BRUKSANVISNING
medisinske produkter Kollagenhydrogel "Emalan"

Formål: sårdeksel

Hjelpestoffer: renset vann, natriumtetraborat, natriumfosfat, fenonip.

Kollagen er et byggemateriale og en aktiv deltaker i helbredelsesprosessen.

Allantoin - hjelper til med å rense såret og fjerne døde celler, akselererer sårheling, myker stratum corneum og stimulerer regenerering, beroliger irritert hud.

Emoksipin er en antioksidant, blokkerer de skadelige, negative effektene av frie radikaler, reduserer effektivt lipidoksydasjon, og blokkerer dermed den patologiske prosessen, og dermed blir healing akselerert.

Dimexid (dimetylsulfoksid, DMSO) - har evne til å trenge gjennom biologiske membraner og gjennom hudbarrierer, øker penetrasjon gjennom hudbelegget av medisinske stoffer. Den har antiinflammatorisk virkning, som ofte brukes i behandling av sklerodermi, erysipelas, furunkulose, akne og andre sykdommer.

Beskrivelse: homogen masse med en bestemt lukt, hvit eller hvit med en gulaktig tinge, gelignende konsistens.

Egenskaper: har antiinflammatorisk, anti-hypoksisk effekt, antimikrobiell effekt, forbedrer mikrocirkulasjon, som følge av sårhet, rødhet, hevelse, og lindrer også peeling og kløe. Forhindrer spredning av smitte og forhindrer arrdannelse.

Indikasjoner for bruk:
ingen blødningsløse sår av ulike etiologier;
Brannsår av noe opprinnelse (sol, kjemisk, termisk);
traumatiske og postoperative sår;
langsiktige ikke-helbredende sår;
behandling av trofasår;
behandling av trykksår;
noen husholdningsskader, biter av dyr og insekter;
periodontitt, gingivitt, stomatitt;
brannskader og traumatiske skader av nasal og oropharyngeal mucosa;
dermatitt og dermatose, behandling av kløe;
skade på slimhinnen i skjeden;
anal fissur;
akne og akneform dermatose, rosacea, demodicose, seborrhea;
kombinasjonsterapi etter kjemiske og mekaniske peeling, laser hårfjerning;
etter kosmetisk kirurgi, for å eliminere postoperativ og traumatisk ødem, eksemos av varierende alvorlighetsgrad.

Kontraindikasjoner: Individuell intoleranse mot komponentene som utgjør.

Metode for bruk:
Forbered et sår, rengjør fra ikke-levedyktig vev, behandle forsiktig med en antiseptisk oppløsning og tørk
Påfør et jevnt lag på 1-2 mm tykkelse til såret, la det tørke litt;
Lukk såret med en sekundær dressing;
Prosedyren anbefales flere ganger om dagen, men minst 1 gang om dagen;

Ved brann i I-II grader, legg et tynt lag av stoffet på den brente overflaten og la den tørke, gjenta prosedyren hver 1-2 time til smerten er lettet og ødemet fjernes;

For mindre hudskader er det ikke nødvendig med en sekundær dressing.

Spesielle instruksjoner: Det grunnleggende prinsippet om bruk av stoffet er det hyppige bruksområdet i liten mengde på den skadede overflaten. Når du bruker legemidlet i postoperative pasienter, bør du huske at dette verktøyet forbedrer mikrosirkulasjonen i bruksområdet, så det anbefales å begynne å bruke det ikke tidligere enn 5-8 timer etter operasjonen.

Bivirkninger: sjelden for første gang minutter etter påføring i huden eller slimhinnene, er det mulig å kjeve, prikke, følelse av tetthet, passere alene og ikke kreve uttak av midlet. Ved individuell følsomhet er lokale allergiske reaksjoner mulige. I dette tilfellet er bruken av midler opphørt.

Oppbevaringsforhold: På et tørt, mørkt sted, ved en temperatur fra +4 til + 25 Пож С. Gulgelgulvingen under lagring påvirker ikke kvaliteten på produktet og påvirker ikke produktets effektivitet.

Holdbarhet: 3 år.

Emalje for akne

Hvorvidt kollagenhydrogel "Emalan" virkelig hjelper mot akne, hjelper virkelig å forstå abstraktet, som i detalj beskriver sammensetningen og prinsippet om kosmetikk. Anmeldelser av effektene på utslett er kontroversielle, og mange anser hydrogelen å være ineffektiv mot akne. Emalan er imidlertid ikke et universalmiddel, og mange andre faktorer påvirker resultatene av terapi (diett, interne patologier). For bedre å forstå hvordan et kosmetisk produkt virker på huden, og i hvilke spesielle tilfeller det hjelper, må du lære mer om det.

Sammensetning og handling

I strukturen av "Emalan" er det flere aktive komponenter samtidig, som er ansvarlige for hydrogelens terapeutiske effekt:

 • Kollagen. Erstatter skadede celler med nye, akselererer helbredelse av skader på dermis og skaper en beskyttende film som forhindrer utviklingen av bakterier som danner akkumulasjoner av pus.
 • Emoksipin. Det frigjør kroppen fra giftige stoffer og forbedrer ernæring av vevstrukturer, eliminerer hevelse, blåmerker og styrker vaskulære vegger. I tillegg normaliserer emoksipin bevegelsen av blod gjennom de minste blodkarene.
 • Allantoin. Det fremmer raskere helbredelse av lesjoner på huden, reduserer risikoen for infeksjon i sår, myker stratum corneum og fjerner døde celler. Dette stoffet har en beroligende effekt på huden når den er irritert, stopper for tidlig celledannelse og hemmer veksten av patogene mikroorganismer.
 • Dimexide. Hjelper de gjenværende komponentene i gelen til å trenge inn under dermis raskere, har en skadelig effekt på sykdomsfremkallende midler, som forhindrer reproduksjon. På grunn av dette forebygges ulike komplikasjoner av betennelse.
 • Natriumsalt av borsyre. Det lyser opp mørke pigmenteringspunkter, ødelegger bakterier og sopp, bidrar til å exfoliere stratum corneum og fornyer ytre hud på kroppen.
Tilbake til innholdsfortegnelsen

Hvordan påvirker akne kviser?

