Antiseptisk dermatologisk legemiddel. Søknad: psoriasis, hemorroider, eksem, trøst. Pris fra 188 rubler.

Analoger: Celestoderm, Boro Plus. Mer informasjon om analoger, priser, og om de er erstatninger, kan du finne ut på slutten av denne artikkelen.

I dag snakker vi om krem ​​Eplan. Hva et middel, hvordan påvirker det kroppen? Hva er indikasjonene og kontraindikasjonene? Hvordan og i hvilke doser brukes? Hva kan bli erstattet?

Hva slags krem ​​og hva hjelper

Antiseptisk dermatologisk middel til ekstern bruk. Det er en syntetisk medisin og har et stort antall positive effekter: bakteriedrepende, smertestillende, sårheling, regenerering, beskyttende.

Bruk som første nødhjelp for solbrenthet, innsnevrede sår og slitasje. Legemidlet bidrar til å akselerere regenerering av skadede vev og reduserer risikoen for mulig infeksjon av såret.

Han passerte mange studier: på All-Union Burn Center oppkalt etter Vishnevsky, i Obninsks radiologiske senter, ved Kiev Institute of Pharmacology and Toxicology.

Legemidlet er ikke et hormonelt middel og gjelder ikke for antibiotika.

Aktiv ingrediens og sammensetning

Den aktive ingrediensen i legemidlet er glykol.

I krigsårene ble glykolan brukt blant militærpersonell til å beskytte mot kjemiske angrep. For tiden finnes glykol i kosmetikk og medisiner.

 • destillert vann;
 • polyetylenglykol;
 • glycerol;
 • etylkarbitol;
 • trietylenglykol.

Hjelpestoffer forbedrer terapeutisk effekt.

Farmakologisk aktivitet

farmakodynamikk

Den aktive ingrediensen i Eplan krem ​​- glykol har antiinflammatorisk effekt på hudnivået. Også den lokale antipruritiske og analgetiske effekten er aktiv mot mikrobielle infeksjoner, forhindrer veksten av mykoser.

Ved påføring på huden danner kremet en beskyttende barriere, de såkalte "biologiske hanskene".

Denne funksjonen av verktøyet lar deg akselerere de mitotiske prosessene av celler, erstatte skadet hud. Verktøyet beskytter huden mot syrer, lakk, alkalier, petroleumsprodukter.

Når aseptisk behandling av huden ødelegger alle former for mikroorganismer, inkludert vegetative seg, forhindrer utviklingen av hverdagshudsykdommer.

farmakokinetikk

Oljete tekstur gjør at kremet kan absorberes helt i huden i en stund.

Biokjemiske prosesser skjer under laget av Eplan-krem: stoffene som utgjør sammensetningen, forsterker dannelsen av nye celler, har en regenererende og antiinflammatorisk effekt.

Det har ingen kreftfremkallende og mutagene virkninger.

vitnesbyrd

Tilordne seg med sykdommer av viral og bakteriell etiologi:

Kroniske hudsykdommer:

Den er preget av et stort utvalg av applikasjoner og er egnet for bruk under følgende forhold:

 1. insektbitt, så vel som kløe og brennende i området av bitt;
 2. med sol, termisk og strålingsforbrenning;
 3. innenlandske og idrettsskader;
 4. advarselsskudd;
 5. slitasje, kutt, skader, akselerere helbredelsen av skadet vev;
 6. Beskytter sår mot infeksjon.
 7. Regenererer huden under frostbit.

Brukes til behandling av kosmetiske defekter i huden i form av akne, kviser og koker.

Det har anti-ødem og bakteriedrepende virkning i området med betennelse.

Det forhindrer tilstopping av porene, reduserer dannelsen av talg. En del av glycerin forhindrer utviklingen av spor av akne.

I gynekologi

Effektiviteten av behandlingen med Eplan i gynekologi er bekreftet av leger og fornøyde pasienter. Verktøyet bidrar til å bekjempe bakterielle og soppinfeksjoner.

Reduserer risikoen for å spre seksuelt overførte infeksjoner, nemlig trichomoniasis.

Eplan for spedbarn - et uunnværlig stoff:

 • Fjerner betennelsesprosessen.
 • Smertestillende.
 • Struggles med bleputslett og rødhet av prester, underarm og ørerom.
 • Fremskynder regenerative hudprosesser.
 • Passer fra den første dagen i et barns liv.
 • fjerner puffiness;
 • eliminerer kløe;
 • helbreder sår raskt;
 • danner ikke tørre skorper;
 • hindrer dannelsen av purulente sår.

Eplan krem ​​for brannskader:

 • bidrar til å redusere behandlingstiden
 • øker effektiviteten av behandlingen;
 • fyller fuktighet;
 • reduserer smerte;
 • fremmer generative cellulære prosesser.

Kontra

Kontraindikasjoner inkluderer individuell intoleranse mot glykolan eller en annen komponent i formuleringen.

Dosering og administrasjon

Egnet til utendørs bruk. Du kan ta krem ​​inni kun med gynekologisk patologi og kun på anbefaling av lege. Selvbehandling bør ikke være.

Påfør på den skadede huden og forsiktig gni fingrene inn i den skadede epidermis. Kremlaget skal være jevnt. I akne kan agenten påføres punktvis.

dosering

Kremlaget er mindre enn 1 mm. Varigheten av behandlingen varierer fra 3 til 4 uker, men det synlige resultatet, spesielt hos barn, oppstår etter 1-2 dager.

Uten å feile, før du bruker krem, må den skadede epidermis behandles med et antiseptisk, fjern partikler av smuss, støv, døde vev.

På dagen kan du bruke salven et ubegrenset antall ganger - overdose eller bivirkninger når det påføres krem ​​ikke påvises.

I barndommen, under graviditet og HB

Lang erfaring med bruk og forskning har bekreftet sikkerheten ved bruk av midler blant borgere i en spesiell befolkningsgruppe: gravide, ammende barn og eldre.

Påfør Eplan i form av en krem ​​i barn kan være fra første bursdag.

Bivirkninger

Bivirkninger ved bruk av krem ​​er ikke identifisert.

analoger

Prisen på Eplan krem ​​varierer fra 150 rubler til 30 g.

Av det dyre stoffet erstatter ikke-hormonell salve "Celestoderm."

Med budsjettet betyr det at man skal inkludere fløte "Boro Plus".

