat, tokoferylacetat, tokoferol, askorbinsyre
Og det er fortsatt nøyaktig samme gel for vasking.
Hvor jeg bor, kan jeg hjelpe med å få det.

Jeg ble torturert av en allergi i ansiktet. Prøv bare mat og til og med lagt merke til om jeg spiser plump så neste dag et utslett på ansiktet. Bare Elocom salve hjelper. Og tabletter hjelper ikke. og hvis du ikke smør, vil ikke akne ikke passere?

Acne. igjen

Det finnes vitaminer ZINC. Dessverre kan jeg ikke skrive komposisjonen, (ingen emballasje) er veldig effektiv.

Vi ble foreskrevet en allergisk eloxa salve, som brukte hjelper? Jeg brukte, for meg selv. Jeg vil si det og er en effektiv ekstern måte. Hvis du spiser noe slags urticaria eller raskt, går det raskt. Elokum salve er bedre enn Elokom krem.

Legemidlet "Hilak Forte" eller andre legemidler som inneholder bifidoid og laktobakterier hjelper veldig bra (alt dette selges på apotek uten resept). Hvis du er helt i samsvar med vitenskapen, går du til en gastroenterolog for å ta tester for dysbakterier, og legen vil mest sannsynlig foreskrive disse legemidlene, pluss laktofiltrum og Linex. Og Zener og andre kremer er gode, men for andre gang.

1) lever i friluft
2) Ikke røyk og lukt ikke stanken av røykere
3) Bruk nøyaktig beskyttende kremer.

Å gjennomgå tester hos urologen for skjulte infeksjoner. Popriem enterosorbents (polyphepan) og leser at mye vann uten å fylle saltreserver i kroppen fører til dehydrering.

Vel, ja, du er godt utført, at du bryr deg og bryr deg om huden din.. men tydeligvis i noe annet..
Prøv og sannheten, Zinerit.. Det handler om ham hvor mange gode vurderinger http://www.ugrei.net/apteka/

Leger, dermatologer, eller bare hvem kom over og vet.

Dessverre ser det ut som en allergisk reaksjon på solens stråler, og det er bare en vei ut - solkrem med maksimal beskyttelse, til alle utsatte områder av huden, eller iført maksimal kroppsdekkende klær om morgenen

Elokom fra allergi og forårsaker akne, som en bivirkning. Akne hjelper godt Zener, i en uke blir det mye bedre. Kanskje du, som de fleste av dere, har en stafylokokker.

Ser ut som fotodermatose (allergisk mot solen) eller urticaria (andre årsaker). Fikk du et antihistamin eller litt salve? Den mest effektive Elokom og Advantan

Sol allergi.. Men jeg vet ikke hva jeg skal hjelpe. Så en vei ut betyr lukkede klær..

Solallergi.. behandling - hormonell salve. bedre flytte til nord.

Jeg er enig med Marina, hva er solkremene. Eller kanskje du har noe i kroppen, er det ikke nok? Kanskje drikker vitaminer?

Kontakt ekspertene! ikke selv-medisinere og ikke forverre prosessen!
http://www.kvkd1.ru/
Ring for å finne ut her høyt kvalifiserte spesialister! Lykke til.

Utslett -. Medisiner -. Elok instruksjoner Salve, Krem og Lotion. Zindol - en talker for akne. Levosin - bruksanvisninger. Differin Instruksjoner, anmeldelser, priser.

Datter har bleieutslett problem Hjelp med råd

Gikk du til legen? Betyr bleiene dårlig, ikke pust! Og la han gå uten bleier, selv om han sover. Jeg har en søster nesten alltid uten dem. bare om natten..

Elokim. Cream. ELOCOM. Andre doseringsformer av salve. ELOKOM ved amming Kontraindisert. ELOKOM på barns alder Med forsiktighet. Prisen på ELOKOM, krem ​​i apotek Moskva.

Gå til en hudlege kan dette og umodne

Hvilken dysbakteriose? Se på din beste jobb, selv når du har på seg truser, kan disse stedene ikke passere øyeblikkelig, så du må holde bleiene i sjakk, vaske den hver gang du skriver, og bruk bleier sjeldnere, og alt vil passere,

for noen dager siden klaget en mamma til et barn om behandling av dysbakterier (hemorroider og mange bivirkninger etter medisinen som legene hadde skrevet ut)

Kontakt din hudlege i det. klinikken. Og jeg vil gi råd om min egen erfaring med "elokom" 0,1% krem, MEN! det kan ikke påføres under bleen. Gjør dette: vask barnet, salver det og la det vare 30-40 minutter uten bleie, og slett resten (som du allerede har absorbert) og legg på bleie. Legemidlet er ikke billig, 250 p. i 10 år

Det ser ut til at leger har dysbak og allergi til en tryllestav: De vet ikke hva de kalles for, noen tegn ((og faktisk er det ingen slike diagnoser
men på den annen side ble disbac-piller med rusmidler foreskrevet, apotekere ble støttet, igjen disbac-again-medisiner og så videre. Det viktigste er at hjertet ikke aldrer gutta. pannekake.
smeitin smøre oftere og vonny luft. bare på samme tid vil ikke gå, tålmodighet!

Dette er definitivt ikke bleieutslett. til dermatologen og allergisten samtidig.

Salve. Elokom i form av en krem ​​er en homogen substans av hvit farge, myk konsistens. Selvfølgelig er mange interessert i spørsmålet om krem-Elok hormonalt stoff eller ikke?

Bleieutslett ser ikke så mye ut av bleier som fra temperaturen i rommet - hvis det er mer enn 22 grader, blir bleiene ikke slitt. Destin er en veldig god krem, men det er for profylakse, men for behandling er det noe annet som trengs. Vi er all irritasjon smør vanlig baby krem, går for dagen.

Ja, legene er bare litt noe dizbakterioz, men for eksempel i utlandet, det er ingen slik sykdom i det hele tatt, de anser det ikke som en sykdom, jeg smmer alltid med sterilisert solsikkeolje på babyen min før bleier. Jeg prøvde først forskjellige krem, oljer, etc. Jeg ville ikke lytte til moren min, så alt rødt i kviser, jeg tror jeg må lytte til hva jeg skal gjøre, og nå, takk Gud, vi vet ikke hva det er. Hva vil du ha!

Riktig skrive - barnekrem er billig og hjelper umiddelbart.. hjemme, ikke bruk bleier i det hele tatt, men bare for turer - alt skal gå bra, et sted i en uke.. en hudlege kan bare få et problem ut av det.