Emalan gel for akne og hudormer kan erstatte alle dyre krem ​​eller kosmetisk salve. Det virker ikke mindre effektivt, og oppretter en pustende film på overflaten av dermis, og viser følgende egenskaper:

 • fjerner raskt akne og helbreder sår i deres sted;
 • hindrer arrdannelse;
 • gir pålitelig beskyttelse mot ytre skadelige effekter, hindrer infeksjon av brast akne;
 • fjerner rødhet og fjerner det smertefulle ubehaget som er forbundet med de betente støtene på huden.

Emalan virker raskt og ofte blir kvitt akne med det hjelper på bare noen få dager.

Utnevnelser og mulige restriksjoner

Bruksanvisningene beskriver følgende tilfeller når det er tilrådelig å bruke Emalan hydrogel:

Verktøyet er viktig for termisk og kjemisk skade på huden.

 • sår på huden og bedsores;
 • tørre sår;
 • ulike typer brannsår;
 • akne, akne;
 • bleieutslett;
 • betennelse i slimhinnene;
 • dermatitt.

Bruk Emalan og om nødvendig gjenopprette dermis etter mekanisk rensing, peeling. Til tross for den høye effekten av akne kosmetisk, er ikke alle lov til å bruke den. Produktet av kosmetikk er kontraindisert hos barn under 12 år, kvinner i barne- og ammingsperioden, samt i tilfelle individuell intoleranse overfor noen bestanddel av hydrogelpreparatet.

Instruksjoner for bruk

Nøkkelen til vellykket behandling av akne er vanlig bruk av stoffet. Produsenter anbefaler at du bruker "Emalan" på huden to ganger om dagen, og oftere hvis utslett er betydelig. Gel kan behandle akne prikket eller smøre hele ansiktet. Varigheten av behandlingsforløpet er ubegrenset.

Uønskede handlinger

Den sikre sammensetningen av "Emalan" eliminerer eventuelle bivirkninger under behandling av akne. Kløe, rødhet, brenning etter bruk av kosmetikk, kan bare oppstå når det gjelder individuell intoleranse av noen komponent i hydrogelstrukturen. For å unngå negativ reaksjon av kroppen til behandling med Emalan, anbefales det å foreta en sensitivitetstest på forhånd. For å gjøre dette må du påføre en liten mengde gel på huden i albuebukken og vente 10-15 minutter. Hvis huden etter denne tiden forblir uendret, kan du trygt gå videre til behandling av akne med Emalan kosmetisk produkt.

Lignende medisiner

Høyt effektiv kosmetisk produkt "Emalan" fra akne har absorbert et unikt kompleks av komponenter som perfekt samhandler med hverandre, har enestående fordeler for huden. Derfor er det ikke mulig å velge en analog av hydrogelen i sammensetningen. Hvis det er nødvendig å erstatte det, foreskriver legen medisiner som er basert på andre aktive ingredienser, men har en lignende effekt på huden. Det kan være gel "Kurnismon", "Dalatsin", "Dermatiks", "Zenerit", "Enterosgel", "Skinoren", "Roaccutane" og andre.

Salgs- og lagringsforhold

Du kan kjøpe "Emalan" både på apoteket på stedet, og bestille det på nettapoteket. Kosmetikken bør oppbevares i originalemballasjen, utilgjengelig for små barn og beskyttet mot lysstråler. Holdbarheten er 3 år, hvorpå hydrogelen er resirkulerbar.

Emalan

Emalan er en terapeutisk gel utviklet for å akselerere sårheling og for problemhud. Den består av innfødt tre-helix kollagenprotein, som er et viktig byggemateriale for hudceller. Emalje inneholder ikke hormoner, slik at det ikke er vanedannende. Emalje er mye brukt i tannbehandling, dermatologisk praksis og kirurgi.

Emalje er et forholdsvis effektivt førstehjelp ved hudskader, animalsk biter, etc. På grunn av sammensetningen har Emalan en klart uttalt regenererende (regenererende) effekt, som er identisk med en våt komprimering, da det forhindrer at sårene tørker ut. gunstig effekt på arrdannelse av sår, og forhindrer dannelsen av grove arr.

Komponentene som inngår i Emalan (emoksipin, allantoin, dimexid) er preget av spesifikke effekter på de enkelte komponentene av patologiske forandringer. Antioxidantegenskapene til emoksipin forstyrrer de negative effektene av frie radikaler, reduserer peroksydasjonen av lipidforbindelser. Allontoin stimulerer regenereringsprosesser. Dimexid forbedrer penetreringsevnen til cellemembraner for medisinske stoffer.

Denne håndboken er kun til informasjonsformål. Før du bruker stoffet, er det ønskelig med en lege, spesielt i tilfeller av individuell intoleranse mot komponentene.

Indikasjoner for bruk Emalan

Emalan Gel, brukes sammen med andre legemidler, brukes til behandling av akneform dermatoser (rosacea, demodikose og perioral dermatitt) og akne. Den terapeutiske gel kan også brukes til å behandle psoriasis, atopisk dermatitt, sklerodermi og andre lignende sykdommer. I tillegg er Emalan i kombinasjon med andre stoffer brukt til å kvitte seg med uønskede hudsykdommer etter kjemisk peeling. Generelt kan Emalan anbefales å eliminere effektene av andre aggressive kosmetiske prosedyrer som lasereksponering, injeksjonsteknikker, kryoforstyring, elektrokoagulasjon.