Aktivitetsspekteret og sammensetningen av medisiner er ikke identiske, men veldig like. Kremet er ikke et hormonelt middel.

Spesielle instruksjoner

 • Egnet til behandling, både hudsykdommer og som førstehjelp ved skade på huden.
 • Verktøyet passer for alle aldersgrupper, det holder seg ikke og tørker ikke på dressingen påføres såret.
 • Bruken av krem ​​hos spedbarn gjør det mulig å eliminere bleieutslett og utslett.
 • I ungdomsår er en uunnværlig måte å bekjempe akne og akne på.

overdose

Tilfeller av overdose ved bruk av krem ​​har ikke blitt oppdaget.

Væske Eplan: bruksanvisning

Helbredelsen for alle sykdommer er den virkelige drømmen til mange mennesker. Takket være et stoff som Eplan, kan vi si at denne drømmen ble oppfylt. Dette farmasøytiske produktet er hjerneskolen av militære medisiner. Legemidlet er produsert i flere doseringsformer med et bredt spekter av terapeutiske effekter og en svært rimelig pris. Når du lærer hva Eplan salve hjelper deg med å sette pris på dette legemidlet, og vil ha det i førstehjelpsutstyret.

Eplan anses som et svært effektivt legemiddel med dermatotropisk virkning.

Kjennetegn ved stoffet

I utgangspunktet ble dette militære farmasøytiske preparatet brukt i astronautikk. Men i dag kan dette verktøyet kjøpes hos nærmeste apotek. Sammensetningen av stoffet har en virkelig unik effekt. Ved bruk av Eplan er det mulig å akselerere helbredelse av sår, lindre smertesymptomer, redusere alvorlighetsgraden av inflammatoriske prosesser, forhindre infeksjon og fukte hudoverflaten.

Dette stoffet er vesentlig forskjellig fra andre stoffer basert på hormoner, analgetika og antibiotika. Denne funksjonen tillater bruk av medisiner for behandling av ulike sykdommer hos spedbarn, og i eldre aldersgruppen.

Bruk av stoffet kan eliminere kløe og hevelse, redusere styrken av inflammatoriske prosesser, og også akselerere de regenerative prosessene i det berørte vevet. Etter å ha brukt sammensetningen av medisinen, opprettes en tynn film på det behandlede området av huden, som beskytter det skadede vevet mot aggressive effekter av ytre stimuli.

Utgivelsesskjema

For enkel bruk, frigir produsenten sitt legemiddel i fem doseringsformer. Salve Eplan, solgt i aluminiumsrør av forskjellige størrelser. Denne form for frigivelse brukes til behandling av pustulært utslett, forbrenning av ulike etiologier, inflammatoriske prosesser og psoriasis.

Liniment i glassflasker skal brukes til å behandle dypt inntrengende sår når insektet biter. Legemidlet, som har form av en krem, tillater behandling av akne og beskytter også delikat hud mot de negative virkningene av ulike stimuli. Eplan er også laget i form av en væske for spotpåføring på det berørte vevet.

En av nøkkelfunksjonene til Eplan fra andre legemidler er frigjøring av sterile kluter, som er mettet med løsning. Disse klutene bør brukes som dressings for dype sår, brannskader og andre nødsituasjoner.

Eplan, produsert i form av salve

La oss finne ut hva Elans salve brukes til, instruksjonene for bruk inneholder detaljerte opplysninger om preparatet. Ifølge merknadene til denne typen legemiddel, brukes salve til å redusere smerte symptomer, eliminere kløe og inflammatoriske prosesser.

Sammensetningen av legemidlet er direkte involvert i regenereringsprosessene, noe som bidrar til rask helbredelse av forskjellige sår, korn og sengetøy. Bruk av salven lar deg forhindre sekundær infeksjon og dannelse av pustulært utslett.

Eplan's fuktighetsgivende effekt forhindrer dannelsen av en skorpe og lar deg mette det skadede vevet med oksygen.

Eplan er en ekstern agent med en utprøvd bakteriedrepende, regenererende og sårhelende effekt.

Siden produktet har en fett konsistens, anbefales det å bruke spesielle dressinger for å øke stoffets penetrerende evne. I følge instruksjonene observeres effekten av de aktive komponentene i salven i åtte timer etter påføring av sammensetningen på de berørte områdene av kroppen. Gjennomsnittlig varighet på behandling av hudsykdommer er ca. 30 dager.

Eksperter anbefaler bruk av salve til behandling av sykdommer som trofasår, eksem og psoriasis, furunkulose og pustulære lesjoner. Bruken av Eplan gjør det mulig å akselerere utvinning fra frostskader, brannskader og streptokokkinfeksjon.

Eplan, produsert i form av krem

Å bruke en krem ​​hjelper til med å skape en ugjennomtrengelig film på overflaten av huden. En slik film har evnen til ikke bare å akselerere regenereringsprosessene, men også for å eliminere aktiviteten til soppen og mange bakterier. Bruk krem ​​skal være som et middel til førstehjelp for blåmerker og annen mekanisk skade på myke vev. Bruk av krem ​​på det skadede området bidrar til å eliminere smerte og forhindrer utviklingen av hematom. Eplan krem ​​skal brukes til:

 • behandling av slitasje og riper;
 • eliminere allergiske symptomer uttrykt på huden;
 • med insektbitt;
 • for behandling av akne;
 • i strid med integriteten til slimhinnene;
 • som en del av kompleks behandling av smittsomme sykdommer.

Bruken av Eplan i form av krem ​​til behandling av hender, lar deg lage en slags hansker som beskytter mot virkningen av ulike stimuli. I tillegg til desinfiseringseffekten, er den behandlede overflaten beskyttet i åtte timer fra påvirkning av slike irriterende stoffer som høyt giftige kjemiske produkter, oljeprodukter, samt sterke syrer og giftige stoffer.

Eplan, produsert i form av væske

La oss se på væsken Eplan, instruksjonene for bruk som inneholder nøkkelfunksjonene i denne doseringsformen. Bruk væsken skal være til soaking servietter som brukes på dype sår eller brennskader på huden. Bruken av slik impregnering unngår at "bindingen" av bandasjen til det skadede vevet.

På gynekologiområdet er flytende Eplan brukt til å suge tamponger. Også denne doseringsformen anses som den mest effektive i behandlingen av hemorroider. Punktapplikasjon av stoffet gjør det mulig å akselerere helbredelsen av insektbitt, slitasje og riper, samt frostbit. Bruk av stoffet i behandling av eksem, akne, utslett av allergisk natur og herpes er tillatt.