Det er en veldig god krem ​​- Drapolen. Det hjelper også mot bleieutslett og som forebygging. Jeg smurt denne krem ​​hele tiden. og det var ingen bleieutslett, selv om bleen var full, sprang den over kantene. Og hvilke bleier bruker du? Jeg kjøpte Haggis

På ringfingeren dukket opp små vannet pimples, forårsaker ubehag, hva er det?

Påfør krem ​​og salve Elok trenger et tynt lag på den berørte huden og gni i lette bevegelser. Maske for akne hjemme. Vakre bryster. Øvelser body flex.

Dette er mest sannsynlig skurkene! kjøpe salve i apoteket!

80% av befolkningen vises i svettevarmen, noe som en sopp, går fort nok

Ikke hold fingrene dine hvor som helst.

Hvis du ikke har rørt noen planter før, så er det mulig at scabies har kommet til deg.

I tillegg er Elok salve ikke anbefalt i forbindelse med okklusive dressinger, så vel som påført på nakken og lysken. Oppskrift 5 Hjemmelaget havregrynsmaske-krem er et effektivt folkemiddel for akne og akne havregryn.

Stikkende varme Bruk hansker når du vasker.

Vises på grunn av overdreven svette. Spesiell behandling er ikke nødvendig. Hvis det er ubehag, kjøp salisylsyre i apoteket og tørk det. Lykke til!

I følge beskrivelsen av det vanlige eksemet. Jeg periodisk vises da forsvinner. Ikke veldig bekymret. Men på en gang var hun sterk og hun hadde alle fingrene på begge hender, det var synd i butikken for å tegne penger til kassereren.

Skabb. kanskje.. eller kryss.. eller choto som. allergi kan være
salve prednison

Dette legemidlet er utgitt i flere farmakologiske versjoner, hvorav Elok salve, Elok krem ​​og Elok lotion er kjent, henholdsvis, er søknaden utelukkende ekstern.

Ifølge beskrivelsen - det er en allergi, da disse boblene grove, og deretter skrell av, veldig stygg... salve med elokom (mometason)

Kanskje allergier og vorter kan bryte seg gjennom, se om det er mer til hudlege og fjern

Var forferdelig utslett på rumpa babyen, sa legen å smøre bepanten, men vi har ikke hjulpet i 3 dager, hva skal jeg gjøre?

Ikke bruk bleier.

Legemidlet Elokom kan kjøpes på apotek, uten lege resept. Den er produsert i form av salve, krem ​​eller lotion. Den aktive ingrediensen, mometasonfuroat, er inneholdt i en mengde på 1 mg pr. 1 g ml av legemidlet, uavhengig av form for frigjøring.

Og hvor mange måneder baby? Elok hjalp oss mye. Men stoffet er hormonalt, du må fortynne med baby krem.

Det var et slikt tilfelle, det viste seg - en allergi hos et barn. Behandlet med salve "fenistil", bare i tilfelle endret varemerket av bleier og oftere forlot naken løgn igjen))

Når bipanthen ikke hjelper, passer den ikke til barnet.
Flere luftbad, det kan hende du må bytte selskap av bleier, fordi de ofte kan vise seg. Bruk pulver

Pass på allergi, la huden puste og fukte hele tiden

For behandling av andre hudområder, kan Elok salve og Elok krem ​​brukes. Patogenetiske faktorer og akne medisin omtaler akne sykdom Akne vises senere på anti-akne medisin vurderinger av olje-håret apparatet.

Vi hadde utslett fra Hagges. Mazali bepantenom hjalp oss. Og så ser en serie + kamillebad veldig bra ut med noen utslett babyer

Bathe i buljong serien. Og deretter salve Hyoxone.

skabb
Pustler på ansiktet og huden i kroppen er mest sannsynlig en manifestasjon av scabies. Et sikkert tegn på scabies to pimples to poeng i en avstand på 0,5 cm, en lysere enn den andre blekere, inngangen og utgangen av tippen. Behandling: 150 gram sennepspulver strøk kokende vann, rør og bring til en kremaktig masse. Sett inn et teppe i 5 timer og bruk deretter denne sennep på ansiktet eller på kroppen med akne i 8 minutter. Det vil bli en sterk brennende følelse, men vi må være tålmodige, for dette må vi telle til 60, den brennende følelsen blir mer tolerant. Denne prosedyren bør gjøres to ganger i uken. Og så videre til den bitre enden. En måned eller to, og du vil få klar hud. Suksess for deg!

Hvis barnet er ammet, må mamma følge kostholdet. Pampers kaster bort, fjern all krem ​​og såpe med parfyme, fargestoffer, skift vaskemiddel på vaskevasken og se hva som skjer neste. Vår russiske pulver til hud for 28 rubler fra apoteket.

Skille psoriasis fra allergier

I den beste apotek acne salve bør være sink. Det er beregnet til behandling av betent, problem hud. Elok salve er egnet for barn fra seks måneder. Det lindrer betennelse, har antipruritisk effekt.

Se på Google for symptomene på psoriasis, og alt som ikke passer for symptomene er en allergi!

Allergier er allergi medisiner, men ikke psoriasis - nei.

Psoriasis er en arvelig livslang sykdom.
Det er fem typer. Uhelbredelig. Salver og lotion beroliger bare manifestasjonen.

Legen din vil fortelle deg nøyaktig dermotolog etter inspeksjon eller skraping (analyse av hudskalaer).

Min venn har psoriasis. Hun har røde flekker på kroppen hennes. Og også på hodet og rundt håret er det rødt og flak. Og jeg vet ikke hvordan jeg skal gjenkjenne.

Elokom er en hormonell salve. I noen tilfeller er det nødvendig. Det er akne med akne som er skadelig for huden. Elokom anmeldelser, instruksjoner, pris. Legemidlet Elocom Elocom brukes til behandling av allergier og har antiprurittiske, anti-ødemeffekter.