Acne Gel Emalan - bruksanvisninger

Legemidlet Emalan er en kollagenbasert hydrogel. Dette er et bredspektret verktøy. Emalan er effektiv i behandling av akne, hudormer, rosacea og andre hudproblemer. På grunn av sin komplekse sammensetning har Emalan Gel en omfattende effekt på huden. Når du behandler akne, akne og akne, vil effekten allerede være merkbar i den andre uken ved bruk av dette legemidlet. Terapeutisk gel har ingen analoger. Før bruk skal en følsomhetstest for stoffets komponenter utføres på et lite hudområde.

Emalje er tilgjengelig som en homogen masse, lik en gel, hvit eller gulaktig-hvit i farge med en bestemt lukt. Forpakket i rør av 50 ml.

Preparatet inneholder flere aktive ingredienser:

 1. 1. Kollagen - danner en film på såret, og derved oppnår den mekaniske beskyttelsen av den skadede epidermis. Fremskynder helingsprosessen, slik at huden blir hydrert.
 2. 2. Allantoin - renser såret fra døde celler, og derved akselererer prosessen med regenerering av skade. Denne komponenten nærer, beroliger og fuktgjør epidermis.
 3. 3. Emoksipin - antioksidant. Forstyrrer dannelsen av blodpropper og prosessen med lipidoksydasjon. På grunn av dette er den patologiske prosessen blokkert, og healing er raskere.
 4. 4. Dimexid - har antimikrobiell og antiinflammatorisk virkning, som har en gunstig effekt på behandling av akne, akne, erysipelas. Dimexid er i stand til å trenge inn i epidermis og cellemembraner, og forsterke virkningen av andre medisinske komponenter.

Hjelpestoffer er renset vann, fenonip, natriumtetraborat og natriumfosfat.

Som følge av de kombinerte effektene av alle komponentene har Emalan følgende effekter på skadet hud:

 1. 1. Reduserer betennelse.
 2. 2. Forhindrer spredning av infeksjon og ødelegger ulike mikrober.
 3. 3. Forbedrer mikrosirkulasjonen i det skadede området.
 4. 4. Reduserer hevelse, smerte, peeling og kløe.
 5. 5. Reduserer risikoen for arrdannelse og arrdannelse (post-akne).

Emalan Gel er uovertruffen i det farmasøytiske markedet.

I henhold til bruksanvisningen er Emalan effektiv for følgende hudskader:

 • purulente og blødende sår av forskjellig opprinnelse;
 • ulike brannsår (sol, termisk eller kjemisk);
 • sår på grunn av skade eller kirurgi;
 • ikke-helbredende sår;
 • trophic ulcers;
 • seng sår;
 • sår fra animalske biter og ulike insekter;
 • brannskader og skader på slimhinnene i nesen og munnen;
 • dermatitt og dermatose;
 • skade på vaginal slimhinner
 • anal fissur;
 • akne, rosacea, seborrhea;
 • demodicosis;
 • i kompleks terapi etter kjemiske og mekaniske peeling;
 • etter laser hårfjerning;
 • etter kosmetiske operasjoner;
 • med inflammatoriske sykdommer i munnhulen - stomatitt eller periodontitt.

Emalan gel er kontraindisert ved intoleranse til komponentene i stoffet og barn under 12 år.

Etter påføring, får pasientene noen ganger en prikkende, prikkende følelse på applikasjonsstedet av gelen. I dette tilfellet er stoffet ikke nødvendig å avbryte. Ved lokale allergiske reaksjoner anbefales ikke emalan gel.

Bruk av stoffet avhenger av typen av hudsykdom.

 1. 1. Bruk av stoffet Emalan i behandling av akne og akne:
 • det er nødvendig å klargjøre ansiktets hud - rengjør det fra sminke og vask deg med gel eller skum;
 • forsiktig bløt ansiktet med et håndkle eller serviett for ikke å skade hodeskuddens hoder;
 • gelen påføres et punkt eller til hele problemområdet, samtidig som man unngår øyekontakt;
 • midler blir brukt med massasjebevegelsene et tynt lag i 1-2 mm;
 • i tilfelle av alvorlige lesjoner er dressing tillatt for maksimal effekt;
 • Påfør de gelene på de berørte områdene hver 2. time;
 • verktøyet kan ikke skylles;
 • Hvis gelen ble påført for mye, blir overskuddet fjernet med serviett.

Varigheten av behandlingen avhenger av alvorlighetsgraden av akne. Emalan ødelegger patogene mikroorganismer, på grunn av hvilke akne dannes, så vel som toksiner elimineres og hevelse reduseres. Hurtigere vevsgenerering skjer. Emalan gel behandler ikke bare akne, men forhindrer også utseendet til nye.

2. Med ulike skader og brannskader:

 • forberede såret - fjern døde vev og behandle med noen antiseptisk, tørr;
 • Påfør en 1-2 mm tykk gel på såret og la det tørke litt.
 • dekke såret med et bandasje;
 • prosedyren utføres flere ganger om dagen;
 • i tilfelle brannskader på 1-2 grader, påføres det gel på den brente epidermis;
 • Prosedyren gjentas etter 1-2 timer for å redusere smerte og hevelse.

For mindre skader kan bandasjen ikke brukes. Umiddelbart etter operasjonen får agenten bare bruke etter 5-8 timer.

Emalan kollagenhydrogel (brann, sår, trofasår), 50 ml

Etalan sårdekke er en kollagenhydrogel for å akselerere helbredelse av brannskader (inkludert solbrenthet) og uinfiserte sår. EMALAN brukes i dermatologi, i tannbehandling, i kirurgi. Den aktive ingrediensen av legemidlet er innfødt tre-helix kollagen - en biopolymer, valgt ved metoden utviklet i laboratoriet til SIC MMA oppkalt etter IM Sechenov. Dette kollagenet er fullt kompatibelt med vevet i kroppen vår, er en matrise for å bygge nye celler, har et pH-nøytralt miljø. Tolerras enkelt og helbreder raskt.

Formutgivelse: hvit eller hvit med en gulaktig tint homogen masse gellignende konsistens med en bestemt lukt.