Den aktive komponenten i Eplan har sårheling, antiinflammatorisk, bakteriedrepende, regenererende og smertestillende effekter.

Eplan, produsert i form av liniment

Denne form for frigjøring har større likhet med gelen, men har en mer flytende konsistens. Det anbefales å bruke liniment to ganger om dagen for hudbehandling. Denne doseringsformen har en beroligende, sårheling, smertestillende, antiparasittisk, antifungal og beskyttende effekt. Bruk av liniment akselererer helbredelsen av skadede vev og forhindrer sekundær infeksjon.

Hva brukes Eplan til?

Bruken av dette farmasøytiske middel tillater å eliminere forskjellige symptomer som er karakteristiske for dermatologiske sykdommer. Abstrakt til Eplan sier at stoffet flere ganger reduserer den tid det kreves for huden å komme seg fra skade. Det er mulig å bruke Eplan som beskyttelsesmiddel for å forebygge sopp- og bakteriologiske sykdommer.

Bruk av sammensetningen til huden kan redusere hevelse, eliminere smerte symptomer, kløe, rødhet, og redusere alvorlighetsgraden av inflammatoriske prosesser. Sammensetningen av stoffet kan brukes til å eliminere lukten av svette med økt svette.

Eplan brukes i ulike grener av medisin, blant annet gynekologi, proktologi, dermatologi og kirurgi skal skilles. Eksperter anbefaler bruk av et verktøy for behandling av sykdommer av sopp, bakteriologisk eller viral natur. I følge bruksanvisningen er dette stoffet mest effektive i behandlingen av:

 • stafylokokker infeksjoner og papillomavirus;
 • pustulære utbrudd og furunkulose;
 • trophic ulcers and microbial eczema;
 • akne og andre typer utslett.

I tillegg anbefaler eksperter bruk av Eplan i behandling av sykdommer som candidiasis, hemorroider, psoriasis, condyloma, diatese, herpes, vaginose og otitis. I tillegg til universaliteten til dette stoffet, oppdager eksperter fraværet av en negativ effekt av stoffet på pasientens kropp.

Bruk av Eplan anbefales for behandling av ulike skader som bryter med hudens integritet, inkludert brannsår, slitasje, sprekker og sår. Dette farmasøytiske produktet kan brukes som et uavhengig stoff for frostbit, inflammatoriske prosesser på slimhinnene og til og med strålingsskader.

Legemidlet Eplan gir omfattende beskyttelse av huden og bidrar til å gjenopprette det i tilfelle skade.

Bruk av stoffet for å eliminere akne

I kampen mot akne, viser dette stoffet dets effektivitet, på grunn av antiseptisk, antiinflammatorisk, antiparasittisk og tørkende effekt. I følge instruksjonene er det nødvendig å bruke stoffet to ganger om dagen for å håndtere de mest problematiske områdene. For mer nøyaktig bruk anbefales det å bruke en flytende form av stoffet.

Ved å bruke løsningen kan du fjerne porene i akkumulert overflødig subkutant fett, arrestere de inflammatoriske prosessene og lindre irritert hud. I tillegg til alle de ovennevnte, reduserer løsningen risikoen for arrdannelse og forhindrer tilbakefall av utslett.

Bruke Eplan for babyer

Utseendet på utslett på babyens hud er ganske vanlig, noe som anses å være normen. I noen tilfeller kan utseendet på utslett imidlertid snakke om alvorlige patologiske prosesser som forekommer i kroppen. Eplan kan brukes til å behandle utslett.

Bruk av stoffet lar deg lage en impermeabel film for ulike infeksjoner på hudoverflaten. I tillegg bidrar anvendelsen av sammensetningen av stoffet til å redusere alvorlighetsgraden av symptomer som følger med dannelsen av utslett. Eplan gjør at du kan øke hastigheten på den perioden som er nødvendig for fullstendig helbredelse, på grunn av at de aktive komponentene i sammensetningen er direkte involvert i regenerering av vev.

Brentterapi

Brennskader - En av typer skader, preget av brudd på integriteten til hudoverflaten. Ofte er alvorlige grader av brennskader ledsaget av nekrose. I rollen som faktorer som fører til utseende av skader er ulike typer ekstern aggressiv innflytelse (høye temperaturer, kjemikalier, elektrisitet). Bruk av legemidlet Eplan gjør at du kan redusere tiden som kreves for vevsreparasjon, og dermed øke effektiviteten av behandlingen.

Eksperter anbefaler å bruke krem ​​og mørtel for å behandle skader. Bruken av disse doseringsformene av stoffet lar deg fjerne sår fra infeksjon, redusere sværhetsgraden av smerte symptomer, og også suspendere nekrotiske prosesser. Tidlig bruk av sammensetningen gjør det mulig å forhindre forekomst av suppuration.

Søknad i gynekologi

På grunn av sin høye effektivitet mottok Eplan fortjent anerkjennelse på mange områder av medisin, inkludert gynekologisk felt. På grunn av fraværet av en uttalt negativ påvirkning på kroppen, kan legemidlet tillate bruk selv under graviditeten. I dette tilfellet anbefales det å bruke væskeformen til medisinen for å skape vattpinner som er gjennomvåt i medisin. Eplan i gynekologi brukes til behandling av:

 • forskjellige typer vaginose og candidiasis;
 • cervikal erosjon;
 • papillomer og vulvitt.
Sammensetningen av Eplan inkluderer ikke antibiotika, samt hormonelle og smertestillende midler.

Bivirkninger og kontraindikasjoner

Til dags dato har dette stoffet ingen direkte analoger. Sammensetningen av medisinen har ingen ingredienser som påvirker kroppen negativt. Bruk stoffet kan være både under graviditet og amming.

I følge bruksanvisningen har dette stoffet ingen kontraindikasjoner og bivirkninger. Imidlertid, i nærvær av individuell intoleranse eller overfølsomhet overfor stoffets sammensetning, bør legemidlet brukes med økt forsiktighet.

Analoger og kostnader

Du kan kjøpe dette stoffet på et hvilket som helst apotek i Russland. Gjennomsnittlig pris på denne medisinen varierer fra førti til to hundre og femti rubler, avhengig av form for utgivelse.