Allergi vil passere, hvis du finner ut allergenet, men psoriasis ikke behandles, er nervesystemet involvert

Psoriasis er en hudsykdom i kronisk form, som manifesterer seg i form av hudskader: disse kan være flekker som avtar, røde plaketter, skade på neglene og leddene. Psoriasis kan forårsake skader og smittsomme sykdommer, samt stress, ubalansert kosthold, klimaendringer og alkoholavhengighet. Årsakene til psoriasis er ikke 100% kjent, men i de fleste tilfeller er dets utseende forårsaket av følgende faktorer:
• Aktiv celledeling av huden, det forekommer 10 ganger mer enn vanlig. Dette fører til utseende av plakk og peeling av huden.
• Arvelig disposisjon
• Stress
• Redusert immunitet
Når det gjelder symptomene, kan den vanlige psoriasis preges av lyse røde plakk av forskjellige former og størrelser, plakkens overflate er dekket av sølvhvite farger.
Slike utbrudd skjer vanligvis på albuene, knærne, ofte på hodet, så vel som på lumbosakralområdet. Men det er mulig og deres utseende i armhulene, lysken, rundt kjønnsorganene og på baken. Du kan observere scaly plaques, som er dannet av massive skorper. De ser ut som et resultat av et væske som når overflaten av en slik plakk som forårsaker betennelse. Det bør bemerkes at fartøyene ofte blir påvirket av psoriasis.
Selv om mange tegn på allergi sammenfaller med tegn på andre sykdommer, er det en rekke forskjeller som man kan forstå hva som skjer med kroppen. Dette er følgende forskjeller:
- ofte ingen temperatur;
- kløende øyne;
- ingen sår hals;
- sykelig tilstand av kroppen;
- varighet av symptomer.
Allergisk reaksjon i kroppen er nesten ikke ledsaget av feber. Derfor, selv om du nyser, har du en tett nese, men samtidig en vanlig temperatur, mest sannsynlig er det ikke en kald infeksjon, men en allergi.
Som regel blir kulden ikke ledsaget av kløe i øynene. Det er også et kjennetegn for en allergisk tilstand.
Allergier har ikke vondt i halsen. Selv om alle tegnene sier at kulde, men det er ingen temperatur, kløende øyne, og halsen gjør ikke vondt, kan du tenke på denne tilstandens allergiske natur.
Influensa følger alltid med muskelsår, smerter i beinene og generell svakhet i kroppen. Og med allergi, er denne smerten som regel ikke denne smerten.
Varigheten av alle symptomer på en kald under en infeksjon er en uke, og i tilfelle allergier, kan alle disse tegnene observeres året rundt eller til en viss tid, avhengig av hvilken faktor som forårsaker allergi. Og dette kan være sol og kulde og planter, og kjemikalier til husholdninger etc.
Vennligst merk:
Du bør vite at allergier - er en vanlig prosess som sprer seg til hele kroppen. Enhver periode med stress svekker immunforsvaret, noe som resulterer i en akutt reaksjon på mat og andre allergener. Styring av stress kan forbedre livet ditt betydelig.
Nyttige tips:
For å effektivt bekjempe allergi er det nødvendig å fastslå årsaken. Mest sannsynlig er dette kroppens respons på visse stoffer som finnes i mat, kosmetikk, medisin. Husdyr, akvariumfisk, bokstøv, fluff kan også forårsake allergi.

Allergi forårsaker utslett, noen ganger hevelse i ansiktet, over øynene - alt
Det er behandlingsbar og betraktes ikke som en hudsykdom. Psoriasis (scaly
laven) er en kronisk tilbakevendende hudsykdom med manifestasjoner av rosa-røde knuter som er dekket av sølvfarvete, lett eksfolierende vekter i albuer, knær og nedre rygg.
Nesten ingen kur.

Allergi oppstår på noe og varer ikke lenge. Du trenger fortsatt å se en lege.

Bare en hudlege, og ikke flere måter. Og de citerte svarene til intellektuelle i form av å sitere elektroniske encyklopedi er ganske enkelt respektløs for seg selv. Du kan ikke lære medisin og behandle andre, og de fleste behandles på Internett. Ikke rart at det ikke er korrespondanseutdanning i medisin. Derfor var det en mistanke - til legen.

Elokom har antiinflammatorisk, vasokonstrictor, antiallergisk, antipruritisk effekt. Indikasjoner for bruk er betennelse og kløe i huden, allergiske sykdommer, behandling av psoriasis, ulike dermatitt.

[lenke blokkert av prosjektadministrasjonsbeslutning]

Fra min egen erfaring - Psoriasis, hvis oppkjøpt, begynner tidlig på høsten (eller sesongen), avhengig av perioden (høst-vinter eller vår-sommer). Det ser ut som mørke røde harde kviser, som regelmessig klø. De vokser sakte, men sikkert. Hvis kroppen din blir svekket av stress, røyking, alkohol (dvs. fraværet av et regime, livsstil, ubalansert ernæring), så vil du i begynnelsen av vinteren få en skikkelig hudskade i form av mørke rødt resistente flekker med skall som ligner skalaer (derfor kaller de scaly frata). Når kammen (som nervøs - alvorlig kløe). Det kan oppstå i ansiktet, lenge holde på ørene og i hårets del av hodet. Behandles (eller rett og slett silke) i lang tid, men plakkene på plikt (såkalte små flekker som oppstår av en viss sykdomsperiode) forblir og endrer årlig sin plassering (i motsetning til arvelige - der flekker vises på samme sted). For slike steder er salisylsalve ikke dårlig. Først av alt, kostholdet, balansen mellom syre og basebalanse, salve, helst et spa eller et sanatorium med radonbad, en riktig livsstil, kan du stoppe til sjøs hvert år og sykdommen kan stoppes. Det er arvet, men det kan aldri vises igjen hos barn og den neste typen. Ikke smittsom, vær ikke redd. Det overføres ikke fra blodgiveren (selv om enkelte leger er forsiktige) - dette er en nervøs sykdom. I "rangeringen" av hudsykdommer opptar psoriasis den øverste linjen. Og allergier (urticaria) kan bli funnet nesten umiddelbart. Huden blir rød, utslett vises i form av utslett, i stedet for flaking.

Salve apoteket tar.. hvis det begynner å passere, er det psoriasis.. i verste fall, på en hvit tallerken, brenne et blankt ark med papir, harpiksen på fatet er tjære...

Det har alltid virket for meg at allergier er akne utover, og psoriasis er sår inni. Selv om allergi - hvis smurt med en fuktet allergi tablett er et sted, er kløe redusert. Generelt behandles begge alternativene ved holografisk terapi (gjennom tynne legemer). Jeg kan gi en link til nettstedet.

Det er nesten umulig å bli kvitt for alltid, men det er ganske realistisk å oppnå remisjon!
1. Følg en diett som er svært effektiv i henhold til metoden til John Pagano - http://www.forum-psor.ru/index.php?showforum=72. bør ikke bare være en diett, men som en livsstil.
2. Utmerket hjelp greydolovye og tjære salve som Kartalin, phytomaz Antipsoriaz, Super-Psori-Cream. Velg hvilken som passer deg bedre og hvilken som er enklere å kjøpe. http://www.forum-psor.ru/index.php?showforum=72.
3. Prøv de samme metodene for tradisjonell medisin og urtemedisin - http://www.forum-psor.ru/index.php?showforum=57.
4. Unngå bruk av hormonelle stoffer som Skin-Kap, Belosalik, Diprosalik, Elokom, etc. Langtidsbruk av slike legemidler har mange bivirkninger. Som et resultat øker området som blir rammet av psoriasis.