Indikasjoner og egenskaper:

Emalje har antiinflammatorisk, antimikrobiell, anti-hypoksisk effekt, forbedrer mikrosirkulasjonen, som et resultat reduserer rødhet, ømhet, hevelse og lindrer også kløe og peeling. Forhindrer spredning av infeksjon og forhindrer dannelse av arr.

Kollagenhydrogel "Emalan" brukes til å akselerere helbredelsen av brannskader, inkludert fra sol, sår og sår i reparativ fase (uinfisert). "Emalan" virker på prinsippet om "våt" komprimering: skaper optimale forhold for sårheling, har anestetisk, antiinflammatorisk effekt, akselererer regenerering og forbedrer vevstrofi. Effektivt avlaster kløe som er karakteristisk for et helbredende sår. Ved påføring på huden med solbrenthet - beroliger huden, noe som gjør den mindre følsom, fjerner de ubehagelige følelsene av brenning og ubehag.

Brukt i kirurgi og for å helbrede trofasår i diabetisk fotsyndrom med omfattende lesjoner og alvorlig smertesyndrom.

Indikasjoner for bruk:

 • ingen blødningsløse sår av ulike etiologier;
 • Brannsår av noe opprinnelse (sol, kjemisk, termisk);
 • traumatiske og postoperative sår;
 • langsiktige ikke-helbredende sår;
 • trophic ulcers;
 • seng sår;
 • noen husholdningsskader, biter av dyr og insekter;
 • gingivitt, stomatitt, periodontitt;
 • brannskader og traumatiske skader av nasal og oropharyngeal mucosa;
 • dermatitt og dermatose;
 • skade på slimhinnen i skjeden;
 • anal fissur;
 • akne og akneform dermatose, rosacea, demodicose, seborrhea;
 • kombinasjonsterapi etter kjemiske og mekaniske peeling, laser hårfjerning;
 • etter kosmetisk kirurgi, for å eliminere postoperativ og traumatisk ødem, eksemos av varierende alvorlighetsgrad.

Kontraindikasjoner: Individuell intoleranse mot komponentene som utgjør.

Funksjoner av sammensetningen:

Kollagen, allantoin, emoksipin, dimexid er en del.

Kollagen akselererer regenerering, fuktighet, forhindrer sårinfeksjon. Kollagen er et byggemateriale og en aktiv deltaker i helbredelsesprosessen.

Allantoin har en mykende, fuktighetsgivende, regenererende effekt. Allantoin - hjelper til med å rense såret og fjerne døde celler, myker stratum corneum og stimulerer regenerering, akselererer sårheling, beroliger irritert hud.

Emoksipin (en svært lipofil substans) hemmer friradikal oksidasjon, stabiliserer cellemembraner, og forhindrer trombocytaggregasjon. Emoksipin er en antioksidant som blokkerer den negative skadelige effekten av frie radikaler, reduserer lipidperoksydasjon, og dermed blokkerer den patologiske prosessen og akselererer helbredelse.

Dimexid har antiinflammatorisk, lokalbedøvelse, smertestillende og antimikrobiell virkning; øker permeabiliteten av biologiske membraner til legemidler. Dimexid (DMSO, dimetylsulfoksid) - har evne til å trenge inn i biologiske membraner, inkludert hudbarrierer, øker penetrasjonen av legemidler gjennom huden. Har anti-inflammatorisk virkning, i dermatologi brukes den til behandling av sklerodermi, furunkulose, erysipelas, akne, etc.

Hjelpestoffer: renset vann, natriumtetraborat, natriumfosfat, fenonip.

Anbefalinger for bruk:

Forbered et sår, rengjør fra ikke-levedyktig vev, behandle med en antiseptisk oppløsning (anbefalt av lege) og tørr.
Påfør en hydrogel på såret med et jevnt lag 1-2 mm tykt, la det tørke en stund.
Lukk såret med en sekundær dressing (for mindre skader, er det ikke nødvendig med en sekundær dressing).
Det grunnleggende prinsippet om bruk av hydrogel er det hyppige bruksområdet - opptil 8 ganger om dagen (om mulig - hver 1-2 timer).
Varighet av bruk - opptil 3 uker.

Ved brann i I-II grader, legg et tynt lag av hydrogel på den brente overflaten og la den tørke, gjenta prosedyren hver 1-2 time til smerten er lettet og ødemet er lettet.

Spesielle instruksjoner: Det grunnleggende prinsippet om bruk av hydrogel er det hyppige bruksområdet i liten mengde på en skadet overflate. Ved bruk av hydrogel i postoperative pasienter, bør det huskes at dette verktøyet forbedrer mikrosirkulasjonen i brukområdet, derfor bør den startes ikke tidligere enn 5-8 timer etter operasjonen.

Bivirkninger: sjelden for første gang minutter etter påføring i huden eller slimhinnene, er det mulig å kjeve, prikke, følelse av tetthet, passere alene og ikke kreve uttak av midlet. Ved individuell følsomhet er lokale allergiske reaksjoner mulige. I dette tilfellet er bruken av midler opphørt.

Oppbevaringsforhold: På et tørt, mørkt sted ved en temperatur på +4 til +25? C. Guling av hydrogelen under lagring påvirker ikke kvaliteten på produktet og påvirker ikke produktets effektivitet.

Holdbarhet: 3 år.

På produktsiden av interesse, velg ønsket farge, størrelse, dosering, om nødvendig, og klikk på Legg til handlevogn-knappen, og klikk deretter på Kassen øverst til høyre

Fyll ut alle obligatoriske felt, velg en enkel måte å bestille på:

 • Ved registrering - historien til kjøpene dine blir lagret i din personlige konto, i dette tilfellet vil du motta bonuspoeng som du senere kan kjøpe varer for.
 • Uten registrering - du vil ikke kunne se historien om kjøp og betaling i fremtiden, men i alle fall vil e-posten få informasjon om detaljene dine. Bonuspoeng er ikke tildelt!
 • Etter å ha angitt kontaktinformasjonen, velg leveringsmetode og betaling fra de tilgjengelige alternativene. Deretter nederst til høyre klikker du på Kassen. Minimumsbeløpet for bestilling er 700 rubler.