Siden dette legemidlet ikke har noen analoge analoger, er det mulig å velge bare de medikamenter som har lignende terapeutiske effekter. Med tanke på analoger som er billigere enn Eplan, er det nødvendig å tildele narkotika som Rozex, Aldara, Oflokain. Imidlertid har hver av disse midlene sine egne individuelle egenskaper, inkludert anvendelsesområdet, kontraindikasjoner og bivirkninger.

Eplan krem

Innhold [skjul]

Eplan krem ​​er et antiseptisk beskyttelsesmiddel som helbreder epidermis, regenererer skadet hud og bidrar til behandling av hudsykdommer. Dette stoffet er et uunnværlig verktøy i hverdagen, da det kan brukes til førstehjelp eller til helbredelse av solbrenthet, slitasje og kutt.

Hva brukes til

Verktøyet har mange indikasjoner på bruk og brukes til å behandle ulike hudskader.

Hva brukes til:

 • Som en førstehjelp i brudd på integriteten til epidermis (sår, kutt, slitasje);
 • Kan brukes på ulike stadier av sårprosessen;
 • Ved brannskader (termisk, sol, kjemisk, stråling);
 • Hjelper til å forkorte helbredelsesprosessen;
 • Advarer sekundær infeksjon;
 • Effektiv med sportsskader og blåmerker, med overdreven fysisk anstrengelse, skader på barn, som oppstår under spillet;
 • Eliminerer puffiness, lindrer smerte;
 • Fremmer resorpsjon av hematomer;
 • Anbefalt for forebygging og behandling av frostbit;
 • Eliminerer hevelse, kløe og brenning forårsaket av insektbitt;
 • Effektiv for behandling av hudsykdommer (akne, akne, eksem, trykksår, herpes, canilomer);
 • Å gi en desinfiserende effekt dreper patogener, inkludert soppceller;
 • Det kan brukes til å beskytte huden mot ulike negative miljøfaktorer, forurensning, infeksjoner, vær;
 • Beskytter epidermis ved arbeid med lakk, maling, raffinerte produkter, desinfeksjonsmidler til husholdningen;
 • Passer til personlig beskyttelse ved førstehjelp;
 • Forhindrer lukten av svette;
 • Ansiktsrensing i stedet for lotion;
 • Kan brukes i veterinærpraksis.

Listen over indikasjoner for bruk er veldig stor. Alle oppgavene ovenfor utføres på grunn av de grunnleggende egenskapene til dette stoffet:

 • antiseptisk;
 • bakteriedrepende;
 • Anti-inflammatorisk;
 • regenererende;
 • healing;
 • Smerte reliever;
 • kløe;
 • beskyttelse;
 • fuktighetsgivende;
 • oppmykning;
 • Deodorant.

Det følger av dette at Eplan krem ​​ikke bare fremmer helbredelsen av skader, men eliminerer også symptomene, lindrer den ubehagelige følelsen og samtidig bryr seg om huden.

fordeler

Eplan krem, i sammenligning med andre lignende midler, har en rekke fordeler:

 1. Enkel å bruke;
 2. Ikke flekker klær;
 3. Det tørker ikke ut og holder seg dermed ikke til såret, som forhindrer gjenskader av såret under dressinger;
 4. Inneholder sikre og aktive ingredienser;
 5. Den kan brukes uansett alder;
 6. Det har ingen kontraindikasjoner, bortsett fra individuell følsomhet;
 7. Det er ingen bestemt mengde bruk per dag. Gjenta etter tørking det forrige laget;
 8. Passet nødvendig dermatologisk forskning og undersøkelse;
 9. Den har en billig pris.

struktur

Den aktive sammensetningen av kremet Eplan presenterer et lite antall komponenter, men hver av dem har en uttalt effekt:

 1. Glykolan er hovedkomponent i dette legemidlet. Det er en sammensatt av latin, som brukes i medisinsk praksis som antikoagulant. Han fant sin bruk i medisinsk kosmetologi. Glykolan har antiinflammatoriske og antiseptiske egenskaper, samt øker regenerativ evne til huden. Dette stoffet inneholder størst mengde.
 2. Polyetylenglykol er en komponent med sterk osmotisk aktivitet, på grunn av hvilken det renser såroverflaten og fremmer sin helbredelse.
 3. Trietylenglykol er et utmerket desinfeksjonsmiddel som renser epidermis og forhindrer tillegg av en sekundær infeksjon. Trietylenglykol forbedrer beskyttelsesegenskapene og forhindrer de negative effektene på huden på ulike eksterne faktorer.
 4. Etylkarbitol er en komponent som har bakteriedrepende aktivitet. I tillegg forbedrer etylkarbitol virkningen av glykolan.
 5. Glyserin er en fuktighetsgivende komponent som nærer celler i epidermis med fuktighet. I tillegg lager glycerin en beskyttende film på overflaten av epitelet, som ikke hindrer gassutveksling og beskytter epidermis mot dehydrering.

Programfunksjoner

Før bruk, anbefaler vi at du leser instruksjonene:

 • I henhold til bruksanvisningen er Eplan krem ​​beregnet til utendørs bruk;
 • Effekten av dette stoffet kommer umiddelbart etter dets anvendelse, noe som er spesielt viktig for bruken som beskyttelse. Effekten av bruken av midler varer fra seks til åtte timer;
 • Behandlingsforløpet til fullstendig gjenoppretting av huden avhenger av alvorlighetsgraden og arten av lesjonen og kan vare fra en til to måneder;
 • Før bruk er det avgjørende at det berørte hudområdet rengjøres, hvis det er nødvendig, blir såreksudat fjernet;
 • Kremet påføres på overflaten av huden i store mengder. Ved behandling av forbrenninger påføres et sterilt dressing på skadestedet;
 • For behandling av sår som er dekket med skur, er det nødvendig å bruke legemidlet i store mengder for å forhindre tørking. Såret bør være tilstrekkelig fuktig;
 • Som behandling eller for å forebygge hudsykdommer, blir midlet påført et renset og tørket hudområde en gang om dagen. Siden kremet er tykt til daglig bruk, anbefales det å bli brukt ved sengetid. I dette tilfelle varer behandlingsforløpet til fullstendig forsvunnelse av inflammatoriske prosesser og normalisering av sebaceous kjertler.
 • For å sikre en beskyttende virkning mot kalde eller kjemiske stoffer, brukes legemidlet tjue minutter før du går ut eller kontakter deg;
 • For antiseptiske midler, brukes Eplan flere ganger i løpet av dagen.

analog

Hovedanalogen av Eplan krem ​​er så kosmetisk som Quotlan krem.