Kan et barn i 2 år salve Elok? Hva er reseptbelegget for fettbasert psoriasis salve? Hvilken smør smør brenner fra betong? Hva sier du om Stefalin salve? Har sink salve for akne hjelp?

Ingenting til felles.. ingen grunn til å fornærme leger. Du går bare til en hudlege. og deretter erklære.

Hvis det ikke skjer når du tar antihistaminer og Filtrum Safaris, så er det ikke allergi-)))))))), men generelt utmerker leger nøyaktig slike fenomener

Ikke alle hudlege vil gi deg et fornuftig svar, i årevis påføre allergier og deretter bestemme psoriasis. Lecithin bør tas, antiparasitic og enzymer, helt rense kroppen og vil passere begge.

Psoriasis fra allergi. Easy! ! Psoriasis er en ervervet arvelig sykdom, og lesjonene ligger symmetrisk på kroppen. Og en allergi - symmetri i formasjoner er ikke! ! Generelt er begge disse sykdommene av en psyko-energisk etiologi! ! De er vanligvis syke mennesker med funksjonshemninger i psyken! Takk !!

Ganske jenter spørsmålet til deg. ))

Jeg bare popper opp på nesen min og deretter hvert femte år. Jeg berører ikke, jeg venter når han forlater))

Nå finner jeg ut at kanskje Elok skyldes? Jeg brukte det ikke lenge, hvor to år har gått, jeg bruker det fra tid til annen. Avbrudd av hudtrofismen etter å ha brukt hormonal salve. Mitt problem er med søknaden. Pimples på haken og kinnene.

Heldigvis, popping up er veldig rask sjeldne. ) Kanskje en gang i 3 år, en liten og dukker opp.
Men hvis dette plutselig skjedde, presset jeg det ut.

)))))))))))))))))))))))) Og du ville være som meg)))))))))))))))))))))))))))

En tykk kompresjon av hvit leire + salisylalkohol + salve sinoflan et tynt lag om natten. Når pimple forsvinner, bruk en bomullspute fuktet med hydrogenperoksid, deretter kamillekrem på stedet.

Ikke rør hjemme! Min mann - jeg trykker på))))

Meny Dermatitt Lichen Mikozy Acne Infeksjoner Corn Tumors Moles Allergier Warts. Legemidlet er tilgjengelig i form av en krem, salve og lotion. Elokom brukes effektivt i inflammatoriske sykdommer, eliminerer ubehagelig kløe og.

Jeg tar en kniv i hånden og sier til ham: du vil forlate eller hjelpe deg selv)))
Og mens jeg legger kniven på plass, så er den allerede borte, og så har jeg pudret nesen min og gikk)))

Det er bedre å vente når han passerer
Jeg brenner dem bare med jod for natten, de går fort. bare ikke så mye, så det brune sporet forblir, og så overdimerte det det en gang, det presset veldig dårlig, neste dag var det nødvendig å lim gipset, siden jood ikke forsvant. så vær forsiktig med denne metoden

Jeg han.. det)) og på toppen vil jeg smøre litt hormonal salve, som Elokom.. og det er det, ikke han)

Etter flere "kratere" på ansiktet, oppnådd etter disse ekstruderingene, har vanen å gjøre det forsvunnet. Og da jeg ble fortalt å ikke knuse, hørte jeg ikke på noen..

Jeg presser aldri - jeg har en slik hud som senere blir det bare verre. oljert teetrykk.

Elokom akne instruksjoner for bruk. Jeg smelter ikke elokom. Legemidlet er produsert i form av en krem ​​og salve til ekstern bruk 22. februar 2008. Bare klikk på huden.

I så fall er hydrogenperoksid et middel for alle tider

Jeg tar det enkelt! det ville falle!

Når eller hva som ikke klemmer ut! han passerer, eller jeg smør med salve - sinintomitsyn eller klindovit.

Jeg venter på meg selv, men generelt renser vi gresset med en celandine eller et brev som øker prosessen

Vi ignorerer ham stsuku))) tonalizm vi gifter oss for å maskere))

Hvis applikasjonen er nødvendig, bør du prøve å bruke en krem ​​eller lotion, da salven har den sterkeste effekten, og den har flere siderymptomer. For hud i ansiktet og huden rundt øynene er best egnet Elok, Advantan, Afloderm.

Men pimple herald av det faktum at kroppen ikke er greit fordi. Grub: :))

Å, ikke så sjelden i meg, hopper de ut, som vi ønsker, hele mitt liv denne "teenage" sykdommen... Jeg klemmer ut, selv om jeg vet at det er umulig, klemmer jeg ut og vet at spor forblir... psyke, men klem ut: (((selv om hendene dine er bundet bak ryggen din.

På forskjellige måter. Noen ganger klemmer seg. Men hvis den store er dyp under huden, så venter jeg på at den skal passere.

Ikke trykk. Alkohol cauterize.

I motsetning til krem ​​med samme navn, er elokum salve bare brukt når det ikke er fukt på huden. Pepperrot fra akne Pepperrot infundert med eddik er et utmerket middel for å helbrede inflammet akne. Krem til akne i ansiktet.

Under ingen omstendigheter kan det klemmes ut, vil spor forbli. Jeg har en venn over hele sårets ansikt. Jeg ble rådet av en dermatolog krem ​​diffirin (men det er dyrt), men veldig gyldig. Jeg smurt for natten, etter 2 netter passert. Og gamle bestemors måte er billig tannkrem. Det hjelper også, men for netter 4

Klem og smør med alkohol. Hvis "malaria" på leppene (sjelden, men det skjer) - du kan ikke røre det i det hele tatt, smør med Corvalol og acyclovir + inne i acyclovir tabletter. Når en dyp pimple ble dannet, og presset og smurt i en måned - til ingen hensikt. Så fuktet nålen med alkohol og stakk den inn))) og klemmet ut pus gjennom det dannede hullet, etter et par dager gikk alt.

Hva er med min baby? Hjelp! En uke gammel.

Dosering og administrasjon Salve eller krem ​​Elokom påført med et tynt lag på den berørte huden 1 gang daglig. Lotion i mengden av noen få dråper påført den berørte huden, inkludert skalp.

Ring barnelege hjemme.