ADVARSEL! Bekreftelse av bestillingen er kvittering for et automatisk brev, som angir nummer og spesifikasjon av bestillingen din. Etter at du har behandlet bestillingen, vil du motta følgende brev som angir leverings- og betalingsbetingelsene. Eventuelle spørsmål kan stilles ved å besvare mottatte brev. For din bekvemmelighet og for å forbedre kvaliteten på tjenesten, vennligst hold korrespondansehistorikken din.

Akne Emalje: bruksanvisning

Ønsket om å ha vakker, ren hud er ikke kun kjent for de som allerede eier den.

For å kvitte seg med manglene, går folk til legene, spesialister, prøver ulike metoder som ikke alltid fører til et tilfredsstillende resultat.

Derfor, når du velger et egnet stoff, anbefales det å finne ut mer informasjon om det.

Vurder kollagenhydrogel Emalan fra akne og prøv å finne ut om det virkelig hjelper å bli kvitt aknepestet.

Emalan: sammensetning og egenskaper

Kremet inneholder stoffer som kollagen, dimexid, allantoin, emoksipin.

Emalan inneholder den mest egnede og effektive typen kollagen for mennesker - tre-helix. stoff:

 • fukter huden helt,
 • støtter turgor, gir styrke og elastisitet;
 • kunne gjenopprette skadede vevsceller.

Emoksipin i Emalan:

 • fjerner giftstoffer, sterk antioksidant;
 • helbreder skadet hud;
 • nærer godt vev
 • forhindrer forekomst av ødemer og blåmerker.

Egenskaper av allantoin i sammensetningen av Emalan:

 • hindrer infeksjon i skadestedet;
 • betydelig øker helbredelsesprosessen;
 • fukter huden, nøytraliserer følelsen av tetthet;
 • bidrar til å myke stratum corneum og oppdatere epidermis;
 • hindrer akne
 • tillater ikke at hudceller blir eldre for tidlig;
 • beroliger følsom hud;
 • forstyrrer nye utslett, hemmer aktiviteten til mikroorganismer.

dimexide:

 • gir transport av fordelaktige komponenter av hydrogelen til de dype lagene i huden;
 • hindrer reproduksjon av mikrober, og så undertrykker dem helt deres levebrød;
 • glatter rynker;
 • forbedrer ansikts konturer.

Som du ser, er handlingsområdet for stoffet Emalan omfattende. Effektiviteten av aktive stoffer mot akne skyldes sterke regenererings- og antiseptiske egenskaper.

Emalan kurerer ikke pimpleen, det helbreder ansiktets hud på mobilnivå. Tillater ikke bakterier å multiplisere og dermed forårsake ny betennelse.

Heals allerede dukket opp elementer på grunn av restaurering av skadede vev og rask helbredelse av sår og friske arr.

søknad

Tilfeller av bruk av stoffet Emalan:

 • sår uten tung utslipp;
 • sår og sengetøy;
 • ulike typer brannsår;
 • betennelse i munnslimhinnen;
 • skade på vaginal slimhinner og anus
 • bleieutslett og dermatitt;
 • akne og akne;
 • utvinning etter mekanisk rensing av huden, dermabrasjon, peeling.


Hvordan bruker Emalan riktig?

Hovedregelen i bruken av stoffet Emalan for akne er å bruke det regelmessig, og ofte nok, minst 2 ganger om dagen.

Før du bruker, må du rengjøre ansiktets hud, tørke. Gelen er smurt med et tynt lag. Kan brukes på hele ansiktet, og du kan peke til stedet for betennelse.

Hydrogelen tørker ut lenge nok og skaper en såkalt væskekompress.

Når du bruker verktøyet, er det nesten ubehagelige opplevelser. Noen ganger kan tinning føles på de skadede områdene i huden. Kursets varighet er ubegrenset.

Holdbarhet Emalan 3 år. Før du påfører gelen på ansiktet, prøv en liten mengde av det på albuen. Hvis det ikke er noen allergisk reaksjon, kan du bruke stoffet.

Rødhet, kløe, brennende følelse på applikasjonsstedet indikerer individuell intoleranse og krever kansellering.

Under bruk kan hydrogelen bli gul. Dette er ikke en indikasjon på at produktet har forverret, påvirker ikke dets effektivitet og regnes som normen.

Det er flere tilfeller der verktøyet ikke anbefales å bruke:

 • allergisk reaksjon;
 • graviditet;
 • barn opptil 12 år;
 • amming periode.


Hvor å kjøpe?

Kollagen gel finnes i apoteket ved siden av sårhelingsalver. Den gjennomsnittlige prisen på akne Emalje 50 ml 650 rubler.

Gelen er også solgt i online og online kosmetikk butikker.

Emalan har ingen analoger, tilsvarende i sammensetningen til stoffet i det innenlandske farmasøytiske markedet.

Emalan vurderinger

Ifølge folkene som brukte hydrogelen, virker det på huden, så vel som dyre kremer, skaper en film på ansiktet som gir luft og holder det fuktet i lang tid.

Følgende egenskaper er notert:

 • lindrer raskt akne og friske karakterer fra dem
 • eliminerer følelsen av tetthet, spesielt om vinteren;
 • glatter lettnaden av huden;
 • Beskytter mot skadelige effekter;
 • fjerner rødhet og smerte under betennelser;
 • gel hjalp noen pasienter på den andre søknadsdagen!

Ifølge en annen del av pasientene viste stoffet ikke sin effekt og forverret enda tilstanden i ansiktet. Slike vurderinger har også rett til å eksistere, fordi det er mulig at de aktive ingrediensene i sammensetningen av legemidlet ikke er egnet for noen mennesker.