Kvotlan

 • Den har en antiseptisk, regenererende, tonic og beskyttende effekt;
 • Det aktiverer metabolske prosesser i hudvev og fremmer sin helbredelse;
 • Krem eliminerer symptomene og bidrar til behandling av hudsykdommer;
 • Den har et bredt spekter av bruksområder;
 • Effektiv med insektbitt, solbrenthet og husholdningsskader;
 • Eliminerer smerte og ubehag;
 • Ikke forårsaker allergisk reaksjon og inneholder ikke skadelige komponenter.

konklusjon

Eplan krem ​​er et effektivt antiseptisk og helbredende middel som har mange indikasjoner. Bruksområdet for dette legemidlet er svært bredt. Det er effektivt i ulike hudsykdommer, skader, sår, solbrenthet. Eplan har uttalt beskyttende egenskaper.

Eplan krem ​​- førstehjelp for hele familien

Eplan krem ​​er en moderne, unik derma protector forberedelse for behandling av huden. Krem brukes ofte i hverdagen for førstehjelp. Universelt middel for enhver hudtype, alle aldre. Det brukes som et ekstra verktøy for behandling av eksem av forskjellige opprinnelser, atopisk dermatitt, allergier, psoriasis. Finnes i et rør på 30 ml.

Narkotikabeskrivelse

Kremet har en lys tekstur, det er godt fordelt, det absorberes raskt, skaper en beskyttende film på overflaten av huden, gunstige forhold for rask gjenoppbygging av dekselet. Legemidlet har et bredt spekter av handling har en masse nyttige egenskaper:

 • antiseptisk;
 • anti-inflammatorisk;
 • kløe;
 • regenererende;
 • reduserende;
 • Sårheling;
 • desinfeksjonsmiddel;
 • bakteriedrepende;
 • smertestillende;
 • oppmykning;
 • beroligende;
 • deodorant;
 • decongestants;
 • Tonic.

Eplan brukes til førstehjelp for slitasje, blåmerker, riper, kutt. Legemidlet bidrar ikke lett til restaureringen av dekselet, bryr seg om huden, øker beskyttelsesfunksjonen.

Kremens handling er rettet mot:

 1. Reduksjon i helbredelsesprosesser;
 2. Forebygging av sekundær infeksjon;
 3. Fjerning av hevelse, smerte;
 4. Eliminering av kløe, brennende;
 5. Ødeleggelsen av patogene mikroorganismer;
 6. Beskyttelse av huden;
 7. resorpsjon av hematomer;
 8. Fjernelse av inflammatorisk prosess;
 9. Eliminer lukten av svette.

Indikasjoner for bruk

Eplan - et universelt middel med omfattende anvendelsesområde:

 • Solar, termisk brenner mild;
 • Skader, skade på integriteten til dekselet;
 • Bruising, skader, strekker i hverdagen, sport;
 • Ansiktsrensing i stedet for lotion;
 • Akne, utslett, akne, post-akne;
 • Obvetrivaniye, frostbit;
 • acne;
 • sycosis;
 • Koker i nesen;
 • Papillomavirusinfeksjon;
 • Insekt biter;
 • vorter;
 • herpes;
 • seng sår;
 • dyshydrosis;
 • eksem;
 • Kontakt dermatitt;
 • Streptokokker, stafylokokker-pyoderma;
 • Manifestasjoner av psoriasis;
 • Atopisk dermatitt;
 • Allergisk reaksjon.

Sammensetningen av Eplan

Legemidlet inneholder ikke hormonelle komponenter, antibiotika.

 • Glikolan. Hovedkomponenten i kremet. Brukes i medisin som antikoagulant. Den har en utprøvd anti-inflammatorisk, antibakteriell egenskap, øker regenerativ evne til huden, forbedrer lokal immunitet.
 • Polyetylenglykol. Brukes som fuktighetsholdende stoff. Ofte inkludert i kosttilskudd. Det anses å være trygt for menneskekroppen, dets bruk i barns kremer er tillatt. Kremet brukes til å skape ønsket konsistens, gunstige forhold for rask helbredelse av sår, restaurering av huden.
 • Trietylenglykol. Rensemiddel. Forhindrer veksten av patogene mikroorganismer, forhindrer tiltrekning av en sekundær infeksjon, forbedrer beskyttelsesfunksjonene til epidermis. Det beskytter mot den negative påvirkning av miljøfaktorer.
 • Karbitol. Styrker handlingen av hovedkomponenten. Den har en sterk antibakteriell effekt.
 • Glyserin. Brukes som en fuktighetsgivende komponent. Det forhindrer tap av fuktighet, holder det inne i cellene, tiltrekker seg fra miljøet. Oppretter en beskyttende film, minimerer påvirkning av negative faktorer. Skaper gunstige forhold for restaurering av epidermis. Mykner, forbedrer elastisiteten.

Instruksjoner for bruk av krem ​​Eplan

Legemidlet forårsaker ikke en allergisk reaksjon, men det kan være årsaken til det med individuell intoleranse mot komponentene. Før bruk av aktiv bruk, i henhold til bruksanvisningen, anbefales det å utføre en følsomhetstest. Spesielt når det gjelder små barn. En liten mengde fløte påføres albuebøyningen. La for å påvirke i flere timer. Barn rådes til å reise i 12 timer. På dette tidspunktet er det nødvendig å overvåke tilstanden av helse, tilstanden til huden. Tilstedeværelse av rødhet, kløe, brenning, utslett er grunnen til at du ikke bruker Eplan.

I andre tilfeller påføres stoffet på den berørte huden med et tynt lag. Pre-epidermis rengjort, vasket. Handlingen kommer umiddelbart, den terapeutiske effekten varer opptil 8 timer. Derfor anbefales det å bruke to ganger om dagen. Behandlingsforløpet avhenger av problemets kompleksitet. I alvorlige tilfeller varer behandlingen i opptil 2 måneder. Legemidlet er ikke vanedannende, uttakssyndrom. Eplan brukes rikelig, med termiske forbrenninger bruker en bandasje.