Og hva går doktoren ikke til deg? Det ser ut som en diatese.

Allergi (diatese). Analyser ernæringen til sykepleieren.

Diatese. Følg dietten for ammende mødre.

Ring på sykehuset og spør. og i morgen til legen. eller hjemme.. vel, ikke på internett!

Det kan også inneholde fosforsyre og natriumhydroksyd for å oppnå en pH på ca. 4,5. Elok salve. 1 g salve inneholder den aktive substansen mometasonfuroat 1 mg Hjelpestoffer heksylenglykol, fosforsyre.

Dermotitallergi prøver Advantan (som ambulanse) og sørg for å se en doktorsdermotolog

Urgent lege, det er bedre å ringe en ambulanse, det virker som veldig sterk dermatitt, det er bedre å ikke utsette!

Hva matet den slik dermatitt?
hvis blandingen ble gitt, så er den fra henne. (vanligvis i svangerskapssykehus vaparivayut hardt)
La amme, nå på blandingen er veldig ofte en sterk allergi.

Mitt barn hadde en slik allergisk reaksjon raskest til sukker. Gi en fjerde del av suprastin, fordi lesjonen går jevnt gjennom de indre organene. Hvis det er en salve av fordel, er det nødvendig å salve de berørte stedene. Ikke mate noe annet enn brystet. La moderen ikke spise mens meieriprodukter er alt på vann og uten sukker.

En allergi mot et produkt, det kan være for feit mat, for eksempel en konsentrert blanding, du trenger en barnedermatolog, men en mor trenger bare å spise det som er nyttig for barnet, da ethvert spist produkt umiddelbart vil påvirke melk

Elokom - anti-inflammatorisk salve og krem. Publisert 4. mars, 2016, 14 23 Forfatter Mitrofanov Alexander Alekseevich. Salgsbetingelser Legemidlet er solgt uten resept. Zinksalve for akne, produktivitet, bruk, forebygging av akne.

Les på BabyBlog http://www.babyblog.ru/community/post/01medicina/661328
Der snakker unge mamma om diatesen av babyer, deler erfaringer.

Her te med kondensert melk og ga et slikt resultat. Melk med sukker tross alt. Mamma kan fortsatt ikke søtt. Enkel melk er mulig, men ikke mye. bedre kefir eller naturlig yoghurt.

Og hva er du på internett, og ikke hos legen? Glem kondensert melk, te, sitrus, belgfrukter og mye mer, slutte å spise farvede grønnsaker (rødbeter, rød paprika.), Egg, honning. Og du sitter ikke foran datamaskinen. Ring en ambulanse. I slike babyer kan sykdommen gå sakte først og deretter med lynhastighet. Barnet er fortsatt for lite, og du vet ikke hva du kan forvente av det. Kjør til legen eller ring en ambulanse. Og bli ikke syk lenger.

Advantan er et hormonelt stoff, kan brukes som en siste utvei og bare etter å ha konsultert en lege, men nå kan du smake La Cree med krem, og heller ikke Laurent eller Gistan hjelper oss. Selv D-panthenol smurt krem ​​på kinnene mine, men alt dette gikk til slutt da jeg begynte å spise, bare havregryn på vannet uten alt, og te med _____ sukkerfri, noe som var søtt spist av meg, ble reflektert på barnets ansikt og kropp. Lykke til deg Få det bra og vær sikker på å se en lege om morgenen.

Salve med akne elokom kan bare brukes etter å ha konsultert en hudlege. Glukokortikoid, som er en del av salven, har en alvorlig effekt på en person, derfor kan den bare brukes til visse indikasjoner.

Et barns lege viser svakt?

Og hva er svart på kinnet? Er dette en slags salve? eller vevnekrose har allerede begynt7

Den mest ubehagelige, hvis allergien er forårsaket av brystmelk selv. Hvis moren bare spiste noe galt, så vil alt passere. Jeg smurt sønnen min med lorinden. Da da han ble litt eldre, ble vi foreskrevet krem ​​elokom, han fjerner som en hånd. Så vi bruker det, barnet er allerede 10 år gammel

La mamma kum melk ikke lenger drikker og ikke spiser. Kanskje fra ham en allergi mot ditekov. Her for eksempel er ikke fordøyd. = (Og for søtsaker også.
Vi hadde kviser på kinnene tozh, det var sant at vi hadde 3 uker - de tenkte av melk, men det viste seg at bare min mors hormoner i babyen begynte å leke, etter tre uker gikk alt av seg selv.

Allergi mot ansikt fra elokom lotion. Hva å gjøre Jeg er i panikk.

Ta suprastin eller et annet antiallergisk middel. vil passere

Elokom akne instruksjoner for bruk. aktiv ingrediens for Elok. 16 00 Elok salve instruksjon, kviser eller flekker ikke klør, ja, analoger av stoffet, detaljerte bruksanvisninger, vurderinger av ADVANTAN.

Det viktigste er ikke å få panikk) og drikke antiallergisk medisin, ikke glem å lese instruksjonene nøye.

Sannsynligvis ikke fra lotion... Ta piller og antihistaminpiller - Erius (claritin, zodak, etc.). En diett som utelukker allergisk mat er også viktig.

Jeg slo nesen min, fikk en støt på nesen min.

Ikke tro leger

Elokom for akne blir vanligvis ikke brukt. Det produseres kun i form av doseringsformer for ekstern bruk av 0,1% salve, 0,1% krem ​​og lotion med 0,1% løsning av legemiddelfirmaet Schering Plough USA.

Behandling av hypodermic tick

Hudproblemer hvordan man kan kurere?

Hvis du ikke får nok søvn hver dag, betyr det at akne ikke har nok akne, kalium, akne C og B. Hvis utslettet er smertefullt og påvirker et stort område, må du umiddelbart kontakte akne.

Til en hudlege trenger du ikke å smøre den, forferdelig, uansett hvor dårlig det blir.

Selvfølgelig har alle en individuell hud, men personlig hjelper en hjemmelaget maske med brus og barberskum meg (far har tyry det!).
Generelt må du først lage en maske: ta litt brus og bland den med skum (eller du kan bruke gel d / dusj, tonic, kortere enn såpe og rensing)
så hold ansiktet ditt over dampen slik at det myker (over varme poteter, over kokende vann, i hvert fall med noe), og legg deretter bare på en maske.
Forresten, det kan brukes med en liten børste (du kan til og med ta en tannbørste), men bare slik at det ikke er for vanskelig å være, ellers vil det skrape huden)
børste det er godt å gå på spesielt problematiske steder, så vask det av og alt)
ikke bruk hver dag, etter 2-3 dager minst)
Resultatet: god hudfjerning, dermed rensing, i det siste jevn og ren hud)

Hvordan behandle hånd allergi?