Eller slike resultater er knyttet til brudd på bruksreglene for Emalan. Med riktig bruk og overholdelse av anbefalingene gir stoffet nødvendigvis en god, konkret effekt.

I motsetning til noen andre stoffer fortsetter forbedringen av huden etter at kurset er fullført.

Dette skyldes det brede handlingsområdet for legemiddelgelen. Det løser problemet i et kompleks, og forbedrer tilstanden til huden som helhet.

Emalan er et stoff som har et anstendig sted i hjemmets førstehjelpsutstyr. På grunn av det brede spekteret av handlinger, er det nesten universelt.

Når du velger Emalan, bør du huske at dette ikke er et mirakelmiddel for øyeblikkelig lindring fra akne, men et stoff som er i stand til å være svært effektivt for å løse problemene som finnes utenfor.

Siden i de fleste tilfeller, for å bli kvitt akne, er det nødvendig å behandle sykdommen inni kroppen, det er bedre å bruke Emalan i kombinasjon med andre tiltak. Husk å konsultere en spesialist!

EMALAN HYDROGEL COLLAGEN 25ML

Emalan Collagen Hydrogel 25ml bruksanvisning

Doseringsform

hvit eller hvit med en gulaktig tint homogen masse gellignende konsistens med en bestemt lukt.

struktur

Kollagen, Dimexid, Allantoin, Emoksipin

Hjelpestoffer: renset vann, natriumtetraborat, natriumfosfat, fenonip.

beskrivelse

Egenskaper: har antiinflammatorisk, antimikrobiell, antihypoksisk effekt, forbedrer mikrosirkulasjon,

Som et resultat, rødhet, ømhet, hevelse, og også lindrer kløe og peeling. Forhindrer spredning av

infeksjon og forhindrer arrdannelse.

Kollagen er et byggemateriale og en aktiv deltaker i helbredelsesprosessen.

Emoksipin - antioksidant, blokkerer de negative skadelige effektene av frie radikaler, reduserer peroksidering

lipider, og dermed blokkere den patologiske prosessen og akselerere helbredelse.

Allantoin - hjelper til med å rense såret og fjerne døde celler, myker stratum corneum og stimulerer regenerering, akselererer

sårheling, beroliger irritert hud.

Dimexid (DMSO, dimetylsulfoksid) - har evne til å trenge inn i biologiske membraner, inkludert huden

barrierer, forbedrer penetrasjonen av legemidler gjennom huden. Den har antiinflammatorisk virkning, i dermatologi.

brukes til behandling av sklerodermi, furunkulose, erysipelas, akne, etc.

Bivirkninger

sjelden i de første minuttene etter påføring på hud eller slimhinner, kan det føre til prikking, prikking, tetthet, som går alene og krever ikke at stoffet avbrytes. Ved individuell følsomhet er lokale allergiske reaksjoner mulige. I dette tilfellet stoppes bruken av stoffet.

Salgsfunksjoner

Spesielle forhold

Det grunnleggende prinsippet om bruk av hydrogel er det hyppige bruksområdet i en liten mengde på en skadet overflate.

Ved bruk av hydrogel i postoperative pasienter, bør det huskes at dette stoffet forbedrer mikrosirkulasjonen i området

bruk, så du bør begynne å bruke den ikke tidligere enn 5-8 timer etter operasjonen.

vitnesbyrd

- ingen blødningsløse sår av ulike etiologier;

- Brannsår av noe opprinnelse (sol, kjemisk, termisk);

- traumatiske og postoperative sår;

- langsiktige ikke-helbredende sår;

- noen husholdningsskader, biter av dyr og insekter;

- gingivitt, periodontitt, stomatitt;

- brannskader og traumatiske skader av nasal og oropharyngeal mucosa;

- dermatitt og dermatose;

- skade på slimhinnen i skjeden;

- anal fissur;

- akne og akneform dermatose, rosacea, demodicose, seborrhea;

- kombinasjonsterapi etter kjemiske og mekaniske peeling, laser hårfjerning;

- etter kosmetisk kirurgi for å eliminere postoperativ og traumatisk ødem, ekkymose av ulike grader

Kontra

individuell intoleranse mot ingrediensene som utgjør sammensetningen.

 • Det er mulig å kjøpe Emalan hydrogelkollagen 25 ml i Moskva på ditt praktiske apotek ved å bestille en bestilling for Apteka.RU.
 • Prisen på Emalan hydrogel kollagen 25 ml i Moskva - 233,00 rubler.
 • Instruksjoner for bruk for Emalan Collagen hydrogel 25 ml.

Du kan finne de nærmeste leveringsstedene i Moskva her.

dosering

- å forberede et sår, å rengjøre fra ikke-levedyktige vev, å behandle med en antiseptisk oppløsning og å tørke;

- Påfør et hydrogel på såret med et jevnt lag med 1-2 mm tykkelse, la det tørke litt.

- Lukk såret med en sekundær dressing;

- prosedyren utføres fortrinnsvis flere ganger om dagen, men minst 1 gang om dagen;

- Ved brannskader i grad I-IIA, påfør et tynt lag av hydrogel på den brente overflaten og la den tørke, gjenta prosedyren

1-2 timer før lindring av smerte og lindring av ødem;

- For mindre hudlesjoner er det ikke nødvendig med en sekundær dressing.

Gjennomgang: Kollagenhydrogel Emalan - Helbreder, men det er også en ulempe.

Ansiktet mitt har alltid vært fettete, hvorfra pimples stadig hoppet ut her og der, noe som er veldig vanskelig å kjempe, og sporene av dem går ikke bort lenge, dette problemet er kjent for mange. Og nå har herpes blitt brutalt, etter en kald, har plakkene gått over ansiktet, ikke bare på leppene, som han burde være. Jeg måtte drikke antivirale piller og spre hele ansiktet med herpessalve. Som alltid begynte de å danne skorpe, som i sin tur ikke gikk ned i lang tid, heklet med et skjerf - de kommer ut, oser ut igjen og skorpen danner igjen, den friske huden under dem vokser veldig bra, veldig sakte, du vil ikke vente på at den skal helbrede helt, og etter det sår i lang tid forblir. Generelt problemet med problemene.