 1. For å forhindre chapping, frostbit, krem ​​er påført 20 minutter før du går utenfor.
 2. Solbrenthet behandles ved intensiv behandling av problemområder. Hyppigheten av bruk kommer opp til 3 ganger per dag.
 3. For å bli kvitt akne, akne, er legemidlet brukt 1 gang daglig før sengetid. Krem fett nok til dagbruk.
 4. For blåmerker, behandles skader to ganger om dagen til epidermis er fullstendig restaurert.
 5. Psoriasis, atopisk dermatitt, en allergisk reaksjon blir behandlet i det siste stadiet, når huden krever utvinning etter den aktive virkningen av kortikosteroider, eller i utgangspunktet. Kremet øker beskyttelsesfunksjonen i huden, forhindrer tilbakefall.
 6. Når kontaktdermatitt påføres med et tynt lag, bruk til full gjenvinning av huden.
 7. For å forebygge eksem, er irritasjon ved kontakt med aggressive komponenter - gjødsel, husholdningskjemikalier påført umiddelbart før prosedyren, etter at arbeidet er fullført.

Eplan brukes ofte i veterinærpraksis, som igjen bekrefter sikkerhet og naturlighet av sammensetningen. Ikke bruk uten å konsultere en spesialist parallelt med et annet legemiddel til ekstern bruk.

Legemidlet er solgt i apotek. Kan bestilles online. Gjennomsnittlig pris for en 30 ml rør er 450 p., 20 ml kan kjøpes for 150 p. Kostnaden avhenger av institusjonens prispolitikk, dens territoriale plassering.

analoger

Apoteket kan tilby et stort antall produkter med lignende tiltak. Imidlertid er kun Kvotlan regnet som en direkte analog av Eplan. Prisen på apotek er 550 p. Legemidlet har lignende egenskaper, brukes i de samme situasjonene. Aktive ingredienser er:

 • glycerol;
 • Glikolan;
 • Polyetylenoksyd;
 • Cetylpyridiniumkloridmonohydrat;
 • Etylkarbitol;
 • Trietylenglykol;
 • Renset vann;
 • Smaken.

Tilgjengelig i form av en krem, gel, impregnert kluter fra bedsores, brannsår, antiseptisk.

Fordeler med Eplun

Universelt middel er et stoff for hele familien. For alle anledninger. Spesielt nødvendig i nærvær av små barn i huset. De viktigste fordelene er:

 1. Praktisk bruk;
 2. Økonomisk bruk;
 3. allsidighet;
 4. Rask handling;
 5. Øyeblikkelig beskyttelse;
 6. Smerte lettelse noen få minutter etter påføring;
 7. Frihet fra kløe, brennende;
 8. Sikker sammensetning;
 9. Høy aktivitetskomponenter;
 10. Ingen kontraindikasjoner, bivirkninger;
 11. Ingen tilbaketrekning;
 12. Godkjent av dermatologer;
 13. Optimal kostnad;
 14. tilgjengelighet;
 15. Ikke legger flekker på klærne;
 16. Lang holdbarhet - 5 år fra produksjonsdato.

Anmeldelser av effektiviteten av kremet Eplan

Du kan legge inn vurderinger om Eplan krem, andre brukere vil være interessert:

Marina:

"Barnet hadde vannkopper. Rester av arr etter utslett og åpne sår. Legen anbefalte Eplan. Konsistensen er som smør. Nesten ingen lukt. Godt gniddt. Jeg søkte på huden med fleece. Tørker umiddelbart. Datteren min sa at det brente, kløe etter første gangs bruk. Åpne sår helbredet i 3 dager. Scars har helt forsvunnet i en uke. Holdbarhetskrem 5 år. Oppholdt seg i førstehjelpsutstyret, trengte mer enn en gang. Ved et uhell brente han hånden med et jern, og kremet bidro til rask gjenoppretting av huden. I en uke gikk alt vekk, det var ikke spor igjen. En gang måtte bruke fra peeling rundt munnen, herpes. Passer også veldig raskt. Et unikt verktøy med en trygg sammensetning for hele familien. Vi har alltid den i førstehjelpsutstyret. Ender en, kjøper straks en ny. Jeg anbefaler alle mødre! "

Veronica:

"Et stoff verdig oppmerksomhet! Jeg kjøpte den om sommeren fra solbrenthet. Relief føltes etter første bruk. I utseende - luktfri gjennomsiktig oljeaktig væske. Det er godt gnidd, ikke etterlater merker på klær. Jeg ble kvitt brenningen i 3 dager. Deretter brukte hun myggbitt, lindrer kløe i løpet av få minutter, betennelse forsvinner neste dag. Brukes for psoriasis. Dampet huden på badet, fjernet skorpen, bearbeidet krem. Plakkene gikk veldig fort, det var ingen spor igjen. Jeg er glad for at det ikke finnes antibiotika, hormoner. Bruk uten frykt for helsen din. "

Eplan - instruksjoner for bruk

Legemidlet Eplan brukes i henhold til bruksanvisningen for desinfeksjon, beskyttelse og akselerasjon av regenerering av huden. Kremaktig og flytende form av stoffet basert på glykolan ble utviklet i 2000-årene på et russisk forsknings- og produksjonsvirksomhet.

Eplan - bruksanvisning - pris

Under dette navnet er det en gruppe topiske preparater:

 • krem i et rør på 30 gram til en pris på 150-180 rubler;
 • 25% ureagel i et 30 ml hetteglass med en dispenserhett, koster 180-210 rubler;
 • 160 mm med 140 mm anti-inflammatoriske kluter "fra hundre sår" og "førstehjelp"; 145 rubler i en individuell pakke;
 • flytende oppløsning i et hetteglass med 20 ml med pipette, for 100-120 rubler;
 • 5 ml blyant for 85-100 rubler.

Legemidlene er laget på grunnlag av en kompleks blanding av lantannitratglykol. Bruk for:

 • bekjempe betennelse;
 • eliminere smerte og kløe;
 • hud helbredelse;
 • fjerning av giftige stoffer fra huden.

I tillegg til glykolan inneholder preparatet antiseptisk trietylenglykol og etylkarbitol-, glyserin- og polyetylenglykol-fuktemidler og destillert vann.