I 1 allergi er ukjent, hvordan kan du bestemme hva

Dermatologen diagnostiserte, foreskrevet natriumtiosulfat intravenøst, elokomsalve. Etter å ha fått rødhet, var de alvorlig kløende og igjen rødme og små hvite pimples, samt store smertefulle akne.

Allergi er en forvrengt reaksjon av hele organismen, og behandlingen avhenger ikke veldig mye av manifestasjonssonen. Ved behandling av allergier brukes vanligvis stoffer fra gruppen antihistaminer.
Men du bør ikke tro på meg - han er en lege.

Hvis du er veldig bekymret, kan du elokom salve, men litt, og en gang om dagen, for fire eller fem dager vil passere, men du må passere en analyse av reaksjonen på allergener for å forstå hva som egentlig er

Jeg ble kvitt det på denne måten: Jeg vasket hendene mine med såpe, tørket det med et håndkle, så gned sinaflan eller celestoderm grundig til det var tørt, så vasket det igjen med såpe. det hjalp meg, men i lang tid var jeg på utkikk etter en måte. Jeg har det bra nå. og legene sa at jeg hadde dermatitt for resten av livet mitt.

Bruk bare husholdnings såpe: baby, tjære, lanolin (Neva kosmetikk). Salve Sinalar og Flucinar

Hudproblemer

Boro pluss
Bepanten,
Afloderm
Elokim

Elokom for akne vurderinger. LASER GRINDING. PORES og PostAcne. VIDEO DIARY fra 1-60 dager. Salve for psoriasis, salve for hudproblemer på naturlig basis, arabisk salve. Hvordan fjerne arr og arr uten kirurgi?

Hun svarte på seg selv. Jeg hadde dette også i barndommen og i seg selv bestått. De fleste kvinner ohreneli.

Rådfør deg med en hudlege, vil han fortelle.

Fortell meg en god salve for eksem. Fortell meg en god salve for eksem.

Elokim.
Bare tik dyrt 500 rubler verdt.
men hjelper umiddelbart.. alle kviser vil gå

Et tynt lag av krem ​​eller salve Elokom påføres den berørte huden en gang om dagen. Varigheten av behandlingsforløpet bestemmes av effektiviteten, samt pasienttoleranse, tilstedeværelsen og alvorlighetsgraden av bivirkninger.

Seriøst! Baby krem. kryss så

Jeg ble foreskrevet av legen for eksem Akriderm og Zodak tabletter

Elokom for akne - hjelp eller ikke?

Elokom akne brukes vanligvis ikke. I instruksjonene til eloma utviklet av produsenten, er infeksjons-inflammatoriske prosesser i huden en kontraindikasjon for bruk. En erfaren dermatolog kan imidlertid bruke Elokom Elokom - lindre betennelse og kløe med korte kurer på et bestemt stadium av behandlingen som en del av en omfattende behandling.

Akne på huden - hvorfor forekommer de?

Akne eller akne er en betennelse i talgkjertlene. Oftest forekommer de på ungdommens hud i puberteten. Barns puberteten er stadiene av en vanskelig bane og forsvinner gradvis etter 20 år. Akne vulgaris utvikler seg mot bakgrunnen av hormonelle forandringer i kroppen, noe som bidrar til en økning i talgkjertlene og forbedrer deres funksjon. Samtidig utskiller sebaceous kjertlene en økt mengde talg med endring i sin kjemiske sammensetning.

Denne prosessen er ledsaget av økt eksfoliering av det overfladiske kåte laget av huden, som et resultat av hvilke de eksfolierte hudceller tetter sebaceous kjertlene, danner korker - comedoner. Komedoner er dekket av støv og smuss og ser ut som svarte prikker. En infeksjon som er helt isolert fra de utvendige sebaceous kjertlene begynner å formere seg og forårsaker betennelse i talgkjertlene - akne eller akne.

Akne krever kompleks behandling. Denne behandlingen velges av legen individuelt og avhenger av resultatene av undersøkelsen (hormoner, immunogram, tegn på betennelse i den generelle blodprøven), fasen av inflammatorisk prosess, den generelle tilstanden til pasienten, tilstedeværelsen av samtidige sykdommer og så videre.

Den komplekse behandlingen av akne. Behandling av akne: Hvordan bli kvitt svarte flekker blir noen ganger injisert og legemidler til ekstern bruk, som inneholder glukokortikosteroider - GCS. Men de foreskriver disse stoffene svært nøye og bare i infiltreringsfasen, når den inflammatoriske prosessen ennå ikke er blitt purulent. Bruk av kortikosteroider gjør det mulig å redusere rødhet og hevelse av vev hvis de blir for uttalt.

Elokom - hvordan handler han?

Elokom er et stoff som inneholder glukokortikoidhormoner - GCS. Det produseres kun i form av eksterne doseringsformer - 0,1% salve, 0,1% krem ​​og lotion (0,1% løsning) av Schering-Plough farmasøytisk selskap (USA).

Dette stoffet, når det brukes på huden, fjerner raskt de viktigste tegnene på den inflammatoriske prosessen - hevelse og rødhet i huden. Dette skjer på grunn av det faktum at den aktive aktive ingrediensen i stoffet - mometason hemmer dannelsen av de viktigste biologisk aktive substansene som er involvert i utviklingen av inflammatorisk respons - inflammatoriske mediatorer. Som et resultat forsvinner den inflammatoriske reaksjonen raskt.

Kontraindikasjoner for bruk av elokom er først og fremst infeksjons-inflammatoriske prosesser på huden, og bivirkningene er en nedgang i hudimmuniteten. I tillegg, etter elokombehandling, kan det forekomme hvite flekker og hårflett på ansiktets hud.

Vil Elokom Acne hjelpe?

Elokom fjerner perfekt inflammatorisk prosess, men det er her den gunstige effekten på huden på elokommen slutter - med langvarig eller unormal (for eksempel med pustulær utslett) ved hjelp av dette stoffet, er komplikasjoner mulig. Den viktigste komplikasjonen er reduksjonen av hudimmunitet, noe som fører til aktiv spredning av infeksjons-inflammatorisk prosess.

Men det er nyanser. Nylig ble det funnet at korte kurser med elokomapplikasjon (hvis det er brukt med et tynt lag ikke mer enn en gang om dagen) ikke kan redusere, men tværtimot styrker hudens immunitet. Selvfølgelig, hvis elokom ble brukt i infiltreringsfasen, da et sår ikke hadde dannet seg ennå.