Jeg dro til apoteket for hjelp, jeg trodde: hvilken løsning kan jeg anbefale. Etter å ha lyttet til problemet, informerte apoteket selv et middel som jeg aldri hadde hørt om før, Emalan kollagenhydrogelen for å helbrede alle slags sår. Apoteket forsikret at han er ganske egnet for akne, og generelt er det praktisk talt et paradis for eventuelle hudproblemer. Jeg tror ikke på en panacea, men noe måtte gjøres med ansiktet, ettersom jeg har studert instruksjonene nøye, kom jeg til den konklusjonen at du kunne prøve dette verktøyet og kjøpte det, til tross for den høye prisen (litt for mye), litt mindre enn 700 rubler. koster 50 gram. rør, men emballasjen er veldig solid, lys, glanset, inspirerende selvtillit.

Som det viste seg senere, er Emalan-hydrogelene av flere typer, med forskjellige formål, og jeg var "ikke tillatt" et helt alternativ uten mål. Men du kan ikke ta den tilbake, fordi narkotika ikke blir tatt tilbake og ikke kan byttes ut. Likevel bestemte jeg meg for å prøve det, begynte å bruke det jevnlig om morgenen og om kvelden på hele ansiktet etter rensing med salisylalkohol.

Hva var min overraskelse da bokstavelig talt om to dager skorpene fra herpes begynte å gå av lett, og under dem et fullstrammet sår, begynte huden å vokse veldig raskt. Jeg forventer ikke engang en slik hastighet, vanligvis skorpene sitter i en uke og såret under dem er i live, og her heler det rett foran øynene - utrolig. Alle herpes sår forsvant i løpet av få dager og ble ikke lenger, men kviser fortsatt fremdeles som før, tilsynelatende må du skure apotekene på jakt etter Emalan spesielt for akne.

For øyeblikket har jeg brukt det i to uker. Forbruket er veldig økonomisk. Spor av herpes og akne er mye raskere enn vanlig. I tillegg har ansiktets hud som helhet blitt spytt, friskere og til og med litt strammet. Jeg var også glad for at ingen allergisk reaksjon fulgte.

Forresten, hydrogelen Emalan helbreder med slitasje og alle slags sår med et slag, prøvde det på mannen hennes, som vanligvis har hendene etter å ha reparert bilen, som fra en slagmark. Han smelte bare håndene sine for natten med Emalan, akkurat som håndkrem, og alle slitene, kuttene, selv de dypeste, gikk utrolig raskt, som aldri hadde blitt observert før. Utmerket verktøy, hva kan jeg si, selv om det er veldig dyrt.

Her er selve røret.

Gelen er gjennomsiktig, litt brunaktig, med svak lukt, ikke klebrig, sprer seg godt og absorberes umiddelbart. Men etter påføring er det en følelse av tetthet i huden, som snart går, men dette er en advarsel i instruksjonene, så alt er bra.

Imidlertid er det en stor ulempe: hver gang du bruker gelen på huden, dannes en merkelig smak, ikke sykehus eller medisin, men det er fortsatt ubehagelig og varer ganske lang tid. Så, jeg vil advare alle som vil bruke dette stoffet, ikke å bruke det før frokost, ellers er det rett og slett umulig å spise, denne gelmaken ødelegger smaken av noe produkt og fullstendig motvirker hele appetitten. Men dette er trolig den eneste ulempen ved Emalan.

Nedenfor gir jeg bildeinstruksjonene, det er ganske stort, så jeg delte det i deler, det viste seg fortsatt fint, men du kan lese det.

Og på baksiden.

Kollagenhydrogel Emalan, selvfølgelig, kan jeg anbefale for bruk, men jeg anbefaler deg bare å velge alternativet målrettet, spesielt fra ditt spesielle problem, så vil effekten av det bli mye bedre.

Emalje for akne

Skinnende og fløyelsaktig hud er et av hovedtegnene til en sunn person. Huden trenger ikke bare riktig og regelmessig pleie, men også beskyttelse. Markedet for moderne stoffer er veldig rik. Blant dem er emalan fra akne en kollagenhydrogel som gjør at huden din blir ren, jevn og vakker.

Emalje for akne er solgt i en pakke med 25 ml

Sammensetningen av emalje for akne

Den fantastiske effekten av bruk av emalje skyldes den unike sammensetningen av medisinsk utstyr. Stoffer tilstede i gelen:

 • Kollagen er et fibrillar protein, som er grunnlaget for kroppens bindevev. Han er involvert i helbredelsesprosessen. I tillegg hindrer denne komponenten infeksjon av sår og andre skader.
 • Emoksipin er en antioksidant substans som reduserer graden av radikal oksidasjon og akselererer regenerering av epidermis.
 • Allantoin er en komponent som har en beroligende, fuktighetsgivende og beroligende effekt på huden.
 • Dimexid - hjelper til med å trenge inn medisinske stoffer dypt inn i huden. Den har antiinflammatorisk, analgetisk og antimikrobiell effekt.

Akne Emalje: bruksanvisning

Hvis emalan for akne brukes som et supplement til andre legemidler, kan du bli kvitt acne rosacea, demodikose, perioral dermatitt og akne på ganske kort tid. Aktiv gel brukes i kampen mot psoriasisplakk, inflammatoriske hudlesjoner av allergisk natur, økt tetthet av bindevev og andre lignende sykdommer. Også, emalan gjenoppretter perfekt huden etter kjemisk og laser peeling, injeksjonsmetoder for foryngelse, kryoterapi og elektrokoagulasjon.

Emalje for akne (instruksjoner for brukbekreftelse) er svært effektiv når den brukes til behandling av nonhealing sår (men bare hvis de ikke er infisert), nekrose av bløtvev, insektbitt, åpne sår på underben eller fot, ikke blødning av skader på huden og brenner i varierende grad.