Eplan - instruksjoner for bruk for barn

Verktøyet er tillatt for ungdom og barn fra fødselen. Instruksjoner for bruk av stoffet Eplan for barn klassifiserer det som et middel som bare brukes til ekstern bruk i terapi:

 • hudbetennelser - koker, kviser. På en ren, tørr hud, bruk en krem ​​/ blyant prikket på steder med betennelse 2-4 ganger om dagen. Fortsett behandlingen i en uke;
 • skader - slitasje, riper, blåmerker, kutt. Det er praktisk å behandle mindre hudfeil hos barn med blyant. Servietter tar med seg som et middel til førstehjelp i kampanjen, i landet, på en sykkeltur;
 • brenner fra varmt vann, sol, kjemikalier. Det er viktig å påføre kremet så tidlig som mulig på huden som tidligere er vasket med kaldt vann;
 • atopisk dermatitt, påfør krem ​​2-3 ganger om dagen på ren, tørket hud i 10 dager;
 • vannkopper, herpes. For symptomatisk eliminering av smerte, bruk en krem ​​/ løsning / blyant på stedet for betennelse.

Agenten påføres ikke på et nytt sår på grunn av blødningsrisikoen. Den brukes etter 3-4 timer, når en skorpe dannes.

Advarsel! Det er strengt forbudt å begrave Eplan i nese, munn eller ører.

Eplan krem ​​- bruksanvisning - pris, omtaler

Kremet påføres eksternt, og unngår kontakt med slimhinner, i alle aldersgrupper, inkludert nyfødte, så vel som hos gravide og ammende kvinner. Indikasjoner for bruk av krem ​​er:

 • brannsår - termisk, stråling, kjemisk, sol. For å distribuere krem ​​på en hud vasket med kaldt vann i et tynt lag. Deksel med steril bandasje på toppen. Forløpet av dressings - 6 dager, 3 ganger om dagen;
 • Trophic ulcers i diabetes og åreknuter blir behandlet ved dobbel behandling av feilen per dag;
 • På ren hud i stedet for bedsores gni krem ​​2-3 ganger om dagen med lette bevegelser av fingertuppene;
 • I løpet av eksem, psoriasis, dermatitt blir det lettere å behandle krem ​​tre ganger om dagen.
 • anale fissurer, hemorroider etter perineal hygiene smøres med en krem ​​for å redusere smerte og kløe, akselerere helbredelse;
 • sprekker i hælens hud vil helbrede raskere hvis du bruker Eplan krem ​​i henhold til bruksanvisningen.

Vær oppmerksom på! Det er isolerte tilfeller av allergi mot krem. Før bruk, test for følsomhet - legg en dråpe produkt på innsiden av håndleddet og vent 30 minutter.

Prisen på Eplan krem ​​varierer fra 150-180 rubler per 30 gram. Forskere fra Institutt for kirurgi. AV Vishnevsky krem ​​ble behandlet hudfeil. Leger Leonid Alexandrovich: "Eplan krem ​​viste høye resultater i lokal behandling av smittsomme lesjoner av hud og bløtvev. Jeg anbefaler til kollegaene stoffet å bli mye brukt i medisinsk praksis "

Eplan krem ​​- instruksjoner for bruk for barn

Legemidlet er indikert for bruk av barn fra fødselen med blåmerker, kutt, slitasje. Vil hjelpe med termiske og sollysskader i huden. Atopisk dermatitt og varicella-dekket vannkopper behandles. Teenager krem ​​vil hjelpe fra kviser med purulent hode. Påfør legemidlet til den tidligere renset og tørkede huden 2-3 ganger daglig. Behandlingsforløpet varer fra 5 til 10 dager. Mulige individuelle allergier for stoffets sammensetning.

Eplan salve - bruksanvisning

Påfør salve (krem) hos barn fra fødsel, kvinner under graviditet og amming. Legemidlet anbefales til bruk sammen med:

 • brudd på integriteten til huden for å forhindre sårinfeksjon i fasen av dannelsen av skorpen;
 • trophic ulcers, bedsores;
 • dermatitt, eksem, psoriasis;
 • symptomatisk behandling av herpetic skin lesjoner;
 • kløe og smerte i betennelse og prolaps av rektale årer;
 • anal sprekker, hæl sprekker;
 • pustulære hudlesjoner;
 • brannsår av ulike etiologier.

Salven har en lys tekstur, holder seg godt på huden, trenger raskt til fokuset på betennelse. Det lindrer smerte, reduserer hevelse, gir raskere helbredelse. Ikke bruk på friske blødninger og slimhinner.

Eplan Ovn - instruksjoner for bruk for barn

 • hvis huden er skadet av solen, kokende vann, etter å vaske brenn med kaldt vann og tørke med serviett;
 • med kompleks behandling av atopisk dermatitt for å eliminere kløe, hevelse, betennelse;
 • med crusty papules av kokepokker for å hindre smitte og riper;
 • for behandling av akne i puberteten;
 • i den komplekse behandlingen av sår, forutsatt at de er forlenget av en skorpe og ikke bløder.

Salven brukes 2-3 ganger om dagen, og sprer et tynt lag på huden. Varigheten av behandlingen er 5-10 dager.

Eplan Ointment - bruksanvisning - pris

Kostnaden for Eplan salve med detaljerte instruksjoner for bruk i forskjellige apotek varierer fra 150 til 180 rubler for et aluminiumrør på 30 gram. Dyrere salve er i Moskva apotek kjeder - 180 rubler. I Samara apotek finner du et verktøy for 150 rubler.

Salve Eplan - bruksanvisninger - vurderinger

Prisen på Eplan salve med bruksanvisning, ifølge forbrukerne, står i forhold til stoffets kvalitet og terapeutiske egenskaper.

Milena, 28 år gammel: "Arbeid i rengjøringen er knyttet til nær kontakt med vaskemidler. På huden på hendene ble det funnet røde, skjellete kløende områder. Hjemme var det Eplan salve, som min tante behandlet såret på beinet hennes. Salve brukt over natten i en uke. Huden ryddet, ubehaget gikk forbi. Kjøpt for 163 rubler i apotek nær huset på Veterans Avenue i St. Petersburg. Prisen på et effektivt stoff for hele familien er mer enn akseptabelt. "

Eplan væske - bruksanvisning

Produsert i form av en fargeløs oppløsning på 8,5% i hetteglass med 20 ml med en piperør. Skru av sikkerhetsdekselet før bruk med en flaske. Bruk deretter den innebygde dryppen til å irrigere den berørte huden. Behandling av huden med en bomullspinne fuktet i en løsning er tillatt. Væskeform er praktisk for terapi:

 • brannsår;
 • store sår;
 • trophic ulcers av ekstremiteter.