Hvis du bruker elokom til å behandle akne. Aknebehandling er den rette omsorg for betent hud selv, uten lege resept og uten å ta hensyn til alle indikasjoner og kontraindikasjoner. Først vil det bli en forbedring (den inflammatoriske prosessen forsvinner), men da vil pustulær utslett spre seg til mye større hudområder.

Redusert immunitet vil tillate infeksjoner å spre seg videre med blod eller lymf til nærliggende og fjerne organer. Og siden ansiktet er i nærheten av hjernen, kan feil behandlet akne bli komplisert av meningitt.

Aknebehandling er en lang prosess som bør utføres under tilsyn av en lege. Virkningen av et legemiddel som inneholder glukokortikoider kan likestilles med kirurgi. Bare en erfaren dermatolog kan bestemme på hvilket stadium den inflammatoriske prosessen er, og om det i dette tilfellet er mulig å bruke elokom for å redusere symptomene på betennelse.

Elokom er et svært effektivt legemiddel for behandling av hudsykdommer under medisinsk tilsyn.

Hva hjelper Elok salve

Instruksjoner for bruk av stoffet av Elok, sier at salven refererer til hormonelle legemidler. Denne faktoren fraråder mange pasienter fra å bruke produktet. I dag ønsker vi å ødelegge myter knyttet til bruk av narkotika og snakke om hva som bruker Elok salve.

Hormonal medisinering

Elokom er et legemiddel til utendørs bruk, brukt til behandling av sykdommer som har en dermatologisk natur. Påfør legemidlet bør være punkt, bruk bare på skadede områder av huden.

Elokom er et hormonelt antiinflammatorisk, anti-edematøst og anti-anfallsmedisin.

Indikasjoner for bruk av salve Elok, foreslår at bruk av stoffet skal være i behandling av følgende patologier:

  • solbrenthet;
  • eksem, som har en kronisk form:
  • psoriasis;
  • discoid lupus erythematosus;
  • atopisk dermatittype.

I nærvær av de ovennevnte sykdommer, bør legemidlet brukes i henhold til en bestemt ordning. Faktum er at hver av patologiene har sine egne karakteristiske forskjeller, derfor er det nødvendig å nærme seg terapien individuelt.

Anmerkningen som følger med medisinen, sier at Elok kan brukes til behandling av hudsykdommer hos små barn. Men det er verdt å si at i en slik situasjon bør terapi være strikt under oppsyn fra den behandlende legen.

I tillegg er det et annet viktig trekk ved dette verktøyet. Eksperter sier at med en lang behandlingstid, er det ikke anbefalt å bruke bivene ved å stoppe med å bruke salven. Dette kan forårsake slike ubehagelige symptomer som kløe og brenning. For å unngå slike konsekvenser, bør du slutte å ta dem gradvis.

Sammensetning og terapeutiske egenskaper

Sammensetningen av dette legemidlet inneholder slike komponenter som: propylenglykolstearat, titandioxid, aluminiumoktylsuksinat, cetearet, fosforsyre og stearylalkohol. Hvit voks og vaselin som har gjennomgått en spesiell rengjøringshandling som grunnlag for å skape produktet.

I rollen som den aktive komponenten av salven, vises mometasonfuroat. Denne komponenten har mange terapeutiske egenskaper, inkludert eliminering av inflammatoriske prosesser og kløe.

Elokom er et helt syntetisk middel som angår hormonelle legemidler, som bør brukes til å behandle sykdommer som involverer inflammatoriske prosesser, samt å eliminere slike ubehagelige symptomer som hudirritasjon og alvorlig kløe. I tillegg bidrar salven til å redusere antall purulente formasjoner. Ved hjelp av denne eksterne agenten er det mulig å blokkere syntesen av prostaglandiner og leukotriener i kroppen, som har en direkte effekt på utviklingen av betennelse.

Den riktige tilnærmingen til bruk av salve og overholdelse av medisinske anbefalinger vil gjøre Elok til et uunnværlig medisin for behandling av hudsykdommer.

Brukt av Elok eksternt for ikke-smittsomme sykdommer i huden.

Bivirkninger og kontraindikasjoner

Til tross for at denne medisinen har mange fordeler, er det verdt å nevne tilstedeværelsen av en ganske imponerende liste over kontraindikasjoner. Bruken av krem ​​er dermed forbudt i nærvær av slike sykdommer som: tuberkulose, syfilis, rosacea og oral dermatittype. I tillegg er det ikke anbefalt å bruke stoffet under graviditet (for behandling av et stort område av huden), under amming og hos barn under to år.

Eksperter sier at det er uakseptabelt å bruke verktøyet for behandling av sykdommer forårsaket av soppens, bakteriens og virusens aktivitet. Bruk ikke stoffet for å eliminere kløe og rødhet på huden, som dukket opp innen få dager etter vaksinasjoner.

En av de viktigste kontraindikasjoner for bruken av sammensetningen, tilstedeværelsen av individuell intoleranse eller overfølsomhet overfor salvets komponenter.

Bivirkninger av stoffet uttrykkes i utseendet av økt tørrhet i huden behandlet med salve, utseendet på forskjellige utslett og lokale allergiske reaksjoner. Bruk av salve kan være ledsaget av endring i hudfarge og reduksjon i følsomheten. I tillegg til alle de ovennevnte må det sies at bruk av Elocom kan forårsake inflammatoriske prosesser nær hårsekkene.

Siden Eloks salve er et stoff fra hormonell gruppe, kan en lang behandlingstid føre til alvorlige komplikasjoner. Disse komplikasjonene inkluderer problemer med binyrene og Cushings syndrom. I forbindelse med disse nyansene, når du bruker hormonelle stoffer, bør du følge alle anbefalingene fra eksperter og ikke krenke doseringen.

Hva er forskjellig fra kremsalven

Farmasøytisk produkt Elokom er produsert i to grunnformer, krem ​​og salve. Elokom krem ​​inneholder i sin sammensetning et større antall hjelpekomponenter. På bakgrunn av denne funksjonen av denne form for frigivelse kan det sies at når man bruker en krem, øker risikoen forbundet med utseendet av bivirkninger mot bakgrunnen av individuell intoleranse overfor sammensetningen.

Den aktive ingrediensen Elok har antiinflammatorisk, antihistamin og antiexudativ virkning. Bruken av krem ​​hjelper med å lindre kløe og innsnevring av enkelte elementer i det vaskulære systemet.