Før du bruker gelen, er det viktig å forberede det behandlede området ved å vaske det grundig, tørke det og smøre det med en desinfiserende løsning. Påfør stoffet på det berørte området med et tynt lag, tørk og dekk med en spesiell bandasje. Utfør prosedyren 3-4 ganger om dagen til epidermis er fullstendig restaurert, og ved behandling av brannskader - hver 2. time til ødemet sank og smerten forsvinner. Hvis skaden er liten, er dressingen ikke nødvendig.

Kontraindikasjoner for bruk av Emalan

Emalan fra akne er kontraindisert for personer med individuell intoleranse mot komponentene som utgjør det. Dette kan provosere utseendet av allergiske reaksjoner av lokal natur. Av bivirkningene kan man merke seg prikken eller prikker i applikasjonsområdet av gelen. Disse symptomene kan gå bort alene, men eksperter anbefaler å gi opp emalje til fordel for et annet middel.

Emalje for akne: anmeldelser

Emalje akne, som alle andre verktøy, har både positive og negative vurderinger. Mange forbrukere legger merke til den høye effekten av dette stoffet, og hevder at det tar seg opp med oppgaven ganske fort - etter 2-3 dager er de første resultatene synlige. Bare allergiske utslett og de som er sesongmessige i naturen er dårlig påvirket. Et rør med en behagelig tut gjør at du kan bruke en prikk, noe som er veldig praktisk hvis det ikke er mange akne. Ifølge vurderinger gir acne emalje ikke flekker etter akne.

Motstandere av emalje, legg merke til den motbydelige lukten av gelen og den høye prisen. I begrunnelse kan vi si at for resultatets skyld, som gir dette verktøyet, kan du lide. Dessuten klager ikke mange pasienter på lukten. Derfor handler det om smak. Prisen på emalje akne er også berettiget. Kosmetiske tjenester i salongen er nå flere ganger dyrere. En ubehagelig faktor, som noen forbrukere sier, er det faktum at etter bruk av emalje, er det en ubehagelig film på huden. Dette er faktisk en viktig faktor som avviser folk og oppfordrer bruken av andre stoffer. Over denne produsenten er fortsatt verdt arbeidet.

funn

Emalje akne er et balansert kompleks av stoffer som gjør at du kan bli kvitt et bredt spekter av dermatologiske sykdommer. Før du bruker gelen, er det bedre å bli undersøkt og å konsultere legen din, da eksterne utslett kan forårsake interne problemer.

Emalan kollagenhydrogel, 25 ml

Instruksjoner Emalan Kollagen Hydrogel, 25 ml

Emalan Kollagen Hydrogel, 25 ml bruksanvisninger fra produsenten Zelenaya Dubrava, JSC:

Doseringsform

Hvit eller hvit med en gulaktig tint homogen masse gellignende konsistens med en bestemt lukt.

struktur

Kollagen, dimexid, allantoin, emoksipin.

Hjelpestoffer: renset vann, natriumtetraborat, natriumfosfat, fenonip.

Farmakologisk aktivitet

Egenskaper: har antiinflammatorisk, antimikrobiell, antihypoksisk effekt, forbedrer mikrosirkulasjon,

Som et resultat, rødhet, ømhet, hevelse, og også lindrer kløe og peeling. Forhindrer spredning av

infeksjon og forhindrer arrdannelse.

Kollagen er et byggemateriale og en aktiv deltaker i helbredelsesprosessen.

Emoksipin - antioksidant, blokkerer de negative skadelige effektene av frie radikaler, reduserer peroksidering

lipider, og dermed blokkere den patologiske prosessen og akselerere helbredelse.

Allantoin - hjelper til med å rense såret og fjerne døde celler, myker stratum corneum og stimulerer regenerering, akselererer

sårheling, beroliger irritert hud.

Dimexid (DMSO, dimetylsulfoksid) - har evne til å trenge inn i biologiske membraner, inkludert huden

barrierer, forbedrer penetrasjonen av legemidler gjennom huden. Den har antiinflammatorisk virkning, i dermatologi.

brukes til behandling av sklerodermi, furunkulose, erysipelas, akne, etc.

Bivirkninger

I sjeldne tilfeller kan det i de første minuttene etter påføring på huden eller slimhinnene forårsake prikking, prikking, en følelse av tetthet som går alene og krever ikke opphør av legemidlet. Ved individuell følsomhet er lokale allergiske reaksjoner mulige. I dette tilfellet stoppes bruken av stoffet.

Salgsfunksjoner

Spesielle forhold

Det grunnleggende prinsippet om bruk av hydrogel er det hyppige bruksområdet i en liten mengde på en skadet overflate.

Ved bruk av hydrogel i postoperative pasienter, bør det huskes at dette stoffet forbedrer mikrosirkulasjonen i området

bruk, så du bør begynne å bruke den ikke tidligere enn 5-8 timer etter operasjonen.

vitnesbyrd

- ingen blødningsløse sår av ulike etiologier;

- Brannsår av noe opprinnelse (sol, kjemisk, termisk);

- traumatiske og postoperative sår;

- langsiktige ikke-helbredende sår;

- noen husholdningsskader, biter av dyr og insekter;

- gingivitt, periodontitt, stomatitt;

- brannskader og traumatiske skader av nasal og oropharyngeal mucosa;

- dermatitt og dermatose;

- skade på slimhinnen i skjeden;

- anal fissur;

- akne og akneform dermatose, rosacea, demodicose, seborrhea;

- kombinasjonsterapi etter kjemiske og mekaniske peeling, laser hårfjerning;

- etter kosmetisk kirurgi for å eliminere postoperativ og traumatisk ødem, ekkymose av ulike grader

Kontra

Individuell intoleranse mot ingrediensene som utgjør.

Flere Artikler Om Typer Acne