Swabs med en løsning påført hemorroider, kløende noder og analfissurer. Fremmer helbredelse av sprekker, slitasje, riper, kutt.

Væskeformen er effektiv i behandling av smittsomme sår. Reduserer brennende følelse, hevelse og reduserer separasjon av inflammatorisk ekssudat. Du kan irrigere overflaten av huden med en dråper for punktbetennelse - kviser, kyllingepapuler.

I tilfelle av omfattende lesjoner, drypp en væske på et gasbind serviet, fest det til det inflammatoriske fokuset og fikse det med et bandasjeforband.

Væske Eplan - bruksanvisning - pris

En flaske på 20 ml koster fra 100 til 120 rubler, avhengig av apotekets prispolitikk. Ifølge vurderinger av leger har flytende Eplan med instruksjoner for bruk til denne prisen flere fordeler enn andre lokale midler.

Alekseev Alexander Ivanovich, kirurg: "Løsningen av Eplanol 8,5% ble brukt av meg til behandling av postoperative, purulente sår og brannsår. Verktøyet reduserte sårens helbredende tid, hadde en økonomisk utgift. Pasienter som fikk ligering med Eplun, raskere utladet fra sykehuset. Forbrenning helbredet 3-4 dager tidligere enn i kontrollgruppen. Jeg anser Eplan som et stoff med høyt terapeutisk potensial på et økonomisk lønnsomt behandlingsforløp. "

Eplan løsning - bruksanvisning

Løsningen selges i mørke flasker på 20 ml. Behandle løsningen med eventuelle brudd på integriteten til huden for å hindre sårinfeksjon og aktivere helbredelse:

 1. Skyll området med vann og tørk med et vev eller på en naturlig måte før behandling.
 2. Påfør oppløsningen direkte på det berørte området ved hjelp av en innebygd pipette eller suge en tampong i løsningen og behandle defekten med den.

Advarsel! Det er forbudt å bruke løsningen på blødende sår. Kan ikke påføres slimhinner og brukes innvendig.

Eplan olje - bruksanvisning

Olje er den flytende formen av stoffet, helles i mørke glassbobler med pipette. Hvert hetteglass inneholder 20 ml olje (oppløsning). Oljen brukes i henhold til instruksjonene for behandling av skadet hud i:

 • spedbarn;
 • gravide kvinner;
 • sykepleiere og andre alders- og kjønnskategorier av befolkningen.

Behandling rengjort fra mekanisk kontaminering av dermis utføres 2-3 ganger om dagen. Behandlingsforløpet varer fra 5 dager til en uke.

Eplan drops - instruksjoner for bruk

Dråper er pakket i en mørk glassflaske med et volum på 20 ml med en praktisk pipettdispenser. Bruk dråper til behandling av skadet hud med purulente papiller, rødhet, rikelig ekssudat, kløe, peeling to ganger om dagen i løpet av uken.

Vær oppmerksom på! Begrav dråper i nesen, øynene, ører kan ikke være, verktøyet påføres utelukkende på huden. Kontraindikasjoner gjelder mennesker som er følsomme overfor stoffets sammensetning.

Eplan dråper - bruksanvisning - pris

Kostnaden for Eplan i et hetteglass med 20 ml med en praktisk droppedispenser og bruksanvisning er 99-158 rubler i Moskva apotek. Legemidlet er billig og dispensert fra apotek uten resept. I tillegg kan du bestille stoffet i et nettapotek med hjemmelevering.

Eplan gel - instruksjoner for bruk

Den tradisjonelle løsningsformuleringen er supplert med urea, som er tilstede i en andel på 25%. Urea har egenskapen til å tiltrekke vann. Penetrerer inn i hudtetningene - korn, korn, helsprick, urea samler og holder vannmolekyler i disse vevene. På grunn av dette løsnes tette lag. I tillegg eliminerer gelen med urea bakterier og stimulerer veksten av epitelceller. Hastighet av sprekker skjer ved at huden slippes ut fra den døde hornhinnen.

Påfør gelen i henhold til instruksjonene på de keratiniserte områdene av føttene, albuene, håndflatene, forvask og tørk behandlingsområdet. Inflicting gel, du må gni den til helt absorbert innen 3 minutter. En annen måte er å suge en bomullspute i gelen med urea og feste den til problemområdet i kroppen, fikse det med en gips i 30 minutter. Gelprosedyrer utføres 1-2 ganger per dag. Varighet av bruk - 1-2 uker.

Eplan - analoger - instruksjoner for bruk, pris, anmeldelser

I tillegg til gelen, krem ​​og oppløsning produseres en blyant og anti-inflammatorisk klut av lignende sammensetning. Eplan Lekker blyant er solgt til en pris på 85-100 rubler. Pennen har en porøs spiss og et 5 ml reservoar for den medisinske løsningen. Før bruk rives blyanten, lokket åpnes, og på pressen på reservoarets vegger blir medisinen påført huden med en porøs spiss. Det er praktisk å håndtere slitasje, kutt, riper, kviser, papiller.

Servietter "fra hundre sår" og "førstehjelp" for 145 rubler er i individuell emballasje. De er mettede med en løsning. Servietter er uunnværlige i et hjem og et førstehjelpsutstyr som et middel for sol- og termiske brannskader, sår, kutt, slitasje. Servietet er fjernet fra posen og påført på sårpunktet, toppen kan festes med et bandasje eller gips.

Kundeanmeldelser på Eplan bekrefter kvaliteten på stoffet for en budsjettpris sammenlignet med jevnaldrende. Erstatt stoffet kan være lik i virkemidler:

 • D-Panthenol salve, 400 rubler per 50 gram;
 • salve Solcoseryl for 300 rubler per 20 gram;
 • salve Levomekol 90-120 rubler per 40 gram.

Maksim Glushkov, 23 år gammel: "Jeg leder en aktiv livsstil, går på tur, sykler, fisker. Overalt er det fare for brenning, kutting, slitasje. Han tok med seg aerosoler som panthenol, geler og salver i rør, til han fant på internett informasjon om kluter "fra hundre sår" og en Eplan blyant. For vandreforhold servietter og blyant - du kan ikke forestille deg. Et godt raskt hjelpemiddel til behandling og behandling av hudlidelser. "

Flere Artikler Om Typer Acne