Det viktigste kjennetegn ved de to formene for legemiddelutslipp er at kremet har en mindre oljeaktig base. Dette gjør at du kan bruke den til behandling av sykdommer som involverer utseende av gråtområder. Salve skal brukes til slike patologier som er ledsaget av tørrhet av den berørte huden. Bruk av sammensetningen vil bevare hudens naturlige fuktighet og redusere styrken av inflammatoriske prosesser.

Den viktigste aktive ingrediensen i Elocom er mometasonfuroat, som tilhører glukokortikoider og har alle sine egenskaper.

Hvordan behandle barn

Det er lov til å bruke Elok for barn først etter at de har fylt 2 år. Bruk av verktøyet skal kun utføres under veiledning av en spesialist. Med ekstrem forsiktighet bør bruk av stoffet kontaktes om nødvendig, langvarig bruk av sammensetningen og om nødvendig bruk av spesielle festeforbindinger.

Bruk av hormonelle stoffer i barndommen kan forårsake svekket vekst og utvikling av barnet. Basert på denne egenskapen av alle hormonelle medisiner, anbefales det ikke å bruke disse legemidlene i mer enn seks uker.

Også, trenger ikke uten å trenge trykkforbindelser, da dette bare vil øke opptakshastigheten av kremet. Ifølge dermatologer, innebærer Elocom doseringsregimet for små barn bruk av minimal doser medisinering.

Instruksjoner for bruk for behandling av ulike patologier

La oss se på hva som hjelper Elok salve med konkrete eksempler.

Psoriasisterapi

Psoriasis er en kronisk dermatologisk sykdom. For denne ikke-smittsomme sykdommen er preget av utseende av tumorer på huden, som har likhet med den frosne voks. Disse plakkene vises i de områder av menneskekroppen som er mer utsatt for friksjon. Disse områdene av kroppen inkluderer skinker og bretter i lemmer. I kompliserte patologier kan plakk spredes over hele kroppen.

Bruk av Elocom gjør at du raskt kan eliminere denne feilen i huden.

Du kan bruke en hvilken som helst doseringsform en gang daglig i en uke. Det bør spesielt bemerkes at den aktive komponenten av legemidlet ikke har en systemisk effekt på menneskekroppen. Herfra kan vi konkludere med at bruken av stoffet ikke bare er effektiv, men også trygt.

Spesiell oppmerksomhet krever Elock produsert i form av en lotion. Dermatologer anbefaler at du bruker denne doseringsformen til å behandle hodebunnen.

Krem eller salve Elokom påførte et veldig tynt lag på sykt hud

Atopisk dermatittterapi

Atopisk form for dermatitt - refererer til allergiske sykdommer. Med utviklingen av denne patologien blir det dannet utslett på pasientens hud, som har et annet utseende og størrelse. Barn fra seks måneder til ett år er mer utsatt for denne sykdommen. Oftere observeres symptomer på sykdommen hos barn under 10 år.

Ved behandling av atopisk dermatitt brukes salve i situasjoner hvor sykdommen har en utbredt eksacerbasjon. Det anbefales at du bruker stoffet bare når ikke-hormonelle salver er ineffektive. Salven kan brukes på ulike deler av kroppen, inkludert ansikt og lemmer. Denne nyansen er et klart pluss av Elokoma, siden de fleste salver fra gruppen av hormonelle midler er kontraindisert for bruk på ansiktet.

Behandling av discoid lupus erythematosus

Denne patologiske tilstanden regnes som en av de alvorligste sykdommene i dermatologisk natur. Ofte forekommer sykdommen hos kvinner fra 18 til trettifem år. I rollen som sykdomsfremkallende middel kan det fungere som visse typer virus og bakterier, og langvarig hypotermi, overoppheting og skader av ulike slag. Bruk stoffet i behandlingen av discoid lupus erythematosus, kan bare være under full kontroll av en spesialist.

Brenn skadebehandling

Salve Elokom, instruksjoner for bruk som antyder at stoffet tilhører kategorien hormonelle legemidler, kan brukes til behandling av brannskader med ultrafiolett lys i begynnelsen. Det er bare mulig å bruke legemidlet til blærer vises på de skadede områdene i kroppen.

Elok skal brukes to ganger om dagen i tre dager. Etter det er det nødvendig å gradvis redusere dosen av salve, og deretter fullstendig avskaffe bruken. I noen tilfeller kan legemidlet brukes til behandling av sykdommer som lav, dermatose og andre patologier som ledsages av symptomer som kløe og brenning.

Insektbitbehandling

Bruk Elokom til behandling av insektbitt bør være med utseende av kløe og hevelse. Utseendet til disse symptomene indikerer utviklingen av en allergisk reaksjon på sammensetningen av giften.
Blant fordelene med dette stoffet er å markere det faktum at bruk av medisinering er tillatt selv i situasjoner hvor offeret har en tendens til allergi. En annen utvilsomt fordel med stoffet er den demokratiske prisen på salve Elok. Påfør stoffet umiddelbart etter bitt, før utseende av ødem og andre karakteristiske symptomer.

Elokom kan brukes til voksne og barn fra 2 år

Kronisk eksemterapi

Eksem, som har en kronisk form, refererer til allergiske sykdommer som ledsages av inflammatoriske prosesser. For alle typer av denne patologien er preget av symptomer som utseendet på ulike utslett, kløe og peeling.

Økematisk utslett har symmetriske dimensjoner og er i de fleste tilfeller plassert i øvre del av kroppen. Salve Elokom brukes i kompleks behandling. Du kan bruke stoffet i alle stadier av utvikling av patologi, inkludert desquamation og dannelse av pustulært utslett.

Den eneste kontraindikasjonen til bruk av midler - komplikasjoner forbundet med bakteriens aktivitet. Det anbefales ikke å bruke stoffet, da sammensetningen ikke har en sterk effekt på kausjonsmiddelet. Med hjelp av medisinsk salve, i kombinasjon med antibakterielle midler, er det mulig å fjerne kløe, redusere puffiness og øke hastigheten på restaureringen av skadet hud.

Det er en egen form for sykdommen, som kombinerer både allergiske reaksjoner i kroppen og mykotisk infeksjon. Denne form for patologi kalles soppeksem. Det kliniske bildet av denne sykdommen kombinerer symptomene på både smittsomme sykdommer og eksem. Det anbefales ikke å bruke Elokom i kombinasjon med antifungale legemidler. Virkningen av hormoner kan øke aktiviteten til soppen, og dermed øke kolonien. Det er nødvendig å gjennomføre behandlingskurs separat, først medisiner brukes til å fjerne sopp, og bare deretter salve Elok.

Flere Artikler Om Typer Acne